Gambrinus liga - preview 22. kola

01.04.2011, 08:27, aktualizováno 03.04.2011, 09:23
Previews
Plzeň má výbornou šanci zvýšit svůj náskok na druhou Spartu na osm bodů, lídr ligy hraje na půdě posledního Ústí nad Labem. Předposlední Brno hostí Teplice, České Budějovice hostí Slovácko a v neděli hrají i Slavia s Hradcem Králové.
FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Do Ústí přijede v neděli lídr tabulky z Plzně. Ten bude hájit svůj pětibodový náskok před druhou Spartou. To domácí fotbalisté budou chtít navázat na vítězství nad Slováckem.

Ústečtí začali jaro dvěma prohrami, poté si doma spravili chuť výhrou nad Slováckem. V posledním kole před reprezentační přestávkou opět prohráli. Před utkání s Plzní jim patří v tabulce poslední místo. Na záchranářské pozice ztrácí pět bodů a pokud chtějí setrvat v nejvyšší soutěži i pro příští rok, měli by v neděli bodovat. "Možná se nám takový zápas bude hrát lépe, když jsme v pozici, že od nás nikdo nic nečeká. Nesmíme ovšem hrát tím hurá systémem jako na podzim, když jsme v Plzni dostali sedm gólů," prohlásil trenér domácích Svatopluk Habanec, jenž bude postrádat čtveřici marodů Nováka, Zachariáše, Lamešiče a Hyčku.

Plzeň, jakožto jednoznačný favorit nedělního utkání, jede do Ústí s cílem dát první branku a upevnit si svůj náskok před druhou Spartou. "Hlavně první týden reprezentační pauzy jsme využili pro větší objem tréninků, pak jsme odehráli přípravu v Kolovči a věřím, že se nám to pro zbytek soutěže vyplatí. Domácí hrají o všechno, budou muset útočit a nám se snad podaří dát první gól," řekl plzeňský kouč Pavel Vrba. Jeho tým nastoupí v kompletním složení.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Vorel - Stožický, Valenta, Dreksa, Dvořák - Vrtělka, Martykán, Doležal, Volek - Krbeček, Jindráček.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Neuwirth, Bystroň, Limberský - Petržela, Kolář, Trapp, Horváth, Rezek - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Spánek musí být v Budějovicích i na Slovácku nedostatkové zboží. Vždyť fotbalisté obou týmů ještě na jaře nevyhráli. Dynamu se sice povedlo v domácím prostředí uhrát dvě remízy, jenže rozhodně mělo na víc. Vždyť ve 20. kole mělo pražské Klokany na lopatě, jenže v závěru neproměnili Českobudějovičtí penaltu, a tak se šlo domů za nerozhodného stavu.

Ani na Slovácku nemůže vládnout spokojenost. V Uherském Hradišti sice mohli oslavovat hodně nečekanou a pořádně cennou remízu s Plzní nebo s Jabloncem, ovšem radost z těchto výsledků kazí zbytečné ztráty s Bohemians nebo v Ústí.

Hosté se kromě špatné střelecké bilance - na jaře v průměru jeden gól na zápas - musejí obejít také bez velké opory v brance - Miroslava Filipka. Ten se totiž před reprezentační přestávkou projevil jako demoliční četa v pokutovém území soupeře, kde nešetrně zajel do brankáře Japlonce Valeše. Sudí Damková mu v tomto zápase udělila žlutou kartu. Disciplinární komise však na čtvrtečním zasedání rozhodla o zastavení činnosti na dva soutěží zápasy: "Zákrok měl být oceněn červenou kartou, po které automaticky následuje zastavení činnosti. Šlo o hrubou hru, za kterou hráč nese plnou zodpovědnost," řekl po zasedání mluvčí komise Jaroslav Kolář.

Šanci v brance tak nejspíš dostane běloruský brankář Ilja Matalyha. Ten do klubu přišel v zimním přestupním období z Dněpru Mogilev a v přípravě dostával dostatek šancí. Teď se bude moci ukázat i v mistrovském zápase.

"Nedělní zápas bude zápasem, který může výrazně ovlivnit boj o sestupové příčky. Pokud se nám tam podaří uspět, tak nás to znovu naladí. Jsme v podobné situaci, protože po Budějovicích nás čeká doma Příbram. Mužstvo, které v těchto dvou zápasech neuspěje, tak si výrazným způsobem zadělá na potíže," řekl o utkání kouč Slovácka Miroslav Soukup.

Ostatně, na pořádnou šlamastiku už nyní mají zaděláno v Budějovicích. Jihočeský trenér Jaroslav Šilhavý totiž dostal od vedení klubu ultimátum. Buď v následujících dvou zápasech (Slovácko, Ústí) tým pod jeho vedením uspěje, nebo si zabalí kufry. Změny se však trenérskému štábu nevyhnuly - u mužstva skončil asistent Zdeněk Procházka. K týmu byli místo něj povoláni trenéři třetiligové juniorky Jiří Lerch a Martin Vozábal.

Jestli to bude mít nějaký efekt, to ještě není vůbec jisté. Každopádně už před zápasem je známo, že půjde o hodně. Budějovice mají jediný bod náskok na předposlední Brno. Pokud by navíc dokázaly vyhrát, posunuly by se právě před Slovácko.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lengyel, Vulin - Hudson, Černák, Otepka, Čirkin - Ondrášek, Pecka
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Motalygo - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, J. Valenta, Volešák - Ondřejka, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (neděle 17:00)
Předposlední Brno v neděli před svým domácím publikem přivítá fotbalisty Teplic. Pro domácí fotbalisty to bude jeden z klíčových bojů o záchranu. To Tepličtí se ocitají v klidném středu tabulky na sedmém místě.

Brno doma osm let nedokázalo porazit Teplice, i když u nich vyhrálo poslední dva zápasy. Bod dělí Moravany od záchranářských pozic, proto pro ně je již každý souboj klíčový. "Pro nás jsou už všechny zápasy existenční a utkání s Teplicemi nebude výjimkou. Pokud dokážeme zopakovat výkon se Slavií nebo doma proti Olomouci, tak máme možnost uspět. Pokud ne, budou naše šance na záchranu minimální," shrnul šance svých svěřenců brněnský trenér Karel Večeřa.

Naposledy v říjnu 2003 odjeli z Brna s prázdnou tepličtí fotbalisté. S cílem neprohrát pojedou do moravské metropole i teď. "Čeká nás velmi nepříjemný soupeř. Ale věřím, že se na něj připravíme dobře. V posledních zápasech platí, že vyhrávají hosté, a doufám, že to tak pro tento zápas zůstane," poznamenal trenér hostí Jiří Plíšek, jehož svěřenci v uplynulém kole nadělili Ostravě čtyřbrankový debakl.

Domácí nastoupí bez vykartovaného Kalabišky a v sestavě hostů se neobjeví zraněná dvojice Zoubele a Siva. Nejistý je start teplického Hoška.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Husár, Simerský, Mitrovič, Hamouz - Dostálek, Borek, Rýdel, Střeštík - Rabušic, Došek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Matula, Smejkal, Rosa - Verbíř, Jungr, Čajič, Mareš - Vachoušek, Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.00 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FC Hradec Králové  (neděle 19:30)
22. kolo první ligy bude netradičně ukončeno již v neděli večer, kdy na sebe narazí sousedé z tabulky. Devátá Slavia vyzve desátý Hradec. Oba týmy mají stejný počet bodů, liší se pouze skórem.

Slavii se na jaře zatím daří vylepšovat si svoje postavení v tabulce. V polovině soutěže přezimovala těsně nad sestupovou propastí. Nyní se díky jarní bodové šňůře vyhoupla na deváté místo a místo jednoho bodu má pětibodový náskok před předposledním Brnem. Ve sbírání bodů budou chtít slávisté pokračovat i po reprezentační přestávce. "Hradec doma zdolal nepříjemnou Příbram a nás teď čeká možná nejtěžší jarní zápas," myslí si trenér domácích Michal Petrouš, jehož tým je v tomto utkání považován za favorita.

Hradec převážně sbírá body doma než venku. Na hřištích soupeřů vyšel bodově naprázdno pětkrát za sebou, kdežto v posledních dvou domácích zápasech bral všechny body. "Venku jsme na jaře dvakrát prohráli, takže z Edenu už chceme nějaké body přivézt. Pokusíme se zopakovat výkon z prvního poločasu s Příbramí," přál by si královéhradecký kouč Václav Kotal.

Domácí budou hrát bez vykartovaného Trubily a rekonvalescenta Naumova, zatímco hosté přijedou v kompletním složení.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dostál, Čelůstka, Hubáček, Mareš - Hora, Janda, Kisel, Jarolím, Koreš - Pospěch.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Chleboun, Kasálek - Fischer, Hochmeister, Klapka, Poděbradský - Pilař, Dvořák, Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Bohemians 1905  (sobota 16:00)
Jedenáctá Příbram hostí na svém hřišti v rámci dvaadvacátého kola Gambrinus ligy sedmou Bohemians 1905, jedno z nejpříjemnějších překvapení dosavadního průběhu sezony. Bohemka se odlepila od sestupových vod již na rozdíl deseti bodů, toho samého by rádi dosáhli i domácí, kteří však ještě v klidu být nemohou, patnácté Brno ztrácí jen tři bodíky.

Hosté hrají ve skvělé formě. V posledním ligovém utkání si poradili na "domácím" stadionu v Edenu s posledním Ústím 1:0, předtím vybojovali remízu na hřišti budějovického Dynama. Obzvláště důležitá pak byla výhra hned v prvním jarním ligovém kole, kdy Bohemians vyloupili Slovácko po výsledku 1:3.

Příbram získala ve čtyřech jarních duelech čtyři body za vítězství nad Libercem a remízu s Mladou Boleslaví, to jsou nečekané, ale o to důležitější zisky v boji o záchranu. Domácí mají trestuhodnou bilancí co se týče ofenzivy, posuďte sami, třináct vstřelených branek v jednadvaceti duelech, to je zdaleka nejhorší bilance ze všech šestnácti účastníků nejvyšší soutěže.

"V poslední době předvádíme slušné výkony, což se odrazilo i na postavení v tabulce. No řekněte sami, kdo z vás před sezonou čekal, že se těsně před vyvrcholením soutěže budeme držet na sedmém místě se slušným náskokem? Jsem se svým týmem zcela spokojen, hrajeme pohledný fotbal. Jen je škoda, že nám zrušili Intertoto Cup," dodal s úsměvem kouč hostující Bohemky Pavel Hoftych.

Tomu však do smíchu rozhodně nebylo v pátek, kdy soud rozhodl o tom, že Bohemians 1905 nejsou správným nástupníkem subjektu FC Bohemians, který skončil v konkurzu, a nejsou tedy členy ČMFS. Bohemians 1905 za vysoké částky prodali Václava Kadlece do Sparty a Jana Morávka do Schalke 04, kteří vlastně Bohemians 1905 nepatřili. Bohemians 1905 se hodlá proti rozhodnutí soudu odvolat a řešit vše před Vrchním soudem v Praze.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Pleško - P. Pilík, Tarczal, Videgla, Koukal - M. Štochl, Huňa
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Moravec, Držík, Kraus, Štohanzl - Hartig, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
Ostrava v sobotu doma přivítá Liberec. Severočeši stihli do reprezentační přestávky poprvé na jaře bodovat a to budou chtít potvrdit na Bazalech proti týmu, který také neprožívá šťastné fotbalové chvilky.

Až na čtvrtý pokus se povedlo Liberci uhrát první jarní body. Povedlo se mu to těsně před reprezentační přestávkou, když doma jasně přehrál Mladou Boleslav 4:0. Bodovat se pokusí i v Ostravě. "Po minulé výhře s Mladou Boleslaví by pro nás bylo lepší hned hrát další zápas, ale nedá se nic dělat. Na druhou stranu se nám v pauze uzdravili Štajner, Nezmar, Papoušek a Janů," prohlásil kouč hostí Petr Rada, jehož mužstvo figuruje v tabulce na osmém místě.

I domácí Ostrava nemůže být se svým jarním vystoupením spokojena. Její bilance jedné výhry a tří proher hovoří za vše. Poslední utkání se Markovým svěřencům vůbec nepodařilo, když si z Teplic odvezli čtyřgólový debakl. "Za debaklem v Teplicích jsme udělali tlustou čáru, nemá cenu se dále přehrabovat v negativních věcech. Liberec naposled potvrdil, že je zdatný soupeř, který má bez ohledu na tři porážky v úvodu jara vysokou herní kvalitu," řekl trenér dvanáctého týmu tabulky Karol Marko.

Domácí nastoupí v kompletním složení, zatímco hosté se budou muset obejít bez rekonvalescenta Lišky a zraněných Zemana a Bosančiče.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Bolf, Neves, Šmejkal - Hušbauer, Greguš - Varadi, Lukeš, Frejlach - Zeher.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Fleišman - Dočkal, Gecov, Vácha, Štajner, Breznaník - Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (sobota 18:20)
Na Střelnici se odehraje šlágr 22. kola Gambrinus ligy, kdy třetí Jablonec hostí druhou Spartu. Pro oba týmy to bude důležitý souboj. Pokud vyhrají domácí, tak se přiblíží druhému místu na rozdíl tří bodů. V opačném případě by se jim zmenšily šance na titul vicemistra ligy.

Severočeši si také musejí dávat pozor na své pronásledovatele. Tím nejbližším je Olomouc, která na ně ztrácí dva body. Po třech jarních výhrách v řadě a jedné remíze panuje v jabloneckém táboru skvělá nálada. "Na hráčích cítím, že nás čeká výjimečný zápas. Určitě není třeba je nějak motivovat. Pro každého z nich je zápas se Spartou velmi prestižní a nepochybuji, že ze sebe vydají maximum," řekl trenér domácích František Komňacký.

Sparťané mají podobnou jarní bilanci jako jejich sobotní protivník. Vedle tří výher vyšli i bodově naprázdno, když podlehli vedoucí Plzni 0:1. Na čelo tabulky ztrácí již pět bodů. Pokud chtějí nadále pomýšlet na ligové prvenství, musejí v Jablonci bodovat. "Jablonec dokazuje už několik sezon, že jde o kompaktní tým, ve kterém se vždycky najde někdo, kdo jeho výkony pozvedne. Naposled například střeleckou potencí Lafata," uvedl sparťanský manažer a trenér v jedné osobě Jozef Chovanec.

Domácí budou postrádat trojici zraněných Špita, Vukoviče, Zábojníka a vykartovaného Kovaříka. Za hosty nebudou hrát marodi Hušek a Adiaba a nejistý je start Kušníra.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Loučka, Piták, Jarolím, Michálek - Lafata.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Zápotočný, Brabec, Řepka, Pamič - Kadlec, Matějovský, Vacek, Podaný - Kweuke, Pekhart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 2.85 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Televizní předehrávku 22. kola Gambrinus ligy obstarají týmy Mladé Boleslavi a Olomouce. Utkají se tedy dvě mužstva, která se řadí k nejproduktivnějším v lize.

Mladoboleslavští budou spoléhat na své domácí prostředí, v němž z posledních deseti utkání nestačili pouze na Slovácko. Ale o slušné bilanci na hřištích soupeřů se vůbec nedá mluvit. Například v posledních dvou zápasech před reprezentační přestávkou vyšli Středočeši naprázdno jak bodově, tak i střelecky. "Góly padat budou. Budu samozřejmě rád, když padnou do branky Olomouce a ne do naší. Musíme se víc dostávat do koncovky a být v ní produktivní," zdůraznil trenér domácích Karel Stanner, jehož svěřenci jsou v tabulce hned za čtvrtou Olomoucí, a to se čtyřbodovým odstupem.

Ani Olomouci se v posledních dvou ligových kolech nedařilo. Po prohře s Brnem a bezbrankové remíze se Slavií věří hanácký trenér Zdeněk Psotka v návrat střelecké formy svých svěřenců. "V reprezentační přestávce jsme se soustředili na vylepšení naší kombinační hry. Pokud jde o herní stránku, naše výkony se postupně zlepšují. Musíme k tomu přidat ještě produktivitu," řekl Psotka, jehož tým čeká šest a půl roku na vítězství v Mladé Boleslavi.

Hosté se budou muset obejít bez vykartovaného Janotky a zraněného Schulmeistra, otazníky visí nad startem Petra a Hořavy. V mladoboleslavském táboře nebudou moci počítat s Bulutem, jenž je na soudním řízení v Austrálii, a nejistý je start Dimitrovského.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Koutný, Škerle, Kučera, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Ordoš, Šultes.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Johana, Šírl - Mendy, Procházka, Opiela, Dimutsos - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň21163250:2051
2.Sparta Praha21151534:1246
3.FK Jablonec21124543:2040
4.Sigma Olomouc21115539:1638
5.FK Mladá Boleslav2197536:2634
6.FK Teplice2195731:3032
7.Bohemians 19052185824:2329
8.Slovan Liberec2175928:2726
9.Slavia Praha2159725:2724
10.FC Hradec Králové2166917:2924
11.1. FK Příbram2157913:2222
12.Baník Ostrava21641120:3122
13.1. FC Slovácko21641121:3522
14.České Budějovice2148917:3520
15.Zbrojovka Brno21611425:4319
16.FK Ústí nad Labem21361216:4315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (262)

Přidat komentář
homeles8

Konečně zase liga! v neděli jdu

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
Kepy_FCB

Už nikdy repre v ČB!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Správně.

Reagovat
homeles8

Vždyť já půjdu na Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Joo aha. To zas bude nuda co?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň na pivo a klobásu

Reagovat
didosh

*klobásek

Reagovat
Losinho

Taky

Reagovat
homeles8

na Dynamo?!

Reagovat
Kepy_FCB

homeles830.03.2011 21:17

Anketa: smrdí víc píča nebo prdel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-se-zacina-stavat-ligou-druheho-sledu-mini-gandini-144109/

ty ses zase předvedl

Reagovat
homeles8

to mě jako chceš nenápadně prásknout adminům? :-)

Reagovat
Losinho

Ne, na Slavii. Ale taky v neděli

Reagovat
Kepy_FCB

PRI-BOH 1/2 (tip/přání)

FCB-LIB 0/1

JAB-ACS 0/0

BRN-TEP 1/2

UST-PLZ 2/2

CEB-SLO 1/2

SLA-HRK 1/2

Reagovat
Kepy_FCB

a dnes MLB-OLO 0/2

Reagovat
Kepy_FCB

FC BANÍK OSTRAVA DO POLSKÉ EKSTRAKLASY!!!!!

http://thordivision.com/index.php?a=700

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se jim povedlo. Ale moc byste si nepomohli, poláci mají ještě větší byrokracii než nějaký Patera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to je jen apríl

Reagovat
salami

Slávka má lepší apríl, nezaplatila za webovky, tak už je od ted nikdo nebude aktualizovat

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už to dneska urvem a vyhrajem na Boleslavi. Loni sme tam ztratili body se smůlou, letošní Boleslav trocha ztratila formu, tak bysme je měli přetlačit.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem trefil.Slavia/ Hradec, to mi bude pukat srdíčko, ale Hradec potřebuje bodíky víc, nežli Slavia,takže Hradec to toho!!!. Aha, mrkl jsem na tabulku a vidím, že to není pravda,nuže beru zpět. Slavia do toho!!!!

Reagovat
Stiksxx

Dneska by to mohlo bejt třeba 7:7 když je ten apríl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka bez formy, Sigma bez formy, snad to bude typickej remízovej zápas. Bohužel mám ale spíš obavy, že se potvrdí, že v Bolce neumíme, bude to klasicky ve 20. minutě 2:0 a bude po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má formu. Rozhodně hrajem lepší fotbal než Boleslav. Ale potvrdilo se to co se říkalo v zimě, že v útoku budem mět problémy. Já věřím že ze ty dva týdny sme se dali dohromady a útočníci se rozstřílíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

No hra je možná slušná, ale oproti podzimu poloviční a chybí tomu ten Hubník. Chtělo by to aspoň ty góly, ale jedinej, kdo na to podle mě momentálně v útoku má, je Schulmeister, a ten asi nebude dneska ready. Zbytek vypadá hodně neproduktivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím, že zbytek nemá sebevědomí. Jak Šultes, tak Ordoš střílet góly umíjou. Petr jich taky pár dal, aji když je to excelentní palič. Potřebujou to nějak protrhnout, jako Míša na začátku podzimu a pak jim to tam začne padat. Do šancí se dostáváme, obranu máme slušnou - až na tu jednu velkou chybu na Zbrojovce, nevidím důvod proč bysme měli být z formy a proč bysme dneska neměli myslet na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě díky sebevědomí je to hodně neproduktivní. Hlavně už nikdy nestavět Ordoše na hrot!!! To je pak ta hra totálně na blití, jako v Brně. Dneska bych viděl útok Šultes, Doležal, Navrátil. Pokud je zdravej Šumák, tak on místo Doliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Doležala bych tam dal Petra. Ale jinak jo, Ordoš na Hrot a Hořava na lavičku - jestli není 100% připravený.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ten nápad který Sigma provedla na přáteláku U21, totiž že pozvala mládežnické výběry fotbalových klubů z regionu není vůbec špatný. Nebránil bych se tomu, kdyby něco podobného zorganizovala aji na ligu. Sever je většinou skoro prázdný, takže by to ničemu nevadilo a přece jenom jde o fotbalisty, takže se dá předpokládat, že nebudou jenom tak sedět a nudit se, ale zapojíjou se aji do fandění.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

dobré

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě lepší

Reagovat
Kepy_FCB

"Obávám " se že Sigma by je netáhla.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jasně že by nepřišli všichni, ale tak třetina by se objevit mohla. Rozhodně to stojí za pokus.

Reagovat
smazaný uživatel

...šláger ako hrom...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

bazinga

Reagovat
smazaný uživatel

A vyšlo to.

Reagovat
Losinho

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - Bohemians 1905 2

Baník Ostrava - Slovan Liberec 0

FK Jablonec - Sparta Praha 2

Zbrojovka Brno - FK Teplice 2

FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň 2

České Budějovice - 1. FC Slovácko 0

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1

Reagovat
smazaný uživatel

OT :

13:08 Turci zpřísňují zákony

Turecký parlament schválil zákon, který má pomoci s potíráním výtržností a nepřípustného chování na fotbalových stadionech. Pokud některý z fanoušků bude vyvolávat rasistická hesla, hrozí mu dvouletý pobyt za mřížemi. Snaha o proniknutí do ochozů se zbraněmi, ostrými předměty nebo dýmovnicemi může dotyčnému vynést až roční vězení. Nová legislativa v Turecku také povoluje koupi lístku pouze v elektronické podobě s identifikačními údaji fanouška. To má dopomoci k lepšímu stíhání výtržníků.

Reagovat
centos

To aby člověk na utkání, kde bude hrát nějaký černoch, raději vůbec nechodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ženou to až do absurdna. Nepamatuju si, že by měli v Turecku nějaké větší problémy s rasistickým chováním fanoušků. Takže opět asi uměle vyvolaná histerie a jen další zbytečný represivní opatření.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
doNny

s takovou bude fanoušek na trstní úrovni jako nějaký pedofil či terorista . Snaha o proniknutí a hned může být rok, neskutečný A nákupy lístků přes internet, ano..moderní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - Bohemians 1905 0

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1

FK Jablonec - Sparta Praha 2

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1

FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň 0

České Budějovice - 1. FC Slovácko 0

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1

Reagovat
AjaxFans

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - Bohemians 1905 2

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1

FK Jablonec - Sparta Praha 0

Zbrojovka Brno - FK Teplice 2

FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň 2

České Budějovice - 1. FC Slovácko 0

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, co ty Budějky se Slováckem...víte o něčem zajímavym?

Reagovat
AjaxFans

Co myslíš?Rozhodčí na benzince s funkcionáři?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen vyhraje 3:0 a protoze Sparta ztrati,tak nebudeme slavit jenom zvyseni naskoku na cele,ale konecne uz i zacatek prestavby Struncaku. Dneska se konecne zaclo...

Reagovat
smazaný uživatel

jakto že mlže Chramosta hrát, když se omluvil z repre na každýho stejným metrem?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nejde o Spartu, nikdo to neresi, klasika

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupil mezitím v nějakým zápase? Jestli ano, tak DK Jestli ne, tak Livescore

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se omluví, 4 dny po repre zápasech nesmí hrát žádný zápasy. Je to definice z řádů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho omluví lékař, tak to je 4 dny. Když řekne fuck off, tak co je repre do toho, co dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

však ho omluvil lékař.

Reagovat
Shevchenko

Ale teď pome TŘINEC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

hokej rakovina pro fotbal u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Oceláři? TŘINEC ! 4:0

Reagovat
Losinho

Je to konečná, škoda že slávistům došly síly. Nicméně respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale ten titul měla mít Plzeň hokejovej

Reagovat
joshua

Litvínov ho měl mít

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa

Reagovat
Losinho

Na nedělní zápas Slavie a Hradce Králové dohlédne 300 policistů

Na fanoušky a situaci v Praze bude v neděli v souvislosti s večerním prvoligovým utkáním mezi Slavií a Hradcem Králové dohlížet na 300 policistů. ČTK to dnes sdělil mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Hlídky začnou oblast kolem stadionu v Edenu monitorovat už odpoledne, obyvatelé této části města by se měli připravit na možné částečné omezení silničního provozu. Utkání, které bylo vyhodnoceno jako rizikové, začne v 19:30, podle informací policie se do Prahy chystá až tisíc královéhradeckých fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

To je aprílová expreska, ne?

Reagovat
Losinho

Kéž by.

Reagovat
Kepy_FCB

Co se divíš Baník už na jaře v Praze hrát nebude, ev. poháry a repre též nebudou tak si policajti někde musí vydělat na rizikových příplatcích. 1.máj jim nestačí

Reagovat
Losinho

Jo no...to bude zase buzerace, v neděli večer

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo co chcou hlídat na té bandě nagelovaných patnáctiletých borců v barevných mikinách a 12-ti letých ultradrsných kinder nazi z Hradeckého kotla. Stačilo by poslat pět policajtů do okolních hospod a sebrat všecky opilé pod 18 a Hradec bude mít v Edenu podporu jako když přijede Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mluvíš ale o Jabloneckým kinder kotly a Olomouckým ne...?

Reagovat
smazaný uživatel

V Jabloncu nevím jak to je, ale v Olmiku už je kotel v relativně slušném stavu. A na výjezdy jezdí to nejtvrdší jádro ultras které nechcou pustit na Andrák. Dost z nich má za sebou basu za ublížení na zdraví a nebo výtržnosti, takže rozhodně nejsou žádní kinder.

Reagovat
smazaný uživatel

JBC,podle mě kotel teprv tvoří,ale to jim to trvalo...5 let hrají v top 5 a včera sem viděl Střelnici prvně vyprodanou,ale ven jich tak 7-12 jezdí...zajímavý pohled,stejně jako plnej stadion v Budějiících na repre...taky novej pohled Každopádně HK jako nováček je přínos,jak herně,tak i návštěvy i výjezdy ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Já sem na vás chodil tři roky víceméně pravidelně a upřímně to nebylo nic moc. Fotbal nestál za nic a návštěva taky ne. Ale co ste postoupili do ligy, tak ste se zvedli. Návštěvy byly prvních pár kol parádní a aji teďka si držíte slušnou úroveň. A fotbal relativně taky. S fanděním už je to horší, ale to se nedá změnit přes noc. Potřebujete menší stadion. Na té Malšovické hrůze by neudělal atmosféru ani Man United 70. let. A taky se udržet v lize alespoň tři, čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdim do HK 70 Km ze Semil...a upřímně....jet na Čáslav,Vlašim a spol...to člověk neváží takovou cestu...v lize sem nevynechal zápas...a s tim stadionem...čekáme na zázrak...lidi si to tam zaslouží...a s tou záchranou...přál bych si,aby sme hráli v lize důstojnou roli....Jináč myslim,že na Baník příjde 7000,víc hlásit nemůžem:-D :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem tam chodil já, tak tam občas nebyla ani tisícovka, což je na skoro 100 000 město ostuda. Navíc se objevovali aji lidi z Pardubic. Mě naštvalo, že po postupu do ligy sice spoustu Hradečáků dělalo ramena jak majou skvělý tým a jak budou chodit na fotbal, ale reálně tam nikdo z nich nepřišel. Aji ty velké návštěvy vydržely jenom asi tři domácí kola. Na nás tam přišly snad jenom 4000. Na Baník se snažím vytáhnout lidi a relativně bych aji udělal skupinku která by na fotbal zašla, ale z Hradečáků tam není nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ti rozumím...Ve 2 lize Ti z Jičína a okolí nikdo nepřijede na 2 ligu a navíc problém Českého fanouška je,že si Hradečák řekne...ty jo..přijede Sparta,to půjdem ne...?Já jezdim na Hradec,nehledě na to s kým hrajou....i když na Příbram se mi moc nechtělo,ale bylo hezky,tak sme jeli...jinak myslim že HK ten průměr 5-6 tis fanoušku na zápas mít bude...a první 3 matche byli návštěvou úžasný,ale vše ovlivnilo i to že porazili Spartu,tak to lidi heclo i na Bohemku...a pak po první prohře to už bylo slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je takhle všude. Snad kromě tradičně skvělého Slovácka. Docela mě to mrzí, ze minulý rok sem slyšel spoustu lidí mluvit o tom jak se těšíjou na fotbal, celé město tím žilo. Ale na Baník by zase mohlo přijít dost lidí, tipuju tak 7000.

Reagovat
smazaný uživatel

Jináč do HK jezdím řadu let a i tam jsou slušní borci....co se s ničím a s nikym nes.....

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej na ty haranty z Olomouce...Včera V jBC kotel tvořili děti a JBC venku fanoušky ani nemá,páč je rodiče nepustěj

Reagovat
smazaný uživatel

Budte rádi že jezdí někdo ven....V HK...z Budějic 2 fanoušci,z Příbrami nikdo...z Ustí taky ne...ale ted přijede nejlepší tým jara....Baník...to bude bordel...

Reagovat
centos

To teda bude

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fabián hraje taky.... to je docela nenápadka nasadit dva omluvený reprezentanty Ale jim to projde, protože nejsou Spartani.

Reagovat
joshua

nebreč pořád

Reagovat
smazaný uživatel

já su nahodou rád že hrají mladí hráči v lize. Jen mě se*e že Kadlec s Pekhartem měli zákaz! Takhle se budoucnost českýho fotbalu nepodporuje!

Reagovat
Kepy_FCB

dej už pokoj s reprezentací teď je do září pokoj

Reagovat
Kepy_FCB

Sazka ještě neukončila na www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pssst. Nebo se to dovíjou a narychlo ho vypnou.

Reagovat
Kepy_FCB

Tomu Mendymu snad nedávají v Boleslavi najíst...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc. Jediný tým na světě který hraje na 4 útočníky

Reagovat
doNny

ale prd, Budějky, Bohemka, Příbram ... ty hrají na 5 útočníků

Reagovat
Kepy_FCB

a my hrajem na 0 útočníků

Reagovat
doNny

OT: kdo chce dobrou uspávačku u televize, tak nechť si nechá zaplou ČT4, ve 22:15 to začíná

Reagovat
Kepy_FCB

Prima cool 22:00 Bastardi

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Psýchor: Hokejová Extraliga dnes SKONČILA, pro každého slušného fanouška je mistrem Slávia!!!!

To je šašek

Reagovat
Kepy_FCB

ty taky když sleduješ ten nesmysl a ještě v době kdy ti hraje Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si z nějaké Komise pro potírání hokeje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě, já nejsem slušný fanoušek, takže pro mě rozhodně Slavia mistrem není. Mimochodem ten Psýchor, to je ten dacan, co tak pěkně píše na idnesu?

Reagovat
Kepy_FCB

ten nick mluví za vše PSYchicky CHORý

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka si říkám jestli to není něčí provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i jako provokace je to dost ubohý. Tenhle sport moc nechápu, prezentovat se na internetu jako idiot a bavit se tím, jak se na to ostatní chytaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky nechápu. Když už si z někoho chcu udělat srandu, tak ho setřu tak aby si nevšiml že sem ho setřel. To mě baví víc než nějaké výkřiky do tmy.

Reagovat
Losinho

Samozřejmě, že je. On chodí pravidelně na iDnes a píše tam takovéhle provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Zase z roku Sakra Sigma byla vždycky pověstná perfektně zvládnutéma standardkama.

Reagovat
smazaný uživatel

rohu

Reagovat
smazaný uživatel

A eště penalty na to nezapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, letos sme dostali čtvrtinu gólů z penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt? Tak, ale to bude i chyba stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

No, 4 góly ze 16. Jednu na Plzni, dvě v Jabloncu, 1 doma se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smůla

Reagovat
Kepy_FCB

Je to holt kraj Hubníka

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisz

Reagovat
-Kopy-

Bolka

Reagovat
homeles8

OT: Podle nejnovějšího průzkumu je 100% Sparťanů homosexuálních.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Nechceš to dát dohromady? Podle těch dresů na tom budete stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusils to u dvou a oba zabrali?

Reagovat
smazaný uživatel

u Řeků mi to moc nepřekvapuje...

Reagovat
cubinho

Slaviu mám ze všech Pražáků asi nejraději, ale tohle stojí za to:

http://www.youtube.com/watch?v=R3OcJxJYDN8&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kotel bych hned angažoval. Dokážou to rozbalit víc než Baníci.

Reagovat
Losinho

Přesně. On jen závidí.

Reagovat
smazaný uživatel

cubinho fandí Sigmě. Ten chorál je perfektní. Co je to za melodii? Mě připomíná zpomalenou písničku od Boney M, ale nevím jakou. Rasputin možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme to tu jednou řešili. Tipuju, že je to převzatý od Delije či od Grobarů. Ta melodie mi připomíná nějakou balkánskou lidovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Jajinek

OT :

Taková zajímavost, psali jsme email na Svaz slovenského hokeje, jestli si na MS můžeme vzít bubny, jestli nás s tím postijou na stadion. Přišla odpověd, že na misrovství v hokeji je na stadion zakázáno brát cokoli, co vydává hluk. Tedy bubny, trubky, klaksony, řechtačky atd.

Tak jsme jim odepsali, že teda děkujeme za opodvěd a že máme ještě jednu otázku, jesli smíme fandit...

Už vidím, jak budou před stadionem tisícovkách ožratých Lotyšů zabavovat ty jejich tradiční trubky...

Reagovat
smazaný uživatel

"na misrovství v hokeji je na stadion zakázáno brát cokoli, co vydává hluk. Tedy bubny, trubky, klaksony, řechtačky atd." No to je mi pěkné. Pravda, trubky, klaksony a řehtačky na stadionu nesnáším, zvlášť když to má v ruce idiot, nebo kráva. Ale tohle je opět zbytečná buzerace fanoušků. Pochlub se pak, co vám odpověděli na tu druhou otázku .

Reagovat
Jajinek

no já právě myslím, že bubny a takové ty hokejové řechtačky k hokeji patří..zas na druhou stranu, přes Lotyše by nebylo slyšet asi nic no...

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně bubny tam patříjou. A ty divné kraví zvonce co mívajou Švýcaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Co se týče Sigmy, včera to byla nefalšovaný tragédie. Jediný hráč, který jakš takš snesl nějaké měřítko byl Ordoš...a to ještě bez toho, aniž by se rozběhl. Měli jsme dvě pološance a jinak jsme se ani nedostali k bráně. Zase dostaneme gól ze standardky od "Mr. spocená pleš", navíc zase tak nějak vybíhal Drobek...

Ten tým má klasickou Sigmickou krizičku, které jadnou za sezónu vždy přijde a je otázkou, jak dlouho se nám udrží. problém je zejména v tom, že hráči absolutně nedrží pozice které mají, at už v útočné či obranné fázi. Pak se z té hry stává křeč a všechny přihrávky jsou složité a hráči pořád obsazení. /plně se z toho vytratila ta lehkost, z kterou hrál tým na podzim. Bája s Hořim jsou z formy, nedokáží dát přesný balón...Doležal na to zatím nemá, Šulty až do zápasu s Bolkou hrál dobře, ale nyní selhal i on...a Navrc se veze s týmem. Hodně lidí bude říkat, že chybí Hubńa, ale já myslím, že ta krize by přišla i sním. přeci jen 90% mužstva hraje hluboko pod své možnosti, a jakmile se dostaneme do křeče, je to v té naší labilní psychice znát. Paradoxn je, že pokud Sparta vyhraje, tak jsme pořad v pohodě ve hře...ale musíme se z toho rychle vyhrabat. chce to nějakou kanonádu nyní doma, aby nás to nakoplo. Ten kádr na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dneska Jablonec rupne ať nám moc neuteče a dostanem se ještě na to třetí místo. Včera to byl hrozný zápas. Boleslav nebyla o tolik lepší, ale my sme si nic nevytvořili a dostali dva laciné góly. Škoda, prostě nám to nesedlo. O krizi se dá sice mluvit, ale jenom o výsledkové. S Brnem a Sláviou to měly být tři body a ta včerejší ztráta by vypadala úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No sem zvědav na tragédní Baníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžete napsat u zápasu Dynamo - Slovácko tip nula? Dynamo musí vyhrát aby se zachránilo, jestli si to neuvědomujete, takže jasná jedna, ať se děje cokoliv, ukopat se to musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ukopávaná?

Reagovat
Godwinson

JABLONEC!

Reagovat
8lampard8

dneska výhra jablonce, zejtra plzně a budu maximálně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Celej Olmik dnes drží palce Spartě, tak makejte, rudoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma drží palce Spartě...to se dneska dějou věci . Inu, tak díky za podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžké časy na nás dolehly. Dneska bych snad přál aji Vackovi hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

sigmáci dycky byli na grcku. Jedni z nejhorších fans vůbec u nás! Co už...

Reagovat
smazaný uživatel

Grcku? Jako na zvracení?

Reagovat
smazaný uživatel

Správně!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Brna? Já myslel že fandíš tomu klubu se zlými fanoušky .

Reagovat
smazaný uživatel

NE. Z Frýdku a ano patřím k těm zlým.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No já jen, že k tomu výraz grckat jsem přišel v Boskovicích a říkala to jedna brněnská holčina. Tak jsem myslel, že je to jen lokální výraz. Zjevně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se grcat říká taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že se grcá po celé Moravě.

Reagovat
Didier Drogba

u nás v Brně se teda negrcá,tuhle zkomoleninu jsem slyšel zatím jen daleko na severu u Polska

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a před osmi lety jedna Brňanda na boskovickém náměstíčku grcala .

Reagovat
Didier Drogba

no fuj

Reagovat
soukup

v Brně se teda grcá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prrr. Myslím že od toho jsou tady úplně jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že "fanoušci na grcku" je záležitost multikulturní .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba mně je Sparta 100x milejší než Slavia a nemám problém jí přát právě proti Slavii, Jablonci, nebo o Boleslavi. Zvlášť když jde o naše postavení v tabulce.

Reagovat
goodbay

tak to koukám..já si právě myslel, že pro nefandy pražských týmů je Slavia 100krát milejší než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna mezi Sigmou a Slavií panuje docela slušná nenávist. Jen to tak neplatí pro všechny, spíš pro hools, ultras a možná ještě pro některé další fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně to tak je. Ale jádro Sigmy má bůhvíproč víc nerado Sláviu.

Reagovat
Losinho

A více méně je to i naopak. Ale proč, to netuším. Já tam ani necítím nějakou extra rivalitu, osobně mám Sigmu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pramení to z nenávisti chuligánů. Jedna nebo druhá strana při nějaké bitce udělala nejspíš nějaký podraz. Ale nevím to jistě. Možná šlo o nějakou partyzánku či se použili zbraně...nevím.

Reagovat
Losinho

Jo, to je dost možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem slyšel že je to kvůli té Slávistické hvězdě. Jádro starého kotla bylo hodně náckovské a "židovská" Slávia pro ně byla ideální nepřítel. Další vysvětlení co sem slyšel je to, že Baník nesnáší Spartu a my Sláviu, že sme si to "rozdělili", ergo Sparta nás nebrala jako hlavního soupeře z Moravy, ale Slávia jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to s tou hvězdou mi přijde spíš jako takový fórek, to druhé vysvětlení by mohlo být blíž pravdě. Ale i tak si myslím, že základ nenávisti je někde v nějakém tom chuligánském dostaveníčku z 90. let. No a pak se to rozšířilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo. Já osobně mám víc nerad Spartu. Ne že bych měl Sláviu nějak rád, ale když vyhrála ty dva tituly, tak hrála skvělý fotbal a chtě nechtě měla moje sympatie. A když ho hrát přestala, tak ty sympatie plus mínus zůstaly.

Reagovat
smazaný uživatel

A těch 118 let, co hraje Sparta krásný fotbal ti je málo ? Mě začala Sigma vadit někdy v roce 96 (je nasnadě proč, když byla v tabulce před námi ). Ale nikdy jsem jí nebral jako extra rivala, ale antipatie tam byli snad vždy. No a hlavně vám chytal Vaniak a pak vás trénovali bodrý Hanák Petr "Standa Vlček, to je pěkný chlapec" Uličný, no a Petržela tomu taky moc nepřidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem začal sledovat GL, tak sem vstal v sobotu s kocovinou, zapnul sem fotbal a tam sem sledoval ryzí nudu ve které dala Sparta pravidelně deset minut před koncem góla. Jestli hrála předešlých cca 110 let krásný fotbal, tak ho v ten rok zapomněla a už se k němu nevrátila No a pak k té nechuti ke Spartě pomohla typická arogance jejích fanoušků "ten hraje dobře, tak vám ho po sezóně koupíme a vyhrajem s ním titul".

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já sleduju Spartu, respektive českou ligu asi 16 let a Real Madrid jsme moc často pravda nehráli . Ale tak každý má svůj styl, Sparta hrála vždy takové to staré dobré Německo. No od vás jsme zas tak často nebrali. Míra Baranek se ze sigmáka stal sparťanskou ikonou, Radek Kováč se uplatnil, teď tu máme vašeho Kamila Vacka a nemůžem si ho vynachválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek je z Opavy, Kováč byl ve Spartě chvila a na Vacka pravidelně blije celý Andrák. Ale jo, občas ste hráli hodně slušné zápasy. A dokud sem nesledoval GL, tak sem vám fandil v LM. Pamatuju si zápas Willem II Tilburg - Sparta 3:4. To bylo drama a úžasný zvrat. Tehdy ste hráli dobrý fotbal, v lize nevím, ale v LM určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla asi nejhezčí sezóna, co pamatuju. Osmifinále Ligy mistrů, mistrovský titul stvrzený v derby se Slavií, která Sparta vyhrála 5:1. Nádhera. A většina týmu reprezentanti.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartaaa Prahaa Šampiooon..

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

Opožděný apríl

Reagovat
C-M@ster

To je neskutečný, jak tu Spartu tlačí ten rozhodčí.

Ale zápas zatím krásnej.

Reagovat
Losinho

Tak na dnešek jsem zvědavej, zaprvé na hráče, jestli potvrdí slušnou formu, a taky na návštěvu, neděle je super, ale ČT4...snad přijde podobná návštěva jako proti Teplicím. A Míňa Černý by už měl být v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim pristi tyden do Hradce...Mobilizace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My se taky těšíme na nejlepší tým jara....že Vás pokropíme a body sebereme...nejlepší tým jara,co goly nedává a body rozdává....že ten Marko radši nedržel h_ _u

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi byl jsem vcera na bazalech a opet ten nas fotbal nemel ani hlavu ani patu.

S takovym fotbalem je to opravdu o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

ústí to dneska Plzni pustí. Je to domluvený.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek se vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, který jde s jistotou poznat i po tisící změně nicku

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem o tom slysel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i Jablonec, ale ten hajzl Vošahlík to posral. Taky jsem slyšel z důvěryhodných zdrojů, že mu Pelta poslední výplatu a do konce sezony už taky nic nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po dlouhý době se kouknu na GL snad mě Plzen příjemně překvapí a budou hrát pěknej kombinační fotbal s hodně góly...trenér ústí řek že remíza=vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen vede už po 3 minutách. Ale by to jasný.... všechno je domluveno předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš že gravitaci vymyslela CIA abysme nemohli cestovat po vesmíru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath bude brzo starej a ostatní hráči, kteří mají kvalitu (Rajtoral, Limberský a Petržela) po sezoně přestoupí. Pak čekám velký pád.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky domluvený?

Reagovat
Losinho

Reagovat
slavik38

bože, nech si ty nesmysly na sparta.cz a sem přestaň psát sra*ky

Reagovat
smazaný uživatel

Větší kretén než ty tu byl snad jenom jednou. Nick měl něco jako Typek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád má Spartička teoretickou náděj, že těch 8 bodů Plzeň poztrácí, nemá tam slabé soupeře.. Hlavně je ale potřeba už všechny zápasy vyhrát, což se asi nepovede, když zkouší hru na Pána Prstenů Venca Kadlec ukazuje formu, společně s Kweukem, nebo Pekhartem by měl hrát on, nebo aspoň 4-3-3, který nám na začátku jara celkem sedělo..

Takže pořád ještě neházejme, Sparťani, flintu do kukuřice..

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů. Plzeň má lepší vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Stejně to jsou jen 3 zápasy a ještě je čeká Bolka, Olomouc, Slavie, Jablonec, Teplice a Baník.. Navíc Příbram doma zabetonuje. Ta naděje je sice malinká a navíc podmíněná už jen výhrami Sparty, ale ještě prostě není potřeba házet flintu do žita..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolka,Slavie,Jablonec i Banik mame doma. Bolka a Banik jsou venku tragicky,tam by jsme body poztracet nemeli. Slavii verim,ze porazime a s Jabloncem to bude hodne tezky,ty maji na jare formu asi nejvetsi z ligy... Nerekl bych,ze je tady hodne zapasu,ve kterejch by jsme meli oztracet body.

Reagovat
smazaný uživatel

*poztracet

Reagovat
goodbay

ke konci ligy se většinou ztrácí body tam, kde to moc nečekáš

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přijde ten největší tlak.. V každém zápase budou nohy těžší a těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to bude stejny jak u nas,tak i u Vas,ze jo? A navic. Vsichni hrozne radi mluvi o tom,jak ma Plzen nezkuseny muzstvo,ktery nevi jak hrat o titul. Plzen jako klub hraje poprvy,ale drtiva vetsina hracu uz titul vyhrali + trener vyhral titul jak u nas(sice jenom jako asistent),tak i na Slovensku. A nase forma je urcite lepsi nez Sparty. Nejak to ukopem,toho uz se nebojim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak na klub je úplně jiný, když se hraje o titul.. Koukni jak vaši hráči, kromě Horvátha, ve Spartě hráli.. Nevyrovnali se s tlakem a museli jít pryč, i když to jsou třeba technicky vynikající hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se nevyrovnali s Řepkou v šatně.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hráli špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath hral spatne? Petrzela nedostal poradnou sanci a u Kolare mi taky neprislo,ze by hral vylozene spatne. Rezek s Limbou. Ty jediny dva tam vyhoreli. A u toho Limberskyho to nebylo jenom o tom tlaku,ten verejne v nejkaym online rozhovoru rikal,ze v kabine Sparty si s par lidma nesednul a ted nevratil by se tam i kdyby mu nabizeli trikrat vic,nez mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu kromě Horvátha.. Petržela s Kolářem šanci normálně dostávali, ale nechytily ji za pačesy, kór Kolář.. Limberský je taky pěknej hovaďák, jen co je pravda. Za Spartu odehrál dobrej půlrok a pak začal strašně machrovat a začal dělat ohromný chyby dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsimnul sem si,ze si se tam zminoval o Horvathovi,promin. S tim Limberskym...on je guma,v hlave to nema v poradku. Ale jestlize v Plzni hraje stabilne a podava vyrovnane dobry vykony,s nikym v satne nema problem,tak to asi v tej Sparte asi opravdu nebylo v satne uplne v poradku. A neco se tam proste stat muselo,kdyz se o tom takhle verejne vyjadruje.

Reagovat
smazaný uživatel

On je dost namyšlenej, bych řekl.. Když přestal hrát, tak byl uraženej a teď hází okolo sebe špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím že je to úplně o jednotlivých hráčích, ale o týmu. Baník vyhrál titul protože měl skvělý tým, stejně tak Liberecký první titul. Slávia vyhrála titul s mladíkama a zahraničníma hvězdama které se od nás pokoušeli dostat do velkého fotbalu. Plzeň má slušný tým, sedí jim to. Jestli se někdo z nich nezraní, tak by neměli začít jenom tak prohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.. Už jednou jim ty nohy ztěžkly, teď to bude ještě o dost horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš byla únava než ztráta koncentrace a sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, natrénováno mají určitě dost.

Reagovat
Shevchenko

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, naděje žije. Titul bude náš. Sparta Praha šampión!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po polocase asi hotovo. Kontrolujeme zapas,Usti nemelo ani naznak sance. Petrzela nebyl celej polocas videt a pak da takhle nadhernej gol. Ale ta kombinace Horvath-Rezek pred timhle golem byla taky paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych byl kdovíjakej příznivce Plzně, ale vypadá to, že to letos poputuje titul do správnejch rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když si třeba myslím, že by měla současná Sparta daleko větší šanci v LM, ale rád se nechám překvapit.

Reagovat
goodbay

Jako sparťanovi mi sice štve, že titul nejspíš nebude na Letný, ale když to tak vemu, tak Plzen je asi nejpřijatelnější vítěz. Horší by to bylo, kdyby vyhrála Slávie či Baník. Nemůže se dařit každou sezonu. Jen bych chtěl říct sparťanskýmu vedení, že o titulu rozhodli sami prodejem Kucky a hlavně Bonyho, když ani jednoho adekvátně nenahradili.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodeť by pro Sparťany nebyla Plzeň nejpřijatelnější vítěz

Reagovat
goodbay

Tam nejde o to, že tam prošlo asi 6 hráčů Spartou, ale o to, že to nikdy nebyl rival

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale hádám, že se to ještě do konce lehce vyostří a jestli oba budou i příští rok bojovat o titul, nějaká ta rivalita tam bude :) Sparta by se ale měla při současné formě Jablonce spíš třepat o druhý místo, než ještě uvažovat o titulu...

Reagovat
goodbay

právě že obhájit titul je těžší než ho vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám

Reagovat
Shevchenko

Tak Plzeň moc lidem asi vadit nebude, my tam máme taky svoje koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo vypadá jak Xabi Alonso

Reagovat
slavik38

ale fakt jen vypadá

Reagovat
Liquid

Brno teče super

Reagovat
soukup

no a co? dolů jde Ústí a vy nedostanete licencu

Reagovat
Liquid

a když jí nedostanem tak padá jen 1 ?

Reagovat
soukup

no přijde mi to logičtější než, že by postupovali tři, ale nevím

Reagovat
Liquid

když jí nedostanem tak jdem do 3.ligy, doufám že sestupujou 2

Reagovat
smazaný uživatel

postupuje více týmů... v sezoně 06/07 v druhé lize nedostal licenci klub z Blšan + vypadla Nová Bystrc a Béčko Sigmy...

Reagovat
smazaný uživatel

*Dosta Bystrc... a místo Blšan se v druhé lize objevila Krč...

Reagovat
soukup

aha tak nic, ale my stejně ty body nějak ukopem

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

naše schopnost netrefit bránu v jasných šancích je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože ste zase nevyhráli? Já chcu zpátky naše tři body.

Reagovat
soukup

já to viděl asi až od 65. minuty a byla to taková vyronaná přetlačovaná a pak přišel gól z rohu, s tím, že když už Teplice něco posrali vzadu a my šli do šance tak všechny střely zapadly neomylně někam do kotle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele