Gambrinus liga - preview 19. kola

13.03.2010, 09:23, aktualizováno 15.03.2010, 08:39
Previews
Brno se těší velmi dobré jarní formě a je jediným týmem, který v úvodu druhé části sezony zatím ještě žádný bod neztratil. Svou bilanci dnes může potvrdit proti Baníku Ostrava, který k moravskému derby přijede posilněn jasným vítězstvím nad Jabloncem. V případě výhry by Baník šel na třetí místo.
1. FC Brno - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Moravské derby mezi Brnem a Ostravou dnes uzavře 19. kolo první ligy. Brňané ve dvou jarních kolech neztratili ani bod a proti Baníku mohou potvrdit vynikající vzájemnou bilanci. V samostatné české lize s ním doma prohráli pouze jednou, hned v prvním souboji před šestnácti lety 0:1. Zápas začne v 17:30.

Tentokrát ale není situace brněnského týmu vzhledem ke značné marodce optimální. Trenér Miroslav Beránek musí obměnit vítěznou sestavu z minulého kola na Slovácku. Dobrou zprávou pro něj je, že se po doléčení zranění vracejí do sestavy Polách se Šuralem.

V ligovém kalendáři patří tento zápas k nejrizikovějším, pořadatelé proto chystají přísná bezpečnostní opatření. Před utkáním se diváci budou muset prokázat občanským průkazem hned dvakrát - při nákupu lístků a při vstupu na stadion. Větší bezpečnost mají zajistit také namátkové dechové kontroly, podnapilí fanoušci se do hlediště nedostanou. Na pořádek ve městě budou dohlížet stovky policistů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.70 - 2.70
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
V neděli v rámci 19. kola Gambrinus ligy zavítají hráči Bohemians 1905 na plzeňské Štruncovy sady, kde se od místního týmu očekává vítězství. Oba tábory budou chtít navázat svá vítězství z uplynulého kola.

Plzeň by si ráda zahrála ve fotbalové Evropě a aby neztratila kontakt na pohárové příčky, měla by doma zdolat vršovický celek. "Když zopakujeme výkon z Teplic a budeme efektivnější, tak bychom snad měli vyhrát. Pokud chceme zůstat v tabulce nahoře, takové zápasy doma musíme zvládat," prohlásil trenér Západočechů Pavel Vrba, jehož tým figuruje na šestém místě.

Fotbalisté Bohemians 1905 v uplynulém týdnu překvapivě triumfovali proti Olomouci, která jim podlehla 0:2. A věří, že toto vítězství je povzbudí a zvýší jejich sebevědomí do následujícího těžkého zápasu v Plzni. "Budeme se snažit na tento výkon navázat v Plzni, ale čeká nás přetěžký soupeř. Viděl jsem zápas Viktorky v Teplicích, kde byli hosté jasně lepší, ale nedokázali svou převahu přetavit v zasloužené vítězství," uvedl trenér Pražanů Pavel Hoftych.

V sestavě Plzně se neobjeví potrestaná dvojice Limberský s Radou a nemocný Střihavka, hostům bude chybět vykartovaný Hartig a otazník visí nad startem Cseha.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Bystroň, Navrátil, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rýdel, Rajtoral - Bakoš, Rezek.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh (Lukáš), Rychlík - Štohanzl, Kaufman, Pávek, Bartek - Škoda, Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.30 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - SK Kladno  (neděle 15:00)
V nedělním zápase Jablonec - Kladno jsou jednoznačným favoritem domácí fotbalisté. Středočeši, kteří okupují sestupové pásmo, potřebují bodovat a v Jablonci nemají co ztratit.

Jablonci se vzdálí čelo tabulky, pokud si v neděli nepřipíše povinné vítězství nad předposledním týmem nejvyšší české soutěže. Na vedoucí Teplice momentálně ztrácí šest bodů. "Kladno je nebezpečné. Ukázaly to už dva jarní zápasy proti velmi silným soupeřům, pozor si budeme muset dát hlavně na brejkové situace," upozornil trenér domácích František Komňacký, jehož tým se chce také omluvit svým fanouškům za vysokou porážku z Ostravy.

Kladno, které v současné době patří mezi nejhorší týmy v tabulce, umí potrápit favorita. O tom se mohli přesvědčit před dvěma týdny fotbalisté Mladé Boleslavi, kteří s ním dokonce prohráli a nelehké to měla v uplynulém kole také Sparta. Ta nakonec vyválčila hubené vítězství 1:0. Nyní si svěřenci trenéra Martina Hřídela počíhají na aktuálně čtvrtý Jablonec. "Ofenziva Jablonce je silná i bez absentujících Lafaty a Haurdiče," varoval trenér hostí Hřídel.

Domácím chybí vykartovaní Haurdič a Lafata, v kladenské sestavě se neobjeví zranění Pavlík, T. Mašanský, F. Mašanský a Holub.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Drsek, Huber, Jablonský - Michálek, Loučka, Pavlík, Jarolím - Vošahlík, Pekhart.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Tesař - Mráz, Gross, Beneš, Hajník - Strnad - Bartoš, Szabo, Zoubek, Novotný - Šilhan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
Třinácté České Budějovice hostí v neděli o příčku lepší Liberec. Oběma týmům hrozí sestup, proto do tohoto střetnutí nastoupí s cílem urvat nějaký bod.

Domácí budou chtít navázat na dobré výkony z posledních dvou zápasů, v nichž Jihočeši potrápili přední celky tabulky Teplice a Slavii. Ani v jednom případě nevyhráli, nyní do třetice všeho dobrého se pokusí připsat si proti tápajícímu Liberci první jarní výhru. "Naším cílem je, abychom se co nejdříve dostali do klidného středu. Body potřebujeme jako sůl. Dokud nad námi bude viset hrozba sestupu, tak bude tlak na hráče stále větší," uvedl domácí lodivod Jaroslav Šilhavý, jenž nebude moci počítat se zraněným Jarabicou a otazníky visí nad startem Křížka.

S takovým postavením v tabulce asi fotbalisté Slovanu nepočítali. Vítěz dvou ročníků Gambrinus ligy má na kahánku, sice ještě chybí dost kol do konce soutěže, ale pokud nechce mít sestupové starosti, musí sbírat body. Navíc se Libereckým vstup do jara vůbec nevydařil, nepřipsali si jednak žádný bod ani žádný gól. "Musíme zlepšit práci v obou šestnáctkách. Sami dostáváme naivní góly, na druhé straně nedokážeme využít jasné šance, kterých jsme si v obou zápasech vytvořili několik," litoval liberecký trenér Josef Petřík. Tomu nebude k dispozici zraněné duo Gebre Selassie a Liška.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Žižka, Hunal, Krob - Stráský, Otepka, Černák, Mezlík, Riegel - Ondrášek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Polák, Holeňák, Dejmek, Vulin - Vácha, Gecov, Frejlach, Dočkal (Papoušek) - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.90 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Na Andrově stadionu přivítá Sigma Olomouc nevyzpytatelnou Příbram a jejím úkolem bude pochopitelně zisk všech tří bodů. Oba celky od sebe dělí pouhý jeden bod.

Olomouc naposledy prohrála v Praze s Bohemians 1905 0:2, a tento výsledek bude chtít pochopitelně odčinit. Olomoučtí v lize předvádějí kombinační fotbal a v domácím prostředí je to jejich největší zbraň. Hanáci doufají, že se jim podaří zopakovat výkon s Teplicemi, kdy ještě na podzim deklasovali lídra ligy 6:2. Teplice hrají ofenzivní fotbal, od Příbrami čekají domácí spíše dobrou defenzívu.

"Příbram se vyznačuje rovněž dobrou defenzívou, je to velmi dobře organizované mužstvo. Na rozdíl od Slovácka mají v týmu hodně mladých hráčů, kteří jsou po těch úspěších sebevědomí, zkouší jeden na jednoho, mají rychlý přechod do útoku... A Příbram určité úspěchy na podzim měla a teď remizovala na Spartě. Takže očekávám soupeře, který bude dobře bránit, ale bude mnohem nebezpečnější dopředu," řekl domácí kouč Zdeněk Psotka.

Příbramští měli minulý týden "volno", neboť jejich domácí utkání s Mladou Boleslaví bylo odloženo. Poslední utkání tedy Středočeši sehráli se Spartou, na letné Příbram remizovala 1:1. Svěřenci trenéra Karola Marka nadále figurují ve středu ligové tabulky a pro další bod si budou chtít jet na Moravu do Olomouce. Na Hané to však bude složité.

"Olomouc je mužstvo, které hraje jeden z nejpohlednějších stylů v lize. Kombinačně jsou téměř nejsilnější. Očekávám tedy stejný styl, který hráli u nás na domácím hřišti, takže se jejich hra výrazně nezměnila," uvedl Karol Marko. Plusem pro Příbram bude jistě návrat kapitána Daniela Huni do sestavy, který na Spartě nehrál kvůli testům v čínském klubu.

V sestavě Olomouce se neobjeví zranění Hořava s Kazárem a nejisté starty jsou u Schulmeister a Kaščáka, v sestavě Příbrami bude chybět Brunclík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Rossi, Ordoš - Hubník, Šultes, Petr.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Šmejkal - Klesa, Hušbauer, Tarczal, Rodrigues - Fantiš, Huňa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Sparťané odjíždějí do Boleslavi s jedinečnou možností. Pokud se jim podaří porazit domácí tým, přiblíží se vedoucím Teplicím na rozdíl jediného bodu! Liga by tak dostala velice zajímavou zápletku.

Jenže ve středních Čechách to budou mít více než obtížné. Nejenom, že je čeká nabuzený soupeř, který sice okupuje až osmou příčku a očekává se od něj daleko více, ovšem v jeho dresu se objeví hned čtveřice hráčů, kteří v minulosti oblékali dres Pražanů. Tím nejzvučnějším jménem je jistojistě Marek Kulič.

Zkušený útočník zamířil z české metropole do menšího města poměrně nedávno a ihned po příchodu zaznamenal střelecké obrození a především návrat motivace. V poslední době se však jeho týmu příliš nedaří. V jarní fázi soutěže si nedokázala Mladá Boleslav poradit na svém trávníku se zachraňujícím se Kladnem a prohrála 0:1. Další zápas pak přišel v minulých dnech proti Čáslavi. Ne, nespletli jsme se. Prvoligový tým si opravdu dal přátelské dostaveníčko s klubem z ligy nižší, neboť nechtěl vypadnout ze zápasového rytmu, který mu narušilo odložené střetnutí s Příbramí. "Musíme se vrátit k tomu, čím byla Boleslav pověstná, že jsme všichni hráli na sto procent, jezdili na hřišti po zadku a napadali důsledně soupeře. To nám přinášelo ovoce a k tomu se musíme vrátit," říká Marek Kulič.

Ani tým z Prahy nepřijíždí v roli neporazitelného. Minulá jarní kola ho zanesla nejdříve na vlastní stadion, kde po prospalém utkání jen remizoval s Příbramí 1:1, reputaci si pak zlepšil výhrou nad Kladnem.

Kde začít změnou současného herního projevu, než na hřišti silné Boleslavi? Sparťané se sice budou muset obejít bez dlouhodobě zraněných Huška a Střeštíka, do hry však bude případně připraven Jiří Kladrubský, který si v pátek zahrál za juniorku. Nyní však stojí před jeho parťáky tvrdý oříšek v podobě zápasu na Městkém stadionu. "Nikomu se tam nehraje dobře. Boleslav má kvalitně poskládaný tým, musíme si dát pozor zejména na jejich kombinaci ve středu hřiště, konkrétně Sylvestre umí vyslat překvapivou přihrávku za obranu. Hlavně však očekávám zlepšený výkon mého mužstva. Musíme být daleko důraznější," připomíná trenér Letenských Jozef Chovanec.

Utkání slibuje zajímavou podívanou. Pro oba týmy je remíza víceméně nicneřešící, dá se tedy očekávat zajímavá podívaná. Přesto se dá říci, že více útočícím týmem budou domácí. Statistickou zajímavostí je dlouhotrvající neporazitelnost Sparty. Ta totiž v letošní sezóně ještě ani jednou neodešla z trávníku bez bodu!
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, V. Procházka, Kúdela, Hrdlička - Sylvestre, Opiela, Táborský, Poláček - Kulič, Chramosta
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Žofčák, Kucka, Zeman - Wilfried, Lačný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.90 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
V neděli se utkají proti sobě dva týmy, které bojují o prvoligovou záchranu. Tým ze Střížkova hostí fotbalisty Slovácka. Pro obě mužstva to bude klíčový zápas.

Trenér Bohemians Praha Jaromír Jindráček si je vědom, že špatný výsledek z tohoto zápasu by znamenal pro jeho svěřence velké problémy ohledně záchranářských bojů. "Když ten zápas zvládneme, máme ještě o co hrát. Opačný výsledek by nás dostal už do hodně špatné pozice," prohlásil trenér posledního týmu tabulky Jindráček, jehož mužstvo ztrácí na nesestupovou pozici pět bodů.

Hráči Slovácka se bodově trápí, když v předchozích šesti zápasech získali jediný bod. Proto se nyní v tabulce pohybují na hraně sestupového pásma. "Je to zápas o bytí a nebytí, ale každý zápas je důležitý. I po Střížkovu budou zápasy, ve kterých to budeme moci otočit v náš prospěch. Z ligy se nesestupuje po dvacátém kole, ale po třicátém," připomíná trenér hostí Josef Mazura.

Domácí nastoupí v kompletním složení, kdežto jejich protějšek se bude muset obejít bez zraněného Korduly.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Horáček, Mach - Demeter, Fenyk - Dittrich, Dobeš, Flachbart - Kincl.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Abrahám, Zelenka, Urbánek - Ondřejka, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 18:20)
V sobotu otevře 19. kolo Gambrinus ligy atraktivní duel mezi Slavií a Teplicemi. Oba týmy touží po titulu a pro samotné domácí fotbalisty, kteří mají k prvnímu místu nejdál, je to klíčový zápas jara.

Nic jiného než domácí vítězství v sobotu slávisté neberou. Ani bez ohledu na sílu soupeře. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma totiž ztrácejí na čelo tabulky, které právě obývají Teplice, devět bodů. A pokud chtějí ještě promluvit do bojů o mistrovský titul, musí doma bodovat naplno.

"Musíme vyhrát. Chceme hrát kombinační a hlavně běhavý fotbal. A také si dát pozor na ofenzivu soupeře, především Mahmutoviče," prohlásil trenér sešívaných Jarolím, jehož mužstvo je během dosavadních dvou jarních zápasů stoprocentně bodově úspěšný.

Ve výhodnější pozici se tedy nachází Severočeši, kteří pojedou do Prahy s cílem urvat nějaký bod a pokusit se přerušit svou neslavnou bilanci vzájemných zápasů na půdě Slavie, kde vyhrály pouze jedinkrát a to před deseti lety. "Jedeme sice s respektem, ale pro body. Trenér Jarolím hodně točí sestavu, takže trochu nevíme, co čekat," poznamenal kouč Teplic Jiří Plíšek, jehož týmu bude v sobotu stačit i bod k udržení vedoucí pozice v tabulce.

Slávistům v sestavě bude chybět až pětice marodů Hloušek, J. Černý, Kaufman, Mareš a Hošek. Za hosty nenastoupí zraněné trio Elsamni, Grygar, Mareš a po operaci je Lukáš. Doškův a Vondráškův start je nejistý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Senecký - Krajčík, Lafrance, Kopic, Hubáček - Grajciar, Trapp, Janda, Trubila - Vlček, Naumov
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Matula, Klein, Siva - Verbíř, Vachoušek, Ljevakovič, Stožický - Mahmutovič, Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice18116133:1839
2.Sparta Praha1899021:836
3.Baník Ostrava18105327:1635
4.FK Jablonec18104421:1634
5.Slavia Praha1886425:1630
6.Viktoria Plzeň1886420:1530
7.Sigma Olomouc1874728:1925
8.FK Mladá Boleslav1774628:2225
9.1. FK Příbram1773718:1824
10.1. FC Brno1865716:2223
11.Bohemians 19051855811:1620
12.Slovan Liberec18621018:2520
13.České Budějovice1836915:2415
14.1. FC Slovácko18421214:2614
15.SK Kladno18421213:2814
16.Bohemians Praha18311416:3510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (417)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia Praha - FK Teplice 0

FK Jablonec - SK Kladno 1

České Budějovice - Slovan Liberec 1

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

Bohemians Praha - 1. FC Slovácko 2

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 2

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 0

1. FC Brno - Baník Ostrava 0

Reagovat
smazaný uživatel

remíza a budu spokojenej

Reagovat
Radar

Ota Černý

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, jak si sesivky poradej s teplicema..., meli docela lehke soupere a dostali hodne golu..., jestli nezpevni obranu, tak schorej, jak papir...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať Slavia vyhraje, Teplice tím ztratí body a Baníček se na ně dotáhne jasnou výhrou 2:0 nad Brnem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude trvat dlouho, a "slávisté budou následovat svého kapitána".

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo se to stáhne, Sparta bod, Teplice nic, Banik nic, jenom Jablonec 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

-> mohlo by to byt dost zajiavy az do konce letos

Reagovat
smazaný uživatel

no, když se na to podívám, tak by teď mělo bejt celkem dost remíz

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétně u vás to bude výhra jednoho z celků.. věřim, že oba týmy budou chtít vyhrát a domací hřiště to rozhodne, ale klidně to může skončit naopak

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, mě zas něco říká, že to bude nuda a že maximálně padnou dva góly a to po jednom na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

to byla moje úplně první myšlenka, ale možná optimisticky doufam v drámo :))

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš dvakrát...ale třeba včerejší "drama" na Julisce taky nemělo chybu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale je to humus, ty hráči za Áčka (Kladrubský budiž, ale Kalouda to je na pár facek)

Reagovat
Kepy_FCB

Slavia Praha - FK Teplice 1

hosté jen dva dny odpočinku, Slavia favorit nemá co ztratit.

FK Jablonec - SK Kladno 1

jasná výhra domácích není co řešit

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

- II -

Střížkov - 1. FC Slovácko 0

bezgólový zápas

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 2

s rozhodčímí v zádech opět zlodějské vítězství

Olomouc-Příbram 0

domácí divní na jaře, hosté v poho

Budějovice - Liberec 0

Brno - Baník 2

hosté lepší..

Reagovat
božský John

Slávie-Teplice 1

Jablonec-Kladno 1

Montovny VW- Sparta 1

Budějice - Koberec 1

Plzeň- Bohemka 1

Kompresory- Slovácko 1

Sigma Příbram 1

Brno - Baňyk 1

Reagovat
Kepy_FCB

stačilo napsat všichni domácí 1

Reagovat
božský John

Takhle to vypadá líp ...než trapnej jednořádkovej příspěvek,co si nikdo nepřečte

Reagovat
smazaný uživatel

egoisto

Reagovat
božský John

Seš v práci?

Jestli jo, tak Tě naprášim Tvýmu šéfovi, že nepomáháš lidem,ale střídáš facebook s eurofotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

neodepiše

Reagovat
smazaný uživatel

dej pokoj, bych tam šel s kocovinou jak cyp...Naštěstí volnej víkend

Reagovat
božský John

Jo takhle :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Baňyk ? Vydrovy góly ještě bolí co ?

Reagovat
božský John

Přece Baňyk pyčo ...tak je to foneticky správně

Reagovat
Radar

No nevím, to pyčo si spíše vymysleli čecháčci, prostě normálně Baník Pičo

Reagovat
božský John

Vy to říkáte strašně tvrdě,proto tam je Y ...tomu houby rozumíte

Reagovat
Radar

Mně to nepříjde, já o říkám s měkkým !

Reagovat
božský John

Dobrá,dobrá...

Reagovat
Radar

Jste zženštilí, proto vám to příjde tvrdší

Reagovat
božský John

Aha..

Takže když to vaše stádo řve Baňyk pyyčo, tak jsme zženštilí ..

Reagovat
Radar

Ne, my skanduje Baník pičo, ale vaše zženštilé uši slyší tu tvrdší verzi

Reagovat
božský John

Sám veliký trevor tvrdý,že jsi měkký Ty....jsem z toho jelen

Reagovat
Radar

Trevor je starý impotent a závidí

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu už nemám ani ty vlasy

Reagovat
božský John

čo bolí,to prebolí ...

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsi měkký...

Reagovat
Radar

Asi jo cíípe

Reagovat
smazaný uživatel

sakra už začínáš mít ten náš pražský přízvuk

Reagovat
božský John

Hele já sem jeho bratránek Davídek z Prahy víš helé hm :)

Pimp maj rajt rullezzz :D

Reagovat
smazaný uživatel

"helééé, jak se dostanu do centrááááááá?". A odpověď: "ty už se tam nedostaneš cype"...

Reagovat
Tsigi

Dneska to vidím na výhru, když jsem je viděl proti Plzni, tak takový tým se musí porážet

Reagovat
božský John

Co ten Lafrance? Co jsem slyšel,tak není zas tak marnej :)

Reagovat
smazaný uživatel

uvidi se casem, jak bude hrat v evropske lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

tam, kde vy ste s Olmíkem do základních skupin nepostoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavka by určitě vyhrala v Evertonu tak o dva že jo

Reagovat
smazaný uživatel

to já nevím, stát se toho může hodně...Ale když Hafnarfjordur uhrál na Aston Ville remízu....

Reagovat
smazaný uživatel

Už prvni tvuj argument byl celkem z cesty, tak to nechme.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo kdyz lyon remizoval v madride

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Smutné, když má někdo z tebe srandu a ty mu na to dáš palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kamoon, poď, dej tomu. Tve argumenty mě zcela ničí

Reagovat
smazaný uživatel

znicit by te meli a jeste se te zeptam: ma perez dost penez na pristi rok, aby vam mohl koupit novou obranu? pocitam tak s prichodem 20 hracu... prece jenom ti amateri co tam jsou tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to abysme byli před Barcou to stačí, tak nevim teda kde je chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja barce nefandim, tak ze me to ani nejako nestve, ze real mozna vyhraje primeru a na barcu to stacit nebude...

Reagovat
Radar

Je to, ale divné, že tým s amatérskou obranou vede jednu z nejlepších ne-li nejlepší ligu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak bych to neřešil, ja tam vidim nějaky menši komplex ze strany mistra Maxwella, ktery akorat třepe hovna, ale nevi nic.

Reagovat
Radar

To není žádná novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jako u většiny.

Reagovat
smazaný uživatel

a prosimte o kolik budu ji vede? :)

Reagovat
Radar

A není jedno o kolik ? I kdyby byl druhý tak je to úspěch s "amateráma" Máš strašně dobré argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty taky...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nic proti tobě ale ty máš skutečně šílené výkřiky do tmy...

Reagovat
centos

Je to blázen.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

ne, je zcela logický, jen ty si to neumíš přiznat a když prudíš, tak já mohu také

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to bral z hlediska tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palec tam nema byt.

Reagovat
smazaný uživatel

a ona uz gambrinus liga skoncila, ze tu delas zavery?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi s nimi začal

Reagovat
Tsigi

zatím hraje docela dobře, má přehled, hlavičku i docela rozehrávku, rozhodně se jeví líp než Kopic, ale uvidí se proti někomu skutečně silnýmu

Reagovat
Bosko

Marnej nebyl.V osobních soubojích se jeví docela dobře, ve vzduchu je taky silnej, ale jakmile měli s Kopicem hrát když byl míč na zemi, tak byl problém.Docela to mezi nimi vázne.Ale to se snad časem zlepší

Reagovat
božský John

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku bych přál letos i titul. Jestliže na to letos někdo má a zasloužil by si to, tak Baník. Ale věřím, že v tomto kole žádný bod nebude. Brno získává formu a tři body budou doma.

Reagovat
Logan

Nejde dnes nekdo do Edenu?! Nejakej srazek, pokec pri zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Velice důležitý mač,dnesak se asik kouknu i na GL překvapivě čekám výbornej zápas.A věřím Slavii.

Reagovat
božský John

To je zas počasí, v Jablonci už asi 3. den furt chumelí ...ach jo ..

Reagovat
Staenly10

To v Ústí sice sněží,ale hned jak to dopadně,tak to roztaje,takže úplně na *****...

Reagovat
centos

Na dnešek si objednávám remízu, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

já jí už i vsadil

Reagovat
Shevchenko

Jasná 1.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
goodbay

Doufám, že to Sparta urve. MB kvalitní soupeř ale poslední dobou je lepší venku než doma. Každopádně mám respket k soupeři. Ale tak trochu doufám, že se Sparta bude chtít dotáhnout na čelo a vyhraje klasicky 1:0

Reagovat
Kepy_FCB

klasicky 1:0 z vymyšlené penalty

Reagovat
Sosi

Nechápu, jak můžou být v předzápasových rozhovorech všichni podělaní z Libora Doška

Reagovat
smazaný uživatel

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs395.snc3/24033_1386621433896_1482861207_31035998_6441539_n.jpg

Chachaři včera táhli ze zápasu Dukla-Sparta Bé...Tak to má vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

jen, že to je na stránkách Sparty, to je trošku paradox

Reagovat
Kepy_FCB

Jak víš že to byli chachaři?

Reagovat
smazaný uživatel

pač sem to byl já a další lidi odsud z diskuzí

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

vypadáš tam hrubě, ale měl by ses stydět, že visíš na stránce Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska samozrejme jasna jedna, je jedno kolik budou mit teplice sanci,nebo dokonce kolik daji golu, ale slavie urcite alespon o gol vyhraje.Ptate se proc??no kvalitou to urcite nebude, mozna ani tim ze maji vysoke sebevedomi, ale vyhraji protoze se na ten zapas budu koukat ja, takze honem vsichni utikejte do sazkovek a sazejte jasnou 1, ja uz to bohuzel nikam nestihnu bo jsem v praci

Reagovat
smazaný uživatel

oni zaměstnávaj puberťáky?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles??

Reagovat
smazaný uživatel

takže ano

Reagovat
smazaný uživatel

teda to je super hlaska odvolavat se na vek opravdu originalni a kdyby si alespon tusil o cem mluvis magore

Reagovat
Radar

No, ale musíš uznat, že svým vyjadřováním nepůsobíš zrovna vyspěle

Reagovat
Radar

Nebo aspoň někdy

Reagovat
smazaný uživatel

to ze mam odlisny nazor neznamena ze jsem treba mladsiho data...

Reagovat
smazaný uživatel

jak ta slavie teda?? grajciar a dál ??penalta takže 1:1 co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjde nebo slavie vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

slavie vyhraje

Reagovat
Radar

100. pro maxwella

Reagovat
smazaný uživatel

Trumpeticos - FANATICOS 0:3, v hledišti 151 diváků (z toho dva basileos a trevor) a 8 trubek

Reagovat
Radar

No kurde, to je dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším

Reagovat
centos

Ne že tam uděláte ostudu!!

Reagovat
Radar

S tím se počítá

Reagovat
smazaný uživatel

na ostudu jsou tam jiní, páni trumpetisti ze Střížkova. Valím na házenou, zdarec kurdi

Reagovat
Staenly10

To neni zápas,ale zatim řeznictvý...

Reagovat
Radar

ý jinak brutal no

Reagovat
Tomekcz

ale tohle byl normalni souboj o mic, stejny jak Ramsey, bohuzel to dopadlo takhle, ale umysl urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, no. On ani ten souboj Matuly nebyl zaviněný a tu žlutou jsem vůbec nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

vlítnul mu do hlavy ramenem to neni nezaviněný

Reagovat
smazaný uživatel

vlítnul mu do hlavy ramenem a měl prasklou lebku. No, nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to sem čekal se na to podívej znova...

Reagovat
smazaný uživatel

z morálních důvodů už mi to neukáží, takže budu žít v nevědomosti a budu si dál myslet, že to prostě byla srážka hlavama

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem ti řekl proč za to Matula dostal žlutou, vletěl tam ramenem a následně se Janda se sklopenou hlavou čelem strazil s boční stranou hlavy Matuly (se spánkem?). Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tomu nerozumím

Reagovat
centos

"Bijte je" wtf??

Reagovat
centos

A teď "Český fotbal pro fanoušky", super, aspoň něco normálního

Reagovat
Tomekcz

ale fanousci se zas ukazujou jaky to sou hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hovada na trubinách. To se nevidí

Reagovat
Sosi

proč hovada, prostě to z tribuny neviděli, jak to bylo...

Reagovat
Tomekcz

ted budou celej zapas brecet, pritom to bylo cisty

Reagovat
Radar

Ale vidí, třeba na Letné jak se při minutě ticha skandovalo smrt baníku

Reagovat
centos

Toto musíš vyřadit ze soutěže, to jen tak nikdo nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to je taky demence, no

Reagovat
Radar

za uznání, pokud to nebylo přímo mířeno na mě

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nebylo to na tebe, neboj.

PS: ani mě nenapadlo, že by to mohl někdo takhle pochopit

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

a současně s tím se tam skandovalo smrt Spartě z druhý strany, tak to aspoň popiš celý

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom zápase jsem byl, a celý sektor baníkovců držel minutu ticha. A za druhé baníkovci nikdy neprovolávají hesla jako Smrt Spartě nebo podobně v tom se vyžívá pouze ČKD

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samozřejmě říkám, protože jsem tam taky byl, uznávám, pár debilů ze Sparťanů s tim začalo, ale i pár baníkovců se nakonec přidalo, takže bych to fakt neviděl jednobarevně. A hlavně, ať už je to jakkoliv tohle by na fotbal patřit nemělo (abys to nebral, že se jich zastávám )

Reagovat
centos

Reagovat
Tsigi

fakt děsný pískat na soupeře, který hraje hrozný fotbal, zranil dva hráče domácích, simuluje a zakopává míče

Reagovat
smazaný uživatel

ten soupeř ale měl též dva zraněné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty další tvoje důvod y beru jako okecávání. Diváci očividně začali pískat po té sanitce

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovski teď - spadl jak podťatý, svíjel se jak na smrtelné posteli, hrálo se dál. On se podíval, kde je míč, vstal a hrál dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Naumovovi nezávidím. To musí být zkurvená bolest

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak to sudí dofouká. Bude to mít extrémně těžké. Další otázkou je, zda se v týhle atmošce nebudou bát hosté hrát. Zatím to tak vypadá. Jsou zakřiknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší, co by se pro tenhle zápas dalo udělat, by bylo, kdyby někdo ze Slávie přišel k mikrofonu na staďáku a řekl, že to byly nezaviněné souboje. Ale teď jsem možná naivní

Reagovat
Radar

To bys chtěl kurde moc a praktikuje se to vůbec ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím. Ještě jsem to neviděl. Nicméně tohle si prostě hráči Teplic nezaslouží. Pískají na ně při každým kontaktu ...

Tahle atmosféra může vést jen k dalším možným zraněním ať už plynoucí z přemotivovanosti domácích nebo z frustrace hostů

Reagovat
Radar

Tak v Anglii se taky bučelo na viníky i když to vlatně bylo nezaviněné

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem řekl - bylo by nejlepší, kdyby se atmoška uklidnila. Pokud se někde na někoho neoprávněně bučelo, to nevím.

Reagovat
Radar

Já bych to neřešil, nadávat se bude pořád, začne pár debilů a zbytek se přidá, kdekoliv na stadioně

Reagovat
smazaný uživatel

někdy se jinde píská už od začátku a nic se nemusí stát

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna včera v noci sem něco takovýho viděl v NHL.hráč dal gol ,rozhodčí se šel kouknout na video a když se dozvěděl verdikt,tak šel na plochu otočil se na tribunu a vysvětlil že to byl gol a až potom ukázal na středovej kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se to uklidnilo. To je super

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID HUBÁÁÁČEK Nejlepší slavista, ať jdou všichni ostatní někam. Na ligu je to prostě výborný obránce.

Reagovat
Tsigi

Hubáček si to dneska dává ze všech nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dejte gola,tak pěknej kurz na ně byl

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec. Plichta optimální

Reagovat
centos

Reagovat
centos

To ho teď za to pyro seberou nebo co? Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak tak, nám taky jednoho v Olmu vzali. Holt nařízení je nařízení a dokud tu je, musí se respektovat, byť se nám to nelíbí

Reagovat
centos

Buzerace.. snad vyjde aspoň ten slávistický a sparťanský bojkot, tyhle dva tábory by vytvořily perfektní páku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom neskutečného? Jednou je to zakázané, tak se to má dodržovat

Reagovat
Radar

Směšný zákaz

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar dneska neomylně všechny standartky do rukou gólmana

Reagovat
Tsigi

Titul budu radši přát Spartě než tomuhle týmu, který momentálně vede.

Reagovat
centos

Taky to Teplicím vůbec nepřeju, nevidím jediný důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Taky tak spartu nenávidíš, že bys tam raději viděl Teplice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě budu za případný titul rád. Bylo by to trochu mimo plán, protože ten tým je ještě v přestavbě. Ale pokud by ho nikdo jiný nechtěl, tak proč ne?

Jinak by mě Tepláky na prvním fleku nevadily a ani nepřekvapily

Reagovat
Shevchenko

Tak ho přej někomu jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon teplic

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, zase sem přišel o hodně

Reagovat
smazaný uživatel

smer Mladaaaaaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky to bude zapas v Bolce, ale vzhledem k tomu ze jsme tam 2x v rade docela suverene vyhrali tak strach strida optimismus, presto to asi pravdepodobne vidim bohuzel na remizku, ale rad bych byl prekvapen Tak Sparticko, pome

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v plichtu v Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to ja zase ne, jen kdyz bude tect tect do bot

Reagovat
smazaný uživatel

...ale vím,že bude 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam vyhrálo Klano, tak u Sparty neni co řešit (jasná 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
peky

dneska Sparta vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo za ni bude davat ty goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko, Lačný, Kucka - Brabec vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko se trefí možná tak do spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo vyhraje MS ve fotbale? A kdy bude další člověk na měsíci, když máš tu křišťálovou kouli...

Reagovat
smazaný uživatel

MS vyhraje Brazílie a další člověk na měsíci bude Bílek po kvalifikaci na Euro

Reagovat
Kepy_FCB

SKS-FTK

Bosák

jak s mohl posrat z toho ohýnku, a jak pronesl: přeju šťastnou cestu domů (že čekají na toho co oheň odpálil před vchodem)

A ten spolukomentátor nebo co to bylo trotla: slávisté nepředvádějí takové choreo jako obyvykle .

Jinak fotbal jsem moc nevnímal bo jsem měl velkou návštěvu ale zdálo se mi že Teplice byli za bod rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch je starý cyp, takovej ten šílenej odborník

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě Bosák: vykopl krtka jen nevím jestli měl kalhotky, tomu se mohou smát jen absolutní vemena

Jo ještě ten Lafrance - viděl jsem jej poprvé, ten vypadá jako by měl nepovedenou masku z Fantomasovy dílny

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na krtka si vzpomínám a potom tam měl Bosák narážku na to, jak každý bojkotuje pondělní zápasy, on na to řekl "doufám, že se na to dívají lidi, co se jim nelíbí pondělní zápasy,je sobota, večer, první s bejvalým mistrem a není vyprodáno a to je adekvátní čas."..tímhle prohlášením u mě docela klesnul a ten Karoch ho napravoval, žen jsou v Praze prázdniny apod...

Reagovat
Kepy_FCB

V té synagoze už na ligu lepší návštěvy nebudou prázdniny neprázdniny

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale ani my si zatím nemůžeme moc pískat

Reagovat
centos

Poslední dva domácí zápasy vyprodáno, já jsem zatím spokojen :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tk Vitkovice

Reagovat
smazaný uživatel

nj, pač Vítky a kapacita max. 8.500...Na Bazalech by to bylo imho ménně...Ale na druhou stranu se těším, až přijedu na Slavii, prvně na jaře na Bazalech, mohlo by bejt fajn počasí a tak 9. k by mohlo přijít...Onehdy na podzim v pondělí na Spartu bylo vyprodáno

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pojedeme jako doteď tak bych se nebál k těm 9k přidat dalších 4-5k

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale neco na tom preci je. Proc se najde teda hafo odpurcu co nechteji pondelni termin zapasu (ja se mezi ne samozrejme radim), ale pritom v sobotu od pul sedmy neprijde na takovejto slagr ani 9 000 ??? tohle hraje totiz Otikovi presne do noty, protoze divaku chodi vesmes stejne at je sobota nebo pondeli, bohuzel

Reagovat
Kepy_FCB

Chtělo by to ČR odstřihnout od cirkusu zvaného Premijér Líg a zakázat lední hokej.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Petera od tom jasně psal, že v česku je propagovanej hokej, jenž má asi jen 7 velmocí, fotbal je nejmasovější hra ale u nás nemá tařka žádnou propagaci

Reagovat
Kepy_FCB

hokej mají všude ve světě těžce v p***! a tak je to správně

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně hokej žerou puberťáci, si všimni, kdo tam chodí. Taky, když sem byl malej, tak sem hokej žral a chodil na zápasy Vsetína u nás ale teď mi je uplně kdesi..

Reagovat
Kepy_FCB

Ale chodí tam kupodivu mnohem víc žen a dívek.

Reagovat
centos

Se na fotbale bojí, ne, to je jasné :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak napsal centos, oni se tam cití bezpečně, maj tam pohodlí, sednou si na zadek, koukaj se na tu kostku, co je nad ledem...a proto mě tohle nebaví, raději budu moknout venku, jako na jaře na Kladně, raději neuvidím žádnej gol ale podpora Baníčku k nezaplacení..

Reagovat
smazaný uživatel

Premijér Líg bych taky zakazal, ale to by se deti bourily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já bych spíš zakázal Gambáč ligu, fotbal je tam k vidění jednou za 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1d02f1uSdAw

Škoda, že tohle nechodí na české stadiony a že tu není taková atmosféra

Reagovat
Kepy_FCB

Napredak - neatraktivní soupeř a přesto...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, a přesto.... tady je vidět oddanost klubu.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

paráda. Africký poloostrov je u nás hodně podceňovaný z pohledu fans a přesto se dají srovnávat s námi Evropany

Reagovat
centos

Kdo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, ultras z Tuniska, Maroka, Lybie, Egypta

Reagovat
smazaný uživatel

zas na druhou stranu co maj ty lidi z fotbalu pak?

Reagovat
smazaný uživatel

zábavu, adrenalin, oddanost klubu? Hodně lidí si jde raději zafandit a goly z toho zápasu leckdy vidí až v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic. Chápu to povzbuzování, když jdu do kotle, tak tam jdu s úmyslem dejchat pro klub. Ale pak když sedim na hlavní a neni přes kouř z pyra vidět na trávník, tak sem nasranej. Někdo fandí svýmu týmu, někdo chce vidět fotbal. Kdyby šlo udržet pyro jenom v kotli, tak jsem jasně pro, ale když ten kouř z toho pak omezuje ostatní lidi co došli na fotbal, tak ...

Reagovat
centos

Bobečci.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
centos

Ti lidi na tribuně, které jednou za pět zápasů omezí na dvě minutky kouř z pyra.. fakt hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se povolilo, myslíš, že to budou 2 minuty za pět zápasů?

Reagovat
centos

Ano. Na Bazalech, kde se to používá snad nejvíc v lize, se to nestává moc často, aby tribuna neviděla.. a pokud jo, tak vítr, který to tam nažene, to zase odežene. Lidi to přežijou.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, většinou je domluva ultras s vedením klubu, kdy to odpálí..Aspoň tak to je v Ostravě...Většinou jednou v polovině první půle a pak ke konci druhého poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

pyro může bejt jenom v okolí kotle ale když zafouká vítr, tak není zbytí

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal taky vidis.... navic stejne 30% casu se nic nedeje, prerusuje se hra, hraci se valej a podobne - o tolik neprijdes. A to ze pres kour z pyra neni videt je kravovina. I z kotle po minute vidim normalne - tebe drepiciho na tribune to nijak nemuze omezit.

Reagovat
centos

Na druhou stranu toto http://www.youtube.com/watch?v=nUb9Oa_eAjk třeba opozdilo začátek o pár minut, bo fakt nešlo vidět vůbec nic :) Ale lidí, kterým to vadilo, bylo hádám minimum..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, opozdilo se ale nevadilo to...Mimochodem, pondělí večer a vyprodáno, snad se to bude opakovat i teď se slavií

Reagovat
centos

Na jednu stranu bych byl rád, na druhou stranu bych měl z tolika lidí, co se najednou objeví, trochu divný pocit.. Ale jo, snad bude plno.

Reagovat
smazaný uživatel

počítej s tím, že (bohužel) příjdou vandráci...Ale když napomůžou k zápasové atmosféře..

Reagovat
centos

Chápu, že někdo přijde, až když mu má ten zápas "co nabídnout", ale ten divný pocit mám převážně z hromově odzpívané hymny, jinak ne..

Reagovat
smazaný uživatel

z toho bys ale neměl mít divný pocit ba naopak, užít si to, jak zpívá celý stadion...Divný pocit bych měl potom, kdby začli naše chorály, stadion by byl narvanej ale zpívalo by to tak 30% z celé kapacity stadionu

Reagovat
centos

Jen že mi to k těm slovům moc nepasuje. Ale to je fuk, těším se, bo takovou atmošku u nás neumí nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jak pises uricte nikomu nevadilo a taky kvuli tomuhle se tyhle velky akce delaj prave pred zacatkem hry

Reagovat
centos

Ještě bych do toho započítal i neschopnost provést to jindy než na začátku hry.. :)

Reagovat
tomasinho

Nejlepší je kombinace obojího v úm+rné mezi.

Reagovat
Kepy_FCB

Matej Vydra

Sturm (MS), 17 Jahre

! 50.000 €

Reagovat
centos

i u Řízka to je nějak málo, za tolik by ho myslím nepustili..

Reagovat
centos

Ovšem Zehera bych za ty prachy pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

u něj i zadarmo

Reagovat
centos

Ten kluk strašně stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

už od příchodu na Bazaly....

Reagovat
Kepy_FCB

i s Varadim

Reagovat
smazaný uživatel

se divíš? Když sem byl ve Stuttgartu, tak si mysleli, že sme Rusové Sme jim uplně v py... a tak to dělaj jen podle jmen

Reagovat
Kepy_FCB

No jo skopčáci.. Teď mě dostali jak po Řecku chtěli aby prodali ostrovy...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pač si je koupí a budou si chtít udělat svoje další říšské císařství Německá mentalita mi moc nesedí ale jejich fotbal je dobrej, myslím tím BL

Reagovat
smazaný uživatel

Německo ty ostrovy nechtělo - to zdůrazňovali... stejně by si ty ostrovy kupovalo Turecko....

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 goly prece nebude mit hned cenu 2mega,ale tech 50 litru je teda fakt malo

Reagovat
centos

Reálná cena bude asi ta, kterou za něj dal nedávno Baník, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, něco málo vyšší, ne o mega ale v řádech tisíců

Reagovat
Kepy_FCB

to je když stál kolem 20 mil. Kč

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, vyrážím si dát jedno, dvě na Arbes a potom hurá na tu větrnou hůrku podpořit Fanaticos...Sem zvědav na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja valim za chviličku na Sigmičku

Reagovat
smazaný uživatel

a teď, kdo je na tom líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja, hraje muj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

trevore...

Reagovat
smazaný uživatel

podivejte se na muj blog, je celej o fotbalu jakubspinka.blog.cz

Dekuji !

Reagovat
smazaný uživatel

šílenej přenos.. Zase!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Spartička zatím super...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič odešel, přišel Brabec...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolkáááá

Reagovat
centos

Reagovat
j_mrazik

Vydra hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka s

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka s Otepkou je provokace?

Reagovat
smazaný uživatel

Za hodinu odjíždím směr Brno-Srbská... jedu tam pro 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

jen mě tu všichni provokujte... A já musím doma ležet s angínou....

Reagovat
smazaný uživatel

Si byl minule... a já musel do roboty.

Reagovat
smazaný uživatel

a na další až na Střížkov ale potom na Bazaly se Slavií

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych jel taky pro 3 body,ale doma mě to moc nebaví.... ale na Slavii vlastně to je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, Střížkov má dobré hráče, jen hrajou za blbej tým. Bych je zas tolik nepodceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov?

Reagovat
smazaný uživatel

ty se směješ ale ono to je pravda, koukni, kolik týmu má s nima potíže. Kdyby to nebyli Střížkov ale jinej tým, tak by měli určitě i povícero fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně dneska fandi a vsaď na remízu či pod goly

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě už sem vsadil - Srbská-FCB-2, CFC-Inter-1 za 400.- ... nakupené do auta mám ( alko,nealko,jídlo),hadry taky,takže čekám na telefon a JEDÉÉM...

Reagovat
smazaný uživatel

já chci taky...užij si to a ne, že budeš zase běhat po ploše s hasičákem a stříkat ho na security

Reagovat
smazaný uživatel

já?

Reagovat
smazaný uživatel

zítra dopoledne ti tady řeknu jak bylo ..... pokud se vrátím

Reagovat
smazaný uživatel

okej čiao

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrasty poznal Dvorník i v Brně. "Když jsme s Baníkem hráli na starém stadionu, bylo tam dvacet tisíc fanoušků s vlajkami a PYROTECHNIKOU a bylo to skvělé," vzpomíná obránce.....Doufám, že změní ten debilní zákon o pyru

Reagovat
smazaný uživatel

Velké dík Trevorovi za podporu. Jsi super týpek, bylo mi ctí, nebylo to rozhodně poslední setkání. Mužatka a Trumpeticos, to jsou fakt hrozné zla. Dneska to vidím jasně, Brno nehrálo nic ani u nás, Baník vyhraje. K*rvy ze svazu, k*rvy ze svazu

Reagovat
smazaný uživatel

mužatka bylo zlo, cigán skříženej s cigánkou, 250 kg a chuligánské rukavice...A k tomu ten naspeedovanej klokan, fakt fraška "Fanaticos jsou tady, synot dneska vyhrajéééé"....A Paokara také dobré

Reagovat
vanGomm

Škoda,že Slavia Teplice neporazila.Už mohla být Sparta na 1.místě.Věřím proto,že v příštím kole v Teplicích Brno něco uhraje.Teplice jsem viděl se Střížkovem a se Slavií.Toto se přece nemůže hrát poháry,nebo se stát dokonce mistrem.I když v té naší lize je možné i toto.

Reagovat
smazaný uživatel

ODJÉÉZD....HRR NA NĚ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a karavana táhla dál....ať žijou "vlajkonoši domácí"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to vidím jako jednoznačnou záležitost pro Baník...Má formu a proti němu hodně oslabené mužstvo...ikdyž se dva vracejí, tak to tým rozhodí... 0:2

Reagovat
Radar

Brno má taky formu a Baníku scházejí Marek a Čolek

Reagovat
smazaný uživatel

no dal jsem na baník za 275kč...uvidíme....Brno nemělo kvalitu, navíc přišli o nějaké hráče...Ostrava měla kvalitu a přišla o jednoho kvalitního hráče + průměr...z toho jsem vymyslel dvojku, smaozřejmě vyhrát může klidně brno..s nikým se nehádám, jen říkám svůj tip a ten zní Baníík =o)

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhodobě se nám tam nedaří, Brno je v laufu, my nejspíš budem bránit a hrát na protiútoky. Něco mi prostě říká, že to skončí plichtou

Reagovat
smazaný uživatel

mně něco říká, že Baník tam dneska vyhraje!

Reagovat
tomasinho

Dneska to musí být tři body, abychom udrželi kontakt s těma rudýma šaškama, sice nebude čola, ale snad to i tak vyjde a Baníček si odveze 3 body.

Reagovat
tomasinho

300. Pro mistra sezóny 2009/2010 Baník Ostrava !

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček musí dneska vyhrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak první zprávy od jednoho uživatele tady EF jsou ty, že v Brně jsou velmi důkladné prohlídky ale jinak zatím vše vcajku a klobása za 50...židi

Reagovat
centos

Jsem pak prý posílal MMSky nebo co.. to byl omyl a sežralo mi to kredit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ja, posílal, taky sem vejral, co to je

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám kvalitní zápas z obou stran,stejně tak dobrou atmosféru.každopádně musí vyhrát největší vesnice v ČR.tip 2:1 popř 2:1

SPARTA rules

Reagovat
smazaný uživatel

jen co lehla Sparta popelem, jen co tam všichni....

Reagovat
smazaný uživatel

Nohavica,Nohavica...

Reagovat
smazaný uživatel

a víc už toho nemáte A franta straka nemá....

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň to je pravdivý to naše

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo nebyl v té době? Btw, to Franzovi taktéž pravdivé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chápu tě že blouzníš kdyš máš tu angínu,potom člověk si myslí blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

nj, všude vidím růžové slony

Reagovat
smazaný uživatel

STB

Reagovat
smazaný uživatel

tak sestava:Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Greguš, Lička - Vydra, Varadi, Zeher.......Takže vlastně hrajem o desítí, když tam vidím Roberta...

Reagovat
Bakary3

Co je ten Greguš zač ? Mam pocit, že je to Slovák kolem devatenácti, dvaceti.. Kde se v Baníku vzal ? A s tim Zeherem- koho tam, když Mičola nemůže ? Napadá mě snad jen Wojnar, nevim, co se Strnadem, ale ten je asi zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš je nějakej mladek slovák, Marek je vykartovanej, proto nehraje a to samé Mičola a chybí tam kluci..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera krásně Spartička otočila, tomu se říká umění velkých týmů....no a dneska kurvičky ze Slezska maximálně za bod....

Reagovat
smazaný uživatel

ani za bod

Reagovat
Radar

To vidím na smazání.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to nikomu neublíží

Reagovat
smazaný uživatel

O nic horší, než komentáře, který tady byli proti Spartě....

Reagovat
Radar

Pokud vím tak se vulgarismů zdržujeme

Reagovat
smazaný uživatel

on byl vždy jiný, na něj nemá snad ani smysl reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt cyp...Dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

jejda mane, ty tady chceš někomu nadávat za vystupování? Vždyť se sám chováš jako dement

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš ale až po tobě panáčku, urážím tady někoho? Nesnižuj se tady k takovým ubohostem prosím

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu se k ničemu nesnižuju. Nedělám nic špatného nebo nekalého. Jen rád říkám lidem pravdu do očí a prostě když jsem viděl, jak ty tady někoho napomínáš, tak jsem se neudržel

Reagovat
Shevchenko

Chlapi klid.

Reagovat
smazaný uživatel

já už mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

No, že mě bude poučovat někdo takovej, kdo má vystupování k soupeřům jako zrovna ty, tak to už je fakt komedie...

Reagovat
centos

Tebe jsem považoval za relativně normálního. Tak nic no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno - Baník, to je opravdu utrpení..

Reagovat
smazaný uživatel

přiznejme si to, je to hroznej zápas, zklamání, náš útok je tařka nulovej, ne-li mínusovej, přechodová fáze nic a když Varadi dostane míč, tak ne, aby vystřelil, on ho ztratí do zázemí a tak šikovně, že ještě vykopává golman domácích..Ale co taky chtít od našeho "útoku-neútoku" ve složení Varadi-Strnad a Zeher A Greguš? Ty vole, ten byl vidět nejvíc, když si žvejkal tu svoji žvejkačku

Reagovat
smazaný uživatel

jedinná radost jsou fanoušci, ať se ostatní podívají, jak se jezdí podporovat svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše liga, to je radost pohledět. Opravdu se na to koukám jen proto, že k těm týmům cítím nějaké emoce, ať už kladné, nebo záporné.

Jinak fotbal v drtivé většina katastrofální. Dnešek je zase nuda jak v Brně

Jinak mám doporučení, že by mohli dát každý den zápas od desíti večer, aby se při tom dalo usínat

Reagovat
soukup

Video Video!!!

Reagovat
Radar

Ne Ne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, brankové video by mělo být základ

Jinak by mě moc zajímalo, jestli by tenhle gól byl uznán, pokud by tam dnes byl brankový sudí. Skoro bych věřil, že by ho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám nic, ale včera to bylo ovlivnění zápasu rozhodčím kvůli špatně odpískanému autu v 1. půlce na půlce Sparty.. Baník teď dostal regulérní branku.. A stejně tu žádnej Sparťan nebude nadávat, že jsou to "korupčníci".. Sparťanům je totiž boj o 4. místo u p*dele..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, moc branek nepadá a když už jeden padne, tak ho zase neuznají. To je pech, tohle

BRNOOOOO, BRNOOOOO, BRNOBRNO BRNOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je hodně kruté pro domácí

Reagovat
Radar

Takhle se dávájí góly !!! Ne jen kusek za čáru !!!

Reagovat
soukup

takhle to tam nabombit umí každej

Reagovat
Radar

No Brno evidentně ne

Reagovat
soukup

my totiž jdeme proti proudu

Reagovat
Radar

A že se vám to vyplácí

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je velmi dobře načasovaná a promyšlená provokace

Reagovat
Radar

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

tak to je ovšem na vyližprdel, nejdřív dáme gól my, akorát ho rozhodčí nevidí, protože pomezní stojí až někde na půlce a pak tohle

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle jen těžko mohl vidět rozhodčí.

Reagovat
soukup

rozhodčí má vidět všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně parádně zahraná standartka Nebránitelné

Reagovat
Tomekcz

dobre zahrana, spatne branena

Reagovat
Radar

Radegast je více než pivo, otevřu ho a dáme gól Škoda jen že mám jen jeden kousek

Reagovat
Shevchenko

Baníček!

Reagovat
Radar

To by si tu ruku musel useknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tomu Baníku může někdo fandit ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Polský humor..

Reagovat
Radar

Jak někdo může fandit spartě ?

Reagovat
Bakary3

Tak, tak, opravdu k smíchu, že něco takovýho někdo může napsat

Reagovat
Shevchenko

Tak to se nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

pšššt, však on se chytne ten, na koho to bylo mířeno. Pak ti to zkopíruju

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 a hlavní adept nikde

Reagovat
Bakary3

No jistě, ještě si tu počítej skore a hraj si na chytrýho, no jo, musíš tu pí......, co jsi napsal, nějak zamaskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bakary, byl jsi tu včera? Zrovna tady totiž byla reakce zrovna na to jak někdo může fandit Spartě ohromně kladně komentovaná

Reagovat
smazaný uživatel

první, co to pochopil. První, co je v obraze a první, co si dokáže spočítat jedna + jedna

Reagovat
smazaný uživatel

bakary, ty máš neskutečně vyvymutou schopnost se srát do něčeho, o čem víš houby. Jak už jsem psal Ševovi - bylo to na někoho mířeno a ten se zatím nepřihlásil.

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně jsi se, bakary, zase zasmál sobě a své tuposti

Reagovat
Bakary3

Potom se omlouvám, o tom jsem opravdu nevěděl, co jste si tu včera psali, ale jak už tu psal kde kdo, i ty, "nejde číst všechno". No a i tak, pokud si myslíš, že je to vtipný to vrátit tim samym způsobem a navíc Baníku, kterej, dovolim si říct, hraje lepší fotbal než Sparta, pak tu o nějaký tuposti řeč bejt může, ale ne ve spojitosti se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy - jsu s pravdou ven - napsal to ikercc a já jsem mu to vrátil, protože se takto často špičkujeme, vsázíme atd. Nebylo v tom vůbec nic zle myšleného. Jen vrácení včera půjčeného. Toť vše.

Tupost je prostě se všemu takhle debilně řehtat. Pokud jsem tě tím urazil, omlouvám se

Reagovat
Bakary3

Ne, neurazil, v pohodě, i já se omlouvám, ale pochop, že když jsem to nečet, tak mi to od tebe jako od sparťana přišlo.. no, ty víš. A i s touhle souvislostí mi to přijde zvláštní, ale OK, beru.

Reagovat
soukup

no ty vole teď ještě dostat g´ol z rozhodčím vymyšlené standartky, to by byl fakt vrchol...

Reagovat
soukup

no konečně taky trochu štěstíčka a spravedlnosti

a Okli je borec

Reagovat
smazaný uživatel

super gól

Reagovat
Radar

Nespravedlnost !

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo. joooooo. Brno

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tolik šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale musím se tomuhle mači omluvit. V půlce jsem se mu tady vysmál a ono se na to teď dá dokonce koukat

Reagovat
Shevchenko

Zopakuju to, co jsem psal včera u zápasu AC - Chievo: K čemu bude Brnu ten bod?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je vidět, že má Lička v hlavě mozek

No a taky je vidět, že Bureš má gramlavý nohy a kopu štěstí

Reagovat
Shevchenko

Mě vodvezou.

Reagovat
Radar

Kurde, tomu říkám fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle střela si zasloužila skončit v síti...

Reagovat
Shevchenko

Tak to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

co..aby po 90minutach skoncil fotbalovy zapas?

Reagovat
Shevchenko

Táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

nastavení 0 minut?

To jsem už hodně dlouho možná nikdy) neviděl

Reagovat
Radar

Aj první poločas nějak brzo ukončil, chlapec je netrpělivý

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to škoda. Tady bylo rozjeto na ještě nějakou zásadní věc v podobě nějaké šance. Ukončit to takhle rychle, to byla vražda

Možná měl na tu plichtu vsazeno

Reagovat
Shevchenko

První poločas jsem prospal, druhý se mi líbil. Remíza asi zasloužená, ale jsem trochu zklamaný, dát nějakou šanci na 2:0, už bychom to nepustili. Ale nakonec jsme mohli prohrát, takže asi tak.

Reagovat
soukup

hlavně ste měli prohrávat, takže bych byl s bodem rád na vašem místě

Reagovat
Shevchenko

Jenže nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

na góly 2:1 a hosté si odváží bod...

Reagovat
soukup

Rozhodčí je na fetu, proč nenastavil, takovej krásnej fotbal useknout

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nezvládl 90 minut. Nevím, jak by zvládl nějakou minutu navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

měl na tiketu remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ja doufal v Beran time a ono nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nejlepší poločas, co jsem na jaře viděl. Je vidět, že si stačí nad kvalitou ligy pobrečet a jde to

Reagovat
smazaný uživatel

remíza zasloužena, Brno mělo vést, kdyby bylo video, tak by uznal gól, co vykopával Neves...Jinak pěkný druhý poločas, Vydra pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě - plichta zasloužená. O kousíček víc si to zasloužilo Brno, přestože mohl vyhrát i Baník

Reagovat
soukup

no já myslím, že si to víc nezasloužil nikdo, Baník měl hodně nebezpečný protiútoky a my sme se moc neobtěžovali s bráněním, docela mě mrazilo v zádech kdykoli přešli ve 4 lidech půlku, protože bylo jasný, že Husár je ještě někde v útoku a Křeček Vydru ani Zehera nedohoní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas, nikdy bych neveril, ze Brno tolikrat vystreli na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

mne se zdá ze ten Greguš hrál docela dobre časem jak se rozehrál , je talent

Reagovat
smazaný uživatel

je mu 19, má toho ještě hodně před sebou...Ale žvejkačky žvejkat během zápasu...mě by hned zaskočilo

Reagovat
soukup

Každopádně 4000 lidí díky opravdu vynikajícícně vymyšleným bezpečnostním opatřením, díky kterýmu byl omezen předprodej, bez občanky nešlo sehnat lístek a i když člověk lístek měl tak se bez OP nedostal na stadec, koupil víc lístků najednou docela martyrium + když je to v bedně, tak co by se někdo sral s takovou buzerací a od kamošů si sháněl občanky aby mohl koupit víc lístků vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Lička je dle rozhovorů a nakonec i chováním na place jeden z nejinteligentnějších fotbalistů

Reagovat
Radar

Ale na podzim to bylo lepší, teď mu chybí jiskra

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem rád, že vše ohledně fans proběhlo v pohodě a že zas média nebudou mít hromadnej orgasmus z jednoho prokopnutého koše

Reagovat
soukup

no minule nezůstalo u jednoho koše

Reagovat
smazaný uživatel

minule to bylo zlo ale dělali to vandráci, od kterých se normální baníkovci distancovali..Však i Brňáci nejsou svatouškové

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele