Gambrinus liga - souhrn 11. kola

17.10.2009, 18:01, aktualizováno 19.10.2009, 19:26
Komentáře a souhrny
V čele ligy jsou stále Teplice, Jablonec totiž doma přenechal všechny body Plzni. Slavia si včera odvezla všechny tři body z Kladna, stejně tak Slovácko ze hřiště Bohemians 1905. Olomouc deklasovala Brno 5:0, Mladá Boleslav zabrala a porazila Bohemians Praha. Vyhrála i Ostrava, naopak Sparta zaváhala doma proti Českým Budějovicím...

1. FK Příbram - FK Teplice 0:3

17.10.2009 16:00

Góly: 34. Jakub Mareš, 60. Jakub Mareš, 83. Pavel Verbíř

Výsledek rozdílem třídy odrážel pouze produktivitu v koncovce, Příbram totiž byla přinejmenším vyrovnaným soupeřem. Teplice tak znovu vyvinuly tlak na svého severočeského rivala z Jablonce, když se minimálně do pondělí budou vyjímat v popředí celé ligy.

Zápas byl od prvních minut vyrovnaný. Pro smůlu diváka však především díky synchronizované nepřesnosti v ofenzívě. Naopak obě dvě defenzívy si počínaly nadmíru jistě, a více jak náznak pochybění nedovolily. První půli tak rozhodl moment chvíli po půlhodince hry, kdy se potvrdilo nepsané pravidlo: "nedáš, dostaneš."

Nejprve Rodrigues přihrál Klesovi, který nechal přesnou střelou k tyči vyniknout kvality Grigara. Na druhé straně se pak ve vápně dostal k těžkému míči Mareš a přízemní střelou taktéž k tyči překonal Krbečka. Teplicím se tak vyplatilo vyčkávání a trpělivé bránění, Příbram lehké převahy k vyrovnání nevyužila.

Pět minut po změně stran mohlo být v Příbrami ještě chladněji, kdyby po skvělé narážce s Verbířem využil svou šanci Mahmutovič. Ten se chytře dostal za obranu, ale sám před Krbečkem selhal. Přesto se po hodině hry mohly Teplice radovat z dvoubrankového vedení.

Verbířův centr směřující na branku ještě tečoval Mareš a podruhé tak překonal brankáře Krbečka. Ten si musel za čtyři minuty znovu poradit s Mahmutovičem v souboji tváří v tvář. Na druhé straně výborně zachytal Grigar proti Nohýnkovi, Rodrigues svou dorážkou branku minul.

Příbram se dostávala do šancí jen velmi těžko a vynaložená síla pak scházela v koncovce. Naopak Teplice dokázaly využít otevřeného prostoru a po rychlém přechodu do útoku je nezastavil ani nepřesný centr, který se šťastně odrazil k Verbířovi. Ten pohotově pálil z vápna přesně k protější tyči, Krbeček se natahoval marně. Příbramská snaha nepřinesla ani zasloužený čestný gól, zápas tak pro domácí skončil nešťastně vysokou porážkou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 1:1

17.10.2009 18:00

Góly: 12. Wilfried Bony - 79. Hudson

Sparta nedokázala před domácími fanoušky porazit České Budějovice a v honbě za titulem ztratila další body. Pražané vedli zásluhou Wilfrieda 1:0, jenomže z jediné šance hostů vyrovnal čtvrthodiny před koncem Hudson.

Sparťané začali velkou aktivitou a už ve 12. minutě šli do vedení zásluhou Bonyho Wilfrieda. Letenští totiž zahrávali rohový kop a Wilfried hlavou překonal Kučeru - 1:0 pro Spartu. Brzký gól domácí celek hodně uklidnil a Českobudějovičtí byli pod stálým tlakem. Ve 39. minutě jenom těsně netrefil Kušnírův střílený centr Holenda. Hrálo se především na polovině Budějovic, Sparta držela míč častěji na svých kopačkách, ale další branku v první půli nedala.

Druhý poločas se nesl zcela ve znamení toho prvního. Sparťané kombinovali a České Budějovice pouze bránily. Po hodině hry utíkal sám na brankáře Kučeru autor první branky Bony Wilfried, Kučera ale včasným vyběhnutím šanci zneškodnil. O pár minut později protáhl brankáře Kučeru Zeman, k míči se dostal ještě Vacek, ale přestřelil. Martin Zeman byl ústřední postavou i další šance, když však na hranici malého vápna přestřelil. Stejně si vedl i Wilfried, jemuž Kučera zmenšil střelecký úhel a útočník Sparty přestřelil. Až do 79. minuty si České Budějovice nevytvořily žádnou šanci, přesto vyrovnaly na 1:1. Hudson využil zaváhání Tomáše Řepky a krásnou střelou nečekaně vyrovnal na 1:1. Pro Spartu to byl obrovský šok, nicméně Letenští měli dost šancí na další zvrat. Kaloudova tvrdá rána šla mimo a Kadlec jenom o kousek přestřelil. Sparťané obléhali branku Budějovic do samotného závěru, ale hosté obrovský tlak přežili. Pro Spartu je remíza 1:1 určitě ztrátou, pro Budějovice velkým ziskem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:0

17.10.2009 18:15

Góly: 55. Tomáš Mičola

Baník Ostrava vyhrál před poloprázdnými Bazaly 1:0 nad Slovanem Liberec a v tabulce je třetí. Baníkovci totiž přeskočili pražskou Spartu, která jen remizovala s Českými Budějovicemi 1:1. Výhru domácím zajistil jedinou trefou Tomáš Mičola.

Už v 6. minutě se hostujícímu Liberci naskytla velká příležitost, stoper Neves vracel míč k Baránkovi, který jej málem ztratil před dotírajícím Keričem. Pak už hrozili pouze Baníkovci, po čtvrthodině hry dostal Tomáš Mičola pěknou kolmou přihrávku, jenomže útočník Baníku místo toho, aby dál postupoval, zakončil do brankáře. Zajímavá situace se naskytla ve 27. minutě, Keričovi byl totiž neprávem odmáván ofsajd, chorvatský útočník byl v tu chvíli sám před brankářem Baníku. Nejspíše největší, a také poslední šanci v prvním poločase zahodil domácí Lukeš, který obdržel přihrávku od Maria Ličky, ale svůj pokus v pokutovém území namířil mimo branku. Skvělou práci při této příležitosti odvedl na pravé straně již zmiňovaný Mario Lička.

Ve druhém poločase se prázdné Bazaly dočkaly branky. V 55. minutě využil nedorozumění mezi Hauzrem a Liškou domácí Lukeš, který poslal krásný míč na Tomáše Mičolu, jenž nadvakrát skóroval - 1:0 pro Baník Ostrava. Mičola na sebe upozornil i o chvíli později, kdy nebezpečně vypálil. Baník byl lepší a od další pohromy Liberec zachránil brankář Hauzr, který perfektním zákrokem vychytal Adama Varadiho. Baník mohl ke konci vstřelit pojistku, na Lukešův centr vyskočil Varadi, avšak zamířil vedle. Domácí dotáhli utkání do vítězného konce a v tabulce jsou třetí.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 4:2

18.10.2009 16:00

Góly: 45. Jan Chramosta, 49. Ludovic Sylvestre (pen.), 65. Jan Rajnoch, 82. Tomáš Poláček - 39. Jiří Jeslínek, 67. Valeriu Andronic

Mladá Boleslav zvládla v utkání se střížkovskou Bohemkou úlohu favorita a po dlouhé době poznala pocit vítězství. Domácí celek vyhrál 4:2 po gólech Chramosty, Sylvestreho, Rajnocha a Poláčka. Za hosty se prosadili Jeslínek s Andronicem.

Domácí mohli jít do vedení už ve 12. minutě. To šel ze strany na brankáře Kulič, jeho střela po zemi však o kousek minula zadní tyč brány hostů. Chvíli na to postupovali tři Boleslavští na jediného obránce, ale trio ve složení Kysela, Kulič, Chramosta si neporadilo. A tak se ve 39. minutě dostal do vedení z ojedinělé šance Střížkov. Trefil se Jiří Jeslínek, který zužitkoval centrovaný balon a namířil jej přímo pod břevno - 0:1. Domácí mohli brzy vyrovnal, když sami na brankáře postupovali Kulič s Chramostou. Prvně jmenovaný ovšem hamounil a místo, aby nahrál Chramostovi před prázdnou branku, tak napálil Beláně. Boleslav se vyrovnání v první půli přecijen dočkala. Ve 45. minutě se po vysunutí Rajnochem pěkně do růžku trefil Chramosta a stanovil konečný stav první půle 1:1.

Druhou půli načal trestný kop domácího Poláčka. Ten přizvedl hlavou Kysela a těsně před brankářem změnil směr míče Rajnoch. Beláň výtečně zasáhnul. Ve 49. minutě zabránil jisté brance Pavel Macháček, když fauloval Rajnocha. Viděl červenou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil Ludovic Sylvestre - 2:1. Další gól přidal už Rajnoch sám, v 65. minutě dotlačil v leže míč za čáru a poslal svůj tým do vedení 3:1. Hosté snížili o dvě minuty později, když zužitkovali svůj první roh v zápase. Andronic pálil do prázdné brány, poté co zaspala domácí obrana - 3:2. Hosté mohli dokonce vyrovnat, ale proti Ibeho ráně výtečně zasáhl Miller. Na druhé straně zase trefil tyčku z přímého kopu Poláček. A byl to právě Tomáš Poláček kdo v 82. minutě stanovil konečný stav 4:2. Trefil se pěkným lobem, potom co ho vysunul Opiela.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Brno 5:0

18.10.2009 17:00

Góly: 9. Michal Ordoš, 38. Pavel Šultes, 42. Jakub Petr, 53. Michal Ordoš, 85. Tomáš Hořava

Olomouc doma nečekaně naprosto přejela Brno a vyhrála 5:0. Dva góly dal Ordoš, po jednom pak Šultes, Petr a Hořava.

První z mnoha šancí domácích měl již ve druhé minutě Ordoš. Po centru Petra hlavičkoval z malého vápna, ale v poslední chvíli odvrátil Dřížďal. Na druhé straně přestřelil, sám před brankářem, Rabušic. Ordoš se branky dočkal v 9. minutě. Šultes pěkně odcentroval z levé strany a Ordoš pohodlně zakončil do prázdné brány - 1:0. Domácí útočník Ordoš byl velmi agilní, ve 24. minutě mířila jeho hlavička přesně pod břevno, ovšem excelentně zasáhl Bureš. Ale přišla 38. minuta a Brno prohrávalo o dvě branky. Bureš zaváhal u centru a podběhl balon, toho využil Šultes a trefil se hlavou na 2:0. A bylo hůře. Ve 42. minutě se prosadil domácí Petr a poslal Olomouc do trháku na 3:0! Ordoš vysunul Petra a ten placírkou překonal brankáře. Do šaten se tedy šlo za stavu 3:0.

Jak Brno skončilo, tak taky začalo. Na 4:0 zvyšoval opět Ordoš. Hubník obral o míč Križka a lahůdkově naservíroval míč před prázdnou bránu Ordošovi, ten neměl problém zakončit. Druhou branku chtěl přidat i Šultes, ale jeho tvrdá střela šla mimo tři tyče. Pátý gól přidal v závěru zápasu Hořava, když se trefil z hranice pokutového území po pěkné kombinační akci. Olomouc doma rozmašírovala Brno 5:0.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Slavia Praha 0:2

18.10.2009 17:00

Góly: 14. Riste Naumov, 78. Riste Naumov

Slavia Praha zaváhání v utkání s Kladnem nepřipustila a domů si odvezla tři body za výhru 2:0. Kouč Slavie Jarolím udělal skvělý tah nasazením útočníka Risteho Naumova, jenž se mu za důvěru odměnil oběma góly.

Úřadující mistr si nemohl dovolit klopýtnout na hřišti nevyzpytatelného Kladna a trenér Jarolím proto pozměnil základní sestavy, ve které se po dlouhé době objevil záložník Petr Trapp a od úvodu nastoupili také útočník Naumov a gólman Romanovs. Ten měl hned v úvodu zápasu práci a jen díky jeho fantastickému zákroku proti hlavičce Strnada Slavia neinkasovala brzký gól.

Uběhlo jen pět minut a favorit zápasu se hned z první větší akce dostal do vedení. Aktivní Hloušek poslal míč z hlouby hřiště před bránu Kladna a Naumov hlavičkou překonal domácího gólmana Pavlíka. Kladno mělo v utkání mnohem déle míč na kopačkách než Slavia, dostat se přes obranou hráz hostů se však hráčům nepodařilo. Podobný scénář panoval i ve druhé půli, kdy se Kladno marně snažilo přelstít bezchybnou defenzivu Slavie.

Na druhé straně prověřil Belaid dvakrát z přímých kopů gólmana Pavlíka, ten si však bez problémů poradil. Mnohem nebezpečnější byl v 78. minutě centr Grajciara, na který si naběhl znovu Naumov a zařídil Slavii vedení 2:0. Konec utkání už poznamenalo jen zranění gólmana Romanovse, kterého musela po střetu se Šilhanem odvést sanitka. Náhradník Vaniak už práci neměl a utkání skončilo 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 0:1

18.10.2009 17:00

Góly: 71. Michal Kordula

Bohemians 1905 doma podlehli Slovácku 0:1. Jedinnou branku vstřelil v 71. minutě Kordula.

První zajímavá situace přišla v 37. minutě, kdy se hosté dožadovali penalty. Švancara poslal přihrávku na Racka, a ten po kontaktu se Štohanzlem spadl vně pokutového území. Rozhodčí pokutový kop nepískl. V závěru půle měli šanci domácí klokani, Jindřišek nahrával v pokutovém území Škodovi a ten střílel. Jeho ránu ale zblokoval na roh Němčický a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Bohemka měla šanci i na začátku dějství druhého, to pálil nejprve po přiťuknutí Štohanzla Rychlík, ale pouze doprostředka brány a následně už, už chtěl střílet Hrdlička, ale míč mu od nohy sebral Randa. Na druhé straně se mohl nejprve prosadit Kordula, ale z úrovně penalty trestuhodně netrefil bránu a následně střelu Valenty, mířící pod břevno, pěkně vytáhl Sňozík. Své zaváhání Kordula s Valentou napravili v 71. minutě. Hosté zahrávali roh, Valenta hlavou prodloužil na zadní tyč a Kordula střelou do prázdné brány rozhodl o výhře Slovácka 1:0.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Viktoria Plzeň 0:1

19.10.2009 17:30

Góly: 30. František Rajtoral

Jablonec doma podlehl Plzni po gólu Františka Rajtorala 0:1 a na čele tabulky ho střídají Teplice. Domácím nepomohla k bodovému zisku ani početní výhoda trvající 35 minut poté, co byl vyloučen autor gólu Rajtoral.

První nebezpečnou střelu vyslal ve 24. minutě domácí hráč a exslávista Jarolím. Ta ovšem skončila nad břevnem Daňkovy brány. Gól přišel po půlhodině hry, ovšem na opačné straně hřiště. Rezek poslal míč do běhu Rajtoralovi, tan si poradil jak s domácím Krejčím i brankářem Špitem a zakončil do prázdné brány. Tím završil pěknou akci a poslal svůj tým do vedení 0:1. Za tohoto stavu skončila i první půle.

V té druhé začali aktivněji domácí, jmenovitě střídající Vošahlík. Ten po nahrávce rychle pálil z kraje pokutového území, ale brankář hostí dobře zasáhnul a gól nepustil. Domácím svitla naděje na obrat, nebo alespoň vyrovnání v 56. minutě. To byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující autor gólu Rajtoral. Šance vyrovnat přišla poté, co Haudrič našel Vošahlíka a ten opět pohotově vystřelil, ovšem Daněk ani tentokrát napustil míč za svá záda a vyrazil jej. Domácí útočník chtěl ještě dorážet, ale byl zastaven Bystroněm. O chvíli později pálil těsně vedle Haudrič.

Jablonec tlačil a nebál se střílet, ovšem i Čížkovu pumelici odvrátil bezchybný Daněk. Jak domácí útočili a otevírali obranu, naskytly se příležitosti k plzeňským brejkům. Do toho prvního vyslal Rezek Jiráčka, ale ten zakončil špatně. Reparát pak nesložil ani při druhém brejku, kdy šel sám na Špita a v poslední chvíli mu zezadu sebral balon Pavlík. Pár minut před koncem mohl vyrovnat Lafata, ale jelikož jeho hlavička nemířila mezi tyče, vyhrála Plzeň v Jablonci 0:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1174022:825
2.FK Jablonec1172213:923
3.Baník Ostrava1163214:1021
4.Viktoria Plzeň1162313:1020
5.Slavia Praha1154216:919
6.Sparta Praha1147010:419
7.1. FC Brno1144310:1216
8.FK Mladá Boleslav1143417:1215
9.1. FK Příbram1142511:1314
10.Bohemians 1905112545:611
11.Slovan Liberec1132613:1611
12.SK Kladno113269:1611
13.Sigma Olomouc1124513:1210
14.1. FC Slovácko113179:1610
15.České Budějovice111466:167
16.Bohemians Praha112189:217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1155)

Přidat komentář
smazaný uživatel

paráda! FK TEPLICE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Dynamo ! Předvedli skvělý výkon, takhle se na Spartu musí - jejich defenzivu vytlouct svojí defenzivou

Reagovat
Tsigi

Aspoň je zas vidět, jak je Ondrášovka Cup prestižní

Reagovat
smazaný uživatel

Jabadabadůůůůůůůůůůůůů

Program 3B si vzali kluci k srdci! Dynamo

Reagovat
Dubov

Reagovat
irik

Ty vole, Sparto!

Reagovat
Radar

Díky z Ostravy letí do ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Dynamo!Velice důležitej bod!Novej trener a hned takovejhle bod. Tak ted snad se bude vyhravat i tam kde je to třeba tzn. hl. doma

Reagovat
Radar

Tolik nepřesností od komentátora na zápas jsem ještě neviděl, ale jeb*t, mákme tři body, takhle se musí hrát jak dáme gól a né přestat s ofenzívou

Reagovat
smazaný uživatel

aneb nejstarší hráč liberce na hřišti je Liška .. přitom tam ještě vesele běhal nezmar s holeňákem a v bráně hauzr

Reagovat
Radar

A nejen to, aspoň takových 12 kravin, nebo omylů zaznělo. Prý dívame se na lavičku Baníku

Reagovat
milan78

ste nikdy nemakali pod parou ?!

Reagovat
Staenly10

Dynamo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Je to otřepaná fráze já vím, ale takhle by mohla ta liga skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani náhodou kamaráde

Reagovat
Radar

Mno teď jsem chtěl napsat až na ty ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Což to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

takže bys chtěl vidět v reálu či TV jak dostanou teplice v LM náklad od nějaké srajdy bez jména, protože ty se jménama se do košů přidávají později

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Spartě za celou Slavii za to, že jsme nedokázali dorovnat gól Sparty v Edenu a neumožnili jí tak získat další remízu. Pevně věřím, že Sparta neztratila sebedůvěru a jak dnes prokázala, neochvějně kráčí za titulem Remízový král 2009/10.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ty bys mohl psát fejetony

Reagovat
smazaný uživatel

i když fotbal nic moc, návštěva tristní, baníček vyhrál, paráda a de se slavit

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole,. sparta a sme třetíííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Chovance tahni!!! Dekuju!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se tak stane, pokud Sparta bude po polovině hůř jak druhá, taknic jinýho nepřichází do úvahy.

Reagovat
smazaný uživatel

to si bohuzel nejsem vubec jistej ze by to tak dopadlo ... Je to smutny jak hluboko sme klesli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ještě by měl zůstat do konce sezóny nebo klidně pár let...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ani cim zacit, nebudu se vymlouvat na stesti i kdyz jedna poradna srtela budejic na branu a hned to tam o tyc padne, nebudu se vymlouvat na rozhodciho ktery nepiskl minimalne dve penalty za naprosto evidentni ruce, budu jen nadavat a nadavat protoze tohle uz neni normalni.Je to tak tezky strelit potvrzujici gol kterej by vlastne zapas ukoncil????no asi bych ctel moc.Ale docela by me zajimalo cim to ze pred trema dnama jim dame venku bura a ted dame doma z 5 ti 100% sanci + dalsich asi peti polosanci jeden gol??to uz proste musi byt jen o psychice a za to je plne odpovedny trener...stejne tak za nesmyslne stridani Zemana kterej si z nich delal dneska dobrej den a misto neho tam soupne na kridlo Prudnikova dalsi naprosto prokaucovane dva body po kolikate uz??uz nam davno vsichni mohi koukat na zada, misto toho se plahocime a plahocime a slavia ktera hraje jeste trapneji nez my bude mit zitra stejny pocet bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslné? Napadlo tě, že Zeman nemusel mít natrénováno a byl utahaný?

Reagovat
smazaný uživatel

utahany??druhou pulku behal u my lajny a utahanej nebyl ani nahodou...ale to nebylo jen ti stridanim,protoze jsme zase naprosto prospali prvni puli a to jsme pritom tak brzo dali gol,misto toho aby to do polocasu skoncilo 2,3:0 hraci se tam prochazeji a prihravaji porad dozadu,a kdyz konecne zacnou druhou pulku hrat,tak zahodi vsechno co se jen da.Nevim jestli je to tim ze v tydnu hrajeme zase evr.ligu, protoze doma jsme zatim ztratili vzdycky jen pred poharama,je to proste o psychice a od toho tu ma byt trener ktery ma tym poradne nabudit,bohuzel uz po xte se ukazuje ze je Chovanec k hovnu

Reagovat
milan78

snad ho nedají k reprezentaci

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč pořád

Reagovat
smazaný uživatel

tj, furt a stále brečí, klasickej sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, Sparta se umí vyhecovat na čtyři utkání v roce, to je známá věc... Navíc Sparta má furt to samé sebevědomí, které je už založené jen na minulosti ! Sparta letos titul snad nevyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

bez domacich vitezstvi se titul proste vyhrat neda to je duvod proc jsme ligu nevyhrali loni a to bude stejny duvod pokud se neco co nejdriv nezmeni,proc nevyhrajeme ligu i letos

Reagovat
Miky.77.14

je vidět že ta hra Sparty na jeden gol v zápase se už moc nevypláci

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že eště neprohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Prim Ivane, pritahn Pepika do repre at uz konecne vypadne

Reagovat
Radar

Stačí že jakžtakž k*rví spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ale Čolka zase ta¨k trochu v koncovce zklamal, ještě že to zachránil..

Reagovat
centos

Vůbec dneska mohlo padnout víc gólů.. Ale to je problém celé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslim ze je to problem jen letosni sezony, myslim ze celkove je az zarazejici co hraci v nasi lize jsou schopni nedat, to pak neni divu ze nestacime na evropu kdyz tem evropskym celkum staci 3 sance a daji minimalne 2 goly

Reagovat
Radar

Jenomže my nějak nejsme zvyklí nedávat 100% šance, poté co odešel Magič a Svěrky je to hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vzdycky jsem se zdrzoval poznamek typu "ja bych tohle udelal urcite lip", ale kurva vzdyt tohle neni mozny, jako stane se ze se obcas nezadari ale jako treba dneska dat z peti naprostych tutovek je jediny gol a to nemluvim o tech dalsich sancich a nejhorsi je na tom to ze v nasi lize ti utocici hraci maji na to zakonceni cas,dokonce nekdy i more casu ale proste nedaji, to se pak vazne nemuzeme divit kdyz pak v zapasech s evropskou kvalitou nedame nic kdyz tam je jednak tech sanci xkrat min a taky toho casu na zakonceni je xrat min...

Reagovat
Radar

A ještě k tomu máte skororeprezentanta Bonyho

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak on je nahodou vybornej, jenze to neni a nikdy nebyl utocnik zakoncovatel, on umi drzet balon jako nikdo v nasi lize, vyhraje skoro kazdou hlavu, vytvari sance ale sam jich potrebuje taky celkem dost na jeden gol,to je ale bohuzel ono ze takovy utocnik nas jeste tahne...kde jsou ty doby co davali nasi utocnici 15-20 golu...obrovsky potencial ma Vasik Kadlecu,jenze ten je jeste sakra mladej,ale on ma v sobe toho zabijaka kterej nejen nam tak chybi.Jen je to jeste zatim tak 2-3 sezony nez se to v nej uplne rozvine bohuzel

Reagovat
centos

Myslím konkrétně u nás, bo tam je to enormní.

Reagovat
božský John

Hezky Ostrava...už nás stíhá jen Baník a Teplice..

Reagovat
Radar

Jak to u vás vypadá ? Bude se v pondělí hrát ?

Reagovat
božský John

Bude..máme vyhřívanej trávník a už to taje...

Spíš Plzeňáci se pokakaj z toho počasí

Reagovat
Radar

Taky to vidím na tři punkty pro vás.

Reagovat
božský John

Jojo..já v ně taky doufám..bude už hrát i Honza Vošahlík..2. mač po zranění Luboš Loučka...věřím v tři body..:)

Reagovat
božský John

Lapízův zázračný program funguje..Šilhavý ven, Lapíz do

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A mimochodem Neuwirth naprosto fantastický výkon.. Já mu věřil a jsem rád!

Reagovat
Radar

Já ho minulou sezonu zatracoval a oprávně, ale to co teď předvádí to je jako noc a den A Fernando to samé. Ještě mě dnes potěšil počet vyhraných hlavičkových soubojů

Reagovat
Radar

*oprávněně

Reagovat
centos

Nando je taky super, ale každý zápas udělá nějakou viditelnou chybu :)

Reagovat
Radar

např. dnes? Mě se akorát nelíbil v JBC a na slávce měl problém s odkopem ale i tak tam podal 110% výkon. Možná ještě ta červená proti olmíku

Reagovat
centos

Nějaký pokus o kličku ve vápně, který nevyšel -- myslím. Ale i tak patříme kvalitou stoperů k nejvyšší špičce ligy.

Reagovat
Radar

Řepka s Hubníkem se můžou jít bodnout

Reagovat
smazaný uživatel

to je fuk, za dva tejdny si dá souboj s řepkou a kdo schválně vyhraje a ted budu psát až ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Bani pičoooooooooooooooooo! Nejvice mi dnes však udělala radost Spartička, v JEJICH srdich jednička... jen tak dal hoši. Gratulace Budějicim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je neuvěřitelná absolutně znehodnocená výhra z venku

Reagovat
smazaný uživatel

no severečeský blok J plus T by se měl konečně zbavit alibismu a na plnou pusu vzhledem ke klopýtající konkurenci prohlásit,že jedou na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Naplno to říct nemůže. Klopýtající konkurence (Slavia ) by si toho mohla všimnout a třeba by přestala klopýtat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prikladu Baniku je krasne videt ze vysledek tymu dela minimalne z poloviny trener, vzdyt kadr ma banik skoro stejnej jako v tom super jarnim tazenim,ale vysledky??nebe a dudy

Reagovat
centos

Koubek byl vynikající volba, neokoukaný, přísný; a i s důrazem na defenzivu hrajeme pěkný útočný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

takovyho trenera presne potrebujeme my,prisnyho.A stale ho ne a ne najit

Reagovat
smazaný uživatel

toho jste před pár lety měli a vaši stupidní fans ale i lidé z vedení ho vyštípali..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, "Hřebík ven!!" tehdy řvala doslova celá letná

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, koubek dobrej ale robo nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

tjadadadadá. baníček na 3 místě, spartička nám kouká na záda a já sem spokojene a ivošek, ať si vytrhne vlasy ale sparta nejhorší, s budějkama remíza? no potěš pánbůh

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola nato, jaký je kulturista, strašně nedůrazný, někdy se od něj míč odráží, jak od dřeva, ale díky mu za gól. Co udělal Koubek s Neuwirthem je neuvěřitelné, očividně Alešovi konečně někdo řekl, ať si nehraje na Beckenbauera a zjednoduší to v souladu se svoji kopací technikou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt pseudo fans FCB, miči paráda....S dřevorubcem souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola paráda. Co já se tady nedočtu.

Reagovat
smazaný uživatel

coooo? Hrál super, bojoval, napadal ale jen nedává goly no, lepší než Robo

Reagovat
centos

Zrovna dneska kličkoval pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není tak hrozné jak v minulosti, kdy si myslel, že svými tvůrčímí schopnostmi spasí celý tým.

Reagovat
centos

Tehdy mu to nešlo. Ale teď nemám strach, že když se pustí do kličky, tak ztratí balon. Ještě ten gól by to chtělo, chybí mu klid v koncovce..

Reagovat
vanGomm

V Příbrami 2 300 Ostrava 3 200 Sparta 5 500.Je mi jasné,že jen počasí za to nemůže,ale ty návštěvy to je tedy síla.Na jaře se začíná v půli února a končí v půli května.Na MS příští rok nejedem,tak by se nemuselo tak spěchat.Červen je pro fotbal a hlavně pro diváka určitě lepší než únor.

Reagovat
centos

Návštěvy tragické. Ale vždy mě překvapí, že ačkoliv se lidi řídí počasím, tak na nekryté většině Bazalů je každý zápas poměrově stejně lidí jako na tribuně

(přijde méně lidí na ochoz = nepřijde odpovídající počet lidí ani na tribunu)

Reagovat
smazaný uživatel

no ono ja na stadionu dneska byl a reknu ti kdybych s sebou nemel deku tak vazne nic moc,ale i tak kdyby by bylo pekne tak dneska na spartu by prislo sotva 7 000 si myslim a ja si nemuzu pomoct ale to je desne malo,kazdy vikend si rikam proc kurva v takovem meste jako je Praha se nedokaze vyprodat stadion pro 20 000 lidi??ono hned by ty zapasy vypadali potom jinak kdyby se hrali pred takovou kulisou

Reagovat
vanGomm

Tak to určitě.Hráči se pak přinutí k lepšímu výkonu.Na Spartu a na Slavii by mělo chodit alespoň 15 000.A na ty ze špice tabulky by mělo být vyprodáno tedy těch 20 000.Ale jak říkám jenom počasím to není.Těch důvodů je víc.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita hry jistě také,ale i konec kvalifikace na příkladu repre jasně ukázal,že český fanoušek či spíš divák je kapitola sama pro sebe

Reagovat
Radar

No jo no, v Polsku se nehraje taky nijak extra, ale fanoušci chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Tam chodí i na druhou ligu celý stadion i za takovéhoto počasí.

Reagovat
Radar

To už asi jen o mentalitě

Reagovat
JarousFCB

Mě to popravdě vůbec nevadilo. Sice 3200, ale nepamatuju, kdy se takovým způsobem zapojily ochozy do supportu. Do toho trochu pyra nějaké to choreo + solidně zaplněný kotel. Klidně bych to tak nechal !

Reagovat
centos

Kolem mě bylo právě dost ticho, zlepšilo se to až po gólu..

Reagovat
vanGomm

V naší lize chybí hráči na které by se "chodilo".V současnosti mě napadá jen Švancara ze Slovácka.Každý tým by měl mít minimálně jednoho.Dříve se takto "chodilo" na Honzu Bergera na Spartě.Na Bohemce na Panenku a Dobiáše.Na Slavii na Kubíka a Knoflíčka.V Dukle se na Vízka také dobře koukalo.Prostě byli v každém týmu a lidi chodili hlavně na ně.Dnes je však jiná doba a jakmile se někdo podobný rýsuje,hned se prodá.A to co jsem příjde z ciziny je dávno přebrané zboží.Bohužel se to hned tak nezmění.A tak jsou naši fanoušci odkázaní jen na poháry (LM EL).Kde takový hráči hrají.Škoda jen,že se naše kluby z výše uvedených důvodů v těch pohárech moc neohřejí.

Reagovat
milan78

spíš na kabelobku a internet

Reagovat
vanGomm

Nebo satelit.Já jsem to myslel ovšem na našich stadionech v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prubnem, i když jsme ještě nevyhráli. 100 pro Slávinku.

Reagovat
Shevchenko

Olmütz

Reagovat
Shevchenko

Z toho Neuwirtha má fakt radost. Teď tomu chybí už jen ten útočník. Ani si nedělám naděje, že v zimě někoho přivedou.

Reagovat
Radar

Možná ještě prodají Mária

Reagovat
Shevchenko

No to by byl konec.

Reagovat
smazaný uživatel

je to reálný, bude chtít ještě zkusit zahraničí, je mladej, umí jazyky, bude chtít jít pryč asi

Reagovat
Shevchenko

Tak já to chápu, ale chtělo by ho udržet aspoň do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budem nahoře, tak snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

přivedou cover verzi Strnada a já si pujdu hodit mašli

Reagovat
Radar

Některé cover verze jsou dobré viz Sweet dreams od Marilyna Mansona

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá cover je sweet home alabama od leningrad cowboys feat. alexandrovci

Reagovat
Radar

To bude škvár bo to neznám

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mě najdi na trubce, mám to v oblíbených songech

Reagovat
centos

Ten jejich společný koncert je super!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten je výbornej

Reagovat
Radar

Beru zpět, luxus - http://www.youtube.com/watch?v=0lNFRLrP014 lepšejší než origoš

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš

Reagovat
Radar

A kdybys viděl jak jí umím když se napiju

Reagovat
Radar

měla být reakce na centose

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, už abych nalejval...

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóól, banáán, fííík - já se z toho Naumova zblázním.

Reagovat
Radar

ááá už to není Ňoumov

Reagovat
soukup

TRAPAS

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný, špatný, špatný. Aby najela sanita přímo na hřiště, to není žádná sranda. Romanovsi, dej se dohromady, držím palce.

Reagovat
Radar

Vo co gou? Dostal do hlavy jako Péťa Čechů?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, jen čtu - Po stříleném centru z levé strany chtěl odražený míč krýt brankář Romanovs, kolem něj okamžitě bylo klubko hráčů a gólman to odnesl zraněním; byl ošetřován v malém pokutovém území, přitom u středové čáry Hloušek rozcvičoval náhradního brankáře Vaniaka.

Přímo do malého vápna najela sanitka, Romanovs stále leží a je ošetřován; brankář Vaniak, který ho střídá, zákroku lékařů přihlíží; omluvit se přiběhl domácí Šilhan, který pravděpodobně Romanovse nakopl.

Romanovs je nakládán do sanitky a vůz ze hřiště odjíždí.

Reagovat
Slejdy

Slovácko

Reagovat
M11

FCS Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slovácko, moc dobře Slávinka a Bolka a stráášně moc dobře Sigma.

Reagovat
centos

Už ani Ďolíček není zaplněn, co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Česko-Slovensko 1-2, S.Irsko-Česko 0-0, Slovinsko-Česko 0-0, Česko-S.Irsko... Fanoušek je naštvanej. Navíc počasí... Fanoušek je línej a pohodlnej. Je krize, nejsou peníze... Fanoušek je spořivej. Pár bitkařů, ze kterejch ve zprávách udělají všedemolující armádu pustošící střední Evropu... Fanoušek je blbej.

Reagovat
smazaný uživatel

K sakru slušně Olomouc

Reagovat
$dolar$

Zatim desny kolo

Reagovat
smazaný uživatel

právě že po dlouhé době velmi pěkné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

73. V sektoru fanoušků hostů je konflikt rádoby příznivců Brna s pořadateli, kterých je méňě a utrpěli několik tvrdých ran

80. Policie vyvádí "fanoušky" Brna ze stadionu. To to trvalo.

Co to ti brňáci vyváděj? Není kolo, aby neudělali bordel

Reagovat
$dolar$

Kdoze se to ozval?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
$dolar$

Ze to rika zrovna Banikovec = rozumnej magooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

efff...Baníkovec....Řekni, kdy baníkovci udělali bordel, že je museli vyhodit ze stadionu

Reagovat
$dolar$

To delate porad, akorat se vas boji vyhnat

Reagovat
Radar

Respekt no

Reagovat
smazaný uživatel

to si na omylu, naopak, security pruděj, aby vyhrotili bitku

Reagovat
centos

Zrovna ta druhá část věty je myslím pravdivá.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda nemyslím, právě členové ochranky, což jsou většinou boxeři apod. berou baníkovce jako trénink

Reagovat
Radar

Jen pokud jsou ty hovádka v přesile

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě stačila provokace na Kladnu, legendární sparta, potom, když sme poprvé hráli v Edenu...

Reagovat
centos

Možná ani tak nejde o ochranku (i když je rozdíl vyhnat Brno než několikanásobek chacharů), ale spíš o policii, která nás v ulicích moc ráda nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

o policii to je známo, že raději uvidí v ulicích 1000 sparťanů než 300 chacharů a teď nevím, jestli to mám brát jako poctu či ne

Reagovat
centos

Rozumný magor? Jak ho definuješ?

Reagovat
$dolar$

Ne rozumnej, ale rozumněj jako chápej

Reagovat
centos

*rozuměj

Reagovat
$dolar$

Nj Chybicka se vloudila

Reagovat
Radar

Náhodou poslední dva výjezdy jsme byli hodní

Reagovat
smazaný uživatel

my sme hodní pořád ale mě de o to, že už léta ochranka nevyvedla baníkovce ze stadionu za bordel v hledišti

Reagovat
Radar

Nás nevyvedli nikdy co pamatuju. K brnu , třeba na Kladně začli do nich jebat pořadatelé, kteří je bezdůvodně mlátili a to se brňáci ani nebránili..

Reagovat
smazaný uživatel

No a na tom dalším se hodláte asi zase dát do normálu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

my nejsme sparťani

Reagovat
$dolar$

A kdy se vratite k obvyklemu stavu?

Reagovat
Radar

V tom právě jsme

Reagovat
smazaný uživatel

a proč bychom měli? Ani za tu Opavu nemůžem, to tam naběhli domácí

Reagovat
$dolar$

No uvidime

Reagovat
Radar

Krom toho my nikdy bordel neděláme to ti "druzí", my (trevor,centos,chrchleš a já ) jsme slušní fanoušci. I ty imaginární rodiny sebou bereme

Reagovat
$dolar$

U Trevora si jistej nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

to proč?

Reagovat
$dolar$

No vypadas tak, ze te potkat nekde v temny ulicce, tak tam necham penezenku a jeste podekuju zes mi nic neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Taky se ví že ta fotka je fejk

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravda, dneska, když sme hráli zápas, tak tam na mě vystartoval jeden maník, byli jsme opřeni o čela, koukali se dlouze do očí ale jak sem byl větší a silnější, tak nakonec nic a o poločase a po konci zápasu se mi ještě omlouval

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

no moc se nesměj, hrál za tvůj tým, šachťar ale ne doněck, nýbrž Praha

Reagovat
$dolar$

Jen Šachtar Doufam ze vyhral

Reagovat
$dolar$

A jeste upresnim - Šachtar Doneck bez tech hacku

Reagovat
smazaný uživatel

oke, oke

Reagovat
smazaný uživatel

poločas vyhráli 2:1, celkově my 4:3

Reagovat
$dolar$

Grrrrr, ale coz preju vam to

Reagovat
smazaný uživatel

no, bylo to důležitý utkání, oni sou poslední s 1 bodem, my jich máme jenom 3 a kdo by dnes vyhrál, byl by blíž k záchraně

http://www.sachtor.docnow.eu/ tady máš jejich stránky, jsou dobrý

Reagovat
Radar

Pochlub se co jsi většinu zápasu dělal

Reagovat
smazaný uživatel

tys to čet?

Reagovat
Radar

Jasně že jo, pěkně jsi takticky balil fanynku soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

no, byla naše a má pěkný přednosti ale tywe, ten správce, to byl kokot...Každej tam hraje v lysovkách a on asi věděl, že tady de o vše, tak nás hned začal jebat, takže sme si doslova půjčovali boty

Reagovat
Radar

Jo jo četl jsem, to musí být liga jak cyp když nemáte kopačky, nebo nehrajete na trávě?

Reagovat
smazaný uživatel

my je máme právě..No, ono to je umělka 3 generace mám pocit:

Hřistě v areálu Spartaku Kbely.UMT 3.generace. Obuv: povoleny pouze gumotextilní kopačky, turfy a sálová obuv !!! Njn a já měl lysovky a další 2 hráči taky, nikde to nekontrolujou, dnes najednou jo

Reagovat
Radar

Kurnik někdy přijedu a zahrajem

Reagovat
smazaný uživatel

musíš mít registračku

Reagovat
Radar

Však né mistrák

Reagovat
smazaný uživatel

a tak jo, přijeď, v týmu sem sám baníkovec, jinak kolem mě samej sparťan či slávista

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl na hlavní a užíral děcku popcorn.

Reagovat
smazaný uživatel

no, máš čeče trochu pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsem tam hodit smajla

Reagovat
$dolar$

Imaginarni

Reagovat
smazaný uživatel

dvě lavičky tam byli

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Hezky Tak to uz se snad zachranite

Reagovat
smazaný uživatel

teď nás čeká další "východní" tým a to Dinamo Praha, na ten přijedu přímo z Ostravy a aby toho nebylo málo, další soupeř Dinamo UK, kde hrajou samý Ukrajinci

Reagovat
$dolar$

Tak to uz budu fandit ale Ukrajincum

Reagovat
smazaný uživatel

no, ti jsou nahoře a jedou na postup...Ale nemaj na jeden tým, ti se jmenujou Istanbul FC a tam je samej turek a dávaj všem strašnou čočku

Reagovat
smazaný uživatel

On by to nekdy potreboval udelat, aby mel aspon na pivo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Radar

Tak o něm se ví že je grázl,ale je neškodný

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, svému děcku nakoupím vždy hrnec popcornu a sedíme na hlavní

Reagovat
centos

chrchleš

Ale pozor, já na domácí zápasy chodím už od začátku (osm let nazpět?) s bratrem a otcem :) V mistrovské s námi chodila i máti, bo se jí to líbilo

Reagovat
Radar

Já na baník chodil maximálně s tatíkem od kámoše, bo toho mého bych musel zabít za ty jeho komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

to máme stejný

Reagovat
centos

To my ne, v podstatě se na všem shodnem, společně zanadáváme na rozhodčího a soupeře, pohoda :)

Reagovat
JarousFCB

Tsssssss

Reagovat
Radar

Vidíš na tebe jsem zapomně

Reagovat
Radar

l

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neunášej prohru

Reagovat
JarousFCB

Pamatuju, když ji neunesli na Bazalech... ty sedačky už tam nikdo nevrátil

Reagovat
Radar

Jo to bylo v mistrovské

Reagovat
JarousFCB

jj ... myslel jsem si to ale nevěděl na 100%

Reagovat
centos

Se jim ta hra asi nelíbila, či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostat 0-5 u tymu kterej je skoro poslední je přinejmenším dosti trapné. Prostě dostali na frak, brňáci žačli plakat, hazeli světlice, dymovnice, a jeli na služebny...

Reagovat
soukup

sem si nevšim, že bysme dělali problémy každý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia konečně ! Ale ten dobrej výsledek a zjevně i výkon bohužel kalí vážnější zranění Romanovse, který zachytal dobře... Snad se brzy uzdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Add Naumov: Já jsem řikal, že o útočníkovi po pár nevydařených zápasech nemůžete říct, že stoji za ho**o ... Myslím, že i Vlček se časem začne prosazovat (pravda, dal dva góly v EL, které byli nakonec rozhodující, ale v lize mu to tam zatím nepadá)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad jo. Snad už by mohl být klid. Je sice pravda, že ještě dostaneme pár nářezů v EL, snad se z toho chlapi oklepou. Navíc máme odehráno spoustu zápasů, kde se nám nedařilo často - v Brně, se Spartou doma, v Liberci, atp. Takže myslím, že už se to konečně usadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že na vysledek z OL navaže zitra Jablonec, a nějak tak obdobně vyprovodí Plzeň

Reagovat
božský John

Vynasnažíme se, my zas děkujem za to,že jste dali rychtu Brnu..hrajem u nich příští kolo=))

Reagovat
smazaný uživatel

No, to budou chtit odčinit...

Reagovat
božský John

Vy jste taky chtěli skončit černou sérii, kolo na to Boleslav taky...hold Brno na tom evidentně není dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no, snad něco uhrajete, nemam rad Beranka

Reagovat
božský John

Já zas nemam rád tým, s kterym hrajem následující kolo...já zas z toho jejich mančaftu nemam rád Polácha :-/

Reagovat
Radar

To jsme dva, já Polácha nemůžu ani čut

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Polach nevadí, mě přijde jako sympaťák, chytry hráč

Reagovat
Radar

To je možná to co mi vadí

Reagovat
božský John

Reagovat
soukup

no teda Džony, co to vidím?

Reagovat
soukup

to pro vás není zas moc dobře, konečně přijde trchu průvan, nějaká ta pokuta, a rozhodně nebude znovu hrát tak pofidérní sestava jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedenej víkend mi dovršila Wisla, která dojebala zápas s Poznaní...

Reagovat
smazaný uživatel

LECH!!!!!!!!!!!! Já na to koukal a paráda, nesnáším Wislu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám naopak no. Ty vole ale prohra skoro po roce.

Reagovat
smazaný uživatel

si to platí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, no...nejlépe opravdu hrajou a individuality jako Brožek nebo poslední dobou i Malecki to dotáhli momentálně na 1.místo zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

tylko LECH!!!!!! tahle výhra mě neskutečně hřeje u srdíčka! Venkovní výhra milovaného Slovácka, a pak dojedu dom a také výhra Lechu!!! Ano, Lech rekonstruuje stadion aj jeho okolí, aby vyhovovala parkovací místa a veškerá infrastruktura, už ted je ten stadion hezký a bude eště hezčí. Akorát mě sere, že už to netrénuje Smuda, měli mu ty prachy, o které si řekl, přidat!

Reagovat
smazaný uživatel

LECH!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se to hrálo? To nebylo v Poznani, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wronki

Reagovat
smazaný uživatel

V Poznani se stadion rekonstruuje či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kvuli euru... ve Wronkach hrajou uz celkem dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem ani nevěděl...a proč ho rekonstruujou? Vždyť ještě před dvěma (?třema?) rokama byl novej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kapacita a asi renovace

Reagovat
Radar

A nové cesty a parkoviště bez toho by nespadal do třídy elite

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, na tohle sem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

je smutné, že na 7 000 stadiónu může být nejvyšší návštěva kola.....

Reagovat
$dolar$

Alespon by zitra mohla Viktorka nejaky ten bodik privezt

Reagovat
božský John

Přijedeš teda?

Reagovat
$dolar$

Jo na to jsem zapomnel ti dat vedet jsem hrozne nasranej, protoze pokud by to bylo dneska tak bych prijel, ale oni to kur°y presunuli na zitrek a to ja mam skolu a proste nemuzu Me to tak hrozne nasralo, kdyz jsem se to dozvedel....

Reagovat
božský John

Jéžiš too je škoda . Jsem se těšil,že přijedeš a vono kulový..ono tu beztak to počasí stojí za dvě věci..

Reagovat
$dolar$

Jsem slysel ze vam nefunguje teplarna, a ze tim padem nefunguje vyhrivany travnik a ze tim padem se to mozna neodehraje tak co je na tom pravdy?

Taky jsem se tesil ze te poznam Tak priste

Reagovat
božský John

Je to tak,ale Teplárna jela někde už v pátek, takže zase kakastrofickej scénář..

Reagovat
Staenly10

Tak hoši,já příští rok poznám vás všechny (teda jen ty co jeuděj na výjezdy ),protože FK Ústí nad Labem je pořád první a už o 5 bodů...

Reagovat
Radar

A prašule na licenci pro Gl máte?

Reagovat
Staenly10

Tak to nevim hele,ale mluvý už se schábněj prachy na stadion,takže to vypadá docela vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

budou hrát v Mostě....

Reagovat
Radar

To raději nehrát vůbec

Reagovat
Staenly10

Asi tak...

Reagovat
božský John

Máte už šatný, opravený sítě? Pračku na dresy?

Reagovat
Radar

Jsem zvědav jak se ti bude řešit bo ta licence už se nebude dát prodat jako v případě synotu

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Staenly10

To je jenom nafouklá bublina hele ,ikdyž je fakt,že my/já máme kabiny na ve stejnejch prostorech .

Reagovat
božský John

Reagovat
Staenly10

Ale vážně,když jdu na trénink tak tam potkávám Fouska a Karlíka třeba...

Reagovat
vitasrp

Za jakej ročník v Ústí hraješ??

Reagovat
smazaný uživatel

dyť nemáte ani kabinu

Reagovat
$dolar$

Tak ja vam to preju, ale myslim ze to prodate

Reagovat
Radar

Podle pana Hašků už se to prodávat nedá

Reagovat
Radar

aspoň myslím at nevyvolávám spekulace

Reagovat
Staenly10

Je to tak...

Reagovat
JarousFCB

S takovou se ta liga zúží sama

Reagovat
smazaný uživatel

a však je to potřeba

Reagovat
Radar

Takhle by mohla liga vypadat, 1.Baník,2.Synot,3.Zlín,4.Opava,5.Olmík,6.Bruno,7.Slávka,8.AC tesco Praha,9.klokan 1905,10.Plzeň,11.Gablonz a 12Libe

Reagovat
$dolar$

To urcite

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

ten zlín jenom kvůli výjezdu, jinak tým strašnej

Reagovat
Radar

Tak samozřejmě bráno z pohledu těch výjezdů a podle toho kdo je pro baník fanouškovsky atraktivní

Reagovat
JarousFCB

a co Forrest Gump ?

Reagovat
JarousFCB

a co Forrest Gump ?

Reagovat
Radar

Toho dáme do Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Forrest ještě hraje za zlín? Já myslel, že zmizel někam do Rakouska

Reagovat
JarousFCB

Víš že ani nevím ? ale dával tam dost gólů...

Reagovat
JarousFCB

bože to je scifi

Reagovat
Radar

Ale pěkné

Reagovat
JarousFCB

tak občas neuškodí útéct do snů

Reagovat
centos

Nádhera!

Reagovat
JarousFCB

Netvrdím že ne ! ČB, Kladno, Střížkov ven .. !

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek už zakázal prodávat licence

Reagovat
Staenly10

No,jak píšu už výše,už se mluví o stadioně... Ale nevim no,tady jde taky o to sehnat prachy jak na stadion tak taky na kádr a tak... Abych řekl pravdu,tak tomu moc nevěřim,ale bylo by to super. Ani na Slavii bych to neměl daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí apostup?přál bych jim ligu,ale dle mně to bude spíš druhá Čáslav-ligu ve městě hrát nemůžou,tak jediná varianta snad Teplice,ale tam by na ně chodilo kolik lidí?Je to ostuda jaké zázemí má vedoucí tým,navíc ze stotísícového města.Četl jsem že chtějí postavit stadion-po vzoru levných ale praktických německých montovaných,to by nebyl špatnej nápad.Hlavně že Ústí sype peníze do hokeje,přitom Ústečtí Lvi byli už před psotupem do extraligy vyhlášenou lahůdkou a baštou pro sázkaře a baráž po sestupu z EL s Boleslaví bylo jedno velký divadlo

Reagovat
Staenly10

Tak právě o tom montovanym stadionu mluvim. Tak v těch správách to bylo nafouklý,ale je jansý,že to neni iděální... A proč? Protože jak si napsal,všechno se dává do hokeje,stadion takový,že i v Extralize patřil mezi ty lepší,ale pak nezbývá na fotbal... Slovan (HC Slovan Ústečtí Lvi) už dostal v Extraloze svoji šanci a skončilo to ostudou,tak bych dal taky šanci fotbalu... Tak v Teplicích se už hrálo asi před 3 nebo 4 rokama,kvůli rekonstrukci a chodilo tam asi 100 lidí,takže tam to nemá cenu...

Reagovat
vitasrp

No jo, v Teplicích se nechodí ani na vlastní tým, i když vedou ligu, těžko pak čekat, že lidi přijdou na druhou ligu a ještě k tomu na cizí tým.. Tady fotbal fakt netáhne..

Reagovat
JarousFCB

Darujte pak licenci Opavě !

Reagovat
Radar

Jóóó

Reagovat
smazaný uživatel

śląskie derby

Reagovat
Radar

klasika

Reagovat
JarousFCB

Opava musí být jebaná

Reagovat
Radar

To zas bude maštááál

Reagovat
JarousFCB

Složíme se jim na pořádné hráče ? Nebo raději hépnem za něma ?

Reagovat
smazaný uživatel

"jebat Opavu, tu kurvu, jebat Opavu!!"

Reagovat
Radar

Očekuj koncert čoniku na youtube a písen jebat Opavu

Reagovat
JarousFCB

Mohl by být zase nějaký koncert ... nebo realný "chacharfest"

Reagovat
smazaný uživatel

znám a je výborná btw, není frontman jeden z ultras?

Reagovat
Radar

Já ti teď nevím ale je to možné

Reagovat
smazaný uživatel

víš, kterého myslím? Takovej střizlík, asi 180 cm a má černý vlasy, jakoby si je barvil

Reagovat
Radar

Však on si je barvil, myslím že jsme s ním dělali to republikové choreo tenkrát proti Libe, ale nejsem si jistý jestli to je on

Reagovat
smazaný uživatel

sem ho potkával na eSkách nahoře, kde prodával lepky...A nevíš, jakou má přezdívku? Není to Č.N.L?

Reagovat
Radar

Hej fakt nevím já jsem s ním mluvil jen jednou a to byl ještě k tomu jeho monolog ať to neposerem

Reagovat
smazaný uživatel

njn, choreo je někdy důležitější než samotnej zápas

Reagovat
Radar

Jo jo choreo zachraňuje prohrané zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

když sme u toho, tak sem se dnes zasmál, všude teď dávaj za vzor fans SKS, ale jde jen o EDEN, tam nesmí nic udělat, jen vyjedou ven, už dělaj bordel, viz. dnešek, dvakrát přerušenej zápas za světlice

Reagovat
Radar

Také mediální kraviny neřeš, já už se ani nedívám na ty fekální zprávy na nově a to samé o deníku sport

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt, že dneska tam ti naši mamlasi dělali bengál s pyrem - a blbci něco hodili na plochu. Nevím, ale Slávka za ten kelímek v Edenu asi měla dostat větší pálku (totéž Chovanec), víc by takovej ten samoumravňovací efekt, kde si blba uklidní sami fandové a kterej je ve Slávce celkem silnej.

Reagovat
JarousFCB

Nejhezčí choreo v historii české ultrasscény !!!

Reagovat
Radar

Bodejď by ne když jsem se na něm podílel (musím zamachrovat )A když pak ten náš výtvor ukazovali a chváli v TV, no prostě pocit dobře odvedené práce

Reagovat
JarousFCB

No ještě jsem zapomněl na xicht Slona při jeho rozlučce ... !

Reagovat
Radar

Jo proti spartě, taky luxus

Reagovat
JarousFCB

No ... dvě nejhezčí kartoniády v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to bylo fajn, mě se ale nejvíc líbilo "welcome to Bazaly"

Reagovat
JarousFCB

taky dobrý... hlavně ty ohně tomu daly šťávu ..

Reagovat
Radar

škoda toho větru, choreo šlo vidět jen chvilu

Reagovat
centos

Zadýmené hřiště tomu dodalo šťávu.. :) Co na tom, že nešlo několik minut vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ve druhém poločase dýmovnice nahradila mlha, teď nevím, co bylo horší

Reagovat
centos

Vidět moc nešlo, ale furt lepší než jeden zápas tak dva roky zpátky, kdy jsme přišli a nešlo vidět hřiště. Naštěstí se to těsně před začátkem odfouklo.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ostravice je sice malá říčka ale dokáže velký divy

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla to ta česká vlajka a mám pocit, sezona 2007/08?

Reagovat
Radar

Ano

Reagovat
centos

To bylo které? Těch favoritů z Bazalů mám víc a o jiných klubech v tomto smyslu vůbec nemá cenu uvažovat

Reagovat
Radar

Slávia je konkurence schopná a sparta už dva roky slibuje choreo maxi rozměrů a stále nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, na PSV měli stadionovku

Reagovat
Radar

z kartonů? a na více tribunách?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to tak, kor u sparty to je velkej počin, když oni velký chorea neumí

Reagovat
centos

U nic se mi líbily ty ohně teď v derby; třeba ten jejich "obličej" nebo co to bylo někde v UEFĚ jsem nepochopil, to bylo jak od Picassa.. Ale pokud jde o choreo typu mapa s vlajkou, Slon, Bazalbub, tak tam se baníkovským ultras ani nepřiblížili.

Sparta teď měla, začli s jejich jednoduchou trikolórou. Aspoň něco.

Reagovat
Radar

Chybí nám tady vlastní diskusní místnost

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

největší frajeři jsou stejně slavisti, kteří udělali ve spartanském kotli brutální choreo na řepku, to mělo smysl, osobně si ale myslím, že ta vaše chorea jsou hodně přecenovaný počin - fandění je o něčem jiném nežo o zvednutí nějakého barevného kartonu

Reagovat
JarousFCB

a support jako neodpovídá podle tebe ?

Reagovat
centos

Tady se nebavíme o zvednutí kartonu, ale o efektu, který to vytvoří.. Ono roztáhnutí plachty taky není moc intelektuální činnost.

Reagovat
Radar

Nějaký farebný karton? Tys choreo asi nedělal nebo realizoval

Reagovat
$dolar$

a BANana na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Už nejsme poslední, šalalalala, úúúúúúž nejsmééééé poslednííííííííííí, šalalalalááááááááá

Jedeme Dynamo, jedeme!

Reagovat
homeles8

Ty jsi taky z Budějovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Budějek ne, ale fandím Dynamu... Jen škoda, že nemám spojení s Budějicema (lepší), jinak bych tam byl na každým zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se k teto nemoci dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To je genetický, bydlí tam, kde rodiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá teorie

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem v mládí nakažen a nyní se toho nemůžu zbavit...

Reagovat
homeles8

To já zajdu jen když je hezky. A jsem přímo z Budějc

A proč fandíš nám?

Reagovat
Radar

Lapíz je asistent trenéra

Reagovat
centos

Reagovat
homeles8

Jo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Program "3B"?

Reagovat
Radar

Zajisté, nech si to patentovat

Reagovat
homeles8

333. pro homelese8

Reagovat
Radar

Samolibý parchante

Reagovat
smazaný uživatel

hanebný parchante

Reagovat
Radar

To jsou hanebný pancharti né parchanti

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej filmek

Reagovat
Radar

Ještě jsem neviděl, čekám na HD kvalitu a už ti sosám

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, hanebný parchanti, na to koukám skoro denně v práci

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, je to tak, jak píšeš

Reagovat
Radar

Pamatuj si Radar má vždy pravdu

Reagovat
centos

výborný film, už aby byl dvdrip :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky natahuješ ručičku, hezky žebráš... Ale třistatřiatřicetikoruny se nedělají.

Reagovat
homeles8

340. pro Radara

Reagovat
Radar

Vřitilezče Né díky

Reagovat
homeles8

343. pro trevora20

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radar

Reagovat
homeles8

čest, hele nevíš kdy vyjde FM 2110?

Reagovat
centos

Jo, to už tady nebudeš.

Reagovat
homeles8

2010 ale uš to vim

Reagovat
smazaný uživatel

uŠ??

Reagovat
homeles8

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

když nevidíš rozdíl, tak ok no

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

schizofrenik?

Reagovat
homeles8

těžko říct

Reagovat
homeles8

348. pro muzajse

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas...nech toho

Reagovat
homeles8

čest, hele nevíš kdy vyjde FM 2100?

Reagovat
homeles8

2010

Reagovat
Tomanatura

30.10.09

Reagovat
homeles8

ok dík

Reagovat
centos

Ty topoly mi chybí :/

Reagovat
JarousFCB

Jn... ted člověk jen tak bez duše chčije do trávy

Reagovat
Radar

A na plot, obdivuju tu barvu na plotě za ty léta

Reagovat
JarousFCB

To já se vždycky doploužím max za tabulu nebo vedle stánku s občerstvením jak je tam ten kontjner na trávu, který mi poskytuje geniální krytí z pravé strany

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukají zleva, tak to nevadí?

Reagovat
JarousFCB

Vadí, ale není to jak vyřešit aniž bych neušel další 10 zbytečných metrů.

Reagovat
Radar

Ještě můžeš do toho lesíku nad tréninkovým hřištěm , pokud dojdeš

Reagovat
JarousFCB

Taky štrek... ti jebe ?

Reagovat
Radar

My jsme tam jednou hledali kulturně znaveného kamaráda

Reagovat
JarousFCB

i to se stává... Nedávno jsem viděl typka vykokoceneho vedle vychodu z kotle a před ním vygrcana mrkev nebo tak nečo mě se to stalo jednou v Olomouci a už nikdy víc

Reagovat
Radar

Ty vole

Reagovat
JarousFCB

Ale loni v Liberci jsem po zápase nahecoval kamoše a šli jsme na Ještěd

Reagovat
Radar

A byli jste posilněni?

Reagovat
JarousFCB

nn ... byl to prostě jenom hec po cestě jsem kopl pár panáků bo to se nedalo... prý "nebudem se točit v kruzích jak debilové, tak to střihnem po přímce pod lanovkou" jsem málem pošel

Reagovat
Radar

Počkej až bude další ACAB výšlap na Lysou to vem napříč

Reagovat
JarousFCB

Všechno se dá střihnout nejkratší cesta vede po přímce... to tě neučili ?

Reagovat
centos

"Mrkev? To jsem nejed!"

Reagovat
JarousFCB

To si byl ty ?

Reagovat
centos

Ne Ale jednu jsem musel obcházet i teď na Slovácku, ti lidi jsou dobytci.

Reagovat
JarousFCB

Teda pokud bych nechcal přímo v kontejneru

Reagovat
smazaný uživatel

vždy u betonu vedle hajzlu a potom rovnou na párek

Reagovat
JarousFCB

Ve stánku vedle kotle prodávají párky ve dveřích z boku a v oknech jen pivo a kofolu ... je to tak i jinde ?

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel nahoře na eSkách...V kotli FCB na Bazalech sem byl jen jednou, takže to tam v okolí moc neznám

Reagovat
JarousFCB

No já se ptám jestli i ve stánku na eSkách ti dají párek z boku ať nemusíš stát frontu ...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, musíš stát ve frontě, co si pamatuju

Reagovat
JarousFCB

hmmm... to není ideální ...

Reagovat
Radar

Pokaždé se dá předběhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Maminko, až to budu natírat příště, vy už tady nebudete.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že to u vás měl vzít modrou.

Reagovat
Radar

Však tam je modrá myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Příště...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

I bazalbub stojí za zmínku(zápas s klokanem 1905)

Reagovat
smazaný uživatel

a všichni v černém na počest Jirky

Reagovat
Radar

To byl hic

Reagovat
smazaný uživatel

a bohemka nám zatápěla ale Magič to pořešil

Reagovat
JarousFCB

Jo no si jen tak zašel do vápna a pak jen uviděl míč v kase

Reagovat
Radar

A potom Zeher,přišel,viděl, a poslal defitivně klokana do druhé ligy

Reagovat
JarousFCB

a do UEFA ... zase ta nostalgie

Reagovat
smazaný uživatel

Robo..... Robo a Strnad....

Reagovat
JarousFCB

Jsem věděl, že jsem na něco zapomněl

Reagovat
homeles8

Teď jsme překonali PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chachaři jsou třetí, Slavia dotahuje - takže hojná účast.

Reagovat
smazaný uživatel

jen mi tu chybí ti vocasové z letný

Reagovat
Radar

Co by tu dělali ševci?

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravda, staví s vocasama z Pražské letné tunel Blanka

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se vykecali po derby, včera slza ukápla - a teď už bude celel podzim klid. Na začátku jara přijde v prvním domácím kole 13 000 lidí na Letnou, tak se budou rozplývat, jakou mají návštěvnost - pak se ještě ozvou kolem derby a potom ve 26. kole, to budou mít remízovej titul (Bohemka přestává stíhat a Sparta už má dvouzápasovej náskok).

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda!!! ale zapomněls, že se asi ještě ozvou za dva tejdny, kdy pojedeme vyplenit tu jejich arénu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná v prewiev... Doufám, že nás pomstíte a uhaluzíte výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, zajímavé je, že na letné moc neprohráváme, pravda, teď na jaře ale předtím jsme tam prohráli naposled na podzim roku 2006

Reagovat
Radar

Od té doby jsme tam hráli dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to je pravda ale i tak, většinou sme tam remizovali, spíš na Bazalech to na Spartu neumíme

Reagovat
Radar

My nikdy nehaluzíme, dostanou co proto jak na hřišti tak i mimo něj(samozřejmě někde bokem)

Reagovat
smazaný uživatel

no jen aby to nedopadlo jako teď, když sme tam byli naposled

Reagovat
JarousFCB

ehm... Plzeň

Reagovat
Radar

To nebyla haluz ,říkal že to trénuje a za ten zápas to byla druhá podobná střela od něj

Reagovat
JarousFCB

no, ale čas kdy se mu to podařilo ...

Reagovat
JarousFCB

A Budějice zaplichtily v Kkta Aréně

Reagovat
Radar

muzajsi třetím místem to není, stačí když se sejde partija

Reagovat
homeles8

hraješ šachy?

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu dobrej zweigelt Jaj boha, proč musím zítra do práce...

Reagovat
homeles8

protože láďa má velkou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proč ale ende v půl 3 naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu na stavbu, takže dělám tak asi od 7-9 do tak asi 18-19. Včera jsme zapíchli vinobraní, to byl čtyři týdnu záhul od 7 do 20-21 (pokud nepršelo), takže jsem rád, že jsem si tady dneska s váma pěkně odpočnul a pokecal.

Reagovat
smazaný uživatel

když si u toho, sem chvíli pracoval v Bauhausu ale pro mě jako antikutila, to byl děs, sem tam vydržel tak 2 tejdny a ádie

Reagovat
Radar

Nezávidím

Reagovat
homeles8

To já docela jo, už jsem 3 měsíce na pracáku (i když to má i svoje + )

Reagovat
Radar

No já bych šel už taky raději pracovat a vydělávat hlavně

Reagovat
homeles8

Já taky, ale jsem v ČB a tady je to hooodně těžký.

Reagovat
Radar

Co mám říkat já z MS

Reagovat
homeles8

no, ty ses dostal na Mistrovství světa, tak za to dostaneš nějaký prachy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je z Moravskoslezského kraje, která je se severem čech nejhorší na sehnání práce

Reagovat
Radar

tsss , špatně se to poslouchá

Reagovat
JarousFCB

Jdi fárat na Doubravu

Reagovat
Radar

Dej pokoj, děda byl horník tata tež , já jsem moderní člověk já musím dělat něco jiného i o fízlovi uvažuju

Reagovat
homeles8

fízl

Reagovat
smazaný uživatel

No a? víš co to je za superjob?

Reagovat
homeles8

Pro mě by bylo ponižující pracovat u policie. Prostě je nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy, a ten život...

Reagovat
homeles8

Jenom v tý uniformě vylézt na ulici a styděl by jsem se víc, než když jsem ve městě čůral do křoví a zrovna šly kolem holky ze základky

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nikdo neptá. Hlavni je osobni pocit, a to jak si žiješ. Na ostatnich nezaleží co si myslej. Fajn,take jsem byl maly mlady blby, a neměl je rad, ale prostě nějak typrahcy ziskat musíš...A takhle to mas jednoduche...Plat jak svině, vyhody jak svině, příspěvky na byt, na jidlo, na benal...Co vic si přat?

Reagovat
homeles8

Hm, ale víc než normální polda by mě bavilo dělat toho týpka s neprůstřelnou vestou a samopalem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kdo co?

Reagovat
homeles8

nevim jak se tomu říká. A úplně nejvíc by mě bavil profesionální odstřelovač. Prostě jednou za půl roku čumět půl dne do optiky pak vystřelit a jít domů. A prachů jak svině.

Reagovat
JarousFCB

A co tester prostitutek ?

Reagovat
homeles8

Nechci riskovat ejds

Reagovat
smazaný uživatel

no, zas, pracovat 24 hodin v kuse, potom se ti motá, jakej je den apod...

Reagovat
Radar

Já právě taky ale money jsou money

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
Radar

Co se ti nezdá půjdu sloužit do Znojma a budu ti znepříjemnovat život

Reagovat
JarousFCB

A.C.A.B. fízle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, spíš mám zkušenost, že kdo jde k poldům, tak tam zblbne a stane se z něj hajzl. Opojení mocí je strašná věc. Na druhou stranu, pokud se udržíš, tak je to dobrá práce. Přeji příjemný přijímač v Praze.

Reagovat
Radar

To abych si tam našel nocleh, trevore ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam ubytovna. Kompletní servis.

Reagovat
smazaný uživatel

kámo, pravda je, že policajní akademie, nejznámnější v česku, tak ta je odemě 7 minut busem

Reagovat
Radar

No vidíš Teď si domluv kde budeš spát ty

Reagovat
smazaný uživatel

já v hospodě

Reagovat
JarousFCB

Můžeš spát u moji máti ... a ta přechrápe v práci

Reagovat
smazaný uživatel

jj, běž, moji dva kámoši si to nemůžou vynachválit. Ale ne na městskou

Reagovat
Radar

Však státní, ale neříkám že se tím fízlem, bo All Cops Are Bastards a to já nejsem

Reagovat
JarousFCB

njn tatík na to doplatil... na horníka ne na fízla

Reagovat
Radar

tatík bere invaliďák ale né že by mu něco tragického bylo, normálně pracuje

Reagovat
JarousFCB

Od kámoše tatík dostal z gumáků vyrážků a pobírá 20 000 rentu hajzl

Reagovat
Radar

Tata měl první renty okolo 15 000, něco má prý s rukama a když se ho ptali jak ho to omezuje tak řekl že děckam nemůže v zimě uplácat sněhuláka

Reagovat
JarousFCB

Jsem si vzpomněl jak jsem se chtěl jednout trhnout z kordonu a robokop po mě začal hulákat a nadávat mi do p.čí atd. jsem se ho zeptal jak udělal psychotesty... chudák byl odjebaný a kolegové se mu smáli

Reagovat
Radar

Dobře mu tak z*dovi Takhle se na ně musí

Reagovat
Radar

to není židovi, má to být takto zm*dovi

Reagovat
smazaný uživatel

já byl půl roku a jezdil na fotbal ale teď mám dobrou práci a sem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Co umíš?

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
Radar

Takže nic

Reagovat
homeles8

Hrát FIFU

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď nevím, jestli to myslí vážně či ne

Reagovat
smazaný uživatel

Á jé, s tebou by to bylo těžký... Co jsi vyučenej, vyškolenej, vypraktikovanej? Prostě co umíš?

Reagovat
homeles8

No, jsem vyučenej autokarosář, ale moc mi to nejde (i když ke konci už mi to docela šlo )

Reagovat
Radar

To napiš do CV

Reagovat
homeles8

CV?

Reagovat
Radar

životopis neboli curiculum vitae(snad je to správně)

Reagovat
smazaný uživatel

životopis...Kure, ty si hustej, takhle budeš hledat práci ještě dlouho

Reagovat
homeles8

co já vi nějakej curilucucum vitea tak měl napsat třeba Ž jako životopis a ne tydle latinský sračky

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně no ale tyhle výrazy zná skoro každej, víš co

Reagovat
homeles8

já to slyšim poprvý. a nebo si to nepomatuju

Reagovat
smazaný uživatel

a to doslova

Reagovat
smazaný uživatel

homeles8, stálou práci nemám, nezlob se, potřebuju spíš někoho od stavařiny, ale mám pro tebe kšeft, jednorázovej, složitej, ale dobře placenej. Pošlu ti svou fotku, a vymysli nějakej způsob, jak z mýho ksichtu vyklepat nějakej použitelnej obličej.

Reagovat
homeles8

já ti pošlu mojí fotku a hned si řekneš, že vlastně nevypadáš tak zle... takže žádný klepání nejni nutný

Reagovat
smazaný uživatel

Dělat bordel na EF

Reagovat
homeles8

možná líp než fifu

Reagovat
JarousFCB

Zlatá škola ale zítra nejdu ... jsem si rozšlápl brýle, tak jdu na oční

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou písemku píšete?

Reagovat
JarousFCB

Stavba a provoz strojů

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to mi připomíná, jak sem se rok učil na automechanika...Fuj, zlatá obchodka

Reagovat
JarousFCB

Strojírenská průmka škoda že jsem se na to loni tak vysral... už jsem mohl být v druhé půlce

Reagovat
Radar

Neříkals že ty býle máš v čudu už proti slávii?

Reagovat
JarousFCB

To byly myslím jiné brýle Mám velkou spotřebu

Reagovat
homeles8

400. pro Dynamo Budějce, Chelsea FC,Real Madrid a Juventus Turín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

co

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, nic, neřeš

Reagovat
homeles8

no řekni, co máš za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea, Madrid a Juve sis mohl odpustit, taky tu nepíšu Zenit, Lech a Hafnarfjordur

Reagovat
JarousFCB

Sochaux, Falkirk, GieKSa !!!

Reagovat
Radar

Končíme, zdravím francii

Reagovat
JarousFCB

Kuš nebo se budu červenat

Reagovat
Radar

neš tak se na to musím podívat

Reagovat
Radar

* pokaždé jak se tu mihneš

Reagovat
JarousFCB

Já se taky občas mrknu ... a co jsem pak měl za ohlasy z Francie

Reagovat
smazaný uživatel

já kochám GieKSa

Reagovat
Radar

*Giekse

Reagovat
smazaný uživatel

píšu, jak mi zobak narostl

Reagovat
Radar

Vadí mu že tam není 400. pro trevora, Chelsea FC,Real Madrid a Juventus Turín

Reagovat
smazaný uživatel

já tam fakt bejt nemusím

Reagovat
homeles8

kecáš

Reagovat
JarousFCB

To jsi byl ty v těch posledních rychlých prachách ?

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
Liquid

Že by se ty šípkové růženky z Olomouce probudily? Ale stejně stále : druhá liga volá....

Reagovat
$dolar$

500. pro Plzeň

Reagovat
Radar

Celou dobu někde meškáš a příjdeš jen zaspamovat

Reagovat
$dolar$

Ja byl v koupelne, ucil jsem se dejak

Reagovat
Radar

Konkrétněji ten dějepis?(ten předmět jsem měl nejraději)

Reagovat
homeles8

děják vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dějepis je nejlepší na světě + zeměpis

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou...A potom chemie a moje legendární " co je to za vzorec?" a já na to "chá plus chá" a ani sem to nedořekl, pětka byla v indexu

Reagovat
JarousFCB

jaj ... si mi něco připoměl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

hezké... jako čeják na základce

Reagovat
smazaný uživatel

no, tahle fotka je z hodiny češtiny

Reagovat
JarousFCB

Klasika kdo má ty sračky poslouchat notož si je zapisovat... jo spisovatelé dokážou prudit i 200 let po smrti ... někteří i tisíce let

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, mě právě čeština bavila, resp.literatura, proto sem si mohl číst ty noviny, pač učitelka věděla, že to znám

Reagovat
Radar

literatura bez dějáku nje předmět

Reagovat
Radar

Silan, oni ty billboardy tahají už i do škol

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to sme si udělali my, tuhle výzdobu, sem byl vrchní nástěnkář

Reagovat
JarousFCB

My máme ve třídě nápis Holba ryzí pivo z hor

Reagovat
Radar

"A moje nástěnka je nejlepší na okrese"

Reagovat
smazaný uživatel

no, když tam začli dávat plakáty ACS a já to strhl při hodině, tak mě zbavili této cti být nástěnkář

Reagovat
homeles8

nejlepší výtvarka a tělocvik

Reagovat
JarousFCB

Nesnáším tupé šprtání nazpaměť

Reagovat
Radar

Já se právě vůbec neučil prostě mi to do té hlavy lezlo a bavilo mě to

Reagovat
JarousFCB

no možná antika mě bavila

Reagovat
$dolar$

Velkou Francouzskou revoluci, Napoleonske valky, Vidensky kongres, sjednoceni Italie a sjednoceni Nemecka

Reagovat
Radar

To bylo 1848 ni? Ta revoluce

Reagovat
smazaný uživatel

vše, co napsal bylo okolo roku 1848

Reagovat
smazaný uživatel

Sjednocení Německa ne, to bylo tuším v 1990, tenkrát se bourala Berlínská zeď, to si pamatuju. Nebo to bylo o rok vedle?

Reagovat
$dolar$

To je ale az novodobe Sjednoceni Nemecka v roce 1871 Otto von Bismarckem

Reagovat
smazaný uživatel

zeď padla dřív, než u nás Komunismus asi o měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Načnuli ji někdy v době, kdy byl u nás Listopad, ale to sloučení NSR a NDR proběhlo o pár měsíců později. Ale detaily... Já tenkrát skákal kolem domácí politiky, OF, volis se prezident, jedny volby v červnu, komunálky na podzim - ale časově mi to splývá, takže to tam někde muselo být.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě v té době byli dva roky, takže si toho zrovna moc nepamatuju

Reagovat
$dolar$

byly

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš recht

Reagovat
$dolar$

No neco 50 let pred a neco 50 let po

Reagovat
Radar

Jsem ho zkoušel

Reagovat
$dolar$

Ta revoluce byla v roce 1789

Reagovat
JarousFCB

To byla ta v česku ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Probíráte admirála Nelsona nebo bitvu o Midway, že sis pouštěl lodičky?

Reagovat
smazaný uživatel

vylodění v Normandii

Reagovat
homeles8

6.6.1944 to je jediný co si ze školy pomatuju

Reagovat
$dolar$

nelson se mi tam mihnul kdyz porazil Napoleonovy jednotky 1805 v bitve u mysu Trafalgar

Ale jinak jsem se ucil ve vane, protoze kdyz jsem nekde u pocitace tak se proste nedonutim k uceni

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pravda, bitva u Trafalgaru zastavila francouzský vpád do Británie, když Nelson použil své rychlé lodě k obratnému manévrování, po výstřelu z jednoho boku své flotily prudce obracel, a zatímco se odpálená děla chladila a nabíjela, střílel z druhého boku. Rozsekal početnější Francouze na sračky a stal se národním hrdinou.

Reagovat
$dolar$

Diky Aspon si trosku zamachruju

Reagovat
Radar

A nezapomen uvést zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

uživatelé EUROFOTBAL.CZ

Reagovat
$dolar$

... zdroj: Muzajs, Eurofotbal -diskuze k souhrnu 11.kola Gambrinus Ligy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě takovej detail jsem zapoměl, Nelson nejprve přímým úderem rozdělil francouzskou flotilu na dvě části, takže ty obraty nebyly o 180 stupňů, pouze vždycky zaměřoval tu půlku francouzského loďstva, která byla na tom střílejícím boku. Tenkrát to byla nová forma námořní strategie, předtím se vždycky proti sobě postavily souběžně dvě řady lodí a střílely a střílely - ovšem pouze polovinou kanónů, odvrácená strana zůstala nevyužitá. Nelsonova taktika se potom používala několik desítek let, až do vynálezu a masového použití otočné dělové věže - jedním z prvních byl třeba Monitor v americké občanské válce. Tak a teď můžeš machrovat.

Reagovat
$dolar$

Tak to bych mohl ale zatim jsem to jeste moc nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

A já přemejšlel asi dvacet minut, jak to napsat, aby to bylo srozumitelný... Asi jsem blbej řečník. Tak jinak. Každá loď měla kanóny na levým boku a na pravým boku. Před Trafalgarem se lodě postavily proti sobě bokem a střílely pořád z toho jednoho boku, dokud někdo nevyhrál, přičemž kanóny na protilehlém boku nepálily, protože byly odvrácené od nepřítele. Nelson manévroval tak, aby mohl průběžně střílet z obou boků, čímž v podstatě zdvojnásobil svou palebnou sílu.

Škoda, že se tady nedá malovat, bylo by ti to jasný jak facka.

Reagovat
$dolar$

To jsem pochopil, jen jsem nepochopil jak rozdelil ty lode, aby se nemusel otacet s tou lodi o 180° ?

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si řadu lodí - a další, která se ale nepostaví souběžně (jako rovnoběžka), nýbrž kolmo ke středu té první řady - jako nožička u T. Potom už stačí jen popojet, udělat průlom ve středu první řady - a máš dvě poloviny první řady po obou stranách té druhé.

Reagovat
$dolar$

Parada, promin zes mi to musel vysvetlovat jak nejakymu blbeckovi Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Detail, to neřeš. Já bych byl nasranej sám na sebe, kdybych ti to nějak solidně nenaservíroval.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se vyznáš, za necelý rok mě čekají státnice z dějáku, tak se na Tebe obrátím

Reagovat
centos

já se chcu taky učit dějepis

Reagovat
$dolar$

Ty jo, ale ta Gambac liga tahne co

Reagovat
homeles8

z tebe táhne Pilsner

Reagovat
$dolar$

ani Kaka

Reagovat
JarousFCB

pilsner Budvar

Reagovat
homeles8

Bohužel

Reagovat
Radar

Je tady více příspěvků, než diváku na strahově když hraje střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom bude

Reagovat
$dolar$

A je jedno kolik ale dame symbolickou 600. pro DOMINIKU STAROU

Reagovat
smazaný uživatel

to je kdo co?

Reagovat
Radar

Jeho stará ne?

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Reagovat
homeles8

Ty bys nemoh dělat odstřelovače

Reagovat
centos

šikulka

Reagovat
$dolar$

Nadherny vid

Reagovat
centos

Bral bych za kamarádku, ne že ne..

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co to je? snad ne ta superstar

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

všude samá superstár, můj brácha taky o tom píše do jednoho bulváru, proto to nemám rád

Reagovat
$dolar$

Nesmis se na to divat s predsudky, divej se na to tak ze bys chtel slyset jak zpivaji a uvidis ze nektere vykony stoji za to

Reagovat
Radar

Nemám rád tvého bráchu

Reagovat
smazaný uživatel

já někdy taky ne ale zas, bere mě na různé křty apod., takže mám možnost zapařit s českejma pseudocelebritama

Reagovat
Radar

Např.?

Reagovat
smazaný uživatel

Před rokem sem byl na křtu CD Ivetky Bartošový, ta mi ale byla ukradena a tak sem s péťou mukem pokecal o Depeche mode, s Pepou Vojtkem o corridě a s vožralým Brichtou o fotbale Dále sem byl na jedné modní přehlídce, co se konala v kostele, kterej byl vysvěcenej a tam sem slintal nad Petrou Faltýnovou, když tam chodila v korzetu a podvazkách

Reagovat
Radar

o Mukovi ani slovo, je od sestřenice známý a už mě ty její kecy serou :-) Ale přehlídky s Petrou to je iná

Reagovat
$dolar$

Petra

Reagovat
smazaný uživatel

Petra je pánové luxusní kočka, byla hvězda té přehlídky

Reagovat
$dolar$

Ja si ji hlavne pamatuji z MS v hokeji z Prahy, kdy jeste chodila s Rucinskym, jak na ni furt byly zabery

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
$dolar$

Jmeno? Lukas Xaver Vesely?

Reagovat
centos

Ta než se setkat s Agátou, to bych bez keců raději zůstal doma.

Reagovat
$dolar$

Coz o to setkat, vosustit a opustit bych na ni uplatnil

Reagovat
Radar

Ona prý moc sexu neholduje, škoda

Reagovat
$dolar$

To jeste nepotkala me

Reagovat
Radar

Ještě že tak to by zní bala hotová frigida

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Agáta je chytrá a tu pindu jenom hraje ale mě se vůbec nelíbí

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
smazaný uživatel

fotka na agátu? to snad ne

Reagovat
homeles8

co já vim co to je:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ty toho joudu jenom hraješ, viď?

Reagovat
homeles8

ne, já hraju Need for Speed

Reagovat
$dolar$

Reagovat
centos

Já vůbec tyhle Paris Hilton-like holky nemusím, ať mají třeba doktorát.

Reagovat
homeles8

Agáta je Paris Hilton?

Reagovat
centos

To "like" znamená "podobné".

Reagovat
Radar

Stačí ta pinda

Reagovat
JarousFCB

fakt že je

Reagovat
Radar

Ani ta Darinka není a marná a mladá Jandová hmm

Reagovat
homeles8

Vocode?

Reagovat
Radar

Sjůprstar porotkyně

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
centos

Chlape ty seš úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je a to už nějakou tu hodinu, asi si dal silnýho špeka

Reagovat
homeles8

já nehulim

Reagovat
smazaný uživatel

takže žilou, ještě lepší

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

mladá jandová je kočka

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
Radar

Strejda Google?

Reagovat
homeles8

neznam

Reagovat
JarousFCB

Kámoš nedávno zavalil... Ti dám taku ránu, že tě ani google nenajde

Reagovat
homeles8

to je ve faktech o Chucku Norrisovi:''Chuck Norris ti dá z kopu z otočky takovou ránu, že už tě nenajdou ani na Googlu''

Reagovat
JarousFCB

Chuck Norris sestřelil boeing vzduchovkou z podzemní garáže bez diabolek

Reagovat
centos
Reagovat
homeles8

hm, kamarádka za zákadky je hezčí a její segra ještě hezčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

fakt

Reagovat
$dolar$

A fakt umi dobre zpivat

Reagovat
centos

Sice jiná věková kategorie než já, ale taky se mi líbí.

Reagovat
Radar

U takové baby na věku nezáleží (cca do 40)

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, starší holky nejlepší, žádný náctky

Reagovat
centos

Ale jinak mě totálně dostává Zooey Deschanel, to je nádherné stvoření

Reagovat
JarousFCB

ale Norkis Batista

Reagovat
Radar

Hej přímo moje oblíbená herečka a taky skvěle zpívá

Reagovat
homeles8

fotka?

Reagovat
$dolar$

Fakt neser kur°a , mas net tak si dej www.google.com , nahore zmackni obrazky a prekopiruj tam jmeno a nedelej ze sebe retarda

Reagovat
homeles8

carda retarda

Reagovat
$dolar$

haha...

Reagovat
homeles8

se neposer

Reagovat
homeles8

díval ses na Tele Tele?

Reagovat
$dolar$

dival , ale zatim jsi maximalne vtipnej jak Mr.GS coz je vrchol trapnosti ...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

teď si zaperlil ale dobře

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
homeles8

600.pro Johna Lennona

Reagovat
homeles8

sakra

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
centos

ale nejraději mám Cigánský rap - Héééj Žaneta, zapoj mi tam ten kabel, ať můžu rapovat.. Klasika.

Reagovat
homeles8

to je starý...

Reagovat
JarousFCB

Ale dobrý...

Reagovat
centos

Proto říkám Klasika.

Reagovat
JarousFCB

... to špagéta ty dylyno... kabel ti povydam

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dávaj výbornej film na Prima cool!! Spáči

Reagovat
Radar

Dej pokoj teď se kecá o babách

Reagovat
homeles8

Jo ale když mi nechcete dát fotky

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten film je klasika, baby budu řešit až za tejden na stodolní

Reagovat
Radar

Stodolní nemusím, ať žije METAL !

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, stodolní Metal jen, když je nálada

Reagovat
JarousFCB

já ji taky nemusím ... a když už tam jedu tak se naperu už v autobuse ať ušetřím

Reagovat
Radar

Pivko za 34kč

Reagovat
Radar

a srocujou se tam houfně šamponi

Reagovat
Radar

a nejvíc nasere když vám místo heráku prodají seškrábanou omítku

Reagovat
homeles8

ty fetuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fetuje, teď pojede do PHA do drop-inu ale mezitím si dáme brko na václaváku....

Reagovat
Radar

Lháři pražská

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme my, pepíci

Reagovat
Radar

Né,ale říkal to jeden týpek v dokumentu o stodole Jsem čistý jako nepoužitý hajzlpapír ani tu travku si nedám

Reagovat
homeles8

já Ani Startku

Reagovat
Radar

To já si cígo dám,ale jen když jsem v náladičce

Reagovat
homeles8

Tak to dneska asi každej kromě mě.

Reagovat
smazaný uživatel

a to já raději to brčko a to fakt

Reagovat
JarousFCB

tsssssssssss

Reagovat
JarousFCB

Kde bys na ni vzal když si na pracáku ?

Reagovat
homeles8

nedáš ani možnosti a, b, nebo c?

Reagovat
centos

:) cigáro jsem měl v hubě dvakrát za život, poprvé někdy ve dvanácti, bo jsem to chtěl zkusit, podruhé na oslavě po maturitě, bo "chci vidět, jak s tím vypadáš". Platit furt ty krabičky, to si nedokážu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, toto radši propiju

Reagovat
$dolar$

nejinteligentnejsi nazor dneska

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Tady dneska nekdo provozuje rektalni alpinismus?

Reagovat
homeles8

sakra co to máte za zvyk používat tydle cizí výrazy

Reagovat
$dolar$

Jen se vzdelanej holomku

Reagovat
homeles8

Tak mě prosím vzdělej Co je to rektalni alpinismus?

Reagovat
centos

Rektum jako říť, alpinismus jako šplhání (po horách). Ještě nápovědu?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
centos

Řitolezectví!

Reagovat
centos

člověk se furt učí!

Reagovat
smazaný uživatel

To jako, že si nalívá Alpu do zadku? A jak to funguje? A jde to s hemeroidama?

Reagovat
centos

Pálí to, ale rychle se vsaje

Reagovat
$dolar$

Zkus a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to řekl někdo jinej, tak to beru. Na tebe si člověk musí dávat bacha. Ale nasadilo mi to brouka do hlavy, co by to udělalo. Až budu někdy střízlivej, tak to vyzkouším.

Reagovat
$dolar$

Mozna kdyby ti to napsal iloveCRONALDOilove Fakt to vyzkousej, je to prijemny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

já jsem si za celý mládí díky tomu vydělal 12000 Ale chlastat moc nejni s kym, to jsem utratil max 5000 za celej život

Reagovat
$dolar$

Ja asi tak o 0 vic

Reagovat
homeles8

no vidíš. Jenže z toho 2000 jsem utratil za ženský(ne za kurvy, ale že jsem pozval nějakou slečnu na večeři )

Reagovat
smazaný uživatel

Pche. Statisíce. Tak jasně, jsem starší. Ale třeba ve víně ještě asi 7 tisíc litrů - a budu vinař.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

modrá to slova

Reagovat
smazaný uživatel

tak to chodíš do špatného clubu..Ohledně šamponu, já jim říkám "hamšíci"..Hádejte proč...

Reagovat
homeles8

protože jsou hamouni, ale málo vyrostli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Protoze jsou hamizni ...?

Reagovat
smazaný uživatel

pač vypadaj jak ten blbec, stejnej výraz, stjně dementně nagelovaný vlasy, prostě "hamšíci"

Reagovat
$dolar$

Jj chapu

Reagovat
JarousFCB

Lepší jak Hot pepers nebo jak se to píše v Praze vedle Duplexu ... sice vstup zdarma, ale 190 za pivo (každé druhé zdarma)

Reagovat
smazaný uživatel

já měl pijo za 120...Btw, ten podnik je skoro vedle moého wrku

Reagovat
JarousFCB

Já tam skončil po Příbrami, ale jen na 5 minut něž jsem se dozvěděl co stojí pivo... u vstupu ten Ukrajinec kontroloval občanky kamoš mu dal a já šel za ním a řek lže jsem jeho starší brácha

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, když si u té příbrami...Jak sme tam hráli na jaře, tak sem jel busem do Prahy, se mnou chachaři ale jednomu se chtělo začít hrozně na záchod a furt řvali na toho řidiče, až ten těsně před prahou zastavil a ten dotyčnej se mohl jít vykonat potřebu

Reagovat
JarousFCB

proč nechodíš na Bazalech do kotle ?

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli přízvuku na výjezdech ale v kotli jsem

Reagovat
JarousFCB

chuj s přízvukem ni ? tam to nikoho nezajímá... ale je pravda, že jak za mnou v budějkách stáli týpci z tábora nebo z kama tak jsem se málem zechcal

Reagovat
centos

To my taky, když k nám do vlaku přistoupili nějací synci z jižní Moravy. Ale oni z nás mají taky srandu, nedělám si iluze.

Reagovat
JarousFCB

no ale to bys musel slyšet aspoň teho víc řeknu ne ?

Reagovat
centos

Přesně tak, v kadenci nám může konkurovat leda samopal vzor 24, a to ještě těžko.

Reagovat
JarousFCB

No mě už bohužel může konkurovat kdekdo ... 3tím rokem studuju v Jeseníku a trošku se mi to míchá... zasekavam jenom když jsem ožralý nebo nasraty na něco

Reagovat
Radar

Já ztrácel nervy na dovolené se zlínskýma

Reagovat
centos

to bych raději nepil nc, taková pálka

Reagovat
homeles8

chutná ti bůček?

Reagovat
centos

Já jím všecko kromě rajské a jater.

Reagovat
JarousFCB

dušená mrkev a filé

Reagovat
$dolar$

Ryba a maso Maximalne kureci, jinak nic

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Nj

Reagovat
homeles8

já jim všechno kromě Bořšče nebo jak se to menuje.

Reagovat
$dolar$

Boršč mam rad

Reagovat
homeles8

to vůbec teda. A nejradši mam bůček.

Reagovat
homeles8

a brokolice

Reagovat
$dolar$

A to jeste plno dalsich veci - brokolice, kvetak, a plno dalsiho ...

Reagovat
JarousFCB

Nějaky moc vybíraví ne ?

Reagovat
$dolar$

Jo to jsem, ale proste s tim nic nenadelam, navic si davam hroznej pozor na hygienu a jak bych videl ze se meho jidla nekdo dotknul tak uz bych to asi nejedl, jak rikam , ale proste s tim nic neudelam

Reagovat
JarousFCB

No nechtěl bych... co bydlím sám tak žeru všechno

Reagovat
homeles8

To já žeru všechno, protože když jsem byl malej, tak jsem měl každej den k obědu i k večeři těstoviny s kečupem. od 4-5 do 16 let.

Reagovat
homeles8

já ne

Reagovat
Radar

Květákový mozeček a taky játra

Reagovat
centos

Z filet jsem se teď naučil dělat anglické fish&chips, jednoduché a vynikající

Reagovat
homeles8

Reagovat
JarousFCB

Nedávno jsem byl měsíc v anglii ... o den víc nevidět knedlík tak zdechnu

Reagovat
homeles8

Reagovat
centos

Já tam byl týden, ale jídlem mě pan domácí velmi mile překvapil (bydleli jsme v rodině). A ryba s hranolky ze stánku byla úplně perfekt. Akorát ty octové chipsy mi moc nejely :)

Reagovat
JarousFCB

Já byl taky v rodině... no rodině... byl to samotnej ovdovělej chlap spíš děda vařil dobře ale furt rýže brambory, brambory, brambory, brambory, rýže, brambory, brambory, těstoviny, brambory ... už mě z toho šibalo ... a oni všechno smaží ...

Reagovat
Radar

Kde přesně prosímtě? Bo aj kámoš tam byl nedávno měsíc, na brigádě?

Reagovat
JarousFCB

V Bristolu... akorád jsem tam "studoval"

Reagovat
centos

Na fotbale byls? Strašně rád bych si někdy zašel v kolébce na zápas.. my jsme dosáhli jen toho, že nás řidič zavezl před Stamford Bridge.

Reagovat
JarousFCB

nn vstup pro studenta 13 liber...

Reagovat
JarousFCB

Já prostě preferuju obyč knajpu než nějaký klub hlasitou hudbu a mraky namyšlených nagelovaný debilů, huličů atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si do nich aspoň bouchnu, to je fuk

Reagovat
Radar

Souhlas a nebo tiché grilování u kámoše co se zvrhne v bláznivé alkoholové orgie :D

Reagovat
JarousFCB

Hlučné ... znám a je to taky super ... a pak jít do knajpy

Reagovat
centos

Jo jo. Já tam byl jednou, na stužkováku.

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Tam bych se chtel jednou podivat

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju, je to tam paráda

Reagovat
centos

jo jo, ten se mi tu válí už dlouho, ještě jsem neviděl. Pustím si pak v originále.

Máte tu někdo profil na čsfd?

Reagovat
smazaný uživatel

já jo ale ani sem neudělal ten test, co chtěj

Reagovat
centos

Ten potřebuješ jen na komenty. Já si vystačím i bez toho :) jen hodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

ale kámoš ten test zkusil udělat a říkal, že peklo, že to bylo docela těžký

Reagovat
centos

Taky jsem ho nedal. Ale stačí poslat odpovědným lidem pár komentů, a pokud budou mít hlavu a patu, měli by to povolit.

Reagovat
Radar

Tak pánové děkuji za velmi pestrou diskusi já valím spát

Reagovat
$dolar$

Dobrou Ja se jdu ucit ...

Reagovat
smazaný uživatel

čest, práce volá

Reagovat
JarousFCB

dobrou

Reagovat
homeles8

já du pařit fifu

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Já kvůli vám neusnu

Reagovat
Radar

Ok definitivně Dobrou noc , padám

Reagovat
Radar

Já kvůli vám neusnu

Reagovat
homeles8

Tomáš Blbý

Reagovat
Radar

Příjmení máš blbě

Reagovat
homeles8

jakto?

Reagovat
JarousFCB

já když nemůžu spát, tak si pustím Pepu Nosa nebo Jardu Nohavicu a do minuty jsem tuhý

Reagovat
centos

Jarek je klasik, ale já už od dětství usínám u mluveného slova, čili buď nějaký Verne, Stopařův průvodce nebo nejčastějí Cimrmani

Reagovat
JarousFCB

a čoníci ne ? ... ale chápu zvyk je železná košile

Reagovat
centos

Ty jsem popravdě ještě neslyšel, jen úryvky.

Reagovat
JarousFCB

kdybych ti je poslal tak bych byl Sparťan

Reagovat
JarousFCB

Kdy tady naposled padlo něco v souvislosti s fotbalem ?

Reagovat
$dolar$

VIKTORKAAAAAAAAAAAAAAAA PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

Kdyby sis odpustil tu viktorku tak ti taky zvednu palec...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Řeklo se s fotbalem...

Reagovat
Radar

Hledej možná najdeš

Reagovat
JarousFCB

Já byl taky v rodině... no rodině... byl to samotnej ovdovělej chlap spíš děda vařil dobře ale furt rýže brambory, brambory, brambory, brambory, rýže, brambory, brambory, těstoviny, brambory ... už mě z toho šibalo ... a oni všechno smaží ...

Reagovat
homeles8

měla bejt reakce

Reagovat
JarousFCB

jj

Reagovat
JarousFCB

chuj s tym ne ?

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
centos

Tak rodina, taky byl ten náš chlap sám Což mi přišlo jako škoda, bo jak jsme se rozdělovali, tak jedni chytli čtyřčlennou rodinu, kde ten jejich tatík vypadal jako prototyp anglického fotbalového fanouška. I když nevím, anglicky tak nějak umím, ale s mluvením je to mnohem horší, bych byl ve větší rodině za blbce

Reagovat
JarousFCB

já jsem děkoval bohu že si při večeři nedělám trapas před více lidma

Reagovat
centos

Jop, za to může náš školní systém.

Reagovat
JarousFCB

Já jako rozumím v pohodě, ale jak mám poskládat větu tak šlus... the end

Reagovat
centos

Což o to, větu poskládám, když neznám slovíčko, tak si nějak pomůžu, ale probůh ne v té rychlosti, když jde o mluvení :) To dělám jen Eeeeh. Přitom na f=orech mi to jde anglicky hezky

Reagovat
JarousFCB

stejný problém

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych... Jde o to, jakou školu si vybereš a kantora, jakýho chytneš. A taky o tobě..

Já se naučil anglicky prakticky sám, učitelku na střední jsem ignoroval, průměr z AJ 4.7 a dostával jsem pravidelně trojky - protože jsem uměl anglicky na podobné úrovni jako ona.

Reagovat
homeles8

Já vim jak se řekne anglicky míč

Reagovat
centos

Já umím anglicky oproti mým spolužákům ze střední i základky hodně obstojně. A baví mě to (takže asi proto); hodně chytnu i ze seriálů a filmů.

Chodil jsem na průmyslovku, tam jsme se v angličtině zaměřovali na technickou angličtinu a dělali stupidní tvorbu vět, pořád dokola. Ale nedivím se, když to většina nezvládá. Dva roky na výšce se neslo v podobném duchu. Spíš jsem uvažoval, že bych si zaplatil nějakou jazykovou školu, bo už jen tím počtem lidí to bude lepší. Naučit se anglicky ve třídě se dvaceti lidmi je dost těžký úkol.

Reagovat
JarousFCB

No nic dneska to taky balím ... Dobrou

Reagovat
centos

Já taky pomalu. Dobrou.

Reagovat
$dolar$

Dobrou

Reagovat
centos

dobrou :)

Reagovat
$dolar$

Dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

zas Brno předvedlo pěknou frašku

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět toho, kdo letos vyhrál něco na zápasech Sparty. Já bych jich moc neuhodl. Tenhle výsledek s Budějkama to jen dokresluje. Ten tým je velmi ýsledkově labilní. Co s tím?

Reagovat
centos

Nesázet?

Reagovat
$dolar$

Ja treba 5 tisic, vsadil jsem 5tku ze Plzen na Sparte neprohraje

Reagovat
Radar

A smím se zeptat na výhru?

Reagovat
centos
Reagovat
Radar

hooligans.cz že? Dobrá rubrika

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem to dokoukal....Starý dobrý časy

Reagovat
smazaný uživatel

oni to nesmazali

Reagovat
Radar

A proč by měli ? Rozvíjíme plnohodnotnou diskusi, jo a v tu sobotu možná budu moct, kdyžtak se domluvíme

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...Teď by mohl ještě Centos a ta stará vojna Krleš a i ten Jarouš...Ale je možný, že po zápase pojedu na Porubu do Irské

Reagovat
Radar

Tak to budem mít společnou cestu, tež pojedu přes Porubu

Reagovat
smazaný uživatel

no, my tehdy vystupovali u nějaký vozovny..Tak se tam můžem nějak dát všicki sraz či potom v centru...Beztak budu v Ově do 4 do rána, než mi pojede Eurocity do Prahy

Reagovat
Radar

Ty vole nějakÝ Však přímo cestou tam i zpátky přes ní jedu. To spíše v Centru nebo u Jindřicha na té vozovně by to měl cestos celkem zajížďku z dubiny jak sviňa a jak Jarouš to nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono, můžem dát rovnou sraz na bazalech, tam možná budu sám na stadioně a rovnou můžem domluvit noční tah Jinak koukám, ze svinova jedu 4:24, paráda

Reagovat
Radar

Na noční tah asi nepůjdu mám už nějakou "afterparty" kámoša. No a ty bazaly pojedeš přes Jindřicha?

Reagovat
smazaný uživatel

určo, tudy chodím vždy

Reagovat
Radar

No tak možná se srazíme tam centos říkal že odtamtud chodí a já bych se taky kvůli vám obětoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak tudy to je nejlepší bo tam chodí hafec fans a vypadá to tam jak někde na západě něž se trmácet nahoru narvaným trolejbusem

Reagovat
Radar

Tak v trolejbuse je aspoň prča a koluje rumík

Reagovat
smazaný uživatel

a když trolejbusem, tak jedeš z republiky, že? Tudy sem jel na poslední domací zápas s Olmíkem na jaře

Reagovat
Radar

Jo z náměstí republiky, ale kdo ví jak tam to teď vypadá bo se tam cosi staví či co.

Reagovat
smazaný uživatel

chm, tak hele, na FB mi potom pošli svoje numero a já ti v pátek napíšu, co a jak, oke?

Reagovat
Radar

Jo, stejně ale nevím na 100% jestli půjdu, snad se zadaří

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, v pohodě, zkus to kdyžtak pořešit, i ty zbývající chachary Hm a já si na bazalech koupím svoji 6. šálu do sbírky, zku*venou spartu

Reagovat
Radar

Pořešit jak pořešit, hlavně mi ti gizdi musí dát kontakt popřípadně vyjádření o tomto "paktu"

Reagovat
smazaný uživatel

tak na centose mám kontakt, sice jen přes trubku ale aspoň něco

Reagovat
Radar

Tak kdyžtak pošli na FB, snad mu vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

já už mu napsal, co a jak, na FB ti pošlu jeho nick

Reagovat
Radar

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale jarouše a ani na krleše kontakt fakt nemám

Reagovat
Radar

Snad se tu dnes jeden staví, ale počkat na jarouše mám kontakt on je známý filmař na youtube, myslím že byl i v odkazech na chacharech

Reagovat
centos

Nemám v plánu Bohemku nějak vynechat, tak uvidíme :) FB nevedu

Reagovat
smazaný uživatel

tak nahoře u eSka či pod hodinama u kotle, v pátek ti dám vědět

Reagovat
centos

Však tady ještě přes týden budem, ne? Já to mám těžší, já jsem introvert..

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
Radar

To chodíš na baník sám ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dvakrát už sem to takhle podnikl, že sem jel do Ovy sám a zas tralá nazpátek

Reagovat
Radar

To chodíš na baník sám ?

Reagovat
honziss

Trolejbusy jezdí z Nám. republiky úplně normálně, nejezdí tramvaje, bo se opravujou Frýdlantské mosty.

Reagovat
JarousFCB

O čem je řeč ?

Reagovat
Radar

Jdeš na baník? Že by jsme se šešli?

Reagovat
JarousFCB

hmmm Murphyho zákon Matka má narozky

Reagovat
Radar

Ignore

Reagovat
JarousFCB

kdyby bydlela tam kde já tak ji popřeju a jdu ... takhle je to složitější

Reagovat
Radar

Tak brzo vstanu popřeju ,poobědvám a valím

Reagovat
JarousFCB

z Prahy

Reagovat
Radar

Tak můžeš jet s trevorem kura já myslel že jsi v jeseníku

Reagovat
JarousFCB

No teď mě trklo, že matka to slaví v Jeseníku

Reagovat
Radar

Takže?

Reagovat
JarousFCB

uvidím, ale moc tomu nedávám... bo na večer mě pak pozval na 18ctiny další kámoš ... kurňa ale to je lákovější ... jen nevím jestli tam matka ráno bude abych ji popřál ... beztak přijede až k večeru aby mě nasrala

Reagovat
Radar

Tak hraje se v 16:00 to stihneš, já jdu taky večer chlastat

Reagovat
JarousFCB

večer se do Jeseníku nedostanu ...

Reagovat
Radar

Tak ser na kámoše já se taky musel vzdát výšlapu na lysou

Reagovat
JarousFCB

ser na kamoše na matku ... Bo za Baník život dej

Reagovat
Radar

To je správný přístup

Reagovat
JarousFCB

Ještě chvilku a ja se na tu matku fakt zase vyseru

Reagovat
Radar

Však to nejsou její poslední narozky tak co

Reagovat
JarousFCB

nejsem si jistý, ale myslím, že jí je 45 ...

Reagovat
Radar

Myslím že průměrný věk žen v čr je 76 takže v poho

Reagovat
JarousFCB

Tak ale je to takové jubileum ne ? nadruhou stranu proč ji připomínat, že je zase o rok starší

Reagovat
Radar

No vidíš, smska bude stačit

Reagovat
JarousFCB

Sorry ale semnou fakt nepočítejte ... navíc se zítra chci maximálně nahecovat a odjet do školy

Reagovat
Radar

Škoda no, tak snad příště

Reagovat
smazaný uživatel

jinak místní chachaři, vypadá to, že v sobotu stodolní nebude, takže kam pujdem po bohemce na pijo na ráďu?

Reagovat
Radar

Frantáá Rajtorááál

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
$dolar$

Tak Limbersky jednoznacne do repre

Reagovat
JarousFCB

Františku, Františku ...

Reagovat
Radar

Franto, Franto

Reagovat
$dolar$

Jiracku ty jsi de°il Kur°a vypadni uz s ty Plzne

Reagovat
Radar

Na jeho obranu pokaždé mu to někdo znepříjemňoval

Reagovat
$dolar$

To druhy si mel proste pohlidat mel naskok, ale on ne necha se dobehnout ... Navic to neni jenom dnesek, pokazdy hraje desne

Reagovat
JarousFCB

útočník alá Varadi do šance se dostane, ale ten klid v koncovce

Reagovat
$dolar$

On je zaloznik

Reagovat
JarousFCB

To máš fuk...

Reagovat
$dolar$

Jooooooooooooooooooooooooooooooo

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

já říkám pořád, že Daněk měl zůstat na Bazalech !

Reagovat
$dolar$

Danek je v posledni dobe uzasnej stejne tak Limbersky a Horvath a Rezek a Petrzela

Reagovat
JarousFCB

On byl vždycky borec... i takový Radek Petr neměl nikam chodit ...

Reagovat
Radar

Jo no měl jít max. na hostování

Reagovat
10

Limba a Petržela by podle mě mohli do repre...

Reagovat
$dolar$

No konecne

Reagovat
JarousFCB

Sorry ale semnou fakt nepočítejte ... navíc se zítra chci maximálně nahecovat a odjet do školy

Reagovat
Radar

Jo to už víme

Reagovat
JarousFCB

Co jak se to tu dostalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký do Sparty! A Haška nechat...

Reagovat
Radar

Franta není debil

Reagovat
JarousFCB

Spíše Franta do repre !

Reagovat
RickNash

Franta není debil

Reagovat
centos

Sry, ale Sparta si Komňackého nezaslouží.

Reagovat
$dolar$

David Limbersky je BUH a navic bydli 20 metru ode me

Reagovat
$dolar$

a 950. pro Karola Marka, vynikajici host

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej sympaťák, doufám, že tam bude častěji a že vydrží i v Příbrami.

Reagovat
JarousFCB

jdu si zapnout pseudozprávy... zatím kdybych se tu už neobjevil tak tu 1000 dejte !

Reagovat
Godwinson

tak mě zlákal ten počet komentářů na to, že se to tady hádá a koukám, že asi ne :-( ,))

Reagovat
smazaný uživatel

Božský john - $dolar$ 0-1. Čekal jsem plichtu, ale gratuluji k vítězství, pěkně se ta špice štosuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dolare, ty syčáku , ta řiťoalpa byl pěkně blbej nápad.

Reagovat
$dolar$

Tak tohle ti nezbastim

Reagovat
smazaný uživatel

10 ml stříkačka. Trochu to pálí, ale po čilipapričkách je to nepříjemnější. Jenže se mi asi tři hodiny stahovaly půlky a furt se mi chtělo na hajzl - a nic (no napoprvé jo). To byla šichta...

Reagovat
herbage

To já tak v 10 jsem si zkoušel udělat právě stříkačkou klystýr a od té doby jsem to vícekrát nezkoušel, výsledek se dostavil v zápětí

Reagovat
Radar

Kurňa večeřím !

Reagovat
smazaný uživatel

Mahlzeit.

Reagovat
herbage

Dolare, kde máš sestřičku, už se tu dlouho neukázala. A odkud víš toho tolik o lodích? Btw. Tvé vysvětlení jsem pochopil na první pokus

Reagovat
herbage

*muzajsi

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Nelsonovi jsem kdysi něco četl a pak jsem tu taktiku celkem úspěšně používal ve hře Port Royal. Muzajska funguje, pravidelně tipuje, akorát nastoupila do nový práce, do toho muzajsík - nějak nestíhá. A když už sedne k netu, tak vykecává na lidi.cz. Budu ji muset trochu naočkovat - zrovna včera z ní vypadlo, že má příští víkend volnej, tak jsem navrhl zápas Slavia-Olomouc. Jenže pak jsem zjistil, že je to až v pondělí a bylo po plánu.

Reagovat
herbage

Lidé.cz, taková blbost. To už je větší sranda s náma, ne? Tamto je babinec Jinak kvíz pro tebe: Kterému ze světových vojevůdců mohl jeho spolunocležník říci na dobrou noc "zavři oko a spi" Dám ti tři možnosti, abys to měl lehčí

a) Janu Žižkovi

b) admirálu Nelsonovi

c) generálu Kutuzovovi

Reagovat
smazaný uživatel

D je správně. Žádnému. Co vím, tak žádnej nebyl teplej, tudíž neměl spolunocležníka. Trošku by odpovídal Žižka, ten byl jednu dobu jednookej, než přišel i o to druhé, jenže to nebyl světový vojevůdce, ale pochybnej loupežník s rozsáhlou družinou. Nelson sice taky často koukal jedním okem (do dalekohledu), ale Trafalgar viděl oběma - a pak už byl mrtvej. No a Kutuzovův obrázek jsem viděl ve Slavkově a pokud nebyl slepej ten malíř, tak Kutuzov taky ne.

Reagovat
herbage

Správná odpověď je za a) - Janu Žižkovi. A to z prostého důvodu, že Nelson ani Kutuzov nerozuměli česky

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude.

Reagovat
centos

zrovna včera jsem poprvé poslouchal České nebe, akorát jsem v půlce usnul.

Reagovat
smazaný uživatel

He? Cože?

Reagovat
centos

Cimrmani, neznáš? Velmi příjemné.

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrmany znám, jen to České nebe mi nic neříká. A už vůbec nerozumím, co to má společnýho s očima...ehm...okama vojevůdců.

Reagovat
centos

Nebe je poslední hra.

S těma očima to byl.. Blaník? V semináři měli "nehodu", tak jeden vylez a měl zabavit publikum, tak jim dal hádanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, ta hádanka byla z Cimrmanů, jo? Ty vole, já ji bral vážně. Cimrmani toho mají hafo, buď jsem něco neviděl, nebo zapoměl, oni nejsou tak zprofanovaní a tak často v bedně, jako některé jiné české komedie - což je škoda, já je rád.

Reagovat
herbage

Nečteš, nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

No nečtu, no, před chvílí jsem dokoukal na dokument o letecké špionáži amíků v bývalé NDR. Co můžu, zhlídnu, je to rychlejší. Dřív jsem četl víc.

Reagovat
herbage

Ne, to zase byla hláška z Bohůše Cimmrmani jsou audio/video. Jinak i když je znáš, tak mi přijde, že na Moravě a třeba na Slezku nejsou skoro vůbec známí a lidem jejich humor moc nesedí, což mě celkem překvapuje

Reagovat
centos

Já s bráchou je milujem, rodiče se s námi taky občas mrknou :) Ale moc si nedovedu představit, že by se to průměrným lidem v našem věku líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je potřeba trocha mozku. Jdu na sever...a na jih. Na sever...a na jih. - No jóóó!! Pokud nemá někdo základní zeměpisný znalosti, tak tenhle fór nikdy nepochopí.

Reagovat
centos

Jo jo, mozek, ten často chybí :/

Mě vždycky dostane z Dobytí: "Z Cimrmanových velkých živých pláten nutno ještě jmenovat jeho historický triptich Bitva u Lipan, bitva na Bílé hoře a Sedláci u Chlumce uváděný pod souhrným názvem Naše slavné prohry"

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mlátím smíchy, když Čepelka švihne v Třídní knize tou svíčkou a řekne - světlo se při dopadu láme.

Reagovat
centos

"světlo je rychlejší zvuku"

Reagovat
herbage

Já mám nejradši Vizionáře včetně semináře, to je od začátku do konce jeden galakoncert vtípků, slovních hříček a narážek na tehdejší režim

Reagovat
smazaný uživatel

Vizionář - to je s tou troubou? Jak Bezruč "koupí" ten důl? Tak to je super.

Reagovat
centos

Fiat 600B :) Posel z Liptákova je dobrá hra. A ten konec netypický. Jak říkali S+S v Nejisté sezoně: "Otočíš se, řekneš 'Tak na shledanou!', pauza, potlesk". Vystihli to pěkně :)

Reagovat
herbage

Já i oba bráchobé je taky milujem, táta taky, jen mamina ja moc nechápe, ale těm méně složitým vtípkům se taky zasměje

Reagovat
honziss

Nejen špice, i ten spodek tabulky je hodně napráskaný.

Reagovat
$dolar$

Byli jsme urcite lepsi takze zaslouzene vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, čekám na info, tak teprve uvidíme, jestli ta gratulace nebyla předčasná.

Reagovat
božský John

Ano, na začátku jste hráli fajn, pak náhoddnej gól díky tragédovi Huberovi..ale jinak prd...

Reagovat
$dolar$

Jeste ze to tu videlo vice lidi Ano po nasem vylouceni jste byli lepsi, gratuluji , ikdyz vlastne jeste jsme sli 2x sami na golmana, z toho jednou to mela bejt pentla, no to je jedno, pis si co chces.

Reagovat
božský John

Já myslim,že pentle měly bejt apsoň tři..protože nějakej plzeňskej funkcionář co seděl pode mnou(počstoval jsem ho čurákem-nevěděl jsem kdo to je) řval penalta pokaždý,když byl náš hráče od vašeho 3 metry...jinak jste měli dobrejch prvních 10 minut..jinak krom gólu kulový a simulace..

Reagovat
$dolar$

To nemuzes myslet ani ze tretiny vazne...

Reagovat
božský John

Je to tak jak to řikám..prostě ten pán byl šíleně proplzeňskej(už vim proč)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to zcela jasně...Drž hubu ty čuráku

Reagovat
božský John

Jo,přesně tak to bylo..pak se na mě otočil pán,v sáčku v růžový vestičce a s brejličkama...bylo mi trapně...a po zápase když odcházel,tak jsem si přidal zkurvená,zpíčená plzeň a jak tak na mě koukal,hned mi bylo líp

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ja take dycky nadavam, co to přijelo za vidlaaky, takovi křováci :)) Take je mě dobře, eště dyž ale třeba vedem, nebo něco...

Reagovat
božský John

Tak my bysme dneska nedali gól ani kdyby já nevim co....ale je fakt,že sem byl dneska ve VIPce a byli tam fajnový lidi..až na tyhle dva kretény co dycky lamentovali když jejich hráč měl balon a náš stál nedej bože 2 metry vod něj...

Reagovat
božský John

FK Baumit Jablonec vs. Divadlo sedmi malých forem 0:1

Hérečky zkurvený

Reagovat
Radar

Máte proměnovat šance

Reagovat
božský John

Ani mi nemluv...ale mě srtalo,že oni v 83. minutě si čutaj u rohovýho praporku...dědek Horváth udělal za zápas 3 rychlejší kroky(do šatny) a pak ho berou křeče, Daněk měl na třikrát zlámanou nohu,najednou byl v pohodě...a další co filmovali neznám..ale ten namrdnaej kačer(jeho chůze je fakt vtipná), ten mě teda naštval..

Reagovat
sosna

Reagovat
$dolar$

To si delas zadek ne? Jedinej kdo tam simuloval byl Anes, kterej proste nedokazal prekousnout ze pres Limbu nema sanci ...

Reagovat
božský John

Anes dneska tragédiš... zbytek viz vejš

teď se du najíst

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Plzeň.. Jedéém, když budete takhle pokračovat, možná i fakt přijdu na Štruncák

Reagovat
$dolar$

No to bys mel a vem i kamarady

Reagovat
Radar

gloryhuntere a vandráku

Reagovat
$dolar$

Nam to vadit nebude a jinak proste nemame sanci, nas vernych co chodime na kazdej je tam maximalne 2 tisice

Reagovat
Radar

no u nás je to podobné, ale když přijdou i ty 3000 tak to stojí za to

Reagovat
$dolar$

U vas je to nadhera, ale u nas jdou vsichni na tribunu a v kotli maximalne 100 lidi Furt diskutujeme na foru co udelat pro to aby se to zvedlo

Reagovat
Radar

Tak kotel není jenom o počtu , je to hlavně o tom chtít povzbuzovat

Reagovat
$dolar$

Jestli vis jak vypada nas stadak tak tam i kdyby se snazili sebevic tak to neni nejlepsi, snaha je velka, ale pocet i stadion je o houne

Reagovat
božský John

Hele my když jsme měli dráhu,tak to taky stálo za prd...kdybyste odbourali dráhu,tak bude slyšet v pohodě i tech 100 lidí..

Reagovat
$dolar$

Tak ono se u nas uvazuje bud o novem stadionu a nebo rekonstrukci struncaku tak uvidime

Reagovat
božský John

To by bylo fajn..ten váš nynější stadion je takovej bez atmosféry...ošklivej,chtělo by to pro tak velký město lepší a větší

Reagovat
Radar

Jestli jen Pilsen není hokejové město

Reagovat
božský John

Straka taky nebude hrát věčně..myslel bych na budoucnost a větší potenciál vidim ve fotbalu...divadlo to je pěkný :P

Reagovat
herbage

Kde by na to vzali prachy, když teď město staví pořád ten zkurvenej přivaděč

Reagovat
centos

Silnice počká!

Reagovat
Radar

Vim vim a na stadion bych se nevymlouval v posku je hafo stadióů podobných tomu vašemu a rachot je tam jaky cyp,akorát nemají tu hlavní tribunu 70metrů od hřiště no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, no ale když já jdu na fotbal, tak vždycky mířim do kotle, ale zase respektuj ty, co chtěj fakt koukat na fotbal a nechtějí, aby tam na ně někdo furt pořvával Dělejte, do p*čy fanděte, blabla.. Ale jasně, někdo to dělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, no ale když já jdu na fotbal, tak vždycky mířim do kotle, ale zase respektuj ty, co chtěj fakt koukat na fotbal a nechtějí, aby tam na ně někdo furt pořvával Dělejte, do p*čy fanděte, blabla.. Ale jasně, někdo to dělat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si dělám srandu A i kdyby ne, i kdybych přišel jenom jednou jedinkrát, stejně je to lepčí než nic.. A div se, že člověk (ne já, kdokoliv) spíš chodí na fotbal, když je aspoň nějaká šance, že ho to bude bavit, tzn. když se týmu daří...

Reagovat
božský John

Hold silné týmy porazíme,ale jakmile přijede průměrný tým,co jenom brání adopředu chodí maximálně ve dvou hráčích(Příbram,Plzeň),tak jsme namydlený...a Čížek dneska evidentně neměl střeleckej den

Reagovat
$dolar$

Zbytecna provokace ...

Reagovat
Radar

Od tebe to zní tak nějak divně ber johna s humorem, ještě jsem od něj nenašel komentář který je 100% vážný(výjma liberce)

Reagovat
božský John

Ale je to pravda..prostě neumíme hrát na mančafty co většinu zápasu bráněj..

Reagovat
$dolar$

Tak to je problem vetsiny tymu, stejne tak mame problem doma my ...

Reagovat
Radar

A to samé u nás, to je hrozné ten útočný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Tak s pořádnym týmem ste ještě nehráli...

Reagovat
božský John

To je fakt..Ústí porád kope 2. ligu

Reagovat
Staenly10

Tak vidíš,na to jsem zapomněl... Takže vlsatně 2

Reagovat
JarousFCB

Mě srala ta řehtačka

Reagovat
Staenly10

Ta je ale slyšet v Hablonci každej zápas,taky už mi leze na nervy...

Reagovat
božský John

Ta tam je už od devětadevadesátýho...co chodim na fotbal..

Reagovat
JarousFCB

ale ty s ní doufám netočíš

Reagovat
božský John

Né,já vyhledávám místa,kde není moc slyšet..

Reagovat
centos

Zááááhoď řechtačku..

Reagovat
Radar

Ty k***o záááhoď řehtačku

Reagovat
One-Real

1000. pro Zidana, Real Madrid a v neposlední řadě, pro mě

Reagovat
JarousFCB

1000. pro superstar

Reagovat
Radar

Ty to sleduješ ?

Reagovat
JarousFCB

te to vidím podruhé ... ale jsou tam moc pěkné holky

Reagovat
smazaný uživatel

Bagarova

Reagovat
JarousFCB

Na foru na chacharwch někdo zakládá chuligánku... jdeš do toho ?

Reagovat
Radar

S mojí postavou ?

Reagovat
centos

Ti pomůžu, budem vystupovat jako jeden

Reagovat
Radar

Budu tě krýt zezadu

Reagovat
JarousFCB

Vém zbráň... atd. atd.

Reagovat
Radar

To bych neriskoval

Reagovat
JarousFCB

a próč ? a jakou máš postavu ?

Reagovat
Radar

Když fukne vítr radši se držím zábrádlí asi tak

Reagovat
JarousFCB

no to u mě by ten vítr musela být nejmíň Katrína

Reagovat
Radar

Tak to závidím

Reagovat
JarousFCB

no nevím ... někdy tj na hovno ...

Reagovat
Radar

Vyměnil bych

Reagovat
JarousFCB

no 117 kilo je moc

Reagovat
Radar

A kurva

Reagovat
Radar

Na tom videu bych ti typoval tak 80

Reagovat
JarousFCB

tak netypuj tenkrát jsem měl tak 105

Reagovat
Radar

A byls to co řval zdravím francii?

Reagovat
Radar

*byls to ty

Reagovat
JarousFCB

ano ...

Reagovat
Radar

Neřeknu kdybys byl ten širší

Reagovat
JarousFCB

njn Péťa je borec ... alespoň má všude respekt...

Reagovat
Radar

Však jasné

Reagovat
JarousFCB

Ale tu váhu mi netypuje nikdo... to víš ... svaly jsou těžší než tuk

Reagovat
Radar

Kura to abych začal posilovat

Reagovat
Radar

Kura to abych začal posilovat

Reagovat
JarousFCB

jj

Reagovat
Radar

Né nezačnu pár pokusů už bylo a nikdy jsem u toho nevydržel, hold (nebo holt?) mám slabou vůli

Reagovat
centos

Holt. Jsem na tom stejně.

Reagovat
Radar

Tak se můžem jen navzájem litovat, popřípadě řezat jestli jsi EMO

Reagovat
centos

To se vyběhá, když se chce

Reagovat
JarousFCB

Spíš navštěvuju posilovnu ... pěčlivě jsem to střádal abych měl nějaký základ

Reagovat
centos

Tak to nabereš svaly, ale nepůjdou vidět.

Reagovat
JarousFCB

to taky nepotřebuju ... ! dělám to pro sebe ne abych nějak vypadal ...

Reagovat
centos

Reagovat
herbage

Tak proto nick Radar

Reagovat
Radar

Jak jinak Akorát tu kozu nechovám, ale co není může být

Reagovat
JarousFCB

a králíka jo ?

Reagovat
Radar

králiky má tatík,ale starám se o ně já

Reagovat
JarousFCB

A chutnaj dobře ... ?

Reagovat
Radar

Já raději kuře, králík má také suché maso

Reagovat
herbage

Neboj, já jsem také dvakrát přeložený vítr, i když dnes jsem málem nedopnul kalhoty, které jsem neměl půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Radare, kašli na to. Já mám taky ramena jak flaška od šampusu, propadlej hrudní koš (kterej ale bezvadně lícuje na trojky prsa, když obejmu babu), 60 kilo po stolici, 60,5 před - a jak se to hodí, když je potřeba někam vlézt skrz zúžený profil.

Reagovat
Radar

Dík za podporu

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
herbage

kua muzi, jak to děláš? Jseš o hlavu vyšší než já a vážíš přitom o 5 kilo míň Ty fakt musíš bejt těma cígama prouzenej až na kost a mít maso jak uzenej losos. A to se přitom považuji za hubeného a svaly bys na mě těžko pohledal

Reagovat
Radar

Jó nejsem s muzim sám

Reagovat
centos

já mám tež cca 65 kilo

Reagovat
Radar

A výška? kurnim můžem založit klub šedesáti kilových

Reagovat
centos

170 :/

Reagovat
$dolar$

Ja mam 68 180cm

Reagovat
Radar

Já kolem 65(jak kdy no) a asi okolo 175cm, kurnik samí suchopárci

Reagovat
JarousFCB

190cm a 114-117 kilo ... podle toho jak se vyseru, nadlábunu atd

Reagovat
Radar

no jo těch 190cm se v té hmotnosti projevilo

Reagovat
JarousFCB

není možná

Reagovat
$dolar$

Do tebe narazit a letim x metru

Reagovat
Radar

Nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Svaly nejsou potřeba, všechno je o vůli. Když mě nasrali helfři na stavbě, tak jsem lapnul traverzu sám, opřel ji na stojáka o zeď, vylezl na věnec a sám ji tahal nahoru - já vůl. Je to o vůli.

Reagovat
Radar

To já se taky na brigádě hecnul s jedním trámem a záda mě bolely ještě týden

Reagovat
smazaný uživatel

Hec je dobrej. Když táhneš holku na ramenou asi kilák a půl do strašnýho krpálu, tak ji prostě nepustíš, aby to nevypadalo, že je tlustá (ale aspoň deset kilo by shodit mohla, sakra, funěl jsem ještě hodinu). Horší, když musíš. Kdysi nám dovezli paletu cementu - padesátikilovky a paletu vápna - dvaadvacetikilovky. Jen to složil, hnala se bouřka. Takže vápno za krk, líp se zvedá, padesátku cementu do teplejch a tradá asi 30-40 metrů do stavby. Pytlů je na paletě 30. Ale nezmokly. Akorát jak jsem byl zpocenej, tak to vápno za krkem - no fuj.

Reagovat
Radar

Tak to se ti ani nedivím že utíkáš mezi vinice

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to je v pohodě. Nejvíc mě v Česku vytáčí, že dělníci nechtějí dělat - nevěřil bys, jak obrátí ten samej chlap, když mu zrušíš pracovní smlouvu a začne s tebou dělat na živnosťák na vlastní triko. A druhá věc - domluva se zákazníkem a platební morálka. Jsme holt národ vychcánků. Tam vedle se ke mně chovají slušně a žádný zaměstnance nemám, dokonce jsem zrušil i živnost a jsem tam na pracovní povolení. Nevydělám víc než u nás, ale spokojenost, navíc se nestarám o daně.

Reagovat
herbage

Řiká se trámek, ne traverza

Reagovat
smazaný uživatel

Trámek je dřevěnej, traverza je železná. Trámek má většinou průřez pravoúhelníku, traverza je většinou I-profil. Ééé, ono to není vidět. Měkké-i-profil.

Reagovat
herbage

Neboj, znám, taky jsme pár na brigádě nosil Jen jestli ses třeba nepřepsal

Reagovat
Radar

A to bude chuligánka jak sviňa když ji zakládájí takhle přes net to budou hotoví CHachar Boys

Reagovat
JarousFCB

jasne apple hadra

Reagovat
Radar

apple takoví suchárci, jak jsem je viděl po kupě jak se fotí, no kura to byl pohled

Reagovat
JarousFCB

jasně na SLovácku jsem byl přiravený s nima a máš recht samí "suchar"

Reagovat
Radar

No nechtěl bych se proti nim postavit a co takoví dementi z ruchu se sekyrama

Reagovat
JarousFCB

nebo Cracovie ... Krakowské derby musí být nářez ...

Reagovat
Radar

Jo no a nejen to, vezni si že ty stadiony jsou od sebe ani ne kilák, to bych měl v gaťách i po každém domácím zápase

Reagovat
centos

Já bych někdy chtěl do Argentiny. I když tam se to taky mele. Ale "nejlepší" byly záběry z Brazílie, kde se ve výjezdovém autobusu museli krčit, aby neschytali kulku..

Reagovat
JarousFCB

To já Istambulské derby

Reagovat
centos

Kdybych měl na výběr, tak River Plate - Boca.. I když naděláno v gaťách bych měl asi pěkně :)

Reagovat
JarousFCB

to já asi taky ...

Reagovat
JarousFCB

ale já jsem skromný ... mě by stačilo 2x do roka slezké derby !!!

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

To už je moc aj v Polsce to už zašlo daleko, pogrilovat to jo ale zabíjení je svinstvo.

Reagovat
Radar

Jo jinak doporučuju si přečíst historii boys a jiných skupin na thordivision

Reagovat
centos

Ty chuligánské ročenky jsou fajn. Historii skupin jsem minul, jdu na to.

Reagovat
Radar
Reagovat
Radar

Už se mu tam vysmívají

Reagovat
JarousFCB

Dolere, jsi šťasten ? :-)

Reagovat
JarousFCB

Dolare

Reagovat
Radar

Má z toho vlhkou chvilku

Reagovat
$dolar$

Jsem Akorat je mi lito ze vypadla Karolina Majernikova, byla to kocanda

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým sportu?

Reagovat
Radar

Pěvecká soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Superstar. Budu sledovat až finále. Možná. No - asi ne.

Reagovat
Radar

Máš u mě jedno malé bezcenné plus

Reagovat
JarousFCB

to řiká náš učitel mechaniky když se ožere neví jak dál v příkladu a někdo mu pomůže

Reagovat
Radar

sorávný učitel, my máme zase nedočkovou a mladou češtinářku dneska se ptala kdy bude konečně stužkovák

Reagovat
JarousFCB

to já to dneska strestal... a zítřek taky nevypadá moc růžově

Reagovat
Radar

A tak to já ne, v tomhle jsem vzorný Bulání se nevyplácí

Reagovat
JarousFCB

ale kuš matko

Reagovat
JarousFCB

ale kuš matko

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

fotka ?

Reagovat
Radar

dejuvu ze včerejška

Reagovat
Radar

*deja vu bože

Reagovat
Radar

*deja vu bože

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

moja řeč, Karolínka, do té jsem se asi zamiloval. Vezmu chlapícky z družebního Ruchu Chorzow (podle TV NOVA), vymlátíme Košice, dokud ju nenajdem!

Reagovat
fantomas

Sem si řikal, jak může bejt tolik příspěvků o tak nudné lize a samozřejmě - neni tu o ní skoro žádnej. Takovej menší Silvestr...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak prolínalo se to s fotbalem. Trošku... Oni nepřišli sparťani, tak je to v takovém "veselém" duchu - a prim mají chachaři.

Reagovat
fantomas

Nechce se mi to už teď do detailů projíždět. Přece jen písmenka splývají, ranní ptáčata pomalu zpívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky už půjdu upadnout do kómatu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano.. ranní zpíčata právě ptáčkují...

Reagovat
smazaný uživatel

sem já to ale blbec, že já vůl sem šel pít ke kociánovi..Ty 4 hoďky spánku jsou fakt málo Jinak Rajty paráda, škoda, žes nezůstals na bazalech, byls můj oblíbenej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Neschopnost Jablonci ve finální fázi je naproto neskutečná. Okusoval jsem doma ovladač ...

Na druhou stranu byla plzeňská obrana zorganizovaná na jedničku. Poziční hra, dostupování, pohyb, předvídání - moc se mi to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

ale co mě hodně kazilo pěknej fotbal, to bylo povalování hráčů Plzně. Vím, že se to normálně dělá, ale je to hroznej nešvar

Reagovat
$dolar$

Vim ze ode me to nevezmes, protoze jsem fanda Plzne, ale dival jsem se na zapas zhruba od 20 minuty a za celou dobu jsem si nevsiml nejakeho nezvykleho simulovani, naopak na druhe strane stale padali Haurdic v druhem polocase potom Vosahlik ...

Ano Petrzela simuluje porad, ale ani vcera to nijak neprehanel, opravdu bych chtel videt zabery, kde to tvoje simulovani je...

Reagovat
$dolar$

Aha Asi jsi spis myslel na konci Danka a Horvatha, ze se nechali osetrovat. Ale vemi si kolik je Horvathovi let, jak vypada a kolik toho za zapas nabeha, to mi nerikej ze nema pravo na krec

Reagovat
Radar

Otepka je o rok nebo o dva starší a neviděl jsem ho mít křeče ani proti spartaku Ale uznávám že to u bude každého hráče asi individuální.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele