Gambrinus liga - preview 7. kola

27.08.2010, 08:36, aktualizováno 30.08.2010, 08:32
Previews
Pondělní dohrávka bude hodně důležitá pro oba zúčastněné. Domácí Brno se topí v krizi a na posledním místě tabulky, ani Sparta na tom není nejlépe. Po vypadnutí z Ligy mistrů a prohře s Plzní by také ráda konečně zabodovala. Kdo tedy získá tolik potřebné tři body?
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Na Brno i na Spartu čeká veledůležitý duel. Zbrojovka vstoupila do sezony katastrofálně a zatím se beznadějně topí na posledním místě ligy. Nedaří se rovněž Spartě, která chce napravit vyřazení z Ligy mistrů i poslední ligovou porážku z Plzní.

Pouhé tři body a poslední místo v tabulce, brněnští fanoušci si ani v nejhorších snech nepředstavovali, že zrovna toto potká jejich tým. Brno ale hraje špatně a na posledním místě je zcela zaslouženě, nutno však podotknout, že trenér Karel Večeřa neustále řeší problémy se sestavou. Zápas proti Spartě by tak mohl být klíčový, neboť ani Pražané na tom nejsou zrovna ideálně. "Situace Sparty není ideální, ale naše je ještě horší. Oni mají v tabulce devět bodů, my jenom tři. My tedy musíme řešit především náš stav," V minulém kole Brno podlehlo Sigmě Olomouc 0:3 a jen podtrhlo bídu na hřištích soupeře. V domácím prostředí chtějí hráči navázat na výkon s Mladou Boleslaví a konečně potěšit fanoušky.

Fanoušky chtějí uklidnit i v táboře hostí. Sparta jede do Brna značně oslabená a především zlomena po psychické stránce. Chovancovým svěřencům se totiž nepodařilo proklouznout do milionářské Ligy mistrů přes slovenskou Žilinu a naposledy v lize znovu prohráli, letos už potřetí, tentokrát s doposud suverénní Plzní.

"Každý další zápas je pro nás v momentální situaci zásadní. Pondělní dohrávka v Brně má proto nejvyšší stupeň důležitosti," podotkl trenér a manažer v jedné osobě Jozef Chovanec.

Zbrojovka bude postrádat dvojici fotbalistů Trousila s Dvorníka, pro Karla Večeřu a celý tým se jedná o velké ztráty. "Potěšitelné je alespoň to, že s námi opět začal trénovat Kovačevič. Dnes byl na tréninku i Rýdel, jenž měl ze zápasu v Olomouci natažený lýtkový sval. Snad už se nám nikdo další nezraní," dodal trenér Večeřa.

O absencích Sparty se toho namluvilo až příliš, jenom pro připomenutí, Kušnír, Hušek, Kucka, Pamič a Kadlec, ti všichni jsou zranění. Žofčáka s Lačným zase skolila viróza.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Hudec, Červinek, Husár - Michálek, Dostálek, Polách, Kalabiška - Rabušic, T. Došek
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Hoheneder, Řepka, Krob - Kladrubský - Sionko, Matějovský, Vachoušek, Krejčí - Wilfried
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.25 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Ústí nad Labem - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne nabídne zápas dvou ligových bezdomovců. O body v souboji aspirantů na sestup si to v Teplicích rozdá nováček z Ústí nad Labem a Bohemians, která své hosty vítá v Synot Tip Aréně.

Další pikantností na zdánlivě nezajímavém utkání je trenér Hoftych. Ten totiž svou fotbalovou kariéru začínal v Neštěmicích, na předměstí Ústí. Vše si pak zopakoval i na lavičce Klokanů, když při svém debutu odjížděl s nejtěsnější možnou výhrou právě z Ústí.

Trenér Habanec slibuje, že nutné domácí body již jeho tým začne získávat. Prvním krokem by tak logicky měla být i první trefa před věrnými fanoušky, kteří cestují za svým týmem do Teplic. Dvě porážky 0:2 a jediný bod za bezbrankovou remízu s Libercem není žádnou dobrou bilancí ani pro čerstvého prvoligistu. Přesto se v Ústí hlásí zkušená posila do obrany. Poprvé v jeho dresu by tak mohl nastoupit sedmatřicetiletý Tomáš Janů.

Přestože fanoušci Bohemians stále nemohou překousnout vyhoštění při ligových zápasech, na Edenu jejich hráči nijak nezaostávají za svými výsledky z Ďolíčku. Po třech zápasech jsou neporažení. Horší už je to s výjezdy, když jediný bod získali po remíze 1:1 na hřišti druhého novice v nejvyšší české soutěži v Hradci Králové.

V předešlých dvou střetnutích na hřišti Ústí, ještě v době, kdy oba týmy hrály druhou ligu, slavili hosté. Na konci sezóny 2006/2007 vyhráli 2:1 a na samém začátku ročníku 2008/2009 zvítězili svěřenci trenéra Hoftycha 1:0. Poslední duel se pak konal 9. Června 2009 v Ďolíčku, odkud si ústečtí fotbalisté odvezli všechny body díky jediné přesné trefě. V neděli pak při další pražské snaze o všechny body ze hřiště soupeře bude stále chybět doléčující se Martin Cseh.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Polák, Džuban, Valenta, Janů - Doležal, Martykán, Vrtělka, Volek - Kraut, Jindráček
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Moravec, Kaufman, Držík, Štohanzl - Hartig, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.00 - 2.60
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V nedělním duelu sedmého kola se představí celky, kterým se převážně daří v domácím prostředí. Hostitelem bude tentokrát Jablonec, jenž změří síly s jedenáctým Slováckem. Mezi oběma týmy v tabulce je rozdíl jednoho bodu.

Po šesti ligových kolech je velice vyrovnaná tabulka. Jablonci sice patří šesté místo, ale na sestupové pásmo drží pouhý tříbodový náskok. Severočeši doma ještě neprohráli a tuto bilanci nehodlají změnit i v následujícím vystoupení. "Slovácko ale má své ambice, i když je zatím nebezpečné více doma než venku. Musíme si hlavně uhlídat brejkové hráče protivníka," prohlásil jablonecký kouč František Komňacký, jenž bude postrádat pouze zraněného Vošahlíka.

To fotbalisté Slovácka jsou na hřištích soupeřů neškodní. Ve všech třech případech vyšli bodově naprázdno a jejich trenér Miroslav Soukup řeší starosti, jak se sestavou i taktikou vypořádat bez tří klíčových opor v útoku. Nápomocni totiž nebudou Švancara, J. Valenta a Fujerík. "V každém zápase se snažím, abychom byli nebezpeční pro soupeře. Jestliže postavím vzadu hráče, kteří budou jenom bránit a odkopávat míče, tak se zbavuji možnosti dát branku. Této šance se zřeknout nechci," naznačil Soukup možnou taktiku, jakou se budou jeho svěřenci ubírat.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Zábojník, Pavlík, Jablonský - Haurdič, Loučka, Jarolím, Kovařík - Lafata, Pekhart.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, R. Mezlík, Košút, Kubáň - Kordula, Volešák, V. Valenta, Urbánek - Ondřejka, Szmek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Nedělní program sedmého uzavře duel dvou dosud neporažených týmů. Do Českých Budějovic zavítá vedoucí Plzeň. To jihočeskému Dynamu patří až šesté místo vinou uhraných pěti remíz.

Budějovičtí by se tak mohli nazvat remízovým králem, konkurovat mu snad může jen Liberec se čtyřmi nerozhodnými výsledky. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého ještě bodovali díky jediné výhře Ta se udála ve třetím kole, kdy doma zdolali úřadujícího mistra ze Sparty. Nyní se pokusí zaskočit dalšího favorita. "Plzeň momentálně předvádí v Čechách nejlepší fotbal, který je plný ofenzivy. Přesto věřím, že ji na domácím hřišti hodně potrápíme," uvedl kouč domácích Šilhavý, jenž může počítat s novou posilou do obrany a navrátilcem Lengyelem.

To Plzeňští mají úplně opačnou bilanci. Pět výher a jedinou remízu. Proto zaslouženě vládnou prvoligové tabulce s jednobodovým náskokem před Olomoucí. Ta v páteční předehrávce remizovala na půdě Slavie. Lídr tabulky odcestuje na jih Čech nejen upevnit si svou pozici, ale také by se rád stal prvním, kdo v Budějovicích vstřelí branku. "Možná nás čeká dobývání branky, ale Budějovice jsou doma a snad budou hrát víc dopředu, což by nám mohlo sedět. Jsme rozjetí, rádi bychom pokračovali v dobré sérii a do reprezentační přestávky šli s nulou na kontě porážek," přál si kouč Západočechů Pavel Vrba.

V sestavě domácích se neobjeví dvojice zraněných Leština s Benátem a nejistý je start Riegla. To hosté budou postrádat jen zraněného Ticháčka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lengyel, Žižka - Hudson, Černák, Otepka, Mazlík - Pecka, Ondrášek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Kolář, Jiráček - Rezek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.10 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Mladá Boleslav se doma představí proti Liberci. Od tohoto zápasu se dá očekávat útočný fotbal plný branek. Hovoří o tom aspoň statistiky. Z nich je patrné, že v dvanácti dosavadních měřeních sil padlo celkem 46 gólů, což v přepočtu znamená čtyři branky za zápas.

Mladoboleslavští mohou být zatím spokojeni se svým dosavadním vystoupením v tuzemské lize, v níž figurují na třetím místě. Jenže před nimi se vytváří velká díra. Na druhou Olomouc, která už má za sebou sedmé kolo, ztrácí čtyři body. Takže pokud Stannerův tým pomýšlí ještě výše, musí v neděli uspět. "Ani jedno z mužstev nebetonuje a naopak se snaží hrát dopředu. Dávat si musíme pozor hlavně na Štajnera. On je postrachem soupeřů, ale nijak speciálně ho bránit nebudeme. Jen si musíme dát pozor na nějakou jeho kulišárnu," uvedl trenér domácích Karel Stanner.

Desátému Liberci se venku poměrně daří. Na cizích hřištích uhrál více bodů než doma. Konkrétně pět z celkových sedmi. Navíc se mohou pyšnit i dobrými výsledky v Mladé Boleslavi, kde odehrají následující ligový duel. "Hra, kterou se Boleslav prezentuje, nám vyhovuje. Venku jsme letos zatím neprohráli a věřím, že i v Boleslavi si vytvoříme šance," řekl liberecký trenér Josef Petřík.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Johany a obou rekonvalescentů Kysely a Zahustela. Hosté nastoupí bez maroda Vulina a otazníky visí nad startem Holeňáka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Fabián - Mendy, Opiela, Procházka, Táborský - Bulut, Chramosta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Dejmek, Fleišman - Martan, Vácha, Gecov, Bosančič - Štajner, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FC Hradec Králové  (sobota 16:00)
Po bezbrankové remíze v Liberci si příbramští fotbalisté brousí zuby na další úspěch, totiž na tři body proti nováčkovi z Hradce Králové. Jenže Příbram rozhodně nečeká lehký soupeř, vždyť hradečtí Votroci porazili Spartu a naposledy i vicemistra z Jablonce.

Příbram i Hradec Králové patří určitě k příjemným překvapením doposud odehraného ročníku Gambrinus ligy. A to nikoliv zato, že by se drželi v popředí tabulky, ale především proto, že dokáží při správné konstelaci porazit kohokoliv či obrat o body mnohem favorizovanější mužstva. Hradec se může chlubit skalpy Sparty či Jablonce, Příbram zase obrala o body Ostravu, vyhrála v Teplicích, či naposledy remizovala v Liberci.

Domácí fotbalisté by měli být papírovým favoritem, ovšem na kvalitu soupeře jasně poukazuje i trenér příbramských. "Ihned na začátek musím říci, že Hradec je slabší skutečně jen papírově, ale je to tým, který má velkou herní kvalitu, což potvrzoval již ve druhé lize, kterou projel naprosto suverénně a na tyto výkony navázal i v nejvyšší soutěži a především v útoku je velmi nebezpečný," varuje Martin Hřídel.

Hradec hrál na hřištích soupeře zatím jen dvakrát, z toho jednou přijel z nepořízenou. Na půdě Slovácka prohrál 1:2 a v Budějovicích vybojoval remízu 0:0. Votroci by se v Příbrami rádi prezentovali výkonem, jaký předvádějí v domácí prostředí, záležet také bude na tom, co vše jim domácí dovolí. Ti budou mít výhodu kompletního kádru, Votrokům bude nejspíše scházet Hochmeister.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Ricka, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Borek, Pleško - Huňa, Jurdík
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Rezek (Dvořák), Janoušek, Fischer, Poděbradský - Pilař, Černý, Kocourek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 17:45)
Ostrava hostí Teplice. Oba ambiciózní týmy se nachází ve spodní polovině tabulky a v sobotu mají co napravovat. V loňské sezoně patřily k nejlepším týmům - fotbalisté Baníku obsadili třetí místo a hned za nimi skončili Severočeši.

Po prvních třech kolech, v nichž Ostrava pokaždé bodovala, přišel velký útlum. V dalších třech zápasech odešla vždycky poražena. Tuto sérii se pokusí až čtrnáctý tým tabulky zastavit doma proti Teplicím. "Nesmíme dovolit, aby někteří hráči hráli se strachem jako naposledy v Boleslavi. Já ho z hráčů musím sejmout," řekl trenér domácích Miroslav Koubek. Ten se bude muset obejít bez obou zraněných Bolfa a Lukeše.

To Tepličtí vstoupili do prvních zápasů tragicky, když se premiérových bodů dočkali až ve třetím kole a od té doby se jejich výkony začaly zlepšovat. Svědčí o tom zejména poslední dvě výhry v Ústí a doma se Slavií. Díky nim se vyšvihli na sedmou příčku a na Bazaly pocestují s cílem potvrdit zvedající se formu. "Baník je kombinační tým, má v ofenzívě hodně zajímavých osobností a my se na ně musíme velmi zodpovědně připravit," uvedl teplický kouč Jiří Plíšek, jehož může těšit fakt, že jeho tým nastoupí v kompletním složení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Neves, Šmejkal - Frejlach, Marek, Greguš - Pilík, Varadi, Šenkeřík.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Matula, Hošek, Rosa - Ljevakovič, Kalivoda, Zoubele - Verbíř, Mareš, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sigma Olomouc  (pátek 17:30)
V páteční předehrávce 7. kola české nejvyšší soutěže se představí týmy Slavie a Olomouce. Zatímco domácí sešívání stále hledají formu, tak Hanáci předvádí spanilou jízdu.

Dvakrát za sebou vyšla bodově naprázdno pražská Slavia, a proto ji aktuálně patří dělená šestá pozice s osmibodovou ztrátou na vedoucí Plzeň. A v pátek nastoupí s jasným cílem doma zvítězit a nevzdálit se tak čelním pozicím tabulky. Jarolímova parta to však bude mít nesmírně těžké, postaví se proti druhému nejlepšímu týmu ligy, jenž stále neokusil hořkost porážky. "Čeká nás mužstvo, které má formu, ale určitě není neporazitelné," soudí slávistický trenér Karel Jarolím, jehož svěřenci musí zlepšit střeleckou produktivitu. "Pokud chceme uspět, musíme zlepšit naši produktivitu. V zakončení musíme být důraznější a pohotovější," dodal.

Na Hané panuje velká spokojenost. Po odehraných šesti kolech mají fotbalisté Sigmy na svém kontě čtrnáct bodů a na první místo ztrácí pouhé dva body. Nyní zavítají do pražského Edenu, kde hodlají prezentovat útočný fotbal. "I na Slavii chceme být hodně aktivní. Ale samozřejmě bude záležet na soupeři a jeho síle. Pokud nás bude nutit k chybám, budeme na to muset pochopitelně reagovat," prohlásil olomoucký lodivod Zdeněk Psotka.

Pražané budou postrádat trojici marodů Hlouška, Naumova a Kaufmana a otazníky visí nad startem Koubského. To jejich protějšek se potýká s problémy, jak správně poskládat sestavu. Olomouckou šatnu totiž v tomto týdnu postihla viróza a kvůli tomu není jisté, zda vůbec nastoupí Rossi, Šultes, Ordoš či Hořava. Na hřišti se však určitě neobjeví zraněný kapitán Kučera.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Jaakkola - Čelůstka, Vomáčka, Trapp, Hubáček - M. Černý, Kisel, Ragued, J. Černý - Hora, Vlček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Bajer, Navrátil, Rossi - Petr, Šultes, Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň651014:516
2.Sigma Olomouc642014:414
3.FK Mladá Boleslav63128:510
4.Sparta Praha63038:59
5.České Budějovice61505:48
6.Slavia Praha62228:98
7.FK Jablonec62227:88
 FK Teplice62227:88
9.FC Hradec Králové62225:78
10.Slovan Liberec61416:57
11.1. FC Slovácko62137:87
12.Bohemians 190561327:96
13.1. FK Příbram61322:56
14.Baník Ostrava61235:85
15.FK Ústí nad Labem61234:95
16.Zbrojovka Brno61056:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (527)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak tady to vidím na remízu a to 2:2

Reagovat
didosh

To bude velmi zajímavý zápas už se těším!!!!Myslím že by Bílek mohl už povolat Šultese nebo někoho dalšího ze Sigmi,nabízí se hodně hráčů,taky by mohl zkusit Petrželu z Viktorky

Reagovat
Losinho

Jednoznačnej zápas a doufám, že poslední zápas KJ na lavičce Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

jak jednoznačnej?,koneckoncu Sigma ještě neprohrála...

Reagovat
Losinho

Dyt jo, jednoznačný vítězství pro Sigmu, pokud se z toho neposerou.

Reagovat
clinger

uvidíme večer.Slavia ukončí jejich neporazitelnost

Reagovat
Losinho

Ty tam jdeš?

Reagovat
clinger

jojo.dneska vyrážíme.doufám že dorazí aspoň desítka.ikdyž po posledních výsledcích...

Reagovat
Losinho

No desítka těžko. Podle předprodeje bude menší návštěva než na Liberec. A o dost

Reagovat
clinger

tak třeba překvapí.a ty jdeš?

Reagovat
Losinho

Zatim nevim. Po těch dvou posledních zápasech sem zhnusenej. Atmosféra taky bude stát za prd...uvidíme.

Reagovat
clinger

no věřím že atmoška bude dobrá.i po těch výsledcích.taky sem docela nas.... po posledních dvou zápasech ale my slávisti vydržíme hodně a já sem věčný optimista

Reagovat
Losinho

Já sem taky optimista, záchranu ukopem

Reagovat
smazaný uživatel

J8 osobně bych si přál, aby se Sigmě dál dařilo a Slavia spadla zase do krize jako loni - jsem totiž zvědavej, jak by se zachovali. Jestli by zas odvolali Jarolíma a za jak dlouho by se pak vrátil

Reagovat
Losinho

trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak především by musel jít dřív Rosen, Slavia by musela být na sestup aby s tím něco dělal, podle mě to ale potřebuje důkladnější řez, trenér a polovina kádru pryč, všechny stávající útočníky propustit, Vomáčku, a jestli se nezlepší tak Koubský taky pryč a koupit na hrot Halenára

Reagovat
Losinho

Klidně na hrot Libora Doška, každej bude lepší než Vlček, Hora a spol.

Reagovat
Liquid

nééé to bych nepřežil, nemám ho vůbec rád, je to takový zm*d, hlavně ne útok Rezek + Libor Došek

Reagovat
Losinho

Neboj, stejně nejsou prachy a žádná posila už nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Libor Došek do Slavie? No to by byl gól . Pamatuju si, jak do něj při derby kotel Slavie píčoval. Ostatně na internetových diskuzích, se do něj červenobílí rozumbradové taky slušně naváželi.

Reagovat
Losinho

Však já bych ho taky nějak extra nechtěl - myslel jsem to ve smyslu, že každej průměrnej útočník GL je lepší než Vlček a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, on už to není Jeho Eminence Kardinál Vlček ? S Doškem na hrotu bys te byli terčem takového toho klasického hospodskofotbalového kibicování...to by bylo pořád: To byl faul!!! Hraj ty kopyto...Ten Došek je marnej. Došek ven!!! Vzpomínám, jak to bylo, když byl u nás.

Reagovat
Losinho

Vlček je srdcař, ale už na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam teď vlastně máte v tom útoku? Tak nějak jsem o našich největších rivalech ztratil přehled. Naumov bude asi ještě na marodce, ne? Milan Černý taky může hrát v útoku? Fakt nevím, koho tam máte.

Reagovat
Losinho

Naumov se vrátí na přelomu září a října, Hloušek koncem září. Dál: Vlček, Hora, Hurka, Zákostelský, případně Milan Černý, ale KJ ho staví do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hůrka, Luka, Lužiny...sakra nikoho neznám. Dorostenci? Sparta měla loni vtipnej věkovej průměr útočníků - 19 let .

Reagovat
Losinho

Kromě Vlčka samí mladíci, Hurka (17 let) asi nejlepší hráč repre U18 momentálně. Zákostelský a Hora myslim 21 let.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem zvědavej, jak si letos povedete. Už aby bylo derby.

Reagovat
Losinho

Kdo jak si letos povede? Hurka? S nim nepočítej, ten degen KJ ho nechal hrát za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Slavii obecně.

Reagovat
Losinho

Aha. No to já si radši nic neslibuju Střed tabulky bude stačit, hlavně at se rychle oddlužíme od ENICu. Chtělo by to (třeba přes pohár) vybojovat poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Hurka je hlavně U18 a tento týden odehrál 2 zápasy. Jak si to představuješ ? Dneska rychlí přesun do Edenu a zítr hrr na Turky ?

Reagovat
Losinho

Nemyslel sem samozřejmě dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nevíš, jestli letos bude Fortuna Víkend šampionů? Loni jsem se byl podívat a musím říct, že to bylo super. Takhle vtipnej turnaj je v zimní přestávce skvělý rozptýlení.

Reagovat
Losinho

Nemám ponětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jo. A doufám, že v podobně atraktivním obsazení jako loni. Jestli ses nebyl podívat, vřele doporučuju. Tak jsou k vidění věci, na které v lize nenarazíš .

Reagovat
Losinho

Uvidíme, jestli tam bude Slavie tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tam snad byla pokaždé. Stejně tak Bohemka a Sparta. Loni tam byl ještě Slovan Bratislava. http://www.youtube.com/watch?v=xkPYOEhMiW0&feature=related Mrkni se na tohle video, někdy v čase 5:31 začíná dělený pokřik, který spolu řvou "praví" slovaňáci a "leví" bohemáci. To jsem málem puknul smíchy

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A podobné věci se tam děli víckrát. Sparta, Slavia a Bohemka řvou společně ŠK Slovan zkurvená Bratislava. Slávisti s bohemákama a snad i slovaňakáma zase rozjížděj Kdo neskáče fandí Spartě...nějací fotříci a troubové ze Žiliny zase křičeli Sparta a Žilina (přidalo se i pár našich).

Reagovat
Losinho

Tak "Kdo neskáče fandí Spartě" neni nic hrozného, jen nechápu proč vám vadí "Smrk Spartě"

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to vadí? Jako lidem tady na webu nebo obecně sparťanům?

Reagovat
Losinho

obecně

Reagovat
smazaný uživatel

No mě obecně nevadí (na stadioně mě samozřejmě naštvou, ale noční múry z toho nemám )žádný urážky proti Spartě, protože taky ostatní kluby urážím a patří to k tomu. Smrk Spartě mi přijde takový trapnější, ale když to někoho baví, tak ať si to klidně řve.

Reagovat
Losinho

Tak trapný spíš je jak to spartani mění na "Smrt Spartě"...nevim jak to mohlo někoho napadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Protože raději chcípnem, než aby si s náma nějakej červenobílej nekňuba utíral nos, nebo do nás smrkal.

Reagovat
didosh

Kurňa kukal jsem čistě ze zvědavosti na jejich stránky a čumím že jejich mladí hráli turnaj v Budapešti kde hrála Barca nebo třeba Fulham...

Sigmáci hráli finále a to na úkor Barcelony Myslím že celý Olomoucký fotbal a nejen ten ale i český se má na co těšit

Reagovat
Losinho

To tu psal prospero, byli to snad U10. V kategorii U12 nedávno slávisti hráli finále turnaje proti Celticu, taková Barcelona tam úplně propadla. A v U9 slávisti porazili AC Milán. Tyhle kategorie nemaj takovej význam

Reagovat
smazaný uživatel

vtip ?

Reagovat
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
clinger

ikdyž nevím kdo by tam dával góly

Reagovat
Losinho

Karol

Reagovat
clinger

tomu věřím že tam zas jednoho šoupne.a snad se přidají další.chtělo by to zkusit na dva "útočníky"

Reagovat
Losinho

KJ to postaví takhle

Jaakkola - Čelůstka, Trapp, Koubský, Hubáček - M.Černý, LJ, Ragued, Kisel, J.Černý - Hora

Reagovat
clinger

taky to tak vidím

Reagovat
Losinho

Bohužel. Kéž by dal šanci Hurkovi, ten Horu, Vlčka i Zákostelskýho strčí do kapsy, ale bohužel hrál za béčko, tudíž s ním KJ nepočítá. Já bych to dal takhle:

Jaakkola - Čelda, Trapp, Koubský, Hubáček - Janda, Ragued, Kisel, J.Černý - M.Černý, Hurka

Reagovat
clinger

jo Jandu bych dal též do základu.v Teplicích patřil k těm lepším,škoda těch dvou zahozených šancí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hurka je v U18

Reagovat
Losinho

Já vim, navíc hraje za B-tým. Takhle bych to já stavěl dlouhodobě (do uzdravení Risteho s Adamem).

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát si ho vlastně kromě repre U18 viděla hrát ? Mě přišel v přípravě nic moc, ještě takovej nedozrálej...

Reagovat
Losinho

Viděl sem ho ještě za ten dorost. Ale stejně myslim, že horší než Hora nebude.

Reagovat
Losinho

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 02

Baník Ostrava - FK Teplice 0

FK Ústí nad Labem - Bohemians 1905 0

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 1

České Budějovice - Viktoria Plzeň 2

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 1

Reagovat
smazaný uživatel

ani Plzeň nebude pořad vyhrávat

Reagovat
Losinho

a Budějky nebudou furt bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou letos chcou prej překonat svůj rekord ! 15 remíz za sezónu

Reagovat
Losinho

Na to je ještě kol...

Reagovat
homeles8

Budou!!

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by to bejt plichta to je fakt... ať si budějky nekazí remízovou šňůru.

Reagovat
smazaný uživatel

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 2

jinak souhlas

Reagovat
clinger

Slavia 1,Příbram 1 a Brno 0 jinak bych to dal stejně

Reagovat
smazaný uživatel

To klukům fakt tolik nevěříš?

Reagovat
Losinho

Minule sem psal tipy podle přání a nevyšel ani jeden, dneska budu realista

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 0 a Bohemka 2

Reagovat
Losinho

,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Sigma bude minimalne do nedele prvni

Reagovat
smazaný uživatel

i po neděli o skóre teda pokud český remízový král nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 sigma se sekne, a už jí nebudou všichni opěvovat, podle mě zlomovej zápas v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic me těší, že lidi jezdí už i na venkovní zapasy. Na baníku bylo dost Olomoučáků, do Edenu jede dost Olomoučáků. FORZA SIGMA ! Na Slavii relativně posledni dobou umime. Nečekám zazraky, stačí 0-2.

Reagovat
smazaný uživatel

0-2? Nejseš nějakej rozežranej, mladíku? Nestačilo by ti 1-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Za čiste konto by měl golman premie. Myslim ekonomicky

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase myslím, že Kisel by si zasloužil gól... Akorát je jedinej, kterej by si ho zasloužil, ti ostatní by zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta vaše viróza?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nic konketnejsiho, vim jen o Navratilov.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi, Šultes - těch by bylo škoda, se mi líbí, hrajou pěkně...

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nevěděl nějak, sem se ted nevěnoval sigmě moc. Ja myslim, že to zvladnou. Zrovna ti tři jsou klíčoví.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no - ne, že bych nechtěl, aby Slávinka vyhrála, ale kdyby se to povedlo proti oslavený Olomouci, tak to nebude ono. Zase skoro kompletní Olomouc je teď asi moc velkej ořech pro Slavii - uvidíme, každopádně čekám dobrej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A parádní atmosferu. Ty...nechce se Ti tam jet? co mas dneska v planu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu - víš, já jsem v práci, akorát zrovna nic nedělám, tady je strašnej chaos. Mladej šéf se má zejtra ženit, jenže v úterý se vyvinula taková tragédie, jeho budoucí žena byla v jiným stavu a přišla o to, za chvíli by ji měli dovézt ze špitálu, je po operaci, ještě se přemejšlí, jestli se ta svatba neodvolá, sám jsem z toho takovej deprimovanej, Phillip je sice šéf, ale my jsme spíš jako bráchové, je to všechno na hovno. Kurva, proč mi život letos musí pořád dávat najevo, že umí bejt svině... Ani nevím, jestli uvidím přímej přenos, jestli stihnu dojet do Znojma...

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, to me mrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, nic se neděje, já to skousnu, ale ti mladí si to nezaslouží... Před čtrnácti dny jsme spáchali bezvadnou svicu, mraky chlastu, asi 40 lidí, vyvalili jsme novej dvouapůlkubíkovej sud a na něm pár lidí tancovalo, ráno nažraný jak hovada jsme asi v šest budili schrattenthalskýho starostu, ať nám usmaží vajíčka, no prostě všechno super, stará šéfka se těšila, že konečně bude bába... Teď tohle... Už jsou tady, musím končit...

Reagovat
smazaný uživatel

Drž se. FORZA SIGMA, FORZA SLAVIA

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Tři body by byli dobrý, ale získat je jen proto, že soupeř byl oslabenej virózou bych nechtěl. Jinak doufam, alespoň v remízu, ikdyž po posledních výsledcích nevim, nevim. Jedinej kdo je schopnej dát gól je Kisel a to je málo . Naopak obrana je pevná jako skála, bohužel z hodně křehkýho materiálu. Nezbývá než věřit v lepší zítřky. SKS.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Slávia momentálně nemá kvalitu vzadu a vepředu jen Vlčka už za zenitem a mladíky. Snad jen záloha vypadá zajímavě. Ale jestli Sigma nenastoupí kompletní...uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chybí Kučera, toho zastoupí Dreksa, reprezentant do 21 let. Nebo D.Rossi tam muže hrát, ale to by byla škoda. Kalase bych tam nedával, ten hoří i v ,,B". A Jan Navrátil měl střevní potíže přes tyden. Na jeho místě by moh hrát Hořava. Uvidime. Chybět bude Kučera, a Ordoš - ten je ale dlouhodobě zraněn.

Reagovat
Mr.Mike

ACS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Zase nějakej průšvih?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko!!! Nakopte cajzlům prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha - Sigma Olomouc 10

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 02

Baník Ostrava - FK Teplice 1

FK Ústí nad Labem - Bohemians 1905 2

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 1

České Budějovice - Viktoria Plzeň 0

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 0

Na Sláviu zoufale neumíme. Loni sme tam vyhráli po haluzi a aji když sme byli v laufu, tak nás tam přejeli naprosto jednoznačně ve všem kromě výsledku. Budu rád aji za remízu, ale tajně budu doufat ve výhru. Snad to bude třeba 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v Tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Galaxii

Reagovat
Losinho

Nova Šprt

Reagovat
Miky.77.14

Zase vyhodil Vaniaka,Hora hraje,Vomáčka hraje,dyt to je utrpení,to je ten Jarolím už úplně debilní ?! Proč nehraje stopera Hubáček a v levo ten mladej kluk,dyť než Vomáčka neni horší nikdo.A jak jste furt tady někteří psalo že Hora je fakt dobrej,tak je to akorát dobrej chudák,neumí absolutně nic...Dokavaď Jarolím neodejde a nedoplňej kád,obhájíme opět 7.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia bude jedinny tym v lize, ktery něco obhaji

Reagovat
Losinho

Vaniak měl zdravotní problémy, Vomáčka hraje, protože je/byl Koubský zraněnej, Hora hraje furt líp jak Vlček.

Reagovat
Miky.77.14

co to kecáš?Vaniak určitě nebude hrát ani dneska,protože ho zase vyšoupl a Vomáčka hrát nemusí,Hubáček dokáže odehrát vyborně na stoperu a Hora je lepší než Vlček?co ten ubožák udělal ze všech zápasů co hrál?i Vysoký stopeři jsou rychleší,neobejde hráče,bez hlavičky,je to chudák. Vlček aspoň podrží balon a sehraje,hrozí rychlostí..Je vidět že si silně zaspelenej kecama Jarolíma

Reagovat
Losinho

Vaniaka nikdo nevyšoupl, měl střevní potíže a neustále má problémy s kyčlí. A pokud ho dokáže Jaakkola nahradit, je to dobře hlavně pro Martina. Kdyby šel na stopera Hub, musel by hrát nalevo mladej Palko, ten je prej horší než Vomáčka. Vlček hraje dobře když naskočí jako žolík, zezačátku je to bída od obou. Hora se alespon může zlepšit. A zaslepenej Jarolímem? Zrovna já už dlouho volám po tom aby odešel, takže klid.

Reagovat
Miky.77.14

ty akorát hltáš všechno,co napíšou na slávistickym webu. Kdyby na tom byl Vaniak tak špatně,nerozvičoval by se v Teplicích a nedělal dvojku. A než Vomáčka neni horší nikdo a na kraji obrany ,když je ten kluk rychlej neni tak těžký zahrát. Pokavaď to nezmění,opět dneska a i v dalších zápasech prohrajou. A že Vlček hraje i někdy houby,za to on nemůže,co má sám dělat ve předu?nemá k sobě nikoho,sám se tam musí prát. Nikoho nekoupěj,tak je to v háji.Ať tam dá aspoň na hlavičky Zákostelskýho ,protože Hora je nepoužitelnej...

Reagovat
Losinho

Vaniak ty problémy s kyčlí sám přiznal, nevim o co ti jde. Hlavní problém je, že KJ hraje ten systém 4-5-1, což nám vůbec nevyhovuje. Kdyby zkusil do útoku třeba Vlčka s Hurkou, to by bylo hnedka jiný. A snad už bude dnes připravenej Koubský, jinak dostanem bůra. Zákostelský je hroznej, ještě horší než Hora.

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 je dobrej systém, ale musíš mít vepředu Honzu Kollera

Reagovat
Miky.77.14

to přiznal v rozhovoru někdy před ligou a co má bejt?stimdle to nesouviselo a i kdyby,ty to nemůžeš vůbec vědět. Slavie je prostě hotová,bez útoku a obrany to nejde a můžem si tu psát každej svoje rady a k ničemu to nepomůže,Jarolím tam bude na furt a to je náš konec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by byl neúspěch... čekal jsem, že si dá Slavia za cíl aspoň posunout se na 6. flek a pořád si myslim, že má šanci toho dosáhnout, bude to chtít ale i trchu toho štěstíčka

Reagovat
Losinho

Počkej na naší spanilou jízdu v Ondrášovce

Reagovat
cubinho

Budu věřit ve výhru Sigmy! Ale bude to hodně těžké. Těžko si představit, že by Slavia potřetí za sebou prohrála. Navíc, pokud Sigmu oslabila viróza během týdne a zranění Kučery, budu hoodně spokojený s remizou

Reagovat
Didier Drogba

Sigma vyhraje

Reagovat
$dolar$

Remiza by byla idealni

Reagovat
goodbay

Remiza by byla fajn, ale pokud nenastoupí zmínění hráči, tak bude favorit SKS. Protože viroza vždycky udělá divy, jako loni třeba s teplicemi a pak je zrovna olomouc vyklepla 6:2, i když v teplicích to bylo většího rázu. Ale hráči jako Kučera, Šultés, Hořava, Rossi jsou kostra týmu a bez nich to pude jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaakola - Čelůstka, Trapp, Ragued, Hubáček - J. Černý, Janda, Dembélé, Koreš - Kisel - M. Černý .... na lavičce Vaniak, Vlček, Belaid, Palko, Hora a Zákostelský ... Slavia bude min. stejně absencí jak Sigma, snad to pomůže k lepšímu výkonu

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SIGMA, OLOMOUCKA ŠLECHTA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je srandovní

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se naopak výkon Radotínského líbí. Je to takový vitální, živí projev. Je informovaný a nekecá o pitchovinách bokem.

Reagovat
Losinho

Není špatný, ale dle mého za komentátory ČT zaostává (vyjma Kalouse).

Reagovat
smazaný uživatel

ee, to si nemyslím. Radotínského beru jako komentátorskou špičku u nás.

Reagovat
Losinho

No, každej máme svůj vkus

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky nevim kdo je. Aspon ho muzu hodnotit bez predsudku. Jestli je to ten clovek co komentuje na tipovani.cz - ze zacatku, prvnich 5-10minut mi prislo ze je to nekdo, kdo si chtel vyzkouset komentovat fotbal, ale pak me to zaclo bavit

Reagovat
smazaný uživatel

já koukám na TV, takže nevím, kdo to komentuje tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je Slávia lepší a to o dost. Ale ani my nejsme úplně marní. Snad tam jednoho Šultes dá.

Reagovat
smazaný uživatel

"SanchoPancha27.08.2010 11:36

Hůrka, Luka, Lužiny...sakra nikoho neznám. Dorostenci?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dembele Krásný nůžky. Golman

Reagovat
jv

Reagovat
Losinho

Olomouc je zatim slabá jak čaj

Reagovat
smazaný uživatel

Cos čekal? Na Sláviu prostě neumíme. Kdybysme měli v sezóně vyhrát 28 zápasů a ztratit jenom s jedním týmem, tak to bude Slávia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele jasně nejlepší na place naopak Černý s Jandou dnes vypadaj jak nemehla

Reagovat
Losinho

Ragued na stoperu taky zatim dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník je bojovník. Aji kdyby za kariéru nedal ani góla, tak bych ho v týmu chtěl.

Reagovat
Losinho

To já říkával o Vlčkovi taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček je úplně jiný hráč, ten by góly dávat měl. Škoda že ze Sigmy odešel. A aji škoda pro vás že šel do Belgie.

Reagovat
Losinho

Tak tam šlo o něj, chtěl si zahrát v zahraničí. A hlavně je to přeškolenej záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, tehdy sem to rozhodnutí chápal. Aji když zpětně se ukázalo jako špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Slavia a nebezpečný standartky...

Reagovat
Losinho

Taky zírám

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia zatím velmi dobrý výkon. Asi nejlepší Slávie, co jsem letos viděl. Dembelé je kdo proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Netušim, ale hraje výborně

Reagovat
Losinho

Přišel v létě jako defenzivní záložník, měl být náhrada kdyby se zranil Ragued. Odehrál pár zápasů za B-tým a asi se líbil, že ho dal KJ hned do základu.

Reagovat
Losinho

A ještě dodám že mu je 20 let, národnost Mali.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vybornej.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, kdyby si šel raději na stadion podpořit svůj tým, kterej potřebuje teď každého fanouška než bejt tady

Reagovat
Losinho

Taky už lituju, že sem nešel no...

Reagovat
Bakary3

Přišel z PSG, kapitán Mali U21

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim slabe Sou tam dobry momenty. Vepřek špatne zatim směrem dozadu. Škerle taky celkem chybuje. Slavka je lepší, neni třeba o tom polemizovat.

Snad se Sigma zlepši, a da gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je to očekávaný průběh, akorát sem čekal, že už padne alespoň na jedné straně gól. Druhé poločasy máme lepší, ale zatím to vždycky platilo protože sme ovládali hru a soupeř odešel fyzicky a psychicky. Teďka těžko říct. Myslím si, že to je utkání o jednom gólu, jestli ho dá Slávia, tak už výsledek sotva otočíme a asi ani nevyrovnáme, zatímco když ho dáme my, tak se Slávia asi sesype, aji když je v jejích silách nám dát dneska tři góly jakoby nic.

Reagovat
Losinho

Je pravda, že proti nám nehrajete nijak skvěle, ale čekal jsem, že dneska nás vyučíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku sme aspon hrali na brejky a šlo to. Tady hrajem na brejky taky, ale Slavia je na to připravena

Reagovat
Losinho

Paradoxní je, že se čekalo že na brejky budem hrát my. Nicméně je to o golu, školu že nevyšli Dembelému ty nůžky, to bylo brilantní!

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, to teda byly, stejně tak zakrok Blahy. A na brejky, tak Sigma na venkovnich hříštich nehraje to co doma. Hraje na brejky. Slavia to chtěla hrat ze startu taky, ale viděla, že sigma brani, tak se drala do předu, a vychazi ji to. Hraje dobře.

Reagovat
Losinho

Ve 2. poločase se to vyrovná, bojim se, že to neproměnění šancí Slavie bude klíčové.

Reagovat
$dolar$

Dembele hodne dobrej, snad neprohral ani jeden souboj

Reagovat
jv

Jarda Černý...

Reagovat
Losinho

JAROSLAV ČERNÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krásnej gol

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

no, lepší gólman by to kryl. Nebylo to vůbec dobře umístěné a z dálky.

Reagovat
Losinho

Hm. Psal sem to ještě před opakovačkou...ale stejně pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak zasloužené vedení. Sigma mě zatím svojí neaktivitou zklamává. Čekal jsem něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná .. každopádně golmanův..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem zvedavej jak se ukaze mnohymi vychvalovana Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím že Černý hrál v Sigmě. A ještě k tomu je z Hranic. To byla bota vedení že odešel.

Reagovat
Losinho

Taky čumim. Pamatuju Brno, Budějky. Olmík ne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tam hrál v nějakých deseti letech třeba. Škoda no, moc takových hráčů Sigma nepustila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Přišel tam z Opavy. Hrál za nas v nějakych 22 leetch dvě sezony. Když odešel Kobylík mam pocit. Byl často zraněny, proto ho pak poslali pryč. Je to frajer, mam ho rad.Sympaťak.

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

Černý je z Horního Benešova, ne z Hranic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Olmik druhou půlku začal lépe, než hrál první. Ještě pár centrů a padne to tam. Otázka je, zda Slávie nevyužije otevřenější obrany. Brejky, to je jejich hra

Reagovat
smazaný uživatel

A jde to. Ale musí se chtít. Sigmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že bwin nemá tento zápas jako livesázky. Dal bych určitě, že padne minimálně jeden gól a ještě asi i to, že dají gól oba týmy. Můj tip je teď 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje mě, že naši fanoušci dou vůbec slyšet. Slávia si doma většinou do pokřiků kafrat nenechá.

Reagovat
Losinho

A zase "Beléd" Kdy už se to komentátoři Novy naučej vyslovovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzská výslovnost je fakt "Beléd"

Reagovat
Losinho

Jenže sám Tijany říkal, že správná výslovnost je "Belajd". Je Tunisan a tam se mluví arabsky

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to už nevím. Arabskou výslovnost neznám.

Reagovat
Losinho

Důležitý je, co říkal Tijany

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jasné.

Reagovat
Losinho

To sou hrubice

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hubňa je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník a kanonýr. Nikdy bych nerekl, ze se ty dve slova daji pouzit v jedny vete.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tož daly by se, ale muselo by tam být něco jako "nikdy nebude", nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl pěknej gól. Taková střelecká pohotovost a obtížná technika kopu se v lize nevidí často. Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistická obrana je strašná. Stačí na ni trochu přitlačit a hroutí se jak domek z karet

Reagovat
smazaný uživatel

To majou všecky týmy bez sebevědomí. Slávia, Sparta, Baník, momentálně.

Reagovat
Losinho

Ten rozhodčí píská úplně obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

No počkyte, teďka si fakt myslím, že nám rozhodčí připískává. A to je v zápase hraném v Práglu dost nezvyklý pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi ten zastavenej olomouckej brejk nezdál jako ofsajd, ale gól z toho stejně nebyl. Nicméně praporkáři by to pouštět měli. Když si nejsem jistej, nechám praporek dole. Jak často to má FIFA do nich tlačit

Reagovat
Losinho

Byl to jasnej ofsajd. Opakovanej záběr to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

já opakovačku viděl právě.

Reagovat
Losinho

Tak to tě nechápu Ofsajd to byl

Reagovat
$dolar$

Byl to ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

mám asi křivou TV

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to ofsajd tak o půl metru - ale právě to je ten případ, kdy by to měl pomezní spíš pustit než mávnout, pokud si neni úplně jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vašíček, ten tam měl být. !!!!!

Reagovat
Losinho

KJ taky dobrej. Útočníka tam dá minutu před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

se naučil od Pepy Chovance. Taky střídal proti Žilině v 89. ...

Reagovat
Losinho

Ty dva by si mohli podat ruce. Nedivil bych se kdyby proběhla výměna Jarolím - Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
Losinho

To by byl děs Ale sem zvědavej, kdo se udrží dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím se udrží dýl, ale výhodou pro Slávii to nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa dneska zklamal, příští zápas bych dal šancu Murínovi a nebo tomu Kalasovi.

Reagovat
$dolar$

Parada, hlavne at zitra vyhrajeme nad Dynamem

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta je určitě dobrým bodem pro Olomouc, která mě vcelku zklamala. Čekal jsem větší válec

Branky pěkné. V obou byla nějak namontovaná chyba gólmanů

Reagovat
Losinho

Škoda, byli sme lepší. Zase vedení a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

byli jste lepší, ale jen v prvním poločase.

Reagovat
Losinho

V 1. poločase to byl válec, ve 2. taky lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená plichta Super gol od Hubníka. Ten Černýho byl dost Haluz.

Reagovat
Losinho

Bud trochu objektivní. Slavie byla lepší, vést měla už po 1. poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

vést měla, kdyby byla schopna dát gol - tim se to vyrovnává. A v druhým poločase byla o kousek lepší olomouc, aspoň tak jsem to viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec. Slávii sme ten bod doslova a do písmene ukradli. Ale su rád, že máme nejtěžší zápas sezóny za sebou. Teďka nás čeká doma Liberec, Boleslav, venku Teplice a doma Sparta, tak doufám, že z toho získáme 7 bodů minimálně. A pak se uvidí, jesti máme na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

bez čárky, sakra, mám v sobě litr a půl vína a už píšu kraviny.

Reagovat
Losinho

Na poháry určitě, zkuste zabojovat i o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jak sem psal už nesčetněkrát, chcu 62 a víc bodů aby Sigma překonala svůj rekord. Jestli to bude stačit na titul, tak su pro. Jestli ne, tak si užiju boje o Evropskou ligu.

Reagovat
$dolar$

Slavia lepsi, Sigma uhaluzila remizu jako u nas v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni sme vedli, vy ste nebyli schopní dat góla ze hry a měli dělali ste chyby v obraně které sme potrestali. A navíc ste vyrovnali naším vlastňákem. Tam sme dva body ztratili.

Reagovat
sosna

Slabá provokace.

Reagovat
fabec1222

OT:Tomáš Janů na hostování do Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož chčije jako posledně proti Slavii, tak se obávám jak to dnes dopadne...ale věřím ve výhru

Reagovat
centos

Tipuju tři tisícovky max.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zvědav, kolik dnes bude fans na CH1 Jinak včera se zase projevila naprostá demence policistů. Jdu se Švédama po ulici, bavíme se o fans, kolem nás de skupina přitroublých policajtů já řekl jen ACAB ale byla to návaznost na rozhovor se švédama, oni se zastavili a začli mně lejstrovat jako nejhoršího zločince na světě. Když sem jim řekl, aby spíš dělali užitečné věci a honili smažky po Andělu a okolí, tak mi řekli, že to už není jejich rajón. Jako WTF? Opravdu stupidita policajtů nezná mezí. Když mi řekli toto, neudržel sem se a začal sem se jim smát do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbci, nechápu proč se jim nelíbí když jim někdo nadává

Reagovat
Bakary3

Ježiš, to tu dlouho nebylo.. Nechcete dát už s těma policajtama pokoj ?

Řeknu to takhle- chovám se slušně > nemam s nima problém. Vy ale budete pořád kecat, jak jsou zlí (výjimky jsou, ne všechno udělaj dobře, ale vy je vidíte jako zlo dnešního světa..)

Reagovat
smazaný uživatel

udělal sem jim něco? Já se bavil s klukama, oni prošli kolem nás a najednou začli takhle blbnout. Jako promiň, kdybych se zastavil a řekl jim to do očí, tak oka, ať mně lejstrujou ale takhle?

Reagovat
Bakary3

Jj, a zrovna, když okolo tebe šli poldové, z tebe vypadlo ACAB.. A i kdyby mě takhle kontrolovali, mam je na háku, vy to ale strašně řešíte..

Reagovat
smazaný uživatel

to si mám dávat snad pozor, co říkám a mám koukat kolem sebe, aby mně nikdo neslyšel? Žijeme snad v totalitě abych si dával pozor, jestli mně třeba neposlouchá STB? Sme ve svobodném (doufám) státě a když se prostě bavíme a jsme "zažraní" do rozhovoru, tak nesmím říct toto hrozně sprosté a ponižující slovo? Chápeš, že dokud mně nelejstrovali, tak sem ani netušil, že jdou okolo mně? Já ani nevěděl, že šli okolo nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys šel po ulici a slyšel bys jak někdo říká "Baník, polští židi", tak by tě to taky nezarazilo a nešel bys zjišťovat kdo to řekl a proč? Notabene když bys jako ti policajti věděl, že tě nikdo nezmlátí?

Reagovat
Bakary3

Speciálně trevor jo..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takže vlastně já sem ten zlej člověk, skoro vrah a terorista a oni jsou zas ti hodné lidé..

Reagovat
smazaný uživatel

hodní

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to tak hrotíš? Oni si mysleli žes jim nadával a nelíbilo se jim to. Tobě se to nepodařilo vysvětlit (neposlouchali, nevěřili ti, nesnažil ses.....) a ještě si to dál vystupňoval. Tak tě klepli přes prsty. Nic tak hrozného se nestalo. Kdyby ti policajti nebyli policajti, ale fanoušci jiného týmu kteří by si mysleli že jim nadáváš, tak byste si vyměnili pár hrozeb a pak byste vycouvali. Ale pak by sis asi nestěžoval že nemůžeš jít po ulici a normálně mluvit aniž by tě nezačali otravovat fanoušci ostatních týmů, ale bral bys to jako součást celé věci.

Reagovat
smazaný uživatel

nehrotím, pouze konstatuji, že otravují obyčejné lidi na ulici a na dotaz, proč raději nedělají užitečné věci, viz. smažky chodící po Pražském Andělu, tak mi bylo odpovězeno, že to není jejich rajón, což snad byla ta nejhloupější odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to blbá odpověď, ale v tomhle bych se jim nedivil. Dokud někoho z nich nechytnou jak kradou, nebo si píchajou přímo na ulici, tak s nima nic moc neudělajou. Ty smažky si z nich dělajou ještě větší prdel než fotbaloví fanoušci. Akorát neřvou "svobodu fanouškům", ale "policejní stát". Kdybych já byl policajt a nemusel se o ně starat, tak to nedělám.

Reagovat
Bakary3

Ale Treve Kdo psal na FB, že ho provokovali dva sparťani a sebral jim šálu ? Ty zrovna jsi člověk, kterej si nenechá nic líbit, zrovna u tebe bych čekal, že je pochopíš, proč tě kontrolovali (i když mi to taky nepřijde zrovna super, ale takovouhle aféru bych z toho nedělal)

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak víš co, naštvalo mně to, kdybych jim umyslně nadával, tak oka, žádnej problém ale v tomhle případě sem se bavil s klukama a nějací policajti mi byli ukradeni

Reagovat
Bakary3

Já vim, že jo, no, nakonec, co já vim, třeba bych se taky cejtil dotčene, i když si to nemyslim.. Ale i když něco si policajti za rámeček nedaj, těžko je ze všeho obviňovat.. Vždycky se hodně liší verze jejich a fanoušků, čemu věřit ? A nakonec, jak tu často zmiňujete buzeraci od nich- kdo ví, co maj všechno nakázáno..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidim na remízu v Ostravě a výhru Příbrami.

Reagovat
cubinho

FK Ústí nad Labem - Bohemians 1905 0

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 1

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0

České Budějovice - Viktoria Plzeň 2

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec..!!!Za bod budu rád...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, dokáže aspoň ten Bánik zremizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Bazaly jsou zase nabitý

Reagovat
smazaný uživatel

no, žádnej zázrak to není ale po dlouhé době jsou tam vidět náznaky fotbalu ze strany Baníku. A dřevorubec zkušeně pobavil v tom nastaveném čase Jinak celkem fajn sestava, kluci se snaží makat

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík zase v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Také nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

hm..

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase dělá ten Baník? Pět proher za sebou, to snad nemyslíjou vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Kriste takové šance.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, ježiši kriste, takové šance...

Reagovat
Losinho

Sem zvědavej dneska na Plzeň, od Budějek to bude pěknej beton

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, nějak se semnou nechytáš

Reagovat
Losinho

To víš, chci ti udělat radost, když ten Baník furt prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

no, hahahaha

Reagovat
Losinho

Snad si nemyslíš, že bych byl takhle marnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo, v pohodě, druhá liga, taky liga

Reagovat
Losinho

Pche Já snad ani nemám kam spadnout ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tím Baník

Reagovat
Losinho

Jo tak Chtěl bych vidět ty návštěvy Už nějak řeší vedení ten váš bojkot?

Reagovat
smazaný uživatel

co vím, tak měli už několik scůzek s ultras.

Reagovat
centos

Snížili ceny vstupenek o celých dvacet korun, takže vyděračské bez karty to je furt, jen to nestojí 90 a 180, ale 70 a 140 a podobně.

Reagovat
Losinho

Hm, docela výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, tohle je drsný kor, když se nedaří, tak bych to dal třeba za 50 a 100

Reagovat
Losinho

Nám se nedaří a na hlavní to je za 280, tak o co jde

Reagovat
centos

To by zas ječeli permanentkáři. Já mám problém s těmi cenami bez karty. Odrazují mě, abych si tu kartu vůbec koupil Teď přes týden ve Slavičíně snad žádné obstrukce nebudou a konečně budu moct vidět fotbal bez těch chujovin.

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš?

Reagovat
centos

Pokud pojedou kámoši tak jo. Bo jedem autem (tak na benzín), jiné spojení je tam na chuja.

Reagovat
smazaný uživatel

to kurde, když sem to viděl. Kde vůbec leží ta ves?

Reagovat
centos

U Uherského Hradiště. Doufám.

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=elCXi72RIqQ

trocha vzpomínek , především pro slávisty...

Reagovat
Losinho

Dragiša Binič Puček

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Sparta

situace je taková že jakýkoliv výsledek potěší...

Reagovat
sosna

Nedělní odpoledne nabídne zápas dvou ligových bezdomovců.

Reagovat
smazaný uživatel

Riedla. To hosté budou postrádat jen zraněného Ticháčka.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:

Kučera - Laštovka, Horejš, Lengyel, Žižka - Hudson, Černák, Otepka, Mazlík - Pecka, Ondrášek. prej Mazlík

Reagovat
sosna

Maaazliku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neberu nic jiného než drtivé vítězství 1:1 ... Plzeň prostě neodjede s prázdnou, ale rozhodně ne s plnou...

Reagovat
$dolar$

Domluvime se na 0:3?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme remízový král! Bereme jedině bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Domluveno

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tě to stálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodal mamu budějovickymu tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav-Liberec 1:1

Jablonec-Slovacko 2:1

Ustí Nad Labem-Bohemians1905 0:1

Budějovice-Plzen 0:2

Brno-Sparta 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné psát, ale doufám, že Baník bude po dnešním zápase poslední

Reagovat
smazaný uživatel

no, taký mám dilema, komu dnes přát.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

no, vem si to, dejme tomu, že se dnes budeš dívat na ten zápas, bude ti jedno, jak to skončí? Když si vemeš veškeré závěry z toho, co může nastat

Reagovat
smazaný uživatel

z posledního místa se dá užj jen stoupat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten Ibrahimovič přestoupil, neb jenom hostuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje s opcí.

Reagovat
goodbay

Proč je místo Brabce v obraně Hotentot?

Reagovat
Didier Drogba

Pojďme Zbrojovka porazit chátru ......jinak co to má být to poslední a předposlední místo ,tam přece nepatříme a ani Baník ne

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl jsem si článek k utkání Brno - Sparta. Pěkné.

Jen bych řekl, že jsou to příliž silná slova.

Bída na hřištích soupeře? No, 2x 3:0 s Olomoucí a Ostravou nebudu komentovat.

Snad jen Olomouc je právem ve hře o titul a Ostrava je a určitě bude stále silným soupeřem, i když právě prožívá krizi.

S Jabloncem 1:0 no comment.

Utkání "ostuda" bylo doma s Ústím. Se Slávií ať posoudí nezaujatí.

No a konstatování "… se beznadějně topí na posledním místě. "

Tedy nevím kde je ta beznaděj. Zápas k dobru a dva body ztráta. ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jestli dnes nevyhrajeme tak chci Chovancovu hlavu!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cejtím v kostech, že Sparta po solidním výkonu vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cejtim v kostech, že ani vykon rozhodčího stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

já čekám utrápený výkon a prospaný 1. poločas. Neprohru Brna a několik sporných momentů.

Reagovat
Placebo

Dneska se Brno zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Damková Už su trocha klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší rozhodčí v český lize

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Placebo

Jardo, každé elektronické zařízení, funguje o 100% lépe, když je zapnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

ta Dankova s tym ciarovym trtka? ze si dali pusu pred vykopom ?

Reagovat
Liquid

Brno sestup

Reagovat
Kepy_FCB

ano , anooooo!

Reagovat
delfin

ten idiot Kadlec už má taky celou potetovanou ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

i Střeštík

Hrůza když tyto typy si to dávaj...

Reagovat
delfin

jj už snad chybí jen Bonny i když na tom to není vidět, tak nevím

Reagovat
Kepy_FCB

Toho obdivuje Řepka tak časem se dočkáme že celej zčerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

nemá celou,snad jenom paži.

Reagovat
delfin

nene právě má celou, mezi dlaní a loktem má obrovskej kříž a nad loktem má taky...

Reagovat
delfin
Reagovat
Kepy_FCB

to má z bravíčka ...

Reagovat
delfin

jj je to kvailta

Reagovat
Bakary3

Ještě, ať si se Zemanem nechaj vylepat hlavu jak Řepka a můžou mu řikat taťko..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatnyho na vylepany hlave??

Reagovat
Bakary3

Nic, ale.. Jen tak..

Reagovat
rufus

Co je na tom špatnýho?

Reagovat
Shevchenko

V 18 letech to fakt není normální.

Reagovat
rufus

Pokud jde o věk, tak to beru.

Reagovat
REPLIKATOR

Brno neschopných hráčů plno

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól, takový mam nejradši Od tyče.

Reagovat
sosna

Reagovat
soukup

tohle je fakt k posrání, z prvního plácnutí do míče dostanem gól, pak se hraje 30 minut naprosto vyrovnanej zápas a pak do toho zas plácne Pamič a ani o milimetr líp to trefit nemohl, no a teˇuž je to v prdeli

Reagovat
Kepy_FCB

Už ani soukupovi nestojí zajít na stadion...

Reagovat
soukup

Soukup na stadion moc často nechodí, protože má sám zápasy a tréninky

jediný co mě těší, tak že si zrovna ty teď nemůžeš moc vyskakovat

Reagovat
Kepy_FCB

Za co hraješ a jakou soutěž?

Reagovat
soukup

hraju Baseball, extraligu, respektive letos kvůli zranění jen za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tymu v extralize?

Reagovat
soukup

8

Reagovat
Kepy_FCB

Ten trapnej US sport ten jsem ve škole bojkotoval.

Ale když tě to baví a není tam taková konkurence jako ve fotbale...

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ještě: nej věc na bejzbólu je bejzbolka

Reagovat
Shevchenko

Teda Pamić nádhera, hodně luxusní gól.

Reagovat
C-M@ster

Kdyz to sedne, tak to sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vypadá to, že Sparta to na týmy na sestup letos umí. Jestli porazí aji Zbrojovku, tak porazila tým na 16., 15., 14., 13,. a 11. místě. Devátý Hradec byl už nad jejich síly.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
goodbay

no tak vyhrála 4x a ne 5x a s ústím ani bohemkou nehrála, za to porazila 8. příbram

Reagovat
Liquid

Jediné čím si Brno zaslouží ligu je to, že je druhé největší město v ČR, jinak diváci kolem 2500 tam chodí na fotbal, fotbalisti mizerní, talenti co tam vyrostou se sami namyšleností zkazí - Kalouda, Střeštík.

Reagovat
twerp

Brno si to zaslouží už jen tím, že nebetonuje a snaží se hrát aktivně...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Brno má obrovský potenciál a má lize co dát. Aji když je v dlouhodobé krizi, tak je pořád větší přínos, než třeba nějaká Příbram, nebo Kladno. Už jenom tím kolik peněz dokáže investovat do fotbalu a kolik mládeže dokáže vychovat.

Reagovat
Liquid

17 inkasovaných branek po 7 kolech to je vela vela moc

Reagovat
soukup

pravda hrát beton, tak bysme byli asi výš třeba se skóre 5:6, ale aspoň se na to dá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je, no a? Sigma byla loni po sedmém kole bod od sestupu tuším. A po 15 kolech byla tuším šestá a na koncu taky. Podle mě majou na střed tabulky. Brno hraje docela hezký fotbal, dobře se na ně dívá. Kdežto sledovat takové Budějovice a nebo Příbram které jsou výš a majou pevnější obranu je skoro za trest.

Reagovat
twerp

je lepší skóre 6:14 nebo 0:8 po šesti kolech? Já bych si tipl že pro většinu lidí to první;)

Reagovat
C-M@ster

Proti Slavii byly vsechny 3 jejich branky paradni (jedna byla taky o brevno), dneska opet vsechny 3 goly pohledne. Pro nezaujateho divaka musi byt radost se koukat. Pro nas Brnaky uz to takova radost neni.

Reagovat
$dolar$

Je mi Brna docela lito, Spartu prehrava, ale dostava 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no přehrává to ne, ale tak 2:2 nebo 2:3 by tomu poločasu slušelo víc

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nevim.. Sparta prostě hraje tu hroznou sračku, kterou hraje pořád.. Ale ta individuální kvalita tam holt je hodně vidět.

Reagovat
$dolar$

Nevim proc tak vejras

Reagovat
Kepy_FCB

16. Zbrojovka Brno 7 1 0 6 6:17 3 že jim to tam sluší...

Reagovat
soukup

říká postižený fanda patnáctého Baníku

Reagovat
C-M@ster

Pozor, banik je o skore 14.

Reagovat
Shevchenko

Tohle je preview, my jsme 15.

Reagovat
Kepy_FCB

jenže my tam nebudem do konce jako vy, my se zvednem!

Reagovat
soukup

jojo v posledních kolech hrajete doslova excelentně, čekám kdy se k tomu vyjádří Marek na facebooku

Reagovat
Kepy_FCB

neviděls druhou půli s Teplicemi ?

Reagovat
soukup

neviděl

Reagovat
Kepy_FCB

raději nekoukej nebo ztratíš iluze o tom kdo vás doprovodí do 2ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Vy z toho Brna máte ale pořádný komplex. Pořád se do něho navážíte za jakékoliv kraviny, aji když Brňáky nijak zvlášť nezajímáte.

Reagovat
Kepy_FCB

Zajdi někdy na zápas Brno - Baník a poslechni si...

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel sem. Nic extra. Na Spartu a nebo na Sláviu se u nás nadává víc.

Reagovat
centos

V tomhle jsi naprosto mimo, je to přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na fóru to tak rozhodně nevypadá.

Reagovat
Kepy_FCB

pozor! Jedinej baníkovec co se tuč asto naváží do Brna jsem já! Ostatní reagujou pouze na občasné výlevy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi taky fakt Myslel sem že je to součástí identity fanouška FCB, stejně jako nenávist ke Spartě a ne jenom osobní koníček.

Reagovat
centos

Přesně tak, holt jde Kepy víc vidět. Asi osobní averze.

Navíc daleko průkaznější než jeden člověk na fóru jsou desítky lidí na stadionu, a to jsem se těm Brněnským musel smát, jací to jsou zoufalci, když jsem tam v minulé sezoně byl.. To samé i na Bazalech, ale tam je nejde skoro slyšet. Na iDnesu by možná šla dohledat jedna velmi zajímavá reportáž o tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě docela zajímalo. Z mojeho pohledu je to tak, že Brno bylo svého času obrovský pojem, kvůli těm neskutečným návštěvám, Lužánkům a celé peripetii kolem nich a kvůli tomu že je to v podstatě obr v hluboké krizi co se roky těsně vyhýbal sestupu. Baník je špičkový tým co měl jednu perfektní sezónu ale jinak návštěvy hodně podprůměr ( na město ), fanoušci hlasití a nápadití, ale oceňovaní jenom ve světě fotbalu, jinak dojem neudělali. Z tohohle pohledu má Baník Brnu dost co závidět.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno mělo průměr nad 20 000 taky max. dvě sezony.

Pojem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mělo je. A jo, pojem to je. Lidi co majou o fotbalu ponětí tohle víjou, kdežto Baník se nějak do paměti nedostal. Kromě "Baník pyčo" a hymně. A kromě toho, že se po titulu začlo používat "bo".

Reagovat
Kepy_FCB

Na Baník-Bayern a další pohárové mače přišlo taky 35000 další se nevešli a taky se stím nikdo donekonečna nevytahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem nějaké černobílé fotky zaplněných Bazalů. Bohužel o Baníku se tohle neví, protože to bylo až moc dávno. Zato u Brna si to každý pomatuje.

Reagovat
twerp

Já myslel, že bo se začalo říkat díky Izerovi

http://www.youtube.com/watch?v=wrTGmF5ATJ8

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to poprvé pořádně slyšel až po mistrovské sezóně. Možná se to navzájem kryje a nebo to má z té doby.

Reagovat
twerp

Jo já vím:) U nás se to taky rozšířilo po titulu hlavně u žáků základních škol co chodili s šálou a pořád řvali Baník pič.... Jen mi ten vtip přišel vtipný... tak trošku vystihující jisté lidi...

Reagovat
centos

Baník má zase na rozdíl od Brna čtyři tituly. Tři z nich jsou ale minulost, stejně jako brněnské návštěvy..

Reagovat
Kepy_FCB

A to nám ještě několik titulů ukradla bolševická lampasácká dukla.

Reagovat
$dolar$

Stejny komplex jako maji Moravaci vuci Praze...

Reagovat
centos

No tys tady chyběl.

Reagovat
Kepy_FCB

A plzeńáci vůči Chebu.

Reagovat
$dolar$

Jo aha

Reagovat
smazaný uživatel

Moraváci nemajou vůči Praze komplex, prostě ju nemajou rádi. Ale zdaleka ne že by ju nějak řešili do té míry jak ju řešíjou lidi po dědinách ve Středních Čechách, kteří nemůžou Pražáky vystát. Podle Moraváků jsou Pražáci arogantní, daleko a serou se do toho o čem nic nevíjou. Btw. Moja mama se narodila na Vinohradech a v Praze vyrůstala a Prahu nenávidí daleko víc než já. Aji když tam má skoro celou rodinu.

Reagovat
Kepy_FCB

těch debat už všude bylo , nezačínej s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv cesky v cesku, DIKY !

Reagovat
Kepy_FCB

tak používej diakritiku woe!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím. Nebo máš pocit že existuje nějaký Moravský jazyk?

Reagovat
$dolar$

To se neda cist, jak kdyby psal nejakej mental

Reagovat
Shevchenko

Ty se zase rozjíždíš.

Reagovat
$dolar$

Tak ale to opravdu neni normalni, takhle mrvit cestinu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale kulturní šok. Mě zase bolíjou uši z toho čecháčského kňučení. A taky z té rozplizlé češtiny jakou se mluví kolem Ústí nad Labem. To se skoro ani nedá poslouchat.

Reagovat
Kepy_FCB

Božskej john si z něho zase ucákne.

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
Kepy_FCB

tě obdivuje jako nej provokatéra a já se prý ti snažím vyrovnat.

Reagovat
$dolar$

Johny to dela jenom proto, ze se se mnou chce vyspat

A ty nejsi provokater, ale vul

Reagovat
Kepy_FCB

když už tak vůl

Reagovat
C-M@ster

Tyvole "Mental", prazska nadavka ze zakladnich skol, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

a velká písmena u zeměpis. názvů , KINGU ELBI !!

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

nevidím rozdíl mezi pražským "jsem zvědaVEJ" a hanáckým "nemaJOU"

Reagovat
$dolar$

V tom pripade jsi bud slepej nebo postizenej...

Reagovat
twerp

Nebo jenom trošku vyspělejší než ty "jsem zvědavej" je hold pražský dialekt a "nemajou" zase hanácký. To že se ten pražský používá daleko více a dokonce běžně v médiích a tím pádem ti příjde asi normální já nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jednoduché. Budu psat překrásnou a naprosto spisovnou češtinou bez přízvuku (a já to umím, protože každý člověk na Moravě mluví nádherně česky když to potřebuje), když vy tady budete psat stejně krásnou češtinou. Čeština v Čechách je stejně hovorová jak na Moravě, akorát vám připadá divná a nezvyklá.

Reagovat
$dolar$

Ale vzdyt jo, kazdy vi, ze se na Morave mluvi nejspisovneji, ale ne kdyz pouzivate to co tady predvadis ty

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Já sem se tak naučil mluvit doma. Myslíš že sem kvůli tomu absolvoval nějaký kurz? Prostě sem v tom vyrostl. Su už pátý rok v Hradcu a o ten přízvuk sem nepřišel, aji když tón hlasu už je skoro pryč a zůstaly akorát koncovky a slova. A aji když se to někomu nelíbí, tak většině lidí jo. Člověk by se neměl stydět za to z kama je. A aji když občas někdo říká ať mluvím česky když su v Čechách, tak na to se dá říct jednoduché "když tys byl u nás na Hané, tak si Hanácky nemluvil, tak neser"

Reagovat
kubys

V čem je rozdíl, oboje je hovorově...

Reagovat
rufus

Je to fakt, sme arogantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt, jako Kladeňák nemůžu Prahu ani cejtit

Reagovat
$dolar$

A pritom vas vsechny a i tu vasi nenavist ma Praha na haku, to je to od vas trapnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Praha ji nemá na háku, lidi jsou tam neuvěřitelně zaslepený. Myslí si v jakym to žijou velkoměstě a nevidí si na špičku nosu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemá. Já sem jezdil za babičkou do jedné dědiny u Kouřimi a tam Pražáky nenávidíjou že sem zíral. Pražáci tam hodně jezdíjou na chalupy a ti to hodně špatně nesou. Rozhodně nevypadajou povzneseně.

Reagovat
kubys

Hlavně, že to dost Pražáků neustále řeší - tomu se opravdu říká "mít na háku".

Reagovat
centos

Reagovat
$dolar$

To jen vy si to myslite, ze to resi, jak rikam, Prazaci vas majou u prdelou

Reagovat
kubys

Hmmm, jak dlouho jsi tam žil?

Reagovat
rufus

Pražáci to vážně moc neřeší. Nedá se to sice říct nějak obecně, protože se najdou i vyjimky. Ale lidi co znám já, nemají důvod tohle řešit..

Reagovat
kubys

Neříkám přímo řešit, každopádně se mě dost kámošů ptalo, proč vlastně u nás Prahu nemáme rádi atd. Jako mě osobně sou Pražáci u prdele, nesnáším to prodlužování slov, ale jinak je taky neřeším a Prahu jako město přímo miluji, ale že bych měl nějaký komplex, jak tady dolar naznačuje, tak to fakt nemám a neznám nikoho podobného v mém okolí...

Reagovat
rufus

Vždycky se najdou lidi, který nemaj Prahu rádi, stejně jako jsou pražáci, co naopak neznaj nic než Prahu. Já mám Prahu rád, taky už tu žiju od narození, takže neni jiná možnost.

Mě přijde vtipný, že když někdy vyjedeme s kámošema mimo Prahu na nějakou chlastačku, tak jsou lidi nejvíc v pohodě. A jakmile se dozví, že sme z Prahy, tak přesně vidíš, kdo to má u prdele a komu jen tim že sme z Prahy lezem krkem.

A nejlíp vzpomínám na letošní květen. Byli sme s kámošema v Starym městě na Baťově kanálu a zrovna to byl ten víkend co končila liga. Na jednu stranu mě štvalo, že nemůžu slavit na Letný, na druhou stranu slavit Sparťanskej titul na Slovácku bylo fajn. Oni tam měli nějaký pivní slavnosti nebo co a já tam běhal s šálou Sparty a slavil titul. A lidi to brali v pohodě, nebo nám nikdo nedal vědět, že by jim to vadilo.

Reagovat
rufus

Teď když o tom přemejšlim, ty slavnosti byly asi v Uherskym Hradišti a ne ve Starym městě.. Ono je to tam vedle sebe a já si to přesně nepamatuju, pač sem byl už slušně nalitej.

Reagovat
centos

Reagovat
centos

Ty budeš mít taky solidní komplex ze všeho na východ od Prahy; buď tady u každého článku pliveš na Baník, bo ti to asi dělá dobře, nebo neustále mumláš o komplexu, který je spíš tvým zbožným přáním, čistě abys měl o čem mumlat Ne, vážně, co se s tebou stalo? Dřív to mělo šťávu, teď to jsou jen samé zoufalé pokusy bez hlavy a paty..

Reagovat
C-M@ster

Zbrojovka prvni 3 kola katastrofa vykony, posledni 4 zapasy uz hrajou dobre, ale na vysledcich se to neprojevuje.

Nevim proc by mela bejt ostuda kolik chodi divaku. Talenti se nesmyslne prodavaji do zahranici (to nasere odborniky) a hraje se na nenavidenym stadionu (to nasere pametniky) a jsme 16(to nasere rychlokvasky). A zbytek je na stadecu.

Kdyz Brno na Srbske hralo o pohary, chodilo na ne daleko vic jak na Slavii na strahov, kdyz hrala o titul.

Reagovat
Kepy_FCB

http://img138.imageshack.us/img138/5679/2010083012831877541280x.png

Václav Kadlec má dočasné tetování z časopisu pro mladé Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten mač se dá koukat. Víc takových v lize

Jinak - Brno hraje sympaticky, ale i tak by mi jejich sestup udělal radost.

Reagovat
Kepy_FCB

♥ PL ?

Zamiloval sis Polsko?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nakonec mám tam i to "fcb", takže to dřív nebo později přijít muselo

Reagovat
Kepy_FCB

jiri příznivec facebooku a Polské republiky ! Dobrýýý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to. Z jednoho nicku poznáš tolik informací

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě by to chtělo nějaké numera...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jako datum narození? 1996

Reagovat
Kepy_FCB

třeba ale nějak to tam zakóduj jako ten facebook

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, Lejsal Kuckovi chytnul už dva góly. V obou případech to byla paráda z obou stran.

Reagovat
r.mrazik

kouka na to nekdo? ja to ted zapl...hrajeme v klasicky 4-4-2 nebo zas ten zmutovany 4-1-4-1?

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro homelese

Reagovat
Kepy_FCB

Už je to 0:6 ?????

Reagovat
soukup

ale druhej poločas vypustili, za ten by zasloužili dostat 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

4 kusy a jeden hezí než druhý. Do toho další šance na obou stranách a dvě pěkné šupy Kucky, co vylapal Lejsal. Opravdu pěkný zápas

Reagovat
$dolar$

Neskutecny co Brno neda

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
SunFells

Precizka

Reagovat
$dolar$

Bude kanar?

Reagovat
smazaný uživatel

bůra. To je kotel.

Jinak - další krásnej kus. Gólparáda bude asi plná sparťanských branek, ne?

Reagovat
$dolar$

Nebo exspartanu viz Volek

Reagovat
Kepy_FCB

Brno opět dělá ostudě Moravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo bodovala jenom Sigma

Reagovat
Shevchenko

Ten Trousil tam dělá neuvěřitelný rozdíl.

Reagovat
Shevchenko

Bože zase komentátor zmýnil, že Baník je moravský tým, tohle už ale fakt hraničí s demencí.

Reagovat
Shevchenko

*Samozřejmě zmínil, jsem si říkal, že mi tam něco nehraje.

Reagovat
Kepy_FCB

Pěkné góly ACS teď je dávali ve zprávách.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to by mohlo šalináře zlomit a poslat je opravdu do pralesa. To by byla oslava

Reagovat
$dolar$

A vzit sebou jeste jeden Moravskej klub a je to neskutecna nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš "nejlepší u nás"? Tak to jo, to bych oslavil dvojnásob.

Reagovat
$dolar$

Presne, kdyby "nejlepší u nás" sestoupil a Plzen se dostala do poharu, tak by to byla nejkrasnejsi sezona v mym zivote

Reagovat
Josifek

Plzni za tuhle i minulou sezonu ten titul přeju. Druhá Sparta a třetí Olomouc + padák Baník s Brnem a budu nejšťastnější fotbalový fanda..

Reagovat
$dolar$

Ideal

Reagovat
smazaný uživatel

já bych samo přehodil první a druhý flek, ale i takhle by to šlo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc už má hodně bodů

Reagovat
sosna

Reagovat
sosna

Reagovat
kubys

Který, moc jich tam už není...

Reagovat
centos

Slovácko? Olomouc..?

Reagovat
$dolar$

Slovacko ne, ale jeden z dalsich dvou k Brnu by byla parada

Reagovat
centos

Z dalších dvou jako z Olomouce? Aneb ignorace v praxi, ale omílej pořád komplex.

Reagovat
kubys

Holice v GL není...

Reagovat
smazaný uživatel

to je průchoďák. Brno vypadá, jak když by hráli v šesti.

Reagovat
Kepy_FCB

Brno by mělo odtoupit z ligy a nedělat ostatním klubům trenažéry.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdepak je Typek ?

Že by vyrazil do pro něj nedalekého Brna

Reagovat
Josifek

Dobře Sparta, takovýhle výsledek z venku by nás mohl nakoupnout, ta kvalita tam je, chce to ještě víc vypilovat souhru a sladit se a nemuselo by to být tak marné. I když nám teda Brno svou otevřenou hrou docela nahrává. Zdá se mi, že to Brněnští myslí s tou druhou ligou opravdu vážně, ono když se člověk podívá na ten kádr, tak už tam zdaleka není vidět taková kvalita jak ještě před nějakými 2 lety.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

0-5... co to je za vysledek

Reagovat
Bakary3

Typek: Jsme zpět, ligo, třes se !! Slavia, nemáš na nás, jsme na vzestupu ! Péééépa Chovanec !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste Spartu, pánové.

Reagovat
Kepy_FCB

* ale v Brně , pane!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem psal výš, Sparta to na týmy na sestup umí. Brno, Baník, Příbram, Slovácko, všechny týmy byly před tímhle kolem kolem sestupu. Hradec na devátém místě už nezvládla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky jeden z těch, kteří už usuzují podle téhle tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem jeden z těch co říká, že Sparta ještě neporazila kvalitní tým a jenom ty v krizi. A že polovinu gólů co ste za ligu dali ste dali dvoum odevzdaným soupeřům.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl po 7 odehraných kolech jsme polovinu branek dali proti slabším soupeřům.. (hlavně ten slabý soupeř, který s námi před 3 měsíci bojoval o titul). Sparta je v krizi a ukázal to i dnešní zápas.. Ale individuální kvalitou se v plné síle dokáží prosadit

Reagovat
twerp

Já bych Spartu za těch 6 utkání nesoudil... šlo jim o LM takže se na domácí soutěž nesoustředili, pak pokazili i LM a s Plzní byla taky taková malá krize...

Reagovat
kubys

Weeee, nejsme posledníííí

Reagovat
smazaný uživatel

Večeřa asi končí. Pokud jsem dobře slyšel před rozhovorem, tak tam zaznělo: "Já se na to vys-ru". "Se na to vy-er ..."

Reagovat
$dolar$

Taky jsem to slysel, ale nezdalo se mi, ze by to rikal on

Reagovat
smazaný uživatel

no, ruku do ohně bych za to nedal, ale když vezmu to, jak byl při rozhovoru zlomenej, tak bych řekl, že to fakt povídal on.

Reagovat
Kepy_FCB

on je zlomenej už od přírody

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se taky na to vy-ral

Reagovat
Kepy_FCB

Vy***** se na to v Brně všichni!

Reagovat
soukup

to zas ne, já bych nejdřív vyliskal ty hráče, vždycky z jedné strany lisk od Večeři a z druhé od Lejsala za to, že za tím musel chytat

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kepy_FCB

Komu bude Brno dělat fackovacího panáka v dalším kole?

Reagovat
Kepy_FCB

vlastně ještě v poháru Rosicím

Reagovat
twerp

Když sme se tu bavili o tom dialektu a nářečí, tak to je něco z plzeňského... Věnováno speciálně dolarovi..

http://www.youtube.com/watch?v=_VKEVx-ykyE

Reagovat
$dolar$

Jj takhle se u nas mluvi, ale vsiml sis, abych tu tak psal?

Reagovat
soukup

kdybys radši psal plzeňsky, místo některých tvých provokací

Reagovat
$dolar$

Reagovat
twerp

no já si ani nedovedu představit jak by to vypadalo napsané, respektive co sem odposlouchal, tak vy strašně zkracujete, takže píšete asi normálně:) A mě se tydle dialekty prostě líbí... aspoň nejsme jak roboti a každý máme aspoň nějakou svou identitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

odkud jsi?

Reagovat
$dolar$

Z Plzne

Reagovat
goodbay

já z Chodska

Reagovat
C-M@ster

My Moravaci se ale za svuj dialekt se nestydime...

Reagovat
C-M@ster

to jedno "se" je tam navic neumyslne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele