Gambrinus liga - preview 5. kola

13.08.2010, 08:29, aktualizováno 16.08.2010, 08:32
Previews
V pondělí jsou na programu dvě dohrávky pátého kola a v nich se představí tři zatím nejhorší týmy. Předposlední Teplice hrají se čtrnáctým Ústím nad Labem, poslední Brno bude v duelu proti Mladé Boleslavi usilovat o své první letošní body...
FK Ústí nad Labem - FK Teplice  (pondělí 18:00)
Čtrnáctý s patnáctým, poprvé v historii krajské derby a kuriózní situace ohledně domácího týmu na Stínadlech. To vše a nejen to, nabízí zápas Ústí nad Labem s Teplicemi. Nízké postavení v tabulce se u Ústí čekalo, u Teplic se jedná o velké překvapení a zklamání zároveň.

Severočeské derby je jedním z taháků tohoto kola. Paradoxně tu nastává stejná situace jako v prvním kole, kdy se střetly Bohemians a Slavia Praha. Klokani musejí hrát v Edenu, kde je domácím týmem Slavia a v zápase Ústí s Teplicemi to nebude jiné. Hrát se bude na Stínadlech, tedy na svatostánku Teplic, ale domácí budou tentokrát fotbalisté Ústí nad Labem. Pro trenéra Plíška to bude něco nové, čekají ho stejné pocity jako před nedávnem Karla Jarolíma, a také fakt, že tým Ústí kdysi vedl.

Ústí si na nováčka nevede zle, pravdou je, že má jen čtyři body, ovšem pohlednou hrou dokázalo smést Brno a vydřít bod s Libercem. Na poslední utkání v Olomouci však musejí hráči zapomenout. Hanáci soupeře jasně přehráli a Ústí se vracelo domů s nakonec milosrdnou porážkou 0:3.

"Nejsem z porážky ani tak moc zklamaný. Vím, že Sigma Olomouc je úplně někde jinde, než my. Druhá půle byla jasně v režii domácích," nechal se slyšet trenér Svatopluk Habanec. "My se musíme dát co nejdříve do pořádku, abychom mohli bojovat o každý další bod," odal ústecký kouč.

Teplice zrovna nezažívají šťastné období, na úvod ligy se jim vůbec nedaří. Ze čtyř zápasů vydolovaly pouhé dva body a momentálně jim patří předposlední příčka, horší už je jen Brno, které je bez bodu. Kdo by takovýto start od loňského podzimního mistra čekal. Proti Ústí to bude ale zcela něco jiného, derby zápasy mají vždycky jiný náboj a co se týče Ústí a Teplic, tak několik hráčů oblékalo dres obou zmiňovaných celků. Teplice chtějí z tohoto duelu získat jednoznačně tři body a konečně zlomit tu smolnou sérii.

Teplice se musí obejít bez Kalivody, start Kleina je pak nejistý. Totéž, co u teplického stopera, platí i o ústeckém Vrtělkovi, dále budou nejspíše chybět Krbeček, Doležal, Jindráček a Veverka.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Valenta, Džuban, Polák, Hyčka - Doležal (Benčík), Zachariáš, Martykán, Volek - Kraut, Jindráček
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš (Matula), Rosa, Siva - Verbíř, Ljevakovič, Stožický - Mareš, Mahmutovič - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.50 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Brno v pondělí hostí Mladou Boleslav. Domácí fotbalisté se pokusí na pátý pokus získat své první body, zatímco Středočeši by se rádi udrželi v elitní pětce.

Čtyři zápasy, v nichž neuhráli ani jeden bod a vsítili pouhé tři branky. Taková je dosavadní bilance brněnských hráčů a po právu jim patří poslední místo. Vyšplhat se ze dna tabulky, takový bude úkol pro svěřence trenéra Karla Večeři. "Soupeř obměnil kádr, má v něm bohatou škálu mladých hráčů. Boleslav je na hřištích soupeřů svými brejky ještě nebezpečnější než Slavia. Musíme si pohlídat jejich opory Chramostu, Mendyho a Kuliče," uvedl Večeřa.

O mnoho lépe na tom jsou Mladoboleslavští. Těm aktuálně patří šesté místo se sedmibodovým ziskem a navíc mají zápas k dobru. V případě vítězství by si polepšili o tři příčky. "Proti Brnu, kterému nevyšel start, to bude hodně těžké utkání," řekl kouč hostí Karel Stanner, jenž musí vyřešit klíčovou otázku, kdo nahradí v sestavě záložníka Sylvestreho. Ten totiž zamířil do anglického Blackpoolu.

Brňané se budou muset obejít bez služeb zraněných Čoupka a Kovačeviče, zatímco jejich soupeř bude postrádat marody Kyselu s Zahustelem a nejistý je start Kúdely.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Dvorník, Hudec, Trousil, Husár - Michálek, Dostálek, Polách, Kalabiška - Rabušic, Hodek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Johana, Rolko, Fabián - Mendy, Opiela, Kulič, Táborský - Bulut, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
Na konci loňské sezóny dělilo oba týmy propastných sedmadvacet bodů. Po čtyřech kolech letošního ročníku jsou na tom o dvě inkasované branky lépe Bohemians. Jablonec navíc okusil ostudné vyřazení z Evropské ligy.

Po úvodní těsné výhře nad tápajícím Brnem, přišla remíza s Teplicemi a pohárová prohra s Nikósií. Při výjezdech si svěřenci trenéra Komňackého vedou ještě hůř. Po vysoké prohře v Olomouci a porážce v prvním duelu Evropské ligy přišla remíza v Liberci. Nedá se říct, že by se vicemistři z minulé sezóny trápili v celkovém výkonu, ale především produktivita bere jabloneckým body.

Bohemians hrají na hřišti soupeře prakticky každý zápas. Na rozdíl od fanoušků Slavie se fanoušci Ďolíčku nevzdávají, a tak ve vysokém počtu přišli podpořit alespoň rezervu svých miláčků. Přesto ztratili Klokani všechny body pouze na hřišti rozjeté Plzně. Při prvním výjezdu do Hradce vyválčili bod, naposledy navíc v "domácím" prostředí porazili Slovácko.

V posledních třech sezónách jsme mohli sledovat čtyři vzájemné zápasy, za které dali zelenobílí jediný gól. Zatímco v ročníku 2007/2008 vítěze vzájemné souboje nepoznaly, loni oba duely vyhrál Jablonec. Je teď řada na Bohemians?

"Chtěli bychom tam potvrdit výkon proti Slovácku, protože ten byl jeden z nejlepších z posledního období. Věříme, že jsme schopni takový výkon zopakovat," tvrdí trenér Hoftych, kterému bude v Martin Cseh. Ten podstoupil operaci kolena, která ho vyřadí na týden z tréninku.

Od jabloneckého týmu se již odpojil Tomáš Michálek, který se do konce podzimní části stěhuje do Brna. Otazníky pak visí nad reprezentantem Lafatou, gólově by ho tak mohl nahradit Pekhart, který se hned třikrát prosadil v kvalifikačním zápase Lvíčat proti San Marinu.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Drsek, Pavlík, Jablonský - Piták, Jarolím, Loučka, Kovařík - Lafata, Pekhart
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, D. Nešpor - Moravec, Kaufman, Držík, Štohanzl - M. Nešpor, Hartig
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Po čtyřech odehraných kolech nejlepší tým v České republice. Viktoria Plzeň navázala na výkony z minulé sezony, přidala k tomu ale i kladné výsledky. Po čtyřech zápasech má na svém kontě deset bodů - a svou skromnou sbírku by jistě ráda rozšířila i proti Slovácku.

Také moravský celek ale patří mezi týmy, které letošní sezonu odstartovaly více než solidně. Nováček z minulé sezony má na svém kontě šest bodů a stejné číslo by vám fanoušci české ligy sdělili i poté, co byste se jich zeptali na umístění tohoto týmu. "Řekl bych, že budou spokojení. Po návratu do první ligy tvoří a skládají optimální tým a letošní začátek jim vyšel dobře," míní Milan Petržela. Ten na dosud na své tříleté působení v týmu z Uherského Hradiště vzpomíná. "Začal jsem zde svoji ligovou kariéru. Lidé, prostředí, vše tam bylo opravdu skvělé," líčí.

Viktoriáni by dnes rádi potvrdili body z venku - v minulém kole přejeli Hradec Králové 3:0. "Rozhodně nechceme body odevzdat. Musíme na hřišti podat disciplinovaný výkon jako v Hradci, kdy se nám podařilo poprvé uhrát zápas s nulou. Na tom má velký podíl nejen lepší hra dozadu, ale především gólman Martin Ticháček, který tam podal výborný výkon," říkal dále Petržela k němuž se přidal i obránce Jakub Navrátil. "Rádi bychom potvrdili dobrý vstup do sezony. Doma chceme porážet každého."

Loni Viktoria inkasovala od Slovácka čtyři branky, všechny zaznamenal Petr Švancara. "Nevím, jestli vymýšlet něco pouze na jednoho hráče, my se musíme soustředit na celý tým abychom nedostali gól," říkal dále Navrátil. Poslední zápas skončil nakonec dělbou bodů - 2:2. "Pokud si pamatuji, tak jsme do nějaké sedmdesáté minuty vedli 2:0, nakonec z toho ale byla remíza. Všichni jsme byli překvapeni. To je však už minulost, byl to minulý ročník. Já věřím, že jsme se dokázali z takových zápasů poučit a že se vyvarujeme takových zaváhání," doufal Rajtoral.

Slovácko zažilo toto léto poměrně krušné přestupové období, dres změnilo dvanáct hráčů. "Nemyslím si, že tam nastalo až tolik změn. Podle mého jádro mužstva zůstalo pohromadě, odešli pouze ti, kteří nehrávali pravidelně. Tým byl doplněn o mladé nadějné hráče. Je známo, že mají svoji mládežnickou akademii. Jdou tedy cestou, kdy dávají příležitost vlastním odchovancům. Nás čeká tým, který na začátku sezony svými výsledky asi mnohé překvapil. Až doposud těžil body pouze v domácím prostředí a my bychom se vůbec nezlobili, kdyby to platilo i po neděli."

Již před sezónou se trenér Slovácka Miroslav Soukup netajil s tím, že jeho tým bude chtít mnohem častěji bodovat na hřištích soupeřů. První vážnou zkouškou bylo utkání v SynotTip aréně s Bohemians 1905, z níž Slovácko odjelo s prázdnou. "Samozřejmě nás to mrzí, protože jsme doufali, že jsme schopní bodovat. Podle vývoje utkání si myslím, že jsme aspoň k jednomu bodu měli hodně blízko. Zklamáni proto jsme, protože se soupeřem, který je na naší úrovni, jsme nějaký bod získat měli. To se nám ale nepovedlo," vrátil se k neúspěšné pražské misi Miroslav Soukup.

Teď je před jeho svěřenci soupeř, který je v tabulce na opačném pólu než klokani. Plzeň vede tabulku a daří se jí i střelecky. "I to je úkol, který je před námi těžší. Plzeň vede ligu, v každém utkání dala dvě branky, ještě neprohrála. Viděl jsem je doma s Bohemkou, kdy ji jasně přehráli a Bohemka korigovala výsledek až v posledních minutách. Troufnu si říci, že Plzeň měla celý zápas pod kontrolou. Určitě nás nečeká nic jednoduchého. Na druhou stranu jsme se přesvědčili i vloni, kdy jsme hráli o záchranu a byli v těžší situaci, že se dá hrát a bodovat i s takto kvalitním týmem," vykládal.

"Určitě nebudeme vzdávat nic dopředu a teď tam nepojedeme s povinností bodovat, ale budeme tam chtít bodovat. Pořád to zapadá do toho, co jsem tvrdil už před sezónou, že pokud nebudeme schopní uhrát body venku, tak nebudeme moci pomýšlet na lepší umístění než v o něco málo klidnějších vodách, než jsme byli vloni. A to za předpokladu, že budeme všechno vyhrávat v domácím prostředí, což také není jednoduché," uvědomuje si trenér Slovácka.

"Musíme si vzít ponaučení z chyb, které jsme našli jako příčiny neúspěchu na Bohemce a snažit se je neopakovat a být venku nebezpečnější a efektivnější a pokusit se přivést body z Plzně." Slovácku se po vydařeném a klidném startu přestaly vyhýbat zranění. Kterých hráčů se konkrétně zdravotní potíže dotýkají, však Miroslav Soukup prozradit nechce. "Máme drobnější problémy, které řešíme a uvidíme na sobotním předzápasovém tréninku, kdo z hráčů bude moci nastoupit. Říkat, kdo ty problémy má, to bychom dávali návod soupeři."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Loni prohrály skoro každé druhé utkání, letos jsou jedním ze čtyřlístku neporazitelných - to jsou České Budějovice. V neděli zavítá na Střelecký ostrov nováček z Hradce, který právě se svým nejbližším soupeřem drží skalp obhájce titulu Sparty Praha.

Budějovičtí sice mají jedinou výhru, ale při těžkém losu je šest bodů prakticky zázrakem. Liberec, Mladá Boleslav, Sparta i Teplice byly favority, přesto body s aspirantem na sestup ztratily. Kromě bezbrankové remízy v úvodu zápasu zajistily Jihočechům body góly po změně stran a právě Hradec nemá s druhými poločasy zrovna dobré zkušenosti.

Hradečtí po překvapivém nástupu proti Spartě uhráli remízu s Bohemians, aby následně prohráli při svém prvním výjezdu na Slovácku a prohrou rozdílem třídy rozveselili zpáteční cestu Plzně. Votroci i podruhé jedou na hřiště relativně slabšího celku, stejně jako Slovácko jsou ovšem Budějovice před domácími fanoušky takřka bezchybní.

Vzájemné souboje pak již mají pořádné vousy. Naposledy se týmy střetly v dubnu roku 2006, když Budějovice jediným gólem rozhodly o třech bodech z venku a vrátili tak soupeři porážku z prvního zápasu sezóny. Tři sezóny předtím si oba týmy naopak své tvrze uhlídaly výhrou 2:1.

Oba týmy budou moci nastoupit ve stejné sestavě jako v posledním kole, zajímavou změnou tak je pouze post brankářské dvojky Hradce, který zaujme trenér brankářů Podhajský. Hradecký bek Poděbradský pak věří, že tým bez absentérů si z Budějovic odveze všechny body. "V zápasech s týmy jako Budějovice či Příbram bychom měli bodovat a nejlépe za tři body."
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Riegel, Žižka - Hudson, Černák, Otepka, Šíma - P. Mezlík, Pecka
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Wozniak, Kasálek - Fischer, Dvořák, Janoušek, Poděbradský - T. Rezek, Pilař, Černý
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.10 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Slavia se v pátém kole představí doma proti Liberci. Zatímco domácí mohou být s dosavadním účinkováním v lize spokojeni, tak Severočechům moc do zpěvu není.

V uplynulém kole sehráli v Brně slávisté kvalitní fotbal, v němž otočili nepříznivý stav z 0:2 na konečných 3:2. A po čtyřech odehraných kolech jim náleží třetí místo se ziskem osmi bodů. Svěřencům trenéra Karla Jarolíma se však proti Liberci nedaří, když v posledních čtyřech vzájemných duelech ani jednou nevyhráli. "Fotbal, který Liberec předvádí, neodpovídá jeho postavení v tabulce, ale na zlepšení bude mít dost prostoru po utkání s námi," řekl slávistický kouč.

Ze čtyř zápasů získali liberečtí fotbalisté na svou stranu pouhé tři body. Takovýto start si jejich klub nepřál. V tabulce totiž okupuje třinácté místo a nadále čeká na své premiérové vítězství v letošní sezoně. Slovanu tak nezbývá doufat, že naváže na výbornou vzájemnou bilanci se Slavií. "Už se potřebujeme nakopnout vítězstvím. Máme na to, abychom to na Slavii dokázali," prohlásil trenér hostí Josef Petřík.

Slávistům se v neděli nebude hlásit čtveřice zraněných Hloušek, Naumov, Kaufman a Koubský, zatímco hostující výběr nastoupí v kompletním složení.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Vomáčka, Trapp, Hubáček - J. Černý, Ragued, L. Jarolím, Kisel - M. Černý, Vlček.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Vulin - Vácha, Gecov, Štajner, Liška - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (sobota 18:15)
Pouze jediný zápas pátého kola české nejvyšší soutěže je na programu v sobotu. Do Ostravy míří neporažená Olomouc. Baníkovci budou chtít doma odčinit debakl od Sparty.

Jakoby na fotbalisty Baníku dolehlo nečekané vypadnutí z předkola Evropské ligy s běloruským Mogilevem, když později dostali v domácí lize čtyřbrankový výprask od mistrovské Sparty. Ostravě patří po čtyřech kolech devátá pozice s pěti body. Zapomenout na poslední dva nepovedené zápasy se pokusí proti Olomouci. Ta však válí. "Museli jsme si řadu věcí rozebrat u videa. Udělali jsme chyby, které obvykle neděláme, těch se nyní chceme vyvarovat," prohlásil trenér domácích Miroslav Koubek.

Dvě výhry, dvě remízy a žádná prohra. Taková je vizitka Hanáků, jímž před začátkem kola patřilo druhé místo s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Plzeň. Olomoucký kouč Zdeněk Psotka očekává podobný průběh utkání jako v Příbrami, odkud si Sigma přivezla bod po bezbrankovém výsledku. "Čekám, že Baník bude hrát spíše zezadu a bude to pro nás něco podobného jako v Příbrami, kde jsme museli dobývat zataženou obranu. V tomto směru bychom měli být víc odvážnější," uvedl Psotka, jehož svěřenci budou chtít v sobotu zaútočit na čelo tabulky.

Zatímco Olomoučtí přijedou na Bazaly bez zraněného Ordoše, tak domácím bude chybět potrestaný Varadi a marod Lukeš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Bolf, Neuwirth, Neves - Frejlach, Marek, Hušbauer - Šmejkal, Zeher, Pilík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi - Petr, Hořava, Hubník - Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Sparta Praha  (pátek 17:30)
Spartě se venku nedaří. Třetí pokus získat první body na soupeřově půdě se ji naskytne v Příbrami. Ta zas není spokojena s domácími výsledky.

Oba domácí duely jedenácté Příbrami skončily bezbrankovou remízou, zato venku dokonce brala hned tři body. To se stalo ve druhém kole, kdy překvapivě vyhrála v Teplicích 2:1. Ale další zápas venku nebyl pro svěřence trenéra Martina Hřídela tak úspěšný. "Přispěli jsme k vítězství Boleslavi ustrašeným výkonem, proti Spartě se musíme zlepšit. Chtěli bychom navázat na první dva zápasy, kdy se nám dařilo. Samozřejmě respektujeme sílu Sparty, je to jedno z našich nejlepších mužstev, a na to utkání se těšíme," prohlásil kouč domácích.

Zatímco Sparta se v domácím prostředí může chlubit se svou stoprocentní bodovou úspěšností, tak venku je to přesně naopak. Stále totiž nebodovala na hřištích soupeřů. "S Příbramí nemáme v posledních zápasech úplně příznivou bilanci, chceme ji zlomit a vyhrát tam. Přes léto se tam hodně změnilo, ale znovu vychází z defenzivy a protiútoků," uvedl sparťanský trenér a manažer Jozef Chovanec, jehož týmu patří v tabulce pátá příčka. Tento zápas bude pro Letenské také generálkou na čtvrté předkolo Ligy mistrů se Žilinou.

Zatímco domácí výběr bude postrádat Jurdíka a Divíška kvůli dohodě mezi oběma kluby, tak se Chovancovi nebudou moci hlásit stále potrestaný Řepka a trojice zraněných Hušek, Vacek a Kušnír.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Borek, Tarczal, Pleško - Wágner, Huňa.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Hejda, Brabec, Pamič - Hoheneder - Sionko, Matějovský (Vachoušek), Žofčák, Kadlec - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.15 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň431010:510
2.Sigma Olomouc42209:38
3.Slavia Praha42206:48
4.FK Mladá Boleslav42116:27
5.Sparta Praha42027:46
6.1. FC Slovácko42026:46
7.České Budějovice41303:26
8.Bohemians 190541214:45
9.Baník Ostrava41214:55
10.FK Jablonec41214:65
11.1. FK Příbram41212:45
12.FC Hradec Králové41124:74
13.FK Ústí nad Labem41123:64
14.Slovan Liberec40313:43
15.FK Teplice40223:72
16.Zbrojovka Brno40043:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (382)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slovensko je lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

aha takovej vtípek po ránu. Tak mi vysvětli přoč si chcete naverbovat do naší korupční ligy

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: "Samozřejmě respektujeme sílu Sparty, je to naše nejlepší mužstvo, a na to utkání se těšíme"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nedelejte , dobre vite...

Reagovat
Losinho

Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vis, jen delas...

Reagovat
Losinho

Nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

změň si nick na Lofasinho

Reagovat
Losinho

Nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
Losinho

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim.

Reagovat
Losinho

Tak fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za rozhovor, stoupl jsi v mých očích na ceně.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle vaše diskuze, to je, jakoby mluvil Radek John 1 s Radkem Johnem 2

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jak Patty se Selmou.

Reagovat
smazaný uživatel

už jim chybí jen to cígo v koutku úst

Reagovat
Ligter

Reagovat
goodbay

zaslepenej slávista co bys chtěl

Reagovat
Losinho

Aby drželi spartani hubu.

Reagovat
Losinho

Taky děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

nemá Pepa v plánu zase někoho šetřit?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze logicky by bylo postavit sestavu podobnou te co bude hrat se zilinou, vachousek podle me jasnej zaklad, ostatni uvidime no

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nepostaví Bonyho, tak budeme těžko dávat góly...

Reagovat
Losinho

"Svěřenci trenéra Chovance jedou do Příbrami, která je s pěti body na průběžném pátém místě. Sparta je na tom o bod a šest příček lépe."

To je Sparta fakt dobrá, když je Příbram 5. a Sparta je na tom o 6 příček lépe

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na to čuměl asi 5x ale říkal jsem si, co když to jen špatně chápu ale ke to zajímávé, že Sparta je více než první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

JJ, aspoň vidíš, jak všichni ctí sparťanské výsostné postavení v naší lize..

Reagovat
Losinho

Reagovat
Error

Chyba v Matrixu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale podle tabulky je Příbram 11tá a 5tá je Sparta. Já si myslím, jestli oni v tom článku nemají chybu.

Reagovat
Shevchenko

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste si přečetli celý článek,tak je tam potom napsáno,že Příbram je jedenáctá. Hold menší překlep,no. To se může stát každému.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde vysrizliveni - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sparty? No jasně, kvůli remíze půjdou všichni skočit z mostu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas ukáže proč nemá Sigma na titul, aneb Sparta dá v Příbrami góla aji proti betonu, což Sigma nedokázala. Jestli tohle mužstvo plné zasloužilých veteránů nezkolabuje jako skoro pokaždé a nenechá si dát laciného góla, tak si odveze tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že Příbram se Sparty nebude bát tak jako Sigmy. Navíc Sparta nedokáže tak kvalitně kombinovat, takže si Příbram i víc dovolí...

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 (Pleško, Wágner - Kladrubský, Kadlec, Bonny)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by měl hrát Vachoušek (minimálně poločas). Jestli nebude, tak nechápu jeho příchod...

Reagovat
smazaný uživatel

0:1, jediný gól utkání dá hodně překvapivě Lukáš Hejda. :-) Jinak nechápu,co bude dělat Vachoušek ve Spartě,na co ho přivedli? A ještě navíc jen na půl roku? To se mi zdá zbytečné. Jinak mě se ani jako fotbalista nikdy moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Avizovali ho jako náhradu za Matějovského pro postup do ligy mistrů, proto taky jen na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo. :-) Ale asi bych našel lepší náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kravina. Loni když měli Baníci na Andráku lístky na jméno, tak každý v Olmiku říkal jak je to dobrý nápad, že alespoň bude klid, a teďka když mají Sigmáni to samí, tak si začnou vymrčovat a dělat ze sebe utlačované chudáčky. Sigmě se daří, v zápase s Ústím to vypadalo, že se naučil fandit celý stadion a ne jenom část Východu a místo aby kotel využil příležitosti a vypravil po letech velký výjezd, tak přijde s bojkotem. Tohle už je doopravdy demence non plus ultra(s). Obvykle přijíždí na Baník ze Sigmy pár desítek lidí, to si doopravdy Ultras12 myslí, že když tam bude místo ostudně poloprázdného kotla ostudně prázdný, že se o tom bude mluvit a něco se změní?

Reagovat
smazaný uživatel

to samý

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to hnus chodit na fotbal a dávat OP. Je to "lidová" zábava, kde jsou ty časy, kdys dal za lístek 50 kč, nikdo ti neprohlížel OP, šel si na stadion, nikdo tě neutlačoval a pořádně sis zafandil. Za chvíli budeš muset mít sebou i rodnej list, svůj rodnej list matky a otce, výpis trest. rejstříku, aby ses mohl dostat na stadion.

LIBERTA PER GLI ULTRAS!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to hnus, ale co chceš? Myslíš si, že to ty kluby dělajou pro radost? Pro ně je to administrativa navíc a práca navíc. Nedělaly by to, kdyby nemusely. V hokeju jsou na zápasy podobné návštěvy a nic takového tam není, protože tam nejsou podobné problémy. Vy tady sice všichni nadáváte na moderní fotbal, ale že ste se do téhle situace dostali sami, tak to vám už nedojde. Tak si to vyžerte.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže si máme nechat líbit vstupenky za 200 a více korun? Máme si nechat líbit, že si pod větším dohledem než vězni na Mírově? Máme si nechat líbit, že nesmíš odpalovat pyro, nesmíme skoro ani stát, nesmíme skoro tařka nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysli se někdy nad tím, jak se Baníci na výjezdu chovají a pak z toho logicky vyplyne ten zbytek. Já pořád nechápu, jak to že to ultras nechápou zákon akce a reakce. Anonymní dav má tendenci dělat problémy - zbavíme ho anonymity. Na výjezdech je bordel - znepříjemníme výjezdy. Pyro v kotlu rozvášňuje fanoušky a ti si víc dovolíjou - zrušíme jim ho. Podiv se na fanoušky Komety. Vyprodané každý zápas, bez policajtů, bez bez prohlídek, bez bitek a konfliktů. Když jedou na výjezd, tak nejsou problémy ani s ČD, ani s policajtama, ani s hostujícím týmem - výsledek je ten, že jsou svobodní, jezdíjou bez občanek, můžou si jít na stadion kama chcou a nikdo si jich nevšímá. Chápeš už ten rozdíl?

Reagovat
twerp

Když si tady zmínil tu Kometu, tak si mě připomněl Vsetín... tam byli neskuteční fans... i když se hrálo o záchranu, tak plnej dům, výborná atmosféra. Ne nadarmo se říkalo, že Vsetín měl nejlepší fanoušky...něco na ukázku

http://www.youtube.com/watch?v=jNk0seviXms&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=R8pLQFBQj54&feature=related

ještě teďka mě mrazí v zádech, když to slyším...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na Vsetín sem chodíval, to byla neskutečná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zase od nás. Fanoušci jsou strašné hovada a majou špatnou pověst, ale problémy s nima nejsou. Jenom v Prostějově. Třetí nejvyšší soutěž a tisíc lidí na zápas průměr

http://www.youtube.com/watch?v=yHkOppuS6C8

http://www.youtube.com/watch?v=EppFD5AamgY&feature=related

Reagovat
twerp
Reagovat
smazaný uživatel

Valmez, to je další město, které má fanoušky co nejvíc podporují Baník. Po Havru a Hranicích

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Hranice sem nikdy nepochopil. Je to Přerovský okres, na Hanou je to deset kilometrů a už se tam mluví jak v Ostravě. Divné Hranice.

Reagovat
twerp

Jo občas tu mám problém s tím, že sem Sparťan Valmez jako klub spolupracuje s Baníkem a hráči tam jezdí na testy atd... A co se týče fanoušků, tak po baníkovském titulu měl každý patnáctiletý smrad šálu a řval Baník pi..... taková trošku naplavenina...

Reagovat
smazaný uživatel

no, hlavní je, že jsme doma všude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sem tam nebyl. Mám za sebou Šumper, Uničov, Kroměříž (hanácké derby je drsné ), Prostějov . Chtělo by to zase uspořádat nějaký pořádný výjezd a Valmez vypadá že by stál za návštěvu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam bečí za ovce???

Reagovat
twerp

těch 200kč není nějaká extra částka. To máš 3000 za rok a pomáháš klubu. A opravdu si za to můžete sami. Kdyby si byli ti z ČMSF 100% jistí, že to pyro bude sloužit pouze k fandění a bude nahlášené a nebudou problémy, tak vám to dovolí. Jenže oni ví, že se najdou dycky jeden dva volové, co budou jednat na vlastní pěst a něco pokazí. Jenže to už je na kotli Baníku aby si v tom udělal pořádek a pokusili si vytvořit trošku jiné mínění. Ono se totiž dá fandit i bez těch excesů kolem... jen to chce mít dobré fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

ČMFS to zákazalo na popud UEFY tenhle problém je celoevropský

Reagovat
twerp

A ČMSF je UEFĚ nějak podřízená? Klidně mohli říct ne, my máme dobré fanoušky a stojíme si za nima. A bylo by to celkem i logické, protože 50 000 lidí na stadionu se nedá uhlídat ale 5000 už ano. Příjdete mi jako děti, co přinesly domů trojku z chování a diví se, že jim matka víc mluví do života a víc je hlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zbytek? Víš jak to funguje v Německu? Tam se Ultras kluby (každý ligový tým musí mít povinně nějaké sdružení fanoušků co komunikuje s policií) domluví s policajtama že na výjezdech nebudou problémy, tzn že nebudou domlouvat bitky, napadat hostující fanoušky a že se budou mimo stadion chovat jako kdyby ten den zápas nebyl. Za to jim policajti a pořadatelé na stadionu povolíjou chorea, vlajky, jsou možné místa na stání a hostující fanoušci jsou mimo policejní dohled. Co sem pochopil, tak to podobně funguje aji v Poznani s Lechem, akorát tam kartu fanouška majou, protože je to součástí polské legislativy. A to zajímavé na tom je, že přestože majou polští fanoušci neskutečně špatnou pověst, tak s fanouškama Lechu problémy nejsou, policie jim nedělá problémy a dokonca je brání a omlouvá je, když se něco nedopatřením zničí. Fandění tím nijak netrpí a na stadionu jsou výborní. Zamysli se nad tím. Nebo dospěj.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, s tím Lechem to je pravda. V Německu netuším ale zas, třeba minulej ročník byli solidní bitky Hamburk-Bochum, pokud se nemýlím. Anebo St. Pauli s Rostockem, takže ani v Německu to není tak růžové, jak píšeš a pyro tam maj zakázané

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, bitky tam pořád jsou. Ale spíš ty domluvené za městem, kde to vlastně nikoho až tak moc neštve. Co mám potvrzené, tak se dá jít s šálou Schalke kolem Westfalenstadiona v den zápasu a si celkem v pohodě. Podstatné je, že se buď dá jít cestou represe - Anglie, Itálie, Polsko, nebo spolupráce, Německo, Skotsko, částečně Francie, Lech Poznaň. Bohužel, když si fanoušci nevyberou cestu spolupráce a jsou s nima problémy, tak si automaticky vybrali cestu represe. Když s nima problémy nejsou, tak je to jako kdyby si vybrali cestu spolupráce, protože nikoho nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

ty bitky byli v centru města a nastoupili tam na ně těžkooděnci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani nevím. Nějaká historická nenávist asi. Zase tak to nesleduju, většinu informací co mám, tak sem pobral z cyklu přednášek o chování ultras a prevenci násilí na stadionech, co byli u nás na škole.

Reagovat
smazaný uživatel

takovéhle přednášky by mě bavili

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to bylo mimo obor, byly by to kredity zadarmo. Byl tam Igor Bruzl, pak vedoucí kotla Liberca, nějaký pošuk ze Sparty a policejní expert co má na starosti problematiku ultras. A pak dalších pět, šest diskutujících. Občas se tam představil někdo z menších klubů, byl tam kdosi z ultras Slovácka, Brna, tuším že aji z Karviné. Probírali se tam zajímavé věci, třeba aji to pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

co tam kecal Bruzl? Pamatuješ si to?

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho moc nenakecal. Mluvil tam o pyru, problémech při výjezdech a tak. Jenom jednou šel k pultu, když ten Liberečák říkal, že jsou druhý nejúspěšnější český klub hned po pražských týmech. Z ultras mluvil hlavně ten Liberečák a bylo vidět, že ho aji policajti, aji ČMFS berou.

Reagovat
smazaný uživatel

na jaké škole? Aj od nás tam někdo byl, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

UHK, Hradecká výška.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já že Olmík, škoda, ted sem skončil v ostravě výšku a jdu do Olmu, tak to bych si hned dal ten předmět, aj kdybych za to neměl kredity

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo součástí Sociální patologie. Čistě jako předmět by se to asi neuživilo Leda možná někde na policejní akademii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom tak mimochodem by mě zajímalo, jaký má smysl psát chuligánská hesla v italštině na český web do sekce o české lize...

Reagovat
j_mrazik

1:0 Starka

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo to

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam Sparta taky ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram z posledních 22 domácích zápasů prohrála jen 2x. Naopak Sparta už 7x v řadě venku nevyhrála. Takže počty hovoří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

alibisto

Reagovat
smazaný uživatel

jsem realista

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je se Spartou hodně špatný, když se bojí Příbrami

Reagovat
twerp

Mě příjde že ty seš pokaždé něco jiného... asi podle toho jak se vyspíš

Reagovat
rufus

Typek se tu vyjadřuje pořád blb, ať se děje cokoliv.

Reagovat
rufus

* jako blb..

Reagovat
twerp

Jo já ho celkem sleduju:) Někdy má dobré názory, ale pak tu hodí nějakou hlášku, kterou to totálně přebije

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív se bojíš Žiliny, tedka aj Přibrami, drž už tlamu.

Reagovat
smazaný uživatel

v Příbrami se prostě nevyhrává. To je známej fakt. Je to Starkovo teritorium.

Reagovat
smazaný uživatel

Si obyčejnej posránek!

Reagovat
smazaný uživatel

kdybysme nehráli s Příbramí ale třeba s ústím tak by už řepka mohl hrát.... Ale Starka to zařídil takto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Tak proč rovnou Starka nezařídí Příbrami titul? A zase to vymlouvání na Řepku... Já sem třebas rád, že si zahraje Hejda od začátku a že si hráči dokážou, že to jde i bez Řepky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník je soupeř na testovani mladičku takovy šašky porazi skoro každej

Reagovat
twerp

v hlavě jsem měl "že si hráči ZASE dokážou"... Samozřejmě že Baník je velký úspěch, ale je v krizi a byl prakticky neškodný jen a jen kvůli sobě. Příbram bude hrát na brejky a pokud obrana zahraje dobře a nedostane gól, tak to hráče psychicky zase trošku posílí a ten Řepka komplex naopak oslabí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Já to říkám pořád. Svět miluje konspirační teorie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
goodbay

Sparta dneska musí už konečně vyhrát venku

Reagovat
smazaný uživatel

Štochl si dneska nejspíš zahraje o angažmá..

Reagovat
Losinho

Nechtěli ste ho už v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

www.royalgygolos.estranky.cz

Reagovat
smazaný uživatel

zákaz vkládání jakékoliv reklamy a spamu. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

podla tejto tabulky mate len 3 miesta v europe? wtf?

Reagovat
Radar

+ pohár, RTFM

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta jak bič...

Reagovat
Liquid

Reagovat
djwenca

dávaj to někde?

Reagovat
Losinho

Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

jede Sparta nekde na netu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na nově. A každý zápas české ligy je na tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Na nově je krok za krokem a tipovani.cz je bez komentare s otresnou kamerou, jestli to od prvniho kola nezmenili nejak teda ...na to se neda koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dobry, nasel jsem nova sport stream na netu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, fotbal se měl přesunout na nova sport, tak se to už asi stalo.

Reagovat
twerp

pošleš odkaz? díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu výjimečně fandit Spartě, vsadil jsem si v Tipsportu na její výhru, tak snad vyhrají...Minule jsem vsadil jejich prohru v Budějkách za krásnej kurz 3.60,udělali mi radost a vyhranej tiket byl doma...Dneska volím opak, Příbram je tragická,budou hrát zase beton, ale Sparta má kvalittu na to, aby si s tím poradila a zvítězí

Reagovat
Losinho

Styd se.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam,ze Kucka nehra opat v zaklade, ved ten toho musi mat uz plne gule ...

Reagovat
Losinho

Je v základu.

Reagovat
$dolar$

To nebyl offside!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že ta Sparta nenapadá? Neměli by nechat vůbec Příbram hrát. Když si vzpomenu jak tam hrála Sigma, tak to obrovská propast v pojetí hry.

Reagovat
$dolar$

Nechapu jak muze hrac jako Matej Stochl vubec hrat GL, kdyz na nej koukam, tak jsem ja 10x lepsim fotbalistou...

Reagovat
smazaný uživatel

to není dobrý, Kladrubské má něco s rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried hrál rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál, levý prso

Reagovat
Losinho

On má prso na ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

ale néé, vždyt to hoši ruka nebyla

Reagovat
Losinho

Rameno minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím by se dalo souhlasit, každopádně bych to nepovažoval za ruku

Reagovat
Losinho

Já ano

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Podle té hry tam stejně Sparta nevyhraje.

Reagovat
Losinho

Myslim, že to zase uhaluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si myslel původně taky. Ale nechává Příbrami až moc prostoru ke hře. Jestli bude mít Příbram alespoň trocha štěstí, tak jim jednoho góla dá

Reagovat
Losinho

Příbram nepotřebuje tolik štěstí, spíš de o to aby ho neměla Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je fakt, že výkon zatím nic moc, Sigma to byl jinej kolotoč...

Reagovat
smazaný uživatel

záběr ze předu ukázal, že to bylo rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Bonymu to letos střílí, jen tak dál

Reagovat
Losinho

Hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký význam měly ty tři přenosy na nově, když to nakonec přesunuli na nova sport?

Reagovat
smazaný uživatel

čuráci jsou to. Psalo se o tom, že v době prázdnin to pojede na Nově a na Nova sport se to přesune poté. Tenhle krok jsem kvitoval, protože ne všude je přístup k placenému NS. Třeba jako tady, na chatě. Dneska to zase nevidím, no.

Ještě jsem neviděl něco sportovního, co NOVA kdy nepodělala ...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mas net, tak kousek vys je odkaz na novu sport free stream

Reagovat
smazaný uživatel

blbý přístup. To nerozjedu.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nechápu proč prostě česká fotbalová liga neběží na veřejnoprávní televizi pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

protože peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky... Hašek slíbil peníze do fotbalu a Nova prostě slíbila nejvíce. Kdyby to běželo na čt, tak máš sice přenosy, ale zase o půlku menší příjmy z TVpráv...

Reagovat
smazaný uživatel

já tohle všechno chápu, ale pokud řekli, že to poběží prvně na NOVĚ a pak až na NS, tak by to tak mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to má tak mizernou kvalitu, že jsem to rozjel ...

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani tak nejde o to, že se to dá lehce sledovat na netu, ale o to, že jednou řeknou, že do konce prázdnin budou dávat fotbal na Nově a ani to nakonec nedodrží.

Reagovat
smazaný uživatel

prase!

Reagovat
smazaný uživatel

hoho pritvrdilo se ! na obou stranach

Reagovat
Losinho

Červená pro Kladrubského - zaslouženě, byl poslední.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

nezdálo se mi to jako čístá gólová akce....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, na Letné se soupeřovi hráči vylučujou za míň

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, kterou červenou na letné máš konkrétně na mysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba co sme tam dostali my? Hubník tuším, nebo někdo z našich ofenzivních hráčů.

Reagovat
sosna

Dreksa Ještě teď je mi z toho na blití...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně. Hubník dostal červenou v Boleslavi. To byl taky smůla zápas.

Reagovat
$dolar$

Jj Sigma kdykoliv prohraje, remizuje, dostane kartu nebo gol, tak je to vzdy smula...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma venku v Boleslavi otočila z 0:1 na 2:1 a pak Boleslav vyrovnala po ruce ve vápně, tuším Onofreje. Tohle je smolný zápas. Skoro takový jako remizovat venku s týmem který nedá góla ze hry, jenom jeden z penalty a pomůže mu jeden vlastňák.

Reagovat
sosna

Reagovat
$dolar$

Jo, tak kdybys tam nedodal ten konec, tak to i pochopim, ale delas tu akorat ze sebe saska, kdybyste nemeli stesti, tak prohrajete u nas 4:0, vy date 2 goly po super obrich minelach a delate tu ze sebe machry... Ach jo, zase jen zapricinite, ze zacnu Sigmu nesnaset, stejne jako je tomu u baniku, jen diky fanouskum...

Reagovat
smazaný uživatel

minela ale neni otazka stesti jako ruka vetsiho zaslepence nez jsi ty, jsem nepoznal

Reagovat
sosna

Nestačím dávat palce.

Reagovat
$dolar$

Zaslepence?

Ja jen videl celej ten zapas a moc dobre vim, kdo mel stesti... A jako rikat, ze nase stesti bylo, ze oni si dali vlastnaka, plus se proti nim kopala zcela normalni penalta a pritom oni nam daji 2 goly po superobrich minelach, to je dost mimo, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmu nejde nesnášet

Reagovat
smazaný uživatel

V naší lize se dávají góly hlavně po chybách obránců. Když uděláte takové dvě brutální chyby, tak musíš očekávat že každý alespoň trochu schopný tým toho využije. Tohle není o štěstí a nebo náhodě, ale o naprosté neschopnosti vaší obrany.

Reagovat
$dolar$

Byl to prvni zapas v sezone, meli jste stesti, ze jste si od nas odvezli boda, pokud o tom nekdo pochybuje, tak doporocuju si zase nekde pustit celej ten zapas...

Reagovat
sosna

Vedli jste doma 1:0, posrali to a prohrávali 1:2. Náš hráč si dal hloupýho vlastence a skončilo to 2:2. To je štěstí. Že ste zahodili šance na 5 gólů není naše štěstí, ale vaše neschopnost.

Reagovat
$dolar$

Demagogie forever

Reagovat
sosna

Nápodobně.

Reagovat
$dolar$

LOL tak ja ti to napisu opacne -

Posrali jste to a krom 5 golovek co jsme meli, jsme aspon dali penaltu a vedli 1:0, pak jste meli stesti a otocili na 1:2 a pak jste to posrali a bylo to 2:2 ...

Chjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bys vstoupit do KSČM? Prý tam hledají nového ideologa do demagogické sekce.

Reagovat
$dolar$

Mozna kdyby nekdo z vas nebyl fanouskem Sigmy a nebo nemel rad Plzen, tak bych se nad tim i zamyslel, takhle jste akorat k smichu, jako Banikovska klika tady

Reagovat
smazaný uživatel

To že někoho nesnášíš, to znamena, že tě to sere, a to že tě to sere, to je dobře, to sou body pro toho, kdo tě sere Že někoho uražíš, napadáš a tak dale, tak to je nejvic co lze Takže nesnášej, nadávej, to nas jen hřeje na srdičku

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě si to nějak nevybavuju, ale dejme tomu že to tak mohlo byt, každopádně to určitě nebylo proto, že se hrálo na letné, rozhodčí pískají špatně na všech stadionech a neřekl bych, že na letné se dává víc červených než na ostatních stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam nebyl kladruba, tak jo... ale stejne - trefil ho plesko loktem do bricha, nebo ne? v ty internetovy kvalite to neni videt

Reagovat
smazaný uživatel

ne, normálně ho stáhl...

Reagovat
Losinho

Šel by sám na bránu, ten stoper byl asi metr a půl za nim...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt Pleško ten balon neměl ani pod kontrolou, tak jak to může být čístá golovka??

Reagovat
Losinho

Měl čas si ho zpracovat a šel by sám na bránu...jasná golovka, nezlob se na mě

Reagovat
smazaný uživatel

No zlobím se na tebe, to není argument, že měl čas si ho zpracovat, prostě ho pod kontrolou neměl, tak to nebyl čístá golovka, čístá golovka by to byla, až by si ten míč zpracoval a jel sám na bránu, k čemuž ale nedošlo.

Reagovat
Losinho

Kašlem na to, každej máme svůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
$dolar$

Co to delal Blazek? Dyt mel tak pul hodiny na to dojit si pro ten balon

Reagovat
Losinho

Zkameněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To ještě bude krušný.

Reagovat
Losinho

Ted to bude beton...

Reagovat
Losinho

Ten M.Štochl je neskutečný dřevo...

Reagovat
$dolar$

Neskutecny, opravdu nechapu jak muze hrat GL, je zhruba na urovni Divize nebo 1.A tridy...

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko už by si mohl v 30 letech umět pohlídat ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajíma německej pohár

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že nejen já jsem se ocitl na jiném staďáku

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem ti ve výsledku moc nepomoh...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávista se v tobě holt nezapře

Reagovat
$dolar$

Tak jedeme Pribram, vyrovname !

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Ted měla Sparta z prd*le kliku...

Reagovat
smazaný uživatel

a Přibram taky

Reagovat
Losinho

a Sparta zase

Reagovat
Ligter

TEĎ! Teď to byla klika.

Reagovat
sosna

Ty jo. Ona Příbram taky útočí Já myslel že doma jen stávají na vápně v devíti a křápaj to na půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Jardáá, dobře!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

břevno, to je škody

Reagovat
Ligter

Jajx, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se přesně ukazuje, proč Sigma nikdy nevyhraje ligu. 2 týdny zpátky jsem Příbram neskutečně mačkali a nic z toho, no a Sparta většinu zápasu je pod tlakem tohoto neskutečně slabýho psseudotýmu, ale stejně prostě ten 1 gól dala a vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
Losinho

Zase haluz, co dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ses radši věnoval fandění Slávii a né komentování všeho kolem Sparty

Reagovat
Losinho

Však já jí budu fandit, ale hrajem až v neděli, takže do tý doby se mohu plně věnovat Spartě, z čehož máš jistě velkou a upřímnou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Příbram z 5 zápasů 4x nedala ani branku. No, snad jim letos nepomůžou v závěru ani Jardovy peníze a konečně ta špína potáhne z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

vysledek Jarda

zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Wilfriedovy simulace Ta standartka

Reagovat
Ligter

Ufff.

Reagovat
Losinho

Za chvíli dorazej spartani a budou tady obdivovat skvělý výkon svého týmu, u toho bejt nemusim. Českému fotbalu zdar a Slavii zvlášt!

Reagovat
Ligter

Tak já je schválně spočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
twerp

Snad nejhorší podzimní výkon... takhle by to nešlo pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že si Baník vzpomene na to, že má ambice na titul a bude s nama hrát otevřenou partii. V tom případě by to mohl být krásný fotbal nahoru dolů plný šancí a snad aji gólů. Když dáme první gól tak neprohrajem, ale když ho dá první Baník, tak maximálně remizujem. Tipuju 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník bude bránit bo si je vědom vaši útočné síly.Budem hrát na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes nečekám zázraky na hřišti, návštěvnost bude bída, doufám, že se aspoň ukáže CH1. A sem zvědav, jestli nastoupí ta ku*va Marek. A kdo taky nahradí Lukyho na pozici špílmachra. Hušbauer či Frejlach by se toho mohli zhostit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes FCB-Tvargle 1:2 uvidíte.!

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám "v gatích".

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl to nebude a nikdo od Baníku moc nečeká. Aji kdyby dneska Baník rupnul, tak bude čtyři body od pohárů. Já budu doufat hlavně v hezký zápas. Aji když si myslím, že jestli Sigma někde nepředvede hezký fotbal, tak to bude na Bazalech, v Edenu a na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě kéž bych se mýlil.

Reagovat
Paddy

SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Coto je? To se maže na chleba?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, jak vas dneska rozmázne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Sudí? No tak to sem zvyklý....

Reagovat
Losinho

Hlavně at je na co se koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré jak je Sigma populární, aji když jedinou trofej co vyhrála byl pohár ještě za protektorátu. Začínám si myslet, že ve české lize nejsou důležité jenom výsledky, ale aji předváděná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dost lidi z Olomoucka jede na Banik na vlastni pěst. Listky sou za polovic, daleko to není. Paradni vylet za fotbalovou krásou na nejvetsi derby v CR

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nejdůležitější zápas pro Sigmu je ten s Brnem. Na Baník sice dorazí hodně lidí, ale je to až číslo 2. A pro Baník je mnohem důležitější Opava a Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jen hec pro ty šašky z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tšěšíme se....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

největší derby je Baník-Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Největší derby je Přerov - Prostějov.

Reagovat
smazaný uživatel

SK Libuš proti Cholupicím

Reagovat
smazaný uživatel

anebo vlastně Libuš proti Tempu

Reagovat
smazaný uživatel

Tučapy - Zlechov je největší derby, to byste viděli kdo je chuligánská jednička v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

bača proti bačovi? souboj o ovce?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, minule se bili celé vesnice, tak 230 lidí na 350 a to nemá žádná chuligánka v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

To musely jít do fajtu aji krojované stařenky o holi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty byly nejaktivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sou vždycky nejdrsnější, hlavně v Kauflandu u nějakých slev. Ještě kdyby taková babka měla na sobě sálu Baníku, tak se pomodlím, položím peněženku a uteču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Z Tučapy museli jít skoro všichni, ony mají 237 obyvatel, čili 7 nešlo Zlechov je mnohem větší, takže měl výhodu 1600 obyvatel

Reagovat
smazaný uživatel

banda na bandu, to je kurde ustawka, jak má bejt

Reagovat
cubinho

SK Zátor - Sokol Brantice

Reagovat
Losinho

Největší derby je Sokol Vlkaneč vs Golčův Jeníkov, i když to neni moc vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

lehké OT: teď sem byl svědkem toho, jak frajer ve fortuně vyhrál 150. tisíc korun ze 3 tiketů. A na čtvrtém měl jednu chybu ale jelikož to je akovka, nebral z toho nic. Borec

Reagovat
Shevchenko

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

výýýborně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem, že tam bude alespoň k 4000. To by bylo Bohemákům podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky, všude sem slyšel, že tam bude minimálně 5. tisíc...

Reagovat
Losinho

Jenom?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pro mě zklamání, já čekal plný dům, jinak ten bojkot nějaká postrádá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se musí vyhrát, SIGMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jóóóó Hubník dal góla. A pak že blesk neudeří dvakrát do stejného místa

Reagovat
smazaný uživatel

Banikovci zatim jen polehávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajeme, tak si toho zkurvenýho pomezního asi najdu. Fakt by mě zajímalo, kolik dostal.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus.

Reagovat
Shevchenko

Ještě tě zajímá, kolik dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka už se na to nemoh koukat, tak mu o poločase dal aspoň na pivo

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas od Sigmy nic moc. Chce to zlepšit napadání, a odebírání míče veprostřed hřiště. Druhé poločasy máme lepší, takže jestli se Baník neprobere, tak bysme si měli odvést tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zatím nehrajeme tak, jako obvykle. Ale kdyby nechali Hubňu běžet na gólmana, mohlo to být 2:0 a bylo by veseleji. 2. poločas musíme hrát výrazně aktivněji, jinak to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník sám vs. golman by rozhodně k 2:0 nevedlo Ale stejně doufám, že to Sigma dotáhne do vítěznýho konce!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně mám pocit, že tam běžel ze středu ještě jeden hráč a Hubňa by to předkládal před prázdnou. Ostrávaci akorát mávali rukama nad hlavou a nereagovali.

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Když už dá Hubník v zápase gól, tak bych čekal úplně cokoliv. Klidně aji proměněné sólo

Reagovat
smazaný uživatel

ten zlej olomoučák si dovolil přilehnout balon po tom, co ho tam 10s masírovali 2 hráči Baníku a rozhodčí na to jen čuměl

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

SIGMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome back Jaro 2009, nic jiného snad nejde napsat. Olomouc vede zcela zaslouženě a nejspíš i zcela zaslouženě vyhraje. Daněk v té Plzni snad zdementěl bo oba goly jasně jeho, neumí si zařvat a dostane to, co dostal. Ať táhne zpět a ať chytá Víťa Baranek. A Zeher je snad satanovo dítě, jeho snad splodilo samotné zlo. Jedinej standart odehrál Nando a Frejlach. A bojím se řízka, on má nehoráznou smůlu na zranění

Reagovat
smazaný uživatel

nezačne se už pomalu pod Koubkem houpat židle?

Reagovat
$dolar$

Jj odchodem Danka ztratili vsichni, my kvuli Krbeckovi nepostoupili v EL, u vas mu to moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro výhry moravských týmů v tomhle kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Dneska jdu na Dynamo. 2:0

Reagovat
tpeci

taky razím na Dynamo

Reagovat
Losinho

"Slávistům se v neděli nebude hlásit čtveřice zraněných Hloušek, Naumov, Kaufman a Koubský, zatímco domácí výběr nastoupí v kompletním složení."

No je sice pravda že v Edenu hraje kdekdo, ale Liberec mezi ně snad nepatří ne

Reagovat
smazaný uživatel

bohůžel už mezi ně patří i Slovan...ze strachu aby stadion u Nisy nebyl zatopenej se stěhujou do Edenu....a když se do 2 let nepostaví stadion v Ostravě tak tam bude hrát i Baník....

Reagovat
smazaný uživatel

aneb konec stadionů v Čechách

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš srandu ale Baník svého času měl hrát na Strahově, kdyby jim tewhdy Vítky nepůjčili svůj stadion

Reagovat
smazaný uživatel

To byste nešli do Zlína? Nebo někde poblíž alespoň?

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že my bychom tam šli ale "pan domácí" by nechtěl a nemůžeš se někam vnucovat bez pozvání. Olmík byl taky proti, Slovácko jakbysmet. Nebejt Vítek, tak hrajem na Strahově bo by bylo nejbližší hřiště s vyhřívaným trávníkem

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si klidně vsaďte na výhru Plzně a Slavie. Jsou to tutovky. a výhra vidím jako 100%

Reagovat
salami

na Slavii bych rozhodně nesázel

Reagovat
Losinho

Nehádej se s nim nebo tu zasviní celou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Aby nakonec nebyl Typek další nick santa. (Naprostá 100% jistota.)

Reagovat
smazaný uživatel

radím ti. vsaď všechno co máš. A uvidíš že budeš boháč! pak se budeš opalovat na pláži u moře s nahými děvami.

Reagovat
Kepy_FCB

Ukaž odkaz tiketu tvé vysoké částky a pak o tom budu možná přemýšlet.

Myslím že to tu píšeš jen abys to tak nějak zakřiknul.

Reagovat
homeles8

to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už se opět zvedá, zápas v Příbrami jsem neviděl, ale uý to vypadá i v lize zase celkem dobře. Ostrava pomalu ale jistě půjde nejspíš do pořádný krize, ale jedním zápasem se asi zvednou, otázka je kdy to bude. Olomouc je teď docela tank, když si vzpomenu jak hráli 3 roky zpátky pod Pulpitem catenaccio, tak teď je to rozdíl. Plzeň se mi taky líbí, dneska by to měli potvrdit výhrou, stejně jako sešivky proti Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec se dneska odrazí nahoru a Slavia dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký je marný

Reagovat
smazaný uživatel

tak není. už to srovnali a brzy otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pako...

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona před jeho příchodem --> 12. místo

1. jeho sezona -->5. místo - příchody Pavlík,Lafata, Žofčák na půl roku, nahrazen Čížkem.

2. sezona --> 2. místo (nejlepší v historii) --> příchody Drsek,Jablonský, Jarolím

Nejlepší kouč na budování kádru v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý divák mám pocit, že Pelta neposlal kapříky, ale nějaký vorvaně... To není možný, pokaždy když spadne Jablonečák, píská se faul

Reagovat
smazaný uživatel

To se mě zdálo aji včera s Baníkem. Ale nikdo to nezmínil, tak to byla nejspíš paranoia

Reagovat
cubinho

Letos mám ten pocit z Jablonce už poněkolikáté

Reagovat
cubinho

Jablonečtí fanoušci jsou k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemáci zas k pláči... Ať si jdou zapálit svůj ďolíček

Reagovat
smazaný uživatel

pyro na stadioně?

Reagovat
cubinho

Jablonečtí? Ale kdeže... jen je vtipné to jejich "fandění"... Japonec!!! Japonec!!!

Reagovat
cubinho

Ale nadruhou stranu dneska hrajou celkem pohledný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejsou žádné bengálské ohně? Bo tady píšete něco o hasičích

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemáci se činijou

Reagovat
cubinho

Jo, ale hořelo v kotli Bohemky. Tak tam naběhli dva hasiči a pěkně je zkropili

Reagovat
cubinho

Neuvěřitelné, Vošáhlík začal dávat góly

Reagovat
cubinho

Dobře hasiči

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tohle je hojně zaplněná severní tribuna?

Reagovat
smazaný uživatel

Vošahlíka sleduju už celkem dlouho.. A myslím, že po odchodu Bonyho by se na něj Sparta měla zaměřit..

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

no, nehrajem vůbec špatně, měli jsme 3 šance, bohužel stará bolest proměňování se opět projevuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted ste měli 3 jasné šance zas vy

Reagovat
cubinho

Štajny s přehledem

Reagovat
Sosi

z ofsajdu

Reagovat
cubinho

No, na ofsajd to moc nevypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

To ofsajd nebyl. Obrana to totálně nezvládla.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že to slavisti votočí. Vždycky takový věci poznám.

Reagovat
smazaný uživatel

chachachá

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasný, že to neotočí - otáčeli minule v Brně, To se nestává 2* po sobě

Reagovat
goodbay

spíš ted vedli jako minulé kolo brno, tak už to otočit nemohli museli by prohrávat

Reagovat
goodbay

proč nehrál švanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, přes celé hřiště a nikdo ho nezastaví, to je k smíchu ta naše obrana ted. to bude tak 5 0

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale Rezek se zase nejdříve netrefil do míče... nechápu, jak může být (zatím) nejlepším střelcem ligy ale gól pro Plzeň je gól pro Plzeň, takže (a snad mu to nepřestane střílet)

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Rezek si šlápne na balon, to ho zbrzdí a stejně s ním pak uteče přes celé hřiště a celá naše obrana na něho hledí

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek je pro mě špína. Je to pěkná svině, něco ve stylu Van Bommela Nezapomenu, jak nám zmrzačil gólmana, ještě v dresu Sparty, on se tam svíjel bolestí a další sparťan dal gól do prázdné branky

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky ho nesnáším, ani Limberského třeba, ale toto udělal dobře, po těch slibných 40 minutách prvního a 10 druhého poločasu, jsme mohli v konečném důsledku dostat tak 18:0. Ale tento zápas nebyl směrodatný, teĎ hlavně doma dat Ústí!

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju a píšeš to přehnaně. Horváth dal přiihrávku Rezkovi ten šel společně s Vaškem po balónu a ten ho kopl do břicha, při čemž se míč od Vaška odrazil a když Matušovič střílel do prázdný, tak se ještě Vašek zvedl, že to bude chytat. Je pravda, že ho pak vystřídal Buček, ale zákeřnej zákrok od Rezka to určitě nebyl - a to ho taky moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to byla pentle!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek na Koláře 3:0

Reagovat
sosna

Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

Tragued

Reagovat
smazaný uživatel

tRagued

Reagovat
smazaný uživatel

tRag(u)ed

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prohrála to je toková slast! Porážka slavie je jako výhra Sparty Mám takovou radost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Ježiš tak si ho vyhoň a neotravuj tady

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debílku jeden uiž jsem na tebe alergickej a to nemám rád spartu ani slavii... Dementi jako jsi ty, to je jeden z důvodů, proč nikdo nemá rád spartu, tak si to uvědom, přestěhuj se na fotbalportal nebo začni psát rozumně...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen má tento rok dost kvaltní tým myslím že by mohli aji vyhrát ligu..ale jenom možná

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,že Brno vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí vyhrát a příští kolo prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, kdyby dnes prohrali, tak příští tyden by už měli nuž na krku, a to jedou k nam, takže by to bylo těžší, než kdyby dnes vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
sosna

Ale jo, leze do té správné..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko je lepsi?hahaha dobry vtip!!!!nevim v cem?uz vim v nicem!!!!! CESKO je sto pro lepsi!!!uz se jen podivej kolik u nas dela slovaku!!! ven vsechny!!!

Reagovat
centos

Běž pryč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele