12. kolo
02.11.2008 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Tescoma Zlín 1:0

Bohemians doma zdolali Zlín nejtěsnějším rozdílem, když vyhráli 1:0. O branku se postaral Dobeš.

Domácí Bohemians vyhráli první půli 1:0. Rozhodla o tom situace z 24. minuty, kdy se prosadil Roman Dobeš. Jediná branková příležitost v první půli skončila gólem, Zoubek nasměroval přesný pas na Dobeše a ten pod brankářem poslal míč do sítě – 1:0. Tento stav vytrval až do konce poločasu a hráči Střížkova šli do šaten s náskokem.

Hned zkraje druhé půle se ve velké šanci ocitl zlínský Musil, ale v pokutovém území pálil trestuhodně vysoko nad bránu. Na druhé straně měli obrovskou možnost navýšit své vedení i hráči Střížkova, střelec první branky Dobeš už už slavil gól, když překonal brankáře, ale z brankové čáry balon vykopl Pazdera. Po hodině hry ukázal své umění útočník Žůrek, ten zatočil svou střelu k levé tyči a Beláň zachraňoval robinzonádou. Čtyři minuty před koncem mohl zvýšit vedení domácích Galbavý, ale jeho parádní ránu z přímého kopu vytlačil Kořínek s vypětím sil nad břevno.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele