Gambrinus liga - souhrn 2. kola

23.07.2010, 19:27, aktualizováno 26.07.2010, 19:50
Komentáře a souhrny
Hradec v pondělní dohrávce doma remizoval s Bohemians 1905. Olomouc čtyřmi góly ve druhé půli rozstřílela Jablonec. Brno doma podlehlo Ústí, v Teplicích vyhrála Příbram a Baník ve šlágru remízoval se Slavií. V sobotu Sparta s problémy porazila Slovácko. První výhru si připisuje také Plzeň, která vyhrála v Liberci. Boleslav v pátek jen remízovala s Budějovicemi.

FC Hradec Králové - Bohemians 1905 1:1

26.07.2010 18:00

Góly: 49. Pavel Černý (pen.) - 30. Michal Pávek (vl.)

V případě výhry nad Bohemians 1905 mohl jít Hradec Králové hodně nečekaně do vedení ligy. Tři body ovšem nakonec vyválčit nedokázal a musel se spokojit pouze s remízou 1:1.

V předchozím zápase se Spartou šli Votroci hodně rychle do vedení a i dnešní zápas mohl mít obdobný scénář. Po Pilařově centru pálil nebezpečně z voleje Roman Fischer, avšak s přesnosti to už bylo horší. V 5. minutě přišel druhý výsledek aktivity Hradce. Hlavou zakončoval Tomáš Rezek, jenže jeho dobrou hlavičkou Sňozík dokázal vytáhnout alespoň na tyč.

Další šance už ale patřily Bohemians. Pořádnou hrozbu pro domácí defenzívu znamenal David Bartek, který během krátké doby mohl vstřelit hned dvě branky. Pokaždé ale narazil na bezchybného Lindra. Ten ovšem v 30. minutě nakonec přeci jen kapituloval. Po rohovém kopu lehce hlavičkoval Škoda, míč se nešťastně odrazil od zad Pávka a skončil v bráně Hradce. Domácí i přes očividnou snahu ale na nepříznivý stav nijak zareagovat nedokázali a do kabin tak šli v nepříliš pozitivním rozpoložení.

Také vstup do druhého dějství vyšel lépe Hradci. Tentokrát se dočkal i branky. V 48. minutě zahrál v pokutovém území obránce Cseh rukou a rozhodčí odpískal penaltu, kterou následně proměnil kanonýr Černý. Zcela otočit stav mohl záložník Hochmeister, avšak jeho střelecký pokus dokázal zblokovat stoper Lukáš.

Tempo hry v následujících minutách značně opadlo a vypadalo to, že nerozhodný stav vyhovuje oběma stranám. Hrálo se bez šancí a nějakých skutečně zajímavých okamžiků. Za zmínku snad stojí jen nepřesná rána Nešpora a dalekonosný pokus Poděbradského, ani ten však nesměřoval do brány. I proto nakonec zápas vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 1:1

25.07.2010 19:00

Góly: 51. Tomáš Frejlach - 37. Karol Kisel

Šlágr kola mezi Baníkem Ostrava a Slavii Praha skončil remízou 1:1. Pro oba celky je to spíše ztráta, neboť po dvou kolech mají jak baníkovci, tak i sešívaní pouze dva body. Do střeleckých análů se zapsali Karol Kisel a Tomáš Frejlach.

První poločas nezačal zrovna ve velkém tempu, směrem dopředu byl spíše aktivnější Baník, ovšem byla to Slavie, kdo držel míč častěji na svých kopačkách. K prvnímu velkému vzrušení došlo po standardní situaci Tomáše Frejlacha, nová akvizice v dresu Baníku vypálila tvrdou ránu a brankář Martin Vaniak musel vyškrábnout pokus na rohový kop. Svěřenci trenéra Koubka se nadále tlačili více dopředu, jenže ze závaru v pokutovém území Pražanů nic nevytěžili. Slavie si v prvním poločase vytvořila jedinou šanci a tu chladnokrevně potrestala.

Slavii se vyplácí příchod Karola Kisela. Ten skóroval už v prvním zápase a i v tomto utkání se zapsal do střeleckých análů. Sešívaní předvedli pěknou rychlou akci, na jejímž konci byl Karol Kisel, slovenský záložník si dobře naběhl do prostoru a střelou k tyči poslal Slavii do vedení - 0:1. Ostravě se do konce prvního dějství vyrovnat nepodařilo.

Domácí pochopitelně potřebovali zvýšit útočnou aktivitu a ve druhém poločase se jim to podařilo. V 52. minutě navíc bylo vyrovnáno, krásnou trefou se prosadil Tomáš Frejlach, Martin Vaniak byl naprosto bez šance - 1:1. Utkání tak de facto začínalo nanovo. Vrátit vedení Slavii mohl Grajciar, po centru Čelůstky ale zamířil vedle. Utkání mělo docela jiné tempo než v prvním poločase, v další obrovské příležitosti se ocitl Varadi, jeho zakončení se snad i lehce otřelo o tyčku.

Čtvrthodiny před koncem se hra zase o něco uklidnila, nicméně šlo vidět, že ani jeden z týmu bod nechce. V zápase také došlo na souboj bývalých spoluhráčů, do útoku Baníku se totiž dostal Zdeněk Šenkeřík. Pikantní také bylo to, že ve stejný moment se dostal na hrací plochu i jeho kamarád Stanislav Vlček. Zápasu to ale moc nepomohlo, oba aktéři další branky nepřidali, takže do Prahy putuje bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Ústí nad Labem 1:3

25.07.2010 17:00

Góly: 87. Richard Dostálek - 7. Dominik Kraut, 43. Michal Doležal, 63. Michal Doležal (pen.)

Brno i Ústí nad Labem v prvním kole nevyhrály, a tak si toužily napravit reputaci ve vzájemném zápase. Nakonec se to povedlo hostům, kteří bez potíží dokráčeli k přesvědčivému vítězství 3:1 a všem ukázali, že v lize rozhodně nechtějí být jen do počtu.

První poločas sice žádný atraktivní útočný fotbal nenabídl, diváci ale nemuseli alespoň příliš dlouho čekat na úvodní gól. Ten totiž přišel již po sedmi minutách, kdy šli hosté do vedení. Mladý útočník Kraut dostal dostatek prostoru, v poklidu obešel dva protihráče a rázem měl před sebou parádní příležitost ke skórování. Pochopitelně toho využil a gólmana Bureše překonal ranou k levé tyči.

Výraznější aktivita Brna po tomto momentu ale nepřišla. Moravané měli v podstatě jen jednu pořádnou gólovou příležitost. Po Dostálkově centru hlavičkoval kanonýr Rabušic, jenže na gólmana Nováka nevyzrál. Ten totiž předvedl jeden ze svých báječných zákroků.

Další šok pro brněnské fanoušky přišel dvě minuty před přestávkou. Z dvaceti metrů vypálil zkušený záložník Michal Doležal a jeho nádherná střela skončila až za zády bezmocného Bureše. Do kabin se tedy šlo za nečekaného vedení Ústí v poměru 2:0.

Po změně stran dělalo Brno vše, co jen mohlo, ale do pořádné šance se nedokázalo dlouhou dobu dostat. Obrana Ústí domácí fotbalisty k ničemu nepustila a svědomitě si odváděla svou práci. Slabší chvilka hostů nastala v 58. minutě, kdy mohl snížit Chlup, jenže jeho slabý pokus Novák v poklidu lapil.

Naopak o pět minut později přišel třetí hřebík do brněnské rakve. Jeden z domácích borců zahrál po Martykánově střele rukou v pokutovém území a daroval tak Ústí penaltu. Její exekuce se ujal Doležal a bez problémů navýšil vedení svého celku. Vzápětí mohli Severočeši přidat klidně i další branku, ale nevyužili ani jednu ze svých gólovek.

Brno se nakonec dočkalo alespoň čestného korigování nepříznivého stavu. Netypicky hlavou skóroval zkušený matador Richard Dostálek. Tu správnou radost ale pochopitelně ze své trefy mít nemohl.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 4:1

25.07.2010 17:00

Góly: 46. Michal Hubník, 54. Jakub Petr, 58. Michal Hubník, 63. Michal Hubník - 90. Tomáš Pekhart

Fotbalisté Olomouce deklasovali v utkání druhého ligového kola vicemistra z Jablonce 4:1 a minimálně do pondělí poskočili do čela tabulky. Hanáci rozhodli o teprve druhé výhře z posledních jedenácti vzájemných zápasů skvělým vstupem do druhé půle, během sedmnácti minut po přestávce dali všechny čtyři branky. Premiérovým hattrickem v nové sezoně se blýskl Hubník.

V letošní domácí premiéře vstoupila Sigma do zápasu aktivně a od začátku ohrožovala hostujícího brankáře Špita. O největší rozruch se starali agilní Petr se Šultesem, kteří nebezpečně hlavičkovali po centrech z pravé strany.

Po půlhodině pálil Šultes z velmi nadějné pozice přesně, gólman Špit však opět stihl stejně jako u předchozích pokusů zakročit. Na opačné straně se dral ke střele Pavlík, ale olomoučtí obránci jeho pokus dokázali zblokovat.

Vstup do druhého poločasu si budou Hanáci dlouho pamatovat. Hned po rozehrávce vyzval Šultes ke skórování Hubníka a Sigma po pár sekundách od příchodu z kabin vedla. Olomouc byla při chuti a za osm minut zvýšila skóre, když Petr zužitkoval Hubníkovu přihrávku.

Autor první branky byl k nezastavení. Za další čtyři minuty vyhrál souboj před vápnem a bombou pod břevno upravil na 3:0. A za chvíli zkompletoval hattrick. Po Petrově centru se krásně položil do vzduchu a akrobaticky potřetí překonal Špita.

Jablonec musel dál odolávat domácím atakům, přesto se mu v závěru podařilo aspoň zkorigovat skóre. V poslední minutě se trefil tvrdou střelou střídající Pekhart. I tak má ale jablonecký kouč Komňacký před čtvrtečním vstupem do Evropské ligy o čem přemýšlet.

Olomoucký kouč Zdeněk Psotka po vysokém vítězství na Jabloncem zářil spokojeností. "Jsem velmi rád, že se nám konečně podařilo porazit Jablonec a je mi líto diváků, kteří dnes na stadion nepřišli. Neviděli to krásné představení, které hráči předvedli," uvedl Psotka na tiskové konferenci po zápase.

Jablonecký kouč František Komňacký naopak neskrýval rozladění. "Tím, co jsme tady dneska předvedli, jsem velmi zklamaný. Ta porážka je spravedlivá. Sigma byla na všech frontách lepší. Teď se musíme z toho těžkého úderu oklepat a soustředit se na čtvrteční utkání," vyhlížel Komňacký zápas Evropské ligy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 1:2

25.07.2010 17:00

Góly: 87. Jakub Mareš - 28. Milan Jurdík, 39. Daniel Huňa

Teplice se ani napodruhé nedočkali bodu. Po debaklu se Slováckem přišla další ostuda, tentokrát v podobě domácí porážky s Příbramí 1:2. Středočeši vytěžili z minima maximum a Tepličtí nebyli schopní přelstít jejich obranou čtveřici. Podařilo se to až čtyři minuty před koncem Jakubu Marešovi.

V úvodních minutách šlo na Teplicích vidět, že chtějí odčinit blamáž ze zápasu se Slováckem. Severočeši byli aktivnějším celkem, ovšem jejich převaha nekončila kýženými brankami. Po čtvrthodině hry mohl z velice dobré pozice vstřelit branku hlavou obránce Lukáš, povedený Stožického centr z rohového kopu umístnil těsně mimo branku. Převaha Teplic ale pokračovala a do pokutového území Příbrami přibýval jeden nebezpečný centr za druhým, ovšem co to bylo platné, když ve 29. minutě otevřel skóre utkání hostující Milan Jurdík.

V krásné fotbalové akci vyslal Huňa mladičkého Jurdíka, jenž v pozici sám proti brankáři poslal míč pod břevno - 1:0 pro Příbram. Snaha o rychlou odpověď vešla vniveč a za dalších deset minut bylo vedení Příbrami dvojnásobné. Klesův centr našel Pleška, a ten posléze nabídl branku Huňovi. Příbramský kapitán nabídkou nepovrhl a zvýšil na 2:0. Hosté vyučovali na Stínadlech produktivitu a především díky ní vedli po prvním poločase 2:0.

Teplice to měly ve druhém poločase těžké, ofenzívě se nedařilo plně zaměstnávat brankáře Hrušku, ten si poprvé pořádně zachytal po střele Libora Doška. V 62. minutě měl na kopačce první stoprocentní šanci Teplic Štěpán Vachoušek. Po odvráceném Verbířově centru se Vachoušek dostal ke střele a ta minula těsně branku jen díky teči jednoho z bránících. Příbram se prakticky nedostávala za svojí polovinu, nicméně Teplice nedokázaly z tlaku využít vůbec nic. Až v nastaveném čase příbramská defenzíva konečně povolila.

Jakub Mareš doslova vymetl pavučinu a krásnou brankou snížil na 2:1 z pohledu Příbrami. V samotném závěru tak bylo pořádně zavařeno na velké drama. Teplice ale podruhé obranu Příbrami zlomit nedokázaly a prohrály konečným výsledkem 1:2.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 2:3

24.07.2010 18:15

Góly: 19. Andrej Kerić, 71. Miloš Bosančić (pen.) - 1. Jan Rezek, 3. David Limberský, 64. Jan Rezek

Dramatické utkání bylo k vidění pod Nisou. Liberec přivítal fotbalisty Plzně a po zpackaném úvodu a spálení obrovských šancí překvapivě prohrál 2:3. Slovan tak vstupuje do letošní sezoně stejně bídně, jako vstoupil do té předchozí.

Začátek utkání byl pro liberecký Slovan doslova noční můrou. Hráči v bílém nastoupili snad ještě v pyžamech, jak jinak vysvětlit obrovský kolaps během úvodních tří minut. Už po 20. sekundách vyrobil Liberec chybu v rozehrávce, míče se následně zmocnil Jiráček, přihrál Rezkovi, a ten překonal Bičíka v liberecké svatyni - 1:0 pro Plzeň. O dvě minuty později byl náskok Plzně už dvojnásobný, po rohovém kopu se dostal k balónu David Limburský a povedenou střelou k tyči zvýšil na 2:0 pro Plzeň.

Liberec tedy úvod utkání totálně zaspal. Domácí byli pochopitelně hodně zaskočeni a hostující Viktorka byla na koni. Jenže pak přišla 19. minuta a z pohledu Liberce důležité snížení na 1:2. Brankář Krbeček vyrobil obrovskou hrubku a Andrej Kerič jí nemilosrdně potrestal! Utkání pak trošku polevilo a už nebylo k vidění tolik příležitostí, tedy alespoň to platilo pro první pětačtyřicet minut.

Slovan mohl hned z kraje druhého poločasu vyrovnat, měl k tomu velice slibnou příležitost, ale Keričovu střelu po přihrávce Štajnera zastavil před brankovou čarou Rada. Liberecká snaha vycházela vniveč, další, kdo se střelecky prosadil, byla opět hostující Plzeň. V 63. minutě zvyšoval už na 3:1 z pohledu hostů Jan Rezek, ten vstřelil v zápase už druhou branku a výrazně přiblížil Plzeň ke třem bodům. Liberec se ale nevzdával a i přes nelichotiví vývoj se brzy vrátil zpět do hry o body. Rada totiž zahrál v pokutovém území rukou a Liberec zahrával pokutový kop. Z penaltové značky se nemýlil Miloš Bosančič, a bylo to 2:3 pro Plzeň.

Závěr utkání sliboval velké drama, a to se také dostavilo. Kýžený tlak, který měl vést k vyrovnání byl drtivý, jenže do svého cíle nedospěl. Nezmarovi chybělo ke slávě půl kroku a Kerič dokonce netrefil prázdnou branku. Slovan Liberec doplatil na promrhaný úvod a spálené šance a s Plzní možná trošku překvapivě prohrál 2:3.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 2:1

24.07.2010 18:00

Góly: 56. Lukáš Třešňák, 90+1. Václav Kadlec - 62. Tomáš Košút

Až v nastaveném čase rozhodl o vítězství Sparty mladý Václav Kadlec. Obhájci prvenství porazili Slovácko 2:1 ale v zápase se hodně natrápili. Pražany poslal do vedení Lukáš Třešnák, ovšem za pár minut srovnal Tomáš Košút. Hrdinou zápasu se stal tedy Václav Kadlec.

Sparta chtěla po neúspěchu v Hradci porazit Slovácko a od úvodní minuty měla mnohem větší převahu, byť jen v držení míče, neboť mnoho šancí k vidění nebylo. Pražané nastoupily v poměrně dost pozměněné sestavě a to bylo možná trochu znát. Ve 26. minutě přišla první rána pro tým Sparty, po tvrdém souboji se totiž nepříjemně zranil záložník Kamil Vacek a trenér Jozef Chovanec byl poprvé nucen ke střídání. Zraněného Vacka nahradil Marek Matějovský. Jak už bylo řečeno, v průběhu prvního poločasu se nic dalšího zajímavého neudálo, takže diváci mohli doufat v lepší druhý poločas.

A tak se také stalo, Sparta ještě více přidala, Třešňák našel v dobré pozici Jeslínka a Sparta poprvé zahodila velkou šanci utkání. O chvíli později se opět vyznamenal Lukáš Třešnák, nová tvář v základní sestavě Sparty vyslala do stoprocentní šance Igora Žofčáka, jenže ten křižnou střelou minul branku. Tutovku zahodil i rakouský stoper Hoheneder ale Sparta nemusela dlouho litovat, neboť v 56. minutě šla zaslouženě do vedení. Žofčák našel přesným pase Třešnáka, který brankou završil svůj skvělý výkon - 1:0 pro Spartu.

Sparťanská radost ale dlouho netrvala, Slovácko vyrovnalo takřka vzápětí. Tomáš Košút skvěle využil závaru před domácí brankou a míč poslal přesně do sítě - 1:1. Svěřenci trenéra Jozefa Chovance opět přidali plyn a brankář Slovácka Filipko měl plné ruce práce. Například Pamičovu nebezpečnou střelu parádně zlikvidoval. Sparta tlačila a Slovácko muselo po zbytek zápasu bránit, nakonec se ale neubránilo. Až v nastaveném čase zajistil důležité vítězství Spartě talentovaný útočník Václav Kadlec. Jeho střela byla natolik jedovatá, že jí Filipko nezkrotil a míč se dokutálel za jeho záda - 2:1 pro Spartu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 1:1

23.07.2010 17:30

Góly: 19. Ivo Táborský - 52. Petr Benát

V nezvyklém pátečním termínu, vyhrazeném pro TV Nova, se mezi domácí Mladou Boleslaví a hosty z Českých Budějovic urodila remíza 1:1. Boleslavští byli v úvodu lepším týmem, odměnou jim byla parádní branka Ivo Táborského, jenž se trefil v 19. minutě. Ve druhé půli však inkasovali a s Budějovicemi potřetí v řadě doma nevyhráli.

Domácí udělali ve druhém ligovém kole jednu změnu. Do stoperské dvojice se namísto Rolka postavila nová posila - Petr Johana. Novinkou bylo také rozestavení, Kalina hrál především v záloze, obrana zůstávala po většinu zápasu pouze tříčlenná.

Hned od úvodních minut se Boleslavští tlačili k soupeřově brance. Optickou herní převahu vyjádřili nakonec i gólově. Po několika nadějných, avšak nakonec pokažených akcích se v 19. minutě parádně trefil záložník Ivo Táborský. Českobudějovický Hudson chyboval v rozehrávce, míče se u pokutového území zmocnil právě tento bývalý muž Slavie a maje dostatek času, rozhodl se pro přímou ránu. Dobře udělal. Jeho parádní rána levačkou nádherně zapadla do horního růžku Kučerovy branky - 1:0.

Domácí nadále zůstávali aktivnější, hráči často hledali dravého Australana Buluta, ten se ale prosadit nedokázal. Nejblíže gólu byl deset minut před koncem poločasu po přihrávce Sylvestreho, brankář Kučera ale jeho ránu dokázal pohotovým zákrokem nohou vyrazit mimo branku. To bylo z prvního poločasu vše, hosté se do žádné lepší příležitosti nedostali.

Ve druhém poločase jistě domácí pomýšleli na navýšení náskoku, překvapivě se stal ale opak. V 52. minutě se totiž prosadil hostující Petr Benát. Nová posila Pecka přistrčil míč do vápna právě tomuto záložníkovi a ten našel podél vybíhajícího gólmana Millera malou skulinku - 1:1. Pro Boleslavské mohlo být ale ještě hůř. Hned o minutu později totiž mohl vedoucí branku vstřelil Sedláček či Hudson. Navzájem si ale dávali přednost tak dlouho, až došla trpělivost i brankáři Millerovi, který se odvážně pustil pod nohy útočníkům.

Až poté se boleslavští probudili. Hosté neměli snad minutu oddechu, jejich soupeř byl totiž nastěhován před jejich brankou. Veliké nebezpečí pro brankáře Kučuru byl především mladý střídající forvard Jan Chramosta, jenž během patnácti minut na hřišti prozkoušel gólmana hned třikrát. Kučera ale i nadále působil jistě, dokázal zneškodnit rány Chramosty, Kaliny, Sedláčka, Mendyho i Sylvestreho. A když už se v 75. minutě celý Městský stadión radoval z branky po hlavičce Mendyho, rozhodčí gól pro ofsajd neuznal.

I v poslední minutě bylo v Boleslavi hodně krušno. V krásné akci vedené Ludovicem Sylvestrem pokračoval na pravém křídle Sedláček. Ten přešel přes obránce a povedeně zacentroval před branku. Kučera tentokrát pouze bezmocně přihlížel, zda balon do branky doklepne Chramosta, či Mendy. Ani jeden to ale k údivu celého stadionu nedokázal, a České Budějovice tak odjíždějí domů s ucházející remízou 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sigma Olomouc21106:34
2.FK Mladá Boleslav21103:14
3.Viktoria Plzeň21105:44
4.FC Hradec Králové21103:24
5.1. FK Příbram21102:14
6.1. FC Slovácko21014:23
7.Sparta Praha21013:33
 FK Ústí nad Labem21013:33
9.FK Jablonec21012:43
10.Bohemians 190520202:22
 Slavia Praha20202:22
12.České Budějovice20201:12
 Baník Ostrava20201:12
14.Slovan Liberec20112:31
15.Zbrojovka Brno20021:40
16.FK Teplice20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (510)

Přidat komentář
madridcan

pekna foto ,,Podme sa hrat na lietadlo"

Reagovat
Losinho

Jak scéna z Titaniku...

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt Kučery, tak to Budějice pěkně projely...

Reagovat
smazaný uživatel

My bychom za tu holomajznu měli ten bod, co vydřeme, okamžitě vracet!

Kučera famózní výkon, Táborský nádherná branka.

Komentátor Novy potvrdil svou špičkovost: Dostal jste od (nepamatuju se jméno) nádhernou přihrávku, čekal jste ji?

Reagovat
homeles8

nic nevracet. To je náš styl

Reagovat
smazaný uživatel

Naše image ... už vím, proč se mi tak líbí La Liga, protože si v ní kompenzuju mindrák ze hry Dynama ...

Reagovat
homeles8

Reagovat
božský John

Ale na Baník to stačí ...

Reagovat
smazaný uživatel

krleš bude mít radost... měl si koupit boty

Reagovat
smazaný uživatel

NJN radost nemám... ani tiket ani boty. Kdo chce moc.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce moc ... sám do ní padá?

Reagovat
smazaný uživatel

... si zase vsadí a uvidí. Ten litr chcu zpátky Ale netuším co vsadit. Zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

neprohru Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

... no to nezní špatně. To bude 0 . Na sešívané se nám nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Gifu-Ehime plichtu za litr.

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim, sázkař nejsem, ale Slavia v Ostrave neprohrává... za dalších 7 let možná

Reagovat
smazaný uživatel

no dyt´ to píšu. Ale to je stejně až v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra tam nic moc není, čeče. Ale plichtu jsem tipoval, stačilo se zeptat. Já ty kluky purpurovo-černý znám, vím, že umí bránit na šestnáctce v 53 lidech a do pokutového území nic nepustit. Zápasy Dynama smrděj remízou... často ...

Reagovat
homeles8

výhra Slovácka

Reagovat
homeles8

Kdo chce od života moc, může všechno ztratit a kdo chce od života zase moc málo, nemusí mít vůbec nic... (nebo tak nějak to bylo )

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten příspěvek nemyslel vážně!

Reagovat
homeles8

jojo, myslel

Reagovat
smazaný uživatel

O tom můžeme polemizovat ještě 5 let a nikdy nedojdeme ke konci, proto mi věř ...

Reagovat
Losinho

neuvěří

Reagovat
homeles8

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
kubys

Reagovat
homeles8

Pavel Kučera! ...... Petr Benát! Pro Dynamo dobrej bod. A jsme bez prohry a Sparta už prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo se Spartičkou hrajeme ne? To jí naložíme!!! Tipuju 0:0

Reagovat
homeles8

ale Sparta dá aspoň tyč, aby Řepka nezabil Kučeru

Reagovat
Kaká10

kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
KnoxXx

klasicky remizovy kral

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo tolik šancí, jako na jaře ale aspon máme ten bod Mendy a Sylvestre nejhorší na place...

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestre nejhorší na place? Já asi teda koukal na jinej fotbal. Sylvestre jako jeden z málo dokázal vystřelit z dálky, snažil se nějak tvořit hru a hlavně neztrácel tolik balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi koukal na bendu a já sledoval fotbal a on se mi nelíbil, furt to tam drbal a když měl napravo volnýho kalinu tak šel dostředu...

Reagovat
smazaný uživatel

BGB 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!......škoda chyběl nám leština

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že Kučera nebyl stejný tragéd jako kameraman a hlavně komentátor,Slávku s Bohemkou jsem neviděl,ale tohle byly perly:"běží 88.utkání zápasu" ,hlavně,že nevidomým divákům objasnil kdo má jaký fyzický fond

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude záznam na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta konečně prohrála

Reagovat
homeles8

jak bylo na praxi?

Reagovat
smazaný uživatel

já sem na praxi pořád,konečně mám volno,po 12 dnech a je to tu na hovno,musím pracovat 6 hodin denně

Reagovat
homeles8

hm, aby ti neupadly ruce. A co jako děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v kuchyni a umývám nábobí,nebo roznáším jídlo a pití

Reagovat
smazaný uživatel

To DYNAMO by mě někdo odstřelit bo to už není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik měli střel, pamatuju si jenom 1

Reagovat
Losinho

1 na bránu, 2 mimo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
Losinho

Kučera vážně pan brankář

Reagovat
homeles8

Reagovat
centos

a pak že bojkoty škodí..

Reagovat
Losinho

Přesně tak. Upřímně to, že Slavie odhalí vlastníky bylo hodně naivní. Ale jinak super

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice si po 2 kole zadělávají na mistra remíz,jako poslední 2 roky....

Reagovat
smazaný uživatel

Máma mele maso, Recoil nesmysly! Minulej rok nám to vyfoukla Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máš recht,ale aspon se máš čeho chytit pane chytrej....v mým případě se mi to nechtělo rozepisovat,když každej ví,jak na tom loni Sparta byla...

Reagovat
domingo

Loni to vyhrála Sparta..

Reagovat
Losinho

Sparta se snažila vyhrát co se dalo

Reagovat
smazaný uživatel

LIVE přenosy fotbalu na TV nova sou ******

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale porad lepsi nez nic...

Reagovat
Kaká10

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejšek mi jen potvrdil, že Boleslav hraje pro oko diváka asi nejpohlednější fotbal. Jen jejich koncovka a finální fáze je špatná, ale jinak mi přijde, že hrajou tak nějak "zábavně"...

Reagovat
Kepy_FCB

Včera jsem kouknul na zápas MB-ČB jen kvůli komentátorovi na nově :

- mluvil příliš , přemotivovaný prostě se snažil až tolik že mi ho bylo líto...

Fotbal : nečekaně jsem u zápasu vydržel přes 20 min. a viděl i pěknej gól Táborského

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo haluzácky jsme vyhráli!!!! chacháachá! ale musím uznat že slovácko má kvalitní mančaft a skvělý fandy. Ale my jsme měli hodně golovek zatímco slovácko nemělo vůbec nic. takže jsme si zasloužili vyhraát

Reagovat
smazaný uživatel

kulový jste si zasloužili vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem asi na 40 minut druhého poločasu. Slovácko mělo jednu šanci - dalo gól. Sparta měla šancí o dost víc, ale řada hráčů zas dnes udělala maturitu ze zedničiny...

Reagovat
smazaný uživatel

At´ se na mně nikdo nezlobí,ale toto není možné Už to tu nebudu komentocvat,ale ty rudé ku...vy jsou . Pak se nedivím,že je nemá krom Prahy nikdo rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si počkej na Ivoška, jak se bude zase rozplývat

Reagovat
smazaný uživatel

I nekteri sudi mimo Prahu je maji radi

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád slavisty a přeji jim prohry ale nikdy bych si nedovolil říct že jsou třeba sešívaný kur** ne to opravdu ne. Nejakej respekt k soupeři musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chovám respekt ke všem týmům z ligy,ale k ACS NIKDY!!! Asi proto,že sem hodně zažil. Sorry asi sem ze staré školy.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Najednou.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

nevim,co je na tom dobrýho nebo s čim by se dalo souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, teď mě - Pražáka - urážíš. V čem tě naštvali? Já jsem viděl vaší urputnou defensivu a velmi zajímavě se rozvíjející protiútoky, které byly rychlé, dobře promyšlené, ale vždy skončily po nějaké zbytečné chybě. Sparta předvedla lepší výkon, ze kterého ale nebyla schopná dát gól...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, o vysledek jsme se pripravili tim, ze jsme ve finalni fazi z dobre se rozvijejiciho protiutoku, vymysleli uplny nesmysl a zbytecne jsme se pripravovali o balon a o sily. Sparta nepredvedla nic moc vykon a kdybysme byli trosku chytrejsi, tak je potrestame. Gol na to vse zavrsil

Reagovat
smazaný uživatel

gol na 2:1

Reagovat
twerp

Nevyšel tiket co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani není možný!! Ještě že venku bylo tak hnusně a já se rozhod zůstat doma!!!! To bych zas byl nas***nej, neuvěřitelní!! Přitom mančaft máme dobrej, jenom je problém že se všechno hraje přes tlustýho Štajnera, kterej si v pohybu může se svým kamarádem Nezmarem podat ruce a hlavně, nevím jestli vedení nemá na lepšího trenéra prachy, ale Petřík je a vždy bude pouhým "podrž papír" svých schopnějších kolegů!! Takže!! Až bude schopnej trenér, budou i kvalitní výsledky a bude nám navrácen respekt ostatních, kterej nám díky pánům Lavička a Škorpil patřil. Nebo by to moch Karl konečně prodat, někomu, kdo chce se Slovanem něco dokázat!! Ale takovej kupec se asi bude hledat těžko

Reagovat
smazaný uživatel

tlustej Štajner, teď jsi zabodoval

Reagovat
smazaný uživatel

Petřík ven!

Reagovat
mickey mouse

OT: Prosím Vás ,tohle je replika, nebo jak tam píšou, normílní zápasový míč?

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
smazaný uživatel

az na ty barvy vypada realne

Reagovat
mickey mouse

tak mě jde především o tu kvalitu...

Reagovat
Studna

podle mě to neni ten originál, se kterým se hrálo MS, pokud myslíš jen kvalitu a nebavíme se o barvách

Reagovat
smazaný uživatel

OT:jak jste to mohli pustit????????

Reagovat
smazaný uživatel

lool Rezek dal dva góly jo? hmm slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Mr_ky rudý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

ano an osouhlasím

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

kurva škoda toho synotu!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec ze šokujícího úvodu probral Kerič, který v 19. minutě potrestal velkou hrubku brankáře Krbečka při rozehrávce.

to už je 3. minela ve 3. zápase

ten už si nezachytá...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten kerič

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro RvP nezraněnýho do konce kariéry

Reagovat
Losinho

Sudí Bílek . MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak oni se budou vymlouvat na rozhodčího? to je vrchol

Reagovat
Radar

Uvidíme co budeš říkat až se něco co se ti nebude zdát pískne sudička proti tvé spartičce

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spartě se nepíská..sis ještě nevšiml..

Reagovat
Radar

Ale jo pár odvážlivců se najde, ale pak je vyhodí z ligy

Reagovat
Losinho

Proti Spartě? Na to si nikdo netroufne, to by znamenalo konec jeho kariéry

Reagovat
r.mrazik

jezis,to tady bude zas uprecenejch kaší...

Reagovat
r.mrazik

ubrecenych

Reagovat
smazaný uživatel

já napoprvé četl

upecenej

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra Baníček! snad to stihnu :)

Reagovat
smazaný uživatel

dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuju se dead memories a jsem největší debil ve střední evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Report ze srazu : spanhel to už zalomil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak famozni comeback

Reagovat
smazaný uživatel

strašně smolná prohra, ale nevadí, na Spartě jsme mohli jenom překvapit. Ale parádně jsme si zafandili, jenom jsem zvědav, jestli zunny a další sparťanské chuligánské buzničky budou tak aktivní i v úterý jinak na pokladně pro hosty nebyly lístky a když byly, tak paní chyběly drobné!! celkem vrchol, ale je jasné, že se Sparta mstila za to snížené vstupné a půlka nás došla na fotbal ve 20.minutě, jelikož nás honili po všech pokladnách, jenom, abysme se tam dostali co nejpozdějc. Support venku nadprůměrný, a i ve 200 lidech se dá udělat na Spartě domácí prostředí, teď už jenom těšení se na Lech!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se hezky čte, když to potvrdí i Sparťani: Fandění | mnichovice, 24. 7. 2010 22:56 | Reagovat | Vlákno

Našeho kotle si nesmírně vážím, protože ten jediný drží atmosféru trochu nahoře, nicméně fanoušci ze Slovácka mají daleko lépe propracované fandění a jsou daleko více slyšet. Jedině, kdy nás nepřekřičeli bylo tehdy, kdy se volalo Sparta -Praha atd. atd. Já myslím, kdo dnes byl na zápase a alespoň trochu srovnával, tak má jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Re: Adiaba, Třešňák a Jeslínek | Xspain, 24. 7. 2010 21:35 | Reagovat | Vlákno

fanoušci v hledišti jasně prohráli je to ostuda... když nás překřičí i fandové slovácka... jak to teprve bude vypadat až tam budou tisíce poláků? raději bysme poláky tam neměli pouštět jinak to bude ostuda...

Reagovat
centos

To by už byl zoufalý nedostatek sebereflexe, kdyby si o sobě sparťani mysleli, že jejich fandění za něco stojí

Reagovat
smazaný uživatel

tak někteří si to stále myslí, ale je jich naštěstí menšina

Reagovat
smazaný uživatel

Priste by to chtelo nezdrhat pred tema buznickama, chytraku

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to nevim vo co go a nebudu se dotoho sr..

Reagovat
Radar

* do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten váš slavnej Zunny je jen provokativní děcko, které je pro smích celé hools elitě v Česku. Má pod sebou rádoby tvrdý kinder hools a myslí si o sobě, jak že jsou dobří. A pak to ten "nejtvrdšíchuligannasvětě" Zunny vyšperkuje tím, že mu v Žilině ukradnou sparťanskou vlajku a to bez boje

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

pak ti řeknu, jak to probíhalo u nás, ale musím vystřízlivět a vyspat se

Reagovat
Kepy_FCB

hergot proč se o té nule pořád všude tolik mluví.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

tak víš co, je známý kvůli tomu, že se vyskytuje na různých fórech a takhle dává o sobě vědět. Vem si, že Sparťani maj mnohem lepší hools ale ti se nechtějí a ani nemusejí takhle lacinně se předvádět na netu, oni už si svoji "pověst" vydobili jinak

Reagovat
smazaný uživatel

OT: na EL: Plzeň - Sparta je prý předpoklad 3 000 tureckých fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

dpc. Plzeň - Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné bo Turci to maj z Německa co by kamenem dohodil. Ale už tu byli několikrát a nějak mně teda neuchvátili.

Reagovat
Losinho

Samí přistěhovalci

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapujici cislo na to ze je to Besiktas

Reagovat
smazaný uživatel

njn... horší bude, že Besiktas bude mít v obou zápasech domácí atmosféru...

Reagovat
smazaný uživatel

jako Lech se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipovani.cz je uplně, ale uplně na p**u !

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMAAAAAAAAAAA !!! Hubnik překrasne nužky na 4-0

Reagovat
osobnostx

Nevíte jestli včera hráli proti Liverpoolu za Klautern Morávek s Šimůnkem? Nemohu to najít, protože mám slabší vyhledávač než vy ostatní!

Reagovat
smazaný uživatel

Šimůnek nehrál... Morávek nastoupil v 59. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl parádní zápas. Taková malá Premier League. Hrálo se tvrdě a do těla, ale nezáludně a prakticky bez karet. A rozhodčí to pouštěl, což je jedině dobře. Hráči běhali nahoru dolů a aji když Jablonec nestíhal prakticky v ničem, tak bylo sympatické, že se snažili prosadit kombinací a útokem a nezalezli na svoju půlku a nebetonovali. Navíc padlo pět gólů a jeden hezčí než druhý. Ať žije nakopávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jasna neprohra slavie, bohuzel jako vzdycky v tomto pripade

Reagovat
smazaný uživatel

tak co šášové, ještě srovnáváte ústí se střížkovem? první zápas "doma" 3 a půl tisíce lidí a teď vypráskali brno, ústí nespadne ani náhodou....arma do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Didier Drogba

dejte jim bůra....

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Střížkov měl taky sem tam krásný zápas, třeba to jak vyklepli 4:3 Spartu. Ale stejně hráli o záchranu a většinou to byl z jejich strany beton a děs běs. Liga je našlapaná a Ústí se bude zachraňovat jenom těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ale místní přispěvatelé si nezapoměli odpustit že na ně bude chodit tisíc lidí a podobný bláboly, je teprv druhý kolo ale z toho jak hrajou a i z fanoušků mám dobrej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tisícovka je docela reálná. Co sem četl tady, tak fanoušci Ústí očekávali spíš pár stovek. Stačí série tří proher a jedné remízy a lidi přestanou chodit, takhle je to všude První kolo má vždycky nejvyšší návštěvnost. Ale je možné že budou chodit fanoušci Teplic, když bude Ústí hrát s někým silným.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli na střížkov první zápas přišlo 3 a půl tisíce tak to potom beru

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. První zápas hrál Střížkov s nama a tusím že tam přes dva tisíce bylo. Možná k těm třem. Hráli na Žižkově a chodili na ně fanoušci Žižkova. Ale postupně přestali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 1600, míň než sem myslel, ale aji tak řádově víc než na ně chodilo pozdějš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc

Reagovat
Radin

Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna tabulka

Reagovat
Didier Drogba

otočená o 180stupňů by byla hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem pořádně nestrávil Střížkov a dnes Ústí. No, třeba bude na místě změnit sport.Třeba:

http://www.novinky.cz/koktejl/206831-v-praze-se-pres-neprizen-pocasi-konalo-mistrovstvi-sveta-v-kulickach.html

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebylo Brno na sestup, tak bych takovou bral aji konečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na Brno, Teplice, nebo Spartu tak jsem ještě relativně v klidu, jelikož tyhle tými jsou podle mě momentálně na tom ještě hůř než my, takže bychom se, až nám bude přát štěstí mohli pohybovat kolem 8. místa. Jinak se bojím co v pátek v Ústí, tady nejde o výsledek, tady jde o čest města a já se bojím, že nás Ústečáci přejedou a bude trapas jak hrom FCSLOVANOLÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Jablonec

3. Olomouc

4. Slavia

5. Plzeň

6. Ostrava

7. Boleslav

8. Hradec

9. Liberec

10. Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby chachaři prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jurdik to je nejaky toppie slovak? 18rokov :)

Reagovat
smazaný uživatel

omg on ma cesku narodnost? :-D

Reagovat
joshua

jj, ale je puvodem slovak

Reagovat
smazaný uživatel

a jako kdyby byl superdobrej pro repre za koho by hral? :-D nvs?

Reagovat
joshua

urcite za nas, on normalne mluvi cesky a povazjuje se za cecha, jen mel problemy s obcanstvim

Reagovat
centos

Ty dva body jsou bídné

Reagovat
smazaný uživatel

proc? slavia i pribram budou letos silne

Reagovat
centos

Jsme na tom velmi špatně, jestli se máme srovnávat s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale pribram hraje hodne dobre, a rozhodne je lepsi met 2 body za tyto zapasy, nez napr. s hradcem a slovackem

Reagovat
smazaný uživatel

a navic doufam ze s lukym to bude priste o 50% lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

a bude hůř

Reagovat
smazaný uživatel

paráda slavia nevyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

vy rumuni by ste meli hledet spis na tu vasi bídu

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je vyhrát a prohrát než dvě remízy

Reagovat
smazaný uživatel

ok a ted se podivej s kym ste hrali a co ste predvedli

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát v Hradci není ostuda. Tam bude ztrácet většina týmů. Hradec už zítra povede tabulku s luxusním dvoubodovým náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

a take se nebude lehce vyhravat v pribrami a se slavii, takze je dle meho nazoru na nejake zavery brzo...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby si měl recht...Hradec Go..!

Reagovat
goodbay

nepřeháněj, ostuda to je. Nemůžeš soudit po jednom zápase. Hradec je ted v laufu, a plni elánu, ale ten taky časem vyprší

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsals tu někde něco o úctě k soupeři a o tom, jak je ubohé nenávidět ostatní týmy? Měl by ses alespoň držet svojich blbých keců, takhle působíš jako pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nic moc náladu mi zpravil konec tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn - dva body v tabulce pravdy, to není tak špatný. Na druhou stranu - pokud chce Jarolím kopírovat Chovance a hrát na krále remíz, tak to při síle naší obrany a útoku nebude ta správná cesta... Ale jinak jsem s bodem z Baníku spokojenej...

Reagovat
sosna

Tak nevím jestli ta Sigmička hrála dneska fakt tak k*revsky dobře, nebo Jabko tak špatně. Jako ten tým mám celkem rád, ale jestli chcou předvádět v Evropě to co dneska, tak lituju jejich fanoušky, jelikož to byl děs. Ale asi byly hlavama už někde na Kypru. Každopádně náš výkon dneska fantazie. Mexický vlny tu nebyly od Aberdeenu, Hubňův čistej hattrick, jasná převaha od první do poslední minuty a Meliho uličky jak za starejch časů...HOŠI DĚKUJEM !!! SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

no týýýýýýýýýýýýýýýýýý samče od krávy v gambáč lize začaly padat góly!!

Reagovat
Logan

Muze mi nekdo rict jak vypadal zapas na Bazalech? Ja jsem ho bohuzel nestihl

Reagovat
Swarley

Sigma Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo kde by se dal stahnout, pripadne shlednout dokument ČT ''Nezapomenutelné hry pod Akropolí'' ? dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

zkus ivysilani.cz a tam se na to nějak proklikat ve sportovních pořadech

Reagovat
smazaný uživatel

prave tam sem se dival ale nemuzu to najit kdyby jste na to nekdo nahodou narazili muzete se podelit o odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

já sem to našel, normálně přes google, ale spustit to nešlo. Zkus to, třeba mám problém s přehrávačem a ty budeš mět víc štěstí.

http://www.ceskatelevize.cz/program/1177824491-21.08.2009-20:25-4-nezapomenutelne-hry-pod-akropoli.html

Reagovat
smazaný uživatel

to sem taky nasel, ale to neni video jinak diky za snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to vzal trocha jako výzvu. Napadlo mě kdeco, ale asi si to nikdo nestáhnul. Ani na War fórum to není.

Reagovat
stas87

200. pre kolejorz banik a slovacko zo sigmou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka paradni vykon, reznici z Jablonce si ani nečuchli

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo se povedlo víc takových kol

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně míň takových Typků

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

BaNíÍčeQ nEjLePšÍíÍ U nÁs!!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablíčko dělá svý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tentokrát jsi to hrubě nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

pijavice táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Zadělal sis - tak si to i upeč...

Reagovat
centos

ty jsi strašný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to není v našich rukách Johne

Reagovat
sosna

„Tu porážku pokládám za naprosto spravedlivou. Sigma byla po všech stránkách lepší. Její pohyb, její přesnost v kombinacích, její tah na bránu, zaměřenost hry na koncovku, to jsou vlastnosti, které nám chyběly. Nechci aby to vypadalo tak, že my jsme hráli špatně a Olomouc proto vyhrála. My jsme hráli špatně, ale Olomouc hrála velmi dobře. Sigma ukázala, že jestliže před sezonou mluvila o evropských pohárech, tak je podle mě velmi vážným uchazečem,“ skládal Komňacký komplimenty.

Od takovýho trenéra to potěší, dík Franto.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta je realista no :) a když říkal po prvnim kole, že nejedem na titul tak si všichni ťukali na čelo...

Reagovat
sosna

Celkem mě překvapujou ty vaše dvě obrovský posily. Piták ještě (nevímproč) nehrál a Krajčík byl dneska mírně řečeno legrační. Franta asi taky trochu šetřil na Kypr, jinak nevím proč nehráli od začátku Pekhart a Haurdič.

Reagovat
C-M@ster

PROSOVÉ VEN!

Glazerove brnenskyho fotbalu a jejich hospodareni s klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

já se bojím, že i kdyby odešli, tak nikdo lepší nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza, děs, první poločas byl děsnej, už jen to, že Zeher v základu mně dostala. Zklamali mě stopeři, Bolf s dřevorubcem, to bylo zlo. Dále i fans Slavie v prvním poločase dělali svejm hráčům tařka domácí prostředí, to je snad větší potupa než doma prohrát. Druhý poločas už byl lepší, gol Frajlacha výbornej a taky musím ocenit fanoušky na tribuně pro chudé za tu odpálenou pyrotechniku. A jak si tady na rozhodčí stěžuju minimálně, tak ten dnešní měl snad pod trikem slávistickou hvězdu, 5x (!!!!) mylně odmával ofsajd a obracel fauly

Reagovat
smazaný uživatel

a Ústí parádně, jen tak dál

Reagovat
kubys

Pyro na tribně pro chudé

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na fotky

Reagovat
kubys

No já se těším na videa ze včerejšího zápasu MFK, protože 100 lidí v sektoru na pohárový zápas divizního klubu, plus chorály celý zápas, pyro, trofeje, no krása prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mi pak pošli odkaz

Reagovat
kubys

Až budou online, tak pošlu.

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkná flaga

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje kecy proti Zeherovi už jsou trapné. Dnes podal velmi dobrý výkon, hýřil aktivitou, ale to ty asi nepřiznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu je aktivita kdyz to neumi dotahnout do konce!!!!!To je utocnik bez golu,fakt parada!!!!!!Za roky ktere je v Baniku neodehral jediny dobry zapas!!!!!!V Becku by byl urcite platnejsi!!!

Reagovat
Shevchenko

Tak si letím pro tu vyje*anou kartu fanouška a co nevidím, fan shop zavřený, fortuna zavřena. Fortuna na náměstí v neděli jen do 2, ve FM jsou normálně otevřené aspoň do 6. A ta komedie před zápasem, dvacet minut čekat na lístek za 200 a do toho ještě chčije. Komedie fakt.

Jinak Baník se mi celkem líbil, hlavně Frejlach a už tradičně Neves (pro mě nejlepší bek ligy, ať si říká kdo chce co chce). Slávisti dokázali z jediné pořádné šance skórovat, ale co už. Teď do Běloruska aspoň pro remízu a příště Brno už určitě vyklepnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Si dopadl jak centos s tou kartou.. Jinak Neves dobrej, dobrý bylo, jak málem na konci prvního poločasu naběhl na toho rozhodčího Kolik bylo lidí na tribuně chudých a co předvedla Slavie za choreo, resp. to jejich "překvapení"?

Reagovat
Shevchenko

Na tribuně chudých jich nebylo málo, těch 200 mohlo být, ale moc jsem to nezkoumal. Nějakého slávistického chorea jsem si teda nevšiml, ale jinak jak začli zpívat český fotbal pro fanoušky tak Baník se přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to jsem taky zaregistroval. Jinak, kolik mohlo nakonec bejt slávistů?

Reagovat
centos

Kura tolik lidí, vždyť tam nemůžou nic vidět.. Ale asi se tam taky zajdu podívat, ať mám z Bazalů kompletní zážitek, než nám je zbourají.

Reagovat
centos

Dnes jsem jel na oběd na Stodolní, takže zastavím u Fortuny tady u nás na sídlišti. Otevřeno do dvou, bylo půl třetí. Jedu do města, že zajdu do Fortuny na náměstí. Do dvou.

Přijedu domů a napíšu kámošovi, jestli mi koupí lístek, že mu dám prachy (na permici je na druhý lupen sleva). Že prý jo, ale že to platí jen v předprodeji. Mrknu na web, fanshop dnes otevřený do půl páté, bylo 16:25.

Naživo uvidím poprvé snad až šesté kolo nebo co

Reagovat
Shevchenko

Asi těch 150, možná víc.

Reagovat
Shevchenko

Asi těch 150, možná víc.

Reagovat
Shevchenko

To je tak když píšu z mobilu. to byla reakce na trevora ohledně těch slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Slavisti maj snad teď nejhnusnější barvy dresu, ta tyrkysová je děs a nemá s tradičníma barvama SKS nic společného

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, taky mě to moc nerajcuje...

Reagovat
Kepy_FCB

barvy ne ale jsoou sešívané takže pokrok

Reagovat
sosna

Koukám že Tomík Řepků opět potvrdil svoji prudkou inteligenci...

Reagovat
sosna

A Petržela taky dobře, obejít hráče padajícího v křečích a rozjet gólovou akci, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si banik pomohl s kartou fanouška fakt .. když na slavii došlo 6k lidii tak pruměr na sezonu bude tak 4tisice max ..

Reagovat
sosna

Docela sem čuměl, v neděli vpodvečer na Slávii jen 6 tisíc nejlepšíchunás fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

a? Máme tu vyjebanou STB kartu fanouška, se nediv...Taky by vás nechodilo tolik, co teď

Reagovat
homeles8

co to je za kartu? resp. k čemu je? resp. proč kvůli tomu je menší návštěva?

Reagovat
centos

K buzeraci je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

aha. Teď je mi to úplně jasný

Reagovat
sosna

Ale taky by mě zajímalo proč na to tak nadávaj.

Reagovat
centos

Bez ní např. vyjde lupen na mé bývalé místo na 257 % loňské ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

A s ňou?

Reagovat
centos

128 %

Permice včetně ceny karty na 200 % atd., liší se to dle sektorů.

Je to vyděračský výmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pěkná blbost. Kdyby za to byla alespoň levnější vlezné, a nebo další vymoženosti.

Reagovat
centos

A to to byla Slavia, která táhne hned po Spartě nejvíc.. Být tady taková Příbram, přijde trojka.

Reagovat
homeles8

no vida, jsme s baníkem nastejně

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne slavie a Banik, nic lepsiho nez remizka nemohla byt, ale opravdu krasnej vykon slavie 6 tisic nejlepsichunasfanousku na slavii, v cervenci je opravdu luxusni vizitka Ale Sigma, Usti a Pribram dneska

Reagovat
centos

Ahoj, prý vás přeřvalo Slovácko v 35x menším počtu.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim, nebyl jsem tam

Reagovat
Radar

Kámo, ten tě dojebal jak cyyyyyp !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a já už myslel, že si zmoudřel, pokud čteš články, mohl bys pochopit, že návštěvnost hodně omezuje ta STB karta fanouška, někteří s ní nesouhlasí a td. Dále další faktor bylo počasí. Ale i tak ve druhém poločase byli naší víc slyšet než 8. tisíc Sparťanů proti Lotyšům, takže si nejdřív zaměť před vlastním prahem a pak něco piš

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale o svych fanouscich fanaticky netvrdim ze jsou nejlepsi u nas

Reagovat
smazaný uživatel

pač ani nejsou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

to ti nevyvracuju

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát jsem koukal, že na Spartě na prvním zápase (kdy normálně chodí přes desítku) bylo 7000...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, bylo u nas vic fanousku na Slovacko po prachbidnych vykonech jak v lize tak v predkole LM, nez na Baniku, kam prijela slavie presne jsi tu hlavni myslenku vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, pořád raději 3. tisíce fanatiků, co řvou a povzbuzujou než 8. tisíc sparťanů. tiše sedící na zadku, kteří ctí dokonce název skladby od DM "Enjoy the silence"

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi vzal kde ze jsme potichu, sedime?z televize samozrejme, jak jinak...tohle plati tak max. o hlavni tribune u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, celej stadion byl ticho a nudil se, pak se nedivím, že sem slyšel "moudra" ve stylu "vystřel, nahraj"... Atd. Panečku, to je ale fotbalová atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja jsem na stadione vyjimecne nebyl, takze se o tom vazne nebudu bavit. Byl jsem na Liepaji a i na tu bidu bylo dost pokriku jak spolecnych tak jen kotelackych

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu mluvím o odvětě s Lotyšem a ne, vaše pokřiky tařka nebyli slyšet (vy nějaké máte? )

Reagovat
smazaný uživatel

to ze to nebylo slyset v televizi me absolutne nezajima, protoze CT zasadne na spartu vozi minimum zvukovych mikrofonu, nebo jsem alespon ja osobne nikdy zadnej u naseho kotle a protihlely nevidel a stema pokrikama me vazne nevyprovokujes

Reagovat
smazaný uživatel

nach ja, zapomněl sem, že Sparta je hrozně moc perzekuováná jak ČMFS, tak i ČT...

Reagovat
homeles8

sparta je sprostý slovo, tak to cenzurujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechapes ze realita ruchoveho zvuku na stadione (to co slysis ty v bedne a soudis podle toho uroven fandeni) je primo umerna s poctem a umistenim zvukovych mikrofonu ze?ja vim, je to strasne tezky pochopit a verit tomu, taky jsem strasne dlouho veril tomu ze co slysim v TV je presne to, jako kdybych sedel na sedacce na stadione proboha

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že sem gaučovej fanoušek? Ty si tady hrozně na tohle stežuješ ale přitom Baník na tohle doplácí už nějakej ten rok ale fanoušci to vždy dokážou tak hlasitě zařvat a vyřvat, že vlastně i ty mikrofony nepotřebujem, tak mi tu nebreč. A je ještě k tomu potupa, ano, potupa, že na vašim domácím hřišti vás dokázalo přeřvat a přezpívat dvousethlavý kotel FCS. A ono nejen Slovácko, když tam hrajem my, tak to je taky, jakobychom vlastně hráli doma. Ty si v úterý pokakáš, až tam Kolejorz ukážou fanatický doping

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim teda, ale vzdycky jsem si myslel ze ty mikrofony potreba jsou, ale podle tebe to teda muze fungovat i bez nich a vse obstara mikrofon komentatoru, luxus proste banikovci dokazi nemozne hele ja si nehraju na to ze spartani jsou nejlepsi u nas, nejsou, protoze kotel mame hodne malej, respektive s malo lidma tak se pak neni cemu divit ze nas prekricite vy, kdyz prijedete s kotlem o tisici hlav, nebo slovacko...kdyz nasi taky nekam jedou a vytvori vetsi kotel, tak hrajeme kolikrat jak doma. Na slavii taky mame 2 000 kotel a je to luxus, to samy treba v Olomouci, Teplicich nebo Plzni. Doma je to proste hodnekrat horsi ale zase ne pokazdy

Reagovat
smazaný uživatel

napsal sem, že si dokážeme poradit i bez mikrofonu, což je pravda, nehledej za tím žádné schopnosti supermana, prostě fandíš a zpíváš, řádně a nahlas, co je na tom těžkého k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ten mikrofon potrebujes, aby to bylo slyset v TV, jinak si muzes zpivat jak chces a nebude slyset jediny slovo, kdyz tam ten mikrofon nebude, o tom se bavim. U nas se fandi dobre, nekdy lepe, nekdy hure. Lonska sezona byla vyborna, letosni je zatim horsi, ale to se snad brzy zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

už ti po x té píšu, že my sme v TV slyšet i bez pomocí mikrofonu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se to asi do ty televize dostane, kdyz ne pomoci mikrofonu??bezdratove??? prosimte na to aby si cokoli mohl v TV slyset potrebujes mikrofon, nebo jak si prosimte predstavujes ze to funguje??osvetli mi tuto skutecnost a pak si ji hned utikej patentovat, protoze by to privedlo vsechny vyrobce mikrofonu na buben

Reagovat
smazaný uživatel

sám si tady psal o tom, že nemáte ruchový mikrofony či tak nějka podobně u kotle a u toho celou dobu brečíš. Samozřejmě vím, že u postranní čáry jsou klasické mikrofony, aby pochytily zvuk a hlasy ze hřiště. Mě jde jen o ty u kotle, pokud si mě chtěl setřít, nepovedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V sektoru hostí v Olmiku je místo pro 250 lidí. Víc se tam nevejde, jestli je tam vás 2000, tak si stojíte na hlavách, sedíte na klíně a lezete si navzájem do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

pro ně příznačné. Jedinej Baník má anebo míval tu velkou tribunu pro sebe, to je snad jedinná dobrá věc, co bafuňáři pro FCB udělali

Reagovat
smazaný uživatel

To už taky není. Sigma to stopla když Baníci zdemolovali záchodky a vytopili kasino a nebo co je v té tribuně. Kubíček si spočítal, že ho pokuty za nevpuštění fanoušků na stadion vyndou levnějš, než likvidace škody.

Reagovat
smazaný uživatel

To už taky není. Sigma to stopla když Baníci zdemolovali záchodky a vytopili kasino a nebo co je v té tribuně. Kubíček si spočítal, že ho pokuty za nevpuštění fanoušků na stadion vyndou levnějš, než likvidace škody.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsem to myslel ze 2 000 mame na slavii a v tech ostatnich pripadech samozrejme min nez 2 000, ale nekolikrat vic nez doma v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

a nevim proc bych se mel z Lechacu posrat, ja se naopak moc tesim na to co predvedou, protoze zboznuju takoveto skutecne paradni fanousky. Je mi jasne ze nas porazi na tribunach jako nic, ale o to jsem zvedavejsi jak se k tomu postavime my

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako vždy, nijak, prostě "Enjoy the silence"

Reagovat
smazaný uživatel

ale to vis ze jo. U nas se vlastne nefandi a jsme horsi i nez v Teplicich predpokladam ne??A proto jste prevzali nas pokrik fandi cela letna a predelali ho ne cely stadion odpovida A laskave prosim neber do huby Depesaky, to si nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

"A proto jste prevzali nas pokrik fandi cela letna a predelali ho ne cely stadion odpovida.." ne, to snad ne, že to nemyslíš vážně tohle, cos napsal? Hej čeče, ty jsi fakt mimo, vůbec nevíš. Tenhle pokřik je na Bazalech už dobrejch 10 let. Na Spartě sem toto prvně zaregistroval v roce 2006. A další věc, ultras Baníku by NIKDY nepřevzali chorál od týmu z Čech, natož od Sparty. Tak už nech téhle komedie, že sme zase něco převzali od vás. Jako onehdy, když ses rozplýval nad tím, že půlka Letné "zpívala" hymnu( nějakou vůbec máte či to byl nějaký disco hit M.Davida?) a pak, že sme to od vás toto převzali. Jen si vzpomeň, že za tenhle kec se ti vysmál snad celý EF A na Depšáky narozdíl od tebe mohu "šahat" bo už mám za sebou několik jejich koncert, které sem osobně navštívil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted si me vazne rozsekal, panacek byl na jednom koncertu?? jedina moje ucta je za to ze jsi na nich vazne byl, ale az objedes 5 tak se teprve ozvi ano? a nemyslim 5 behem jedny tour, ale 5 v casove posloupnosti....fandi cela letna je daleko starsi nez z roku 2006 a od ty doby co jsem ji slysel u nas se zahadne zacala obevovat postupne na vetsine stadionech, jen samozrejme prizpusobena domacim...Nepravzali by jste primo ten pokrik, to je preci jasne, proto jste ho predelali, aby to tak nevypadalo, ale ten princip ze kotel neco zarve a protilehla v lepsim pripade cely zbytek stadionu odpovi, byl proste poprve u nas a tim koncim diskuzi k pokrikum

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju na "AC ACS AC Sparta Ole" Jednu chvilu to vypadalo, že Sparta po mistrovské sezóně Baníku koupila spolu s Matušovičem aji pokřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, nezapomeň, že Banikovci vše kopírujou od Sparťanů, počínaje chorály a konče choreem a pyrem

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem nerekl vsechno, jen jednu jedinou vec

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys mel hlavne ukoncit vsechny diskuze a o dalsi se nepokouset

Reagovat
smazaný uživatel

to protoze mam jinej nazor nez antispartani??to je mi demokracie

Reagovat
smazaný uživatel

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, kdyby jen na jednom.. Tak když teda jezdíš (možná) na koncerty DM, tak tě asi musí hodně štvát, kolik že tam je tolik Polských Fans.

Reagovat
smazaný uživatel

no me ani nestvou, protoze ja do kotle nechodim, takze jsem naopak rad ze dorazi a je nas vic ...a reknu ti to takhle, byl jsem na solo Daveovi 2003, pak Praha 2006, Bratislava 2007, Praha 2008, Praha 2009 takze nejsem vazne zadnej zelenac, nebo v nasem pripade cernac ale je docela fajn ze tu je taky nejakej depesak

Reagovat
smazaný uživatel

turné k Bestovce v roce 98, Exciter 03, PTA 06, SOTU červen 09 a leden 2010

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme relativne na stejno ja jsem na ne prisel bohuzel az po roce 2000, takze jsem zacal chodit co nejdriv to slo...a na Paper monster (2003) jsi na Davea proc nebyl?a jaky to bylo na Letny na tom legendarnim konciku v 98?

Reagovat
smazaný uživatel

já solovky moc nemusím. Jinak na Letné to bylo v roce 1993, to sem byl ještě hodně malej, abych šel na takový koncert. Ale můj bratr na tom byl a nezapomenutelný, to samé Ultra 98. Třeba koncert v Edenu mi přišel hodně slabej ale zato v Lednu to bylo výborný

Reagovat
smazaný uživatel

tak v 98 to ale nebyla Ultra tour s tou letnou jsem si te zkousel stejne jako ty me s tema polakama ale tak koho zajimalo ta jeho solovka?slo se tam hlavne proto ze zahraje DM hity coz taky udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přece všeobecně známý... Musíš posuzovat celkovej efekt na stadionu, ne to, že když boreček v kotli vedle tebe řve, tak většinou neslyšíš jinýho borečka z protilehlýho kotle... Z tohohle hlediska včera trevor20 s Kerzakovem dokonale přeřvali zbytek světa dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kde jsi sehnal tu blbost ze ja jsem v kotli a jeste vetsi kravinu ze bych byl tak blbej a tu skutecnost (ze kdyz nekdo vedle tebe rve tak neslysis dal) bych taky nebral v potaz proboha ja sedim cca 5 metru od sdredu hriste, takze skoro v polovicni vzdalenosti obou kotlu, takze si skutecne muzu dovolit hodnoceni fandeni

Reagovat
homeles8

a já si toho můžu dovolit víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ták.... tak ty sedíš na středu hřiště? To je něco jinýho, to fakt vidíš na ty ofsajdy, co se nad nima vždycky rozčiluješ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je krapet delsi doba, co jsem se rozciloval nad ofsajdem, ale driv jsem sedel na urovni vapna a videl jak nam Smicer dava golik z vystavniho ofsajdu, tak se pak nesmis divit

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi taky viděl, jak dal gól o pár minut předtím a rozhodčí ho kvůli domnělýmu ofsajdu nepískl... Jak jednoduché říkat celou pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ten gol by urcite Necid (byl to on?) dal o tom teda je nejmensi pochyb, vubec nebrat na to ze obranci i Blazkem prestali hrat a uplne jsem zapomnel na skutecnost, ze gol s ofsajdu se da omluvit tim, ze se pred tim neuznal legulerni gol (ktery by ale mozna ani nepadl), to bych te chtel videt, jak by si tohle odkyval v opacnym pripade, kdybychom takhle skorovali my to by bylo zase najednou kecu na rozhodciho, podplaceni a kdesicosi,vsak vime jak to chodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl to Necid, to jsem nějak nenapsal... A to co jsi napsal potom, to jsem přece neřekl - i když ten gól by nejspíš padl... Ale to je jedno, o tom to není, je to o tom, že ty si nedokážeš přiznat, že na Spartě prostě není ze strany diváků atmosféra, která by nějak vyčnívala nad zbytek ligy - jinak by tenhle rozhovor vůbec nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to jak kdy, nekdy je to bida, nekdy zase parada a vyjimecne strcime do kapsy i Banik, kdyz se zadari...je to relativni a bohuzel to souvisi s tim, ze ten nas kotel nestoji od jistych dob za moc

Reagovat
smazaný uživatel

do kapsy i Baník.... Kdy tomu bylo naposledy ?

Reagovat
smazaný uživatel

v predkole LM s Panathinaikosem (loni), to byla opravdu krasa co jsme spachali na letny

Reagovat
centos

Jo, proti zahraničnímu soupeři se hned fandí líp.

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite, tim to bude velice atraktivni tym v nasich koncinach

Reagovat
centos

Ano, mé zkušenosti ze zápasů s Middlesbrough a Spartakem jsou přesně takové.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda moje nikoli, viz zapas s Liepajou

Reagovat
centos

Mám podezření, že aby to fungovalo, musí mít soupeř nějaký zvuk..

Reagovat
smazaný uživatel

coz Panathinaikos u nas teda nema, bohuzel pral bych si opak bo jsem jeho fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat zvuk Pana a Ljepaje? Trošku ujetý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to se sice zda byt, ale Panathinaikos bohuzel u nas atraktivni neni a to si rikej co chces...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Pana není tak atraktivní jako anglický manšafty nebo španělský... Ale srovnávat zvuk Pana pravidelně hrajícího Evropu a neznámýho týmku z konce civilizace je ujetý...

Reagovat
centos

Zrovna Řekové imho jsou. Spíš jsem v našem případě schválně neuvedl Heerenveen.

Reagovat
smazaný uživatel

"vaše sestry umí parádně šu.at a to jen za 5 Euro"

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jestli to takhle bude pokračovat, tak tuhle sezónu nebudete mít větší návštěvnost než Eden. Loni jste to zvládli až v posledním zápase díky oslavám titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem ale letos uz nekolikrat pochyboval o tom ze budeme mit vysokou navstevnost, protoze prislo na ligu docela razantni zdrazeni, tak jsem i za tu 7ku rad, zvlaste vzhledem k tem vykonum v poslednich dvou zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

...takze zitra Hradec vyhraje a je prvni?No mam dost

Reagovat
smazaný uživatel

po druhém kole? klidně

Reagovat
homeles8

300. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s p.Koubkem,ze vykon Baniku byl lepsi nez proti gruzincum az na vyjimky.Na vlastni oci jsem videl tragicky vykon Pilika a Zehera!!!!!!!Jestli se takhle bojuje o dres Baniku,tak potes koste.Chudak Senkerik na lavicce,ktery to sledoval spolu se 6000 tisici divaky.Pane Koubku,pri vsi ucte k Vam,takovi lempli nemaji v 1.lize co delat a ne tak jeste v poharech!!!!!Jedina posila dle meho nazoru je Tomas Frejlach,ale hraci z Pribrami a jinych nasich sotva prumernych klubu nemohou byt brany jako posily pro ambiciozni klub jakym Banik Ostrava bezesporu je!!!!Ostrava jedeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik zápasů podle vás dostane ten rudý kkt?

Reagovat
smazaný uživatel

no jelikoz to budou media resit jako prase, tak minimalne 5 zapasu a nebo ja bych mu za ten kriminalni cin dal uz dozivoti, at je od neho pokoj a vazne bych ho posadil i rovnou do zalare

Reagovat
smazaný uživatel

porad si tu hrajes na dospeleho, vsechny poucujes, a pak napises takovou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi to asi nepochopil ze?

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze ty si chtel napsat ze je repka chudacek o kterym se porad pise jen ve zlem, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to snad pravda?kazdej jeho cin je masirovan medii minimalne 2 tydny, zaparkuje na zakazu parkovani a uz je to ve vecernich zpravach...ty napises rudej kkt a pokladas se za dospelyho??

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt ivosek voe, me nezajima jesli parkuje tam nebo tam a jak dlouho se o tom mluvi, ale kolik dostane za plivnuti, chapes? a 99,9% dospelych lidi na svete nekdy reklo sproste slovo tak o cem tu pises?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze me si dovolis nazvat ze si hraju na dospelyho, a sam pritom reknes takovou picovinu...a za plakani volesaka bohuzel neco dostane,to je jasny a musi se s tim pocitat, jen me vadi ze se z toho zarucene udela zase afera velikosti Empire state building

Reagovat
smazaný uživatel

jake plakani? jenom rekl pravdu. tobe by se snad libilo kdyby na tebe nejaky vypatlanec plivnul?

Reagovat
smazaný uživatel

možná je to sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze Repku zprasil mu nevadi. Kdyz si stezuje pred kamerou jak na nej plivnul, tak je to proste plakani a neni divu, kdyz je to vlastne slavista...Samozrejme ze by se mi to nelibilo, ale chtel bych mu to rici osobne a ne brecel do medii aby byl potrestan

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, mela to bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně za ním ním novináři přišli sami, protože si toho všimli. Sám se přiznal, že Řepku fauloval, aji když to nebylo nic brutálního a su zvědavý jestli se Řepka přizná, že na něho plivnul. A jestli je to co dělal Volešák plakání, tak tady pofňukáváš v jednom kuse, když si stěžuješ že jsou všichni proti tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si stezuju jen vyjimecne, jinak se dobre pri tech diskuzich bavim, tak jako mi oponenti

Reagovat
smazaný uživatel

plivat na cizí lidi není moc inteligentní.

Reagovat
smazaný uživatel

rozohdne neni prvni ani posledni fotbalista co to udelal

Reagovat
smazaný uživatel

a všichni byli po zásluze tvrdě potrestáni

Reagovat
smazaný uživatel

První, na kterýho si pamatuju se jmenuje Chovanec. Taky hrál za Spartu. Zvláštní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to bylo i v jeho pripade na slavistu tak se tomu nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, na Bohemáka...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz se divim ale co to ze si nevzpomenes hned na Kollera??ale na spartana to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já napsal "první, co si pamatuju". Nikdy jsem to neviděl na vlastní oči, ale v Československým sportu se o tom tři dny psalo... V tý době se Koller učil násobilku...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko tohle nezapsalo ani do zápiasu o utkání! Laďa tohle vůbec neřešil, tohle vyšťouchali novináři, tak jim řekl poue pravdu, co se stalo, že fauloval a pak na něho plivl. Ivoshite, Ivoshite

Reagovat
smazaný uživatel

a to presne doklada to moje tvrzeni o medialni fantasmagorii co se vzdycky kolem Repky strhne a nevim proc mi vazne nadavas

Reagovat
centos

Dobře mu tak, dobytkovi. Snad si posedí.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlíp kdyby si posedět na Mírově

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoshit je nadávka? tak se jmenuje náš oslík, jsem tady na něho mluvil a omylem jsem to ztvrdil i písemně, ale bylo vidět, že nemluví stejnou řečí jako já

Reagovat
smazaný uživatel

me nenaseres Buznoleosi

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, láska má veľa podôb,

nechce sa ukázať zranená.

Reagovat
centos

un dos tres

pokúsal ma pes

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto mě odrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak jak jsem se dival na studio fotbal co nevidim, reporter zapasu Teplice - Pribram Filip Horky.

Reagovat
smazaný uživatel

huste

Reagovat
Error

Taky mě to trklo

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro SuperToma

Reagovat
smazaný uživatel

Vandertom bude mít radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

.... a jeho doživotní zákaz působení ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsme vyhráli, díky bohu za ty tři body, jít domů nasranej za remízu se Slováckem se mi nechtělo, naštěstí máme Vencu. A fanoušci z Moravy nějak extra slyšet nebyli...pokřiky mají sice sjednocený, ale rozumět co zpívaj jim pomalu nejde. Jediný čím překvapili, že šli do půl těla. S fanděním v našem kotli jsem spokojenej, šlo to. "Mrdáte ovce"

Reagovat
cubinho

Nevšiml jsem si, že by Sparťani fandili (teda krom občasného trapného Sparta, Sparta). Kotel Slovácka vás přejel jako nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Zíral sem, když sem to slyšel. Teda viděl sem jenom druhý poločas, ale ten byl jasně pro Slovácko. Momentálně majou asi nejlepší fanoušky v republice, je jich relativně hodně, na to jaké je Hradiště malé město, nápaditě povzbuzujou a sou slyšet, sou schopní vyjet ve velkém počtu a nedělajou problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Fandové Slovácka vás přejeli úplně v pohodě. Když si vzpomenu před rokem jak byli v Edenu tak je přes ty naše chorály nebylo vůbec slyšet, zato na Spartě měli domácí prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono z kotle nikdy neslyšíš hostující fans, pokud nejsi Příbram nebo Střížkov.........To musí posoudit někdo z tribuny nebo ochozů kdo jde slyšet dobře a kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, z domácího kotle nejde slyšet hostující a naopak, i když na Spartě jsme sli slyšet nádherně aj v domácím kotli, jelikož ten fandil 1x za 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, teď jsme se díval na záznam z podzimu ACS-FCB a Sparta nic kromě opětovného Sparta, My chceme gol a Sparta..Praha nic nepředvedla a většinou je slyšet nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. tak jako Baník tam kraluje, to je jasné, při tom počtu nemá šanci Sparta vůbec, přesně, jak tomu bude zitra s Lechem, mega se těším

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda....to, že ty další pokřiky neznáte, nebo nejdou slyšet tak dobře jak by měli, neznamená, že neexistujou.

Reagovat
centos

Já si taky doma vymýšlím a pobrukuju melodie, ale protože je nikdo jiný neslyší, tak je ani nemůže znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo slyšet nechce, ten neslyší, ale zas když fandí na Letný jen kotel, tak to jde potom slyšet těžko, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jenže já sem se pak díval i na netu na ten zápas znova (asi 2 dny po zápase).

Reagovat
Error

Docela čumím, kolik v tomhle kole zatím padlo gólů... není to rekord?

Reagovat
centos

btw jaký mělo smysl číst ta prohlášení o rasismu na začátku utkání? Ani my, ani slávisti se rasisticky neprojevují.. Ale třeba se příště dočkám prohlášení typu "nekraďte" nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi kvůli tomu, aby to Sparťani, Sigmáni a Brňáci nemuseli číst sami.

Reagovat
cubinho

Se dvěma kotelníky Sigmy jsem měl tu "čest" strávit chvilku u jednoho stolu v hospodě a poslouchat ty jejich rasistické kecy - a málem jsem blil Nejhorší na tom je, že to byli studenti VŠ...do kotle Sigmy bych v životě nešel, bo je to tam samé tupé hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Naštěstí jich v tom kotlu je tak pět, nebo kolik a zbytek fanoušků se doopravdy zajímá jenom o fotbal.

Reagovat
Kepy_FCB

Smysl žádný o tom žádná jen nařízení mocipánů. Měli byto číst v Chánově, Janově a podobných...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle video Tomíka se fakt povedlo http://www.youtube.com/watch?v=Hgg7S2nZkI0

Reagovat
Kepy_FCB

Mám dotaz mají zítra kolejorz nějaký centrální sraz a pochod na Letnou?

Reagovat
smazaný uživatel

ty čoveče, to nevím. Jako někteří jedou organizovaně autokarama, těch bude zhruba 1500, těch zbylých 2500 po vlastní ose, nevím, jak jsou domluvení, poptat se možu, ale asi nic nezjistím, protože to nikdo vědět nebude, spíš si myslím, že se tak nějak sejdou až u sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Nedbal 26 červenec v 12:08

Pozdrawenia do Poznane, I´ve got a question. Have Lech fans some kind of marching to stadium in Prag?

Maciej Pordi 26 červenec v 12:11

Hello to Czech rep., I don´t think so, because many fans are going by own path. Maybe we´ve got some information in our meeting (Wiara Lecha) today afternoon.

Reagovat
smazaný uživatel

na poláka anglicky..

Reagovat
smazaný uživatel

já umím polsky akorát szukat a oni jsou kucí polský učenliví a anglicky umí

Reagovat
Kepy_FCB

No tak je holt budu muset očumovat u sektoru.

Reagovat
smazaný uživatel

počky jdeš taky? kde máš lístek? my s trevorem a stasem a dalšíma 8 lidma na D82, hned vedle jejich sektoru

Reagovat
Kepy_FCB

Jo jedu s pár chebáky a další naši žijící v Praze jdou taky. Lístky máme prý někam dolů asi to bude D68-65 http://www.sparta.cz/file/cs/vstupenky/ac-sparta-planek-stadionu-letna.pdf

Chcou na ně pořádně vidět na celej sektor....

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok, já chcu s nima zafandit, takže hned vedle nich, kde budou aj další Lechiti z Polska

Reagovat
Kepy_FCB

My si prý taky taky zafandíme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže, sraz kibuců Kolejorza je v 18 na Staromáku a z tama pochod na stadec

Reagovat
centos

primitiv

Reagovat
centos

A navíc by mohl chybět už i na zápase s námi 8.8.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vtipný, myslíš že Sparťanský svaz českého fotbalu mu udělí nějaký trest?!

Reagovat
centos

Myslím, že jo.

Reagovat
Radar

Snad chytne od Erbové syfl

Reagovat
kubys

Trevor is wanted!

Reagovat
centos

Na trevora musíš česky..

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně tak

Reagovat
kubys

Já si pamatuju jak machroval s tou "španělštinou"

Reagovat
centos

Na Masarykáči? To jsem tam ještě asi nebyl.

Reagovat
kubys

To myslím bylo před tou Bolkou nebo mi něco splývá dohromady.

Reagovat
Radar

To bylo zlo

Reagovat
centos

Tak tam jsem taky nebyl

Reagovat
Radar

To jsme byli na radnici a trev se nám chlubil svými lingvistickými dovednostmi.

Reagovat
centos

To doufám někdy zopakuje i v mé přítomnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
soukup

nechápu co je to teď za módu, že rozhodčí skoro nic nenastavují, se jako bojí, že když nastaví víc než 1 minutu, že něco poserou, nebo nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice oléé

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Strnad jde na rok do Vlašimi, jupíjej!!!!

Reagovat
centos

sparťanským fans za trestní oznámení

Reagovat
smazaný uživatel

nj, my už tehdy dávali taky, po obou zápasech na Letné

Reagovat
Ligter

Reagovat
centos

Copak?

Reagovat
Ligter

Tak člověk by si řekl, že všechno, co udělají sparťanští fans, a obzvlášť podání trestního oznámení, bude u zrovna u vás / u tebe hodnoceno spíš palcem dolů. Respektive vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to jsou Baník fans... vždy spravedliví,uznalí....

Reagovat
Ligter

A já měl vždy o vás takové předsudky.

Reagovat
centos

Jestli nějaký baníkovec měl radost, že nevinní sparťani leželi spoutaní na zemi, tak je to blbec.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

....a ted´ už víš co sme zač.

Reagovat
Ligter

Raději si ještě budu dávat pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Zostaw kibica

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla dost slabota, škoda, že jsme neproměnili hned tu šanci Rezka na začátku, pak hra uvadla, to bránění standartek je katastrofa, ve finále stojí na čáře nejmenší hráč na place, to bylo jasný, že to nevyhlavičkuje . Začátek druhý půle parádní, vlítli jsme na ně 2 gólovky + penalta (jasná), po vyrovnání tutovka Hochmeistera, nevím na co čekal , pak to napálí stejně do obránce. Potom už to byla slabota nějak to hráče ukolíbalo a přestali hrát svoji hru, všechno nakopávali a naši "obrovití" ofenzivní hráči si s tím vůbec nevěděli rady. Navíc ty brejky Bohemky solidně smrděly gólem. Bod je prostě ztráta a těžko si ho vybojujem na Slovácku, ale třeba překvapíme. Jinak lidi opět perfektní, fandilo se i za nepříznivýho stavu . Další zápas proti Plzni musí bejt o něčem jinym, jinak dostanem trojku

Reagovat
Logan

Hochmeister to zabil no, nechapu proc nestrilel z prvni, kdyby trefil branu tak prostrelil i sit jak to krasne mel ... To Hradec stalo 2 body, pricemz se to ted nezda, ale ty body muzou na konci ligy chybet ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo toho se bojim, Bohemku jsme doma měli porazit, ale musímu uhrát něco venku nedá se nic dělat

Reagovat
Losinho

Upřímně i tak se musím přiznat, že vám začínám trochu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

, a ty fandíš vlastně komu?

Reagovat
Losinho

V ČR Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potěší, že nám Slávisti aspoň trochu přejou , však já po Hradci to nejvíc přeju právě vám

Reagovat
Logan

To jsme na tom naprosto stejne, jako Slavista fandim Slavii, jako vychodocech Hradci :-) dlouho jsem cekal az zase HK bude v lize

Reagovat
smazaný uživatel

, jak přes kopírák

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

2000 UEFA Intertoto Cup

Dněpr Mogilev - Chmel Blšany 0:2

Chmel Blšany - Dněpr Mogilev 6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chmel Blšany to byl válec, nějakej Baník se s Mogilevem bude daleko víc trápit

Reagovat
Losinho

Taky těžko říct, jak je na tom kádr Mogileva v porovnání s rokem 2000. Každopádně by ale Baník měl postoupit

Reagovat
Shevchenko

Určitě měl, jestli ne tak to bude trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Super tabulka . Ze všech týmů snad jedině Budějovice jsou na svojí reálné pozici.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus fotbal...hnus výsledek= kaprliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

hradec zatim dobré, uvidíme jak to bude vypadat až narazí na silnější soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš doma to zatím není špatný, zajímalo by mě, co budeme hrát venku, kde musíme uhrát alespoň 8 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

je dobře že Spartu nebereš jako silného soupeře.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, Plzen, Banik, Sparta, Jablonec, Slavia...toto bude prvni šestka, ale samozřejmě neřadil sem to, jak to bude.

Reagovat
fantomas

Karolko je typan.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele