Gambrinus liga souhrn - 19. kolo

01.03.2008, 18:57, aktualizováno 03.03.2008, 19:09
Komentáře a souhrny
Sparta nedokázala překonat obranu Olomouce a veze z Hané jen bod. Náskok Slavie tedy narostl na 4 body. Teplice doma nestačili na rozjeté Brno. Ze souboje týmů ohrožených sestupem vyšel lépe Jablonec, když Kladno porazil 1:0. Baník rozprášil Plzeň na jejím hřišti. Liberec se mílovými kroky vzdaluje od sestupového pásma, ze Zlína si Slovan veze všechny 3 body, Žižkov doma porazil Bohemians.

Tescoma Zlín - Slovan Liberec 0:1

01.03.2008 17:00

Góly: 38. Andrej Kerić

V úvodním zápase 19. kola Gambrinus ligy na sebe narazily týmy Zlína a Liberce. Zlínští na jaře ještě nebodovali, když nejprve doma podlehli Spartě a pak nechali všechny body v Ostravě. Liberec podává zlepšené výkony a dere se tabulkou dopředu, potom, co doma remizoval s Ostravou a deklasoval Teplice, totiž vyloupil i Zlín a odváží si tři cenné body za výhru 0:1.

Ve třetí minutě přišla první nebezpečná akce Liberce, Kerič patičkou vyslal Nezmara, kterého ale v poslední chvíli zastavil Pazdera. O chvíli později měli hosté další příležitost, nejprve pálil Janů a jeho střelu potom do sítě nedokázal dorazit Kerič, střílel nad. Liberec byl aktivní a neustále zaměstnával Baránka, další příležitost měl Papošek, ale svou střelou z přímého kopu na zlínského gólmana nevyzrál. Po čtvrthodině hry o sobě dali vědět i domácí, míč si nachystal na střelu Kraus, ovšem ukopnul mu ho Musil, který napálil jen bránícího hráče Liberce. Liberec se dočkal branky v 38. minutě, když se prosadil Andrej Kerič. Papoušek vypálil z dvaceti metrů na Baránka, ten vyrazil míč pouze pod nohy chorvatského útočníka, jenž tak vsítil snadný gól. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:1.

V druhé půli měl první příležitost domácí Zlín, ale Šmahajův krásný centr na Baranyaie v poslední chvíli odvrátil Šinglár. Patnáct minut před koncem mohl srovnat střídající Dujka, ale Zlámal výborně vyběhl a zamezil mu ve střelbě. V 80. minutě měl příležitost ještě Zbožínek, liberecký brankář opět výtečně kryl. Zlín se snažil něco s výsledkem udělat, jenomže jeho hra byla křečovitá a i proto prohrál doma s Libercem 0:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0:4

02.03.2008 15:00

Góly: 13. Lukáš Magera, 36. Lukáš Magera, 42. Václav Svěrkoš, 55. Václav Svěrkoš

Ze souboje dvou týmů z popředí tabulky si ostravský Baník s nečekanou lehkostí odváží tři body. Svěřenci plzeňského kouče Stanislava Levého musí strávit potupnou porážku 0:4. O všechny branky hostů se postaralo útočné duo Magera – Svěrkoš.

Domácí mužstvo mělo v úvodních minutých lehce navrch. Zkraje utkání prověřil Vaškovu pozornost plzeňský Petržela. Ale studenou sprchu mužstvu ze západních Čech přichystal už ve 13. minutě Lukáš Magera. Vytáhlý útočník si po centru Marka zaběhl za chybující obranu a zkušenou tečí překonal vybíhajícího brankáře Iliziho.

Po více než třech letech nastoupil René Bolf v ligovém utkání za Baník a mohl si dokonce připsat i vstřelenou branku. Po centru Otepky ale neusměrnil hlavičku mezi tři tyče.

Baník úvodní branka posadila na koně a nic na tom nezměnila ani Rajtoralova neproměněná tutovka. Ve 33. minutě ze stoprocentní pozice nestřílel pravý záložník důrazně a Ilizi jeho střelu zneškodnil. Že je Magera pro ofenzívu Baníku nepostradatelný hráč potvrdil v 36. minutě, z dobrých třiceti metrů nasměroval svůj přímý kop přesně k pravé tyči plzeňské branky a zvýšil stav utkání na 2:0. Plzeň za nepříznivého stavu sáhla ke střídáním, které odnesl překvapivě aktivní Rodriguez.

Změny však Plzni nepomohly, obraz utkání se takřka nezměnil. Ve 42. minutě navíc přidal Svěrkoš další hřebíček do plzeňské rakve. Ostravský kanonýr využil nacvičené rozehrávky Otepky z přímého kopu,jeho následnou střílenou přihrávku si srazila domácí obrana do vlastní branky. V prvním dějství utkání sice Baník nijak zvlášť nedominoval, ale zodpovědným výkonem v obraně a efektivní koncovce mohl jít do druhé půle s luxusním tříbrankovým náskokem.

A když v 55. minutě po spolupráci Rajtoral – Svěrkoš přidal čtvrtou branku Baníku přesným volejem druhý jmenovaný hráč, o vítězi tohoto utkání už nepochyboval nikdo. Pro Václava Svěrkoše to byla osmá trefa v sezoně a tím pádem se zařadil mezi nejlepší střelce Gambrinus ligy. Plzeň po čtvrté brance odpadla a utkání se změnilo na jednostrannou záležitost. Ilizi málem kapituloval popáté, ale bravurním zákrokem Otepku vychytal. Baník si vytvořil šance i v dalších minutách, ale spíše kontroloval hru přesnou kombinací. Kosmeticky mohl upravit nepříznivý stav utkání Ludovic Sylvestre, ale Vašek předvedl proti jeho dělovce skvělý zákrok. Ostravský brankář byl v minulém kole proti Zlínu kritizován za chybu, která Baník stála obdrženou branku, ale tentokrát se předvedl v dobrém světle a v důležitých momentech tým podržel.

Pro Baník je Plzeň oblíbeným soupeřem, už deset let zde nepoznali svěřenci Karla Večeři hořkost porážky a nic na tom nezměnil ani tento zápas. Baník si odváží cenné tři body a soupeřům dal svým výkonem hlasitě najevo, že v bojích o čelo tabulky nemůže být odepisován.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - SK Kladno 1:0

02.03.2008 15:00

Góly: 75. Pavol Straka

Vyrovnaný zápas mezi domácím Jabloncem a Kladnem nakonec skončil rozdílem jednoho gólu. O výhře Jablonce rozhodl v 75. minutě Straka a zajistil tak svému týmu tři body do tabulky.

Kouč Jablonce překvapivě nezařadil do sestavy zkušeného Fukala, který seděl jen na lavičce. V sestavě nebyla ani dvojice Zábojník, Eliáš, místo kterých vyběhli Baranek a Necid. Kladenský trenér Šilhavý oproti poslednímu zápasu poslal do hry Kousala, Zachariáše a Brunclíka, kteří nahradili Kroupu, Grosse a Cigánka. Jablonec vstoupil do utkání lépe a v 8. minutě prověřil připravenost gólmana Pavlíka Straka, mířil ale těsně vedle. O pár minut později vyzkoušel dalekonosnou střelu Valenta, Pavlík ale míč bez problémů lapil. V 15. minutě přišla asi největší šance první půle, Zoubele se po rychlém brejku ocitl sám před bránou Jablonce, nemířil ale přesně a přestřelil. Ve 26. minutě si vypracoval velkou šanci Jablonec, Žofčák nacentroval před bránu, Valenta ale z 10 metrů zamířil vysoko nad bránu. Domácí měli další šanci minutu před koncem poločasu, Huber ale znovu nenašel bránu.

Do druhé půle vyběhl Jablonec s jednou změnou, Žofčáka nahradil Tomáš Michálek. V 50. minutě utekl Necid, vyzrál na brankáře, přihrál nabíhajícímu Valentovi, ten se ale do brány netrefil. V 61. minutě muselo Kladno střídat, Jablonský zůstal po úderu do hlavy, který utrpěl v souboji s Huberem, na zemi a musel být odnesen na nosítkách. Do hry místo něj vyběhl Vršajevič. Jablonec zvyšoval tlak a v 68. minutě přišla velká šance domácích. Po Barankově centru střílel Hloušek, Pavlík ale zasáhl a reflexivně míč vyrazil nohou. Jablonec si ihned vypracoval další obrovskou šanci, Pavlík nedosáhl na centr Hlouška, Necid ale v pádu hlavičkoval těsně vedle. V 75. minutě přišel jediný gólový moment zápasu. Po centru Michálka se k míči dostal Straka a z otočky prostřelil Pavlíka. Kladno se po inkasované brance probudilo, do konce zápasu už ale gólmana Špita neohrozilo. Jablonec byl v obraně bezchybný a své soupeře už pustil jen k několika rohovým kopům, ze kterých už gól nepadl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 2:1

02.03.2008 17:00

Góly: 4. Jakub Řezníček, 38. Jakub Řezníček - 32. Václav Mrkvička

Mladá Boleslav dokázala porazit České Budějovice těsným rozdílem 2:1. Domácí byli po většinu hry lepším celkem a výhra jim patří zaslouženě. Hlavním strůjcem úspěchu byl Jakub Řezníček, který dokázal vstřelit dvě branky a zajistil Boleslavi tři body.

Domácí se dostali do vedení hned v úvodu zápasu, skóre otevřel ve 4. minutě Řezníček, když využil přesnou přihrávku Kysely. O dvacet minut později zahrozila opět Boleslav, Hodúrova střela mířila jen několik decimetrů vedle Kučerovy branky. Budějovice se dočkaly vyrovnání po půlhodině hry, odražený míč po rohovém kopu uklidil nechytatelně do sítě Mrkvička. Boleslavští se ale nevzdali a o šest minut později strhli vedení opět na svoji stranu. Hodúr si pohrál s obranou hostů, předložil míč volnému Řezníčkovi, který pohotově vstřelil svůj druhý gól v zápase.

Začátek druhého poločasu byl ve znamení několika nevyužitých šancí na obou stranách. Hosté se do nejvážnější příležitosti dostali v 73. minutě, Mrkvičkovu hlavičku s vypětím všech sil zneškodnil Miller. Pět minut před koncem zápasu domácí Procházka nedovoleně zastavil unikajícího protihráče a musel předčasně do kabin. Těsně před koncem se hosté snažili dostat Boleslav pod tlak, ale ta statečně odolala a na své konto si připisuje vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK SIAD Most 2:0

02.03.2008 17:00

Góly: 39. Jan Blažek, 57. Mickaël Tavares

V utkání prvního s posledním slávisté odčinili zaváhání z minulého kola, kdy prohráli v Brně a doma pohodlně porazili Most 2:0. Branky si připsali Blažek a Tavares.

První šanci měli slávisté. Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k míči dostal Černý, ale jeho tvrdou ránu v poslední chvíli zblokoval Johana. V 10. minutě pěkně procházel obranou Mostu Blažek, několika obráncům zamotal hlavu, ale střela se mu nepovedla. V další velké šanci slávistů se ocitl Jarolím. Pudil centroval a synovec kouče Karla Jarolíma trestuhodně mířil mimo.

O dvě minuty později se mohlo vyplnit známé pořekadlo nedáš-dostaneš, to totiž z přímého kopu nádherně vystřelil Stožický, nicméně Vaniak s vypětím sil míč vytlačil nad břevno. V 39. minutě padla první branka a jejím autorem byl Jan Blažek, který tak Slavii poslal do vedení 1:0. Jarolím poslal centr z pravé strany přímo k nohám slávistického útočníka a ten pohodlně vstřelil svou první branku v dresu Slavie. Do poločasu to mohlo být už o dva góly, jenže Latka po přímém kopu Černého hlavičkoval pouze do brankáře Švengera.

V druhé půli se dlouho nic moc nědělo a hru rozvířila až další branka. Na 2:0 pro Slavii zvyšoval Mickael Tavares. Domácí kopali roh, Černý centroval a Tavares hlavičkoval přesně. Další příležitost měl slávista Abraham, jenže jeho střelu zablokoval Webster. Dvacet minut před koncem se do dobré pozice dostával mostecký Loos, ale netrefil ani branku. V 84. minutě byl v obrovské šanci bývalý hráč Mostu Toleski. Johana pokazil hlavičku, a namazal tak Toleskimu, ten se pokusil o překvapivou střelu nůžkami, jenže mířil mimo. Minutu před koncem ještě střílel Černý, ale Švenger kryl. Slavia zvítězila zcela zaslouženě 2:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Brno 0:1

02.03.2008 17:00

Góly: 39. Elton Lira

V utkání s ambiciózním Brnem chtěly Teplice odčinit debakl z Liberce, odkud odjely na hlavu poraženy 4:0. Vytáhnout se však chtěli i Brněnští, kteří v minulém kole doma přehráli slávisty a seběvědomí jim tak nechybělo. Brno vyhrálo Na Stínadlech 0:1 a dotáhlo se v tabulce na rozdíl jedinného bodu právě na Teplice.

První šanci měly Teplice, když Mareš nahrával, Smíšek přenechával a Jun střílel, jenže těsně vedle tyče brňenských. Po dvaceti minutách si vypracovali příležitost ke skórování i hráči Brna, Lira nahrál Bestovi a ten zblízka střílel vedle. Ve 24. minutě hry proběhnul po levé straně teplický Mareš, dal přihrávku do vápna na Verbíře, ten však pálil vysoko nad. Když se netrefili tepličtí, dalo gól Brno. Lira si narazil s Kaloudou a technicky vystřelil přesně k tyči - 0:1.

Druhý poločas začalo aktivněji mužstvo Brna a vypracovalo si taky první šanci. V dobré pozici se ocitl nikým nehlídaný Kalouda, ale jeho křižná střela netrefila bránu. Po hodině hry mohl zvýšit vedení hostí zvýšit Besta, ale z šesti metrů střílel vedle. Dvanáct minut před koncem pak ještě hlavičkoval po centru Kuncla Polách, ale míč mířil opět mimo. Brno zvítězilo v Teplicích 1:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 2:1

02.03.2008 20:15

Góly: 50. Tinga, 55. Petr Švancara - 8. Jan Morávek

Žižkov i druhé domácí utkání dokázal přetavit ve tři body, i když do šaten odcházel jako prohrávající. Bohemians tak stále čekají na jarní vítězství a boje o záchranu budou pro ně ještě velmi obtížné.

První vážná situace vyústila po aktivním začátku hostí ve vápně domácích, když Bálek při snaze odcentrovat trefil ve vápně Procházkovu ruku, rozhodčí penaltu nepískl. V první střelecké šanci se po centru zprava ocitl Ordoš, ale jeho hlavičku nadvakrát chytil Bartalský. Gól nakonec v úvodu přece jen přišel. Bartek odcentroval z pravé strany, kam si naběhl nehlídaný špílmachr Morávek a ve druhém zápase po sobě skóroval hlavou.

Domácí se sice do vápna soupeře dokázali propracovat, na nebezpečné zakončení znamenající ohrožení branku se ale nezmohli. Ve 29. minutě přišla sporná situace, kdy po Kalodově kličce zahrál Sňozík nešetrně a i když šel po míči, zasáhl i žižkovského hráče. V poslední minutě prvního poločasu přišla největší příležitost domácích. Sňozík nedokázal pokrýt balon, ke kterému se následně dostal Kalod, ten nahrál Švancarovi a ten z pár kroků netrefil z části odkrytou branku.

Po změně stran začali lépe hostí, Knakalův dlouhý aut chtěl zužitkovat Pavel Hašek, kterého reflexivně vychytal Bartalský. A tak přišel vyrovnávací, leč velmi šťastný gól. K odraženému míči se dostal na hranici vápna Tinga, který nepovedený centr zakroutil ke vzdálenější, levé tyči. Překvapený Sňozík se za míčem natahoval marně.

Hosté se z gólu ještě pořádně nevzpamatovali a už prohrávali. Kalod vybojoval na vlastní polovině míč, přihrál přesně Švancarovi, který bez větších problémů utekl Radovi a před malým vápnem z úhlu zamířil šajtlí přesně kolem Sňozíka ke vzdálenější tyči. Desetiminutovku zkázy nakonec překazil hostující brankář. Na Kalodův centr si přesně naběhl Kušnír, jenž v plném běhu napálil míč směrem na branku, Sňozík však stál na správném místě a reflexivním zákrokem míč vyrazil do bezpečných míst.

Zahrozili i klokani, ale hlavní hvězdou 67. minuty byl Bartalský. Nejdříve vyrazil přímý kop Ivana Haška, následně zlikvidoval nebezpečný centr a i když na Bálkovu razantní střelu z vápna nedosáhl, mohl se podívat jak míč letí pár metrů nad brankou. V 76. minutě přišly další dvě šance. Nejprve po rohu velký závar, všechny střely z vápna, které užuž vypadaly jako gólové, byly zblokovány houževnatými obránci. Ve stejné minutě ještě hlavičkoval po Knakalově autu Bálek, jehož vychytal skvělý Bartalský. Poslední náznak šance přišel čtyři minuty před koncem, kdy míč propadl za domácí obranu. U míče však byl nejdříve brankář, dobíhající Morávek už nestačil zabrzdit a nechtěně trefil Bartalského kopačkou.

Fotbalový zážitek tak zkazila pouze individua, která na českých stadionech nejsou nikterak neobvyklá. Nejhorší výkon tak nepředvedl žádný hráč, ale s velkou převahou pořadatelé.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:0

03.03.2008 17:15

Góly: -

Necelých sedm tisíc diváků se na Andrově stadionu branky nedočkalo.Sparta nedokázala stáhnout náskok Slavie a v dohrávce 19. kola pouze remizovala na půdě Sigmy Olomouc – 0:0.

Domácí fotbalisté nevstoupili do jarní části sezony zrovna dobrými výsledky, Olomouc totiž jen dvakrát remizovala 1:1, nejprve doma s pražskými Bohemians a poté si Hanáci odvezli bod z Mostu. V utkání proti Spartě se musel trenér Martin Pulpit obejít bez vykartovaného Martina Hudce.

Sparta se dostala po dvou jarních vítězství na dostřel největšího konkurenta v boji o titul, pražské Slavii. A pokud by v utkání s Olomoucí zvítězila, tak by byl náskok Sešívaných už jen dvoubodový. Trenér Michal Bílek upozorňoval před utkáním na dobrou defenzívu Olomouce. Ta inkasovala patnáct branek což je po vedoucí Slavii ze všech týmů Gambrinus ligy nejméně. Sparta musela oželet v utkání Karola Kisela a Ondřeje Kúdelu.

Utkání začalo lépe pro hosty. Sparta totiž už ve druhé minutě ohrozila branku Olomouce, jenže Marek Kulič trefil pouze brankáře Petra Drobisze. Za 5 minut hrozili domácí. Obrovskou chybu vyrobil Tomáš Sivok a Ladislav Onofrej se řítil sám na Tomáše Grygara, jenže brankář Sparty skvělým zákrokem pokus zneškodnil. Od této příležitosti bylo dalších šancí velmi málo. O velký rozruch se postarali ve 27. minutě fanoušci Sparty, kteří na Andrově stadionu rozpoutali za pomoci dělobuchů a dýmovnic opravdové peklo. Ve 38. minutě přišlo překvapivé první střídání, ze hřiště odešel Miroslav Matušovič a nahradil ho Libor Došek. V závěru poločasu Sparťané ohrozili branku Olomouce hned dvakrát. Nejprve po přiťuknutí Marka Kuliče minul branku Miroslav Slepička, a poté nádherný pas Pavla Horvátha nezužitkoval opět Miroslav Slepička. Dokonce prvního poločasu se nic nestalo, a tak oba týmy zamířili do šaten za stavu 0:0.

Kdo čekal, že se ve druhém dějství změní obraz hry k lepšímu, tak ten se zmýlil. Druhá půle nabídla divákovi ještě méně příležitostí než ta první. Hrálo se převážně mezi pokutovými územími. Sparta sice měla optickou převahu, jenže k blízkosti Petra Drobisze se nedostala. Utkání tak skončilo bez branek. Sparta zůstala na druhé příčce se čtyřbodovou ztrátou na Slavii, Olomouc je desátá.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha19125230:1141
2.Sparta Praha19114437:1637
3.Baník Ostrava1997331:1934
4.FK Teplice19103625:1833
5.1. FC Brno1995529:2532
6.Viktoria Plzeň1985621:2229
7.FK Mladá Boleslav1968522:2026
8.Slovan Liberec1966719:1824
9.České Budějovice1965822:2323
10.Sigma Olomouc19411412:1523
11.Tescoma Zlín1965817:2323
12.Viktoria Žižkov1964925:3622
13.FK Jablonec1947812:1819
14.SK Kladno19441122:3116
15.Bohemians 190519361013:2615
16.Siad Most19271020:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (174)

Přidat komentář
$dolar$

Tak se priznam ze jsem Skorpilovi moc neveril, ale ted

Fandim LIberci a doufam ze mu to poslape takhle dal

Reagovat
fantomas

já škorpilovi věřil vždycky, je to supr trener, liberci to taky přeju, i když jeho fanda nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dobrej trener,skoda ze se s Csaplarem poskorpili byla to dobra dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

vjerim ze liberec bude do 5 mista

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo umí ten umí. (Baník). Kdo neumí ten čumí. (Plzeň).

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že tvé komentáře ohledně krále střelců Svěrkoše a minule o pracovitém Magerovi byly velmi trefné.

Reagovat
One-Real

to víš spanhel je expert

Reagovat
One-Real

BRNO že porazí Teplice sem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Já celkem jo. Brno zachvíli půjde před Teplice, kterým bude na jaře docházet dech a propadnou se tak na šesté místo.

Reagovat
Shevchenko

S tímto kolem jsem zatím maximálně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ta Olomouc nějakej bodík...a je to

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to by bodlo...

Reagovat
Shevchenko

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

co bodik? sparta pojede dom bez bodu

Reagovat
fantomas

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak muze jarolim postavit pudila na levy kraj obrany kdyz je to takovy skvely ofenzivni levy zaloznik,ktery navic hraje v repre radsi tam strci toho cerneho.Myslim, ze s takovou ta slavia titul nevyhraje.pral jsem ji to ale stava se z ni to co ze sparty jen ten hnus kde se znici dobri fotbalisti a pudil je toho dukazem, kdyz bude hrat v obrane tak to bude fakt cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty experimenty se sestavou mi taky nejdou do hlavy. Jenže zatím to jakžtakž funguje - kromě toho Brna - chce to proměňovat šance. Ale myslím, že se to brzy ustálí.

Reagovat
fantomas

proti Mostu patřil pudil i v obraně k nejlepším hráčum na hřišti a černý jakbysmet

Reagovat
smazaný uživatel

no to mozna patril ale lepsi je v zaloze.V repre hraje jenom diky toho , ze se mu dari v zaloze a ne v obrane.Ja uvazuju spis jako strateg nez jako pan trener jarolim cernemu budou za 2-3 roky pres 30 let uz bude z formy a nebude hrat nikdy to co ma pred sebou pudil(pudil uz je lepsi ted nez on).Ale bohuzel stal slavii moc penez tak musi hrat,byl to od slavie spatny nakup koupit dalsiho dobreho leveho zaloznika protoze slavie straci na lesku a zato sparta mohutne dotahuje coz me utvrzuje v tom , ze ty velike nakupy pres zimu nebyl dobry napad.kdyz se podivas na slavii to uz neni ta slavia co tahala za jeden provaz pod standou vlcek.kde je kalivoda ten hral cely podzim celkem dobre a ted kouc jarolim nakoupil tak ho posadil to je jak sparta.

Reagovat
fantomas

plácáš nesmysly, nemužu si pomoct...evidentně si dnešní zápas nevidel, jak by ne, když neběžel v TV že? dnes jim to klapalo, zv

Reagovat
fantomas

*zvyknou si

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil tam bude driv nebo pozdeji muset stejne nastupovat,protoze se vrati Svento a ten byl sveho casu mnohem lepsi nez je ted Pudil.

Reagovat
smazaný uživatel

teď porazit Slavii a jedeme po titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nesouhlasím, mé sešívané srdce protestuje. K téhle výhře v Plzni ovšem nelze než pogratulovat. Koneckonců nejlepší způsob, jak předběhnout Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu spokojen s umístěním do třetího místa. Bojím se toho, že někde v polovině soutěže Baník postihne menší výsledková krize. Proti Slavii to vidím tak na plichtu, na Baník umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je docela rozjetej, pohár by být mohl. Se Slávií těžko říct, Slávia na Baník umí, ale teď je ta forma taková nějaká zmatená, netroufám si tipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zapas roku vyprodane bazaly a dva nejofenzivneji ladene tymy v lize,normalne bych tipoval vyhru Slavie,ale to co predvedl Banik se mi nejak nelibi takze to nechavam otevrene...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, baníček porazí Slavii Věřim jim. Ale titul zůstane na Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky jsem koukal. Škoda, že neprošla střela Toleskiho, to by byl banán jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jahahaha, no po pravdě řečeno jsem si po shlednuti vysledku Plzen : Banik myslel, že mam něco s očima....ale ne kluci ostravšti ukazali že na to maji, jen aby už konečně byli schopni vyhravat stabilněji,, nicmeně za jejich vyhru v Plzni 0:4 smekam klobouk hodně dolu!!! Banik 4ever!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup do soutěže je vždycky důležitý... Alespoň si budou kluci více věřit, protože mi příjdou trochu psychicky labilní. A až se rozehraje nalevo Tomašák, tak to bude naprostá idylka.

Reagovat
PJ

Tak to byl masakr. Nemam rad Banik

Reagovat
Shevchenko

Zato tebe všichni milujou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

banicek nejlepsi u nas

Reagovat
RickNash

U Vás na Morávě móžna!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Tak už je nejen schalke ale i plzeň 04

Reagovat
fantomas

Výborný výkon. Samozřejmě, Most je poslední, přesto Slavie hrála přesně tak jak potřebovala. Hodnocení jednotlivých hráčů:

Vaniak - Nic moc řešit nemusel, ránu Stožického do břevna kontroloval, jinak na něj střela snad ani nešla.

Pudil - nalevo v obraně mě příjemně překvapil nehrál příliš dopředu a vzadu byl jistotou, myslim, že to takle nakonec bude ideáln (Černý záloha, Pudil bek)í!

Krajčík - jistota jako vícemene obvykle. Rozdával slušné přihrávky a dozadu mu nikdo neutekl. Jen těch pár výjezdu do středu a následná ztráta míče - to si mohl odpustit (zvlaště zkraje, kdy byla naše hra trochu nervozni)

Brabec - Správný kapitán, šel příkladem svým klidem. Chyby nedělal, už ani nenakopával (asi proto, že nehrál střihavka). Řídil dokonale hru.

Latka - Vyhrál nespočet důležitých hlavičkových soubojů. I v útoku...takřka každý roh, který šel na něj končil jeho nebezpečnou halvičkou (třikrát)

Suchý - Asi nejslabší článek. Ne že by kazil, byl dost zalezlý a k miči se moc nedostal, ale když jo, byla na něm videt jakási nepohoda. Žlutá karta znamenala očekávané střídání.

Abraham - Už tolik nekazil, počáteční pískot při každém jeho doteku už pozdeji odeznel, když nekličkoval a rozdával.

Černý - Klasicky dravý, vynalézavý. S Blažkem si celkem dobře rozuměli.

Jarolím - Zprava si sbíhal tentokrát dost do středu, což mu vyhovovalo. Za dnešní výkon chválím, odvedl poctivou práci. Už se tolik neutápěl v kličkách a podával.

Ivana - Svou rychlostí dělal problémy, po dlouhé době v základu sem se trochu bál, ale on si zápas užíval a nekazil.

Blažek - Hračička, která znamenala pro soupeře asi největší nebezpečí. Na to, že hrál za Slavii svuj první zápas od začátku, tak to byla opravdová paráda. Soupeře ztrapnoval kličkami, i když nekdy možná až moc. Dal si i gola, takže super, bude se ještě lepšit.

---------------------------------

Tavares - Dal gól, nehrál pod tlakem, proto ani moc nekazil.

Toleski - zklamal mě, skoro každý jeho dotek končil ztrátou balonu, nevystřelil. Po hrubce Johany mohl jit v klidu do koncovky, místo toho zbrkle hledal řešení v nůžkách

Volešák - moc sem ho na hřišti nevidel, taky tam byl chvíli.

Jinak super celkový projev...děkovačka se taky povedla, usmíval se i Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké je to hrát o titul s pěti tisíci fanoušky v zádech ? Mám ještě jeden dotaz, překřičla tu línou bandu opět ta šílená baba Zíková ?

Reagovat
fantomas

nahodou 5 tisic je slušný, i když přímo na stadionu to nevypadalo ani na 3 ...my sme řvali jako vždy jak o závod, takže náká babča nás překřičet nemohla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nekaž radost. Na Strahově, tohle počasí, proti Mostu - docela dost. Ne vážně, návštěvy jsou pořád katastrofální, už hledám jinou práci, jak budou prachy a čas na cestu ze Znojma, bude o jednoho víc. Takhle jsem si jenom vytrpěl těch 2:1 v Brně.

Reagovat
fantomas

tys byl v Brně? no tak daleko to enni no, pravda...rád te nekdy potkám na Strahově

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu se domluvíme, na otvíračku Stadionu Josefa Bicana (jéé, já bych to tak chtěěěl ) taky. Oznámím včas na tomhle fóru - tak kolem 22.března. Předtím třeba ve Znojmě bude metro a to mě přejede, nebo něco jinýho, zatím je to daleko.

Reagovat
fantomas

taky se mi líbí název Josefa Bicana ...jo, na derby se domluvíme, to už se blíží myslim že i taková Bohemka není špatný termín, co říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych, ale je to o penězích. Každej den čtu černou kroniku jestli mi nezastřelili nějakýho bohatýho strejčka s Ameriky a furt nic...ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

* z Ameriky

Reagovat
fantomas

...tak zarabaj cash a pak doraž...dej dyžtak vedet na icq 196412400

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to tady. ICQ nepoužívám - zatím. Právě jsi mě donutil ho nainstalovat Určitě se ti ozvu přímo, pro ostatní nechám nějakou hlášku nebo rovnou napíšu icq - kontakt. No nesměj se, já už nejsem nejmladší a ty nový technologie mě dlouho lezou do krve. Zlatej MS DOS, jestli ho pamatuješ.

Reagovat
fantomas

ani tak uplne ho nepamatuju...tak se dyžtak ozvi, jestli instaluješ opravdu znáš email? tak ten ti dyžtak taky dám

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs@njiha.at - dobrý, ne? Fakt, nikdo mi nikdy nevěří.

Reagovat
fantomas

to byl for...tak čekám na icq

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne si to rozepsal,jeste znamkovani hracu a muzes to dat do novin

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej rozbor, potvrzuje, že Slavia se pomalu sehrává. Toleski byl dost zbrklej, myslím, že se chtěl ukázat a neměl na to čas. Potřeboval by dát gól, aby se uklidnil. Zajímavý je postřeh, že na Abrahama se už tolik nepíská. KJ asi ví, co dělá - já vím, že už je to obehraná věta, jenže (co naplat) pořád funguje.

Reagovat
fantomas

jj taky ji furt opakuju jako ze začátku mi ho (Abrahama) bylo až lito a všichni když se dostal k balonu křičeli : "NE!"...zvlašt když si pak ještě párkrát zbytečně zakličkoval, ale pak začal přihrávat a bylo to ok, už se nepískalo, nebo nevšímalo ...bohužel při střídání se ozýval i piskot, ale i tleskot...S Toleskim souhlas no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to vypada,ze ho tam bude KJ davat i na silu, aby si fanousci zvykli tak mi to pripada,protoze mu asi hodne duveru kdyz ho tam porad stavi to se ceni

Reagovat
fantomas

jj ví, co v něm má...až si zvykne bude oporou, dle mého

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem slyšel, že Toleski dal většinu svých branek v první polovině podzimu, pak ho začali soupeři registrovat a moc si nekopl, aby to nepokračovalo i ve Slavii...

Reagovat
fantomas

ted to nebylo soupeřema, moh si za to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v Mostu měl na gol minimum šancí. Teď potřebuje na gol sto šancí.

Reagovat
fantomas

přitom má ted lepší spoluhráče na tvoření, ale možná se s nima ještě nesehrál..dnes mě "naštval" s tema nužkama, to byla trestuhodná hrubka co vyrobil Johana

Reagovat
smazaný uživatel

V Mostu nebyl pod zadnym tlakem nic se od nej necekalo,do Slavie prisel jako nahrada za Vlcka jeste se stim nesrovnal potrebuje se chytit nebo skonci jak Gaucho.

Reagovat
fantomas

no s guachem bych ho opravdu nesrovnával, ale máš pravdu, čekalo se od nej mnoho a on na to zatim doplácí. Rozkouká se, tomu věřím, dejme mu čas..jako celé nově poskládané Slavii

Reagovat
fantomas

*Gauchem

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, za stavu 0:0 by ho museli uškrtit, to se dalo řešit tutovým zakončením. Takhle z toho byla nepovedená parádička. I když kdyby vyšla..., hmm..., to by byla darda...

Reagovat
fantomas

no byl hodně daleko od branky na to aby to mohl být gól ale chápu že se v tyhle fázi chtel taky předvíst že neco umí, ale on spiš by měl dokázat, že nezapomněl střílet (ligové) branky

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pokud na sebe naváže obranu soupeře a udělá prostor pro zálohu, taky dobře. Akorát nebude na špici tabulky střelců.

Reagovat
fantomas

jj, taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne,Slavia se sehrava.A to najednou ted s Mostem?myslim ze kdyby ta delovka skoncila v brane a ne na brevne tak uz by to nevypadalo ze se sehrava...ja si totiz myslim ze nebyl rozdil ve hre slavie,pouze rozdil v kvalite soupere...

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral s tim pudilem ne??

Reagovat
fantomas

tys ten zápas snad videl, neznalče?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme na Baníku, co ta Slavia předvede. Myslím, že pojedou domu s prazdnou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Devil

Reagovat
M11

..je borec

Reagovat
fantomas

šikovně to udelal

Reagovat
smazaný uživatel

spanheli neser, není jiné možnosti než za každou cenu slavíky porazit a pak už to bude jen o 4 body

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

ve 12 se du modlit za olomouc hlavne at sparta nevihraje!!!!

Reagovat
fantomas

sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo uz se zase muzou vratit zpatky na zem,mysleli si ze budou valcovat celou ligu jak ty svoje d.e.v.k.y ze zizkova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

jj tos přesne vystih

Reagovat
Radin

Není to překvapení,čekal sem 0:0,maximálně 1:1,Sigma na Spartu umí

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl. Můžete mi někdo říct, proč Olomouc ztratila dva body?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Onofrej je vul

Reagovat
fantomas

co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to nevidel jak sel uplne sam na brankare po vsivokove priklepnuti a napalil to do grigara

Reagovat
fantomas

nn nevidel, trenoval sem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a za koho valcis za SKS?

Reagovat
fantomas

nn hraju florbal tatran...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak mas dobry,tim mickem to boli jak kunda

Reagovat
fantomas

no to jo, ale kuli pár takovým ranám rozhodně nepřestanu

Reagovat
smazaný uživatel

to verim jestli to hrajes od mala

Reagovat
fantomas

od mala ne, ale hrál sem i hokej a tam to je ještě tvrdší, i když ne ze strany mičku ale hráčů ...mj. sem hrál jako malej i fotbal (dokonce za bohemku ) ale pak sem dal přednost právě hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili za par kol o sestup bojujici Zlin a sparinga ze Zizkova.Jinak kvalitu tenhle tym ma tak na 3.misto v lize a budou jeste bojovovat aby vubec byla nejaka Uefa,kde potom muzou odevdat body do koeficientu Svycarum,Belgicanum a jinym fotbalovym mekam.Bilek zas ukazal,ze je pouze prumerny trener.Nechapu co cekal od Olomouce nez obranu a breaky cili 0:0.Bohuzel on a ta jeho preplacena sebranka cti heslo neni dulezite vyhrat,ale zucastnit se.

Reagovat
fantomas

podobně to vidim já

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale co bys chtěl? sparta je velkoklub jenom jménem. Hubou by poorali trávu na stadionu, ale hrát ligu o trošku lepší než tu naši vybrakovanou byli by průměrným týmem. Naštěstí jejich politika přestupů "oslab ostatní a posílíš sebe" je už neúčinná.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak protoze,uz jim dosly prachy tak maji plnou hubu kecu jakou se vydavaji novou cestou

Reagovat
Shevchenko

97

Reagovat
Shevchenko

99

Reagovat
Shevchenko

100

Reagovat
Shevchenko

Teda 98

Reagovat
-Kopy-

taková prasečina.

Reagovat
M11

tak toto je opovazenost prvniho stupne

Reagovat
smazaný uživatel

A jak na upocenou remízu Sparty zareagují bookmakeři ? Opět bude hlavním adeptem na titul Slavia ?

Škoda, že si Onofrej zahrál na Vlčka nebo na Kuku.

Reagovat
M11

jn nevim co uz vic chce

Reagovat
smazaný uživatel

byla to škoda že nepadl aspon gol z teto akce ,rozhodne v tom pocasi by se dalo na neco divat!jinak to moc dobrej fotbal zase nebyl!!! ..ale fanoušci Sparty(to byl rachot)

škoda že v gambrinus lize padá tak málo golu..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že na Vlčka si bohužel nezahrál http://youtube.com/watch?v=9IQvunaxYUA

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor je ten ze se teprve ukaze kdo vyhraje titul,a vubec ten 4 bodovej naskok slavie nic neznamena.Ukaze se to v zapasech se silnema tymama jako je Banik a Teplice.Jestli slavie banik porazi pak uz to bude asi jasny,ale ja si prave myslim ze Slavii Banik v pohode prejede a vmisi se jeste do boju o titul...Slavie totiz s kvalitnima souperema hraje venku Brno,Banik,Teplice a uvidime kolik bodu priveze,v Brne uz prohrala

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta s nima hraje doma,dost taky napovi derby.No myslim ze se mame jeste hodne na co tesit a uz pristi kolo je super Banik - Slavia , Sparta - Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta prostě není lepší než Slavia kámo , nevím co tady řešíš, kdo s kým, kde...

Reagovat
smazaný uživatel

To se prave teprve ukaze kdo je letos lepsi...Ale prave si myslim ze do toho jeste dost promluvi Banik,zvlast jestli Slavii porazi

Reagovat
fantomas

což se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

neporazí

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tebou moc bych se nesmal a radsi se modlil,krome Jablonce doma asi moc bodu nepritece a zaver ligy mate Brno, Banik a Liberec takze cao

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si jako myslis ze treba Slavie bude bodovat v Ostrave a v Teplicich jo?

Reagovat
fantomas

si piš, je to cinklý vole

Reagovat
smazaný uživatel

to jo jako celej podzim a Ajax byl taky cinkly se Zilinou

Reagovat
fantomas

nn ajax ne, tam hrál standa vlček, ted už se to bez něj proste musí nák posichrovat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jediny, na to jsem zapomnel uz jsem se lekl,ze by slavia privezla body diky svoji hre

Reagovat
smazaný uživatel

No jo nejlepsi fotbal predvadi prazska Sparta co? to jsem videl dneska,ani jedna vylozena sance...

Reagovat
fantomas

bleeee, ještě že sem to nevidel...stačily mi ukázky

Reagovat
smazaný uživatel

to byl hnus,sigma sice hovno dopredu ale to se cekalo a sparticka zase svoje nakopavacky na loketnika

Reagovat
fantomas

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takovej Svěrkoš by ji mohl dat alespon 2 banany to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Pyčo

Reagovat
fantomas

a do háje..

Reagovat
fantomas

piča s tvrdym Y se hlásí o své tvrdé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

mas tam gramatickou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemyslím si :-)))) Fandím Slaviii možná jen proto aby titul nevyhrála Sparta...

Reagovat
fantomas

nemysliš, tak se vrat o třídu níž do třetí třídy, tam se berou vyjmenovaný slova po P

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že p*ca je vyjmenované slovo?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby te tak slyšela tvá paní učitelka češtiny:-D

Reagovat
fantomas

no prave, ty mamlasi, se podivej jak si to napsal výše

Reagovat
fantomas

mimochodem, ja už nejsem na základce, školáku takže paní profesorka, když už

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi na střední:-D a nejsem mamlas...mno nejsem slabý člověk abych tě tu urážel ...

Reagovat
fantomas

no zato ty se chováš jako dospelák vid... no, chybu nepřiznáš, takže evidentně slabý člověk si nic ve zlym

Reagovat
smazaný uživatel

To není chyba, autor příspěvku to takhle napsal úmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, měli jsme vyhrát, ale co už. Olomouc hraje vcelku odpornou betonovanou, ale Sparta ji měla prorazit. Nejlepší playeři - u Sparta Horváth, Řepoun, Kadlec a hlavně Voříšek. U Olomouce jednoznačně Rossi, dobře mu sekundoval Komárek.

Chyběl hlavně pohyb vepředu a po nástupu Došana, hlavně v závěru, jsme se snažili jen o nákopy, což byla odporná podívaná ...

Ještě není rozhodnuto naprosto nic, ale je vcelku k vzteku, že jsme nedusili Slavíky pod tou duchnou trochu dýl. Mohli poztrácet víc bodů. Nedá se nic dělat. Pořád si myslím, že Spartička ten titul udělá.

PS: Slávisti vyčítají Sparťanům, že po výhře nad Žižkovem, tzn. týmem bojujícím o sestup, začali mluvit o titulu, ale dělají naprosto to samé po utrápené výhře nad posledním Mostem

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě musím dodat, že bych celkem Olomouci přál sestup. Odpornej fotbal, hlavně druhej poločas úplně bez aktivity a to všechno před domácíma fanouškama ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale maj bod s "budoucími mistry", za to vděčí jen tomu betonu, kdyby to otevřeli tak jsou skoro bez šancí, jinak souhlasím že Olomouc hraje letos hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

tohle může říct snad jen hovado sparta se nedostala k ničemu a olmik měl tutovku takže když to nemělo skončit nulou tak výhrou pro domácích. Na defenzívu si stěžujte blbci spartanští, jako by jste nevěděli jak to olomouc hraje. To jsou kur... chabé omluvenky. Spartička asi před dvěmi lety o sobě prohlásila že patří k evropským mančaftum takže olmik no problem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sem ANTIsparťan proto ty uvozovky a jsem moc rád, že Sparta jen remizovala a byl bych radši kdyby prohrála, ale pravda je že Olomouc hraje tragicky a ty jako její fanoušek by si to měl uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chyba Sparty, že to nedokázala prorazit, o tom žádná

Reagovat
Kapřík

Pravda, je to škoda, určitě jsme na ně měli...ale ke konci ty balóny na Došana byly vážně otřes, to máš pravdu. Ovšem hra Olomouce, minimálně ve druhým poločase, byla přímo odstrašující .

Reagovat
smazaný uživatel

utři si sliny, ichťo. Nikdo neříkal, že Olomouc Sparta bez problémů dá. Naopak dali Sparťani jasně najevo, že se v Olomouci nehraje zrovna dobře.

Když chceš za každou cenu bít, tak si aspoň najdi správnou hůl. Takhle se akorát zesměšňuješ.

A blbce si nech od cesty.

PS: aneb to staré známé forrestovské: " pro hloupého každý hloupý". Jen dodám, že pro tebe tohle platí dvojnásob

Reagovat
Kapřík

To se ti ta sláma z vnitřku hlavy dostala i do očí? Mě se totiž zdá, že si ten zápas ani neviděl, jinak bys nemlel takovýhle kraviny...ačkoli, ty asi jo .

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně že když si slávista posteskne, že proti nim hrajou ostatní beton, tak je ubrečenej. Sparťani udělají to samé a jsou hrdiny bojující za krášnější fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

to už přeháníš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to už přeháníš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou je pro vás Olomouc odporná.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc není odporná, jen hraje odpornej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím teda kdo měl tu nejvetší šanci zápasu že..nebyl to nahodou sigmák?jo byl! a co hrála sparta oproti sigmě? také uplně hovno! byl to zapas o ničem,vyhodil sem 100....ale sigma hrala nic moc,sparta to samé..nevím proč tady urážíš sigmu,nejdřív si zameť před vlastním vchodem

Reagovat
smazaný uživatel

urážím Sigmu? Kde?

Sparta hrála též hnusně, o tom žádná, ale alespoň se snažila. Olomouc opravdu hlavně ve druhý půlce opravdu jen betonovala.

O tom zametání: to, že Sparta nehrála dobře a hlavně hrála hnusný nákopy jsem psal užv prvním příspěvku, takže nevím, o čem je řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ta šance - to máš recht, Sigma měla šanci větší, ale Sparta tam měla několik fakt slibnejch závarů a hned v první nebo druhé minutě šel Kulič též v nájezdu na kasu. To byla taky gólovka. V globálu prostě byla Sparta lepší, nebezpečnější, aktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre neurazis,jen ja to tak beru,jelikoz sem fandil včera sigmě,a byl sem tam tak ta atmoška šak to znas! to beru! Tak závary sparta měla,ale tak nic s toho nebylo,sigma hned po kuličově akci,taky šla zboku a tuším že Hubník,daval do vapna pod sebe nahrávku,ale zebraly ji obránci! myslím ale že Sigma všecky závary zvládla s vicemeně s klidem! Mě nepřišlo že by sigma hrala nak hrozně,tak jako je pravda že si nepřihrály,do předu často se nenašli,nebo nikdo Melinha nepochopil! Podle mě sigma nebetonovala tak jak říkáš! sparta měla prevahu uzemni,ale tak vicemene k nicemu...ja mam spartu rad,ale vcera byla na druhem miste! a tobě se za tu urazku omlouvám,jednal sem v afektu

Reagovat
smazaný uživatel

není třeba omluv. Jsme na diskusi, takže si vyměňujeme názory

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta znovu potvrdila,ze na kvalitnejsi tymy proste neumi-ano mancafty ze dna tabulky bude prejizdet,ale to je vse a kdyz se podivate na rozlosovani tak to moc optimisticky nevidim Sparta forever

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ti nerozumím. Sparta porazila jedenáctej Zlín, dvanáctou Viktorku Žižkov, tzn. mužstva "ze dna", ale "kvalitnější tým" jako je desátá Olomouc porazit nedokáže ...?

Jen dodám, že mezi mužstvy "ze dna" Žižkovem a Zlínem a "kvalitnějším týmem" Olomouce je rozdíl jednoho a žádného bodu ...

A zase jen připomínka, nebo lépe řečeno otázka: Jak se dle tebe pozná "kvalitnější tým"? Co jsem já viděl, tak Žižkov je z těch třech asi nejútočnější a Olomouc jasně nejdefenzivnější ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sazis urcite podle tabulky co?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, kde jsi to vydedukoval, ale odpovím ti: Ne, nesázím dle tabulky.

Já ti chtěl jen ukázat, že tvůj příspěvek není pravdivej. O nic jinýho mi nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom me to tak napadlo,kdyz ses tak ohanel kdo je na jakem miste to podle me je relativni,Zlin pujde hodne dolu a Olomouc pokud se Hartig da do kupy muze jit vys,jde videt ze Pulpit vi co dela fyzicky Olomouc neodpadla jako vetsina techto tymu dohravala souboje az dokonce a to sparte delalo nejvetsi problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzičku maj určitě dobrou, o tom žádná, ale mám dojem, že by měl Pulpit myslet i na diváky, pro který musí být muka se na ten jeho fotbal koukat. Ale to je jejich věc. Po tom mi je exkrement

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nikdo nechodi,ted se Spartou to byla vyjimka

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mas potom tezky,kdyz nepoznas rozdil mezi Zizkovem a Olomouci...,nejde o to kdo hraje jakym stylem,ale o to kdo je momentalne lepsi a tam mi vychazi Olomouc,kazdy tym s ni ma velke problemy a kdyz vyhraje tak je to pouze o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to schrňme: Žižkov má na jaře za sebou 3 zápasy z bilancí 2-0-1. V překladu: z možných devíti bodů vybojovala Viktorka 6. Olomouc má na jaře 3 zápasy s bilancí 0-3-0, tzn. z možných devíti bodů má tři. Podotýkám, že ty dva týmy hrály shodně s Bohemkou doma, shodně se Spartou a pak s Kladnem (Žižkov), respektive v Mostě (Sigma), což jsou výkonnostně podobný mančafty, takže srovnaní nijak nedevalvují.

Takže se ještě jednou zeptám, proč je Žižkov "dno tabulky" a Olomouc "kvalitnější tým"

PS: tohle projels, to neokecáš

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste v tomle mas pravdu,ale Olomouc ma velkou prednost v tom,ze obira o body silne tymy a na konci ligy bude urcite vys nez Zizkov.

Reagovat
smazaný uživatel

to je na diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

To je,ale vic na napovi uz dalsi kolo to bude masakr.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele