Gambrinus liga - preview 10. kola

02.10.2009, 08:41, aktualizováno 05.10.2009, 08:33
Previews
Jestli dosavadní zápasy Gambrinus ligy byly jen jakýmsi předkrmem, dnes se v Edenu bude podávat hlavní chod. V nejslavnějším derby, jaké tato země zná, si to rozdá pražská Slavia se Spartou. Oběma klubům půjde o hodně. Kromě obrovské prestiže se pokusí o nápravu posledních posledních výsledků v Evropské lize a o vylepšení psychické pohody.
1. FC Brno - 1. FK Příbram  (pátek 17:30)
Již netradičně v pátek odstartuje desáté kolo první české fotbalové ligy zápasem Brna a Příbrami. Domácí fotbalisté by rádi přerušili dlouhou sérii bez výhry, zatímco Středočeši budou chtít potvrdit svou aktuální formu.

Brno prožívá své krizové období, jež trvá měsíc a půl. Během této doby neslavilo žádné ligové vítězství. Po skvělém startu do nového ročníku, kdy po několika kolech vévodilo tabulce se nyní krčí až na osmém místě. Příčinou ztráty formy svěřenců domácího trenéra Miroslava Beránka může být jejich mizerná střelecká produktivita. V posledních třech duelech totiž vsítili jedinou branku. "Máme dlouhou sérii bez vítězství, chceme získat konečně tři body. Druhým dechem ale dodávám, že to nebudeme mít jednoduché. Na soupeře by měla platit defenziva, jakou jsme předvedli v pondělí v Boleslavi. Ale v útoku ztrácíme hodně lehkých míčů. Tuto fázi musíme zlepšit," říká Beránek.

Nejlépe na tom je naopak Příbram, která může být spokojena s průběhem sezony. Místo okupování sestupového pásma se drží ve vyšších patrech tabulky, respektive na šesté příčce. Na ni se posunuli Středočeši díky výhře 3:1 nad Českými Budějovicemi. Nyní jich čeká cesta do moravské metropole. "V Brně se budeme snažit o svoji hru tak, jak jsme se dosud prezentovali. Brno je mužstvo, které má propracovanou defenzivu a velmi nebezpečné rychlé protiútoky. Myslím, že ale víme o jeho slabinách. Hlavně musíme být pozorní v obraně," poznamenal kouč hostí Karol Marko.

Jestli dosavadní zápasy Gambrinus ligy byly jen jakýmsi předkrmem, dnes se v Edenu bude podávat hlavní chod. V nejslavnějším derby, jaké tato země zná, si to rozdá pražská Slavia se Spartou. Oběma klubům půjde o hodně. Kromě obrovské prestiže se pokusí o nápravu posledních posledních výsledků v Evropské lize a o vylepšení psychické pohody.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Červínek, Dvorník, Križko, Dřížďal - Lira, Dostálek, Polách, Michna - Došek, Dalmo.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Nohýnek, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Hušbauer, Pilík - Rodrigues, Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.35 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Plzeň čeká v sobotu odpoledne domácí střetnutí s Olomoucí, s níž má dobrou bilanci vzájemných zápasů.

Fotbalisté Plzně si v uplynulém kole odvezli cennou remízu z pražské Letné a věří, že tento výsledek potvrdí v nadcházejícím utkání. Západočeši loni snadno zdolali Olomouc 4:0 a na to by chtěli navázat v sobotu, i když podle jejich trenéra Pavla Vrby to bude nesmírně těžké. "Byl to jeden z našich nejpovedenějších zápasů. Teď je Olomouc v jiné situaci, navíc i venku hraje útočný fotbal," upozornil domácí lodivod Vrba.

Olomouc nadále tápe. Její jediné vítězství v tomto ročníku se datuje do prvního kola, kdy si snadno poradila se střížkovskými klokany. Nyní svěřenci hostujícího trenéra Zdeňka Psotky navíc zajíždějí na půdu Štruncových sadů, odkud si ze čtyř měření sil neodvezli žádný bod a nedokázali tam vstřelit ani jednu branku. "Cítím, že mužstvo je zdravě naštváno a nabuzeno s tou nepříznivou situací něco udělat. Loni jsme si v Plzni pokazili závěr podzimu, třeba se to tady teď obrátí k lepšímu," doufá Psotka, pro něhož by další případný neúspěch mohl znamenat konec na trenérské lavičce Sigmy.

V sestavě domácích se neobjeví oba potrestaní obránci Bystroň s Limberským a také i Lecjaks, jenž reprezentuje Česko na MS hráčů do 20 let v Egyptě. Svého zástupce tam má i Olomouc, jímž je Dreksa. Do západočeského města také nepocestuje distancovaný M. Hubník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Rada, Hájovský - Rajtoral, Kolář, Horváth, Petržela - Rezek, Střihavka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Nuc, Komárek, Škerle, Onofrej - Bajer, Rossi, Hořava - Janotka, Šultes, Petr.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.05 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Městský fotbalový stadión v Uherském Hradišti přivítá ostravský Baník. Domácí Slovácko prožívá výsledkovou krizi a bez Petra Švancary se mu nedaří bodovat. V posledních zápasech se nevyznamenal ani Baník, který dvě utkání po sobě nevyhrál.

Poslední finalista domácího poháru a letošní nováček se značně trápí. Slovácko začalo sezonu slibně, hrálo pohledný fotbal a střílelo dost branek, přesněji řečeno Petr Švancara střílel dost branek. Jenomže pak obdržel trest na několik zápasů a s ním jakoby odešla veškerá útočná produktivita. Slavia, Teplice, České Budějovice a Liberec, to byli poslední soupeři Slovácka, a věřte nebo ne, Slovácko nejenže nevyhrálo, ale nevstřelilo ani branku. Domácí dokonce vypadli už ve druhém kole domácího poháru, a jako finalista z loňského ročníku je to velké překvapení. Zvláště když Slovácko nestačilo na Třebíč.

Špatné výsledky donutily vedení jednat, a v Uherském Hradišti se po Petru Švancarovi mohou těšit na Lukáše Zelenku, který se vrací z Belgie. Někdejší hvězda pražské Sparty by měl Slovácku pomoci z bídy, ve které se nyní tento klub nachází.

Ani Baník své fanoušky v posledních dvou utkání nepotěšil. Prohra s pražskou Slavii rozhodně není tragédií, ovšem domácí remíza s Teplicemi se za ztrátu považovat dá. Teplice jsou sice v úvodu ligy v dobrém rozpoložení a kromě vyřazení s Evropské ligy si zatím vede nad míru dobře. Ostrava v tomto utkání dvakrát vedla, už v první minutě poslal Baníkovce do vedení Strnad, ve druhé minutě vyrovnal Vachoušek, ale Baník dokázal znovu vést zásluhou Ličky. Nicméně ani toto vedení svěřenci Koubka neudrželi a nakonec remizovali 2:2.

Baník Ostrava má Slovácku co oplácet, ve vzájemné bilanci je na tom lépe klub z Bazal, jenomže v loňské sezoně to bylo právě Slovácko, které ostravský Baník vyřadilo z poháru Českomoravského fotbalového svazu. Tehdy druholigovému celku stačila k postupu domácí výhra 1:0, protože na Bazalech se zrodila remíza 1:1, která dál posouvala Slovácko.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Petr Vašek - Tomáš Randa, Jan Šimáček, Peter Struhár, Aleš Urbánek - Jiří Perůtka, Michal Kordula, Lukáš Zelenka, Cléber - Aleš Chmelíček, Václav Ondřejka
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Antonín Buček - Daniel Tchuř, Aleš Neuwirth, Tomáš Marek, Petr Tomašák - Tomáš Mičola, Martin Lukeš, Fernando Neves - Mario Lička - Miloslav Strnad, Róbert Zeher
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.95 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (sobota 18:15)
Teplice hostí v sobotu v severočeském derby Liberec. Domácí tým bude hájit svou letošní ligovou neporazitelnost, tu se pokusí překazit Škorpilův výběr, který by rád potvrdil vítězství z uplynulého týdne.

Teplicím, které aktuálně figurují na druhém místě, mají jasný cíl v nadcházejícím atraktivním duelu - porazit Liberec a doufat v zaváhání Jablonce, které by znamenalo návrat pro svěřence domácího trenéra Jiřího Plíška návrat do čela prvoligové tabulky. "Hraje se teprve desáté kolo, takže naše postavení neřešíme. Ani nelze říct, že proti Liberci bereme jen výhru, patří totiž mezi ty lepší kluby a navíc mu jde forma vzhůru," podotkl Plíšek, jehož trápí početná marodka v jeho kádru.

Liberec věří, že v uplynulém kole ukončil své trápení, když doma porazil Slovácko 2:0. Tento výsledek musí tedy potvrdit na teplických Stínadlech, odkud si odvezl plný počet bodů pouze dvakrát a aby toho nebylo málo, tak čtyřikrát za sebou tam nevstřelil žádnou branku. "S Teplicemi to bylo pokaždé hodně těžké. Ale máme mínus čtyři body v tabulce pravdy, takže bychom rádi něco odmazali," přeje si trenér desátého týmu tabulky Ladislav Škorpil.

Domácí mužstvo se bude muset obejít bez čtveřice zraněných Merziče, Rosy, Vondráška a Smejkala a otazník visí nad startem Stožického. Hostům bude chybět Vácha, jenž reprezentuje Česko na MS hráčů do 20 let v Egyptě, a nejistý start je u Blažka a Gebre Selassieho.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Matula - Verbíř, Vachoušek, Ljevakovič, Mareš - Mahmutovič, Elsamni.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Polák, Dejmek, Janů - Dočkal, Holeňák, Gecov, Liška - Blažek, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.85 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - SK Kladno  (neděle 15:00)
Vyhrabat se ze samotného dna tabulky, to bude hlavní cíl Českých Budějovic v nedělním domácím utkání s dvanáctým Kladnem.

Takový scénář si vedení jihočeského klubu nepředstavovalo. Před Pavlem Tobiášem stojí těžký úkol. Pokud chce zůstat nadále trenérem Českých Budějovic, musí se svým týmem porazit a zastavit rozjeté Kladno. "Zápas má pro nás existenční nádech. Nesmíme se dívat na to, co bylo. Musíme se koukat dopředu a utkání s Kladnem za každou cenu vyhrát," uvedl Tobiáš, jehož svěřenci z posledních sedmi zápasů získali jediný bod.

Zato na Kladně panuje spokojenost. Svěřenci trenéra Martina Hřídela totiž vyhráli třikrát za sebou a svou aktuální formu budou chtít udržet i v neděli, kdy míří do jihočeského města. "Rádi bychom navázali na dobrou bilanci, kterou se soupeřem máme až na poslední utkání v Budějovicích, kde jsme dostali nakládačku 0:3. Ten zápas je pro nás poučením," uvedl Hřídel.

V sestavě domácích se neobjeví dvojice zraněných Stráský se Šímou a nejistý start je u Riegela, zatímco hosté se obejdou pouze bez maroda Mašanského.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Horejš, Jarabica, Krob - Hudson, Doležal, Černák, Benát - Meszároš, Sedláček.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Bartoš, Strnad, Szabo, Holub - Klinka, Tatanašvili
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.05 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Vedoucí Jablonec v neděli přivítá až devátou Mladou Boleslav, která z posledních pěti kol posbírala pouhé dva body.

Vydržet v čele tabulky během reprezentační přestávky by si přál Komňackého výběr. "Boleslav má velký potenciál a postavení v tabulce neodpovídá ambicím klubu. Určitě má na víc jak střed tabulky," soudí trenér domácích František Komňacký, který v tomto týdnu přivítal novou výraznou posilu. Do Jablonce se totiž vrací záložník Tomáš Čížek, který ukončil v Rusku více než půlroční angažmá ve Vladikavkazu.

Mladá Boleslav skvěle vstoupila do sezony a po čtyřech kolech s dvanácti body vládla tabulce. Pak ovšem přišel velký útlum, který odstartoval porážkou od Sparty. A od té doby vydolovali Hapalovi svěřenci pouhé dva body. Ukončit výsledkovou a herní krizi se pokusí v neděli na půdě lídra české nejvyšší soutěže. "Proti Brnu jsme nehráli špatně, ale ke spokojenosti chyběl důraz ve vápně soupeře a branky. Když to k přidáme k zodpovědnému výkonu, snad se dočkáme vítězství," přeje si kouč hostí Dušan Uhrin ml.

Domácí nebudou moci počítat bez obou zraněných Klapky a Kocourka, možná se také na hřišti neobjeví Zábojník, Eliáš a Pavlík. Hrát také nebude Vošahlík, jenž reprezentuje Česko na MS hráčů v Egyptě. Tam také má své zástupce Mladá Boleslav v podobě Fabiána a Chramosty, jinak u hostů není hlášena žádná další absence.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Čížek, Pavlík, Jarolím, Krejčí - Lafata.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Procházka, Sylvestre, Táborský - Kulič, Pecka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Strahov se připravuje na Pochod za Bohemku. V neděli ho totiž jistojistě čeká emočně nejvyhrocenější zápas od doby, co hostí domácí zápasy Střížkovu.

Oba týmy mají na svém kontě dva vítězné duely, střížkovští ale mají hned o čtyři prohry více. Drží se tak o čtyři body za svým nedělním sokem. Je to především kvůli matným výkonům na hřišti soupeřů, doma se ovšem zvedli. V posledních dvou utkáních vyprovodili Liberec a následně i Příbram, tentokrát je však čeká tým, který se zcela jistě bude i na soupeřově trávníku v domácím prostředí.

Velkým problémem se měla stát absence vykartovaného Marka Kincla, nicméně během týdne přišly do týmu dvě zajímavé posily. Ze Sparty přišel hostovat dvaadvacetiletý Jiří Jeslínek, který už má se Střížkovem zkušenosti. Druhým útočníkem je Vladimír Gerasimov, který působil ve třetí ruské lize. "Důležité bude, abychom udrželi nervy na uzdě, protože to bude velmi vyhrocené," ví domácí trenér Jindráček, který se kromě Kincla bude muset obejít bez zraněného Macha a Ditricha, a také bez Heidenreicha, který reprezentuje v Egyptě.

Bohemians 1905 se pro nedělní zápas opravdu nadchlo. S velkou pravděpodobností zaplní tří a půl tisícový sektor i přes sportovně neférové a obchodně značně výhodné razantní zvýšení vstupného. Vše ale začne už několik hodin před zápasem, kdy se chystá Pochod za Bohemku, kterou chtějí fanoušci z Ďolíčku vyjádřit svůj jasný postoj. Předvídavě se do prodeje dostala žlutá trika "My jsme Bohemka!", pro zvýraznění podpory v hledišti při očekávané nezvyklé žlutočerné kombinaci dresů jejich hráčů.

Samotní Klokani ze začátku trápili oko diváka a mnoho fanoušků fotbalu, kteří ve známém procesu figurují na jejich straně, nezatajovali svou touhu o pádu týmu do druhé ligy. Šťastná trefa Štohanzla v zápase v Boleslavi jakoby vše zlomila. Po výhře nad Budějovicemi sice přišla porážka v Teplicích, ale naposledy parádním výkonem zaskočili Slavii, a právě Bohemians byly spíš tím týmem, který dva body ztratil.

"Snažíme se na to dívat jen po sportovní stránce. Chceme poodskočit týmům ze spodku tabulky a teď k tomu máme ideální příležitost." krotí vyhrocené emoce v kabině trenér Hoftych, ke kterému se přidává i kapitán Sňozík. " Na hřiště nesmí vběhnout nikdo, kdo by měl rudo před očima. To by se taky mohl ze hřiště dekovat po deseti minutách s červenou kartou," řekl brankář hostí.

Stejně tak i věří v domácí atmosféru, kterou fanoušci Klokanů nejspíše bez problémů vytvoří. " Bez jejich povzbuzování by se nám hrálo opravdu těžko. Vím, že Střížkov se snaží dělat vše proto, aby je od účasti na Strahově odradil. Sám za mužstvo jim mohu slíbit, že na hřišti necháme všechno," slibuje.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Turtenwald, Horáček - Grznár, Andronic, Dobeš, Fenyk - Zoubek, Ibe
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Rychlík - Dian, Štohanzl, Hrdlička, Róth - Škoda, Hartig
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.90 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (pondělí 17:30)
Vrchol podzimu je tady! V pondělní dohrávce 10. kola Gambrinus ligy se v Edenu uskuteční již 270. derby pražských "S".

Několik společných faktorů pojí Spartu a Slavii. Vylepšit své aktuální postavení v tabulce a napravit nezdary v Evropské lize. Slávisté doma totiž utrpěli ostudný debakl 1:5. "Derby je možná ideální příležitostí, abychom ten nepovedený zápas odčinili a rychle si udobřili fanoušky," řekl trenér domácích Karel Jarolím. A bodově naprázdno vyšel i jejich odvěký pražský rival, jenž prohrál v Kodani 0:1. "Vytvořili jsme si šance, což nebývá v takových zápasech jednoduché, jenže propadli jsme znovu v koncovce," míní kouč hostí Jozef Chovanec.

Ani v domácí soutěži se nevede oběma pražským klubům, jak by si představovaly. Mistrovským obhájcům momentálně patří pátá pozice a ztráta na čelo tabulky je sedmibodová. "Oba týmy si asi vstup do ligy představovaly jinak, ale je odehráno jenom devět kol, každý tým se může "trhnout", udělat sérii několika výher za sebou. Ale derby je prostě derby, současné postavení týmů v tabulce na tom nic nemění," uvedl Jarolím.

Sparta sice letos ještě neprohrála, ale kvůli vysokému počtu šesti remíz se musí spokojit se sedmým místem s bodovým odstupem za Slavií. Chovancova parta se pokusí vrátit porážku sešívaným. Ti totiž vyhráli předminulé pražské derby na pražské Letné vysoko 4:1. Trenér Sparty se nedomnívá, že jeho tým bude v mírné psychické výhodě, když Slavia ve čtvrtek inkasovala pět branek během druhého poločasu. "Samozřejmě, pro oba týmy bylo do derby málo času, ale současně v hráčích zůstává motivace rychle porážky napravit. Navíc vždy tvrdím, že poháry jsou něco jiného než dlouhodobá ligová soutěž," prohlásil Chovanec.

Domácím bude chybět trojice zraněných J. Černý, Kaufman a Pekhart. Hostům budou scházet dva marodi Kladrubský s Bergrem. Hrát také nebudou dva slávisté Čelůstka s Hoškem a sparťan Zeman. Ti totiž reprezentují Česko na MS hráčů do 20 let v Egyptě.

Vzájemná bilance těchto soupeřů vyznívá ve prospěch sparťanů. Ti slavili vítězství celkem 123krát, kdežto slávisté 83krát, smírně se rozešli v 63 střetnutích.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Hubáček - M. Černý, Belaid, Ragued, Šmicer - Šenkeřík, Hloušek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Kucka, Hušek, Kalouda - Wilfried, Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.85 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec962112:820
2.FK Teplice954017:819
3.Slavia Praha944114:816
4.Sparta Praha93608:315
5.Baník Ostrava943211:1015
6.1. FK Příbram942310:814
7.Viktoria Plzeň942311:1014
8.1. FC Brno93428:613
9.FK Mladá Boleslav933313:912
10.Slovan Liberec932413:1311
11.Bohemians 190592435:510
12.SK Kladno93159:1410
13.Sigma Olomouc91448:117
14.1. FC Slovácko92168:147
15.Bohemians Praha92077:176
16.České Budějovice91265:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (292)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska proste musime vyhrat nic jineho neberu. Zbrojovka Brno

Reagovat
Bakary3

No Brno po dobrym začátku sbírá zase špatný výsledky, kéž by Příbram něco urvala

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš teda na to derby?

Reagovat
Bakary3

Ne, nejedu. A přiznám se, po tom Lille už neni zrovna chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, škoda.. My určo jedeme.

Reagovat
j_mrazik

Brno má hodně zkušenej střed zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se trápí...vychází to na 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tato liga nepotřebuje žádný komentář natož preview (ne to je samo vtip). Snad jen. No potěš pánbůh to teda upřímnou soustrast. Možná by nebylo špatný v rámci úspor a zkvalitnění ligy, alespoň zmenšit počet účastníků.Na poměry má tahle liga až zbytečně moc účastníků.Jenže v našich končinách by to nakonec dopadlo tak, že by vznikl 2. svaz a konkurenční liga těch ukřivděnejch..jsem si tim naprosto jist...prostě ČR je to všude stejný od politiky počínaje a k frontě u kasy konče.

Reagovat
cetto

Reagovat
cetto

ale to by nebylo špatný, třeba bychom tak měli dvojnásobný počet klubů v Evropě xD

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš to dopadne tak, že tam v brzký době nebude žádnej (bohužel)

1. předkolo ligy mistrů: A.C. Juvenes/Dogana (San Marino) - Sk Slavia Praha(Sparta,Jablonec,Teplice atd.)

1. zápas v (Serravalle) 0:0 a 2. zápas v Edenu(na Letnej atd...) 0:0

na pen. 5:4

nazdar vymalováno...

Reagovat
soukup

Reagovat
soukup

takový typy jako ty, kteří na všecko akorát nadávaj, to je taky prostě ČR

Reagovat
10

Reagovat
10

můžeš se odstěhovat, nikdo tě tady nedrží

Reagovat
smazaný uživatel

Do jisté míry má pravdu. O odstěhování a změně občanství silně uvažuji. A upřímně řečeno, být trochu silnější finančně (do začátku) - už bych byl o 20 kilometrů jižněji.

Reagovat
Hiko

Kéž bychom urvali v Brně bod

Reagovat
smazaný uživatel

bodejž ti přáno....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak baíčku, doufejme, že vyhraješ na slovácku, sice nenam švanciho ale je tam jeden z těch "borců" z bývalého údolí sviní, která byla svého času ve spartě.... Tak držím palce FCB

Reagovat
Radar

Jedem pro tři punkty

Reagovat
centos

Jazda!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 1, Baník 02

Reagovat
Jajinek

Snad už nějaký ten bod ukopou....když jim tam nějaká ta střela zdálky spadne. jsme hodně zvadavej na Rossiho na DM...a hlavně na Nuce, jak ho nahradí v obraně. Proti Jablonci nic moc. Klidně bych dal šanci Kájovi místo Petra v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň SIgma neumí, kór u nich na tom atletickým stadionu. Bod bude mít cenu zlata. Fotbal hrajeme krásný, ale bohužel bez bodů.Jednou to chce pořádný hnus zahrát, a ziskat bod, a pak už to pujde samo.Chce to zlomit.

Reagovat
Jajinek

A dnes by ten hnus mohl přijít, tak kde to od nás nejméně čekají....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jedem FCS.. zkusit 3 body ktere by pomohly.. ale hlavne neprohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku OT.Ivan Hašek: Škoda, že naši nejlepší hráči odchází do zahraničí, čemuž se ale nedá zabránit. V širší nominaci na kvalifikační zápasy jsou však i hráči z naší ligy - Dočkal z Liberce, Klein, Mareš z Teplic, Rajnoch z Mladé Boleslavi, Limberský a Střihavka z Plzně, Škoda z Bohemians. Ze Sparty a Slavie jsou ale v nominaci i Janda, Šenkeřík, Suchý ze Slavie a vacek ze Sparty.

Reagovat
satan_666

co je to za kraviny ty jména?

Reagovat
smazaný uživatel

A taky prý Mário Lička a Václav Kadlec.

Reagovat
Bakary3

Dočkal, Suchý, jestli i ten Lička, budiž Šenky Jinak ? A ten Janda, to je absolutní výsměch, v lize teď běhá málo tragičtějších hráčů, a to jsem ho měl tak rád A copak na to maj fotbalisti jako Vacek, Střihavka, Klein ?.. Ale nezatracoval bych toho Škodu, ten se mi celkem líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice fandím Slávce ale Jandu taky nechápua ten Lička tam je určitě

Reagovat
satan_666

přesně,jakožto Slávista musim říct, že Janda je těžkej výsměch,dlouhodobě neni můj oblíbenec,hraje tragicky, střihavka atd taky nesmysl, Dočkal, Suchý a možná Šenkeřík,jinak nic

Reagovat
soukup

to koho napíše do náhradníků nemá vůbec žádnej význam, protože stejně může povolat i někoho, kdo tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky se dá předpokládat že jsou tito první na řadě jinak snad ani nemá cenu to zveřejňovat

Reagovat
božský John

A lídr ligy nic..aspoň Drsek nebo Pavlík...

Reagovat
smazaný uživatel

...od tebe čekal spíš Mílu P.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to Sigma prolomí v Plzni!

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Zelenka dneska premiérovej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby mohl hrát Švancara to by mohlo pěkně klapat.

Reagovat
Radar

Bohužel vlastní

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Baník musí.

Reagovat
Radar

Baník p*čo musí.

Reagovat
$dolar$

Dneska musime vyhrat, Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeň !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně tak,Plzeň do toho!!!!!!Měla by Sigmu dát,chtělo by to boj o poháry,tak do toho!!!

Reagovat
Radar

početná "skupinka"

Reagovat
Jajinek

Co to hrajem za rozestavení.??..Rossi je v záloze a Janotka na pravé obraně a je to 4-4-2 nebo co?....

Reagovat
Jajinek

tak nakonec hraje Bajer na kraji a Janotky fakt na beku....ale citím šanci na bod, páč Plzeň je fakt tragická...

Reagovat
Jajinek

Tak Plzeň zaslouženě, v druhém poločase ten gól dala, my opět nic a jsme daleko víc v bahně...

Reagovat
Shevchenko

MARIOOO !!

Reagovat
smazaný uživatel

maséééér

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo jak to bude na jare vypadat na strahově?Pry tam kvuli vyhrivani tam ma hrat bohemka, strizkov, kladno a taky sparta kvuli rekonstrukci leny

Reagovat
Radar

Proč je to písmo tak křivě?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď je to kurzívou, nebo moc chlastáš, Radare

Reagovat
Radar

To bylo obojí v sobotu jsem něco měl, ale kurzíva tu musela být.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou opravdu všichni fanoušci Slavie a Sparty tak zdeptaný těma pohárovejma výsledkama, že nikdo ani nepípne o derby? Taky nejsem nadšenej ze čtvrtka, ale tohle je GL. Fakt nikdo? Ani ivosek? Ani jiri-fcb? Ani fantomas, wector, a další slávisti? Dobře. Jak chcete.

SLÁVIE, DO TOHO. JEDÉM. DÁME GÓLA, DÁME. ČERVENOBÍLÁ SÍLA. SEŠÍVANÝ, SEŠÍVANÝ, HEJ, HEJ, HEJ.

Reagovat
j_mrazik

A jak je to s lístkama? Bude plno?

Reagovat
smazaný uživatel

mě tohle derby bere nejméně v historii. Koukat budu, fandit budu, šťastnej za výhru budu, ale jak se nehraje v derby o čelo a týmy nemaj formu, nemá to šťávu

Reagovat
fantomas

Fotbal to asi nebude nejlepší, ale to nasazení snad uvidíme i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už to tak nějak přestává zajímat...

Reagovat
smazaný uživatel

to mě už nezajíma cca 3-4 roky

Reagovat
satan_666

neboj, vyhrajem!!! Červenobílá síla!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tipnul bych remizu, co myslite panove ?

Reagovat
smazaný uživatel

vysoce pravděpodobné. Tipuju 0:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 0.0 sparta neni schopna skorovat a slavie zase projit spartanskou defenzivou, predpokladam velice zazivny zapas ale kdybych se mylil byla by to parada...

Reagovat
Liquid

2:1 pro Slavii Šenky, Šmicer - Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Under jako prase

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim já to vidim na 2:1 pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

remíza jak vyšitá, za to bych dal ruku do ohně... A za druhý, remíza i mě vyhovuje a bude vyhovovat i baníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak Slavka má daleko ofenzivnější mužstvo a na žádnou plichtu hrát nebude , Sparta se asi nikam tlačit sice nebude, ale na 0:0 taky hrát nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

slávie a sparta sou naprosto tragický, budou rádi, když aspoň vystřelí na bránu...Nikdy nebyla remíza jasnější jako dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, ale remíze nevěřim

Reagovat
Bakary3

Remíza neni nikdy jak vyšitá, je to o náhodě..

Reagovat
Bakary3

Tak Studio nám pomalu začíná.. Jak pravil kotel po Lille- Slávisti deerby je náááášéééé...!! Slávisti deerby je náááášéééé.. !!!

Reagovat
j_mrazik

Hoši ani nevíte, jak závidím, že se na to budete koukat... Hniju v práci, tak od vás očekávám solidaritu a popsání akcí.

Reagovat
rufus

Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamić - Vacek, Hušek, Kovba, Kalouda - Wilfried, Kadlec

ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Kreativní střed zálohy.. Ještě, že sem tam nejel..

Reagovat
rufus

Tam ani nikdo jinej neni. Žofčák na kraj zraněnej, Kucka taky.. Moc jiných variant nešlo poskládat, vždyť koukni na tu lavičku: Kozáčik, Hoheneder, Sus, Kuncl, Střeštík, Prudnikov, Holenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně mohl zkusit Folprechta.. Tohle je k smíchu.

Reagovat
rufus

V derby? Já bych byl určitě pro, aby dostával víc šancí, ale hodit ho hned do derby by byl velkej risk. A v lize toho zatim moc neodehrál, takže tyhle zkušenosti by mu chyběly.. ale aspon na lavičku jít mohl

Reagovat
Bakary3

Co já vim, tak v lize nic..

Reagovat
RickNash

kdo je Kovba? - tj. nějaká přezdívka, nebo jméno. popiš mi prosimtě nějak toho hráče... dik

Reagovat
M11

Belorus.. defenzivni zaloznik.. prisel ze Samary

Reagovat
centos

Kde jsou diváci? Na protilehlé je každá druhá sedačka volná.

Reagovat
Radar

No jo slavné derby

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda od Sparty špatné - rozehrávka vázne. Prakticky každá akce rozehraná dlouhým balonem, který seberou Slávisti. Pamič na beku hoří - z jeho prostorů jde jedna akce za druhou. Kalouda mu (světe, div se) vůbec nepomáhá ...

Snad se to zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Černý se zatím víc válí jak hraje ...

Reagovat
fantomas

A Řepka hraje víc rukama jak nohama...

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík hraje dneska asi hokej, mi přijde

Reagovat
fantomas

Furt hraje spíš fotbal než Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Bony pěkně oloktil Suchýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Řepák si to se Šenkym pěkěn dávají . Padne rudá?

Reagovat
M11

pekne choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek je prostě břídil

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle byl určitě faul, ale Jech to nefouká ani na jedné straně, takže OK.

Jinak si sudí říká o pěkné problémy. Jestli se mu to vymkne, za Řepáka neručím ...

Reagovat
j_mrazik

Jak to vypadá s divákama? Plno asi nebude, co?

Reagovat
smazaný uživatel

prý je plno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to vyhrocený...

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No .... Tak tohle byl klasický hokejový strom. Jech si opravdu zadělává na průser

Reagovat
smazaný uživatel

a teď fouknul zase zákrok, co faul nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jasný bránění ve hře a on to nepískne . Co nejdřív očekávám nějaký zákeřnosti

Reagovat
j_mrazik

Sakra, já asi fakt půjdu z tý práce domů... chci vidět, jak se to tam popere.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník a jeho rybičky Pastva pro oči

Reagovat
smazaný uživatel

Krajčík vládne, ale gólama to teda nesmrdí

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tohle Sucháč přepísknul. (asi mu vracel to rezervaný obočí )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gól?

No, jo, goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Bonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Bakary3

Ofsajd, Hubník vadil Vaniakovi..

Reagovat
smazaný uživatel

No, to si ještě prohlídnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ta byla pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Konešně to začal sudí uklidňovat, ikdyž bylo podobných zákroků dnes plno

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Teď teda Šenkeřík pěkně zákeřně nakopnul Řepáka . Ale on mu to vrátí, o to se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych, že mu to vrátil už asi třikrát předtím

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no, kdo v tom souboji vede "na body" by bylo velmi zajímavé zjistit

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Řepa dneska dost slabej, ty dva kiksy v obraně jsem u něj dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je rozhozenej

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried ven, vyhrává moc hlav

Reagovat
fantomas

Šenke.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamíííííííííííííííč

Reagovat
smazaný uživatel

Slávii tam ty balony ze standartek propadají velmi často. To by se dalo využít

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry jsou na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď

Reagovat
smazaný uživatel

uuu škoda. Každopádně další gólvka a zase ze standartky. Trénují to Slavíci vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried ven! Vyhrává moc hlav

Reagovat
smazaný uživatel

Bony dneska zase

Reagovat
j_mrazik

Je to dobrej fotbal? Vyplatí se jet domů a jít zítra ráno do práce od 7?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sparty celkem jo, od nás klasika: v poli ještě ujdeme, v šestnáctce nula, v obraně katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

no, fotbal od Sparty je jen Bony. On je alfou a omegou při všem. Až odejde on a Hubník, bude ouha

Reagovat
fantomas

No katastrofa...vzduchem určitě, ale po zemi (i když to moc sparťani nepraktikujou) to zatím jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale to jako když golman má dobrou jen vyrážečku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ten Kalouda než se pohne ... Větší zrychlení má i babička na vozíku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím bída, dobře hraje Šenky a Milan Černý, celkem ujde Ragued, ale to nestačí. Hloušek zatím celkem marnej.

Reagovat
irik

Sparta . Nelíbí se mi, jak jdou ty svině po Kadlecovi, ani se mu nedivím, že Hubáčka sejmul. Šenkeříč je na poměry neskutečně fotbalový hráč .

Zatím průběh naprosto stejný jako minulý rok - gól ze standartky, pak obrovská šance (loňskou sezonu Kucka), teď už se jen vyvarovat vyrovnávacího gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to zase tak jako pres kopirak protoze loni jsme byli strasne zalezli a gol dali z niceho,letos hrajeme konecne dobre,tak doufam ze se vyvarujeme nejen vyrovnani ale hlavne pasivni hry protoze to bylo to co nas loni zabilo...Kluci,makejte a hlavne pridejte druhej pojistovaci gol jinak dostanu do konce zapasu infarkt

Reagovat
Bakary3

??? A teď nejste zalezlí ??? To snad néé.. A ty nákopy dopředu na nikoho.. I vaši obránci nemaj čas na rozehrávku, jak jsou napadaný a zatim hrozíte JEN ze standartek. Spoustu sparťanů nadávalo na beton Bohemky, ale ted nevidim nic jinýho.

Reagovat
Bakary3

Dodatek- gol byl ofsajd- Hubník byl v ofsajdu a jasně vadil Vaniakovi.

Reagovat
fantomas

Jak řikali několikrát komentátoři, největší problém je finální fáze, ty kombinace předtím bývají slušné. Ve druhý půli prostě přitlačit na pilu a ono to tam spadne, věřim tomu. Ke standardkám, resp. centrovaným míčům a jejich bránění se nemám chuť vyjadřovat.

Reagovat
fantomas

Neměla bejt reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovej online přenos tady

Reagovat
10

komentuje to Čapek, nebo jiri-fcb?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme ovšem,že kvalita je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ten Řepův zákrok rozhodně pentle!

Reagovat
10

jinak ten tah s nasazením dvojice Kovba-Hušek do středu zálohy zatím vychází, Ragued-Belaid se vůbec nedostávaj do hry, stejně tak Hloušek jedinej kdo zlobí je zatím Milan Černý, nejlepší slávista zatím...

Reagovat
Radar

Luxusní choreo slávisti

Reagovat
10

Zelenkovi se hra Slavie líbí, je vidět na koho má vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Kadlec uteče a bude 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Slavia otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem si pro čaj. Uteklo mi ve studiu něco zajímavého? (zbytečná otázka)

Reagovat
fantomas

Jak řikali několikrát komentátoři, největší problém je finální fáze, ty kombinace předtím bývají slušné. Ve druhý půli prostě přitlačit na pilu a ono to tam spadne, věřim tomu. Ke standardkám, resp. centrovaným míčům a jejich bránění se nemám chuť vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, ten Kalouda je fakt tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

černý to fakt zkoušel na pentli? To nemohl myslet vážně

Reagovat
fantomas

Tak on nespadl jen tak...buď mu do ní on kopl, nebo mu Blažek plácl pravačkou do kopačky...to šlo vidět. Ale penalta fakt né.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě spíš šlo o to, jak s sebou v letu a na zemi mlátil jak hadrovej panák. Jak chtěl jako zvíraznit, že byl sestřelen a nepadá sám

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě...v takový rychlosti, takle zkroucen, taky bys neletěl jak Čáslavská.

Reagovat
Bakary3

Vždyť si to Belaid udělal sám.. To je blb ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se ve fotbale udělují karty za následky? Tohle Jech podělal

Reagovat
fantomas

Hloušek fakt neviditelnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo taky velmi tvrdé. Skoro bych řekl, že tohle bylo žlutější

Reagovat
$dolar$

Proc tam ti slaviste hajlujou?

Reagovat
Radar

Jsi si jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

Jech je dement. V první půli to pouští naprosto všechno a teď zase všechno píská. Naprosto naopak, jak by to mělo být

Reagovat
fantomas

Teďka brzdit - už je pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

všakj to píšu. Měl si zjednat respekt na začátku. Teď už na něj budou tak maximálně hráči držkovat

Reagovat
$dolar$

Repka je cura° - to jsou ale fanousci

Reagovat
Bakary3

No, mohli si to odpustit, ale.. možná to neni úplně nepravda..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Bakary3

Hale, já sám bych mu to neřek, ani bych to z kotle nezařval, ale jiný lidi.. a Řepka neni zrovna miss sympatie..

Reagovat
$dolar$

Wow Belaid

Reagovat
fantomas

To je demence. Dyť ti hráči vůbec nechtěj hrát, soustředěj se jen na to, jak soupeři udělat co nejvíc šrámů.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Bony a jeho nulový přehled

Reagovat
smazaný uživatel

ou. Tak tohle bylo žluté až za ušima. Šenkeřík

Reagovat
fantomas

Se ho ani nedotk!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem mislel, že jsi mladý zobák, ale koukám, že už ti stářím neslouží oči ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel

Reagovat
fantomas

Dvakrát sem si to přetočil...no way.

Reagovat
fantomas

No fuj...takovej "chlapák" a skácí se jen tak bez dotyku.

Reagovat
smazaný uživatel

hayzle

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík vs Řepka.. to bude ještě zajímavý

Reagovat
$dolar$

Nechapu ze zrovna vy dva - jiri a fantomas nejste na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, Kalouda by měl odevzdat kopačky a vůbec všechen erár a jít už třeba někam DO PRDELE

Reagovat
GEGE

Ta Slávka je tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

UF

Reagovat
smazaný uživatel

To si zasloužilo gol, krásně koplý

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Wow Belaid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Kalouda čumí, kam letí balon a neudělá krok, aby ho chytnul. Je na zahrabání někam do země

Reagovat
smazaný uživatel

tak, teď by to chtělo trochu zapnout. Smrdí to sešitým gólem

Reagovat
fantomas

Vasiljevič pro mě zatim nejlepší Slávista.

Reagovat
Radar

U mě vede Černý

Reagovat
fantomas

Spolu s ním, ano.

Reagovat
Bakary3

Doufám, že Milánka Černýho ty volové povolaj do repre..

Reagovat
GEGE

200 pro plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hohenender

Hubník

Reagovat
Jajinek

Už dlouho jsem neviděl někoho v takové knedli, v jaké je momentálně Kalouda....nejhorší hráč na hřišti, co občas kopne dobře standardku.

Reagovat
fantomas

Bony je docela individualista, koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně. Dohrajeme těch 20 minut u rohového praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Černý má nějaké problémy se stabilitou a to celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

štístko na pažit!!!!!!!!! na co jarolím ještě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Vláda Šmicer, přál bych mu aspon ještě tuhle sezonu bez zranění Snad bude hrát jako za starejch časů za LFC

Reagovat
j_mrazik

šmicer jde rozhodnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník

Reagovat
j_mrazik

Už se těším, až poputuje zpět do Ruska. Vasilijevič hrál?! Jsem si nevšiml.

Reagovat
GEGE

Hloušek.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si docela koleduje o gol

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuu to je tlak. Hohen je kokot

Reagovat
GEGE

Reagovat
j_mrazik

Jak citron pánové, jak citron!!!

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu krásná akce

Reagovat
j_mrazik

Řepka je tragickej, nebýt Hubníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Koleda, koleda, Štěpáne ...

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuf

Reagovat
fantomas

To už musí bejt goooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič až na nějaké výjimky hoří celý zápas

Reagovat
j_mrazik

Vacek je zasranej judista!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten Vacek tam jasne drzel

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej tlak

Reagovat
j_mrazik

Pornoherec na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Holenda teď hnus

Reagovat
fantomas

Oooh, len sa trela...

Reagovat
j_mrazik

Stoper sparty kulhá... to je šance.

Reagovat
smazaný uživatel

HMMMMM Šenkeřík. To se fakt nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka jasne lepsi, Sparta nepredvedla vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale šancí jsme moc neměli, tlak k ničemu.

Reagovat
j_mrazik

Konečně ho vyhodil, vocasa...

Reagovat
fantomas

Pepiku, nedej se!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pokuta, zavřené hřiště a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, taková láhev je horší jak dýmovnice

Reagovat
fantomas

Kelímek! Ještě horší!

Reagovat
fantomas

A pokuta, zavřený Chovanec a bude tuplovaný klid.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
fantomas

Však jo, sem jedině pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnín dostane kolenem a dostává kartu

Reagovat
j_mrazik

Šmicer měl jít asi ven...

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, škoda. Jinak Vaniak není ve své kůži, koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Super, zkusme to pro změnu vzduchem

Reagovat
smazaný uživatel

Bonyho zápas (s mocnou pomocí Hubníka)

Reagovat
10

Kušnír taky hodně dobře dneska, Hlouška smazal úplně

Reagovat
fantomas

Bony tancujeee...

Reagovat
smazaný uživatel

uf, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, musím se utěšovat tím, že Sparta zas doma zplichtí s nějakou Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to si rikam taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvědavej, co KJ.

Reagovat
smazaný uživatel

jezdili po zadku nikdo jim nemuze nic vycitat

Reagovat
irik

slávije byla lepší, slávije tlačila, slávije měla míň šancí, sůlávije prohrála.

Hezky Sparta . Jen škoda, že jen o gól.

Reagovat
10

reprezentant Hloušek? kterej to byl? nebo on nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír mě hodně překvapil. Vždycky jsem ho sledoval, jak zazmatkoval a poslal míč kamsi do řitě, ale dneska výkon sezony.

Reagovat
10

já na něj měl stejnej názor, myslím, že každej, protože tak opravdu hrál...ale poslední zápasy šel fakt nahoru, je vidět že má sebevědomí a hlavně vzadu se zlepšil neuvěřitelným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru jsem nečekal, ale jo, když jinak nedáte, tak já ji teda beru . Výkon nic moc, ale taktika byla asi dodržena do puntíku - dobrá obrana, brejky a standartky .

Slávie v poli celý zápas lepší, ale Sparta určitě nebezpečnější. Zápasu by slušela plichta.

Nejlepší hráč Bony, druhý Hubník, třetí Kušnír, který vymazal Hlouška. V anketě "O nejhorší Sparťana" si to prsa na prsa rozdali Hohenender, Pamič a Kalouda. Kdo vyhrál? To nechám na každém ...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Kalouda, i když ty standardky měl luxusní.

Reagovat
10

Karel Jarolím: kdyby to skončilo obráceně, tak by to utkání skončilo našim vítězstvím...

Reagovat
smazaný uživatel

To řek?

Reagovat
10

před pár vteřinama

Reagovat
smazaný uživatel

je dost vykojenej, ale to je vcelku jasné

Reagovat
10

sorry, to neměla být reakce...jinak ty tři asi víceméně nastejno, ale vyhrálo se, tak bych to neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

A proto...SPARTA PRAHA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska opět slabota. Naši nejlepší hráči Černý, Suchý a Šenky, slušně Vasiljevič, naopak ve druhý půli hrál strašně Ragued. Hodně špatný Vomáčka a zejména Hub. Hloušek absolutně vymazanej. Jsem zvědav, co KJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Kusnir uplne vymazal MEGASTAR Hlouska,Repka se nenechal vyprovokovat tim sracem Senkerikem,Blazek naprosta jistota spolecne s Hubnikem (boze co my si bez nej pocneme?),chvalim kazdyho a zvlast proto ze i bez Zemana a Zofcaka jsme slavii krom 15minutovyho tlaku absolutne k nicemu nepustili

Reagovat
fantomas

S tim provokovánim to bylo naprosto oboustranný, takže - Řepka se vyprovokovat nechal, jen mu to, světe div se, procházelo.

Reagovat
10

myslím, že ke kartě měli stejně blízko

Reagovat
fantomas

A řikám snad něco jinýho.

Reagovat
10

sorry, teď mi to teprve došlo...mám rudo před očima

Reagovat
fantomas

To je hlupák ten reportér. Co mu asi řekne na informaci tisku, že je ohrožen...

Reagovat
centos

Ony ty otázku jsou vesměs furt stejné a nejde na ně odpovědět nic krom frází, které nikoho nezajímají.

Reagovat
fantomas

No tohle byla inovace, ale fakt zbytečná...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nezlob se na mě, ale mě ta otázka přijde naprosto normální. Proč o tom pořád spekulovat, když se může rovnou zeptat?

Reagovat
fantomas

A je to snad na něm? Jistěže mu řekne, at se zeptá jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ano, ale prostě se o tom mluví, tak to má ten reportér přejít?

Reagovat
fantomas

Jo..to je téma do studia, ne na interview s tim dotyčnym.

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ve studiu řeknou: "nikdo do toho nevidíme. Je to otázka na vedení Slávie." a další obecný kecy. Já jsem spokojený, že se zeptali rovnou Jarolíma a z odpovědi jsem vcelku vyrozuměl, že je posraný až za ušima

Reagovat
fantomas

Wow, mistr dedukce.

Reagovat
Radar

Jak ta otázka zněla?

Reagovat
fantomas

V tisku se hovoří, že jste prý v ohrožení, že byste mohl být odvolán. Je to tak? - Nák tak..

Reagovat
fantomas

Kdyby řek "co na to říkáte", je to v pořádku, ale on se ho vyloženě ptal, jestli je to pravda nebo jen fáma.

Reagovat
smazaný uživatel

slovíčkaříš. Naprosto zbytečně slovíčkaříš. Prostě se ho zeptal na aktuální téma a já na tom fakt nevidím nic špatného.

Reagovat
fantomas

Slovíčkařim? Ty tam ten rozdíl nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě narazil na problém a jestli se zeptal, zda je to pravda, nebo co na to Jarolím říká, to je vcelku jedno. Z Jarolímovi odpovědi jsem já odečetl, že to pravda je a že se mu to moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Kusnire spartani se ti klani Skvele obrana super brejky,neuveritelny Bony az se nam vrati Kucka,Klada tak bude snad hrat i zaloha konecne

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal nic moc mělo to sice náboj ale nějak mě ten fotbal nenadchnul ze Slavie dobře Černý,Suchý,ze Sparty dobře Kušnír,Bony,Kadlec,Hubník to co předváděl Kalouda se nedá komentovat Hohenender je nefotbalista a Vacek hroznej spratek zápas nic moc

Reagovat
10

Kušnír hráč zápasu

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele