19. kolo
14.03.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bohemians Praha - 1. FC Slovácko 1:1

Úvod zápasu sliboval mnohé, nakonec se však před silně podprůměrnou návštěvou odehrál podprůměrný zápas, který nepřinesl vítězství ani jednomu celku.

Zápas začal ve velkém tempu a dalo se čekat, že na branku se nebude čekat dlouho. A tu přinesla už osmá minuta. Dobeš se svou dravostí dostal ke střele, která mířila pouze do míst, kde stál připravený Filipko. Ten tak mohl rozehrát rychlý protiútok, na jehož konci stál neomylný Fujerik.

Nicméně Střížkov se nepoložil. Ve dvanácté minutě Dobešovu dalekonosnou ránu zastavil Filipko a po třech minutách stejný hráč rozezvučel tyč. Jenže akce skončila rohem, na který si naskočil Ibe a svou hlavičkou vyrovnal. Poté hra upadla, především kvůli nepřesné kombinaci. Vrátit vedení hostům tak mohl až sedm minut před koncem Ondřejka, Beláně po úniku nepřekonal.

Na dlouhou dobu jediné vzrušení přinesla 63. minuta, kdy po pádu Ibeho ve vápně ukázal rozhodčí k pokutovému kopu. Své rozhodnutí však chvíli poté změnil a kopalo se od branky. Pětistovka diváků nebyla pro hráče žádnou motivací, alespoň podle pohledu na obraz hry, který se po úvodu naprosto přeměnil.

Trenéři se museli spokojit s náznaky šancí, které většinou skončily ještě před koncovkou. Největší šanci tak měl minutu před koncem Wakui, který šel ze strany sám na Filipka, ale mezi tři tyče nezamířil. Nudných 75 minut nemohlo navázat na úvodní čtvrthodinku, která tak rozhodla o dělbě bodů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele