Gambrinus liga - preview 22. kola

05.04.2013, 08:29, aktualizováno 08.04.2013, 01:32
Previews
Vzdálit se sestupovým pozicím budou chtít v dnešní dohrávce domácí Jihlava i Zbrojovka Brno. Oba týmy se na jaře trápí. Jihlava vstřelila ve čtyřech zápasech pouze jednu branku Mladé Boleslavi, i s touto bilancí ale získala pět bodů. Brno si připsalo jediný bod a má už jen tříbodový náskok na předposlední Teplice.
Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno  (pondělí 18:00)
Oba nováčci měli skvělý vstup do sezóny, s přibývajícími koly však jako by ztráceli dech. Jihlava i Brno se nyní nacházejí v druhé polovině tabulky s nevelkým náskokem na sestupové příčky.

Jihlava je na tom však přeci jen o něco lépe. Na předposlední Teplice má náskok pět bodů a odložené utkání s Ostravou k tomu. Doma je Jihlava silná, na Vysočině ji dokázal porazit pouze Jablonec. Ovšem nedobře jsou na tom domácí se střeleckou potencí. Po odchodu Tecla marně hledají kanonýra, vždyť za posledních osmi utkání dokázali střelit pouhé dvě branky. Alespoň, že obě znamenaly vítězství za tři body. Chybět budou proti Brnu zranění Glaser a Avdič.

"V březnu jsme sehráli jen tři zápasy, což představuje po odloženém zápase v Ostravě nevítaný výpadek. Potěšitelné je, že se nám vyprázdnila marodka. Hráči Brna budou mít po porážce s Hradcem enormní chuť uspět. Na podzim nás Brno přehrálo a výrazně porazilo, což jistě zvýší sebevědomí jeho hráčů v zápase. My naopak máme motivaci tento výsledek odčinit a důležitý duel zvládnout. Zbrojovka získala na jaře jen bod a přiřadila se k týmům, které budou mít problémy se záchranou," konstatoval před utkáním trenér Jihlavy František Komňacký.

Brno se na jaře trápí. Jediný bodový zisk po zimní přestávce představuje remíza v Českých Budějovicích. Naposledy Zbrojovka padla doma s dalším konkurentem v boji o záchranu, Hradcem Králové. Pokud se klub se slavnou historií opět nechce poroučet o patro níž do druhé nejvyšší soutěže, musí zabrat. Jihlavě na podzim doma nastříleli pět branek, ovšem podobně jednostranný duel se nyní nečeká. Hostům bude chybět zraněný Kopic.

"Chceme bodovat a naklonit si opět přízeň fotbalového boha. Musíme se vrátit k poctivé fotbalové práci, jakou jsme předváděli v některých úsecích zápasu s Hradcem. Takhle ale musíme hrát celých 90 minut a vyvarovat se chyb v defenzivě. Jihlava má konsolidovaný tým, o jejích kvalitách svědčí vítězství v Mladé Boleslavi. Odešel sice střelec Tecl, ale jinak je tým velmi dobře poskládaný z mladých i starších hráčů," uvedl kouč hostů Petr Čuhel.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vaculík, Tlustý, Čvirik, Marek - Masopust, Rada, Jungr, Koloušek, Kosak - Šimonek
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Pašek, Brabec, Pernica, Husár - Mezlík, Zavadil, Šoljič, Lutonský - Švancara, Markovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baumit Jablonec - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
V neděli jsou na programu tři zápasy 22. kola české nejvyšší soutěže. Jeden z nich se odehraje na severu Čech, kde domácí Jablonec bude hostit Slovácko. Zatímco Jablonečtí bojují o třetí místo, to Slovácko se pohybuje v klidném středu tabulky na devátém místě.

Severočeši, kteří jsou v tabulce čtvrtí, mají za sebou tři remízy v řadě a konečně by chtěli naplno bodovat. Navíc mohou přeskočit třetí Sigmu, na tu ztrácí pouhý bod. Cílem Kotalových svěřenců je doma získat tři body proti Slovácku. "Pokud chceme myslet na třetí příčku, musíme konečně zabrat a vyhrát. Slovácko je ale nebezpečný tým, připomeňme třeba jeho čtyřbrankovou výhru v Teplicích. Trápí nás klimatické podmínky. Na trávu se dostáváme minimálně, bohužel ani plochy v okolí nejsou teď ideální. Doplatil na to i zraněním Tomáš Čížek, který si poranil koleno a bude nám delší čas chybět," posteskl si trenér domácích Václav Kotal. Kromě zraněného Čížka možná nebudou hrát i Eliáš s Hubníkem.

Slovácku se na jaře moc nedaří, z posledních sedmi duelů vyhrálo pouze jednou a z pěti jarních zápasů vyšlo gólově naprázdno. Nyní vyráží do Jablonce, kde by rádo uhrálo bod. "Jablonec v posledních třech utkáních remizoval, rádi bychom jeho sérii prodloužili a přivezli si bod. Střelecky se nám v lize kromě zápasu v Teplicích zatím střelecky nedaří. Potýkáme se s nervozitou, která trochu brzdí snahu špatnou produktivitu zlomit. I bez Lafaty má Jablonec spoustu osobností, kterými jsou například Piták, Beneš, Loučka nebo Třešňák. Vzhledem k síle soupeře by bylo příliš odvážné prohlásit, že jedeme do Jablonce vyhrát," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec, jehož svěřenci by měli nastoupit v kompletním složení.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Rossi, Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Zoubele, Jablonský - Třešňák.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Valenta, Hofmann, Volešák - Kerbr, Došek.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (neděle 16:00)
Plzeňští ve 22. ligovém kole v neděli přivítají Teplice. V nadcházejícím utkání si budou chtít udržet vedoucí postavení v tabulce, zatímco hosté bojují o záchranu.

Plzni se minulý týden nepovedl zápas se Spartou a díky prohře ji dala možnost se bodově vyrovnat. V sobotu sparťané slavili vítězství na Andrově stadionu a v tabulce už jsou první. Pokud Vrbovi svěřenci budou chtít udržet krok s Letenskými, musí doma porazit Teplice. "Víme, že Teplice nejsou v letošní sezoně tam, kde by chtěly být. Na druhou stranu kádr, který mají, určitě ligu zvládne. Čeká nás dobývání důsledné obrany. K tomu zřejmě i přizpůsobíme sestavu při absenci Daridy. Teplice budou naopak vyčkávat na naše chyby a budou chtít chodit do brejkových situací. Takovým způsobem hrály v Jablonci a domnívám se, že tak budou hrát i u nás. Jejich útočník Mahmutovič totiž není nebezpečný v zahuštěném vápně, ale při brejcích, kdy může běhat za obranu. Proto Teplicím vyhovuje hrát proti celkům z horních pater tabulky," poznamenal trenér domácích Pavel Vrba, jehož tým neprohrál posledních osm domácích utkání.

Teplicím se na jaře vůbec nedaří. Zatím v této části ligové sezony nepoznali chuť vítězství a jejich střelecká produktivita je tristní. V pěti duelech na jaře vsítily pouhé tři branky. Proto v tabulce zaujímají předposlední pozici, z níž se pokusí v neděli vyhrabat v utkání proti Plzni. Na nesestupové pozice ztrácejí pouhý bod. "Jsme v situaci, kdy je pro nás každý zápas důležitý. Zápasy, v nichž se budeme zachraňovat, však teprve přijdou. V Plzni můžeme jenom získat, k tomu ale musíme hrát maximálně zodpovědně. Zkusíme překvapit. Nemyslím, že by prohra na Spartě na Plzni zanechala stopy. Ale i Plzeňští teď vědí, že si další ztráty dovolit nemohou," prohlásil trenér hostí Zdeněk Ščasný.

V sestavě domácích bude chybět zraněné duo Hanousek a Štípek, hrát také nebude vykartovaný Darida. Za hosty nenastoupí zraněný Jursa.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Kolář, Horváth - Rajtoral, Tecl, Kovařík - Bakoš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Kaufman, Rosa - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek, Chovanec - Vůch, Mahmutovič, Jindráček
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Votroci z Hradce Králové se chtějí vzdálit sestupovým příčkám. Soupeřem ve 22. kole jim bude nebezpečná Mladá Boleslav.

Hradec před týdnem konečně zabral a dokázal získat první tři body z venkovního trávníku. Pro svěřence Jiřího Plíška šlo jistě o důležitou psychickou vzpruhu ve vyrovnaném boji o záchranu. Na předposlední Teplice však Hradec má pouze jednobodový náskok, a tak potřebuje na vítězství z Brna navázat i doma pod lízátky. Podle ohlasů z klubu není jisté zda do utkání budou moci nastoupit Dvořák, Holeš, Malinský či Pávek.

"Utkání je pro nás stejně důležité jako ty předešlé a jako ty nadcházející. Chceme doma potvrdit tři body, které jsme vybojovali v Brně. Jsme v pozici, že musíme jít od zápasu k zápasu a dívat se pouze na sebe, na svoje výkony," uvedl domácí trenér Jiří Plíšek.

Mladá Boleslav se po vítězství může vrátit na pátou pozici. Ambiciózní klub by však letos chtěl ještě výš, na pohárové příčky má ale přeci jen větší ztrátu. V Hradci Králové se jistě Minářův tým bude hnát za vítězstvím. Ale pozor, po návratu Votroků do nejvyšší soutěže se na Malšovickém stadiónu hosté z nedaleké Mladé Boleslavi ještě gólově neprosadili. Tuto nelichotivou vizitku nepomůžou zvrátit zranění Janíček, Opiela, Šírl, Zahustel, Rolko a Smejkal.

"Do Hradce Králové jedeme s předsevzetím navázat na úspěšný dvojzápas se Slováckem, které jsme přemohli v ligovém i pohárovém zápase o dva góly," stručně prohlásil hostující kouč Ladislav Minář.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Plašil, Fukal, Hochmeister, Poděbradský - Klapka, Šisler, Strnad, Harba, Štěpán - Hadasčok
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Dosoudil, Bořil - Jarolím, Ščuk - Mareš, Sloboda, Štohanzl - Nešpor
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (sobota 16:30)
Největší pozornost v rámci 22. kola Gambrinus ligy bude upřena na duel mezi Olomoucí a Spartou. Půjde o souboj mezi třetím a druhým celkem tabulky.

Hanáci ztrácejí jak na sparťany, tak na vedoucí Plzeň pět bodů. Tuto ztrátu se pokusí zmenšit v přímém souboji proti Letenským. Pokud by se jim to povedlo, mohou být nadále ve hře o titul. "Pohárový zápas proti Spartě nám ukázal, jak by to nešlo. V defenzivě jsme nebyli kompaktní, problémy nám dělaly lehké ztráty míčů jak v mezihře, tak v rychlém protiútoku, což nás potom stojí hodně sil. Třetí věcí byla odolnost v osobních soubojích, tam jsme zaostávali. To všechno musíme zlepšit. Jde o důležitý zápas pro obě strany. Sparta si potřebuje udržet kontakt s Plzní, my si chceme upevnit třetí místo," prohlásil trenér domácích Roman Pivárník, jenž připomněl tři dny starý nepovedený pohárový zápas se Spartou. Hanáci už patnáct let nedokázali porazit sparťany, to se pokusí změnit v sobotu.

Sparťané se nacházejí ve velice dobré formě, v lize už dvanáct kol nenašli svého přemožitele. Na Hané opět chtějí urvat body a pokusit se vybudovat náskok před aktuálně vedoucí Plzní, která je díky lepšímu skóre na prvním místě. Lavičkův výběr bude chtít v sobotu navázat na středeční pohárové vítězství nad Olomoucí a podruhé v krátké době na Andrově stadionu vyhrát. "Chceme navázat na to, co jsme ve středu uhráli v poháru. Máme radost, co se nám povedlo, protože jsme eliminovali silné stránky domácích, ale předpokládáme, že ligový zápas teď bude ještě náročnější. Na stadionu čekáme i bouřlivější kulisu a domácí do zápasu možná půjdou s větším odhodláním. Olomouc nebude chtít dvakrát za sebou doma odevzdat body, ale my máme sebevědomí," řekl trenér hostí Vítězslav Lavička.

Domácí možná nastoupí v kompletním složení, pouze je nejistý start Hořavy. To hosté budou určitě postrádat tři rekonvalescenty Jarošíka, Přikryla a Kadeřábka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Dreksa, Šindelář, Vepřek - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Schulmeister, Doležal, Navrátil.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Vácha - Kadlec, Matějovský, Hušbauer, Krejčí - Lafata.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Pro oba soupeře, kteří se v sobotu představí v Ostravě platí, že na jaře padli zatím pouze jednou. Domácí Baník má stejně jako hostující mistrovský Liberec po zimní pauze poměrně slušnou formu.

Ostrava se na podzim dlouho trápila, ale dobrý podzimní finiš a slušný nástup do jarní fáze dodal Baníku klidu do dalších bojů. Tým jistě pozdvihl také návrat hvězdného Milana Baroše, který i v Gambrinus lize předvádí, jak nebezpečným útočníkem je. Proti Liberci se Baník v poslední době neprosazuje, ze 17 posledních duelů dokázal vyhrát pouze ve třech případech. Přestože Ostrava má odložené utkání k dobru ve srovnání s konkurenty v boji o záchranu, body se hodí vždy. Navíc doma Baník pod Pulpitem ještě neprohrál. Do utkání nezasáhnou zranění Soukup, Starý a Svěrkoš, kvůli disciplinárnímu trestu bude absentovat i Vomáčka.

"Mužstvo se na zápas těší, z hráčů po dlouhé zápasové pauze čiší entuziasmus. Kvůli náročnému programu můžou Liberci chybět síly. Každopádně naším úkolem je zvítězit. Liberec je fotbalové mužstvo, které disponuje konstruktivními typy hráčů. Velkou posilou je Kováč, zaujal mě záložník Rybalka, který rozehrává většinu standardních situací. Nevyzpytatelným fotbalovým géniem je Štajner, umí připravit i proměnit šanci. Velice nebezpečným útočníkem je také Delarge. Liberec má kvalitu, na Slavii jsem ale viděl, že je k poražení," nechal se slyšet kouč domácích Martin Pulpit.

Úřadující mistr z Liberce prožívá podobný scénář jako Baník. Špatný start do sezóny nahrazuje zlepšujícími se výkony. V případě Liberce byla důvodem poklesu výkonnosti zcela určitě razantní obměna kádru po mistrovské sezóně. Nyní však nově budované mužstvo našlo svou tvář a opět je tím nebezpečným celkem, který straší i týmy z předních pozic. Vždyť na jaře Liberec porazil Jablonec i Olomouc. Body sbírá ale především doma u Nisy. V Ostravě nebudou k dispozici zranění Pimpara, Tóth a Hušek.

"Jarní část ligy jsme začali s tím, že se chceme co nejdřív se dostat do klidných vod tabulky, což se nám celkem daří. Ceníme si výhry nad Olomoucí a jsem rád, že jsme zvládli i úvodní pohárový zápas s Teplicemi. Na dobré výkony bychom rádi navázali i v Ostravě," uvedl liberecký trenér Jaroslav Šilhavý.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Stožický, Frydrych, Kaprálik, Mach - Milosavljev, Hable, Droppa, Kukec - Fantiš, Baroš
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Pavelka, Rybalka, Delarge - Štajner - Rabušic
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Typický zápas o šest bodů bude k vidění v Českých Budějovicích. V tabulce poslední Dynamo přivítá na své půdě v záchranářském boji čtrnáctou Příbram.

Jihočeši na jaře ještě nevyhráli, v pěti zápasech si připsali pouze dvě remízy a propadli se na poslední místo. Dynamo trápí především ofenzivní činnost, na jaře se hráči trefili pouze dvakrát. Kdy jindy si připsat vítězství a důležité tři body, než proti týmu, na který právě tři body ztrácejí? Proti Příbrami navíc České Budějovice z posledních čtyř utkání tři duely vyhrály a jednou remizovaly. Na Střeleckém ostrově s Příbramí nikdy neprohrály. Domácí mohou nastoupit téměř kompletní, nejistý je pouze start Lengyela.

"Víme, že nás čeká hodně bojovné utkání s houževnatým soupeřem. Frantu Straku všichni známe a víme, že z hráčů dokáže vyždímat maximum. Je to typ velkého hecíře a hráči si v žádném případě nedovolí zápas nějak odfláknout. Musíme se na to pořádně připravit, aby nás nic nezaskočilo. Uvědomujeme si, o co všechno v zápase hrajeme," nechal se slyšet domácí trenér Pavol Švantner.

Mnoho branek v probíhající sezóně nevstřelila ani Příbram. Aktuální forma je však slušná. Příbram na jaře dokázala již dvakrát zvítězit a v posledním utkání remizovala s Jabloncem. Z týmu čiší odhodlání a bojovnost a angažování trenéra Františka Straky do takového charakteru mužstva zapadá. Hosté se budou muset obejít bez zraněných Šmejkala a Danoskiho.

"Nejen pro nás, ale i pro Budějovice to bude utkání se vším všudy. Musíme se pečlivě připravit a změnit jednu věc, což jsou individuální chyby, které jsme udělali v minulém domácím zápase s Jabloncem," uvedl kouč František Straka.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ježdík, Mchojan, Lengyel, Machovec - Klesa, Sandro, Rýdel, Hora - Řezníček, Táborský
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Valenta, T. Pilík, Tarczal, Mašán, Šlapák - Střihavka (Wágner)
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Dukla Praha  (pátek 20:15)
V pátek jsou na programu dvě předehrávky 22. kola české nejvyšší soutěže. Jednou z nich je i malé pražské derby mezi Slavií a Duklou. Utkají se týmy, které okupují klidní střed tabulky. Všechny tři vzájemné zápasy v rámci Gambrinus ligy skončily bezbrankovým výsledkem.

V lepší pozici se nacházejí fotbalisté Dukly, jímž v tabulce patří šesté místo. Zatímco na pátou Boleslav ztrácejí pouhý bod, to na čtvrtý Jablonec mají velký bodový rozestup v hodnotě osmi bodů. Dukla prohrála pouze dva zápasy z posledních deseti případů, bodovat chce i proti Slavii. "Slavia bude chtít v domácím prostředí potvrdit svou výkonnost. Na jaře prohráli pouze s Olomoucí, se kterou prohrát nemuseli. Přes zimu posílili o kvalitní hráče a myslím, že jejich mužstvo půjde nahoru," ocenil kvalitu soupeře trenér hostí Luboš Kozel.

Osmá Slavia ztrácí na svého pátečního soupeře čtyři body. Sešívaní mohou být v tuto chvíli v klidu ohledně starostí o záchranu. Na sestupové pozice mají náskok sedmi bodů. Aby si minimálně udrželi tento odstup, potřebují doma uspět. "Dukla hraje kombinační fotbal, což by nám mohlo vyhovovat. Musíme se hlavně vyvarovat individuálních chyb, kterými se zbytečně připravujeme o další body. Já i syn bereme tento souboj naprosto profesionálně, budeme zkrátka soupeři. Už jsme proti sobě hráli několikrát, takže to není nic, s čím bychom se nedokázali vypořádat, nebo co by nás nějak omezovalo," připomněl trenér domácích Petr Rada skutečnost, že v soupeřově brance bude stát jeho syn Filip.

Hosté z Dukly budou postrádat zraněného Svatonského a nejistý je start Bergera. To domácí se budou muset obejít bez zraněného Tusjaka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka, Čonka - Vošahlík, Petrák, Zmrhal, Juhar - Kisel - Škutka.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Vorel, Vrzal - Kalouda, Borek, Gedeon - Néstor, Pospěch, Hašek.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň21135337:1444
2.Sparta Praha21135334:1544
3.Sigma Olomouc21116432:1739
4.Baumit Jablonec21108336:2238
5.FK Mladá Boleslav2194823:2431
6.Dukla Praha2179532:2730
7.Slovan Liberec2185828:2929
8.Slavia Praha2168726:2426
9.1. FC Slovácko2166925:2724
10.Vysočina Jihlava2059622:3024
11.Baník Ostrava2057826:3022
12.Zbrojovka Brno21641123:3722
13.FC Hradec Králové2148921:2820
14.1. FK Příbram2148919:3020
15.FK Teplice21471020:3419
16.České Budějovice21451217:3317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (500)

Přidat komentář
sosna

Sigma 4 - 2 Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na 22. kolo:

Budějovice - Příbram - 02

Sigma - Sparta - 02

Baník - Liberec- 02

Plzeň - Teplice - oba týmy dají gól

Hradec - Boleslav - over 1,5

Více o tipech, statistiky gólů ke všem zápasů a mnoho dalšího naleznete na ligista.cz

Reagovat
F.Torres

ježiši, jak někdo může takhle tipovat? Vždyt to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

My s tímto ''děsem'' máme dlouhodobě kladný ROI ( jsme ziskový, pro ty co neví co ROI znamená ) a třeba v minulém kole nám vyšlo 5 tipů z 5. Pokud dokáže tipovat lépe, tak se pravděpodobně sázením živíte, k čemuž vám srdečně gratulujeme

Reagovat
F.Torres

statistiku nemáte moc dobrou, při kurzu 1,6 vám nevyjde každej třetí zápas což je celkem špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jsme tam měli řadu smolných zápasů a ta statistika ještě není tak dobrá jakou bychom si představovali, ale jak už jsem psal, základ je ROI a 12% je ještě pořád solidní. Když se podíváte na monitoring placených tipů http://www.bet-universe.com/placene-tipy.html, tak pouhé 2 weby mají lepší statistiky než my a to všude musíte platit minimálně tisíc korun měsíčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

ale lepší je, když vyjde něco s kursem 2,2 než 1,31 (což je myslím ta neprohra Sparty či Liberce )

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 1,44, Liberec 1,55. Z dlouhodobého hlediska je výnosnost výher a neproher zhruba stejná, možná u výher i trošku vyšší. Jenomže z pohledu bankroll managementu, je mnohem výhodnější hrát jistější kursy, tedy v tomhle případě neprohry, které zabraňují velkým výkyvům bankrollu. Krásně se to vyplatilo v minulém kole, měli jsme v tipech neprohru Slavie a Jablonce, oba týmy přišly o vítězství v posledních minutách a to velmi smolně, kdybychom měli čisté výhry, nejen že bychom prohráli, ale byli bychom hodně rozhořčeni, ale my jsme měli naštěstí jen remízy, a tak nám kromě sólo tiketů vyšel třeba i tento kombi https://www.sazkabet.cz/?action=show-ticket-review&type=prematch&number=310881399018550387&hash=ab2611718ca74c762c4f87d650934730.

Reagovat
smazaný uživatel

* jen neprohry samozřejmě.

Reagovat
F.Torres

sice pěkný že vám to vyjde, ale lepší dát jednu výhru než 3 neprohry..

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkovky určitě budou rády, že jim budeš sázet výhry

Reagovat
F.Torres

tak radši dám výhru za 2,5 než neprohru za 1,3-1,4

Reagovat
centos

A co teprve remíza za 3.2!

Reagovat
db18

ale přijde mi jako blbost doporučovat takovéto pomalu jistoty... a od někoho, kdo doporučuje ty tipy je to spíše únik k tomu, aby měl nějakou úspěšnost tipů, protože mu tipování zrovna moc nejde Mnohem lepší vizitkou je třeba správně trefovat plichty v hokeji, vyšší overy nebo nízké undery

Reagovat
smazaný uživatel

Základní vyzitka je vždy ROI. Pokud ho máš kladný s tím, že sázíš vysoké kursy, tak to sice může vypadat, že si frajer a rozumíš tomu, ale v podstatě to není o nic lepší, než když ho dosáhneš kursy 1,5 a podobně. Jak už jsem psal, my všechny tipy sázíme a to za poměrně větší částky, takže je pro nás důležité, abychom se vyvarovali větší výkyvům, proto se přikláníme k neprohrám.

Reagovat
db18

ano, tipy, které dostaneš i v hospodě, když se zeptáš lidí, co fotbal nesledují, tak ti řeknou že Sparta neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak asi všichni mají kladný ROI, jsou ziskový a sázkovky dotuje státní rozpočet, ne?

Reagovat
db18

Protože všichni sází tyhle "události"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vizitka?

Reagovat
smazaný uživatel

můžete dát klidně neprohru Teplic, Plzeň v tomhle kole ztratí, to je zařízený

Reagovat
smazaný uživatel

takový tipy si muze delat kazdej sám. a co vaší upsesnosti se týče tak bych se moc nechlubil dáváte akorát 1X /X2 a ani bych se nedivil kdybyste to delaly podle tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme rádi že je v ČR tolik kvalitních tiperů, s takovou to těm sázkovkám natřem! Vy až dospějete věku, určitě je taky budete škubat

Reagovat
Losinho

Odkud bereš ty kurzy? Mrknul jsem se na pár sázkovek a moc mi to nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kursy jsou zásadně z Bet365 a Sazkabet, tyto 2 sázkovky nabízí dlouhodobě nejlepší kursy na GL. Všechny kursy dáváme vždy stejné, jaké máme na tiketu, ovšem tipy připravujeme a zároveň sázíme většinou už ve středu, takže se někdy stane, že se i na těchto sázkovkách kurs ještě do začátku zápasu změní, stalo se to tak i tohle kolo kdy Bet365 snížil kurs na tip Plzeň - Teplice ze 3 na asi 2,52, ovšem s tím my už nic nenaděláme.

Reagovat
centos

Pěkné, hlavně ty Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek-Rajtoral,Lengyel,Šourek-Piták,Kolář,Hušbauer,Aziz-Fenin,Lafata,Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

fenina si vyměň ten je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

nj ty vole ja vim,ale co mam delat kdyz i zbyly 3 mice?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dneska povinne vyhrát!

Reagovat
Puskas

plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne. Doma to bude už druhá výhra v řadě!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám !

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musí být nutně za 3 body a snad i hra bude k něčemu vypadat !!! A jen se modlím, aby sestava nebyla totožná jako předpokládaná tady na EF...Každopádně s Radou se nikam dál neposuneme a doufám, že brzo skončí, s takovým kádrem hrát takovou nakopávanou, silový fotbal bez systému, to fakt jako ne...!

SKS - Čontofalský - Nitrianský, Dobrotka, Bortel, Čonka - Vošahlík (Mičola), Petrák (Gecov), Kisel, Juhar - Skácel - Škutka..

Reagovat
salami

to že si hráči neuměj zpracovat balon, přesně nahrát nebo dokonce udělat kličku neni vina trenera, je mi jasný, že jim neordinuje atraktivní kombinační hru, ale to co předváděj hráči jako Mičola to neni systémem, pokud mu teda Rada přímo neřiká: ,,Běhej, jak když máš v prdeli kolík, kopačky zalej betonem, at se ti pěkně odráží míč od nohy a počítá se každá klička, i ta co uděláš na sebe."

Reagovat
exse

Jsem moc zvědavej na zápas Dukly se Slavkou. Dukla sice hraje lepší fotbal, ale Slavia zase hraje doma, bude mít Kisela a ten jejich antifotbal by měl bohužel na Duklu platit. Zajímavý je, že všechny dosavadní zápasy skončili 0:0. Takže z pohledu sázek je to naprosto no bet zápas, ale z pohledu dívaka by to mělo být hodně zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka, Čonka - Gecov, Petrák - Hrubý, Kisel, Skácel - Škutka/Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý

Reagovat
centos

Budějky - Příbram, to je ten zápas, který nemůže skončit dobře, bo nejde, aby prohráli oba.

Reagovat
db18

pro Krleše musí vyhrát Příbram ne?

...a musíš chodit v pomalých krocích - první krok je sestup Dynama

Reagovat
centos

Zase nechci, aby nás Příbram přeskočila. Ze soboty mám trochu obavy, bude asi zase hnusně a dlouho jsme nehráli.

Reagovat
db18

Jé, jsem myslel, že máte větší odstup (to bude asi i tim odloženym zápasem)

...tu pauzu jste měli dlouhou - oproti tomu Liberec se rozehrál až dost, ale stejně doufám, že je porazíte

Reagovat
salami

čekám remízu, Liberec má celkem výkyvy a vy jste ted psychicky nahoře, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě se nám doma se Slovanem nikdy moc nedařilo. Budu rád, když uděláme remízu.

Reagovat
centos

Já jsem zvědavý na návštěvu, bo naši si mi furt stěžujou, že v Ostravě je neustále sníh.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky mám info z Karviné, že je tam sněhu jak v Rusku. Osobně tipuji tak 4 tisíce, buďme realisti.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice výhra bo homeles

Reagovat
centos

Kdybychom měli více bodů, tak klidně

Reagovat
es tut mir leid

Mám dát do fanty Kaloudu, nebo Skácela?

Reagovat
salami

Kaloudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Banik pi*o! Pouze tento mančaft v lize ma zvuk a koule!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemá na odklizení sněhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na snižek mužem kašlat! Je třeba odklidit to pražske sperma, což se nam už častečně povedlo.. Odloženy zapas s Jihlavou mněli hodit ne na 24.4, ale na celostatni svatek 20. dubna!!!

Reagovat
exse

Kozáčik - Rajtora, Procházka, Tlustý, Šourek - Azíz - Koukal - Rybalka - kopic - Lafata - Delarge

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi laik, jeden z dvojice Šourek, Tlustý na 99% nenastoupí

Reagovat
exse

Původně jsem chtěl dát Josla, ale ten na jaře moc nehrával, tak jsem tam dal tyhle s tím že hráli většinu jarních zápasů. Řekni mi 2 vaše obránce, kteří storpocentně nastoupí a já je tam dám

Reagovat
smazaný uživatel

Na 100% ti nemůžu zaručit nikoho, ale podle mě má nejblíž k základní sestavě čtveřice Vaculík, Čvirik, Šourek, Marek ale kdoví co Franta vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký i mluvil o tom, že je rád, že se vrátí Marek a že ho asi zapracuje do týmu a protože Čvirik hraje výborně, tak předpokládám že se přesune místo Tlusťocha na stopera a levého beka bude hrát právě Marek...

Reagovat
exse

To si mi pomohl Tak můžu vyhodit Kozáčika, dát místo něho Blažka a vyměnit jednoho Jihlaváka za Limberskýho, ale musíš mi říct alespoň jednoho kdo bude stopro v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má jisté místo Šourek ale radši bych tam žádného jihlaváka nedával, klidně se může stát, že nenasoupí ani jeden z těch co jsem napsal, procházíme trošku turbulentním obdobím

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to udělal tak,že Vaculda zas bude hrát záložníka ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla dneska neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubčovice to asi nějak ubetonujou! Těch 50 sat fans co vůbec mají a z toho ještě pulku dovažeji z Fulneku to je ostuda ccaprligy!!!

Reagovat
božský John

50 desade

Reagovat
db18

Snad tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Sabaton 40:1, Primo victoria! Z mladi Uriah Heep Ruah Sabbath, DIO, Judas, Zeppl, Purple Meila Hlavsa, Roman Dragoun! Jinak Baniček KRAL všech kralu!!! FCB

Reagovat
F.Torres

kdy už ty dostaneš BAN.. se asi nedočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Vim v truhle!!!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Čarky v p**i, neva. UFO, Jimy Čert, Lou Reed a zase Baniček. Dragonforce, Hammerfall a zase Baniček

Reagovat
centos

Reagovat
cubinho

České Budějovice - 1. FK Příbram 1:0

Slavia Praha - Dukla Praha 2:1

Sigma Olomouc - Sparta Praha 2:2

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:1

Baumit Jablonec - 1. FC Slovácko 2:1

Viktoria Plzeň - FK Teplice 3:0

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 1:1

Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno 1:1

Reagovat
salami

nezlobil bych se, kdyby to tak skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Slavia v malém derby porazí Duklu a stejně tak naši Votroci si musí poradit s Ml. Boleslaví, protrože si další výpadek opravdu dovolit nemůžeme. Sestupové pozice jsou stále bohužel blízko a chce to tedy navázat na výhru z minulého kola a potvrdit, že to nebyla jen náhoda. Snad taky Vikroria Pilsen porazí Teplice a Sparta musí ztratit na Andrově stadionu aspoň bod, takže by zase trochu na první flek ztrácela. Takže ..... uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

!! ACS !!

Reagovat
smazaný uživatel

Zopakujeme výkon z poháru a Sigmu porazíme 4:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

zase tak bych si nevěřil, budu rád za každou výhru. Ale na tom poháru jde vidět, že prostě do toho nejde skoro nikdo naplno a to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, každá výhra dobrá. Ale nebylo by od věci si na stadionu zařádit jako v Jablonci, když jsme jim dali čtyři fíky . Musím přece myslet i na sebe .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Privezte vyhru,tentokrat jet nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Polská nejvyšší soutěž prodělá od příští sezony zásadní změnu. Po základní části se Ekstraklasa rozdělí na dvě části, osm týmů bude bojovat o titul, druhých osm o záchranu.

zajímavý. To by se mi taky líbilo. Akorát nevím jak to chcou stihnout odehrát 30 kol plus dalších 14.

Reagovat
exse

Tak už aji v Polsku mají rozum, vzhledem k jejich počtu je tohle nejlepší možnost, u nás je to 12 týmů a skupiny po 6, což jsem tady psal už asi tisíckrát, ale s takovým vedením svazu se toho nedočkáme nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže fotbal není hokej ..... Podle mne by to nedělalo dobrotu. Ale počkám, jak se to ujme v Polsku. Určitě se to zkoušelo i v jiných zemích (tuším, že to bylo třeba v Chorvatsku), ale celkový přínos nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

v turecku to měli kde 4 nejlepší týmy proti sobě hráli ještě každej s každým doma a venku. Vyšlo jim to tak že v poslendím zápase hrál Fenerbahce s Galatasaraí přímý souboj o titul. Přesto se to neujalo.

Reagovat
goodbay

Pokud by se nehrálo play-off, ale pouze rozdělila tabulka (a zachovaly se všechny body), tak bych to jedině uvítal. Za 1) zvýšil by se počet zápasů a za 2) zvýšila by se atraktivita zápasů (co se týče horní poloviny tabulky).

Reagovat
smazaný uživatel

navíc by chodily vyšší návštěvy.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. A co atraktivita dolní části tabulky. Přišli by o utkání s Top týmy a jak by na to asi reagovali diváci. Všechno má samozřejmě svoje pro a proti, ale jak jsem už psal, fotbal není hokej a tento model soutěže se opravdu hodí více pro samotný lední hokej.

Reagovat
exse

O co by proboha přišli? Hráli by s něma 2 zápasy, stejně jako normálně, akorát by k tomu hráli dalších 10 zápasů s týmy, které taky hrají o udržení a pokud by se chtěli udržet, museli by je porazit. Ty zápasy by byly pro ty týmy důležitější, než zápas s Plzní nebo Spartou, takže by tam pokles návštěvy byl minimálně, jestli vůbec, u týmů jako třeba Baník nebo Slovácko, by to naopak mohlo znamenat nárůst, protože mají věrné fanoušky, kteří chodí podpořit svůj tým, ne podívat se na soupeře. Prostě tenhle koncept je neoddiskutovatelně lepší než současný.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, aby se jeden nepřejedl ... Zkrátka tomu neveřím, ostatně stačí se podívat po Evropě, kdo s tím má pozitivní zkušenost. Statistika je jasná.

Reagovat
exse

Tak zaprvé naše liga je specifická a všechno co je v Evropě se nedá přenést. Zadruhé, moc jsem to nesledoval, ale těch lig to zkusilo jen pár a neřekl bych že jednoznačně většina s tím měla negativní zkušenost. U nás pro to hrajou fakta, ligu o 16 týmech si prostě nemůžeme dovolit a pokud to budou takhle násilně držet, tak nemáme šanci se někam posunout. No a když už snížit počet týmů, tak tento koncept vychází jednoznačně nejlépe, počet zápasů zůstane skoro stejný a přidá se na atraktivitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím Tvým argumentům, ale opravdu o tom nejsem přesvědčen. Cizí ligy, které s tím už mají zkušenost to opravdu nezatracují, ale také nad tím nijak zvláště nejásají. Že by se to ale ujalo, se však nedá vůbec říci. Navíc si myslím, že ta naše GL zase tak, v kontextu ostatních lig, specifická není. A co se týče počtu účastníků naší ligy, tak to je na daleko širší diskusi a nelze jednostranně tvrdit, že je to v současnosti neúnosný stav.

Reagovat
exse

Naprostá většina z našich klubů žije na dluh, což prostě není dobře. Máme 32 profesionálních klubů, Německo, které je 8x lidnatější a má mnohonásobně lepší ekonomiku má profesionálních týmů pouze 56, tedy ani ne 2x tolik. 4x lidnatější Polsko má v první lize taky 16 týmů a to u nich nemají žádný další kolektivní sport na takové urovni, jako my máme hokej. Rakousko a Švýcarsko, zhruba stejně lidnaté země, které mají ovšem tak 3x lepší ekonomiku, mají v první lize jen 10 týmů. Prostě jen idioti v ČR si myslí, že když je něco historicky daný, že se to nemá měnit, ikdyž racionální důvody jasně ukazují že se to změnit musí. 16 týmů v první lize je prostě blbost, která nejen, že strašně snižuje kvalitu ligy, ale hlavně z ekonomického hlediska vede do záhuby. Kluby si ze vstupenek, televizních práv a reklamních předmětů vydělají tak na 10-20% svého rozpočtu, zbytek lepí sponzoři, města a prodej hráčů a stejně to u většiny nestačí a zadlužují se. Výhled do budoucna není navíc vůbec hezký, ekonomika nebude růst a peněz od sponzorů a měst bude spíše méně než více, takže kluby se budou buď více zadlužovat, nebo snižovat rozpočty a tím i kvalitu. Za takového stavu liga prostě vůbec nemůže růst a právě naopak může se jen zhoršovat, tak jak se tomu děje na Slovensku. Snížení počtu profesionálních týmů je nejen jediná možnost jak ligu posunout, ale v podstatě z dlouhodobého hlediska nevyhnutelné, pokud chceme mít fotbal na nějaké úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen tuzemské kluby žijí na dluh, stačí se porozhlédnout po Evropě. Rovněž si také myslím, že počet našich plně profesionálních klubů je zbytečně vysoký, mít např. II. ligu celou plně profesionální je nesmysl. Osobně bych se nebránil, kdyby se počet klubů v GL snížil z 16 na 14. A pak by se vidělo ....

Jak sám píšeš, výhled do budoucna není navíc vůbec hezký a já sám to také vnímám, ale toto vůbec nerezonuje odpovědným lidem v českém fotbalovém prostředí, prozatím nebyla v tomto směru ani nastolena diskuse. Takže se jen tak hned něco nezmění.

Reagovat
cechman

Kozáčik - Procházka, Mchojan (Nitrianský), Bortel - Kisel, Krejčí, Matějovský, Hušbauer, Loučka - Bakoš, Třešňák

Reagovat
smazaný uživatel

studio fotbal extra ten Ondřej lípa je ale stupidní šašek. jeden host začal mluvit o tom, že by byl problém s postupama do pohárů, ale lípa ho dnes odbyl s tím že k tomu se dostaneme mám to tu napsané. začal mlet o jiných tématech ale k pohárům už se nedostali. takže k tomu neřekli vůbec nic. Lípa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
smazaný uživatel

plevel, kterej jde zabírát místo talentům typu Trávník, Kovář, Jeliček....

stop plevelům!

Reagovat
taws

panebože...plevel jsi tu možná tak ty je sice potřeba aby mladí co nejvíc hráli, ale myslíš, že by tým plnej náctiletých kluků něco v lize uhrál? každýmu týmu jde o to aby měl konkurneceschopný kádr a ne aby uspokojil Typkovi pedofilní úchylky...

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko už nemá o co hrát. Záchranu už mají v kapse. Tak proč nedat víc šancí Trávníkovi, kterej se jim mlže vyplatit? Ale oni tahají pleveláka starýho neperspektivního

Reagovat
AjaxFans

Nevím, jestli to má cenu se stebou o tom bavit,ale jestli půjde Kordula do důchodu,tak se jeho zkušenosti na DM budou velmi hodit.Navíc Jelec hraje v Béčku a Kovář už moc šancí u nás nedostane.Ale rád bych viděl Romana Hašu alespon na střídání v utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Haša je kopyto. Kovář i Trávník jsou talenti.

Reagovat
taws

tak ale stejně hrají každej jiný post, ne? tak chtějí posílít kádr, kdyby věděli, že mají dostatečně kvalitní juniory, tak netahají další posily...od toho tam mají trenéry, aby věděli jestli už na to Travník má nastupovat v základu, nebo ještě je lepší ho nechat v juniorce

Reagovat
smazaný uživatel

nevíc co ten makedonec hraje. neznám toho nounejma.

Reagovat
smazaný uživatel

měls pravdu, tu je to samej slávista. Jsem sem do videí poslal upoutávku k derby a nechtěj mi to zveřejnit asi neunášej sparťanský góly

Reagovat
smazaný uživatel

pošli link na to video s tím talentem co byl na youtube jak tam hrál proti těm amaterům měl růžový kopačky dal hodně golů v tom zápase a ted je v jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to je teprve 2002. To má smysl sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis ho zapamatoval jo? Já ho sem házel jen abych ukázal, že je totální hovadina říkat o mladých hráčích, jak jsou hvězdy a že jsou nejvýraznější talenti za x let, když hrajou proti kdejakým amatérům...

Reagovat
smazaný uživatel

však nemůžeš vědět co z něj vyroste. ty děláš jako kdyby odpadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, stejně tak můžou odpadnout ti tvoji Rysové, Černí a pod. kteří teď válcují dorosty...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je těžký. přechod z dorostů do ligy. Vem si žě třeba taková slavia si radši přivede průměrnýho 28 letýho slováka než aby nasadila Hrubýho. A stejně to dělají i jiný kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

*Jeleček

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No co Čaroděj ale neznáte někdo tu písničku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
salami
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale nečekal jsem, že tam na mě vykoukne Venca Koloušek s přezdívkou Pitbull

Reagovat
db18

Reagovat
Pospovič

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli jsem nekdy videl horsi promo video

Reagovat
salami

jestli by spíš neměl vyčarovat nějaký fotbalisty

Reagovat
Losinho

To je hrozný Ale nejvíc mě zaráží, že obecně to lidi chválej.

Reagovat
Rarášek

Takhle si slávie získává všechny svoje fanoušky

Reagovat
frankiefcb

Mně se to líbí, zajímavá myšlenka.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/ymI7tFusazc Co je na tom závadnýho, že mi to nechcete schválit do videí?

Reagovat
smazaný uživatel

Super video..

Reagovat
db18

redakce je skoro plná slávistů

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi nemám očekávat objektivitu co

Reagovat
smazaný uživatel

to je bohužel smutná realita.

Reagovat
Rarášek

Parádní

Reagovat
smazaný uživatel

výborné. Perfektní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek

Reagovat
Coutinho10

tak skvely no ....bylo asi 5 min do 18:00 (uzaverka fantasy), tak sem se rychle prihlasil na seznam, kliknul na fantasy a stihnul sem to krasne do 17:59 a kdyz sem se pak chtel odhlasit z fantasy, tak sem zjistil, ze sem nebyl na fantasy prihlasenej

takže se skorem 208 bodů za 5 jarních kol na fantasy už kašlu, aspon ušetřim čas

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jsem se na tom poprve přihlásil. tak jsem zvědavej jaký to bude

Reagovat
Coutinho10

je to celkem chytlavý, uvidis sam

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem měl jen 208. je to ostuda.

Reagovat
Coutinho10

jj aspon z toho pohledu me to nemusi mrzet

Reagovat
F.Torres

no jo, co taky od laika čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek to s tou omluvou fanouskum Dynama mysli fakt vazne,po spalenych sancich v minulym zapase,to dneska vysperkoval cervenou ve 38.minute

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych Plzeňská penalta

Reagovat
smazaný uživatel

kde to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Studio fotbal extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček válí

Reagovat
smazaný uživatel

V Budejovicich to dneska asi nebude ani trochu

Reagovat
smazaný uživatel

*nuda...

Reagovat
db18

16.09.2011 Gambrinus liga 7. kolo Slavia Praha - Dukla Praha 0:0

19.03.2012 Gambrinus liga 21. kolo Dukla Praha - Slavia Praha 0:0

23.09.2012 Gambrinus liga 8. kolo Dukla Praha - Slavia Praha 0:0

Nejlepší vyhlídky na atraktivní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

třikrát a dost, ted to bude za 3 body pro domácí

Reagovat
db18

a 5.4.2013 22. kolo Slavia - Dukla převapivě 0:0

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dvajkrát předtím totéž ....

Reagovat
rufus

Takže to opravdu skončilo překvapivým výsledkem.

Reagovat
db18

z malého derby se stává zbytečný zápas

Reagovat
goodbay

slavia celkově hraje nudné zápasy, v jejich zápasech padá málo golů.

Reagovat
salami

kdybys viděl naši mezihru, pochopil bys proč se soustředíme na obranu, ke konci podzimu jsme si začali přehnaně věřit a pokusili se zaměřit na ofenzivu a skončilo to 3 prohrama s 3 týmama který patřej k nejslabším v lize a nás to namočilo do boje o sestup, naštěstí pochopili, že sestup je reálnej a soustředěj se na sbírání bodů, což oceňuju, nadruhou stranu ta soupiska na papíře nevypadá zase tak tragicky, aby předváděli takovej hnusofotbal

Reagovat
Coutinho10

na podzim přesnej výsledek za barák = tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice - Příbram 0:1. Budějovice - Příbram 0:1 poprvé, Budějovice - Příbram 0:1 podruhé, Budějovice - Příbram 0:1 prodáno pánu v neprůstřelné vestě!

Reagovat
smazaný uživatel

jen at budějovice sestoupí. to mají za to, že nedávají šanci mladým talentům.

Reagovat
F.Torres

Achjo, co je s Gecovem? Proč tam není Mičola/Skácel?

Reagovat
smazaný uživatel

omg já mám Skácela ve fantasy a ten blb rada ho tam nedá.

Reagovat
F.Torres

já to dal na jistotu na Kisela

Reagovat
discarda

To ses ale idiot ty , na jare hral 20minut.

Reagovat
smazaný uživatel

a v proti spartě jako na potvoru bude v základu. Jak já toho radu nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplic je škoda když nasazují Luftnera. Hradce je škoda když nasazují Holeša. Brno tam má zase Brabca s Lutonským. Ostrava zase Fantiša. Příbram Jugasa.Jihlava MAsopusta. Takže mi to vychází že ideální by byl sestup Slovácka a Budějovic.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Dukly.

Reagovat
stas87

zajtra bude dazd a niekde aj padat snieh

Reagovat
salami

asi neni nějakej stream na Slavia-Dukla? (krom toho placenýho na sazkabetu)

Reagovat
cristiano.K.

taky bych potřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

SanchoPancha pome do excese a ja tvrdim, že Sparta klekne a zanedlouho ji naš jediny velkoklub ukaže prdel!!??!! FCB

Reagovat
smazaný uživatel

až zač n e bINI K TAK k SE Ž pOJJO pOJEBETE jU PJAŽACI!

Reagovat
smazaný uživatel

Ju hajinkatt!! I po padesátce začina byt život pěkny a musim uspokojit svoji milovanou! Jako Ozzy!!

Reagovat
stas87

pozdrav gumennu ancu a nesmies ju sklamat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi p**a taky nevzpominam tvy samce u vykřiku sojky! A tvůj gumovy kaola, který ti projiždi zrak. Ostraravsky? Polib mi pr**l! Hned, nebo dýýýýýll?????

Reagovat
stas87

nikdyyyyyyyyyy si nejako veris,nepoznas ma tak ticho tam v tej sope a nestvaraj tam humusy,jasny????

Reagovat
smazaný uživatel

chlape ty nemůžeš být normální. Ale na druhou stranu FCB,FCB.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jeb*u jdu na Arch Enemi? Pust si DOORO, Warlock bylo to super.

Reagovat
Le Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Na beku Stožický ? To bych raději zkusil Velnera nebo Stronatiho.

Reagovat
smazaný uživatel

F kolik se hraje? F 5 nebo F 4 ?

Reagovat
Puskas

f pjet

Reagovat
smazaný uživatel

Djík. Yedu !

Reagovat
Puskas

ja teš

Reagovat
smazaný uživatel

Stožický na beku není špatná varianta.

Reagovat
Puskas

je, nic moc tam nehraje, on je halv

Reagovat
smazaný uživatel

halv asi těžko když neumí obejít soupeře.

Reagovat
Puskas

Aha

Reagovat
Manik...

Hmm dneska to bude mít Sparta moc těžké . Sice v poháru jsme Olomouci ukázali, že ji můžeme přejet, ale ... Bojím se, aby se na nás líp nepřipravili. Dost blbé, že jsme dostali v poháru zrovna je. Je to rozhodující zápas o titulu. Beru každé vítězství, každý ušmudlaný gól, co bude platit. Jestli chceme titul, musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo 3 body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes Spartu klepnem, posledni vyhra doma je ze sezony 96(97 esi se nepletu. Nachystani určitě naši hráči budou, ukazalo se, že branky dat Spartě umime, smulu jsem si vybrali snad ve stredu. Takhle to vypadat nesmi, snad se poučili. Sestavu bych moc neměnil oproti utkani v Liberci nebo předešlych jarnich kolech.

O pul druhe přijedou kluci z Prahy, Marty, rufus, Superfrankie a spol, tak nějake to pivko dame, hlavně to ve zdravi přežit.

forza modromodra modrost !

Reagovat
rufus

Dobré to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neočekávám nic než prohru. Na olomoucký sport se lepí poslední dobou neuvěřitelná smůla, viz včerejší hokej, takže to nevidím zrovna optimisticky. Důležitější budou jiné zápasy, Sparta pro nás není soupeř, ti jsou teď bohužel na trochu jiné úrovni.

Reagovat
sosna

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruský fotbalový svaz zavedl daň pro kluby, které angažují zahraniční trenéry. Prvoligový tým musí od 1. června za kouče, jenž není ruským občanem, zaplatit poplatek pět milionů rublů (3,15 milionu korun).

Reagovat
centos

Rusko je totalitní země.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

.... toaletní.

Reagovat
Miguel19

Hodně důležité kolo. Dle mého, pokud dnes Sparta zvítězí, titul bere ona.

Reagovat
smazaný uživatel

táhni !!!!

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeže ....

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se Pulpit mohl pochlapit a dát tam místo Hableho Lukeše

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš je naše legenda ale na druhou stranu, když se teď daří jak Hablemu (nečekal sem, že to někdy napíšu po jeho posledním působení v FCB), tak Dropičovi, proč to tak nenechat ? Možná bych dal Lukyho za hrot, pokud by se hrálo rozestavění 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Hable je furt stejný tragéd Těží z toho, že Droppa má úžasnou formu a udělá všechno za něj. Lukeš by přinesl do zálohy kreativitu a nápady bo takhle to taháme jenom po levé straně díky Kukecovi. na 1 útočníka nevím, Bary k sobě někoho potřebuje- Staško zahrál dobře dal bych mu šanci znova

Reagovat
smazaný uživatel

staško byl neviditelnej. Potřebujete Svěrkoša.

Reagovat
Puskas

Staško hrál dobře, byl to jeho první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt má o sto procent lepší formu než před 4 lety Jako Lukeše sem si na jeho místo přál v zimní přestávce. Ale Pulpit zdá se mu nějak nevěří. Nebo spíš ho odpískal. Jj, Staška bych klidně nasazoval dál, nezahrál tak strašně v Olomouci. Každopádně sem zvědav, koho dá Pulpit na post beka pač ten Stožický na tomto postu je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Doprava bych dal Frydrycha a na střed mladého Baránka, v přípraváku proti Žilině hrál výborně, Pulpit ho chválil.

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš, proč nezkouší Stronatiho, který v zimě odehrál drtivou většinu přípravných zápasů ? Každopádně mladého Baranka by to chtělo postupně prosazovat do Áčka. Beny tu nebude věčně a Kaprálik má nevyrovnané výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to ve svém věku nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Stožický opravdu obránce a před ním Vladan, tak si myslím, že si v průběhu hry budou často měnit pozice jako kdysi Látal s Pospěchem. sice nevím čím si tím proti Liberci pomůžem ale snad Pulpit ví co dělá

nebo mě ještě napadlo , že by chtěl Pulpit hrát 3-5-2 se zálohou: Vladan,Droppa,Kukec,Hable,Stožický- ale to není moc pravděpodobné...

Reagovat
smazaný uživatel

Vladana nebo Davora bych spíš nechal na lávce jako případného žolíka a ne je vypotřebovat najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys nekecal a taky někdy přijel se kuknout na Bazaly ! Ty "pražáku".

Reagovat
smazaný uživatel

Když půjdeš místo mě do práce, tak proč ne. A propo, když už tu pičuješ, na kolika výjezdech jsi byl třeba za poslední 3 roky ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim. Ale bavím se teď o Bazalech a ne o away.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to už jsem ti odpověděl. Ale tys mi neodpověděl na můj dotaz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou - NEVIM. Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale hodně špatný. Každopádně až tu budeš vytahovat, proč nechodím na domácí zápasy, tak si uvědom, že si to vynahrazuji na výjezdech

Reagovat
smazaný uživatel

To byl takový "vpich" do tebe ty urážlivko. Jdi rači robit.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak, jak mám na tebe asi reagovat ? Vandráka ze mne neuděláš

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. Osobně bych taky raději jezdil na výjezdy,ale bohužel..... Výjezd sem vždy upřednostňoval ! Doma byla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska přesvědčí Matějovský, že patří do repre.. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 Ordoš, Schulmeister - Švejdík

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že nevěříš ..Spíš čekám ztrátu bodů s horším soupeřem, který bude betonovat a dá nákýho náhoďáka..

Reagovat
smazaný uživatel

dojde k podcenění.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

200. výhra FCB !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banik musi zustat v lize, ať se děje, co se děje. Nicmeně myslim si, že starosti ze zachranou na moc dlouho nebudou. Ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám z těhle zápasů hned po sobě dobrej pocit.. Sice jsme v poháru v Olomouci celkem jasně vyhráli, ale jestli dneska ty body ztratíme, bude to daleko horší než nějakej pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Na přechodu pro chodce, Banik drti duchodce Liberec?. V noci se bude na uzemi naši republiky tvořit tma. Zkouška mikrofonu! Pome prišti tyden na Hastr? Nebo Kanagom?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Banik - Libe 1:1 hlavne nemit za pr*eli žadnou pražskou buznu a pak je spokojenost oboustranna!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme ukopat svoje povinny 4 body. 3 na hřišti a jeden na vlakači. Banik pi*o!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Holomočaci těšte se dneska budete pražsky buzny rozhánět svičkama!! Lituji vas, jinak to je v ř**i

Reagovat
j_mrazik

Ta jsem viděl tu svojí Slávii a ještě teď mě bolí oči.

Reagovat
Losinho

Byla to tragédie A zima jak v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

sestava Sigmy Zlámal – Koutný, Dreksa, Šindelář, Vepřek – Hořava, Pospíšil – Schulmeister, Ordoš, Navrátil – Doležal. Na střídání jsou připraveni Plšek, Škerle, Varadi, Houska, Petr, Janotka a Blaha

Reagovat
Alan_Shearer

Ta obrana je proste slaba. Sparta opet vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, že s tím něco přes zimu neudělali, naopak odešel Rossi. Zálohu maj přitom skvělou... snad udrží aspoň to 3. místo

Reagovat
Alan_Shearer

Jako zaloha je skvela, hlavne diky Pospisilovi, ale proste co se tyce obrany, tak jedinej kdo tam za neco stoji je Skerle, kterej je po zraneni, takze to pro Olomouc moc ruzove nevidim. Kazdopane taky jim preju treti misto, verim, ze by na pohary mohli posilit.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli mít Kováča. Po sezoně by mohli zkusit Rozehnala.

Reagovat
Alan_Shearer

S tim Kovacem nechapu, proc ho neoslovili. Nastesti je u nas, takze mame o obranu postarano. Jinak s Rozehnalem souhlasim.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kováč bydlí v Praze,proto se rozhodoval mezi kluby, kam by mohl dojíždět.

Reagovat
Alan_Shearer

Dneska neprohra Slovanu. Venku se nedari, ale individuality ma Slovan kvalitnejsi a to zejmena v obrane. TIpuju 1:1 nebo 1:2 a prosadi se urcite Bary a Delarge.

Reagovat
smazaný uživatel

delarge vytlačil frýdka ze základu. typickej příklad toho jak zahraniční hráči ničí české mladé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tragéd musel jít 3x sám na bránu aby dal vůbec gol.

Reagovat
Alan_Shearer

Treba Delarge nastoupi na hrotu, ale zatim bych moc neplasil. Je hodne naladovej a problemovej, takze je mozny, ze Frydek zase bude brzy v zakladu. Jinak mas pravdu, ze musi jit trikrat na branu, aby dal gol, ale aspon ho nakonec da, coz se o ostatnich rict neda

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Banik - Libe 1:1 sice bych si přal 3:1 , ale Daša to přes fraitra nepusti.

Reagovat
smazaný uživatel

té jste ukradení.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Coje Dáše do Baníku?

Reagovat
centos

Spíš do Liberce

Reagovat
db18

Asi čecháčská výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Pražská

Reagovat
db18

Reichenberg byl v Sudetech

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má evidentně mindrák z Prahy, tak aby měl radost

Reagovat
Alan_Shearer

Tomuhle moc nerozumim ..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Ten Pavlenka bude dostávat šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jo.

Reagovat
db18

A Bárta je u vás na hostování s opcí, nebo bez?

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, mám za to, že spíš bez opce ale doufám, že to po sezoně nějak pořeší pač máme po delší době dobrého brankáře.

Reagovat
db18

No, zase by byla škoda, kdyby vám utekl ten Pavlenka, když ho povolávají i do mládežnický repre, tak by neměl propadnout v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Však doufám, že si toho všimli i naši trenéři. Dost už bylo amatérismu z naší strany v minulosti, kdy nám utekli hráči (Vaclík měl jít k nám ale vedení FCB bylo liknavé, pak Musiol a další)

Reagovat
smazaný uživatel

100žický náhradník Kraut též

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Budějovice - Příbram. tak kapříci připlavali.... ...rozhodčí ty si hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jardovi ti nikdo nepujde!!!!!

Reagovat
db18

...ani tabulku už číst neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak fanoušci Sigmy taky mají "pestrý" repertoár chorálů. To je buď "Pražské kurvy" nebo "Sparta, buzerantů parta".

Reagovat
db18

vandráctvo vylézá na Spartu asi všude

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, až bude náš vzájemný duel, tak to nebude tak buranský jako je slyšet teď.

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsou vandráci, je tam ta stabilně slabá návštěva cca 5000 diváků jak tu prospéro donekonečna opakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten "kotel" je na výborném místě

Reagovat
db18

kotel je za brankou Zlámala?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají ho na podélně straně. Jako je sektor hostí.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěva v Olmíku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemusí dopadnout dobře. Sparta sice hraje jak z partesu a pálí šanci za šancí, ale aby neurazila fotbalová božstva.

Reagovat
LAM

Jestli sparta nevyhraje titul tak to bude pro českej fotbal určitě minus.Jasně nejlepší fotbal od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si zrovna vzpoměl na hluboké rozbory zdejších odborníků, jakýže škaredý fotbal Sparta hraje. A ona přejela herně jak božskou Plzeň, tak zatím i Olmik.

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta je momentalne proste nejlepsi no. Takhle drtit Olomouc ve dvou zapasech by zadnej tym nedokazal.

Reagovat
centos

Typku?

Reagovat
Miguel19

Hraje takhle druhý zápas v sezoně tvl

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta hraje fakt dobre ... tyc, brevno + dalsich nekolik sanci ! Je videt, ze obrana Olomouce je na urovni Ceskych Budejovic. Olomouc si koleduje o debakl, ikdyz tenhle tlak nemuze byt vecnej...

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Uff, už 4 tutovky, hrajem skvěle, sigma kůlo, snad to tam spadne co nejdřív. A náš kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Trefí ho do ramene a drží se za ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Daša muže na vše je**t!!!! Jenomže ccaprliga se fouka dle kilometrovniku od PRAHY! To už každe retardovane ditě vi! Sevas!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bys zalézt už do knajpy nebo už nikde nesnesou tvé dementní kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso Láďa je bůh..

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool

Nádherně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle postavení těla a nohy bych řekl, že centroval ...

... ale na to se historie ptát nebude.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Miguel19

Taky bych řekl, jasný centr. Ale je z toho nádherný gól.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Taková haluz a nádherný gól zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK

Reagovat
Ligter

Krásně Krejčí! Ale řekl bych, že to byl centr.

Reagovat
REPLIKATOR

Haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám. Kdyby měla Olomouc jen o fous míň štěstí, mohlo to být 0:3 a bylo by po zápase.

Reagovat
Miguel19

Jinak Sparta je dneska hrozný válec. Aktuálně jí řadím na největšího favorita. Ta hra se rapidně zlepšila, jsou psychicky nahoře, vyhráli nejdůležitější zápas jara.

Reagovat
REPLIKATOR

Olomoucká obrana nechala Krejčího úplně volnýho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tomáš Rosický začal zápas na půdě West Bromwiche v základní sestavě Arsenalu a ve 20. minutě otevřel skóre.

Tak snad za rok vedle Matějovskýho, to by byl válec

Reagovat
Josifek

Dva takovýhle hráči na place by si spíš zavázeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byly docela prasárničky.

Reagovat
REPLIKATOR

Olomoučáci ten zápas vůbec nezvládají

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Tak byl to centr, to je jasný, zaplavalo to tam nějak, ale zasloužený vedení

Reagovat
r.mrazik

Ty olomoucky fans jsou stejne nehorazny krupani

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Se zmůžou jen na nadávky a urážky, nevím, neslyšel jsem od nich nějaký chorály nebo něco takovýho

Reagovat
r.mrazik

Tak nejak...tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

druhý Brno

Reagovat
REPLIKATOR

Radši přepnu zase na Arsenal...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec zatím výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc by jeste potrebovala tak 2 roky s timhle kadrem a pak by ten titul dali, zatim je ta nezkusenost jeste moc znat. Skoda, ale remizu by jeste dat mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana by musela posílit

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

"Liberec právě vstřelil branku!

Po chybě Zawady se ve vápně uvolnil David Pavelka a poslal míč pod sebe, kde se po několika odrazech dostal ke střele DZON DELARGE a s nutnou dávkou štěstí poslal svůj tým do vedení."

V Olomouci Starý, teď Zawada. Jo, našim krajním obráncům se daří

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Rosa druhý gól

Reagovat
One-Real

Proč takhle nemůžou hrát furt?

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Izák Saki

Reagovat
Alan_Shearer

Delarge

Reagovat
Alan_Shearer

A sakra asi jsme zranili Barose

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 je málo

Reagovat
smazaný uživatel

13

Milan Baroš s bolestivou grimasou ukazuje na lavičku domácích a prosí o vystřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

To už není normální, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se modlím, aby to nebylo něco ve stylu zranění Svěrkyho či Jankula

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo zranění obou náhodou, taky po pár minutách na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo a oba (tři) na domácím trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

nezaviněné, nebo si nějakej nýmand řekl, že to Barymu ukáže?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nepíšou, že by tam byl souboj s některým protihráčem. Ještě se to snažil rozhejbat, odehrál pár minut ale nešlo to.

Reagovat
centos

Ta zima mu asi neprospívá. By mě zajímalo, kdy ten prosinec skončí.

Reagovat
db18

Až si vezme Baryho

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd Kraut za Baroše to je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

gola sem nevidel, Sancha je zatklej..

Reagovat
centos

Heh. A ty jsi tam?

Reagovat
db18

trhal sedačky?

Reagovat
smazaný uživatel

byl malinko opily.. zasah budem resit :)

Reagovat
twerp

Že ste hrali ve vlaku freemana?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

Reagovat
rufus

A hádej, kdo vyhrál..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Pustte fanouska

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, ze on sam nedela bordel.

Reagovat
Rarášek

A jéje

Reagovat
r.mrazik

Rozhodci Drabek

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam nebylo něco jinýho, tak to byla typická pentle-zařezávačka. Drábek si tu ligu dává s prstem v nose. Dášino trumfové eso.

Reagovat
r.mrazik

Je to kouzelnik

Reagovat
smazaný uživatel

byli sme v drabkove hospode.. nebo tak nrjak

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta opět ukazuje, že je úplně někde jinde jak zbytek českýho ligovýho fotbalu Jsem rád, že už i kreténi (plzenští ubožáci) se musí sklonit před spartanskou šlechtou a zalízt hluboko do kanálů...

Reagovat
db18

Reagovat
cubinho

Plzeň je samozřejmě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný A Sparta je zase lepší jak Bayern Mnichov, i to není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ne Time

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeee roztomily, Spartanci vyhrajou par zapasu v rade a uz vylejzaji z kanalů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeee, někomu je v kanále asi zima Tak si kup něco na zahřatí a nevopruzuj debile

Reagovat
r.mrazik

Ze to rika plzen s jednim titulem

Reagovat
db18

Reagovat
twerp

Ty si tady poprvé?

Reagovat
Josifek

GoooollaassooooO!!!!!

Reagovat
cubinho

Kadlec je vážně skvělý... Už by mohl z té Sparty odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragedie ta Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se na to kouká.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KADLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC

Reagovat
One-Real

Konecne

Reagovat
Josifek

Lavička je stejně pán.

Reagovat
One-Real

Teda odkud vytahli toho asistenta, skvelej knirek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Venca Kadlec je pro mě spolu s Romanem Bednářem, nejnedoceněnější hráč evropskýho fotbalu Neskutečně dobří hráči, kdyby měl Lavička trochu mozek tak by v životě nemohli přivést Lafatu za 20 mega, když zadarmo mají hráče jako je Roman.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je popravdě to co Spartě chybělo. Možná nejlepší transfer roku.

Bednář je tam pro příští sezonu. - s největší pravděpodobností odejde Kweuke.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu souhlasit. Lafata je vesnickej kanonýr, těch pár golů co dal on, by dal Roman taky....

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek Sigmy musím uznat, že Sparta je jasně lepší a je hlavně herně úplně někde jinde. Takže Sigma se musí soustředit na boj s Jabloncem o třetí místo. Ale hra ale mi přestává líbit, doufám že nepřišla nějaká krize

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se tak nádherně kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

MUAHAHAHA

Reagovat
Alan_Shearer

Olalaaaaaa To rikam porad, ze obrany Olmiku stoji za vyliz prdel. Slovan jeste pujde na treti misto, po tomhle kole uz bude ztrata jen 7 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v současnosti je Slovan určitě třetí nejkvalitnější český tým a to ještě Plzen dost přecenuju, jak šel ted Horváth dolů, tak je Plzen k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

aha . Horváth šel strašně dolů . Ach jo..

Reagovat
Alan_Shearer

Slovan se jeste musi sehrat, ale konecne jsme nasli kanonyra a pod vedenim Kovace i ta obrana slape. Chce to jeste, aby Fleisman neco zacal hrat (mel by si vzit priklad z Kusnira). Jinak mas pravdu, Jablonec je ted polovicni bez Lafaty a jak zahrjaeme s Bolkou jeste uvidime. Kazdopane Plzen se mi taky nelibi, ale kadr maji o dost kvalitnejsi, ikdyz na titul to stacit nebude.

Reagovat
Alan_Shearer

Olalaaaaaa To rikam porad, ze obrany Olmiku stoji za vyliz prdel. Slovan jeste pujde na treti misto, po tomhle kole uz bude ztrata jen 7 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Venca Kdyby byl negr, tak by už táhnul nějakej evropskej velkoklub k titulu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vtip možná dobrý ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, tohle není vtip Negři jsou nejen ve fotbale, hrozně protěžovaní...

Reagovat
centos

Protežovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Ti, co umí hrát fotbal lépe než bílí .....

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je slabá jak čaj .

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem nečekal. i když mám hned trojku Sparťanů v té vaší fantě. Tak 3:0 v 60té . Ono to taky může být 5ka nakonec .

Reagovat
db18

A tohle je tým, který bojoval o titul

Reagovat
One-Real

Na vyhru Sparty kurz 2,3 ( , ale ze to pujde az takhle?

Reagovat
r.mrazik

Dobrej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy porazila Olonouc doma Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Maj tradiční vesnické komplexy, takže tipuju že už to je pěkně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

31.5.1998 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

A to jim to tehdy ještě Sparta pustila, protože už měla titul dávno jistej a Olomouc bojovala o poháry s Ostravou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Sparta zaslouženě, ale takové by se podle mě uznáat neměly

Reagovat
patas92

*góly

Reagovat
twerp

Proč ne?

Reagovat
patas92

kdyby Kadlec nebyl v 10 metrovém ofsajdu, tak by gol pravděpodobně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal by ho Lafi, takže to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Řiká ti něco mrtvý offside?

Reagovat
twerp

Ale Kadlec byl v pasivním ofsajdu, nezapojil se do hry, takže to bylo v pořádku.

Reagovat
patas92

jasně, neříkám, že byl neregulérní...jen se mi to pravidlo prostě moc nelíbí a kdyby bylo po měm, tak by se to neuznávalo

Reagovat
smazaný uživatel

to bezpochyby

Reagovat
didosh

Sigma dostává dobrý klepec,jak na hřišti tak v hledišti.....

Reagovat
centos

Olomoučtí fans si dnes všímají víc Sparty než svého týmu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si,ze by to tam nekdy bylo jinak..

Reagovat
centos

Na nás tam vlastně taky něco řvali. Trapáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový vulgární ti hanácí, hned bych jim zavřel stadion dobytkům

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to vyrovnané, aspoň na remízu určitě máme. Zawada je cyp, kdyby místo něj hrál opravdu Stožický tak neprohráváme...

Reagovat
exse

Ale joo, pokud bude hrát Sparta takovej fotbal, tak jim to aji přeju. Po příchodu Váchy a Lafaty mají kromě obrany, co post to top ligový hráč, a taky to tak vypadá. Sigmě vcelku fandím a nepřeju jim nic špatnýho, ale přeju to Pivarníkovi, má tým se kterým by mohl hrát parádní fotbal pro diváky, sice by tak asi nehrál o titul, ale to už nehraje ani teď, a tak jen mrhá kvalitním týmem a co hůř, hlavně kvalitními hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to i nejak vypada, dali se na dobrou cestu.

Kazdopadne Olomouc proti silnym neumi, s nama dostali 4:0, se Spartou 0:3, prohrali s Jabloncem.

Reagovat
exse

Jak chce být za každou cenu lepší než Sparta Vy jste je porazili taky ''jen'' 3:0. Ale je to pravda, je to daný prostě tím styl Pivarníka, ten platí na slabé týmy, které Sigma jakš takš dokáže porážet, ale pokud má někdo kvalitnější kádr a kvalitnějšího trenéra, tak pro ně není problém hru Sigmy eliminovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci byt nejlepsi, ne lepsi nez Sparta. A to nastesti zatim jsme, takze pohoda. Kazdopadne s tebou nesouhlasim. At by to trenoval kdokoliv, tak s tou obranou by nic nesvedl..

Reagovat
Manik...

Sparta

To jsem teda nečekal, krása ... Ještě další góly, ať dáme, kvůli skóre

Reagovat
twerp

Vácha

Reagovat
Manik...

Kdo je teď kápo Sparty, když není Matějovský?

Reagovat
smazaný uživatel

Švejdík myslim..

Reagovat
Manik...

to snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to jedno ne? Jak řekl Komňacký, funkce kapitána se příliš démonizuje, stejně je to jen o tom, že vás ten hráč pak jde votravovat, jestli by nešel přesunout trénink

Reagovat
Manik...

ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

"Milan Baroš si poranil lýtkový sval a musel v 18. minutě odstoupit ze hřiště.."

Tak snad to nebude tak zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem docela odhadl.

Reagovat
Alan_Shearer

Strely celkem: 13 - 14, strely na branku: 3 - 8

"Dohromady secteno, Sparta vyhrala na strely 22:16"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cože to tam někdo zahlásil ?

Reagovat
Alan_Shearer

Mira Bosak

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pojďme nakopávat vysoké míče, my tam totiž máme vysoké hráče ve stylu Jenda Koller

Reagovat
exse

To je jako kdyby přišel Křetínský s taškou za Horváthem a domluvil se, že jim Plzeň nechá titul. Prostě to nedává žádnej smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dává, Starka si to chtěl pořešit na všechny strany. Rozhodčí mu to vzal, hráči ČB ne.

Reagovat
exse

Podplácet přímého konkurenta, kterej je navíc ještě v tabulce pod váma nedává absolutně žádnej smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha proč to nedává smysl?

Reagovat
exse

Protože bylo dost pravděpodobné, že to Budějky nepříjmou a naopak je nahlásí a dost možná se tím zbaví konkurenta v boji o udržení. Prostě kvůli 3 bodům riskovat korupční aféru a dlouhodobé poškození klubu, to v situaci, ve které Příbram byla, nedává absolutně smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho sleduješ GL a jak dlouho znáš angažování mafiána Starky v Příbrami ? A hlavně by to nebylo poprvé, jen si vzpomeň na minulou sezonu, kdy to Příbram třeba pustila Bohemce. Takže nic překvapujícího.

Reagovat
exse

GL sleduju x let, samozřejmě vím co je Starka zač a nedivil bych se, kdyby Drábek jel v létě na luxusní dovolenou, ale prostě podlácet soupeře v takovém zápase mi prostě nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dává to. Jak už jsi sám psal, je to přímý konkurent o sestup a Starka to chtěl mít pořešený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale ono to není jen o Starkovi. Pamatuju rok, kdy se v lize udál zákulisní trejd zápasů mezi 4ma týmama. Když se na diskusích začalo objevovat, že se ty 4 týmy domluvily na výsledcích, tak se lidi smáli. Ale ono to tak dopadlo a ty výsledky se fkat udály v posloupnosti, jak bylo předpovězeno. Tenkrát v tom jelo určitě Brno, pak tuším Příbram, Zlín a ještě čtvrtej tým. Snad Slovácko. Bylo to někdy kolem roku 2005

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo si pamatuju tu (skoro už legendární) výměnu Slávie s Baníkem "liga za pohár".

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš platilo tehdy, jak bylo pražské derby asi 3 krát za měsíc. Sparta vyhrála v lize a Slavii to nechali v poháru, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to někdo, kdo s něma ještě nedávno byl v klubu a komu teda mohli věřit, tak by to zas taková blbost nebyla. Ale tím nechci tvrdit, že to tak bylo. To nemůže vědět nikdo.

Každopádně je dobře, že se to konečně dostává ven.

Jestli by to tak bylo, tak byl v těžký situaci Poborák. Kdyby to řekl před zápasem, tak by to mohlo být interpretováno jako snaha rozhodit soupeře před důležitým mačem. Když to řekl po něm, tak ho spoustu lidí označí za plačku.

Reagovat
exse

Vím že ve fotbale je hodně tupých lidí, o takovýho Řezníčka bych věřil že mu koupili 2 piva a on se za to nechal vykartovat, ale že by tým bojující u udržení podplácel druhej tým, kterej se chce udržet uplně stejně jako oni, to nedává absolutně žádnej smysl. Nejen, že by bylo jasný že je Budějovice odmítnou, ale hlavně tím můžou daleko více ztratit než získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně pravdu máš, ale na druhou stranu - pokud přes zimu opravdu přetáhli konkurentovi manažera, který se s hráčema zná, tak proč to nezkusit. Příležitost dělá zloděje, a tohle byla velká příležitost.

A když se podíváš, jak se u nás řeší korupce, čili je víc popotahovaný ten, kdo korupci nahlásí, než ten, kdo se korupčně chová ...

Reagovat
exse

Sigmě bylo za podobnej pokus, kterej ale nikdy nebyl u soudu prokázanej, odečteno 9 bodů, to by bylo pro Příbram naprosto smrtící. Samozřejmě ve fotbale je všechno možný, takže neříkám že se to nemohlo stát, jenom prostě z mého pohledu to vypadá jako něco úplně nelogickýho.

Reagovat
smazaný uživatel

u tý Sigmy to bylo všechno hrozně zvláštní. Tam mi od začátku přišlo, že se hledají důkazy a důvody, proč Olmik potrestat (jestli v tom jel Golda nebo to prase Kubíček, to nevím). Kdežto třeba v kauze Svobody mi přijde, že je snaha držet ho čistýho co nejdýl. Snad proto, aby ta bublina Plzně nesplaskla a nepošpinilo to celej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli kontaktovat všechny hráče, stačilo jim třeba dva až tři, kterým by se dalo důvěřovat (končí jim smlouva, jsou tam na hostování, prostě jim je osud ČB u řiti), dneska na prachy slyší hodně lidí. Navíc ten rozhodčí byl jasnej, za co dal domacím tu červenou a už vůbec vymyslel tu penaltu pro Příbram se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Protože je ten manažer zná, tak musel vědět, za kým jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je v klubech dnes v ČR většina hráčů, kteří opravdový klubismus a s ní spojenou loajalitu (či věrnost) nenosí, takže to je nasnadě ....

Reagovat
exse

Českej fotbal je jako GoT, nestačí jen někoho podlatit, ale musíš mu dát více, než všichni ostatní, aby ti byl loajální. Akorát se ještě nevím kdo z dvojice Paclík - Křetínský je Cersie a kdo Ned Stark

Reagovat
exse

Oops, to mělo být pod Poboráka

Reagovat
OVi.77

OT: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cQVpFn-2ZLk Bičíkův fail při druhém gólu Gala každopádně celé to stojí za shlédnutí

Reagovat
OVi.77

6:19 čas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Beneš nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice sponzorujou Kabati?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře oni

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci pojdme..bod beru,přáním jsou 3...

Reagovat
Dzanka

na jaké stránce se dají sledovat live zápasy gambrinus ligy pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady, vcelku obstojná kvalita..

http://1url.cz/dizR

Reagovat
Corosian

Reagovat
smazaný uživatel

Derby už je teď skoro vyprodaný. Dneska jsem byl kupovat lístky a zbejvalo jich tam už jen pár desítek.

Reagovat
rufus

Je to derby, vždy bývá plno. I když se možná pár lístků z nevyzvednutých rezervací vrátí ještě zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v poslední době vyprodáno ani u nás nebylo. Ale teď je forma, musíme sešívky zas poslat do pražských kanálů

Reagovat
db18

To by taky byla ostuda, kdyby Sparta vyprodala zápas s Plzní, ale derby ne.

Reagovat
centos

Minule bylo volných míst docela dost. Ale to bylo v Edenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrajem-li i dnes, lize dáme pápá navždy... vyhrajem-li a později se i udržíme bude tu větší šance na získání sponzora, ale i tak můžem dopadnout jako Drnovice... hold žádné - pro - zatím neexistuje, radši si počkám na konec ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože je v Brně tak malej zájem o fotbal? A to nemyslim jen teď, když se nedaří, ale posledních 10 let, co si pamatuju, tak ty návštěvy obecně nebyly adekvátní na druhý největší město ČR..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokáži vysvětlit ten rapidní pokles návštěvnosti (možná je to jenom o Lužánkách kdo ví), ale dokáži vysvětlit současnou finační situaci - nezájem sponzorů... kdysi nás držela nad vodou právě velká zbrojírna stejného názvu, která ale po komunistech ztrácela až nakonec nadobro zanikla... změnil se sice název na Boby, ale ta firma pana Hrstky nemohla dlouho vydržet... za pár let šel sedět kvůli pár pochybným lidem... pak přišla na řadu firma Stavo Artikel, naštěstí jen 2 sezóny... poté přišel hrobař a zníčil nám největší šanci jak se dostat z tohoto marastu... vše prodělal až to musel prodat ex-brněnskému hráči Jaroslavu Přečkovi, bohužel ten má taky věk a podle všeho už i nejtěžší stadium raka... a kdo by nás chtěl koupit ? Zetor je rád, že přežívá i z toho mála co má... Skanska se na nás vysrala... Starobrno, Kajot a město Brno drží nad vodou Kometu a poslední větší firma AVG se sere jenom do baseballu... žádné železárny, žádné větší stavební firmy... asi teď bude konec, ale za svůj život jsem se Zbrojovkou zažil sice málo dobrého a hodně zlého... ničeho nelituji, a těch posledních 2.000 věrných taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to konec být ještě nemusí. Koukni na Baník, taky jsou v hodně složitý situaci, ale věřim jim, že se z toho dostanou. Právě v takovejchto chvílích ale vidim jako hlavní přínos fanoušky, kteří nejen že návštěvou pozvednou výkony na hřišti, ale taky přidají poměrně solidní balík do rozpočtu. Samozřejmě budou vždy důležití sponzoři, jenže čím jiným je nalákat, když né zlepšením hry a zaplněným stadionem? Nevěřím, že to je Lužánkama. Chápu, že tam to ti lidé měli rádi a že by tam tak návštěvnost o něco vyšší asi byla, ale v Brně je jen jeden velký tým a jít na stadion kamkoliv snad nemusí být takový problém.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušky sere především stadion. Když se hrálo za lužánkama v sezoně 00/01 o sestup, tak byl průměr kolem 10 000, v další sezoně se hrál střed a na Srbské se to srazilo na 5 000.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na ten tehdejší fotbal klidně přišel i dneska, ale to by se musel hrát. Teď jsem GL zapnul po delší době a ta úroveň je šok. V devadesátých letech by z nich ligu hráli jenom Zavadil a Blažek.

Reagovat
Kokesh

Je fakt neskutečný, co běhá v první lize za kopálisty. Ale nejsem snílek a vím, že lligu si nezahrají jen ti s největším talentem...z ročníku co je Pašek tam bylo 15 lepších. A je tam jen on a Sus.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno i přes výhodu slabší výkon. očekávám víc!!! pojďmeee

Fans Zbrojovky a i bez sprostých slov

pro mala: ten Šimonek ujde..

Reagovat
smazaný uživatel

Arny je borec

Reagovat
smazaný uživatel

aby někdo zkusil zrovna tuhle klikuv gl. to jsem ještě nezažil snad.

i tak doufám, že výhra pro nás!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to Brno z ligy táhne, Jihlava je k ničemu pořádnému nepustila, třebaže hraje v deseti, a nebýt toho vyloučení, tak už to vede víc jak 1:0.

Reagovat
centos

To Brno je fakt v prdeli.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten fotbal některých týmů připadá jako na úrovni III. třídy u nás na vesnici...neschopnost nahrát si na 2 metry a o střelách ani nemluvím...

Reagovat
Kokesh

Vždyť kolikrát Brno mělo problémy v přípravě, poháru s třetiligovými celky jako Rosice apod. Tam prostě není vidět žádná kvalita, rozdíl mezi hráči. Když kdysi přijel Bystrc na Baník do poháru, dostal tam desítku a byl klid. A tak to má být, bohužel opak je pravdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh mě dal za včera Košút + 6 bodů to bylo štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní Šourek, ještěže se vrátil k nám, místo přestupu do Olomouce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele