Gambrinus liga - souhrn 14. kola

08.11.2013, 19:59, aktualizováno 11.11.2013, 19:53
Komentáře a souhrny
Plzeň zvítězila v Mladé Boleslavi a snížila manko na Spartu, jelikož ta remizovala v Olomouci. Jablonec si šesti góly vychutnal Příbram. V pondělní dohrávce měly herně navrch Teplice, chvíli před koncem zápasu s Libercem ovšem přišly o vedení a nakonec získaly jenom bod...

FK Teplice - Slovan Liberec 1:1

11.11.2013 18:00

Góly: 45. Eugéne Salami - 86. Jiří Pimpara

Závěrečný šlágr čtrnáctého kola Gambrinus ligy mezi Teplicemi a libereckým Slovanem vítěze nepřinesl a pořadí na čele tabulky se tak nemění. Oboustranně zajímavá podívaná přinesla dostatek šancí, ovšem jejich proměňování zaostávalo a výsledkem je remíza 1:1.

Domácí ekipa měla hned několik motivačních prvků: FKT chtělo navázat na skvělé výsledky před vlastními fanoušky (šest vítězství), zároveň se svěřenci Zdeňka Ščasného hodlali rehabilitovat za porážku na Letné (2:0) a navrch museli dokázat, že se obejdou bez dlouhodobě vyřazeného kanonýra Aidina Mahmutoviče, který pro letošní sezónu, vinou zranění kolena, dohrál.

Aktivní nástup mohl teplickým hráčům přinést kýženou odměnu již po pěti minutách hry, ovšem Litsingiho pokus těsně před brankovou čarou odvrátil pozorný Kušnír! Tým zpod Ještědu kontroval o chvíli později, kdy se po ráně Šurala, kterou zastavil omilostněný hříšník Jablonský, dožadovali odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí Ardeleánu něco takového nereflektoval. Vzápětí mohl z rychlého kontru trestat Salami, avšak ostrou dělovkou Kováře nenachytal.

Defenzivní linie Slovanu byla pod neustálým tlakem, který mohl zužitkovat pro změnu také Nivaldo, ovšem mičudu směřující do branky doslova za minutu dvanáct odvrátil Kováč! Hned dvakrát se poté do hlavní role obsadil Vachoušek - ostřílený rutinér nejdříve nedopravil do sítě míč po hlavičce Salamiho, která se odrazila od břevna Kovářovy branky, a posléze dalekonosnou střelou zacílil jen do vnější tyče hostující svatyně! Teplice se však těsně před pauzou dočkaly: Litsingi s Táborským dopravili mičudu do vápna k Salamimu, který nadvakrát zavěsil - 1:0.

Prakticky ihned po změně stran mohl hned dvakrát zajistit kýženou pojistku Litsingi, ovšem konžský tahoun domácího výběru nedokázal opakovaně překonat skvělého Kováře! Z ničeho nic tak mohl na opačném pólu hřiště udeřit Kalytvyncev, který však pohotovou individuální akci zakončil jen do vyběhnuvšího Slavíka! Znatelný pokles tempa se však Teplicím tak jako tak nevyplatil, když čtyři minuty před koncem po Frýdkově pasu srovnal Pimpara na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1:1

10.11.2013 19:00

Góly: 10. Martin Doležal - 39. Josef Hušbauer

Vedoucí Sparta přišla o sérii vítězství a na Hané pouze remizovala se Sigmou 1:1. Ztráty Letenských využila už v sobotu Viktoria Plzeň vítězstvím nad Mladou Boleslaví. V Olomouci navštívilo utkání solidních 7588 diváků.

Diváci na Andrově stadionu nečekali na první branku dlouho. Po deseti minutách přesně přihrával Varadi, Doležal výborně zpracoval a z jasné pozice překonal Vaclíka - 1:0 pro Sigmu. Sparta na nic nečekala a svého soupeře začala mačkat. Šance hlavičkujícího Lafaty skončila mimo tyče a na druhé straně jen tak tak, že nevsítil druhý gól Doležal.

Lavičkovi svěřenci dokázali ještě v prvním poločase vyrovnat. Ve 39. minutě zaváhal Falta a záložník Hušbauer na hranici pokutového území vypálil přesně k tyči - 1:1.

Po změně stran utkání nabralo větší tempo. Branky sice nepadaly, ale šancí bylo výrazně více, a to na obou stranách. Nebezpečně pálil Varadi, jehož střelu ještě tečoval Ordoš, míč beztak skončil opět těsně vedle. Varadi byl i v další šanci, ale stejně jako Ordoš nedal.

Na tahu byla tentokráte Sparta. Hušbauer nechal vyniknout Zlámala a ten musel zasahovat i proti stejně nebezpečnému pokus Váchy. Pět minut před koncem ztroskotal i Bednář a utkání nakonec vítěze nepoznalo.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 0:0

10.11.2013 17:00

Góly: -

Červenobílé trápení se střílením branek napsalo další kapitolu. Tentokráte nedokázalo SKS vyzrát na venku výjimečně impotentní Zbrojovku, která si tak z Edenu odváží bezbrankovou remízu, díky které se drží o bod před Slavií.

Deštěm od počátku hustě zkrápěný trávník byl svědkem oboustranně snaživého nástupu, ovšem ani jeden tým nedokázal k aktivitě přibalit fotbalovou kvalitu a mnoho zajímavých akcí tím pádem ke zhlédnutí opravdu nebylo. Po deseti minutách napřáhl z dálky Nitrianský, ovšem skákavým projektilem zacílil pouze do pravé tyče Hladkého branky! Po rohu se potom dostal k hlavičce Škoda, ale jeho snahu pro změnu na brankové čáře zmařil Fischer.

Moravané měli častěji mičudu na svých kopačkách, avšak daleko nebezpečnější byla Slavia. Lička skvělým pasem oslovil nabíhajícího Juhara, ten se konečně vyhnul ofsajdu, kde stál jinak prakticky při každé akci, ale troufalým obloučkem Hladkého nepřekonal! Kontrovat se snažil Pašek, jeho střela si však na Rakovana nepřišla. Následně hned dvakrát branku netrefil Lička.

Nastavený trend se udržel i po pauze. Juhar našel střídajícího Koreše (nahradil Proška), ten však na strážce hostující branky recept nenašel! Zbrojovka se snažila hrát aktivně, nesoustředila se jen na defenzivu, ovšem před soupeřovou brankou tak jako tak nebezpečná nebyla. Juhar mezitím po standardce přestřelil. Čtvrthodiny před koncem Hladký vyrazil Juharovu ránu pouze ke Škutkovi, čerstvě příchozímu útočníkovi ale na brankové čáře pokazil radost Buchta!

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 6:0

10.11.2013 15:00

Góly: 6. Michal Hubník, 20. Lukáš Třešňák, 32. Michal Hubník, 47. Vít Beneš, 49. Ondřej Vaněk, 75. Michal Hubník

Jablonec nevídanou kanonádou rozdrtil Příbram 6:0 a alespoň tímto zápasem se dostal z výsledkové krize. Jako černá ruka řádil Michal Hubník, tři sám dal a na dvě branky přihrál.

Ofenzíva Baumitu rozebrala příbramskou vozovou hradbu už po šesti minutách. Pohlednou akci po ose Piták-Vaněk zakončil Hubník a načal střelecký účet utkání - 1:0. O několik minut později se dostal k odraženému balónu Třešňák a dorážkou zvýšil na 2:0. Hruškovi přitom nasadil potupné jesličky. Obrana středočechů dnes měl den otevřených dveří, po půlhodině zvyšoval už na 3:0 znovu Michal Hubník, když pláchl celé obraně, obešel Hrušku a do prázdné zakončil!

Hubník mohl zkompletovat hattrick už v prvním poločase, ale při dalších šancí měl smůlu. Jeho chvíle ale ještě přišla v poločase druhém. Jablonecká smršť totiž pokračovala i na začátku druhého dějství, navíc ještě intenzivněji. Centr Hubníka ve 48. minutě doplachtil na hlavu Beneše a už to bylo 4:0. Za další dvě minuty Hubník opět v roli nahravače vysunul Třešňáka a bylo to už 5:0.

Příbram hrála příšerně, kdyby Jablonec vyloženě chtěl, nasypal by hostům ještě dalších pět kousků. Baumit se ale dopředu hnát nemusel, přesto čtvrthodiny před koncem ještě zvýšil. Po centru Kubisty se k míči prodral Hubník a dal na 6:0, navíc zkompletoval hattrick. Jablonec dnes Příbram doslova zdemoloval.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:2

09.11.2013 20:15

Góly: 4. Martin Nešpor - 14. Milan Petržela, 68. Marián Čišovský

Užuž to se Západočechy opět nevypadalo dobře, ale Viktoria tentokráte dokázala na mladoboleslavském stánku otočit nepříznivě se vyvíjející skóre a dostává se o šest bodů za vedoucí Spartu. Letenský tým má však k dobru nedělní zápas na Hané.

Úřadující český mistr se musel nadále obejít bez Davida Limberského (angína), kterého podobně jako proti Bayernu nahradil Roman Hubník. Byla to však Bolka, kdo hned z první nebezpečné akce otevřel skóre: Štohanzl patičkou prodloužil balón před branku, kde ho rovněž stejnou částí těla poslal do branky Nešpor - 1:0! Za pouhopouhých sedm minut ale bylo srovnáno: Procházka výstavním centrem oslovil nabíhajícího Petrželu, jenž z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 1:1!

Plzeňská defenzivní vozba nepůsobila dvakrát jistým dojmem a Boleslav hlavně během prvního dějství vydatně hrozila z rychlých kontrů, ovšem do výraznější akce se tak jako tak nedostala. To ostatně však platilo i na druhou stranu pro hosty ze západu Čech.

Druhých čtyřicet pět minut otevřela série čtyř standardních situací Bolky, domácí však kromě několika závarů vytěžili pouze dalekonosný střelecký pokus čerstvého Štajnera, který skončil jen těsně na horní síti Kozáčikovy svatyně. Viktorka tak nebezpečí ustála a po hodině hry sama udeřila: Čišovský se rázem z ničeho nic ukázal ve vápně domácího týmu, kde přetlačil obránce s brankářem a za cenu vlastního sebeobětování (následně musel být ošetřovaný) otočil na 1:2.

Více informací k zápasu

1. SC Znojmo FK - 1. FC Slovácko 1:2

09.11.2013 16:00

Góly: 90. Radim Nepožitek - 10. Milan Kerbr (pen.), 40. Václav Ondřejka

Znojmo po čtyřech zápasech našlo svého přemožitele v podobě Slovácka. Hosté z Uherského Hradiště udeřili na začátku a konci prvního poločasu. V prvním případě proměnil penaltu Kerbr, ve druhém skóroval Ondřejka. Znojmo v závěru pouze snížilo z kopačky Nepožitka.

Znojemští si po výhrách nad Boleslaví a Příbramí a venkovních remízách s Baníkem a Libercem brousili zuby také na Slovácko. Svěřenci Svatopluka Habance ale další bodový import Znojma zarazili. Domácí sice měli první šanci, ale Vašíčka v pohodě vychytal Melichárek. Na druhé straně Slovácko kontrolovalo střelou Šimka, která šla však nad břevno.

V 10. minutě už se hostující fanoušci radovali. Hnaníček zavinil penaltu a Milan Kerbr jí nekompromisně proměnil - 1:0 pro Slovácko. Penalta se mohla kopat i na druhé straně, po souboji Melichárka s Vašíčkem. Sudí Paták ale neshledal žádné provinění a hrálo se dál.

Pět minut před koncem prvního poločasu se Znojemští dostali do svízelné situace. Na dlouhý centr si naběhl Ondřejka a dobře umístěnou ranou zvýšil na 2:0. I přes dvoubrankové vedení se Znojmu naskytla šance na zvrat. Tomáš Rada bránil svého brankáře natolik, že zcela nesmyslně strčil do Crnkiće a uviděl červenou kartu. Slovácko tedy vedlo, ale do druhého poločasu vstupovalo v oslabení.

Znojmu nezbývalo nic jiného, než útočit a útočit. Crnkić v obrovské šanci napálil Melichárka a i další šance zůstaly nevyužity. Oslabené Slovácko bránilo dobře, v nastavení nakonec inkasovalo, ale o výhru už nepřišlo. Snižující branka Radima Nepožitka přišla až příliš pozdě.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

08.11.2013 19:00

Góly: 70. Zbyněk Pospěch - 75. David Bartek

Také druhý páteční zápas, který nám čtrnácté kolo Gambrinus ligy nabídlo, skončilo remízou. Body si tentokrát v malém pražském derby rozdělily týmy Dukly a Bohemians 1905.

Aktivní Matěj Štochl se dral již po čtyřech minutách do zakončení, ale dle opakovaných záběrů si při zpracování míče pomohl rukou, takže jeho akce nemohla pokračovat. Domácí převzali aktivitu a po sedmi minutách se prezentovali velice slušnou akcí. Po nahrávce Josého Romery se k míči dostal Luboš Kalouda, který hledal ve vápně číhajícího Zbyňka Pospěcha. Jeho hlavička však nakonec zamířila vedle Berkovcovy brány.

O deset minut později se Dukla dostala do další šance, když Ondřej Vrzal nabídl míč spoluhráči Luboši Kaloudovi, ten ale svou střelou nechal vyniknout brankáře hostujícího celku. Klokany překvapila nenadálá situace, když jim po půlhodině hry narušilo očekávání vynucené střídání. Ze zdravotních důvodů byl stažen Martin Kolář a jeho místo zaujal zkušený obránce Jan Růžička. Bohemians se mohli dostat do vedení po spolupráci mladíka Hory s útočným kolegou Matějem Štochlem, který se ale díky zásahu Štětiny k míči nedostal.

Na další pohlednou akci museli diváci na stadionu Juliska čekat až do druhé půle. Necelých deset minut po změně stran našel Zbyněk Pospěch spoluhráče Marka Hanouska, který získal náskok před stínícím obráncem. Celou akci zakončil následnou střelou, která ale mířila těsně vedle tyče brankáře Martina Berkovce. Domácím Dukle se povedla šance po hodině hry, kdy centr záložníka Petra Malého přizvedl Jan Vorel a míč zastavilo až břevno! O pouhých sedm minut později jsme se dočkali prvního gólu.

Po přihrávce Josého Romery se tváří v tvář brankáři ocitl útočník Zbyněk Pospěch, který gólmana Berkovce citlivě přehodil. Sedmá Pospěchova trefa poslala do vedení domácí tým, což tribuny samozřejmě kvitovaly.

Hosté se ale nevzdali a velmi jim pomohlo střídání. Jen čtyři minuty po inkasované brance totiž na hřiště přišel David Bartek, který si po necelé minutě naběhl na centr Jakuba Rady a přesně zamířil! Do konce utkání jsme se dočkali už pouze několika žlutých napomenutí. Po devadesáti minutách sudí Zelinka dal pokyn k ukončení snahy o výhru a Dukla je zatím šestá. Hosté se přesouvají na dvanáctou příčku.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 0:0

08.11.2013 18:00

Góly: -

Domácí Jihlava si v páteční předehrávce čtrnáctého kola Gambrinus ligy s Baníkem Ostrava body pouze dělí. Diváci se nedočkali ani jedné branky, i když Jihlava hrála půl hodiny v početní výhodě.

Záložníci Jihlavy Koloušek a Teplý se v úvodních minutách snažili táhnout svůj tým kupředu. Vytvářeli šance pro spoluhráče a zkoušeli pálit zpoza vápna, či poslat načechraný centr do pokutového území. Jejich snažení ale nejvíce oslovilo obranu Ostravy, která byla velmi pozorná a útoky Vysočiny zvládala odvracet. K aktivním spoluhráčům se snažil přidat i Jungr, který se v patnácté minutě prodral do vápna, ale obranný zákrok na něj byl bez faulu. Alespoň tak rozhodl sudí zápasu Lerch. Do dvacáté minuty jsme v zápase mnoho útočných akcí Ostravy neviděli.

Těsně před 25.minutou měl šanci ukázat své dovednosti Koloušek, který z volného přímého kopu našel Harbu, ale ten míč neprodloužil na Krejčího přesně. O minutu později jeho další přímý volný kop pouze prosvištěl pokutovým územím. První střídání zaznamenal hostující celek Milosavljevem, který vystřídal Daniela Holzera. Poprvé se k pořádné šanci v blízkosti šestnáctky dostal Baník až ve 33. minutě, kdy chvíli obléhal obranný val Vysočiny, ale ten nedokázal překonat. Po třech minutách na hřišti viděl Milosavljev žlutou kartu za svůj tvrdý zákrok na protihráče.

Do konce poločasu byl znát stoupající tlak Jihlavy, která se snažila najít správnou skulinu v obraně Ostravy. Její snažení ale nejčastěji končilo střelou mimo branku, či rohovým kopem. Brankář Pavlenka ale byl i na tyto situace připraven a v nejhorší z nich ze čtyřicáté třetí minuty si ve vzduchu do míče i zaboxoval. Žádné větší ohrožení jeho branky však snažení rozehrávajícím Kolouškem nenastalo. Hned druhý poločas začala Ostrava střídáním Jana Zawady, kterého nahradil Benjamín Vomáčka. Znovu byla vidět především aktivita domácího celku, který se tlačil před brankáře Pavlenky. Jeho pokusy však častokrát končily právě v rukou hostujícího gólmana.

Šedesátá minuta přinesla přečíslení v podání Jihlavy, kdy Milosavljev využil podklouznutí Mikuly, ale bohužel pro svůj tým nedokázal obejít Tlustého. Nejaktivnější hráč Ostravy se provinil proti pravidlům podruhé v zápase v 66. minutě, kdy zfauloval Kolouška a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V jeho případě to ale znamenalo již druhou v pořadí, a tak odcházel necelou půlhodinu před koncem předčasně do sprch. V sedmdesáté druhé minutě měl nejblíže k prvnímu gólu Harba, kterého vybídl pasem Koloušek, avšak těsně minul. Od doby, co Baník musel hrát v oslabení, se pouze bránil útočným výpadům domácího celku. Hráčům se však nedařilo nacházet přesně spoluhráče ani správné místo mezi třemi tyčemi. A Baník až v devadesáté minutě zkoušel zahrozit Jánošovým centrem, Blažek však byl připraven. Zápas tak po tlaku domácích (ale bez velkých šancí) skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha14113034:836
2.Viktoria Plzeň1494132:1131
3.FK Teplice1483334:1627
4.Slovan Liberec1474315:1625
5.FK Mladá Boleslav1465327:1523
6.Dukla Praha1456316:1221
7.Baumit Jablonec1454527:2519
8.Sigma Olomouc1445524:2617
9.1. FC Slovácko1444621:2516
10.Zbrojovka Brno1442817:2214
11.Baník Ostrava1435614:2714
12.Bohemians 19051434713:2513
13.Slavia Praha1434710:2413
14.Vysočina Jihlava1433819:2512
15.1. FK Příbram1433813:3112
16.1. SC Znojmo1425713:2111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (294)

Přidat komentář
Aldeano

Od 8. místa dolů je to tragédie, pokud jde o kvalitu týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně poslední 3.kola to v podání těchto týmů je všechno, ale určitě ne ostuda .

Tipuji, že jsi Sparťan s velkým egem, co by zeštíhlil ligu na 10 týmů. A pak ještě žil v tom, jak se zlepší situace právě v čekém fotbale a že jsme se mílovými kroky příblížili evropským velmocím. Jestli to tak není, tak se ti omlouvám za tu urážku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

od 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Hm.

Reagovat
adalbertus

bod dobrý co chceš

Reagovat
centos

Asi jo, neviděl jsem, ale výsledky za posledních pět kol jsou chabé.

Reagovat
adalbertus

výsledky přijdou a pokud ne letos tak na jaře,už se těším na Baník tu v Hradci

Reagovat
El-Pistolero-68

A co bys jako chtěl, Svědík s tím týmem dělá maximum, co může.

Reagovat
centos

Já mám tak nějak pocit, že jsme těch bodů mohli uhrát víc. Z těchhle konkrétních zápasů.

Reagovat
adalbertus

jasná remíza,škoda prohru Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žijou remízy 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpěná remíza. Bída. Ale co , na Julisce jsme si bod zasloužili a nezískali.

Reagovat
adalbertus

to mám fakt smůlu mohl jsem mít tři remízy za padesát,Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Jihlava Co chce delat v lize, kdyz neporazi tenhle Banik??

Reagovat
centos

Ha, attention whore dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj to je zas loment totálního ........

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

no ne? I když tuším,že to je od něj JEN skepse a nasranost,že Plzeň hraje tužku.

Reagovat
adalbertus

myslím že ne,akurat nemá rád Baník(to se dá pochopit )

Reagovat
Aldeano

Kolchozníci jsou neskuteční haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jste to někdo v televizi?

Jak hráli Plzeňáci Hanousek a Hora?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neporazit dnešní Baník je hrozný průser, kolikrát se dostali za půlku?

Reagovat
Wat

Co zase vyváděli, oslové?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, hrajem v oslabení, potřebujem body, tak začnem bezhlavě útočit a otevřem hru

Holt ste tu přesilovku hráli jak my proti Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste se za tu půlku téměř nedostali ani v 11 lidech...

Reagovat
centos

Věděli, co přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou jste jen nakopávali na Fantiše a další co byli vepředu a naše obrana si to v pohodě sbírala, pak jste tam měli tak čtyři střely z nějakých třiceti metrů buď úplně mimo, nebo takové propagační, které kdyby Bláža pustil, tak by měl ukončit kariéru a to bylo všechno... ale musím říct, že kromě obrany se mi moc líbil Fantiš, na to jakou má postavu a jak tam byl utopený tam toho ještě udělal hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku ste na nás vlítli, tak je jasný, že jsme se bránili. Postupem času to byl převážně boj na půlce. Vy jste taky zrovna nepořádali útočné manévry, jen pološance. Ono nejvíc ste pak zahrozili někdy kolem 70. minuty viz. Kolouškova bomba, kterou Pavlenka výborně vyrazil. Ale to je již logické, když nás bylo o jednoho méně a hráli jsme zataženě, abychom nedostali zbytečnou branku. Remíza naprosto spravedlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom nepochybuju, že jsme si nevytvářeli šance, měli jsme tam hodně centrů, které tam mohl někdo srazit, ale žádná 100% tutovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak když je tam nechtěli pustit a zbytečně je tam drželi ? To tam měli stát jak poslušné ovce, až je milostivá ochranka pustí na stadion ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za to zase může ochranka? Vždyť ten jouda ukradl lístky a pak kvůli němu nemohli ostatní na stadion, tohle je normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Je normální držet zbytek fanoušků za jednoho blbce ? Ale tak o Jihlavě se traduje, že tam jsou kreténi a včera se to potvrdilo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je začal všude možně rozdávat, tak jak bys to řešil?

Reagovat
smazaný uživatel

On neukradnul sobě lístek, on ukradl všechny vstupenky co byly na pokladně, tady fakt nevím, co měli dělat jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

Dát to k úhradě prodávajícímu, že si je nechal ukrást. Fandy pouštět,lístek měli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že se ten štědrý rozdavač lístků zúčastnil protiromských demonstrací ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze jo.. Neprizpusobivej je na to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zase nežijeme v pohádkovém světě, že jo. Toho, co ukradl lístky dát někam stranou a zbytek ať si jde na stadion. Cestou by mohl každý fanda pokladníkovi hodit do čepice nějakou tu kačku, když už mají lístek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mu teda ukradl, kdyz vsichni listek meli? To tam jako byli na voucherech?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdo tu psal, že ty lístky štípnul a rozdal lidem okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jak je meli pustit na stadion? Pres ty odcizeny listky? Vzdyt to je totalne na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

To není na hlavu, v Jihlavě jsou přece kreténi a za všechno může security...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne. Zatimco ten zlodej je borec a fanousek..

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne...ideální by bylo jim ty lístky nechat s tím, že každý zaplatí. Případně ať se na to složí a pokladníkovi dá prachy jeden člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je zas nespravedlivé vůči těm, co lístek normálně koupili, aby se skládali na zloděje... docela by mě zajímalo, jak to vyřešili...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nespravedlivý...ale tak zase fanoušci představují určitou komunitu, která by měla držet při sobě. A hodit nějakou pětku, dvacku za lístky by nemusel být takový problém. Ale jako nasere to kvůli takový píčovině jako je krádež lístků, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky považuju za fanouška, na nějakém tom výjezdu jsem jak s fotbalem, tak i s hokejem byl, ale rozhodně bych nedával peníze navíc jen kvůli nějakému troubovi, co ukradne lístky... Na téhle situaci mě štve, že z toho zase vychází Jihlava jak město kreténů, hovad a sr*čů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bůh ví, jak to nakonec celé bylo. Nebudem si nic nalhávat, že česká média zveličují i naprosto banální věci. Každopádně souhlasím, že ten, kdo vzal lístky je blbec. Sám sem zvědav na konečné vyjádření.

Btw., co vím od kamarádů, co tam byli, tak securitka si zas bouchala beztrestně do lidí, takže pokud se to potvrdí, tak ano, i tak bude asi i nejen pro mne město Jihlava, kde jsou kreténi ( a tomu bych i věřil, viz, incidenty s Spartou či Slavií).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady ani není co zveličovat, zrovna tenhle článek je jen popis toho co se stalo. Někdo ukradnul všechny lístky na pokladně -> Nebyli vpuštěni fanoušci na stadion -> Po vyřešení situace byli vpuštěni. A říkat, že ukradení všech lístků je banalita je hloupost, když vezmu, že jich tam bylo cca 200 po 120 Kč, tak se o žádnou banalitu nejedná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě by to taky sralo dávat prachy za zloděje. Ale pořád je mi milejší obětovat tři čtyři pětky za kreténa, než se nechat buzerovat sekuritkou někde před stadionem. A to by pak směřovalo k zásahu policie, a o to už fakt nemám zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni by bylo listky sebrat a vratit. Prodavajici tezko bude mit za listky hmotnou zodpovednost, takze by to zas musel platit klub. Absolutne se jim nedivim, kdyz si skupina nedokaze udelat poradek mezi sebou, tak to v takovych pripadech holt pada na celou grupu.

Docela se divim, ze bys v pohode nechal jeste jednou potrestat toho pokladnika. To je prece zhovadilost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebrat a vrátit...no byl by to ideál. Ale pak by vznikla dost nepříjemná situace, kdy ti každý bude tvrdit, že si už lístek předtím koupil v předprodeji na svém stadionu. Ale je to fakt na hovno, přijít pozdě na fotbal kvůli takovýhle kurvě zlodějský. Vykrást pokladnu...to může napadnout jenom kreténa.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Toluen je svinstvo :/ .. Jenze on je ten jedinej koho muzou banikovci vinit. A ne zadnou ochranku. Nebo snad aby to nakonec hradil ten kterej byl okradenej? To uz je snad uplne k smichu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pokladnikovi k úhradě nedával. Co ten zmůže proti davu.

Reagovat
smazaný uživatel

Normální kluby mají okýnka kam tak tak prostrčíš prsty. Zcizení lístku jasná vina pořadatele!

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

A tuhle sračku myslíš vážně? Takhle by se dala obhájit skoro jakákoliv zlodějina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nás trochu houpe .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je možná to nejlepší, co mohli udělat.

Reagovat
db18

...nebo se domluvit s Baníkem, lístky by zaplatil klub a od vlastních fanoušků by ty peníze snad už zpátky dostali...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne tohle je fakt zvrácené myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

a to je tam meli poustet za hezky usmev?

Reagovat
db18

Jasně, k čemu ta ochranka je, když tomu nedokázala zabránit?

Reagovat
smazaný uživatel

to maji prodavat listky s pistoli v ruce? Tomuhle se totiz nijak neda zabranit, pokud nejake tupelo udela takovouhle nepochopitelnou vec

Reagovat
db18

...tomu, že to začne rozdávat se nedá zabránit? V Jihlavě jich je dost a chránění jsou od hlavy k patě - to mi neřikej, že nemůžou zadržet jednoho zloděje...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo - Znojmo zase nedalo šance - a já čekal, že tentokrát to urveme a konečně bude chvíli klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Znojma. Cirkus Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme si za to sami - šance byly... Akorát sudí se moc nevyznamenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tady asi jediný kdo nechce aby Znojmo spadlo !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne - určitě je nás víc... Mě třeba daleko víc vadí Příbram a bez Jihlavy bych se taky obešel...

Reagovat
Filipow

Byls tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale sledoval jsem to... Moc se nedostanu z baráku... A když už někam vyrazím, tak ne na fotbal... Holt je ze mě gaučák, ale zatím s tím nic neudělám.

Reagovat
PISTOLERO

Cirkus Krleš

Reagovat
smazaný uživatel

Proc cirkus ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se řvalo kdysi na jejich fans na Bazalech Přijelo jich cca 600 a hráli nějakou "dechovku" a pod.

Reagovat
Slejdy

bys tady musel bydlet abys to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubeš.

Reagovat
Euphael

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, ze nedal Kyselovi se Smejkalem cervenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Hubníkovi červenou v první půli?

Reagovat
smazaný uživatel

No piskal to hrozne. Ja nechapu, ze neco takovyho ma licenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbenec Damkové, stejně něco jako Ardeleanu.....

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevybereš - Znojmo bylo dneska taky pískaný strašně...

Reagovat
smazaný uživatel

Az prijede Boleslav do Plzne, tak po nich budem hazet auta, kdyz voni po nas piva..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat, prostě v pondělí přes Teplice jdeme na třetí místo, na Plzen sice budem pořád ztrácet, ale Teplice bez Mahmutoviče se už před nás nedostanou

Reagovat
risk je zisk

zatim 2 body v tipovacce

Reagovat
Miguel19

Ta hra je špatná no..docela křečovitá. Tlak si pořádně nevytvoříme, šance moc nemáme.

Ale vybojovaný 3 body, hodně důležité. Bolka je silná. Do přestávky už nesmíme zaváhat. Na jaře to ukopeme..

Reagovat
smazaný uživatel

No nerekl bych. Hra neni spatna, Bolka je akorat silnej tym, s dobrym stredem. Myslim, ze jsme uz z krize venku.

Reagovat
db18

My v krizi ani nebyli, jen kluci měli ještě kocovinu

Reagovat
Miguel19

Tak jsme za ty roky namlsaní no..mně to ok nepřijde. Moc šancí si nevytvoříme..

Ale prostě takové utkání musíme vyhrávat (jako Sparta), když se herně nedaří ale vyhraje se bojovností..

Reagovat
smazaný uživatel

snad 1 kritika fandy Plzně.

Reagovat
goodbay

Měli jste v nohách LM, myslím si, že i po průběhu zápasu musíte být spokojeni.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný no..já mluvil obecně za poslední dobu..

Reagovat
Manik...

na jaře to doplatíme...

To se hodí víc ne?

Reagovat
iamek

Otresny fotbal a ten rozhodci ty vole bylo co ?

Reagovat
Sosi

Proč ti fanoušci na konci tak blbli? Viděl jsem jen závěr

Reagovat
smazaný uživatel

asi meli vsazeno, ze budem kopat penaltu a vono nic

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavý na ty Teplice. Snad se v tom boji udržení. Čím víc týmů, tím líp..

Snad to zranění Mahmuta je nevykolejí..nejdůležitější hráče mají zdravé, tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě nemají. Mamut zraněnej, Grigas zraněnej, Lüftner zraněnej.

Reagovat
Miguel19

Jim stačí Litsingi, Nivadlo a Ljevakovič..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jim bude davat goly?

Reagovat
Miguel19

Litsingi

Reagovat
Miguel19

Dyžtak jim půjčíme Wágnera..

Reagovat
db18

Což by byla největší blbost...

Reagovat
db18

Zraní se jim ještě Nivaldo a jsou herně tam, co minulý rok...

Reagovat
F.Torres

Snad to neudrží, oni by to stejně rozprodali. První trojka snad bude ze složení Liberec, Plzeň, Sparta a o 4. místo v pohárech se bude bojovat mezi Boleslaví a někým z poháru..

Reagovat
hefy

V Boleslavi to je vždycky těžký, dneska to jsou hrozne důležutý body.

Reagovat
smazaný uživatel

Třinec-Budějice http://hooligans.cz/images/photos/20.jpg (fans FCB)

Reagovat
TheAdy

kterej z nich si ty ?

Reagovat
Sosi
Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi nekdo netvrdí že ze to Plzni pískal férově za stejné fauly nedostávali karty a ten konec to byla jenom třešnička na dort pana rozhodčího .

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zofka

Smůla odchází a od teď Jablonec pojede na vítězné vlně

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je repre pauza a pak poslední dvě kola před zimní pauzou.

Reagovat
db18

Takže s Brnem jen remíza... (i když porpvé po pauze hrajeme venku)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že vyhodí Straku to si pomohly dostat 6 fíků tvl

Reagovat
adalbertus

příbram paráda

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

by mne zajímalo kolik trenér se prostřídá v příbrami do konce ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

sestoupivší se mi líbí a snad to tak bude i po 30. kole

Reagovat
Kypřící prášek

pribram si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nemáme nejvíc inkasovanejch

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník dal hattrick, svět se v prdel obrací

Reagovat
smazaný uživatel

Marnotrapná Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z venku je zlatý. Sice jsme hráli totální hnus, ale s tím kádrem co máme - co byste chtěli víc? I když je pravda, že Slávia taky marná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsestli sestoupíme ve společnosti takových ubohých týmů, tak ať se na to Vaculík vykašele a jde radši sponzorovat basketbal s plaváním...

Reagovat
centos

To si asi říkají všichni z dolní poloviny tabulky.

Reagovat
Aldeano

No, Koubek to výsledkově tada nezdvihl...

Reagovat
Jackmaker1989

Je prosím vás niekde Olomouc - Sparta online? Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neuro

jsi z Chebu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic - Slavia zase plichtí... Prostě nedáváme šance... Ale aspoň už nedostaneme gól z každýho druhýhou vejletu soupeře přes půlku... Tak snad v zimě někdo přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená plichta.

Reagovat
Rarášek

Lavička to prokaučoval ......

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam měl dát? Přikryl je v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mateje..

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom jsem taky volal, ale zase na druhou stranu Mareček špatně nehrál. Já bych dneska viděl hlavně chybu v tom, že nám nezahrály oba kraje hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci byl dnes nejlepsi na hristi, Marecek spatne nehral, ale Matejovsky ma v predfinalni fazy uplne jinaci kvalitu a ta se dnes hodila.. Navic misto Dockala naseho nejkreativnejsiho hrace tam dal Bednare a nechal hrat dnes nevyraznyho Lafatu..pak uz to bylo jen o Krejcim a nakopech.. Taky to vidim jako prokauc Lavicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jakou zaslouženou remízu, protože sme dneska letos nezahráli. Je otázkou, jak by to vypadalo, kdyby místo Marečka hrál Matěj a třeba nezablokoval tu střelu tuším Navrátila.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme lepsi.. Chtelo to proste zvolit spravne hrace, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme úzkej kádr no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny co nemame je uzkej kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny co nemame je uzkej kadr.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzivní části prostě máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Konate, Prikryl, Bednar, Matejovsky na lavicce.. Takhle sirokej kvalitni kadr jsme nemeli tak osm let.

Reagovat
Rarášek

Dočkal dneska ale hrál taky hrozně.. tolik toho nezkazil za tu dobu, co ve spartě je, jako v tomhle zápase

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo.. Ale je schopnej zrychlit hru, navic na nej jrali osobku.

Reagovat
Rarášek

Je pravda, že po jeho odchodu se hrálo Vácha vybojuje mič,nahraje Krejčímu, ten nacentruje a Zlámal vykopává..

Reagovat
smazaný uživatel

Ptave.. To sem si zanadaval jak sem videl to stridani..

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejčí selhával no.

Reagovat
smazaný uživatel

Celymu tymu chybely finalni faze.. Krejci ale hral jinak skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček hrál docela připosraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Debutant no.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Krejčí se dokázal individuálně prosadit, tak tu finální přihrávku vždycky zkazil.

Reagovat
Rarášek

Matějku, Tiémoka.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho Konateho? Krejčí se dokázal přes šumáka prosazovat a za druhýho krajního hráče šel Bednář, Lavička to logicky nechtěl víc otevřít.

Reagovat
Rarášek

Kdy už přišel Bedna místo Dočkala, tak bych stáhnul Marečka a dal tam Konatého/Matějovskýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Bál se těch breaků Sigmy a Mareček je o dost defenzivnější, než Matějovský, ale zase je víc připosranej.

Reagovat
Rarášek

Tak jasně, že s ebylo čeho bát, ale sakra.. nechat to dohrát takhle, to bylo hrozný. Tak měl stáhnout Lafatu, kterej dneska snad netrefil bránu. Prostě, určitě se tam dalo něco vymyslet.. podle mě to dneska Lavička nezvládnul uplně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

On je Lavička dosti defenzivní kouč. Lafata měl asistenci, zapojoval se dobře do kombinace, stahoval se do středu hřiště a rozdával balóny. Spíš průměrnej výkon od něj.

Reagovat
Rarášek

Tak a teď s představ jak by ty balony rozděloval Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Ale představ si, jak by dopadly ty 2 nebezpečné breaky Sigmy, kdyby je místo Marečka zkoušel zastavovat Matějovský.

Reagovat
Rarášek

Já myslle, že se ted bavime o vymene za Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No za Lafatu tam dá jenom Bednáře a ten pokud nemá stopery unavený je k ničemu.

Reagovat
Rarášek

V tomhle zápase to prostě měl změnit, tečka. Bylo hodně rešení, škoda.. remíza nakonec dobrá , ale pořád mi to nedá.. mohlo to dopadnout líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo

Reagovat
goodbay

Remíza by byla dobrá, kdyby gol Sparty padl mezi 75.-90. minutou. Takhle na to měli celý poločas a nevymysleli vůbec nic. Asi taky trochu zafungoval faktor nového trenéra. Až pak se zase bude vzpomínat případně která ztráta Spartu stála titul, tak než si zase někdo vzpomene jako např. loni Limberskýho skok ve vápně, tak i tahle ztráta v Olomouci může rozhodovat o titulu.

Reagovat
Rarášek

Hele, vidíš vůbec někdy něco pozitivně? Tohle v bitvě o titul vůbec nic neznamená, pořád máme náskok, pořád jsme první, pořád jsme to MY, kdy má největší šanci na titul.

Reagovat
goodbay

Čekal jsem na tvoji reakci. Sice to vypadá, že jsem pesimista. Ale jen nejsem přehnaný optimista, nýbrž realista. Konkurence a nároky na počet bodů v konečném zůčtování se zvyšujou, tak musí být i nároky vyšší. Navíc se může stát, že 4 roky po sobě nebude mít Sparta titul!! Což je opravdu tristní bilance. Ano, kdybychom ho vyhráli loni a ted hráli LM, byl bych benevolentnější, ale pokud letos nezískáme titul, tak už asi opravdu nikdy. Vše nám hraje do karet a my si to umíme vždycky tak podělat. Já ti říkám, že to na podzim nebyla poslední ztráta. Ještě minimálně 2 body ztratíme. Podle toho jak znám Spartu.

Reagovat
goodbay

Jo a tahle ztráta mi hodně se.re!

Reagovat
Rarášek

"Určitě ztratíme, podle toho jak znám Spartu" To je blbost, tomu přece sám nevěříš.. takovýhle úvahy sem nepatří Je to jenom jedna ztráta, nesuď dne před večerem.

Reagovat
goodbay

Nj, trochu frustrace . Samozřejmě si ty ztráty nepřeju, ale obávám se velice, že tich 42 bodů za 16 kol neuhrajem. Pokud ano, budu spokojený.

Reagovat
Sosi

Filipa Šedivýho je na Fandovi škoda...

Reagovat
goodbay

Hm, tohle je bod zlomu podzimu. Plzen ještě ten náskok za ty 2 kola stáhne. Hrozná hra, krom Krejčího, Váchy a možná Vaclíka s Hušbauerem to stálo za hovno. Všichni podklouzávali, obrana nejistá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to hned vidět tak černě! Bolka doma bychom měli porazit a Jablonec nemá bůh ví jakou fazónu! Zníš jako slávista!

Reagovat
goodbay

Protože vím, jak Sparta má vachrlatou formu. Jeden zápas po.sere a pak se 5 zápasů hledá.

Reagovat
Ligter

Ještě jsme se úplně nezbavili té lability.

Reagovat
goodbay

Navíc prostě je to celkem ostuda. Místo abychom si zvyšoval náskok na podzim (když nehrajeme evropu), tak to funguje vždy tak do 10.-11. kola a pak už je to max o tich 5 bodů. Přesně takhle to bylo předloni. Ted jesli zase budou nějaké změny přes zimu, tak to může Spartu opět položit. Tohle je strašná škoda. Nevyužíváme situace k vybudování si dobrého náskoku, který není možné stáhnout. Osobně jsem chtěl po podzimu mít přes 40 bodů (včetně) a teď to vidím jako maximum, kterého nemusíme vůbec dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Goodbay je docela strašpytel.

Reagovat
goodbay

naja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v to samý

Reagovat
smazaný uživatel

No ... že by Plzeň zahrála v Bolce nějak o hodně líp, bych neřekl. Stejně, jako se náskok snížil, se mohl i zvýšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem dost zvědavej, jak zahrajou v Brně, protože tam to je pokaždý dost ošidný.

Reagovat
db18

Remíza, jestli budeme pokračovat v nastoleném trendu poreprezentačních zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Já se výjezdu do Brna/Liberce/Jablonce a Teplic bojím každej rok.

Reagovat
db18

Já se pravidelně bojím akorát Liberce u nás... (a výjezdu na Spartu, ale to není fotbalem )

Reagovat
Aldeano

Jsi teď ve vlaku/autě?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, letos jsem se na Olmík vykašlal, protože pro mě není neděle večer ideální termín a soused tam nechtěl jet no. Ty jsi byl?

Reagovat
Aldeano

Nn. Ale skvělý support tam byl. Nechápu, že tam bylo více lidí, než na jaře kdy se hrálo o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo stejně podle mě.

Reagovat
Aldeano

Vážně? Přišlo mi, že na jaře to úplně plné nebylo. Ale když si říkal, že Sancho zůstal před branami, tak se není čemu divit...

Reagovat
rufus

Včera byl support o hodně horší než na jaře. Pro mě docela zklamání. Lidí nebylo zas tak málo, ale fandila tak třetina kotle. Nebyl ani tradiční speaker, chopil se toho nějakej kluk, kterýmu se moc nepodařilo kotel vyhecovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma

Reagovat
Rarášek

Brabec se vrátil do své typické tragické formy Ale měl zdatného konkurenta v dresu sigmy, Šindeláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole,ty Seahawks. To je proste nadhera. Defka vyborna,QB perfektni,k nim jeste Lynch. Hodne dobrej a sympatickej tym

Reagovat
smazaný uživatel

kua,to melo bejt jinam,sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono konec koncu - Kdyby nekdo chtel s nama koukat na NFL,tak se muzete pridat: http://www.eurofotbal.cz/clanky/pet-kubancu-zmizelo-v-usa-48821/?forum=1&nocount=1

Reagovat
smazaný uživatel

kvi kvi kvi co dělaji chrochtači z plzně? Omyl syn je nabroušeny na Hašu a bude to jiny boj než z nalomenyma žebrama

Reagovat
exse

Sabaton na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

kvi kvi kvi co dělaji chrochtači z plzně? Omyl syn je nabroušeny na Hašu a bude to jiny boj než z nalomenyma žebrama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žebrákum naskočila i cenzura! OK jedny zechcane vložky to jisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jimy Čert a Roman Dragoun I s Meilou jsme se toho napili

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Jim Čert konfidentem StB?

Reagovat
smazaný uživatel

VIM, jako Jaroušek Nohavica!!!! Jediny Gotak tam nebyl, protože spival!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A S Milanem Hlavsou!!! To byly časy

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava byla vzdycky hodne komunisticka.

Reagovat
smazaný uživatel

Komanči nás živili

Reagovat
smazaný uživatel

Sabaton je starostlivy 50 ti lety táta!!!FCB jedině

Reagovat
smazaný uživatel

Amon Amarth nebyli v STB maji dobre písničky

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem, jdu ramlikovat! Jit a hledat Eldorádo

Reagovat
božský John

Sparte a Plzni dochazi dech .....brace yourself

Reagovat
db18

Plzeň chytá druhý dech - pořádný nádech už přišel proti vám (pokud to zase nebyl change za superpohár )

Reagovat
božský John

Ale houby, jen uz zas jste schopny vyuzivat rozhodciho nic jinyho za tim neni...

Reagovat
db18

Spíš jsme se vysrali na rozhodčího a hledáme slabší články v mužstvech

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA VYROVNALA Z OFSAJDU Pojďme to tady taky trochu rozmáznout

Reagovat
discarda
Reagovat
Posledni Kovboj

wtf?

Reagovat
PBLead

Ač jsem sparťan, tak musím přiznat, že to byl offside. Nechápu, že to má ještě někdo zapotřebí zpochybňovat.

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Z webu onlajny.cz Komentuje Martin Pešout

Na teplická Stínadla dnes dorazilo o dost méně diváků než v předchozím domácím utkání s Plzní, i tak věřmě, že severočeské "El Clásico" bude mít dobrou atmosféru. Ano, po sestupu Blšan, Mostu a Ústí nad Labem z nejvyšší soutěže je pro Teplice právě souboj s Libercem největším severočeským derby.

Panebože

Reagovat
Sosi

Tak co, vsadil si dnes Jablonský?

Reagovat
Sosi

Jak tak Šťastný mluví, tak si asi Jablonský fakt zase vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v klidu. Pověstný "liberecký 2. poločas" teprve přijde...

Reagovat
Sosi

Pimpara fantasticky

Reagovat
F.Torres

naprosto neskutčný

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně vy zmrdi, tiket v prdeli, jděte do hajzlu Liberec zajebanej

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

chudinko, běž se vyplakat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Liberec je prostě ve 2. poločase neskuečný Ale pro Teplice strašně kruté.

Reagovat
Sosi

on je i v tom druhým hodně jalovej, jen jim vždy vyjde jeden brejk

Reagovat
REPLIKATOR

FC Haluz Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor ten Pimpara, za sezonu odehrál 11 minut a dal 2 góly To nemá ani Messi s Ronaldem dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě slušný oddíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo s Messim odehráli dohromady víc než 11 minut a dali víc než 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Varnsdorfská škola ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt čtvrtej se záporným skóre a ze 14 zápasů dát 15 gólů, to je k zblití

Reagovat
GEGE

Ščasný si to rýpnutí do Liberce mohl odpustit...Teplice sice byly lepší měli víc šancí ale Liberec měl kopat penaltu a taky několik dobrých šancí...Zatímco Šilhavý ten rozhovor dobře ustál a objektivně zhodnotil sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle rozhovory tři minuty po hvizdu jsou dost zavádějící. Já to nemůžu rozdejchat ještě teď. Liberec hraje prostě strašný hovno, ale má haluz a Kováře v brance. Bohužel tahle liga je tak zdegenoravaná, že to stačí na průběžný 4. místo no

Reagovat
diskoschlampe

Proč se navážíš do Liberce? Snad problém Teplic, že nejsou schopný přidat 2. gól ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale to neodporuje tomu, co jsem výše napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to by byl rachot, kdyby podobnou situaci (ruka ve vápně Teplic) rozhodčí odpustil Plzni. U Teplic je to každému jedno

Reagovat
monty25

No, je to strašná škoda pro Teplice. Dneska to jsou určitě ztracené dva body... Je fakt, že začátek ze strany Teplic nebyl úplně nejlepší. Šance byly na obou stranách, ale tu první čtvrthodinu byl Liberec o trochu nebezpečnější. Pak následovala ta situace, jak Jablonský rukou zablokoval nadějnou libereckou střelu. Jako fanoušek Teplic musím říct, že tady se penalta pískat měla. Je sice fakt, že ruka nešla směrem k míči a navíc byl Jablonský v pádu, ale zároveň to byla ruka hodně od těla a navíc asi znemožnila střelu, která by šla na bránu... Od 20. minuty už ale byly Teplice o dost aktivnější. Obrovskou šancí byla hlavička Salamiho, která se odrazila od břevna na čáru a pak dorážka Vachouška, při které už jsem viděl míč v síti. Bohužel to ještě Kovář stačil zázračně zachránit. Další tutovku měl Vachoušek na hlavě asi po půlhodině hry, jenže v obrovské příležitosti netrefil bránu. Zanedlouho pak Vachoušek střílel ze střední vzdálenosti a jeho střela olízla tyč. Už se zdálo, že Teplice svůj tlak v 1. poločase nezužitkují, až přišla krásná kombinace mezi Litsingim a Táborským, kterou nadvakrát zakončil Salami. Je super, že se prosadil právě on. Teplice tedy šly do kabin spokojenější, ale těch gólů mohlo (nebo spíš mělo) být určitě víc...

Druhou půli začaly Teplice úplně stejně, jako skončily tu první. V prvních třech minutách měl dvě vyložené šance Litsingi, ale v obou případech trefil Kováře. Teplicím vydržela velká aktivita asi tak do 60. minuty. Následně se do obrovské šance dostal Kalitvincev, který ale tváří v tvář Slavíkovi neuspěl. Pak tam byla deset minut taková hluchá pasáž a potom už se spíš Teplice soustředily na to, aby ten těsný náskok udržely. To se bohužel nepovedlo, když v 86. minutě přišel na hřiště Pimpara a po centru Frýdka (taky střídajícího) prakticky okamžitě srovnal... Teplice se poté ještě pokoušely strhnout vítězství na svou stranu, ale Nivaldova pěkná střela skončila mimo.

Jak říkám, pro Teplice to je strašná škoda. Dneska prostě měly vyhrát, ale bohužel doplatily na spoustu neproměněných šancí. Hra byla dobrá i bez Aidina, ale v té koncovce scházel hodně... Liberec je v tomhle prostě unikátní a letos už poněkolikáté zachránil zápas ve 2. poločase, respektive v jeho závěru. Takže mě mrzí, že Plzeň se teď Teplicím vzdálila na 4 body... Jinak abych to trochu odlehčil, tak Pimpara je žolík jako blázen. Kam se hrabe Bednář.

Reagovat
twerp

Konečně tady mají Teplice nějakého fanouška.

Reagovat
monty25

Mají jich tu víc, co já vím... Jinak já jim fandím teprve krátce, vlastně od začátku letošní sezony. Zaprvé se mi líbí jejich sázka na cizince a zadruhé je můj dlouholetý klub (Viktorka Žižkov) momentálně ve 2. lize a mě nebaví sledovat Gambrinus ligu bez toho, aniž bych někomu fandil.

Reagovat
twerp

Já si pamatuju jenom na nějakého Angmara nebo tak nějak. Žádného jiného fanouška Teplic si nepamatuju a to už tu sem pár let.

Reagovat
monty25

Jo, Agnar tu píše docela často. A jinak jsou tady podle mě i další fandové Teplic, kteří sem nepíšou tak pravidelně...

Reagovat
twerp

Tyjo, fakt si nikoho nepamatuju. Pokud myslíš Napstyho, tak toho nepovažuju za fanouška Teplic. Jinak pokračuj v souhrnech, už pár kol je čtu a super.

Reagovat
monty25

Díky!

Reagovat
efjay

Já, já, já :)

Reagovat
Agnar

Jo dík. on si mě tu někdo pamatuje?

Reagovat
db18

Ale koukám, že si se do toho vrhl po hlavě

Reagovat
monty25

Tak určitě!

Já tady pravidelně komentuju všechny svoje oblíbené týmy...

Reagovat
db18

Ale ne takovým vyčerpávajícím způsobem ne?

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Aha, tak to je on, pod PL sekci pravidelně nechodím

Reagovat
db18

*ono

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol, určitě jich je víc :D konkrétně já jsem byl v mejch 4 letech nucen chodit na domácí zápasy, za rok se z toho stala dobrovolná činnost a od tý doby do mejch nynějších 21 let je to rtinní záležitost :D ... jen prostě nekomentujeme články no a minulou sezonu jsme o sobě radši na EF nedávali moc vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Pimpimu tohle hrozně přeju.

Jinak božskej Johne, dneska u nás hrála vaše juniorka a výsledek dost odpovídající. Nakonec jsem asi rád, že teď za juniorku zas nechodim, stejně by z tohohle prémie fakt nebyly. Lidi z vašeho áčka byli neskutečně znát, hlavně teda Novák, a to hrál střed zálohy, neskutečný zvíře, fyzicky uplně jinde, všichni naši od něj lítali. Vukadinovič taky, ten si to dvakrát u lajny kopl a dva góly, nikdo ho nechytl.

Vilda Fendrich u nás dělá teď jedničku, přeju mu to, ale pochybuju že mu to vydrží, Porcala podle mě jen tak neodstavěj... I když, když tu byl Kovář tak to taky tak udělali a kde je teď. Justa byste si už mohl vzít fakt zpátky, on je hroznej ty vole. Ani ve vaší juniorce by si snad neškrtl.

Reagovat
božský John

Ja dneska zachytil vysledek, stve me, ze nemuzu chodit, jsem v Praze ale hned jsem si na Tebe vzpomnel, jak jsem to videl

A za vas teda zadny z acka nehrajou? U as to je zvykem, ze se tam rozehravaj hraci, co nehrajou v acku nebo byli zraneny, ono to je dost znat no ...

Jinak Justak je hroznej jo? To je skoda

Reagovat
božský John

Jinak z Vukiho mam radost, hroznej dric

Reagovat
cristiano.K.

300. pro Slavii Praha

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

asi ať nespadnou viď? Tak to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele