Gambrinus liga - preview 20. kola

11.03.2011, 09:18, aktualizováno 14.03.2011, 08:11
Previews
Baník Ostrava vstupoval do jarní části soutěže s cílem co nejrychleji utéct ze sestupového pásma, což se mu vůbec nedaří. A snadný úkol před sebou svěřenci trenéra Karola Marka nebudou mít ani dnes, v dohrávce 20. kola se na Bazalech představí Mladá Boleslav...
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (pondělí 17:30)
Program 20. kola první ligy se uzavře pondělní dohrávkou mezi Ostravou a Mladou Boleslaví. V lepší pohodě se cítí být hosté, kteří čtyři zápasy nepoznali hořkost porážky. To Ostrava začala jaro tragicky a řadí se k nejhorším týmům tabulky.

Cestu za záchranou nezačali fotbalisté Baníku vůbec úspěšně. Jejich bilance ze dvou jarních zápasů je tristní. Dvě prohry a žádná vstřelená branka. Díky tomu jim v tabulce náleží čtrnácté místo, ale mají stejný počet bodů jako předposlední Brno, které v páteční předehrávce oslavilo svou první jarní výhru. Napodobit jej může v pondělí i Ostrava. "Snažíme se z hlav hráčů odbourat psychický blok, aby se neopakovaly začátky zápasů se Spartou a Olomoucí. Je to hlavně věc psychiky, protože v obou zápasech jsme se ve druhých poločasech přesvědčili, že jsme schopni hrát mnohem lépe," prohlásil trenér domácích Karol Marko.

Mladé Boleslavi, která na jaře ještě neinkasovala, aktuálně patří šesté místo s pětibodovou ztrátu na třetí příčku, zajišťující účast v evropských pohárech. "Očekávám, že dobrý výkon jednotlivců i celého týmu zopakujeme. Spokojený budu, když si hráči udrží výkonnost, a to nejen v Ostravě, ale ve více ligových utkáních, než jenom v jednom či ve dvou," uvedl mladoboleslavský kouč Karel Stanner, jehož svěřenci venku prohráli naposledy loni v srpnu.

V sestavě domácích se neobjeví kvůli čtyřem žlutým kartám Lukeš a zraněný Řezník. To hosté budou postrádat jen Buluta, jenž čeká na soudní řízení v Austrálii.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Varadi, Bolf, Neves, Šmejkal - Greguš, Hušbauer - Šenkeřík, Frejlach, Fantiš - Kraut.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Mendy, Procházka, Opiela, Fabián - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Fotbalisté Jablonce v neděli doma přivítají tým z Hradce Králové. Do role favorita jsou pasováni domácí fotbalisté, kteří na jaře ještě neztratili žádný bod.

Dva zápasy, dvě výhry, skóre 4:0. Taková je jarní bilance Komňackého party. Ta si také drží sérii devíti zápasů bez porážky. Na tuto šňůru bude chtít navázat dalšími třemi body proti Hradci. "Cítíme, že to pro nás nebude jednoduché utkání. Hradec už v Plzni ukázal, že umí být nebezpečný z protiútoků, musíme si dát velký pozor. Také musíme pohlídat Klapku, který proti svému bývalému mužstvu bude mít zvýšenou motivaci," řekl trenér domácích František Komňacký, jehož mužstvo aktuálně zaujímá v tabulce čtvrtou pozici.

Desátému Hradci se na hřištích soupeřů nedaří, v posledních čtyřech zápasech venku vyšel bodově naprázdno. Navíc poslední výhra v Jablonci se datuje z roku 1999. "Jablonec určitě nebude chtít přijít o svou úspěšnou sérii a řádně prověří naši obranu. My ale musíme být schopní dostávat se do protiútoků a být pokud možno efektivnější, než jsme byli v prvním jarním utkání v Plzni," uvedl hradecký kouč Václav Kotal.

Domácí se budou muset obejít bez zraněných Zábojníka a Vukoviče, zatímco jejich soupeř bude postrádat pouze maroda Wozniaka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Beneš, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Loučka, Piták, Jarolím, Kovařík - Lafata.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zich - Pávek, Chleboun, Kasálek - Fisher, Hochmeister, Klapka, Poděbradský - Mišinský, Dvořák, Černý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.80 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
V neděli od 15.00 přivítají sestupem ohrožené České Budějovice na svém stadionu v klidném středu tabulky hrající Bohemians 1905.

Domácí fotbalisté posledních pět utkání nevyhráli a hned čtyřikrát z nich odešli bez bodu úplně. To Klokani z Vršovic se naopak v posledních pěti utkáních čtyřikrát radovali ze zisku tří bodů.

Dynamo potřebuje ve vyrovnaném boji o záchranu, do kterého je namočena prakticky polovina týmů, nutně bodovat. Proti v pohodě hrajícím Klokanům by jim mohla dávat naději vzájemná bilance - s vršovickými prohráli jedinkrát z posledních sedmi střetnutí. Podzimní duel skončil remízou 2:2.

"Čeká nás nepříjemný soupeř, kterého charakterizuje nasazení, důraz a bojovnost. Až na zápas s Jabloncem čtyřikrát po sobě vyhrál, ale my teď pro vítězství uděláme všechno," slibuje budějovický kouč Jaroslav Šilhavý.

Zatímco týmu Bohemians 1905 se na jihočechy nedaří, kouč Hoftych se s nimi utkává rád, neboť ze šesti bojů proti Dynamu v roli hlavního kouče odešel poražen jedinkrát. Ví tedy, jak proti Českým Budějovicím hrát: "V Budějovicích je to vždycky o odolnosti, navíc soupeř potřebuje vyhrát. Asi to nebude moc o fotbalu, ale o bojovnosti. Důležité je, že se po zranění vracejí Sňozík, Kaufman a Škoda, tedy opory, které nám v minulém utkání chyběly."
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Nitrianský, Horejš, Lengyel, Vulin - Benát, Černák, Otepka, Mezlík - Ondrášek, Pecka.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Bartek - Moravec, Držík, Kaufman, Štohanzl - Nešpor, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Do teplických Stínadel, které jsou azylem týmu FK Ústí nad Labem, přijede k důležitému souboji o záchranu 1. FC Slovácko. Zápas začíná v neděli v 15.00.

Ústí nevyhrálo již 12 kol v řadě, přičemž posledních šest utkání dokonce prohrálo. Slovácko si za posledních devět kol zase připsalo jedinou výhru vedle šesti proher. I tato bilance odpovídá postavení týmů v tabulce. Ústí je beznadějně poslední se sedmibodovou ztrátou na záchranu, Slovácko má zase pouhé dva body náskoku na sestupovou příčku.

Pokud chce Ústí reálně myslet na záchranu nejvyšší soutěže, mělo by tak právě v takovém utkání uspět. Kouč Svatopluk Habanec říká: "Je to stále stejná písnička. Neustále doplácíme na to, že neproměňujeme šance a sami děláme chyby v obraně, které soupeř trestá. Proti Slovácku to musíme protrhnout a konečně uspět."

Hostující trenér Miroslav Soukup má k soupeři i přes jeho tristní výsledky respekt: "Ústí proti Olomouci i Teplicím sice vyšlo bodově naprázdno, v obou zápasech ale podalo velmi dobrý výkon. Máme soupeři oplácet podzimní domácí remízu, kdy jsme hráli skoro celý zápas v deseti."

Ústeckým se doma nedaří, s pouhým jediným vítězstvím jsou vůbec nejhorším týmem Gambrinus ligy. Slovácko se na půdě soupeře radovalo v Příbrami a Mladé Boleslavi. Podzimní duel obou soupeřů skončil v Uherském Hradišti remízou 1:1, když Soukupovi svěřenci hráli od 12. minuty bez vyloučeného Kubáně. Kvůli čtyřem žlutým kartám nenastoupí za Slovácko Jiří Valenta, přetrvávající problémy s kolenem má Amadou Cissé. Ústí bude chybět vykartovaný Dreksa a zraněný Hyčka.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Vorel - Stožický, Valenta, Polák, Dvořák - Doležal, Vrtělka, Martykán, Volek - Krbeček, Jindráček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Reinberk - Fujerik, Kordula, V. Valenta, Volešák - Ondřejka, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.00 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
V pražském Edenu bude k vidění atraktivní duel mezi domácí Slavií a Teplicemi. Oba týmy uspěly v uplynulém víkendu, Slavia si odvezla tři body z Liberce a Teplice si doma poradily s Ústím.

Jaro nezačalo pro zachraňující se Slavii dobře, když doma pouze remizovala s Brnem, jež také bojuje o záchranu. Poté si však spravila chuť vítězstvím pod Ještědem 2:0. Sice ji v šestnáctičlenné tabulce patří již dvanácté místo, ale na sestupové pásmo má náskok jediného bodu. Proto musí potvrdit tři body z Liberce v domácím prostředí. "Každý zápas je pro nás existenční a podle toho k němu musíme přistoupit," uvědomuje si vážnou situaci trenér domácích Michal Petrouš. Ten nebude moci počítat se třemi rekonvalescenty Naumovem, Kaufmanem a Černým.

V mnohem lepší situaci se nachází Teplice, jímž v tabulce patří šesté místo. Na pohárové příčky však ztrácí už osm bodů. Zmenšit tuto ztrátu se pokusí v zápase se Slavií. "I když se Slavii nevydařil podzim, pořád je velkým klubem a má sílu. Do jarní části vstoupila výborně, pořád potřebuje každý bod, takže utkání může mít velký náboj," míní kouč hostí Jiří Plíšek, v jehož sestavě se neobjeví až sedm zraněných Siva, Zoubele, Grygar, Ljevakovič, Vidlička, Rosa a Došek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dostál, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Koreš, Janda, Jarolím, Kisel, Hora - Pospěch.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Smejkal, Hošek, Matula, Stožický - Verbíř, Čajič, Vachoušek, Mareš - Vondrášek, Melunovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Souboj dvou týmů, kterým se nevyvedl vstup do jarní sezóny, uvidí diváci v Příbrami, kam přijede Slovan Liberec. Zápas začíná v sobotu v 16.00.

Příbram měla na úvod jara těžké rozlosování a po domácí remíze s Mladou Boleslaví uhrála relativně slušný výsledek na Letné proti Spartě, kde prohrála poměrem 1:0. Stejně jako po celou sezónu i v obou těchto zápasech trápilo příbramské zakončení a podzimní bilance 11 vstřelených branek zůstává stále nezměněna. Střeleckou impotenci by domácí rádi prolomili právě proti Liberci.

Liberečtí do jarní sezóny vstoupili dvěma porážkami, přičemž, stejně jako jejich sobotní soupeř, nedali ani jeden gól. Liberecký kouč Petr Rada věří, že jeho svěřenci právě v Příbrami zaberou.

"Jsme v nepříjemné situaci, ale musíme se z ní rychle dostat. Poslední týden jsme trénink zintenzivnili, aby si hráči nemysleli, že to takhle půjde dál. O vlastních laciných chybách jsme mluvili už po Jablonci, se Slavií se stejně zopakovaly a teď už jsou slova zbytečná. Hráči musí sami ukázat, co v nich je," řekl Rada.

Příbram nevyhrála s Libercem v šesti posledních vzájemných zápasech, podzimní duel na Severu Čech skončil bezbrankovou remízou.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, T. Pilík, Koukal - Huňa, M. Štochl
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Kelič, Fleišman - Dočkal, Gecov, Štajner, Papoušek, Breznaník - Hadaščok
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (sobota 17:20)
V sobotu od 17:20 je na programu velký hit 20. kola Gambrinus ligy. Střetnou se proti sobě aktuálně dva nejlepší týmy tabulky. Vedoucí Plzeň přivítá svého největšího konkurenta o titul, pražskou Spartu.

Dva body, takový náskok drží před nebezpečně dotírajícími Letenskými fotbalisté Plzně. Pro oba týmy to bude velice důležitý duel v souvislosti s boji o celkové prvenství. Západočeši nemají za sebou takový hladký start do jarní části jako při podzimu. Začali vydřeným vítězstvím nad Hradcem a na půdě desátého Slovácka sotva vyválčili remízu 2:2. Nyní přichází pro Vrbovy svěřence opravdový křest ohněm. "V posledních zápasech bylo znát, že se Sparta proti podzimu zlepšila. Ale určitě z ní nejsme vyklepaní. Navíc není lepší zápas, aby se hráči dokázali motivovat sami," prohlásil plzeňský trenér Pavel Vrba.

Spartě se dařilo postupně snižovat ztrátu na čelo tabulky z dvanácti až na nynější dva body. A v sobotu může tento odstup smazat a v případě vítězství vystřídá Plzeň na prvním místě. "Může se prohodit pořadí v čele, nebo Plzeň může zvýšit svůj náskok, ale to je asi tak všechno. Vždyť jde o třetí jarní kolo, do konce ligy bude pořád zbývat deset zápasů a to je příliš velká porce, než aby se něco dalo vyvozovat z nadcházejícího utkání," řekl před ligovým šlágrem sportovní manažer a trenér Sparty v jedné osobě Jozef Chovanec, jehož tým byl v obou jarních stoprocentně bodově úspěšný a neinkasoval žádnou branku.

Domácí se budou muset obejít bez potrestaných Petržely a Jiráčka, otazníky visí nad startem Filla. Start nemocných sparťanů Sionka, Lačného a Zápotočného je nejistý.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Neuwirth, Bystroň, Limberský - Ďuriš, Kolář, Horváth, Trapp, Rezek - Bakoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Kerič, Matějovský, Abena, Vacek, Kadlec - Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.95 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
V pátek startuje dvacáté kolo Gambrinus ligy předehrávkou mezi domácím Brnem a Olomoucí. Zatímco Brňané se krčí na předposlední pozici a mohou se tak strachovat o záchranu, hosté útočí na poháry.

Zatím to nevypadá, že by se fotbalisté Brna odlepili ze sestupového pásma. Sice jim jarní premiéra vyšla solidně, když získali cenný bod na hřišti pražské Slavie, jež taky bojuje o své prvoligové přežití. O týden později však přišlo v brněnské kabině po pětigólovém debaklu od Mladé Boleslavi k vystřízlivěni. Nyní tedy patří Večeřovým svěřencům předposlední místo v tabulce.

Vzhledem k tomu, že na nesestupové pozice ztrácí tři body a navíc jím hrozí kontumace zápasu se Slavií kvůli údajnému neoprávněnému startu domácího Pejiče, musí v moravském derby uspět. "Až páteční zápas proti Olomouci ukáže, zda jsme se dokázali vzpamatovat. Porážka v Boleslavi by měla být pro hráče poučením," zdůraznil brněnský trenér Karel Večeřa, jenž bude v sestavě postrádat zraněného Husára.

To Olomoučtí mohou být se sebou spokojení. Zásluhou výborného jarního startu, kdy ve dvou duelech byli stoprocentně bodově úspěšní s jasným skóre 5:0, okupují třetí místo a mohou tak bojovat o evropské poháry. Nyní čeká Hanáky prověrka v moravské metropoli.

"Herní projev Brna se přes zimu změnil. Bylo to vidět na Slavii, kde hrálo hodně dobře a agresivně, dobře kombinovalo. My se ale zaměřujeme především na svoji hru a také venku chceme být natolik ofenzivní, abychom si vytvořili šance a byli schopni je proměnit," prohlásil kouč olomoucké Sigmy Zdeněk Psotka. Ten se bude muset v pátek obejít bez nemocného Murína.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Pernica, Simerský, Jílek, Hamouz - Dostálek, Rýdel, Borek, Kalabiška - Došek, Rabušic.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Šultes, Ordoš, Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.33 - 3.50 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň19143247:1945
2.Sparta Praha19141432:1143
3.Sigma Olomouc19114439:1437
4.FK Jablonec19113535:1936
5.FK Mladá Boleslav1997336:2134
6.FK Teplice1985626:2629
7.Bohemians 19051974822:2225
8.Slovan Liberec1965824:2623
9.FC Hradec Králové1956815:2121
10.1. FC Slovácko19631020:3221
11.Slavia Praha1948721:2620
12.Baník Ostrava19541019:2719
13.1. FK Příbram1947811:2019
14.České Budějovice1947815:3219
15.Zbrojovka Brno19511323:4116
16.FK Ústí nad Labem19261114:4212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (623)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těšíme se na další super zápas - 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Olomouce 0:0 nekončí

Reagovat
soukup

zápasy Brna taky ne

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Puskas

To je dvojka jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Olomouc 2

Příbram-Liberec 1

Plzeň - Sparta 0

Ústí - Slovácko 0

Jablonec - Hradec 1

Č.Buděj. -Bohemians 0

Slavia - Teplice 1

Baník - Ml.Boleslav 2

Reagovat
Puskas

U toho posledního řádku se Ti sekl prst.

Reagovat
soukup

nene Kepy chce příští rok porážet Opavu ve druhé lize a zblízka se smát Zbrojovce

Reagovat
Kepy_FCB

Nebuď drzej!

A navíc chci ještě chebskou invazi do Sokolova.

Reagovat
smazaný uživatel

AC SPARTA PRAHA !

Reagovat
soukup

Tip EuroFotbal.cz: 0 kdybych to tipoval já, tak to chápu, ale tohle byl kdo?

Reagovat
Vasil

Já bych to nechápal ani kdybys to tipoval ty Sigma šlape, já jen doufám že to nebude ostuda o 3 a víc

Reagovat
soukup

musí se věřit, jinak se na to můžeme rovnou vykašlat

Reagovat
Vasil

Jojo, akorát je to s postupem času trochu ubíjející. Já třeba mnohem víc věřil minulej týden a jak to dopadlo...

Reagovat
soukup

já moc nevěřil v Bolce ani dneska, Olmík to nějak uklohní, ale třeba se stane zázrak, každopádně stejně bude klíčový jak budeme hrát ve vzájemných zápasech s Příbramí, Hradcem, Budějkama atd... pokud tam rupneme, tak by nám byl bod s Olomoucí stejně úplně k ničemu

Reagovat
soukup

jéžiši...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

S Wilfriedem by to asi bylo lepší.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sekáč.

Reagovat
Ligter

Náhodou, já se celkem smál.

Reagovat
Kepy_FCB

FCB - FKMB

http://www.youtube.com/watch?v=NFy9NbX1Np4&feature=related

na FIFě chorál fízli nenávidíme, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

To je práce fanoušků té hry. Docela slušné provedení. Jo a není to Fifa ale PES .

Reagovat
Kepy_FCB

Aháá. Já totiž na tohle nikdy nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Opavu !!! Dobré to je až od 05:30

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pak 07:20 To Fízly nenávidíme není špatný ale nemuselo by to tam hrát dvě minuty v kuse. A pěkně se poslouchaly Dresy bíle

Reagovat
Losinho

Škoda, že to rozhodčí v nejlepším ukončil.

Reagovat
Losinho

Dá se dát něco takového do FIFY 11 na PSP?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je PSP?

Reagovat
smazaný uživatel

Playstation Portable

Reagovat
Losinho
Reagovat
Losinho

Mimochodem Hušbauer tam dal podobnej gol jaku nás.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době máme s Brnem luxusní bilanci - Šest zápasů, šest vítězství, tak snad to protáhneme na sedmý v řadě. Zbrojovka musí konečně bodovat, příští zápas hraje na Spartě a z tama asi body neodveze, tudíž je pro ně remíza málo. To by nám mohlo vyhovovat víc než hra na 0:0. Ale nějaké gólové hody se čekat nedají. Tipnu si 1:2, ale byl bych rád za čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jasná 2, výsledek 0-3

Reagovat
soukup

no nemyslím si, že by pro nás remíza byla málo, my do toho začátku jara jdeme prostě tak, že uděláme co se dá, ale nějaký velký zisky bodů asi nikdo nečekal a rozhodne se až potom, kdy máme zápasy se všema přímýma konkurentama a pár vcelku silnějších ale hratelnějších týmů doma (Teplice, Liberec)

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off acs

Reagovat
smazaný uživatel

prosím česky

Reagovat
twerp

Snad Brno předvede výkon jako proti Slovácku

Reagovat
sosna

Kromě Murína bude chybět zraněný Schulmeister. Zato Stephen Jerome už dostal pracovní povolení, tak jsem zvědav jestli ho Zdenda vezme. Pravděpodobná sestava celkem optimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc zvědavej jaká bude základní sestava.. Tipoval bych, že na levý straně začne hrát Kadlec a bude to 4-3-3.. Snad mu dostatečně dobře předvedl Kerič jak se falešný křídlo má na hřišti chovat.

Reagovat
kubys
Reagovat
joshua

Je to fake

Reagovat
Kepy_FCB

hlavně je to staré a pořád to někdo trapně vytahuje

Reagovat
kubys

Musí se to připomínat pro mladší generace!

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, že i ty na to skočíš, to mi přijde hodně zvláštní

Reagovat
kubys

Kde jsem napsal, že si myslím, že to je pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to sem dáváš?

Reagovat
kubys

Hlavně před zápasem s Plzní se to i tak nějak hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

V jaký souvislosti?

Reagovat
kubys

Aby se podobný článek někdo neudělal, po tom, co prohrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, teď se právě naopak vede protisparťanská kampaň (za což jsme všichni mimochodem celkem rádi)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je na case po dlouhe dobe konecne Olmik porazit. Kdy jindy nez ted.

Pome Zbrojovaci !!!

Reagovat
Didier Drogba

dneska budou gólové hode a Večeřa by konečně mohl odstoupit.Pojďme Zbrojovka,ale že bych vám věřil to se říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho dosáhneš tím, že Večeřa odstoupí? Myslíš si, že někdo lepší teď do Brna přijde?

Reagovat
Didier Drogba

kdyby přišel třeba Franta Straka,tak by byla aspoň sranda

Reagovat
soukup

to radši být bez trenéra než aby u nás byl ten rudej šašek

Reagovat
smazaný uživatel

To bych vám snad začal přát ten sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ses posral, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz tak Renda Wagner ae ten ma este cas

Reagovat
Losinho

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - Slovan Liberec 2

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko 2

FK Jablonec - FC Hradec Králové 1

České Budějovice - Bohemians 1905 0

Slavia Praha - FK Teplice 1

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Příbram neprohrajou, Slovácko to bude mět hodně těžké a Hradec zahrál první dvě kola dobře, takže může překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se v tom Ústí, protože na nás se vždycky každý chytí, viz Brno. Já budu rád aj za bod

Reagovat
Losinho

Baník je snad horší než na podzim, Bolka ten zápas podle mě zvládne. Liberec už by se taky měl zvednout. Hradec může překvapit, ale favorizuju Jablonec. A co se týče Slovácka - tam jsem váhal, ale jestli bude hrát Slovácko tak jako minulé kolo, tak si tři body odveze.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka bude nahoře díky výprasku co dala Zbrojovce, ale Baník bude hrát tvrdě a Boleslavi to tak lehce nepůjde. Podle mě tam nevyhraje, spíš prohraje. A pro Hradec je Jablonec jeden z nejbližších soupeřů - prestižnější soupeř je samozřejmě Liberec, ale v rámci Východu a Severu Čech je to skoro derby. Budou namotivovaní a tipnul bych si že bod budou brat. A Příbram, těžko říct, jestli půjdou na Liberec s taktikou vyhrát, tak se jim to asi nepodaří, protože takovou kvalitu nemají. Ale kdyby šli do zápasu s cílem neprohrát, tak by remízu ubetonovat mohli. A reálně by jim to mělo na zvýšení náskoku stačit.

Reagovat
Losinho

No uvidíme, komu to nakonec vyjde. Ale pokud jde o Hradec tak tam je to dle mého jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Hodím sem tipy a pak je porovnáme.

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 2

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - 1. FC Slovácko 0

FK Jablonec - FC Hradec Králové 0

České Budějovice - Bohemians 1905 2

Slavia Praha - FK Teplice 1

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 1

Reagovat
soukup

jo já to taky vidím podobně, snad jen sklobižu 1 a Baník 0

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

my nevyhrajem

Reagovat
božský John

NaHradec majzla, budem to mít hodně těžký, nehrajou vůbec špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám z toho zápasu úplně nejlepší pocit, budu rád za jakoukoliv výhru. A doufám, že se nás v sektoru sejde aspoň 200.

Reagovat
božský John

Nemáš n ejlepší pocit? Já bych teda z Došana v útoku měl výbornej pocit, odpadla by starost v podobě obdržený branky ....

Reagovat
soukup

tak jsou tam další hráči co ten gól můžou dát, Došan je až ta poslední možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znáš to, prostě takovej ten divnej pocit, jako že se to dneska nepovede. Ale doufám, že Doli 2x zavěsí a bude klídek.

Reagovat
božský John

Já měl to samý minulej tejden s Bohemkou no, když jsem viděl, jak si vytřeli zadek s Hradištěm ...

ale myslim,že vyhrajete dneska....

My to s Hradcem budem mít těžký, bral bych i plichtu

Reagovat
sosna

Tak s tou plichtou kecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka-Sigma 0

Příbram-Liberec 2

Sparta B-Sparta A 0

Ústí-Slovácko 0

Budějovice-Bohemka 0

Jablonec-Hradec 1

Slavie-Teplice 1

Baník-Boleslav 2

Reagovat
doNny

Budějovice - Bohemka ...Tady bych si se pořádně navlékl, abych z té atraktivní a útočné hry neusnul a přitom nezmrznul..

Reagovat
smazaný uživatel

tady je jasná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zapíchnul u stánku s pivem a tam zůstal celý zápas.

Reagovat
JarousFCB

Zbrojovka- Sigma 2

Příbram - Liberec 1

Plzeň - Sparta 2

Ústí - Slovácko 1

Budějovice - Bohemka 0

Jablonec - Hradec 1

Slavie - Teplice 0

Baník - Boleslav 2

Reagovat
Jajinek

Nejvíc zrádnej zápas...zdálivě nutné 3 body proti týmu, který je mladý, v podstatě nový a potřebuje body. Kvalita je ale na naší straně, tak snad to hráči zvládnou. Zatím na jaře bodově dobré, ale nepřesvědčujem. Navrátil by měl dnes sedět, možná Psotka posadí i Doležala. Petr už je prý abolutně v pořádku. Já očekávám ůtok Šulty, Odži, Petr...ale je pravda, že je to hodně nečitelné. Hlavně to nějak ukopat!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jajinek

nechápu, jak si někdo může stěžovat, že je v ulici hodně policistů a vrtulník. V minulosti se toho tolik semlelo, že jsem byl jedině rád, že z preventivních důvodů to bylo pošéfované a pro normálního člověka, který nedělá bordel je přítomnost policie na takovémhle zápase jenom vítána. Já se po dlouhých letech cítil ve městě relativně v bezpečí a neměl jsem strach, z které strany na mě Baníkovice zaútočí jenom proto, že mám šálu

P.S. Uznávám že taky zveličuju a podotýkám že nejsme moc ready na jakoukoli diskuzi. Celej den mám 40ky horečky a nyní jsem do sebe napral 4 paraleny jen proto, že večer hraje Sigma a Inter, abych to nějak přežil...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, četl sem, že nejsi ready, jedinečná šance pro mně Ba ne, uzdrav se brzo, ať můžeš na Sigmu neb Český fotbal potřebuje každého fanouška na stadioně a ne, aby dřepěl doma

Reagovat
Jajinek

no vidíš...kdybych se neřídil tímhle heslem a nešel jsem na Baník do té zimy, když jsem byl nachlazenej, tak teď nemám zánět průdušek a antibiotika...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás se říká takové pořekadlo a to " za Baník život dej!"

Reagovat
kubys

"Podle informací kriminální policie se asi čtyřicet fanoušků, kteří přijeli do Olomouce, na fotbal nedostali. Nějakou dobu obcházeli stadion a hledali slabé místo, kudy by pronikli na tribuny. Byli jsme dobře připravení, a proto se jim to nepodařilo."

Nooooo

Reagovat
kubys

Jinak to byly roztroušené skupinky a bylo nás víc než 40, ale tak to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

PČR Ale pokud je to pravda tak těch 40 lidí přijelo až z Ostravy a pak ani nešli na stadion? To sou taky pěkný paka...

Reagovat
kubys

No moment, já se třeba potuloval mimo stadion, mám si to jako vzít osobně?

Reagovat
sosna

Já jen nechápu proč nešli na ten stadion? Proč si tam nešel ty?

Reagovat
kubys

Neměl jsem lístek a nehodlám dávat průkaz totožnosti, přímo to nesnáším, proto jsem celou sezonu bojkotoval Baník doma a chodil na CH1. Beru, kdybychom tady na to měli zákon jako v Polsku, ale prostě takovéto svévolné výmysly jsou opravdu proti mému myšlení.

Reagovat
sosna

Ok, tvoje věc. Ale to si jel až z Ostravy (pokud si z Ostravy) a pak ses jen potuloval kolem stadionu a neviděl ani ten zápas?

Reagovat
kubys

Z Havířova, ale já potom pokračoval na Prahu. A kousky zápasu jsem viděl přes bránu u severu, odkaď kupodivu byl kvalitní výhled.

Reagovat
sosna

No pro mě je teda hlavní vidět zápas Sigmy. Pokud bych z jakéhokoli důvodu věděl, že nebudu na stadionu, tak jdu radši někam do hospody k TV. Ale abych chodil kolem stadionu...to mi hlava nebere.

Reagovat
Jajinek

tak pak si nestěžuj, když nejsi ochotný přistoupit na podmínky soukromé akce a vstupu na soukroýí pozemek, tak se nediv, že tě tam nepustí... (no offense)

Reagovat
kubys

Mmnt, já někde psal, že jsem se na ten zápas potom chtěl dostat? My jen hledali jak přelézt třeba přes střechu, s pořadateli jsem se vůbec nedostal do styku.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
doNny

Reagovat
kubys

Jo hlavně proč to píšu. Ona většina těch, co nebyli na stadionu, byla v centru města.

Reagovat
centos

Prase Šultes by na fotbale být neměl.

Reagovat
sosna

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

Chápu, že ti leží v žaludku za ten přemet proti Baníku, ale po Zemi běhá spousta horších diverů.

Reagovat
centos

Ale můj hejt teď směřuje na něj, jako

Reagovat
centos

No ty vole a v té diskusi se zas sešlo kreténů.

"Hejno pár holohlavých skanduje čeeskýýý fotbal, pro fa-nou-šky, a zbytek nechápavě kroutí hlavou."

"Chodim na fotbal a jelikož se chovám slušně, nemám ŽÁDNEJ problém s lístkem na jméno, tečka."

Že já tam lezu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je takový klišé s tím hejnem holohlavých kreténů. A pěkně trapný.

Reagovat
centos

Mě spíš sere to klišé se slušným fanouškem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem raději ani nezmiňoval. Uhnal bych si ze vzteku infarkt. Zajímalo by mě, jak slušný ten fanoušek, co to psal je. A zda je to vůbec fanoušek, nebo jen divák.

Reagovat
Jajinek

no ale ono to tak bylo..pár lidí skandovalo čeký fotbal pro fanoušky a zbytek tribuny nechápavě kroutil hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle má pravdu. Měli byste udělat buď kampaň, nebo pokřiky které něco vysvětlujou.

Reagovat
Jajinek

teď to moc nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

No Ono tam asi chybí že v tomhle máš pravdu ty, a tohle by měla být teoreticky rakce na centose, ale pak by to zase nechápal on. Každopádně heslo "Český fotbal pro fanoušky" drtivá většina lidí nechápe. Buď by se mělo vysvětlit seznamem požadavků a nebo by se měl změnit pokřik na něco víc vysvětlujícího.

Reagovat
centos

"Česky fotbal

pro fanoušky!

Tady máme

požadavky!" A pak výčet. Hm, asi ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leda zbývá udělat z toho známou akcu která bude na všech stadionech, aby někomu dalo prácu si ty požadavky najít a zveřejnit je.

Reagovat
Jajinek

já myslím, že to ani tak není o heslu...ale že hodně lidí, co hodí na fotbal pravidelně, prostě má názor jako já a tady s tím protestem nesouhlasí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně. Ale taky bych řekl, že většina lidí na fotbale se ráda zúčastní něčeho co jim dá pocit že udělali něco pro klub a nebude je to stát skoro žádné úsilí a hlavně žádné peníze.

Reagovat
centos

Jo, a ti ať si klidně skandují, že jim to nevadí.

Reagovat
Jajinek

Však tak to taky probíhá...oni si to skandují a nikdo jim to nezakazuje..my kroutíme hlavou a reagujem na to pokřikem Sigma Sigma...a taky je to v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by měli být zveřejněny. Divím se, že ještě neexistuje web protimodernimufotbalu.cz nebo ceskyfotbalprofanousky.cz. Chtělo by to pro tu akci získat bývalé internacionály, trenéry (Víťa Lavička by byl nejlepší, má rád liberecký ultras a fanoušky vůbec a je to uznávaný trenér), pak by to chtělo pro tuhle akci získat známé hráče a nějaké objektivní novináře, plus do vše doplnit odbornými názory právníků, kteří by se vyjadřovali k represím vůči fanouškům (lístky na jméno, dechové zkoušky, fyzické napadení ze strany sekurity, policie apod.).

Reagovat
centos

http://ceskyfotbalprofanousky.webnode.cz/

Jinak jak píše Sancho. Pro mě to jsou lístky na jméno, agresivní policie a security, lístky jen v předrodeji, pondělní termíny..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem na hooligans.cz jsem viděl vtipnou diskuzi několika fanoušků/chuligánů, kteří chtěli vytvořit kampaň Love Footbal Hate Multiculti . Docela zajímavý počtení.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.odpor.org/index.php?page=clanky&kat=1&clanek=627

Tady je o tom krátký článek, kdyby tě to zajímalo.

Reagovat
centos

Nemůžu říct, že s tím článkem nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

On je totiž dobře napsaný a ve své podstatě s některými tezemi z toho článku souhlasím. Ale když si uvědomím, kdo tyto názory propaguje, na jakém webu...

Reagovat
centos

A když si to odmyslím, tak téměř nemůžu nic vytknout. :)

Pozitivní rasismus existuje; své může povídat Baroš, které multikulti hyeny hnaly za jedno gesto skoro na oprátku, a ostatně i Sparta.

Cizáky v repre bych taky nechtěl.

Omezování projevů ultras taky funguje, třeba jen u blbých kartonových choreografií..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, já to s tím Barošem pochopil obráceně Ale jo, máš pravdu. Když si odmyslíš podtext, tak je to v pořádku a správně napsané . No jo, ale je tam.

Reagovat
sosna

Reagovat
centos

V čem nemají pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný, žádné volby se přece neblížíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás v ČR si nikdy nemůžeš být jistej

Reagovat
C-M@ster

Zaspal si dobu, v politice se jede permanentní kampaň.

Reagovat
Losinho

Desítka pro domácí nakonec možná nebyla na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Eurofotbal je aji na facebooku? Super, možu si zaplevelit facebook ještě víc než teďka

Reagovat
sosna

Tak předpokládaná sestava sedí. Na lavičce druhej brankář, stoper a pět útočníků !

Reagovat
smazaný uživatel

FC Zbrojovka Brno: Krbeček - Simerský, Hamouz, Husár, Mitrovič - Dostálek (C), Rýdel, Borek, Kalabiška - Došek, Rabušic.

SK Sigma Olomouc: Drobisz - Janotka, Kučera (C), Škerle, Vepřek - Bajer, Hořava, Rossi - Šultes, Ordoš, Doležal.

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ať bráníjou, pazouru můžou zvednout pak.

Reagovat
Jajinek

ZAtím dobrý...jen trefte tu bránu...

Reagovat
Losinho

Sakra Sigma, makejte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Na loženky vedeme tak 4:0 a přesto prohráváme...to je děs....góly to chce góly!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední minuta byl snad vtip, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Baď, hrejte to na vysoké míče a na náhodu, vždyť štěstí přeje připraveným. A schválně kdo z vás první dokopne až do stropu.

Reagovat
sosna

Já se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to v tom Brně děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno mělo dvě šance, roh a stadartku, je to 2:0

Reagovat
sosna

Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Drobiszu, neprodávej to zase

Reagovat
goodbay

Rýdel krásná branka. Branka kola

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, to už je špatné. Tak uvidíme jestli to dokážeme stáhnout. S touhle hrou asi ne, ale kvalitu na to máme, tak do toho.

Reagovat
Kokesh

Neřekl bych, že proti té holomajzně Brna a s takovým průběžným výsledkem něco uhrajete...chybí trpělivost.

Reagovat
centos

V Olmiku jsme ztratili body, když je porazí i Brno!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Budvar je hnusné pivo, je jako kdybych pil ředidlo s bublifukem

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho pil naposled na Majty Saund a chutnalo hrozně naředěně, bodejť, když jsem pařil na dešti a do poloprázdný kelímek jsem si co chvíli dočepoval .

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám lahváč, myslel sem jak sem dobře nakoupil, protože Budvar mě vždycky chutnal. Ale je to jako ten fotbal, samé zklamání a hořká pachuť.

Reagovat
Kokesh

Cože? Taková 13ka, to je lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Budvar piješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lahváč. Se zlatým pruhem. Tuším že je to ekvivalent 11, ale přesně to nepoznám. U Budvaru ty barvy nemám nasledované.

Reagovat
smazaný uživatel

Se zlatým pruhem? Tak to snad ani neznám.. Ale z Budvaru kupuju jedině dvanáctku lahváček.. Nejlepší lahvový pivo na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc kupodivu chutnal Budvar desítka. Takové socka pivo, ale exkluzivní. Zubr 12 je skvělá, Budvar byl vždycky dobrá volba a taky Radegast 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Budvárek desítku pije brácha.. Já jsem tomu zase tolik na chuť nepřišel, ale není to špatný.. Za to teda Radegast totálně nesnášim..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako správné sídlištní socky jsme vždy preferovali lahváče značky Bráník. Navíc toto pivo uspokojovalo i náš pražský patriotismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Braník desítka. To je nejlepší lahváč co sem zatím ochutnal. Jo, ještě Hukvaldy, kvasnicová 14, ale to je vražedné pivo. Pil sem ho jenom ve vlaku, v Šohaju na trase Přerov - Hradec Králové - šest lahváčů a na koleje sem dojel ani nevím jak.

Reagovat
smazaný uživatel

A Janáček, lahváč a to je snad tuším taky 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Braník, to je klasika To je srdcová záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji v plechu je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje?

Sigma hraje tak špatně, nebo má Brno haluz? Zrovna jsem dorazil a čučím jak puk

Reagovat
sosna

HALUZ

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz, jejich útočná fáze neexistuje. Bohužel sice dokážeme držet balón a relativně sme se dostávali do šancí, ale nedominujem a nemáme tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude video Hene, tak ty už tady nebudeš.

Reagovat
Kokesh

Takhle se hraje o záchranu.

Reagovat
C-M@ster

Popravdě ve chvíli kdy se rozbíhal Rýdel, sem si představoval, jak by to dal C. Ronaldo, ale netušil sem, že to tak někdo v lize umí.

Tak snad to udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, né.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nevím, takhle špatně sme hráli asi jenom proti Hradcu. Nejspíš už nezbývá než projít Zbrojovácké registračky a doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zahučelo asi hodně tiketů

Reagovat
Jajinek

Nevím no...tolik šancí neměla Sigma ani proti Ústí ani proti Baníku....Brnu tam naopak spadli jediné dvě situaci, kdy přešli půlku...otázkou je, jestli jsme nemuseli vracet ty dva darované zápasy 1:0 (Hartig) a 5:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Rydelovo branka byla jedna z nejhezcich v letosnim rocniku...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Ach jo, v tomhle ročníku sme vždycky prohráli buď po boji, smůlou a nebo díky rozhodčímu. Ale tohle byla hladká prohra, sice trocha smůla, ale my sme nepředvedli žádný ultra fotbal abysme si nutně zasloužili vyhrát. A zrovna tohle kolo kdy je naděje že konkurenti poztrácíjou body. Snad to alespoň Zbrojovce pomůže k záchraně.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! ACS ! ! ! SPARTA ... PRAHA ! ! ! SPARTA ... PRAHA ! ! ! SPARTA ... PRAHA ! ! !

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

Dneska tomu věřím, že v Plzni alespoň ten bod urveme, nedivil bych se i dvojčicče, musíme hlavně ukázat, že jsme lepší tým než Plzeň a že titul, který po sezoně získáme, bude ve správných rukou.

Tipuji, že vyhrajeme 0:1 (nebo v nejhorším případě 1:1), tak mě kluci nezklamte!! Spartááááááá!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ronaldik

Zítra budu poprvé v životě fandit Českým Budějovicím... Brno do druhé ligy!!!

Reagovat
Pinturicchio

200. pro dnešní vítězství Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se nic moc nehraje, ještěže hrajou v Praze naše ženský z Baníku Ostrava. Baňky pyčo !

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš se mrknout?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, nikdy sem neviděl ženskou kopanou na vlastní oči. Navíc Baňky jspou teď i docela pojem v Ostravě, narozdíl od chlapů makaj a snaží se a přitom to jsou vesměs amatérky a prý je tam na zápasech dobrá atmosféra K tomu se hraje na strašné periférii v Praze, takže očekávám fanoušky jak někde z přeborů.

Reagovat
smazaný uživatel

S kým hrajou? A hrajou vlastně první ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

kousek od tebe, v Měcholupech

Reagovat
smazaný uživatel

a hrajou, jsou snad třetí nebo čtvrté s holkama ze Slovácka, jinak první lize dominujou holky z Pražských eS. Není se ale čemu divit, oni hrají snad i na profi smlouvy

Reagovat
centos

Jasně že jo. Příští týden začíná první jarní kolo. Baňky - Sparta ;)

Byl jsem na podzim jen jednou, víckrát jsem nestihl, ale byla to paráda. Malé hřiště, stálo se hned u zábradlí, návštěva 400 lidí (což je na ženský fotbal extrém), vlajky, fandilo se, i pyro bylo, 3:0 po krásných gólech..

Škoda že to teď chtějí dát na Bazaly, ten první zápas. To nebude ono.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to bude výhoda pro Sparťanky, jsou zvyklé na velké hřiště, těm našim vyhovuje spíš malé hřiště ve Vřesině

Reagovat
centos

V Hošťálkovicích :)

A hlavně bude horší atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem měl za to, že hrají ve Vřesině. To bude, o tom žádná i když příjde třeba tisíc fanoušků, v tom je specifika toho malého hřiště tam někde na dědině, tam se cítí víc doma

Reagovat
smazaný uživatel

V Ludgeřovicích.

Reagovat
centos

sakra, mně se to furt plete

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z Ludgeřovic a chodím na ně skoro na každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

V ten samý den hraje i áčko v Teplicích, takže škoda, že se to tak kryje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, taky bych šel. Ale asi ne za fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak samo, že se budou hlavně okukovat ženský, co na svých prsou nosí pyšně znak Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se moc těším. Přestože má i zvětralá Plzeň svou kvalitu, pevně věřím, že Spartička zvítězí a vratí se tam, kam patří. Tedy na první místo. Sparta Praha šampión!

Reagovat
$dolar$

Ani napad

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rýdel to tam včera krásně narval

Reagovat
smazaný uživatel

podme Plzen FUCK OFF ACS

Reagovat
Losinho

Dneska docela nuda, ještěže hrajou naše hokejky + samozřejmě Sáblíková

Reagovat
centos

Není těch mistrovství v rychlobruslení několik za rok?

Reagovat
Losinho

Pokud vím tak dvě, jednotlivé dráhy a víceboj.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Aldeano

Taky mi přijde , že těch mistroství je hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim na tech neoficialnich 11 000 divaku v Plzni

Reagovat
Kepy_FCB

To si nelajznou, vzpomeň na Hradec jaké měl z toho problémy na podzim.

Reagovat
$dolar$

Na to jsi prisel kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak holt pokuta bude ale za tu atmosferu na stadionu to stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci srážet bojovou náladu plzeňských vlajkonošů, ale nejen dle mého názoru Sparta dnes na Štruncových sadech neprohraje. Důvod je jasný NEUWIRTH. Strašně přeceňovaný obránce, který je pomalý, nejistý, kopyto a hlavně nespolehlivý. Snad ta hra hlavou u něj je ještě dobrá ale zbytek...... Být trenérem Vrbou pošlo do stoperské dvojce jiného beka, jinak ho po tomhle zápase hodí do rezervy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný důvod, proč si přeju titul Sparty je, že je to v současnosti jediný český tým, který má potenciál na to, aby uhrál slušné výsledky v evropských pohárech. Co udělá Plzeň, pokud vyhraje titul? V létě rozprodá polovinu kádru, ve 2. předkole postoupí na penalty s nějakým maltským týmem a ve 3. předkole chytne Bragu nebo jí výkonnostně podobný tým, dostane 3:0 doma, 6:0 venku a český fotbal se nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

uz je to tu zase: at zije KOEFICIENT

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je to opravdu jediny duvod tak te nechapu

Reagovat
clinger

mám obavy že si to uvědomuje i vedení našeho fotbalu že potřebujeme LM a jedinou šanci se tam dostat má Sparta.takže na titul může Plzeň zapomenout a případ Slovácko nebyl poslední

Reagovat
soukup

jojo a Sparta chytne Žilinu a výsledek bude úplně stejný, tyhle kecy sou fakt na ranu už

Plzeň by šla do mistrovské části předkol a tam by určitě nějaký 3. 4. týmy silných lig nechytla, ale chytla by stejně jako Sparta nějaký Žiliny, prostě mistry svých zemí, který ale nejsou žádný špičky...

Sparta by naopak v předkolech El chytala slabší soupeře, protože by tam měla vysoký klubový koeficient, takže varianta s Plzní jako mistrem je možná ještě výhodnější, pokud už teda chcou nějací debílkové dělat výsledky ligy podle těchto evropsko koeficientových sranců

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta proti Žilině byla specifický případ. Když ti chybí 7 lidí základní sestavy (byť 3 vlastní nedisciplinovaností), zatřese to i s daleko silnějšími týmy než je Sparta. Ale obecně výjma Slavie a Sparty český tým v evropských pohárech nikdy nějak extra neprorazil. Ani třeba Baník Ostrava v roce 2004 a ten měl mnohem silnější tým než má v současnosti Plzeň.

Reagovat
soukup

no a co že vám chybělo pár hráčů, to se může stát zase, to není důvod přát titul Spartě... nevím kam sahá tvá pamět, nerad bych ti dával příklady z doby kdy jsi byl ještě v mateřské školce, ale takový Liberec, Boleslav uhrály v evropě zajímavé výsledky... a i kdyby ne, tak k čemu by to jako prospělo aby na pohárových pozicích v lize končily furt ty samý dva týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zajímavý výsledek. Nikdy nepostoupili do osmifinále Ligy Mistrů, semifinále Poháru UEFA nebo tak. A za druhé nám nikdo nechyběl, protože já nejsem fanoušek Sparty. Já jen říkám holou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc by to neprospělo. Ale bohužel Sparta je jediná, která je schopná v Evropě něco uhrát. Nikdo bohužel ne. Mě to taky mrzí, ale dokážu si to přiznat. Ně jak někteří fanoušci Plzně už si tady malujou titul a příští rok semifinále LM. S nadsázkou řečeno.

Reagovat
centos

Baník se posral na venkovních zápasech, tam síla kádru moc nepomůže. A třeba zápas v Leverkusenu jsem neviděl, ale 5:0 prý neodpovídá ani náhodou, Baník byl snad i lepší ve hře, jen měl děsnou smůlu. Asi jako v dvojduelu se Spartakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň byla na začátku sezony možná příjemným oživením, ale nyní už je to jen pouhá bublina, která odpočítává poslední kapky do svého splasknutí. Proti Plzeňskejm fanouškum nic nemám. Ale ty individua, který by fandili jakejkoliv sebrance, jen aby nevahrála titul Sparta, jsou fakt směšný. Já si Plzeň vždy pamatoval jako betonáře, co zdržovali a hráli o záchranu, to že se posledních pár let zvedli do lepších pater tabulky je rozhodně neopravňuje dělat si zálusk na titul. Titul si musí klub zasloužit. Když nesejdou z cesty, za 4 roky ať ho klidně maj. Teď je ale potřeba konečně hrát zase LM a tak neni čas zabejvat se menšíma klubama. ACS forever!

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

bylo zbytečný se tolik rozepisovat na takový blábol, kdybys napsal jen acs forever, tak by to byl mnohem smysluplnější příspěvek a pár lidí by to i ocenilo

Reagovat
Kepy_FCB

ty jsi dnes ve formě , to ta zázračná včerejší výhra, že?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
soukup

já su ve formě permanentně

Reagovat
smazaný uživatel

za tento projev by se nemusel stydět ani Joseph Goebbels

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

250. pro vítězství Slavie nad Teplicema

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude supr match v Liberci v play-off, na to se těším víc, to naše play-off nemá snad slabý zápas

Reagovat
Losinho

Jojo, má to grády. Jen ty Pardubky tu vyrovnanost v play-off kazej. Naše hokejky už by to mohly dneska rozhodnout, ale bude to těžký, Liberec už nemá moc co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale Pardubky jsem čekal, ony to na Zlín prostě umí Ale hlavně ty zápasy na užších hřištích stojí za to, spousta střel, střetů, rychlost, důraz, tvrdost, fakt supr matche a právě v sérii Liberec-Slavia mají oba uzoučká hřišťátka a to je radost pohledět

Reagovat
Losinho

jj, parádní série Skvělej hokej, spousta gólů, emoce (Nedvěd X Slavia), pěkný bitky...proto sleduju hokej pravidelně až od play-off.

Reagovat
smazaný uživatel

jj já v průběhu sezony mrknu taky jenom na nějaké zápasy, hlavně kde hraje Zlín, ale play-off pravidelně sleduju, všechny zápasy

Reagovat
Losinho

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Legia a Gornik zaváhali, možeme jít o dvě příčky navch a stahnout Legiu na 3 body, eště by mohla Wisla zaváhat

Reagovat
Losinho

U jsem psal pod zápas Lechu, zaváhat by mohla Jaga, Wisla nevim, to by ćh byl hodně překvapenej...

Reagovat
smazaný uživatel

jj já tam šel až po tomto Jaga by mohla, ale kéž by aj Wisla!

Reagovat
Losinho

To by byla paráda, ale samozřejmě je to podmíněný výhrou KKS. Třeba tam zas Šernas dá nějakýho fíka a Wisla bude bulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Šernas by mohl, samozřejmě KKS pokud nevyhraje, tak je to jedno, ty zápasy proti posledním ale bývají docela těžké. My s trevorem,stasem,arnem už za necelé tři týdny vyrážíme na 5 dní do Polska a na zápas Lechu se Slaskem

Reagovat
Losinho

To by měl bejt dost zajímavej zápas.

Reagovat
Didier Drogba

skara Liberec dělejte v té Příbrami něco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhůru za remízou. Aji když kdybych si mohl vybrat, tak bych bral aby to dneska ve Štruncových sadech dopadlo takhle.

http://www.youtube.com/watch?v=gz3F-02FwZc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byly všechny stadiony pořád takhle plné...

Reagovat
centos

Vida, že v Plzni umí fandit. Proč ale až teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaadhera!!! Horvi je frajer...

Reagovat
centos

FFFUUUUU

Horváth a rozhodčí respekt

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda

Reagovat
vocasisko

Trochu úcty pane Horvát, takhle oslavovat gól proti týmu se kterým vyhrál svou jediné a taky poslední ligové tituly

Reagovat
Radar

Sami si ho vyhnali ze sparty tak ať si oslavuje jak chce :)

Reagovat
smazaný uživatel

a proč by měl mít uctu když se k němu fanoušci chovali jako hovada

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

No, ani z jedný opakovačky si nejsem jistej, že to byl kus.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě hned ta první ukázala, že to, bohužel, gol byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že normálně vyjádřit pochybnosti zde nejde. Ono jde o to, že musí být balon za čarou celým objemem. A popravdě - o tom nemůže být jistý nikdo ani teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň no. Já jsem si při té první opakovačce říkal, že o tom nemůže být pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že to dají v poločase do tužky. Chci mít jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ne, rád bych si prohlédl včerejší vítězství znovu...

Reagovat
centos

Zas nemůžeš po nikom chtít, aby neuznal gól kvůli centimetru.

Reagovat
smazaný uživatel

O to větší respekt si zaslouží rozhodčí který to v té rychlosti posoudil správně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, asi tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth. Neskutečnej gól, šílená dělovka, anglán jako prase - to už jsem dlouho neviděl. Každopádně jsem chvíli dumal, proč má báječně hrající Sparta modrý trenýrky, než jsem viděl první detail na Horvátha - a pak mi došlo, že suprově hraje Plzeň. Horváth

Reagovat
Pinturicchio

To je katastrofa, zatím.

Reagovat
Radar

Jestli Sparta prohraje, tak to bude asi ten nejhezčí dárek k narozeninám

Reagovat
smazaný uživatel

parada plzen jedem Horvath rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten balon je na sledování hrozně špatnej.

Reagovat
Kepy_FCB

vypadá jak prokoplej

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud to Plzeň dotáhne k vítězství tak to stejně kontumujou za překročení kapacity.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se někdy stalo?

Reagovat
Kepy_FCB

Ne ale na podzim po tím vyhrožovali Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no, ale asi budou rádi, že lidi konečně přišli na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan rozhodčí obrovský respekt. Famózní rozhodnutí ve veledůležité chvíli, kdy by se v opačném případě mluvilo zase o ovlivnění ligy. Beztak to spíš jenom tipoval, to nemohl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim,ze si nemuze bejt jistej,ze to gol byl. Ale vyhodnotil to spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Prý většinu ofsajdů ani reálně posoudit nejde. Lidské oko to prostě nevidí a čároví je rozhodují na základě zkušeností.

Reagovat
smazaný uživatel

No a ted opet piskli ofsajd kterej nebyl. Sice by to asi stejne gol nebyl,ALE...

Reagovat
Kepy_FCB

Nestihl jsem začátek, měli domácí nějaké větší choreo??

Reagovat
centos

Nevšiml jsem si. Asi to vzdali po tom fiasku minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Abena a Vacek to je děs dneska

Reagovat
Kepy_FCB

Tak jste ty sudí přechválili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligence českých fanoušků mě nikdy nepřestane udivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem prvích 9 minut, ale zatím z naší strany istá katastrofa. Pár centrů do vápna, které v klidu odklidili stopeři. Nic víc. Plzeň sice taky neměla nic, ale využila standartku, takže zaslouženě vede.

Reagovat
Pinturicchio

Měli tam ještě jednu dost nebezpečnou situaci hned na začátku.

Reagovat
Pinturicchio

Tyhle dýmovnice jsou kokotismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo to obhájí dnes?

Reagovat
centos

Sparta intellectuals

Reagovat
Didier Drogba

omg demence

Reagovat
smazaný uživatel

To mávání s plotem u "fanoušků" sparty je nakej novej druh fandění?

Reagovat
Pinturicchio

Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

bez karty? To si dělá snad prdel.

Reagovat
One-Real

Rozhodčí co? Ty ku*vo!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takovy hovada... Na ten stadion lezou jenom kvuli tomu,aby si mohli hodit par svetel?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ty fanousky postrikal vodou a hotovo nesrat se snema

Reagovat
centos

No jasně ty génie, to by bylo ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz myslis........

Reagovat
centos

Tak ne asi, dva lidi ti tam hodí dýmovnici a ty tam nakráčíš s hadicí a dvě stě jich postříkáš. Skvělý nápad.

Reagovat
Jajinek

Kluci už chápete proč je pyro zakázáno? Když je to použito ke choreu, nebo jen tak k podpoře jako třeba na Hajduku....ale když v nejmíň 50% případů se děje tohle, tak to prostě být zakázáno musí. A fanoušci by si neměli stěžovat na svazy, že to zakazují, ale na ty idioty, kvůli kterým to zakazují. Ale toho se nedočkáme. Český fotbal pro fanoušky...

Reagovat
centos

No jo, tohle jsou kreténi

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud Viktorka bude hrát o titul až do konce tak nás tam čeká velice zajímavej mač díky atmosféře. Tušim že od našich to bude taky lítat.

Reagovat
centos

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Abena přehnal. Naprosto oprávněná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

flustrace....a já se nedivím...Sparta potřebuje něčím hru otočit a neví čím

Reagovat
centos

Někoho poplival?

Reagovat
smazaný uživatel

r

Reagovat
smazaný uživatel

bude red card dneska?

Reagovat
One-Real

Trapp je prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Limberák by se měl klidnit. Řeže tam jeden skluz za druhým a sudí by mu měl říct, že takhle teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

První šance ve 40. minutě a k tomu ze standartky? Slabotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neuwirth dneska neni tak tragickej,jako v minulejch zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Kweukeho zatím maže ze hřiště. Nepříjemně mě překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,presne tak. Nepamatuju si,ze by nechal Kweukeho zpracovat balon. Moc pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už je alespoň přehráváme. Škoda, že bude pauza.

Ty vole, Abeno, tohle je taktickej faul jak prase ...

Reagovat
Pinturicchio

Sakra, Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla druhá gólovka. Tohle se má dávat. Kolik si myslí Kweuke, že těchhle šancí ještě bude mít?

Reagovat
Kepy_FCB

Abena

Reagovat
smazaný uživatel

Abena ven o poločase nebo to nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

není vyhnutí. On v tý hlavě asi nemá nic. Se žlutou a jde do dalších dvou soubojů ...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopím že ještě není venku

Reagovat
smazaný uživatel

taky si řikám, rozhodčí asi hraje s náma, jinak by už byl dávno venku

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě překvapuje, že nehraje Kerič. Vždyť mu to s Kweukem tak šlape. To je od Pepy dost prokauč.

Reagovat
Jajinek

Já myslím, že Neuvirth byl koupen jen kvůli tomuhle zápasu, aby bránil Kweukeho. Fotbalově sice neumí vůbec nic, ale předpoklady na to, vyset na Leovi pořád a občas i vyhrát hlavu, prostě má...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň válcuje podprůměrnou Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je někdo podmrůměrný, tak ani není divu, že ho někdo jiný bude válcovat

Reagovat
Jajinek

Být Chovancem, tak to risknu a dám tam Keriče za Abenu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj akorat sem napsal skoro to same

Reagovat
smazaný uživatel

ten Abena jestli ho nesunda dolu tak ve druhem polocase vyleti...myslim ze ho da dolu a hodi tam Kerice na druhy polocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim parada. Horviho gol byl opravdu nadhernej. Skoda toho,ze Rezek nevyuzil tu jeho sanci. Hrajeme dobre,jsme aktivni,nepoustime Spartu pred vapno. Kdyz jo,tak okamzite pristupujeme k hracum. Jen tak dal!!! Abena by asi mel jit ven,jinak nedohraje

Reagovat
-Kopy-

Hm tak Vrba si zatím vytřel prdel s Chovancem

Reagovat
hefy

Limba je skvělej, skluzy mu vycházejí parádně. Hodně obětavej výkon. Jinak Abena měl být už venku. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsem asi jedinej, kdo prostě máč CELÝM OBJEMEM za brankovou čarou neviděl.

Reagovat
hefy

To asi jsi.

Reagovat
-Kopy-

Hele Jirko, už máš taky svůj věk...možná je na čase vyzkoušet brýle...

Reagovat
Liquid

odrazil se od té tyčky dole, ale celý vidět nebyl, je teoreticky možný, že se mohl dotýkat lajny a tak by gól správně platit neměl

Reagovat
centos

V tomhle případě je ale daleko lepší jej uznat, ne naopak. Na nějaký cenťák sere pes, to rozhodčí nemá šanci okem zachytit.

Reagovat
Liquid

však jo, na 90% to gól byl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je lepší to uznat. Popravdě si ta střela zasloužila gól. Nicméně mě jde jen o tu jistotu, se kterou to prezentuje TV. Minulý týden hon na sudího. Dnes vše OK. Je to hodně zvláštní přístup. I Horváth (a tím pádem, že ani ostatní hráči Plzně) nebyli přesvědčeni.

Reagovat
centos

No jasně, ale pokud tady není videotechnika, tak tenhle gól sudímu prostě nemůžete vyčítat. Tohle není dvoumetrový ofsajd z minulého kola, tohle jsou centimetry ve zlomku vteřiny.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já to jako nějaký zářez nebo tak neberu. To určitě ne. Ale jde mi o ten přístup. Prostě to gól byl a bylo to bez diskuse. A přitom JÁ jsem ten míč za čarou neviděl ani jednou. Jestli mě chápeš.

Reagovat
centos

No jo, měli říkat "pravděpodobně" :)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, ale jednou jsou tu pravidla... sice pravidla, která nelze rozsoudit pouhým okem, ale jsou tu

Reagovat
smazaný uživatel

odraz od tyčky nevím, ale prostě jsem ze žádnýho záběru neviděl míč celým objemem za brankovou čarou. Ale jak píšu - asi jsem jediný, protože ČT to prezentuje jako jasný. Asi nechápou, co to znamená "celým objemem".

Reagovat
Liquid

určitě byl spíš gól tento než ten, kterým Anglie porazila Němce na MS66, nicméně co ve studiu ukazovali, zcela nevyloučilo, že se ta strana míče u čáry tý čáry dotýkala, jinak ta tyčka na tuty nevím, mohlo to být zrovna tak od země, připomnělo mi to i trochu gól Zidana z penalty ve finále MS - to byl mistrovský kousek

Reagovat
Jajinek

celým objemem jsem míč za čárou taky neviděl...ale gól to asi byl....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Pěkný příspěvek v diskusi:

"Udělat tohle

fotbalový fanoušek, potažmo chuligán členovy ochranky, je s toho mediální masáž na půl roku, všichni politici se k tomu vyjadřují, pořádají se sbírky, natáčí TV pořady..."

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se hádal, zda skutečně byl balón CELÝM objemem za čárou! Nikdo to nemůže říct na 100%. To mi nikdo nevymluví. Že ale branka platila beru, rozhodně to spíš gól byl než nebyl. Jen to prostě není na 100%.

To je má reakce na Kozohorského, který snad 3xřekl: ,,Jasný gól,,

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pinturicchio

Koza je naprostý mimoň . Ale musím souhlasit, podle mě tam byl celý.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Ta jistota, se kterou o tom mluví, to jsem překvapen.

Reagovat
salami

Bystroň je dneska famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrej fotbal, akorát po tý akci sparťanskejch pyrotechniků se to trochu pomrvilo. Doufám, že druhej poločas bude stejně žhavej, zatím se mi to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím. Dobrý fotbal to moc není. 6 střel za poločas. Skoro bez gólovek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, když už si vysoko vybojujeme míč, tak ho odevzdáme naprosto ležérní přihrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hraje ten přístup ke hráčům parádně. Vrba je připravil výborně a popravdě - nevím, co na tohle vymyslet. Možná víc pohybu a důvěra, že tenhle náročný styl Plzeň nevydrží až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka čtyři žk a tři od Zelinky. Ve třech zápasech .

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka čtyři žk a tři od Zelinky. Ve třech zápasech .

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, mělo být jinam

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten sudí na mě dneska nepůsobí nikterak jistě. Tahle Horváthova karta byla ve světle toho, že nebyl ožlucen Limberák nebo podruhé Abena, hoooodně přísná. Na můj vkus má nestálý metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na mě působí dozadu skěve připravená, ale dopředu je to stejná bída, jako hrajeme my.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch to říká naprosto přesně. Sparta má na hrotu dva vysoké útočníky a rozehrává standartku nakrátko.

Reagovat
smazaný uživatel

a znovu. No, to je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Od poločasu do vápna letěl, myslím, jeden centr. Já se ptám: "Proč dopitche šel na hřiště Pekhart?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle žlutá byla nejsrandovnější dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháníš to trochu s těma komentama ? Bys mohl pracovat pro onlajny.

Reagovat
Kepy_FCB

kazíš mu monolog

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samomluva?

Reagovat
Kepy_FCB

jiri - fcb proč nejdeš mezi lidi když máš potřebu tolik komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

kdykoliv můžu, tak fotbal doma v klídku.

Reagovat
Kepy_FCB

a jak to dělaš? fotbal v tv a diskuse na noťasu? nebo...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že do toho nikomu nic není, ale jo. Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba je mezi lidma a jeste to stiha komentovat tady

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě nechápu, že to někdo může komentovat. Píšu slušně a k tématu. Narozdíl od většiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tím komentováním pak přijdeš i o nakej moment z fotbalu třeba.. to je lepší to pak shrnout do jednoho komentu ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde, neboj. Musíš vychytat okamžiky (kterých je dneska hafo)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to jedno,komentuj si to tady jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě strašný ...

Reagovat
One-Real

To už si dělá rozhodčí srandu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle byl humus. Tohle měla být žlutá minimálně - oběma nohama a bez jakékoliv šance hár balon. Zelinka v tom dneska plave.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb, ten Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Řepa musel prezentovat, že na hřišti mu to moc nemyslí.

Reagovat
One-Real

Kweuke nulový a největší chyba, několikátá standartka, my máme Brabce, Řepku, Pekharta a Kweukeho a hrajem to nakrátko, to je demence

Reagovat
smazaný uživatel

No, nesouhlasím. Kweuke je asi jedinej, co se v tom útoku o něco snaží. Pekharta jsem viděl u balonu jednou, Zemana párkrát a nikdy z toho nic nebylo.

Reagovat
One-Real

No nezlob se na mě, ale až na centrovaný balón na konci poločasu a teď tu přihrávku od Zemana, se Kweuke ani do zakončení nedostal, dneska je slabý a né že né..

Reagovat
smazaný uživatel

tak slabý ... slabý je. Ale nekritizoval bych ho, protože okolo sebe měl ještě slabší. O dost.

Reagovat
smazaný uživatel

ŘEPKSA, CO TY KURVO

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch má zase naprostou pravdu. Zatím ani jeden z nově přišedších nikam hru neposunul. Spíš bych řekl, že i Zeman i Pekhart jsou jedni z nejhorších na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si teda hodně koleduje. Vsadit všechno na beton, to se nemusí vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je asi fakt pořád Slávista. Tohle bylo neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě střely na branku za celý zápas? To je fór?

Reagovat
smazaný uživatel

naproti předpokladům hodně slabý zápas. Plzeň hrála, co potřebovala. A Sparta dvě dobré šance před poločasem a druhou půlku ještě jednu šanci Kweukeho. Jinak nic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není. Nevím, jak na konci, ale v 60. minutě 34 (!!!) faulů, to je tragédie největší. Viděl jsem 60 minut a pochválil bych jen rozhodčího.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Plzeň porazila Spartu v obou zápasech - titul si plně zaslouží a budu jí ho přát!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ji tak na jaře sleduju, tak si myslím, že ani teď není zdaleka rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

parada plzen sparta

Reagovat
smazaný uživatel

jooo skvělé Plzeň zasloužená výhra Sparta se dneska nezmohla vůbec na nic

Reagovat
salami

Pekharte, místo titulu krále střelců je z tebe věšák na ten nechutnej sparťanskej dres, dobře ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hlasatel nezašeptal, že vystřídal Abenu, tak bych si ani nevšiml, že je na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně. O to víc mě mrzí naša včerejší ztráta, dneska sme mohli stáhnout Spartu na dostřel.

Reagovat
vocasisko

tak za takovej zápas by měli kluby dávat zaplaceno, po dlouhé době jsem viděl celej zápas gambáč ligy a to jsem raději těch +/- 110 minut mohl raději spát, aspoň že to Barcelónský béčko dělá radost

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám od 60. minuty a ten terén je velmi zajímavý

Reagovat
Losinho

Tak do toho SKS, chce to potvrdit 3 body. Koukám, že Teplice jsou dost oslabený, takže by to mohlo klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Ústí 12x nevyhrálo mě straší, na nás se vždycky každý chytí

Reagovat
smazaný uživatel

No, není to tak dlouho, co se na vás chytl nějakej pomezní...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se dneska chytí aj hlavní a foukne nám 4 penalty

Reagovat
Losinho

Aby vám 4 stačily

Reagovat
smazaný uživatel

já tipoval 4-1, čili, pokud foukne 4, tak remíza

Reagovat
Didier Drogba

tak dnes Jablonec,Bohemka,Slovácko,Teplice a zítra Bolehlav výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo sice ruplo na Žižkově, ale Slávinka mi to doufám vynahradí a "rozdupe" 2:1 Teplice. Po tom včerejším zápase jsem docela žhavej. Plzeň včera občas ukázala takový patičky a narážečky, který se mi strašně líbí, jenže na to se asi současná Slavia nezmůže, tak snad mi udělá radost výsledkem. Nečekám nádheru, doufám ve tři bodíky.

Reagovat
Losinho

Prostě něco jako v Liberci.

Reagovat
salami

pamatujete si na Bestův gol v poharu ČMFS proti Zlínu(nejsem si jistej,jestli to byl Zlín)?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechámu tak vysokej kurz na Bohemku, když se kouknu na její minulé zápasy a porovnám to se zápasy Dynama, ale oba potřebují vyhrát, Dynamo víc. Očekávám tuhej, těžko koukatelnej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ty krávo, Míšu Hubníka prý chce Newcastle a Blackpool. Aji když by bylo fajn vidět ho v PL, tak si myslím že je to na něho až moc. Spíš by se mi líbil v Championship.

Reagovat
$dolar$

Romana

Reagovat
smazaný uživatel

Ááá. Škoda. To dává víc smysl. Ale ani tak si nemyslím že Newcastle je pro něho pravý. Blackpool možná.

Reagovat
Losinho

Přání otcem myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je tam Škrtěl, Kováč atd., tak proč by nemoh Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu, říkám, že na nás se každý chytí

Reagovat
$dolar$

Je to ale jen dobre, konec souteze bude moc zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobře to neni teda, my kdybysme hráli s nějkým týmem z okresu, který nevyhrál 100 zápasů, tak tam s přehledem prohrajem a 2-0

Reagovat
Losinho

Co tam proboha vyvádíte?

Reagovat
smazaný uživatel

jak dycky, necháme si dát gola a konec. Tragédi, fakt tragédi, proto jsem taky nejel, protože jsem tohle tušil, výjezdy omezuju na minimum, pojedu tak do Olmu max., na tohle nemám nervy

Reagovat
$dolar$

Ale cemu se divite? usti vubec neni tak spatny, jak odpovidaji vysledky, doplaci akorat na to, ze Habanec chce hrat utocnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

já se právě nedivím, já to vím, jenomže jakýkoliv tým hraje dobře, nedává šance, dojedem tam my a zničehonic ty šance dává, protože my jsme neschopní. To je ohraná písnička. Kdežto my máme šance, nedáme nic a stejně prohrajem, ať už hrajem s kýmkoliv a už mě jako mírně dochází trpělivost

Reagovat
Losinho

Já Slovácku po tom pěknym výkonu v minulym kole věřil, tak proto se divím. A Ústí možná neni tak špatný, ale po 15. minutách 2:0 jsem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

já nám teda fakt nevěřil, navíc pokud je v sestavě Kordula, tak se všichni můžou snažit, jak chcou a stejně je prohra, protože to je defenzivní štít, který běhá všude možně, jenom ne tam, kde má být. Střed hřiště nám neexistuje už spoustu zápasů a je to vidět

Reagovat
salami

průběžnej stav je téměř ideální, klidně bych to ted ukončil

Reagovat
$dolar$

Ty vole, 30. minuta Jablonec 5:0, to Pe(na)lta slusne sahnul do kapsy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho už asi remíza nebude

Reagovat
$dolar$

Taky jsem doufal, ale Pelta je Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo je máme doma, ti si vylepší skore

Reagovat
$dolar$

To zase prekvapite, pomezni vam nepiskne offside a vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

v 89. minutě nám nevávne ofsajd a vstřelíme gol na 1-7

Reagovat
smazaný uživatel

a proto se nám v Žilině a na Slavii nebudou smát

Reagovat
salami

ale budou

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 17 no

Reagovat
salami

tak kdo dá dřív hattrick, Jarolím nebo Lafata?

Reagovat
Didier Drogba

co se to děje v Jablonci?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonáda, za 33 minut 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi na tiketu zbyly posledni dva zapasy. Usti-Slovacko 1 a Jablonec-Hradec 0. Jedem Hradec,par golu a vyjde mi to

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

to ti nevyjde, Hradec vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam,ze daji jenom tech pet kousku

Reagovat
Didier Drogba

taky to je nápad dát na Hradec 0

Reagovat
Liquid

v kombíku mám 1, ale jednu skupinu jste mě posrali vy, měl sem na neprohru Sigmy

Reagovat
centos

Jablonec, Ústí

Reagovat
Shevchenko

A Hradec jinak v pohodě?

Reagovat
Shevchenko

Plzeň stalingrad

Reagovat
Liquid

krása Ústí, už jste měli porazit Teplice 0:3 bohužel štěstí bylo proti, Slovácko a Liberec se tedy přimíchávní do boje o udržení

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

jaká byla oslava včera?

Reagovat
$dolar$

Ja jen s prijemnym pocitem, jeste mi bylo blbe po patecni kalbe

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka je ideální příležitost aby to Slovácko otočilo

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme otočili zápas naposledy v sezoně 2003-2004 doma s vama akorát, 1-2 jsme prohrávali a 3-2 vyhráli, to si pamatuju jak ted, to byl nejhezčí zápas na tom stadionu, výborný fotbal z obou stran a v 91. minutě Abraham 3-2

Reagovat
$dolar$

500. pro titul v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Bere čokl glajze grýnó hópe lúpink přes Kajzec, za nim kópe plótve rýnó plotňák jégr na Oltec. Co se pecní, těžké lochec? Kvaltuj fligny, haltni vály. Žádné ánunk, čokl borec migne cemrem a de pali.

Reagovat
$dolar$

Banik Ostrava dneska nehraje, ne?

Reagovat
Radar

Reagovat
$dolar$

Ja myslel, ze je to rec vaseho kmene

Reagovat
Radar

No tak to ses ku*va sekl

Reagovat
smazaný uživatel

To je skákal pes v hantacu. Aji když je tomu hanáčtina relativně podobná, tak bych to nepřeložil ani omylem.

Reagovat
$dolar$

čokl je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Skače čuba přes obile

šibko hupe přes luku.

Za ňu chachar v kamizole

fájne brko v klobuku.

Kaj se vališ, co se chlameš,

co se ščuřiš jako cyp?

Prd ti řeknu, take zname

a zas vali do kajsik.

To by mělo být ponašimu, ale nějak se mi to nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tomu alespoň rozumět, na rozdíl od toho nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ponašimu je na to málo němčiny, ne? Jednou sem byl v Třincu a tam na mě mluvili ponašimu a já sem jim nerozuměl ani prd. Z každé věty sem dal dohromady tak tři slova. A to se fakt snažili abysme se domluvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, proto se mi to nějak nezdá. To spíš bylo ponašimu od někoho mimo tu oblast, nebo špatně vytvořené. Já sice perfektně rozumím, ale větu bych neposkládal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak tomu může někdo rozumět. Celou dobu sem měl pocit že mě točí skrytá kamera a oni si ty pazvuky cucají z prstu. A to si o sobě myslím že nářečí relativně dávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tam narodíš, tak tomu rozumíš. Ale já už sám mluvím takovým mišmašem, že jde těžko poznat odkud jsem, když kombinuju ostravské výrazy s hanáckou rozšafností...

Reagovat
soukup

tomu by už dneska nikdo nerozuměl ani v Brně

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

7 - 0 Wooow

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík je bůh!!!!

Reagovat
Didier Drogba

podělaní Udavači

Reagovat
salami

tak ted by to chtělo zase tu skrumáž nakonci tabulky trochu rozbít!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Slavia dělá? Góóól, góóól a břevno... Nestíhám sledovat opakovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Během deseti minut to mohlo být 4:0. Neskutečnej výkon od Slavie. Zírám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si zapnu druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, to byl takovej záhul mezi 30-40 minutou, Teplice nevěděly, kde jim hlava stojí a padly z toho dva góly. Do 30. minuty se toho zase tolik nedělo (i když pořád Slavia hrála o hodně líp, než na podzim) - teď čekám, že Tepličáci dostanou seřváno, možná uhaluzí gól a Slavia se bude bát o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, už to běží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ze Slavia hned odpovedela na gol Teplice , aspon muzou hrat nadale v klidu .

Tohle uz nesmime pustit .

Reagovat
soukup

ale né, teplice blbý, oni sníží a pak si hned nechají dát třetí kus

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia hraje překvapivě dobře. Snad je příští kolo porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že mi někdo potvrdil, že nemám jen velký oči a Slavia se jeví lepší než na podzim.

Reagovat
soukup

už těch prvních 10 minut s náma sem vás nepoznával

Reagovat
soukup

no to bych prosil, jen ať se v tom s náma ještě chvíli plácaj, hrobníkovi z lopaty můžou utýct v posledních dvou kolech, aspoň to bude drámo

Reagovat
smazaný uživatel

snad ve 35. minutě budou vypadat Bazaly tak, jak jsou zobrazené na této fotce.

Reagovat
Losinho

Protest?

Reagovat
Losinho

Jojo, to jsem si myslel.

Reagovat
doNny

Reagovat
mike.84

Reagovat
Kepy_FCB

aby tak nevypadaly už od 1. min...

Reagovat
mike.84

doufám že bude hrát fantiš at je zas nějaka prdel

Reagovat
smazaný uživatel

tobě nestačí sranda se Zeherem v základu?

Reagovat
mike.84

tak zeher je prostě tlačenka od toho kašpara co to "kaučuje" takže to mě až tak nepřekvapuje.... ale ten fantiš... asi se vratim ke sledování traged ligy no

Reagovat
Kepy_FCB

Zeher je u nás už přes 5 let a Marko pár měsíců tak nevim...

Reagovat
Losinho

Já jsem hlavně zvědavej na Šenkyho, zbytek mi je celkem šumák.

Reagovat
smazaný uživatel

Šenky by mohl dostat šanci v základu místo uhlobarona z Maďarska..

Reagovat
Losinho

Já myslel, že má základ jistej. Protože když vidim ve vaší ofenzivě jména jako Zeher nebo Fantiš tak moc dobře nechápu, jak by mohl bejt Šenky jen na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

nedává góly, to je první věc a ta druhá, proč tam je furt Zeher, to nechci raději ani vědět.

Reagovat
Losinho

Góly nedává a dávat nebude, to je prostě jasný. Šenky neni žádnej kanonýr. Ale herně by vám měl bejt platnej, i když co jsem viděl na podzim, tak se často svez s bídnou formou týmu.

Reagovat
mike.84

a ten makedonec (ted nevim jmeno) bude hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gligor Gligorov, pochybuju, přišel na začátku týdne a dát ho tam v situaci, kdy zoufale už potřebujeme bodovat, by se mohlo nevyplatit, i když neznám jeho kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať je to koukatelný, když už kvůli tomu příjdu o část hokeje.Výsledek je mi putna.

Reagovat
Puskas

Jednička být musí a bude. Ukopejte to, jak chcete, ale tři body zůszanou na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevím, jak moc je ten vtip starej, já ho neznal a hned po ránu mě rozsekal

Učitelka v ZŠ v Praze se ptá,komu žáci fandí ve fotbale. Všechny děti,že Spartě"...vždyť jsme Pražáci!" Jen Pepík,že Plzni. Učitelka:"Proč Plzni,když si z Prahy?" Pepík:"Moje máma je z Plzně,otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům.Všichni fandíme Plzni." Učitelka:"Proč se opakuješ po rodičích?Kdyby byla tvoje máma šlapka a otec dement,co by si dělal?" "Tak to bych fandil Spartě."

Reagovat
naheCZ

slyšel jsem hodně dobrej

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem ho někam dával a ohlas byl obrovskej.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
soukup

jak je starej nevím, ale za posledních 14 dní ho čtu už tak po stopadesáté

Reagovat
Kepy_FCB

je vidět že pročítáš ty "pajzlová" fóra

Reagovat
goodbay

i na FB se to objevovalo

Reagovat
soukup

jojo dvacetkrát na facebooku, dvacetkrát tady, ale hlavně, že prolízám pajzlový fóra (co to vlastně je? )

Reagovat
Filipow

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes to vidím na třetí porážku a do třetice 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Baník vyhraje a přenechá Libercu titul "nejlepší" tým jara

Reagovat
Losinho

Prohraje. Mimochodem, v té naší soukromé tipovačce vítězím. Ale v té veřejné zatím slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tu veřejnou včera domrvila Barcelona a PSG remízama, jinak bych na tom byl dobře. No jo, já sem blbě natipoval remízy když sem měl dat výhry. Čekal sem že Slovácko nevyhraje a že Příbram neprohraje. A věřím že Baník taky neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, teďka to zahráli jako kdyby to snad ani nebyl Baník.

Reagovat
sosna

Hrajou celkem dobře dneska. Doufám, že Boleslav prohraje a bude pořád o tři za náma. Dost na tom, že už se před nás natlačilo Jabko. Před jarem sem si říkal, že by se tam mohl namíchat i Liberec, ale jak sem teď mrknul na tabulku tak ti budou rádi za záchranu. Každá ztráta Bolky dobrá, s tím naším losem...

Reagovat
smazaný uživatel

Los je na nic no, ale já věřím že v Boleslavi vyhrajem. A Jablonec bude taky ztrácet. Nakonec tu trojku ukopem.

Reagovat
soukup

zrovna vy si stěžujte na los, dyť ste teoreticky třetí nejsilnější tým v lize, vás los vůbec nemá zajímat

Reagovat
sosna

Teoreticky sme vás v pátek měli rozprášit... Teď rozjetá Slavia, pak pauza a dva zápasy venku...do toho pohár...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, pokud nás Jablonec v poháru vyřadí, tak půjdem do EL ze čtvrtého místa, protože Spartu, Jablonec a Plzeň už asi nezastaví nikdo

Reagovat
sosna

No tak hlavně aby Bolka ztrácela a nebyli sme nakonec až pátí...Ale dost už těch poraženeckejch řečí - Modrá lavina je smete všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně. Liga je bez Kladna a teďka už nás nezastaví nic

Reagovat
soukup

no bóže, my zas na začátek jara Slávia venku, v Bolce, vás doma, teď jedem na Spartu, 3x venku a jedinej zápas doma byl s váma, kde sme byli jasnej outsider a už sme 4 body nadplán

já se na los už dlouho nekoukám, protože to stejně většinou končí jinak než každej čeká a my speciálně, vždycky prohrajem doma s každou prdelí a pak vyhrajeme v teplicích apod...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý protest Zajímalo by mě jestli odešli aji lidi z hlavní tribuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho

Reagovat
Kepy_FCB

Protest zdařilý leč stejně plat prtný.

Výkon zatím nadějný. Zejdler

Reagovat
smazaný uživatel

Rušíš mě one-man show.

Reagovat
Kepy_FCB

už je tu jiri-fcb ten má na to monopol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kristekráli, aby Baník ta trojnásobná šance z poslední minuty první půlky nemrzela...

Reagovat
smazaný uživatel

co blbneš? Vždyť jsou to vaši konkurenti v boji o sestup. Já doufám, že je to zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - myslím, že se záchranou nebudou moc velké problémy - dokonce by se teoreticky i ta Boleslav dala dohnat, byť uznávám, že to je asi ten nejideálnější scénář. Baníku se tyhle body budou hodit, já bych chtěl, aby se zachránil. Další věc je, že když vezmu Bolku a Baník, prostě je mi Baník milejší - a to by ta konkurence v boji o záchranu musela být o mnoho větší, aby to přerazila láska ke Slavii. No a v neposlední řadě jsem se nechal vyhecovat a za pade si vsadil na Baník - no uznej, že to je důvod jako prase.

Reagovat
soukup

dvě výhry a už přemýšlíte o dohnání bolky? vám by slušela nějaká krize a boj až do konce koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť jsem napsal, že to je ten úplně nejoptimističtější scénář, pochybuju, že se něco takovýho povede. Ale taky si nemyslím, že se budeme zachraňovat v posledním kole, manšaft je docela nabuzenej, těch asi 7-8 bodů, co teď potřebujeme na záchranu, dáme doufám dřív.

Reagovat
soukup

já chci ten boj o záchranu co nejdramatičtější až do konce a v posledních dvou kolech aby se rozhodlo, že s Ústím jde Příbram, nějaký odtrhnutí ze začátku jara je nuuuuda

Reagovat
smazaný uživatel

To je ambiciózní cíl Ale na to abyste byli nejlepší tým z Edenu podle mě máte bezpečně.

Reagovat
smazaný uživatel

To není cíl, to jsou jen teoretické možnosti - to by se muselo něco velkýho stát, aby to tak dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrajte s nama, zdravě se namotivujte a poražte Spartu, Bolku, Plzeň, Teplice a Jablonec a všecko bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vado, Baník hraje hodně dobře. Myslel jsem, že si Bolka jede do Slezska pro body a ono houno.

Reagovat
soukup

takhle slabou bolku sem už dlouho neviděl, oni mají problém si přesně nahrát i když je nikdo nenapadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Marko

Nemůžu si pomoct, ale jemu já fandím. Škoda, že šel zrovna do Ostravy ...

Reagovat
Kepy_FCB

Táborskému se částečně vrátilo jeho trapné gesto z jara..,.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená. Opiela zahrál jak žáček. Se žlutou jít do souboje rukama-nohama ...

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý - Bolka hraje v desíti líp, než v jedenácti...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný. Opiela jim to kazil

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak

Reagovat
Kepy_FCB

Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský Baroš

Reagovat
Kepy_FCB

Už jsem začínal mít strach že nás tentokrát nepoškodí rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuldo, tohle bylo okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta Bolka snad fakt vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor řekne: "Žlutých je dneska požehnaně. Škoda, že jsme to na začátku zápasu nezačali počítat."

To si jako komentátoři nezapisují karty? Bohajeho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hrál piču a má body, to je otřes, kdyby to dopadlo 0:3, nikdo se nemůže divit. Otáčení faulů ve prospěch Baníku. No, slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem viděl aji první poločas, takže bych se stavu 0:3 divil dost. Hlavně bych se divil jaktože se jim přes přestávku odečetl ten gól co Baník vstřelil. A navíc Boleslav hrála druhou půlku slušně, ale gólovek moc neměla. Baník byl určitě nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník byl určitě horší, o dost horší. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale nezasloužený vítězství Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? První poločas hráli dobře, dali gól a měli další šance, minimálně ta trojšanca z konca poločasu volala po gólu. Boleslav byla tragická. Druhý poločas byla lepší Boleslav, góla nedali, Baník nestíhal, ale měl větší šance. Suma sumárum Baník vyhrál zaslouženě. Dal gól a druhý poločas si pohlídal - sice nervózně, ale podařilo se.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Didier Drogba

myslel jsem,že je Bolka lepší tým

Reagovat
Kepy_FCB

vám dá bůra nám 0 takovej je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Auvajs, achich ouvej, to to bolelo... A tak Baník svou první jarní výhru utrpěl... Ach jo, hrůza a děs sledovat zoufalou baníkovskou obranu, jak všemi možnými i nemožnými způsoby v druhém poločase brání jednogólové vedení před oslabenou Boleslaví. Pravda, Plzeň bránila před Spartou totéž, ale málo platné, když dva dělají totéž, není to totéž. Nu což, není každej den posvícení a ne každej den je pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, to mělo bejt ve shrnutí....

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni si to tví čtenáři najdou i tady. Nevěš hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavu nevěším a spamuju do souhrnu - Ctrl+C Ctrl+V

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele