Gambrinus liga preview - 19. kolo

01.03.2008, 09:46, aktualizováno 03.03.2008, 08:53
Previews
Slavia se díky výhře nad Mostem vzdálila na čele tabulky na pět bodů, nyní je na tahu Sparta. Letenské nečeká nic snadného, v Olomouci totiž budou překonávat druhou nejlepší obranu soutěže...
Tescoma Zlín - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Duelem mezi Zlínem a Libercem se otevře 19. kolo Gambrinus ligy. Domácí budou chtít konečně bodovat a to nejlépe vítězstvím, zato Slovan by rád ve Zlíně navázal na podařený vstup do jara.

Zlínští hráči zatím doplácejí na velice těžký los v prvních kolech ligového jara. Hned na úvod druhé poloviny nejvyšší soutěže se na domácí půdě střetli se Spartou, žhavým kandidátem na titul, který po 13 letech v rámci ligy dokázal zvítězit ve Zlíně. Pak se o týden později vydali na Bazaly, kde vyšli také bodově naprázdno, ač byli velice blízko k zisku jednoho bodu. Nyní je čeká domácí utkání s Libercem a v něm si chtějí konečně připsat své první jarní body.

Proti Severočechům to budou mít však těžké. Jejich soupeř se podle všeho ocitá ve výborné formě narozdíl od bídného podzimu. A kouč Zlína Pavel Hoftych o tom ví."Liberec určitě patří do vyšších pater. Jeho současné postavení není adekvátní kvalitě kádru, ekonomickému a marketingovému zázemí a infrastruktuře klubu. Liberci nevyšel start do sezony, jeho hráči si chvíli zvykali na boj ve spodních patrech, na který nebyli připravení, ale první dvě jarní kola ukázaly, že Liberec jde jednoznačně nahoru," prohlásil Hoftych, který v sobotu očekává bojovný fotbal. Lavička moravského celku se bude moci vyrovnat s absencí několika svých hráčů. Kvůli čtyřem žlutým kartám nenastoupí Malár a také i Vrtělka s Pacandou, kteří se potýkají se zdravotními problémy. Naopak do hry se vrací záložník Šmahaj.

Svěřencům kouče Ladislava Škorpila vstup do jara vyšel takřka podle jejich představ. Jejich cílem pro jaro bylo totiž co nejdřív se probít do klidnějších pater tabulky a nezabývat se starostmi o záchranu. Zatím jim to vychází. Do druhé části Gambrinus ligy vstoupili remizou s Baníkem a v následujícím kole nečekaně deklasovali Teplice 4:0. Jenže nyní je čeká první zápas venku a v něm budou chtít potvrdit kvalitní výsledky z obou domácích utkání. V sobotu budou hrát ve Zlíně a tam budou také chtít si vyrovnat účty s tamním mužstvem. Vrátit mu porážku z podzimu, kdy Moravané využili jejích krize a z města pod Ještědem si překvapivě odvezli všechny tři body. "Jestli chceme mluvit o tom, že máme sportovní formu, tak to musíme podpořit dobrým výsledkem i ve Zlíně. Oba jarní zápasy nám herně vyšly, stoupající trend bychom rádi zase potvrdili," přál si trenér hostí Škorpil.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Penner - Musil, Zúbek, Šmahaj, Kraus - Vyskočil, Žůrek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Holeňák, Polák, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
V Plzni se bude bojovat o evropské poháry, případný vítěz se totiž hodně přiblíží minimálně startu v Intertoto Cupu. Baník je zatím čtvrtý a stále živí naději i na Ligu mistrů, Plzeň je o dvě body zpět na šestém místě.

Viktorka v zimě oslabila a odešlo několik hráčů základní sestavy, na výkonech to však zatím není znát. Svěřenci Stanislava Levého nejprve doma porazili Brno a byli blízko i k výhře na hřišti Bohemians 1905, kde je o dva body až v samém závěru připravil Rezek.

"Pro naše vytvořené mužstvo je to další test síly a kvality. Soupeř se netají tím, že chce hrát o evropské poháry. Snad budeme mít šťastnou ruku a podaří se nám Adama nahradit," lituje kouč Levý absence vykartovaného Adama Varadiho. Ze stejného důvodu pak nebude moci nastoupit ani Trapp.

Také Ostrava na jaře získala čtyři body poté, co nejprve odvezla bod z Liberce a před týdnem doma se štěstím porazila Zlín. Sebevěvomí hráčům Baníku může zvýšit i historická bilance - na západě Čech totiž neprohráli necelých deset let.

"Plzeň doma neztrácí, a kdo viděl zápas Brna se Slavií, tak asi docení vítězství Viktorie v prvním jarním zápase nad Brňany. Plzeň přišla v minulém kole o výhru až těsně v závěru na Bohemians a čekám, že to bude hezký zápas, v němž oba celky budou hrát na vítězství," říká domácí trenér Karel Večeřa.

V sestavě Baníku budou chybět zranění Metelka, Lukeš a Tomašák, vykartovaný je Čoupek a otazníky se vznášejí nad starty Rajtorala a Tchuře. Karel Večeřa ale přijal od lékařů i jednu dobrou zprávu. "Pokud se nic nestane, tak mezi osmnácti nominovanými na zápas bude. Minimálně," prohlásil Večeřa ohledně stavu stopera Reného Bolfa.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ilizi - Malcharek, Rada, Knakal, Lecjaks - Petržela, Sylvestre, Krbeček, Róth - Rodriguez, Psohlavec.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Marek - Rajtoral, Bystroň, Otepka, Mičola - Svěrkoš, Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.85 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - SK Kladno  (neděle 15:00)
Jablonec se poprvé v roce 2008 představí na svém vlastním stadionu a hned půjde o klasický souboj o šest bodů - na sever Čech zavítá rovněž sestupem ohrožené Kladno.

Jablonec by rád napodobil severočeského rivala z Liberce a chtěl by co nejrychleji prchnout ze sestupových vod, k čemuž potřebuje vyhrávat. V prvních dvou jarních zápasech se mu to nepodařilo, nerozhodné výsledky z Mladé Boleslavi a Českých Budějovic ovšem žádnou ztrátou rozhodně nejsou.

"Musíme do zápasu s Kladnem dát všechno, protože pokud nevyhrajeme, tak právě ty dvě remízy ztrácí svou hodnotu," uvědomuje si důležitost zápasu záložník Žofčák, který má zdravotní problémy podobně jako jeho spoluhráči Hamouz a Loučka. O startu této trojice se rozhodne až před zápasem, hrát pak určitě nebude Eliáš. Jablonec trápí tragická koncovka, jedenáct vstřelených branek je vůbec nejhorším počinem ze všech klubů Gambrinus ligy.

Kladno začalo jaro hodně mizerně. Svěřenci Jaroslava Šilhavého se sice zlepšili v defenzivě, ani jednou ovšem neskórovali a s Žižkovem a Mladou Boleslaví prohráli shodně 0:1.

"Je to jistě velmi důležitý zápas. Přistoupíme k němu s plnou pokorou a s cílem bodovat. Proti Boleslavi jsme nehráli špatně, chyběly jenom góly, v několika případech i kousek štěstí," lituje trenér Šilhavý. Toho může těšit, že do Jablonce přivezl kompletní kádr.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Krejčí - Baranek, Valenta, Klapka, Hloušek - Straka, Necid.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Hochmeister, Krob - Cigánek, Gross, Szabo, Jablonský - Zoubele - Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.35 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - České Budějovice  (neděle 17:00)
V neděli se ve městě škodovek utkají týmy domácí Mladé Boleslavi a Českých Budějovic. Boleslavští doma od 30. září nevyhráli a navíc nestřílí moc branek, produktivita trápí i soupeře, Budějovice na jaře dosud neskórovaly.

Boleslav je v letošní sezoně zklamáním a navzdory tomu, že již pět zápasů po sobě nepoznala hořkost prohry, trenér Ščasný nemůže být spokojen. Především v koncovce mají modrobílí problémy, v pětici posledních zápasů dali pokaždé jen jednu branku a z toho čtyři vstřelil Jan Rajnoch. "Výhra z Kladna nám snad pomůže, ale její význam docení až zvládnutý zápas s Budějovicemi. Bude zapotřebí, abychom hráli uvolněně," řekl trenér Zdeněk Ščasný.

Budějovice na jaře ještě nevyhrály a navíc ani nedaly gól, je dost možné, že tato série bez výhry bude pokračovat, protože trenér Straka se nehodla pouštět do přílišné ofensivy. "Nemůžeme hrát žádnou otevřenou partii. Budeme se snažit hrát zodpovědně z obrany a pokoušet se o brejky," prohlásil trenér František Straka.

Zápas začíná v neděli v 17:00.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Pižanowski - Ševinský, Procházka, Kopic, Kalina - Kysela, Rajnoch, Hodúr, Poláček - Mendy, Řezníček
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Hunal, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Šíma - Svátek, Stráský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Siad Most  (neděle 17:00)
Papírově jasný zápas se v neděli odehraje na Strahově. Po nepříliš přesvědčivém vstupu do jarní části sezony má Slavia ideální možnost vrátit se do herní pohody, přivítá poslední Most.

Slavia na Most umí. V pěti ligových zápasech čtyřikrát vyhrála, třikrát z toho o tři branky, doma dvakrát shodně 3:0. Letos si ze Slavie plný počet bodů nikdo neodvezl, od Mostu málokdo čeká alespoň bod jeden. "Tři body jsou pro nás povinností. Potřebujeme odehrát dobrý zápas s dobrým výsledkem," rezolutně hovoří o nedělním zápase trenér Jarolím. Ten očekává od Mostu snahu o zahuštění prostoru a využívání brejkových situací. Proto varuje před hrotovým hráčem Emilem Rilkem, který v týmu nahradil Goce Toleskiho, jenž nastoupí za domácí. Do zápasu stále nezasáhnou zranění Švento a Janda. Doléčují se také Šmicer se Šenkeříkem a zranění palce nedovolí hrát Hubáčkovi. Po slabé návštěvě v prvním jarním domácím vystoupení se pokusí pomoci na pět set slávistů tvořených z mládežnických a ženských týmů doplněné slávistickou rezervou.

Mostecký trenér sice o kvalitách momentálního lídra ví, rozhodně však není zastrašený. "Musíme makat naplno. Je jedno, jestli hrajeme s prvním nebo desátým." Poslednímu tabulky nenahrává ani marodka. Po zranění do hry ještě nezasáhnou Procházka, Ilavskij a Schut. Čermák s Andreiem svá zranění doléčují. Zdravý Studík hrát nemůže, kvůli požadavku Slavie, ze které v Mostě hostuje. Severočeši ale začali jarní část z jistého pohledu vcelku dobře. V Teplicích prohráli o jediný gól, když se se štěstím odrazil míč k Junovi, a ten 23 minut před koncem rozhodl. Větší smůla, která poznamenala i trenéra Žáka, přišla v domácím zápase se Sigmou, kdy po 89 minutách snažení a vidině tří bodů přišla vyrovnávací branka Sigmy. Most tak ale rozhodně nepodává směšné výkony, které by ho předem odsuzovaly k potupné prohře.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Latka, Brabec, Dřížďal - Jarolím, Suchý, Černý, Pudil - Střihavka, Toleski
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Prášil, Johana, Webster, Škoda - Stožický, Gedeon, Pilař, Trubila - Rilke, Pešír
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Souboj týmů, které v jarní části sezóny ochutnaly sladké vítězství i hořkou porážku, nabídnou v neděli Stínadla. Obě mužstva vyhrála své domácí zápasy, jestli však zůstanou všechny body v severních Čechách není ani zdaleka samozřejmostí.

Tepličtí jsou již jediní, kteří dopřáli svým fanouškům na domácím stadionu pokaždé výhru. K tomu ještě střílí v průměru více jak dvě branky za zápas a z osmi utkání jen ve třech inkasovali. "Tréninky byly výživné. Hráči vědí, z jakého důvodu. Doufám, že jim prospějí," věří v napravení ostudné porážky z Liberce trenér Rada, který se stále bude muset obejít bez uzdravujícího se Gašparíka a Ryšky. Ostatní hráči jsou připraveni dokázat, že na čelo patří. "Musíme ukázat, že fotbal hrát umíme. A hlavně... Brno je za námi jen o pár bodů. Pro nás to bude jeden z nejdůležitějších zápasů jara," například říká útočník Smíšek. A motivaci dokazují i slova Tomáše Juna, střelce zatím jediné jarní branky Teplic: "Nažhavení jsme hodně. Budeme hrát před našimi fandy, tak doufám, že se nám podaří zvítězit."

Brno sice doma porazilo Slavii, venku se mu ale moc nedaří – poslední výhra se datuje k září loňského roku. I Teplice porazilo naposledy v roce 2003, a to ještě doma. Vzájemné bilance jinak hovoří pro velmi vyrovnanou bitvu, poslední čtyři utkání skončila remízou.

"My budeme také chtít hrát dopředu. V každém případě nás čeká těžká bitva, ze které ale nechceme odjet s prázdnou. Uděláme všechno proto, abychom byli první, kdo něco ze Stínadel odveze," zdůraznil Uličný, že bránit na sever Čech Brněnští nejedou. Bohužel pro něj bude jeho tým citelně oslaben právě v útoku. Záložník doplňující útočné řady, Marek Střeštík, stojí pro karty. Tomáš Došek už sice trénuje, na zápas však ještě fit nebude a zranění jsou i mladíčci Borák se Šuralem. Uličnému tak zbývají pouze Simr a Besta. Šanci prosadit tak také dostane další mladík Tomáš Okleštěk nebo brazilec Elton Lira.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Kaufman, Lukáš, Klein, Merzič - Verbíř, Sabou, Doležal, Štohanzl - Jun, Smejkal.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Dvorník, Trousil, Siegl - Kalouda, Mareček, Polách, Lira - Besta, Simr.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - Bohemians 1905  (neděle 20:15)
Žižkov čeká po Spartě druhý pražský klub po sobě. Bohemians jsou však na opačném konci tabulky, domácí jsou tedy mírnými favority.

Viktoriánům se doma daří, poslední porážka přišla první listopadový den, od té doby se z výhry radovali čtyřikrát a jednou remizovali. S Bohemians navíc naposledy doma prohráli před dvanácti lety. Po vysoké prohře na Spartě se trenér Griga až do středy zaobíral právě výkonem v tomto zápase, přístup hráčů k rozboru v něm vyvolal dobré signály. Horší už je to se signály z marodky. Během zápasu se zranili Kropík, Kučera a Bukač, který si ortézu nesundá dlouhých šest týdnů. Při tréninku se navíc zranil Jan Novotný. Ostatní hráči jsou však plně připraveni a jednohlasně vzkazují fanouškům: "Cíl je jediný: odčinit krutou porážku a svým vystoupením potvrdit fotbalovou kvalitu, která se od nás čeká."

Bohemka sice v prvních dvou jarních kolech neprohrála, stejně tak však ani nevyhrála, venku se jí to nepodařilo ani za celý podzim. Za devět takovýchto zápasů navíc nastřílela žalostné tři góly. Pozitivum tak přináší alespoň hlášení od lékařů. Jediným, kdo se do zápasu určitě nezapojí, je totiž Kunášek, který má problémy s virózou. Trenér Busta v počátku druhé poloviny sezóny už také vidí zlepšení uvnitř kabiny, herně ho však tým v posledním zápase zklamal. "Oproti podzimu se zvýšila vnitřní síla týmu. Proti Plzni jsme však nezahráli dobře herně, máme v tomto ohledu co napravovat." Trenér hostů soudí podle trávníku, že více jak o fotbalový um půjde o tvrdý boj, který jeho týmu svědčí jak herně, tak i vizuálně. V rámci utužení kolektivu se jedenáct klokanů vzdalo dobrovolně svých vlasů, což určitě zkušenější v týmu potěšilo, menší radost z toho měly přítelkyně.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Besta, Labant, Xavier - Kušnír, Procházka, Tinga, Stracený - Švancara, Kalod.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Knakal, Rada, Nikl, Šmarda - Rezek, Morávek, I. Hašek, P. Hašek - Bálek, Ordoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.05 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
Slavia si poradila s Mostem a nyní se čeká na odpověď Sparty. Letenští před sebou mají zápas v Olomouci a budou se snažit snížit manko na městského rivala opět na dva body.

Sparta začala jaro skvěle a vyhrála oba zápasy se skóre 8:1. Svěřenci Michala Bílka nejprve přivezli všechny body ze Zlína a před týdnem doma nasázeli šest branek Žižkovu. Na ofenzivní smršť reagovaly sázkové kanceláře, v jejichž očích již není největším favoritem ligy Slavia, ale právě Sparta.

"Olomouc je nebezpečné mužstvo především v tom, že má velice dobře propracovanou defenzivu. Jasným důkazem je fakt, že po Slavii dostali nejméně gólů z celé ligy," upozorňuje Bílek na silnou stránku soupeře.

"V ofenzivě asi zatím nenaplňují své plány, ale mají velice dobře technicky i rychlostně vybavené mužstvo. Musíme si dávat pozor na jejich protiútoky a na střed zálohy, kde hrají nebezpeční Rossi s Melinhem," dodává letenský kouč, jemuž budou chybět Kisel s Kúdelou.

Zatímco Sparta oba jarní zápasy vyhrála, Olomouc si na své konto připsala dvě remízy. Doma si nejprve body rozdělila s Bohemians 1905 a následně v samém závěru zachránila remízu na hřišti Mostu.

"Se stejným výkonem bychom nyní těžko obstáli, ale věřím, že v takovém zápase se hráči opravdu vydají na maximum. Jinak nemůžeme pomýšlet na úspěch," věří trenér Martin Pulpit, že jeho svěřenci nezopakují týden starý výkon z Mostu.

Sigma Spartu v 29 zápasech dokázala porazit pouze jednou, o případné vylepšení této bilance se nebude moci přičinit vykartovaný Hudec a pravděpodobně ani rekonvalescent Šuškavčevič.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Komárek, Škerle, Randa - Janotka, Rossi, Kaščák, Onofrej - Hubník, Petr.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek - Kulič, Vacek, Horváth, Matušovič - Slepička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.25 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha18115228:1138
2.Sparta Praha18113437:1636
3.FK Teplice18103525:1733
4.Baník Ostrava1887327:1931
5.1. FC Brno1885528:2529
6.Viktoria Plzeň1885521:1829
7.FK Mladá Boleslav1858520:1923
8.České Budějovice1865721:2123
9.Tescoma Zlín1865717:2223
10.Sigma Olomouc18410412:1522
11.Slovan Liberec1856718:1821
12.Viktoria Žižkov1854923:3519
13.FK Jablonec1837811:1816
14.SK Kladno18441022:3016
15.Bohemians 19051836912:2415
16.Siad Most1827920:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to těžký zápas .Doufam že liberec nechá svou ztoupající formu doma ..a my konečne budeme naplno bodovat .. Zlín!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf je v nominaci na Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

anit o vám nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

*ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Jako posledních deset let, že ?

Reagovat
MiraM

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0

FK Jablonec - SK Kladno 1

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 1

Slavia Praha - Siad Most 1

FK Teplice - 1. FC Brno 1

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0

Reagovat
smazaný uživatel

bolka nevyhraje

Reagovat
fantomas

ale joo

Reagovat
Shevchenko

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 02

FK Jablonec - SK Kladno 1

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 10

Slavia Praha - Siad Most 1

FK Teplice - 1. FC Brno 0

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1

Reagovat
fantomas

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0

FK Jablonec - SK Kladno 10

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 0

Slavia Praha - Siad Most 1

FK Teplice - 1.FC Brno 02

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0

Sigma Olomouc - Sparta Praha 02

Reagovat
smazaný uživatel

brno vyhrálo v teplicích naposledy před 11 lety, byla by haluz, kdyby to přišlo v sezoně, kdy teplice doma neztratily ani bod, tož ale vyjít to můžeš, však? sparta už bude namachrovaná, tak doufam, že to prose.. jinak to máš celkem dobré

Reagovat
fantomas

:) řek bych že u brna to bude spíš ta nula, ale jestli nekdo vyhraje tak podle mě spíš ono, daří se mu u sparty taky doufám, ale nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jim daří? letos prohra v plzni a výhra nad slávií...navíc teplice jsou ve stejné situaci jako právě brno před minulym kolem... i když taky očekávám remízu, tak nevím, podle čeho soudíš, že se jim daří?

Reagovat
fantomas

no už jen to že porazili suverenně první tým tabulky svědčí o kvalitě a o zvedání se, i když v prvnim kole prohráli. Samosebou nemužeš posoudit (stejně tak u teplic) v jaké sou po dvou jarních kolech formě, i proto sou ošemetnější tipy v takové fázi. Já zkrátka věřím víc Brnu, i když sou Teplice doma, zdá se, neporazitelné

Reagovat
fantomas

*suverenně porazili, ne porazili suverenně první tým abys to dobře pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

sice fandim bolelsavi ale dnesni zapas bude remizovi .v bolelsavi je mizerne destive pocasi a teren bude po nekolika minutach promenen v oraniste.a bude se hrat nakopavany fotbal.a bolka na jare neumi podrzet balon na svych kopackach po odchodu marka matejovskeho.takze to bude zapas s radou nepresnosti tedy zapas bez sanci .podle me to je remizovy zapas a dovolil bych si tipnout vysledek 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0

FK Jablonec - SK Kladno 1

FK Mladá Boleslav - České Budějovice 1

Slavia Praha - Siad Most 1

FK Teplice - 1.FC Brno 1

Viktoria Žižkov - Bohemians 1905 0

Sigma Olomouc - Sparta Praha 2

Reagovat
smazaný uživatel

rek bych ze banik dneska prekvapi doma silnou plzen a vyhraje, a tepice-brno bych to videl na remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že tvé komentáře ohledně krále střelců Svěrkoše a minule o pracovitém Magerovi byly velmi trefné.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proč čt dává Viktorku proti Bohemce...radši bych se koukl na tep-brno nebo plz-baník

Reagovat
fantomas

viz níže

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to je z......j pragocentrizmus tutovka dne jablonec kladno malo golu,ten teren je spis na plavani

Reagovat
fantomas

co to meleš??? hraje se snad nakej jinej zápas v klasickym vysilacim čase čt...tj od 20:15

Reagovat
RMCF

ten zápas kterej se bude hrát ve vysílacím čase si vždycky vybere televize

Reagovat
smazaný uživatel

CO to meleš nic nevíš.Baník na podzim měl hrát několikrát v sobotu ale protože tam přijela ČT tak se to přesunulo na neděli večer

Reagovat
smazaný uživatel

Most snad porazíme, oni mají dost ofenzivní mužstvo, takže snad jednou neuvidíme na Strahově beton. Hlavně to neprokaučovat jako v Brně - dva útočníci, do středu hřiště Jarolím, Abraham do béčka. Na plac bych už nedával Střihavku - sice nehraje vůbec špatně, ale strašně láká ostatní, aby to alibisticky nakopávali ( nejhorším příkladem je Brabec, kterej se dřív snažil rozdávat do stran, teď to čutne vrchem ). Jen se bojim, aby mě ten vichr neodfoukl, co slyším od kolegů na kolejích, tak to je chvílema o hubu.

Reagovat
fantomas

spíš aby moc neovlivnil let balonu

Reagovat
smazaný uživatel

to mas prvdu ze nehraje,ja jen ze to je nejmene atraktivni duel !!!!

Reagovat
fantomas

no tak ale s tim nic čt nenadělá mimochodem furt je to derby, i když pravda, to asi zajímá jen pražáky

Reagovat
smazaný uživatel

no jenže ty zápasy si vybírá tv , takže když chce , aby někdo hrál ve 20:15 , tak bude hrát ve 20:15

Reagovat
fantomas

to je pravda jen z části, samozřejmě že nezávisí jen na ní!

Reagovat
smazaný uživatel

ten banik teda vali

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Svěrkoš...3 zápasy 4 góly , jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

slavka sice vyhraje, ale cekal jsem vic

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani ne, ta sestava pořád nešlape, i když světlé chvíle už se ukazují. Největší problém je produktivita, šance by byly, ale místo umístěné rány bývá zmatek nebo šoula do golmana. Ale to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze hodne dela jestli hraje Slavka s Tavaresem nebo bez,Suchy je tam spise tragicky a Abraham me zatim nepresvedcil.

Reagovat
fantomas

Suchy byl tragicky jen ted proti mostu

Reagovat
fantomas

hráli absolutně co potřebovali, nač víc?? Sice se nemaj na co šetřit, ale tohle by udelal každej větší tým. Do druhýho gólu se snažili a když přišel už hráli jen usporne, což je obvykly za takovyho stavu

Reagovat
fantomas

Brno

Reagovat
Radin

Dneska oberem Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne ono,zajistit si vedeni a srat na to!!! a co fanda? stoji na stadaku, nekdy v zime, chcije na nej a fouka vitr. to je to co me na ceskym focusu stve! nedivim se ze tu sou tak male nastevy sory za hrubky sem dizgrafik

Reagovat
Kapřík

Neví tady někdo, proč ten zápas Sparta-Olomouc dávají na ČT4 a ne na ČT2 jako vždycky? Důvody tohoto kroku mi unikají.

Reagovat
Kily

dneska začíná play-off O2 Extraligy a hokej má v tuto chvíli přednost

Reagovat
Kapřík

Díky moc za info. Asi to holt budu muset přežít .

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc GO GO GO GO.Ikdyž jsem ostravák ,přece musíme podpořit Olomouc.Jestli vyhraje tak jsme těm pražským k.rvám na 2 body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele