Gambrinus liga - preview 13. kola

08.11.2008, 08:47, aktualizováno 10.11.2008, 09:01
Previews
Mladá Boleslav přivítá v atraktivním souboji Baník Ostrava a po zaváhání Slavie v Českých BUdějovicích se bude chtít lídrovi přiblížit na rozdíl dvou bodů. Ostravané se ale v případě vítězství mohou před svého soupeře i pražskou Spartu vyšvihnout na stříbrný stupínek a tak zápas slibuje napínavou podívanou.
Sparta Praha - Tescoma Zlín  (sobota 17:00)
Sparta odstartuje doma se Zlínem 13. kolo české fotbalové ligy. Oběma celkům se výsledkově nedaří, letenským se postupně vzdaluje první příčka a hosté jsou předposlední.

Nic jiného než vítězství nad patnáctým Zlínem si fotbalisté Sparty nepřipouštějí. "Ve Zlíně došlo k výměně trenéra, který v souboji s námi absolvuje svůj druhý zápas, takže k nám po neúspěchu s Bohemians Praha určitě přijede nabuzený. My jsme však v uplynulém kole také neuspěli, což chceme napravit nyní," prohlásil trenér domácích Jozef Chovanec. Další zaváhání jeho svěřenců by znamenalo další bodovou ztrátu na čelo tabulky, na vedoucí Slavii momentálně ztrácí již osm bodů.

I hostující mužstvo potřebuje body jako sůl. V tabulce se totiž pohybuje v sestupovém pásmu a na třináctou pozici ztrácí již pět bodů. "Po porážce v Ostravě musí Sparta nyní udělat maximum pro úspěch a nic nepodcení. Máme v závěru podzimu nesmírně těžkou roli, ale budeme proti Spartě hrát s respektem, nikoli se strachem," uvedl kouč Tescomy Stanislav Levý.

Spartě bude chybět hned čtveřice rekonvalescentů. Do hry nezasáhnou obránci Kučera a Řepka, středopolař Matušovič a talentovaný útočník Wilfried. Hosté budou postrádat taktéž zraněné Konečníka a brankáře Baránka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kúdela, Voříšek, Kučera, Krob - Kulič, Kisel, Kladrubský, Vacek, Zeman - Slepička.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Malcharek, Kroča, Zbožínek, Malý - Musil, Šmahaj, Zúbek, Kóňa, Vyskočil - Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Žižkov - Slovan Liberec  (neděle 10:15)
Tápající Žižkov tradičně otevře nedělní Gambrinus ligu domácím dopoledním zápasem. Poslední tým tabulky přivítá na svém stadionu pátý Liberec.

Pražský tým si své současné postavení vysloužil zejména posledními šesti zápasy. Tolik jich odehrál od poslední výhry, kdy v půlce září porazil Bohemians. Od té doby se u Žižkovu střídala bída s nouzí, která stačila z maxima osmnácti na pouhý jediný bod za remízu s Brnem. Vedení tak sáhlo po změně. Propustilo jak Pavla Kuku, tak především trenéra Csaplára.

Místo něho se tak poprvé v letošní sezóně představí Zdeněk Ščasný, který ovšem neměl optimální čas na poznání hráčů. A věru ho nečeká lehká práce. Z krize se před zimou jen těžko dostane, jeho debutové zápasy totiž rozhodně nebudou procházkou růžovou zahradou. Po Liberci totiž v hlavách hráčů určitě již kolují myšlenky o Edenu. Nový trenér aspoň nebude muset řešit starosti s marodkou, ta je totiž prázdná.

Liberec si na Žižkov pro vítězství často nejezdí. Kromě třígólové kanonády z roku 1999 totiž z dalších šesti pokusů vyhrál jen jedinkrát, a to v sestupové sezóně jejich soupeře. Rok předtím ještě Pražané zvítězili o čtyři branky, naopak loni, po návratu do ligy, se body dělily.

Současné výsledky týmu hrajícího pod Ještědem ukazují jasně – doma sebevědomí střelci, venku ustrašení a nepřesní. U Nisy dokázali Liberečtí za poslední tři zápasy skórovat pokaždé třikrát, a to hráli kromě Jablonce také s Boleslaví a Spartou, týmy, které jsou před nimi. Naopak za poslední tři zápasy na hřišti soupeře vstřelili gól jediný, při prohře v Olomouci, kde si však hned zpravili chuť a postoupili zde v Poháru ČMFS. Jedním z těchto duelů byl i zápas proti Bohemians.

Ta okupuje právě žižkovský stadion a dokázala Liberec překvapivě porazit dvěma góly. Může se tedy opakovat severočeský neúspěch na tomto stadionu. Oba zápasy tu již prohrály Teplice, Liberec se však určitě bude chtít držet špičky. Trenér Škorpil v Praze určitě nenasadí Vulina a Janů, ke kterým se možná přidá i Blažek.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Hruška, Gabriel, Xavier - Stracený, Vozábal, Procházka, Koukal - Švancara, Naumov
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Polák - Papoušek, Bílek, Frejlach, Dočkal - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.85 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Brno - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Sedmé Brno hostí jedenáctou Plzeň. Ta bude chtít v moravské metropoli navázat na solidní výkony pod vedením trenéra Pavla Vrby. Domácí vstoupí do nedělního zápasu s touhou konečně vyhrát, naposledy se jim to podařilo v osmém kole.

Aleši Křečkovi se premiéra v pozici hlavního kouče Brna nevydařila. V uplynulém víkendu totiž podlehl vedoucí Slavii 1:2 na její půdě. Nyní by to chtěl napravit v neděli, kdy se představí před domácím publikem proti západočeské Viktorii. "Měli bychom potvrdit roli favorita," prohlásil Křeček, jenž zůstane hlavním trenérem minimálně do konce podzimu.

Zdá se, že plzeňskému týmu trenérská změna prospěla. Pod Pavlem Vrbou ve třech zápasech totiž pokaždé bodoval. "Musíme být důraznější v útoku a proměňovat příležitosti. Brno bude chtít doma určitě vyhrát a bude útočit, nám by měla vyhovovat hra do otevřené obrany," tvrdí kouč hostí Vrba.

Domácí budou postrádat trio zraněných Dvorníka, Kalivodu, Večeřu a distancovaného Střeštíka. A v sestavě Plzně se neobjeví pouze zraněný Trapp
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, Živný, Okleštěk - Kuncl, Polách, Mareček, Lira - Šural, Heinz.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Rada, Navrátil, Jiráček - Petržela, Kolář, Vaculík, Horváth, Rezek - Mlika.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - FK Teplice  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne na Stadionu Františka Kloze neslibuje žádnou přestřelku. Na kladenském stadionu padá totiž nejméně branek v celé lize, co se týče týmů, vedou v nelákající stastistice hostující Teplice.

Středočeský klub totiž své fanoušky na vlastním stadionu potěšil či rozesmutněl pouze v sedmi případech během pěti zápasů. Během bojů Teplic zase bylo k vidění celkem tolik branek, kolik jich dostal poslední Žižkov, tedy dvaadvacet – o jeden více stihla vsítit samotná Slavia během devíti ligových kol.

Aktuální forma obou týmů není zrovna v rozkvětu, přesto si Kladno od porážky se Slavií ve druhém kole drží domácí neporazitelnost. Horší už je to při zápasech na hřištích soupeře, které je drží velmi blízko sestupových vod. Na vlastním stadionu si navíc musí věřit brankář Pavlík, který v posledních třech domácích zápasech udržel čisté konto.

V minulém týdnu však Středočeši vypadli z poháru a poté prohráli s Příbramí. Do zápasu stále nezasáhne Bartoš, Mašanský, Dubský a trenéru Hřídelovi navíc bude chybět duo záložníků – zraněný Holub a Zoubele, který je z Teplic v Kladně na hostování a podle dohody nastoupit nesmí.

Teplice před sezonou snily o tom, že budou mezi špičkou. Místo toho však otevírají tu horší polovinu tabulky. Po skvělém prvním kole také opadlo střelecké umění a ve vstřelených gólech jim náleží se dvanácti brankami čtvrté nejhorší místo, hned třetinu z nich však vstřelili tepličtí hráči při zahajovacím zápase proti Českým Budějovicím.

A minulé kolo to jen dosvědčilo, bez vážnější šance nemohli Severočeši přemýšlet o bodech a po prohře s Olomoucí tak musí vše napravit. A kde jinde než proti Kladnu. Za čtyři prvoligová utkání nedostali Tepličtí ani jednou gól, třikrát vyhráli o dva, naposledy na domácím stadionu nejtěsnějším rozdílem. A to ještě na počátku sezony 2002/2003 postupily Teplice po vítězství 1:0 na kladenském stadionu dále v Poháru ČMFS. Trenér Plíšek má starosti se třemi zraněnými hráči. Na hřiště nevyběhne Ljevakovič, Vaščák a Smíšek.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Procházka, Killar, Beneš, Hajník - Strnad - Šisler, Szabo, Herzán, Cigánek - Šilhan
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Matula, Lukáš, Klein, Rosa - Verbíř, Sabou, Doležal, Mareš - Jun, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.85 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha  (neděle 15:00)
V neděli od 15 hodin se v Jablonci střetnou týmy domácího celku a střížkovského celku Bohemians Praha. Jablonec si doma bude chtít po dvou porážkách udobřit diváky, ale střížkovští tvrdí, že je hratelným soupeřem.

V posledním kole dokázal Jablonec bodovat v Plzni, na což upozornil kouč Komňacký. "Po dvou prohrách si chceme udobřit diváky. Zápas v Plzni naznačil, že tým má morálku, a nálada se trochu zvedla. Do souboje musíme jít s cílem vyhrát, pro klidnější zimu ještě nějaké body potřebujeme," řekl domácí lodivod František Komňacký.

Střížkov minule doma dokonce porazil zlínské fotbalisty 1:0. "Nechci, aby to vypadalo velikášsky, ale Jablonec se zdá být hratelným soupeřem. Rádi bychom přidali nějaký ten bod, ale musíme se vyvarovat hloupých triviálních chyb," prohlásil trenér Luboš Urban.

Jablonec se před zápasem nachází na osmé příčce tabulky, ale na dvanáctý Střížkov má náskok pouhé tři body, který může v neděli zmizet.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Huber, Hamouz - Michálek, Loučka, Eliáš, Žofčák - Klapka - Lafata
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Turtenwald, Lencevič, Grznár - Dobeš, Demeter, Zoubek, Galbavý, Jablonský - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.25 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Fotbalisté Olomouce budou chtít v neděli prodloužit sérii čtyř zápasů bez prohry. Postaví se proti Příbrami, která venku naposledy vyhrála před třemi lety.

Ze čtyř posledních zápasů se třikrát Sigma radovala z vítězství a jednou remizovala. Díky tomu ji náleží v současné době šestá příčka. Vylepšit své postavení v tabulce a navázat na dobré výsledky budou chtít svěřenci Zdeňka Psotky v nedělním střetnutí s nováčkem soutěže. "Příbram v žádném případě není lehký soupeř, ale neberu nic jiného než vítězství," prohlásil trenér domácích Psotka, jemuž bude chybět zraněný Škerle. A otazník nad startem visí u Ordoše, Hudce a Hořavy.

Hráči Příbrami si týden po sparťanském debaklu spravili náladu domácím vítězstvím nad Kladnem. Desátý celek tabulky jede na Hanou se zvýšeným sebevědomím. "Jsme ve formě, soupeř by se nás mohl trochu bát. Určitě neodstoupíme od fotbalu, který nás dosud zdobí doma," vyhlásil kouč hostí Massimo Morales, jehož tým nastoupí takřka kompletní, chybět bude jen zraněný Oguzhan.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Komárek, Šuškavčevič, Heidenreich - Hořava, Kaščák - Janotka, Melinho, Onofrej - Hubník.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Slavík - Plašil, Müller, Nohýnek, Mišun - Klesa, Tarczal, Borek, Pleško - De Oliveira, Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Slavia Praha  (neděle 20:00)
České Budějovice pod trenérem Pavlem Tobiášem ještě ani jednou nekapitulovaly a v neděli tomu tak už nemusí být, protože na Střelecký ostrov zavítá lídr tabulky Slavia.

Jihočechům sice v tabulce patří třinácté místo, ale třeba na sedmé Brno ztrácí pouhé tři body. Nyní je čeká velmi těžký oříšek, narazí totiž na aktuálního vládce české fotbalové ligy. "Máme na to, abychom se Slavií odehráli velmi kvalitní utkání. Musíme hrát aktivně, ale nesmíme lítat v oblacích. To by nás Slavia krutě potrestala," varoval Tobiáš, jehož mužstvo nepoznalo hořkost porážky v posledních osmi zápasech.

Slavia nedokázala ve čtvrtek navázat v Poháru UEFA proti Aston Ville na skvělé výsledky z tuzemské soutěže a poprvé v Edenu prohrála. Naladit se opět na vítězné nóty bude chtít v Českých Budějovicích. "Musíme se z pohárové prohry rychle oklepat a nejlépe to půjde po vítězství. Na odpočinek moc času není, ale vypořádáme se s tím," slíbil kouč "sešívaných" Karel Jarolím.

Domácí nastoupí kompletní, zatímco Pražané nebudou moci počítat s marody Litterim, Šmicrem a Ivanou, a otazník nad startem visí u Dřížďala a brankáře Vaniaka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Horejš, Hunal, Leština - Benát, Hílek, Homoláč, Šíma - Svátek, Sedláček.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Belaid, M. Jarolím, Tavares, Černý - Necid, Švento.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.35 - 3.60 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (pondělí 17:15)
Boj o druhé místo, tak by se dala nazvat pondělní dohrávka střelecky produktivních týmů Mladé Boleslaví a Ostravy. Nejenže si budou chtít Hapalovi svěřenci uhájit druhou pozici, ale také přiblížit se vedoucí Slavii na rozdíl dvou bodů.

Mladoboleslavští by rádi po dvou remizách v řadě konečně naplno bodovali. Vzhledem k zaváhání Slavie v Českých Budějovicích by jejich výhra znamenala výrazné přiblížení se vedoucímu lídrovi tabulky na dva body. "Ve dvou posledních remízových utkáních se Slavií Praha a Slovanem Liberec jsme dva body nezískali, ale čtyři ztratili. Jsem přesvědčený, že jsme v těch zápasech měli na zisk šesti bodů. Ale takový je fotbal. Proti Baníku Ostrava samozřejmě chceme vyhrát, protože v domácím prostředí se od boleslavského mužstva nic jiného nečeká, než vítězství," prohlásil trenér domácích Pavel Hapal.

Baník šest utkání nepoznal hořkost porážky a navíc třikrát v řadě vyhrál. A v pondělí chce opět vyhrát, aby se mohla posunout na druhé místo v tabulce, remíza totiž nebude stačit. "Mladá Boleslav je silnější než Sparta, proto čekám těžší zápas. V čem? Nechci srovnávat, prostě má lepší formu, výborný tým. Přesto jsem přesvědčen, že pokud zvládneme delší pasáž hry jako půlhodinu od patnácté minuty v zápase se Spartou, tak máme šanci uspět," míní kouč hostí Karel Večeřa.

Oba celky nastoupí téměř kompletní. Mladé Boleslavi bude chybět dlouhodobě zraněný Hrdlička a otazník visí nad startem ostravského Bolfa.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Poláček - Papadopulos, Pecka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Marek, Tchuř - Mičola, Galásek, Otepka, Lička - Svěrkoš, Střihavka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1292130:729
2.FK Mladá Boleslav1274120:1225
3.Baník Ostrava1272324:1323
4.Sparta Praha1263317:1221
5.Slovan Liberec1263319:1521
6.Sigma Olomouc1254314:1419
7.1. FC Brno1244413:1316
8.FK Jablonec1244412:1416
9.FK Teplice1243512:1015
10.1. FK Příbram1242614:1514
11.Viktoria Plzeň1227315:1713
12.Bohemians Praha1241716:2313
13.České Budějovice1227310:1813
14.SK Kladno122377:199
15.Tescoma Zlín122287:198
16.Viktoria Žižkov1221913:227

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (54)

Přidat komentář
Tomanatura

Pěkně Zlíneček, 0:1

Reagovat
Slejdy

ee ... tutova jedna

Reagovat
Tomanatura

Uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Sparta dá, Zlín už nemá moc šanci něco na podzim uhrát. V zimě by mohli přivézt zpět Opielu, stejně se v Boleslavi jenom zakopává, toho hráče je škoda.

Reagovat
Slejdy

driv na ne umeli...ale ted uz je zlin v palu a smeruje za slovackem do druhe ligy...3-0 pro spartu

Reagovat
smazaný uživatel

at vypadne ten trapny strizkov z ligy !!!

Reagovat
Tomanatura

Ale špatně na tom rozhodně není. Jako nováček se mi ale líbí daleko víc Příbram, ta je doma na jedničku

Reagovat
božský John

Presne..u nas prohrajou a snad pudou dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Střížkov než 1905, takovou katastrofu.

Reagovat
irik

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni si sám, žádnej jinej klub nezpůsobuje tolik problémů, jako 1905, viz. bránění kolaudace Edenu, požadavek 150 milionů Kč po Svazu, neustálý kolotoč soudů, o jejich věčně zhulených fanoušcích otravujících při zápasech Slavie radši ani nemluvě.

Reagovat
irik

Věčně zhulených fandů otravujících při zápasech slávie? A pak, že slávisté nejsou ubrečené socky Aspoň bych ale čekal, že budou tvrdit že to jsou sparťané kdo v edenu dělají bordel ... ... chceš-li ale nějak vyčnívat, je tohle ta správná cesta, na takovýho kreténa jentak někdo hnedtak nezapomene

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika 1905, nadávat a dělat problémy.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Na víc se nezmůžeš? Viditelně nemáš ani tušení o problému.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud v klidu nácku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nehulim trávu a vadí mi potkávat a nechat si nadávat od zhulenejch, tak jsem nácek?

Reagovat
irik

A co ti na to mám jako říct? Nadávat si začal ty a já kvůli tomu "dělám problémy " Zamysli se ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předně s nadávkama do socek a kreténů si začal i skončil jen ty sám, já jen shrnul fakta o 1905. Není žádným tajemstvím, že se v Ďolíčku hulí o 106, každej to ví a kdo má zájem, klidně si to na netu najde. A každej kdo chodí na fotbal (chodíš vůbec?) taky ví, co jsou 1905 fans zač - to bylo keců o přátelství (hlavně když chtěli prachy pro DFB a slávisti je tam dali), ale když se dostali do 1. ligy, tak to bylo jenom samé "vy ču***, vy pí** zas***, nemáte stadion, bla bla".

A proč taky nereaguješ na další věci - třeba vydírání svazu o 150 mega nebo snahu nasrat se do Edenu, protože majitel 1905 touži zbourat Ďolíček , aby měl místo na nové bytovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu najdeš všechno... Klidně se dá najít i nějaká zpráva,že Slávisti na svém novém stadionu šukaj slony... Slávisti maj o věrnosti co říkat a o návštěvách,mimo letošní sezony maj průměr nějaký 2-3 tisíce na zápas... A až slávka nepovede ligu a vyprchá nadšení z nového stadionu,tak to bude zpátky na nějakých 5-6k...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se nechci dotknout slávistů,ale jen blba,kterej hází špínu na ostatní a oni jsou svatí

Reagovat
$dolar$

Nevim proc mu nadavas, kdyz v ani jednom prispevku nepsal ze jsou slaviste svati Ja s nim naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasit můžeš,já ti v tom nebráním. Ale on říká,že na Bohemku chodí huliči... A na slavii,spartu a ostatní ne? Určitě u každého najdeš skupinu huličů,alkoholiků a jiných.

Reagovat
$dolar$

Tak on nesrovnaval fanousky 1905 ky a slavisty nebo spartany, ale fanousky 1905ky a Bohemky ( jestli vubec nejaky maji)

Reagovat
smazaný uživatel

V tak velkym procentu fakt ne. Ještě jsem ani nepotkal zhulenýho sparťana kolem Edenu, kterej by mi tam nadával a hlavně sparťani si nikdy nehráli na nějaký kamarády jako 1905, když potřebovali každou korunu do DFB.

Reagovat
irik

Ty si nazval Bohemku katastrofou ... s tim hulením je to taky dobrá ptákovina, je možné že Bohemce fandí i nejací zhulení kokoti, ale já na Bohemku chodim jednou do měsíce tyhle blbci jsou v Ďolíčku zastoupení asi stejně jako v Edenu a já si takovéhle věci nepotřebuju hledat na netu, když si je můžu sám ověřit a nemusím tak věřit nějakýmu pochybnýmu webu A to s těma č*rákama apod. ... Ty vole zamysli se nad sebou, byl si někdy v na zápase Bohemky se slávií??? Hecování ano, narážky ano ale zrovna nadávky do čůráku rozhodně ne ...

A na ty další věci nereaguju proto, že vím že to prostě je pravda a nesnažím se to vyvrátit.

A nemění to nic na tom že fandím a budu fandit Bohemians 1905.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu brečíš, že nazvu 1905 (ne Bohemku) katastrofou, když tu sám pořád nadáváš? Hulení je absolutní pravda, kotel 1905 je tím pověstnej, věř si čemu chceš, ale každej to ví. Stejně tak nebudu jedinej, kterej už měl to štěstí takové jedince potkat před našim zápasem a poslechnul si jejich nadávky. Na zápase s 1905 jsem byl, odtamtud vim o těch nadávkách a to jsem přišel ještě o zápas v Ďolíčku, kde to Vaniak schytal nejvíc, opakovalo se to i na Strahově.

Reagovat
smazaný uživatel

V Ďolíčku to byla opravdová tragédie. Když spustili na Vaniaka "Posero posranej...", tak jsem poprvé docela čuměl Je ale fakt, že spousta slávistů má Bohemku ráda, celkem to platí i v obráceném gardu. Já například Bohemku v lize chci, derby mají atmosféru a náboj, nejlépe bych je bral místo Žižkova

Reagovat
irik

Tak za A já tu nebrečim, brečení vypadá jinak... a když ty napíšeš "1905, takovou katastrofu" tak co si mám myslet? Pověstnej? Možná na tom tvym webu , já tam chdim tak o tom asi něco vim, to že ty si tam byl na zápase s Bohemkou nic neznamená, s tvojí demagogií bych mohl tvrdit že to byli slávisti co se k nám nasrali ... Navíc na Vaniaka se žádnej čurák neskandoval...

Reagovat
Tsigi

ŽIŽKOV - LIBEREC

Reagovat
smazaný uživatel

dovedu si představit jak to vypadalo...

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Myslím, že to si ještě neviděl .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se půjdu kouknout na Příbram. Snad to nebude 0-0, nebo nějaka nuda. Ale Sigma je letos docela dobrá, hraje pěkný fotbal. Snad naváže na výkon z Teplic, když už sem to hecl a jdu tam

Reagovat
M11

jedna jak bic

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný. 3:0 vyhrajem.

Reagovat
cubinho

To taky doufám..jinak, co říkáš na mladého Hořavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořádně jsem ho ještě neviděl hrát. Ale kvalita tam je snad no. Tak mladej a tvoří hru v první lize. Snad ještě poroste, a nestoupne mu do hlavy sláva. Vypadá dost nadějně. Snad se dneska předvede,doufám že to zranění není nějak vážné.

Reagovat
Staenly10

Já myslel že fandíš Spartě?

Reagovat
$dolar$

On fandi tem co vyhravaji

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jako jo, fandím. Ale když jsem z města,kde se hraje první liga, tak držím palce i tomu týmu.

Reagovat
fantomas

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufam aspon 2,liga je liga

Reagovat
fantomas

Budějky nám doma body jen tak nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc-Příbram? Asi ne, spíš 2:0.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza proti Bolce bude dobrá, nedá se očekávat, že se tam bude vyhrávat. Jsou silnější než Sparta a ještě mají výhodu domácího prostředí. Tři body by pro mě byly příjemným překvapením.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne,ale stat se muze vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

nečekám nic jednoduchýho...... ...ale domácí vyhrajou....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať padne co nejvíce branek.

Reagovat
Shevchenko

Baníček nejlepší u nás!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele