Gambrinus liga - souhrn 13. kola

08.11.2008, 19:04, aktualizováno 10.11.2008, 19:09
Komentáře a souhrny
Baník Ostrava letos jako první vyhrál v Mladé Boleslavi a v tabulce je druhý. Sparta dokázala doma porazit 2:0 Zlín. Vedoucí Slavia nezvládla druhý poločas utkání v Českých Budějovicích přišla o dvougólový náskok a nakonec se bála i o bod. Naopak Olomouc zvládla roli favorita a přejela Příbram...

Sparta Praha - Tescoma Zlín 2:0

08.11.2008 17:00

Góly: 58. Patrik Berger, 76. Miroslav Slepička

Fotbalisté pražské Sparty zvítězili v předehrávce 13. kola 2:0 na Zlínem a alespoň do zítřka jim patří třetí příčka. Výhru Pražanů režíroval navrátilec do sestavy Patrick Berger, druhou trefu přidal Miroslav Slepička.

Zlín začal utkání dobře a prvních deset minut měl častěji míč na svých kopačkách, ovšem s první brankovou příležitostí přispěchali domácí. Průnik a přihrávku Marka Kuliče posunul Vacek na Kladrubského, ten nastřelil pouze brankáře Kořínka. Ve 25. minutě mohla letná slavit, jenomže ve vyložené šanci selhal Kulič. Ex-mladoboleslavský útočník převzal Kúdelovu kolmici, udělal brankáři kličku, jenomže pak v záklonu špatně vystřelil a před prázdnou brankou odvracel Pazdera.

Sparťané se hnali dopředu a svému soupeři chtěli co nejrychleji zasadit smrtící úder. To se Spartě nepodařilo ani ve 40. minutě, znovu pronikající Kulič naservíroval přihrávku před branku Vackovi, ten trefil pouze jediného obránce stojícího před prázdnou brankou. Nevyužité stoprocentní šance Sparty znamenaly poločasový stav 0:0.

I po přestávce byli aktivnější domácí, ale první zahrozili Zlínští. Libor Žůrek utekl po pravé straně a střelou nechal vyniknout Jaromíra Blažka. O dvě minuty později se už na Letné slavilo. Na povedenou střelu Patrika Bergera k tyči z dobrých pětadvaceti metrů brankář Kořínek nedosáhl – 1:0.

Sparťané pokračovali v tlaku i nadále, vysoko nad střílel Kóňa. Hosté hrozili velmi ojediněle, ale když už se do šance dostali, tak to stálo za to. V 75. minutě mohlo přijít vyrovnání, hlavičku Zbožínka tečoval Zúbek, brankář Blažek Spartu zachránil. Okamžik na to Sparta vstřelila druhý gól. Opět aktivní Kulič pronikl po pravé straně, přihrávkou vybídl Slepičku, který se z deseti metrů nemýlil – 2:0. Pražané se po druhé brance definitivně uklidnil a utkání v klidu dohráli.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Slovan Liberec 0:0

09.11.2008 10:15

Góly: -

Premiéra nového trenéra Viktorie Žižkov Zdeňka Sčasného skončila ziskem jednoho bodu. Domácí Žižkov v nepříliš hezkém utkání remizoval s Libercem 0:0. Zápas hodně poznamenal špatný terén, který prakticky znemožňoval pořádnou kombinaci.

První střelu na branku si připsali hosté, konkrétně Dočkal, mířil však vedle. Až v 19. minutě přišla první vyložená branková šance. Švancara přihrál Stracenému, ale ten ranou o několik centimetrů přestřelil. O dvě minuty později zahrozili nebezpečně i hosté. Dočkalova střela změnila směr do míst, kde právě stál Bartalský, domácí brankář měl velké štěstí. O další rozruch v pokutovém území Liberce se postaral Petr Švancara, ten se uvolnil a centrem vybídl Vozábala. Švancarův spoluhráč však promáchl. Hráčům obou celků znemožňoval lepší kombinaci špatný terén, Žižkovští totiž nevlastní vyhřívaný trávník. První půle další zajimavé akce nepřinesla, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhého poločasu vlétli lépe domácí fotbalisté. V 52. minutě opět centroval Švancara a našel Koukala, jenomže jeho pokus hlavou šel těsně vedle levé tyče. Od této chvíle se nehrál pěkný fotbal, jak Pražané, tak i Severočeši kazili přihrávky. První střelu mezi tři tyče ve druhé půli viděli diváci až v 82. minutě. Novotného vychytal robinsonádou brankář Zlámal. Okamžik na to vystřelil i Koukal, Zlámal však neměl problémy. 3891 diváků na Žižkově sledovalo nepříliš hezké utkání, to nakonec skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Viktoria Plzeň 1:2

09.11.2008 15:00

Góly: 88. Tomáš Polách (pen.) - 29. Jan Rezek, 83. Jiří Mlika

Brno doma nestačilo na Plzeň a prohrálo 1:2. Plzeň zaslouženě vyhrála, když ještě několik šancí neproměnila, domácí skórovali až v závěru z penalty. V zápase byly uděleny dvě červené karty.

První větší příležitost měl plzeňský Rezek a jeho střela hned znamenala branku. Gól vypracoval Petžela, který uloupil míč Živnému a Rezkovi poslal míč na zlatém podnose před prázdnou bránu, bývalý sparťanský zakončovatel poté už nemohl nedat – 0:1. Hosté mohli zvýšit své vedení ve 38. minutě, kdy Kolář přešel přes tři hráče Plzně a předložil míč před prázdnou bránu Krbečkovi, ten chtěl balon jen lehce doklepnout do brány, ale toho využil brankář Lejsal a zázračným skokem míč chytil. Poločas tak skončil za stavu 0:1, když Brno ani jednou nevystřelilo na bránu.

Plzeň navázala na trend zahazování tutovek z první půle v 66. minutě. Po kiksu brněnské obrany postupoval na Lejsala Petržela, udělal brankáři kličku, ale místo brány poté trefil pouze tyč. O deset minut později se své šance dočkalo také Brno. Po centru hlavičkoval Došek, míč ještě přizvednul obránce a Ticháček vyškrábával míč na roh. Druhý gól Plzně přišel v 83. minutě a vsítil ho Jiří Mlika. Mlika po špatném ofsajd systému Brna postupoval sám na Lejsala a počínal si jako zkušený mazák, když ránou pod nohy gólmana zakončil – 0:2. V 85. a 87. minutě přišly dvě červéne karty, každá na jedné straně. Tu první dostal za faul na půlce domácí Švejnoha a tu druhou potom Trapp z Plzně, který fauloval v pokutovém území a daroval tak domácím penaltu. Tu v 88. minutě zkušeně proměnil Tomáš Polách, když poslal brankáře na opačnou stranu, ovšem Brno další gól nepřidalo a prohrálo doma s Plzní 1:2.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK Teplice 1:1

09.11.2008 15:00

Góly: 3. Jaromír Šilhan - 71. Vlastimil Stožický

Zápas na Kladně, kde domácí změřili síly s Teplicemi, skončil smírně 1:1. O branky se postarali ve třetí, respektive 71. minutě Šilhan a Stožický. Pro červenou kartu zápas nedohrál teplický Sabou.

Třetí minuta a první gól. Bleskový nástup mělo domácí mužstvo, když ho poslal do vedení hned z kraje zápasu Jaromír Šilhan. Šilhan se trefil hlavou po rohu, Tepličtí gól málem odvrátili, nakonec si ale balon jen přizvedli pod břevno - 1:0. Ve čtrnácté minutě mohl zvýšit vedení Kladna Beneš, ale ze dvou metrů netrefil ani branku. Tři minuty před přestávkou pak měl další velkou šanci za domácí Cigánek, ten vystřelil do břevna. V samotném závěru první půle se pak osmělili i hosté, když nejprve střílel Vachoušek a Pavlík vyrážel na roh a po něm poté nebezpečně hlavičkoval Strnad, ovšem mimo.

Ve druhé půli mělo další šanci Kladno, když hlavičku Beneše zastavil až na brankové čáře Belic. Tři minuty na to se potvrdilo známé nedáš - dostaneš, když v 71. minutě vyrovnal účet zápasu Vlastimil Stožický. Stožický se trefil z 35 metrů, když jeho centr prošel až za záda Pavlíka - 1:1. Vzápětí po gólu mohly Teplice otočit zápas po střele Mahmutoviče, ovšem míč letěl těsně vedle. Deset minut před koncem byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě teplický Sabou a v závěru střílel mimo kladenský Bartoš, na výsledku se ale již nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Bohemians Praha 2:1

09.11.2008 15:00

Góly: 16. Filip Klapka, 68. David Lafata - 85. Roman Dobeš

Jablonec v posledních kolech neměl sice nijak oslnivé výsledky, ale dnes zabral a výsledkem je výhra 2:1 nad Bohemians Praha. O tu se gólově postarali domácí Filip Klapka s Davidem Lafatou, na druhé straně Roman Dobeš.

Na začátku byli domácí fotbalisté aktivnější než jejich soupeř a málem se dokázali také prosadit. Nejprve prověřil Beláně hned dvěma střelami záložník Tomáš Michálek, ale hostující gólman obě lapil. Zanedlouho pro změnu hlavičkoval David Lafata a moc k úspěšnému zakončení skutečně nechybělo. Míč ovšem poslal nad břevno.

V 16. minutě se už ale Jablonec radoval. Po přihrávce od Pavla Eliáše pálil Filip Klapka a dokázal míč propasírovat až do sítě a otevřel tak gólový účet tohoto zápasu. Po brance se hra vyrovnala, další šanci na skórování měli však svěřenci kouče Komňackého. V 29. minutě ale zklamal v zakončení útočník Lafata, jenž bránu vůbec netrefil. Jednu z mála šancí na vyrovnání měli Bohemians pár minut před přestávkou. Jablonského střelu vyrazil skvěle Špit, míč se ovšem ještě dostal k Marku Kinclovi, jenž trefil břevno.

Také úvod druhé půle patřil Jablonci, ten se ale k ničemu zajímavému nedostal, naopak nechybělo moc a v 60. minutě to mohlo být 1:1. Jenže po centru Macháčka vychytal rybičku Kincla gólman Špit. Skóre se tak stále neměnilo a navíc v chladném listopadovém odpoledne diváci v Jablonci ani moc zajímavých příležitostí neviděli. V 68. minutě však domácí fotbalisté zvýšili své vedení. Po centru z pravé strany pálil z voleje Lafata a nádherně poslal míč do brány. Tentýž hráč měl na kopačkách ještě jednu branku, ale Turtenwald dokázal jeho pokus vyrazit. V závěru na místo toho naopak Bohemians dokázali snížit. Chybu obrany potrestal Roman Dobeš. To bylo z jejich strany ovšem vše.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 4:1

09.11.2008 17:00

Góly: 21. Tomáš Hořava, 55. Tomáš Janotka, 63. Michal Ordoš, 66. Michal Ordoš - 11. Daniel Huňa

I přes prvně inkasovanou branku získala Olomouc další tři body. Příbram využila své jediné příležitosti k vedení, do poločasu však bylo srovnáno, aby v děsivé jedenáctiminutovce ve druhé půli rozhodli domácí o třígólovém vítězství.

Neuběhla ani minuta a Janotka mohl otevřít skóre. Po Melinhově centru na vzdálenější tyč minul. Poprvé se do vápna dostali hosté v 11. minutě a hned se radovali z gólu. Pleško našel centrem Huňu, který vyhrál hlavičkový souboj a míč zavěsil do šibenice. Tu vymetl na druhé straně i Hořava, technickým pokusem z dvaceti metrů překonal natahujícího se Slavíka. I nadále se příbramští hráči ocitali v útoku ojediněle, ale i domácí se k nebezpečné střele nedostávali zrovna často. Jen pět minut před koncem ještě nepřesně, přesto nebezpečně vypálil z přímého kopu Melinho.

Do druhého poločasu vstoupil skvěle Janotka, nejprve se blýskl uvolněním přes Mišuna a následnou střelou, kterou musel dobrým zákrokem vyrazit Slavík. V 55. minutě už se radoval z gólu. Hubník poslal před branku míč, který sice Ordoš minul, ale Janotka v pádu míč do branky dopravil. A domácí v gólech pokračovali. Melinho vyslal za obranu před pár minutami nešťastného Ordoše, který chladnokrevně sám před brankářem obloučkem poslal míč do sítě. Uběhlo jen jedenáct minut od vedoucího gólu Janotky a Sigma vedla již o tři branky. Onofrejův centr do vápna doslova došel za branku po šťastné teči Ordoše. Ani střídající junioři nenechali Příbram alespoň zkorigovat, zápas tak skončil jasným a zaslouženým vítěszvím domácích.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 2:2

09.11.2008 20:00

Góly: 72. Tomáš Necid (vl.), 78. Tomáš Stráský - 35. Jan Riegel (vl.), 39. Tijani Belaid

Velké trable si nadělala Slavia v závěru po prvním poločase tak jasného zápasu. Remíza nakonec může těšit právě lídra tabulky, trenér Tobiáš je určitě šťastný za vydřený bod díky zlepšenému výkonu po změně stran.

Od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude v zápase hrát prim. Hned ve čtvrté minutě se sám před brankářem neprosadil Švento. O chvíli později zase Necid netrefil sám na malém vápně ideálně míč. Poté však následoval útlum, který až deset minut před koncem definitivně uzavřel šťastný gól favorizovaných hostů. Krajčík rozehrál přímý kop nakrátko na Jarolíma, který nevystřelil z dálky nejlépe, nicméně Rieglova teč byla natolik precizní, že míč zapadl za Kučerova záda. A právě šťastný střelec byl i u dalšího gólu, který přišel po pouhých čtyřech minutách. Na vápně si chytře narazil s Belaidem, ten se vyhnul souboji s Žižkou a míč z malého vápna propasíroval do branky.

Jihočeši vstoupili do druhé půle houževnatě, ale ani Mezlík ani Benát nenadělali svými pokusy Vaniakovi problémy. Jenže to domácí neodradilo a zasloužené ovoce přinesla 72. minuta. Osud se chtěl Českobudějovickým odvděčit, a tak stejně jako hostům, tak i jim dopřál první branku. Necidovo odvrácení přímého kopu před vápno využil k dalšímu pokusu Šíma. Ten mířil přesně na Vaniaka, jenže právě Necid míč nešťastně tečoval a brankář neměl šanci zareagovat. Aby toho nebylo málo, tak se v 78. minutě již body dělily. Šímův centr našel Stráského a ten parádní hlavičkou vyrovnal. A mohlo být ještě mnohem lépe! Pět minut před koncem totiž opět Šíma orazítkoval tyč branky letícího Vaniaka a Horejš se možná i díky penaltovému zákroku Černého k míči nedostal.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0:2

10.11.2008 17:15

Góly: 17. Tomáš Mičola, 45. Rudolf Otepka (pen.)

Boleslav kvůli bezzubému útoku nedokázala reagovat na dvě branky lepšího Baníku. Ostravský tým se tak posunul právě před ní.

Ve druhé minutě se do šance dostal Papadopulos po centru Poláčka, nicméně hlavičku nestihl správně zamířit. Na druhé straně zase Miller skvělým vyběhnutím zmařil dobrou přihrávku za obránce pro Střihavku.To Mičolovi se vedlo mnohem lépe. Otepka rozehrál roh na vzdálenější tyč, kde byl naprosto osamocený ostravský záložník a bez problémů usměrnil míč do branky. Boleslavští si nedokázali podmanit hrací plochu a brankáře hostů moc neobtěžovali. A tak přišel druhý gól Baníku. V poslední minutě první půle stáhl Janíček za dres Svěrkoše ve vápně a jasnou penaltu s přehledem proměnil Otepka, když Millera poslal na druhou stranu.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně. Rajnoch však mířil metr vedle, hlavičku Pecky zase kryl Buček. Pokračování však nepřišlo, pondělní Boleslav nebyla tou, kterou známe z letošní sezóny. Naopak v závěru mohli zvýšit hosté, kdyby si Střihavka za obranou neukopl míč, ke kterému se tak dostal dříve Miller. Zápas dohráli ostravští hráči bez vyloučeného Ličky. Toho okopával Kalina a Lička se po něm chtěl ohnat, svůj úmysl ale nedotáhl, přesto dostal červenou kartu. Středočeši si i přesto již nic nevytvořili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1393132:930
2.Baník Ostrava1382326:1326
3.FK Mladá Boleslav1374220:1425
4.Sparta Praha1373319:1224
5.Slovan Liberec1364319:1522
6.Sigma Olomouc1364318:1522
7.FK Jablonec1354414:1519
8.FK Teplice1344513:1116
9.Viktoria Plzeň1337317:1816
10.1. FC Brno1344514:1516
11.1. FK Příbram1342715:1914
12.České Budějovice1328312:2014
13.Bohemians Praha1341817:2513
14.SK Kladno132478:2010
15.Viktoria Žižkov1322913:228
16.Tescoma Zlín132297:218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (524)

Přidat komentář
stas87

skoda...banik musi skoncit pred spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Nevadí, toto už Sparta prostě dat musela

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude v tisku slávy. Nedivil bych se, kdyby se v novinách objevilo: "Sparta porazila Zlín a už zase válí". No jsem zvědavý na Spartu na jaře, Chovanec slibuje zemětřesení, ale na druhou stranu, kdo opravdu dobrý by tam šel?

Reagovat
Tomanatura

Přednostně si myslím, že tam žádný Chovanec nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam bude jiný šašek, to je jedno. Dobří trenéři si nebudou kazit renomé ve Spartě. Možná Straka by tam šel. (ale to není dobrý trenér).

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, pořád platí, že nabídka ze Sparty se neodmítá, protože ty prachy tam pořád jsou.

Reagovat
Tomanatura

Není pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si co chceš, ale to je prostě fakt.

Reagovat
Tomanatura

Nabídka se Sparty se neodmítá pro lidi ze středu tabulky. V Boleslavi, Baníku, Slavii a Liberci by se Spartě vysmáli

Reagovat
smazaný uživatel

Řeč je o trenérech...

Reagovat
Tomanatura

Taky o nich mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

jasny a proto spartu trenoval byvaly trener liberce ze?nikomu z boleslavi a ani z baniku se nabidka za posledni leta neudelala takze si ty moudra muzes akorad nechat

Reagovat
Tomanatura

Otázka byla, jestli se nabídka ze Sparty odmítá. A já říkam ano, v Baníku, ve Slavii i v Boleslavi by vás poslali do prdele.

Reagovat
stas87

nebol v 21? vecera by do sparty isto neisel nema dovod

Reagovat
stas87

preco si nechcete priznat ze slavia je momentalne nad vami banik pomaly na stejnej urovni a bolka uz vam dycha na chrbat

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím mají ty kluby. Pokud by Sparta chtěla např. příští sezonu angažovat Hapala a on by to chtěl vzít, tak ho Bolka pustí, nepamatuju situaci, kdyby trenéra nepustili.

Reagovat
Tomanatura

Já měl na mysli trenéry těch týmů. Pochybuju, že by tam takový Hapal šel. A z toho plyne, že se nabídka ze Sparty odmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

pan je vestec koukam

Reagovat
Tomanatura

Jistě. V mé křišťálovce se nachází i další věštby, třeba jedna je o tom, že Sparta neskončí v sezoně 2008/09 na 1. místě. A ukazuje se mi, že bude mít potíže s místem druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se bavis ale o podzimu samozrejme...

Reagovat
Tomanatura

... v sezoně 2008/09.

Rozhodně je má křišťálka naprosto přesná

Reagovat
smazaný uživatel

a prvni bude, no nech me hadat - Slavie a s naskokem alespon 20ti bodu na Spartu a jarni derby vyhraje 6:0 a rok samozrejme zakonci vitezstvi v poharu UEFA kdyz jsi takovy machr tak urcite si v diskuzich z minulosti z prvnich kol muzu tyto tve tvrzeni precist ze?zejmena z dob kdy sparta vyhrala v Brne a mela na slavii naskok tusim 4 bodu...

Reagovat
Tomanatura

Těžko si můžeš přečíst něco z minulých kol, když jsem se na tomto webu začal objevovat až někdy kolem července tohoto roku. Ale kdyžtak to zkus, třeba odpovědi najdeš.

A za svou věštbou si stojím, může se vyplnit a taky nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to samozrejme vestis az ted pri teto situaci a to jsi vskutku originalni, to by nikoho v tuto chvili nenapadlo jako kdyby jsi tohle tvrdil v situaci kdy sparta v pohode vedla tabulku tak smeknu ted kloubou, jenze to tak samozrejme neni

Reagovat
Tomanatura

Ne, takto věštím před každou sezonou...

Reagovat
stas87

nezabudaj koho mala sparta nalosovaneho na zaciatku ligy okrem rna kluby zo spodku a vlastne bolku ktoru ste porazili 1:0 zo stastim tak sa ukludni to co si napisal si on nemysli ae je presvedceny ze nebude sparta majstrom a ma k tomu padny dovod a zo silnymi mate skore 1:9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když ty pochybuješ, tak z toho plyne nějaký jasný závěr . O tom, o čem píšu se vyjádřili mnozí trenéři, svého času to řekl i Uličný (ač mu nabídku nedali).

Reagovat
Tomanatura

No, asi tak. Uvidíme, koho bude Sparta chtít, podle toho hned zjistíš, zda se Sparta odmítá, či ne. Jelikož je nesmysl to posuzovat teď. Ať už v mém případě, nebo v tvém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já hodnotím na základě vyjádření trenérů, kteří v ní trénovali, chtěli trénovat či se o tom vyjádřili, né na základě nějakých pocitů. A jelikož se na situaci ve Spartě nic z pohledu oragizace nezměnilo, nemá důvod se ani měnit ten názor o trenérech.

Reagovat
Tomanatura

Já bych určitě nešel trénovat do týmu, ze kterého odešel radši sám trenér, který má výsledky otřesné, kde může kdykoliv trenéra zkritizovat Řepka a kde na tebe můžou při špatných výsledcích útočit fanoušci. Navíc když si do toho doplním kolik měsíců (v průměru) tam vydrželi trenéři....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty nejsi trenér.

Reagovat
Tomanatura

To je pravda, ale jsem člověk ( ). A trenér může uvažovat jako člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si sepsat věci, proč se nabídka Sparty neodmítala a kolik z toho platí ještě dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý nehledí jenom na peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o peníze. Pořád platí, že se Spartou je při jejích možnostech větší šance uspět jak v lize, tak pohárech než s Liberecm, Baníkem, Bolkou atd. a to i přes současné výsledky a výkony, protože má víc peněz atd. sice už to není tak jak dřív, ale pořád je v tomto ohledu napřed před těmi jmnenovanými.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim,ten klub je prohnili od zakladu-takova Boleslav nebo Banik sou ted mnohem dale

Reagovat
smazaný uživatel

Herně ano, nikoliv ovšem možnostma!

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidi ted v prestupnim terminu jak ste na tom,Chovanec slibuje velky tresk,ale ty nejvetsi ryby do Sparty stejne nedostane i kdyby meli penize

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, jestli se to uvidí. Velký třesk nemusí znamenat, že odejde 10 hráčů a koupí se 10 nových, i když bych nebyl proti, pokud by odešli hráči jako Matušovič, Kisel, Had, atd a přišel někdo schopný.

Reagovat
stas87

preco kisel?had hej ale kajo?

Reagovat
stas87

neber to tak ze ho branim preto ze je to slovak ale rozhodne neni najhorsi zaloznik berger hraje daleko horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel je kopyto, který z jedné podařené střely těží další půlrok. Na základ Sparty nemá už hodně dlouho a co by střídající sám tvrdí, že nedokáže podávat takové výkony. Berger taky není bůhvíco, ale určo je lepší.

Reagovat
stas87

no stim bergerom to podla mna celkom prehanas cakate na zofcaka az vrati z jablonca?

Reagovat
smazaný uživatel

To nepřeháním. I když se na hřišti Berger jenom plouží, tak přihrávku má daleko přesnější a i střely.

Reagovat
stas87

ze by obdoba horvata?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ač si to asi vedení nesmyslně před sezonou myslelo. Berger je úplně jiný typ hráče. Horváth je klasický tvůrce z hloubky pole, berger je hráč před vápno, kde může vystřelit či přihrát nebo si naběhnout do volného prostoru. Uměl bych si je představit vedle sebe v záloze. Berger by hrál zleva a kolem něj by to obíhal Kladrubský, Horváth uprostřed a za něj by to obíhal Hušel a k nim do zálohy by se točili mladíci nebo Kulič. Sice parta důchodců, ale mohlo by se hrát kombinačně a útočníci by dostávali potřebné přihrávky a né jak když je tam Matušovič a spol

Reagovat
stas87

mas pradu ta zaloha by bola dost dobra ale jaksi mi tam vobec nesedi ten husek matusovic to len taha jeho cas vo sparte je secteny ukazkovy priklad hraca ktory promhral jak svoj talent tak cas na prestup predsa len panathinaikos je trocha niekde inde ako sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek je dobrej, dokáže přitvrdit, ale i umí rozehrát, dobrej hlavičkář. Na DM ideální.

Reagovat
stas87

nwm podla mna je to len priemer ale pre spartu super hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě není šance uspět v zahraničí (a vypadá to, že i na poli domácím), protože ten klub už se několik let vede špatně. Takže peníze se vyhazují prakticky oknem. Trenéři si toho jsou dobře vědomi, takže podle mě nebudou riskovat jméno v tom pochybném spolku...

Reagovat
smazaný uživatel

a proto pokazde prvni osloveny trener nabidku bez vahani prijal, vcetne takoveho machra jakym lavicka bez diskuze je (a to praskl s reprezentaci 21 jen aby mohl do sparty jit) jsi velice vtipny clovek,mozna vic nez ja

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu už odmítlo tolik trenérů, že těmi řečmi se akorát ztrapňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? A z jakýho důvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

V paměti mi utkvěl Ščastný, přesný důvod si už nepamatuju. A před sezónou Sparta kontaktovala Uhrina mladšího, který řekl jasně: ne.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ščasného to bylo dané tím, že se nesnese s lidmy z vedení, není to z důvodu toho, že by Sparta nebyla atraktivní pro trénování. Uhrin trénuje v zahraničí v dobrém klubu, tudíž nepatří mezi ty, na které se to vztahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

priklad za posledni 2 roky??

Reagovat
smazaný uživatel

A proč mi tady nastavuješ kritéria?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Loni to projeli o chlup, takže tak špatný kádr asi neměli, kdyby si Lavička více dupnul, tak ten letošní kádr vypadá taky jinak než jaký je a Sparta by žádnou krizi neměla, navíc by hrála poháry, protože jak s Panathinakosem, tak Záhřebem jim chybělo štěstí a při kvalitnějším kádru by mohli "uspět i tam". Vím, že vedení jen na ***, ale i tak by schopný trenér měl uhrát titul a hrát poháry, protože ty možnosti tam jsou, jen je správně využít. A to ti trenéři vědí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen tvoje kdyby. Faktem je, že v pohárech už dlouho díru do světa neudělali a v domácí soutěži už dávno ztratili suverenitu. Takže si myslím, že doba, kdy byla pro trenéry Sparta vysněným angažmá, jsou pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že je to fakt, že výsledky nesjou, ale na jejích možnostech se nic nezměnilo a o to tu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale změnilo, Sparta zas nemá tolik peněz, aby si mohla vyskakovat. Špičkoví hráči z Gl už nechodí do Sparty, ale do zahraničí. A na levnější hráče Sparta nemá šťastnou ruku, sýtem projde opravdu málokdo - souvisí to s neúměrným tlakem médií a fanoušků, kteří mají před sebou pořád obraz Sparty z devadesátých let.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád má víc než ostatní. Výběr souvisí s trenérem. Sice hráče vybírá "sportovní komise" nebo jak tomu nadávají, ale pokud by byl trenér co k čemu v tomto směru, tak tu komisi musí přesvědčit koho jo a koho ne. Bohužel Griga a Bílek měli k dispozici prachů dost, ale přivedli většinou jen kopyta a Lavička si asi myslel, že není třeba víc. Samo, že najít vhodného hráče do Sparty, dík těm faktorům, je složitejší než u jiných, ale tak opět je to o tom využít veškerých možností, které mají či můžou mít např co se týče skautingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím jít, takže případné pokračování zítra

Reagovat
irik

Teď už nikdo no ... příchod Křetínskýho byla chyba, která půjde strašně špatně napravit, finanční prostředky na to bez ChL nebudou a máš pravdu, kdo v současnosti upřednosní nabídku z Letné před tou sešívanou ... leda srdcaři jako Lavička nebo Straka a ty vymizí ... škoda, takový sympatický klub to byl

Reagovat
stas87

perglova hlaska:za 2 mesiace sa s kretinskeho stal totalny futbalovy odbornik toto presne vystihuje spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický klub to nebyl nikdy, ale alespoň měl kvalitu. Teď jí kvalitu hledám marně. Na krajích obrany jsou úplně namalovaní mladíčci, střed obrany bez Řepky neexistuje. Záloha úplně marná - žádné pořádné křídlo, žádný mozek. Berger proti silnějším se svým pěším fotbalem absolutně nestíhá. Útok ještě ujde, takový nadprůměr. Sparta bude momentálně ráda za čtvrté místo, kvalitou jsou za Slavii, Bolkou i Baníkem. A nikdo mi nevymluví, že ne.

Reagovat
stas87

mas recht berger bol na baniu zufaly otepka ho ubehal a to mu je skoro stejne ako bergerovi

Reagovat
irik

Ale jo máš pravdu, momentálně je Sparta v prdeli ... navíc ten chovanec Lavička měl alespoň charakter ....charakter a kvalitu ... a s těmi sympatiemi je to zajímavé, neustále slýchám jaká je slavie sympatická , jakou měla 12 let smůlu , kdo za to všechno může apod. ... ale když já začínal sledovat fobal tak mi právě ze slávie bylo nejvíc zle, budu , sem a odjakživa jsem byl bohemák, ale fandím pražským klubům obecně ( vyjma střížkova ) jenom slavii nesnáším ...není to proto, že jsem sparťan, ne že bych Spartě nefandil, ale pravého Sparťana si představuju jinak ... slavii nesnáším protože mi odjakživa vadí, hlavně fandové slavie , všichni neustále tvrdí jací jsou sparťané kokoti ( nepopíram, že ta hovada co se chodí na staďáky poprat nejsou i sparťané ) , jak jsou namyšlení, jak se slávii posmívají, jak jsou zlí ... ale takové já jsem potkal jen a pouze slávisty ... neustále jsou ublížení, neustále se naváží do sparty , neustále se jim na Spartě něco nelíbí takže já Spartě fandím z poloviny vlastně ze vzdoru a z poloviny proto, že jsou mi vážně sympatičtí

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tam pridej jeste viktorku zizkov o tech slavisti taky rikaji,ze sou to kokoti...

Reagovat
irik

Však já mam Viktorku rád Dokonce jsem za ní hrával, ale to už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dobrej mamlas co?muzes mi rict kdy se spis naposledy do Sparty noviny neobouvaly?i kdyz jsme suverene prejeli pribram tak nikdo nemachroval protoze je vsem jasne v jake situaci se nachazime...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba po zápase s Příbrami, kdy se psalo, že se Sparta zvedá.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale přece železné a neubrečené Spartě nemůže nijak vadit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ji sice ne, ale me rozhodne jo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť sparťani o sobě tvrdili, že jsou nad věcí, tak proč teď čtu, že Rejžkovi za pár vět rozmlátíte hubu nebo že Černý řeže Spartu (pokud teda zrovna nenadává Slavii, že mu nechce darovat přenos, to je najednou hrdina)?

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsi nekdy ty Rezkovi nesmysly??kam se na nej se svyma prohlasenima hrabe Sivok ktereho dodnes slavisti nemuzou ani vystat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno co psal, pokud jsou sparťani tak nad věcí, jak o sobě tvrdí, tak jim to přece nemůže vadit.

Reagovat
stas87

na to ze sa hraju na najvacsi klub v republike je celkom normalne ze novinari sa do nich pustaju ale najvacsi a najlepsi neni su uz najmenej rok proste su momentalne daleko za slaviou a uz dobehnul banik a priblizuje sa bolka aj liberec

Reagovat
smazaný uživatel

no podle o tom ktery klub je nejvetsi v lize nerozhoduje jedna sezona ve ktere se smolne ztrati uz jasnej titul a probihajici sezona o tom totiz rozhoduje aktualni pocet titulu, pocet ucasti v Lize mistru ci velikost hracu kteri tymem prosli a jestli na vsechno tohle odpovis jinak nez ze je to Sparta tak jsi labilni a slepej clovek

Reagovat
stas87

to nezpochybnujem ale sparta si stale hra na najvacsi klub smolne?ved vas potopil repka za ten titul ze ho nemate je predovsetkym on a jeho skraty a ze sa k tomu nepriznal je jeho ubohost vy uz ste kricali ze mate titul a este sa hralo

Reagovat
smazaný uživatel

sparta si na nej nemusi hrat, protoze Sparta jim je!!v soucasnosti si na nejvetsi klub hraje totiz jinej prazskej tym, je to taky na S si totiz mysli ze kdyz jednou hrali ligu mistru a jednou za 12 let vyhrajou titul tak uz nas okamzite vystridali Ano loni nam to predevsim posral Repka, ale i v 10ti hracich jsme byli lepsi nez Brno a dostali jsme uplne neuveritelne smolnej prvni gol a zapas s Banikem no skoda mluvit...a to ze slavia i kdyz asi 2x ci 3x v rade klopytla a pak z cista jasna suverene vyhraje 2 tezsi (a hlavne tezkej byl ten v boleslavi) zapasy to nikdo uz z nas spartanu necekal - no i kdyz spis je tady na miste to oznacit terminem darovanych 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš snad říct že jste z Baníkem minulou sezonu prohráli smolně že ne?

Reagovat
stas87

s tou bolkou suhlas tam snad vsichni podali 2 ale nepametm si ze vy ste boli lepsi s brnom mozno sa mylim nevystriedali ale mozno vas vystriedaju

Reagovat
smazaný uživatel

no ja jsem na tom zapase s Brnem byl takze vim o tom sve

Reagovat
smazaný uživatel

a jezis uz je to tu zas

Reagovat
smazaný uživatel

co je tu zas?to ze jsme si prohrali lonsky titul sami je jasna vec a ze to bylo v tom smolnem zapase s Brnem to je taky jasne a to ze si slavisti mysli ze jsou nejlepsi diky lonskemu darovanemu vitezstvi v lize a prestastne ucasti v LM je taky jasna vec jasne letos hraji zatim nejlepsi fotbal a vedou ligu, to ale stale vzhledem k titulu vubec nic znamenat nemusi, jeste je k tomu strasne dlouha doba

Reagovat
stas87

no dobre verim ti ja uz si to fakt nepametam ale nechapem preco jakabovic a tkac nevyhodi kretinskeho

Reagovat
smazaný uživatel

prestastne ucasti v LM? Ajax vyradili se skorem 3:1 tak nevim co to zase vymejslis

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi snad ze me delas srandu ne?podle tebe byl jeji postup pres Zilinu a Ajax zaslouzenej vid? no nevim jake zapasy by mely byt vetsim prikladem stesteny nez zrovna tyhle 4 videl jsi ty vsechny zapasy vubec??asi ne to bys potom neplacal takovy blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak jen ty dva venku, v Praze neukázala nic moc ani Žilina, ani Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

se Zilinou mela spis smulu Slavia, a s Ajaxem tam kouzlil Vaniak ale stesti nebo smulu za tim nehledej dali goly postoupili nevim o co ti jde, porad se vymlouvas na to ze ma nekdo stesti (Slavia) a nekdo smulu (Sparta), jenze o tom to neni, je to o tom ze Slavia je dnes nekde jinde nez tvoje Sparticka a cim driv si to uvedomis tim mensiho blbce tu budes ze sebe delat

Reagovat
smazaný uživatel

To je mazec, dnes jsem se dozvěděl, že můj nejoblíbenější český tým - Opavu - už více než měsíc netrénuje Neček, ale Radek Látal.

Reagovat
Shevchenko

unbelievable

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nevím, jak se to mohlo stát. Dva týdny jsem se v té době nedíval na jejich stránky a jiné servery o tom neinformovaly. V druhé lize se to může stát...

Reagovat
cubinho

To jsi teda fanda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta chyba není zase až tak ve mně, jako spíše v neinformovanosti médií o druhé lize a také o nedostatečné informovanosti samotného klubu. Jak se to má člověk dozvědět? To není jako ve Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu, ne? Já Opavu nějak speciálně nesleduju a o Látalovi jsem četl hned z několika zdrojů. Takže chyba bude spíše u tebe, nejspíš žiješ v nějaké karanténě...

Reagovat
smazaný uživatel

Neptal jsem se tě na tvůj názor. Prostě jsem tuto informaci zaslechl až včera, a to se jinak o chod klubu zajímám. A už, prosím tě, nereaguj na žádné mé komentáře - od nynějška nejsou žádné z nich určeny tvé osobě, tak to respektuj, prosím.

Reagovat
cubinho

spanhel má pravdu..jestli aspoň trochu sleduješ dění v Opavě, tak by ti taková "nepodstatná" informace uniknout neměla. A navíc si myslím, že informace o 2.lize jsou celkem dostačující k tomu, abys měl jakžtakž přehled o každém týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si můžu reagovat na co chci, s tím nic nenaděláš. Ty, naplavenina odněkud z fotbalportalu, nejsi v pozici, aby sis určoval, kdo na tebe má reagovat a kdo ne.

Reagovat
stas87

dobre si hoi zotrel

Reagovat
smazaný uživatel

Já a naplavenina z FP? Tos me dostal... Slušně jsem tě požádal, tak bych očekával slušné jednání i z tvíé strany.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale alespon ze tri body doma jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže Sparta vyhrála. Aspoň něco, když Hull rupnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Co se ti stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic, pohoda, pacinky už mě tolik nebolí, Sparta si vítězstvím nad Zlínem zase až tolik nepomohla, a uznej, že pročítat po jednom vítězství ty komentáře, jak je Sparta super a co by, kdyby...prostě pohoda, ivosek v normálu, navíc Slepička dal gól, takže Rada má jasno, koho do repre - jedním slovem fajn.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

ivošek v normálu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi sázel? A Leverkusen mne zklamal... Vést tři nula a pustit to, neuvěřitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesázel, já jen občas a ještě z hecu a snad nikdy na Spartu a na Slavii (nebo proti), tojsem až moc neobjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi slávista?

Reagovat
Tomanatura

Ne, on je Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanatura kecá, já jsem slávista jak sešitej.

Reagovat
$dolar$

mozna bez toho jak

Reagovat
smazaný uživatel

No jó, taky furt porád. Slávista jak vyšitej.

Reagovat
$dolar$

Slavista sesitej

Reagovat
Tomanatura

Ale blbost, ještě na začátku sezony jsi fandil Spartě Ale po derby ses přidal k té roumné partě

Reagovat
Tomanatura

*rozumné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tady nechceš vytáhnout nějakou mou větu, jak by bylo dobře, aby Sparta postoupila v poháru - tam opravdu Spartě fandím, tak jako všem ostatním z ČR. Jinak jsem rozenej 3.5.1973, takže bejk a bejci jsou na rudou hákliví.

Reagovat
Tomanatura

Víš, že to byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, už si dávám bacha, aby z bejka někdo neudělal vola.

Reagovat
$dolar$

Taky jsem bejk 9.5

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, ty bejku!!!

Reagovat
Staenly10

Doufám že Bolka zítra nevyhraje a my dneska získáme povinný 3 body (nic proti Budějovicím)

Reagovat
božský John

Byl jsem na Baumitu...Lafata gól roku....hráli jsme dobře..ještě že Kincl je kopyto a dá ze 3 metrů břevno...super zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Sákryš, s tebou ta výhra mává, nejsi náhodou vláčnej? Ale gratuluju.

Reagovat
božský John

Ty jo kdybys to viděl,přechod do útoku v pohodě..a navíc ty lafatovy nůžky šejdrem do šibenice...lahoda..

Reagovat
stas87

tak ste to zvladli ale nedal som na vas zaspal som

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava dal hezčí.

Reagovat
božský John

To nevim,já ho neviděl ale Lafatič..celej zápas jak kdyby kouřil 20 cíg denně nedoběh jeden míč a ještě se tak kymácel a pak takovej gól...

Reagovat
$dolar$

Jsem taky dnes docela rad, Brno jsme jasne prehrali, nemel sanci ! Skoda nakonci te penalty a vylouceni ikdyz vubec nevim za co Pomalu mi zacina vychazet to co jsem tu psal pred 4 tydny a to ze Plzen do prestavky neprohraje, jen tak dal chlapci !

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň v Brně hezky. Vrba dělá dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Sigmy. Výkon lepší průměr. Pokud Sigma porazí Baník, tak by miohla Sigma pomýšlet na poháry. Ale fotbal docela dobrý. Hořava nádherný gól. Levá, pravá, to je jedno. Z něj bude dobrý hráč, pokud se nějak ,,nesekne"

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super. Teď se daří 2 zápasy v řadě. Dneska paráda akorát v Teplicích to bylo takový ušmudlaný, ale 3 body z venku máme to je hlavní. Teďka to ňák udělat ve Zlíně a doma s Banikem to bude nářez Jinak dneska

Reagovat
smazaný uživatel

:-D Vlastně 3 už

Reagovat
$dolar$

Ted prijdou dve prohry, Olomouc na to hrat vysoko zatim kadr nema

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, ve Zlíně neprohrají.

Reagovat
$dolar$

Tam remizuji, Zlin se pod Standou zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Kdyby byly 4 body z obou derby, tak bude spokojenost. Sigma na to má.

Reagovat
$dolar$

Bude 1 maximalne 2 a to proti vam nic nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad 3. Zlín má Levýho, ale ne kvalitní tým, proti Baniku mužem překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicich byla o dvě třídy lepší. Tam Sigma mohla vyhrát klidně 5:0, nikdo by se nedivil. Bohužel to jsou paliči. Ale vyhráli tam, to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste se se mnou bude chtit nekdo prit o haluzactvi slavie?? dnes opet jasny dukaz

Reagovat
božský John

opět?

Reagovat
smazaný uživatel

no spise neustale ale oba goly zadarmo trefne to vystihl komentator: Jak slavie ke dvougolovemu vedeni prisla...

Reagovat
božský John

No když hrála třeba s váma tak mi to jako haluz moc nepřišla...nebo s kladnem....no nic nebudu se s tebou hádat máš na to svůj názor a já ti ho nebudu brát...

Reagovat
smazaný uživatel

bavim se o dnesku jeden zapas si postezuji ze nemeli stesti a ono jim hned ve stave nouzi okamzite prijde budejovice zacaly hrat nesmirne sympaticky, nekolikrat krasne vykourili slavisticky hvezdy a zacaly ty mistry sveta pomerne tlacit a hned prijde uvolneni a pohoda a klidecek pro slavisty, ja nevim uz me to prijde ze slavisti maji snad nekoho nahore kdo je ted za vsechny ty leta neuspechu tlaci, protoze jinak si to uz nedovedu vysvetlit samozrejme ze ted zapas skonci vysledkem pro slavii jeste vyssim a je tu opet obehrana pisnicka o vitezi nasi ligy a poharu uefa

Reagovat
Staenly10

To ne,jen naší ligy

Reagovat
F.Torres

prej haluzactvi slavie Aston Villa mluvi za vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Pobreč si, tobě to všichni dopřejeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nějaký chabrus na nervy, asi by sis měl, jak praví klasik, dle spisku páně Baptisty omévat přirození vlažnou vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

no chtel bys vas vsechny chytraky videt kdyby se takhle k vedeni dostala sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby taková situace nastala, tak bys byl první, kdo by tu nadával do ubrečenejch slávistů. Takže si ohřej mlíko a jdi spát.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Víš, to je tajemství uspěchu - střílet, střílet, střílet. Když se ani k té střelbě Sparta nedostane, pravda, pak se nemuže vymlouvat na smulu, spíš na nemohoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nerekl bych zase ze nestrilime - to my strilime jenze zaboha i v tech nejvylozenejsich sanci netrefime branu

Reagovat
Staenly10

Tak se ale nevymlouvej

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz me sere ze slavia vede tak se musim ivoskovi vysmat!!!!!!!!!!!! aspon da slavia goly narozdil od sralty!!!!!

Reagovat
Staenly10

.Tak Ivoskovejm komentářum u Slavie se směju každej týden

Reagovat
smazaný uživatel

jenze jakym zpusobem?jako kdyby dala goly z tech prvnich 2 sanci,mlcel bych, ale takhle zadarmo vlastne uz vyhrat zapas,to me proste i pri nasi (spartansky) situaci proste dostava a sere, nam totiz do klina takhle nic nespadne a kdyz uz se tak nahodou stane (viz gol slepicky v plzni) tak nas okamzite neco srazi zpatky (viz okamzite vyrovnani Rezka), ach jo

Reagovat
fantomas

Druhej gol byl naprosto normální. Kdyby to ten bek netečoval, je tam Necka.

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze me prislo ze normalne by ten bek mel strelu po zemi snad zastavit ne?kdyz na ty zemi lezi a ne ji odrazit rovnou do brany

Reagovat
smazaný uživatel

sak jo!!! kdyz hraji proti sparte tak se snazi a kdyz hraji se slavii tak jim to pousteji tos jeste nepochopil??

Reagovat
smazaný uživatel

na tom neco bude

Reagovat
fantomas

Tak když ta střela neletí po zemi, tak je tvá teorie vyloženě v opozici s fyzikálními zákony.

Reagovat
smazaný uživatel

no a co???? kdo se bude za 5 roku ptat jak ten gol padl??? dulezite su vysledky!!!!! ty si ivosku asi...... !!!! jinak to nechapu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dojemný příběh.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

V Plzni jste byli daleko horsi a zadne stesti by vam nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce Slavie jsou lepší hráči než v základu Sparty. To o něčem svědčí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a vas treti brankar je lepsi nez nas prvni,jasny jako zaklad mate urcite lepsi ale machrovat i s lavickou, to uz je trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

bez si resit problemy jinam.....

Reagovat
fantomas

Toleski, Šenkeřík, Šmicer, Hubáček, Vorel, Volešák, Latka, Ivana...co vy byste za to dali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z toho co jsi vyjmenoval bych chtel ve Sparte jen Senkerika - Smicer je zraneny, ten nesedi na lavicce a stejne je uz na konci kariery, Toleski u vas pekne vyhorel, Ivana zatim toho moc nepredvedl, Latka no na neho mam takovy nazor a Hubacek, Vorel to si ze me delas srandu...Volesak uz mimochodem u nas hral a hral hovno takze pochybuju ze by to bylo jiny

Reagovat
fantomas

To že ty bys je nechtěl ale neznamená, že by kvalitou daleko předčili Kučery, Bergery, Kuliče, Kušníry a Voříšky...

Reagovat
fantomas

*nepředčili

Reagovat
stas87

toleski vyhorel?

Reagovat
Tomanatura

Nojo, ale kromě Vorla a možná Hubáčka by u vás hráli všichni v základu. Tady to není o tom, koho bys chtěl do týmu, ale o tom, kdo by ve Spartě pravidlně nastupoval.

Reagovat
fantomas

Myslim, že po odchodu Kadlece by si Hubáček v klidu toho levého beka střihl.

Reagovat
smazaný uživatel

S Vorlem si fakt přestřelil...

Reagovat
fantomas

Tak furt lepší jak kuřák Blažek...

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim si ze jen diky Blazkovi se zuby nehty drzime s prednima tymama

Reagovat
smazaný uživatel

Při vzpomínce na jarní mač s Žižkovem se ještě dnes otřesu, takže v tomhle případě bych to nechal tomu Blažkovi, budu na ně hodnej.

Reagovat
fantomas

I Vorel měl pár světlých okamžiků...ale jo, na tom Žižkově sem si taky rval vlasy. Zrovna sem šel na hlavní tribunu za 250 a pak toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se shodneme, že za Spartu teď může hrát každý, kdo do toho umí alespoň trochu kopnout.

Reagovat
fantomas

Popřípadě do někoho...(viz Kučera)

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Musíš bejt prostě jinej.

Reagovat
Tomanatura

Puso

Reagovat
$dolar$

Reagovat
stas87

Reagovat
irik

Sparta snad nedala 2 góly ? Mimochodem v Budějkách dala 4...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on tu breci ze slavia ma stesti!!!!

Reagovat
fantomas

Tak do gólu to byla mizérie, pravá nefalšovaná. Pak se ukázalo, jak důležité je střílet co nejčastěji, odkudkoliv. To nám přesně chybělo proti Ville. Střela z dálky bud muže být dokonalá, nebo nepovedená. Když je ale nepovedená, muže být ještě tečovaná (jako dnes), takže je ve finále velká pravděpodobnost, že bude nebezpečná. Takže častěji to takle zkoušet, nejen ty Máro. Od vstřelení branky to už bylo daleko lepší, kombinujeme s větší jistotou a suverenitou a druhej gol jen taková třešnička. Ted to nepodcenit hlavně, nejsou uplně bezzubí.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, kdyby jste vystrelili proti ville, urcite by vam tam neco spadlo, jenze me pripadalo jako kdyby jste to chteli bagem dokopat az do branky, tolik promarnenych srteleckych prilezitosti jsem v jednom polacase uz dlouho nevidel

Reagovat
fantomas

No však, to nám chybělo. Dnes hned první rána z dálky a gol. Doufám, že je to ted osvítí a budou to zkoušet častěj.

Reagovat
Tomanatura

Ivošek opět nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

jsem uz proste psychicky frustrovan, pripada me to ze vy uz zapas v lize proste prohrat nemuzete a je uplne jedno jak pri tom hrajete - takovy Nymburk (basketbal) me to silne pripomina

Reagovat
fantomas

No co, Aston Villa nás porazila.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je evropskej pohar - to se nepocita tam Nymburk taky prohrava bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis si ze me to nesere??? aspon tu neval take srance !!!! a uznej ze minimalne 2 kluby su lepsi jak sparta !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ma byt podle tebe ten druhy jestli myslis Boleslav tak tu jsme porazili, sice v soucasnosti je lepsi ale myslim ze pri konecnem zuctovani pred ni budeme a Banik - ten je dobry akorad doma, venku je polovicni

Reagovat
Tomanatura

Poloviční Baník = Sparta celý rok.

Reagovat
stas87

treba ako v plzni ze?

Reagovat
smazaný uživatel

presne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si proste zatvrdly spartan!!! ty si nedokazes nic pripustit!!!! tema tvojema kydama si tu snazis vylecit svoji frustraci z toho ze je sparta v riti !!!

Reagovat
stas87

a dala y snad sparta za 10 minut styri kusy ako banik vo zline?

Reagovat
stas87

ale ze u vas banik vyhral treb na jar 2:1 to si zabudol?mas ciastocne pravdu ze banik ma viac bodov doma ale v poslednej dobe zacal vyhravat i vonku FCB forever

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se podívej na vzájemné zápasy top 5:

Slavia 2-1-1

Boleslav 0-2-1

Baník 1-1-1

Liberec 2-2-0

Sparta 1-0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná tabulka. Sparta získává hlavně se slabšími týmy, zdá se mi, že často považují zápas se Spartou předem za prohraný - viz Budějovice ve 4. kole. Ale to už taky přestává být pravda, pokud se kdokoli pokusí něco uhrát, často se Spartou uspěje.Pokud manšafty jako Jablonec, Olomouc, Teplice nebudou podělaný předem, bude mít Sparta co dělat, aby se dostala do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsem zvědavý, kdy se Ivosek s těmi krutými časy psychicky vyrovná. Se slzou v oku teď musí vzpomínat na dobu, kdy Tittelbach v neskutečné euforii oslavoval každý gól Sparty na TV Nova, kdy soupeře především na jaře rozhodčí (čti Sparta) nepouštěli ani za půlku, kdy si Sparta koupila, na koho ukázala, kdy válela v Lize mistrů a sparťanské srdíčko jim vyhrávalo zápasy. Zatímco Slavia byla za bezdomovce a smutně se plazila na větrnou hůrku....

Reagovat
Tomanatura

Ivošek se s tím vyrovná asi stejně rychle, jako Paroubek s vládou ODS.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vzhledem k tomu ze na plne care volby ODS projela tak by se mi to tak libilo

Reagovat
Tomanatura

Ty jsi asi nepochopil ten smysl, že?

Reagovat
Tomanatura

Ten "člověk" se nikdy nesmíří, byť jen s krátkodobou, vládou ODS. Už by ti to mohlo zadumat

Reagovat
fantomas

V těch volbách se ale jaksi nerozhodovalo o tom, kdo bude vládnout. Mimochodem v hlasování o duveru vládě mám pocit Topolánek obstál, nebo ne?

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě. Ale debaty o politice zanechme

Reagovat
$dolar$

Nn o duvere vlade by nejspis neobstal

Reagovat
fantomas

Já mám právě pocit, že už proběhlo a těsně mu to vyšlo.

Reagovat
$dolar$

Nn Hlasovalo se o NEDUVERE vlade

Reagovat
fantomas

No jasny...to vyjde nastejno.

Reagovat
$dolar$

Ale vubec V hlasovani o neduvere vlade musi nad 100 poslancu hlasovat pro neduveru vlade, kdezto o duvere vlade musi hlasovat nad 100 poslancu pro neduveru Tak abychom to zjednodusili, bylo hlasovani o neduvere vlade a dopadlo to priblizne takhle 95 bylo pro neduveru vlade a 92 proti neduvere vlade to znamena ze neduvera nebyla vyslovena ( pokud by se to otocilo a hlasovalo by se o duvere tak by bylo 92 pro duveru a 95 proti to znamena, ze by nebyla vyslovena duvera tudiz by byla rozpustena PS ) Nevim jestli jsem to dost srozumitelne vysvetlil Pochopils?

Reagovat
fantomas

Ne, protože to první souvětí si pomotal. Ale chápu samozřejmě.

Reagovat
$dolar$

Pro duveru samozrejme Hlavni je ze si pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro upřesnění, nadpoloviční většina poslanců přítomných ve sněmovně a zdržení se hlasování má hodnotu "ne", tzn. 95 pro a 92 proti by odvolalo Topolánka, jediná výhoda je při rovnosti hlasů - 100:100 (ale stejně tak 99:99, 98:98, atd.) při vyslovování důvěry je málo, při vyslovování nedůvěry stačí pro setrvání vlády.

Reagovat
smazaný uživatel

no a Zubova se klasicky zdejchla,kdyz se hlasovalo

Reagovat
Staenly10

Reagovat
$dolar$

Je nekdo z vas v MK?

Reagovat
smazaný uživatel

Cau, ja hraju.. MK JIhlava..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivosku uz mas klid?

Reagovat
fantomas

Neblbni...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo to je asi od mne naivni to by musela Slavia prohrat aby ho mel

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem to snad privolal

Reagovat
fantomas

Panebože, Necko...

Reagovat
smazaný uživatel

PODME DYNAMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
rufus

Krása.

Reagovat
fantomas

Já nevim proč, ale měl sem takový debilní tušení, že to podecenej ten druhej poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

super budejky!!!

Reagovat
Tomanatura

Jinak zkusím, dnes jsem zkouknul Istanbulské derby. Po zhlédnutí jsem došel k závěru, že GL na tom ohledně chybujících ( zřejmě záměrně) rozhodčích rozhodně není špatně. To co se dělo tam byl

Reagovat
fantomas

To sou pitomci. To se nedá jinak říct...leda za banán.

Reagovat
Tomanatura

Ivošek bude mít hody Už si zřejmě chystá řeč

Reagovat
smazaný uživatel

na ivoska bych ani nereagoval!!!

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je to zábava. Co tě dokáže v neděli večer víc rozesmát, než jeho rozčílené komentáře aneb averze vůči Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz su rad ze budejky vyrovnali tak ty jeho kecy su fakt na facku!!!! dyt on vali take blbosti ze to neni ani mozne.....,.

Reagovat
Tomanatura

A právě tomu se musíš naučit smát To tě nemůže naštvat. Já si ho představuju za tím monitorem, jak běsní a mlátí do klávesnice, při psaní komentářů po vyhraném zápase Slavie. A když SKS prohraje? To si ho představuju šťastného jako oanice při sexu

Reagovat
stas87

ta posledna veta ho dokonale vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No já myslim, že v jeho případě to chystání obnáší akorát ctrl+c a ctrl+v.

Reagovat
Tomanatura

A to ne, pokaždé dojde s nějakou novinkou, to se musí nechat Většinou mám po té novince vynikající náladu

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Děte se vycpat.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Pekne Alespon se to trochu zdramatizuje! PS: uz ztracime jen 14 bodu na titul, takze pocitam po 5 jarnich kolech budem 1. !!!!!!!!!!§§ Plzeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Tomanatura

Černý - Budějovice nás přehrály

Reagovat
Staenly10

Kurvaaaaaa,to si snad delaj srandu

Reagovat
smazaný uživatel

hosi nejvetsi haluz je ze jediny tym ktery dokazal porazit budejovice pod tobiasem su mutenice !!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti, úplně zbytečně 2 body v tahu. Tavares je absolutně nenahraditelý.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně nepochopil sestavu, čekal jsem větší zapojení hráčů ze střídačky, když základ hraje mnoho zápasů v řadě v prakticky nezměněném složení... A ty střídání během zápasu už jsem nechápal vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, proč nehraje víc Toleski, vposl.době se do hry moc nedostává, podle mě to je škoda.

Reagovat
stas87

necital si hore?podla ivoska vyhorel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenasazování Toleskiho mi nevadí, mám raději Šenkeříka, který je pro tým mnohem platnější

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejdůležitějších hráčů Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvrdá pravda, po příchodu Latky se to hodně ukázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

predem kralovany mistry naprosto prehraly Budejovice, ktere si i podle meho zaslouzili vyhrat!!takze v podstate Budejovice dnes ztratily 2 body jen tak pro info - My jsme v Budejovicich vyhrali 4:1 a to jsme podle vsech kvalitativne az 4. v lize Mistři!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

(Trumfnul sem tě!)

Reagovat
smazaný uživatel

nojo ivosek nezklamal!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a slavia vyhrala v ostrave a sparta tam prohrala blbe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je slaby,cekal sem neco lepsiho

Reagovat
Tomanatura

Jako při erekci, že?

Reagovat
stas87

ale vy ste vyhrali v budejiciach ked oni boly v totalnych srackach a teraz by ste tam nevyhrali ty mistr!!!

Reagovat
stas87

reakcia na ivoska

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi zpátky. Jednu dobu jsem měl strach, že dostáváš rozum. Rezignoval jsem v boji o titul "Bavič roku", na tohle jsem prostě krátkej.

Reagovat
stas87

to bolo na mna???

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ty reakce se zobrazují tak, že jsou vždycky malinko víc vpravo od toho, na kterého reaguješ. Oba máme svůj příspěvek pod ivoskovým na stejné úrovni, tzn oba jsme reagovali na něj. Tvůj dodatek "reakce na ivoska" byl tedy zbytečný, tvá reakce byla zřejmá i bez toho. Brzy se do toho dostaneš, i když občas je to fakt trochu nepřehledné. OK?

Reagovat
stas87

oki niekedy je to strasne neprehledne ivose asi nekde oslavuje stratu slavie alebo uz spi

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Real taky remizoval v Almeríi.

Reagovat
irik

Pěkně Budějky, škoda remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem to rozdejchal, jednu chvíli jsem myslel, že Budějovice 3:2 vyhrají. Tam opravdu musel někdo jet na školení do Turecka, Budějovice minule otočily se Žižkovem, a dneska... Vzpomínky na ME 2008 jsou víc než živé. Jinak co dodat. Že by dočasná krize nálady ve Slavii? Určitě by bylo lepší si ji vybrat teď než zase jako obvykle kolem 25. kola. Ale tak s Budějovicemi to bývaly často složité zápasy, loni jsme je doma taktak porazili, oni se na nás umí vytáhnout. Tobiáš . Nejsem nadšenej, ale nebrečím, do jisté míry jsem to čekal, dorazil mě spíš průběh, než výsledek.

Reagovat
stas87

ivosku kde si???

Reagovat
Špilmachr

Tak zitra boj o 2místo a šanci na titul Bolka nebo Banik?

Reagovat
stas87

Banik!!!

Reagovat
fantomas

Počkej na michalafcb, ten ti poví.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co je s tim Necidem,prestal flamovat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu to hodně nesedlo, proměnil jen jednu šanci, kdyby dal tu v 9. minutě, asi bylo všechno jinak, pak si spletl branky.

Reagovat
Špilmachr

Nobude to maso, nevite kde ma Banik stavět novy stadion nebo jsou lokality pořád v utajeni?

Reagovat
smazaný uživatel

nekde prej na okraji Ostravy

Reagovat
Špilmachr

Mh

Reagovat
smazaný uživatel

je to na palicu no

Reagovat
stas87

bazaly boly su a budu legendou ale banik potrebuje novy stadion

Reagovat
Špilmachr

Puvodně měl stat městsky ve Vitkovicich ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
stas87

bazaly-co sa s nimi potom stane?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim,to se zeptej nejakeho banikovce

Reagovat
smazaný uživatel

byty

Reagovat
smazaný uživatel

pry budou dělat ještě nějake geologicke vyměry a je ještě možnost že nový stadion bude na bazalech ale vic k tomu nevim...no a jestli ne tak maji tam byt bytovky.

Reagovat
honziss

Tak nový stadión se na místě Bazalů určitě stavět nebude..

Reagovat
Špilmachr

Památka UNESCO

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Kvůli čemu?

Reagovat
Špilmachr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, že jsem se zeptal na ten bazalskej zázrak.

Reagovat
Špilmachr

Galatasaray dostal náklep co? a to ve 2.minutě vedli. Bary žluta

Reagovat
stas87

tak zica este nevyhodia zatial ale uz by mohli

Reagovat
Špilmachr

No v Turecku asi padá vic gĺu v pruměru na zápas jdu se kouknout na tabulku jesli se mi to nezdá. Chodi se hlavně kvuli golečkum.

Reagovat
Špilmachr

S těmi góly to neni tak divoke Galatasaray dost vyčniva hraji divoky útočny fotbal tak i dost inkasuji, ale pak už ty pruměry klesaji

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Jarolím to v podstatě všechno hodil na Tavarese, to je hajzl. Hlavně že synovec tam chodí jak po dětské obrně a při střídání čumí na druhý straně hřiště. Janda byl všude, jen ne tam, kde měl být. Druhej gól jasně Černého atd. Prostě vinu nesou všichni, za něco stáli snad jen Suchý s Vaniakem, ale takhle potopit Tavarese, kor když se jedná o jeho nové smlouvě, to je prostě hnus.

Reagovat
fantomas

No ježiš, to sou vážně blitky. Neviděl sem ho jedinkrát ztratit míč tak, aby to za nim následně hořelo, prostě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, hrál neuvěřitelně laxně, není důvod se ho po včerejšku zastávat, i když házet to na něj je nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

no vcera uz jsem po tom mem obdarovani nemel tolik casu na zhodnoceni vykonu mistra a proto to bylo tak nekvalitni a narychlo a navic v navalu radosti a euforie takze:

Prvni polocas slavie vubec nedominovala tak jak vsechny dnesni noviny a informacni servery pisi, protoze se velice stastne dostala do vedeni, ale prvni puli uz radeji rozebirat nebudu...prijdu k te radostnejsi druhe ! - vysledek je velice spravedlivy, ale ke slavii mozna jeste schovyvavy, protoze dnes si ani ten bod nezaslouzila.Prachmizerny vykon slavistu a euforie a pracovitost budejovicaku klobouk dolu pred nima, uz od zacatku na nich bylo videt ze chteji Slavii porazit a nespokojili se ani s bodem,jo kdyby takhle hral proti slavii kazdy jinak slavistum proste skvele zase zachytal Vaniak, toho kdyby jste nemeli tak jste o 3 stupinky niz v tabulce jinak paradni vykon opet od "reprezentanta" Necida stoprocentni sanci nepromeni, tak si radsi da ukazkoveho vlastence na druhe strane - no myslim ze v Moskve nastane jeho konec,jinak si myslim ze byla chyba stridat Tavarese.A take jsem si vzpomnel ze se mi tu nekdo divil kdyz jsem tvrdil ze u vas vyhorel Toleski - ehm,co predvedl pri svem stridani??naprosto nic...takze zaverem proste klobouk dolu pred tim co predvedly Budejovice a vlastne i pred tim co predvedla Slavie no alespon mam zase trochu radosti po dlouhe dobe, uznejte

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste jeden dodatek - myslim ze mel byt v zaveru vylouceny volesak protoze ten jeho faul byl podle me likvidacni!! a nevim,nevim ta situace po ty tyci budejovic,nevim jestli to nahodou od cerneho nebyl faul...

Reagovat
smazaný uživatel

chcipni ivosku

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi borec

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle jsi vcera cekal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako antislávista, musím se hodně přemahat, abych nevytekl při takové sračce co tu ten ivosek napsal....To je hnus. Větší zahleděnost do sebe jsem ještě neviděl. Nebo teda do svýho klubu. To je abnormální už, co tu předvádí. Divím se, že na něj ještě reagujete, coby Slávisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to Slávinka podělá, kdo nám zvedne náladu? Ivosek. Tomu se normální člověk prostě musí smát a šíleně smutná princezna by se smíchy umlátila o zem. Ivosek na to snad má nějakou školu nebo co, nebo jestli na to dělá celej štáb lidí - já nevím, každopádně je to ohromující. A nenadávejte na něj, nebo se naštve a budeme mít po srandě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, jsem rád, že jsi si všimnul pracovitosti Budějováků, opravdu jezdili v druhé půlce po zadku. Jen mě docela mrzí, že na tento výkon střádali síly asi ve čtvrtém kole, kdy zápas se Spartou odchodili. Necid sice stále ještě není reprezentant, i když na rozdíl od Slepičky vede dlouhodobě tabulku střelců, ale zase je pravda, že na vlastní góly máme reprezentanta Kadlece. Toleski se ve Slavii zahrabal, protože nastoupit na posledních pět minut a nedat přitom aspoň dva góly je opravdu ubohost hraničící s drzostí. Jen nechápu, jak jsi přišel na to. že střídat Tavarese byla chyba - to je totiž pravda.

Reagovat
fantomas

Pěkně si to řekl, jen nevim, kde porád bereš síly na něj reagovat tak dlouhými příspěvky. Já už se opravdu zmůžu jen na ten smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem strašně povídavej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Budejovice proti nam hraly to samy jako Banik proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem si konečně přečetl ivoškův monolog, no je to paskvil par excellence

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem včera do konce 1. poločasu a pak to přepnul na Vale s tušením, že už maximálně jen nějaký ten fík přidají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zlatý Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Banik tohle jsem teda necekal,Otepka to je mozek hry baniku

Reagovat
stas87

takeho hraca by ste potrebovali bohuzial nikto vam ho nepreda a musite si vystacit s takym tragedom ako je berger mozno kupite nekoho zo zlina bohemky kladna atd...

Reagovat
Shevchenko

Paráda, skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně ten "zázrak" z Boleslavi padá tam, kam kvalitativně patří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle zapas se nam vylozene nepoved...ve srovnani treba se zapasem se Slavii.

2 pitomy goly, kazdopadne uznavam, ze Banik byl lepsi a v tyhle forme bych mu pral titul vice jak Slavii

Chtel bych ted videt zapas Banik - Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo myslím 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
plechi

FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Mistr!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha!!! tos teda zapomel napsat ze bude mistr sparta !!! dyt ste porazili ubohyzlin to znamena ze ma sparta formu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz jsi poradne podrazdenej co? nerekl jsem nic z toho co ty tvrdis

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemam byt proc podrazdeny narozdil od tebe!!!! ale nevim proc se smejes zrovna ty !!

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi jak ja na nikoho nikdy neutocim, ale zato ostatni...no smeju se proto ze Banik mistr nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ale meles takove kraviny ze to ani neni mozne !!! no kdyz nebude banik tak sparta uz vubec ne tak mlc.

Reagovat
smazaný uživatel

melu ale to je jen moje vec jinak pevne verim ze mistri budeme my, ze se pres zimu zmenime, ale zatim k tomu ma nakroceno nejvic slavie,bohuzel ale hlavne ted se bavit o titulu kdyz jeste zbyva vic nez polovina zapasu a jak je krasne videt tak v nasi lize staci tak 3 zapasy a muze byt vsechno jinak

Reagovat
smazaný uživatel

no a co? my si taky melem a je to nase vec tak na to nereaguj !!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja jsem nereagoval na tebe a uz se prestan rozcilovat,vzdyt jste vyhrali

Reagovat
stas87

prepac ale s vasim vedenim trenerom hracmi a divakmi budete hrat max tak o 3 miesto lebo slavia bude polmajstrom a banik si pohlida druhe miesto celkom v klude proste potrebujete viac casu nez len jar

Reagovat
smazaný uživatel

silna slova na to ze se banik na to druhe misto dostal poprve az ted

Reagovat
stas87

celkom hej su to silne slova lenze v baniku sa netoci tolko hracov ako vo sparte banik v zime dufam nikoho nepreda aj ked bude velmi tazke udrzat sverkosa

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli ho udrzej pri jeho forme...ale myslim ze celkove proste banik ma jen slinu a ta zase vyschne, vzdyt neni tak davno co malem malem prohral ve slabem Zline

Reagovat
stas87

to tady nikto netvrdi ze bude banik majstrom to len ty si tu utahujes zo slavistov ked strati body tak pises ako hrali majstri

Reagovat
smazaný uživatel

ehm tak si zkus precist radek o neco vys

Reagovat
stas87

njn mas pravdu niekedy rychlo pisem a potom premyslam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se smejes ty hovne?

Reagovat
smazaný uživatel

Super Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Super Baníček !!!

Jinak rozhodci se zase ukazal !!! kdyz maju pisknut faul atd. tak nepiskaju a za taku blbost vyluci !!! a dyztak mel dostat minimalne zlutu aj ten kopac kalina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček mě potěšil kvalitni hra celeho tymu čekal sem že MB bude kousat vic ale je to jenom dobře BP jinak za to okopavani Maria si zasloužil kartke Kalina!!zahoď pišťalku....

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo!

Otepka do repre a Buček natrvalo do brány. Jinak skvělý výkon!

Reagovat
-Kopy-

Někteří dementní fanoušci Baníku.

Dementní rozhodčí. Neuvěřitelný co jim všechno pískal a připískával...

Mno ale nejvíc si za prohru mužem samozřejmě sami, špatný výkon, hráči to ví moc dobře Naopak Baník měl den a navíc je tlačil rozhodčí, jinak gratuluju k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačil rozhodčí hlavně ta naše červená karta, že

Reagovat
smazaný uživatel

vis jak, vyjimka potvrzuje pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

jasně , penalta byla jasna. Nevim kde nas rozhodci tlacil, pokud myslite to, ze Ruda padal ochtone na zem, tak tam vzdycky kontakt byl. Pokud si vzpominam tak Vam oparvdu nejak neublizili, to spise nam, chudak Mario divim se ze ten chuj co ho okopaval nedostal cervenou taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem ostravak myslim, ze rozhodci az na tu cervenou standart

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja taky, rozhodci byl naprosto v pohode, videl jsem o hodne vic zapasu, kde to pokurvili vic

Reagovat
smazaný uživatel

a co provedli dementni fans?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ze fandili moc nahlas!!! asi to boleslavakum prislo divne kdyz sami umi jenom boleslav do toho........

Reagovat
smazaný uživatel

no to je možné

Reagovat
smazaný uživatel

a proc reagujes na mne?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
stas87

ze otocil par autov to je pripiskavanie?to snad nemyslis vazne podla teba ani nemala byt ta penalta ze?

Reagovat
-Kopy-

Otočili auty, fauly...nakonec to dovršil že nepískl jasná penaltu na Pecku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Si děláš srandu??? Jde vidět, žes byl na stadioně a seděl úplně na druhé straně někde v rohu, kde nebyl výhled...

Reagovat
smazaný uživatel

typicky priklad neuneseni prohry !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Cože?

Reagovat
-Kopy-

Nebyl si tam, neviděl si to, nediv se.

Reagovat
stas87

nemozes predsa prehru bolky hadzat na rozhodcu nijak vyrazne ten zapas neovplyvnil...

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale na rozhodčí neháže. Řekl, že výkon MB byl hrozný.

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá, vždyt sem říkal, že si za prohru mužem nejvíc sami.

Reagovat
stas87

ale pisal si ze rozhodca baniku pomahal?tak vysvetli dnes ste pre mna boli sklamanim dufam ze budete pred spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to zvládl s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Banik mel zase lepsi prvni polocas a v druhem si to pohlidali a ze si bolka ani nesrtla pramenilo z hry baniku a ne z predvedene hry boleslavi ,protoze plati ze souper hraje co mu dovolis!!Banik Bolka Rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda dáváš šipku dolů Boleslavi, když je to ovlivněno Baníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak fans Baniku , ne jak fanousci domacich

Reagovat
-Kopy-

Blbeček posuzující z gauče Který ani nic neví.

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe opravdu reagovat jinak nejde

Reagovat
-Kopy-

Směješ se sám sobě

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Maria Licku

Reagovat
smazaný uživatel

to mel byt novy komentar

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si myslis, ze se smeju sobe tak se nauc system reakci

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to mluví i o Tobě. Tys viděl Baník akorát jednou tam u vás na vesnici v poháru ČMFS a je z tebe odborník na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste nekolikrat na bazalech !!ale to se asi nepocita

Reagovat
smazaný uživatel

Typická reakce pro 12-leté spratky jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty tvoje jsou na urovni !!! a jak mozes tvrdit ze sem videl banik jev v poharu? to je fakt argument

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mužeš tvrdit, že je lepší atmosféra někde ve Vidlákově, kde jsi byl, jak v MB kde jsi nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Vidlakove byvas tak mozna ty jinac bys tu nevalil take blbosti !!

Reagovat
smazaný uživatel

Od teď se faktům říká blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

a aj kdyby jen v poharu!! tak tam byla takova atmosfera ktera byla 100krat lepsi nez na boleslavi !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mužeš srovnat, když jsi tam dnes nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

mam usi!!! a uz se s tu prohru srovnej !!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha uši, jasný argument. A říká ti něco slovo technika? Jinak, mě je nějaka MB nebo nějaka Ostrava uplně volná. A výsledek také.

Reagovat
smazaný uživatel

ok uz me to nebavi !! mysli si co chces.....

Reagovat
-Kopy-

Jasně...

Reagovat
honziss

A co teda dělali tak zlého? Osvětli nám to, těm posuzujícím z gauče, docela mě to zajímá.

Reagovat
-Kopy-

Tak třeba kradou.

Reagovat
honziss

Tobě něco ukradli?

Reagovat
-Kopy-

Pokoušeli se :))

Reagovat
honziss

A co to bylo jestli to můžu vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááááááá tady někdo nemuže unest vlajku co byla vyvěšena naopak v našem sektoru

Reagovat
-Kopy-

tak tu jsem evidetně nemyslel, navíc jsem myslel i něco jiného, nevadí.

Reagovat
Shevchenko

Tak to už fakt přeháníš ne?

Reagovat
-Kopy-

Pšš.

Reagovat
fantomas

Tak s výsledkem sem spokojenej. Lépe to mohlo dopadnout jen v případě remízy, to bych měl bod do tipovačky a výsledek by byl stejnej - Slavia má furt na čele slušnej náskok 4 bodů. Jen ted tim víc mrzí ta zbytečně ztracená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe co ten rozhodčí dneska předved to byla ostuda nemyslim jen penaltu ale celkove

Reagovat
-Kopy-

Jj, to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky souhlasim treba ta penalta za udajny faul na sverkose!! tak to prifilmovat no toto!! jinac by boleslav urco vyhrala !!

Reagovat
-Kopy-

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

smula

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde o ty penalty vy tupci co si ymslite ze neuneseme prohru tady jde o to jak dokazou zamenit fauly co vubec nebyli cumim na to 5 metru za lajnou vidim to uplne presne je to zretelny ale pomezni automaticky na druhou stranu to proste nema nic spolecnyho s rozhodcima

to jsou lidi co kazi fotbal

Reagovat
honziss

Ať dneska pískal rozhodčí jak chtěl, Boleslav ten zápas prohrála zcela zaslouženě. Použiju otřepané klišé: Prostě nehrála dost dobře.

Reagovat
-Kopy-

Spíš nehrála vůbec.

Reagovat
fantomas

Tak pak je celkem zcestné tu hovořit o tom, jak byla všelijak poškozována, nemyslíš?

Reagovat
-Kopy-

Řekl sem že v prvné řadě si za to mužem sami, poté jsem posoudil výkon rozhodčího, který jasně tlačil Baník.

Reagovat
fantomas

Já v tvém příspěvku na prvním místě vidim dva palce dolu a až pak doznání, že ste hráli vlastně hrozně, z něhož jde ale cítit to, žes to napsal jen jakoby z nutnosti.

Reagovat
-Kopy-

"Dementní rozhodčí. Neuvěřitelný co jim všechno pískal a připískával...

Mno ale nejvíc si za prohru mužem samozřejmě sami"

A cítit si mužeš co chceš.

Reagovat
-Kopy-

A na Pecku jasná pencle.

Reagovat
cubinho

Jo, metr před vápnem....

Reagovat
-Kopy-

Tak to asi myslíš jinej moment.

Reagovat
cubinho

jo, sry, jsem myslel ten faul na Mendyho....mimochodem, kdy se měla pískat penalta za faul na Pecku?

Reagovat
-Kopy-

Vhazoval se na něj aut, on si to chtěl v pokutovém území zpracovat ale ze zadu ho stáhl jeden z obranců... někde ve 20. minutě druhé půle.

Reagovat
cubinho

Nojo, když sedíš u televize, tak ti dokonce ukážou opakovaný záběr, kde vidíš, že to faul byl.....a penalta byla jasná....

Reagovat
smazaný uživatel

jo to souhlasim z části nehrali optmalne to uznam ale zasadne to ovlivnil rozhodci

Reagovat
honziss

A já říkám že neovlivnil, Bolka by dnes nedala gól ani kdyby hrála do půlnoci. Jak už bylo řečeno.

Reagovat
-Kopy-

Myslíš, že by z penalta nedala ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne Buček by ji chytil (to uz ber ciste jako rypnuti)

Reagovat
-Kopy-

Na rypnutí nemám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
-Kopy-

Hádej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, sptny den ve skole

Reagovat
honziss

No, pokud by dala, bylo by to nezasloužené. Takže říkám nedala. Jen by to zdokumentovalo to dnešní snažení Papy atd. Ale to už je kdyby, to bych neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček ...jen tak dál...zatím to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj, snad to bude na pohary, bral bych UEFA, jinak pokud udrzime vykonost tak ani Liga Mistru neni takova utopie

Reagovat
stas87

spis pokial nikoho nepredame

Reagovat
smazaný uživatel

v zime bychom nemeli, i kdyz nejvic se bojim o Sverkyho (hlavne zajem ruskych klubu, na druhou stranu bych mu to pral, ale at si pocka do leta)

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš v zimě neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude podle mě chtít titul v ČR, šance je reálná. Taky bude chtít bojovat o ocenění indivudální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani titulu bych se nebranil ...ale to nevidím moc realisticky...ale do 3. mista by to mohlo vyjít ....ted vubec všechno vypadá dobře BARCA ...doufám že Sammy i v dalších kolech přidá golove KvartEto'o , Baník ...snad se bude dařit i dál...FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé místo je nejvíc pravděpodobné, Boleslav a Sparta jsou slabší než my. Říkám to od začátku sezóny...

Reagovat
-Kopy-

Nám nevyjde jeden zápas a ty tu děláš chytrého, po zápase, kterým vám sedl a nám ne + rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta na pecku!!!!ale bolka mela i smulu trochu no zkratka dnes byl banik lepsi o neco

ale ten rozhodci to je hruza

Reagovat
stas87

neako si nespomeniem za akeho stavu mala ta jedenastka byt?

Reagovat
smazaný uživatel

nevzpominam si na minutu ale bylo to odhaduju mezi 60-85 minutou fakt nevim dky presne

Reagovat
stas87

mozno by to zdramatizovalo zapas ale asi by boleslav nevyrovnala podle doterajsiho obrazu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy prohru očividně nezvládl. Prý rozhodčí.... Boleslav byla marná a to hrála doma, přes skvělou defenzívu Baníku se prostě nedokázala prosadit. Baník si zkušeně přijel pro tři body. Tak komplexní výkon jsem od nich snad nikdy neviděl, tleskám. Dneska bych vyzdvihl výkon všech, zvlášť tria Galásek, Marek a Neuwirth, přes které se domácí zkrátka nedokázali prosadit. A když k tomu připočtu fakt, že Řezník ze hřiště úplně vymazal tu boleslavskou hvězdu, výjde nám, že Boleslav byla úplně neškodná. Nečekal jsem, že soupeři, kteří jsou v tabulce vedle nás, si vytvoří za celý zápas tak dvě vážnější šance a to přeháním. Baník začíná potvrzovat papírové předpoklady, s takovým kádrem prostě musí bojovat o nejvyšší příčky.

Opět se potvrdilo, že Otepka na svém postu nemá v Gambrinus lize konkurenci, snad jen Horváth mu sahá po paty. Byl jedním slovem fantastický. Rada by měl zvažovat pozvánku do reprezentace.

Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Na to je Otepka moc starý...Teda podle mě

Reagovat
stas87

a necid moc mlady

Reagovat
smazaný uživatel

někdo moc mladý někdo moc starý, nejsi ty Rada . Jinak nepohopil jsem proc tu pletes necida, kdy hraje naprosto rzdílný post

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry ja, ze to pise jeden uzivatel

Reagovat
stas87

v poho

Reagovat
smazaný uživatel

a co? Na svůj věk toho uběhá, na zadku jezdí víc než většina mladíků. Navíc repre potřebuje playmakera teď, tady nemá perspektiva co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mám jiný názor, ať jsou tam ti nejlepší i za cenu věku. Pak tam pobíhá Rajnoch, Kladrubský a nějaký další průměrný shit a je to na hovno.

Reagovat
Staenly10

Tak ale repre a naše liga je uplně něco jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Pokud hráč vyčnívá (což vyčnívá) v naší lize, v reprezentaci se neztratí. Viz Matějovský, Kulič (nějakou dobu), Svěrkoš... Navíc Otepka si dělal ze zálohy Spartaku Moskva co chtěl a to už je kvalita...

Reagovat
Staenly10

Tak na zkoušky by to šlo,ale myslim si že by nějak nezazářil

Reagovat
stas87

kto myslis ze je v lepsej forme teraz?plasil lebo otepka?

Reagovat
Staenly10

TAk to je dobá otázka ,tak to je Otepka

Reagovat
stas87

vidis a u vas v narodaku hrava plasil ofenzivneho zaloznika ale pre otepku je smola ze uz sa tento rok nebude hrat kvalifikacia

Reagovat
-Kopy-

tak dvě vážnější šance a to přeháním

Rozhodčí vás tlačil, to mi nemluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš v sobě piv, to ti namluvil nějaký boleslavský guru?

Reagovat
plechi

Reagovat
-Kopy-

Ale byl sem king, hospoda v ní ja a kámoš a okolo asi 40-50 baníkovců.

Jinak si stále stojím za tím, že rozhodčí vás tlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

řekls to nahlas v té hospodě?

Reagovat
-Kopy-

Bylo před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zařval si aspoň Bolka nebo tak něco?

Reagovat
-Kopy-

Ne, si asi blázen, do nemocnice se mi fakt nechtělo.

Reagovat
honziss

My jsme třeba řvali na Staroměstkém před derby na srazu Slávistů Baník pičo, ale těch Sešívaných tam bylo tolik a dělali takový randál že nás tři vůbec nebylo slyšet. Asi ješteže tak.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel: Poslední dobou jdeš nějak nahoru, Sparta už není konkurenceschopná, Baník si jede pomalu na titul, Bolka neškodná...no, uvidíme na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že Boleslav nám dělala problémy? A Sparta je silou kádru za prvními třemi, to je snad jasné. Baník a titul, říkal jsem a pořád si myslím, že jasně nejblíž k němu má Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

O té síle kádru to rozhodně jasné není. To je pouze tvůj názor.

Reagovat
Tomanatura

Dobře Baník, chválím

Reagovat
Tomanatura

Jinak, vidím, že se tu mluví o tlačení rozhodčím. Jsou opravdu daleko větší případy (fenerbahce), u Baníku se o tom snad ani mluvit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je slovo fandy CSKA

Reagovat
irik

Škoda Bolka, škoda ... hůř už ta tabulka vypadat nemůže, první 2 místa slávka s baníkem pičo! , Sparta zahrabaná na 4. místě, střížkov na nesestupové pozici ...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček paráda!! Že bych se dotřetice dočkal titulu? No .......nebudu plašit a radši se těšit.

Reagovat
cubinho

500. pro Baník, Sigmu a Opavu

Reagovat
-Kopy-

Dneska se fakt nedaří.

Reagovat
cubinho

Co naděláš

Reagovat
-Kopy-

500. Pro FKMB

Reagovat
Tomanatura

OT: Do sestavy kola v Nizozemské lize se dostal Ondřej Švejdík z Groningenu. Už jsem jej hrát párkrát viděl, myslím, že by nebylo na škodu, kdyby se na něj aspoň Rada kouknul. Ale to je zřejmě zbytečné.

Reagovat
honziss

Tak asi jediná šance je, že bys natočil pár jeho zápasů, našel si adresu Rady a poslal mu tu nahrávku v obálce s kulkou. Jinou šanci nevidím..

Na jakém postu on tam vůbec hraje?

Reagovat
Tomanatura

Viděl jsem ho tam hrát 2x, v obou případech byl spíš defenzivní štít. Pak nevím, kde a jak hrál dál. Ale už hrál i jiné posty, každopádně ho lze brát jako univerzála v obraně.

Reagovat
stas87

hrava krajneho beka ale neviem ci laveho alebo praveho uz v bolke bol dobry

Reagovat
sansiro

Baníček nejlepší u nás

Reagovat
smazaný uživatel

http://home.karneval.cz/00000621/nyx/tabulka.png

Tak schvalne co je na ty tabulce divnyho

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když to nejde přes rozhodčí, tak zkoušej mediální masáž.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímlo kdo je ten pátej ..parta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Klub přátel Bonaparta

Reagovat
honziss

Páááája Poulíček!

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele