Gambrinus liga preview - 20.kolo

08.03.2008, 08:58, aktualizováno 10.03.2008, 08:39
Previews
Slavia v Ostravě dvakrát ztratila jednobrankový náskok a nabídla tak příležitost konkurenční Spartě. Ta se zatím nemůže posunout na prví příčku tabulky, v případě výhry nad Teplicemi se však pražskému rivalovi přiblíží na dva body...
Slovan Liberec - Viktoria Žižkov  (sobota 15:00)
Zápasem mezi Libercem a Žižkovem se rozehraje v sobotu 20. kolo Gambrinus ligy. Fotbalistům Slovanu se narozdíl od podzimu skvěle vyvedl vstup do jara. Svůj vzestup budou chtít potvrdit doma, kde přivítají Viktorii Žižkov. Ta by zase ráda navázala na domácí vítězství nad pražským rivalem z Bohemians.

Svěřencům kouče Ladislava Škorpila zatím krásně vychází cíle pro druhou část nejvyšší tuzemské soutěže. Ze třech jarních zápasů vytěžili celkem sedm bodů, což je katapultovalo v tabulce už na osmé místo, přičemž po podzimu figurovali poblíž sestupového pásma. Po výhře ve Zlíně nyní Liberec čeká návrat na domácí půdu, kde se střetne se Žižkovem, který sice okupuje dvanáctou pozici, ale na sobotního soupeře ztrácí pouhé dva body. "Dvakrát jsme vyhráli a byla by škoda, kdybychom to znehodnotili domácí ztrátou. Bude důležité se vyhnout výkyvům, které nás potkaly i ve Zlíně," řekl liberecký kouč Ladislav Škorpil, jemuž bude scházet zraněná trojice hráčů - Vácha, Gecov a Frejlach. Otazník visí nad startem Bílka s Papouškem.

I Žižkov může být vcelku spokojen s vstupem do jarní části ligy, až na střetnutí se Spartou, které Viktorka jednoznačně prohrála 1:6. Jinak se radovala pouze z vítězství. Fotbalové jaro odstartovala doma výhrou 1:0 a v minulém kole také před domácím publikem si vyšlápla tentokrát na Bohemians, které zdolala 2:1. Navázat na výsledek z pražského derby, jenž Žižkov povzbudil do dalších bojů, se pokusí v Liberci. "Výhra nad Bohemians nás povzbudila, ale nikdy není dobré být v euforii," řekl trenér Stanislav Griga, jehož tým venku pětkrát za sebou prohrál a navíc pod Ještědem se nikdy neradoval ze zisku třech bodů. V sestavě hostí budou chybět Bukač, Novotný a Kučera.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Holeňák, Polák, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Labant, Kropík, Xavier - Stracený, Tinga, Procházka, Kušnír - Švancara, Kalod.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tescoma Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Fotbalová Tescoma stále čeká na své první jarní body a o ně se pokusí v dalším ligovém kole, kdy přivítá v sobotu na svém hřišti Plzeň, která bude chtít odčinit herní výpadek z minulého víkendu.

Zlínští fotbalisté začali druhou polovinu ligy úplně jinak, narozdíl od skvělého úvodu ligové sezony na podzim. Na jaře odehráli zatím tři zápasy a v nich nezískali ani jeden bod. Díky tomu jim patří aktuálně až jedenáctá pozice v tabulce. Další příležitost na první jarní zisk budou mít zítra opět v domácím prostředí, kde tentokrát budou hostit plzeňskou Víktorii. S tímto mužstvem mají svěřenci trenéra Pavla Hoftycha velice špatnou domácí bilanci. Již čtyři roky nad Plzní nezvítězili. A v případě dalšího zaváhaní by se Moravané zařadili do okruhu aspirantů na sestup. "Situace je z našeho pohledu kritická. Snažíme se hráčům zvednout sebevědomí, ale ukončit sérii se asi nepodaří jen krásou, ale především bojovností," řekl trenér domácích Pavel Hoftych, jenž proti Plzni bude postrádat oba zraněné hráče Pacandu a Vrtělku.

Plzeň jede do Zlína odčinit výsledkový nezdar z minulého kola, kdy doma podlehla Baníku nečekaně 0:4. "Jsme všichni zdravě vyhecovaní a na zápas se moc těšíme. Po minulém debaklu s Ostravou máme co napravovat," popisuje atmosféru v kabině Západočechů obránce Jan Lecjaks. Na zlínské Letné by se mělo podle všeho hrát na špatném terénu. "Proto odhaduji, že půjde o velký boj. Musíme být agresivní v osobních soubojích," dodává Lecjaks. Podle kouče Stanislava Levého musí jeho svěřenci v nadcházejícím zápase zlepšit agresivitu oproti souboji s Baníkem. "Chtěli jsme jen hrát fotbal, ale poznali jsme, že to nejde. Musíme se z toho poučit a být agresivní," řekl lodivod šestého Plzně, jemuž se do sestavy vrací opory Trapp a Varadi, kteří pykali kvůli karetním trestům
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Zúbek, Zbožínek, Kroča, Penner - Musil, Kraus, Šmahaj, Malár - Vyskočil, Žůrek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ilizi - Malcharek, P. Knakal, Rada, Lecjaks - Petržela, Navrátil, Sylvestre, Krbeček, Róth - Psohlavec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Tým Brna se v neděli na domácí půdě utká s "remizovou" Olomoucí. Pokud by domácí vyhráli, mohou se vyšvihnout v tabulce z páté pozice na třetí. Hanáci, figurující na desátém místě, ještě na jaře ani jednou neprohráli a do moravské metropole jedou s cílem bodovat.

Brňané jsou se startem do druhé poloviny Gambrinus ligy navýsost spokojeni i přes úvodní prohru v Plzni. V dalších dvou zápasech vyšli bodově naplno. Nejprve doma přehráli aktuálního lídra tabulky Slavii a o týden později si odvezli tři body z Teplic. Na obě úspěšná vystoupení budou chtít navázat i v dalším kole, kdy hostí olomouckou Sigmu. V případě další výhry by se svěřenci kouče Petra Uličného mohli posunout dokonce na třetí příčku, kterou nyní okupuje Baník a na něho ztrácí právě pouhé dva body. Baník hraje těžký duel v tomto kole na Slavii a v případě prohry hostů by Brno mohlo poskočit na třetí místo. Na bronzový stupínek si však dělají zálusk i Teplice, které ovšem hrají na Spartě a při jejich současné formě se od nich neočekává tříbodová loupež na Letné. Do sestavy Brna se vrací klíčový hráč Marek Střeštík. A naopak v ní bude chybět zraněný Tomáš Došek

Hanáci jsou momentálně světovými experty na remizy. Žádný jiný klub ve sledovaných zahraničních ligách se nemůže pochlubit minimálně s 11 po sobě jdoucími nerozhodnými výsledky. Kouč Hanáků Martin Pulpit ale věří, že se tato neuvěřitelná série zlomí právě v Brně, kam zavítají v neděli. "Brno prokázalo velkou kvalitu výhrami nad silnými soupeři, my se musíme odrazit od perfektní obrany," řekl Pulpit, jenž neočekává útočný fotbal. Do Brna nepocestují oba zranění Hartig a Petr a také i rekonvalescent Šuškavčevič.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Dvorník, Trousil, Siegl - Kalouda, Mareček, Polách, Lira - Besta, Střeštík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Komárek, Škerle, Heidenreich - Janotka, Kaščák, Hořava, Rossi, Onofrej - Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.25 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Siad Most - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Mostecké hráče čeká další důležitý zápas o záchranu. Nyní v neděli se doma představí proti Mladé Boleslavi, která v posledních šesti zápasech nepoznala hořkost porážky. Pokud chtějí domácí pomýšlet na setrvání v první lize pro příští sezonu, musí konečně zabrat.

Severočeši se nemohou stále rozebrat ze své "noční můry", a proto jim patří aktuálně poslední pozice, na nesestupová pozice ztrácí přes tři body. Během jara získali jediný bod a to za domácí remizu s Olomoucí. Svou bodovou sbírku budou chtít rozšířit v následujícím utkání proti Mladé Boleslavi. Mostecký kouč Robert Žák přemýšlí, jak se vyvarovat chyb, kvůli nimž přišel o výhru nad Olomoucí. "Stále na tom pracujeme, ale pod tlakem se samozřejmě dělá nejvíce chyb. Musíme už ale vyhrát," řekl Žák. Ten bude v nedělním utkání postrádat zraněného Čermáka a distancovaného Škodu, nejistý start visí nad Andreiem.

Mladá Boleslav, které ji momentálně patří už sedmá pozice v tabulce, může být spokojena se začátkem fotbalového jara. Ze třech dosavadních ligových utkání tohoto kalendářního roku utržila celkem sedm bodů za dvě výhry nad Kladnem a Českými Budějovicemi a jednu remízu s Jabloncem. Nyní nastoupí o tomto víkendu na cizí půdě v Mostě. "Po těch posledních dvou výhrách určitě nehrozí, že bychom létali někde v oblacích. Rádi bychom ale potvrdili náš výsledkový vzestup a dostali se v tabulce ještě výš," přeje si kouč hostí Zdeněk Ščasný, jenž nebude moci nominovat zraněného brankáře Pižanowského a vykartovaného Procházku.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Prášil, Johana, Webster, Trubila - Stožický, Gedeon, Pilař, Oboya - Rilke, Pešír.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Rolko, Kopic, Kalina - Kysela, Hodúr, Rajnoch, Táborský (Poláček) - Mendy, Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.85 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Vršovický Ďolíček uvidí důležitý souboj mezi místním klubem Bohemians 1905 a Jabloncem, oba týmy se pohybují ve spodní části tabulky. Hráči Bohemians jsou na předposlední pozici, zato Severočeši jsou na tom o dvě místa a čtyři body lépe. Pokud se chtějí Klokani vzdálit od sestupu, musí poprvé na jaře vyhrát.

Pro domácí fotbalisty je to jeden z klíčových bojů o záchranu. V neděli se střetnou o důležité body s Jabloncem. A nečeká je nic lehkého. Jednak Severočeši jsou v solidní formě a Klokani je porazili naposledy před osmi lety. "Pro nás je to velmi důležitý souboj. Přestože jsme v tabulce jara na své největší konkurenty získali, stále nám chybí vítězství a trochu klidu do dalších zápasů," zdůraznil domácí trenér Zbyněk Busta, jehož výběr si věří na svého dalšího soupeře. Týmu budou chybět zraněný Rezek a nemocný Kunášek.

Na vítězství nad Kladnem z minulého kola budou chtít Jablonečtí navázat také na hřišti Bohemians. Pro svěřence trenéra Františka Komňackého to bude zápas, který je může oddálit od sestupových bran, ale také i přiblížit. Na sestupová pozice činí náskok čtyř bodů. "Je to další z těch důležitých zápasů. Soupeř hraje běhavý a důrazný fotbal, budeme se muset přizpůsobit i divácké kulise," řekl Komňacký, který by byl spokojen také i s bodem. Do Prahy nepocestuje s mužstvem trio zraněných Eliáš, Zábojník a Žofčák.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - M. Knakal, Rada, Nikl, Šmarda - Moravec, Morávek, I. Hašek, P. Hašek - Bálek, Ordoš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Baranek, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Klapka, Valenta, Hloušek - Necid, Straka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.75 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - SK Kladno  (neděle 17:00)
Ani jeden tým sice nevstoupil do jarní části sezóny nejlépe, ale oba aktéři slibují nápravu. Pro Kladno znamená tento duel jeden z nejdůležitějších utkání letošní sezóny.

Svěřence kouče Jaroslava Šilhavého totiž dělí od pásma sestupu pouhý bod a další neúspěch by je mohl poslat opět níž. Kladno navíc poslední tři utkání nevstřelilo jediný gól a nevydolovalo jediný bod. Proti Budějovicím se mu však více než daří. V Gambrinus lize se Středočeši s Dynamem potkali už třikrát a pokaždé vyhráli, naposledy navíc vysoko 5:1.

"Každá další ztráta by pro nás byla stále víc nepříjemná. Dostaneme se do šancí, ale koncovka nám zatím nejde," prohlásil Šilhavý.

Ani Budějovicím se nedaří podle představ. Ovšem prohry na hřištích Mladé Boleslavi a Slavie nejsou žádné velké tragédie. Trenér František Straka se chce co nejrychleji vzdálit od spodních pater tabulky, a proto z tohoto utkání bere jedině výhru. "Čeká nás blok utkání s přímými konkurenty v boji o záchranu, kde se ukáže, jak na tom jsme. Jedna výhra by nás odpíchla," řekl Straka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Homoláč, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Šíma - Mrkvička, Stráský.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Hochmeister, Krob - Zoubele, Brunclík, Szabo, Vršajevič, Cigánek - Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.35 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 20:15)
Ozdobou 20. kola Gambrinus ligy je bezesporu utkání mezi Baníkem a Slavií. Souboj týmů praktikující ofenzivní pojetí hry slibuje v neděli od 20:15 výbornou podívanou. Domácí Baník se může opřít o početnou diváckou podporu na Bazalech, na tomto stadionu ale Slavii téměř deset let neporazil.

Slavia má před tímto kolem před Baníkem sedmibodový náskok, v případě výhry svěřenců Karla Večeři by se Ostravští dotáhli na pouhé čtyři body a zamotali by tak ještě více kartami na čele tabulky. Opačný scénář by dodal klid Slavii a prakticky odepsal Baník ze hry o titul. O titulu se však v Ostravě příliš nemluví, pro vedení klubu jsou prioritou evropské poháry. Jak už bylo zmiňováno v úvodním odstavci, statistiky hovoří pro Slavii, na Bazalech Sešívaní naposledy prohráli v sezoně 98/99 - 5:0. Z 29 vzájemných zápasů v nejvyšší soutěži vyhrál Baník pouze třikrát, šestkrát utkání skončilo remízou a dvacetkrát se radovala Slavia. Trenér Večeřa má bilanci s červenobílými ještě horší, za dobu své trenérské kariéry ještě pražské mužstvo neporazil. "Statistiky jsou pro novináře," mávne většinou rukou nad dotazy o své neslavné bilanci zkušený kouč, jenž si je dobře vědom, že minulost o současnosti nerozhoduje.

Momentální forma totiž hovoří pro Baník. Mužstvo z Bazalů na jaře zatím nepoznalo hořkost porážky, uhrálo sedm bodů z možných devíti a navíc si v minulém kole zvedlo sebevědomí na Plzni, které nasázelo hned čtyři branky. V jeho prospěch hovoří i to, že nebude pod takovým tlakem, jako soupeř. "Slavia vede ligu, to hovoří za vše. Je zkušenější. Viděl jsem ji v Brně a tak špatně už asi letos hrát nebude. Jenže my jsme při splnění tradičních bodů schopni uspět s kýmkoliv," řekl trenér Večeřa k nejbližšímu soupeři. Večeřovi budes scházet stále zraněný Metelka. Lukeš a Tomašák sice naplno trénují, ale proti Slavii připraveni určitě nebudou, nicméně u Martina Lukeše je možné, že se objeví v týmu v nejbližších následujících ligových kolech. Do týmu se vrací Čoupek, kterému vypršel trest za žluté karty a uzdravený Tchuř, pro kterého bude mít utkání se Slavii zvláštní příchuť, v minulosti na Strahově působil, ale příliš se neprosadil.

Sestava Baníku by měla být identická s tou, která nastoupila v minulém kole na půdě Plzně. Soudě podle výkonu obrany v minulém kole se zdá, že Baník vyřešil ideální složení obrané čtyřky. Navrátivší se Bolf vnesl do obrany zkušenosti a Marek, který zaskočil na levé straně za vykartovaného Čoupka, se zdá být lepší variantou na levého beka než bývalý fotbalista Slovácka.

Hostující Slavia se na jaře prezentuje rozpačitými výkony. Obměněné mužstvo si na sebe zatím zvyká a herně je to znát. Slavia si drží i nadále nad svými největšími pronásledovateli slušný odstup, ale aby se ji soupeři dívali na záda i v následujících kolech, musí předvádět mnohem lepší výkony, než v minulém kole proti Mostu nebo především na půdě Brna. Faktem je, že Slavia výsledkově nijak výrazně neklopýtá a bodový úspěch na Bazalech by jí také mohl dodat potřebnou sebedůvěru do dalších kol. "Ostrava teď hraje v pohodě, cítí šanci. Určitě nás tam nečeká nic jednoduchého. Na Bazalech bude jako vždy jedinečná divácká kulisa, která by mohla nahrávat dobrému fotbalu. Baníku se v posledních zápasech dařilo, my se budeme snažit ho přibrzdit," řekl před utkáním trenér Slavie Karel Jarolím pro oficiální stránky Slavie. Slavia bude postrádat dlouhodobé marody Jandu a Šventa. Problémy se zády nadále trápí Šmicra, kvůli kartám stojí Marek Suchý, Zdeněk Šenkeřík laboruje s namoženými třísly a navíc v týdnu potkala viróza Matje Krajčíka, otazník visí i nad startem Hubáčka, jenž promarodil poslední dvě utkání kvůli zraněnému prstu na noze.

Slavia proti Baníku nastoupí pravděpodobně se dvěma útočníky, rozestavení 4-4-2 totiž červenobílým sedí rozhodně více než hra na jednoho hrotového útočníka. Rychlonozí útočníci Slavie by mohli stoperskému duu Neuwirth – Bolf, které dominuje především ve vzduchu, dělat problémy.

Jak Baníku, tak Slavii může zkomplikovat život špatný terén na Bazalech, ostravský stadion totiž nedisponuje vyhřívaným trávníkem a je možné, že tím utrpí i úroveň celého zápasu. Utkání, které nemá favorita, startuje v neděli od 20:15 na Bazalech, v přímém přenosu jej vysílá sportovní ČT4 Sport.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek – Řezník, Neuwirth, Bolf, Marek – Rajtoral, Bystroň, Otepka, Mičola – Svěrkoš, Magera.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Latka, Brabec, Pudil - M. Jarolím, Abraham, Tavares, Černý – Střihavka, Blažek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (pondělí 17:15)
Sparta má ideální příležitost na to stáhnut manko na vedoucí Slavii na pouhé dva body. Stane se tak v případě, že Letenští v dohrávce 20. kola porazí doma Teplice.

Utkání vyvolá řadu vzpomínek na tolik diskutovaný podzimní duel. Severočeši v něm na domácím trávníku vyhráli 2:1. Pohledné utkání nakonec mělo nepěknou tečku v podobě chování sparťanských hráčů a funkcionářů. Ti neunesli porážku a Tomáš Řepka po vyloučení dokonce udeřil do kamery České televize. Bývalý český reprezentant dostal od disciplinární komise trest, ten nakonec neminul ani Martina Abrahama a asistenta trenéra Horsta Siegla.

"Máme co napravovat. Sportovně chceme soupeři vrátit tehdejší porážku, ale stejně jako obvykle to bude těžký zápas, oba týmy v posledních letech svádí velké bitvy," uvědomuje si trenér Michal Bílek. Pro toho půjde o hodně prestižní zápas, není to zase tak dávno, co trénoval právě Teplice. V podobné situaci budou na druhé straně například Martin Klein nebo Tomáš Jun.

Spartě se na jaře daří a ze tří zápasů získala sedm bodů. To Teplice se trápí. Na úvod sice udolaly Most, jenomže pak přišla dvě zklamání. Nejprve vysoká porážka 0:4 v Liberci a před týdnem domácí prohra 0:1 s Brnem. Severočechům se tak začíná pomalu rozplývat sen o účasti v příštím ročníku evropských pohárů.

""Na Spartě nemáme co ztratit. Domácí nás můžou trošku podcenit, protože naše poslední dva výkony nebyly dobré. Chceme, aby si každý z hráčů plnil své úkoly na hřišti, to by mělo přinést výsledky. Musíme do pondělního utkání vložit srdíčko," ví moc dobře asistent trenéra Rady Zdeněk Klucký.

Oba týmy mají absence, nejde ovšem o nic vážného. Teplice přijedou bez Ljevakoviče a Gašparíka, za domácí nenastoupí vykartovaný Slepička.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek, Horváth, Vacek, Kolář - Kulič, Došek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Kaufman, Klein, Lukáš, Rosa - Vidlička, Doležal, Sabou, Verbíř - Jun, Hesek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 3.95 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha19125230:1141
2.Sparta Praha19114437:1637
3.Baník Ostrava1997331:1934
4.FK Teplice19103625:1833
5.1. FC Brno1995529:2532
6.Viktoria Plzeň1985621:2229
7.FK Mladá Boleslav1968522:2026
8.Slovan Liberec1966719:1824
9.České Budějovice1965822:2323
10.Sigma Olomouc19411412:1523
11.Tescoma Zlín1965817:2323
12.Viktoria Žižkov1964925:3622
13.FK Jablonec1947812:1819
14.SK Kladno19441122:3116
15.Bohemians 190519361013:2615
16.Siad Most19271020:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec : Žižkov 1

Zlín : Plzeň 01

Brno : Olomouc 1

Siad Most : Boleslav 0

Budějovice : Kladno 1

Baník : Slavia 2

Sparta : Teplice 0

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to by se mi líbilo. To je tip, nebo sešívané přání?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nam ta sestava zase pekne sype Krajcik,Blazek jsou pry out.

Reagovat
smazaný uživatel

v utoku to tolik nebolí jako v obraně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No Krajcik bude chybet hodne,zvlast na takovem terenu...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě no,v pravu muze hrát Gebresellesie a ten je hroznej,nebo Dřížďal

Reagovat
smazaný uživatel

jj kenan byl hrozny v obrane-tam ho uz asi neda,nejspis hubacek nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, už jdu hledat. Ale pokud bude velká marodka, tak se ukazuje, že posilování v zimě bylo odůvodněné a nebylo to vykupování ligy. Zatím všechny posily (kromě Kubáska) nastupují do zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

takové brněnské přání

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec - Zizkov 1

Zlin - Plzen 0

Brno - Olomouc 1

Most - Boleslav 0

Bohemians - Jablonec 1

Budejovice - Kladno 1

Ostrava - Slavia 1

Sparta - Teplice 1

Reagovat
smazaný uživatel

To ses trochu pomat ne stema domacima

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je to vice mene jedno,hlavne kdyz Banik porazi Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Slavia 4-5-1, nemá na Bazalech šanci vyhrát. Stoperské duo Neuwirth, Bolf ho prostě ve vzduchu převlácuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Střihavku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jediným vepředu nemusí být Střihavka. Každopádně bych 4-5-1 rozhodně nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jednoznačně na dva útočníky, jinak to Slávka nakoupí 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká se, že dvakrát do téže řeky nevstoupíš (Sestava proti Brnu), ale já bych si to strašně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dvakrát... Do téhle řeky už se vstoupilo mnohokrát a v 90% případů to nemělo efekt, zahráli jsme dost špatně. Tenhle styl nám vůbec nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

banicek vyhraje a slavie se opet bude vymlouvat na uplne vsechno a k tomu jeste budou zitra brecet,ze sparta vyhraje.TITUL BANIKU!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, na co se Slavia vymlouvala po Brnu, když "opět"...

Reagovat
fantomas

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba Jarolim po prohre v Brne se zacal hned poohlizet po sparte a to se mi nelibi.Mel by se starat o tu svoji slavii,ktera je vecne druha.Dnes dostanou za usi a jsem zvedev kdo za to ponese nasledky.Jestli vykon hracu anebo ze by rozhodci,kvalita travniku?Banicek 2:1 vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Čekali jsme těžkého soupeře, Brnu se doma daří. Začátek určitě nebyl podle našich představ, nehráli jsme dostatečně agresivně, jak jsme chtěli, Brno mělo převahu. Chtěli jsme být aktivní i směrem dopředu, ale záložníci dobře Střihavku nedoplňovali.GebreSelassie dostal žlutou kartu, proto jsme raději zvolili střídání a přeskupili jsme řady. Průběh hry se srovnal a šli jsme do vedení. Po přestávce jsme dvakrát inkasovali po standardkách, ta jedna byla naše a byla hodně špatně rozehraná," zhodnotil utkání trenér Karel Jarolím.„Měli jsme šance na vyrovnání, Martin Abraham a pak Goce Toleski byl ve dvou šancích, branku jsme bohužel nedali, soupeř dal dvě, proto zvítězil," dodal slávistický kouč.

Ani slovo o Spartě, Jarolím zkritizoval vlastní hru a uznal, že Brno bylo lepší (taky bylo). Navíc že by za prohru Slavie v Brně mohla Sparta, to je opravdu hodně padlé na hlavu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

ty si vul

Reagovat
smazaný uživatel

ubreceni slaviste!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

ubohost chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu pokory chlapecku,Plzen neni Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, trochu pokory, Baník není Most, ještě jsme nevyhráli... Ale bolfik kecá děsně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je sparta nebo slavie uplne nekde.Stacil ni jenom clanek v nivinach Sport!!To utkani jsem sledoval jen jednim okem a Brmo bylo jak pises lepsi.Vykon proti Budejovicim stal taky vcelku za nic.Uvidime co predvede Abraham,myslim ze asi vim proc se ho spartane zbavovali.Podle meho prumerny hrac.Slavia udelala velikou chybu,ze tak posilovala,ikdyz Blazek a Cerny se povedli.Banik,Brno stabilizovali kadr a na vysledcich to jde poznat.Chystam se na dnesni zapas a doufam,ze to Banicek zvladne a dostane sanci se porvat o titul (i kdyz to bude tezke vzhledem k vylosovani) nebo si zahraje pohary.tip na zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník toho taky moc nepředvedl proti Zlínu, co si budeme nalhávat. Zápas s Plzní bych nějak výrazně nepřeceňoval, sice hráčům nalila do žil potřebnou sebedůvěru před Slavii, ale nutno poznamenat, že se tam Baníku v prvním poločase povedlo všechno, na co sáhli, Plzeň nijak výrazně horším soupeřem nebyla.

O titulu je zbytečné hovořit, týmu chybí zkušenosti a s naší smůlou nikdy nejsme v kompletní sestavě. Úspěchem bude tak třetí místo a když se to povede, budu nadmíru spokojen, protože kromě mistrovské sezony 03/04 jsme byli třetí snad před patnácti lety.

Tip na výsledek ? V preview mám jedničku, ale dneska to může skončit jakkoli. Hlavně, ať si hráči po Plzni nemyslí, že jsou mistři světa, protože Slavia nás klidně může pěkně schladit.

Reagovat
fantomas

bolfi uč se! Takle vypadá soudnej fanda..

Reagovat
fantomas

i když tu jedničku v preview moc nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím to v kostech.

Reagovat
fantomas

jak sám píšeš, tohle utkání nemá favorita, ale kosti asi nelžou no, i když v to nedoufám

Reagovat
smazaný uživatel

doufas spravne

Reagovat
fantomas

ja sem napsal že nedoufám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy cítím v kostech revma, něco mi napovídá dvojku, ale to jsou jen takový vnitřní tlaky správných fandů. Že by 4:4?

Reagovat
fantomas

souhlas, at se aspon nenudime a sou spokojený obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se nezlobil. Hlavně, ať padne hodně branek a já tam neumrznu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, to nebezpečí, že serie Baníku bez výhry skončí, je dost vysoké.

Reagovat
fantomas

jo dobrá, docela je, ale na jasnou jednotku to neni

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne, rozhodnout může cokoli, doufám, že to nebude rozhodčí.

Reagovat
fantomas

jo, ani v náš prospěch..

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé, mám chuť napsat: "Hlavně, ať si hráči po Mostu nemyslí, že jsou mistři světa, protože Baník nás klidně může pěkně schladit." Tohle utkání opravdu nemá favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

toto utkani jsem nevidel,ty snad ano?????

Reagovat
fantomas

evidentně jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, klidně fandi Baníku, teď hraje ceklem dobrej fotbal a sám jsem na dnešní zápas zvědavej. Bohužel jen v TV, ono je to do Ostravy ze Znojma dost daleko. Ale prosím tě, nenavážej se nepravdivě do ostatních, nejen do Slavie. Jinak přeji příjemný fotbalový zážitek, i když já (jak doufám pochopíš) budu fandit Slavii. Fotbalu zdar

Reagovat
smazaný uživatel

kosti nekosti,dnes snad bude fajn fotbal a skonci dobre pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se ukaze jak natom Slavka je, bude to dost tesky!! videl bych to na plichtu a golu taky moc nebude. Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 1, Ml. Boleslav-Brno 1, Budějky 02, Zwolle 1, za 300 neni co rěšit

Reagovat
fantomas

budějky že nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Buděkjky hrají v Kladně,proto 02

Reagovat
fantomas

České Budějovice - SK Kladno (neděle 17:00)...takle je to v preview

pochybuju že to je blbe

Reagovat
smazaný uživatel

já mam ale vsazeno na dnešní zápas play off Kladno-Budějovice 02

Reagovat
fantomas

aha jaka shoda náhod

Reagovat
Zajda

Doufám že sparta prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

to nesmi!!!!! mam tam 30 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Olomouc hraje ofenzivni fotbal oproti Teplicim,Rada tam s takovou dlouho nevydrzi pokud jeho tym brani i za stavu kdy jeho tym prohrava.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele