2. kolo
25.07.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - Slavia Praha 1:1

Šlágr kola mezi Baníkem Ostrava a Slavii Praha skončil remízou 1:1. Pro oba celky je to spíše ztráta, neboť po dvou kolech mají jak baníkovci, tak i sešívaní pouze dva body. Do střeleckých análů se zapsali Karol Kisel a Tomáš Frejlach.

První poločas nezačal zrovna ve velkém tempu, směrem dopředu byl spíše aktivnější Baník, ovšem byla to Slavie, kdo držel míč častěji na svých kopačkách. K prvnímu velkému vzrušení došlo po standardní situaci Tomáše Frejlacha, nová akvizice v dresu Baníku vypálila tvrdou ránu a brankář Martin Vaniak musel vyškrábnout pokus na rohový kop. Svěřenci trenéra Koubka se nadále tlačili více dopředu, jenže ze závaru v pokutovém území Pražanů nic nevytěžili. Slavie si v prvním poločase vytvořila jedinou šanci a tu chladnokrevně potrestala.

Slavii se vyplácí příchod Karola Kisela. Ten skóroval už v prvním zápase a i v tomto utkání se zapsal do střeleckých análů. Sešívaní předvedli pěknou rychlou akci, na jejímž konci byl Karol Kisel, slovenský záložník si dobře naběhl do prostoru a střelou k tyči poslal Slavii do vedení - 0:1. Ostravě se do konce prvního dějství vyrovnat nepodařilo.

Domácí pochopitelně potřebovali zvýšit útočnou aktivitu a ve druhém poločase se jim to podařilo. V 52. minutě navíc bylo vyrovnáno, krásnou trefou se prosadil Tomáš Frejlach, Martin Vaniak byl naprosto bez šance - 1:1. Utkání tak de facto začínalo nanovo. Vrátit vedení Slavii mohl Grajciar, po centru Čelůstky ale zamířil vedle. Utkání mělo docela jiné tempo než v prvním poločase, v další obrovské příležitosti se ocitl Varadi, jeho zakončení se snad i lehce otřelo o tyčku.

Čtvrthodiny před koncem se hra zase o něco uklidnila, nicméně šlo vidět, že ani jeden z týmu bod nechce. V zápase také došlo na souboj bývalých spoluhráčů, do útoku Baníku se totiž dostal Zdeněk Šenkeřík. Pikantní také bylo to, že ve stejný moment se dostal na hrací plochu i jeho kamarád Stanislav Vlček. Zápasu to ale moc nepomohlo, oba aktéři další branky nepřidali, takže do Prahy putuje bod za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 Koubský,Vlček

Reagovat
smazaný uživatel

body doma 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce sázet tak jistota je tip 10, můj tip - 2:0

Reagovat
Losinho

0:2 (J.Černý, Grajciar)

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

v 89 min,Šmejkal vlastní.

Reagovat
Losinho

Jestli to vyjde tak ti dám pusu přes internet

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Neves, Lukeš - Kisel. BANÍČEK

Reagovat
Losinho

Lukeš nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 slavie se rozype

Reagovat
smazaný uživatel

lukca ty debile lukeš nemůže hrát 0:2

Reagovat
Filipow

1:0 A gól do bláznivý naháč, který vlítne na stadion..

Reagovat
smazaný uživatel

3 a více gólů... Tip 2:1 nebo 3:2 pro jednu ze stran

Reagovat
smazaný uživatel

baniček se vytahne 2-0 šenkeřik,pilik

Reagovat
smazaný uživatel

Baní k musí vyhrát i když bez Lukeše to bude těžké--------tip 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tady byli ti GRUZINCI ? Určitě bych jednoho koupil za hubičku---------NA LEVOU STRANU ZÁLOHY----------------NUTNÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš nemůže hrát za červenou, ale nedej bože, že se zraní, to bude hrát v záloze asi Werner Lička

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co ten review psalo za matlala ? Dvakrát použít slovo anál (samožřejmě, jednou to dává smysl ale používat to dvakrát pro stejnou věc je slohově úplně k ničemu), dále věta "Slavia si vytvořila jedinou šanci a chladnokrevně ji potrestala" je absolutně scestná. Jestli se autor reviewu psaním živí tak jdou česká média do ...

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Pokud to píše nějaký dobrovolník tak ať na to kašle... radši to kopírujte z ČTK než tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Banik kvalitni vykon.Pilik se trapil 85 minut,p.Koubek byl asi slepy ze ho tam nechal tak dlouho.Zeher bohuzel neumi podrzet mic v utoku,slaby jeden na jednoho a co je uplne nejhorsi?Utocnik ktery se boji vystrelit aby to nahodou neposral!!!!!Banicek!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní fotbálek, hodně dobrá obrana Baníku-jedna chyba-gol.Baník byl lepší.Šenkeřík měl nastoupit dříve,slávisté ho znají a více by se na něj soustředili, někdo tam musí běhat místo Mičoly !!! B a n í k ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele