Gambrinus liga - souhrn 19. kola

13.03.2010, 20:29, aktualizováno 15.03.2010, 19:22
Komentáře a souhrny
Sparta v samém závěru otočila utkání v Boleslavi a je druhá, o bod vedou Teplice, které remizovaly na Slavii. Baník se nedostal na třetí místo, protože remizoval v Brně. Olomouc porazila Příbram, Bohemians remizovali se Slováckem. Jablonec vyválčil body s Kladnem. Zvítězila také Plzeň, jež se dostala před Slavii.

1. FC Brno - Baník Ostrava 1:1

15.03.2010 17:30

Góly: 80. Richard Dostálek - 51. Aleš Neuwirth

Brno doma remizovalo s Ostravou 1:1. Hosté vedli po trefě Neuwirtha, ale deset minut před koncem vyrovnal Dostálek. Navíc domácím rozhodčí upřeli regulérní gól Kalabišky. "S bodem spokojen nejsem, dali jsme dva góly, ale jen jeden nám uznali," řekl domácí kouč Beránek.

První šanci měli již ve druhé minutě domácí. Kalabiška zleva odcentroval na Rabušice a ten vystřelil těsně vedle tyče. Oba aktéři si situaci po chvíli zopakovali, tentokráte však volil Rabušic lob, který ovšem skončil až za bránou. Další šanci měli domácí po pětadvaceti minutách hry. Baník rozehrál standardku, ale brněnští se zmocnili balonu a opět to byl Rabušic, kdo střílel proti Baránkovi, ten však vyrazil. Baník o sobě dal vědět až pět minut před koncem první půle. Lička nahrál Varadimu, ten mu centrem míč vrátil a ostravský záložník vystřelil metr vedle. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

V 47. minutě přišel hodně diskutovaný moment. Kalabiška dorážel míč do brány, kde ho těsně za brankovou čarou, tedy v gólové pozici, vykopnul Neves. Sudí však zůstal němý, gól se nepískal. A tak přišla branka na druhé straně, když se hlavou trefil Neuwirth. Lukeš odcentroval před bránu a pohotový Neuwirth tvrdou hlavičkou do pravého rohu dal gól. Ostrava mohla přidat druhou branku, ale mladý útočník Vydra trefil jen tyč.

Další sporný moment přišel dvacet minut před koncem a opět u něj byl Neves, který předtím vykopával míč už za čarou. Ten zahrál ve vápně rukou, ale míč se mu k ní odrazil a rozhodčí tak nejspíš správně penaltu nepískal.

Ostrava byla dále aktivní, ale s Nevesovou hlavičkou po centru Lukeše si brněnský brankář věděl rady. Deset minut před koncem přišlo vyrovnání. Dostálek nahrál Oklešťkovi ve vápně Baníku, ten mu míč vrátil a straý pardál ve službách Brna míč jen doklepnul do sítě a vyrovnal. Šťastný gól dal málem ostravský Lička. Ten zaskočil brankáře Bureše střelou z 35 metrů. Gólmanovi míč propadl a skončil těsně vedle tyče.

Brno tak sice dalo o gól víc, ale jen remizovalo s Ostravou 1:1. Utkání bylo vyrovnané a remíza je vcelku zasloužená pro oba celky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 3:1

14.03.2010 17:00

Góly: 12. Stanislav Nohýnek (vl.), 62. Pavel Šultes, 65. Pavel Šultes - 40. Josef Hušbauer

Olomouc předvedla v nedělní podvečer dobrý fotbal, od prvních minut tlačila svého soupeře. Příbram ještě na inkasovanou branku zareagovala, vyloučení Daniela Huni ji však zlomilo vaz.

Hubník už po třech minutách vystrašil Krbečka, ale jeho akrobatický pokus branku přelétl. Chvíli poté se po tečovaném centru Ordoše dostal Hubník do stoprocentní šance, zblízka mířil jen do brankáře. Tlak domácích neustal a po dvanácti minutách přinesl zasloužené ovoce.

A na gól se Olomouc ani moc nenadřela. Nohýnek vzal totiž vše pevně na svou hlavu, díky kteréž nechtěně přehodil vlastního brankáře. A nechybělo málo, aby Nohýnek vedení i pojistil. Ordošovu střelu tečoval do šibenice, Krbeček tentokrát stačil vyrazit. Po půlhodině hry mohl skórovat agilní Hubník, po přihrávce Rossiho proti němu čaroval skvělý Krbeček.

Nakonec se tak do šaten šlo za nerozhodného stavu. Rozhodčí ukázal kontroverzně k rohovému praporku. K odraženému míči se po centru dostal Hušbauer a pohotovou střelou vymetl šibenici hanácké branky.

Plány na body hostů značně překazil zkrat loňského kanonýra Huni. Ten v 55. minutě dostal první žlutou za protesty, aby za necelou minutu fauloval Rossiho a musel předčasně opustit olomoucký trávník. A příbramský problém jménem Šultes na sebe nenechal dlouho čekat.

V 62. minutě centroval Heidnreich na hlavu olomouckého útočníka, který poslal míč do protipohybu Krbečka. Po třech minutách centroval Ordoš, tentokrát Šultes usměrnil míč za brankovou čáru v pádu. Pojišťující gól teoreticky odpískal konec utkání. Sigma bez problémů kontrolovala hru, další branku ale už nepřidala.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:2

14.03.2010 17:00

Góly: 26. Marek Kulič - 86. Ondřej Kušnír, 90. Libor Sionko

Neuvěřitelný obrat v podání Sparty znamenal tragický závěr pro boleslavské hráče. Ti Spartu nepustili od vstřelené branky do žádné výraznější akce, nicméně v posledních minutách neuhlídali hned dva rohové kopy

Aktivní hosté se do první šance dostali po pěti minutách, když Lačný z pár kroků branku minul. V osmé minutě byli brance ještě o něco blíže. Po brejku se k dalšímu pokusu dostal Lačný, Miller vyrazil pouze ke Kušnírovi, jehož tečovaná střela rozezněla břevno domácí branky.

Po úvodní dvacetiminutovce se hra začala vyrovnávat, což přineslo domácím brzký úspěch. Kdo jiný, než kapitán Marek Kulič, se mohl dostat do vápna přes dva obránce a střelou ke vzdálenější tyči překonat Blažka. Ačkoliv se diváci nestačili zlobit nad výroky rozhodčího, mohl Spartu sedm minut před poločasem potopit Mendy.

Ten sice dobře netrefil Hrdličkův centr, dostal se však k odraženému míči a jeho solidní pokus skvěle vytáhl Blažek. Poslední minuty před odchodem do kabin si už domácí hlídali a před přestávkou tak brankou Kuliče vedli nejtěsnějším možným rozdílem.

Druhý poločas prakticky až do svého konce naznačoval, že se oba týmy jakžtakž spokojily s výsledkem. Sparta se sice snažila tlačit, dlouho se do žádné šance nemohla dostat a často se její výkon zdál marný.

To ale ještě nikdo nečekal, co přinese poslední pětiminutovka. Nejprve se k rohovému kopu postavil teprve tři minuty hrající Krejčí. Centr točil k brance na vzdálenější tyč, kde stál volný Kušnír. Ten si tak mohl napravit chuť z úvodního nezdaru. Ve chvíli, kdy se domácí diváci smířili se ztrátou dvou bodů, přišla druhá rána. Po dalším rohu se k odraženému míči dostal Sionko a v pádu poslal míč za záda Millera.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - 1. FC Slovácko 1:1

14.03.2010 17:00

Góly: 15. Stanley Ibe - 8. Lukáš Fujerik

Úvod zápasu sliboval mnohé, nakonec se však před silně podprůměrnou návštěvou odehrál podprůměrný zápas, který nepřinesl vítězství ani jednomu celku.

Zápas začal ve velkém tempu a dalo se čekat, že na branku se nebude čekat dlouho. A tu přinesla už osmá minuta. Dobeš se svou dravostí dostal ke střele, která mířila pouze do míst, kde stál připravený Filipko. Ten tak mohl rozehrát rychlý protiútok, na jehož konci stál neomylný Fujerik.

Nicméně Střížkov se nepoložil. Ve dvanácté minutě Dobešovu dalekonosnou ránu zastavil Filipko a po třech minutách stejný hráč rozezvučel tyč. Jenže akce skončila rohem, na který si naskočil Ibe a svou hlavičkou vyrovnal. Poté hra upadla, především kvůli nepřesné kombinaci. Vrátit vedení hostům tak mohl až sedm minut před koncem Ondřejka, Beláně po úniku nepřekonal.

Na dlouhou dobu jediné vzrušení přinesla 63. minuta, kdy po pádu Ibeho ve vápně ukázal rozhodčí k pokutovému kopu. Své rozhodnutí však chvíli poté změnil a kopalo se od branky. Pětistovka diváků nebyla pro hráče žádnou motivací, alespoň podle pohledu na obraz hry, který se po úvodu naprosto přeměnil.

Trenéři se museli spokojit s náznaky šancí, které většinou skončily ještě před koncovkou. Největší šanci tak měl minutu před koncem Wakui, který šel ze strany sám na Filipka, ale mezi tři tyče nezamířil. Nudných 75 minut nemohlo navázat na úvodní čtvrthodinku, která tak rozhodla o dělbě bodů.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 3:0

14.03.2010 15:00

Góly: 22. Jiří Rychlík (vl.), 27. František Ševinský, 90. Tomáš Krbeček

Plzeň doma jasně přehrála hosty z Bohemians 1905 a vyhrála 3:0. O góly se postarali Ševinský s Krbečkem, na 1:0 si dal vlastenec klokan Rychlík.

Psala se 22. minuta, když šli domácí do vedení. Domácí podnikli rychlou akci po pravé straně, Rezek vyslal do ohně před bránu střílený centr a míč si do brány nešťastně srazil vršovický Rychlík. Stav 1:0 vydržel jen pět minut. Vzápětí po gólu totiž zvýšil domácí Ševinský. Gól padl po přímém kopu Horvátha. Sňozík sice jeho ránu dokázal vyrazit, ale jen před Ševinského, který zblízka skóroval. Pár minut před koncem ještě mohl přidat další gól Rezek, ale jeho střelu s potížemi Sňozík spacifikoval.

Další příležitost zvýšit měl v druhé půli Kolář, ale hlavička z dobré pozice se mu nepovedla a stav zůstával nezměněn. Po hodině hry přišla první solidní akce hostí. Jindřišek našel Kaufmana, ale ten z deseti metrů dost přestřelil. V 78. minutě se k míči dostal domácí Petržela, udělal si dobrý den z obránců Bohemky a předložil Jiráčkovi. Jeho střela bez přípravy trefila jen Sňozíka. Takřka tatéž situace, kdy Petržela poslal Jiráčkovi se opakovala těsně před koncem, ale ani tentokrát se Jiráček netrefil. Plzeň nakonec třetí gól přecijen dala. Horváth v poslední minutě odcentroval z rohu a Krbeček hlavou stanovil zasloužené skóre 3:0.

Bohemians si dnes ani neškrtli a Plzeň zaslouženě vyhrála výrazně 3:0.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - SK Kladno 1:0

14.03.2010 15:00

Góly: 35. Marek Jarolím

Jablonec napravil výprask z Ostravy a doma těsně porazil Kladno. O výhru 1:0 se postaral svou brankou Marek Jarolím, který skóroval deset minut před koncem první půle.

První příležitost měli po dvaceti minutách domácí. Po kombinaci Kovaříka s Pekhartem se míč dostal k Jarolímovi a ten zblízka pálil, brankář ovšem vyrazil na roh. Stejný hráč v zápětí střílel nebezpečně i podruhé, ale tentokrát netrefil bránu. Jablonec byl i nadále aktivní a vellkou příležitost nepřetavil v branku Pekhart, jeho střela z deseti metrů byla zblokována bránícím hráčem Kladna. Gólu se domácí dočkali v 35. minutě a trefil se aktivní Marek Jarolím. Akce začala nepovedeným rohem hostů. K míči se potom dostal Kovařík, střílel, ale branku nedal, z dorážky se ovšem už trefil Jarolím. Ke konci první půle mohl vedení pojistit Jablonský, ale jeho bombu zlikvidoval kladenský gólman Tesař.

Jablonec začal aktivněji i v druhé půli. Pekhartovu nebezpečnou střelu z velkého čtverce Tesař kryl. Pekhart se dostal i do další šance, ale z brejku v dobré pozici trestuhodně minul bránu. A když nevyšla ani kulišárna Jarolíma, který zkoušel skórovat přímo z rohu, tak Jablonec zvítězil na Kladnem 1:0.

Jablonečtí vyhráli naprosto zaslouženě, Kladno k ničemu nepustili a hosté mohou děkovat brankáři Tesařovi, že odjíždějí jen s prohrou 1:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 1:1

14.03.2010 15:00

Góly: 77. Rudolf Otepka - 68. Lovre Vulin

Zápas z chvostu tabulky přinesl první jarní gól na budějovickém stadionu i první jarní gól Liberce. Přesto se ani jeden z týmů nedočkal první výhry.

Na Liberci šlo znát, že je předešlé výsledky znejistily. Oba celky tak předváděly opatrnou hru hned od prvních momentů zápasu. Po šestnácti minutách přeci jen Severočeši zahrozili, když Frejlach svým centrem našel Nezmara, který hlavičkoval mimo dosah brankáře Kučery. Toho ale zaskočil na brankové čáře Otepka.

Těsně před půlhodinkou hry vychytal Kučera Vulina, aby z protiútoku ztroskotala Mezlíkova prudká střela na skvělém zákroku Hauzra. Ani ve 33. minutě se Mezlík neprosadil, osamocený hlavičkoval vedle tyče. Do šaten se tak šlo i ve druhém jarním zápase v Budějovicích bez branek.

I ve druhém poločase měli od začátku mírně navrch hosté. V 59. minutě se k odraženému míči dostal Frejlach, Kučera svůj tým dobrým zákrokem zachránil. Jenže po 158 jarních minutách se Střelecký ostrov dočkal branky. K neštěstí domácích si na Frejlachův centr naběhl Vulin a nikým netísněn napálil míč z první dokonale přesně.

Budějovičtí se díky tomu konečně probudili. Hned po dvou minutách mohl po centru Otepky skórovat Žižka, zblízka mířil nad. Branku přeletěla i hlavička Ondráška, který ji z pár metrů opřel o zem. V 77. minutě už však konečně mohla propuknout i domácí radost. Otepka byl před vápnem faulován Keličem, sám se postavil k přímému kopu a mířil přesně. Aktivnější závěr z obou stran už žádný další gól nepřinesl, v Budějovicích se tak body dělily.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 0:0

13.03.2010 18:20

Góly: -

Slavia doma remizovala s Teplicemi 0:0. Utkání bylo na šance poměrně vyrované s remíza je zasloužená pro oba týmy.

První příležitost měli v šesté minutě sešívaní. Krajčík nahrál Jandovi za obranu, ten odcentroval na Vlčka a ten poté z úhlu pálil do horní části branky. Slavík vyrazil. Teplice kontrovaly střelou Stožického z 25 metrů, ale Senecký vyrazil na roh. Dlaší dvě velké příležitosti, tentokráte Slavie, přišly v úplném závěru půle. Nejprve Šenkeřík, poslal na Vlčka, ten poslal na hranici šestnáctky Trubilovi a ten pravačkou vyslal střelu. S tou si poradil brankář Slavík. Trubila mohl ihned složit reparát, ale jeho hlavička po centru Vlčka letěla těsně vedle.

V 50. minutě po rohu hostů se ocitl sám před bránou Došek, jeho hlavička ovšem mířila mimo. Na druhé straně střílel v dobré pozici Vlček, ale míč skončil nad břevnem teplické brány. Tepličtí zahrozili z přímého kopu. Vachouškův centr se dostal až k pravé tyči slávistické brány ke Kleinovi, ale ten trefil jen boční síť. Slávisté se ukázali střelou Ivanovského, ta však mířila těsně vedle. Velké štestí měli domácí v 76. minutě, Došek předskočil Seneckého a hlavičkoval na bránu, ale netrefil se. Deset minut před koncem ještě mohl rozhodnout Ivanovski, ale jeho ránu z úrovně penalty Slavík spacifikoval.

Oba týmy si tak rozdělily po bodu za smírný duel s výsledkem 0:0.

Šlágr ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky. Ve všech případech přitom šlo o nezaviněné srážky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice19117133:1840
2.Sparta Praha19109023:939
3.FK Jablonec19114422:1637
4.Baník Ostrava19106328:1736
5.Viktoria Plzeň1996423:1533
6.Slavia Praha1987425:1631
7.Sigma Olomouc1984731:2028
8.FK Mladá Boleslav1874729:2425
9.1. FK Příbram1873819:2124
10.1. FC Brno1966717:2324
11.Slovan Liberec19631019:2621
12.Bohemians 19051955911:1920
13.České Budějovice1937916:2516
14.1. FC Slovácko19431215:2715
15.SK Kladno19421313:2914
16.Bohemians Praha19321417:3611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (587)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konečně jsm mohli vidět fotbal jako v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Remízka je dobrá!

Reagovat
Radar

Prohra Teplic by byla lepší

Reagovat
centos

To by nás shodou nešťastných náhod mohla Slávka předběhnout už příští kolo.. což by si nezasloužili!

Reagovat
Radar

My budem jediní kdo bude předbíhat

Reagovat
smazaný uživatel

možná trošku jo, ale jako Sparťan nemůžu přece přát Slávistům. Plichta vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

prohra neni dobra.. to mela bejt vyhra..

Reagovat
centos

Prohra by taky nebyla dobrá :)

Reagovat
smazaný uživatel

prohrat se snad ani nedalo..

Reagovat
centos

Jeden povedený vlastňáček..

Reagovat
smazaný uživatel

no, senecky by zas mohl neco pustit. ale nastesti zachytal vcelku dobre. naopak zas vlcak..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli titul půjde to Teplic, tak to teda potěš koště

Reagovat
smazaný uživatel

tě to dneska nějak vzalo

Prostě hráli to, co potřebovali. Hráli na plichtu a tu si vezou.

Reagovat
smazaný uživatel

remízu sem tipoval a vyšla Pro Baník jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

strašný zápas, zápas o evropské poháry, reklama na fotbal...to určitě jestliže tam byl nějaký skaut ze zahraničí, tak už se na gambrinus ligu nevydá, naprostý minimum gólových šancí, slavia sterilně drží míč, ale bez finální myšlenky, souhlasím s Bosákem, že hráč zápasu byl rozhodčí, s přehledem posoudil snad všechny situace, titul do Jablonce prosím

Reagovat
Radar

Co prosím ?

Reagovat
Liquid

zaplatit 400,- za to, tak su nehorázně naštván

Reagovat
centos

Zaplatit 400, tak jsem nehorázně naštván.

Reagovat
Radar

Já myslel ten Jablonec

Reagovat
Liquid

tak betonářům z Teplic, které sem nikdy nemusel, těm to přát nebudu, Spartě už vůbec jako slávista ne, Jablonec má sympatický skromný tým, sice je tam Pelta, ale na druhý straně Komňacký, a pár slávistů a borec Drsek, navíc sám mám Jablonec asi nejblíže, Baník by mi taky nevadil, ale tomu nějak na 1-3.nevěřím

Reagovat
Radar

A já myslel, že 4-1 je přesvědčivý argument pro FCB

Reagovat
božský John

Tech zápasů ě dohromady 30...

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný, jak jsou lidi schopni vyvozovat závěry z jednoho jediného důležitého zápasu, ve kterém prostě hrála prim taktika než nějaká snaha o exhibici.. Přitom je to logické, Slávka je doma silná, bod z jejího hřiště je cenný a v boji o titul ještě určitě najde své uplatnění.. Jinak jsou Teplice týmem s nejlepším útokem ligy, celý podzim hráli atraktivní fotbal, kombinační, skutečně nechápu, kde jsi vzal, že to jsou betonáři.. Nad tím mi zůstává rozum stát..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi na tom je, ze tymy a treneri typu Pliska, kteri praktikuji svym tymum ve vetsine zapasu na pohled odpudivy, jak Svanci spravne rika : "poctivy" fotbal, nejvic breci a stezuji si, proc nechodi vic divaku... nejen dnesni zapas budiz jasnou odpovedi..

Reagovat
smazaný uživatel

teda to byla fakt hruza. uz me to fakt nakrklo. bosak at si rika co chce, byl to nechutnej zakrok. naumova je mi lito, ale doufala sem, ze kdyz teda uz de pryc, ze tam ksakru prijde ivanovski. nee, ten plesoun si tam zas musi nacpat to kopyto senkeryka, kterej za polocas udelal absolutni prd. nedokazal nic, nenabihal, vracel se dozadu a pak chybel. priserny. pozitivne bych hodnotila staryho, ten se snazil, byl daleko lepsi nez hubacek. tomu to na stoperu taky svedci daleko vi. senecky zase chytil par sanci. ale ta zaloha. grajciar byl vcelku neviditelnej, janda se snazil. ale cerny kdyz prisel, to bylo jako noc a den. projit pul hriste s micem na kopackach, to se jen tak nevidi.. trapp hral slusne, vlcek se snazil. ale ta sance co zahodil.. trubila jezdil na zadku, zacina se mi hodne libit. nejlepsi vykon ale jasne ivanovski! z toho kluka to cisi, za 5 minut toho udelal vic nez kopyto senkerik s vlckem dohromady. bil se, bojoval, behal, strilel. skoda, ze mu to tam nespadlo. sakra, to byl na nic zapas..

Reagovat
Radar

Vždyť hrál balon

Reagovat
smazaný uživatel

promin, kdyz se kouknes na opakovacky, nemusel do toho jit takhle tvrde..

Reagovat
Radar

Nemusel, ale šel, takový je prostě fotbal, rozhoduješ se v okamžiku, hraješ naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl, ale kdyby se pres nej pote Naumov dostal a skoncilo to golem, tak mu trener i fanousci vyctou neduraz...proste v nasi lize chybi um a fotbalovost a nahrazuje se to tvrdosti a agresivitou, byt nekdy prehnanou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne nekoukej na me, v tom hledisti to vypadalo proste hrozne..

Reagovat
Radar

Už tě vidím jak skanduješ "bijte je"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ale jak muzes napsat, ze tam nema chodit tak durazne...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

balon sice hral, ale i pres to se v nejakych pripadech vylucuje..ale tohle byl podle me docela normalni zakrok, kterych je v zapase bezne spousta, jenom tady to shodou okolnosti skoncilo spatne..

Reagovat
Radar

Taky to tak vidím

Reagovat
Logan

Jarolim to dnes zabil stridanim zraneneho Naumova, na hriste mel jasne jit Ivanovski a dnes bychom vyhrali, tomu verim :( Naopak velmi chvalim a cennim si nasazeni J.Stareho, ktery sice pokazil spoustu balonu a prihravek, ale neustale podporoval utok a me se libil, myslim ze se muze vykopat, dneska bych to co zkazil prispal nervozite a nezkusenosti ... jedina chyba byla ze nasi hraci ho vubec nvyuzivali a kdyz mu meli prihrat balon tak ho radsi tahli az k nemu i s obrancem na zadech ... pritom jeho centry, prave po nich byly dnes nejvaznejsi sance...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem nechapu, kdo psal ten report.. vyrovnane..

Reagovat
Radar

Autor: EuroFotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky michal havlicky..

Reagovat
Radar

Iděs.cz, tady se není čemu divit :), taky si myslím že slávie byla lepší, Teplice byly hodně zakřiknuté až na tu Doškovu šanci, ale tam opět trošku zaváhal Senecký(nebo Senický ? teď nevím)

Reagovat
smazaný uživatel

senecky.. spravne se to cte seněcký. ale oproti budejkam byl jeste dost jistej..

Reagovat
Radar

Jo tak to jo, teď, ale nevím co si o něm myslet, bo jeho výkony jsou jako noc a den.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre sem udelal ze jsem se na to nedival, vznknul tak alespon ten nejlepsi mozny vysledek pro Sparticku jinak vypichl bych zdaleka nepodstatnou vec - divacka navsteva 8.761 !!! uz je to tady, tahle sezona jen a jen potvrzuje moje slova, ze az se slavii nebude darit, tak se jeji navsteva vrati na uroven cca kolem 7 - 8 tisic coz mela ve starym edenu, na co pak se vymluvite tentokrat?? (cas i den byl vynikajici, souper - vedouci ligy) a to bylo kasani jeste rok dva zpatky a uz je to konecne tady

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to v TV, debilní počasí, lístek za 4x dražší jak na dělnickej klub - něco si najdeme navíc - na Slavii choděj Slávisti, to se o Spartě říct nedá (aneb fandí jenom kotel!)

Reagovat
smazaný uživatel

pockej pockej, to mi chces jako rict ze na slavii se fandi celostadiove kdezto na sparte jen kotel???co je to za hovadinu??? prave Sparta je jedinecna tim ze pokazdy fandi minimalne pulka stadionu, na slavistickym jsem byl jiz nekolikrat (tusim ze 3x) a pokazde fandil skoro jenom kotel, takze to jsi krapet prohodil listek 4x drazsi??kolik na ty Teplice stal?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ti běží záznam v TV, pusť si to a poslouchej, jak fandí všichni ty ignorante....

Reagovat
smazaný uživatel

tohle rozohdne nebudu posuzovat podle TV, zvlaste podle Ota TV ignorante...protoze v edenu se vzruchove mikrofony davaji hlavne pred kotel, rikam ja jsem tam byl 2x na derby, pak na Zvezde a pokazdy protilehla jestli tak 4x zafandila za celej zapas to bylo moc (fandit myslim pokrik, ne jen huceni)

Reagovat
smazaný uživatel

"Co vy zpíváte...?, Bílá-Červená....." a další dva chorály by se určitě taky našli, co zpívá CELÝ Eden

Reagovat
centos

Fandí půlka stadionu a tisícovka Chacharů vás s přehledem přeřve, jak vy to jen děláte?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jenom tim, ze napises "na Sparte se fandi" si napsal opravdu perlu ....dal uz je to jenom vtipnejsi a vtipnejsi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jsou jarní prázdniny, takže rodiny jsou někde pryč z Prahy, za druhé, bohužel, slávisti maj drahý lupeny a ne každý si to může dovolit tam jít, za třetí, pořád tam byla dobrá návštěva, na Letné by přišlo sotva 4 tisíce a lidí a fandil by jenom ten dětský kotel, jehož průměrný věk je 15.5 roků. Jinak si nahoře psal, že to bude jasná jednička, ne? Měl bys sis změnit nick na Stoupa, pač tvoje názorový výkřiky do tmy jsou tady velmi komické až zarážející, jaká může mít lidská hloupost podobu....

Reagovat
smazaný uživatel

no psal jsem ze to bude jasna jednicka protoze se budu na to divat, zel bohu mi to nevyslo a hle je to remizka to ze maj slavisti drahy lupeny je jen chyba vedeni, dobra navsteva na souboj lonskeho mistra s lidrem tabulky (navic slavisti se tak vychloubali jak jsou nejlepsi fans, a jak maji a budou mit nejlepsi navstevnost a podobny plky), tak na tento zapas rozhodne neni navsteva necelych 9 000 v sobotu vecer v kategorii dobra ano, neni to katastrofa, ale dobry to rozhodne neni....a co mate proboha za vsugerovany bludy s tou Spartou ze tam fandi jen kotel??? t jako od kdy??? mam permici uz druhym rokem = jsem na vsech domacich zapasech za posledni dva roky a to co rikate je blbost, ano najde se par zapasu kdy byla atmosfera trosku slabsi, ale jinak rozohodne je atmosfera dobra a to nejen diky kotli, jedine na Sparte fandi stabilne i cela protilehla, ale to se z televize moc nepozna, protoze jak jsem si vsiml tak vzruchove mikrofony pri televiznich zapasech jsou na sparte jen pred hlavni tribunou (ktera je zticha), ale pred kotlem, ani pred protilehlou neni ani jeden, takze podle Ota TV rozhodne nesudte

Reagovat
smazaný uživatel

chodím taky na Spartu, občas (bohužel), musí se nechat, že Letná je ohledně akustiky lepoší než Eden, to je snad jedinné pozitívum. A fandění, jak sem napsal, když tam sem, tak se sparťanskej kotlík( ano, přiznejme si to, na to, že Sparta je pořád největší klub české historie, tak její kotlík je ostudou, mělo by tam bejt vždy alespoň okolo 200-500 lidí) pokouší zpívat nějaké chorály. Teď v tom kotlíku je dejme tomu necelých 100 lidí a chorály se pokouší zpívat tak 20 lidí, zbytek puberťáku se tam fotí, kecaj. Jenom při jednom se sparťanské publikum chytá a to, když kotlík zařve "SPARTA!!!! " a tribuny(a) odpovídá "PRAHA", jinak sem nikdy tam nezažil, že by se tribuny snažili zpívat chorály, jak je to mu na Slovácku, na Baníku či i na té SLÁVII.... A souhlasím, je to blbost vedení SKS, že maj drahé lupeny

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemyslim vylozene choraly, ale protihle pokazde zpiva to zminovane fandi cela letna, kolikrat to si sama otoci ze my rveme Sparta a kotel Praha, nebo taky Cerna/Svine (to kdyz se prevdete pan rozhodci), plus dalsich par pokrikru typu Sparta, Sparticka je nejlepsi, bojujte atd., bohuzel ale s tim "kotlikem" musim souhlasit, klubu nasi velikosti dela velikost kotle ostudu,ale priznejme si, tady na letny v kotli nejsme v pasmu radoby tvrdaku (alias slavie do toho), ale v nasem kotli jde castokrat o drzku (sam jsem se o tom kdysi nekolikrat presvedcil) a tak se hodne lidi boji do toho kotle jit, navic i ta konstrukce stadionu velkemu kotli moc neprospiva, v cemz ma napriklad slavie podstatnejsi vyhodu...dovolim si ale nesouhlasit s tou akustikou, myslim ze Eden ma nejlepsi akustiku siroko daleko, jen by ji chtelo daleko lip vyuzit, dodnes vzpominam na ten neskutecne krasnej ramus a krasne choraly co vytvorily relativne par fanousku Cerveny Zvezdy, na Sparte to bohuzel s akustikou je hodne spatny diky maly strese snad uz bude v dohledny dobe ta rekonstrukce

Reagovat
smazaný uživatel

když tam sme s chacharama, tak naopak, je to krásně slyšet oproti Edenu a víš, čím tom je? Na Letné máš střechu z plechu či co to je, Eden to má ze dřeva a když máš něco z plechu, tak to krásně dál šíří ozvěnu, dřevo to naopak, ten rámus pohlcuje. A Delije, to je kapitola sama pro sebe, ti vytvoří rámus všude a za všech okolností. A že se bojí chodit lidi do kotle...Tak co tam chtěj ti puberťáci? To je jenom předsudek, taky jsem dostal varování, že i jakožto fanoušek FCB bych neměl chodit do kotle, zvlášť na Bazalech, že bych tam mohl dostat přes držku a nikdy se mi tam nic nestalo, ba naopak, je to tam super, tohle jsou jen předsudky a zbytečná histerie, že v kotli jsou jen ti nejhorší, krvežízniví fanoušci... A že by někdy hecoval pokřiky tribuna napravo z pohledu kotle, to jsem si vážně nikdy nevšiml, jen vždy odpovídají

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si vsimej, protoze tomu tak opravdu je no ja jsem byl v kotli tusim tak 5x a pokazde se neco semlelo, mozna jsem mel jen smulu. To s tim matrosem na strechu je sice pravda, jenze strecha na letny ja tak 3x mensiho rozmeru nez v Edenu a to samo udela svoje, navic dalsi minul letny jsou ty lomeny tribuny, to zvuku taky moc neprospiva. Kdyz prijedou banikovci, to je o necem jinym hlavne proto ze oni si tam vetsinou udelaji kotel kde opravdu fandi vsech 1000 - 2000 lidi, plus nasi a to hned vypada jinak, jenze takovahle atmoska je jen na derby a s FCB, mozna letos byla i s falesnou bohemkou...ale jinak jsem s fandenim u nas veliec spokojenej, v poharech se fandilo fantasticky (lepsi jsem to osobne nikdy nezazil), v lize uz to sem tam bylo horsi ale to bylo hlavne katastrofalnima vykonama, viz ted s Pribrami, CB a pod. (ale i tak se v tehle zapasech fandilo)

Reagovat
smazaný uživatel

tak v evropských pohárech se vždy líp fandí, to bylo onehdy vyprodáno i v Teplicích a to je už co říct

Reagovat
fantomas

"to ze maj slavisti drahy lupeny je jen chyba vedeni" - jo, a proto to svaluješ primárně na fanoušky.

"vychloubali jak jsou nejlepsi fans" - nikdy, nikdy sem neviděl žádnýho slávistu, že by tohle tady napsal! Pokud mi to chceš vyvrátit a ne jen debilně opakovat "no jako fakt, je to tak, nevěř si", tak šup sem s nákym konkrétnim příspěvkem.

K těm prázdninám a špatnýmu počasí ses jako nevyjádřil proč? Myslim, že to sou docela pádný argumenty. Mimochodem na Spartu s Ostravou koncem října! kdy dozajista byla menší zima než teď! přišlo pouhých! 9.715 diváků s tim, že jak znám tyhle zápasy, nejmíň polovina z nich přijela z Ostravy nebo jí aspoň fandila. A náký argumenty, jakože to blbě počítaj nebo že si sparťani schválně ubíraj, si laskavě strč za klobouk. To samý si totiž nežral ani nám slávistum.

Sem zvědavej, vážně zvědavej, jak mi tohle všechno osvětlíš.

Reagovat
fantomas

Omg! OMG! OOO MMM GGG! Starej se o Spartu, jen o Spartu, aspoň v jednom příspěvku! Zkus to! Zkuuus!

Reagovat
$dolar$

Plzen

akorat strasna zima

Reagovat
smazaný uživatel

Ůspěch... těžký zápas.

Reagovat
$dolar$

Lepsi nez s nima prohrat jako Sigma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

No dobrý..byl jsem s mladou a kluci mi udlali taky radost..paráda

Montovny dělaj radost,snad to zejtra potvrdí Brno...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

A vy taky válíte ..

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak je to upřímně celkem děs.. Ze začátku dvě ohromný šance Sparty a celkem tlak.. Najednou si Kulič udělá dvakrát po sobě dobrý den z Brabce a najednou je to zase ta stará špatná Sparta letos na jaře.. Vacka už v životě nechci vidět ve Saprťanskym dresu, je šíleně špatnej.. Brabec, nechápu, že tam ještě je.. Hraje úplně strašně mizerně a vedle něho jde i výkon Řepky ohromně dolů přesně jak jsem říkal při jeho přestupu.. No nic, doufám, že do druhý půle nevyběhne Vacek a hra se ubere do obrátek zpřed gólu Kuliče..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, nemůžeme se udržet, když doma nebudeme dávat góly ... S Libercem beru bod jako ztrátu! ... 4 body ztráta při naší formě na domácím trávníku je moc... Bojim, bojim!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nespadnete,nesmíte... tam jsou jiní kandidáty( )

Reagovat
Kepy_FCB

Právě jsem přišel ze sauny a koukám rudejm gopnikům je v Bolce ještě větší horko.

Reagovat
domingo

gopnikům

Reagovat
domingo

Koukám, že ivosek "příspěvek bez plivnutí na Slavii není příspěvek" je zase naspeedovanej, doufám, že ta rudá lůza prohraje

Reagovat
Sosi

Sparta třetí týden posobě

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka-vydržat,vydržat.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KURVÁÁÁ ty spartanské ....

Reagovat
cubinho

To snad neee!!!!

Reagovat
domingo

Shnijte v pekle, špíno rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Pověstné sparťanské štěstíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóóóól Libóóór Sionkóóó

Reagovat
smazaný uživatel

LIIIBORRREEEE si nas K vykonu se moc vyjadrovat nechci protoze opet prenost stal za hovno takze sledovat to bylo o zivot ale dalo se z toho vypozorovat jiste zlepseni ale stale docela slabota ale cert to vem tri body jsou doma a to se ceni ,,dobre hosi

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jsme vzpomenout na drivejsi goly v poslednich minutach

Reagovat
$dolar$

nesnasim je z...y

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

taky vůbec nemusim Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to haluzáři, ale tři body jsou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nemá vůbec vizi líbivého fotbalu

Reagovat
stas87

no to fakt nema hadam sa do konca ligy este od nej dockame tak 5 vysledkov 1:0 a golov v poslednych minutach proste nekopove ktory vyhravaju

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. výkon opět ohromně špatný.. Ukazuje se, že prostě budeme muset hrát na dva útočníky.. Kucka dneska neměl ani omylem svůj den a Vacek doufám už za Spartu nepáchne jedinej zápas, protože to byla jeho vina, že se hrál ze strany Sparty takovej zápas.. Sionko výborně, Hoheneder není fotbalista, ale jako trám uprostřed hřiště to nebylo zase tak špatný.. a Brabec? Ten musí jít pryč s ním jde dolů výkon Řepky o 200%.. Jinak paráda, kluci hráli do konce zápasu.. a vyplatilo se.. Bolka si to za svoji pasivitu v druhý půlce zasloužila..

Reagovat
papanegra

Sionko

Reagovat
Kepy_FCB

Královec dotlačil Spartu k vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz zase jako minule co?Ubrecenec je zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Achjo, to zas bude v álejích nablito. Ať hrála Sparta, jak hrála, určitě zase ukázala charakter, srdíčko, štěstíčko pomáhalo spíš soupeři a vůbec je zase nepřekonatelná.

Reagovat
domingo

Reagovat
Radar

Hamba Sparta !

Reagovat
joshua

HaMba Sparta, ten klub neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem...jdu se oběsit,to se může stát jenom ACS... Snadten titul nevyhrajou- TEPLICÉÉ,BANÍÍK,JABKOO....ale ne ti z....i

Reagovat
božský John

Prašiví psi, lumpové, vagabundi

Reagovat
Ligter

Ale no tak, vychladněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nesnáší ACS palec dolů...at máme jasno!

Reagovat
fantomas

Může i ten, kdo nesnáší ivoška a pár hráčů tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

za mě

za mé alterego

za mého psa

za přítelkyni

a za jejího otce, kterej teď pravděpodobně lítá po baráku a tepe mu žilka na čele :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
cubinho

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je nenávist co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se nemůže divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

jak píská Královec je to pro sázkaře jistotka

Reagovat
Liquid

že to ukončil hned po gólu zm*d???

Reagovat
Kepy_FCB

to taky mi říkali v sázkovce já však byl najivní a nevsadil to

Holt nyní už je 100% jisté že o titulu už mají v zákulisí rozhodnuto

I. Hašek ř

Reagovat
božský John

Míra Pelta se jen tak nedá ...buď v klidu, teď budem bodovat v Příbrami a pak si Spartu podáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo fandit Spartě?

Reagovat
Ligter

Proč by nemohl?

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále tlačení vpřed z řad rozhodčích, kteří třeba i neúmyslně podlehnou tlaku. Naprosto nesympatický kádr plný individuí ( samozřejmě všude jsou vyjímky) a vedení na úrovni krajského klubu + samozřejmě proč pro peníze nejpřemnovat i svuj stadion

Reagovat
joshua

Prosím o vyjmenování "individuí" a letošních zápasů ve kterých Spartu tlačil rozhodčí.

Reagovat
Kepy_FCB

všechny tři jarní například

Reagovat
joshua

Ty si komik, ty bys viděl rozhodčího na straně Sparty i kdyby prohrála 3:0 a řikal bys že měla prohrát pět, ale rozhodčí byl proti.

Reagovat
Ligter

Konkrétní příklady tlačení z řad rozhodčích. Chci videa, všechno V otázce sympatií je to každýho věc, někdo tamhle nenávidí Řepku, někdo ho má rád za tamto a tamto, to je asi čistě subjektivní.

Reagovat
clinger

takhle to je prostě asi všude na světě.tým jako Sparta co má suverénně nejvyšší rozpočet největší vliv a ve vedení ligy své lidi prostě bude mít v tomto na vrch.můžeme s tím nesouhlasit,můžeme nadávat ale to je tak jediný co s tím můžeme dělat

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě, ale stejně bych se tě mohl zeptat, jak můžeš fandit Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší tým na světě, samí sympatičtí hráči, úžasná historie ve všem ( klidně i Franco, pořád lepší než komunisti) - dokonalost

Reagovat
smazaný uživatel

Franco lepší než komunisti.. No ty kávo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si člověk nevybere

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive pro Real určitě

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší tým v české republice, velice sympatické mužstvo, historie ke chlubení...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno až na poslední věc je minulost, diskuze o tom je zybtečná, vystihnull to stas

Reagovat
smazaný uživatel

...pokud i to první považuješ za minulost, tak si s*reš do huby kdy naposled něco vyhrál Real Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěmy roky... a před tím znovu, navíc Barcelona je daleko jiná konkurence než má Sprta v české lize.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže mezi Realem a Barcou je asi takový rozdíl jako u nás mezi Spartou a jinačíma klubama z vrcholu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže v tom případě je Spart absolutně nejlepší tým Gambrinus ligy,který musí vyhrát každý zápas o 8 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne,ale při náskoku, který měli, by neměli mít v titulech takové prodlevy, jako mají teď

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sympatie se nedají hodnotit, protože to je vždy subjektivní pohled... mne prostě Řepka, Kadlec, Bony a další sympatičtí příjdou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Řepka.. Toho třeba já i jako Sparťan docela nesnášim... Ale je pravda, že s tou sympatičností to není takový jako, když jsem se Spartou začínal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda Repaka rad mam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my už jsme se o tom jednou přece bavili a víš jaký jsem měl k tomu ho nemít rád důvody.. Teď je to podle všeho úplně jiný, pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony s jeho češtinou jako jedinný

Reagovat
clinger

nejlepší tým světě co už 6 let za sebou v LM vypadl na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je to po smoné brance a naprostém přehrání soupeře, tak se nemá za co stydět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kvůli penězům přejmenuje i tým

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla krásná liga, kdyby si každý český paranoik víc miloval z celého srdce nějaký ten svůj klub, než místo toho z celého srdce nesnášel spartu. co kluci? zamyslete se trošku... někdy je z toho na blití

Reagovat
smazaný uživatel

co se tam dělo? Je tady nablito, jak kdyby to Sparta otočila ze dvou pentlí

Reagovat
Kepy_FCB

buď rád že tu není nasráno

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je zase odpověď. Na to bych tě nejradši poslal do pr--le

Reagovat
Kepy_FCB

Co ti brání?

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste dement,,on vzdy si tady akorat pobreci,zarve a to je tak vse nic kloudneho z neho nevypadne

Reagovat
stas87

ako?vies casy zeleznej sparty su davno prec dnes je toto len paskvil ktory si kupoval(kupuje)zapasov pretoze konkurenica ho dobiehla...hracov im nikto uz nepreda cez nich uz nejde nic von a vlastnych skautov nemaju na poriadnej urovni slovensko je vybrakovane na poliakov nemaju peniaze asi ako vsichni mozno nieco v madarsku ale bohvie....ziju len z minulosti ze su historicky najlepsi cesky klub ano su ale mali by zit z pritomnosti a stale dokola neopakovat ze mame x titulov kolko vy?vedenie ktoreho zqabavou je neustale menit trenerov....v neposlednej rade po x rokoch zacat skusat mladych z becka a myslet si ze ich predaju za ohromne ciastky von....komunisticka minulost ehm pretupy hracov z sk do prahy toto vsetko ti da na tvoju otazku odpoved pre vela ludi je to extremne nesympaticky klub mne osobne su ukradnuty ziadnemu sk ani cz klubu nefandim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne nevis o cem mluvis chlapce

Reagovat
stas87

tak mi napis co z toho co som vypisal nie je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Totalne mimo

Reagovat
stas87

co od teba cakat zij si dalej v snoch ze vasich talentov ako folprecht hejda a iny predate za 60 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jakou má už teď cenu třeba Krejčí, kamaráde..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mimo,jestli si myslis ze si Sparta pipla talenty aby je prodala za 60 mega tak se nema cenu bavit

Reagovat
stas87

aha tak aku?vy nie ste ako ostatny kluby v cr ktorym pride ponuka a hned predavaju?tak to prepac ostavaju do konca kariery v sparte?no uvidime ci ich bude bavit stale hrat predkola europskej ligy ci mozno skupinu europskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

...proč zůstal Zeman, když přišel Real Madrid, který hledal hráče do Castilly?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to tak bylo tak Zeman,Kadlec,Krejci uz jsou davno pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud přerostou kvalitativně naší ligu a ta jim nemá pak co nabídnout, tak je pak jasný, že musí jít hráč výš.. Koukni na Suchýho, Rosickýho, Necida apod. Touhle cestou by se Sparta měla vydat..

Reagovat
smazaný uživatel

No on to nepochopil co jsem tim myslel evidentne tady nikdo nepise ze Kadlec bude hrat za Spartu nekolik let ale to ze Sparta si pro smesnych 60 mega takove talenty nepipla,..A samozrejme az prerostou jak pises a dojde jista nabidka tak se prodaji to je jasne

Reagovat
stas87

ty si vazne myslis ze prerastu uroven ligy ako ti co si napisal?to snad nechces srovnavat rosickeho s nejakym folprechtom ?ta vize je pekna lenze bez lm do ktorej sa ziadny cz klub nepozre najmenej do roku 2013-14 a nebude hrat zapasy proti najlepsim timom europy tak je to zbytocne....necid ci suchy si tu lm aspon zahrali sice biedne vysledky ale vyskusali si zahrat si s arsenalom ale sparta sa do lm nedostane a tych hracov to prestane bavit hrat stale predkolo s moldavcami ci s kym a potom budete mat problem ich udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se v předkole s Arsenalem, Liverpoolem a Panathinaikosem taky strašně nudil

Reagovat
stas87

s liverpoolem?tak to mi nejak uniklo...no zo styroch zapasov s arsenalom a s panathinaikosom odohrali jeden dobry zapas zvysok boli prehravany....lenze take zapasy uz nebudu ale to nepochopis....

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool tam byl psanej pouze jako poměrně častý účastník a je možnost na něj natrefit...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm vedma

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nechci kecat ale pokavad Sparta bude mit stejnou cestu do LM jako mela letos Slavie tak by to nemel byt takovy problem se tam dostat..Ale prave to nevim jiste no,,jako jinak je to utopie to je jasne .....Jako s Folpim mas pravdu ,,ale nikdo z neho noveho Rosu nedela jen se proste k nemu prirovnava protoze je podobny typ a typ ktery ve Sparte dlouho nerostl tak proto je nanho obrovsky tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nechápeš.. Sparta má ambice se do LM dostat.. Pokud se tam vítěz ligy nedostane, tak to bude tím, že v předkole selže jako tomu bylo teď u Slavie kdy prohrála s lehčím soupeřem.. Folprecht, Krejčí, Vacek, Hejda, Sús, Jurdík apod. To jsou hráči, kteří už teď mají takovou cenu, že by je nekoupil ždáný tým v naší lize a neměla by na ně ani Sparta.. Sledují a podávají na ně konkrétní nabídky všechny týmy, které mají v ČR skouting.. Do Interu, Porta apod. se dostali hráči, kteří se jejich kvalitám ani trochu nevyrovnali.. Dokonce má Sparta teď lepší mládež než jakou měla Slavie 86-89 kdy vyrostli opravdu někteří báječní hráči.. 60 milionů je už teď za takového Kadlece opravdu málo, nehledě na to, že Sparta dostane za jeho přestup jen něco přes polovinu.. Ta druhá totiž poputuje do Bohemky.. Takže Sparta opravdu nemá zájem ho teď takhle pod cenou prodávat..

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, ti hráči, cos jmenoval, ti jsou rovnou pro Real Madrid...I ty bláhový...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou pro Real Madrid.. Jsou to hráči s ambicemi dostat se do Bundesligy, Ruska, apod. Kdyby to byli hráči pro Real Madrid.. Tak už by jim teď Sparta neměla co nabídnout.. Jako tomu bylo v případě Rosickýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo... treba na lavicku Anži jako Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Holenda nás tím, že odešel posílil..

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec.. Bavíme se tu snad o fotbalistech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.... za Anži nastoupil do druhy pulky zapasu a snad ani jednou se nedostal k mici (zapas samotnej byl vicemene vyrovnanej) - takze je pravda, ze tam byl spis jako divak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je mu dost podobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krom Vacka ma pravdu ti hraci jsou opravdu v ramci CR velci talenti,staci si precist vzdy kdyz je nejaky rozhovor s agentama ci lidma co se pohybuji v mladezi a reprezentacich mladeznickych a vsici ti reknou ze Sparta je v mladezi uplne nekde jinde nez ostatni kluby a o scoutingu v ramci mladeze ani nemluve

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, já tam už ze zvyku napsal i Vacka..

Reagovat
smazaný uživatel

co neni rohlík musí být chleba

Reagovat
stas87

ma ambice sa tam dostat....a ako sa tam dostane ked koeficient stale klesa a super typu seriff uz nebude?bude taky tottenham valencia a iny....a na nich skratka nemate ked nemate ani na panathinaikos s kym sa potom chceteb bit o postup?skauting je pekna vec ale kolko hracov cz ci sk kluby predali za hodne dobre peniaze v poslednych dajme tomu 5-6 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Fenin, Necid, Suchý (i když ten asi dost pod cenou), Kalouda, Hubschman, Hubník apod.

Reagovat
stas87

nie ty si to nepochopil....mylsim dorastencov ktory za velke peniaze prestupili von a presadili sa nie hracov ktory mali v lige odkopane 1-2 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by Sparta mela prodavat dorostence

Reagovat
stas87

ty tu pises o doraste sparty ktory je najlepsi a ze mate iluzi si ich nechat a potom az bude hrat sparta lm ich predate treba za 100....ja vam to neberu teraz mate momentalne najlepsich mladych lenze uz ich vidite pomaly v bundeslige treba v leverkusene a kolko za nich dostanete....ano v mladych ste prebiehli dobu mate treningove centra hladate mladych po celej cr lenze u mladych je najtazsie ich zapracovat do acka a to neviem ci u vas dokazete...to ze ten hrac bol v mladych pomaly najlepsi v republike pre dospely futbal neznamena takmer nic...som na vas zvedavy kolko mladych sa u vas vykope do ligy a potom do zahranicia....moj odhad je jeden max dva

Reagovat
smazaný uživatel

1 max. 2? Z jedné generace to stejně bude obrovský úspěch..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ja ti to neberu v podstate mas pravdu neni to lehka vec zapracovat je...Ale musime doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ja ti to neberu v podstate mas pravdu neni to lehka vec zapracovat je...Ale musime doufat

Reagovat
stas87

sak ja viem ze to nebude lahke neni ste ako treba ajax len miernim vase nadsenie z toho ze za ne dostanete obrovske ciastky ale za mladeznikov vam musim dat spravili ste obrovsky kus prace a mozno sa vam to vyplati mozno nie..kto vie...mne prave toto chyba u inych klubov v cr je smutne ze treba banik uz nema mladych na takovej urovni ako kedysi vy ste obdoba baniku lenze ste do toho dali viacej peniaze a viacej casu...viac takovych akademii ako mate vy

Reagovat
smazaný uživatel

V nasich podminkach je to vesmes jedina logicka cesta...Jeste bych docela vyzdvih mladez Olomouce je docela silna ale treba basty mladeznicke jako Slavie a Brno jsou hodne v utlumu kdyz jen vzpomenu treba na derby co bylo tak je Spartane prejeli neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

když je prodáme tak co? jinde se prosadí? Radek Petr, Gogh a další...

Reagovat
stas87

celkom mimo temu....nemyslis?gogh ani neprestupoval nie?ten utiekol nie?

Reagovat
smazaný uživatel

čím je to mimo téma? myslím, že je lepší, když se hráč nejdříve prosadí ve své domácí lize a až později odejde do zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ja ti to neberu v podstate mas pravdu neni to lehka vec zapracovat je...Ale musime doufat

Reagovat
smazaný uživatel

dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Sparta nehodlá prodávat dorostence.. Takže bavit se o tom za kolik atd. je zbytečný.. za dorostence nedostanou takový prachy nikde na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní skauting je od toho, aby vyhledal hráče, kteří klubu pomůžou herně a ne finančně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jarosik,Kovac,Sivok

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nova struktura cele mladeznicke sekce funguje teprve par let a hraci kteri ji prosli od startu skoro jsou ted ve starsim dorostu a podivej se jak Sparta valcuje ostatni posledni leta v ramci republiky..A pak neco pis,,Sparta nikdy nemela takovou mladez jako ted

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle udělalo dojem, dát v této soutěži 2 góly za 5 minut. Smutná gratulace.

Reagovat
joshua

Tady se zase sešlo dětí, co maj rádi obrázky. Tolik smajlíku v tak málo komentářích se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanda bolka zurim.

tohle uz je skoro nase klasika, vedeme zapas, hrajeme fotbal, najednou zacneme hrat hovno a strachujeme se o vyhru...dostaneme par golu a prohravame anebo se stestim udrzime vyhru ci remizujeme. s tou obranou, co mame musime hrat fotbal porad, nelze se na tenhle cednik spolehat, ze udrzi vyhru. navic kdyz zaloznici moc nepomahaji obrane ci jsou pripadne v obrane cinosti uplne o nicem - opiela.

jediny, kde jsme potrebovali pred zacatkem GL posilit byla obrana...

Reagovat
Kepy_FCB

zalez sparťane

korupci tu neokecáš

Reagovat
Ligter

Dala Sparta regulérní góly?

Reagovat
Kepy_FCB

K těm situacím by vůbec nedošlo kdyby pískal jak se má.

Reagovat
joshua

Ty fetuješ nebo si vážně tak hloupej?

Reagovat
Kepy_FCB

máš třetí možnost?

Reagovat
Ligter

Ideální je fetovat a bejt hloupej.

Reagovat
Kepy_FCB

Ve vaší rodině?

Reagovat
joshua

Ty si vážně idiot.

Reagovat
Kepy_FCB

oooo díky , od spartana si toho cením

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim az dostanes nekdy BAN

Reagovat
Kepy_FCB

tak to te lituji já se těším na úplně jiné věci...

Reagovat
domingo

děláš ostatním antisparťanům ostudu, vole

Reagovat
Kepy_FCB

Za to ty si celebrita

Reagovat
domingo

děkuju

Reagovat
Ligter

Tak to abych si je pak někde párkrát skoukl.

Snad se nestává fanatickým hledání chyb rozhodčích jakmile Sparta vyhraje.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

vy kluci rudí spartansky .Nemam vas rad,ale doufam,ze zitra odrizneme Baník o kus od titulu

Reagovat
Kepy_FCB

Že mají brňáci pradávný komplex z Prahy je všeobecně známo , že i z Ostravy je celkem novinka posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tenhle je unikát

Reagovat
smazaný uživatel

on je jiný, podle mě možná i nechtěný

Reagovat
Kepy_FCB

dík

Reagovat
smazaný uživatel

ne ty vole, conman

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je něco. Posledních 10 utkání Brno 4 výt. 5x 0 a Ostrava vyhrála 2007 doma 2:1. To je bez komentáře.

Reagovat
centos

Nepochopil jsi. Nebo my :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil jsem, jak může nekdo napsat takovou blbost " komlex Brna z Ostravy za poslední roky". Podle těch čísel jde spíš o opak. A zítra hraje desátý se čvrtým, tak že pro Ostravu spíš povinost dovest z Brna body. Já doufám, že body zůstanou v Brně.

Reagovat
Kepy_FCB

Narážel jsem především na chování brněnských rádobyultras na Bazalach, i doma . Skladba pokřiků která z 95% pouze uráží (Baník,Ostravu, Slezsko, Polsko, GKS,....) a svým téměř nefandí.

Ale to je jedno , místní baníkovci se dnes rozhodli si do mě kopnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jsou inteligentni a normalni na rozdil od tebe uz minule jsi tady psal strasne hovna ohledne te jasne pentle a brecel jsi tady jak maly spratek a dnes delas to same a myslis ze te za to nekdo bude chvalit?

Reagovat
centos

Ale v tomhle má recht, tady Conman má ten komplex přímo obrovský :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Conman, to je člověk, co si tady na internetu nejspíš dokazuje velký věci ale v reálu bude mít staženej vocas

Reagovat
Kepy_FCB

Myslej jsem že tu píše každej za sebe, že druhým je do toho ho**o....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je bez komentare

Reagovat
Kepy_FCB

to je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to už někde napsal, že letos přeji titul Baníku, ale zítra bych chtěl aby vyhrálo Brno. Ať už je Baník pokračovatel SK Slezská, je to mužstvo Ostravy celé. Navíc máme velmi pododné osudy. Jak Baník, tak Brno vychová hráče a prodá ho do Čech. No, asi tak.

Reagovat
Radar

Nj závist

Reagovat
One-Real

Fnuk

Reagovat
domingo

To neumíte vyhrát normálně 5:0? Ne, oni to musí ušmrdlat v poslední minutě, penaltou, gólem prdelí, dotlačit to tam v závaru pod dresem do brány, ideálně v poslední minutě nastavení...příště by vám to tam mohl kopnout rovnou rozhodčí...fuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tak vezmeš... Sparta měla za zápas 5 tutovek, Bolka jen 2.. Odešel Vacek a najednou to šlo.. On je stejnej sabotér jako Brabec..

Reagovat
domingo

Ale to mě nezajímá, i kdyby těch tutovek měli milion...

...hele, jsem nasranej jak mraky, nechci se pouštět do nějakých pozápasových analýz, ale pohádat se s anti-interpunkčním komandem ivosek-stalingrad, vyblít se na ten váš nechutně nesympaticky elitářsky nabubřelej paklub a jít koukat v klidu na Toulouse, ty jsi strašně pohodovej týpek, tak na mě nereaguj, ať na tebe nemusím útočit

Reagovat
Ligter

anti-interpukční komando

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to me dost pobavilo ale ma pravdu Kdyz se pise s interpunkci je to lepsi ale uz jsem tak zvyklej no

Reagovat
Ligter

Chápu. Já jsem na pravopis apod. docela už úchilnej, mě se na to samotnýmu o něco líp dívá. Ale v podstatě o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

úchilnej na pravopis asi jsi.. To je pravda..

Reagovat
domingo

Jj, taky jsem na pravopyz docela ras :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, ty jsi dobrej bejk ty uch-I-le

Reagovat
božský John

Prosým nedělej nám vostudu na ynternetu

Tomáš Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

úchilnej, mě...schizofrenik?

Reagovat
Ligter

No sám jestli mi ten pokus o vtip vyšel

Reagovat
Ligter

*nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tady fanoušci baníku či jiné ligové havěti brečí

Reagovat
smazaný uživatel

pošli mi kapesníček prosím....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych je nehazel do jednoho pytle, nejvic tady breci idiot Kepy to je jasne kazdemu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se tady vam jen muzu zasmat hlasite,,je to tady jak bekajici skolka

Reagovat
smazaný uživatel

Kralem je opet trapka banikovska Kepy ten je tady ubreceny kazdy tyden

Reagovat
Kepy_FCB

KING KEPY

Reagovat
Radar

Trošku dělá ostudu Když už si rýpnout tak s humorem

Reagovat
smazaný uživatel

On tu dela ostudu vzdycky neni to zadne prekvapeni bohuzel

Reagovat
Radar

No já jen že tady to někteří tví kolegové hážou do jednoho pytle, takže nedělá ostudu jen sobě

Reagovat
Kepy_FCB

OK od teďka budu jako ty předstírat že je mi vše u prdele a na konci ligy ti to připomenu

Reagovat
Radar

Mě není vše u prdele, jen se krotím

Reagovat
domingo

200. pro titul do Teplic, Ostravy, Edenu, Jablonce, Plzně, Bolky nebo Liberce

Reagovat
božský John

Dal bych Ti palec,ale nemůžu..

Reagovat
domingo

tak pro tebe bez Liberce :)

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

Libe že ?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
homeles8

Reagovat
jv

Reagovat
centos

Sakra, to je nemilé takový konec utkání

Reagovat
Radar

Ja ja, co naděláme, Bruno musí padnout !

Reagovat
centos

No my stejně neumíme utíkat v tabulce, tak snad nám dotahování půjde lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se vrátil ze Strahova.....eff......už nikdy...Jako Slovácko, resp. Fanaticos super ale ztratil sem veškerou iluzi o Střížkovu, když sem viděl totálně prázdný tribuny a nějaký fotříky, co seděj na zadku, v jedné ruce řechtačku, ve druhé trumpetu a jedou. A největší psycho? Ten tancující klokan..Jako WTF? Buď bere speedboll anebo mu musej dávat mega plat, protože normální maskot by utekl do útrob Strahova pro horkej grog...Další věc, lístek za 100, to je zlo, v Plzni za 60, v Brně zejtra za 60 ale proč má Střížkov jedny z nejdražších lístků? A potom už mě dorazilo to jejich pivo ježek za 30 kč

Fanaticos Jejich chorály, které převzali od Lodže, či Horto Magiko a dokonce i Paokara nemělo chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni k tomu lístku dostávají trubku.. Proto tak draze..

Reagovat
smazaný uživatel

nevěř tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Horto Magiko je inferno to je mazec ,,kde to vzniklo nevis?Ja jsem to nejvice videl u Pana v Recku

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, v Brazílii, u Fluminese myslím

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra to bych necekal ale je to bomba videl jsem jedno video jak to hecovali na basketu v Recku a mrazilo me po zadech

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, to je takový provařený video...Já viděl jiné s derby s AEK a taky masakr

Reagovat
smazaný uživatel

ale co se tam zpívá

Reagovat
smazaný uživatel

Vim ale libi se me ta melodie no

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E

Rozbal si dalsi informace a mas tam text v nekolika jazycich - i v anglictine.

Reagovat
smazaný uživatel

Český překlad:

Je to kouzelný plevel

dej mi trochu ochutnat

abych mohl snít o mém PAO

a křičet až k Bohu:

Panatho moje

miluji Tě

jako heroin, jako silnou drogu

jako hašiš

a LSD

celý svět je s Tebou jako opilý.

Panathao moje

miluji Tě

kdekoliv budeš hrát, já Tě

vždycky budu doprovázet

PAO tady

PAO tam

kdekoliv budeš hrát,

budeme vždycky spolu

Reagovat
božský John

A co to vůbec ě?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Stará známá klasika, ale nevím no, já mám mnohem radši Sos cagon :)

Reagovat
fantomas

Když tam byla Slávka, točili tam za 30 Birell a ještě měli tu drzost vydávat ho za Gambáč.

Reagovat
smazaný uživatel

já už tam půjdu jen jednou a to na Baníček a potom snad rok zase nic anebo už nikdy!!!

Reagovat
fantomas

No každopádně tohle bylo hrozný...člověk musel utratit 300 (samozřejmě sem to nikdy neudělal), aby v těle vůbec nákej alkohol cejtil.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nutný zlo ten Střížkov, to raději, ať ten Baník jezdí do Prahy "jen" třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

jinak návštěvnost 516 lidí...když započítaj ochranku, prodavače, obě jedenáctky plus střídačky a realizační tým, tak by to odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaji tam byt to je snad jasne kazdemu jen skoda ze Slovackou nevyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko hrálo obstojně, snažilo se ale nic proti jednomu mému kamarádovi, který je z Fanaticos ale kvalita zápasu odpovídala snad třetí lize ale není se čemu divit, když se hrálo v těchto podmínkách

Reagovat
smazaný uživatel

Tam vypada kazdy zapas strasne i kdyby se hralo sebelip

Reagovat
smazaný uživatel

a ochranka si hrála na strašně důležitou, jsem zvědav na obstrukce, až tam budem hrát s Baníkem...Tam byl takovej jeden mega cigán, tlustej jak vepř a měl gty chuligánské rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyyy třetí liga, kurde. to byla maximálně divize! fakt děs, jediný zelí se snažil. Díkes za podporu. Jsi borec! Určitě se potkáme ještě několikrát. Jako obstrukce u vstupu, to se dalo čekat. Až tam budete hrát vy, tak tam bude 30 antonů, 200 těžkooděnců, když na nás tam byly 3 antony a 100 security FANATICOS TREVOR Mužatka Security Trumpeticos maskot klokan

Reagovat
Radar

Aspoň to počítají pěkně se vším :)

Reagovat
smazaný uživatel

i s podavačema míčů

Reagovat
smazaný uživatel

Lačný nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku hrál dobře.. Pak se vytratil.. Nedostal kloudnou přihrávku.

Reagovat
homeles8
Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, to je zase zhrzených fandů ostatních týmů ...

Reagovat
homeles8

Hoši, vaše problémy bych chtěl tak mít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

OT: Milan Baroš překonal problémy se zlomenou kostí v nártu a po téměř pěti měsících nastoupil za Galatasaray. Dnes odehrál třináct minut ligového utkání proti Ankaragücü a v závěru zápasu pečetil výhru 3:0.

Je to frajer prostě!

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

Je to prostě chachar !

Reagovat
smazaný uživatel

"chachara nezlomíte"..jak hlásal jednou jeden transparent

Reagovat
božský John

Né vůbec, dyk měl teďka zlomenou nohu ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vylízal se z ní a dal góla, tak sem to myslel

Reagovat
homeles8

Ale nebyl zlomenej celej... a votomtoje

Reagovat
centos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Super, jen tak dál.

Reagovat
rufus

Reagovat
homeles8

300. pro Dynamo Budějce

Reagovat
Shevchenko

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
homeles8

já myslel že je bílej

Reagovat
fantomas

Strašně sem si to stih přečíst no.

Reagovat
homeles8

nadával Majklovi do černých opičáků

Reagovat
smazaný uživatel

To už nejspíš napsal preventivně.. Jinak by to bylo kurzívou.

Reagovat
fantomas

Takže si homeles vymejšlí? Sakra, nedělejte si ze mě šoufky, chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stalo se ti to nejhorší co mohlo.. homeles si z tebe dělá srandu

Reagovat
fantomas

Reagovat
homeles8

(jestli jsem to dobře pochopil)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

AC SPARTA PRAHAforever!!

Reagovat
homeles8

neříká se forever v Anglii?

Reagovat
Ligter

homeless taky není český slovo (i když tam chybí to s)

Reagovat
smazaný uživatel

to tě to snad urazilo?

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
domingo

ne, to říkají pseudorumuni tady na EF, protože si myslí, že napsáním "ACS forever" jsou už jakože teda ti fanoušci

Reagovat
homeles8

aha, takže Sparťané jsou pseudorumuni?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý dedukce ty bulhahe..

Reagovat
Ligter

300 a něco navíc pro Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz je to chachar tak Baroš

Reagovat
fantomas

Tak ivošek je asi na výjezdu v Boleslavi. To je ale fanoušek! Z něj si berme příklad!

Reagovat
centos

Ty brďo!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

anebo už šel spát, přece jenom zejtra do školy a žáci 9. tříd mají vyučování od 8:00

Reagovat
fantomas

Zato žáci třetí třídy zejtra až od desíti.

Reagovat
smazaný uživatel

chci se vrátit na základku

Reagovat
fantomas

Reagovat
domingo

anebo začal psát po zápase report a ještě neskončil

máme se na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

takže to bude zas slohová práce, resp. veřejná psací onanie nad výhrou v 93. minutě

Reagovat
Kepy_FCB

neskončil ? nebo nesmočil?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tamto sem nemyslel na tebe....

Reagovat
Kepy_FCB

ok od tebe by mě to jako od jednoho z mála zamrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

akorát sem blbě reagoval

Reagovat
fantomas

Však jemu to nemuže trvat moc dlouho, on má ty šablony.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, ty dnes do něj šiješ víc než já

Reagovat
fantomas

Tak to bejval evergreen, ještě i s muzim, ale teď sem na GL diskuzi po delší době.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je vtipný, jak ho baví útočit na návštěvnost v Edenu...že ho to baví a sám se tím ještě zesměšňuje

Reagovat
fantomas

Ono je toho na něm vtipnýho daleko, daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem z celého fotbalového víkendu onemocněl, začlo to na Dukle a skončilo dnes na Střížkově...Zejtra po roce a půl pro neschopenku a aspoň uvidím v TV Baníček

Reagovat
centos

já naoknec na 90 % jedu, tak jsem zvědav. V Brně jsem nebyl ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si to užij, snad nebudeš mít takovou kosu jako byla teď

Reagovat
fantomas

To je asi fakt jen zbožný přání..

Reagovat
centos

Kura hoši nestrašte! Naštěstí budu mít jako zbytek sektoru čapku :)

Reagovat
smazaný uživatel

vem si i něco s kapucí, ta čepka ti moc nepomůže...A pokud bude takovej vichr, jako je teď, tak to bude pěkně na py*u tam pro vás...Jen vzpomeň na vítky, když sme hráli s Olmíkem

Reagovat
centos

Ok, kapucu vemu :)

Reagovat
smazaný uživatel

když si to tak vemu, mě čeká fotbal přesně za tejden na Strahově a dle předpovědi už by mohlo bejt normální, "fotbalový" počasí

Reagovat
fantomas

Myslíš to Tittelbachovo ideální fotbalový počasí?

Reagovat
smazaný uživatel

to se definuje jak?

Reagovat
fantomas

No to snad ne! Ty to neznáš??

"Je tu ideální fotbalové počasí, 19 stupňů, i když hodně fouká a je silný vítr…"

Reagovat
smazaný uživatel

mi nějak uniklo, mě stačilo, když komentoval Světový pohár Česko-Kanada :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co to je pluhlárium apod..??

Reagovat
Kepy_FCB

Kdybych si to zjistil třeba na wiki co to jhje tak bych měl výsledek lepší.

Reagovat
centos

Taky tak, ale kašlal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o srandu

Reagovat
centos

22

U koní jsem váhal, sloveso dopočítávat jsem si špatně přečetl a nějaká hyponyma a přechodníky nemusí normálního člověka vůbec zajímat :)

Reagovat
smazaný uživatel

až v tom testu jsem se dozvěděl, že něco takového existuje

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

všichni za 5, dá to někdo za 4?

Reagovat
fantomas

Centos, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a nejenom on už :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bo v čechach sou blbci.

Reagovat
centos

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Máme metro, máme Hlavní město,máme dvě lanovky

Reagovat
fantomas

...a fandíme Baníčku.

Reagovat
smazaný uživatel

a Modřanům a Sokolu Cholupice

Reagovat
fantomas

To tě nezachraňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, i Dukle Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Moravaci sou bodří.

Reagovat
domingo

máme šaliny, máme špilas, máme dominga!

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž, musím dát do překladače...

Reagovat
centos

Mame lokalku, mame Emu, mame mě.

Reagovat
smazaný uživatel

google překladač tohle nepobírá a píše Error....

Reagovat
smazaný uživatel

V Cechach nemate dost kvalitni internety.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíše vy máte to připojení na net těžce z východu, možná Ukrajina, možná Rusko či i Pamír

Reagovat
smazaný uživatel

Me to error nepiše.

Reagovat
centos

Vždyť jediné složitější slovo tam je lokálka

Reagovat
fantomas

Ema Destinnová je z Prahy, tu nám neberte.

Reagovat
centos

Ta naše je lepší, kouří a uvnitř je furt žhavá.

Reagovat
fantomas

No naše Ema sice nekouří, ale žhavá uvnitř určitě taky bude. I když to navenek nedává tak znát.

Reagovat
smazaný uživatel

A když hrajeme finále MS, tak ze slezem na svoboďáku a řveme ČEŠI DO TOHO a kdo neskáče není čech. Občas vietnamec prohodí " á nati ďali gól jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tk to sem nikdy nerval, a nikdy rvat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já též ne a proto mě to vždy pobaví.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Proč sem, do háje, každej hážete ten odkaz?? To to nestačí jednou?

Reagovat
Kepy_FCB

Já třeba myslel že tím dokážu ten výsledek.

Reagovat
centos

Vždyť link je furt stejný :)

Reagovat
Kepy_FCB

To už taky vim.

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
domingo

23

Reagovat
fantomas

Miluju Dougala.

Reagovat
domingo

!!! :)

Jak jsi daleko?

Reagovat
fantomas

Třetí díl první série. Nakonec beru tu první, ale i tak je to paráda. Uh, fakt sem se do toho zažral.

Reagovat
domingo

Třetí díl první? takže jenom pilot, jak tam měli toho kamennýho kněze a ten francouzskej film? to se z některých dílů ve druhé sérce posereš na stojato

Reagovat
fantomas

Už takle je tam fakt ta koncentrace gagů hrozně vysoká. Douglas perlí co scénu, to je děs. Asi už víc dneska nevydržim.

Reagovat
fantomas

Kubánský symbol plodnosti, ach bože.

Reagovat
domingo

díly/scény s Lenem jsou parádní, no...skoro všechny :)

Reagovat
fantomas

To jo, jejich protest taky...

Reagovat
domingo

Down with that sort of thing!

Careful now!

Reagovat
fantomas

"Normálně bych vám nesvěřil ani rybolov v akváriu."

Reagovat
domingo

Musím to zase sjet, úplně jsi mě navnadil :) škoda, že mám jenom druhou sérku a ostatní se mi smázly, když jsem přeinstalovával systém :/

Reagovat
fantomas

Tak tam se snad dostanu brzo...dám ti vědět.

Reagovat
centos

Kurde o co jde? :)

Reagovat
fantomas

Father Ted.

Reagovat
centos

dík

Reagovat
centos

První díl pobavil

Reagovat
centos

Pche :)

Reagovat
smazaný uživatel

20

Reagovat
Godwinson

Počet dosažených bodů: 23

pěknej

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

tobě taky, koukám, žes dopadl stejně :)

Reagovat
domingo

jj :)

neviděl jsi dneska Montpellier? (pokud mu nefandíš, tak sorry, mám za to, že jo)

Reagovat
domingo

*včera

Reagovat
Godwinson

koukal jsem, jak ses mi vysmál, tip jsem nezvládl, leč jsem ve vítězství věřil :)) bohužel

ale co se týče toho zápasu, neviděl, nestíhám, vůbec nic ... maximálně občas livesport :)

Reagovat
domingo

Tak tos určitě viděl i můj tip

Měl jsem ho na tiketu společně s tím, že dá Jovetić góla, Higuaín góla a Monako-Bordeaux plichta v půli... a pak mi to posere ta tlupa humusáků z toho obrázku tady nahoře

Reagovat
Godwinson

to naštve, chápu :) jinak tip jsem viděl, pěkné, pěkné :) holt si na ten postup před Bordeaux budu muset ještě pár kol počkat :))

Reagovat
smazaný uživatel

25 hypo pohypo proprium wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma pěkně

Reagovat
Kepy_FCB

Kepy_FCB 20:17 stalingrad

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma dobry vykon, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

slovan da katowice

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem dobře v televizi na výsledkách, že Sparta dostala trojku?

Reagovat
j_mrazik

Ty woe, jak 1:2... co je tohle za klauni?!

Reagovat
smazaný uživatel

kdes co viděl?

Reagovat
j_mrazik

Měl jsem pocit, že ve zprávách na Nově. Viděl jsem to z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Nova...to už značí o všem možném Jednou díky nim hrála Sparta dva zápasy v jednom kole, na úkor Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Ohoho, po hodne dlouhe dobe jsem se zniceho nic ocitl na mimoprazkem vyjezdu a udelal jsem zatracene moc dobre!!!Ja jsem vam normalne ty nase kluky ani nepoznaval opravdu super vykon, jednoznacne jsme si tri body zaslouzili a je jen nase chyba ze jsme je zaridili az v nastaveni...jsem sokovanej jeste ted v tom dobrym slova smyslu kdyz jsem slysel to rozestaveni 4-5-1 prejel me mraz po zadech no nastesti vsichni makali tak jak meli

ale co me dokaze nasrat to jsou tzv. fanousci bolky, nejen ze ani ten svuj malinkej stadionek nejsou na Spartu schopni vyprodat (a to tam bylo mozna tak 500-600 lidi z prahy ale jsou to hlavne jednoznacni c.u.r.a.c.i. to se opravdu jen tak nevidi, co je k videni resp. k slyseni u tech automechaniku

Reagovat
smazaný uživatel

"fanoušci" Bolky jsou strašní, to máš pravdu....

Reagovat
fantomas

Reaguj nahoře v tý debatě o nevyprodanym Edenu laskavě.

Jinak je docela zajímavý, že seš zase jeden z mála sparťanů, který viděli od svých hráčů "opravdu super výkon".

Reagovat
smazaný uživatel

tak on bude vždy vidět jen to best ze strany ACS

Reagovat
2miguel1

Je možné aby Kucka prestúpil do nejakej lepšej ligy ??

Nesledujem Gambrinus ligu ale o tom Kuckovi počujem len slová chváli

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim to na prestu jinam nastesti (pro Spartu) neni, preci jen ho pribrzdilo hodne to jeho vaznejsi zraneni, ale uz se pomalu zase zacina dostavat do svoji formy a kdyz vydrzi jeste pristi sezonu podavat ty dobre vykony co vetsinou predvadi, tak o neho urcite prijdeme...

Reagovat
vanGomm

Pokud bude nominován,tak mu nic nebrání pořádně se předvést v JARU na MS.Tam ma jedinečnou šanci.Rohodně větší než se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu sem počítal, potom doma Budějovice, jedem ven na Střížkov a doma Slavii, to by mohlo bejt dalších 7 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

budějky a žebráky bez stadionu musíte porazit, musíme si pomáhat. Na Slávku se vám nedaří moc

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, se slavií to máme těžké, proto bych taky bral remízu

Reagovat
Shevchenko

Hlavně z těch prvních dvou musí být 6 bodů, pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ti dva nebudou hrát beton, jen si vzpomeň na to martýrium s Příbramí

Reagovat
božský John

Jsme na tom stejně...my musíme v Příbrami plichtit,pak doma dát bídu Spartě a to samý v Liberci..takže taky 7 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

naopak ne, porazit Příbram, plichtit se Spartou minimálně a dovršit to vše v derby?

Reagovat
božský John

Proč? Já chci rumuny porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

baníčku co to zas bylo,místo toho aby se z kvanta dobrých brejků dal druhý gól tak to ztratíme a ještě ktomu v Brně

Jinak ta střela toho Křečka byla

Reagovat
domingo

můžete bejt rádi, že Brnu neuznali regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš recht. A díky tomu jsou furt dohody o videu

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem 45-55minutu,tam něco takového bylo?

Ale to nemění nic na tom,že mě sere ztráta s Brnem

Reagovat
smazaný uživatel

Nnado to vykopával za brankovou čárou míč vystřelený brňenským hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Neves je řízek - rastafarián .....,to nic nemeni na tom,ze blbec vykopaval mic,kterej byl uz za carou

Reagovat
Radar

Ty si kokot, ale vážně, myslíš že by to nějaký posraný brňák neudělal taky ? Udělal to reflexivně to už neovlivníš

Reagovat
smazaný uživatel

Este ze sem v tu dobu byl na hajzlu jinak bych asi zapalil stadio ae borci rikali ze to bylo nacare az video ukazalo jak to vlastne bylo hold tyhle momenty se stavaji bohuzel to bylo tentokrat v neprospech meho tymu ae co uz., priste se to otoci naopak

Reagovat
Radar

Ale stejně je pičo*ina to yčítat hráči kery to odkopával

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to urcite ten se zachoval prirozene.

Reagovat
Radar

No takže Conmanovy narážky jsou zbytečné, ale tak vysvětli to děcku

Reagovat
smazaný uživatel

klid voe!za prvy me nenadavej do kktu a za druhy nedavej takovy privlastky k brnakovi a za treti toho blbce na Nevese sem nebral nijak zle,takze klid

Reagovat
Radar

Ok, kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny magor paneboze odkud vylezl

Reagovat
Radar

Já nebo on ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus hadat No samozrejme ze on

Reagovat
Radar

Uf

Reagovat
smazaný uživatel

stydim se za vas,zlati prazsky pepici.Pridejte se k Polsku kam patrite a vsichni budem radi

Reagovat
centos

Táhni.

Reagovat
Radar

Tady nepomůže, ani svěcená voda

Reagovat
smazaný uživatel

příjde brňák k pražákovi a říká mu.."víš, co si my tady u vás myslíme?"....Pražák odpoví, že netuší a Brňák mu vytmaví veškeré urážky a nadávky, které existují a pak je spokojenej. Pražák se pousměje a zeptá se brňákaka.." víš, co my si myslíme u nás v Praze o vás?"..Brňák odpoví, že netuší, že nemá páru a pražák mu s ledovým klidem odpoví, že vůbec nic, že nám ste u řitě Vem si tenhle vtip k srdci a už se tu nevyjadřuj jak blbec prosím, děláš tu jen ostudu svejm brňenskejm spoluobčanům

Reagovat
smazaný uživatel

sice to moc vtipny neni,ale budiz.Uz sem se uklidnil,sem holt cholerik

Reagovat
Radar

To tě neomluvá

Reagovat
smazaný uživatel

konec diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

spíše konec s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha,ale ted uz konec vazne,nechce se me porad otevirat tenhle clanek.Moc se stydim

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemohu souhlasit. Kdyby měl jako naděláno v kalhotách (trenkách), tak by asi už ani nebyl na hřišti. A nejenom brňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdyby Brno ctilo kámošovo heslo, čím víc rana, tím víc gól, tak vyhrálo

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrali sme 2:1 a hotovo.Jinak to zamitnuti videorozhodci-,, ,,

Reagovat
božský John

Jes !

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vyhrálo o fotbalsitu(Polácha).

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, su doma, to byla rychlost, jeste ze neni Brno zasekane. 2 pulka mazec jak prase, skoda ale bod taky dobry, dnes ales a matej naopak gregus a zeher verim ze s podobnu hru se nake sparty bat nemusime

Reagovat
Radar

Greguš se mi náhodou líbil, příslib do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

jn, delal sice chyby ale to je asi tim mladim, ale vydra fakt klobuk dolu, tah na branu, zpracovani

Reagovat
Radar

Tak jasné že pár chyb měl ale těch světlejších momentů bylo víc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

S bodem spokojen nejsem, nicméně remíza asi spravedlivá.. já jsem po těch šancích říkal, že nás to bude mrzet. Atmosféra z naší strany super, snad i čapky udělaly dobrý efekt. Brněnský kotlík se snažil, ale Brňáci by se měli víc soustředit na podporu svého klubu a ne na urážky soupeře, jinak budou vypadat vždycky jako banda zakomplexovaných blbů, jejichž urážky působí směšně. Dneska v tom excelovali hlavně hoši za vlajkou Borci ze Štatlu, takové fandy by chtěl každý tým

Reagovat
centos

Ostatně viz Conman, co se tady rozepisuju

Reagovat
smazaný uživatel

No vy zase mate toho trotla Kepyho ze jo

Reagovat
centos

Neházej to na nás ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nehazim ale stve me ze krom jednoho ted nevim jestli to byl Radar nebo Trevor bych kecal a hledat se me to nechce mu neumite neco rici,,,kdyby se tady objevil trotl z nasi strany tak ver ze ja s Martym ho poslem doprdele

Reagovat
centos

Já jsem mu furt něco psal už na fotbalportalu.. už se mi nechce Ale máš recht.

Reagovat
Kepy_FCB

Co si mi tam psal? Většinou si jenom přitakával, tak se teď tady nepředváděj.

Je naštěstí demokracie tak si můžu a budu psát co se mi zachce, co vy někteří tady máte se sparťanama je mi putna. Až budeš mít naježděno tolik co já pak si nechám do psaní trochu mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Nelíbilo se mi, jak jsi konstantně některé naše hráče posílal do prdele.

Reagovat
centos

Mimochodem na fotbalportalu nějaké neustále nadávky a uživatele mám-projev-jako-dement (nemyslím to teď na tebe) nemá smysl řešit vůbec, taková je tam většina diskutujících.

Reagovat
Kepy_FCB

OK. Já chápu že tady chcete udržet úroveň, aby se z toho nestala stoka. Na FP je to děs, dle toho jsem se tam taky choval. Já jen že si to napsal jako bych byl nějaký spratek kterého soustavně umravňuješ. Známe se už szdiskusí nějakou dobu, snad se někdy pozdravíme i na stadionu....

Co se těch hráčů týče -já jsem klubista který uznává pouze výjmečné hráče typu Svěrkyho a čutálisti kteří klubu dlouhodobě škodí , zabírají místo , flákají se atd. tak takové přehlížet nikdy nebudu.

Reagovat
centos

Umravňovat jsem tě nechtěl, to sorry. FP je děs, ale že by ses jim nějak extra přizpůsoboval se mi nezdálo.

S těmi hráči se holt neshodnem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtrapnejsi je tvoje nadavani a breceni stale na rozhodciho u Sparty to me opravdu privadelo do varu a ostatne celkove tve komenty stoji za.... tak bud se zklidnis a budes se chovat jako kolegove s kteryma muzeme normalne tady kecat o rivalite Banik vs Sparta anebo se vrat na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop tady nejsme na Sport.cz aby nejaky idiot napsal ze Bahnik je banda polskych z.... a mel tam 100 hlasu a druhy napise Rumunska verbes ktera umi jen podplacet a ma 300 hlasu tady na takove hovna neni nikdo zvykli a tenhle portal je opravdu vyjimecny ano najde se tu par volu ale nastesti je jich opravdu mensina co se tyka ceske ligy co se deje na zahranicnich ligach ve forech je me srdecne jedno protoze tam je to nekdy hruza

Reagovat
Kepy_FCB

OK. Připouštím že jsem to přeháněl. Ale zase chci aby tu byla zachovaná rivalita, "zdravá" nenávist, emoce a ne jak banda sucharů vzájemě si podkuřujících a dělajících ze sebe buhví co...

Jina k mezi ultras a hools ACS mám několik přátel.

Reagovat
centos

Tak zase nikdo z Chacharů se tady netají tím, že nemá rád Spartu :) Jen to jde řešit inteligentně. Zrovna jsem na facebooku v jedné skupině četl několik příspěvků od jednoho baníkovce, z nichž všechny byly nadávky na Spartu.. Vypadal jako debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie chce potrestat Matulu (no, když zavřu obě oči, tak se to dá chápat. Jsou naštvaní a chtějí se mstít a lepšího viníka nenašli) a sudího Zelinku . Hm, tak u něj to nechápu vůbec. Fakt by se nad sebou soudruzi ze Slávie měli zamyslet. Tyhle jejich kampaně ubližují spíš jim samotným

Reagovat
smazaný uživatel

jo, souhlasím s tebou, obě srážky byli v zápalu hry, nešli do toho s úmyslem někoho zranit

Reagovat
Bakary3

Já s nima jednoznačně souhlasim, podívej se na Matulu, kterej, když viděl, že nemůže hrát balon, natočil se k Jandovi loktem, normální člověk by se snažil aspoň trochu vyhnout. A to, jak jsi argumentoval tim, že se sám zranil.. je to prostě kopyto. A od Matuly to nebyl první takovej zákrok, on je prostě dobytek, já jsem pro jeho potrestání

Reagovat
Bakary3

Ještě dodám, že i kdyby to Matula nechtěl, tak i nechtěnej faul je faul, můžem tady třeba polemizovat, jestli Hunt chtěl zranit Čecha, ale i když třeba nechtěl, ten faul udělal, byla to jen jeho chyba a musí za to nést následky, to samý Matula. U Kleina to bylo něco jinýho, to vlastně ani nebyl faul..

Reagovat
j_mrazik

Koho to tehdá Matula zrakvil?

Reagovat
Bakary3

Mam pocit, že Jiráčka z Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

takže chceš říct, že by se měly zákroky trestat podle následků?

Jinak

- potrestání Matuly - nesouhlasím, samozřejmě.

- potrestání sudího - výsměch a nátlak Slávie na sudí.

Reagovat
Bakary3

No to přesně neřikám, ale ten zákrok byla jen chyba Matuly a neni žádný překvapení, že z toho bylo zranění, protože do toho šel jak debil. Takže s trestem pro Matulu souhlasim, pro rozhodčího ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Matula byl v souboji pozdě. Je to velmi velká černota, ale stejně pozdě byl v souboji Naumov. Chceš ho taky potrestat? Prostě se tohle stává. Matula šel do souboje tělem a srazili se hlavama. Nevidím jediný důvod, proč ho trestat. Snad teda jen ten následek, ale podle toho se (jak jsme se právě shodli) netrestá.

Abych řekl pravdu - potrestání Matuly by mě mělo vyhovovat, protože Tepláky by přišli o stopera a Sparta by tím získala malou výhodu, ale prostě nesouhlasím. Pokud jeho potrestají (a protože už má, jak jsi správně podotknul, vroubek, takže by dostal za opakovanou recidývu asi slušnou pálku), tak je disciplinárka jen orgán na objednávku . Posléze se můžeme těšit na podněty z prakticky každého zápasu, kdy se hráči srazí hlavama.

Reagovat
Bakary3

Podívej se, jenže Matula je prostě dobytek, kterej takhle do těch soubojů chodí, u něj nevidíš ždíbek ohleduplnosti, vim, že tohle tě asi nedostane, ale představ si, že jsi na místě Jandy, kdy tě takhle někdo zbourá a ani za to neni potrestanej. Když hráč jde do takovýhleho zákroku, musí taky trochu předvídat a hoodně si to rozmyslet a to, že tuhle schopnost nemá, jeho zákroky neomlouvá, zraněný hráče to nevyléčí a PODLE MĚ za to musej bejt trestaný. No a jak už jsem psal- někdy to může bejt "nešťastná náhoda", ale u něj se ukazuje, že je to bezohledný hovado, to se na mě nezlob, ale člověk, kterej je trochu normální, už sám kvůli sobě, aby si nic neudělal, přibrzdí.

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě nesouhlasím. Narážka na to, jak se asi má cítit Janda, mě přijde úplně zcestná . Matula ukázal, že je hovado tím úderem loktem, kdy prostě chtěl sestřelit a sestřelil. Tady do toho šel tvrdě, ale ne zákeřně (proto netrestat). A přesně v duchu té tvé poslední poznámky právě vycházím z toho, že Matula přece nejde záměrně do zákroku HLAVOU tak, aby se mohl zranit. To by musel být opravdu vylízaný blb. Řekl bych, že pud sebezáchovy by mu nedovolil jít do zákroku HLAVOU s rizikem, že zraní sám sebe. Proto myslím,ž e to bylo nezáměrné a NEZAVINĚNÉ. Proto netrestat.

Nicméně - nemusím mít pravdu. Píšu jen to, co si myslím a jak to vidím. Už ta žlutá mě v přenosu přišla zcestná

Reagovat
Bakary3

Tak záleží, jakej má člověk cit a co komu přijde moc, mně tohle prostě přišlo moc.. Ale jak jsi psal, že by do toho přeci nešel takhle úmyslně, vždyť se sám zranil.. ano, budu se opakovat, úmyslně ne, ale nemá žádnej odhad, jak ta situace dopadne a nevim, proč by na to měli trpět protihráči, že je blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě by mu ale měli zakázat fotbal úplně, protože jakýkoliv trest ho schopnosti odhadu (dle tebe) nenaučí.

Reagovat
Bakary3

Nenaučí, ale trestanej by za to podle mě bejt měl.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, ale nechme to tak

Reagovat
Bakary3

Tak, víc se už asi nepřiblížíme

Reagovat
Bakary3

A napsat, že se prostě srazili hlavama, to je hodně jednoduchý, je rozdíl, když se někdo srazí v hlavičkovym souboji prakticky ve stoje a když někdo někoho takhle přejede.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen zopakuju, že tohle jednání mě přijde na margo toho, že jste:

1. ztratili body a potřebujete udat důved proč

2. ztratili hráče a chcete si na někom vylít zlost.

Oba body mi přijdou velmi nízké a to i na Slávii

Reagovat
Bakary3

To, jak ti to přijde, je mi ale úplně jedno. Prosim tě, nechci se s tebou zase hádat o hovadinách, ale nech si tyhle blbý narážky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí tenhle zápas zvládl naprosto výborně. ... Ale pro potrestání Matuly jsem, o tom zákroku už jsme se bavili proč si myslím, že ano a pak je to recidivista ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už jsme se o tom bavili

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě překvapuje jedna věc - nevidím žádný podnět pro potrestání asistenta v zápase Brna a Baníku. Neviděl gól, ovlivnil tím jednoznačně zápas. Vím, že nemůže vidět vše, ale já bych ho trestal (minimálně nějakou podmínkou) za to, že blbě stál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám pocit, že si můj příspěvek ze dneška:

jiri - fcb

16.03.2010 10:27

v tom případě by mu ale měli zakázat fotbal úplně, protože jakýkoliv trest ho schopnosti odhadu (dle tebe) nenaučí.

[reagovat]

fotbaloví bossové ze Slávie blbě vyložili. Opravdu jsem to napsalv nadsázce

http://fotbal.idnes.cz/slavisticti-sefove-rosen-s-dolezalem-zadaji-pro-matulu-dozivotni-trest-1oa-/fotbal.asp?c=A100316_115241_fotbal_mn

Reagovat
centos

http://aktualne.centrum.cz/video/?id=299277 Krásně utracené peníze, jen co je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej jako, tam se nedostala 100 lidí na stadec?

Reagovat
centos

Náš sektor byl vyprodán, takže ne.. Zbytek stadionu byl více než poloprázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vrchol toto jenom kvůli tomu, že máš trvalé bydliště v okolí OVY

Reagovat
smazaný uživatel

po tom,co delali pred rokem se ani moc nedivim,ale fakt je,ze to bylo trochu prehnany

Reagovat
centos

Ty jo, normální příspěvek ;)

Mně se moc nelíbí, že jsme se nedostali všichni, když jste to vy nebyli schopni vyprodat.. ale daleko směšnější mi přijde fakt, že kvůli jakémusi "pořádku na stadionu" museli těžkooděnci jezdit všude možně a hlídat ty, co se nevlezli na stadion Někdy mi zůstává rozum stát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele