Gambrinus liga - preview 9. kola

17.09.2010, 08:40, aktualizováno 20.09.2010, 09:13
Previews
Deváté kolo Gambrinus ligy dnes uzavírá derby pražských "S". Domácí Slavia do něj vstupuje až z osmé příčky, Sparta je průběžně třetí, hlavně je však povzbuzena výhrou v Evropské lize nad Palermem.
Slavia Praha - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
274. nejslavnější derby předznamená výkopem Tereza Maxová, která na zakončení "Teribear" kola slavnostní kop trénuje. Poté se diváci mohou těšit na hodinu a půl nervů, přibližujících se infarktů a slz štěstí či smutku.

Na 210 osob a kamerový systém bude bdít nad přítomnými diváky, kteří budou při vstupu muset předložit průkaz totožnosti. Menší nepříjemnosti u vchodu na stadion si pak vynahradí dva vybraní fanoušci, kteří si před zápasem zahrají virtuální derby. Zatím se počítá s přibližně dvanáctitisícovou návštěvou.

Slávisté přivítají svého úhlavního rivala v nepříliš skvostné formě. Po výtečném obratu v Brně čekají už čtyři zápasy na plný počet bodů, naposledy urvali v Hradci bod především díky brankáři Vaniakovi. Svěřenci trenéra Jarolíma nepředvádí v Edenu žádnou extratřídu a během čtyř představení vyhráli pouze nad Mladou Boleslaví.

Sparťané nezačali svou ligovou sezónu výjezdů zrovna dobře a všechny body nechala v Hradci i v Českých Budějovicích. Následně si ovšem připsali těsnou výhru v Příbrami a v Brně nasázeli pověstného "bůra". V posledním hraném kole udolali na vlastním stadionu Jablonec a v průběhu týdne si v domácím prostředí poradili i s Palermem. Forma se tak zdá být na straně hostů.

Slavia čeká na ligové vítězství nad Spartou bezmála dva roky. Doma pak v nejvyšší české fotbalové soutěži vyhrála naposledy v roce 2005. Tento zápas si ze současného kádru pamatuje pouze Vlček a Jarolím. V loňském roce vyhrála Sparta nejtěsnějším rozdílem díky trefě v prvním poločasu. Na Edenu trestal Raguedovu chybu Bony Wilfried.

Specifický zápas sehraje v sešívaném dresu Kisel, který působil ve Spartě čtyři roky. Dnes bude chtít, aby oslavovali domácí fanoušci. "Ten zápas chceme vyhrát. Já osobně bych si to moc přál a byl bych moc šťastný," prohlásil. Na druhé straně se hodně mluvilo o odchodu bývalého kapitána Brabce, který se brzy poté dostal do Sparty. "Já i celé mužstvo se těšíme a uděláme všechno pro to, abychom derby zvládli," mluví podobně i motivovaný stoper hostů.

Absence jsou na obou stranách minimální. Hloušek, Naumov a Kaufman chybí trenéru Jarolímovi delší dobu, jinak se do zápasu nepodívá Zákostelský. Nejistý je však také start útočníka Vlčka, který kvůli kolenu netrénoval zcela naplno. Hušek a Kušnír jsou zase v dlouhodobé evidenci sparťanských marodů, ke kterým se může přidat i Vacek s Hejdou. Ti kvůli poranění nehráli ani zápas Evropské ligy ve čtvrtek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - M. Černý, L. Jarolím, Kisel, Ragued, J. Černý - Hora.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Brabec, Řepka, Pamič - Kladrubský - Sionko, Kucka, Kadlec, Podaný - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.85 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Ústí nad Labem - České Budějovice  (neděle 15:00)
Ústečtí fotbalisté budou skládat reparát za minulé hrubě nepovedené kolo doma proti Českým Budějovicím, kterým se také zrovna dvakrát nedaří. Jihočeši nedokázali dvě utkání v řadě bodovat.

V doslova noční můru se proměnilo utkání doposud suverénní Plzně s nováčkem z Ústí. Západočeši si s Ústím zahráli na "kočku a myš" a drtivě vyhráli 7:0. Ústí tak poznává, co je to hrát nejvyšší českou soutěž. Samozřejmě ambice Ústí nejsou nikterak nereálné. "Jediným cílem je záchrana, která by byla obrovským úspěchem," řekl trenér Svatopluk Habanec. Na "domácích" Stínadlech by potřebovali Habancovi svěřenci získat alespoň bod a přilepšit si v tabulce. Proti Budějovicím, kterým se zrovna nedaří, by to molo vyjít.

9. kolo proti Českým Budějovicím bude ve znamení charitativní akce. Projekt TERIBEAR z Nadace Terezy Maxové dětem se spojil s ČMFS a výtěžek utkání Ústí nad Labem - České Budějovice tedy půjde na dobročinnou věc.

Českobudějovičtí se poměrně dlouho drželi bez porážky, jenže poslední dvě ligová kola už nevyšla. Nejprve doma Dynamo nestačilo na Plzeň (0:3), a poté vyšlo naprázdno i v Uherském Hradišti (2:0).

"Góly, především dávat góly. Zlepšit ofenzivní část. Teďko trochu zaostáváme v té ofenzívě. Jsme málo nebezpeční v pokutovém území. V minulé sezoně nás zachraňovali standardní situace, které se nám teďko taky nedaří," hledal příčinu posledních neúspěchů trenér Jaroslav Šilhavý.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Polák, Džuban, Valenta, Janů - Franc, Doležal, Zachariáš, Martykán, Volek (Benčík) - Jindráček.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lencevič, Žižka - Otepka, Černák, Lengyel, Hudson - Ondrášek, Mezlík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.95 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Brno, povzbuzené vítězstvím v Teplicích, tentokrát doma přivítá fotbalisty Bohemians 1905, kteří se v tabulce pohybují na desáté příčce. To domácí tým je až předposlední.

Večeřův výběr v uplynulém osmém kole bodoval teprve podruhé. Připsal si letošní druhou výhru a už není aktuálně nejhorším týmem nejvyšší soutěže. S Ostravou si hráči Brna prohodili poslední dvě pozice. Před nimi však stojí další meta - opustit sestupové pásmo a to se jim může podařit, pokud v neděli porazí "klokany". "Nálada v týmu i ve vedení se po teplickém úspěchu výrazně zlepšila. Ale v domácím prostředí jsme pod tlakem, naopak soupeř nemá co ztratit. Pokud chceme uspět, tak si musíme pohlídat brejky soupeře a standardní situace Kaufmana," uvedl trenér domácích Karel Večeřa.

Bohemians se venku dlouhodobě nedaří. Víte, kde naposledy vyhrála Bohemka na soupeřově hřišti? Na jaře v Brně. A na místo činu se nyní vrací. "Věřím, že jsme schopni dobrý výkon z posledního utkání zopakovat a v takovém případě nejsme bez šancí," připomněl vítězství svého mužstva nad Příbramí kouč Zelenobílých Pavel Hoftych.

Brněnské Zbrojovce bude v neděli chybět potrestaný Polách a kvarteto zraněných Dvorník, Šural, Kovačevič a Kalabiška. To hosté budou postrádat pouze zraněného Cseha.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Hudec, Trousil, Husár - Michálek, Dostálek, Rýdel, Střeštík - Rabušic, T. Došek.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, D. Nešpor - Moravec, Držík, Kaufman, Štohanzl - Hartig, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.10 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (neděle 17:00)
Teplice v devátém kole nejvyšší české soutěže zajíždí do Mladé Boleslavi, kde tamní tým touží po odvetě za jarní vzájemný zápas.

Severočeši před týdnem přišli o svou vítěznou sérii, která trvala tři zápasy. Právě proti trápícímu se Brnu ji ztratili. Na předchozí duel tedy chtějí zapomenout a v neděli se znovu naladit na vítěznou notu. "Herně to s Brnem bylo dobré a můžeme se od toho odpíchnout. Rádi bychom se vrátili k té úspěšné sérii, která Brnu předcházela," přeje si trenér hostí Jiří Plíšek.

Takové potěšení jim nebude chtít dopřát domácí Mladá Boleslav. Ta totiž nezapomněla na sporný moment z posledního vzájemného zápasu na jaře, kdy Teplice vyhrály díky penaltě, která se podle slov mladoboleslavského trenéra Karla Stannera neměla kopat. "Chceme Teplicím odvést jarní těsnou prohru z penalty, která být neměla," řekl Stanner, jenž v tomto týdnu přivítal novou posilu záložníka Radka Šírla. Ten ukončil své angažmá v ruském Petrohradu.

Mladoboleslavští budou postrádat v sestavě čtveřici zraněných Johanu, Zahustela, Kyselu a Hrdličku, hrát také nebude Bulut, jenž plní své reprezentační povinnosti u jednadvacítky. To Teplice řeší pouze otázku, zda se na hřišti objeví Ljevakovič.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski, Rolko, Fabián - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Chramosta, Řezníček.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Matula, Hošek, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Kalivoda, Stožický - Mareš, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
V dalším zápasem "Teribear" kola přivítá Na Litavce domácí Příbram Slovácko. Oba týmy překvapily v druhém kole Ondrášovka Cupu, po vypadnutí z poháru se povedlo udobřit diváky pouze Slovácku.

To porazilo díky dobrému výkonu nepříjemné České Budějovice 2:0 a ukázalo, že na domácím trávníku opravdu umí. Zároveň tak ukončilo sérii čtyř zápasů bez vítězství. Horší už je situace při výjezdech, která pokračuje už z loňského ročníku. Letos je Slovácko posledním týmem, který si ještě nepřivezl bod. V Příbrami navíc nikdy nevyhrálo. V sobotu se ale, podle slov trenéra Soukupa, nebude chtít spoléhat pouze na brejky.

Jestli chcete vidět ligové góly, rozhodně nejezděte na zápasy svěřenců trenéra Hřídela. Za osm utkání padlo pouze devět branek, ve čtyřech domácích zápasech pak drží opravdu neatraktivní skóre 1:1. Po pohárové porážce v Písku navíc neuspěli ani na Edenu proti Bohemians a potřebovali by tak zopakovat loňskou výhru 2:0.

Nejistý start v dresu hostí má Aleš Urbánek a Vít Valenta, kteří se v předešlém zápase poranili. Příbramským by zranění neměla komplikovat poskládání stejné sestavy jako v Edenu.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Ricka, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Borek, Pleško - Huňa, Wágner
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Mezlík, Košút, Kuncl - Fujerik, Kordula, Volešák, Reinberk - Švancara, Nestorovski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (sobota 18:00)
Před samotným startem nové ligové sezony by v zápase Ostrava - Hradec Králové byl jasným favoritem právě domácí tým. Situace je ale úplně jiná. Místo toho, aby atakoval čelo tabulky, tak se krčí na posledním místě tabulky.

Kdo by to řekl, že třetí mužstvo loňského ligového ročníku se bude takto trápit. Baník, jenž měl opět vysoké ambice, zatím prožívá svou nejhorší sezonu v klubové historii. Po pěti prohrách v řadě se totiž propadl až na samotné dno tabulky. A aby toho nebylo málo, tak svěřenci trenéra Miroslava Koubka byli vyřazeni již ve druhém kole tuzemského poháru. Vedení klubu přesto stále věří Koubkovi, že své svěřence postaví na nohy. Šéf Baníku Tomáš Petera se dokonce nechal slyšet, že jeho tým neprohraje ani jednou v následujících sedmi zápasech. První překážkou bude jedenáctý Hradec. "Jakákoliv slova jsou tady zbytečná. Bereme jedině vítězství," řekl ostravský trenér.

To Hradec, který se letos vrátil do nejvyšší soutěže, může být s průběhem sezony spokojen. Nyní čeká hradecké fotbalisty cesta na ostravské Bazaly, kde ještě nikdy nevyhráli a navíc se jim venku dlouhodobě nedaří. "Samozřejmě jsme soupeře sledovali a rozhodně hraje lépe než ukazují výsledky. Přes čtyři inkasované góly v Liberci a na Spartě mají velice kvalitní obranu a největší zbraní je pohyblivost záložníků," uvedl na soupeřovu adresu kouč hostí Václav Kotal.

Domácí nebudou moci počítat s distancovaným Markem a otazníky visí nad startem ostravského Šmejkala a hradeckého Kasálka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Frejlach, Hušbauer, Lukeš - Fantiš, Varadi, Pilík.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Karal - Fischer, Janoušek, Kocourek, Poděbradský - Pilař, Dvořák, P. Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.30 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slovan Liberec  (sobota 18:20)
Do Olomouce zavítá Liberec, který se pokusí přerušit ligovou neporazitelnost domácího celku. Hanáci by rádi neprohloubili bodovou ztrátu na vedoucí Plzeň, ta totiž v páteční předehrávce vyhrála v Jablonci a upevnila si své vedení v tabulce.

Devět bodů ztrácí na lídra tabulky, pokud chce držet vražedné tempo plzeňských fotbalistů, musí olomoucká Sigma splnit úlohu favorita v domácím zápase s Libercem. "Je to taky ofenzivně laděné mužstvo podobně jako naposledy Mladá Boleslav. Směrem dopředu tam má nebezpečné typy hráčů, ať jde o Štajnera, Keriče, Nezmara. My snad budeme více produktivní v koncovce," prohlásil hanácký trenér Zdeněk Psotka, na jehož svěřence se nebezpečně dotírají týmy Sparty a Mladé Boleslavi.

Liberec odjíždí na Hanou v optimální pohodě, když v uplynulém kole rozstřílel trápící se ostravský Baník 4:1. Nyní si troufá na dosud neporaženou Olomouc, na níž ztrácí šest bodů. "Zápas je pro nás velkou výzvou. V ofenzivě budeme aktivní, což je nám vlastní," prozradil trenér Severočechů Josef Petřík, jehož týmu patří v tabulce sedmá příčka.

V sestavě domácích se neobjeví zraněná dvojice Kučera s Melinhem, zatímco hosté budou postrádat oba marody Nezmara a Zemana. Nejistý je také start trojice libereckých hráčů Fleišmana, Vulina a Martana.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Bajer, Rossi, Navrátil - Petr, Hubník, Šultes.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Fleišman - Vácha, Papoušek, Gecov, Bosančič - Kerič, Štajner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.50 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (pátek 18:15)
V páteční předehrávce 9. kola se pokusí před televizními kamerami fotbalisté Jablonce na svém hřišti ukončit ligovou neporazitelnost Plzně. Západočeši vévodí tabulce s komfortním šestibodovým náskokem.

To Jablonec, úřadující vicemistr ligy, obývá páté místo s jedenácti body a dvojnásobnou ztrátou na vedoucí Plzeň. Tento zápas bude i odvetou za finále loňského domácího poháru, v němž Plzeň zvítězila 2:1. To jsou páteční cíle severočeského týmu vedeným trenérem Františkem Komňackým. "Abychom zastavili Plzeň, musíme podat nadstandardní výkon, pohlídat rychlé přechody do útoku a dát si pozor na Pavla Horvátha. Pokud k tomu přidáme morálku, pak máme šanci," uvedl Komňacký.

Plzeň doslova válí. Nejen, že nejvyšší soutěž vede s pohodovým náskokem, ale skóre u Vrbova týmu se nedá rovnat s ostatními kluby. 24 vstřelených branek, což jsou v průměru tři góly na 1 utkání. Druhý tým s nejvíce vstřelenými brankami je Olomouc. Ta má o devět méně. Ale nejvíc si zastříleli hosté v uplynulém zápase proti Ústí nad Labem, kterému nasázeli sedm gólů. Nyní čeká Západočechy mnohem těžší soupeř. "Čeká na nás mnohem konsolidovanější kádr, určitě nám Jablonečtí nedovolí tolik útočit, i když se o to samozřejmě budeme snažit," řekl plzeňský trenér Pavel Vrba.

U obou týmů nejsou hlášeny žádné absence.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Zábojník, Drsek, Jablonský - Vošahlík, Pavlík, Jarolím, Kovařík - Lafata, Pekhart.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář - Bakoš, Rezek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.30 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň871024:522
2.Sigma Olomouc844015:516
3.Sparta Praha850314:515
4.FK Mladá Boleslav842211:614
5.FK Jablonec832310:911
6.FK Teplice83239:1011
7.Slovan Liberec824211:910
8.Slavia Praha82429:1010
9.1. FC Slovácko83149:1110
10.Bohemians 190582338:109
11.FC Hradec Králové82335:89
12.1. FK Příbram82333:69
13.České Budějovice81525:98
14.FK Ústí nad Labem82245:168
15.Zbrojovka Brno82068:206
16.Baník Ostrava81256:135

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (345)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Remíza? Nějak mi to nesedí. Myslím, že tenhle zápas má na víc, než na remízu. Třeba takový výsledek 2:4 by byl moc pěknej

Reagovat
j_mrazik

Plzeň vede ligu o 6 bodů?! UAU

Reagovat
jhony16

uz o 9

Reagovat
smazaný uživatel

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 2

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 0

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1

FK Ústí nad Labem - České Budějovice 0

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 0

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905 1

Slavia Praha - Sparta Praha 1

Je to spíš přání a k dokonalost by tomu chybí výhra Jablonca, ale na to se bohužel spoléhat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt jenom přání...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

a na výhru Slavie dá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ste si všichni tak jistí tím, jak ty zápasy dopadnou, tak jak to že se už dávno netopíte v penězích za vyhrané tikety? Jablonec v pohodě může vyhrát, stejně tak Slávia, v lize se už staly divnější věci. Zvlášť když Plzeň 18 z 22 bodů získala se soupeřama mimo elitní šestku a v derby se může stát skoro cokoliv.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to beres podle toho proti komu hrali tak to by meli mit se soucasnou formou ligu vyhranou jak nic :) navic se koukni na ty tvoje tymy z elitni 6 jako treba banik slavie teplice ... dyt hrajou bidne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ani Slávia nejsou do šestého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec bude velký test pro Plzeň. Pokud se nepletu, tak kromě Sparty, která byla ve srabu, a Olomouce tak letos ještě ani nehráli s pořádným soupeřem. Myslím si ale, že je dost reálná i výhra Plzně a nejsem si jistej, že Jablonec na ně bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hráli s Libercem. Ale těžko říct, jestli to byl pro Plzeň ten správný test.

Reagovat
raduinho

2:1 pro Jablonec

Reagovat
$dolar$

Docela by me zajimalo, kdo dela ty predpokladane sestavy, kdyz Plzen letos jeste jinak jak 4-5-1 nehrala...

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ta pomlčka je tam blbě, jinak to je ok což se stát může, protože oba to útočníci sou

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY !!

Reagovat
smazaný uživatel

STEVE BLOOMER'S WATCHING!

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Piták zůstává v Jablonci,no asi škoda pro Hradec

Reagovat
Losinho

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0:2

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 1:1

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 2:0

FK Ústí nad Labem - České Budějovice 0:0

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 2:1

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905 1:0

Slavia Praha - Sparta Praha 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejraději bych viděl sestavu

----------------Blažek-----------------

Adiaba---Řepka----Brabec--Pamič

---------Kucka------Kláda-----------

Podaný-----Matějovský-----Kadlec

----------------Bony-------------------

Ale zase.. S tím, že by Kadlec byl spíše falešné křídlo a hrál by spíše podhrotového útočníka.. Matějovský volný hráč a Podaný leštil lajnu.. Pamič by holt musel levou obhospodařovat skoro sám.. Sionko se mi už dlouho vůbec nelíbí, možná je čas ho posadit. Podaný si vyloženě o sestavu řekl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny takhle bys to videl ty a ja asi teda ne protoze ja myslim ze Libor hrat derby proste musi a posadit ho zrovna v derby to bych nepovazoval za stastny tah i kdyz bude strasne hecly a muze to byt mozna ke skode (jeho zajimave vzrusovani nad kazdym zakrokem na nej )

Takze ma prognoza je bud takhle bych to asi videl nejradsi

------------Blazek-------------

Adiaba--Repka-Brabec----Pamic

Sionko---Klada---Matej----Podany

-----------Bony-----Kaca---------

Realita je dle me takova

----------Blazek-------

Adiaba----Repka---Brabec---Pamic

---------Kucka------Klada----------

Sionko------Matej---------Kaca

-----------Bony----------------

Reagovat
smazaný uživatel

Dle me bych spise mozna nechal odpocinout Kucku si myslim ze jemu pauza jen prospeje i kdyz ho mam zase na druhou stranu strasne rad a derby bez nej no nevim no ...Kurna po delsi dobe je sestava Sparty velice necitelna

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka přeci týden odpočíval..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo myslis ze Pepek nepodlehne verejnosti coz umi mistrne A da Kladu na pravo ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dost možný.. a možná by to nemuselo být na škodu, protože Adiaba je dopředu strašnej a řekl bych, že teď bude muset útočit daleko víc než proti Palermu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Jirka zahral dobre a ne jako Mistr Sveta tak by nebylo co resit ale on zahral takovym stylem ze by tu Slavii snad prevalcoval sam ted s takovym vykonem, navic jak ho znam bude hecly jako svina ..Zas si rikam skoda ho nedat do toho stredu a Adiaba bude holt branit no nebo kdo vlastne by hral na Adiabu ?Jarda Cerny anebo Milan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem totiz videl Slavii videl prvne jako sledovat komplet zapas v Hradci a jsou pro me absolutne necitelni vubec nevim kdo by mohl hrat tak vim ze urco neposadi ze zalohy Cerne oba dva ale kdo dal tak asi Ragued a Kisel to znamena Jarda zleva? a vepredu kdo Vlcek? s kym s Horou nevim? V Hradci hrali na 5 s Koresem a ten se me teda vubec nelibil pochybuju ze nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je hodně nečitelná.. Ta kolikrát ani sama neví co hraje..

Reagovat
goodbay

myslím, že momentální ideální sestava slávie je asi tahle(slávisti neukamenujte mě):

Vaniak - Čelůstka, Koubský(Ragued), Trapp, Huváček - Ragued(Dembelé), Jarolím(Koreš) - Kisel, J. Černý, M. Černý - Vlček(Hora)

Reagovat
Losinho

Jen bych podotknul, že není ideální, ale bohužel pravděpodobná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já dal do vysněný sestavy taky Adiabu a nechal hrát Kládu Ale neřekl bych, že by to bylo až tak špatný řešení, ten střed máme obsazenej fakt kvalitně.. Hlavně aby nehrál Niklas. A myslim, že oni si přebíhají, ne? Spíš ale Jaroslav s Kiselem..

Reagovat
smazaný uživatel

No takhle ja jsem urcite pro Adiabu protoze Jirka musi hrat Stred to jinak nejde po takovem vykonu..........No takhle mozna prebihaji protoze Jarda ma asi dle me volnou pozici na hristi bych rekl.... Ale zapomnel jsem vul na Jarolima takze ze by hrali Jarda Cerny---Rague---Jarolim----Kisel-----Milan Cerny vubec nevim Kurna kde je nejaky slavista?

Reagovat
Losinho

zde

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nam to rozepis jak to vidis musim jit na veceri

Reagovat
Losinho

Tipuju to takhle:

.............................................Vaniak............................................

........Čelůstka...........Trapp...............Koubský.........Hubáček......

.......M.Černý......L.Jarolím....Ragued........Kisel.......J.Černý........

.............................................Vlček..............................................

Ale přece jen je tu KJ, takže nakonec může ta sestava vypadat úplně jinak. Šanci na základ má i Belaid, Hora, Koreš nebo Vyhnal. Vlčkův start je nejistej, má problémy s kolenem. Mimo hru jsou Zákostelský, Hloušek, Naumov a Kaufman.

Reagovat
Losinho

Jarda

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka na lavičce a Sionko v základu? To je dost trhlý.. Sionko je úplně bez formy, hraje strašnou tužku a to dlouhodobě, je sice možný, že se může zlepšit, ale spíš to vidím tak, že toho strašně zkazí, a pak ještě dostane červenou za kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja vim ja vim jenze ve stredu mame hroznou konkurenci zato na pravem kraji bud Zofcak anebo Sionko a ze by tam strkal pres nohu Podaneho to je nepravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

by to měl parádně na střelu.. A ještě k tomu, vždyť Sionko taky centruje častěji levou nohou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci rici z pohledu Pepka nemozny bych rekl ze by nechal Libora na lavce a ja bych ho taky nechal hrat ale zaskocil jsi me s tim jakou kope Libor no vim ze dokaze obema ale kterou casteji no pravou dal vice golu co si vzpominam za Spartu ale centr zvladne urco obema i kdyz ted spise hubou dava centr jen

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych řekl, že on se většinou zastaví, zasekne a až pak dá centr.. Takže by to pro Podanýho nemusel být problém.. Sionko je dobrý hráč, ale bez formy. Navíc se z něj stává rapl, fakt bych se bál o červenou..

Reagovat
Kepy_FCB

marty9637 - stalingrad

vy neznáte službu ICQ , Skype apodobné

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se dají líp napsat sestavy.. A navíc je to k tématu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pche Spravny fotbalovy fanda sere na komunikatory a pouziva Eurofotbal jako komnunikacni medium

Reagovat
Kepy_FCB

Už je to stejnak pasé , vaši hegemonii narušil Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kua musim na veceri mmnt Marty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jablonec-Plzeň padne 2 a méně gólů

0 Remíza 2.90

Příbram-Slovácko 2 a méně

0 Remíza 3.00

Olomouc-Liberec 3 a více

1 Výhra domácích 1.82

Ústí n.L.-Č.Budějovice 2 a méně

2 Výhra hostů 2.60

Brno-Bohemians 1905 3 a více

1 Výhra domácích 1.90

Slavia P.-Sparta P. 2 a méně

0 Remíza 2.90

M.Boleslav-Teplice 3 a více

1 Výhra domácích 2.00

Ostrava-Hr.Králové 3 a více

2 Výhra hostů 5.50

Piták do HK nakonec nejde takže bychom na remízu mít mohli jenže hráči to pojmou jako pomstu fandům za incident ve Slavičíně a ukážou všem ko je na Bazalech pánem...

Reagovat
Kepy_FCB

OT: fans CFC v Žilině něco potratili http://www.goralzywiec.webd.pl/skrojone_chelsea.jpg

Reagovat
centos

Tak to dopadá, když si dáš za vzor sparťany.

Reagovat
smazaný uživatel

ten největší huligén ze Sparty Zunny by mohl vyprávět

Reagovat
cubinho

Pojďme Jablonec!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by na Sigmu chodili nějak super návštěvy, ale na Baník a na Spartu je pravidelně přes deset tisíc a aji na pár dalších soupeřů jako Brno a Slavia přinde kolem sedmičky. Plzeň je momentálně nejatraktivnější soupeř, čekal sem že přinde mnohem víc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

na Baníkl s Spartu pravidelně 10 000? Si zamrzl pár let zpátky ne? Návštěva v Jablonci je tragická už dlouho, ale na Baník ani na Spartu to taky není žádná slává 6000 na Sparta Jablonec, tak na co chodí těch 10 000? na Ústí?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Kdyby ses k tomu psaní naučil aji číst, tak si bys všiml, že píšu o návštěvách Sigmy. Příště si radši dvakrát přečti na co reaguješ, než začneš používat smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, omlouvám se, koukal jsem teď na Sigmu poslední 2 sezony návtěvnost, ani jednou maximální nešla přes 10 000 a předloni ani přes 9 000, takže platí furt to stejný si myslim...

Reagovat
centos

Z toho bylo i několik tisíc baníkovců

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se bojím, jak to dnes dopadne..

Reagovat
Mr.Mike

Slavia - Sparta 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:4 - (Vyhnal, Vlček, 2 Kisel - Bony, Kladrubský, Brabec, Kadlec) - kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jazda na titul Banik-Hradec 4:0

Reagovat
Losinho

Sem docela zvědavej na sparťanský fanoušky. Že by se opakovalo tohle?

http://sbrigada.net/07-10-2009/repka-je-curak-uz-i-rumuni-to-vi/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Jaký a kde dávaj záípasy Premier League?

Díky

Reagovat
Kovi81

digisport, pripadne na netu vsecky

Reagovat
smazaný uživatel

Můj letošní poslední domácí zápas na Bazalech, tak už to musí vyjít Budu rád i za výhru 1:0, hlavně potřebujeme tři body. Derby s Opavou ve druhé lize by mohlo být sice atraktivní, ale bude lepší, když spolu budeme hrát zase v GL. BP

Reagovat
centos

Jestli vyjde čas, tak se skočím mrknout na Tribunu chudých. A jsem zvědavý na návštěvu.

Reagovat
smazaný uživatel

ná návštěvu jsem taktéž zvědav, já dneska musel výjezd vynechat z rodinných důvodů, kéž bychom v Příbrami konečně uspěli, to už neni možné, protože venku hrajem sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Opava těd bude hrát tak proti Vítkovicím

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na pochod z Letný do Edenu

Reagovat
Liquid

a zpět přes Nuselák s pokřikem "Kdo neskáče není Sparťan, hop hop hop".

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomenu, jak sme měli tehdy na Letné choreo s tímhle motivem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je to pořád jedno z nejlepších co sem viděl. A ten gól co dával už ani nevím kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Ricka, jak to dal pod břevno

Reagovat
Kepy_FCB

Racko

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanete pořádně na prdel

Reagovat
Kepy_FCB

Jo! a na holou!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dalším problémem byla pyrotechnika, která je v Maďarsku opravdu tvrdě postihována hlavně přes policii, která na to dostala masu peněz, brutálně zmodernizovala arsenál a vyhlásila opravdu válku všem ultras a hooligans. Například před derby při jednom zápasu UTE policista nalezl u jednoho fanouška oheň a ten byl následně odsouzen na 10 měsíců... I když paragrafy hovoří dost nejasně.. Na zákaz používání pyra bylo též masivně poukazováno.. ACAB !!!

Reagovat
Liquid

co to je za zkratku ACAB?

Reagovat
slavik38

all cops are bastards

Reagovat
smazaný uživatel

all colours are black

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na Lech? Nakonec udělali "jen" remízu

Reagovat
Losinho

Nevadí Nakonec je ta remíza dobrá. A ten poslední gol Rudnevse

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ten byl parádní btw, 9 října je neofiko sraz EF v Praze, pustí tě máma?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

takže jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale bod z Juve je supr! a ten poslední gol paráda. jinak vidím, že slovácko v příbrami jasně lepší, eště sme je nepustili za půlku a už několik rohů, takže čekám, že zas dostanem haluz a prohrajem. nicméně, já se na to nemožu dívat, jdu na házenou, na Veselské panenky proti silné Šale. Musíme vyhrát, jak Slovácko, tak Panenky. zdarec pánové

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. vidím, že našich je v Příbrami víc než jejich jediný, kdo od nich fandí, je dědek na hlavní tribuně, který řve 1x za 3 minuty Příbram do toho. komedie jak blázen. už začínáme hrát blbě zatim

Reagovat
smazaný uživatel

raději ani ten přenos nezapínám, nechci si kazit sobotní odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

jenom doplním, že našich je tam 80, jejich tak 60, čili standartně ohlásí 2100 a ted už fakt jdu na házenou

Reagovat
Kepy_FCB

Dnešní utkání sleduje 2.616 platících diváků.

Přesto vidím posun - nedávno to nenapsali pod tři tácy, nyní už zlomili svou psychologickou hranici...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

výbornej článek, sem ho před chvílí četl. A dobrá je spojitost s těma bodama, co Petera vypsal na svém blogýsku

Reagovat
Kepy_FCB

Mým přáním do blízkého budoucna je vyštvat Peteru a donutit ho aby prodal akcie nám fanouškům (druhá část je asi nereálná,bohužel).

Reagovat
Kepy_FCB

SVK v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jůůhuhůů tipovani.cz změnilo grafický desén

Už není 10 let za dobou ale jenom 5 ...

Reagovat
smazaný uživatel

tj, taky koukám jak blázen

Reagovat
Kepy_FCB

Ach jo zase hraje Gregušová

Reagovat
smazaný uživatel

toho kluka dřevářskýho moc nemusím

Reagovat
Losinho

Slušní lidé v pondělí fandí Slavii

Reagovat
Ligter

Asi jsem neslušný... holt nikoho nepozdravím.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě jsem ale hrozný darebák, lotr a hulvát...protože fandím Spartě

Reagovat
Bakary3

Přesně

Reagovat
Kepy_FCB

Slušní lidé v pondělí mají fotbal v ****

Reagovat
Losinho

ale stejně od několika baníkovců vim, že v pondělí budou fandit Slavii. Proti těm rudejm sviním, který vede Plivač, se prostě fandí každýmu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť je to zápas podzimu.

Reagovat
Kepy_FCB

To bude Olomouc - Plzeň , ale pro vás možná jo

Reagovat
centos

To je relativní.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, celkem slušná návštěva, aspoň co vidím, tolik lidí sem nečekal v ochozech.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava 5-3-2 ?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak teď hraje Baník. Tohle rozestavění sem myslel, že už vymřelo

Reagovat
Kepy_FCB

stejnak hrajem 5-3-0

Reagovat
Losinho

Já to naposled viděl na MS, kde takhle hrála KLDR.

Reagovat
Kepy_FCB

vše při starém .- Varadi netrefí prázdnou bránu, Šenkeřík balon , ach jo...

Reagovat
Kepy_FCB

Bomba už vedem - na ŽK 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak přesně takovej gol, co dal teď Hubník, tak uplně stejný sme dnes taky dostali v lize, co hrajem v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam je za šílenou diskoteku na tom stadionu, když dá Sigma gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Zbrojovka musí urvat a konečně se dostat z toho srabu ve kterém je. Spodek tabulky je hodně našlapaný, stačíjou dvě výhry v řadě a hrajou klidný střed.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nesmí ! dneska přeju antifě z Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jedno kolo na posledním místě navíc snad nezabije. Stejně nesestoupíte, Brno snad taky ne, moravské a slezské týmy jsou v lize potřeva, už teď je nás málo. Naopak Bohemka dnes vykročí za dlouho očekávaným sestupem.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš recht ale který fanoušek chce vidět svůj tým na posledním místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tabulku jasně ukazuje, že ti pravý adepti na sestup již zaujímají svá místa na chvostu tabulky. Navíc v příštím kole jede Baník na Bohemku. Pokud se nemýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

nemýlíš a ten bod tam uděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Doufám že letos padne Přibram a jeden z dvojice Ústí a nebo Bohemka. A postoupí někdo z tria Jihlava, Zlín a nebo ta Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 2. ligy Příbram a Ústí, nahoru Jihlava a Zlín a další rok dolů Bohemka a Budějice a do 1. ligy Opava a třeba ta Karviná a budu maximálně spokojenej.

Reagovat
cubinho

Jéé, kéž by to tak bylo, bohužel minimálně ty postupy z 2. ligy jsou nereálné. Bohužel to vidím na další pražáky Duklu. Prý mají hodně dobře rozjetý i program s mládeží a celkově dobře rozvrženou koncepci dospělého fotbalu... takže tam jde jisto jistě fotbal nahoru a na ten postup bych to viděl. Snad postoupí aspoň ten Zlín nebo Jihlava, horší by bylo kdyby Duklu doplnil Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Dukla mě pěkně štve. Novináři a ti co nechodíjou na fotbal by z jejího postupu byli asi nadšení, ale zbytek ligy asi moc ne. Dyť na ně chodí snad tři sta lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy proti Bohemce nemám nic a taky bych to viděl na Ústí a Příbram. Jistý to nemá ani Hradec a Č.Budějovice. Nakonec ani 6tý Jablonec s 11 body. No a pokud si Brno a Ostrava vybrali špatné období nyní, potom jedině dobře. Vždyť se hraje teprve 9té kolo.

Reagovat
cubinho

Hradec se v pohodě udrží. Pro mě jsou jasně nejslabšími týmy Příbram a potom i Ústí - to narozdíl od Příbrami dokáže uhrát nějaké body se slabšími soupeři. Ale tito dva jsou jasnými adepty na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl jen vyjádřit, že z mého pohledu to není Brno ani Ostrava, kdo by se měl strachovat o udržení a je mi jedno kdo to z těch jmenovaných nakonec bude. Naopak bych viděl oba týmy následovat příklad Slovácka. No a postup bych já nejvíce přál Znojmu, ale to je asi letos nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, není to příjemný. Vzpomínám si, jak jsme byli zhruba v téhle fázi sezony poslední tuším 4 roky zpátky. Člověk z toho má srandu a vůbec si nepřipouští, že by mohl takovej tradiční mančaft spadnout. No a pak nás zachránilo kolo před koncem až Slovácko a vzpoura hráčů proti majiteli, jinak bychom hráli dnes 2. ligu. A 26 bodů na konci sezony a i tak záchrana, to bylo celkem silný kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový tušení, že dneska v souboji MBO - TEP někdo nepromění penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud sudí žádnou neodpíská, potom je to věc jistá.

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu proč se zápasy Sparta - Slávia a opačně hrajou jenom v pondělí. Takové šlágry patříjou do víkendového programu. A ještě ideálně aby se hrály za tmy.

Reagovat
twerp

Já nechápu proč se vůbec hraje v pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Když už chcou mět v televizi čtyři přenosy, tak by měly být v sobotu dva. V pondělí nikdo na fotbal nechodí.

Reagovat
cubinho

Tak to já chodím na fotbal jen přes týden, protože o víkendu to fakt nejde

Reagovat
Losinho

Sobota dva, neděle dva. Ten pátek je taky nanic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska v Ústí aspoň bod, pokud nastoupí s tou sestavou 4-2-3-1 tak by to mohlo na Ústí platit. Hlavně aby Otepka aspoň občas poslal dobrou přihrávku a kiks naší 20ky nebyl gólovej

Reagovat
smazaný uživatel

brno to nebude mit proti klokanum lehký budou zase branit a pak z breaku daji jeden gol a vyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

a budejovice vyhrajou

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

tak,a banicek je pekne zase tam kde patri a kde mu to slusi,posledni:)

Reagovat
smazaný uživatel

No sluší mu to tam, ale do 30. kola by si měl vyndat hlavu ze zadku a vyškrábat se aspoň na to 14. místo. Liga bez Baníku by byla o dost chudší. Sice mám z jejich bídy upřímnou radost, ale vše má své meze.

Reagovat
rufus

Tak zase jeden rok by Baník mohl 2. ligu hrát. Aspoň by to byla hezká potupa. Tam by je navíc mohlo porazit i naše béčko, pokud se teda ještě nechystá zavedení speciální ligy pro B týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

To zavedení speciální soutěže pro juniorky se myslím chystá. Hele mě by to vadilo nemít v lize Baník, Slavii i tu Bohemku. Představa, že místo toho hraje Čáslav, Vítkovice nebo podobný klub se mi moc nelíbí. Tradiční rivalové by měli hrát první ligu. Navíc čím víc týmů s početnou fanouškovskou základnou a fungujícím kotlem, tím líp.

Reagovat
rufus

Tohle na jednu stranu chápu, asi by mi časem taky tyhle týmy v lize chyběly. Ale jeden rok bych to přežil, to že by zrovna ten Baník spadnul by se mi líbilo. I když je mi jasný, že se to stejně nestane, takže podobný úvahy jsou zbytečný, ale představa je to pro mě hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

jediné pravé derby je Baník s Opavou, tohle dnešní je o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rict v jedne vete prave derby a pak jmenovat kluby z jinych mest, to je vazne sila

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi fakt ocas. kde jsi slyšel, že v derby musí být týmy z jednoho města?

Reagovat
smazaný uživatel

prave derby je vzdycky utkani dvou nesmiritelnych rivalu z jednoho mesta, tak to vzdycky bylo, je a bude, ty ostatni jsou proste jen derby, ocase

Reagovat
Shevchenko

Ach bože...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz si banikovec, chapu proc si myslis opak, vis hovno jaky to je hrat derby proti mestskymu rivalovi (nesmiritelnymu) a blahove si myslis ze top zapas v lize je Banik - Sparta nebo se snad pletu???podle me je proste sakra rozdil mezi mestskym derby a regionalnim, pripadne celostatnim derby, jestli to nevidis nema se cenu o tom bavit

Reagovat
Shevchenko

derby (sport) – vzájemné utkání dvou mužstev v nějakém kolektivním sportu pocházejících ze stejného města, obce nebo regionu. Pusinko.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi noob to je strasny, absolutne jsi nepochopil o cem pisu, tak si to prosimte precti jeste jednou ano???

Reagovat
smazaný uživatel

'Derby' is commonly used to signify matches between teams in the same town or region, however historical national rivalries, such as Ajax Amsterdam v Feyenoord are sometimes also considered derbies as well as major football rivalries.

Ve většině zemí jsou ty největší zápasy mezi týmama z úplně jiných měst.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a to si prave nemyslim. Jedine opravdu velke derby, ktere je ale zaroven nejvetsim na svete je Superclasico, nebo Barca - Real, pak mozna jeste Dinamo - Hajduk ci s primhourenyma ocima BVB vs Schalke ale dal???ostatni se zapasum Inter - AC, AS - Lazio, Celtic - Rangers, Panathinaikos - Olympiakos, Aris - PAOK, Partizan - Zvezda, Spartak - CSKA, West Ham - Tottenham/Millwall, Boca - River, Benfika - Sporting, Liverpool - Everton proste nemuzou nabojem ani nenavisti rovnat, proto rikam PRAVE derby je jen mezi nesmiritelnyma rivala z jednoho mesta, ty ostatni souboje se sice taky daji nazvat derby, nicmene prestizi, nenavisti, nebezpecnosti a v neposledni rade nabojem se s mestkym derby absolutne nedaji srovnat a to je to o co me tu jde, to co ten expert pred tim nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

*neboli Barca - Real

Reagovat
Losinho

Panathinaikos a Olympiakos jsou každý v jiném městě (Atény, respektive Pireus).

Reagovat
smazaný uživatel

Pireus = predmesti Aten (takove Horni Pocernice chces li), v minulosti to bylo samostatne mesto, uz davno ale tomu tak neni

Reagovat
Losinho

Jejda, úplně si mě odrovnal. Jdu zalést zpátky do nory a vrátím se případně po vítězném derby

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem geograf, takze dostat me na geograficky zalezitosti se ti proste nepovedlo, zkus to jinak

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

"ty ostatni souboje se sice taky daji nazvat derby, nicmene prestizi, nenavisti, nebezpecnosti a v neposledni rade nabojem se s mestkym derby absolutne nedaji srovnat"

Teď ale nemyslíš Sparta - Slavia, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

prestiz derby S je mnohem vetsi nez Banik - Sparta, nenavist mezi obema tabory je taky vetsi nez s Banikem, nenavist taky, jen ta nebezpecnost je vetsi s Banikem a to zejmena diky vam. Zapas Banik - Sparta je vyhecovanej hlavne diky komplexu ostravy vuci praze, takze je to hlavne jednostrana nenavist, pro spartany je ale mnohem dulezitejsi zapas se slavii jednoduchy dukaz - navstevnost obou zapasu na letny

Reagovat
centos

Já nemám na mysli náš zápas s vámi, ale s Opavou.

Náběh více než sta lidí během zápasu přes hřiště a pozápasová pouliční válka je něco jiného, než co se děje u vás, ty "nebezpečnosti". Ale vaše derby si nechte, já vám ho neberu :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak rikam, jen ohledne nebezpecnosti je derby oproti vasemu maci s opavou mensim zapasem, ale to je zpusobene mentalitou ve vasem regionu (bez urazky) respektive ve vasich kotlich, rozhodne se z opavy na bazaly nikdy nevydalo 3 tisice jejich fanousku...ale vzpomen si na posledni derby na strahove, ktere take melo ten spravnej riz

Reagovat
centos

Aspoň že to uznáš

Ale tady pozor, jednou bylo na Bazalech několik tisíc Opavských (5, 6?), baníkovci byli v menšině. Ten zápas ale nepamatuju, to bylo někdy na přelomu tisíciletí snad.

To je ohromné číslo, hlavně vzhledem k velikosti města.

Ty tři tisíce, o kterých mluvíš (asi velikost hostujícího kotle na derby) mi přijde jako standardní číslo, které by takový zápas měl mít. Přece jen je to jedno město a kluby s první a třetí největší fans základnou republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím že Opava - Ostrava je mezi fanouškama víc prožívané, než zápasy Slavia - Sparta. A porovnávat návštěvnost je k ničemu. Na pražské derby přinde spousta lidí co fotbal sleduje jenom v televizi, aby mohli o sobě tvrdit že chodíjou na fotbal a cítit že sou součástí toho všeho. Kdežto na Opava - Ostrava se jezdíjou davy porvat.

Reagovat
centos

Je fakt, že jsem se tam necítil zrovna bezpečně. A poprvé jsem viděl, jak policajti (500 jich bylo) absolutně nestíhají. Každopádně úžasný zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to nikdy nechápal. Respektive u nás v Přerově sem viděl lidi rvat se s Prostějovákama na utkání jakéhosi krajského přeboru v ženském volejbalu a na hokeju se lidi mlátíjou běžně, klidně aji hráči s divákama a nebo navzájem, takže chápu tu rivalitu. Ale nevím proč je tam taková nenávist ze strany Ostravy vůči menší Opavě. Co vím, tak Olmik Přerov nepovažuje za soupeře v žádném ohledu a víceméně to platí aji naopak.

Reagovat
centos

Historii té nenávisti taky neznám, ale rád bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem slyšel že je to stejné jako u Brno - Olmik. Opava byla dřív hlavní město Slezska, což zdědila po Vratislavi, když nám většinu Slezska sebrali Němci. Po první válce už ale byla na druhém místě a dominantní se stala Ostrava. Olmik byl hlavní město Moravy do třicetileté války kdy ho Švédi zlikvidovali do té míry, že se uvažovalo o tom, že se srovná se zemí a postaví jinde. Pak se hlavním městem Moravy stalo Brno a Olmik se musel začít pomalu obnovovat a už ho nikdy nedohnal.

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii je jedno z nejvyhecovanějších West Bromwich - Wolverhampton, V Portugalsku je největší derby Porto - Benfica. A ve většině ostatních zemí cos napsal je jedno dominantní město ve kterém jsou buď všecky nejslavnější týmy dané země a nebo jejich drtivá většina. Tzn Rusko, Řecko, Turecko, ve své podstatě aji malé státy jako Srbsko a nebo Chorvatsko. Ve státech kde existuje několik silných a úspěšných týmů z rozdílných měst jsou většinou ty největší zápasy mezi meziměstskéma týmama.

Reagovat
smazaný uživatel

no nerekl bych - v Italii mas Inter - Ac, popripade As - Lazio, v nemecku je to sice nejspis BVB - Schalke, ale treba takove St.Pauli - Hamburk nebo Hertha - Union je taky velka zalezitost, v Anglii je podle me nejvetsim derby West Ham - Millwall, jen ve spanelsku a francii dominuje souboj z jinych mest...portugalsko v soucasnosti urcite Porto - Benfika, ale historicky je tam best Sporting - Benfika, protoze Porto je uspesne az v nedavnych letech

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham - Millwall je největším zápasem Anglie podle nenávisti fanoušků, rozhodně to není tak, že by to byl největší zápas země, nejvnavštěvovanější derby kterým by celá země žila. Ale jestli je pro tebe největší derby to, ve kterém se fanoušci nejvíc nesnášíjou, tak je nepochybně největším derby zápasem ČR Opava - Ostrava. Sparta - Slávia je jenom nejslavnější.

Reagovat
centos

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

tak v anglii je to hodne sporny, nemuze se to brat podle nejnavstevovaneji, protoze to by jiste bylo potom derby United se City, protoze dohromady maji nejvetsi stadiony...nevim no ktere je opravdu v Anglii to nejvetsi derby, s tim Millwalle jsem se asi sekl, ale kazdopadne tedy podle velikosti to bude podle me bud Live s Evertonem a vzajemne souboje Chelsea, Tottenham, Arsenal a West Ham...silne pochybuji ze by se nejake jine zapasy, oznacovane jako derby, probirali v anglii vice

Reagovat
smazaný uživatel

Největším zápasem Anglie je Liverpool - Manchester United. A nejvíc vyhecovaným nejspíš Milwall - West Ham. Jeden zápas je mimoměstský a druhý není ten největší v zemi. Zápas Tottenham - Arsenal a nebo Chelsea - Fulham je sice hodně sledovaný, ale zbytek země zase až tak nezajímá. Narozdíl od zápasu Liverpool - Man Utd - který byl často o titul, nebo alespoň souboj o čelo podobně silných a zdaleka nejúspěšnějších týmů.

Reagovat
Shevchenko

BVB - Schalke s přimhouřenýma očima? Ty jsi LEMPL.

Reagovat
smazaný uživatel

proc mi porad musis nadavat? to vas v ty ostrave uci odmalicka nebo co???neumis to rict normalne???

Reagovat
Shevchenko

NOOB je co ty lemple?

Reagovat
centos

To se může bo to je to, no, zahraniční.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vim a pokud umis cist, zacal jsi mi bezduvodne nadavat jako prvni ty, ja jsem uz jen oplacel i kdyz i toho jsem se mel zdrzet, protoze takovej noob by mi za to stat ani nemel, no stalo se...

Reagovat
Shevchenko

"Ale on si začal "

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se asi ptam proc mi bezduvodne nadavas, tak jaksi musim i naznacit ze jsi mi zacal nadavat ty, ale na tebe je to asi moc slozity, chapu...

Reagovat
Shevchenko

To nebylo bezdůvodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vazne marnej...nekdo ma jinaci nazor = budu mu nadavat, velmi originalni

Reagovat
Shevchenko

Nepřišlo mi, že bys měl vlastní názor, jen jsi se vysmál trevovi.

Reagovat
Shevchenko

A klidně ti nadávat budu, protože ty jsi nic jiného, za to co tu předvádíš, nezasloužíš.

Reagovat
Shevchenko

A že si to ty nemyslíš? O to tady vůbec nejde, co si ty myslíš.

Reagovat
centos

To byl adrenalin, ne jak tohle mediálně vyzdvihované nic..

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

A tak ne, na pražské derby se (na kousek) rád mrknu, bo na rozdíl od ostatních zápasů se dá čekat plné hráčské nasazení a solidní kulisa.. Ale to je tak vše. Přijde mi, že hlavně místní sparťani to považují za bůhví co a myslí si, že to tak vidí i zbytek republiky, což není pravda.

Reagovat
Losinho

Já v tom hlavně vidím příležitost natřít to Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

nas ale nezajima jak to vidi zbytek republiky ostatne kdyz 2/3 naroda fandi bud sparte nebo slavii tak nas ta zbyla tretina opravdu nezajima

Reagovat
centos

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj nazor

Reagovat
centos

Ne, fakt podložený výzkumem. Sparta má něco přes milion fanoušků, Slavia 600 000. Snad nemusím zdůrazňovat, že drtivá většina jsou ne fanoušci, ale sympatizanti. Ten zbytek, který se o to zajímá, drží palce spíš tomu, koho míň nenávidí..

Reagovat
smazaný uživatel

a ciste podle matiky je to teda 1 600 000 fanousku, kolik ostatnich zbyva???sotva jedna tretina, protoze ostatni fotbal nesleduji...

Reagovat
centos

Myslíš, že ten sparťanský milion fotbal sleduje?

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak kdybychom se takhle bavili, dostaneme se ke skutecnosti ze pravidelne sleduje u nas fotbal jen pul milionu lidi a z toho opravdu jsou 2/3 spartanu a slavistu po cele cr

Reagovat
centos

Kdyby ano, pak mají oba týmy suverénně nejmenší procento fanoušků, kteří chodí na fotbal, což je dost smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěvnost na kolo je nějakých 40 000, protože na výjezdy se skoro nejezdí, tak teoreticky kdyby všichni hráli doma, tak by to bylo 80 000 a z toho by na Spartu a Sláviu přišlo asi 20 000 - plus mínus. To je asi čtvrtina lidí.

Reagovat
Bakary3

Treve, sorry..

Reagovat
doNny

Reagovat
j_mrazik

Dneska v Edenu 4:1 v suchým triku.

Reagovat
Shevchenko

Slavia - Rumunsko 2:0

Reagovat
Pinturicchio

ACS ! ! ! Dneska výhra 1:3

Reagovat
Losinho

8:0 Smrt komunistickejm rudejm sviním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Ligter

No tak. Co je moc, to je moc.

Reagovat
Losinho

Já sem před derby vždycky takovej. Ber to s nadsázkou

Reagovat
Ligter

No koukám, že emoce promlouvají nějak brzo.

Reagovat
Losinho

Jak brzo? Od rána, normálka

Reagovat
Ligter

Já jsem nějak v klidu.

Reagovat
Losinho

Cejtíš ostudu.

Reagovat
Ligter

VAŠí.

Reagovat
Losinho

Uvidíme.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak se perou Rumuni? Zásadně s nožem a zákeřně . Vaš proto každé své slovo A mimochodem ty řeči o komunistech nejsou na místě...v Rumunsku máme demokracii .

Reagovat
centos

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Dost trapná pravopisná chyba. To jsem nám zase udělal reklamu .

Reagovat
centos

Jaká, Vašnosto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vaš proto každé slovo.

Reagovat
centos

Vím, proto ten Vašnosta..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
Losinho

Bojovat Rumuny v dresu Sparty sem mockrát neviděl, většinou jen utíkali.

Reagovat
Losinho

Ale příště určitě budu "vášit" každé své slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi trapný a hloupý a je úplně jedno jestli Čech, Polák, Tatar nebo Rumun, za národnost se neschováš

Reagovat
Losinho

?

Reagovat
smazaný uživatel

jen reakce na podivuhodný jev, že jsem dosud v žádné diskusi neviděl od tebe příspěvek, který by měl byť jen minimální obsahovou hodnotu

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem vyhrát, hra soupeře by nám měla sedět - neumí betonovat. Věřím, že tři body poputují na Letnou. ACS Forever!

Reagovat
smazaný uživatel

tak kluci jedeme, jestli vyhrajeme derby, tak to bude luxusni podzim, jestli ho ovsem prohrajeme, dej se vule bozi...samozrejme nebudu na stadione chybet a doufam ze po koncertu Tiesta to bude druhej nasup v rade Sparta Forever

Reagovat
smazaný uživatel

25:0

Reagovat
Bakary3

Dneska ani nejsem nervní, Slávička může jen překvapit.. Tak pojďte, kucí !!!!

2:0 (Černí)

Reagovat
j_mrazik

Chudák Adiaba

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Losinho

Wilfried, Kweuke...

Reagovat
centos

menší OT: Vedení Bohemky snížilo cenu vstupenek na Baník (původně spolu se Spartou a Slavii v Extra balíčku se 100% přirážkou) a pro nás nepožaduje občanky ani jiné doklady. Zároven fans Bohemky přerušují bojkot. Nádhera, tak to má vypadat Bohužel mezi všemi ostatními kroky je tohle spíš výjimka, jinak jsou fans od návštěvy odrazováni..

Reagovat
Losinho

Proč přerušují bojkot?

Reagovat
centos

Bo Baník pičo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my v něm budem pokračovat a vidím to tak na 3 stovky fans. A já zas musím bejt v práci

Reagovat
peky

Slavia- Sparta 1-3

Reagovat
goodbay

Jako fanda Sparty doufám ve výhru ACS, ale mám potřebnej respekt ke Slávii a bude to velice těžké, i když nejsou v ideální pohodě, což ACS taky ne. Ale kvalitou bychom měli mít navrch, tak uvidíme. Sparta do toho!

Reagovat
doNny

Těším se, 2.nejlepší derby u nás

Reagovat
smazaný uživatel

A jebat Opavu, tu kurvu, jebat Opavu !! Tohle derby bych chtěl zažít

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že sem něco napsal a mělo to sakra dlouhé vlákno. Ano, derby Pražských eS je nejslavnější ale tu správnou rivalitu má zápas Opavy s Ostravou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja banik sestoupi tak se dockas ,uz pristi rok to vydrzis ne

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chodíš do jaké třídy základní školy?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ano, měls pravdu, tehdy na Bazalech bylo mraky Opaváků ale i tak se chachaři nedali a furt na ně nabíhali. A pak je překvapili na nádru, kde byli i policajti bezmocní. A bylo to někdy v roce 98

Reagovat
smazaný uživatel

proc

Reagovat
smazaný uživatel

Strčte si Baník-Opava do psí ku*dy..SKS 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

dneska remíza a budem stále 5.

Reagovat
smazaný uživatel

a na Bazalech padnete ! Tady půjde kamarádství stranou

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra Slávie, ať se týmy pod nama hezky řadíjou na podobných bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten srandista tipér je už na každém kole? Poprvé sem ho viděl před zápasem Sigma - Liberec kde potvrdil svoju tipérskou formu z MS a předpověděl, že sázka na jistotu je bezgólový první poločas a to že Liberec bude držet remízu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je hroznej komik, vypadá jak nějakej ajťák, co snad nikdy nešáhl na ženskou a už asi ani nikdy nešáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vypadá že fotbalu rozumí jak moja mama. Kdybych na MS sázel proti jeho tipům, tak už se vozím ve Ferrari.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč si teda netipoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal děsně chytře a budil dojem že fotbal je to jediné co má a co mu v životě zbývá a proto se v něm vyzná. Nedovolil sem si zpochybňovat jeho názory.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si dnes dal neprohru SKS?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem se na to vykašlal. Nevsázím často a hlavně sem mockrát zjistil, že na francouzské a české lize se nedá zbohatnout.

Reagovat
smazaný uživatel

no, na to si přišel brzo Polsko, Německo a Island to jistí

Reagovat
Josifek

Už se těším, dneska věřím tomu, že Slavii přehrajeme (nebo alespoň porazíme). Máme lepší hráče na většině pozicích, psychicky by nás mohlo nakoupnout výhra s Palermem, naopak Slavia na tom asi není bůhvíjak dobře, což ukázala i v HK, dneska budou asi hráči makat, ale já na jejich straně nevidím dostatečnou kvalitu na to, aby nás porazili (samozřejmě ale můžeme prohrát, když se porazíme z větší části sami jako s Žilinou). Cokoli jiného než naše tři body mě vzhledem k výše zmíněným okolnostem překvapí a zklame. SPARTÁÁÁÁÁ!!! Tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, si správnej fanoušek, místo toho, abys podpořil mužstvo na stadioně, tak dřepíš na netu

Reagovat
Josifek

Jo to jo, ted jsem přijel z práce a poženu se přes 100km do Prahy.. no bohužel, ač mám Spartu rád a fandím ji z celého srdce, priority jsou holt jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, tady se ti omlouvám, netušil sem, že nejsi z Prahy

Reagovat
Josifek

V pohodě, být v Praze, tak bych na derby určitě zašel, neříkám, že bych byl na každým domácím matchi, ale na ty aktraktivnější soupeře bych chodil, snad se tam za rok dostanu a dodělám si tam poslední dva roky školy..

Reagovat
smazaný uživatel

aby slavia neprekvapila sparta nesla dolu za banickem do spod tabulky¨

Reagovat
smazaný uživatel

takže to tipuji tak na 6 třídu ZŠ...

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, na to slavné derby je docela poloprázdno

Reagovat
centos

Ta návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas třetího s osmým je asi holt zápas třetího s osmým, aji když je to zápas Slavia - Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale jako to je fakt drsný, na druhou stranu, lístky drahé jak cyp a některé nejspíš odradilo i vstupenky na jméno. Ale víc než 10.tisíc tam není dle mého a to je ostuda

Reagovat
centos

Které hovado zase chtělo vstupenky na jméno?

Reagovat
smazaný uživatel

ten, kterej je manager SKS, prej za to, co se dělo v Hradci, přitom se tařka nic nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

...no jelikoz padla skoro cela cisterna,kvuli castemu haseni slavistickeho kotle...coz jsem si jako Spartan naaramne uzival,tak se nediv..Navic vstupenky na jmeno neni nic noveho..ve svete,ale to asi Slavistum,jetelakum, bude pripadat stale divne...Sparte Cest

Reagovat
centos

Samozřejmě že je to divně, často to totiž nemá vůbec žádný smysl.. Pokud někdo vymyslí, že údaje budou napsány na lístek ručně, načež budou překontrolovány i s občankou u vstupu, aniž by se to někde ukládalo, tak je kokot stejně jako ten, kdo to obhajuje.

Reagovat
smazaný uživatel

...pokud to je pravda jak jsi to napsal,tak nezbyva nez reakce...Cirkus Slavie...Ja myslel natistena data,vis...

Reagovat
centos

Já mluvím o tom, jak to měl loni Baník. Jediné, co tenhle výmysl přinese, jsou menší návštěvy. Viz dneska..

A v Itálii kvůli tomu ultras bojkotují.

Reagovat
smazaný uživatel

si furt nemůžu zvyknout na to, že kotel SKS neřídí kotelník ale ta aparatura, je to takový divný Ale efekt s vlajkama má kotel SKS nejlepší v lize

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

v německu maj taky mikrofony.co se týče těch vlajek ,to je tim že maj prostornou tribunu.vlajky hnusný

Reagovat
Ligter

Ty vole, to je rozháraný

Reagovat
doNny

na to, že to je teda podle místních nejlepší derby, tak teda atmosfréra nic moc . Fandění je od hlasitého povzbuzování(křičení), né mluvení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem sen, že to bude holomajzna do 81 minuty, kdy náhodou propadne balón skrz sparťanský vápno až k Vlčkovi, který bude náhodou zády k míči, takže to nestihne zkazit a Sparta dostane gól "z půlky". Vzápětí se Řepka strašně rozzuří, seřve Brabce a Pamiče, pak začne řvát na rozhodčího - a než na něj stačí Blažek křiknout "Neblbni, ten už není náš tak tři roky", vyfasuje červenou. Stejnou červenou dostane Vlček za sundání dresu a nepomůžou mu kecy, že se jen díval, čím dal gól. Ovšem hned po výkopu padne historická věta Pepy Chovance, který v rozrušení řekně něco, co by jindy neřekl - "Hrajte dopředu". Kdosi nakopne dlouhej balón, a zatímco slávistická obrana započne sáhodlouhou debatu, zdali jim nad vápnem letí ufo, nebo je to míč a budou něco dělat, Bony si skvěle zpracuje a nedá gólmanovi šanci. 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, jen jsem to dopsal... GÓÓÓÓÓÓÓL. Tak nic, byl to jen sen.

Reagovat
smazaný uživatel

300.pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi to mohl dát Trappovi, když dal ten fík...

Reagovat
smazaný uživatel

já se na to nedívám

Reagovat
homeles8

Reagovat
JIMMY-PO

bukmejkr ve studiu ..nejaké rady na druhý polčas?

Reagovat
goodbay

No tak to je holomajzna Matěj, Kucka a Sionko jsou zralý na střídání, všichni kazí přihrávky a zbytečně ztrácejí míče, to bych od zkušených(Matěj, Sionko) a technicky vybavených (Matěj, Kucka) opravdu nečekal. Je to děs a běs, hlavně teda matějovský, to je zatím předražený nemehlo!

Reagovat
Ligter

Podaný na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonymu to tam zachvilku padne

Reagovat
Josifek

Do úvodní branky to z naší strany nebylo zlý, byli jsme mírně nebezpečnější, ale po brance šla naše hra dolů a je nutno si přiznat, že to z naší strany nebyl dobrý poločas, máme navíc, snad se to projeví v druhý půlce. Osobně bych klidně stáhl Matějosvkého a poslal místo něj Adiabu, Kladrubu pošoupl na DM a pro Kucku by bylo víc prostoru směrem dopředu (i když i jemu se dnes moc nedaří). Sionko taky nic moc, klidně by tam mohl jít kolem 60. minuty Žofčák a Kadlece bych raději viděl na hrotu vedle Bonyho. Musíme pořádně zabrat a zvednout se!

Reagovat
smazaný uživatel

já chtěl psát příspěvek a koukám, žes to napsal všechno za mě.

Jen zrekapituluju:

- do gólu to nebylo špatné, po něm naprostá tragédie

- Matějovskýho zastřelit, aby ho už nemohl Chovanec stavět. Nepamatuju si od něj dobrý výkon . Nejenže neběhá a nestíhá a fauluje, ale ani nedává dobré přihrávky. S ním hrajeme v deseti.

- Sionko taky špatný, trápí se.

- obrat je možný, Slavíci nehrají kdovíco a nebyli lepší. Obranu mají prostupnou taky, jen na ni zatlačit.

Reagovat
Josifek

Slavia se dneska určitě dá porazit, sice docela dobře presuje a hráči se dobře zaskakují, ale s míčem si moc neví rady, dnes jsou Slávisté rozhodně lepší bez míče než když se snaží něco vymyslet. A to je vlastně asi typický pro tuhle sezonu, alespon dle toho, co jsem seshitky viděl.

Reagovat
Footballer

Jaký je fotbal? Abych věděl, jestli se na něj mám dívat nebo ne...

Reagovat
centos

Běž ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Jelikož už je docela tma, tak se jdu na tu českou bídu podívat

Reagovat
Josifek

Asi jo no..

Reagovat
smazaný uživatel

už je tam!

Reagovat
Ligter

Matějovský venku, padne gól. Čím to bude?

Reagovat
Footballer

Ty voe, zapnu telku a je to 1:1

Reagovat
Josifek

Dobře jsme to Slavii vrátili ten gol, prakticky úplně přes kopírák..

Reagovat
Ligter

Aspoň nějaký vzrůšo, když už herně nic moc

Reagovat
centos

Ty vymaštěné rudé hlavy jako ani kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

rudé? teď se jako trapáci předvedli...padali jak hrušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dneska o parník lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

bonyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
10

a nazdaaar vole

Reagovat
Josifek

JOOOO!

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

kujva hoši, nádheja!

Reagovat
Ligter

Ufff ... výborně hošani. Ale uznávám, že je to pro Slavii celkem krutý.

Reagovat
Footballer

Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

není nic lepšího než vidět Jarolímuv protáhlej ksicht

Reagovat
Ligter

Reagovat
Josifek

Fotbal to dneska nebyl moc hezký, alespoň nasazení bylo oboustraně 100%, což je třeba bohužel v naší lize ocenit...Slavie je po hříchu proti své tradici momentálně lepší bez míče než s ním a myslím že i proto dnes prohrála. Sparta dnes šla zdálo se mi o trošičku více za vítězstvím než Slavie, ani branka a následná dobrá taktická hra Slavie ji nedokázala zlomit, i přesto lze naše dnešní vízězství zařadit do kategorie šťastných.

Nejlěpším na hřišti bych asi vyhlásil J. Koubského (nevím jak to bylo u druhého golu, jestli v tom neměl trochu prsty, otec Slávista to psychicky nevydržel, brblal něco o tragédech a zasr. negrech... a okamžitě to přepl na zprávy ) M. Černý dneska hrubě nedostál pozici největšího Slávistického talentu a od titulu (alespon v mých očích) největšího tragéda zápasu ho zachránil jen KJ, když poslal na hřiště Raqueda který kazil jak jen mohl. M Černý byl dnes sice aktivní a často u míče, ale těch ztrát a špatných přihrávek měl za celý zápas spoustu a snad nepředvedl ani žádnou povedenou akci.

Vcelku se mi líbil Kisel s Jarolímem, u nás docela ušel Vacek, Kladrubský na to že byl na beku taky celkem dobrý, Kadlec předvedl svůj solidní standart s poslední doby. Matějosvký se Sionem oba spíše zklamaní, nechápu, jak toho Matějku mohli v tom Anglicku takhle zkurvi*. Kucka neměl dnes svůj den, přesto vybojoval dost míčů, Bonymu se taky po většinu matche příliš nedařilo, ale nakonec v pravý okamžik rozhodl. Celkově bych řekl, že dnešní zápas byl plný bojovnosti a průměrných výkonů, ze kterých nikdo příliš zářně nedokázal vybočit. Nutno přiznat, že sudímu se zápas ke konci trochu vymkl z rukou, po strkanici ve vápně asi měl vytáhnout rudou kartu pro Kucku nebo kdo to tam byl.

Jinak se mi zdá, že Slavia je momentálně pouze lehce nadprůměrné ligové mužstvo, které nakonec skončí opět bez pohárové evropy, tím jsem si docela jist. A doufám, že KJ zůstane i další sezonu.

Reagovat
goodbay

Tak jedinný co mi těší jsou 3 body, jinak uplně nezasloužené vítězství, hra hrůzostrašná. Zkušení hráči byli spíše jenom do počtu a krom Blažka hráli svůj průměr. Matěj a Sionko už delší dobu špatný a na stoperský dvojici je vidět, že oba už rychlostně nestačí a u Řepky už jen ty zkušenosti prostě nestačí. Nanejdýl po téhle sezoně musí prostě některé posty omladit a posadit někoho zkušenějšího na lávku. A chovanec by měl okamžitě na lávku poslat matěje a siona. A na plac Podanýho a Adiabu s tím, že Kláda bude hrát střed zálohy.

Krutý výsledek pro Slávku, ale tak už to někdy bejvá. Sparta nabírá zkušenosti z EL a je to prostě znát, že začíná hrát účelně. Dnes udělali Sparťani z hovna bič. Tohle vítězství je důležité, ale nepřeceňovat ho jako s Jabloncem, opět jen průměrnej, málo záživnej, výkon. Takže se rychle vzpamatovat a bojovat za Spartu!!! Jinak se to časem vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nic moc, ale pro ten kus si šli. Jinak by slušela víc plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půli jsme si kurva říkal, že tam přijdu a ukážu jim jak se zpracovává balon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele