Gambrinus liga - preview 23. kola

03.04.2010, 09:48, aktualizováno 05.04.2010, 08:43
Previews
Hed tři zápasy má v pondělí na programu česká nejvyšší soutěž. Vedoucí Sparta se představí na hřišti silné Plzně, druhé Teplice hostí ve šlágru kola aktuálně čtvrtou Ostravu. Slavia v obnovené ligové premiéře trenéra Cipra hostí Bohemians 1905.
Slavia Praha - Bohemians 1905  (pondělí 15:30)
Slavia pod vedením nového kouče Františka Cipra v pondělí přivítá v rámci 23. kola fotbalisty z Českých Budějovic.

Obhájce mistrovského titulu musel po sérii nepříznivých výsledků sáhnout ke změně na trenérské lavičce. Karla Jarolíma vystřídal navrátilec František Cipro, jenž vedl Slavii v letech 1995-1997 a 1999-2000. Svou třetí premiéru si už odbyl ve čtvrtek v derby pražských "S", kdy jeho družina vyhrála první zápas čtvrtfinále Poháru ČMFS.

Teď čeká sešívané další ligový start, tentokrát proti vršovickým Bohemians 1905. Trenér Cipro dal svým svěřencům dva dny před zápasem volno. "V poslední době toho měli dost, potřebují si odpočinout. Navíc jsou Velikonoce. Souboj s Bohemians 1905 rozhodně nebude jednoduchý, možná ještě složitější než derby se Spartou. Jediné plus snad je, že se situace zklidnila, v kabině není takový stres," řekl trenér Cipro, jehož cílem bude vylepšit ve zbývajících ligových kolech dosavadní osmé místo.

"Slavia podala proti Spartě velmi dobrý výkon a nás čeká hodně náročný zápas s favoritem. Určitě to bude zajímavé utkání z hlediska fanoušků, my budeme hrát poprvé v novém Edenu a už se na to těšíme," prohlásil trenér Bohemians 1905 Pavel Hoftych, jehož týmu patří v tabulce dvanácté místo s jedenáctibodovým odstupem od sestupového pásma.

Slávisté se budou muset obejít bez čtveřice zraněných Hlouška, Naumova, Vomáčky a Kaufmana. Klokani nebudou moci počítat s vykartovanými Lukášem a Róthem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Trapp, Kopic, Hubáček - Kysela, Ragued, Janda, Grajciar - Vlček, M. Černý.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Czeh, Rychlík - Štohanzl, Pávek, Kaufman, Bálek - Škoda, Hartig.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (pondělí 15:30)
Na Pondělí velikonoční jsou na programu tři zápasy 23. kola Gambrinus ligy. Jedním z nich je i šlágr mezi Teplicemi a Ostravou. Tento souboj nabídne souboj o druhé místo, které prozatím náleží Teplickým se ziskem 44 bodů. A čtvrtý Baník má o dva body méně.

Ale Severočechům nepůjde jen udržet druhé místo, ale pokusit se sesadit vedoucí Spartu, na níž ztrácí dva body. Povést se to může za předpokladu, že v pondělí porazí Baník, a následně že Sparta prohraje v Plzni. Tepličtí však nejprve musí dát zapomenout na neúspěšné pohárové střetnutí s Jabloncem a soustředit se opět na ligu. "Někteří hráči si šli zahrát jako na louku, to se už nesmí opakovat. Musíme si zamést dvůr, protože takhle by to dál nešlo," prohlásil trenér domácích Jiří Plíšek.

Ostrava v uplynulém kole porazila Slavii, čímž donutila funkcionáře pražského klubu vyhodit trenéra Karla Jarolíma. A také se svým vítězstvím posunula v tabulce vzhůru, nyní ji patří čtvrté místo s již dvoubodovou ztrátou na Teplice, s nimiž právě svede v pondělí boj o druhé místo. "Teplice jsou kandidátem na zisk titulu, druhé jsou právem. Tým předvádí organizovanou obranu s výbornou přechodovou fází, ale naší šancí by mohlo být, že se Teplicím rozpadla defenziva. Kauza Smejkal, potíže Matuly i Lukáše jsou oslabením. Nejedeme bez šancí," řekl trenér Baníku Miroslav Koubek, jehož tým dokázal na Stínadlech vyhrát již čtyřikrát.

Domácí budou postrádat čtveřici marodů Matulu, Elsamniho, Mareše a Lukeše, jenž se zotavuje po operaci slepého střeva, hrát také nebude vykartovaný Vidlička. Otazníky visí nad startem Stožického, Zoubeleho, Ljevakoviče. Hosté nastoupí kompletní.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Siva, Klein, Rosa, Gašparík - Verbíř, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Vondrášek, Došek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Vydra, Varadi, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (pondělí 17:30)
Na největší šlágr 23. kola Gambrinus ligy si čeští příznivci musejí počkat do pondělního večera. Před televizními kamerami přivítá pátá Plzeň vedoucí Spartu, která bude hájit svou dosavadní neporazitelnost.

Pokud stále chtějí Západočeši přemýšlet o pohárovém umístění, měli by v tomto těžkém zápase vyhrát. To bude však skutečně obtížný úkol. "Zápasy proti Spartě jsou specifické, ale hlavně to pro nás je další zápas o důležité tři body. Bylo by krásné, kdyby na velikonoční pondělí přišel plný stadion. Lidem za všechny můžu slíbit, že na hřišti uděláme pro úspěch všechno," vzkazuje záložník Daniel Kolář.

Ten je jedním z mnoha hráčů Plzně, kteří v minulosti hráli za Spartu. Podobně je na tom také středopolař a tvůrce plzeňské hry Pavel Horváth, který se však nyní ocitnul pod disciplinárním trestem a tento duel bude sledovat pouze z tribuny. Sparta ale jeho absenci jako velkou výhodu nebere. "Plzeň má v záloze spoustu jiných hráčů a má vyzkoušené různé způsoby hry - i bez Pavla Horvátha," prohlásil trenér Jozef Chovanec.

Jeho tým je stále největším kandidátem na titul. Letenští totiž dosud v lize ani jednou neprohráli a před tímto kolem vedli ligu o dva body. Na jaře se navíc pyšní báječnou formou, když z šest i zápasů hned čtyři vyhráli. Naposledy si smlsli na Brně, jemuž ukončili jeho vítězné tažení a nadělili debakl 0:3. Během týdne však podlehli v Poháru ČMFS Slavii a před odvetou nemají zrovna ideální pozici.

Také Plzeň sehrála v Ondrášovka Cupu těžký duel s Příbrami, ale vedla si o poznání lépe. První klání vyhrála 1:0, čímž alespoň částečně napravila poslední zaváhání ze hřiště Mladé Boleslavi, kde prohrála vysoko 0:4. "To se stává. Někdy mužstvo zápas nezvládne a z toho pramení takový výsledek. Navíc ten vývoj zápasu ani neodpovídal tomu, že by Plzeň měla dostat čtyři góly. Myslím, že se to na nich nepodepíše," přemítá Chovanec.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Rada, Limberský - Petržela, Rada, Kolář, Rajtoral - Bakoš, Rezek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Kladrubský - Hoheneder - Sionko, Žofčák, Kucka, Zeman - Lačný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.90 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - SK Kladno  (neděle 17:00)
Zápas o naději čeká poslední dva celky soutěže. Střížkovští Bohemians přivítají v "domácím" prostředí fotbalisty Kladna. Půjde pochopitelně o všechno, neboť oba celky jsou se čtrnácti body na beznadějném posledním, respektive předposledním místě.

"Hrajeme prakticky o všechno, ve hře nás drží jen vítězství, nic víc. Proto budeme hrát ofenzivně na tři body. Věřím, že hráči ten psychický tlak unesou," nechal se slyšet domácí trenér Jaromír Jindráček. Střížkovské Bohemians čeká možná nejdůležitější utkání ligy, pokud vyhrají, mohou stále pomýšlet na záchranu, pokud však prohrají, jejich osud bude zpečetěn. Totéž samozřejmě platí i pro Kladno. Pražané mají za sebou dvě porážky, tu první od Ostravy 0:3, tu druhou od Příbrami 2:3. Zápas ve středu Čech se pro Střížkov nevyvíjel vůbec dobře, hosté prohrávali už o tři branky a debakl zmírnily jen dvě branky v závěrečné dvacetiminutovce.

Hosté po minulém nezdaru odvolali trenéra Hřídela, na jeho pozici se posunul dosavadní asistent Stanislav Procházka. Vaz zlomila Hřídelovi nelichotivá série výsledků, po které už má Kladno jen velmi malé šance na záchranu. A ještě menší mohou být šance po tomto utkání v Praze, pro Kladno samozřejmě platí totéž co pro fotbalisty Bohemians. Trenér Procházka si však nemyslí, že tento zápas je rozhodujícím. Vzhledem k postavení v tabulce si myslí, že jeho tým musí beztak vyhrát všechna zbývající utkání.

Domácí už nemají na marodce tolik jmen, přesto stále budou chybět Ditrich a možná i brankář Beláň. Naopak k dispozici po zranění je už Pospíšil.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň (Rodinger) - Macháček, Lencevič, Drobný, Flachbart - Fenyk, Dobeš, Demeter, Jeslínek - Ibe, Pospíšil.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Tesař - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Holub, Lička, Strnad, Zoubek - Šilhan, Tatanašvilli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
České Budějovice doma na jaře ještě nevyhrály a tuto smutnou bilanci budou chtít napravit proti Příbrami. Pokud hosté vyhrají, definitivně si zajistí záchranu. Tři body by pochopitelně velmi pomohly i Jihočechům, kteří jsou na poslední nesestupové pozici.

Domácí fotbalisty v poslední době trápí koncovka, Jihočeši dávají opravdu málo branek a kdo nedává branky, nemůže vyhrávat. O bídné produktivitě svědčí poslední odehraná utkání. České Budějovice hrály v sedmnáctém kole s Teplicemi 0:0, ve 20. kole doma s Bohemians 1905 opět 0:0 a naposledy ve 21. kole podlehly Slovácku 0:1. Trenér Budějovických Jaroslav Šilhavý si je vědom slabé produktivity svých svěřenců, nicméně v zisk tří bodů proti Příbrami pěvně věří. Zvláštní motivaci budou mít proti svému bývalému zaměstnavateli Rudolf Otepka, Jan Riegel a Tomáš Hunal.

Příbram hrála během týdne další kolo Ondrášovka Cupu, svěřenci trenéra Karola Marka nastoupili na půdě Plzně, kde prohráli 0:1. Navzdory nepříznivému výsledku z prvního utkání Marek věří, že jeho tým se ještě o postup popere. "Výsledek je ale velmi otevřený a dává nám šanci přes Plzeň postoupit," komentoval prohru trenér Karol Marko. Hosté nastoupí možná bez své brankářské jedničky Krbečka, který má jisté zdravotní potíže. Do branky by se tak mohl postavit Rondzik. Do utkání pak určitě nenastoupí Martin Jirouš.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Hunal, Krob - Otepka, Riegel, Černák, Volešák - Meszároš, Ondrášek
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček (Randzik) - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Borek, Šmejkal - Huňa, Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (sobota 15:45)
Sedmá Olomouc má za sebou zatím úspěšný týden v Čechách. Po Kladnu a Liberci si nyní brousí zuby na domácí Jablonec, kterému v tabulce patří čtvrté místo.

Jablonci se začíná postupně vzdalovat vidina čela tabulky. Na vedoucí Spartu ztrácí pět bodů. Pokud chtějí svěřenci Františka Komňackého promluvit do boje o titul, musí doma uspět proti Olomouci a také by si přáli navázat na vítězné pohárové utkání v Teplicích. "Po výprasku v Liberci je pro nás vítězství v Teplicích psychickou vzpruhou. Chceme se udržet v kontaktu se špičkou, ale Olomouc má útočně laděný tým. Musíme se připravit především na Ordoše a Šultese," varoval kouč domácích Komňacký.

Olomouc pobývá na severu Čech již od středy, kdy odehrála v Liberci utkání domácího poháru. Hanáci tam vyhráli 2:0 a před odvetou jsou jednou nohou v semifinále. Tento výsledek by chtěli potvrdit v nedalekém Jablonci. Pro Olomoucké to však bude již třetí zápas venku v jednom týdnu. V tom prvním v neděli rovněž vyhráli na Kladně 3:2. "Zajímavá série, rádi bychom v ní pokračovali," přeje si trenér hostí Zdeněk Psotka.

Domácím bude chybět jen zraněný Valenta, jejich protivník se bude muset obejít bez služeb vykartovaného Kaščáka a otazníky visí nad startem M. Hubníka a Škerleho. Do jablonecké brány se vrací Špit.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Drsek, Huber, Jablonský - Jarolím, Pavlík, Loučka, Kovařík - Lafata, Pekhart.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Komárek, Machalický - Rossi, Hořava - Petr, Ordoš, Bajer - Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:00)
Brno bude chtít v domácím prostředí odčinit porážku od Sparty v sobotním duelu 23. kola proti Mladé Boleslavi. Ta se začíná na jaře zvedat po výhrách nad Olomoucí a Plzní.

Fotbalisté Brna v uplynulém kole poprvé na jaře padli, když podlehli rozjeté pražské Spartě 0:3. "Považuji porážku za poučnou. Mladí hráči zjistili, jak se hraje proti špičkovému týmu. Dostali se pod tlak v rychlosti i osobních soubojích," poznamenal trenér domácích Miroslav Beránek, jehož svěřence čeká v sobotu další těžký soupeř. Beránek nebude moci do sestavy zařadit zraněnou čtveřici Dřížďal, Trousil, Husár a Hodek.

Navázat na poslední dvě výhry a dát zapomenout na nepovedený start do jarní části, to bude cíl Mladoboleslavských v Brně. "Máme radost z toho, že jsme se herně i výsledkově zvedli, ale o to důležitější bude, abychom formu udrželi. V Brně chceme zase hrát maximálně aktivně," řekl trenér Karel Stanner. Ten se bude muset obejít bez zraněných Janíčka s Peckou a vykartovaného Sylvestra.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Jílek, Dvorník, Huška - Dostálek, Křeček, Polách, Kalabiška - Rabušic, Došek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Zahustel, Mendy, Kúdela (Opiela), Sedláček - Chramosta, Táborský.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
Třinácté Slovácko v sobotu přivítá rozjetý Liberec, jenž ovšem po dvou ligových výhrách narazil v pohárovém týdnu, když doma nestačil na Olomouc.

Sedm bodů, takový je odstup Mazurových svěřenců od sestupového pásma. Tento rozdíl se pokusí zvýšit v zápase se Severočechy. "Liberci se sice jarní vstup nepodařil, ale v posledních zápasech hraje dobře. Silný je v kombinaci, rozstříleli se Kerič i Nezmar," upozornil trenér domácích Josef Mazura.

Desátý Liberec se nedávno utápěl v krizi, ale poslední dva zápasy v lize mu vyšly na jedničku. Nejprve šokoval Slavii a posléze přestřílel silný Jablonec. Jenže ve středu narazil. Doma prohrál v rámci čtvrtfinále Ondrášovka Cupu s Olomoucí. "Bohužel jsme opět udělali chyby v obraně. Umožnili jsme soupeři dostat se do vedení a také se nám nepodařilo nahradit zraněného Keriče, který byl hlavní strůjcem předcházejících úspěchů. Ale na Slovácku se pokusíme i bez něj uspět," řekl kouč hostí Josef Petřík.

Domácí tým nebude moci počítat s trojicí zraněných Urbánkem, Chmelíčkem a Kordulou. Hostům naopak bude chybět dvojice marodů Kerič s Gebre Selassiem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Ondřejka, Abrahám, Fujerik, Perůtka - Nestoroski, Švancara.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zich - Zeman, Polák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Kelič, Vácha, Papoušek - Nezmar, Smetana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.90 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha221210030:946
2.FK Teplice22128236:2144
3.Baník Ostrava22126434:1942
4.FK Jablonec22125526:2141
5.Viktoria Plzeň22116529:2139
6.FK Mladá Boleslav2194835:2731
7.Sigma Olomouc2294935:2831
8.Slavia Praha2287727:2431
9.1. FC Brno2286821:2630
10.Slovan Liberec22831127:3127
11.1. FK Příbram21831024:2827
12.Bohemians 19052267914:2025
13.1. FC Slovácko22631320:3021
14.České Budějovice22481017:2620
15.Bohemians Praha22421622:4414
16.SK Kladno22421616:3814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

by mě zajímalo, jestli se Sigma vždy vracela do Olmíku. Ono totiž za tejden jezdit furt do Čech stojí taky nějaké síly, myslím tím bejt furt v autobuse a skoro žádná regenerace.

Reagovat
smazaný uživatel

no po kladnu se vraceli a po liberci nevraceli, bydleli od středy v libereckem babylone, ...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc prohraje!

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš kvůli rivalitě naší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee,letos na nás zase nemaj´ tvargle,ale hrajou špatně navíc v Jabku,keré je doma dobré a ta kauza Kapr.... myslím si to.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš do Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne. Na 80%.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

vandráku!!

Reagovat
smazaný uživatel

až tě potkám tak tě sním!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a u toho budeš zpívat "já kochám GieKSa lolololo"..

Reagovat
smazaný uživatel

sen na tom finančně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sere mně to,bo v pondělí je ideální čas a já na šmigrust seru.

Reagovat
smazaný uživatel

na co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Na šmigrust. Ty nevíš co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

velikonoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ty se směj

Reagovat
smazaný uživatel

No... pomlázka. zeptej se tatky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dufam že v Teplicach budou ňaké karabače k maní ešče

Reagovat
smazaný uživatel

boleslav vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je preview 23.kola. Tak se prober.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemuze napsat nikdo jiny nez brnak ale ty se proberes ze sveho sna po zapase neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolní otázka. Kdo z nás dvou se ještě neprobral ?

Reagovat
smazaný uživatel

FK Jablonec - Sigma Olomouc - 02

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav- 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec - 2

Reagovat
smazaný uživatel

FCS ♥♥♥ Dneska vyhrát, tak je to v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

noo, neprohra to jistí

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vyhrajte teď, ať příští sobotu s klidem na duši můžete prohrát!

Reagovat
smazaný uživatel

já mám takovou předtuchu, že my na těch Bazalech něco uhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba 6:2 nebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

to sem chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdybych si dvakrát venku zařval gol, tak je mně jedno, kolik to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím ti,takže když to skončí 8:ě pro FCB tak budeš rád,že sis 2krát zařval?

Reagovat
smazaný uživatel

jj nám, těžce zkoušeným fanouškům, stačí ke štěstí málo. Kdyby to bylo 8:2, tak řvu aj na ty vaše goly gól a vsadím se, že celý náš kotel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

On se baví o fotbale né o tenise

Reagovat
smazaný uživatel

6:2 už jsme tam jedenkrát dostali, pamatuju si, že to bylo 2 0, pak dal Meduna na konci polčoasu na 2:1 a pak dával Duško Stajič nějak na 5:2, a nakonec 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

03/04

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky doufám, že vyhrajete a budete mít klid. Tisíckrát lepší Slovácko se svou výtečnou fanouškovskou základnou, než Stříškov s trumpetistama (ač za to taky nemůžou, že jo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tím šíleně nadopovaným klokanem, co snad bere speedboll

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem říkal,že se mi ted ten chvost ligy zamlouvá...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zamlouvá chvost 1.ligy, a špička ligy 2.

Reagovat
soukup

Brno, Olomouc, Slovácko výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden to nebude mít lehké. Brno díky marodce ale věřím, že to zvládnou. Slovácku a Olomouci držím pěstě.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Dynamo a Slovácko vyhrají a Kladno a Bohemians Praha remizují, máme udržení v kapse a víme, kdo sestoupí! Myslím, že tenhle scénář není nereálný. Osm bodů, sedm kol před koncem, to by se mi líbílo

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

....buzer.... plno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme teplí no a có no a có!?!?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tím bych se moc nechlubil

Reagovat
soukup

a já s tvým nickem bych se k tomu už vůbec radši nevyjadřoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je stav jenom při zápase. Když hostující fans odjedou, tak je to v Brně normální 4 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

V Brně se zatím oba týmy snaží překonat světový rekord v počtu rohů za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak za Střížkov dnes chytá kluk, kterej se mnou a Keržak0vem vyrůstal na sídlišti...A zajímavé je, že chytá vůbec svůj první zápas v České lize

Reagovat
smazaný uživatel

však už dostal 2 kousky

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, na golmany z Brna nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, 0:2, to musí byt remíza!

Reagovat
smazaný uživatel

hm 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

saxano, v knihách vázaných kůží... to už je ale fakt neskutečná komedie

Reagovat
smazaný uživatel

a velikonoční výjezd do Teplic může začít. Snad si přivezem minimálně bod. BP !

Reagovat
smazaný uživatel

3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra Kušnír dneska 26 let.. Doufám, že si dá dáreček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak dneska poprvé na jaře do Edenu, už se těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Ova tip jednička? to bych nevsadil ani za korunu

Reagovat
goodbay

jasná 0

Reagovat
Pipo123

Grajciar jeden s m8lo kto m8 dobr[ techniku

Reagovat
Pipo123

pardon :D

*je jeden s mála kto má dobrú techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo! důležité 3 body jsou naše Vydra opět nezklamal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele