Gambrinus liga souhrn - 20. kolo

08.03.2008, 17:02, aktualizováno 10.03.2008, 19:14
Komentáře a souhrny
Sparta v pondělní dohrávce porazila brankou Michala Kadlece Teplice 1:0 a znovu stáhla náskok Slavie. Obě pražká S dělí na prvním a druhém místě tabulky jen dva body.

Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 2:2

08.03.2008 15:00

Góly: 53. Filip Dort (pen.), 73. Andrej Kerić - 8. Ondřej Kušnír, 83. Róbert Demjan

Vyrovnané utkání mezi Libercem a Žižkovem skončilo remízou 2:2. Do vedení šli už v osmé minutě hosté, domácí ale v druhé půli dvěma přesnými zásahy stav utkání otočili. Žižkovu se přesto nakonec podařilo vyrovnat a odváží si z Liberce bod.

První šanci zápasu měli ve druhé minutě domácí, Šinglár zahrál dlouhý aut, který už mířil k Nezmarovi, gólman ale vyběhl a míč lapil do svých rukavic. V páté minutě zůstal po střetu s Kalodem ležet na hřišti Polák, po ošetření se do hry vrátil. Liberec však dál útočil a po závaru před žižkovskou bránou dostal Liberec šanci zahrávat rohový kop, domácí ale Bartalského bránu neohrozili. V osmé minutě přišel nečekaný gól do domácí sítě. Švancara našel volného Kušníra, který udělal před brankářem Zlámalem kličku a poslal míč do prázdné brány - 0:1. Liberec po inkasovaném gólu ještě více tlačil, výsledkem byl ovšem jen neškodný centr Keriče. V devatenácté minutě se k hlavičce dostal Nezmar, bránu neohrozil a Labant posunul míč do bezpečí k Bartalskému. Ve 21. minutě byl Liberec velmi blízko vyrovnávacímu gólu.

Vše začalo přihrávkou Dorta na nabíhajícího Dočkala, jenž bez přípravy nečekaně vystřelil a míč ještě před gólmanem Bartalským skočil, žižkovský strážce brány jej přesto stačil vytěsnit mimo bránu. O pár minut později dostal Papoušek šanci skórovat ze své oblíbené disciplíny, přímého kopu. Svoji střelu však namířil jen do zdi. Ve 28. minutě se hosté dostali do druhé šance a i tentokrát byli velmi blízko brance, vedení ale nezvýšili. Xavier přesnou přihrávkou našel v pokutovém území osamoceného Švancaru, ten svoji hlavičku namířil hodně mimo. Domácí byli výsledkem znepokojeni, což ukázal i Dort, který po odpískání zuřivě udeřil s míčem. Vysloužil si za to žlutou kartu. Ve 35. minutě dostal míč volný Švancara, zblízka Zlámala sice překonal, gól ale nebyl uznán za jeho faul na Holeňáka.

Do druhé půle vyběhla obě mužstva beze změn. Dvě minuty po začátku druhého poločasu zahrával Holeňák malou domů tak špatně, že musel před dotírajícím Švancarou hlavou zasáhnout gólman Zlámal. O minutu později se zrodila ještě větší šance, tentokrát ale na druhé straně. Po Dočkalově centru se k hlavičce dostal aktivní Nezmar a z jedenácti metrů mířil těsně vedle. V 52. minutě to v pokutovém území Žižkova znovu vřelo. Po Dočkalově rohu mířil míč k Papouškovi, Stracený ale libereckého hráče zasáhl nohou do hlavy a byl pískán pokutový kop. Penalty se ujal Filip Dort a vyrovnal na 1:1. V 62. minutě odešel autor vyrovnávacího gólu Dort ze hřiště, na němž ho nahradil dlouhán Smetana.

V 62. minutě vyzkoušel připravenost Bartalského z třiceti metrů Papoušek, gólman Žižkova míč nadvakrát chytil. 70. minuta málem znamenala vedení Liberce, Dočkalovu střelu ovšem Bartalský vyrazil. O tři minuty později už ale ani Bartalský nestačil na Keriče. Papoušek našel přesnou přihrávkou Keriče a chorvatský hráč se z deseti metrů nemýlil, 2:1. V 80. minutě se domácí diváci dožadovali další penalty, po Moresově ruce v pokutovém území. Rozhodčí odmítl a nařídil pokračování hry. Liberec byl blízko výhře, 83. minuta ale znamenala konec nadějí na tři body. Po centru do pokutového území se trefil náhradník Demjan a vyrovnal na 2:2. Liberec si přesto ještě vypracoval zajímavou příležitost, Smetana však hlavičkoval jen do náruče Bartalského. V posledních minutách hry ještě žižkovský Blaha zkusil z hranice šestnáctky štěstí, mířil vedle a utkání tak skončilo 2:2.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Viktoria Plzeň 3:1

08.03.2008 17:00

Góly: 11. David Šmahaj, 43. Marek Zúbek, 71. Zdeněk Kroča - 68. Zdeněk Kroča (vl.)

Také v druhém sobotním utkání padly čtyři góly. Tentokrát se už ovšem vítěz našel. Zlín si poradil s Plzní 3:1 a vůbec poprvé na jaře bodoval. Minimálně do neděle se tak posune v tabulce na osmou příčku.

Domácí fotbalisté byli od počátku značně aktivnější. Nejprve hlavičkoval po centru mimo území tři tyčí Zbožínek, všechny zlínské fandy ovšem potěšil už v 11. minutě David Šmahaj. Český středopolař se trefil přesnou ranou pod břevno. Hra bohužel po rychlém gólu značně uvadla. Šance na vyrovnání Plzni navíc zbytečným vyloučením snížil útočník Adam Varadi. Ten viděl červenou kartu za zbytečně oplácení poté, co jej poslal k zemi Miroslav Penner.

Zlín se snažil co nejrychleji zužitkovat svou početní výhodu a vstřelit gól, což se mu nakonec ještě v první půli podařilo. Ve 43. minutě po rohovém kopu Šmahaje usměrnil hlavou balon do plzeňské sítě Zúbek.

Hra se na úvodu druhé půle přelévala ze strany na stranu a byla plná emocí. Rozhodčí Hrubeš dokonce vykázal hostujícího trenéra Levého na tribunu. Z té za pár vteřin viděl také jediný gól svého mužstva. Na svědomí jej měl Petr Trapp. Ten se nejlépe zorientoval ve vápně a dorazil balon za záda Baránka - i když s velkým přispěním teči domácího Zdeňka Kroči, kterému byl také gól přiznán jako vlastní.

Jenže uběhly tři minuty a skóre se měnilo znovu, opět se do listiny střelců zapsal Kroča, tentokrát na "správné" straně. Zlínští se opět prosadili po rohovém kopu, domácí obránce se trefil po Šmahajově centru. Diváci viděli také druhou červenou kartu. Po faulu ve středu hřiště viděl druhou žlutou kartu Penner a musel se předčasně poroučet do sprch. Poměry sil na hřišti se sice vyrovnal, ale Plzeň s nepříznivým stavem už nic udělat nedokázala, a proto odjíždí s prohrou 1:3.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sigma Olomouc 1:0

09.03.2008 15:00

Góly: 83. Jan Trousil

Brno vyhrálo ve 20. kole nad Olomoucí 1:0 a posunulo se na třetí příčku před ostravský Baník, který má ale zápas se Slavií k dobru. V moravském derby se schylovalo k bezbankové remíze, sedm minut před koncem ale umístěnou hlavičkou rozhodl o třetí výhře Brna v řadě Trousil.

Brněnští měli první šanci utkání. Celá situace se odehrála ve 12. minutě hry, když Střeštík potáhl míč středem hřiště, přes vyběhnutého gólmana Drobisze nahrál Kunclovi, který centroval na Bestu, jenž ale netrefil zívající svatyni olomouckého mužstva. Olomoučtí kontrovali šancí Onofreje, ten ale v dobré pozici napálil jen Lejsala. V 25. minutě zahrávali brněnští roh. K balonu se dostal Střeštík, vystřelil a jeho ránu ještě tečoval Trousil, ovšem míč se odrazil jen do Drobisze. V závěru první půle ještě musel být vystřídán domácí Besta, který se zranil, na hřiště místo něj zamířil Wagner.

Ihned po přestávce se ke střele dostal agilní Střeštík, jeho volej ale mířil mimo tři tyče. Další šanci ke vstřelení branky měl Dvorník, ale ani on nedokázal míč usměrnit na branku a jeho hlavička po Střeštíkově rohu úspěch nepřinesla. V 58. minutě zničehonic mohla udeřit Olomouc. V obrovské šanci se ocitl Hořava, jehož střelu ale Lejsal vytáhl na tyč. Na druhé straně zahrozil za domácí svou hlavičkou Trousil, ale ze slibné pozice míč usměrnil jen do náruče olomouckého brankáře. Čtvrthodinu před koncem se ke střele dostal střídající Wagner, ovšem ani jeho pokus se neujal, když pouze napálil obránce hostí. V 83. minutě se Brno konečně dočkalo! Polách rozehrál z kraje hřiště přímý kop, v pokutovém území si na balon vyskočil Trousil a pohotově jej usměrnil hlavou do sítě - 1:0. V poslední minutě ještě mohl vyrovnat Rossi, ovšem jeho střelu nohou vyrazil Lejsal.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav 2:1

09.03.2008 17:00

Góly: 63. Byron Webster, 70. Tomáš Pešír - 88. Radim Holub

V rámci 20. kola nejvyšší české soutěže přijela na hřiště posledního Mostu ambiciózní Mladá Boleslav, která nepoznala hořkost porážky již šest utkání. Dnes ovšem narazila - Most porazil tým z města škodovek 2:1 a dotáhnul se tak bodově na předposlední Bohemians Praha, jenž dnes pouze remizovali s Jabloncem.

Most začal aktivně a již v 6. minutě se dostal do velké šance. Nebezpečný centr Pešíra obrana Boleslavi nejprve odvrátila na roh, po něm ale Procházka povedenou hlavičkou orazítkoval břevno. Do další příležitosti se hnal domácí Rilke, jemuž ale balon stihnul ukopnout vyběhnuvší brankář Miller. Míč se přesto dostal k Pilařovi, který se pokusil vstřelit gól do prázdné brány, ovšem v obtížné pozici minul. Ve 33. minutě zápasu si naběhl na přihrávku Procházky Trubila, odcentroval na Rilkeho, ale obrana hostí byla pozorná a nebezpečný balon odvrátila na roh. Těsně před přestávkou měl Most další šanci ujmout se vedení, Rilke centroval, Pešír hlavičkoval, ale míč mířil opět mimo brankovou konstrukci. Poločas skončil 0:0, ale na hřišti dominovali domácí.

První příležitost v druhém poločase měl domácí Prášil. Trubila centroval a Prášil na zadní tyči svou hlavičkou jen těsně minul branku. V 55. minutě mostečtí už skoro začínali slavit, když Rilke překonal Millera, toho však na čáře zastoupil Kalina a odvrátil gólovou pohromu pro mužstvo Boleslavi. Boleslav se po této šanci zmohla ke kontru, když zadákům Mostu utekl Mendy a naservíroval míč Holubovi, ten ovšem po zemi střílel přímo do Švengera. V 63. minutě se mostečtí dočkali a Byron Webster vstřelil branku. Pilař zahrával volný kop, v malém vápně se snažil míč odkopnout Ševinský, ale trefil pouze mosteckého hráče, od nějž se míč odrazil do sítě - 1:0. Boleslav chtěla rychle odpovědět a Jan Rajnoch napálil míč do břevna, z dorážky ještě střílel Mendy, ale nad. A když nesrovnala Boleslav, tak šel do trháku Most. Rilke se zbavil Rolka, posunul míč na Pešíra a ten ho na dvakrát dostal do brány. V 70. minutě tak Most vedl nad svým soupeřem už 2:0. Avšak skóre se ještě měnilo, dvě minuty před koncem zmírnil prohru svého týmu Radim Holub, když z úrovně penalty prostřelil Švengera. Nic už to nezměnilo na tom, že Most zaslouženě vyhrál v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Jablonec 97 1:1

09.03.2008 17:00

Góly: 68. Jan Morávek - 84. Tomáš Necid

Až do 84. minuty se pro Bohemians vyvíjelo vše více než dobře. Tým kouče Zbyňka Busty vedl, pak ale přišla chyba obrany a Tomáš Necid vybojoval pro svůj Jablonec velmi cenný bod.

Průměrné utkání nemělo před výkopem žádného favorita, což se projevilo také na hřišti. V 11. minutě se neodhodlal k výběhnutí Špit, balón se dostal k úplně volnému Janu Morávkovi, který z vápna trefil pouze před sebou stojícího Klapku. Hostující branka byla v té chvíli úplně prázdná. Ani Jablonec se nenechal zahanbit. O pět minut později trefil po centru Hlouška z gólové pozice pouze boční síť Tomáš Michálek.

Největší šance prvního poločasu pro Klokany přišla v 26. minutě. Bartek se nádherně uvolnil, nacentroval Škodovi přímo na hlavu, ten ale svou příležitost spálil. Zanedlouho Radek Sňozík zastavil nedovoleně úplně volného a unikajícího Pavola Straku, za což viděl červenou kartu. Z následného přímého kopu trefil Milan Fukal břevno. Slovenský útočník ve službách Severočechů mohl skóre změnit také v 38. minutě, ale selhal na náhradním gólmanovi Zichovi.

Bohemka hnána skvělými fanoušky opět nebezpečně zahrozila ve dvanácté minutě druhého poločasu. Moravec fantasticky přešel přes několik bránících hráčů, přihrál na Slezáka, tomu však před prázdnou brankou scházel krok. V 68. minutě se už ale zeleno-bílí dočkali. Jan Morávek elegantně obešel Špita a bez problémů střelou k tyči poslal svůj tým do vedení.

Jablonec ovšem dokázal ještě vyrovnat. Osmdesátá čtvrtá minuta přinesla gól Tomáše Necida. Ten si ve vápně zpracoval míč a přesnou ranou pod břevno nedal Zichovi šanci. Nechybělo moc a hosté mohli odjíždět s plnobodovým ziskem. V 92. minutě ale nedokázal využít Knakalovi chyby mladíček Hloušek.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SK Kladno 0:0

09.03.2008 17:00

Góly: -

Dnešní zápas první vzájemné střetnutí Budějovic s Kladnem, které skončilo vysoko 5:1 ani z daleka nepřipomínal. Letošní nejnižší návštěva na budějovickém E.ON stadionu viděla jedno velké trápení bez gólu.

Až na pár výjimek toho oba týmy v první půli moc nepředvedly. Dynamo si vypracovalo největší příležitost už v 6. minutě. Po kolmé přihrávce od Plocka postupoval sám na Pavlíka Stráský, ale jeho velmi dobrou střelu zastavila spojnice břevna a tyče. Také další příležitost se zrodila před kladenskou brankou.

Po Plockově centru do vápna sklepl Vozábal na Mrkvičku, jehož tečovaná střela ze dvou metrů znamenala pouze roh. Kladno na sebe poprvé upozornilo v 30. minutě. Jablonského střelu z hranice vápna však skvěle lapil Kučera.

Druhý poločas už nabídl o něco více fotbalové kvality. Oba aktéři zvýšili své úsilí, ale skutečná příležitost, ze které by mohl padnout gól přišla až v 72. minutě. Pohromu pro domácí fanoušky málem přinesl záložník Zoubele. Jeho střela z hranice vápna prolétla snad jen decimetr vedle levé tyče Kučerovy brány.

Ani jeden tým se s bodem spokojit nechtěl, a proto nejprve Kladno zahrozilo nepřesnou hlavičkou Bartoše a minutu na to také Budějovice. Svou bojovností připravil Stráský míč pro Šímu, ten ale pouze protáhl prochladlého Pavlíka. Hostující gólman vyrazil míč mimo vápno. V 85. minutě viděl po faulu na Dolejše druhou žlutou hostující Bartoš a musel předčasně opustit hřiště. Dynamo své početní výhody ale využít nedokázalo.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

09.03.2008 20:15

Góly: 73. Lukáš Magera, 87. Lukáš Magera - 66. David Střihavka, 83. Martin Abrahám

Před více než šestnácti tisíci fanoušky na Bazalech remizoval Baník se Slavií 2:2. K vidění byl místy skvělý fotbal. Hosté sice v zápase dvakrát vedli, ale domácí zásluhou Magery vždy dokázali odpovědět.

Do utkání vstoupily oba celky opatrně, Baník si vytvářel územní převahu, Slavia hrozila z rychlých brejků. Domácí ani hosté si však v úvodních minutách vážnější šance nevytvořili. Ve 24. a 26. minutě poprvé zahrozili Ostravští. Mičola měl v krátkém sledu dvě slibné příležitosti, ale jeho střely z dobrých pozic mířily vedle. V závěru prvního poločasu si Slavia vypracovala první vážnou příležitost. Po faulu Bolfa, který zastavil nadějně se rodící protiútok, mířil z přímého kopu jen těsně vedle Jaroslav Černý.

Začátek druhého dějství patřil Slavii. Baník kazil jednoduché přihrávky, mohl se ale dostat do vedení, Magera po autu šikovně prodloužil na Svěrkoše, kterým nikým nehlídán přestřelil branku. Utkání každou minutou nabíralo na tempu, k vidění byly tvrdé zákroky, ale i fotbal, který se musel fanouškům líbit. Když se zdálo, že Baník získává půdu pod nohama, udeřili červenobílý. Tragického zaváhání Marka a brankáře Vaška využil Střihavka, kterému nedělal žádný problém dopravit míč do odkryté branky. Běžela 66. minuta a hosté vedli 1:0. Baník musel otevřít hru, tím dal prostor Slavii k brejkovým situacím, sešívaní ale selhávali zpravidla ve finální přihrávce. Odpověď Baníku na sebe nenechala dlouho čekat, špatně zahranou ofsajdovou past využil Svěrkoš a přesnou přihrávkou vybídl Mageru ke skórování, v 73. minutě bylo vyrovnáno a začínalo se od znova.

Po inkasované brance sáhl kouč Jarolím ke změnám a na hřiště se dostal v 83. minutě Toleski. Makedonský útočník nepobyl na hřišti ani minutu, když se po centru z pravé straně skvěle zorientoval v pokutovém území, patičkou našel zcela volného Abraháma a sešívaní se opět dostali do vedení. Tři minuty před koncem ale Bazaly explodovaly nadšením, Svěrkoš opět vybídl k šanci Mageru a ten chladnokrevným zakončením nedal Vaniakovi šanci a rozhodl tak o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 1:0

10.03.2008 17:15

Góly: 13. Michal Kadlec

Sparta dokázala využít včerejšího zaváhání Slavie a na první místo nyní ztrácí už jen dva body. Teplicím nic nedarovala, od začátku byla aktivnějším týmem, vstřelila jeden gól, ale i ten jim na výhru stačil.
br> Začátek Pražanů byl skutečně impozantní. Už v 5. minutě se míč z ničeho nic dostal ke středopolaři Horváthovi, který následně trefil tvrdou ranou břevno. Teplice se ze sparťanského tlaku dlouhou dobu nemohly vymanit, což se jim nakonec stalo také osudným. Ve dvanácté minutě sice pálil ještě po Kuličově přiklepnutí pouze do bránících hráčů Vacek, o dvě minuty později se už ale domácí fotbalisté radovali.

Po centru z rohového kopu poslal hlavou míč za Slavíkova záda obránce Michal Kadlec. Severočeši se postupem času dostali také před šestnáctku domácích, ale na důraznou stoperskou dvojici Řepka – Sivok nedokázali vyzrát. O trochu vzruchu před bránou Grigara se postaral až Jan Štohanzl, ale svou střelu poslal zhruba metr nad.

Sparta se snažila přidat v prvním poločase ještě druhý gól. V 33. minutě poslal Horváth nadýchaný centr na neobsazeného Matušoviče, jenž zpoza vápna střelou bez přípravy hodně vystrašil gólmana Slavíka. Bývalý ostravský záložník nebezpečně pálil i o pár sekund později. Z přímého kopu obstřelil zeď, avšak svou ránu poslal pouze do tyčky.

Oba týmy vstoupily do druhého poločasu beze změn. Podobně jako v prvním dějství vypoadala také hra. Sparta Teplice k ničemu výraznému nepustila, jenže ani ona nebyla v pokutovém území Teplic nijak výrazná. Zajímavé okamžiky se na hřišti začaly dít až v poslední dvacetiminutovce.

V 72. minutě se ve vápně dostal do výborné pozice Marek Kulič, jenže nedokázal míč ideálně zpracovat a z celé akce nic nebylo. Pět minut na to se mohl Michal Kadlec stát hrdinou svého týmu podruhé. Jeho tvrdou dalekonosnou ránu ale Slavík vyrazil. Sparta i závěr utkání odehrála aktivněji, několikrát ovšem selhala v zakončení. To jí však nějak výrazně mrzet nemuselo, Teplice už nic vymyslet nedokázaly, a proto odjíždějí poraženy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha20126232:1342
2.Sparta Praha20124438:1640
3.Baník Ostrava2098333:2135
4.1. FC Brno20105530:2535
5.FK Teplice20103725:1933
6.Viktoria Plzeň2085722:2529
7.FK Mladá Boleslav2068623:2226
8.Tescoma Zlín2075820:2426
9.Slovan Liberec2067721:2025
10.České Budějovice2066822:2324
11.Sigma Olomouc20411512:1623
12.Viktoria Žižkov2065927:3823
13.FK Jablonec2048813:1920
14.SK Kladno20451122:3117
15.Bohemians 190520371014:2716
16.Siad Most20371022:3716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (202)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nechci být škodolibý ale nedá mi to skoro všichni tady po výhře Sparty řikali že je Žižkov špatnej tým a že se podle něj nedá soudit jesli hraje Sparta dobře a ejhle copak copak asi tak špatní nejsou 6:1 a 2:2 celkem rozdíl nemyslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o tom, jak v tom zápase na Letný Žižkov hrál resp. spíš nehrál, ne o tom, jak jsou nebo nejsou špatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tohle jsem čekal. Jenže z jiného pohledu to vypadá, že Žižkov utkání se Spartou vypustil úmyslně - a pokud ano, proč asi?

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma ..Zlín první gol Davida šmahaje .. nadhera ..duležité body ktwré sme si za předvedený výkon ..poctive zasloužily ..

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs: A Zlín utkání se Slávií ( 7-1) taky vypustil úmyslně?

Reagovat
smazaný uživatel

to je trošku něco jineho pepičku,,tam šlo bohužel o jasnou herni i brankovou převahu pražaku, a totalni kolaps Zlina....ale kolega naražel na to, že prohra 6:1 na spartě muže vypadat i neregulerně, zvlaště když je tam ta PRAŽSKA souvislost....Žižkov Pražsky tym, Sparta Pražsky tym! chapeš??? jasně že chapeš!:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, já netvrdím, že Sparta podmázla Žižkov, za prvé nemá důvod, protože má jednoznačně lepší manšaft i když ne v poměru 6:1, za druhé nemá dost dobře z čeho. To byla stejně demagogická konstrukce, jako napsal One-Real. Jinak Slavia-Zlín, tam Slavii fantasticky vyšel úvod utkání, kde proměnila šance, které si vytváří téměř vždycky - jen je neproměňuje - a potom už se sedmdesát minut "jenom dohrávalo"

Reagovat
smazaný uživatel

Jde hlavně o to, že Slavii tam spadlo všechno a vycházelo ji vše, na co sáhli. A to s psychikou soupeře řádně zamává.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to znám z Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu tam nastesti pro Slavii nepadlo vsechno jinak by to bylo asi dvouciferny ty tam jeste dalsi golovky meli. Ja sem se u toho zapasu celkem zasmal

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se teď usmívám taky, to víš, 200 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, ale že to Brno jede, co? Já čekal, že to Sigma ubetonuje na 0:0

Reagovat
RMCF

No nebylo od toho daleko... Jinak Olomouc měla 3 stoprocentní golový šance a Brno kromě te hlavičky nic, takže za body můžem děkovat Lejsalovi, kterej je zlikvidoval...

Reagovat
smazaný uživatel

a panu rozhodčímu že nepískl penaltu za JASNOU RUKU!!

Reagovat
RMCF

to taky... a jak sem psal na foru zajímalo by mě jestli to byl faul v úvodu na střeštíka byl sem od toho docela daleko tak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel sem že prej Polivka dělal nábor do divadla, tak to možná Mara skusil

Reagovat
RMCF

tak to co zkoušel po druhý nebo co zkoušel Renda bylo na Oskara, ale toto z dálky vypadalo že by tam i kontakt být mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji panu Otovi Černému za kvalitní přímý přenos šlágru kola na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už taky poslal poděkování s přáním, aby brzy viděl alespoň na jedno oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale fanoušci Baníku reagují někdy jak zaslepení vesani.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak druhá půle byla pěkná, nechyběly vyhrocené situace, fajn atmosféra na tribunách, krásné goaly atd. Pěkný zápas z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete mi nekdo vysvetlit proc v kazdym zaapse ve kterem vidim Slavii,da Slavia gol z uplneho hovna?videl jsem zapas s Brnem,doma s Tottenhamem a ted v ostrave a pokazdy gol zadarmo,z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Závidíš? Nic si z toho nedělej, Ostrava z hovna vyrovnala.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nedívej, pro ostatní to bude jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

že ty ses chvíli nedíval?

Toleski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

smekam

Reagovat
M11

to same

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to snad nejni prauda

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to říkal, Slavia venku střílí góly, ale nedotáhne to do vítězství. Zápas jsem pouze sledoval onlinetextem, ale myslím, že to byl pěkný útočný fotbal. Pokud zítra Sparta vyhraje, je to ztráta pro oba týmy, ale plichta byla asi zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to žádný úžasný fotbal, ale stálo to za shlédnutí. Jinak JJ, plichta naprosto zasloužená.

Reagovat
plechi

myslím že na poměry GL to byl úžasný fotbal!

Reagovat
fantomas

jj souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

od 83. (!) minuty to běželo na internetu, měl jsem štěstí, takhle jsem stihnul ještě 2 góly, oba parádní. Mrzí mě, že jsem to neviděl celý

Reagovat
fantomas

tak čti níže

Reagovat
plechi

nádherný match! krásné góly! supr atmosféra!

Reagovat
fantomas

Jakožto slávista vezmu hodnocení spíše ze strany Slavie, takže předem pardon Ostravákum, jako obvykle se však nevyhnu objektivnosti pochopitelně

1) V úvodu, ale nejen tehdy, patrná notná nesehranost (nejen)středového dua záložní řady (Tavares - Černý), které spolu ještě snad nehrálo, a navíc Černý ukázal, že prostě musí hrát na kraji, jinak to není ono.

2) Na špatném terénu nepochopitelně přítomné technické fičurky (které nám narozdíl od Ostraváků zpravidla nevycházely), stejně tak jako vyťukávání až do kuchyně. Měli se spíš na takovém terénu pokoušet střílet z dálky (viz Otepka z 24. minuty nebo později Mičola)

3) Musím pochválit obranu Baníku! Nic nám nedovolila, tj.kombinaci po zemi, kterou nám sice ztěžoval i terén, přesto…jen ta rychlost - Ivana- naši taky nebránili nejhůř, ale neumí čelit kličkám

4) Zase, jak hraje Střihy, tak nakopáváme balony, ano, na tomto terénu je těžké kombinovat, přesto je to zvlášt proti Baníku chyba.

5) Pěkná rána Černého ze standardky.

6) Pravidlem by mělo být, že má mít hráč vždy min. dva hráče na dohled pro přihrávku, mě se však zdálo, že když (zejména v 1. půli) měl slávista komu, tak jen jednomu hráči a to ještě do složitého souboje jen výjimečně měl na výběr.

----tolik k 1. poločasu

V druhé půli se hrálo opět nahoru-dolů, přibývalo s postupně gradující nervozitou nepřesností. Oba týmy i přitvrdily a technicky se hrálo jen minimálně. S tím souvisí i: Řezník sice sympaticky agresivní mladík, ale to dohrání Brabce bylo úplně zbytečné, dá se říct až hokejové!

Ke gólu: Paráda od Ivany (naprosto dokonale), Černý taky bez chybičky, zabojoval a Střihy už to měl lehké.

K inkasovanému gólu: Nepochopitelný signál, nevim co je to v takový chvíli napadlo určitě regulérní branka!

K vedoucímu gólu: Moc to přeju jak Abikovi, tak Gočemu, snad se díky tomu u nás konečně chytí. Filištýnsky to udělal Toleski, stejně tak s chladnou hlavou Abraham zakončil - absolutní paráda

K vyrovnávacímu gólu: 4 beci!!! A neuhlídaj jednoho hráče, neskutečné, obrana má ještě vskutku na čem pracovat. Už jsem si nemyslel že Baník ještě zareaguje.

Hodnocení Slávistů:

Vaniak - Prakticky nic neřešil, při vysokých míčích jistý. U prvního gólu mu nepomohl dobíhající bek, který smolně tečoval míč obloukem nad něj. S druhým nemohl dělat nic..(7)

Dřížďal - Sem tam zachoval ukázkově klid, leckdy zase školácky zazmatkoval. Průměrný letošní výkon. (5)

Hubáček - Hlavně on právě hodně nakopával míče, což jen málokdy vyšlo. (4)

Brabec - Moc přes něj Ostraváci neprocházeli, spolu s Latkou víceméně jistí. Byl to ale asi on, kdo zavelel k nesmyslnému signálu, po kterém padl první gól domácích. (5)

Latka - Vyhrál spoustu hlavičkových soubojů, v 1. půli zazdil nadějný brejk, v druhým dobře přistrčil Jarolímovi. (5)

Pudil - Moc mu tento zápas nesedl. Centry mu lítaly, jak se jim zachtělo, nebylo to z jeho strany ideální, i proto byl střídán, ale snažil se, to jo. (4)

Jarolím - Sbíhal si často do středu, byl vidět, ale o to víc vynikly jeho nepřesné přihrávky, dost často však nepřesné díky nepochopení spoluhráčů. (4)

Černý - Prostor ve středu mu nesedl, lítal, ale očekávání rozhodně nenaplnil. (3)

Tavares - Dozadu víceméně jistý, ale směrem vpřed alibistický a ležérní přístup. Měl spíš od začátku hrát buldog Abrahám než baleťák Tavares. (3)

Střihavka - Ustál a vyhrál několik těžkých osobních soubojů s říznými stopery. Dal důležitý gól, i když hodně snadný. Druhý spolu s Gočem připravil. (8)

Ivana - Prakticky vymyslel (první) gól, svou rychlostí dělal pomalým stoperům obrovské problémy, nejlepší hráč zápasu. (9)

Co nelze hráčům obou týmů vytknout je jistě bojovnost a rozhodčí to také zvládli obstojně. Bohužel oba týmy svazoval nekvalitní terén, přesto byla podívaná opravdu úžasná. O technické kousky se starali hlavně Ostraváci. Chválím Mičolu, který hrál hodně aktivně a vychytrale a také Rajtorala (hlavně však za první poločas, kdy nám hodně zatápěl, v tom druhém už sem ho skoro nevidel). Diváci na Bazalech opět nezklamali, ale slávistů mohlo být zajisté víc, jinak však 16 000 opravdu paráda.

Stručně na závěr: Šlágr naplnil do puntíku očekávání ve všech ohledech. Plné tribuny, pohledný fotbal, hodně gólů, žádné vypuštěné souboje...remíza naprosto zasloužená, poklona oboum mančaftům!

Reagovat
smazaný uživatel

hezky to znamkujes ::thumbsup:

Reagovat
fantomas

copak? tentokrát sem ti vyhověl i se známkováním ,domluvíš mi to ve Sportu, at to tam zejtra je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak 5 - za góly nemohl, ale nic nechytil.

Dřížďal 5 - měl smůlu, že měl před sebou tragického Jarolíma, který jaksi nezvládá bránění a tudíž se nemohl pouštět do ofenzivních výlet, které jsou jeho nejsilnější zbraní. Některé situace řešil velmi ležérně.

Brabec 5 - jistý v soubojích, mnohokrát ale odevzdává míč nesmyslně svým na jaře typickým nakopnutím na Střihavku.

Latka 6 - prakticky bez chyby, opora při všech standartkách.

Hubáček 7 - Rajtorala v podstatě k ničemu nepustil, snažil se hrát konstruktivně, výborně četl hru.

Jarolím 3 - pomalý při přechodu do útoku, zbytečně dlouho drží míč, složitá řešení při finální fázi, nedůrazný, skoro vůbec nebrání.

Černý 6 - tvořil hru, výrazný podíl na prvním gólu, míče rozděloval dobře, standartky taky ok.

Tavares 2 - hrůza hrůz. Dozadu byl velmi laxní, vymýšlí neuvěřitelné věci, které si prostě nemůže dovolit. Druhý gól Baníku v podstatě jeho.

Pudil 4 - toto rozhodně nebyl jeho zápas, s Rajtoralem toho sice dost naběhali, ale ani jeden nebyl nebezpečný.

Střihavka 5 - kromě gólu nic moc, nemastné neslané, toto prostě není styl Slavie.

Ivana 8 - hráč zápasu. Velmi dobrý přechod do útoku, jednoduchá hra, drzost, konečně začíná naplňovat svůj potenciál.

Stoperům jsem strhl jeden bod za tu jejich ofsajdovou past, mají za to jako vůdci obrany zodpovědnost, tohle se v takovéhle fázi zápasu prostě nedá hrát!

Střídající hráči oživili hru, všichni hráli dobře. Toleskiho přihrávka geniální, Abrahamovo zakončení zkušené...

Zasloužená remíza, Ostravákům (hráčům) občas pěkně ujížděly nervy.

Reagovat
fantomas

jj souhlas, že byl dozadu hubáček jistý, dopředu však často nakopával

Reagovat
smazaný uživatel

Hubáček málem zavinil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje, na co čtu textovej přenos, když je tady takovej super servis

Reagovat
fantomas

protože todle je až pozápasový servis (shrnutí)

Reagovat
smazaný uživatel

Brilantně zahraný ofsajd systém.

Reagovat
fantomas

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, jinak ses těch čtyř branek nedočkal a zmrznul na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól na 1:1 takhle jsem se na fotbale dlouho nezasmál. Jinak byla to bitva a opět se potvrdilo, že hodně diváků = super atmosféra = dobrej fotbal. Toleski Magera

Reagovat
fantomas

proč jen tihle dva? parádní výkon podalo víc hráčů!

Reagovat
smazaný uživatel

Toleski přišel z lavky a hned udělal z průměrnýho centru gól, geniálně na poměry v naší lize. Magera dal 2 góly ze dvou střel - no comment. Chtěl jsem vybrat z každýho týmu jen 1 hráče. Bojovali všichni, ale někomu se zase moc nedařilo. Bolf potřebuje potrénovat, Marek s Řezníkem byli do zadu matní a nechávali volný prostory.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf měl skončit pod sprchama, Markovi ten zápas vůbec nevyšel, Řezník byl neuvěřitelně vyplašený.

Reagovat
fantomas

ale co Ivana, na toho sem hlavně narážel, nebo Latka, je sice pěkný že hodnotíš hlavně vaše hráče, ale zvlášt Ivana oslnil v našem týmu víc jak Toleski, který navíc dostal přesný centr, i když pak geniálně dával patou Abrahamovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana odehrál nejlepší zápas za poslední dobu, ale nevydrží fyzicky celej zápas. Latka s Brabcem to jsou opory to jo, ale zkazili to nepochopitelným vyběhnutím při tom gólu, tohle se jim nemůže stávat.

Reagovat
fantomas

jo to bylo nepochopitelný selhání, ale jinak supr...Ivana by vydržel, střídat měl spíš Střihy, ten toho měl plný kecky potom

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas opatrný, aktivnější se mi zdál Baník, Slavia hrozila z brejků, ale ani jeden pořádně nedotáhla do koncovky. Druhý poločas jízda, fotbal nahoru dolů, čtyři branky. Remíza je každopádně ztráta, dneska jsme měli nato Slavii porazit, škoda, že obrana pak hlavně Vašek zaspali u toho prvního golu. Ale vzhledem k tomu, že jsme vyrovnali tři minuty před koncem ji beru.

Magera - Svěrkoš. Řekněte mi, kdo má lepší útočné duo v lize.

Reagovat
fantomas

Střihy - Ivana ...btw na výhru ste dnes neměli jestli nekdo měl vyhrát tak i vzhledem k prubehu druhé půle spíše Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne. Slavia upletla z hovna bič.

Reagovat
fantomas

otevři oči...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

no, tys je koukám otevřel až moc..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Svěrky kromě svých zběsilých záchvatů nepředvedl vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal, že ze dvou střel na bránu se těžko dávají tři góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na dvě golové asistence...

Reagovat
fantomas

to nebylo nic moc zázračného!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ? Přihrát dvakrát na gol ?

Reagovat
fantomas

dyt jednou nahrával sám neobtěžován před prázdnou klec, to bych zvlád i já a podruhý nemohl udelat nic jinýho, tak to zkusil a vyšlo mu to no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by dobré trochu rozlišovat přihrávky na gól - dát to na spoluhráče, když jsou sami dva před golmanem neni nějakej zázrak, to bys dokázal i ty... Druhej gól byl celej v režii Magery, to nebylo o přihrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to nebylo o přihrávce ? A kdo ho krásně vysunul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co kdo vysunul, ale ta přihrávka úžasná nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skončila golem a to mi stačí.

Reagovat
fantomas

díky brilantní koncovce magery!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Getafe byl Messiho gól taky z přihrávky Xaviho, že...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ty goly jsou si podobné jak kráva...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně ty asistence

Reagovat
smazaný uživatel

V míře složitosti jsou ty asistence rovnocené. Jestli bereš něco tak banálně jednoduchého jako obrovskou zásluhu svého milovaného "Svěrkyho", tak tě v tom klidně nechám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, opravdu bavíš. Svěrkoš vysune u druhého golu Mageru do šance a ejhle, wector napíše, že to byla jednoduchá přihrávka, když se takřka všechna média shodují na něčem jiném. Ale nechám tě v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi dát odkaz na ta "téměř všechna média", kde píšou, jak skvělá přihrávka to byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ti to ulehčovat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak od těch odpůrců radaru - v ruce nemají nic a taky každému říkají, ať si studie o škodlivosti najdou sami.

Reagovat
fantomas

přesně, i když stou režií nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

První situace dva na gólmana. Druhá přihrávka byla na dva metry, navíc podpořená chybou Tavarese.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno, jak na ty goly přihrál, faktem je, že dvakrát přesně našel Mageru, který pohodlně zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém případě ho našel nepřesně, ale Tavares to naprosto podcenil.

Reagovat
fantomas

to ale neni v tom případe o dokonalosti svěrkošovy nahrávky, sám si to ted napsal

Reagovat
fantomas

přesně tak, Svěrkoš nic nevymyslel, jen nadával Latkovi za simulování, které nebylo

Reagovat
fantomas

musím říct, že po utrpení na tanečním parketě (taneční) mi tento zápas hodně zpříjemnil nedělní večer

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, pánové, voalá (nevím, jak se to píše), taky pamatuju tu hrůzu.

Reagovat
fantomas

*voilá sem francouzštinář

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodčí ten zápas solidně nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrozné mi to nepřišlo, chyboval rovnoměrně na obě strany a těch chyb zas tolik nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Čt měla s televizním přenosem problémy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chápu, že jste zvyklí na jiný domácí metr, ale ne každý rozhodčí vám půjde na ruku. Faktem je, že ti tragédi na začátku sezony ten metr nastavili dost vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho se už pouštět nebudu, to bych propsal hodiny.

Reagovat
fantomas

sim těěě...naopak, my co koukali na TV sme to viděli i v opakovačkách ze dvou metrů zatímco tys to videl i s kukátkem (s přihlédnutím ke vzdálenosti tribuny od hrací plochy) na metrů 20 i víc...takže nevím kdo měl problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sviňa, celej tejden se těším a teď nic.(internetovej přenos, ČT Sport nechytám)

Reagovat
Shevchenko

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

To, co poblázněný chachar těžko pochopí. Nebrečte tady na rozhodčího, když neudělal žádnou výraznou chybu ve vás neprospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

A píšu, že udělal výraznou chybu v náš neprospěch? Nebo to snad píše Shevchenko? Běž si dát studený obklad, tragéd si tu jedině ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem úplně klidný, což se o vás rozhodně říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsem neklidný? Taky by mě mrzelo, kdyby můj tým hrál o titul a dostal tři minuty před koncem gol.

Reagovat
fantomas

nás to nemrzí tolik, jako vás, kteří ste jasně tipovali jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolujte emoce a bude to fajn. Já nemůžu zato, že nemáte tři body, za to může váš brilantní ofsajd systém a skvělý Tavarés.

Reagovat
fantomas

ty si ubohej..

Reagovat
smazaný uživatel

Zhluboka dýchej.

Reagovat
fantomas

chá

Reagovat
smazaný uživatel

To si nech na diskuzi o protažení se Snídaní s Novou.

Reagovat
fantomas

my tady aspon nebrečíme tak jako vy a nevymlouváme se na rozhodčí (brabec)

Reagovat
smazaný uživatel

Ke čtění jste se ještě nedostali, že ?

Reagovat
fantomas

takovou hlášku už sem nekde četl, opakovaný vtip není vtipem

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mám nato napsat, když napíšeš takový výplod. Do hajzlu se mi tě posílat nechce...

Reagovat
fantomas

supr, aspon že tak velký tvůj mindrák z "pouhé" remízy neni

Reagovat
smazaný uživatel

Ke čtění jsme se teda nedostali.

Reagovat
fantomas

btw k tomu čtení: spanhel 23:05: Jinak rozhodčí ten zápas solidně nedával...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je tam napsáno, že škodil Baníku tak, že z toho všichni Baníkovci bečíme. "ale nestíhal tempo hry, na obě strany. " Tak čau.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A já zas nemůžu za to, že vy nemáte tři body, zato můžou Marek, Vašek a pomalý Renda Bolf.

Reagovat
smazaný uživatel

Však mě to taky mrzí, stejně jako vás deset let bez domácí výhry nad Slavií... A když už jsme u toho, tak vy se zuby nehty snažíte do toho boje o titul zapojit taky, ale nějak se vám to pořád nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky jsou pro novináře, pche. Baník chce do evropských pohárů a tam má solidně nakročeno. O titulu mluvíš ty.

Reagovat
fantomas

právě že docela jo...chápu no, když ste dostali 4 žlutý karty a my žádnou že budete nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ta standartka, kterou vám foukl v nastavení byla co ? Nebo jak zmatkoval v samém závěru zápasu a radši to ukončil... Nic podstatně špatného neudělal, ale nestíhal tempo hry, na obě strany.

Reagovat
fantomas

až v závěru, to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta standartka být neměla, na nás naopak nepískl zcela jasný žlutý faul Řezníka na Brabce, ze kterého byla šance Svěrkyho. Bolf mohl jít klidně pod sprchy po tom šlapáku. A vzteklého Otepku či Svěrkyho (oba už měli žluté karty) radši ani nechci připomínat. Pro rozhodčího velmi těžký zápas, já myslím že ho zvládl velmi dobře.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, já jsem jen blbej venkovan, jak to myslíš? Sem nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu toho Jarolima proc tam furt cpe toho jarolima,ten je nejhorsi v kazdem utkani co jsem videl-porad si hraje na nejakeho spilmachra pritom jsou ty jeho prihravky naprosto neucelne anebo se utapi v klickach,Kalivoda na plac !!!

Reagovat
fantomas

nevim jestli zrovna kalivoda, ale nikoho lepšího nemáme...nechápu proč posiluje tolik levou stranu, když naše slabina je hlavně vpravo... už aby se vrátil šmíca

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi tu, v prewiev se ti nelíbily Ivoškovy jedničkové tipy, tak se mrkni, má prima úspěšnost...

Reagovat
smazaný uživatel

No uplne super mu to vychazi ,hlavne ze nezapomnel dat Spartu jednicku-takova hloupost

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jaký magor to pískal ?

Reagovat
fantomas

roli magora tam hrál leda svěrkoš s otepkou

Reagovat
smazaný uživatel

těch tam bylo víc...Ale Otepka to byl extrém

Reagovat
fantomas

a řezník...dostál svému jménu beze zbytku

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš příští zápas pyká za karetní trest, to je zlé. No nic, přichází šance pro Zehera.

Reagovat
smazaný uživatel

Magera taky, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ten asi taky.

Reagovat
fantomas

..jej no to je ztráta..

Reagovat
smazaný uživatel

- Tak se teď směju tvému příspěvku.

Reagovat
fantomas

já tvému

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem rád, že jste se zasmáli, já uź myslel, že si kvůli Svěrkošovi a rozhodčím roztrháte kábly od klávesnic - kdo má bezdrátovou, je v nepovolené výhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, co to je, novej script?

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý, jestli to bude takhle chodit. Pochvala webovi

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal velmi pěknej. Pochvala.

Ale nejhumornějším okamžikem zápasu byl tragéd Latka, kterej je opravdu kus chlapa. Je to bedna, dokáže rozdat a včera dokázal i jak umí přijmout. On hraje loktama skoro líp než nohama a pak tam dělá takovejhle tyjátr, když dostal v souboji od maličkatýho Svěrkoše ... . Fakt tvrďák. Žkutou bych mu dal za simulaci ha.zlovi

PS: zdálo se to jenom mě nebo pískal ten sudí ty souboje tak nějak nevyváženě?

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí ten zápas nezvládl a nemyslím si to jen já, ale když Slavisti píšou opak, tak jim musíme věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slávii sudí VŽDY ubližují, že ...? Takže když to pískal včera pro ně, tak se jim to zdálo jako rovina. Prostě klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá nic jiného, než se nad tím povznést. Mi připadá, jak by fanoušci Slavie zpravidla psali opak toho, jak to ve skutečnosti je.

Reagovat
fantomas

my netvrdíme že nám ubližují!

Reagovat
smazaný uživatel

A kdepak píšeme, že nám rozhodčí ubližují? Zaměřte se už taky někdy na sebe, pořád Slavia tohle, Slavia tamhleto, dluhy, stadion, hráčský kádr, pomoc rozhodčích... Nejúsměvnější na tom je to, že to pochází od televizního takysparťana, který se bije ve svoji železnou sparťanskou hruď, přitom snad v životě na žádném zápase nebyl.

Reagovat
fantomas

že by radotínskej? černej?...asi oba že?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, tady se jedná o jiříka, televizního takysparťana.

Reagovat
fantomas

jo takleeee nj, jinak by už ted koukal na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tohle napsat? Radši nic. Jseš krysa, no, na tom se nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem prostě hajzl, zatímco ty jsi nevinný člověk, který o mně nikdy nic špatného nenapsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Jsem rád, že to víš a hlavně přiznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se dneska smál těm pepíkům na bazalech jak kůkaly kolik je tam diváků To by nepřislo na strahov i kdyby tam hrál třeba Real Madrid.Jen na Spurs přišlo 8000 pepíků zbytek YIDOS

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dnes musí mam na ni vsazeno

Reagovat
fantomas

tak tos projel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už vypadla s tygrama a to hrál dokonce Nedvěd.

Reagovat
fantomas

...sme na euroFOTBALU ...chápu, asi for že?

Reagovat
smazaný uživatel

velmi správně

Reagovat
fantomas

ty nejsi seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš?

Reagovat
fantomas

jo

Reagovat
smazaný uživatel

nj,ale tak pochvala potěší

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

no, sparta mě teda moc nepřesvedčila, formu nemá teda takovou jak o ní zdejší fans sparty píší

Reagovat
smazaný uživatel

na Teplice to stačilo v Boleslavi to zřejmě stačit nebude

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě to taky stačilo, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sice jo ale Kometa mi to kazí v Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

JO

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsem jednak přenos ze Sparty v televizi, zároveň jsem stahoval z netu včerejší Ostravu, včera to nejelo. Kupodivu jsem zjistil, že více koukám na monitor, i když samozřejmě znám průběh zápasu. V televizi to byla dost nuda. Ale Sparta byla opravdu lepší.

Reagovat
fantomas

jo lepší jo, ale mistru hodně nehrála určitě

Reagovat
Kapřík

Tak Teplice hrály vážně ohromnej beton...včera se ten Baník aspoň snažil hrát, proto to bylo pohlednější. Jsem rád že jsme to ubojovali, protože Teplice si za ty defensivní orgie nezasloužily ani jeden jediný bodík.

Reagovat
fantomas

jj to zas jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu s jakou taktikou tam ty Teplice prijeli,protoze ani na ty brejky nehrali tak to nevim jak chteli dat branku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to před jarem říkal, že se budou propadat tabulkou směrem dolů. V konečném součtu budou rádi za šesté místo.

Reagovat
fantomas

velmi rádi...podle mě skončí takoví osmí

Reagovat
Kapřík

Bylo na nich prostě vidět, že jsou v krizi. A nebyl tam nikdo, kdo by nějakým výpadem tu jejich hru dopředu rozhýbal...čekal jsem to od Verbíře, ale ten se s výkonem celýho mužstva akorát tak svez. S tímhle budou vážně rádi, když skončej do desátýho místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to, že Teplice se pokoušely napodobit Olomouc, hrát na 0:0. Dobře, nic proti tomu, taky taktika (i když ji nemám rád). Jen jim někdo tak ve 20. minutě měl připomenout, že už prohrávají.

Reagovat
Kapřík

To jsem si taky říkal, co tím sledujou... . Asi nová defensivní móda...co příjde příště? Podvazky ? Tam nebyla vůbec vidět snaha dát gól, jediný co dělali dobře bylo bránění...jsou evidentně psychicky dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 1:0 naprosto v klidu místy nudný zápas, hodně chyběl Slepička. Měli velký kus štěstí, že dali rychle gól. Teplice nic nepředvedli jsou z formy a potvrdili, že kdo přijede na Letnou hraje se zbytečným respektem. Atmosféra ani výkon týmů se vůbec nedá srovnat se včerejším utkáním Baník-Slavia, ale výsledek kola je jasný Sparta 3b., Slavia 1b., Ostrava 1b., Teplice 0b. Nejlepší na zápase byla překvapivě vysoká návštěva přes 14 000 (bohužel tichých) diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tichých diváků???si mel vypnutej zvuk ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi asi zase nikdy nebyl na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo ticho jak v kostele.

Reagovat
smazaný uživatel

tichych divaku?ty jsi asi debil ne?ono to zalezi na tom taky kolik a kde jsou umisteny zvukovy mikrofony protoze ja jsem na tom stadione byl a ticho tam urcite nebylo a docela by me zajimalo proc reziser obcas nezabral kolet spartanskych ultras kteri meli docela hezkou choreo...kdyz se hralo v nedeli na baniku tak se mohl reziser vystrikat z toho kolik je tam lidi,vecne byl zaber na lidi,na kotel i kdyz treba zrovna nic nedelal ale na sparte se tradicne ani kotel nezabere

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vcelku dobrej výkon. Na to, že Teplice přijeli bránit zuby-nehty v deseti si Sparta vypracovala i dost gólovek. Naopak Teplice neměli jedinou.

Velkej problém je v proměňování šancí. Kdyby motyka spustila a Tepláky nějakým způsobem vyrovnaly (přecejenom máme v bráně Grigara, že ...? ), tak jsou to zase zbytečně ztracený body.

Příští tejden do Bolky, tzn. bod beru, ale nevím nevím. Trochu mě drží nad vodou, že jsme už letos jeden komplex prorazili (Zlín), takže proč nezlomit další, že ...? Uvidíme

Každopádně si myslím, že jsme vcelku slušnej honící pes. Na to, jak se psalo, že je Sparta trapná a Slávie nadpozemská jsou dva body ztráty ještě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

tak Slávia v Brně prohrála stejně jako Sparta, v Ostravě remíza stejně jako Sparta, neřekl bych slušnej honící pes Sparta má sice za jaro 10 bodů, ale s kym taky hrála , zápas v Bolce hodně napoví

Reagovat
smazaný uživatel

no prave s kym hrala na podzim slavia?proto mela naskok,protoze s kvalitnima tymama hrala doma,ted s nima hraje venku a ztraci body jak na bezicim pasu...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no, sance na titul jsou 50 na 50

Reagovat
M11

99

Reagovat
M11

199 teda.. 200 Fcéé Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele