Gambrinus liga - souhrn 10. kola

02.10.2009, 19:24, aktualizováno 05.10.2009, 19:31
Komentáře a souhrny
Sparta dokázala vyhrát v Edenu a posunula se na třetí místo. Slavia po prohře 0:1 ztrácí na první Jablonec sedm bodů, druhé jsou Teplice. Baník Ostrava zvládl zápas na hřišti Slovácka, dařilo se i Plzni, k výhře nad Olomoucí stačila jediná branka. I nadále se trápí České Budějovice, branku nepřineslo derby dvou "bohemek".

1. FC Brno - 1. FK Příbram 2:1

02.10.2009 17:30

Góly: 30. Tomáš Došek, 81. Juraj Križko (pen.) - 75. Paulo Rodrigues da Silva

Brno zvítězilo v předehrávce 10. kola Gambrinus ligy nad Příbramí 2:1. O čtvrtém vítězství domácích v sezoně rozhodla penalta, kterou proměnil Slovák Križko.

Úvodních deset minut prvního poločasu patřilo hostům, kteří si dokázali vytvořit několik brankových příležitostí. Tu největší viděli diváci v deváté minutě, kdy nejprve bravurně vyrazil Štochlovu hlavičku brněnský brankář Bureš, jenž si pak vzápětí poradil i s dorážkou Šmejkala. Poté se hra na obou stranách uklidnila a další rozruch na stadionu přišel až v 30. minutě, kdy Brno poslal do vedení útočník Tomáš Došek. Ten totiž úspěšně tečoval dalekonosnou střelu svého spoluhráče Šurala do brány. O své vedení však domácí mohli přijít těsně před odchodem do šaten, když z nebezpečné vzdálenosti prověřil příbramský Pleško Bureše.

Po změně stran se mohli domácí fotbalisté dostat do dvoubrankového vedení. V 49. minutě se totiž dostal do šance po krásné Dostálkově přihrávce Šural, jenž zblízka se pokusil překonat příbramského brankáře. Ten si s jeho střelou však dokázal poradit. Další větší nebezpečná akce se udála až v 69. minutě, kdy se stupňoval tlak Příbrami. Rodriguez mohl pomoci svému týmu vyrovnat, jenže s jeho těžkou ránou s velkými problémy zneškodnil domácí gólman Bureš. O šest minut později se však Rodriguez nakonec radoval, když napodruhé překonal brněnskou bránu. Příbram tak jeho zásluhou vyrovnala na 1:1.

Tento stav však dlouho nevydržel a Brňané dokázali rychle odpovědět na vyrovnávací gól. Deset minut před koncem utkání totiž Štochl fauloval Doška v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu pro domácí. Tu v pohodě proměnil Slovák Križko a Brno se opět dostalo do vedení. To si svěřenci trenéra Miroslava Beránka nenechali do zbytku zápasu vzít a mohli tak slavit své čtvrté vítězství v sezoně.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0

03.10.2009 16:00

Góly: 73. Marek Bakoš

Sigma se stále utápí na samém konci tabulky. Po nijakém výkonu si z Plzně neodváží ani bod, a tak se klidně může stát, že po deseti kolech bude na patnáctém, sestupovém místě. Naopak Plzeň se díky parádní gólové akci drží nadosah pohárových příček.

Úvodní minuty přinesly vyrovnaný boj, přesto měli lehce navrch domácí. Ti byli blízko vedení po dvanácti minutách. Po přímém kopu Horvátha zůstal až moc dlouho míč ve vápně, napálil ho tak Petržela. Jeho dělová rána letěla do břevna a od něj nejspíše přesně na brankovou čáru.

Ve dvacáté minutě mohl olomouckou neschopnost při standardních situacích dokumentovat Kolář. Petržela rozehrál roh nakrátko, Jiráček stříleným centrem našel v malém vápně právě Daniela Koláře, který ale míč stehnem nechtěně odvrátil do bezpečí.

Na dlouhou dobu se pak oba týmy odmlčely, hlásily se pouze o karetní tresty. Sigma po útoku snad ani netoužila, Plzeň se zase svou laxností do šance dostat nemohla. Bohužel obdobně působil i druhý poločas, kde alespoň Sigma začala projevovat nějaký zájem o držení míče.

Vyjímala se tak hned úvodní šance Rajtorala, který ze šestnáctky prověřil Lovásika. Ten musel rychle vykrýt prostor dorážejícímu Petrželovi. Na druhé straně se ujal slova po hodině hry Petr, ale z malého vápna mířil nad branku.

Po sedmdesáté minutě přišly dva velké momenty Severočechů. Nejprve se radovali zbytečně, když podle všech domácích hráčů ve vápně skončil míč po rohu za brankovou čárou - píšťalka rozhodčího však byla němá. Jenže o dvě minuty později si to vynahradili i s úroky. Rozebrání olomoucké obrany přímo v jejich vápně bylo výsledkem několika přesných přihrávek z prvních, na jejichž konci stál před odkrytou brankou Bakoš. Ten prakticky nemohl nedat.

Hra poté konečně dostala tempo a míč lítal shora dolů, jen pozorné obrany znemožňovaly další šance. Sigma si v závěru vypracovala nadějné centry, Daněk byl však vždy na svém místě. Když plzeňští nevyužili v nastaveném čase protiútoku čtyři na dva, připsala si nejtěsnější možné vítězství.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:2

03.10.2009 16:00

Góly: 64. Aleš Urbánek (vl.), 75. Mario Lička

Výrazně lepší hra Baníku po změně stran rozhodla do té doby nezáživné utkání. Urbánkův nešťastný odkop posunul Ostravu na třetí místo, naopak Slovácko ani popáté bez Švancary neskórovalo a po neděli může klesnout na sestupová místa.

Hosty mohl zmrazit už ve druhé minutě Racko, který po přihrávce Perůtky střílel sám před brankářem. Trestuhodně však trefil pouze vybíhajícího Baránka, slabou dorážku Chmelíčka pak vykopl Tchuř. Slibný začátek předcházel pádu výraznějších šancí.

Oba týmy sice bojovaly a několik hráčů neudrželo na uzdě své emoce, co se týče ohrožení té či oné branky byly na tom obě mužstva mizerně. V poločase tak vynikaly i dva metry nepřesné střely, úroveň utkání tak zvedala pouze známá atmosféra v Uherském Hradišti.

Druhá půle nabídla v úvodu znovu stoprocentní šanci. V té se tentokrát po šesti minutách objevili hosté, když Lukešův přímý kop hrubě nepokryla obranná dvojice, mezi kterou míč proputoval až k Neuwirthovi. Ten sám před Vaškem nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Na rozdíl od první půle se ale v úspěšné ofenzivní snaze pokračovalo. Po náznacích těsně před hodinou hry na obou stranách, kde útoky ztroskotaly až na finální přihrávce, přišel první gól utkání. V 63. minutě se po rohu Lukeše stala situace před brankou natolik nepřehlednou, až domácí Urbánek odkopl pouze do Ličky, od kterého míč putoval až za brankovou čáru. Nic na tom nezměnil pohotový odkop Zelenky.

Slovácko mohlo vyrovnat dvacet minut před koncem, kdyby Clébera "nevychytal" jeden z obránců na brankové čáře odkryté svatyně. A tak se naopak vedení pojišťovalo ve vápně domácích. Po dlouhém autu se dostal míč k Ličkovi, který tentokrát už uvědoměleji prostřelil po zemi brankáře soupeře.

A mohlo být ještě hůře, kdyby Mičolovu přihrávku dokázal lépe využít Strnad, který v souboji tváří v tvář ztroskotal na Vaškovi. I přes toto selhání ale bez problémů udržel Baník dvoubrankové vedení a připsal si tři body.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 2:0

03.10.2009 18:15

Góly: 9. Vlastimil Vidlička, 45. Aidin Mahmutovič

Liberec neuspěl ani na hřišti druhého severočeského soupeře a po dvou skvostných gólových přihrávkách Verbíře posunul Teplice na prozatímní první místo. Svěřenci trenéra Škorpila naopak zůstávají ve spodní polovině tabulky.

Hned rozjezd utkání nabídl tři obrovské šance. Nejprve Nezmar střelou přes hlavu přehodil Grigara, který se k míči vrátil až těsně před brankovou čarou a jednou rukou vyrazil míč na roh. Brzy poté Holeňák vybídl do dobré pozice podařeným centrem Dočkala, který jen o decimetry minul vzdálenější tyč.

A tak se trestalo na druhé straně, kde Verbířovu přihrávku do vápna nesebral Janů ani Dejmek a střílel tak Vidlička. Na rozdíl od libereckého záložníka mířil přesně k protější tyči a v deváté minutě rozvlnil hostující síť. Hosté se sice snažili vyrovnat, přesto po čtyřiadvaceti minutách byli blízko pojištění vedení tepličtí hráči.

Verbíř přenesl hru na pravou stranu ke Kalivodovi, ten pohotově dával do vápna na Mahmutoviče, který z první branku prudkou ranou netrefil. Liberec už do konce poločasu tápal, a tak jen pár vteřin před koncem poločasu mohl zvýšit vedení Teplic Mahmutovič.

Verbíř před vápnem čekal ve stoje několik sekund neatakován, v klidu tak mohl nahrát do běhu do vápna Mahmutovičovi, který napodobil Vidličku gólovou střelou na zadní tyč. Gól do šatny rozhodně nepomohl hostům, kteří za svým soupeřem o tolik nezaostávali.

Druhá půle mohla začít stejně jako ta první skončila. Vachoušek ve vápně prodloužil přihrávku patičkou na Mahmutoviče, který si naběhl do výhodnější pozice, aby branku těsně přestřelil. V páté minutě si chytrým zpracováním uvolnil ke střele zpoza vápna, ani tentokrát branku netrefil.

Na druhé straně střílel po rychlém přechodu do útoku z úhlu Kerič, nicméně Grigara nepropálil. Ohromná desetiminutovka pokračovala dalšími šancemi Teplic. Mareš rychlý a pohledný brejk zastavil špatným zaseknutím, Ljevakovič z dálky nepotrestal špatný odkop Hauzra a přetažený centr na Verbíře se otřel o bližší tyč.

Na druhé straně musel po chytré přihrávce Holeňáka vychytat Grigar Dočkala, který k jeho štěstí mířil přímo do něj. Bylo zřejmé, že tempo, za které by se nemusela stydět ani anglická či španělská liga, nevydrží dlouho. Po čtvrthodince tak hra i šance začaly kolísat, to se nehodilo především Libereckým.

Poslední půlhodina se tak nesla ve stínu úvodu, šancemi přesycené Stínadla už žádnou zajímavou akci nenabídla a Liberec byl tak prakticky bez naděje vstřelit dva góly a zajistit alespoň bod.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - SK Kladno 0:0

04.10.2009 15:00

Góly: -

České Budějovice stále zůstávají v sestupových vodách tabulky. Rozhodla o tom bezbranková remíza v utkání proti Kladnu.

Hráči obou celků již od samého začátku utkání působili nervózním dojmem. Ve 2. minutě měli domácí příležitost ujmout se vedení. Po centru Žižky střílel Ondrášek z malého vápna do brankáře Pavlíka. Poté následovalo hluché období bez vyložených šancí. Až v 74. minutě mohli diváci vidět přečíslení Kladna 3 na 1. Střílel Klinka, ale jeho ránu výborně vychytal domácí Kučera. O minutu později se do míče svou levačkou opřel Meszároš a trefil spojnici tyče a břevna kladenské brány. Následně si na centr Hudsona si naběhl Benát a svou hlavičku poslal jen těsně vedle levé tyče brány hostí. V 6. minutě nastavení šel Mezsároš sám na brankáře Pavlíka, ale jeho pokus o přehození Pavlík chytil.

Oba týmy se tak po remíze 0:0 rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:0

04.10.2009 17:00

Góly: 36. Anes Haurdič

Jablonec doma porazil Boleslav 1:0 s zůstává i nadále v čele tabulky. Jediný gól dal v 39. minutě Haudrič.

V šesté minutě mohli domácí vést. Jarolím uvolnil Lafatu, ten udělal kličku brankáři, ale dostal se mimo dobrý úhel, a tak branku nedal. O chvíli později střílel domácí Čížek, jeho střela gólových parametrů šla těsně vedle tyče. Hned poté střílel Lafata, opět neúspěšně. Na druhé straně se ke střele dostal Kulič, ale trefil jen Špita. V další šanci Lafata uvolnil Jarolíma, který byl faulován. Z následného volného kopu pálil Čížek do břevna. Čížek se mohl trefit i deset minut před přestávkou, ale jeho slabou střelu do odkryté brány stihl odvrátit jeden z obránců. Gólu se vysoce aktivní domácí dočkali až ve 39. minutě. Lafata nahrával, Haudrič střílel pod břevno do prázdné - 1:0. V úplném závěru prvního dějství ještě stříleli domácí Loučka s Pavlíkem, ale oba vykryl Šeda.

V druhé půli šel sám na brankáře hostující Kulič, ale ten jeho ránu konečky prstů vytáhnul. A když Jablonec nezvýšil po akci Loučky s Lafatou, kdy tato dvojice zkazila v samostatném postupu na brankáře přihrávku, zůstal už stav konečný, tedy 1:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Bohemians 1905 0:0

04.10.2009 17:00

Góly: -

Derby dvou Bohemek skončilo smírně, když se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze. Zápas nabídl choreo v podání fanoušků Bohemians 1905, kteří roztáhli během zápasu transparenty s nápisy jako "Střížkov - vrchol trapnosti" nebo "Kdo lže, ten krade".

První brankovou příležitost měli deset minut před koncem první půle fotbalisté Bohemians 1905. Dian vypálil táhlou střelu a gólman střížkovských se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil na roh. Z toho hosté nic nevytěžili, ale na druhé straně se po chvíli mohl právě z rohu prosadit domácí stoper Lencevič. Ten však zblízka netrefil prázdnou bránu, poté co k němu prodloužil míč Ibe. Dvě minuty před odchodem do šaten ještě pálil Štohanzl, ale Beláň reflexivně vyrazil. Poločas tak skončil smírně 0:0.

Druhá půle začala spornou situací, kdy se hostující hráči marně dožadovali penalty. Dian centroval do vápna na sbíhajícího škodu, jenže před ním míč uklidil domácí obránce Turtenwald. Podle hostí Tunterwald hrál rukou a měla se pískat penalta, sudí byl ovšem opačného názoru. V 65. minutě se hosté pokutového kopu marně dožadovali znovu. Ibragimovov vystřelil a míči měl rukou v cestě do brány zabránit Lencevič, ovšem nepískalo se. Utkání tak skončilo plichtou 0:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 0:1

05.10.2009 17:30

Góly: 28. Wilfried Bony

Slavia doma poprvé padla! V tu nejnevhodnější chvíli. Jubilejní 270. pražské derby totiž herně příliš nezvládla, šancí si mnoho nevytvořila a plánovaný revanš za debakl s Lille vůbec nedopadl. Sparta naopak díky brance Wilfrieda konečně venku naplno bodovala.

Jak už to tak při derby pražských "S" bývá, hráči se již od úvodních vteřin vůbec nešetřili. To byla také alfa a omega prvních, nepříliš oku lahodících okamžiků tohoto výjimečného zápasu. Každopádně jestli byl někdo zkraje fotbalovější, byla to rozhodně domácí Slavia. Zatímco ta se totiž snažila kombinovat především po zemi, poslepovaná záloha Sparty se daleko častěji uchylovala k nakopávaným balonům. Tak jako tak, v úvodních 25 minutách se diváci museli spokojit pouze s pár polovičními šancemi. Třeba s tou Wilfriedovou, jemuž v poslední chvíli ukopl míč od kopaček Krajčík, nebo nespočtem červenobílých průniků po trestuhodně průchozích stranách.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by se něco mělo v brzké době změnit a ani sparťanský gól z 26. minuty nastavené schéma hry nenarušil. Slávisty znovu zradilo nedokonalé bránění standardních situací. Vstupem do Kaloudova šikovného centru prověřil vlastního brankáře Ragued a pro Bonyho Wilfrieda už nebyl žádný problém odražený míč doklepnout do sítě.

I nadále se pokračovalo v podobném duchu, v jakém se předtím začalo. Fotbalistům v rudém nadále scházel klid v rozehrávce, slávistům se pro změnu pořád nedařilo využívat soupeřových zaváhání. A tak opět zahrozili hosté a vcelku pochopitelně prostřednictvím standardní situace, respektive dlouhého autu. Po dalším smolném zásahu Ragueda se ve vyložené gólové příležitosti zjevil Kovba, avšak svou hlavičku nasměroval jen těsně vedle.

Zkraje druhého dějství připomínal zelený pažit v Edenu spíš jatka než fotbalové kolbiště. Hráči se spíš demolovali, než že by se zesměšňovali technickými parádičkami a narážečkami. Na zemi se postupně ocitli Belaid, Wilfried či Kušnír. V těchto chvílích se opravdu nebylo moc na co koukat, a tak klimbající diváky mohl probudit alespoň déšť, který po hodině hry zkropil trávník Synot Tip Arény. A stalo se tak právě včas. Co nevidět se totiž k dech beroucí ráně z přímého kopu odhodlal Belaid a z takových 30 metrů orazítkoval břevno.

Tato situace sešívané přeci jen pro závěrečné minuty povzbudila, ale ani ustavičný tlak kýžené gólové příležitosti nenesl. Slávisté však šmodrchali a šmodrchali, příliš složitou cestou se zpravidla snažili dostat k soupeřově svatyni. Zato sparťané jí klidně mohli udílet lekce z jednoduchosti, když jen šikovná spolupráce Wilfrieda s Kadlecem vyústila v nebezpečnou střelu druhého jmenovaného do boční sítě.

A heslem "v jednoduchosti je síla" se hosté řídili i při střežení svého pokutového území. Slávistům takové kouskování zápasu samozřejmě nevyhovovalo a postupem času se uchýlili spíš k zákeřné než účelné hře. Ztrestat je navíc mohl ještě Hušek, který z prostoru penaltového puntíku pálil přímo do Vaniaka či nepřesně mířící Prudnikov.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec1072113:823
2.FK Teplice1064019:822
3.Sparta Praha104609:318
4.Baník Ostrava1053213:1018
5.Viktoria Plzeň1052312:1017
6.Slavia Praha1044214:916
7.1. FC Brno1044210:716
8.1. FK Příbram1042411:1014
9.FK Mladá Boleslav1033413:1012
10.Bohemians 1905102535:511
11.Slovan Liberec1032513:1511
12.SK Kladno103259:1411
13.Sigma Olomouc101458:127
14.1. FC Slovácko102178:167
15.Bohemians Praha102177:177
16.České Budějovice101365:156

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vzhůru BRNO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No zadna slava ale zaplat panbuh za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Križko kopal penaltu???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky jsem cucel jak cerstve vyorana mys

Reagovat
Kiko12

Juro s tím nemá problémy

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka

Reagovat
M11

2.349 divaku

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat, když hrají v tak blbou dobu

Reagovat
soukup

když se hraje v pátek takhle brzo tak kdo tam má jako přijít? navíc Příbram není zrovna atraktivní soupeř, kdyby se hrálo později tak by myslím takový 4000 přišly

Reagovat
Radar

I tak to je hodně málo, ale jistě termín měl na návštěvu vliv

Reagovat
soukup

když by ste 5x za sebou nevyhráli a ještě hráli v takovým blbým čase a proti Příbrami, tak by ani na ten tvůj slavnej Baník nepřišlo víc než 5000 a to narozdíl od nás hrajete na "svým oblíbeným" stadionu a ne na nějaké provizorní skaredé díře, i když je provizorní už dlouho a ještě dlouho bude

Reagovat
Radar

Nechápu tvo narážku na slavnej baník. btw můj předchozí příspěvek nebyl myšlene ironicky, takže jsou tvé plky zbytečné

Reagovat
stas87

trencan rozhodol

Reagovat
Kiko12

tak tak a to si na úkor Depetrisa nekopl snad ani jednu

Reagovat
stas87

ty sledujes AS?

Reagovat
Kiko12

jojo

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Kiko12

jojo

Reagovat
Kiko12

omlouvám se

Reagovat
stas87

loni nam to uteklo o bod stacilo vyhrat jeden domaci zapas...depetrisa neudrzime a hlohovskeho tiez nie celkom dobre sa javi cogley aj iny mladici ale na postup letos nemame podla mna postupi moravce alebo puchov rimavska nema sancu ineho kandidata nevidim

Reagovat
Kiko12

jojo o bod... stačilo porazit prievidzu nebo vyhrát v michalovcach, košice B, ale nestalo sa tak... no a tento rok.... ještě uvidíme podle mna postupime bud my a nebo moravce... puchov ještě odpadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhuru BRNO!!!jen tak dal

Reagovat
centos

To Brno má ale hnusné dresy.

Reagovat
Shevchenko

Zato ty naše jsou krásné.

Reagovat
soukup

jn sou takový zváštní, moc nechápu ty proužky a ani ty celý modrý rukávy

Reagovat
centos

Nechápu je správné slovo. Ta kombinace mi nejde na rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplat pan buh za tu penaltu.

Reagovat
Shevchenko

Taková škoda těch dvou zápasů, teď už mohlo být 23 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš

Reagovat
Liquid

Sigma se už těší do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

No,to jo ty šašku

Reagovat
$dolar$

Tolik bych se nesmal, pokud budete hrat to co dneska, tak to od sestupu daleko neni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou vysledky,to je tak všechno. Dnes sem to neviděl,měli jsme zápas. Ale tak asi to nevyšlo ani herně, možná už ta vysledkova krize se přenesla i do psychiky, ale minulé zápasy Sigma byla vždy jasně lepší, akroat nedala gol. Uvidime, teďka doma Brno,tak snad to vyjde.

Reagovat
Liquid

1 výhra z 10 zápasů, kdo je horší?

Reagovat
M11

je to v palirne

Reagovat
Slejdy

Reagovat
$dolar$

Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeň !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale to co predvadel rozhodci to je na Dalsi neuznany regulerni gol

Hrac utkani jendoznacne Rezek

A priste hosi makejte od zacatku ne az na vas celej stadion rve

Reagovat
$dolar$

A Slovacko at vypadne z ligy, jenom mi kazi tikety Slovacko = Kometa

Reagovat
Banger

Ty jsi čekal něco jiného než výhru Baníku? Pfff, naivko :-))

Reagovat
$dolar$

Neprohru Slovacka

Reagovat
smazaný uživatel

ale......

Reagovat
smazaný uživatel

Tutovka byla Plzeň a Baník

Reagovat
$dolar$

Plzen jo ,ale Banik Uprimne nevim, ale cekal jsem ze Slovacko doma bodik urve

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne,ja měl na Baník dané.

Reagovat
smazaný uživatel

musím tě zklamat, ale Slovácko je bez Švancary marné, před tímhle zápasem bylo čtyři zápasy bez vstřelené branky a bylo jasné, že ofenzívu baníku jeho obrana pustí ...dvojka byla celkem tutovka... jestli se totiž dá o nějakém týmu říct, že ho dělá jedinej hráč, je to právě slovácko - s ním se herně zvedne i cléber a chmelíček...

Reagovat
soukup

jestli sázíš na Kometu tak si blázen

Reagovat
One-Real

Tak jak na ty Teplice koukám, tak nelituju toho, že jsem to na ten druhej poločas zapnul..zatim hrajou dost sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneskaj na Slovácku fantastická atmosféra škoda že jsme nějaký ten bodíík neurvali, ale baník si vítezství zasloužil. Fanoušci Zelenka za sólo přes tři hráče Lička Tchuř Slovácko za druhý poločas Zeher za výkon i urážku pomezního, která nebyla potrestána kartou Rozhodčí

Reagovat
Slejdy

Reagovat
centos

Téměř se vším souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho Psotku nevyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla největší chyba

Reagovat
Kepy_FCB

Tak první půle FCS-FCB divizní úroveň. Za druhou zasloužímě 3body.

Chválím Neuwirtha,Nevese,Ličku,platný byl i Strnad i když zase zazdil tutovku.

Domácí: Ještě že ten Cleber k nám nešel-bída, Zelenka jim pomůže k záchraně kterou si přeju. Celkově jsem čekal že si vypracují více šancí.

Diváci: domácí kotel se mi líbil, naši mě příjemně překvapili počtěm, byl jsem tam v srpnu 2007 to nás tam byla ani ne polovina.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a zapoměl jsem na Zehera- toho už konečně v zimě nutně vyměnit za nějakého průměrného útočníka z druhé ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra výborná, to bezesporu. Náš kotel ze začátku dobrý, pak to sláblo s tím inkasovaným golem

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak čtu, strnad nezklamal, zase zahodil tutovku a Zeher? To už říkám dlouho, že robo co nejdřív pryč..A vyhráli sme zaslouženě? A jaká byla tamoška na stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě ty Teplice příjemně překvapujou. Vždycky jsem je měl za impotentně střeleckej manšaft, ale letos jim to celkem šlape. Pokud nebude mít titul Sparta tak bych se za trofej na Stínadlech nebo v Jabku vůbec nezlobil.

Reagovat
Kepy_FCB

TP mívají slabší jaro

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sem zvědav, jestli nám vedení neprodá v zimě Mária někam ven

Reagovat
smazaný uživatel

jo možná dřív, ale jaro 2009 odehráli líp než podzim 2008!!!

Reagovat
centos

První poločas byla bída, o to víc nechápu ten druhý -- tohle neudělala jen změna jednoho hráče. Slovácko pak absolutně nestíhalo a tři body jsou zasloužené. Jinak hráli celkem dobře, v prvním poločase nás přehráli. A Zelenka je fakt posila. Když si vezmu, že hrál první zápas a pár dní po příjezdu, tak paráda.

Jen by mě zajímalo, co tam nacvičovali s tím plotem.. Prý "podle potřeby bude navýšena kapacita". No jistě. Sektor byl plný, dalších možná pár stovek fans ještě venku, a nikdo nic nedělal. Ale region razovity = rychlý proces a bylo místa habaděj. A výzvu k slušnému fandění u "Kdo neni zčuchaný" nechápu už vůbec.

Napsal bych ještě o dominanci na tribunách, ale neudělám to, bo mám zkreslený pohled z našeho sektoru (kde domácí nebyli slyšet vůbec).

Reagovat
smazaný uživatel

závidím...Snad něco podobného zažiju, až dorazím na bohemku za 3 tejdny

Reagovat
smazaný uživatel

To centos:ja sem zase skoro vubec neslysel vas z naseho kotle, ale kamos byl uprostred C a v hledisti to byla remiza, bez Svanciho nam to nejde, ale do konce podzimu nejake body uhrajem a pak par posil dojde a zachranime se, vy vyhravejte dal preju vam to, ale BANICKU ZAPLAT ZA LICKU

Reagovat
centos

Mně by zajímalo, jestli nám vůbec přišly peníze od Rumunů a podobných Turků..

Reagovat
smazaný uživatel

jj v hledišti remíza. Na C seděl aj kámoš z baníku a tam to bylo slyšet zhruba stejně. Taky sem z našeho kotle váš neslyšel, ale tak to bývá skoro pokaždé. V takových počtech se slyší jenom lidi ve vlastním kotli, nejsme na Fenerbahce, kde se třese stadion, když začne zpívat 55 000 lidí. A taky se přidávám Zaplať za Ličku, Baníčku, zaplať za Ličku

Reagovat
smazaný uživatel

a ta výzva k slušnému fandění směřovala k našemu kotli za slova kurvy ze svazu a váš sektor nebyl zaplněný ani z poloviny eště a už ste rvali plot

Reagovat
centos

K vám? Aha, tak to jo :) Ale i tak, co má do toho co kecat.

Přišlo mi, že byl, ale hlavně nebyla patrná žádná aktivita ohledně otevření branky, takže za tohle si můžete sami.

Reagovat
smazaný uživatel

jj nemá do toho, co kecat, souhlasím, ale ten člověk je už takový, nikdo ho tam nemá rád. Jn to je možné, taky se mně zdálo,že ste nějak nevyvíjeli aktivitu, takže jestli to nechali odemklé, tak to sů tupci. A ta bitka, to bylo co? Aspoň se něco dělo a marné security bylo trošku "poštengrované"

Reagovat
centos

Ale ne my, aktivitu měla vyvíjet vaše strana. Když se teď dívám na fotky, bylo nás tam klidně i přes tisíc. Ta branka se musela otevřít, neměli jsme šanci se do ohraničeného sektoru vejít. Jestli byl problém v tom, že jsme pak byli od domácích odděleni metr vysokým zábradlím, pak je to opět jen a jen vina Slovácka. Odemklé to nebylo, právě naopak, otevřela se násilím.

O té strkanici jsem slyšel, že security zabraňovala chacharům projít na druhou stranu (i když tam už jiní baníkovci stejně byli). Jinak mi ti kluci z ochranky připadali krapet nesví už když stáli u prodeje lístků a pak u vstupu, šlo vidět, že na to nejsou zvyklí. Taky mě zarazilo, že po otevření branky jsme se začali sunout do toho vedlejšího sektoru a ochranka očividně nevěděla co dělat. Jediný náznak akce bylo "Žádáme fanoušky Baníku, aby se vrátili do svého sektoru" :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dík za vysvětlení, souhlasím, pokud to takto bylo. Tak kluci z ochranky jsou vypatlanci jak sviňa, bohužel. Kdybys viděl,co někdy dělají vlastním fanouškom Prý vás bylo 700. Já sem byl rád,že konečně přijeli hosté a vytvořili atmosféru. S Baníkem tu nikdy nebyli problémy, myslím ve městě a okolí, že by napadali zbytečně lidi jak to tu běžně dělají Opaváci a Brňáci, včerejší konflikt nepovažuju za problém, jelikož vím,co jsou chlapíci ze security zač. Nicméně gratulace k výhře, po tom golu už ste byli jasně lepší, bohužel. My nedáme gol z ničeho,naopak dostaneme jeden a už se sesypem

Reagovat
centos

Jo dík, ten druhý poločas byl z naší strany dobrý.. A vy se s tím taky s přehledem zachráníte.

Heh, teď mi to security přijde jako že si schválně vyskakuje na slabší, aby si zvýšili ego po fans, jako jsou chachaři. Nic ve zlém :)

Reagovat
smazaný uživatel

no něco na tom bude s těma security. Ten jeden mě chtěl zbit u vstupu, protože kámoše ošahával jak teplouš a já mu říkám, ano má tam granát, pancéřovou pěst, 5 zápalných lahví a uplně na mě vyjel a kdyby ho ten druhý nedržel, tak bych ho střískal jak psa já doufám,že se zachráníme, pokud jen o skore,ale musíme se zachránit! mám celkem strach, navíc pod Mazurů nevim nevim,já chcu Standu Levého!

Reagovat
božský John

Tak snad "Montovny VW" porazíme. Bejt na 1. místě není od věci...další kolo doma Plzeň, to bude docela oříšek..

Reagovat
$dolar$

Mozna pojedu k vam na vyjezd

Reagovat
božský John

Paráda,tak dej vědět kdyžtak

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vysvětlit co dneska v Plzni předváděli rozhodčí.Ať se na mě nikdo nezlobí,ale Plzeň dala další dva naprosto regulérní góly a nechápu proč se všude píše o tom,že to byly sporné situace.Ta hlavička Ševinskýho jasnej gol,obrance to vykopaval dvacet čísel za lajnou a střela Petežely taktéž klepla jasně za lajnu...jooooo ale je to Plzen a tak to goly nebyly...pokud by se tohle stalo Spartě nebo Slávii,tak je toho plnej internet

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

A hlavne podruhe za sebou nam neuznat regulerni branku to bych se na to vysral, na Sparte to boli dvojnasob

Reagovat
Banger

Branka na Spartě nebyla regulérní. Myslím, že už to bylo rozebíráno dostatečně, tak se s tím smiř.

Reagovat
$dolar$

Jo to urcite

Reagovat
Banger

Ty seš komik..Střihavka si prostě pomohl rukama. Buď jsi slepý nebo to nechceš vidět. Tak to je a to nejsem sparťan.

Reagovat
Radar

Héj my jsme vyhráli !

Reagovat
Radar

Co to je za bordel v těch Budějovicich, po přerušení hry rozhodčím se spustí z repráku hudba

Reagovat
centos

Tyhle cirkusácké manýry jsou bohužel i jinde

Reagovat
smazaný uživatel

co bys čekal, to už začíná bejt klasika v česku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem mluvil s jedním vysoce postaveným funkcionářem českýho druholigovýho klubu. Říkal mi, jak fungují poměry v českém fotbale. Je třeba zajímavý, že rozhodčí platí novinářům, aby nepoukazovali na jejich chyby. Když prej nezaplatěj, hned maj problém. Klubyv 1. lize samozřejmě platí sudí, i když říkal, že neví, jak to je po nástupu Haška. Nicméně jediná Slavia prý už dva roky neplatí. A hádejte, kdo platí nejvíc? Letná. Prej platěj i na zápasy rivalů a dokonce i na to, aby dal sudí hráči se třema žlutýma čtvrtou před zápasem se Spartou

Reagovat
Radar

Pravda, spekulace, výmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten člověk už ve vrcholné funkci působí řadu let. Já mu věřím, ale je mi jasný, že řada jiných to bude považovat ze klepy.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsem se bavil s klukem, co piska zapasy divize a ten mi rikal, ze berou vsichni a ty, co nechtej, pry brzy konci.rikal, ze si piska svoje, ale prachy taky bere - ostatne, kdyz mu je cpou - obcas ho pry plati obe dve strany

navic rikal, ze odevzdava desatky pri testech, funkcionari taky potrebujou nejaky drobaky...a bez desatku by testy pochopitelne neudelal. o prvni lize rikal, ze si mysli, ze ja daleko vice cistsi..nezli ty divize, okresy apod., kde se lecos skryje...

Reagovat
irik

Reagovat
$dolar$

Ze te to bavi

Reagovat
smazaný uživatel

No po tý dnešní konverzaci mě to zase baví o něco míň

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia neplatí a Sparta ano? Uf ...

Reagovat
smazaný uživatel

njn ja sem se pred chvili bavil s Haskem a ten mi rikal ze uz se to zlepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, kdyby to co jsi tady nasmolil byla pravda tak tím druholigovým klubem s jejímž funkcionářem jsi mluvil, by byla Slavia Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sbohem Tobiáš

Reagovat
centos

Pro nezaujatého zahraničního diváka musí být pohled na antifotbal v podání dvou klubů s podobným názvem a znakem a za zvuků dechovky velmi bizarní záležitost. Kor když si uvědomí, že jde o nejvyšší soutěž..

Reagovat
smazaný uživatel

jj dnešní šlágry České Budějovice-Kladno a Střížkov-Bohemka museli ocenit aj v Liverpoolu. Při zápasech Střížkova se člvoěk kulturně vyžije, može si zazpívat známé písničky jako Yellow submarine od The Beatles nebo Samba De Janeiro. Uslyší sólo v podání bubeníka, který by mohl z fleku jít do Deep Purple a vychutná si strhující tempo, při kterém se stydí, že je fanouškem FC Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Že bude Jablonec po 10ti kolech první jen se třema ztrátama, to nečekal asi nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, jaký bylo derby? a jaká kulisa?

Reagovat
Radar

Ani se neptej

Reagovat
smazaný uživatel

tywe, nemálo čumím na fotky ze zápasu slovácka s baníčkem, to je paráda

Reagovat
Radar

Ale pěkně jsme si udělali místo

Reagovat
smazaný uživatel

tj a ve Sport hned článek "baníkovci si udělali místo velkou bitkou, klasika fanoušků baníku"..

Reagovat
centos

Moc se nesměj, ta branka se nenechala jen tak..

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, měli se tam umačkat, měla se opakovat anglie z roku 1986?

Reagovat
centos

Ale vždyť jo, já to tady taky obhajuju. Naprosto logický krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jo. Mám vždycky radost, když se najdu na fotce a nevypadám jak debil :)

Reagovat
smazaný uživatel

já se vždy nacpu někam mezi hodně lidí, aby mě někde nevyfotili solo

Reagovat
smazaný uživatel

To už se mi dlouho nestalo. Nejsou fotky. Nikdo mě nefotí. Jednou jsem se dlouze zadíval do objektivu - a praskla čočka nebo co, no bylo po foťáku. Asi se mu udělalo špatně z mýho ksichtu. V klempírně mi ho nechcou vyklepat a alibisticky tvrděj, že na to nemaj mašiny.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro derby

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jsi nemyslel bohemky...

Reagovat
Radar

...a nebo SKS-ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, jasně, pak už jedině severočeský Teplice-Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Treba myslel to pristi rok - Sigma:HFK

Reagovat
Liquid

přesně, sigma bude druholigová hej

Reagovat
$dolar$

Nevadilo by mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije komplex

Reagovat
Liquid

nemám nic proti Olomoučákům, zrovna tak sem loni byl celkem rád když byla dole MB, nebo Liberec, je mi sympatičtější tým Kladna, který 90% lidí opakovaně řadí na odstřel a ono se tam když to přeženu skoro v podmínkách na ČFL i kádrově nijak silní nejsou, ale hrajou týmově, body dělají a zachraňují se, zdaleka nejsem jedinej, který si v případě výběru mezi týmy přeje setrvání outsiderů co hrajou za "poloviční platy" co berou jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Holice nepostoupí do druhé ligy, a sigma nespadne do třetí, tomu sám nevěříš

Reagovat
$dolar$

Myslim ze Holice postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou osmí, žádná sláva to není. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec válí. Super. Fakt dobrý. Bezva. Moc pěkný. Fajn. Skvělý. A teď chci vysvětlit, proč jste se, sakra, vybodli na utkání se Spartou. Každopádně se do Jablonce asi zajedu podívat, mohl by být dobrej fotbal, doufám, že bude dobrý počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nam zase padlo golu....

Reagovat
Liquid

Pražská "S" budou mít co dělat s Jabloncem a možná i Teplicemi a to je jenom dobře, víc konkurence potřebují

Reagovat
$dolar$

A Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzen nebude ani náhodou hrát o titul, tak není důvod o ní psát.. I když s jmenovanými bych taky nepočítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec má vždycky slabší jaro, pokud to dopadne do 5.-6. místa, tak to bude výborný výsledek.

S Teplicema jsem nikdy nepočítal, že by se mohli dostat do pohárů a nějak se mi tam nepozdávají ani letos. Že by mě překvapili?

Reagovat
božský John

Máš pravdu,ale poslední 2 sezony jsme měli lepší jaro...faktor Komňacký..za Paličky,Rady atd brjvali,že na podzim jsme nahráli body a potom jsme měli pokoj..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předloni se tuším zachraňovala liga po tragickém podzimu, tam to horší než podzim být nemohlo...

Reagovat
božský John

Na to se historie neptá...prostě jsme měli lepší jaro . Já si naopak myslim,že kdyby zůstal Kozel jako trenér tak by to bylo stejný, né-li horší..zaplaŤpámbu za pana Komňackýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sázka na nezkušeného trenéra se nepovedla ani Jablonci, ani Liberci se Zachem(?)... Ve stejnou chvíli a oba týmy pěkně na dně... Pak to zvedli osvědčení kvalitní trenéři Jinak Komňacký se fakt předvedl

Reagovat
božský John

Pan trenér...

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

šak nás dovedl k titulu a dodnes na něj nezapomeneme

Reagovat
$dolar$

Evidentne GL vubec nesledujes ( letos), Teplice spolu s Jabloncem predvadi nejlepsi fotbal, plus hraji i ucelne, klidne muzou skoncit na prvnich 2 mistech, stejne tak se k nim muze pripojit Plzen, ktera je silna a bude tam i Banik. Takze o titul si to muzou rozdat tyhle muzstva - Teplice, Jablonec, Banik, Plzen, Eska.

Ja osobne bych to videl takhle - 1. Teplice 2. Sparta 3. Jablonec 4. Plzen 5. Slavia 6. Banik

Jen muj odhad uvidime jak to bude vypadat na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

GL sleduju, tady jde spíš o to, že pokud Jablonec a Teplice udrží náskok až do zimní přestávky, tak přijdou o pár hráčů. Jablonec pravděpodobně o Drska, o kterého se operou Pražáci a určitě bude zájem i o další hráče a Jablonec prostě neumí říct NE.

Teplicím nevěřím z důvodu psychiky, navíc taky přijdou o některé hráče a klesnou. To není tak, že bych říkal, že neumí hrát fotbal, oni to prostě podle mě nedotáhnou do konce. To je jako když ty říkáš, že Arsenal nevyhraje titul A podobně to vidím s Plzní..

Reagovat
Liquid

jako slávista musím protestovat, Slavie a 5. v nynější situaci Eden....ale nic proti je to tvůj tip beru ho, já bych radši tu 5.viděl Spartu, mimochodem Jablonec 7 výher z 10 zápasů a to ještě promrhal zápas se "slabou" Příbramí doma kdy mohl ale i prohrát, tichý vítr ze severu

Reagovat
soukup

Reagovat
$dolar$

Docela fajn by bylo kdybys napsal i tvuj tip a ne jen se smal, ikdyz ti to klidne vtipne pripadat muze

Reagovat
božský John

MISTROVSKÝ Jablonec dále DRTÍ všechny soupeře. Dnes sice jenom jeden gól,ale s předvedenou hrou jsem SPOKOJEN. Hráči Montoven VW jsou ale nehorázná HOVADA.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
božský John

No Jarolím ležel na zemi, měl něco s kolenem...oni útočili..naši opakovaně signalizovali zraněnýho hráče..nic...chtěli sme odkopnout balon do zámezí, zachytili balon a útořili dál. Potom furt faulovali..nakonec se málem strhla potyčka mezi JAblonskym a jednim boleslavákem plus Sylvestrem a rolkem....

Reagovat
smazaný uživatel

wow, až takhle vyhrocený?

Reagovat
božský John

No tam byl faul a oba se na zemi okopávali...pak tam přišel Jablonskej a něco Boleslavskýmu řek..ten se do něj chtěl pustit...Sylvestre taky, Rolko taky pak přišel..Drsek teď nevim jestli odháněl Jablonskýho nebo se chtěl taky prát..ale jinak Boleslav nehorázně prasila..

Reagovat
smazaný uživatel

jo to uznavam to byla solidni prasarna od nasich hracu.

oni jim asi trochu tecou nervy, pet nebo sest zapasu nevyhranych v rade, do toho tri z nich prohrali golem v posledni minute, asi celkem deka...

Reagovat
božský John

Když vyhrajem příští zápas s Plzní,tak to bude solidní vejvar...

Reagovat
$dolar$

Na ten si muzes nechat zajit chut

Reagovat
božský John

Hrát na hřišti lídra bude nápor na psychiku hostí...navíc výborné publikum požene domácí dopředu...a Plzeň není zdaleka tak silná jak doma..

Reagovat
$dolar$

Plzen je venku daleko lepsi Doma jsou pod hroznym tlakem, ale na Sparte jsme sehrali uchvatnych 90 minut kdy jsme Spartany nepustili k nicemu plus nam neuznali regulerni gol

Reagovat
božský John

Sparta není tak silná jako Jablonec..na to nezapomínej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přijde, tak se ještě jednou ptám, proč jste jim to, sakra, nechali?

Reagovat
smazaný uživatel

Peltra

Reagovat
smazaný uživatel

teda Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi moc nezdá, loni na tom byla Sparta hůř a "akce Pelta" se nekonala. Na druhou stranu to není tak dlouho, co jistý kovaný sparťan sledoval pondělní přenos TV Nova a po odpískané jedenáctce pro Spartu se zamračil, zakroutil hlavou a povídá - Tohle není penalta, ale Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta potřebovala bodovat bo furt remízovala a tak zavolala do Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Derby smrdí remízou, ten hon Sparty na titul Remízový král 2009/10 už se proflákl.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, zejtra vsadím poslední kilo na remízu a snad i pod goly, nic jiného než toto neočekávám, nuda na obou stranách a když to skončí remízou, tím líp, baníček zůstane na 3. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, podívejte se vždy při vašich spekulacích na výsledky Sparty s Jabloncem dlouhodobě. Myslím, že by vám mělo dojít, že tam asi žádná "akce Pelta" neprobíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Těší mě, že vede tým, jako je Jablonec. Chci ho v LM.

Reagovat
božský John

Jó to já bych chtěl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych tam chtěl někoho kdo nám neudělá ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy jak píše kolega pode mnou nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

O ostudu nejde, tu by s současné situaci udělal každý manšaft z GL Jde o prachy. Ale ty nejsou zadarmo - a my na ně nemůžeme dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to leda že přjíde nějaký Deus ex machina jinak nevím co s tím

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej sponzor?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzuté. Momentálně není v ČR tým schopný se dostat do LM (pokud pominu neskutečnou haluz, která se stane jednou za 20-30 let). A nezvládl by to asi ani Jablonec.

Reagovat
Tsigi

Jablonecká záloha

Druhý místo jim přeju

Reagovat
Liquid

podle mě je ta jejich záloha kvalitnější než ta sparťanská, pokud dnes vyhraje Slavie, tak bude mít Jablonec na Spartu přesně po 1/3 ligy náskok 8 bodů, s vědomím, že Sparta už třetí rok venku soupeře nepřehrává a pravidelně nevítězí, by je Jablonec klidně mohl trumfnout, Komňacký je skvělý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by byla remíza 6 bodů na Slavii, 7 bodů na spartu..Držet náskok na všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo dnes vyhrát a držet Slavíky ještě chvíli po dekou.

Reagovat
Liquid

vy jste pod dekou od začátku ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

jinak co čtu, že se pod Jarolímem klepe židle - to je blbost, ten má pozici pevnou, zajíci se sčítají po honu, vedení slavie není negramotné vedení sparty aby propustilo kvalitního kouče viz. Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hrajeme v prvni puli skvele,doufam ze nam to vydrzi i tak nadale,ale to co predvadi Senkerik a zejmena slavisticky publikum to je vazne na bliti je videt ze 95% slavistu jsou porad zakomplexovany sraci a je to docela smutny ale bohuzel typicky

Reagovat
smazaný uživatel

rika nejvetsi komplexak ivoshek

Reagovat
smazaný uživatel

Na něj nereagovat, však on se vykecá, pohoní, a zase bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

neboj,vyplaces se a ta blbost se zase zpravi

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, kdo neumí ani pravopis

Reagovat
smazaný uživatel

teda ted jsi me vazne utrel,teeeeeda

Reagovat
smazaný uživatel

no jako nezlob se na me ale pulku zapasu kricet Repka je curak,a druhou smrt Sparte...na pomalu nic jinyho nez nadavky se ti ubozaci nezmohli

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moc krasny ze jsme zrovna my jako prvni co dobili Eden Díky kluci Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko bylo prvni, ale pokud pocitas jen ligu....

Reagovat
centos

Ale jo, hezký fotbal

Šenkeřík

Reagovat
$dolar$

Jarolim je nejak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Šenky.. ten kluk má strašnou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

uz vite proc je Kusnir v repre? vzdyt hlouska uplne vymazal...hral skvele, dobre branil, podporoval utok, nekazil...

Reagovat
smazaný uživatel

bez vyhrady muz zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s Ivoshkem fanousci Slavie totalne mimo,Kusnir je proste dneska super borec,Ondro neuveritelne,,,,,,O Senkerikovi si myslim taky sve,,,Jinak skvele Bony,obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Co si myslíš o Šenkeříkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Provokater,nesympatak atd atd,jak tam zajel do Repky nesmyslne a rozciloval se jak na prvniho maje to myslim hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je zase bezmozek a ocas, nevybereš si...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale dneska se Řepka překvapivě držel. Vypadalo to, že Šenkeřík šel na hřiště s úkolem vyprovokovat Řepu, aby dostal červenou za nějak úlet, ale Řepa celkem vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Eden padl. Slavie se aspoň odrazí ode dna, spadne z ní tlak, že doma neprohrali ještě. Pro Slavii pouze ku prospěchu věci, ještě ma 20 zápasů před sebou.Pokud se vzpamatuje včas,nemusí zoufat. Uefa league ji nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, FORZA SPARTA!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no nemyslim si,myslim ze prave je bude ted vic nez dost trapit ze prohrali doma a o to vic ze zrovna s nama ten fotbal je tak krasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobře, že rupli se Spartou, take mam hroznou radost Ale právě proto by je to dle mě mělo nakopnout víc, než potopit.

Reagovat
smazaný uživatel

no rekl bych ze ted bude hlavne rozhodujici jejich zapas venku,jestli nevyhraji tak zabrednou do ty samy krize co my loni a ja jim to tak moc preju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas je reprepauza, takže času na duševni rehabilitaci mají dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si ,podle me se do konce podzimu tezko odrazi a preji jim to

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se podepisu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Řepka je blázen, možná je pomatenej, možná má v hlavě prázdno, ale určitě je nejlepší obrance GL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady neni co resit proste REPA

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dneska? Neodpískanej faul na Černýho ve vápně, kiks 1 puštění do šance Šenkyho, kiks 2 ta šaráda s Blažkem na druhý straně + pár velmi nejistých odkopů. Hubník dnes o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejnak je nejlepsi

Reagovat
$dolar$

Tak to ani nahodou, vubec nesledujes Plzen, treba Tomas Rada nebo Jakub Navratil jsou daleko lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

No jo co od tebe cekat ,,,Rada to snad neni ani stoper Strasny hrac nezlob se

Reagovat
$dolar$

Ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru jako takovou provokaci ale vzdycky me to neda sak vis jak

Reagovat
$dolar$

Ani provokace, jen vtip

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, aha

Reagovat
$dolar$

Reagovat
One-Real

Ty cloveku dokazes skvele zlepsit naladu

Reagovat
božský John

Pravej bek Míla Penner strčí všechny stopery do kapsy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takovy hrac pro tym kteremu se libi tobogan do druhe ligy prudky

Reagovat
božský John

Míla tam je takříkajc tříoký král mezi slepými...hráč jak víno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodávíám, že Suchý dnes rozhodně lepší, přes něj nešlo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si dneska tu výhru asi zasloužila, měla určitě i víc šancí. Wilfried s Kušnírem velmi dobře, naopak Řepa jedním z horších hráčů. Od nás potěšili leda Šenky, Suchý a Černý, naopak Vomáčka, Ragued a zejména HUb hrůza Ty dvě neodpískaný pentle nepočítám, sudí nám za ně daroval několik neodpískaných loktů hluboko v poli, děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kratce z rakouska - jen jsem cetl zaznam, zapas jsem zatim nevidel, takze nehodnotim, gratuluji Sparte, ale jeste neni konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak říkám, to spraví pár domácích remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsme s Váma!!Červenobílá Sílááá

Reagovat
božský John

Souboj průměrných celků nemůže ohrozit suverénní postavení mistrovského Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

kdy hrajete se slavii?doufam ze ji naklepete prdel!!

Reagovat
božský John

Někdy začátkem listopadu..doma

Reagovat
smazaný uživatel

kdy hrajete se slavii?doufam ze ji naklepete prdel!!

Reagovat
10

ty si můžeš podat ruku s $dolarem$

Reagovat
božský John

A nemam snad pravdu? sparta se pouze přiblížila a Jablonec je momentálně o třídu jinde

Reagovat
10

to jsem viděl na Letný

Reagovat
božský John

Ano, podle jendoho zápasu,kterej se hrubě nepoved budem soudit všechny..paráda. První jsme více méně náhodou,měli jsme lehkej los bláá bláá bláá...

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
božský John

Vzhledem k tomu,že jsme z 10 záúasů prohráli pouze jednou, přehráli skoro každýho soupeře,máme výbornej kádr tak asi tam máme bejt..

Reagovat
10

těmhle argumentům se ale nemůžeš divit...ano, Jablonec teď hraje dobře, ale jestli takhle vydrží hrát dlouhodobě je otázka...na odpoveď si musíme počkat, já osobně tomu nevěřím...ale Jablonec je mi zatím herně sympatickej

Reagovat
božský John

Já se budu opakovat..my takhle hrajem skoro celou sezonu(24 zápasů-kale ndrářní rok 2009)

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej John

Reagovat
božský John

Reagovat
10

jsem zvědavej na repre...čekám od Ivana zase nějaký překvápko, tentokrát by se to mohlo týkat pravýho beka...

Reagovat
Marv

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

v takhle dulezitym okamziku myslim dostane prednost zkusenost a sehranost grygery a bude to tak lepsi. ale v nejakem pratelaku nebo proti nejakemu slabsimu tymu, proc ne?

Reagovat
10

Zdenda v Juve moc nenastupuje a Ivan není Rada, hráče co nehrajou nestaví, takže uvidíme...

Reagovat
$dolar$

Ty jedes, na to jsi prisel jak?

Reagovat
10

$dolarevole$, já tě mám v prdeli, takže se s tebou do žádný diskuse pouštět nebudu, z toho už jsem vyrost

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak rikam - grygera je zahranej hrac s repre zkusenostma, kusnir vydesenej novacek ze zkusenostma leda tak z predkola LM. nemusel by to psychicky unest a ivan je natolik dobrej trener, ze takovou vec by neudelal

Reagovat
centos

Konečně v Edenu super choreo, jen ty ohně k tomu chyběly, jako na Bazalech! :)

Reagovat
smazaný uživatel

musim uznat ze to choreo bylo vyborny jen bohuzel to byla jedina pekna vec na kterou se to vase "publikum" za celej zapas zmohlo

Reagovat
centos

Teď mluvíš o kterém zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

copak jsi slysel ty??ja vetsina ostatnich prevazne pouze nadavky,nadavky a nadavky...

Reagovat
smazaný uživatel

on je banikovec

Reagovat
centos

Ale já jsem chachar, ne slávista.. A co se týče fandění v Edenu, tak se mi taky nelíbí. Ať se jedná o podivnou akustiku, kde to zní, jako by to vycházelo z nějaké plechové krabice, přes nezapojování se tribun bez výzvy až po strojenost, kterou z toho cítím. Chybí mi více spontánnosti..

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

tobě se nelíbí repro napojený přímo na speakra?

Reagovat
centos

Dneska šel slyšet až moc.. Ale na druhou stranu megafonem tolik lidí ukočírovat nejde, to ví všichni, kdo byli třeba v Olomouci, kde jsme měli Sever. Byl jsem od speakera deset metrů cca a neslyšel jsem. Jasně, tam je handicap strmější tribuny, ale na novém stadionu Baníku budem mít reprosoustavu asi taky. Popřípadě jiné "ne megafon" řešení. Zrovna to repro je věc, která mi na sterilním slávistickém fandění vadí nejmíň, spíš vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude taky repro na "nových bazalech"?

Reagovat
centos

Tam bude imho záležet na tom, jak se udělá kotel.. byl bych pro to, aby byl kotel jako sektor ne tak velký jako na Slavii - proto, aby ta soustava třeba nebyla potřeba, a proto, aby se fandění schopní lidi roztrousili po tribunách, kde by strhli zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

no, snad vedení se setká s kotlem, až se bude stadion stavět a domluví se, co a jak, kde bude kotel, jakou bude mít velikost apod...

Reagovat
smazaný uživatel

mne osobne se moc libila dekovacka slavistickejch fanousku na konci

Reagovat
centos

Ta se jim povedla; kopírky ala Brno působí příšerně trapně. Jde o nejhlasitější slávistický hlasový projev, tak je škoda, že už se nehraje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na to nezapomenu.."welcome to bazaly"

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne vyfuckovani slavistickych hracu od fanousku bylo fakt krasny... to jsou fans

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to napsal o prispevek vejs...

Reagovat
vanGomm

Možná už budu asi tady někoho opakovat.Mám dotaz.Při gólu Bonyho myslím,že to byl Hubník těsně před Vaniakem v zorném poli střely.Jednalo by se teda o postavení mimo hru..Ale možná to byl jen tzv. "mrtvý" offsid,pak to bylo tudíž posouzeno správně.Jak to je ví to někdo?Jinak rozhodčí myslím utkání zvládl i když několikrát protestovali hráči jak Slavie tak Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

hubnik se tam myslim shybal tak, aby nebranil jednak vaniakovi a jednak bonymu. ale musel bych videt to video, takhle z fleku tezko rict...

a rozhodci ten zapas myslim nejak buhvijak dobre nezvladl

Reagovat
smazaný uživatel

u toho gólu je to možné. Určitě tam Hubník byl, ale jestli ovlivňoval hru, to je na posouzení.

Reagovat
vanGomm

Je to někdy holt pro rozhodčí těžké ve vteřině se rozhodnout.Nevím,jak je to přesně ve výkladu pravidel.Teď už to nikdo posuzovat nebude.Je to už pasé.Větší ohlas by to mělo,kdyby ho neuznal.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci si myslim ze zvladl jen prvni puli,ten gol by nemel platit jen v pripade pokud by mic zasahl Hubnika,navic on evidentne nemel v umyslu hrat...jinak k rozhodcimu - Hoheneder fauluje,rozhodci jen piskne,Belaid se minutu sviji (pochopitelne za dalsi minutu beha jak rybicka) a rozhodci kvuli tomu da zlutou kartu - o chvilicku pozdeji Hubacek loktem sestreli Kusnira (za coz by se dala dat i cervena,uz jsem to kolikrat videl) a on ani tu zlutou neda,i kdyz kdyz se to celkove asi secte za celej zapas tak tolik chyb neudelal na to jak vyhecovanej to je zapas a slavisti padali jak hrusky...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim hohenederem a belaidem mas pravdu to bych asi tak stejne mohl pri hre nabehnout do nejakyho hrace hlavou, spadnout a zacit brecet a ten protihrac by za to dostal zlutou

krome toho tam jeste rozhodci nezvladl jeden zakrok: smiceruv loket na holendu, po kterym mel jit vlada ven (druha zluta po tom hrabnuti do ksichtu kusnirovi)

Reagovat
vanGomm

Těch loktů je v každým zápase až moc.V první půli dostal Suchý od Bonyho loktem a musel být ošetřen.Navíc rozhodčí to ani nepísnul jako faul.To samé by se našlo i na druhé straně.Zatím to na podzim pořádně vopepřili jen Švancarovi.Neškodilo by nasadit všem stejný metr.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ze to hodne zavisi na rozhodcim. jestli jsi videl sestrih LM lyon-fiorentina, tak tam za takovejhle loket dostal gilardino dokonce rovnou cervenou. svancara za to dostal takovej trest hlavne proto, ze to bylo zbytecne mimo hru. urcite by se mela davat za kazdej takovejhle zakrok zluta karta, to je asi bez diskuzi. rozhodci ten zapas proste podle me uplne dobre nezvlad

Reagovat
Marv

tak od Hohenedera to faul ani nebyl sel rovne na balon u ktereho byl driv a hral ho az potom do nej narazil Belaid

Reagovat
vanGomm

Dnes jsem se ptal rozhodčího a ten říkal,že stačí když je dotyčný hráč ve směru střely ( v určité výseči) a nachází se přitom v postavení mimo hru,což prý Hubník splňoval. Nemusí to tedy pak vůbec ani tečovat.Gól podle něj tedy platit neměl.Teď je už stejně jedno.Takových gólů padlo v minulosti určitě víc.Jen mě u Slavie překvapuje,že se o tomto momentu nezmínila,alespoň já o tom nevím.

Reagovat
10

ano, tohle pravidlo existuje, ale hráč musí být v přímé dráze střely a brankáře a tím mu zabránit v zákroku...Hubník v přímé dráze střely a brankáře nebyl....to je taky důvod, proč se o tom ani nikdo nezmiňoval, byl to regulérní gól a každýmu to bylo jasný, jen fans Slavie se z toho snaží dělat skandál

Reagovat
vanGomm

Dík za vysvětlení.Nemyslel jsem to nijak zle,nebo se zastávat Slavie.Jenom ty pravidla se někdy dají skutečně vyložit všelijal a prostor tam na to tedy skutečně je.Vezmu-li např. rozbor faulů při penaltách.Ve studiu řeknou:Kontak tam byl mohlo se to i písknout,nebo bylo to na hraně.To se samozřejmě týká posuzování žlutých a červených karet.Příkladů by se našlo i více.Každý rozhodčí to pak může posoudit zcela jinak.Viz příklad penalty v závěru zápasu Sparta-Eindhoven Skot ji pískl a třeba Ital by ji nepískl.Chci tím říci,že při vyrovnanosti v dnešním fotbale,kde o úspěchu nebo neúspěchu rozhodují maličkosti,mohou být taková rozhodnutí pro ten či onen tým pak dost podstatný význam.

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív jedna technická, netahat sem hokej, ve fotbale neexistuje žádnej termín "postavení mimo hru", to je pouze čapounova specialita, fotbalový pravidla znaj jenom ofsajd, případně ofsajdovou pozici

a k tý situaci, ta tzv. výseč je +- 2 metry a je pravda, že se hráč nemusí míče vůbec dotknout, aby se jednalo o porušení pravidel, ale neni to tak, že se automaticky jedná o ofsajd, vždy je to na posouzení rozhodčího, musí posoudit, jestli se hráč aktivně zapojil do hry, např. tim, že bránil brankáři ve výhledu a ovlivnil tak jeho zákrok, podle zákroku a reakce Vaniaka si myslim, že se to dalo pustit, bylo to na hraně

Reagovat
smazaný uživatel

Podprůměrný zápas, Sparta nebyla lepší, ale prostě dala gol a na ně se hraje. Stejně jsme MISTŘI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLAVIA PRAHA !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim jeste mistri jste

sparta hrala mnohem lip v defenzive a ta dneska spolu s vasi naprostou impotenci a skvelym vykonem kusnira, ktery vygumoval ze hriste jedineho vaseho schopneho ofenzivniho hrace hlouska, rozhodla

Reagovat
smazaný uživatel

no, pro nezaujatého diváka bych to zhodnotil takto: Kartoniáda SKS fans to sem zíral a smekám..Z Řepky bych a uřízl bych mu ruce...Jinak, Hubník Nejvíc komickej byl ten rakušák, ten nevěděl, která bije a ze slávie se mi líbil výkon Šenkeříka

Reagovat
smazaný uživatel

z Repky by jsi blil??ale ze Senkerika kterej ho provokoval celej zapas ti je samozrejme fajn ze?

Reagovat
smazaný uživatel

njn, tak když ty si zaujatej sparťan, to je potom špatný.... Nezlob se na mě ale v první půli tam sejmul Černého, potom, jak tam furt strkal rukama do Šenkeříka a je správné, že si to nenechal líbit a někdo se postavil tomu volovi ze sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

uz od prvnich minut jsem videl jak ho Senkerik provokuje taky neustalym strkanim a dalsima vecma (coz bylo urcite jako taktika se snazit aby mel Repa co nejdriv zlutou propripade rovnou cervenou)

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to vyhecovany, repka neni zadnej svatousek, to vsichni vime, je hodne tvrdej hrac, obcas ta jeho tvrdost hranici az se zakernosti, ale na to jsme uz snad vsichni zvykli

co se tyce senkerika, tak se tam choval takrka stejne jako repka. skoro bych rekl, ze senkerik bude mit vic faulu na repku nez repka na senkerika

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou, ty jsi aspoň objektivní ale zasmál sem se, jak šenkeřík šel do skluzu, strefil míč a řepka nadskočil a skácel se jako mrtvej

Reagovat
smazaný uživatel

tech divadylek tam dneska bylo poviceru...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, klasickej nešvar českýho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten rakušan je skvělej komik

Reagovat
smazaný uživatel

tj, chudák, nestíhal vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu,že vůbec hraje ligu

Reagovat
10

tak Jozef ho tam hodí jednou za tři zápasy, většinou na pozici, která není jeho standardní a ještě k tomu proti nejsilnějšímu možnýmu soupeři...to pak nemůže dopadnout jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,že v "B" má 15 lepších hráčů..

Reagovat
10

viděl si teď někdy béčko?

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou ne,jen výsledky,ale ten Hohe.. je fakt hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

no, ani nekoukej, jdou od porážky k porážce

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně Hejda a to je, myslím, spíš DM

Reagovat
smazaný uživatel

jeste sus, to je myslim stoper (nerad bych se mejlil, stalingrad tu asi nikde neni, ze by nam to osvetlil), ale ani hejda ani sus kvalit hohenedera zatim v zadnym pripade nedosahujou. taky jim neni ani dvacet let...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že tam je Sús, ale ten ještě asi nebude tak dobrej.. Hejda se mi zatím co jsem viděl líbil víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ja poradne nevim, ani jednoho z nich jsem snad hrat nazivo nevidel, akorat vim, ze tam jsou

Reagovat
smazaný uživatel

je tam ještě Švec,bohužel byl teď zraněnej,ten by "Ho" strčil do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e.. Takových kvalit rozhodně nedosahuje.. Vždyť se ani neví, jestli bude hrát základ v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co valíš očima? Vždyť na jeho místo jsou Sús, Hejda, Doležal i Košút..

Reagovat
smazaný uživatel

valim očima na reakci,že se neví,jestli bude hrát v základu-nejdříve se musí uzdravit.V generálce hrál a navíc byl s "A" na soustředění v Rakousku.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i Hejda a Sús.. A teď nevim, ale myslim, že tam byl i Doležal..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslil,že Sus byl zraněnej a Hejda tam neby,ale rozhodně bych za to ruku do ohně nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

na soustredeni byli i hejda se susem, ty se navic ted posledni dobou dostavaji i na lavicku do A-tymu a trenuji s nim. konkurence tam je, marty ma pravdu, ze nema nic jisteho (jeste ke vsemu kdyz se vraci po zraneni)

Reagovat
smazaný uživatel

Oki,koukám,že máš lepší a hlavně zřejmě zaručenější info..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz ho chudaka nestavi vubec tam, kde umi hrat, tak je to tezky...

on ma proste dispozice presne na stopera, vysokej, dobry odebirani balonu, ale jak ma s micem neco udelat, nedej boze s nim popobehnout nebo obejit hrace, tak to je spatny...

Reagovat
smazaný uživatel

však on si ho řepka vycvičí, až odejde Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže nemá v lize co dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bych rekl, ze po sezone na stoperu vedle repky se vypracuje podobne jako hubnik. vedle repy ty hraci rostou neuveritelnym zpusobem

Reagovat
irik

Jinak, za to pivo disciplinární trest, nekompromisně.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie INTELECTUALS v plné své nahotě

Reagovat
smazaný uživatel

noo, oni sparťani taky nejsou svatouškové

Reagovat
Radar

Krom toho ze sparťanského kotle vyletělo opěradlo ze sedačky

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, to sem zapomněl zmínit

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani si ale nehrají na nejchytřejší fandy v republice. Co já vím, tak Slávie tvrdí, že jí fandí elita národa a nápisy "SLAVIA INTELECTUALS" máte na vlajkách vy. Tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

ale já nejsem slávista, mě je jedno, kdo co tam má napsaný jen říkám, že sparťani taky nejsou svatoušci, nic víc a ani míň

Reagovat
smazaný uživatel

a já ti vysvětluju, proč jsem napsal, co jsem napsal. Prostě si hrajou na doktory, inženýry a kdovíco a jsou stejní jako všichni ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, ber to tak, že v minulosti a to v těžký, de facto na začátku 20. století se ke slávii hlásili tito lidé, tak asi proto, je to podpora k historii klubu

Reagovat
Radar

"SLAVIA INTELECTUALS" asi těžko najdeš na baníkovské vlajce

Reagovat
centos

Tady by se mělo vyrobit něco, co by nicky označovalo i podle týmů

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, každej si myslí, že sem slávista a to píšu jen objektivní názory

Reagovat
centos

Taky už jsem byl asi dvakrát považován za slávistu. A v obou případech to byl myslím ivoshek .))

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo jinej taky, že jo, ten trpí schízou a všude vidí slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz jako parodie by to bylo docela dobry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz jako parodie by to bylo docela dobry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nejakej bug

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle jsem uz uplne zapomnel a vsadim se ze na to zapomene hned kazdy a nic se resit nebude ale stat se to na letny...pochopitelne by se alespon jeden zapas mel hrat za to pred prazdnym Edenem,ale jak rikam,uvidite ze nikde nebude ani vidu ani slechu

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle prazdnej Eden?

Reagovat
smazaný uživatel

no klidne,pokud vim kdyz se cokoli hodilo na trenera hostu ci rozhodciho,hned nasledny zapas pred prazdnyma tribunama,stalo se to na interu,laziu...

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, asi mate pravdu, uz jsem to rozdejchal

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, pokutu a zavreny dvere. tady jde o princip - fanousci nemaj hazet nic na hraci plochu. dneska to byl kelimek, pokud se to nepotresta, co to bude priste? ostatne kdyby mel ten fanda po ruce treba sutr, co myslis, ze by hodil?

Reagovat
smazaný uživatel

kelimek :)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že oba tábory si nemají co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

no jako jindy asi ne,ale dneska rozhodne ano,neslysel jsem jediny JUDE slavie (coz je mimochodem alespon podle me daleko "slusnejsi" nez Repka je curak,smrt Sparte,a pokrik Jen co Sparta lehla popelem,jen co tam vsichni chcipli),myslim ze dneska za vykon jak hracumtak nasich fanousku naprosta jednicka z hvezdickou

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci nebyli tolik slyšet na to, kolik jich tam ACS mělo

Reagovat
smazaný uživatel

a proc myslis proc to tak je?z vlastni zkusenosti vim ze Otavize pred nas kotel nedava zvukovy mikrofony a vsadim se ze tomu tak bylo i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, ty si fakt strašně zaujatej fanoušek sparty..... I kdyby tam ty mikrofony byli či nebyli, na to, kolik tam je fans, na to, jaká je v edenu akustika, měli ste bejt více a lépe slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to se směješ čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

No já jenom.. Když máš mikrofony hlavně u tribuny se Slávistáma, tak i kdyby na celém stadioně byli slyšet jenom Sparťani, tak v televizi slyšet nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, baníkovci většinou taky nemaj mikrofony u kotle a slyšet jsou, takže... a je známo, že fanoušci sparty umí zafandit maximálně na letný, venku je to bída

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé,když jsem byl na Spartě, tak jsem byl ohromen jejich silou hlasu při fandění.

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

NE, myslím to vážně fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, okej, nehádam se s tebou, je pravda, že výjezd do olmíku je mezi ACS fans oblíbenej a vždy tam maj solidní počty

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vždycky plno, hodně tam vidm třeba vlajky Zabřeh, Přerov a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no, prej v tom okolí maj početnej fanclub

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci?? Zrovna v tom perfektně akustický Edenu slyšet nebyli..

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, teď ne ale když sme tam hráli na jaře, tak ano, byl sem přímo na stadionu a schválně sem si to dal druhej den i na tv a slyšet sme byli

Reagovat
centos

Ve třech stovkách to bohužel nešlo a vlajka "Vlajkonoši domácí" byla nevhodná..

Reagovat
smazaný uživatel

ale co to placas,tohle muze rict opravdu jen gaucovej odbornik co byl na stadione max pred deseti lety nasi fanousci jsou slyset na stadione vzdycky,jen v Otavizi pochopitelne ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, před patnácti lety čověče, vod tý doby žiju dobovýma vzpomínkama....

Reagovat
smazaný uživatel

no lecos se tim vysvetluje

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a ivo konflíček ještě hraje za slávii?? Bože, si zamindrákovanej, zaujatej sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

jestlize venkovni vyjezdy fanousku sparty jsou bida, tak bych chtel slyset, jak bys nazval venkovni vyjezdy ostatnich tymu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost, řekněme si to na rovinu..Jak u kterejch týmu taky... Třeba teplice, první místo a když jedou ven, jejich asi tolik, kolik máš prstů na rukou a nochách

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: nohách

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. v ramci fanousku tymu GL ale patri sparta stale mezi top 3-4 (sparta, banik, bohemka, slavia), na evropske pomery jsou ovsem fandove v CR, jak rikas, bida. jenom jsem cumel, kdyz jsem byl na domacim zapase s mariborem, na ty slovinsky fandy. bylo jich takovejch treba 50 a celej zapas se nezastavili, fandili od prvni minuty az do konce, za jakyhokoliv stavu, skandovali, tleskali, jeli jak namazanej stroj, neco neuveritelnyho. na konci pri dekovacce se pripojili a spartanum vestoje taky tleskali. tak jsme pak zatleskali i my jim

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak a je to sympatický, táhnou se za svým klubem přes skoro celou střední evropu a když viděli, že už je to ztracený, tak si to aspoň chtěli užít Já sem byl svědkem něco podobného a to Zenitu ve Stuttgartu, ti se zastavili jen o přestávce, jinak furt fandili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tady zrovna myslím, že když už lidi vyjedou ven, tak tam nechají plíce a hlasivky. Ta šance předvést se v zahraničí dělá hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky fakt. ale predstav si spartansky jadro ve slovinsku za stavu (v souctu) 0:3 pro slovince

Reagovat
smazaný uživatel

tak drží ticho jako na mši Antirazingera

Reagovat
smazaný uživatel

vubec si myslim, ze po prohre 2:0 doma by na odvetu venku jel od nas malokdo a za stavu 3:0 by uz asi litaly sedacky a kdo vi co jeste

Reagovat
smazaný uživatel

njn, to je taky škoda, že málo českých fans dokáže kvalitně a hodně povzbuzovat svůj tým i když prohrává, ono, nemusíme chodit daleko a můžem dát za příklad naší repre, když se nedaří, je hned vypískaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jasny,a proto bylo tak krasny dneska 3/4 zapasu poslouchat,Repka je curak,smrt Sparte a dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

však já si to o tom řepkovi taky zpíval

Reagovat
Radar

Bodejť by nedával když křičíte/křičeli jste jude slávie. Baník je taky neustále buzerován i když fans jsou zrovna v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavat slusnost nebo prijatelnost pokriku jako "jude slavie" a "repka je curak" muze s prominutim opravdu jen blb. ani jedno z toho proste a jasne do fotbalu nepatri

ale mas pravdu, ze dneska byli nasi fandove super, jenom me mrzi, ze jsem tam dneska taky nemohl bejt, zejtra brzo rano odjizdim pryc

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevis jak to mrzi me,loni jsem byl,letos mi to nevyslo a zrovna takovy historicka chvile

Reagovat
smazaný uživatel

2 L bych poprosil, když už si hraješ na intouše :-)

Reagovat
smazaný uživatel

já právěže ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych chtěl pochválit Kušníra, Hubníka a Bonyho.. Ze Slávistů Šenkyho a Suchýho. Sparta dneska s obrovskou marodkou zahrála svoje maximum a za to jsem strašně rád... Kalouda a jeho přímáky

Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Chovanec Matrix Bony Kusnir, Hubnik fans Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Černý,Šenkeřík,Suchý no a oživil to i Láďa

Reagovat
smazaný uživatel

Šmíca každopádně pořád převyšuje všechny v GL. Kam se poděli takový hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš euro 96, tak už skoro všichni skončili

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 1996 odešli ze Slávie do světa

Reagovat
smazaný uživatel

prevysuje??to kolik stihl prasecin za par minutek,leda tim

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zoufalec, fakt promiň ale si...Šmíca na to, kolik mu je, že dlouho neodehrál pořádnej zápas, tak měl přehled, dával to rychle z nohy apod....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty se di ožrat a nehodnoť, když tohle nedokážeš uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicer je dobrej, ale třeba Šenky je už někde jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi nima je, že Šenkymu to nevychází. Buď prostě štístko a nebo kvalita. Šmíca prostě má něco víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dlouhodobou důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

no, pokud myslis pouzivani loktu, tak v tom se mu zbytek ligy hrave vyrovna

ne, vazne, na to kolik mu je zahral velmi dobre a dokazal hru slavie neuveritelne rozhybat ale pochybuju, ze by mel slavii jeste moc co dat, stejne by stezi vydrzel dva zapasy a pak by byl zase rok mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

To za tou čárkou je spíš reakce na Burgra,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslis bergera, tak doufam, zes ho videl alespon v jednom jarnim zapase minuly sezony bohuzel jsou na tom se smicou stejne, anglie je znicila, ted jsou z nich stavebnice

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, koukal jsem jako blázen jak zajel kolenem do Kušníra a pak i na ten loket, ale to byla prostě přemotivovanost po tak dlouhé době - zvlášť když ho stáhli chvíli před tím beztrestně ve vápně ( k tomu se nevyjadřuju, viděl jsem jednou, penalta ? .. spíš ne)

a jasně, už nemá věk na to hrát pravidelně, ale věřím, že kdyby mu to zdraví dovolilo, Slavia by hrála uplne jinak.. ta kvalita u něj je prostě ohromná

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalove je nekde jinde nez 90 % hracu cely ty nasi ligy dohromady, ale telo uz bohuzel dosluhuje. je to skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda,já osobně doufám,že to do konce sezony nějak doválčí,snad..

Reagovat
smazaný uživatel

kez by... tomu uz tak zbejva se v nejakym peknym zapase rozloucit s fanouskama, stejne tak bergerovi

Reagovat
smazaný uživatel

pěknym..já doufám,že až v tom posledním v sezoně a kéž by titulem

Reagovat
smazaný uživatel

stejne doufam i ja, ale co se tyce bergera

Reagovat
smazaný uživatel

jasný chápu,ale jestli ne Slávia,tak jedině Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

teplicim a jablonci dojdou casem sily, prijdou zraneni, unava, atd. jediny dva tymy, ktery maj kadr na to, aby vyhrali ligu, jsou tady sparta a slavia (i kdyz jsou oba dva momentalne v hrozny forme) a ja si myslim, ze jeden z nich to temer jiste bude. muze se tam ale jeste primichat treba ten banik, jablonci ani teplicim vazne neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme,já hrál za mlada s Lafim,tak hlavně proto Jablonec,Jinak doufám,že budeš mít pravdu a Sparta dokončí sezonu těsně na druhém místě za Slávií

Reagovat
smazaný uživatel

a ja budu doufat samozrejme v opak

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé s tebou souhlasim,uuuuuuu

Reagovat
papanegra

Sparta

ale musim uznat, ze od te doby co prisel na hriste Smicer tak hru slavie ozivil a chvilkama sem se i bal o vyhru.

Reagovat
$dolar$

400. pro Plzeň !!!!!!!!!!!§

Reagovat
$dolar$

a Jablonec, ale to uz jsem se bal dopsat ze to nestihnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 12

Reagovat
$dolar$

Co to je to 12?

Reagovat
smazaný uživatel

Stupňů ne...

Reagovat
božský John

Až Spartě odejde Hubník,tak nevim..těm nepomůže ani Jirka Šlégr..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teď vede chemičku v Litvínově, ne?

Reagovat
$dolar$

Hlavne podporuje socky

Reagovat
smazaný uživatel

je to dement. Když jsem viděl, že řekl, že o tom, zda bude hrát ještě hokej rozhodne Jirka Paroubek, málem jsem spadl ze židle. Je to fakt guma

Reagovat
$dolar$

Alespon na necem se shodnem

Reagovat
Tsigi

ústecká kandidátka je dream team jako debil

Paroubek, Šlégr a vekslák Benda

Reagovat
smazaný uživatel

Benda byl dnes ráno na ČT, on je vůl už jen z pohledu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je opravdu elita

Reagovat
Ligter

Nevím jestli se shodnem ve fotbale, ale v politických názorech jo.

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, kvůli tobě a tvým kecům se mi ten Jablonec pomalu zhnusuje. Věřím tomu, že jsi v euforii, ale takový vytahování není na místě

Reagovat
smazaný uživatel

No, a myslíš, že kvůli některým zdejším sparťanům se zde přítomným Sparta nezhnusuje?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvůj náhled. Určitě tady tací jsou. Nicméně - Jablonec hraje jednu sezonu dobře a John se tady diskusi co diskusi vytahuje jak žáček na základní škole s novým kolem .... Zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to špatně - dobře hrál Jablonec i loni, ale první sezonu jsou opravdu nahoře (a co si budeme povídat - i díky tomu, že S a S mají formu, jakou formu mají).

PS: A to nezmiňuju, že Jablonec dostal na Letné čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Však jistě, já nic neříkám, jen se na to zkus podívat z druhé strany - vytahovat se tak bude jen tři sezony, pak půjdou od válu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bych mu to dopřál...

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že ne. Jablonec mám rád už od jejich postupu do ligy a Komňackého mám moc rád, takže mě jejich postavení vážně těší. Ale pravdou je, že by se John se svým nadšením měl vejít do jistých mantinelů

Reagovat
smazaný uživatel

nj a kdo se nevytahuje, když je jeho tým první, mě to dělá taky radost, když můj "mančaft" okupuje první místo

Reagovat
smazaný uživatel

Já...

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, lež má krátké nohy a dlouhé nosy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ani jedno...

Reagovat
Radar

Nekecej, Pinocchio

Reagovat
božský John

Jaj boha a Ty snad myslíš,že všecko co tady bleju myslim vážně? Ses pomát ne? Snad mě znáš...ale za tim Hubníkem si stojim..

Reagovat
smazaný uživatel

s Hubníkem máš naprostou pravdu. A co myslíš a nemyslíš vážně je otazník

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
Tsigi

Nebuďe to také lahké

ale titul pujde na Eden jinak letos se to dost mrví AC špatný, Slávka taky jen Slavoj Polná to táhne

Reagovat
Liquid

špatný špatný špatný, ale po odchodu Hubníka půjde i to jediný co Spartu zdobí do háje, a zase se bude hledat stoper k Řepovi, ale stejně Slavia teď má problém sama se sebou, Jarolím určitě zůstane a Šmicer hru pozvedne

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle náhled, že je Slávia v prdeli, ale první myšlenka Slávisty je, že půjde Sparta taky do prdele, to je úchvatné. Prvně jsem těm řečem, že bude Slávista spokojen i s 15. místem v tabulce, jen když bude Sparta 16., nevěřil, ale něco na tom asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

http://img.deniksport.cz/img/2/gallery/407792_sport-fotbal-derby-slavia-sparta-eden-fanousci.jpg

Jedna ze tří kladnejch věcí na dnešním zápase...

Jinak fotbal hnusnej, rudý se třásli o výhru, zdržovali a my jsme impotentní jak devadesátiletej stařík a liný na krok...

Reagovat
centos

fakt intellectuals

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

pro slavisty

Reagovat
smazaný uživatel

No, pro Slávisty snad za , když se jim to povedlo roztáhnout za asistence sparťanů ve sparťanskym sektoru...

Reagovat
centos

Jestli to bylo takhle, pak

Reagovat
smazaný uživatel

že jim sparťani pomáhali s transparentem "řepka je..." ?

Reagovat
smazaný uživatel

To stopro. Ti dole určitě neměli šajna, co roztahujou. Nejlepší je ten borec hned vedle, jak hrdě třímá sparťanskou šálu a jistě pěje chorál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Myslis ze je to pro Slavisty dobre ze se predvedli jako to co maji na tom obrazku?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že se jim povedl husarskej kousek, za kterej si naši ultras rozhodně zaslouží pochvalu... Jestli máš opačnej názor (a co tu od tebe občas čtu, ani bych se nedivil - konstatování, ne urážka), svůj ti nenutim...

Reagovat
smazaný uživatel

A že sis ještě nezvykl. Každej kdo přijede na Spartu nebo na Slavii, tak prostě zdržuje. Sparta alespoň začala zdržovat, když dala gol. Boleslav, tehdy první s nejlepším útokem, zdržovala na Spartě od první minuty. A s tou vaší impotencí naprosto souhlasim, ale takovej už je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já na to zvyklej jsem, ale sparta je pořád sparta, tak mi přišlo, že to nebylo moc důstojný...nicméně kvalita zápasu doopravdy naprosto odpovídala formě obou týmů (a rozhodčího, kterej pískal - na obě strany! - pro mě nepochopitelný věci)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodčí je kapitola sama pro sebe ( a to většina rozhodčích v naší lize ). Sparta poslední tři roky ( a to jsem Sparťan ) hraje hrozně, a když vede v edenu, tak se to prostě snažej udržet za každou cenu i pomocí zdržování.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda a souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

znovu - INTELECTUALS jak noha

Reagovat
smazaný uživatel

No musim uznat ze s tou infiltraci do naseho kotle se to bohuzel slavistum povedlo,je to neco jako ukrast jinymu taboru vlajku,za ten napad opravdu a doufam ze vam to priste vratime...

Co me ale dnes neskutecne bavi je plac slavistu v novinach,jak byli lepsi,jak je rozhodci poskodil,na to jsem se opravdu tesil Ale co me bavi jeste vic je procitat si slavisticke servery - dozvedel jsem se ze byla slavie dokonce o tridu lepsi ze meli jen smulu,ze je rozhodci zarizl no proste klasickej slavistickej plac a to je proste skvele

Reagovat
fantomas

A pověz mi, je někdy v blízký době vůbec možný, aby Slavia byla v derby lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy určítě ne. A kdyby náhodou vvyhrála, tak jen kvůli tomu, že:

1) dá gól brzy

2) dá gól jako první

3) Sparta bude mít smůlu, například když ultras trefí Řepu do řepy a bude blikanec

4) zraní se nějací důležití hráči, jako třeba Holenda

5) Slavia na soupeře vyrukuje nepřiměřeně a zákeřně tvrdou hrou, jako třeba blokováním střel, účastí v hlavičkových soubojích apod.

6) Do Sparty se vrátí Zelenka

3)

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo v kotli,ale vedle za plotem!

Akorat sesivky chteji,aby to vypadalo,jako ze to bylo primo v kotli.

Celej zapas ta luza akorat nadavala Repkovi a Sparte,nic jinyho nemumi ubozaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco Sparťani oblečeni v bílé hávy celé utkání jednohlasně prosili papeže o svatořečení Pepiho Bicana a po utkání svorně podepsali petici za vysvěcení Edenu pro štěstí v dalších utkáních.

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, spiriktus saktus za syna sv. Tomáše, odpusť mu bože jeho hříchy....

Reagovat
10

Spiritus Sanctus

Reagovat
smazaný uživatel

sem ateista, napsal sem to, jak sem to onehdy slyšel v tv, přiznám se, že sem neměl tušení, jak to napsat gramaticky dobře

Reagovat
10

tak to si to trefil celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JABLONEC FOREVER,všichni v tv z nás pořád dělají při vítězství překvapení-začněte si na nového lídra zvykat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele