Gambrinus liga - preview 6. kola

31.08.2012, 08:22, aktualizováno 02.09.2012, 09:32
Previews
Česká nejvyšší soutěž dnes vykopává s pátou hodinou odpolední, a to mimo jiné v samém srdci republiky. V Praze Sparta pohostí Hradec Králové, zatímco o kousek dál v Mladé Boleslavi budou těžit body Jihlavané. Ve stejný čas jiní pražané, slávisté, zajíždějí do Liberce. Korunu všemu na Julisce nasadí duel Dukly s Plzní...
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Druhá Sparta doma přivítá v rámci šestého kola české nejvyšší soutěže třináctý Hradec. Domácí budou chtít potvrdit aktuální formu a udržet se na špici tabulky, zatímco hosté by se rádi vzdálili sestupovým pozicím.

Sparťané ve čtvrtek dokonali postup do skupinové fáze Evropské ligy poté, co ve 4. předkole vyřadili věhlasný holandský klub Feyenoord Rotterdam. Nyní čeká Lavičkův výběr další kolo Gambrinus ligy, v němž po pěti kolech vévodí tabulce. Osamoceným králem soutěže by Sparta ráda zůstala i nadále. Čeká ji duel s Hradcem, v tomto utkání je jasným favoritem domácí celek. "Za postup s Feyenoordem jsme šťastní, povedla se nám báječná věc. Ale už musíme hledět dál zase k lize. Ano, v naší hře jsou pořád chyby a nedostatky, na kterých chceme pracovat, ale chci věřit, že tento úspěch bude velkým povzbuzením pro všechny," prohlásil sparťanský kouč Vítězslav Lavička.

Hradec stále čeká na své letošní první vítězství v lize, dosud čtyřikrát remizoval a jednou prohrál. V tabulce mu tak náleží třináctá příčka s náskokem jednoho bodu od sestupového pásma. Nyní se střetne se Spartou, kterou nikdy v rámci samostatné ligy na jejím hřišti neporazil. "Zápas bude samozřejmě velmi těžký. Sparta má svoji kvalitu, navíc bude hrát v letošní sezoně poprvé ligu před svými fanoušky. Pro nás je to zápas, ve kterém nemáme co ztratit a budeme si ho chtít užít. Věřím, že si s tím kluci poradí. Ve fotbale je všechno možné, tak proč by se to nemohlo vyplnit v neděli a my získali tři body," říká trenér hostí Jiří Plíšek, jehož tým deset zápasů v řadě nevyhrál.

Letenští nastoupí v kompletním složení, to Hradečtí přijedou bez zraněného Malinského a otazníky visí nad startem Klapky.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Pamič - Kadeřábek, Matějovský, Pavelka (Hušbauer), Krejčí - Kadlec (Balaj), Kweuke.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Plašil, Hochmeister, Fukal, Poděbradský - Strnad, Šisler - Holeš, Harba, Štěpán - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Vysočina Jihlava  (neděle 17:00)
Pátá Boleslav se v neděli v podvečer postaví hostům z Jihlavy. A z minulého kola musí napravovat prohru s Plzní. Bude tentokrát na Jihlavu stačit?

Souboj těchto dvou týmů není v české nejvyšší soutěži tak obvyklý, diváci byli svědky jejich střetu teprve dvakrát. Jedna remíza, jedna výhra. Za to však výhra s množstvím branek - naposledy vyhrála Mladá Boleslav 4:0, a tak jí má Jihlava co oplácet.

Jihlavu můžeme neskromně nazvat královnou remíz, protože z pěti odehraných zápasů brala bod ve všech pěti. Boleslav je na tom přesně o dva body lépe, nicméně ani to nemůžeme považovat za přehnaný úspěch a povedený start do sezony.

Mladá Boleslav dokázala vyhrát tři poslední zápasy na domácí půdě, což jí nyní přijde určitě k dobru. Hosté z Jihlavy jsou pro změnu nadšeni z postupu v rámci Poháru České pošty, když porazili divizní Svitavy v poměru 2:1. Speciální zápas čeká dvojici Vaculíka se Sedláčkem, kteří dříve hráli za Boleslav. V neděli tedy nastoupí v dresu protivníka.

Domácí trenér Miroslav Koubek před utkáním prohlašuje: "Určitě chceme navázat na dosud stoprocentní domácí bilanci, to znamená před svými fandy vyhrát, i když respektujeme sílu protivníka s nebezpečnými brejky a dobrou přechodovou fází, kterého dosud nikdo z pěti předchozích soupeřů neporazil."

Naproti tomu jeho zkušený soupeř v podobě Františka Komňackého říká: "Je před námi další těžký zápas proti silnému ambicióznímu soupeři, který se v letošním ročníku zapojil do evropských pohárových soutěží a s cílem umístit se na pohárových příčkách vstoupil i do Gambrinus ligy," uvědomuje si důležitost zápasu.

"Na druhou stranu sledujeme určité zdravotní problémy, které mladoboleslavský kádr provází na startu sezony. I proto tam jedeme s cílem herně nepropadnout ani v tomto posledním duelu před reprezentační pauzou a navázat na lepší výkony z předešlých zápasů. Chceme se pokusit zabodovat," říká odhodlaně Komňacký. Povede se to jeho svěřencům nebo Boleslav opět vyhraje rozdílem třídy?
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Johana, Zbrožek, Bořil - Brunclík, Kúdela - Sivrič, Štohanzl, Mareš - Magera
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kryštůfek, Tlustý, Šourek, Josl - Masopust, Koloušek, Rada, Jungr, Vaculík - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Mistrovský Liberec se v šestém kole Gambrinus ligy doma utká s pražskou Slavií. Domácí budou chtít dát zapomenout na vyřazení z Evropské ligy, to Slavia je povzbuzena vysokou výhrou 5:0 nad Brnem a pokusí se to potvrdit pod Ještědem.

Liberec nezvládl odvetu 4. předkola Evropské ligy poté, co domácímu Dněpru podlehl 2:4. Tento výsledek pro úřadujícího českého mistra znamená konec účinkování v pohárové Evropě. Nyní toto musí zahodit za hlavu a plně se soustředit na domácí ligovou soutěž. Doma přivítá nabuzenou Slavii. V tomto utkání se pokusí Slovan umazat tříbodové manko na čelo tabulky. "Máme za sebou evropské účinkování. Mrzí nás hodně, že jsme vypadli, ale život jde dál a teď je tady zase liga. Přijede kvalitní soupeř, věřím, že by to mohl být hezký fotbal. Věřím, že Slavia přiláká fanoušky a ti nás poženou za vítězstvím," tvrdí trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Slavia si v uplynulém kole s chutí zastřílela, když v domácím prostředí smetla Brno 5:0. Pro ni to bylo teprve první letošní ligové vítězství. V tabulce ji tak momentálně patří deváté místo se šesti body. "Liberec je v tabulce na třetím místě, bude hrát před domácími diváky a navíc si určitě bude chtít spravit chuť po vyřazení z evropských pohárů. Věřím, fanoušci uvidí atraktivní fotbal. My budeme chtít navázat herně i střelecky na náš poslední ligový zápas s Brnem a na půdě úřadujícího mistra naplno bodovat. Na druhou stranu víme, že nás tam nečeká nic jednoduchého, Liberec v této sezoně příliš gólů neinkasuje," je si vědom o síle soupeře slávistický kouč Petr Rada.

V sestavě domácích bude chybět nemocný Štajner. Hrát zřejmě nebude Šural a Delarge čeká na vízum. Hosté přijedou bez dua zraněných Koreše a Jarolíma. Otazníky visí nad startem Cicmana a Dobrotky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Ljulka, Nezmar, Kelič, Fleišman - Kušnír, Vácha, Janů, Souza, Breznaník - Hadaščok.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Juhar - Petrák, Zmrhal - Vošahlík, Kisel, Tusjak - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 19:30)
V šestém ligovém kole zavítá na pražskou Duklu Plzeň. Ta rovněž jako Sparta slavila úspěch ve 4. předkole Evropské ligy poté, co vyřadila belgický Lokeren a postoupila do skupinové fáze druhé nejprestižnější klubové soutěže na světě.

Nyní se však Plzeňští musejí soustředit na domácí ligu, v níž okupují dělené třetí místo. Na hřišti Dukly se budou snažit smazat manko na čelo tabulky, jež aktuálně činí tři body. "Není čas na oslavy postupu do Evropské ligy. Čeká nás důležité ligové utkání, které potřebujeme před reprezentační přestávkou zvládnout, protože každý bod je důležitý. Víme, že nám ty utkání po pohárech moc nejdou, tak bych byl rád, abychom to zvládli. Dukla hraje podobný styl, který preferujeme i my, což by mohlo znamenat zajímavý zápas," poznamenal trenér hostí Pavel Vrba. Ten bude postrádat trojici zraněných Koláře, Zemana a Pavlíka. Nejistý je start Čišovského.

Dukle aktuálně patří desáté místo se ziskem šesti bodů díky jedné výhře a třem remízám. Nyní doma změří síly se silným protivníkem z Plzně. Podle domácího kouče Luboše Kozla bude důležitě vyvarovat se chyb, pak můžou jeho svěřenci pomýšlet na úspěch. "Na Plzeň se musíme připravit zodpovědně, čeká nás soupeř z nejtěžších. Myslím si, že co se ofenzivní fáze týká, tak to je nejlepší mužstvo v Česku. Dá se říct, že každého soupeře u nás přehrávají, ale my jsme u nich dokázali remizovat, tady se nám to zas tak nepovedlo, tak doufám, že podáme lepší výkon bez chyb dozadu, protože to je základ. Jestli s nimi chceme pomýšlet na nějaký bodový zisk, tak nesmíme dělat takové chyby jako s Příbramí," prohlásil trenér Dukly Kozel, jehož tým nastoupí v kompletním složení.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Božič, Vorel, Vrzal - Podrazký (Malý), Borek, Gedeon - Berger, Přeučil, Pázler.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Ševinský, Procházka, Limberský - Horváth, Darida - Rajtoral, Hanousek, Ďuriš - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - České Budějovice  (sobota 15:15)
Sobotní program zahájí souboj šestého Brna s předposledními Českými Budějovicemi. Jejich poslední vzájemný duel skončil remízou 1:1, doufejme tedy, že tentokrát padne mnohem víc branek.

Domácí Brno si velmi dobře pamatuje poslední zápas a jen tak ho z hlavy nevymaže. Prohrát 0:5 je počin, který se vám "nepodaří" často. A dostat pět branek od Slavie, které se poslední sezony nijak zvláště nedaří, to je určitě věc, kterou budou chtít svěřenci trenéra Petra Čuhela odčinit co nejdříve.

Českým Budějovicím se také příliš nedaří, ostatně jejich postavení v tabulce o tom jasně vypovídá. Ani poslední kolo se jim příliš nepovedlo. Na domácí půdě prohrály s Libercem. Pro hosty z Budějovic hovoří minimálně statistiky - v šesti posledních vzájemných zápasech se jim podařilo Brnu dát pokaždé branku. Navíc by měl nastoupit i nejlepší střelec týmu Miroslav Markovič, jemuž se podařilo přesně zamířit již třikrát.

Brno nevzpomíná na České Budějovice zrovna nejlépe. Vždyť poslední výhra Brna na domácím stadionu se datuje před pěti lety! Samozřejmě všichni domácí fanoušci doufají, že jejich oblíbenci tuto smutnou statistiku v sobotním klání přeruší.

Trenér domácích se k situaci vyjádřil následovně: "Předchozí dva zápasy jsme nezvládli. Teď nejsou na místě řeči a výmluvy, ale tvrdý boj o vítězství a o tři body. Věříme, že jsme se připravovali dobře, abychom ty tři body na domácím hřišti získali. Soupeř sice třikrát po sobě prohrál, ale to nás nemůže zajímat."

Hostující lodivod František Cipro dodává svůj úhel pohledu: "Brno je těžký soupeř. Povedl se mu začátek soutěže, což nám naopak chybí. I když v posledních dvou kolech prohráli, tak jsou na tom dobře a například vítězství v Plzni je hrozně cenné," uznává kvality soupeře. Také se obrací do vlastních řad: "Oproti původním předpokladům nám chybí body s Baníkem. Tři prohry s těžkými soupeři nejsou žádnou ostudou. Trošku se od nás odvrátilo i štěstí a branky, které jsme na jaře neinkasovali, tak nyní dostáváme. V Brně chceme vyhrát nebo alespoň remizovat."

Pozitivem v obou táborech je fakt, že z disciplinárních důvodů nebude nikdo chybět. Do sestavy Brna se navíc vrací stoper Kaufman.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Hyčka, Kaufman, Pernica, Husár - P. Mezlík, Zavadil, Křeček, Lutonský - Jurdík, Švancara
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Řepka, Lengyel, Hanzlík - Klesa, Otepka, Halama, Rýdel, Sandro - Markovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Šesté kolo Gambrinus ligy nabídne souboj dvou týmů, které okupují spodek tabulky. Poslední Příbram přivítá o bod lepší Slovácko. Oba celky už stihly vyměnit trenéra.

Po Slovácku změnila trenéra i Příbram. Ta se nyní se třemi body krčí na dně tabulky, proto trenéra Vavrušku nahradil Slovák Karol Marko. Toho čeká v týmu na úvod hodně těžký zápas, v němž půjde podle něho o šest bodů. "Je to složitý začátek v utkání, ve kterém půjde o šest bodů. Všichni si uvědomujeme důležitost zápasu. Zatím jsme měli jen dva tréninky, což není ideální, ale zase je tu hodně hráčů, které jsem před dvěma roky trénoval. Noví hráči jsou zase zkušení, takže věřím, že změnu rychle zvládneme," je přesvědčen domácí trenér Marko. Ten nebude moci počítat se zraněnými Tarczalem a Marešem. Nejistý je start Trappa.

Slovácko nastoupilo s novým trenérem Svatoplukem Habancem v minulém kole a jeho premiéra se vydařila. Tým pod jeho vedením doma slavil vítězství 2:0 nad nevýraznými Teplicemi. Na zlepšený výkon bude chtít navázat v Příbrami. "Vzhledem k tomu, že nás v dalších kolech čeká vražedný los a zápasy s Boleslaví, Jabloncem a Plzní, je pro nás utkání v Příbrami extrémně důležité v tom, abychom dokázali bodovat. Oni také vyměnili trenéra a my budeme doufat, že změna nezafunguje jako u nás, kdy jsme dokázali otočit utkání s Teplicemi. Po výhře a postupu v poháru jsme aspoň měli větší klid na práci," prohlásil trenér Slovácka Svatopluk Habanec, jenž bude postrádat rekonvalescenty Martykána a Kuzmu.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Hájovský, Dejmek, Mišůn - P. Pilík, T. Pilík, Koukal, Pleško - Šlapák, Střihavka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Mezlík, Trousil, Kubáň - Hlúpik, Volešák, Daníček, Valenta, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 18:00)
Sobotní program pokračuje zápasem devátého celku tabulky s jedenáctým. A čeká nás jistě napínavý souboj, neboť se oba týmy chtějí dostat co nejvýš. Poslední zápas mezi těmito týmy skončil bezbrankovou remízou - dočkáme se nyní gólů?

Pod vedením rozhodčího Zelenky se odehraje další střet dvou celků, které mají co napravovat. Oba týmy v minulém kole remizovaly 1:1, a tak budou diváci doufat, že se tentokrát dočkáme poněkud většího gólového přídělu.

Baník se se Sigmou setkal celkem osmatřicetkrát. Z toho se urodilo zajímavé skóre 42:42, což svědčí o mimořádné vyrovnanosti. Statistiky hovoří spíše pro Olomouc, která od Ostravy nedostala gól už 315 minut. Navíc z posledních deseti vzájemných zápasů vyhrála Ostrava jen jeden. Zajímavostí také je, že současný trenér Baníku Radoslav Látal hrával dříve i za Olomouc.

Sám se ostatně k zápasu vyjadřuje takto: "Je to větší zápas, když člověk hraje proti klubu, kde vyrůstal, každý se chce ukázat. Však jsem taky hráčům vypsal nějakou odměnu za případnou výhru, nechci to ale zase hecovat přespříliš. Olomouc hrála loni o záchranu, ale jenom kvůli bodovému odečtu. Letos má Sigma úplně jiné ambice, vyhlásila útok na poháry, a tak bych náročnost tohoto utkání přirovnal k duelu se Slavií."

Jeho soupeř v podobě Romana Pivarníka kontruje: "Zatím spokojeni nejsme, protože chceme vyhrávat. Celkem se nám dařilo, jak kombinačně, tak herně. Ale neproměňujeme šance. To musíme zlepšit. Hráči dřou, snaží se, ale chybí jim herní pohoda, kterou je třeba získat," osvětluje Pivarník, v čem vidí zásadní nedostatky mužstva.

Absence jsou na obou stranách celkem velké. Za domácí nenastoupí ze zdravotních důvodů Svěrkoš s Krautem, kvůli kartám bude stát Kaprálik. Hosté přijedou bez zraněných Zlámala, Šustra a Klesnila.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Frydrych, Vomáčka, Zawada, Mach - Droppa, Greguš - Milosavljev, Lukeš, Kukec - Fantiš
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Pospíšil, Doležal, Hořava - Schulmeister, Ordoš, Hubník
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Baumit Jablonec  (pátek 20:15)
Poslední prázdninové kolo otevře předehrávka v Teplicích, kde domácí přivítají Jablonec.

Tepličtí vstoupili do sezóny vítězstvím, ale od té doby se trápí a trenéru Přerostovi se nedaří probrat především spící útok. Vždyť Teplice mají společně s Příbramí nejhorší ofenzivu ligy, když v dosavadních pěti utkáních dokázaly vstřelit pouhé tři branky. Domácí do zápasu už mohou nasadit Podaného, který v týmu hostuje ze Sparty.

"Zápas Jablonce se Spartou nám něco napověděl. Jablonec hraje v rozestavení, které je tradiční pro trenéra Kotala, takže se na to musíme připravit a umět na to při hře zareagovat. Chceme navázat na výkon na Slovácku, který byl dobrý. Od toho bychom se měli odrazit a posunout dál. Utkání bychom měli zvládnout," prozradil své postřehy domácí trenér Lukáš Přerost.

To Jablonec se střílením branek problémy nemá. Alespoň jeden gól dokázali hráči vstřelit v každém utkání. Kotalův tým se na úvod sezóny slušně rozjel, nicméně v posledním odehraném kole jej trochu přibrzdila porážka od Sparty. Toto domácí zaváhání by chtěl Baumit odčinit v Teplicích. Z posledních osmi vzájemných utkání však Jablonec vyhrál pouze jediný.

"Teplice jsou těžký soupeř, který smolně prohrál se Slováckem a ztratil doma i s Příbramí, takže to bude chtít napravit. Navíc se mužstvo posílilo a uvidíme, jestli kromě Podaného dotáhnou tepličtí i příchod Keriče. Nesmíme dělat takové chyby jako se Spartou, pak bychom měli mít šanci," upozorňuje jablonecký trenér Václav Kotal.

Jablonečtí fotbalisté Kovařík, Čížek a Zoubele prošli teplickým klubem, ze současného teplického kádru si za Jablonec v minulosti zahráli Matula a Lukáš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Rosa, Chovanec - Krátký, Matula, Vachoušek, Ljevakovič, Vůch - Mahmutovič
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Novák, Jablonský - Čížek, Piták, Loučka, Vaněk, Kopic - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha541012:513
2.Viktoria Plzeň531111:510
3.Slovan Liberec531110:410
4.Baumit Jablonec531110:510
5.FK Mladá Boleslav52125:67
6.Zbrojovka Brno52126:127
7.Slavia Praha513111:76
8.Dukla Praha513110:76
9.Sigma Olomouc51315:46
10.Vysočina Jihlava50507:75
11.Baník Ostrava51226:95
12.FK Teplice51223:75
13.FC Hradec Králové50415:84
14.1. FC Slovácko51135:104
15.České Budějovice51045:103
16.1. FK Příbram50323:83

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (321)

Přidat komentář
adalbertus

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

vypadá na remízové kolo dám si asi kombíka

Reagovat
smazaný uživatel

remízy jen výhry Sparty a Slavie

Reagovat
adalbertus

sparta těžko

Reagovat
Puskas

Sparta lehko, nejne kvalitou, ale i v té euforii,co budou, Vám dají latu.

Reagovat
adalbertus

budou unavení a hlavně oni nas podcení

Reagovat
Puskas

Myslím, že s Lavičkou to nehrozí...

Reagovat
adalbertus

uvidíme no každopádně na tiket si dám Hcs 02 a čistou remízu na Ova-Ol

Reagovat
Puskas

Druhý Typek...

Reagovat
adalbertus

co???

Reagovat
Puskas

S těmi jasnými tipy

Reagovat
adalbertus

jaké jasné tipy?prostě se mi to takhle líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se na to radši vyser a prachy propij !

Reagovat
adalbertus

radíš mi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť.

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu 8.9 slaví Baníček 90. narozeniny, tak snad dostane v předstihu dárek v podobě neprohry. GieKSaBaník !

Reagovat
Puskas

Uvidíme, kolik přijde zítra gratulantů.... Špatné počsí, ohdhaduji tak 5000-6000.

Látal možná taky na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

školáci to mají zadarmo... Btw, zrovna tam u vás se ale hlásí dobré počasí, relativně..

Reagovat
Puskas

Mají, no. Jnak Frydrych bude asi na stoperu, když Kaprálik bude stát za žluté, napravo Zawada... no nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych na stoperu s Bennym, toho se nebojím, jemu se tam daří líp než na kraji.

Reagovat
Puskas

No, nevím, letos se mi vůbec nelíbí, ani ten Zawada napravo...

Reagovat
smazaný uživatel

No POZOR !!!! Já teda jedu !

Reagovat
Puskas

Já taky. Byl jsem si ve čtvrtek pro permici, na zoáteční cestě vlakem jsem vytratil průkazky, naštěstí to někdo dal průvodčí, takže všechny karty i ta permice v poho. Jen prachy vytáhl, ale byl charakter, nechal mi tam známku na dopis, co nosím, kdybych potřeboval něco poslat urgentně z nějaké díry... Takže jsem jel, abych ušetřil, a cca 800 v čudu , ale hlavně že mám všechny ty doklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ,že tak no. Byl "charakter".......

Reagovat
AjaxFans

chacharkter

Reagovat
adalbertus

dospelej chlap..

Reagovat
Puskas

co dospělej chlap, nechápu?

Reagovat
adalbertus

stratit věci v tvem veku

Reagovat
Puskas

věci se Ztrácejí kdykoli, stačí, když Ti vypadnou z kapsy mezi deačku a okno a nevidíš pak na sedačce nic, když se ujišťuješ, zda Ti nic nevypadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo 3 poklepání kalhot.. Peněženka, mobil, klíče...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Tohoto pravidla se také držím.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Jojo

Reagovat
rufus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě ado začínáš nepříjemně překvapovat ! Proč by nemoh´ ztratit dospělý chachar doklady a vůbec všechno? Čemu se veličenstvo diví?

Reagovat
adalbertus

ničemu jenom se nudí a ty se uklidni holobrádku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak od včerejška výstava "I takový byl Baník" v Ostravském muzeu na Masarykově náměstí (konec 20.9)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm díky. Pojedu .

Reagovat
božský John

Nespletl si autor Jablonec s Libercem? nepamatuju se, že by tu Matula s Lukášem hráli. Jinak dneska jsem chtěl jet, ale bohužel, včera jsem nastyd

Reagovat
smazaný uživatel

Nastyd?

Reagovat
božský John

Já mam slabou imunitu, takže když Boleslaví proletí bacil, tak já z toho mam zápal plic

Reagovat
božský John

Tzn. i obyč nachlazení je pro mě dost na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

božátko. tipuju tě 1,65 cm / 66 kg ?

Reagovat
božský John

185 cm a cca 85-90 kilo

Reagovat
božský John

Matu tělem

A ještě vypadám s fousama na 30

Reagovat
smazaný uživatel

aha a je ti 18 .

Reagovat
božský John

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

moh´ bych být tvůj fotr ! To nééééé.... život je kurva !

Reagovat
božský John

dědo !

Reagovat
adalbertus

ty si hlupák,ještě ses stím nesmířil?

Reagovat
smazaný uživatel

NE ! Bohužel ! A ty se nesměj bJ a mazej pro pivo....

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, přece se nemáme čeho bát protože Baníci nejsou hovada a rváči, ale nejlepší fanoušci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Celkem atraktivní kolo

Reagovat
exse

Kopic je vynikající, kdyby ho Plzeň vyplatila, tak z něho mají hned adekvátní náhradu za Pilaře, dostali ho do repre a za čas hezky zpeněžili.

Reagovat
adalbertus

zatím na remízu nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, přes Teplice se třeba zachráníte.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi to přeložit? Pochopil jsem, ale nevím, zdali správně, že se bude konec nějaký přátelák?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Baníku slibovalo, že k 90. letům Baníčku udělají nějaký "zápas snů" a nikdo nevěděl, kdo co. No a dneska oficiálních stránkách GKS je, že k tomuto životnímu jubileu se uspořádá přátelský zápas těchto dvou družebních klubů v Ostravě. Už si kvůli tomu posunuli i zápas v polské lize.

Bude se slavit a věřím tomu, že bude echt atmosféra

Jen pro pořádek, když se setkali naposledy tyto dva kluby:

http://www.youtube.com/watch?v=uMCNhISe8VU

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak to bude mazec a přesné datum tam je? Polsky fakt moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

13.10 sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas snů pro ultras a chuloše, řadoví fans doufali v nějaký slavný klub. Návštěva podle toho bude vypadat - zklamání.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si. Mohla by taková "desítka" přijít.

Reagovat
Kaspar

K cemu maji toho Roberta Hena ? ti komentatori vidi tu situaci jasne zretelne ze zaznamu a radsi se jeste zeptame

Reagovat
Shevchenko

Teplice Druhá liga volá, kolik tam je vůbec lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Počet diváků 2058 (11% z kapacity 18221 diváků)

Reagovat
Shevchenko

megatrapas

Reagovat
smazaný uživatel

co by za taku navstevu dala polovica mancaftov nasej pralesnej ligy...

Reagovat
Kaspar

Teplice nespadnou, ale budou se asi celou sezonu motat dole a mozna po tomto zapase odvolaji trenera

Reagovat
exse

Kurs na Jabko neskutečnej dárek

Reagovat
Kaspar

Chci se jen divat na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci bych ten titul i přál, a neréalné to není, Plzni ani Spartě to moc nejde, když hraji skupinu evrpů. pohárů.

Reagovat
Kaspar

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartu herně jednoznačně přejeli.

Reagovat
partaS

posledních 20 minut, když doma dotahovali

Reagovat
smazaný uživatel

Celý poločas, v první poločase to bylo vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, že mají dneska studenti vstup na Bazaly zdarma, když sem jím včera být přestal

Olomouc nemá bůhvíjakou formu ,takže pokud Látal opustí od kravin jako je hra na 5 obránců nebo Fantiš na hrotu , tak máme docela velkou šanci získat tři body... jinak Kaprálik je řezník jako kráva, 5 zápasů a už má stop za 4 žluté

Reagovat
Tomoro

Kde to píšou, že mají studenti vstup zdarma? Resp. co po mě budou u vstupu případně chtít?

Reagovat
Tomoro

už jsem si to našel tak nc ;)

Reagovat
frankiefcb

hmm já mám kartu, která má platnost do 30.9. tak nevím Jinak na zápis jdu až 11.

Reagovat
smazaný uživatel

letos to vidím pro spartu opět na sezonu neporazitelnosti... klasický komety jako liberec a plzeň pomalu odkvétají a zatim to na žádnou novou nevapadá.

Reagovat
adalbertus

zejtra bude ta neporazitelnost u konce ty kometo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako loni. První čtyři zápasy válec a od jara dýchavičná lokálka.

Reagovat
smazaný uživatel

První čtyři zápasy? Nějak neumíš počítat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně ste hráli jenom chvilku na začátku. Body ste sbírali aji dál ale už to nebyla žádná krasojízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekord je jednou rekord .

Reagovat
smazaný uživatel

"Jako loni"

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat: Tu vaši novou flagu HOONARA jste v Jablonci museli sundat na popud policie nebo že přes ni nebylo vidět??

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/2615/7076ad96efb3b41.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím. Já si té vlajky všiml až na fotkách. Byl jsem od ní dost daleko. Ale neřekl bych, že to bylo na popud policie. Nicméně...radost z ní zrovna nemám.

Reagovat
Losinho

Reagovat
adalbertus

zase remízy ,co jiného žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zvítězíme!!

dále Brno-Dynamo 0:0 , Příbram-Slovácko 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram ? NE ! 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro to ať dneska neščije.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jo tomu tak věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže hledáš výmluvu proč nakonec zůstat doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Kura neser mě,žádné výmluvy nejsou na místě ! Pojím a chystám se. Navíc pro mě přijedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Knížepán .

Reagovat
smazaný uživatel

Milostpán z Frýdku.

Reagovat
Puskas

Z Frydku je Bernard Žár...

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Puskas

Neznáš Bezruče?

Z Frydku je Bernard Žár, pro svůj zapírá národ - Bernard Žor. Má rád svou ženu, má rád svoje děti... atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo táák. Jsem jeho pravnuk

Reagovat
Puskas

No, vidíš, píšu o pradědovi, a Ty nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi to nedošlo.... přemýšlel sem o nějakém mladém talentu FCB co je z F-M. A říkám si : Hm kura toho vůbec neznám ! Koho on myslí?

Reagovat
Puskas

To on je promarněný talent...

A jak na gtribunu - kvůli dešti tam jdou všichni, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ale jedu se známými z roboty a chcou jít tam. Tak je mi blbé je tam nechat samé. Víš jak slušnost a tak. A navíc mi to moc nevadí..... sem tam nebyl dluho tak uvidím jake to je z druhé strany. Kotel , S-ko atd.

Reagovat
Puskas

Já tam byl vloni na Spartu, pršelo a já neměl deštník. Nad schodama kýbl, aby do něj kapala voda z díravé střechy, nahoře oprýskaný vlnitý plech... hrůza.

Tak až se bude skandovat "Tribuna na ramena", tak Tě chci vidět vyskočit!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak až uvidíš jediné 4 lidi za ramena tak to jeden z nich sem já. Jo a jezdíš na výjezdy?

Reagovat
Puskas

já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

policajti?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
adalbertus

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

nocono,mne už jednou odvezli.....na záchytku,hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svém věku? No teda....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hele nestraš !

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor s Rafaelem Burgosem posilou FCB: http://www.youtube.com/watch?v=AJ6XdsLCRWs

Umí někdo španělsky?

Reagovat
Puskas

Já ne, ale uričtě říká, že se mu splnil sen aže naše liga je, co zatím mohl vidět, velmi kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že to říkal asi nějak tak : že se mu jeho sen navždy rozplynul, liga stojí za starou bačkoru a po lepší nabídce z lepší ligy hnedka šáhne...

Reagovat
Puskas

"Chtěl jsem moc do Brna, ale nakonec z toho sešlo..."

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč do toho taháš náš polomrtvý klub Já jen reagoval na naší ligu... pochybuji, že se v banánistánu cizincovi líbí

Reagovat
Puskas

Ze Salvádoru je zvyklý na leccos, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

není on náhodou na hostování z jednoho nejmenovaného rakouského klubu ? Něco takového jsem zaslechl... nevím jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Debido a inconvenientes en su transferencia internacional el delantero Rafa Burgos, ya no jugará para el Banik checo.

Google translator: "Vzhledem k obtížím při svých mezinárodních Burgos přenosu striker Rafa, a nebude hrát za Českou Baník."

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi to nezdá, na fcb.cz jsem o něm nenašel zmínku, naopak na wiki je: On August 8, 2012, Burgos signed a three-year deal with Baník Ostrava on loan from Austrian Bundesliga club SV Ried. On the 31st, he transfered to Kecskeméti of Hungary. ... i když to nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak prý jdeme na tribunu ! Ty voe tak tam sem byl naposled na FCB-Cheb - 5:0.... a zrovna chytal za Cheb můj jmenovec Krbeček a já se chlubil kamošovi,že jednou přestoupí do Baníku. A po debaklu se mi od plic zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinná výhra nad udavači !

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli v TV začne zápas století

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam,ze v Brne hlad pro fotbale rychle vyprchal...

Reagovat
Kaspar

Tak po kolikatem kole skonci Marko tentokrat ?

Reagovat
Euphael

OT: tipovani uz nejde?...myslim web s prenosy

Reagovat
centos

sazkabet

Reagovat
smazaný uživatel

to je gól

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor si myslí že chytá Buček

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnání visí ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to střídat , ale bohužel na lavičce sedí jenom junioři

Reagovat
smazaný uživatel

Těm "nejlepším u nás" už tečou nervy, do módy se dostávají nenávistné pokřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, taky vám ten přenos funguje systémem krok sun krok?

Reagovat
smazaný uživatel

já mám kvalitní plynulý přenos

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil je neuvěřitelný hráč. Největší talent, jakého u nás pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Hubník byl snad ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jeho mi připomíná tím, jak vyčnívá nad ostatními. Dneska suverénně nejlepší hráč na hřišti. Paradoxně dal 2 góly Ordoš, kterej byl naopak spolu s Hubníkem nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla bída. První poločas byl skoro na žalobu. V ten druhý se Baník milosrdně vytratil a nám tam padly dvě šance. Ale nějaká krásná hra, kombinace, presing, rychlé přechody do útoku v pěti hráčích, tak to ani omylem. Tři body beru ale hru ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale je všechno možné, tak proč by se to nemohlo vyplnit v neděli a my získali tři body," říká trenér hostí Jiří Plíšek, jehož tým deset zápasů v řadě nevyhrál.

Plíšek je komik. Doufám že spadne Hradec a Příbram - Hradec kuli Plíškovi a Příbram za to odvolání Vavrušky. To si Starka pomohl, udělat v týmu chaos před důležitým zápasem a jak to dopadlo? Tak jak se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Plíšek je možná komik,ale Hk se umí na Spartu hecnout,i když je dokázali porazit jen doma...ovšem jako fanoušek HK očekávám nulový bodový zisk...hlavně at bojujou a Spartu aspon potrápěj..A počítat sérii bez výhry i z minulé sezony to se mi moc nelíbí..to je pro ty,kteří chtěj aby ta série vypadala ještě tragičtějc..ale lonská a letošní sezoná by se k sobě spojovat neměla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Radek Petr je v Brne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec nedá gól kurs 1,5 hmm to asi zkusím.

Reagovat
smazaný uživatel

A že dá...?1.8..?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle Příbram nepadá už několik let. Podobné praktiky nejsou u tohoto klubu žádnou novinkou. Myslím, že podobné čachry s diváky dělali i na Střížkově (diváky bez trumpety násobili snad deseti), na Kladně, a Bohemka v Edenu. Také u Slavie jsem zaznamenal podobně nadhodnocený počet diváků. I na Spartě mi občas ty počty neseděly.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to zas kompenzuje v Liberci, kde ty lidi ubíraj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen Hradec to dělal naopak...přišlo 11000 hlásilo se 6000 dvouhlavých

Reagovat
smazaný uživatel

To udělala i Plzeň v zápase se Spartou, když se ještě hrálo v perníkové chaloupce. Kapacita stadionu byla překročena o několik tisíc, tak nahlásili míň diváků, aby ten průser nezaznamenali na papíře. Hádám, že v Hradci to bylo taky tak. Za komančů to prý kluby dělaly běžně, aby si nahrabaly nějaké ty peníze navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci se vejde 18 tisic diváků,ale tehdy bylo namontovaných jen 6000 sedaček,zbytek seděl okolo,ale co se týče bezpečnosti tak nic nehrozilo,proto nad tim svaz mávnul rukou...ale něco jinýho je,kdyby třeba na Letnou přišlo 30 tis a ne 20 na kterejch je stavěněj...hrozilo by že by to tribuny třeba nevydrželi a lidi by se ušlapali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle čachry s překračováním kapacity jdou dělat víceméně jenom v ruinách jako byly Štruncáky, nebo jako jsou Lízátka. Na kvalitních stadionech typu Letná, Eden, U Nisy, na Slovácku atd., to jde dost těžko, když jsou všude sedačky. Ale třeba kapacita v kotli jde při troše dobré vůle překročit i u nás (viz zápas s Man United).

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak jak říkáš...co to tady tak sleduju,tak sem si všim že Hradec je tu neoblíbenej..to že je stadion spíš už památka a lidé co ho navštíví zažívají kulturní šok...neni žádnou novinkou.I já uznávám že je to bída,ale aspon si držíme 5000 zápasovej standart a výjezdy jsou taky slušný,takže v tomto směru nejsme pro ligu tak hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hradec má na EF nepřátelé zejména z řad baníkovců. Snad první vlaštovkou byl Trevor, později se přidávali i další fandové. A pravidelně se tu objevuje rytířský souboj adalbertus vs. krleš. Ale jinak je Hradec ostatním fandům víceméně ukradený, aspoň dle mého úsudku. Nicméně na loňský výjezd do Hradce vzpomínám rád, to byla slušná veselka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krleš a Adalbertus sleduju často...ale co se týče mě tak se vyhejbám velkohubejm prohlášením tipu:baník smetem 3:0 atd...a zároven i po zápasech tipu Hradec-Sparta 1:0 krotim emoce,páč vim že to tady dokážou dát další týden pěkně sežrat...a ty jsi fanda koho..?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neptej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já osobně Hradec nemám rád,ale vsadil sem plichtu na Hradec-FCB bo se mi to zdálo nejpravděpodobnější. A dnes sem si jistý,že Hradec prohraje tak 1:0,2:0. ? Jen je mi líto,že tu adalbertus příští rok nebude psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim že prohrajem,ale i když prohrajem stylem že si Sparta oddechne až po hvizdu a řeknou si:Ty vole ten Hradec nám dal zabrat,tak to dokážu ocenit že na hřišti nechali maximum...Já Baník tak nějak nemusim,ale dokážu ocenit jejich početné výjezdy i přes to že se nedaří...a můj názor na to že nás zařízli s Baníkem rozhodčí?To nedávám na triko Baníku,prostě stalo se a tečka...musí se umět vyhrávat i za nepřízně rozhodčích..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,zadarmo se nedáte a ACS zas tak na výši nejsou aby to bylo 5:0,ale my potřebujem abyste nebodovali.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 jsme jim dali i v době, kdy jsme poprvé pod Hřebíkem dřeli hubou o chodník .

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to tenkrát jak Hradec postoupil a hrálo se v Hk a trénoval nas Uličný...?To hrál ještě Pavel Černý starší a chytal Pohajský...to je pěkně fousatý vítězství a tenkrát můj nejhorší večer pod lízatky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rok 2001. První dva zápasy jsme hráli venku, protože se vyměňoval trávník. Nejdřív jsme prohráli v Blšanech 3:0 a pak jsme v Hradci vyhráli 5:0. Pamatuju si, že dva góly dával Petr Papoušek. Zbytek střelců už nevím. Ale byl tam myslím ještě jeden hráč, co dal dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dva góly dával ještě Radim Holub (ve skrytu duše jsem na něj sázel ) a jeden Pepa Obajdin.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to ono...poločas 0:1...za HK hrál ještě Skácel a Piták a ještě bezbradky Rolko ..a přišlo 12000 diváků...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sparta.cz/srv/www/cs/football/match/viewMatch.do?matchId=346

Tady máš kompletní výpis z utkání. Ta naše sestava je taky mazec. Lengyel, Slončík .

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že HK se bude soustředit na zápas s Brnem,at maji před repre pauzou na chvíli klid...a já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď měla vypadat: Bohužel nerad to píšu,ale fandím ACS. .......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že Vás dnes aspon trochu potrápíme

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...no nevím. Náš tým si proti Feyenoordu dodal sebevědomí a dá se očekávat, že od první minuty půjdeme za vítězstvím. Navíc Hradec je pro mě letos nečitelný, ani jednou jsem ho neviděl hrát. Hádám, že vyhrajeme 2:0, nebo 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Plíškem se mi ta hra docela líbí...zatim nás přehrála v prvním kole Plzen,což neni žádný překvapení,jinak s JBC druhej poločas parádní,s Jihlavou sme dojeli na koncovku(u Hradce žádná novinka)a překvapil mě výkon na Sigmě....máme problémy se standartkama a novou zbraní jsou auty alá Rory Delap ze strany Strnada...jináč herně se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhé auty je i naše silná zbraň. V loňské sezóně jsme z nich dali několik gólů. Hušby hodil dlouhý auto na Jarošíka, ten sklepnul na Keriće, či Kweukeho a bylo vymalováno. Ale o tom vašem Strnadovi se už psalo i na Idnesu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lízátka je jeden z nejhorších stadiónů vůbec u nás. To je shit. To je Příbram Aréna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,souhlasim...aspon že ten trávník je už v cajku a zmizel ten škvárovej ovál

Reagovat
smazaný uživatel

jo aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to že v HK není new stadion ani tak nemůže samotnej tým,ale městský zastupitelstvo...a Jukl se snaží jak se dá...

Reagovat
exse

Což je poměrně škoda, kdyby postavili nějakej menší stadionek tak pro těch 10 tisíc, jako má třeba Slovácko, tak by s návštěvností patřili k nejlepším v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

to se pak Horváth vymlouval na to, že jsou děravé ploty

...sice za to byl Hradec a tuším i Plzeň potrestány, ale vzhledem k tomu, kolik lidí přišlo navíc se to muselo stejně vyplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se na zapas hrozne. Snad to zvladneme. I kdyz z toho nemam moc dobrej pocit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Radegast

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska to bude zajímavej zápas, mohli bychom Liberec pěkně potrápit.

Reagovat
exse

Myslím že u nás neprohrajete, my hrajeme pořád poměrně bídu a ikdyž vy nehrajete taky nic extra, tak kádr máte poměrně kvalitní, navíc Rada na nás umí loni nás s Teplákama 2x porazil, takže těm co vsází bych doporučil 02 v krásným kursu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavý, kolik vás do Liberce pojede. Nedávno jsem byl překvapený, jak málo vás vyrazilo do Mladé Boleslavi.

Reagovat
Losinho

Však tam bylo slávistů dost, ne? Plnej sektor + spousta dalších po celém stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle hooligans.cz tak 300. A vypadalo to tak i podle fotek. To je na sobotu odpoledne a slávisty relativně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Conka vypadol zo zakladu Slavie?

Reagovat
Losinho

Je dost na hraně, momentálně spíš náhradník.

Reagovat
rufus

Libor Sionko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešek bude patřit jemu .

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Kweuke? Připravujete se na hru bez něj nebo ho šetří?

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej fungující link na spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Hradce Králové, kterých do Prahy přijelo několik desítek, ve svém sektoru skandují: "Pískej konec! Pískej konec."

Reagovat
twerp

Jede vám tipování.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

achjo :/

Reagovat
Losinho

Nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak uz se to davno prejmenovalo na sazkabet.cz . A zrovna museji mit technicke problemy, jak se hraji 3 zapasy z ligy, odjeb

Reagovat
Losinho

Tak ono je to celkem jedno, stejnak se ti adresa přesměruje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

tady mate odkaz na spartu, nemusite dekovat

http://stream.sazka.cz/play/live/182/48543

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nešlo už včera, asi je to během zápasů přetížené.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v kelu

Reagovat
Losinho

Malá chybička

Reagovat
smazaný uživatel

Ale někdo házel odkaz přímo na zápas, na to video, a to jelo v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

tak šup sem s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel včera. Dneska se mrknu až na Plzeň. Zkus se mrknou na diskuze k zápasům na idnesu u těch textových přenosů..

Reagovat
Losinho

To mi taky nešlo, "server error" .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nebo včera? Včera web vůbec nešel, co jsem se ptal, tak nikomu, ale někdo na idnesu házel odkaz přímo na video a to jelo. Nevím jak dneska.

Reagovat
Losinho

Dneska... Tak snad aspoň na 2. poločas už to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to kreténi no, zajímalo by mě, jestli za to mají nějaké postihy, nebo ty zápasy prostě vysílat nemusí.

Reagovat
Losinho

Tipuju druhou možnost. Sakra, a to jsme zrovna podle onlajnu lepší.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava vede 2:0, momentálně asi nejsympatičtější tým v GL.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen 2:1... šly dolů i sympatie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, i kdyby dostali 5, tak to bude platit.

Reagovat
Losinho

Jihlava další remízu!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jak zprovoznim video, tak da Sparta gola, no a uz to muzu zase vypnout

Reagovat
twerp

Matějka ne.... achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Matějovský opouští hřiště na nosítkách a na trávník už se nevrátí. Zdravotníci ho odnesli rovnou do útrob stadionu.

Reagovat
twerp

A co se ti na tomdle líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, nejméně sympatický Sparťan, zranění mu nepřeji, ale kdo se má na něj dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Holek je výborná náhrada, pro nefanoušky Sparty.

Reagovat
twerp

Když se zranil Svěrkoš a Jankulovski, tak si také kecy miloval co?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tu z toho hromada nebaníkovců měla radost, tak co. Pochopil jsem, že tady se moc respekt k soupěři nevede, tak proč se nepřidat.

Reagovat
twerp

Když jsou ostatní debili, proč se taky nepřidat. Dobrá filosofie života

Reagovat
smazaný uživatel

On je Poláček? Tak to leccos vysvětluje..

Reagovat
twerp

Minulou sezónu Libereček, pak z něho vylezlo, že baníkovec. Prostě fandí tomu, kdo hraje nejhezčí fotbal+Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty brepto, fandím jen Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

A co mám společného s Polskem opravdu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nikdy nechápe, ale jakmile se to tu objeví, tak tu jede polština jak z partesu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká polština zase?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jazyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej, ale proč zde zmiňuješ zrovna polštinu? Na světě máš hromadu jazyků, které mají k Baníku stejně daleko jako polština.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není pravda.

Reagovat
centos

Za chvíli na tom budete stejně, to si pak budeš muset najít jinou věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom na tom byli stejně?

Reagovat
centos

Bo vaši mladí k tomu tíhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši mladí tíhnou k Polsku?

Reagovat
centos

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílená blbost tohleto.. Tady Polsko většina lidí nesnáší, nebo k nim má neutrální vztah, je opravdu minimum lidí, kteří mají Poláky rádi.

Reagovat
centos

Přijde mi, že si myslíš, že má každý Ostravák minimálně dva polské kamarády.

Reagovat
smazaný uživatel

a že se tu vůbec zahazuješ s cikánem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stal Rzeszów

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli na tom budeme stejně? To těžko. Jenom kvůli 13 chuligánům a pár jejich nohsledům na tom nebudeme jako vy.

Reagovat
centos

Pokud se to rozjede, tak v podstatě ano. Časem. Nám se neříká 'Poláci' proto, že to máme k Polsku geograficky blízko, ale kvůli družbě, se kterou třeba mnoho lidí nesouhlasí (aby to nevypadalo, že v tom jedou všichni). Což je věc, která se u vás prostě může stát.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to moc pravděpodobné není. Alespoň do doby než "vymřou" staří chuligáni. Ale může být, že vztah sparťanů k Polsku bude v budoucnu vřelejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně tak některých chuligánů.. Rozhodně to není žádný pravidlo, zatím je tomu naopak... A absolutně nevěřim, že by to tak nezůstalo..

Reagovat
centos

Já to nepokládám za nemožné. Ale nejde o nějaký krátký časový úsek, třeba rok. Jestli přijde změna, tak později.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nic takového nenastane.

Reagovat
Shevchenko

A ty si idiot.

Reagovat
twerp

Tak vyznělo to pěkně debilně, cos napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiotství..

Reagovat
smazaný uživatel

Blabla, moralisto. Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší idiotství..

Reagovat
clinger

tomuhle hajz.... to i přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je pro tebr hajzl?krome toho,ze jsi cirkusak..

Reagovat
clinger

odkud si spadl.snad pro většinu českých fanoušků patří mezi největší hovada ligy.pro mě možná i horší než Řepka,.zákeřnej hráč a navíc velkej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, ale nebyl jsi náhodou u té diskuze se mnou, kde se řešilo Štajnerovo zranění? A nebyl jsi to náhodou ty, kdo se ošíval, když jsem napsal, že řada z vás by klidně přála zranění nějakému hráči, kdyby to byl sparťan? Jestli ne, omlouvám se. Jestli ano, dal jsi razítko tomu, že jsi čůrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě to začíná s*át, buď dostáváme góly vlastní blbostí, nebo v tom mají prsty rozhodčí. Před tou penaltou Bolky tam byl jednoznačný faul na Šourka, ale rozhodčí byl úplně v klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou kartu obdržel Lukáš Opiela (Ml. Boleslav) a musí opustit hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo potrestání za tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na to někde? Pošleš kdyžtak link?

Reagovat
smazaný uživatel

http://stream.sazka.cz/play/live/181/95509

Ale možná ti to nepůjde, prý se to nejdřív musí spustit přes stránky sazkabet.cz a mě se zrovna podařilo vychytat ten moment, kdy šly

Reagovat
twerp

Pokud bude Matějka déle zraněný, tak by to chtělo investovat do jednoho konstruktivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Jen si myslím, že zrovna není kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten Hubáček vlastně pořád hraje v základu Slávky??

Reagovat
Losinho

Protože Cicman s Dobrotkou ještě nezvládnou celej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dnes šetří některé hráče, vždyť teď bude 14 dní pauza. Nevim proč teda nedaj šanci Grajciarovi, lepší než Holek je úplně každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Plzeň výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je miesto pre Hoftycha, lebo je mozne, ze po dnesnom zapase konci

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakyyyyyyyyyy parada

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Baky Baky kde ses to tak paradne naucil?

Reagovat
Miguel19

Bakoš má ty přímáky taky luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Som rad, ze sancu dostal Kozacik, pride mi ovela istejsi a kvalitnejsi nez Bolek

Reagovat
smazaný uživatel

o kvalitach tezko soudit, protoze Bolka ze Slovenska neznam, ale u nas byl zatim spatnej, ale jistejsi je Kozacik o milion procent

Reagovat
Miguel19

Super. Opět parádní akce. Teďka v klidu dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak toho Radu chvalili, jaky je to technik ..Bakyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální náhrada za Valdése jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na druhou stranu ani ta Plzeň dneska zrovna neválí, jeden gól z přímaku, jeden darovaný, pak pěkná akce Rajtorala, ale jinak už tam toho moc neměli.

Reagovat
centos

Jsem měl jít. To je skoro jak s Baníkem, akorát naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Kam jít? Naopak než co? Nehraj si tu Davida Lynche.

Reagovat
centos

Na Duklu, mám to kousek. Poprvé a naposledy jsem tam byl, když jsme na jaře dostali 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo, pěkně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele