10. kolo
04.10.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians Praha - Bohemians 1905 0:0

Derby dvou Bohemek skončilo smírně, když se oba týmy rozešly po bezbrankové remíze. Zápas nabídl choreo v podání fanoušků Bohemians 1905, kteří roztáhli během zápasu transparenty s nápisy jako "Střížkov - vrchol trapnosti" nebo "Kdo lže, ten krade".

První brankovou příležitost měli deset minut před koncem první půle fotbalisté Bohemians 1905. Dian vypálil táhlou střelu a gólman střížkovských se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil na roh. Z toho hosté nic nevytěžili, ale na druhé straně se po chvíli mohl právě z rohu prosadit domácí stoper Lencevič. Ten však zblízka netrefil prázdnou bránu, poté co k němu prodloužil míč Ibe. Dvě minuty před odchodem do šaten ještě pálil Štohanzl, ale Beláň reflexivně vyrazil. Poločas tak skončil smírně 0:0.

Druhá půle začala spornou situací, kdy se hostující hráči marně dožadovali penalty. Dian centroval do vápna na sbíhajícího škodu, jenže před ním míč uklidil domácí obránce Turtenwald. Podle hostí Tunterwald hrál rukou a měla se pískat penalta, sudí byl ovšem opačného názoru. V 65. minutě se hosté pokutového kopu marně dožadovali znovu. Ibragimovov vystřelil a míči měl rukou v cestě do brány zabránit Lencevič, ovšem nepískalo se. Utkání tak skončilo plichtou 0:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
klokan.paul

0:5

Reagovat
vanGomm

Pokud Bohemians budou opakovat ten výkon co předvedli se Slavii,pak to bude na jejich výhru bohatě stačit.Za tohoto předpokladu by to znamenalo tedy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani zdevastuji Strizkov 1.4

Reagovat
smazaný uživatel

a derby bude remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Fůj fotbal a fůj výsledek 0:0 a ostuda Kaprligy. ......

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a bude nový "Charlie" na hřišti....

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nudáááá 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas není žádné derby! Tady hraje Střížkov versus Bohemians.(rok zal. 1905). U nás je právo tak ohýbané, že to někteří "šikulové" dokáží udělat tak, že si koupí název a myslí, že mají vystaráno. Jen jsem zvědav, kolik že tam bude domácích fans ??? Ale znova se ukáže, kdo že je Bohemians (tentokráte ve žlutém, jako hosté). Klokan bere 3 body. Tip 1:2. !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ato jeste potapanci ze Strizkova chcou prodavat lupeny za tri sta zkratka je to banda BLBU

Reagovat
smazaný uživatel

celkem jasná jednička. výsledek 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

zÁPAS SEM nevydel takýe nemužu soudit ale remízu sem tipoval tedy muj tip je správný..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele