Gambrinus liga - preview 6. kola

20.08.2010, 08:38, aktualizováno 23.08.2010, 08:25
Previews
Pondělní dohrávka by měla nabídnout kvalitní fotbal. Na teplická Stínadla totiž zavítá pražská Slavia. Severočechům patří až třináctá pozice, což je vzhledem k ambicím týmu zklamání. Ani Pražané zatím neprokázali formu z mistrovských let, přesto by se v případě výhry posunuli až na třetí místo tabulky.
FK Teplice - Slavia Praha  (pondělí 18:00)
Šesté kolo se dohrává v pondělí, kdy se v Teplicích představí fotbalisté pražské Slavie. Severočeši budou chtít navázat na výhru z Ústí, zatímco Jarolímův výběr hodlá odčinit domácí porážku s Libercem.

Teplice se až v pátém ligovém zápase dočkaly svého premiérového vítězství v letošní sezoně. Nyní jim sice patří třinácté místo s pěti body, ale v případě pondělního vítězství nad Slavií si mohou polepšit minimálně o šest příček. "Není to tolik nepředvídatelný soupeř jako spíše velice kvalitní soupeř. Slavia se po roce chce vrátit do čela tabulky, ale já věřím, že i tenhle zápas zvládneme," uvedl teplický kouč Jiří Plíšek, jenž se bude moci opřít i o poznatky bývalých slávistů Jana Hoška a Davida Kalivody.

Slavia zaznamenala svou první letošní prohru a navíc v domácím Edenu, kde se ji nebývale daří. A zrovna dostala k.o. od Liberce, jenž se naopak dočkal první výhry. V Teplicích má aktuálně šestý tým tabulky tedy co napravovat. "Musíme být důraznější a agresivnější v osobních soubojích, přesně to nám doma proti Liberci v některých fázích utkání chybělo," prohlásil trenér hostí Karel Jarolím.

Zatímco domácí nehlásí žádnou absenci, tak jejich soupeř se bude muset obejít bez kvarteta zraněných Koubského, Hlouška, Naumova a Kaufmana.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Hošek, Rosa - Ljevakovič, Kalivoda, Zoubele - Verbíř, Mareš, Mahmutovič.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Vomáčka, Trapp, Hubáček - J. Černý, Kisel, Ragued, L. Jarolím, M. Černý - Vlček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.90 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - České Budějovice  (neděle 17:00)
Doposud neporažené České Budějovice čeká těžký zápas na půdě pražských Bohemians 1905 a tým trenéra Jaroslava Šilhavého by rád svojí neporazitelnost ještě prodloužil. O přerušení této série bude usilovat "Bohemka", ta by si ráda připsala letošní druhé vítězství.

Bohemians 1905 čeká další z řady zápasů v "domácím" Edenu. Na stadion pražské Slavie tentokrát zavítají jihočeské České Budějovice. Klokani si jsou vědomi síly, kterou Budějovice mají, nicméně svého soupeře chtějí porazit a dát tak zapomenout na nepovedené utkání v Jablonci. "Budějovice zatím neprohrály, mají čtyři remízy z pěti zápasů a hrály se silnými soupeři. Jsme si vědomi jejich dobře organizované hry a musíme se prosadit naším pojetím, které jsme ukázali v posledních zápasech," prohlásil trenér domácího výběru Hoftych.

O bodový zisk budou určitě usilovat také hosté, ti zatím drží ligovou neporazitelnost, ovšem z pěti utkání vyhráli jen jedno střetnutí, ve zbylých čtyřech si připsali po bodu. Taková to série samozřejmě potěší, jenže neustálými remízami příliš bodové konto Budějovic nevzroste. Nicméně České Budějovice chtějí i po tomto kole odjíždět z Prahy s jakýmkoliv výsledkem, jen když zůstanou neporažení.

"Bohemka hraje pořád stejně, velmi dobře organizovaná obrana, která se nemění. Pořád stejní hráči, zkušení kluci a vepředu s bojovností "hartigovskou", když to tak řeknu, Škoda s Kaufmanem samozřejmě, doplňuje to Štohanzl," nechal se slyšet trenér Jaroslav Šilhavý, jenž následně dodal: "Nečeká nás lehký soupeř. Souhlasím s tím, že se budeme pohybovat spolu a případné body, které bychom jim vzali by se hodily."

Klokani budou postrádat pouze zraněného Cseha a Nešpora, na druhé straně je situace o něco málo horší, nastoupit nebude moci hned trojlístek fotbalistů - Leština, Benát i Riegel mají zdravotní potíže.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Moravec, Kaufman, Držík, Štohanzl - Bálek, Hartig
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Koutný, Žižka - Mezlík, Černák, Otepka, Šíma - Pecka, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.95 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Do Mladé Boleslavi v neděli zavítá Ostrava, krčící se na děleném dvanáctém místě s pětibodovým součtem. Středočeši budou chtít odčinit porážku v Brně.

Mladoboleslavští si v uplynulém týdnu připsali druhou letošní porážku a aktuálně figurují na sedmém místě. V případě domácího vítězství se může Stannerův výběr, který má na svém kontě sedm bodů, posunout mezi nejlepší čtyřku týmů. "Musíme udělat všechno pro to, abychom doma získali body, které jsme nepřivezli z venku. Ostravě se úvod ligy nepovedl, bude usilovat o nápravu," prohlásil trenér domácího mužstva Karel Stanner, jenž se bude muset obejít bez služeb zraněných Zahustela a Kysely.

Dvě porážky v řadě mají za sebou fotbalisté Baníku. Ta poslední přišla na domácích Bazalech od Olomouce a po pěti odehraných kolech jsou bod od sestupového pásma. Ani v Mladé Boleslavi nebude moci počítat ostravský trenér Miroslav Koubek s dvěma klíčovými oporami. Na hřišti se neobjeví zraněný Lukeš a distancovaný Varadi. "Momentálně nejsme tým, který soupeře přestřílí třemi čtyřmi góly. Jestli chceme bodovat, nesmíme dělat chyby a dostávat laciné branky. Boleslav je myslím zranitelná v defenzivě, uvidíme, jak se vyrovná s odchodem Sylvestreho," uvedl Koubek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Johana, Rolko, Fabián - Mendy, Opiela, Kulič (Kúdela), Táborský - Bulut, Chramosta.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Frejlach, Marek, Hušbauer - Fantiš, Šenkeřík, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Andrův stadion uvidí v neděli moravské derby. Střetnou se týmy Olomouce a Brna. Zatímco domácí fotbalisté stále neprohráli, tak jejich protivník poprvé bodoval až v uplynulém pátém kole.

Tři výhry a dvě remízy. Taková je bilance neporazitelných Hanáků, jímž patří druhé místo a na vedoucí Plzeň aktuálně ztrácí pět bodů a tento rozdíl se pokusí ztenčit proti Brňanům, nad nimiž vyhráli třikrát za sebou. "Čekám, že by to mohl být hezký fotbal. Brno je technický tým, který hraje dopředu. My se snažíme hrát stále stejným, aktivním pojetím, mohli bychom ale být ještě produktivnější v koncovce," přál si olomoucký trenér Zdeněk Psotka.

Až na pátý pokus zabodovali hráči Brna, když před týdnem zdolali Mladou Boleslav a připsali si do tabulky první tři body. I přes premiérovou výhru v letošní sezoně zůstávají na posledním místě. Ale mohou to změnit v neděli na Hané. Odtud si však loni odvezli pětigólový debakl. "Podobný výkon by se neměl opakovat. Nesmíme chybovat, taktika bude vycházet z dobré defenzivy a protiútoků," uvedl kouč hostí Karel Večeřa, který může počítat s novou posilou Rýdelem.

Domácí nastoupí v kompletním složení, chybět bude možná Ordoš. To hosté přijedou bez zraněné dvojice Dvorníka s Kovačevičem a kvůli dohodě mezi oběma kluby nenastoupí Hudec.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi - Petr, Navrátil, Šultes - Hubník.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Jílek, Trousil, Husár - Michálek, Dostálek, Polách, Rýdel - Rabušic, Kalabiška.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Liberec si přivezl z Edenu svou první letošní výhru a plný počet bodů bude chtít premiérově získat i před vlastními diváky. Naději jim dává v útoku tápající Příbram, která pod Ještědem slavila naposledy před deseti lety.

Bylo by to přímo neuvěřitelné příbramské pravidlo. Když dají svěřenci trenéra Hřídela gól, vyhrají. Dojem ovšem kazí fakt, že pouze teplický Grigar vytahoval v zápase s Příbramí míč z vlastní sítě. V dalších čtyřech zápasech se Středočeši neprosadili a pět bodů jim zajišťují pouze bezbrankové domácí remízy s Baníkem a Sigmou. V posledních dvou kolech Příbram prohrála a prožívá tak pravý opak libereckého vývoje.

Tým ze severních Čech po domácí prohře ve druhém kole s Plzní drží sérii tří zápasů bez prohry, završenou výborným obratem na stadionu Slavie. Na rozdíl od výjezdu do Prahy budou liberečtí muset tvořit hru. "Hosté těžko budou nějak otevírat hru. Musíme být trpěliví, abychom dokázali postupně rozebrat jejich obranu," ví trenér Petřík.

Poslední vzájemné boje mluví pro Liberec. Z minulých pěti vyhrál čtyřikrát a jednou remízoval. Po prohře v listopadu 2000 navíc vyhrál všech osm domácích utkání proti Příbrami. Za vítězné období navíc inkasoval pouze dvakrát, a to při výhrách 4:1 a 5:1.

Severočeši budou chtít ukončit nepříjemnou sérii pěti domácích ligových zápasů bez výhry v nejsilnější možné sestavě. Stejně tak bude Příbram bez absencí bojovat o vstřelený gól po 321 minutách.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Vulin - Vácha, Gecov, Štajner, Liška - Nezmar, Kerič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Borek, Tarczal, Pleško - Jurdík, Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem  (sobota 18:00)
Po dvou porážkách budou chtít zabrat jak fotbalisté Slovácka, tak i hosté z Ústí nad Labem. Oba celky se nedávno potkávaly ve druhé nejvyšší soutěži a pokaždé vyhrálo Ústí, nyní budou chtít domácí tuto nelichotivou bilanci změnit.

Slovácko po slibném startu dvakrát prohrálo a co více, nedalo branku. Zápas v Edenu proti Bohemians rozhodla jediná trefa Lukáše Hartiga a utkání s vedoucí Plzní se proměnilo v jednoznačnou záležitost pro Západočechy. Vrbovi svěřenci vyhráli nad Slováckem 3:0. Celek z Uherského Hradiště by rád opět bodoval a to půjde těžce, když se mu nebude dařit v ofenzivní činnosti. Do cesty se svěřencům trenéra Soukupa postaví letošní nováček Ústí nad Labem, a ten už dokázal minimálně potrápit zkušenější mužstva. "Musíme se připravit na to, jakým způsobem Ústí hraje. Vždy záleží na tom, zda dostaneme soupeře pod tlak," podotkl trenér Miroslav Soukup.

Hosté nezvládli krajské derby s Teplicemi a po trefách Mahmutoviče a Doška prohráli v "domácím" prostředí 0:2. Ústecký tým tak poznává, že ho v nejvyšší soutěži nečeká vůbec nic lehkého, a že konečná záchrana nebude vůbec snadná. Lépe by se mohlo Ústí dýchat, pokud by se mu podařilo bodovat v Uherském Hradišti, nicméně Svatopluk Habanec si je vědom především ofenzivní síly soupeře. "Mají velkou oporu v divácích, silnou osu Švancara-Volešák a vůbec dávají hodně gólů. Musíme si na jejich ofenzivu dát velký pozor," řekl trenér Svatopluk Habanec.

Ústí má se Slováckem zkušenosti z druhé ligy a možná to někoho překvapí, ale všechny poslední vzájemné zápasy vyhrál nováček Gambrinus ligy. Naposledy Ústí uštědřilo Slovácku debakl v listopadu roku 2008, tehdy se zrodil výsledek 4:0 pro Ústí. Domácí tentokrát nastoupí beze ztrát, hostům bude scházet zraněný Hyčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, R. Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Volešák, V. Valenta - Ondřejka, Švancara
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Valenta, Polák, Džuban, Dvořák - Doležal, Vrtělka, Martykán, Volek - Kraut, Jindráček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 18:15)
V atraktivním šlágru 6. kola vyzve mistrovská Sparta vedoucí tým tabulky Plzeň. Pražané prožili v uplynulých dnech krušné časy, když doma podlehli ve čtvrtém předkole Ligy mistrů Žilině.

Milionářská soutěž nejprestižnější klubové soutěže na světě se pro Spartu opět vzdaluje. V úvodním dvojzápase totiž totálně selhala a musela se po porážce 0:2 sklonit před slovenským mistrem ze Žiliny. Nyní se však před nadcházející odvetou musí ještě plně koncentrovat na domácí soutěž. Po pěti kolech patří Letenským třetí místo a v sobotu by se rádi bodově přiblížili Plzni, na níž ztrácí čtyři body. "V minulém kole jsme poprvé v ročníku vyhráli na hřišti soupeře a chceme to potvrdit doma. Zápas je pro nás důležitý, aby nám neutekla špička," řekl sparťanský trenér a manažer Jozef Chovanec, jenž bude moci počítat s kapitánem mužstva Tomášem Řepkou. Ten se vrací po odpykaném třízápasovém distancu.

Plzeň, která ještě nepoznala v lize hořkost porážky a čtyřikrát se radovala z vítězství, po právu vévodí tabulce, v níž drží dvoubodový náskok před druhou Olomoucí. Západočeši se utkali se Spartou již před začátkem ligové sezony. A to v premiérovém ročníku českého Superpoháru, v němž Sparta zdolala plzeňské fotbalisty 1:0. Trenér hostí Pavel Vrba věří, že se historie nebude opakovat a jeho svěřenci budou pokračovat ve výsledcích z posledních týdnů. "Byl bych spokojen, kdybychom na Spartě neprohráli. Myslím, že nemáme co ztratit, vstupujeme do utkání spíše s pokorou. Hlavně chceme předvést hru, kterou jsme předváděli v prvních pěti kolech," prohlásil Vrba.

Domácí se budou muset obejít bez vykartovaného Kladrubského a zraněné dvojice Kušníra s Huškem, otazníky visí nad startem Vacka a Kadlece. To hosté nastoupí téměř v kompletním složení, chybět bude pouze zraněný Ticháček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Řepka, Brabec, Pamič - Hoheneder - Sionko, Matějovský, Kucka, Vachoušek - Wilfried.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Kolář, Rada, Horváth, Jiráček - Rezek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - FK Jablonec  (pátek 17:30)
V předehrávce 6. kola Gambrinus ligy na sebe narazí fotbalisté Hradce Králové a poslední vicemistr ligy z Jablonce. Mezi oběma výběry je rozdíl pouhých tří bodů, přesto je Jablonec spolu se Slavií pátý a Hradec až třináctý.

Hradecké Votroky doma čeká opět silný soupeř, po Spartě či Plzni se tu představí Jablonec. Cíl je pro Hradecké v tomto zápase jasný, pokusit se za každou cenu bodovat, popřípadě i vyhrát. "Náš celek má sílu na klidné vody prvoligové tabulky a uděláme vše pro to, abychom byli kolem 10. až 12. místa a vyhnuli se záchranářským pracím," říkal před prvoligovým startem generální ředitel hradeckého klubu Richard Jukl. Jeho slova začali fotbalisté plnit hned v prvním kole, kdy si smlsli na mistrovské Spartě, nyní si chtějí připsat další cenný skalp, tentokrát posledního vicemistra.

Severočeský klub se otřepal z trpkého vyřazení v předkole Evropské ligy od Kypřanů a naposledy v lize zvítězil. Tři body si svěřenci trenéra Františka Komňackého připsali proti Bohemians 1905, kdy "klokanům" nastříleli tři branky. Baumit si teď nepřeje nic jiného, než na výhru navázat a z Hradce si odvézt plný počet bodů.

Jablonec bude v Hradci zcela kompletní. Trenér František Komňacký nemusí řešit žádné problémy. Špatně na tom nebudou ani domácí, těm bude chybět pouze zraněný Hanuš a v případě Hochmeistera je start do zápasu nejistý.

Diváci, kteří navštíví všesportovní stadion v Hradci, si určitě budou přát, aby padla nějaká branka, někdejší vzájemné zápasy totiž branku nepřinesly. Ať už to bylo v září roku 2002 v Hradci či na podzim roku 2003 v Jablonci, pokaždé se zrodil výsledek 0:0.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň541013:513
2.Sigma Olomouc532011:411
3.Sparta Praha53028:49
4.FK Jablonec52217:78
 Slavia Praha52217:78
6.FK Mladá Boleslav52127:57
7.České Budějovice51403:27
8.Slovan Liberec51316:56
9.1. FC Slovácko52036:76
10.Bohemians 190551225:75
 FK Teplice51225:75
 Baník Ostrava51225:75
13.FC Hradec Králové51224:75
14.1. FK Příbram51222:55
15.FK Ústí nad Labem51133:84
16.Zbrojovka Brno51046:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (343)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hradec Králové - FK Jablonec 0

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 0

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 10

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno

Bohemians 1905 - České Budějovice 1

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 02

FK Teplice - Slavia Praha 2

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1, a Teplice bych spíš dal 02

Reagovat
cepinzcegamy

FC Hradec Králové - FK Jablonec 2

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1

Bohemians 1905 - České Budějovice 0

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2 (baník se probere v závěru)

FK Teplice - Slavia Praha 0 (0:0 nejspíš)

Reagovat
Ligter

Já se taky přidám.

Hradec - Jablonec 2

Liberec - Příbram 1

Slovácko - Ústí n. L. 1

Sparta - Plzeň 1

Olomouc - Brno 1

Bohemians - České Budějovice 0

Mladá Boleslav - Ostrava 0

Teplice - Slavia 0

Reagovat
Filipow

Přidávám se

FC Hradec Králové - FK Jablonec 02

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 0

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 10 (radši bych dal 02, ale budu realista)

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1

Bohemians 1905 - České Budějovice 0

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 10

FK Teplice - Slavia Praha 02

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se taky přidám...

Buď budou plichty, nebo někdo vyhraje. A doufám, že vyhraje Slavia.

Reagovat
Losinho

amen

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsou jasná 1, už se chytly na tom ústí a slavii přejedou řekl bych

Reagovat
Losinho

Já taky myslel že se Slavia chytla na Bolce a Brnu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, loni jsme na Bohemce hráli taky plichtu, s Bolkou myslím plichtu, v Brně jsme rupli, s Libercem jsme rupli a v Ostravě jsme rupli - takže letos oproti loňsku hrajeme zatím mininálně to samý, nebo líp. A v Teplicích jsme loni hráli 1-1.

Reagovat
Losinho

To je sice hezký, ale chtělo by to 3 body, zvlášt když Tepláky nehrajou nic světovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zato my jsme mistři světa... Ale tak tři body by bodly, to je pravda, ať se můžeme příští rok přidat do klubu ostudných pohárových účastníků.

Reagovat
Losinho

Tak my snad žádnou ostudu v pohárech nedělali (až na Tiraspol), naopak 2 remízy s Valencií, remíza s Janovem kdy sme ještě měli vyhrát...rozhodně bych to na žádnou ostudu neviděl, ale do pohárů musíme - už kvůli prachům.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - pamětníci připomenou Šachťor Donětsk, pak je tu slavná sedma arsenalská a loni doma s Lille to taky nebyl zrovna ohňostrojovej výsledek... A Tiraspol já moc za ostudu nepovažuju, tam to byla hodně věc smůly, my nedali dost šancí a oni dali gól těsně před koncem z ničeho. Ale tak každej se občas z něčeho podělá, že jo. Třeba z Curychu...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marek Kaščák nejspíš opustí Sigmu Olomouc. Zkušený záložník by měl podle deníku Šport během dneška odejít na tříměsíční hostování do Spartaku Trnava. Vždyť máme jenom jednoho defenzivního zálažníka jeho úrovně a to je Rossi . Zajímalo by mě, jak ho chce Psotka nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bajer...na střed muze jit i Radim...

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera ten by šel. A před sezónou sem si ho přál na místo DM, ale na stoperu hraje skvěle. A Bajer je spíš ofenzivní, na bránění je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak by tam odehral.

Reagovat
smazaný uživatel

H.Králové-Jablonec 0

Libe-Příbram 1

Slovácko-usti 10

Sparta-Plzeň 02

Olomouc-Brno 0

Bohemka-Č.Buděj. 0

Boleslav-Banik 0

Teplice-Slavie 0

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli jeden blesk a já jen sčítal škody. M.j. modem, oba settop boxy, síťová karta v PC, vše v .. ( no tam kde končí záda ).

Takže první body Brna a já neviděl ani minutu. Ale v úterý Spartu ano. Pěkné.

Byl bych rád, kdyby Brno předvedlo v Olomouci alespoň pěkný fotbal a pokud Spartě vydrží forma z utkání se Žilinou, potom za týden nic není nemožné.

Olomouci přeji alespoň poháry. No pokud by náhodou v neděli ztratili nějaký bod, nebyl bych proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho... A teď si představ, že by ty blesky byly tři... Kolik to stálo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poho. TV mám kabelovku od kyslíku a settop box v nájmu. Dal jsem TP link a jel jsem na hospodu pod nama. Teď mám půjčený modem od mladýho a druhá TV je mladé. Takže 277,- za TP link. No a celý pondělí jsem prozháněl. Ale že jsem zrovna propásl to Brno. Doufám, že to nebylo jediný vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jde... Mně stála třetí nebo čtvrtá tyč Slavie proti Olomouci za stavu 1-2 pro Olomouc vybuchlej televizor od vrhnutý lahve (čili jsem musel koupit novej TV a otevřít nový víno) a malování, protože bylo všechno očouzený. Koberec si ségra koupila sama...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to se někdy stává. Já ale víno jen očas i když mám paní z břeclavska. Já raději pivo a mohu štampelku domácí. To ale hážu do sebe. Po TV ne, to by mě moja dala.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, když se vzteknu, tak neznám sebe ani moju. Já byl tenkrát vytočenej, my měli šancí, a buď to šlo těsně vedle, nebo do gólmana nebo do tyče...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vono se to pěkně radí. Ale když se člověk vztekne, tak se nekouká čím háže a na co. Mě ale fotbal už tak nerozhodí. My jsme v Brně již zvyklí na cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no, třeba letos Slavia v Brně, co? Tak nám to zase v minulým kole vrátil Liberec, tak si z toho nic nedělej. A jinak - já už jsem teď taky docela kliďas, dřív tak před patnácti lety jsem řádil i víc, ale třeba loni, když nás vyřadil Tiraspol, tak jsem vyžral všechno, co bylo doma a úplně klidně jsem na dva dny usnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slávkou jsme si to podělali ale to mě tak nevadí. To na jaře se Střížkovem a nebo nyní s Ústím ale už se nevztekám, jen mi to přijde líto.

No a když jedu tam, odkud je moja a vezmem to ze sklípku do sklípku tak raději nemluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož na Břeclavsku je fajn, tam je šecko takové vláčné... Dojeďte aj s tvojú na vinobraní, spaříme sosáky burčákem, je to o víkendu 12. září. Tady ve Znojmě a v Mikulově též.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo díky ale já už leta jezdím na vinobraní makat do vinohradu. Do Znojma jsem jezdil na vinobraní ale to je už dávno a bylo by to na moc dlouhý povídání. Taky jsem byl 4 týdny v Žižkovejch na prvním cvičení. Doufám, že si to v poho užiješ a ranní koupel v kašně přenech těm mladším.

Reagovat
Losinho

FC Hradec Králové - FK Jablonec 0

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 0

Bohemians 1905 - České Budějovice 2

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0

FK Teplice - Slavia Praha 2

Reagovat
smazaný uživatel

mančaft z malšovic vyhraje a to 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

FC Hradec Králové - FK Jablonec 0

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 1

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 0

Bohemians 1905 - České Budějovice 0

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1

FK Teplice - Slavia Praha 1

Reagovat
salami

Teplice - Slavia = jasná 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kurde co s tou Plzni??osobne doufam ze konecne Pepik postavi sestavu, ktera by mela hrat i v Ziline. Nevim proc to takhle neudelal uz v Pribrami, aby se hraci mohli adaptovat, no ale proste Pepova klasika Zvlast bych nechal nastoupit urcite tu stoperskou dvojici co ma hrat v Ziline, aby do toho tam nesli po hlave...ja bych to videl takto:

------------------------------------Blazek (ale mozna i Zitka)---------------------------------------

Adiaba-------------------Hejda-------------------------Kladrubsky----------------Pamic----------

-----------------------------Hotentot (ja vim ja vim,ale kdo jinej na DZ?)--------------------------

Sionko------------------------------------Kucka-------------------------------------ZEMAN!!!!!!!-----

-------------------------------Bony-----------------------------Kadlec (jestli muze)----------------

Rozhodne uz musi prijit hra na dva utocniky, jestli ne tak snad uz Chovancovi zapalim auto nebo vazne nevim jak jinak by chtel v Ziline uspet A jestli nepostavi ted sestavu na Zilinu, tak vazne uz nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Kladry má zlomenou ruku....nemůže hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ma i trest za cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mít nutnev sestavě DZ?navíc když potrebujou hrát dopředu..Kucka brání dobře,nemyslim,ze by byl potreba vyloženě DZ typu Hohenedera,kterej zrychlí jenom když se jde napít

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevidím moc reálně... proti Plzni nepostaví do ligy tuhle stoperskou dvojici. Myslim že tam dá normálně Řepku s Brabcem a tohle bdue až na Žilinu

Reagovat
Kaká10

-------------------------------------------------blažek--------------------------------------------------

Adiaba-------------------------Hejda----------------------Hoheneder-------------------------Pamič

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------Kucka-----------Vachoušek--------------------------------------

Sionko--------------------------------------------------------------------------------------------Zeman

------------------------------Bony-------------------------------Kadlec--------------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi zamlouvá. doufejme, že jim to sedne vzadu i vpředu a vystaší to aspoň na ty 2 goly v základní hrací době

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaká10

Díkže se zamlouvá

Reagovat
Bakary3

Ale nevim, jak je na tom Kladrubský, kdyby to s nim šlo, tak místo Hohen..

Reagovat
Bakary3

Aha, červená.. Takže bez poznámky..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať hraje Zeman... a nechápu co dělá ve spartě ten osel z rakouska Hoheneder

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Jablonec 02

Liberec - Příbram 1

Slovácko - Ústí n. L. 1

Sparta - Plzeň 10

Olomouc - Brno 1

Bohemians - České Budějovice 0

Mladá Boleslav - Ostrava 1

Teplice - Slavia 02

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Jablonec 0

Liberec - Příbram 1

Slovácko - Ústí 10

Sparta - Plzeň 02

Olomouc - Brno 1

Bohemians - ČB 0

Mladá Boleslav - Ostrava 0

Teplice - Slavia 02

Reagovat
homeles8

Bohemians-ČB 0:0

Reagovat
Losinho

0:1

Reagovat
Kaká10

2:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

nebo tak

Reagovat
Stiksxx

nejen že se shondeme v Eredivisie ale i v tomhle zápase

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby to bylo ve druhé lize

Reagovat
homeles8

Reagovat
goodbay

čistej beton od obou, i když bohemka se roztřílela a jedna z mála dala v každém kole gol. což je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, to dala třeba i Slavia (kupodivu s jejím útokem)... Letos padá gólů hodně.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ligter

Under 1,5 za 2,5. Slušný kurz.

Reagovat
C-M@ster

Jasna penalta, jasna ruka, faul na golmana a Prihoda nic nepiska.A to ubehly 4 minuty z 2. polocasu a prvni sem nevidel. Tak jestli tenhle rozhodci nepomaha Jablonci, tak nevim.

Reagovat
C-M@ster

Neuznanej regulerni gol.

Tak clanky o korupci ve fotbale neubyly, Haskuv mistopredseda ma nejaky podvody, Sralta je dal privilegovana, tak co se zmenilo?

Reagovat
Didier Drogba

co se divíš?přece Příhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

5950 lidí, to není špatné. Ale na to že je Jablonec asi nejbližší tým, tak tam není poprvé vyprodané.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají snad kapacitu 6000, jsem někde slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale když je vyprodané, tak se uvádí 6000, teďka podle tribun vyprodané není, takže bych řekl, že je to pravdivý údaj. Aji když je trocha podezřelé, že by tam bylo přesně 5950 lidí, těsně pod maximální kapacitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to stříleli od oka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita je 18000 sedicich na lavicích a samostatných sedaček je 6000...takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Teda letos jsem viděl tak možná 3. zápas Jablonce a pokaždé tam nasázel Pelta neskutečnou nálož, to ať mi nikdo netvrdí, že ti rozhodčí pískali rovinu. Tohle mi připomínalo zápas u nás v Olmiku. Sudí Jabka tlačil jak to šlo, ale i tak ti lempli nebyli schopní uhrát ani bod.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jsem tu porve v diskusi, od 1992 do ca 2000 jsem sledoval ca 200-250 zápasů ročně, hlavně španělskou ligu, např. FC Barca jsem míval za sezónu nahraných ca 50 zápasů na videokazetách (od kamarádů ze Španělska či satelitu), četl jsem Gazzettu dello Sport, Don Balon, Gól, Sport, Stadion, atd...atd..pak jsem to na pár let kvůli dětem trochu vypustil a poslední 4 roky s dětma už sleduju hlavně Arsenal i kvůli T.Rosickému a českou ligu, ale z těch ca 100-150 zápasů co celkem ročně sleduju se mi opravdu líbí tak max. 10 zápasů. Málo šancí, málo kombinací, hráči mají většinou problém s míčem, oběma nohama kope málokdo....hlavně skoro všichni sprostě nadávaj, skoro každý se snaží o nějakou výhodu (posouvání balonu při standardkách, o aut se hlásí většinou zároveń hráči obou mužstev, při tom jednomu z nich musí být jasné, že má házet soupeř, zdržování atd. atd. Takže občas jsem z toho smutnej, ale stejně na to koukám. Ale někdy se divím, kam ten fotbal dospěl. Ale možná byl vždycky takovej...Tak jsem se na úvod vykecal a připojuji tipy na Gambrinus ligu, kde se nyní dají sledovat 4 zápasy týdně, většinou špatné kvality, ale člověk má alespoň trochu přehled na sázení.... :

Hradec - Jablonec X (jsem tipoval)

Liberec - Příbram 1x

Slovácko - Ústí asi 1 o góla

Sparta - Plzeň X

Olomouc - Brno X nebo 1 o góla

Bohemians - ČB 1X

Mladá Boleslav - Ostrava X

Teplice - Slavia X nebo 2 o góla

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vítej. A jestli rád tipuješ, máme tu na to tipligu a dnes je u některých poslední k přihlášení.

Reagovat
Bakary3

Hmm, to já si řikám, kam ten fotbal spěje taky, a to ho sleduju nějak pořádně od r. 2000 ?.. Umim si představit, že pro starší ročníky to musí bejt vyloženě tragédie..

Reagovat
homeles8

Dneska Plzeň musí !!! Viktorka !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zítra SIGMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeden z dvojice Sparta - Plzeň ztratí a ideálně oba. A zítra musí Sigma potvrdit body z Bazalů a po Baníku vyhrát aji druhé derby.

Reagovat
smazaný uživatel

s Brnem vyhrajeme 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně beru aji 1:0 z ušmudlaného gólu. Hlavně když bude dobrá hra. Brno by neměl být problém porazit, ale stat se může cokoliv a čím víc zápasů bez prohry máme, tím je větší pravděpodobnost že s někým rupnem.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych chtěl pěknou hru, ale to je zatím u Sigmy tradice jakákoliv výhra by byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ideální by bylo tak 12:0, když už se konečně dostanu na domácí zápas, tak nechcu jet 200 km do Olmika natěšený a 200 km zpátky naštvaný.

Reagovat
smazaný uživatel

12:0 to asi nebude, ale tři góly si myslím, že dáme

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebyla remiza...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno vykrade Andrák!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim a slavna serie Sigmy skonci

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude mi to líto,né že né Pak ať si porazijou Pražáky.Dnes jim Zbrojovka vrátí tu jarní čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jo. Uvidime jak zejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že Sigmě se tady moc nevěří. Tož uvidíme. Herně bysme na Brno měli stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Sigma má z Brnem relativně dobre vztahy. A určitě nechce aby Brno spadlo z prvni ligy, jakožto moravský tým.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrým vztahům bych to nepřipisoval.Zbrojovka se nemusí spolíhat na vašu solidaritu.Ty si snad myslíš,že Brno je po tom zpackaným začátku adept na sestup?Myslím,že víš,že né.Tak stejně není Plzeň horkej kandidát na titul,sme teprvá v jedné šestině sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Brno kandidát na sestup není. Já si pořád myslím, že na takové 10 místo má v pohodě. A bylo by aji výš, kdyby nezačlo tak špatně. Ale pochybuju, že se chytne zrovna u nás. Spíš porážejte týmy ze spodka tabulky a hlavně doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Ústí 1:3 to byl úlet největšího kalibru.Jinak prohrávali vesměs s kvalitníma týmama.Na Baníku výsledek 3:0 neodpovídá realitě,Slávku doma jsi taky asi viděl a teď co sem viděl ten špíl proti Bolce tak hráli hodně dobře-neuznanej gól(nespravdlně),břevno a Bolka mohla jet s rancem

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku ste hráli dobře, Baník tragicky. Nedivil bych se kdybyste na Bazalech vedli 3:0 vy. Slávku sem viděl a tam ste ukázali co ve vás je. Bohužel aji to, že vám chybí sebevědomí a jistota v to, že dokážete udržet hru ve svých rukách. Ale aji přes tohle si myslím, že Zbrojovka momentálně na Sigmu nemá. Stat se může skoro cokoliv, klidně můžete vyhrát, nebo bodovat, ale těžko nás přehrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom Baníku to všechno vybublalo na povrch a su tomu rád.I Honza Trousil(kterej je podle mně největší tahoun) mluvil o devastaci,divně poskládaným kádru a vůbec co sem viděl rozhovor-spráskanej pes,oči dolů a nasranej na nejvíc.Po tom špílu se to začlo obracet-Pros koupil Hudca,Michálka a teď Rýdela.A najednou to jde.On je Pros hajzl,ale zas mohlo by to být i horší.Já si tady zažil už tolik veletočů,že mně už nic nedokáže rozházet No vlastně jo.v sezoně 05/06 nás zachránili odepsaný Blšany v posledním kole-to sem byl na infarkt

A k zítřku:nevím,co tě vede k tvrzení,že Zbrojovka na vás teď nemá?Dokážu si tovysvětlit pouze herní pohodou,jinač kádry sou tak nějak vyrovnaný a co se týče "jmen" tak sme na tom i líp.Já nechcu plichtu,chcu 3 body.Do té loňské sody co sme od vás dostali tak sme u vás tuším 6 let nelehli

Reagovat
smazaný uživatel

Herní pohodou taky, ale třeba aji tím, že Hudec k vám šel protože by si u nás nekopl, aji když je to kvalitní stoper. Stejně tak Rydel se neprosadil. A pro vás jsou to posily které vás vytáhnout nahoru. Máme o dost lépe poskládaný tým, Sigma hraje nátlakovou kombinační hru se kterou si většina týmů v lize neví vůbec rady. Aji když kádr není nějak extra kvalitní, tak ten herní systém často vytvoří rozdíl, který na výhru stačí. Loni sme vás porazili dvakrát, předloni ste u nás uhráli ušmudlanou remízu. Ať se na to díváš jak chceš, Sigma je na tom momentálně líp. A ještě hrajete u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože už zase takovéhle teorie Nehraje se 29 kolo, ale 6, do konca je dost času aby si Brno uhrálo body které potřebuje. Aji když mám Zbrojovku rád a přeju jí umístění hned za Sigmou, tak zítra mě zajímajou jenom tři body a je mě jedno proti komu bude Sigma hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, každej si mysli svoje Ja taky doufam, že vyhraje, počítam s tím, ale mam divny pcoit. Tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten já mám vždycky A zatím až na Příbram to byl jenom pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to budete mít oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

*zítra

Reagovat
smazaný uživatel

-------------------------------------------------Blažek--------------------------------------------------

Adiaba-------------------------Hejda----------------------Hoheneder-------------------------Pamič

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------Kucka-----------------------------------------------------

Sionko------------------------------------Matějovský------------------------------------------Zeman

------------------------------Bony-------------------------------Kadlec--------------------------------

Reagovat
smazaný uživatel

11x

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 pro Viktorku dneska a Chovanec out

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec musí zustat přece

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne viktoria plzen dostane na prdel

Reagovat
Stiksxx

kéž by si tu Spartu povodila.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

milion pro výsledek.Ale Pepka ať si nechaj Je to nejlepší kouč v našich luzích a hájích široko daleko Pepek z Dolných Kočkovcou-legenda Sparty

Reagovat
Liquid

Liberec - Příbram 3:2

Slovácko - Ústí n/L 2:0

Sparta - Plzeň 0:1

Olomouc - Brno 3:0

Boleslav - Ostrava 4:1

Klokan 1905 - ČB 0:0

Teplíce - Slavia 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

liberec-pribarm 2:1

slovácko-ustí 3:0

sparta-plzen 2:0

olomouc-brno 1:0

boleslav-ostrav 1:2

1905-čb 1:0

teplice-slavia 1:1

Reagovat
Stiksxx

FC Hradec Králové - FK Jablonec 10

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 02

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1

Bohemians 1905 - České Budějovice 0

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0

FK Teplice - Slavia Praha 0

Reagovat
Sosi

Nejsem mstivěj člověk, ale doufám, že Sparta za ty svoje "výkony" dostane doma pěkně na prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytnout se na Plzni by byl parádní start před utkáním v Žilině.. Hlavně ať hraje Zeman a hraje se na dva útočníky..

Reagovat
Stiksxx

hlavně at se hraje se stopery H+H

Reagovat
smazaný uživatel

Ať hraje se stopery Hejda-Kladrubský... Chtěl bych přesně sestavu, kterou napsal nahoře Kaká10..

Reagovat
Sosi

Půlka sparťanské sestavy je naprosto marná... Bez stylu hrající Sparta nemá proti Plzni šanci... Nicméně, jak znám Jožku, tak to zabetonuje tak, že Sparta to nějak ukope po haluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

To už se říkalo tolikrát, že mě to opravdu nemůže nějak vytrhnout z rovnováhy.. Sparta je lepší, takže na to vyhrát má samozřejmě větší šanci.

Reagovat
Sosi

Jediní dobří hráči z Kaká sestavy jsou Blažek, Pamič, Kucka, (?Zeman?), Bony... Zbytek hraje tužku

Reagovat
smazaný uživatel

"Kanonýr Rezek"

Reagovat
Stiksxx

lepší tak na papíře,ale co se týče formice, bych byl opatrný

Reagovat
Stiksxx

nech tam Hohenedera naprosto klíčový hráč se Žilinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Kladrubský hrát nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

a na stoperovi?Neříkám,že by si to tam neodehrál......Ale s Hejdou?Sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

přece protí Příbrami dostal červenou kartu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele.. Máš pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát Řepka, to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, mohlo se to vyzkoušet na tu Žilinu..

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě mohlo, podle mě bude obrana Adiaba, Řepka, Hejda, Pamič, v podstatě není z čeho vybírat, ještě Hoheneder je původně stoper, ale José ho bude pořád dávat na DM... no a tedka mě napadalo, že bych se nedivil, kdyby si ani Hejda nezahrál a hrál Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

prej byl zas zlitej jo?

Reagovat
smazaný uživatel

co? kdo? proč?

Reagovat
Stiksxx

no jedna bába povídala,že Řepa se zas zviditelnoval nefotbalovym způsobem..třeba kachna

Reagovat
smazaný uživatel

ve svém osobním volnu ať si dělá, co se mu zlíbí

Reagovat
Stiksxx

ale pořád je to ikona Sparty a jeji kapitán..to se s nim potáhne celou jeho život..nerespektuju ho ani jako fotbalistu ani jako člověka..

Reagovat
smazaný uživatel

hej on už si v jeho věku nepotřebuje nic dokazovat, kariéru měl nadprůměrnou a ožere se občas každej... a nakonec je každýmu u prdele, koho ty respektuješ nebo nerespektuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Ať klidně chlastá i při mistráku.. Hlavně, když bude podávat dobrý výkony

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
salami

ted ta kauza s těma klobásama mi přijde fakt směšná

Reagovat
Bakary3

Ty, co o tom píšou, jsou úplně stupidní..

Reagovat
Stiksxx

zas takový výkony nepodává když oslabuje svůj tým tim že má v palici prázdno a zesměšňuje tak celou Spartu..dobře jí tak

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec - když teď dostanou klepec budou chtít žehlit Žilinou

Reagovat
smazaný uživatel

jak se žehlí Žilinou?

Prohrajou oba zápasy

Reagovat
dexik

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 1

1. FC Slovácko - FK Ústí nad Labem 1

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0

Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno 1

Bohemians 1905 - České Budějovice 1

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 0

FK Teplice - Slavia Praha 0

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím,že z těch vašich bouchačů děláš víc než sou.V Plzni ste haluzově vyhráli,když ste byli 89 minut marní.A podobnej příběh v Ostravě.Příbram se mi vůbec od vás nelíbila.Neumíte v každým zápase vnutit svůj fotbal soupeři.To byste byli přece první. Hráli ste třikrát venku a hráli ste s prominutím pod psa co sem viděl.A to vás čeká ještě takových zápasů 12....tohle všechno neuhaluzíte.Jasný,rozsekali ste doma Jabko ale ti umijou lehnout i v Hradci.A Ústí nějak neberu

Reagovat
smazaný uživatel

re na prospera

Reagovat
smazaný uživatel

Vaříš z vody.

Reagovat
smazaný uživatel

hele já ty zápasy venku viděl....všech 270 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Venku je rozdil ale hrat jinak nez doma. Venku hraješ na brejky, popřípadě jako v Příbrami, kde ten tym Přibrami je tragikomickej, co tam chceš hrat? V Plzni dobry, na brejky, bo Plzeň je lepší. Na Baniku taky na brejky, vyšlo to. Podle mě hrala Sigma na Baniku i v Plzni taktickej fotbal, učinnej, tak aby si odvezly body, a v obou zapasech daly 2 goly. 2 goly venku je dobra vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám na to nic(Baník,Plzeň),tam ste hráli suprově.Vím,že si vlastně protiřečím,ale kolik mančaftů takhle bude proti vám ještě doma hrát?Sparta a Slávka a možná Libe.Jinak to bude betonárka jak Příbram.Takový Budějky,Hradec,Bohemka doma zalezou a neuděláte nic.Příbram sem viděl a jestli si dobře pamatuju tak ste neměli ani nějakou tutovku.Nejste tak kreativní a ofenzivně ladění jak se o vás píše.Bublina co podle mne splaskne.Já vím,že ty asi s titulem nepočítáš a asi se směješ těm řečem,ale i tak z vašeho tábora vylízaj hovna jako že nám dáte pětku a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

S titulem nepočítám protože nedokážem porážet týmy které hrajou beton. Krásně se to ukázalo v Příbrami kterou sme přehráli a je z toho bod, zatímco Sparta tam uhaluzila výhru. Já chcu 62 a víc bodů a nechám se překvapit na co to bude stačit. Ale aji když s titulem nepočítám, tak ho samozřejmě chcu, každý ho chce. A s těma domácíma zápasama, Jablonec u nás beton nehrál, stejně tak Ústí se snažilo hrát aktivně. A pochybuju že bude betonovat aji Zbrojovka. Jestli jo, tak to bude vypadat podobně jako v Příbrami a vy dáte gól leda o haluzi. A klidně ho dat můžete, zatím sme dostali 4 góly a tři z nich byli v závěru poločasů a jeden vlastňák, takže slabinou týmu je nezkušenost a nekoncentrovanost. A taky neefektivita, aji když to zní divně, když máme takové skóre. Když tu hru otevřete, tak bych si tipnul, že odjedete bez bodu. Kláda to být nemusí, ale o výsledek bysme se v thmhle případě bát neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhry Sigmy doma nebereš, výhra na Baníku kde ste vy 3:0 rupli se ti nelíbila, hra v Příbrami kde sme měli přes 70% držení míče a trvalý tlak je pro tebe nedůležitá, Plzeň se ti taky zdá jako haluz. Zato si myslíš, že Brno, které prohrálo každý zápas, kromě toho posledního doma proti letos nic moc Boleslavi a které je poslední v tabulce s brutálně záporným skóre dokáže u nás vyhrát a přehrát nás. Co na to říct, myslím, že tady argumenty nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že má Pepa rozum a na levé křídlo nedá Vachouška. Bud se uzdraví kadlec nebo tam dá Zemana nebo Žofčáka(Sionka)

Reagovat
homeles8

A nejni Sionko spíš napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to obouživelník často se střídá s kadlecem mění si pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dnes nemá nárok...Plzen je bečko Sparty a Sparta bude ještě v šoku z utkání s Žilinou...A Horvath s Rezkem apod maj o motivaci postaráno jakožto bejvalí Spartani....takže 02

Reagovat
smazaný uživatel

to je zlo nespat 28. hodin, cejtit se hrozně vyčerpaně ale smát se nemůže.... Jinak sem zvědav na souboj Olmíku s Brnem. jestli Brno ůpotvrdí výhru či to byl jen náhoda ta výhra z minula

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš že je to cos vypsal, relativní Nechci se hádat s krajanem.

A jinak k vaší hře venku(domácí špíly sem neviděl,takže asi paušalizuju,vím).Nelíbila a nelíbila je dost velkej rozdíl.v Ostravě ste hráli hnusně a dali dva kusy ze standartek-tam se mi ta vaše účelnost ani nějak moc nelíbila:3 body.V zápase s Plzní sem se zase jako fanda fotbalu naopak bavil-ale hrou Viktorky a vaší produktivitou,kde sem byl na vás jako Moravák hrdej Příbram se mi nechce hodnotit,ale myslím,že to bude do budoucna pravidlo u týmu co chcou hrát střed nebo o bytí a nebytí.Věřím,že doma hrajete jak z partesu a právem máte ramena,ale liga má 30 kol.Teď ste v laufu,ale mi vám přistřihnem křidýlka

ZBROJOVKA DO TOHO

Reagovat
smazaný uživatel

už zase!!!

re na prospera.Vím,že před psaním sem dal reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

na prospera 12:07 On píše už dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Baník byl vydřený Já sem si už před zápasem myslel, že na Letné, v Edenu a na Bazalech nebudem hrát tak jak sme zvyklí a bude to boj. A v Plzni to bylo první kolo, tam sem byl rád, že se ukázalo, že umíme bodovat aji v zápasech ve kterých se nedaří, což má na konečnou tabulku často větší vliv, než krásná hra. Jaks říkal, liga je na začátku a stejně jak sem se smál řečem že Zbrojovka spadne, tak je pošetilost řešit teďka titul. Prvních pět kol je o bojovnosti a štěstí. Nás teďka čeká brutální los, jestli budem na špici po 11 kole, tak se dá říct, že na poháry máme. Zatím máme akorát dobrý start. Na zítřejší zápase se těším, souboj s Brnem je zápas sezóny Takže HANÁ, HANÁ, TO JE ZEMĚ SVATÁ

Reagovat
smazaný uživatel

PRDEL ZAKOPANÁ

Ale přeji Sigmě,o tom žádná.Brnu to už letos nevýjde hrát na špici,Baník NENÁVIDÍM a Slovácko to rozbalí tak za rok,dva.Tak se držte se a pusťte chlupa(nejlíp 3) zítra Stejně máte hafo bodů v tabulce pravdy.Ale těší mě příští týden-máme ty homoděje sparťanský Po Žilině budou úplně v rozkladu.Ale bude se asi hrát až v pondělí,to je dost dlouhá doba na oklepání.ale doufám,že potvrdíme Pepkovi rezignaci (ikdyž taky škoda).Koho máte vy po nás?Psals něco o brutálním losu

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že až Spartu neporazíte, tak se tady ukážeš a omluvíš se za ty tvoje debilní výroky

Reagovat
smazaný uživatel

ty zalez vole.Nechápu Moraváka co fandí rumunskejm komunistům

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se slušně chovat a vyjadřovat k cizím lidem zaprvé a za druhé je mi uprdele co chápeš a co ne, na to jsou snad nějaký rovnice komu člověk může fandit a komu ne?? Takže když se pracovně přestěhuju do Berlína, tak nebudeš chápat, proč nefandím Bayernu nebo Hertě?? Tvoje logika je postavená na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

nemudrcuj tady.Seš mi odpornej.Fandi si i FC Vrazi ve Valdicích s koučem Kajínkem.Ale neval tu do lidí aspoň odkud jsi.Nech si to pro sebe když moc dobře víš,že je to samo o sobě výbušný.Nazdar a nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tak blbé, až to pěkný není. Takový blbečky jak si ty u nás drobíme slípkám

Reagovat
smazaný uživatel

co ty seš za exota? ještě 10 dnů...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak si pro mně příjdeš nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tak dívám, tak i Zbrojovký má svého Týpka

Reagovat
smazaný uživatel

Typka snad ne. Víc takových se tady objevit nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale aby tu za chvíli nebylo přetýpkováno

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

zapoj mozek

Reagovat
smazaný uživatel

venku Sláviu, doma Liberec, doma Boleslav, venku Teplice, doma Spartu. Optimisticky z toho čekám víc než osum bodů, ale klidně z toho můžou být dva body, nebo taky plný počet, kromě Edenu, tam myslím rupnem.

Reagovat
smazaný uživatel

S to slávkou(asi) souhlas,tohle si oni pohlídaj(čelo).Libe za 3,Bolka doma stopro 3 body,venku marný Teplice co hrajou velký hnědý-taky 3,a Sparta plichta .Jen tam provokujte nahoře co nejdýl :-D.Ani ta Plzeň mi moc nejde moc kůži.Ikdyž....asi nejsympatičtější klub čecháčkovskej.Ale nechápu,že klub co rok co rok bojoval o záchranu a kolikrát i spadnul je tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

My s Ústím jakákoliv výhra, Sigma-Zbrojovka 3:0 a Sparta-Plzeň 0:2 a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

A já, první nebo alespoň druhá ve Sportce a jsem taky spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

prachy kazí charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už nemají co kazit.

Reagovat
smazaný uživatel

umíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ještě ne ale jak jde o lóve tak charater musí jít stranou. No pokud ještě nějakej je.

Reagovat
smazaný uživatel

charakter - vloudila se mrška.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok. Taky bych se nezlobil něco vyhrát, ale šance je 13 000 000:1, to tu do nás všech 7x uhodí blesk, než abych to vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako vždy. Ubrousek, utřít hubu a zase žádná spokojenost. Ještě že tu Sportku nedávám.

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky to nedávám, já to ani neumím vypsat, když sem se na to jedenkrát díval

Reagovat
smazaný uživatel

No já si nestěžuju. V 89 tým mě to padlo do rozpisu a já měl několik třetích, kde bylo na jednu přes 40000 a hafo 4 tých a 5 tých. Bylo auto, švárovi na traktor a když jsem potom podnikal, tak si zbytek rozebrali naši hodní spoluobčané a zase jsem měl hnědý.

Reagovat
smazaný uživatel

jo prej ty rozpisy fachčijou za větší love.Tata to dával a stejně sme jezdili v 1000vce

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale jde o to trefit čísla. Jinak já si koupil Dacii combi, protože volně nic jinýho nebylo. Ale i s tou už leta jezdí kamoš do vinohrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkaž mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro pořádek. Je mi jedno jak zahraje Sparta proti Plzni. Chovanec to zase nějak podivně namixuje Samozřejmě nechá hrát hráče, kteří v Žilině do hry nebudou moct nastoupit. Zemana tam taky nedá. Proto to dneska vidět nemusim, tenhle tejden už mi jednou zkazili den a další den (navíc takhle krásný:) si už zkazit nenechám. Nazdar. Du za zábavou

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra šlágr kola mezi Bohemkou a Budějovicemi. Oba týmy nejsou žádná béčka a pro pořádek je třeba uvést, že patří mezi nejlépe ofenzivně hrající týmy současné nejvyšší soutěže. Bude padat hodně branek, tipuju tak 1:1 bo 0:0, což je na tyto střelecky výborně vybavené týmy hodně dobrý výkon. Hlavně soupeře nepodcenit a odvést si bod!

Reagovat
smazaný uživatel

BO znamená PROTOŽE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čecháčci se to nikdy nenaučíjou, to do nich můžeš valit horem dolem a nic

Reagovat
smazaný uživatel

neřek bych čecháčci, řekl bych debilové...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji. Pro hloupého každý hloupý - Forest Gump prostřednictvím Zemeckise. Řekněme to asi tak - pro vás je bo protože, což už mi bylo Ondrou vysvětleno, ale pro nás může znamenat zkráceně nebo. Vaše východní nářečí se jazykově odlišuje od našeho jižního, tak si nech ty prupovídky a přestaň nás osočovat hlupáky a blbci, "bo" můžeme dělat to samé. V mém případě neděláme, protože to nemám zapotřebí.

Reagovat
centos

Bo by to byla už hovadina na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý by se měl držet svýho hanteca. Neznám ostravsky, tak raději držím pysk.

Kdysi měl Rosák soutěžní otázku. Co je v brněnské hantýrce odmašťovna? Nikdo. Tak Rosák hlásí, to je restaurace.

V ten moment sem měl hára v pozoru, augle ja tenisáky.Do paluše se du namazat a až je ze mě normální mazavka, tak mě

šópnó do vodmašťovny, né kemo.

Reagovat
smazaný uživatel

bo je protože, to je jak pyro neni zločin abych byl lingvisticky přesný, tak bo je zkráceně neboť

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u nás se používá jako zkratka nebo! Upřímně, je jedno, jak se to kde bere a za co se to bere, hlavně že si rozumíme. Alespoň trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zajímavé, u nás se nepoužívá "bo" nikdy já to upřímně nikde jinde než na Ostravsku, kde je teraz nuda, neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se "bo" používý pouze a jen v mluveném projevu. Čas od času se s "bo" setkávám, ale není to tak výrazné jako na Ostravsku, to samozřejmě. Navíc to "naše bo" je jaksi zmutované a nevyjadřuje to, co na Ostravsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a řekni tam nějaké vaše nářeční slovo, co nebudu rozumět, chcu se přiučit

Reagovat
smazaný uživatel

Vysočina je mezi Středočeským krajem (a Prahou) a Jihomoravským krajem, takže je třeba si přiznat, že se tady mluví "normálně" českomoravsky. Já osobně žádné takové slovo neznám, ale kdybychom se takhle bavili osobně o čemkoli, jistě bychom našli nějakou malou odlišnost. Beztak se rozdíli v řeči a psaném projevu během času a vlivem médií pomaloučku smazávají.

Reagovat
smazaný uživatel

jj právě že smazávají a mě to štve, jelikož ta obecná čeština vytlačuje naprosto všechny dialekty aj interdialekty, my jsme tady na Slovácku už jenom jakási rezervace s naší mluvou A přitom 900 let zde byla spisovná norma přesně taková, jaká je teď mluva tady, i celé Národní obrození, které mimochodem nebylo (ale to je na delší debatu a ne tady na EF) ustanovilo spisovnou normu přesně takovou, jaká je mluva na jihu Moravy, neboť (bo ), všichni obrozenci pocházeli z Moravy. A teď už k fotbalovým věcem, kolik tipuješ Budějky? J8 doufám, že tam zremizujete aspoň, za první nás nepřeskočí Bohemka a za druhé 1-5-0 vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

No nebylo. Je třeba si přiznat, že termín "Národní obrození" v nás vyvolává takové libé pocity, zní to moc hezky, že jsme se jako velký Národ vzepřeli říši a snažili se v nás samých probudit národní cítění. Je to prostě hezký historický termín, hezky zní Nechám se překvapit, remízku bych bral, vítězství bych oslavil jedním Budvarem

Jak tipuju Budějky? No - bude to solidní přestřelka, takže maximálně 1:1, ale bohužel se obávám, že to skončí 1:0 pro domácí. Mám dneska blbej pocit, což může být dáno účastní na Třech Sestrách, anebo taky tušením, že dneska prostě prohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, je to jenom nějaký termín nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

jinak taky mám strach, že tentokráte výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Já v bod věřím, ale ten realistickej červíček uvnitř mne mi pořád říká, že prohrajeme 1:0. No, nechám se příjemně překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak k těm nářečím mám stejný postoj jako ty! Kéž by se v naší republice všechna nářečí držela zuby nehty co nejdéle a nepodlehla mediální masáži a zjednodušování jazyka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ježiš přestante řešit nářečí a pojdte řešit opět plivajícího Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

Konec!

Reagovat
smazaný uživatel

provinil se proti řádům československé lidové armády - akorát se ožral, pochcal a poblil

Reagovat
Losinho

Tak já vím jen o tom jak se ožral a o tom plivnutí na Rezka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

jinak viděls Lech na Dněpru? Fantastický výkon, obměněná sestava, uplně jsem je nepoznával, Tschibamba, Kikut, Bandrowski parádní! Dneska už snad výhra s Craxou!

Reagovat
Losinho

Jojo, postup by si měl Lech pohlídat. A ve skupině porazit Spartu Dneska 3 body, to je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj už se těším, až bude ve skupině zase Sparta Dneska jasně za tři, ale viděl jsem Craxu na Legii a hrála výborně, velice smolně prohrála

Reagovat
Losinho

Jj, tam hrála fakt skvěle. Rozhodně už Lech nesmí zaváhat, další ztráta by fakt nebyla dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

to obhájení Národního (ne)obrození by mne docela zajímalo, ať se mam na co vymluvit

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro začátek možeš začít tím, že ti, co to psali ty příručky byli placeni vrchností a byla to díla na zakázku, jinak by nic nepsali, hej to je strašně na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

víš co, já ti to napíšu na face, předpokládám, že si andrejův kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není konec.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby si oba týmy sedly okolo balóna na tředový kruh a společně čekaly na konec zápasu 0:0 rocks!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší se dohókat a jednou prohrát a jednou vyhrát než 2x remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys nepoznal ironii ani kdyby tě kopala do prdele.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty ani evidentně nevíš co to ironie je

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice se po vzoru Sparty snaží napodobit způsob, jak získat titul. Jak to bylo? "Titul patří neporaženým"? Takže se snažíme na tuto tradici navázat, i když předpokládám, že nám 32 bodů stačit nebude (1 - 29 - 0) ...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to zahrají 90 minut takhle

http://www.youtube.com/watch?v=WK3eH8kZQVQ

Reagovat
Losinho

Na to bych se ovšem podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýří no,nahoru dolů mají v krvi

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek-Adiaba,Brabec,Řepka,Pamič-Vachoušek-Sionko,Kucka,Matějovský,Zeman-Wilfried takto a vzhůru k vítězství

Reagovat
Ligter

To je dobře, že se už nebojíš prohry.

Reagovat
salami

akorát bych před defenzivní štít Vachouška do záložní řady postavil špílmachra Hohenedra a bylo by to OK

Reagovat
smazaný uživatel

200 pro Moravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZBRO-JOV-KA DO TO-HO,Zbrojovka dotoho hej hej!!!!A záviďte 44120 lidí na zápase...

http://www.youtube.com/watch?v=lN_EpkDl4vM

Reagovat
smazaný uživatel

není rok 1996 ale 2010, už se prober z té diskotéky

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš diskotéku v hlavě prdko.A ani si to neviděl celý gumo

Reagovat
Losinho

Škoda, že dneska tam chodí 20x míň lidí a Zbrojovka zavidí třeba Příbrami, Budějicím atd...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,doufám že se to tu hne k lepšímu.Teď ta Czechcity co má nejdůležítější komunikace co vedou k stadecu donesla na stav. úřad nějaký nesmyslný lejstra podepsaný ještě s Hrstkou co znemožňujou cokoliv na tom pozemku pod stadionem dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a teď si to po sobě ještě jednou přečti a omluv se mi za tu "gumu"

Reagovat
smazaný uživatel

dej mi pokoj d*bile

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi jen o to, že mě nazýváš gumou a přitom ani neumíš srozumitelně napsat souvětí. No a teďka mě nazýváš debilem a přitom pořád neumíš srozumitelně napsat větu či souvětí. Jsi si jistej, že je chyba u mě??

Reagovat
smazaný uživatel

já sem přišel na fórum o fotbale,né na kurz češtiny prdko

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já jsem myslel, žes přišel urážet ostatní uživatele...

Reagovat
smazaný uživatel

hele prdko,už sem ti psal,ať na mě nereaguješ Vyřiď Pepanovi ať si vezme do Brna pytel na góly,jo?

Nikoho sem nechtěl urážet(urážet Spartu se může),jen tys ses toho chytl.....Protože seš Bohuš Prdko

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že ten pytel bude potřeba jo a nazvals mě gumou, volem a debilem... ale dobře, nechme to být jo a seš zkurvená hromada sraček (to jenom, aby jsme si byli kvit) přeji hezký zbytek dne

Reagovat
smazaný uživatel

máš štěstí,že seš Moravák

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jo, to s tou češtinou je obvyklá výmluva. Jen mi pořád není jasné, proč se jí ohání jen ti, co prostě neumí česky..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty, pěkně si ho setřel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ta Zbrojovka tak klesla. Liga by si zasloužila takové návštěvy. Kor teďka, když se obecně hraje krásný fotbal a padajou góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš si to dnes představit? 45 tisíc lidí na lize?Z-k-u-s si to představit.Mazec........

Reagovat
smazaný uživatel

Tož dokážu, jenom ne v té naší.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam byl na tom zápase.Masakr hadra.Statik už zavřel horní ochozy,stejně byly narvaný až na půdu-lidí všude mraky za plotama, na kopcu z dalekohledama,lezli po osvětlení.Blázinec Ale nádhernej blázinec.Slávka hrála už v té době s Poborákem,Kozlem a produkovala suverénně nejlepší fus u nás.A Bobici hráli ještě hezčejc.Krásnej zápas,krásná atmosféra.Uffffff.

Reagovat
Error

Strnad hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, kdo poznal Dolara v kotli Plzně na Letné ?

Reagovat
smazaný uživatel

byl to ten co řval pááável horvath

Reagovat
smazaný uživatel

"Hohenender zapojen poporvé do kombinace a taky to tak dopadlo"...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček dal góla

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by mohlo dat jeden v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

nezbyly síly už, takový zápas nechcu zažit už. Proměnit ty 4 samostatné úniky... jenomže to je u nás běžné

Reagovat
Losinho

Pěkné výsledky Teď neprohru Brna, vítězství Budějek a Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Bolce to bude zlý, tm se nám dlouhodobě nedaří. Snad nebude hrát Greguš, Daněk či Zeher bo potřebujem hrát v jedenácti lidech, ne s 8 hráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vidím to tak, že tam prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

no co, svět se nezboří

Reagovat
smazaný uživatel

i když bych si to kolikrát přál

Reagovat
smazaný uživatel

Modrá lavina se valí.

Reagovat
smazaný uživatel

olomouc vyhraje 2-1

banik rozprodal všechny hrače a nedařísemu takže boleslav vyhraje

Reagovat
centos

Rozprodal všechny hráče = prodal tři? Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Póďme Brno aspoň bod dneska!ZBROJOVKA DO TOHO

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ehm ... že bych to zakřikl?

Reagovat
Radin

Sigma válec doma :-)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kvalitka... ale celou první půli jaksi chrápali

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska vyhrajem. Tipoval bych to tak na 0:1, nebo 1:2. Slavie do toho .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

sešívaný - tepláky 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sázením bych se neuživil, trefil sem jenom tři výsledky ze sedmi Tak snad to vynde teďka. Slávia dvakrát za sebou neprohraje, takže tipnu 02, ale bral bych spíš tu remízu.

Reagovat
Liquid

A já jako slavista říkám, že Slavie podruhé za sebou prohraje. Doufám, že se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne noo, protoze v patek přijede drtička sigmička, a treti prohra by už pro KJ byla smrtelna.

Reagovat
Liquid

nebyla, Rosen je jeho strážný anděl, u mě bojkot trvá nadále, na celou tuto sezónu minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

vyborně, tak to nějak zařid v praze.

Reagovat
j_mrazik

2

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro nespadnuti Brna

Reagovat
Liquid

To radši 300.pro Evropskou ligu v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga Mistrů. V předkole vyřadime Panathinaikos. Ve skupině Arsenal, Dinamo Kyiv, a Hapoel Tel-Aviv, druhe misto, v osmifinale vyřadime FC Porto, ale ve čtvrfinále bohužel už nebudeme stačit na Olympique Lyon.

Reagovat
Liquid

že by FM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zase přijeli nějací angláni, to by byla paráda.

Reagovat
soukup

toho se nebojím, když by to v zimě vypadalo tristně, tak se holt bude muset sáhnout do peněženky a někdo koupit, ale peníze na to sou, Pros si snad uvědomuje, že nějaká posila v zimě se mu víc vyplatí než druhá liga.

navíc s Hudcem, Michálkem a Rýdelem už by se neměli na hřiště dostat druholigoví nekopové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

A.C.A.B. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe? Kdybys aspoň věděl, co se dělo včera...

Reagovat
smazaný uživatel

mě nezajímá, jestli zatkli 25 "fanoušků", jde o to nesmyslný heslo

Reagovat
centos

Hlavně že to dáváš do uvozovek, že jo..

Reagovat
sosna

Krásnej goól Slávia.

Reagovat
sosna

A krásnej Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ten Vomáčka to je snad ještě větší dřevák jak ten Hoheneder,ty jeho antifotbalové pohyby to je děs

Reagovat
Shevchenko

Ty krávo ten hlasatel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla penalta? Snad ještě Slávia vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Teplice vůbec nějaký kotel? Když už maj to přátelství s DD, tak sem čekal, že aspoň budou kvalitně fandit kor proti SKS

Reagovat
smazaný uživatel

v závěru tam byl vidět někdo s svlečenej s megafonem, ale vypadalo to, že mluví k prázdný tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se

Reagovat
j_mrazik

Slávie hraje jako Arsenal bez pohybu a bez techniky. Snaží se o něco, co jí absolutně nejde. Záloha žádná. Když není technika, tak aspoň jezdím. Vzal bych je na Bazaly, ať tam skáčou nahoru žabáky.

Reagovat
smazaný uživatel

já už na to nemám nervy

Reagovat
j_mrazik

Hrozný to bylo. Že jsem to vůbec zapínal.

Reagovat
Losinho

Kolik zápasů ještě musí Slavie prohrát aby se už pakoval KJ?

Reagovat
smazaný uživatel

u nás je problém v trenérovi, u vás je chyba v kádru

Reagovat
Losinho

A kdo si vybírá hráče do kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně trenér, částečně vedení... ale za minus 30 milionů těžko přivedeš lepší hráče než tam teď máme...

Reagovat
smazaný uživatel

slavka prohrála chachachá. Jsou to ještě větší tragédi než my

Reagovat
Losinho

Ty seš neskutečný pako...jak se těšíš do školy, chodíš už na 2. stupeň základky?

Reagovat
j_mrazik

Ne, potkáte se ve 3. ve zvláštce.

Reagovat
Losinho

jenom to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta prohrála už potřetí, chachachá... Bože to je magor...

Reagovat
centos

chachachá dělá jirkon, největší dement ve fotbalových diskusích ever. Sparťan. Třeba se přejmenoval..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele