Gambrinus liga - souhrn 12. kola

01.11.2008, 19:00, aktualizováno 03.11.2008, 19:13
Komentáře a souhrny
Baník Ostrava doma v dohrávce kola jasně přehrál Spartu a po výhře 2:0 se posunul na třetí místo. Přestřelku nabídl nedělní večerní zápas mezi Libercem a Mladou Boleslaví, diváci viděli šest branek a remízu 3:3. Slavia si doma poradila s Brnem a zůstává na čele tabulky. Budějovice zázračně otočily zápas se Žižkovem. Příbram doma porazila Kladno.

Viktoria Plzeň - Baumit Jablonec 1:1

01.11.2008 17:00

Góly: 51. Petr Trapp - 27. Petr Zábojník

Plzeňští měli nad Severočechy navrch, ale ve druhém poločase dokázali pouze vyrovnat. Trenér Vrba mohl být s výkonem svých svěřenců o mnoho spokojenější než jeho protějšek Komňacký.

Hosté začali velmi opatrně, což se jim mohlo vymstít hned v 8. minutě, kdy Petržela se štěstím doběhl míč před lajnou, zpětnou přihrávkou vyřadil ze hry Špita, ale dva nabíhající hráči měli k míči o kousek dál, než by potřebovali. S Trappovou nebezpečnou střelou z třiceti metrů měl jablonecký brankář potíže a dokázal pouze vyrazit na roh. Zdržování a nudné bezmyšlenkovité přihrávky hostujících obránců mohl potrestat Kolář, ale sám proti Špitovi neuspěl. A tak se role trestajícího ujali hosté. Loučkův centr si zpracoval Klapka, narazil na vápno Zábojníkovi a ten střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. Snaha domácích v prvním poločase skončila nezužitkována, a tak odcházeli do šaten Plzeňští smolně s gólovým mankem.

Hned ve třetí minutě druhé půle měl obrovskou příležitost zvýšit Michálek. Po přihrávce od Lafaty se totiž ocitl sám na malém vápně, ale prázdné branky se zalekl a mířil mimo. A to už nezůstalo bez potrestání. Horváth našel vzdušnou přihrávkou Petrželu, ten zpětnou přihrávkou našel Petra Trappa, který střelou po zemi vyrovnal. V 61. a 66. minutě mohl zcela otočit stav skvělý Horváth. Nejprve jeho přízemní střelu tečoval ještě Navrátil a míč skončil těsně mimo. Poté využil Varadiho odvráceného centru ke střele, která pořádně protáhla Špita. Plzeňská převaha poté mohla vyústit ve vítězný gól v nastaveném čase, to by ovšem nesměl Varadiho střelu z vápna vytěsnit Špit.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:1

02.11.2008 15:00

Góly: 60. Michal Hubník

Teplice doma prohrály s Olomoucí 0:1. Zápas nepřinesl mnoho šancí a o jediný gól se postaral přesnou hlavičkou Michal Hubník.

Chabý na šance byl první poločas duelu Teplic s Olomoucí, zmíníme tedy jen jednu a to tu, která se odehrála v 33. minutě střetnutí. Šance patřila týmu hostí a zasloužil se o ni Hořava, který obešel tři hráče Teplických a z hranice velkého vápna vystřelil těsně vedle. Poločas tedy skončil bez branek a bohužel také bez šancí.

Branky se přítomní diváci dočkali v druhé půli, když se po hodině hry prosadil olomoucký útočník Michal Hubník. Olomouc se dostala do vedení po rohu, když dokázala potrestat chybu v domluvě domácího Saboua s brankářem Belicem. Hubník byl zcela nepokrytý a z rohu malého vápna pohodlně hlavičkoval do sítě – 0:1. Gól byl jediným zajímavým momentem druhé půle a zápas skončil těsnou výhrou Olomouce.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Brno 2:1

02.11.2008 15:00

Góly: 15. Tomáš Necid, 37. Tomáš Necid - 85. Josef Šural

Slavia si připsala tři body po výhře nad Brnem a nadále vede tabulku. O góly se postaral opět Necid po nahrávkách Šmicra a Krajčíka.

První šanci měl v Edenu domácí Necid. Tomu nahrál Jarolím poté, co přešel přes Oklešťka a Necid se poté sice odprostil od Živného, ale z 15 metrů pálil mimo tři tyče. Mladý útočník si ale nemusel zoufat moc dlouho, náladu si spravil už za tři minuty, jelikož v 15. minutě poslal Slavii do vedení. Gól zařídil Vladimír Šmicer, ten zatáhl míč po levé straně a bravurně nahrál šajtlí na Necida, kterému stačilo nastavit nohu – 1:0. Po gólu se osmělilo k šanci i Brno. Do úniku se dostával navrátilec do české ligy Marek Heinz, ale kousek za půlí byl stažen Volešákem. Na zemi ještě brněnský hráč oplácel a Volešáka udeřil, sudí na to ovšem nereagoval a odpískal standardku pro Brno. Po půlhodině hry přišla největší šance Brna, když si na dlouhou nahrávku mezi beky naběhl Heinz a ve skluzu vystřelil. Slavii zachránil výborný Vaniak. A když Heinz gól nedal, tak se trefil na druhé straně opět Necid. Budoucí člen kádru CSKA Moskva se opět prosadil díky výborné práci jednoho ze spoluhráčů. Matej Krajčík přešel přes tři hráče a u tyčky poslal míč na Necida, který lehce zblízka skóroval – 2:0.

Hosté mohli dát kontaktní gól patnáct minu před koncem, kdy z dobré pozice střílel Střeštík, ale asi z osmi metrů netrefil bránu. Na druhé straně se probil Černý a odcentroval na Volešáka, ten sice z voleje trefil míč, ale orazítkoval s ním jen stopera Trousila. Brno se dočkalo snížení pět minut před koncem. Po nákopu Trousila špatně zahrál malou domů slávista Brabec a střídající Šural přeloboval Vaniaka – 2:1. Více se již nestalo a Slavia doma porazila Brno 2:1.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Žižkov 3:2

02.11.2008 17:00

Góly: 76. Petr Benát, 85. Hudson, 89. Petr Benát (pen.) - 69. Riste Naumov, 73. Riste Naumov

Budějovice senzačně otočily zápas se Žižkovem, když prohrávaly už 0:2. Všech pět branek padlo v rozmezí šestnácti minut.

První a jedinnou vážnější příležitost první půle měli hosté. Švancara zleva nahrával, míč z voleje trefil Stracený, ale jen velmi slabě a balon se nakonec stočil okolo Kučerovi tyče do zámezí. To bylo v první půli vše, branky ovšem začaly padat v druhém dějství.

V 69. minutě poslal hosty do vedení Riste Naumov. Útočník Žižkova se prosadil jak je mu vlastní, hlavou, když zužitkoval centr Koukala – 0:1. Uběhly čtyři minuty a Naumov přidal další gól, opět skóroval hlavou, tentokrát po nahrávce Kaloda – 0:2. Přestřelka pokračovala o další tři minuty později, když snížil Benát. Po centru Hudsona přistrčil Benátovi míč Stráský a záložník se trefil k tyčce – 1:2.

Sám Hudson se dokázal prosadit pět minut před koncem, když mu nahrával Stráský a Budějovice tak dokázaly dotáhnout dvougólovou ztrátu a vyrovnat na 2:2. To ovšem nebylo všechno, protože senzační obrat pokračoval a minutu před koncem byl stvrzen proměněnou penaltou a gólem na 3:2. Za ruku Hrušky kopal penaltu Benát a střelou k levé tyči poslal domácí poprvé v zápase do vedení. Zápas skončil po senzačním obratu 3:2.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - SK Kladno 2:0

02.11.2008 17:00

Góly: 35. Daniel Huňa, 85. Michal Klesa

Příbram doma zdolala Kladno a vyhrála 2:0. Branky vstřelili v prvním poločase Huňa a v druhém Klesa.

První branka padla v 35. minutě a jejím autorem byl Daniel Huňa. Pleško neprve rozehrál roh, který kladenští odvrátili, míč se ale odrazil zpět a Huňa ho pohotově uklidil pod břevno - 1:0. Jenom gól, bylo to co zdobilo první půli a v té druhé to nebylo o moc lepší.

Tam přišla šance až v 78. minutě, kdy domácí De Oliveira svou "koloběžkou" rozhoupal a vyšachoval Beneše, poté ale nedokázal prostřelit výborného Pavlíka v bráně kladenských. To se ale povedlo pět minut před koncem Michalu Klesovi. Ten se prosadil po akci na ose Borek, Huňa, Pleško, Klesa. Klesovi stačilo nastavit nohu a stanovil tak konečný výsledek 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Tescoma Zlín 1:0

02.11.2008 17:00

Góly: 24. Roman Dobeš

Bohemians doma zdolali Zlín nejtěsnějším rozdílem, když vyhráli 1:0. O branku se postaral Dobeš.

Domácí Bohemians vyhráli první půli 1:0. Rozhodla o tom situace z 24. minuty, kdy se prosadil Roman Dobeš. Jediná branková příležitost v první půli skončila gólem, Zoubek nasměroval přesný pas na Dobeše a ten pod brankářem poslal míč do sítě – 1:0. Tento stav vytrval až do konce poločasu a hráči Střížkova šli do šaten s náskokem.

Hned zkraje druhé půle se ve velké šanci ocitl zlínský Musil, ale v pokutovém území pálil trestuhodně vysoko nad bránu. Na druhé straně měli obrovskou možnost navýšit své vedení i hráči Střížkova, střelec první branky Dobeš už už slavil gól, když překonal brankáře, ale z brankové čáry balon vykopl Pazdera. Po hodině hry ukázal své umění útočník Žůrek, ten zatočil svou střelu k levé tyči a Beláň zachraňoval robinzonádou. Čtyři minuty před koncem mohl zvýšit vedení domácích Galbavý, ale jeho parádní ránu z přímého kopu vytlačil Kořínek s vypětím sil nad břevno.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 3:3

02.11.2008 20:00

Góly: 12. Andrej Kerić, 76. Tomáš Frejlach, 78. Theodor Gebre Selassie - 16. Václav Kalina, 36. Michal Papadopulos, 72. Jan Kysela

I přes hluchou část v druhém poločase nabídl nedělní večer zápas hodný týmů špice tabulky. Šest branek, neproměněná penalta a tyč přisoudila duelu remízu, která znamená zvýšení náskoku Slavie, naopak Liberec se alespoň prozatím dotáhl na Baník.

Hned ve třetí minutě mohl poslat do vedení hosty Papadopulos, kdyby svou střelou ze čtrnácti metrů nerozezvučel pouze levou tyč. Akci předcházel parádní pas za obranu z vlastní poloviny od Procházky. A tak o necelých deset minut později dal Kerič pocítit Boleslavi něco, co od třetího kola v Jablonci nezažila – jako první inkasovala. Dort propasíroval míč Papouškovi, který odcentroval do vápna a pro libereckého kanonýra nebyl problém nikým atakován hlavičkou otevřít skóre. Radost však netrvala ani pět minut. Mendy přihrál Kalinovi, jehož střelu zpoza šestnáctky nešťastně tečoval Polák a míč zapadl za bezmocného Hauzra.

Zkušeně a vypočítavě si počínal ve 26. minutě Pecka, když ve vápně předběhl mladého Gebre Selassieho a velmi ochotně spadl. Penaltou však poslal Rajnoch pozdrav divákům za Hauzrovo brankou, kterou tvrdou ranou přestřelil. Lépe si již vedl Papadopulos. Ten využil přihrávky do vápna od Macha k efektní střele přes obránce, na kterou byl Hauzr krátký.

Druhý poločas byl bohužel pro natěšené fanoušky mnohem horší. Jen ztěží se dostávali hráči k zakončení, většinou však byly akce zmařeny nepřesností nebo přílišnou tvrdostí bránících hráčů. Přesný opak předváděné hry pak předvedli hosté v 72. minutě. Sylvestre přihrál na kraj vápna Papadopulosovi, ten zavezl míč více ke středu a kolmou přihrávkou dokonale uvolnil Kyselu. Ten po pěti minutách na hřišti prostřelil pokusem ke vzdálenější tyči Hauzra.

To ovšem probudilo domácí. Bílek vybojoval skvělým způsobem míč před vápnem hostů, ještě lépe přihrál do šestnáctky střídajícímu Frejlachovi, který dělovkou div neprotrhl síť. A aby toho nebylo pro mladoboleslavské málo, tak sotva po doznění oslav libereckého střelce bylo vyrovnáno. Mach ve vápně podklouz, Kerič vyslal za obranu Gebre-Selassieho, a ten se obdobně jako Frejlach prosadil z pravé strany. Oba týmy se i nadále snažily a svižný fotbal byl jistě zajímavým, gól však nepřinesl. V poslední minutě nastavení ještě přišel přinejmenším sporný zákrok libereckhéo Holeňáka, který metr před vápnem zbytečně zatáhl za dres Kyselu. Ten se skácel k zemi, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha 2:0

03.11.2008 17:15

Góly: 31. David Střihavka, 36. Tomáš Mičola

Ostravané pokračují ve své spanilé jízdě. Další obětí byla pražská Sparta, kterou porazili 2:0. O vítězi bylo rozhodnuto již v první půli, kdy se do černého trefili Střihavka a Míčola. Baník se díky dnešnímu triumfu posunul v tabulce na třetí pozici, zatímco Letenští dále pokračují v nepřesvědčivých výsledcích a pohoršili si o jedno místo, jejich ztráta na vedoucí Slavii se zvýšila na osm bodů.

První poločas ovládli fotbalisté Baníku. Do první šance domácích se dostal Střihavka v 11. minutě, kdy hlavičkou přestřelil sparťanskou bránu. Letenští zahrozili v 19. minutě, když z hranice šestnáctky levačkou těsně minul brankovou konstrukci Kulič. O minutu později se opět ozvali Ostravští. Jejich záložník Lička prověřil ze dvacetimetrové vzdálenosti hostujícho brankáře Blažka, ale ten jeho střelecký pokus vyrazil na roh. V 31. minutě vypukla radost fanoušků na Bazalech. David Střihavka totiž poslal domácí do vedení, Tchuř přenesl hru na Řezníka a ten ideálním centrem našel na hranici malého vápna zcela volného Střihavku, pro něhož nebyl problém poslat míč z první do sítě - 1:0. Tři minuty poté to mohlo být již 2:0, jenomže branka Svěrkoše nebyla uznána kvůli předcházejícímu faulu domácího Otepky na Kladrubského. Druhého regulérního střeleckého zápisu se ale Ostravané dočkali za několik málo okamžiků díky Míčolovi, jenž překonal Blažka po Svěrkošově přihrávce ve vápně. Hosté se pokusili vzápětí odpovědět, když z velké vzdálenosti vyslal střelu Kulič, ale jeho pokud šel metr od Vaškovy brány. Baníkovci si závěr prvního dějství hry pohlídali a do šaten odcházeli s dvougólovým náskokem.

Po změně stran jsme se v úvodu nedočkali žádné aktivity od obou týmů, ale od fanoušků Sparty. Ti totiž hodili na hrací plochu dýmovnici a zápas musel být na pět minut přerušen kvůli mlze, která zahltila celou polovinu hostujícího mužstva. V dalším průběhu obecenstvo vidělo minimum šancí. K zajímavé příležitosti došlo až v 72. minutě, kdy se snažili sparťané dát kontaktní gól, ale hlavou zblízka mířil těsně nad Hušek. O sedm minut později si slovo vzali svěřenci domácího trenéra Karla Večeři, když nebezpečně střílel Rajtoral a jeho ránu vyrazil na roh Blažek. Sparťanům se již krátil čas na to s výsledkem ještě něco udělat, ve zbývajících minutách si nedokázali vytvořit tlak. Velkou příležitost zvýšit na 3:0 měl střídající Zeher, jenž z blízka nedokázal překonat Blažka. Rozhodčí Kovařík nastavoval sedm minut, v nich si stihl Zeher vypracoval další gólovou šanci a opět neproměnil. To však, podobně jako v poslední minutě břevno Kroba z trestného kopu, nic nezměnilo na skutečnosti, že Ostrava ve šlágru kola zaslouženě získala tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1292130:729
2.FK Mladá Boleslav1274120:1225
3.Baník Ostrava1272324:1323
4.Sparta Praha1263317:1221
5.Slovan Liberec1263319:1521
6.Sigma Olomouc1254314:1419
7.1. FC Brno1244413:1316
8.FK Jablonec1244412:1416
9.FK Teplice1243512:1015
10.1. FK Příbram1242614:1514
11.Viktoria Plzeň1227315:1713
12.Bohemians Praha1241716:2313
13.České Budějovice1227310:1813
14.SK Kladno122377:199
15.Tescoma Zlín122287:198
16.Viktoria Žižkov1221913:227

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (589)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hm opravdu paradni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Cristianko se předvedl, jinak 4:3, bitva až do konce, co víc si přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Grrrrrrrrr, hodinu to mam a ty uz me zacinas stvat

Reagovat
smazaný uživatel

Já, aby sis zvykl. Ale už toho nechám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak jsem taky věřil spíš Plzni. Jenže Jablonec se občas vytáhne a dneska se mu podařilo dát první gól.

Reagovat
božský John

Ty zrádče..tys věřil Sparťanům..ty že seš Slávista?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne tak Sparťanům, jako spíš Vrbovi. Jak říkám, z Jablonce občas vypadne dobrej výkon, dneska se to stalo, a zrovna dneska jsem nepředpokládal, že by se Jablonec nějak motivoval. Ale ten zápas jsem neviděl a neznám detaily (kromě gólů). Buď rád, že to dopadlo.

Reagovat
božský John

Kdyby sme chteli...tak to bude aspoň 0:2...my nemůžem hrát naplno..hrajem většinou na půl plynu aby to nebyla nuda..naposled jsme hráli naplno loni na jaře na Spartě jinak popravdě..každej bod dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jako já s tím Hullem. Ale tak nadšení se cení.

Reagovat
božský John

To jo...a je to sympatický..tys fakt dal dneska výhru Hullu? seš jak já...asi jsem byl jedinej kdo skálopevně přesvědčenej dával 2 na LBC:JBC

Reagovat
smazaný uživatel

Já dával plichtu. Ale poslední sázku v hotovosti jsem dával za padesát na plichtu Hullu na Arsenalu, tajně jsem doufal, že to naservíruju fantomasovi, jen tak z hecu, a ti naši šílenci vyhráli 2:1, takže jsem podělal pade. Hull je fakt nevyzpytatelnej, tak jako Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo prinasi tri zajimavy utkani, uvidime, jak se spice zamota..

Reagovat
sosna

Sigma

Reagovat
Tomanatura

Výborně. Slávie vyhrála a Pepík dal góla!!! Co víc si můžu přát

Reagovat
smazaný uživatel

Sice chápu, že k Pepíkovi máš kladný vztah, ale takovej renonc se nesmí stávat. Mě docela mrzí, že o domácí neprůstřelnost jsme přišli takhle. Tak, a teď si počkám na mé oblíbené perliče, abych se dozvěděl, že vlastně Slavia mohla prohrát, a co vlastně budeme dělat bez Necida.

Reagovat
Tomanatura

Všichni víme, o kom mluvíš

Tak bylo jasné, že o to jednou přijdeme. A když to dá zrovna on, tak jsem strašně šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už ani Eden se nevyhnul světlicovým dementům.

Reagovat
soukup

voni si někteří magoři z Brna užili včera tu bitku na slovensku a bylo jim líto, že na Slavce se nic neděje

Reagovat
smazaný uživatel

Šural

Necid

Slavia

Reagovat
irik

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

škoda brno !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cos čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

veril sem ze by mohlo brno uhrat aspon remizu, ale skoda !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu věřit Baníku, tak se snažte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žádná šance

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky je šance vždycky, jenže Brno na to mé oblíbené slávistické bago nestačilo. Horší je, že Aston Villa nám to asi nesežere, budeme muset něco vymyslet. Držím palce KJ.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja myslim ze sance je docela velika, ale snizuje ji brabec, kdyt on skoro kazdej zapas vymysli nejakou hrubici

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak co. Na fotbal se koukat dalo, škoda posledního gólu a těch petardovejch zmetků.

Reagovat
smazaný uživatel

krásně sigma hubnik

Reagovat
smazaný uživatel

jj sigma me prijemne prekvapila !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Teplice začínají být zoufalé.

Reagovat
Oxbow

dotaz proc blbec tydne ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ále... včera mě tady dolar tahal za nos, takže mám frňák jak Pinocchio - a já vůl držel a držel... Diskuse v Souhrnu PL mezi muzajs a Fibreglass.

Reagovat
sosna

Hořava - Melinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, já se těšil na večer, že bude slávinka, jdu si s klukama čutnout, přijdu a co nevidím, ono už se hrálo . Tak alespoň že výhra a další bod v tipovačce

Reagovat
smazaný uživatel

O nic velkého jsi nepřišel, onlinepřenos se dost sekal. Ale hráli jsme pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda fanousek kdyz newis kdy hral tvuj klub !!

Reagovat
smazaný uživatel

Se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm....

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, že jsem se od rána nedostal na internet

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale to se vedelo uz davno !

Reagovat
-Kopy-

Poser se.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

me to nevadi jenom sem neco napsal a vy uz zase valite! jenom muzajs tu nekeca a rekl ze se to stava...

Reagovat
božský John

"jenomů jsi něco napsal,napsal jsi neco v tom slova smyslu,ze leggos neni zadnej fanousek dkyz nevi v kolik jeho tym hraje...takze to nezlehcuj,holenku

Reagovat
smazaný uživatel

někdy bych možná měl být více stručný

Reagovat
božský John

Chapes to,že on nemá čas jenom na to,aby koukal kdy kde a hraje Slávie tejden dopředu....prostě to nestih,bo se nedostal k netu dneska tak se z toho neposer,všici nejsou takoví magoři jako ty ,co ví s kym bude hrát Baníček(nejlepší u nás) 2 roky dopředu a kolik gólů v tom zápase dá Svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je hodne spatne kdyz newi fanousek s kym hraje jeho klub za tyden..

Reagovat
božský John

Co je na tom spatnyho mi rekni...

Reagovat
smazaný uživatel

to znamena ze nejlepsi fanousky ma banik!! a kdybyste byli co do sebe a byli byste tak inteligentni jak si hrajete tak to vubec neresite!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co bych od tebe taky mohl cekat !

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, cos napsal si ani nemohl čekat nic jiného.

Reagovat
božský John

,no jelikoz prave my inteligentni JSME,tak Ti Míšo můj oponujem,protože,to že člověk neví v kolik jeho tým hraje není žádná tragédie.A vůbec to neznamená,že nejlepší fanoušky má Baníček(nejlepší u nás). Myslim,že se to ukázalo minulej tejden ve Zlíně,jaký máte top fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

no to se ukazalo protoze tolik slavistu nedojede na venkovni zapas za 10 roku !!!

Reagovat
božský John

Viděl jsi zápas v Boleslavi(a prosimtě,neargumentuj mi,že to není daleko..vy to do Zlína taky nemáte přes celou ČR) ale myslel jsem to,že kvůli těm hovadům se musel přerušovat zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

ok. na tak si vem treba kolik banikovcu dojede na slavii a kolik slavistu do ovy... co?

Reagovat
božský John

To nevim,to se rád poučim...a řekni mi jakej dělaj bordel slávisti na venkovních zápasech a jakej bordel dělaj baníkovci venku..např. u nás jsou slávisti v pohodě..je jich plnej sektor a fanděj a maj pěkný obrázky kdežtio vy akorát děláte bordel perete se a trháte sedačky..

Reagovat
smazaný uživatel

za 1. banikovcu je taky plny sektor, za 2. taky fandi, za 3. na jejich choreo nikdo nema. a ohledne tych sedacek se me tu nic nepokousej namluvit to delaji i slavisti !

Reagovat
božský John

Já neříkám že jich není plný sektor,já neříkám tže nefandí a slávisti trhaj sedačky jenom na spartě ..takže vychladni...

Reagovat
smazaný uživatel

a co ze jenom na sparte? to se nepocita? kazdopadne doufam ze tym slavistum ten jejich stadionek trochu upravime

Reagovat
božský John

Na Sparte a vy všude...což je rozdíl milej zlatej....

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte nebudeme si nic namlouvat, banikovci chodi jenom delat bordel fotbal je jim u prdele

Reagovat
božský John

To zas né...hezky fanděj,ale je jich tam docela dost,kteří přijeli dělat jen ten bordel...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by chodili jen ti co chteji fandit tak je jich tam sotva pulka

Reagovat
božský John

Právě promluvil génius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jde videt ze newis !

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

a jablonecaku uz vubec ne!! ti su radi kdyz jim tolik lidi dojde na domaci zapas ! a jeste rekni ze nemam pravdu......

Reagovat
božský John

Máš...a já ti to hezky vysvětlim,za A) V našem regionu je ještě jeden silnější a větší klub a to liberec a města jsou od sebe 10 km

Za b) Naše město má 50 000 obyvatel,vy máte tuším okolo 280 000,což je nepoměr

a konečně za C) Jablonec je špíše regionem atletiky a běžeckého lyžování...

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mohl zacat aj ja ze ve vitkach je extraliga atd.

Reagovat
božský John

Noa taky kolik je v Ostravě lidí co?....u nás se to více rozdrobí na ost. sporty než u vás...vy máte DHL Ostrava ve volejbale pak Vítky ...dál basket tam máte myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

co prosimte v jablonic moze byt?

Reagovat
božský John

U nás je hodně to lyžování,ať už rekreační nebo závodní(SKP Jablonex),pak tam máme biatlon(evropský pohár,i když né tak slavný jako s v Novém městě) a už dlouhá léta je Jablonec brán jako atletické město(Jablonecký oštěp leto) a pak u nás v Měsetské hale se hraje volejbal(repre),florbal,basket,házená) a jsme malé město ještě k tomu...a vůbec se s Tebou nechci dohadovat o tom,že sjte lepší fanoušci.Ano je vás víc. a Naši jsou zase kultivovanější

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne se tam nehraje tak dobry fotbal jako v Ostrave coz je dost dulezite

Reagovat
božský John

To taky a ncepe se do toho tolik peněz a jak jsem již říkal,v našem regionu je ještě bohužel lepší a úspěšnější Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

ale netvrd me ze se lyzuje celej rok a v ostrave mas takych drobnosti taky dost !

Reagovat
božský John

Drobnosti?..u nas byva snih od listopadu do konce brezna. To je skoro půl roku...a když se nelyžuje na normálních tak se dost lyžuje na kolečkových lyžích nebo lyžaři strašně jezdí na kole..

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
božský John

Přeci jenom u nás je jiná zima než u vás....třeba tady už na kopcích napadlo 5 cm...ale samozřejmě to zas roztálo...

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna vsichni lidi jsou na bezkach kdyz se hraje v jab fotbal !

Reagovat
božský John

To sis zas vymyslel argument? Ne,ty lidi třeba fotbal nezajímá. Nebo si na něj zajedou do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Michale, ty se tu sice rozplýváš nad fanoušky Baníku, ale mohl bys tam taky jednou přivítat...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak mozes vedet ze sem tam nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát si byl v této sezóně? Vzpomínám si, žes říkal: "mám to daleko".

Reagovat
smazaný uživatel

j to sem rekl ptz to opravdu mam. 2*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není špatné.

Reagovat
Shevchenko

Ty kolikrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Čtyřikrát.

Reagovat
Shevchenko

Já taky nic moc. Brno, Slavia a Spartak. Zítra ale jdu na Spartu.

Reagovat
honziss

To by mě zajímalo jak daleko to máš teda..

Reagovat
smazaný uživatel

sakjo jeste ze ma ceska republika cechy jinac by sme byli v riti ...

Reagovat
božský John

Bože můj,ty seš případ,na co tu debatu zas překrucuješ...já,kerej to má do Polska kousek a do Německa nemlich to samý,po babice Ukáčko a mládí prožil v Rusku ti asi budu něco vsouvat o česko-moravskejch vztazích...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že taky patříš k těm, co jejich dědeček byl prvně Rakušák, pak Čechoslovák, Maďar, Rus a Ukrajinec a přitom celej život nevytáhl paty z Užhorodu.

Reagovat
božský John

Néé babička je od Lvova...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje taky

Reagovat
božský John

fakt?..a jak se jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo babicka?

Reagovat
božský John

Jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu asi neznas Elijashevska, a jinak je z Drogobyce ( deda taky a mam taky ) Coz je asi 80 km od Lvova Byls tam nekdy?

Reagovat
božský John

Nebyl. V životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic neříkám, jen jsem si vzpomenul na jednoho klouzka, co mi tohle vykládal. Užhorod v minulým století patřil každou chvíli někomu jinýmu, tak to používám u "mnohonárodnostních otázek".

Reagovat
božský John

Já vim. Zrovna o tom byl pěknej článek v Reflexu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší? Jste tak maximálně nejpočetnější prasečák....

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho bejt, to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co je na tom tak nepochopitelného, věděl jsem, že hrajeme v neděli a domníval jsem se, že až od 8. Ó chtěl bych mít vždy takový přehled, jako fanoušci baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si z toho nedělej, jak teď pořád hrajeme večer nebo v pondělí, tak jsem taky myslel, že hrajem až večer, náhodou jsem prohlížel jednu rekonstrukci tady kousek od Znojma a přišla řeč na fotbal. Ještěže tam nestáli policajti. A stejně jsem dojel na poslední chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já si z toho nic nedělám, docela dobře jsem si dal do kecky a trochu se provětral, však Slávku ještě uvidím x-krát.

Reagovat
božský John

S kym hrajete 28. kolo a od kolika...napiš mi to prosim tě hned,bez hledání...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mas rozdil kdyz mas kolo ktere je za pul roku a kolo ktere je dnes! cas newim ale budeme hrat s budejovicama ! a to sem nehledal ale mam to podle teho ze 14. kolo hrajeme prave s budkama !

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě jednika...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Necid 9. Klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

budejovice tomu se rika obrat

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, vypadá to že někdo z Budějovic se byl přiučit v Turecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo psal report Budějic? Nechápu, jak se v tak krátkém textu může objevit 4x slovo senzační! ... Trochu profesionality do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Necid nedává Radovi na výběr, koho povolávat do reprezentace. Škoda jen, že v lednu jde do Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tak dobrý tak se prosadí všude jak spoustý jiných mladíků z jiných zemí.A on dobrý je,nemám o něho strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to tak ruzove nevidel.... porad jeste neni zadna velka hvezda. Mel jeste chvili pockat, odkopat treba neco v evropskejch poharech (pokud mozno v lize mistru), a treba nejakej ten start za repre. CSKA ma silny muzstvo a ruskej fotbal ma spoustu vlastnich talentu, kterejm budou davat prednost..... preju mu, aby se prosadil, ale moc v to neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ale budou měnit trenéra, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To budou.... tim mozna hur pro Necida Kazdej novej trener si do muzstva privadi nejaky svoje hrace pro svuj system, takze je mozny, ze bude CSKA jeste nakupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale oni zase hráli na jednoho útočníka a Love je jasnej, takže v podstatě ztratit nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, muzou prijit nahradnici. A taky prave kvuli ty neotresitelny pozici Vagnera Love (i podhrotu Dzagojeva) nema Necid s nim v sestave sanci. Bude muset doufat v odchod Vagnera, ze si trener neprivede svoje kone ( jak trefny u CSKA ) a ze bude mit i potrebnou davku stesticka.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ne.

Reagovat
irik

Přece by ho nekupovali do počtu za 100 Mega , ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro rozpocet ruskyho klubu to az takova darda neni. Navic penize v tomhle nejsou nikdy rozhodujici, kazdou chvili ve svete nejakej velkej nakup akorat vysedava na lavicce. A btw... u Kaloudy to bylo stejny, velky nadeje ze bude hrat jenom kvuli tomu, ze za nej rusove dali velky penize - a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti budou zase mistři dávám jim tak 90%nevidím tam tým který by je mohl ohrozit.Ostrava je nestabilní o Liberci ani nemluvím a Mladá Boleslav nevím no té nevěřím.Sparta by měla nejvíc kousat,ale slávka převyšuje kvalitou kádru ostatní týmy a mít na Spartu takovej náskok a ještě je mít na jaře doma tak to bude mít Sparta těžké.Uvidíme ale Slávka má našláplé uzž teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, jen si nemyslím, že bude Sparta nejvíce kousat, pokud tedy nebude cinklé jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho nejvíc tipuješ na soupeře slávky,jjá tam prostě nikoho nevidím aby se ze slávie nestal takovej českej Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě tipuju "nikoho". Bude to, předpokládám, ze strany Slavie start - cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Asik tak já sem fand azlína a tak objektivně taky tvrdím že prostě na Slávku nikdo nemá,ten kádr má slávk aslušnej i na šance v pohárové evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

"českej Lyon" .... Lyon byl suverenni kvuli tomu, ze jejich muzstvo byla opravdova extratrida. Slavie ted "vladne" diky tomu, ze jeji souperi jsou v soucasny dobe naprosto neschopny.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kádr má velmi dobrý. co si budeme povídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobry.... na nasi ligu ano. V evropskym meritku (jak jsme videli v poharech) to vubec zadna slava neni.

Reagovat
Tomanatura

...což může být dalších x let.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, Slavia u nás hraje nejméně špatný fotbal, jinak se to definovat nedá. Ale u nás to asi v dohledné době jinak vypadat nebude - myslím cekový obraz ligy, ne Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Glock, ty svina hnusna.

Reagovat
Shevchenko

Co se tam stalo? Já to zapl pozdě.

Reagovat
One-Real

Hamilton byl 6. v posledním kole, což by zaručovalo titul Massovi, a Glock ho nějak pustil, či co já nevim, co se stalo, Massa se radoval a pak zjistil co se stalo (chudák)...HAMILTON A GLOCK ...

Reagovat
smazaný uživatel

Massa

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
irik

hlavně Vettel Z toho kluka něco bude ... jinak hamilton Glock a Massa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super lewis !!!

Reagovat
F.Torres

presne tak ale ten komentator na nove to je blb a dobry bylo jak se ferari radovalo a i lidi v tribunach a pakse za 10s podivali na vysledky a uplne ztichli

Reagovat
One-Real

Jo je to zm*d, takovou svi*arnu udělat, MASSA THANKS YOU!!! .

Reagovat
smazaný uživatel

ten glocj jako lewise pustil???

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nikoho nepustil To jsou akorat vyplody fans Ferrari

Reagovat
irik

Nejsem fan ferrari, fandim BMW, ale přece to glock nepustí o 2 místa na cílový rovince jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

on to nepustil !!

Reagovat
irik

To pustil jsem nemyslel úmyslně, ale obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Hadej co se muze stat kdyz nekdo dojizdi zavod, kde prsi na suchych pneumatikach

Reagovat
kubys

Vy jste snad všichni mimo! Jsem fanoušek Ferrari, ale myslím, že můžeme Glockovi děkovat, že až do poslednío kola byl Massa mistrem světa. Kdyby Timo zajel do depa, tak není co řešit a nikdo tu na něho neblije, ale to že vydržel vepředu až do psolední zatáčky, kde (bohužel) dostal mírný smyk a musel ho korigovat, mimochodem myslím, že to byla celkem Kubicova chyba - toho chlapce jsem na konci závodu vůbec nepochopil. Přeci jen odjel konec závodu bravurně, vzhledem k tomu, že byl na suchých pneumatikách a pršelo. Příští rok se Maranello bude radovat a Massa dle mého odejde, jelikož Raikonnen je daleko lepší pilot (rekord v počtu nejrycchlejších kol v jedné sezoně to dokazuje), avšak je velice nevyrovnaný - takže příští rok Kimi Rakonnen - Formula One World Champion. Forza Scuderia Ferrari!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

však na něj brzy někdo přijde s glockem

Reagovat
Kily

mně se strašně líbí, jak nikdo neví, jak to vlastně bylo a stejně všichni zvracej na Hamiltona a Glocka

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, pokud by vyhral Massa, tak to same jsem mohl psat o Kubiccovi co ten tam delal ????? Byl o kolo zpet oni (Hamilton s Vettelem) se ho snazi predjet a on najednou chypne rapla zahradi cestu Lewisu cimz da moznost Vettelovi predjet a nekam ujizdi

Reagovat
smazaný uživatel

me se hlavne nelibilo jak vsichni pred zavodem rikali ze udelaji vse pro to aby to lewis nevyhral !! to bylo hnusny to se nedela !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vyplod novinaru , nikdo nic takovyho nerekl

Reagovat
smazaný uživatel

aha....

Reagovat
smazaný uživatel

LEWISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIky Glocku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAMILTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
papanegra

co udelal ten Glock? nejakou chybu nebo byl uplaceny?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady kecate za sracky ???????????????, Co Hamilton ??????? Stydte se Byl proste tento rok nejlepsi Ja ktery nesnasim Ferrari bych si nedovolil napsat Massa ani Raikkonen za to co se stalo minuly rok

Reagovat
smazaný uživatel

j presne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

musíš to brát s nadhledem emoce po závodu

Reagovat
smazaný uživatel

Massa Hamilton

Reagovat
božský John

Nechápu...Glock je 10 sec před Vettelem a na konci byl 8 sec za nim..jak řval Massa je mistrem světa a byl záběr do garáže McLarenu a Nicole se radovala tak sem si říkal že se blbá a najednou nevidim Glocka v pořadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz Glock jel na suchych gumach tak zkus hadat co se stalo

Reagovat
božský John

Tak mně to došlo...psal jsem to tátovi do moskvy a ten mi na to pouze odepsal..Jeste bude cernej prezident v USA,kam ten svet speje...on fandi ferrari...

Reagovat
smazaný uživatel

Podařená rasistická rodinka

Reagovat
božský John

Já rasista nejsem můj milý příteli...a moje maminka také ne:)

Reagovat
smazaný uživatel

To byl skvely pocit

Reagovat
božský John

Já Lewisovi nefandim...nemam rád Ferrari..já rád poláka a Heikiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandim MClarenu

Reagovat
irik

Tak to si první kterýho znám,

Reagovat
božský John

Komu fandíš ty..promiň všecko nečtu tak nevim...

Reagovat
irik

Právěžě taky BMW , ale spíš jim tak nějak přeju, protože F1 moc nesleduju ...a jezdce mam nejradši Heidfielda a Vettela...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamilton je mistrem světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik mě zmátl ten komentátor, tak to je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jses vul JJ pohadka

Reagovat
honziss

Když jsem sedal k PC, věděl jsem že se tady bude řešit formule 1.

Věděl jsem že si přečtu přitroublé názory těch co neunesli porážku Massy.

Vím, že nikdo neviděl to co stalo mezi Glockem a Hamiltonem.

Vím, že Glock udělal chybu, kdyby ho pustil, asi by jen stěží dojel až o 6 sekund později.

Proto říkám jediné - zahrajte si VŠICHNI člověče, nezlob se a naučtě se snášet porážku.

Lewis Hamilton.

Felipe Massa.

VC Brazílie.

Letošní šampionát F1.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je presne to co bychom si meli vsichni uvedomit

Reagovat
irik

Na druhou stranu ten glock mi vážně nejde do hlavy a nechce se mi věřit, že by udělal takovouhle chybu v takovýhle situaci ...jenom mě mrzí, že BMW ty poslední zápasy vůbec nezvládlo.

Takže:

Massa

BMW

Vettel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
Tomanatura

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se muzes chovat jako ten nejvetsi debil?

Reagovat
Tomanatura

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tomu pomoh???? Kdyby se predtim nesnazil Kubica pomoci Massovi tak by ti ted bylo celkem jedno co se glockovi stalo Uklidni si nebo si o tobe prestanu myslet ze ses normalni

Reagovat
Tomanatura

Co bych jiného čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cos cekal?

Reagovat
Tomanatura

Zhruba takovou tvoji odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na ni spatnyho? Copa ty jsi snad nevidel nic spatneho na chovani Kubici?

Reagovat
Tomanatura

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... to nema cenu ...

Reagovat
Tomanatura

Nemá

Reagovat
irik

Co proti němu vlastně máš?

Reagovat
honziss

Protože si to zaslouží. Stejně jako Massa a celá formule 1. Chápu tvůj výbuch emocí, chápu že jsi naštvaný ale nesnižuj se tak Tomy. Loni to vyhrálo Ferrari s Räikönnenem, letos McLaren s Hamiltonem, je to 1:1.

Reagovat
Tomanatura

Ať to vyhraje radši Nakadžima, jen né ten idiot.

Doufám, že to FIA ještě prošetří a dá titul Massovi. i za cenu nějakého toho bonusu pro komisaře

Reagovat
honziss

Sám víš že nedá.

Reagovat
Tomanatura

Budu v to doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vas (fans ferrari) vubec nezaujalo to co udelal Kubica

Reagovat
irik

Zaujalo, vzhledemk tomu že přeju BMW tak mě to mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? To ze kdyz mu o nic neslo tak misto toho aby bez problemu par kol pred cilem pred sebe pustil o kole jedouci pred nim Vettela a Hamiltona, tak dela ze je pousti a pak zatarasi cestu Lewisovi nacez se Vettel dostal pred Lewise to je fair?

Reagovat
irik

neni to fér, proto mě to mrzí jak sem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Děkuji Kilymu nebo PJovi (nevím který z vás tu je) za smazání příspěvků toho exota.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spis celyho toho formulovyho OT...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze je to neco tak mimoradnyho ze by se to tu melo nechat

Reagovat
One-Real

Myšleno na koho?

Reagovat
honziss

Na papanegru, neboj tebe jsem tím nemyslel.

Reagovat
One-Real

Aspon, že tak, jinak všem jsem omlouvám, ale jsou to prostě emoce...

Reagovat
honziss

Jasně to chápu. Může se stát že vybuchneš kvůli emocím, to je normálka, ale když tady onen zmiňovaný uživatel 5x pod můj příspěvek nakliká 10 blících smajlíku bez jakéhokoli slova, to už opravdu o něčem svědčí.

Reagovat
One-Real

To ano .

Reagovat
Kily

nemáš za co. Já od malička fandim McLarenu, a to kvůli nenávisti k Schumacherovi. Byl to skvělý jezdec, o tom žádná, ale já ho poprvé viděl, když ještě jezdil za Benneton a v posledním závodě jel o titul s Villeneuvem. Tehdy do něho v zatáčce najel a chtěl ho vyřadit, naštěstí to odnesl jenom Schumacher. Tohle se se mnou táhne do dneška, to ale neznamená, že bych nesnášel Ferrari. Mají sympatické jezdce a třeba Massa bude mít po dnešku strašně moc nových fanoušků, něco takového se jen tak nestává. Jenom prostě fandim McLarenu a jsem zvědavej, jak to dopadne. Titul Hamiltoa ještě slavit nebudu, nevim, co se stalo s Glockem a FIA to určitě vyšetří

Reagovat
One-Real

Třeba mu ho seberou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se ani nedivil, potom co predvedla FIA v Belgii by me to neprekvapilo

Reagovat
Kily

já to nevylučuju, na druhou stranu si tak nějak myslim, že Glock nemůže bejt tak hloupej a něco jako pomoc Hamiltonovi předvést za minutu dvanáct a v závodě, který je nejostřeji sledovanou záležitostí celého týdne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono i kdyby ho pustil tak na tom snad FIA nemuze najit nic proti pravidlum nebo jo?

Reagovat
Kily

no pokud by se ukázalo, že mezi Glockem a McLarenem existovala už před začátkem závodu nějaká dohoda, tak by z toho byla pořádná aféra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych se hrozne moc divil, kdyz Glock startoval o nekolik pozic dal

Reagovat
irik

Nepodceňuj ferrari

Reagovat
Kily

nejde o to, ze které pozice startoval. Před závodem se strašně psalo, že spousta jezdců nepřeje titul Hamiltonovi. Mohla si to jenom vymyslet média, stejně jako dost z toho mohla být pravda. V tu chvíli se startovní pole mohlo rozdělit na ty, co přejí Hamiltonovi (v případě nouze ho pustí před sebe nebo zpomalí Massu) a na ty, co jsou proti němu. Až tak moc jsem to před závodem nesledoval, kdo ví, kde je tady pravda. Je mi jasný, že to může znít jako kravina, ale dneska je opravdu možný všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Glock musel patrit mezi tz co mu ho nepreji kdyz se snazil pomoct ferrari

Reagovat
Kily

tak moment, já jsem celej závod neviděl, jak Glock pomohl Ferrari?

Reagovat
Kily

teda jak se snažil pomoc ferrari

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred destem byl za Hamiltonem, jakou njinou sanci mel na to aby Lewise predjel nez tu, aby zustal na trati a pokusil se nezajizdet menit gumy a dojet na mokrych pneumatikach

Reagovat
Kily

tak jasně, tohle je další možnost, která v tuhle chvíli spoustu lidí zase nenapadne, ta jeho minela těsně před cílem zase napovídá tomu, že by mohl kamarádit s Hamiltonem, ale tohle je úplně jedno. My tady nic v tom smyslu, jak to doopravdy bylo, nevyšpekulujeme, počkáme na to, jak se ke všemu postaví FIA a jaké vydá prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja hlavne zadnou minelu Tima nevidel, proste jet se suchyma pneumatikama na mokre trati, je neskutecnny risk , kterz mu proste nevysel, ale kdyby prezouval tak by zase nijak Lewise ohrozit nedokazal Tudiz si \za svou teorii stojim

Reagovat
Kily

já ti jí neberu, naopak ji respektuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Taky si myslím, že to FIA ještě řešit bude, ale jsem přesvědčen že titul už Hamiltonovi zůstane (navíc jsem opravdu přesvědčen že Glock udělal svou chybu), loni byla podobná situace (teď si nevzpomenu o co se jednalo) a taky už hned všichni prohlásili, že titul zůstane Kimimu.

Tak Schumachera jsem taky neměl rád, shodou okolností, kvli úplně stejnému důvodu jako ty. Jezdec to byl parádní, jeho přínos pro Ferrari nepřekonatelný, ale za jeho doby byla F1 jedna velká nuda.

Já vždy fandil jeho bratrovi, Ralfovi. Po jeho odchodu už nemám oblíbeného jezdce ani stáj, přeju si hlavně ať jsou krásné závody a taky vyrovnaný šampionát po celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze bol tak dobry, ze urobil F1 nudou, ho nemas rad ?

Reagovat
honziss

Ano. Uznávám jeho kvality, přínos pro tým.. Když se mu porouchalo auto, zajel do boxu a zůstal s mechaniky u vozu a zjišťoval proč se pokazilo. To u dnešních jezdců nevidíš. Ale opravdu to byla nuda, a to nemůžeš popřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nepopieram, ale nevidim dovod ho kvoli NUDE nenavidiet. Snad tak necinis.

Reagovat
honziss

Pokud sis dobře přečetl můj příspěvek, zjistil bys že jsem nikde nenapsal, že ho nenávidím. Pouze jsem ho neměl rád. A to je myslím zcela akceptovatelné a nemůžeš nic namítat, je to o názoru. Obvzlášť když tady dnes vidím některé, kteří nezkousli porážku Massy a nadávali na Lewise Hamiltona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upravujem na nemal rad. Schumacher nie je clovek dokonaly a urobil viacero chyb, kvoli ktorym by ho mohol niekto nemat rad, ale kvoli nude mi pride skutocne divne.

Reagovat
honziss

Mi ne.

Reagovat
Kily

jedna velká nuda to nebyla, strašně rád vzpomínám na souboji Hakkinen vs. Schumacher, tehdy jsem sledoval všechny závody a měl strašnou radost, když Hakkinen dvakrát vyhrál titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky A pak v posledni sezone tak Raikkonena to bylo drama taky az do konce

Reagovat
honziss

Tak za Hakkinena to ještě nebylo, myslím spíš tu éru od odchodu Mikky. To bylo opravdu k uzoufání, když po polovině šampionátu už každý věděl, kdo to vyhraje. (čest výjimce)

Okrem toho, občas to byly fakt sviňárny co vyváděli, jako příklad uvedu, když Ferrari použilo týmovou režii a nařídilo prvnímu Barichellovi pustit v závodě druhého Schmachera před sebe.

Reagovat
božský John

To bylo strašný-...chudák Rubens a chudák Eddie kterej byl před nim

Reagovat
božský John

To bylo strašný-...chudák Rubens a chudák Eddie kterej byl před nim

Reagovat
Kily

já jsem si teď vzpomněl na nejtrapnější a nejnudnější závod, to když v Americe tehdy startovalo jenom šest aut, tam každej před startem věděl, kdo na jakým místě dojede

Reagovat
honziss

Tak to je kapitola sama o sobě.

Reagovat
božský John

No 3. místo se nevědělo...tam se o to mydlil Jordan a Minardi..nakonec 3. Monteiro z Jordanu..jinak fraška ten závod...

Reagovat
smazaný uživatel

Divaci na okruhu byli nadseni

Reagovat
božský John

hlavne jich tam jako dycky bylo stráááášně moc...ale pamatuju se ze tam mezi sebou bojovali Baugartner(nevim jak se to presne pise) a Monteiro,kterej ted jezdi WtCC

Reagovat
smazaný uživatel

Baumgartner

Reagovat
božský John

Jo..

Reagovat
božský John

V F1 se vyznáš..koukáš na motorky?..já jenom jestli neznáš komentátory Eurosportu Josku Kubíčka a Miloše Číháka..

Reagovat
smazaný uživatel

Hovory k sobě?

Reagovat
božský John

já sem ocas ..to mělo bejt na dolara...

Reagovat
božský John

teda ono to na něj je...a ty mi to pleteš

Reagovat
smazaný uživatel

Nn motorky me neberou, jenom vim ze fandim Nickimu Haydnovi a kdysi jsem fandil Barrosovi

Reagovat
božský John

Aha tak to jo...to mě právě spíš Motorky...

Reagovat
-Kopy-

Mno ty komentátoři jsou luxusní, lepší neznám.

Reagovat
božský John

Souhlas....jsou perfektní,škoda,že končí...málem jsem při závodě ve Valencii brečel

Reagovat
-Kopy-

Najdi na to na youtube.

Reagovat
božský John

jsou tam?

Reagovat
-Kopy-

Jj jednou jsem je tam viděl.

Reagovat
božský John

aha já hlkedám hledám a nic...lepší komentátory neznám...když Pepa začne úplně chrchlat tak sem v 7. nebi

Reagovat
-Kopy-

http://www.youtube.com/watch?v=J1AFbwjf3EY&eurl=

Nech si to od začátku až do konce, stojí to za to.

Reagovat
One-Real

200. pro Massu

Reagovat
božský John

na stupních vítězů se zachoval jako správnej chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je deobry a byl dobry celou sezonu Ale Hamilton byl proste nejlepsi!

SLAVA VITEZUM? CEST PORAZENYM

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra bez otazniku SLAVA VITEZUM, CEST PORAZENYM

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis is the best!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Po 9 letech jsme se konecne dockali Jsem neskutecne stastny

Reagovat
božský John

A k ježíšku chci kardiostimulátor

Reagovat
honziss

100. pro Hamiltona, Massu, vyrovnanou F1, dechberoucí závody a West Ham United.

Reagovat
fantomas

Ty jo, tak já se těšim, že tu řádí ivosek a ono se tu mezitim diskutuje o formulích.

Reagovat
smazaný uživatel

řádí ivosek ...pro mě jsou formule taky španělská vesnice, sledoval jsem je naposled tak před 5, 6 lety

Reagovat
božský John

Já mam radši na eurosportu Josku Kubíčka a Miloše Číháka a jejich motorky ale na Formule koukám pravidelně asi 8 let

Reagovat
fantomas

No, tehdá to byla ještě větší nuda. Furt Schumi, Schumi...Teď se to aspon trochu točí, i když o Hamiltonovi vim leda to, že je to Brit a o Massovi, že je Brazilec. Tim to hasne, možná stáje bych ještě zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to bylo ještě v době MIkky, jinak já fandil Schumimu

Reagovat
fantomas

Mně Schumi nikdy sympatický nebyl... To radši ten Mika. Ale fakt sem to nesledoval. Co sem se dozvěděl, co se stalo Sennovi, bylo to pro mě tabu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska normálně nikomu nevadí, že Slavia vyhrála. To jsou dneska lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vy všichni řidiči tady , uznávám, že finále F1 je docela mimořádný téma, ale to fakt nikoho nezajímá, že Slavia dostala první gól doma, Budějovice senzačně otočily výsledek a Olomouc vyhrála v Teplicích? A to nemluvím o ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to vymazal ;))

Reagovat
božský John

Ne

Reagovat
fantomas

....A že mě už jen 50 minut dělí od dalšího bodu v tipovačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam nulu, boda mát nebudeš

Reagovat
božský John

pan leggos je na koni ..ale na koncui se budu radovat já

Reagovat
smazaný uživatel

jdi si radši zaběžkovat

Reagovat
božský John

Pudu...ale už je tma

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych šel, ale u nás v Hradci ten sníh asi zase nebude

Reagovat
božský John

U nás je ho vždycky dost...globání oteplování tady žádný není...

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím, závidím...

Reagovat
božský John

a kolik máš zatim bodů frajere?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím plný počet

Reagovat
božský John

jsme 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nás bude mnohem víc, ty výsledy byly zatím celkem předpokládané.

Reagovat
božský John

To jo..ale někdo dal dvojtip(Pato) a někdo fandí Hullu(muzajs)...

Reagovat
smazaný uživatel

Není vždycky posvícení.

Reagovat
božský John

Není...snad LBC otočí...a AC konečně procitne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a ne.

Reagovat
božský John

jo a jo a nehádej se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Ted už ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už zase jo.

Reagovat
fantomas

Ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty máš plichtu ne? 3:3

Reagovat
fantomas

Ano, mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,ty mas ICQ bozskehp johna,vsak ? a nevies nahodu kto je to adelka !?

lebo je najek bez nalady... ,nevies co sa udialo ?

Reagovat
božský John

Bože můj..ty seš horší drbna jak já...já se z Tebe poseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

teď z něj vypadlo že je "diskrétný človek"....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

ty se di zahrabat prosimtě... tvůj amatérský psychonátlak je o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi si nevšiml, že jsi v Česku. A na Slovensku zrovna tak (se nic neututlá).

Reagovat
božský John

chápeš,on mš zas začne zahlcovat tim jak sbalil tamtu a tuhle,já se v tom už neorijentuju tak mu to všecko odsmjalíkuju pak něco mimo proodim a už jsem "labilý človek,že sa lahko zosypu"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ju nezbalil... len ku mne dojde a to je ine...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

ha, už je zpátky, poslal jsem ti mail

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrý, já chvíli koukal, jestli jsem někomu nevynadal víc, než je zdrávo, pak mi došlo, že ti to nejdřív nedošlo, no a pak už to šlo. Jedna technická: jak se dá zrušit registrace, ať se nezanáší databáze?

Reagovat
Kily

s tim budeš muset na PJe

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky za ochranu mé maličkosti.

Reagovat
Tomanatura

Tak a jsem bez emocí. Zapínám AC - Napoli, snad mi to spraví náladu.

Reagovat
irik

Jestli fandíš Neapoli tak bezpochyby

Reagovat
Tomanatura

Mě je to vlastně jedno, hlavně ať je pěkný fotbal.

Reagovat
božský John

Musim si jít poslechnout Fratelli d Italia abych se sklidnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste posledni poznamku k F1 - fans ferrari - misto toho abyste mu ydvihali palce za to, ze se pokusil Hamiltona okrast o tu pozici a riskoval ze se nekde vyboura vy na nej blijete Uvedomte si, ze to Timo delal jen pro vas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Nechce se se mnou někdo bavit o kriketu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Super Boleslav!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam remizu

Reagovat
fantomas

Neeee.

Reagovat
-Kopy-

Jéééééé.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka jedem do háje!!

Reagovat
smazaný uživatel

hosi to je fotbal co? nekdy ta nase liga neni zas tak spatna!!

Reagovat
fantomas

Jojo, na livescore to vypadá slušně.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

mate radost?

Reagovat
Tomanatura

Já jo, mám v tipovačce 0

Reagovat
fantomas

Me too.

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam ze budejovice potvrdiju dnesni vyhru v pristim kole !!!

Reagovat
Tomanatura

Hrají se Slavii? Doma, nebo venku?

Reagovat
Tomanatura

Tak to vypadá, že bude mít Slavie v sobotu o jednoho venkovního fanouška víc

Reagovat
smazaný uživatel

proc venkovniho?

Reagovat
Tomanatura

Když se hraje v Budějovicích

Reagovat
smazaný uživatel

newim jesli sem to spatne pochopil ja nebo ty? ja budu samozrejme fandit budejovicim !

Reagovat
Tomanatura

Já myslím sebe vole U tebe je to pochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak me to zmatlo!

Reagovat
smazaný uživatel

daši bych dnes 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraje se hezky, padají góly a to je na druhou stranu pozitivní

Reagovat
-Kopy-

Holeňák, rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Kily

ono to zase tak dramatické nebylo, ale Holeňák po něm sáhl, to je pravda. Každopádně nechápu, proč spíláš těmhle dvěma místo obraně, která dostala za minutu dva góly a ztratila tak jasnej zápas

Reagovat
-Kopy-

Reagoval sem na todle, pochopitelně, že jsme si to posrali sami.

Reagovat
Kily

já fandim Liberci, takže jsem nakonec spokojenej, i když v tipovačce jsem měl jedničku, takže kolo asi nevyhraju Jinak Bolka zatim super

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to je skoro jako v Teplicich. Neumime vest o 2 branky, tenhle zapas jsme meli jednoznacne vyhrat, Liberec byl horsi...

Reagovat
F.Torres

parada 3:3 pekny fotbal nahrava to do karet slavii

Reagovat
-Kopy-

Hapal Je to velká škoda, tohle utkání jsme měli vyhrát, stejně tak jako proti Slavii. Teď prostě musíme porazit Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze ne !

Reagovat
-Kopy-

Doufat můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky !

Reagovat
fantomas

A já ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhrála, po remíze Bolky má náskok 4 body, jako jediná má zatím jednociferné skóre obdržených gólů (i když ten dnešní ), 30 nastřílených, těžké zápasy venku za sebou, muzajs se rozplývá jak cukr v kafi. Ve dvou pětinách soutěže se ten titul začíná rýsovat i když ještě pořád hodně mlhavě. Jsem zvědav, jestli zítra Ostrava rozdupe Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec posledni dobou moc chubuje

Reagovat
smazaný uživatel

"chybuje" Jojo, není si moc jistej, respektive je si jistej, ale pak vyrobí chybu na odstřel. I když v celkovém pohledu - celej ten manšaft hraje dost dynamicky, hodně kliček, narážeček, fintiček, ty míče se ztrácejí často, ale Slavia svým jakoby vířivým stylem získává míč rychle zpět a hned se hrne dopředu - takže ty dočasný ztráty v podstatě nejsou vidět. Ovšem jakmile se něco takového stane Brabcovi, často už není nikdo, kdo by to napravil. Občas zaskakuje Vaniak, občas zbytek obrany, občas gól, ale do očí to bije víc než renonc Tavarese kdesi u soupeřova vápna.

Reagovat
fantomas

Kdybys nebyl blbec týdne, možná bych ti ty fakta i věřil..takle sem si je ověřil na vlastní pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

google?

Reagovat
fantomas

Co tě nemá...EuroFotbal.

Reagovat
Tomanatura

Remízka bude ideální

Reagovat
fantomas

Tak tak, do tipovačky.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Slavia bude hrát tak skvěle i v Poháru UEFA. Budu ji držet palce.

Reagovat
fantomas

Oujéé.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Tomanatura

A já, že budeš bojovat za ztrátu formy Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych byl debil kdyby sem ji v evrope nefandil. ale v lize by uz mohla prohrat to jo!!!

Reagovat
Tomanatura

Teď už to máš stejně jedno, koeficient je v řiti Ale znovu dávám

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze je v riti !!! kez by jednou nastal zase rok kdy by mistr sel do hlavni faze LM !

Reagovat
Tomanatura

Někdy určitě, ale za současné situace těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

No co?, michalfcb je sice baníkovec, ale v pohárech palce drží, to tady řekl už víckrát.

Reagovat
Tomanatura

Nesleduju úplně všechno puso

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to jenom oznámil, bobíšku , abys příště nebyl tak vyvalenej.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Božínku, broukú, ty se tak krásně červenááš. Ááh.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tam je cekaj trochu jiny souperi nez Brno, Kladno a podobne... proti Fiorentine nebo Vaslui to zadnej zazrak nebyl...

Reagovat
Tomanatura

Aston Villa se porazí sama

Reagovat
smazaný uživatel

By tam někdo musel říct moc dobrej fór, to by možná padli smíchy.

Reagovat
fantomas

Třeba že je ivosek realista.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak věhlasnej ivosek nebude. To chce něco univerzálního.

Reagovat
smazaný uživatel

tj ale se soucasnou formou je nadeje dost velka si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

v soucasny forme hrali i s Vaslui

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze jsou od te doby este lepsi !

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste lepsi? O kolik se prosimte mohlo zlepsit muzstvo za jeden jedinej mesic?...cim jsou o tolik lepsi od ty doby? Ze porazili zoufalou Spartu, slaby Kladno nebo Brno?

Reagovat
Tomanatura

Po těch výkonech. Jsou na tom psychicky líp, Šmicer se vrátil. Prostě je to lepší tým než před měsícem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to jo. Ale jak si sam minuly kolo videl, tak i s tou psychikou jenom proti blby Boleslavi hrali se sevrenym zadkem. Aston Villa, Hamburk atd si s takovym souperem poradej.

Reagovat
Tomanatura

Hamburk má momentálně psychiku taky dobře narušenou

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Slavie ma stesti, ze ma (podle me) hratelnou skupinu a rozhodne z ni muze postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sorry. ale nesmis se divat jen na vysledky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani herne mi neprijde tak uzasnejsi nez v ty dobe. Navic treba minuly kolo, kdyz hrali s aspon trochu vyrovnanym muzstvem, tak to byl mizernej fotbal. A to vsichni souperi v UEFE jsou uplne nekde jinde nez je Boleslav. Budu taky Slavii jako zastupce ceskyho fotbalu fandit a budu hrozne rad, kdyz treba skupinu vyhraje a tyhle prispevky mi omlatite o hlavu. Ale rikam, ze ta euforie je strasne kratkozraka. V evrope to bude uplne o necem jinym nez nase slaboucka liga...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by to byl rekl loni pred ajaxem??? na zilinu maji a doufam ze jeste nekoho porazi !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Zilinu maji, to nepopiram. Ja sem reagoval na to, ze budou hrat "tak skvele i v poharu UEFA", takze tim myslim obecne vsechny soupere

Co se tyce Ajaxu, tak nevim co mi tim argumentem chces rict ...ja nerikam, ze Slavie nema sanci a ze nemuze vyhrat. Jenom mi prijde prehnana furt ta euforie jak je Slavie uzasna, kdyz valcuje Strizkov, Kladno, Brno atd. Ano, v ramci nasi ligy je Slavie zatim suverenni, ale podivej se na soupere. V zapase s kvalitnejsim souperem (Boleslav) to takova slava nebyla. Zapasy v UEFE budou mnohem dulezitejsi a s mnohem lepsima souperema nez je treba Boleslav.

Ale jak rikam, rad se budu mylit

Reagovat
smazaný uživatel

no chtel sem rict ze pred rokem byl ajax jasnym favoritem a slavii veril jen malokdo! a jak to dopadlo.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nerikam, ze Slavie NEMUZE porazit treba Ajax ... a budu rad kdyz porazi

Reagovat
smazaný uživatel

ok..........

Reagovat
fantomas

To ale nikdo netvrdí. Stejně tak je, promin, blbost, že Slavia nezaznamenala pokrok (minimálně psychický, návrat Šmicera) za ten měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Psychicky, ano... viz moje reakce nahore na Tomanaturu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tady nikdo netvrdí, že Slavia Aston Villu přejede. Jen probíráme pro a proti. Slavia teď hraje v lepší pohodě než před derby a Vaslují - to je jednoznačné a jednoznačně pro. Otázka zní - bude to stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to souhlasim. Pohodu maj urcite o neco lepsi. Porad bych v evropskym srovnani (byl rec o poharu UEFA) nerek, ze Slavie hraje skvele .... rad se ve ctvrtek ale zmylim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, to už se docela shodneme. Dávám Slavii 30 procent na úspěch, jak už jsem psal, buď nějaký šťastný gól, nebo to Aston Villa podcení, nebo kluci zahrají tak jako nikdy - malý zázrak. Každopádně bez ohledu na výsledek je to utkání docela sváteční.

Reagovat
Tomanatura

Navíc proti Vaslui musela, teď jen může.

Reagovat
smazaný uživatel

si kup brejle vole

Reagovat
smazaný uživatel

inteligentnejsi argument by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je o půl třídy lepší. Ale na Villu je to stejně dost málo. Buď bud štěstí, nebo to zkazí Aston Villa, nebo prostě malej zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

hosi nehazejte flintu do zita!! a aj kdyby tak se da postupit aj ze 3.mista!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím třetí jsme, a to jsme ještě nekopli do balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no nic idu spat at se na ten zitrek dobre vyspim !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska nas neceka nic jednoducheho jako slavisty, protoze narozdil od nich nas banik bude chtit porazit dnes to bude boj o kazdej metr hriste.Vzhledem k soucasnym formam by byl vysledek asi jasnej, ale zvlast kdyz nehraje Bolf tak tem mojim hromotlukum drzim verim a drzim palce i na nohach

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

to ja nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

no ale vubec bych se nezlobil kdyby podal banik stejnej vykon jako proti slavii,to by jsme si odvezli krasny 3 body, jenze myslim ze dneska to tak nebude a zrodi se remiza

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime je to otevreny pro obe strany, ale Banik by prohrat asi nemel

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel mas asi pravdu nicmene stejne tem mojim kolahnatum verim a tajne doufam ve vitezstvi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta neprohra

Reagovat
smazaný uživatel

ach to promenovani sanci,to je hlavni rozdil proc mame tak spatny vysledky jinak nase hra v prvni puli nebyla zas tak hrozna a vysledek urcite neodpovida predvedene hre,nicmene Kulic proste gol z jasne sance nedal kdezto Banik na pohrbil...zapas jinak super vcetne vykonu rozhodcich coz neni zas tak obvykle.A to nasazeni banikovcu to je proste jina kava nez kdyz hrali se slavii a presne to jsem ocekaval uz pred zapasem a vy zde pritomni jste mi samozrejmne neverili

Reagovat
smazaný uživatel

karty uz jsou do druhy pule jasne dany, ale snad to alespon zdramatizujeme

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni mozne?chces mi rict ze banik hral dneska se stejnym nasazenim jako proti slavii ze?neni to samozrejmne hlavni problem,ale taky to ma svuj vliv.Dnes jsme si to prohrali sami svyma chybama,ale nicneme vidim uz v nasi hre prvky zlepseni,hlavne druhej polocas byl uz dobrej a kdyz budeme takhle hrat zbytek podzimu jako v druhym polocase tak budu spokojenej.Vyhlidky k titulu nejsou nic moc, ale zapasu je jeste hodne tak kdo vi.Taky jsme par kol dozadu vedli suverene tabulku a dnes uz je to jinak, a to same se jeste muze stat i slavii ci dalsim tymum...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v druhy puli uz Banik v klidu kontroloval hru a do niceho se nehrnul, Sparta hraje velky kulovy jedna strela na branu za zapas to vsechno vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou to nema cenu ty si kazde kolo vymyslis nejakou ptakovinu,kterou si okecas spatny vykon sparty a na druhou stranu pak schodis slavii,ses totalni spartanskej zaslepenec,ktery jako jediny tady jeste nepochopil,ze sparta proste hraje hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam ze hrajeme dobre, je asi vicemene jasny ze hra je hrozna - viz prvni polocas, ale ten druhej uz z meho pohledu byl dobrej, hlavne jsme zlepsili nasazeni.Jenze my neumime trefit branu.A myslim ze az konecne utvorime stoperskou dvojici Repka-Husek tak prestanou minely v obrane a utok - no to je na dlouhej rozbor.Nicmene zapas by byl uplne jinej kdyby Kulic prvni (naprosto jasnou) sanci promenil - tohle se musi davat zvlast v takovyhle zapasech a to je rozdil treba i mezi nama a slavii.Slavisti tohle promeni, ale my ne a pak se k tomu jeste pridaji takove trivialni chyby pri obsazovani hracu no a neni se cemu divit ze najednou prohravame 2:0 a to se pak tezko na bazalech obraci,jen skoda ze alespon jsme nedali gol - ten primak Kroba byl moc peknej...a patrne narazis na to prirovnani vykonu baniku dnes a se slavii - jenze ono je to pravdivy,po zapase slavie jsem se tu snad dva dny rozciloval z toho jakej vykon podal banik a dnes to byl pravej opak,dnes banik proste od zacatku chtel vyhrat a bylo to videt

Reagovat
smazaný uživatel

tak to esli byl dobry vykon ve 2.puli tak vam preji prijemny stred tabulky !

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasny ze Slavii to kazdej pousti to vidi vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim co ti na to mam rict,ty chces proste za kazdou cenu slyset,ze to Banik proti Slavii vypousti,ale on to na ni proste neumi.A se Spartou je to vzdycky vic hecle je tam urcita nenavist mezi fanousky a tak prijede i vic spartanu na bazaly nez slavistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byl podle tebe výkon z druhého poločasu dobrý,pak si můžeme Spartu škrtnout z boje o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

no nebyl dobry,ale zlepseni jsem rozhodne videl

Reagovat
smazaný uživatel

po výkonu v prvním poločase nic jiného než zlepšení přijít ani nemohlo,protože hůř už snad hrát nemohli,brání v 9lidech a 4 baníkovci je tukají jak malé děti

bylo mi upřimně líto Slepičky,být sám na 4beky je silné kafe

Reagovat
smazaný uživatel

no abych pravdu rekl nevim kterej trener uz konecne pochopi ze kdyz rozestaveni 4-5-1 je uz x zapasu po sobe k nicemu, tak by se to melo zmenit!ja nevim ale vsechny ty zapasy kdy jsme dostali nabudku byly v podstate stejny, fatalni chyby pri obsazovani hracu, prohravani 1:0, 2:0 a pak vice, v utocny fazi vytvoreni 1 max. 2 sanci...co uz by melo prispet vic ke zmene???je mi jasny ze ja nejsem odbornik nicmene ja bych to videl asi tak nejak takhle:

Blazek (nic lepsiho na sklade neni)

Vorisek -------Repka------Husek------Kudela

---------Kladrubsky---------

Berger (Kulic) --------------------Matusovic (Zeman)

??? (Vacek)

Slepicka (Pecnik)

???

Chybi nam hlavne tvorivej hrac,cistokrevnej stoper vedle Repky (i kdyz husek spatnej neni) a zejmena hrotovy utocnik jelikoz Slepicka je vsechno mozny jen ne hrotovej utocnik.To je muj nazor jak by to treba konecne zacalo klapat

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se můžeš takhle trefovat do reprezentanta Slepičky.

Reagovat
fantomas

Pečnik do útoku? Jestli je to ten z Olomouce, tak já ho pamatoval vždy jako levýho halfa.

Reagovat
smazaný uživatel

ne to je naky cernohorec nebo co......

Reagovat
fantomas

Aha, tamto byl Slovinec, myslim.

Reagovat
fantomas

Tak koukám, že už je v Rumunsku.

Reagovat
Jajinek

To je jeho bratr či no...ten z Olomouce si nekopl svého času ani za béčko. Byl střašnej. Tak hluboko Sparta asi ještě neklesla.

Reagovat
fantomas

Po posilách typu Kučery si nejsem zrovna jistej.

Reagovat
Jajinek

Tak Kučera je proti Pečnikovu bratru hvězda ligy. On to mrvil v lize, odehrál pár utkání. Pak zbytek ročníku byl v béčku, a já chudák občas v Olmiku na béčko chodím, a ani to nebylo nic moc.

Reagovat
fantomas

No nevim, ted stabilně nastupuje v rumunský lize za loni 11. tým, takže se asi musel nák rapidně zlepšit, nebo já nevim.

Reagovat
Jajinek

Třeba se akorát neadaptoval, ale mě se zdál jako strašné kopyto

Reagovat
fantomas

A co je ještě pikantnější, udajně (zdroj wikipedie) v reprezentaci odehrál hned šest zápasů a to jen za tu dobu, co působil v Olomouci. Nic dřív, nic později.

Reagovat
Jajinek

Tak já jdu srát Buď jsem blbej já a olomoucký vedení nebo slovinská repre

Reagovat
fantomas

Joo, kdyby náké San Marino, ale Slovinci nejsou zrovna nácí nazdárci.

Reagovat
smazaný uživatel

toho Kuceru nikdy nepochopim a jeste treba takovyho Kusnira to jsou posily jako svina modlim se modlim aby pak expert Kretinsky v zime opustil sve kreslo jenze vim ze to se mi splni asi jen tezko

Reagovat
smazaný uživatel

jak jste vlastne vy vykopali Lesku?

Reagovat
fantomas

"Leška ven, Leška ven..." a proto "my chceme Eden! My chceme Eden!"

Reagovat
smazaný uživatel

no tak taky se u nas krici Kretinsky ven, vratte nam Spartu, hraci ven, nicmene se stale nic nedeje.Jak to vlastne u vas trvalo dlouho?abych vedel na co se mam pripravit...

Reagovat
fantomas

Fíha...ty pokřiky sme řvali, táák, uf...2 minuty, maximálně 3 v kuse.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja myslim jak dlouho v case to trvalo nez odesel,kolik sezon...

Reagovat
fantomas

Strááášně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tak to se mam na co tesit, protoze dokud Kratinsky nevypadne tak to bude spatny, on sice ekonom je dobrej ale u toho by mel zustat

Reagovat
fantomas

Četl si v příloze Sportu ten rozhovor s Hřebíkem. Hodně kvalitní interview.

Reagovat
smazaný uživatel

nene,bohuzel mi to uniklo nastin mi to...

Reagovat
fantomas

Tak mluvil tam o Křetinskym, o Spartě (od něj sem si to moc rád přečetl a mluvil skutečně inteligentně)...to se nedá vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku byl klid, ale ten tlak na jeho odchod se táhl snat čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

*snad

Reagovat
fantomas

Hohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ivosek by měl bejt rád, že Leška tak dlouho smrděl ve Slavii, kdyby se vyřešil tenkrát ten problém s pozemky pro stadion a další detaily, Korbel zůstal ve Slavii a Sparta by měla dneska tak o dva-tři tituly míň.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak ho šel stavět. Leška byl takticky odsunut na lepší kolej - asi tak jako Špidla kdysi. Ale Slávii to pomohlo.

Reagovat
fantomas

Asi tak.

Reagovat
fantomas

Tak zase Kušnír ale přicházel s dobrym jménem...jinak bych ho ryze po těch následných výkonech taky vypíchl, ale zpočátku se nejevil jako šlápnutí vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja jsem si dopredu rikal proc proboha on?uz od zacatku se mi nelibil a bohuzel se to jen potvrzuje...ono uz je to dlouho co k nam prisla opravdova posila, posledni byl Horvat,nebo mozna Sivok ale jinak je to bida bidouci

Reagovat
fantomas

Sivok je fakt, že vás na chvíli vytrhl. Ač ho nemám rád a v hlavě má nejspíš slámu, tak srdcař je to velkej a za Spartu by položil na rozdíl od Kučerů, Kušnírů apod život. Jinak Kušnír ale na Žižkově exceloval, bud neni pro velkoklub, kde je najednou jedním z mnoha stavěnej, nebo si ho připište jako tisícího v pořadí do kolonky "zkazili jsme".

Reagovat
smazaný uživatel

no podle me na kvalitni klub zatim nema, jeste mel chvili zustat.Meli jsme ho koupit a nechat na hostovacce.Ale spis jsme meli koupit stopera a konecne utocnika a nebo si nechat Jeslinka a konecne vyhodit Doska a mozna i Kulice...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja myslim Nejc Pečnik - ten novej slovinec co zatim nedostal vubec sanci...a myslim to jako do podhrotu.No a to ze Slepicka neni hrot je do oci bijici.On hraje sice relativne dobre,bojuje ale sam toho na hrotu moc nevymysli.Myslim ze jako podhrotovej by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu ze vysledek neodpovida predvedene hre! melo to byt minimalne 3:0 !!!

Reagovat
Slejdy

5

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Jojo, taky mě tehdá nasralo, jak se tam Baníkovci po hřišti jenom ploužili, nahrávali nám do tutovek a ke konci si celá jedenáctka lehla do šestnáctky a popíjela colu. Hrůůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě zase tolik nenaštvalo, jako spíš to, jak Teplice na jaře na Spartě k tý cole baštili ještě párky a Rada přemejšlel, co bude dělat jako repretrenér, když už mu Košťál povolil jít do užšího výběru.

Reagovat
fantomas

No jo, až sem se tenkrát pídil na internetu, zda nemaj v Teplicích náký vyhlášený uzenářství, že bych si tam taky udělal výlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hoodne rad ze slavka nezavahala a ted jeste Banik super

Reagovat
honziss

Parádní a zcela zasloužená výhra. Dnes jsme byli prostě lepší.

Jů, já su tak spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníííííííčku diky za úžasný fotbalový zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Krob & Zeman, vskutku kuriozní dvojka na levé straně sestavy .

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman má přece potenciál 10/10, ne:

Reagovat
smazaný uživatel

tak potencial ma,ale zatim jen strida dobrej/spatnej zapas

Reagovat
Slejdy

Ostrava krasa,posilam na bazaly gratulaci...sparta tragedie,meli by se vzpamatovat...tento tym ma hravat prvni misto stale a LM a oni toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc jako ma Sparta vyhravat porad GL?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze tak je to uz delsi dobu brano za normalni a kdyz se tak nedeje tak je hned sparta v krizi a na ustupu.Asi jsme se zbytecne dost sami namlsali a zacali jsme brat titul jako naprostou samozrejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, to ze je Sparta v krizi neni dano jenom tim, ale i tou ultramizernou hrou, kterou ted predvadi. Hlavne idiot Kretinsky uz by se mel rychle sbalit, nez privede Spartu do jeste vetsich s*acek nez kde uz ted je. Jeho vecny meneni treneru a hracu je to nejhorsi co muze udelat. Hlavne ze on ekonomicky vydelava.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jste brali titul za samozřejmost, by samo o sobě nebylo tak špatné, kdybyste to tak neomaleně nedávali najevo. To je asi nejdůležitější důvod, proč Spartu kromě sparťanů nikdo nemá rád.

Reagovat
smazaný uživatel

výborně, první poločas jsme si s nimi dělali co chtěli. Být uznán ten jinak regulérní gól, tak tam pepa chovanec hodí ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nepozerám GL,ale zapasy Baniku musia byt riadne divoke..Co pozeram na posledne vysledky,tak zrejme sa fanusikovia nenudia

Reagovat
-Kopy-

Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Banííček = FANTAZIE

Sparťanští "fans" se zase předvedli aspoň jsme dneska mohli vidět kdo je nejlepší u nás. FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jde videt ze spartany jse zase opici a kdyz dela bugr banik tak my musime taky

Reagovat
papanegra

Kroby

Kudela

Ja

Reagovat
smazaný uživatel

ty góly co dával ten Necid by dal i nejhorší hráč z předmini

Reagovat
smazaný uživatel

no a ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty přihrávky, co dostal, Sparta nevyrobí za pět zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

presne! ma depku tak pise blbosti !!

Reagovat
fantomas

Pointa je kde?

Reagovat
Shevchenko

Olééé BANÍK OSTRAVA!!!

Naprosto parádní výkon, trapná Sparta se vůbec k ničemu nedostala, krásná atmosféra, prostě skvělý zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

ef cé - ef cé bé - ef cé Baník oléé . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Grr, teď jsem přišel, nic nevím, nic jsem neviděl, kvůli zadrbanýmu vodařovi, kterej si protáhne vodu prostředkem futer, takže já starej poctivec, co přivrtává práh na tři šrouby a ne na dva jako každej, jsem samozřejmě trefil trubku. Vysekávání, převařování trubky, trocha novýho betonku a fotbal v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak priste budes davat jenom jeden ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik P***...... jednoduse nadhera, skvely fotbal, atmosfera ani nemluvim, krasne utocne akce, jak nemusim Strihavku, tak dneska podal paradni vykon.... maximalni spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Banik gratulace

Sparta neměla vyhazovat Lavičku stejně jde z kopce i s Chovancem

Reagovat
One-Real

Sparta potřebuje kompletní přestavbu, i za tu cenu, že bude příští rok bez pohárů, jen tak se může vrátit tam kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm asi tak nějak, ale furt mě štve že odešel Lavička . Byl by idealní ... na delší dobu...já moc Spartě nefandim ale Lavičkovi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, a začnou Chovancem, už se pod ním kinklá židle.

Reagovat
fantomas

Trumfne Csaplára?

Reagovat
smazaný uživatel

No , jak včera zahrál manšaft západního střihu posledních 15 minut v Budějovicích - to se bude těžko trumfovat.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo mi Viktorky ale docela lito

Reagovat
fantomas

Myslel sem v rychlosti vyhazovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, on už je venku. Tak to byl fofr, to má Pepa co dělat. Já to zjistil až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ou jééé.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Baník

Reagovat
GEGE

Banik

Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

500. pro nejlepší ligu světa (Primera Division)...

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro navrat spartansky minulosti

Reagovat
fantomas

500. pro falešný pětistovky.

Reagovat
smazaný uživatel

no nestihl jsem to o fous no

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, už to prasklo.

Reagovat
smazaný uživatel

507. PRO BANÍČEK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mwuhaha

Reagovat
smazaný uživatel

Na letny nikdy nejsem sam, ale ale ale!!! Za Spartu Praha zivot dam, ale ale ale!!! Banik gratulace, Sparta nevadi, jedeme dal. I love SPARTA!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že to bereš s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz jsem myslel ze jsem tu snad jedinej spartan

Reagovat
smazaný uživatel

co blbnes vzdyt Sparta ma nejpocetnejsi fanoskovskou zakladnu a plati to asi i tady

Reagovat
smazaný uživatel

no tady zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma tu má nejvíc fans ... teda aspoň mě

Siiiiigma Olomooooc

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam tri prani, ale "jen" dve : aby co nejdriv odeslo JaT vcele s Kretinskym a aby ke kormidlu lavice prisel cisar Franz!!!bohuzel realny neni asi ani jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkáš se. My se taky dočkali. Trapná je jen ta nejistota, kdy to vlastně bude. Občas se rýsovala naděje - a najednou praskla jako bublina. Loni taky jedna z takových bublin praskla, a vzápětí se zázračně nafoukla znovu. Nebo třeba jiná bublina zvaná LM loni senzačně vydržela, i když všechny předpoklady říkaly, že vítr Ajax ji musí smést. Život je v tomhle zvláštní, krásnej, nečekanej. A když je to život s fotbalem, tak o to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo jenze tohle je uz v podstate taky 4 roky, s vyjimkou sezony kdy jsme vyhrali double no i kdyz ta lonska sezona mi v krku bude lezet jeste dlouho,ale stejne i kdybychom to loni vyhrali tak porad by to nebylo ono, to stary dobry na co jsem zvyklej.To totiz odeslo s Franzem a Poborakem

Reagovat
smazaný uživatel

Docela je mi sparťanů líto, oni měli v posledních cca dvaceti letech jednu ze svých nejkrásnějších bublin, ne-li nejkrásnější (ona železná Sparta z první republiky taky měla něco do sebe a takoví plejeři jako Janda-Očko, Káďa nebo Kolenatý už se dnes jen tak nevidí). Kdoví, kdy se zase podaří nějakou takovou vyfouknout. Křéťa do toho funí děsně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky přidám s komentářem. Nevím kolik jsi o současném vedení Sparty přečetl. Ale samotný pan Křetinský se mi jeví jako nesmírně inteligentní a ambiciózní člověk, který (teď už konečně) fotbalu začíná rozumnět. Bohužel jeho slabinou je, že se obklopuje aboslutně nespolehlivými lidmi popř. spoléhá na někoho, komu jde jenom o to si nahrabat. Spíš bych to nazval Chovanec VEN a jakýkoliv cizinec DOVNITŘ. Neboť leda někdo, kdo nebude rozumnět českým poměrům má šanci kabinu primadon trochu rozhýbat...

Reagovat
smazaný uživatel

no inteligentni urcite je, ale ve vedeni tim pravym neni nebo lepe receno spis by si mel pribrat k sobe nekoho schopneho jelikoz ekonomiku sparty drzi zrejme zatim dobre i pres nepostupy do LM ale ta prestupova politika je udesna jinak souhlas Chovanec VEN ale nejen z lavicky ale z celeho stadionu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je bohužel problém Křetínského. Já ho taky považuji za velmi schopného a inteligentního. Ale fotbalovej klub jako firma má spoustu takových "nemarketingových" nuancí, a v těch jaksi Křéťa dupe jako slon v porcelánu. Fotbal má dost nejasné "technologie" a jejich zavádění se pohybuje na velmi tenkém ledě. Víc než kdekoli jinde tady platí, že když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. Budeme-li brát fotbal jako souboj technologií, pak tato nezřetelnost a nevypočitatelnost technologií se projevuje dnes a denně při překvapivých výsledcích. Pokud by byl fotbal zboží jako kterékoli jiné, všechny sázkovky by dávno zkrachovaly. A navíc přiznejme si, pánové, jakpak se bavíme při nákupu v Kauflandu, že? Podle mě prostě Křetínský nemá ten dar být fotbalovou kapacitou. A znalosti, snaha, ambice a inteligence bez onoho "jedenáctého" smyslu v jeho případě přicházejí vniveč.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Baník

Reagovat
smazaný uživatel

ivosku,já se ti normálně musím smát.

Reagovat
smazaný uživatel

jako by mi to dnes nestacilo

Reagovat
smazaný uživatel

A to z pozice borce,který přeje Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelibi ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje KYDY. Ale ne.že by se mi nelíbily,jen mě prostě zaručeně pobaví,obzvláště,když se vrátím po tanečních.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou jsem originalni ale jako jedinej tu stojim za Spartou vzdycky , vim ze obcas melu sracky ale to je tak maximalne desitky minut po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,originál je jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te co by jste tu beze me delali, to teda vazne nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Už to bereš moc realisticky, už to není taková sranda jako dřív. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

se ti nelibi vzestupna kvalita mym prispevku nebo co? tak asi zase uberu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja nechapu,kde on na ty vymysly chodi,jednou je to prilis brzky gol,pak zase ze banik nehraje naplno,rozhodci nam pripiskava, nebo ze mame stesti jak prase-sem zvedavej s cim zase prijde priste

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to připadá, že do nás už tolik nevalí. Buď jsem si zvyknul, nebo ho budu muset začít brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo uz ted ho beres vazne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho už normálně poseru.

Spanhele, prosímtě napšiš mi na ICQ přesné znění baníkovské hymny. Přecejenom to není nejkratší a musím začít, abych to stihl ...

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

S radostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta byla marná, jsem říkal, má slova, že mají nehorázně slabý kádr, se naplňují. Přesně to vystihl Saiver v MF DNES, Baník sice nepodal nějak světoborný výkon, ale na dnešní Spartu to stačí. Banik pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ten prvni polocas byl ze strany Baniku svetoborny vykon.... na pomery ceske GL urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský ven!!!!!!!!!!!!!a Chovanec taky!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele