11. kolo
18.10.2009 16:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 4:2

Mladá Boleslav zvládla v utkání se střížkovskou Bohemkou úlohu favorita a po dlouhé době poznala pocit vítězství. Domácí celek vyhrál 4:2 po gólech Chramosty, Sylvestreho, Rajnocha a Poláčka. Za hosty se prosadili Jeslínek s Andronicem.

Domácí mohli jít do vedení už ve 12. minutě. To šel ze strany na brankáře Kulič, jeho střela po zemi však o kousek minula zadní tyč brány hostů. Chvíli na to postupovali tři Boleslavští na jediného obránce, ale trio ve složení Kysela, Kulič, Chramosta si neporadilo. A tak se ve 39. minutě dostal do vedení z ojedinělé šance Střížkov. Trefil se Jiří Jeslínek, který zužitkoval centrovaný balon a namířil jej přímo pod břevno - 0:1. Domácí mohli brzy vyrovnal, když sami na brankáře postupovali Kulič s Chramostou. Prvně jmenovaný ovšem hamounil a místo, aby nahrál Chramostovi před prázdnou branku, tak napálil Beláně. Boleslav se vyrovnání v první půli přecijen dočkala. Ve 45. minutě se po vysunutí Rajnochem pěkně do růžku trefil Chramosta a stanovil konečný stav první půle 1:1.

Druhou půli načal trestný kop domácího Poláčka. Ten přizvedl hlavou Kysela a těsně před brankářem změnil směr míče Rajnoch. Beláň výtečně zasáhnul. Ve 49. minutě zabránil jisté brance Pavel Macháček, když fauloval Rajnocha. Viděl červenou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil Ludovic Sylvestre - 2:1. Další gól přidal už Rajnoch sám, v 65. minutě dotlačil v leže míč za čáru a poslal svůj tým do vedení 3:1. Hosté snížili o dvě minuty později, když zužitkovali svůj první roh v zápase. Andronic pálil do prázdné brány, poté co zaspala domácí obrana - 3:2. Hosté mohli dokonce vyrovnat, ale proti Ibeho ráně výtečně zasáhl Miller. Na druhé straně zase trefil tyčku z přímého kopu Poláček. A byl to právě Tomáš Poláček kdo v 82. minutě stanovil konečný stav 4:2. Trefil se pěkným lobem, potom co ho vysunul Opiela.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele