Gambrinus liga - preview 11. kola

18.10.2013, 08:37, aktualizováno 21.10.2013, 08:55
Previews
Teplice se v dnešní prvoligové dohrávce představí na hřišti Brna, kde mají šanci se posunout na druhou příčku tabulky. V případě vítězství by Severočeši přeskočili Plzeň, kterou v dalším kole přivítají doma. Body z Brna by se jim hodily o to více, že je vzápětí po Viktorii čekají i lídr tabulky Sparta a další tým ze špičky Liberec.
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (pondělí 18:00)
Fotbalisté Teplic mají v pondělní dohrávce jedinečnou možnost poskočit na druhé místo před mistrovskou Viktorii Plzeň. Severočeši cestují na půdu předposledního Brna v roli velkého favorita.

Brno sice mělo dobrý úvod sezony, ale poté poztrácelo příliš mnoho bodů a okamžitě se zapojilo do bojů o záchranu. Naposledy Zbrojovka nestačila na Sigmu Olomouc, které podlehla 0:2. Trenér Václav Kotal se však teplické ofenzívy nebojí a rád by získal tři body.

"Jdeme do zápasu s jediným cílem, kterým je výhra. Teplice jsou nesmírně silné a nebezpečné v útočné fázi, z toho vycházíme při stanovení taktiky. Nesmíme dát jejich ofenzivním hráčům prostor. Věřím, že se nám to povede," naznačil defenzivní taktiku trenér Kotal.

Teplice jsou ve skvělé formě a v posledních zápasech tak trochu připomínali Bayern Mnichov v jejich loňské úžasné sezoně, kdy soupeře válcovali rozdílem několika branek. Sami posuďte bilanci Teplic z posledních třech zápasů, výsledky 3:1, 4:0 a 5:1 hovoří za vše. Navíc všichni si ještě pamatují decimaci Slavie v poměru 7:0. Svěřenci Zdeňka Sčasného se nyní poměři s Brnem, což se na první pohled zdá jako snadné sousto.

"V Gambrinus lize není žádný zápas jedoduchý. V Brně nás čeká těžké utkání, mají sedm bodů a budou chtít vyhrát, ale pokud my navážeme na naše výkony, tak máme na to tam vyhrát," nechal se slyšet útočník Aidin Mahmutovič. Zbrojovce se vrací do sestavy kapitán Pavel Zavadil, ovšem mimo budou Pavel Mezlík a Marek Kaščák. Teplice zase mají problém v obraně, kde jim nebudou hrát David Jablonský a Jan Krob.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Janotka, Pernica, Košťál, Hyčka - Pašek, Buchta, Zavadil, Fischer, Skalák - Markovič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lüftner, Kaufman, Nivaldo - Ljevakovič, Vachoušek - Litsingi, Salami, Táborský - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Dukla Praha  (neděle 19:00)
V neděli je na programu jediné utkání 11. kola české nejvyšší soutěže a to malé pražské derby, v němž vedoucí Sparta vyzve Duklu.

Sparťané budou v neděli útočit na šestou ligovou výhru v řadě, díky této sérii se usadili na pozici lídra tabulky se čtyřbodovým náskokem před Plzní. Proti Dukle je nečeká nic lehkého, třikrát ze čtyř posledních vzájemných duelů se oba týmy totiž rozešly smírně. "Nálada v týmu je dobrá, ale všichni také víme, že i Dukla za sebou má úspěšnou sérii bez porážky a její výkonnost je na vysoké úrovni. Jsme si vědomi i toho, jak náročná zápasová série utkáním s Duklou odstartuje. Budeme se utkávat s týmy z horní poloviny soutěže a naznačí nám to, do jaké míry jsou reálné naše ambice udržet postavení v čele tabulky," řekl trenér domácích Vítězslav Lavička.

Dukla aktuálně figuruje na sedmém místě a na remízy absolutně vede. Polovina jejích odehraných ligových zápasů v sezoně totiž skončila nerozhodným výsledkem. Navíc tým vedený koučem Lubošem Kozelem šestkrát v řadě v lize neprohrál. A v úvodním osmifinále Poháru České Pošty rozdrtil Příbram 4:0. Nyní si brousí zuby na lídra tabulky. "Sparta společně s Plzní patří mezi naše nejlepší týmy, s kterými se v lize můžeme setkat. De facto se jim nepovedl vstup do evropských pohárů, takže se soustředí na ligu a nás tím pádem čeká nesmírně těžký soupeř, který ještě neztratil kromě zápasu s Plzní ani bod. To by měla být pro nás taková výzva. Budeme se samozřejmě snažit být první po Plzni, kdo Spartu obere o nějaké body," přeje si Kozel.

V sestavě domácích budou chybět rekonvalescenti Juliš s Hybšem a zraněný Čech. Hosté budou postrádat zraněného Bergra a rekonvalescenta Černého.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Brabec, Holek, Costa - Vácha, Hušbauer - Dočkal, Vacek (Matějovský), Krejčí - Lafata.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Vorel, Štetina, Vrzal - Kalouda, Gedeon, Hlinka (Marek Hanousek) - Néstor, Pospěch, Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.25 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Domácí Slovácko se bude v utkání 11. kola první ligy snažit odpoutat od skupiny týmů s jednociferným bodovým ziskem. Soupeřem mu ale na Městském fotbalovém stadiónu v Uherském Hradišti bude v poslední době výborně hrající Liberec.

Slovácku se nedaří vítězit, a absence tříbodové zisků je tak znát na postavení v tabulce. Vždyť doma Slovácko v pěti utkáních zdolalo pouze Jihlavu. A pokud bychom měli brát vzájemnou bilanci obou soupeřů, vítězství Slovácka bychom proti Liberci čekat nemohli. Slovácko porazilo Liberec v lize naposledy před deseti lety. Téměř přesně na den - 25. října 2003. V následujících patnácti utkáních tým z Uherského Hradiště devětkrát prohrál a šestkrát remizoval.

"Po posledních nezdarech i pohárovém vyřazení s Mladou Boleslaví se musíme semknout a ukončit nevydařenou sérii. Neproměňujeme brankové šance, což je naše největší slabina. Měl by nám pomoci návrat uzdraveného útočníka Doška," uvedl domácí kouč Svatopluk Habanec.

Slovan Liberec pod koučem Šilhavým předvádí jednu parádu za druhou. Mezitím jakoby si vždy vzal oddechový čas a schválně soupeři odevzdal body. Slovan v sezóně padl čtyřgólovým rozdílem v Mladé Boleslavi a třígólovým v Ostravě. K tomu jedna remíza s mistrovskou Plzní a jinak samá vítězství. To vše dohromady drží Liberec ve vedoucí skupině hrající o titul. Pohoda v mužstvu se přenáší také do zápasů na evropské scéně.

"Reprezentační pauza nám pomohla k doléčení některých šrámů. Na Slovácku budeme chtít navázat na poslední ligovou výhru s Příbramí a úspěšně se naladit na čtvrteční zápas se Sevillou. Věřím, že uspějeme," řekl liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Biolek, Daníček, Valenta, Petr, Kerbr - Došek
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Sackey - Šural, Pavelka, Rybalka, Delarge - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - 1. SC Znojmo  (sobota 17:00)
Dle předsezónních předpokladů dva hlavní adepti na sestup změří síly v jedenáctém kole. Na Bazalech přivítá domácí Baník nováčka ze Znojma.

Baník se může "pochlubit" největším počtem inkasovaných branek. Již čtyřikrát letos dostal v jednom utkání hned čtyři góly. Debakly však střídá s dobrými výsledky a díky bojovnosti i taktice stratéga Svědíka dosahuje na body poměrně často. Doma navíc Baník dokázal porazit Mladou Boleslav či Liberec.

"Znojmo není herně vůbec špatné. V zápasech, které jsem viděl, doplácelo na neproměňování šancí. Jádro mužstva je už nějakou dobu pohromadě a na hře je to vidět, tým působí kompaktně," varuje Martin Svědík.

Znojmo v těžké pozici klubu bez střechy nad hlavou předvádělo očekávané výkony i výsledky a dlouhé čekání na vítězství utnulo až v posledním kole před reprezentační přestávkou. Překvapivě to v Brně odnesla Mladá Boleslav. Znojmo se tak z pozice beznadějně posledního týmu rázem dotáhla na další kluby v problémech, jako Slavia, Jihlava, Brno, Příbram či Slovácko. Stále je tak i ve Znojmě o co hrát.

"Baník ve vítězném utkání proti Liberci předčil soupeře v bojovnosti i nasazení. Pokud nedáme do zápasu stejné zbraně, tak budeme mít situaci hodně obtížnou. Baník má mladý kádr, ze kterého bych vyzvedl stoperskou dvojici Frydrych, Baránek i další mladíky Holcera, Krauta a Rolince. V našem týmu se po vítězství nad Boleslaví výrazně zlepšila nálada, ovšem jen poctivým přístupem můžeme dosáhnout na další úspěch," poznamenal znojemský kouč Leoš Kalvoda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Zawada, Frydrych, Baránek, Sukup - Lukeš, Hable, Droppa, Engelmann - Fantiš, Rolinc
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Mudra, Hnaníček, Hudec, Cihlář - Helísek, Reljič, Lacko, Buchta, Crnkič - Vašíček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
V rozdílném rozpoložení přivítali reprezentační přestávku v Příbrami a v Olomouci. Zatímco Příbram po sérii neúspěchů vyměnila hlavního trenéra, v Olomouci přišla pauza naopak po sérii vítězství, které upevnily pozici kouče Kotůlka. V jedenáctém kole se oba kluby postaví proti sobě v Příbrami.

Příbram v lize již pětkrát v řadě nevyhrála a zkazila si tak slušný start. Pád tabulkou i vypadnutí z domácího poháru odnesl hlavní trenér František Straka, kterého nahradil Petr Čuhel. Aktuálně má středočeský klub pouze jednobodový náskok na sestupové pozice.

"Soupeř má spoustu mladých, rychlých hráčů k útočné brejkové hře. Pro nás to bude složité utkání. Určitě ale byla výhoda, že byla přestávka a mohl jsem se více poznat s týmem," řekl Čuhel.

V Olomouci zažívají opačný průběh sezóny. Start do ligy Hanákům nevyšel a po sedmi utkáních měli na kontě pouhé jedno vítězství. Následná šňůra tří vítězství ale Sigmu vynesla do horní poloviny tabulky. V Příbrami na jaře Olomouc vyhrála dvoubrankovým rozdílem.

"Příbram jsem viděl pouze v zápasech pod vedením Franty Straky, takže je otázka, co s jejím projevem udělá nový trenér. Budeme se muset nechat překvapit, i když předpokládám, že až tak velké změny tam nebudou. Proto jsme se v pauze spíše soustředili na to, co budeme chtít hrát my. Doufám, že se prosadíme vlastní hrou," řekl olomoucký kouč Martin Kotůlek.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Zápotočný, Mišůn, Divíšek - Tarczal, T. Pilík - Mareš, Mašán, Danoski - Švancara
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Vidlička, Škerle, Koutný, Vepřek - Karaš, Houska, Ordoš - Navrátil, Doležal, Javůrek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians 1905 - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Poprvé v historii Gambrinus ligy se proti sobě postaví Bohemians 1905 a Vysočina Jihlava. Na utkání dvou týmů, které letos inkasují až příliš mnoho gólů, si mohou zajít diváci v Ďolíčku v sobotu v podvečer.

Klokani v aktuální sezóně dostali již třikrát pětigólový výprask, naposledy před reprezentační přestávkou v Teplicích. V tabulce se až za Bohemkou nachází sice ještě dalších šest mužstev, včetně sobotního soupeře, nicméně na sestupovou pozici mají svěřenci kouče Jozefa Webera pouze tři body. Bohemians ale spoléhají na kouzlo svého stadiónu. Zatímco venku inkasovali v pěti utkáních 19 branek, v Ďolíčku dostali branky pouze tři a ve čtyřech případech padli pouze jednou s Olomoucí.

"Poprvé budu hrát proti Františku Komňackému, kterému jsem dělal asistenta v Jablonci. I proto se na ten zápas těším. V trenérském řemesle jsem s Frantou začínal, takže je to pro mě prestižní záležitost," přiznal domácí trenér Jozef Weber.

Jihlavě se první třetina ročníku zdaleka nepovedla tolik, jako před rokem, kdy měla dvakrát více bodů, než letos. Sedm porážek v deseti utkáních a právě s Bohemians třetí nejhorší obrana soutěže pasuje Jihlavu na třetí místo od konce. Na poslední Znojmo má Komňackého tým pouze jeden bod náskoku.

"V přestávce jsme se po pohárovém vítězství v Olomouci dostali do herní pohody. Musíme si dát pozor na prostředí a atmosféru, která domácí tým vždy maximálně vyburcuje. Bohemians se prezentují agresivním a bojovným stylem hry, nechybí jim ani fotbalová kvalita," upozornil jihlavský kouč František Komňacký.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Kalina, Šmíd, J. Štochl, Šírl - Moravec, Nerad, Jindřišek, Bartek - Hora - M. Štochl
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Mikula, Krejčí, Šourek, Josl - Marek, Jánoš - Masopust, Jungr, Karlík - Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (sobota 20:15)
V sobotu je na programu hlavní porce zápasů 11. kola české nejvyšší soutěže. Jedním z nich je i duel úřadujícího mistra s pražskou Slavií. Zatímco druhá Plzeň se bude chtít přiblížit vedoucí Spartě, to slávisté by rádi opustili sestupové pásmo.

Plzeňští již nepůsobí tak suverénním dojmem jako v úvodu ligové sezony, i proto byli sesazeni z prvního místa pražskou Spartou. Nyní po pauze narazí na jiného soupeře z české metropole. Slavii se pokusí oplatit porážku z jarního domácího utkání a zejména přiblížit se aspoň na pár hodin k lídrovi tabulky, na něj momentálně ztrácí čtyři body. Zezadu se na Západočechy nebezpečně dotírají Teplice s jednobodovou ztrátou a čtvrtý Liberec, jenž má o dva body méně. Aby si Vrbovi svěřenci udrželi druhé místo a neztratili kontakt s čelem tabulky, musí doma splnit roli favorita a porazit Slavii. "Naši hráči po dlouhé přestávce cítí, že jim fotbal chybí a na soutěžní utkání se těší. S motivací na Slavii tak nebude směrem k Bayernu problém," poznamenal kouč Pavel Vrba, jehož svěřence v příštím týdnu čeká již třetí vystoupení v Lize mistrů a v něm vyzvou vítěze posledního ročníku Bayern Mnichov.

Slavii se vůbec nedaří, poslední čtyři porážky ji poslaly do sestupového propadliště a nyní okupuje předposlední místo. Zastavit sérii porážek se pokusí slávisté ve Štruncových sadech a možná i bez hlavního kouče Miroslava Koubka, jenž má v sobotu odkoučovat reprezentační devatenáctku v kvalifikaci mistrovství Evropy. A není jasné, zda se stihne přemístit z Opavy do Plzně do začátku zápasu. Reálné je tedy, že sešívané povede asistent Juraj Šimurka. "Musíme být maximálně disciplinovaní a koncentrovaní. Věřím, že pokud podáme nadstandardní kolektivní výkon, můžeme v Plzni uspět," prohlásil Šimurka.

Zatímco Plzeňští budou postrádat jen zraněného Limberského, to hosté se budou muset obejít až bez pětice hráčů. Kvůli čtyřem žlutým kartám mají distanc Kisel a Gecov, na marodce jsou brankář Čontoflaský, Hrubeš a Mičola. Nejistý je start slávistického Černého.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Procházka, Čišovský, Řezník - Horváth, Hořava - Petržela, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Dostál, Dobrotka, Neves, Čonka - Petrák, Zmrhal - Štěpán, Lička, Juhar - Škutka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
Česká nejvyšší soutěž se po téměř třítýdenní pauze znovu hlásí o slovo. V pátek odstartuje již 11. kolo, v něm Jablonec doma vyzve Mladou Boleslav. Oba týmy spolu sousedí v tabulce na šestém, respektive pátém místě. V tomto duelu půjde i o reprízu květnového finále Poháru České pošty.

Jablonci se letos v domácím prostředí nedaří, před svým publikem přišel celkem o sedm bodů. Severočeši tedy doufají, že jim pohárová a reprezentační pauza pomůže k lepším výsledkům na domácím hřišti. Navíc by rádi vylepšili vzájemnou ligovou bilanci s Mladou Boleslaví, tu čtyřikrát v řadě nedokázal porazit. "Nám se zatím proti těm týmům z horní poloviny tabulky výsledkově tolik nedařilo, i když herně to třeba nebylo špatné. Věřím, že proti Boleslavi uspějeme, byť má soupeř hodně konsolidované mužstvo. Hrají prakticky ve stejné základní sestavě, mají nebezpečné brejky a dobré standardní situace. My ale jednoznačně chceme vyhrát. Pomohla nám pauza, během níž se uzdravili někteří zranění hráči," prohlásil trenér domácích Roman Skuhravý, jenž nebude moci počítat se zraněnými Eliášem a Jablonským.

Mladá Boleslav bude v páteční předehrávce hájit páté místo a tříbodový náskok před šestým Jabloncem, kterému bude chtít oplatit porážku ve finále tuzemského poháru. Na severu Čech budou hosté chtít také odčinit prohru s nováčkem ze Znojma, tou přišli i o sedmizápasovou neporazitelnost v lize. "Čeká nás náročné střetnutí s velmi kvalitním a domnívám se, že zároveň i rovnocenným protivníkem. Očekávám ofenzivní duel a divácky zajímavý fotbal. Výsledek je otevřený a věřím, že z Jablonce neodjedeme s prázdnou," řekl mladoboleslavský kouč Ladislav Minář, pro něhož to bude 50. ligový start na lavičce. Hosté budou postrádat vykartovaného Kyselu, trio rekonvalescentů Dosoudila, Mageru a Janíčka. Hrát také nebudou zranění Rosa s Hůlkou.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zoubele, M. Kysela, Beneš, Novák - Kopic, Loučka, Piták, Vaněk, Čížek - Hubník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Bořil, Johana, Kúdela, Fabián - Ščuk, Jarolím - Štohanzl, Štajner, Chramosta - Nešpor.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha1091027:628
2.Viktoria Plzeň1073023:724
3.FK Teplice1072130:1023
4.Slovan Liberec1071211:1022
5.FK Mladá Boleslav1053219:918
6.Baumit Jablonec1043317:1515
7.Dukla Praha1035213:814
8.Sigma Olomouc1042418:1914
9.Baník Ostrava1032512:2411
10.Bohemians 19051031611:2210
11.1. FC Slovácko1023513:199
12.1. FK Příbram1022610:208
13.Zbrojovka Brno1021711:157
14.Vysočina Jihlava1021716:227
15.Slavia Praha102178:237
16.1. SC Znojmo101368:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (345)

Přidat komentář
JarousFCB

Baníček musí !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to už tu bylo s klokanem a ......... pokora

Reagovat
smazaný uživatel

Pokora ano ale když se nevyhraje, tak to bude ostuda. A koho jiného máme porážet když ne týmy ze spodku tabulky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.Chápu. Ale něco takového (o ostudě) se tu psalo i s Klokanem a byla OSTUDA jak cyp,takže se mi moc nelíbí ty příspěvky ve stylu FCB musí atd .... Navíc nebudem komplet..... no ať zas nejsme nasraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo, já byl i jedním z nich, co proti Bohemce bral jenom výhru. Však to byl pak pro mne šok a ostuda. Ale být připosraný z každého soupeře taky není dobře a zvlášť ze spoda tabulky, což jsou naši reální soupeři o konečné umístění. Takže s pokorou ale kurva, chce to vyhrát, ať je pak klid.

Příští pátek hrajem na Dukle, tam nečekám moc žádné zázraky, takže by se ta zítřejší výhra hodně hodila do krámu...

Reagovat
smazaný uživatel

100% souhlas!

Reagovat
OtecJaJ10

No zatím jsme nejvíc bodů nahráli se silnějšími soupeři, takže pokud by se stalo, že se znojmem prohrajem a pak vyhrajem na Dukle, vůbec bych se nedivil ale samozřejmě výhra musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dukle nečekám ani remízu, vždy, když sme tam hráli, tak to bylo jak na kolotoči. Míč měl Baník ve své moci jen když ho brankář vytahoval z branky

Reagovat
OtecJaJ10

tak poslední roky s Libercem jsme taky vždycky nevěděli která bije a jak to nakonec dopadlo.. Nechám se překvapit, snad příjemně

Reagovat
OtecJaJ10

Reagovat
Puskas

dnes bez Holzera, ale výhra být musí

Reagovat
FCSL

Konečně

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

zkusím remízu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: proc jsme najednou od Liberce dostali tak malo listku?

Reagovat
RS

Ta fotka to je reprezentace

Reagovat
JarousFCB

Má MB šanci vyhrát v JBC ?... láká mě to dát spolu s Bayerem za kilo

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, že Jablonec ví, o co hraje....když se podíváš na tabulku, může se to solidně rozdělit, já bych dal neprohru domácích nebo remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pauza byla nekonečná! FAČR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Měli jste zůstat v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

19.10. 17:00 Bohemians 1905 - Vysočina Jihlava 02

19.10. 17:00 1. FK Příbram - Sigma Olomouc 1

19.10. 17:00 Baník Ostrava - 1. SC Znojmo 02

19.10. 17:00 1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1

19.10. 20:15 Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1

20.10. 19:00 Sparta Praha - Dukla Praha 02

21.10. 18:00 Zbrojovka Brno - FK Teplice 02

Reagovat
mario23

vtipe

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta poprvé hukne..

ale Plzni na výhru taky nevěřím..

Reagovat
db18

...byla repre pauza - po té v této sezoně Slavia dostala ty dva výprasky - jenže Plzeň ztratila pokaždé dva body

Reagovat
adalbertus

už se těším na F-M,5-1

Reagovat
smazaný uživatel

hm asi jo. Tipuju 2:0

Reagovat
db18

Plzeň - Jablonec 1.11. 20:15

Reagovat
Kenneth

Slávisti mohli zabrat a kde jinde, když ne v Plzni. Po tomhle kole by to mohlo být už o 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně liga...bude zase u čeho šlapat...a live!! remíza 2:2, bude penalta, bude červená, gol Johana

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně liga...bude zase u čeho šlapat...a live!! remíza 2:2, bude penalta, bude červená, gol Johana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla plichta. To je jasné a Baník 3:2 po boji ! Jinač ať jdou všici do řiti.

Reagovat
db18

Plzeň a Teplice v hcp, Sparta dva góly (a Dukla klidně tři, to už je jedno )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi vsadil?

Reagovat
db18

jj, zase mne dost překvapil kurs na Teplice (3,6) - ale tak trochu mam obavy z té Plzně, protože po repre pauze jí to moc nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak dost odvážné. Já bych to nedal. Sázím za větší prachy,ale ať to vyjde

Reagovat
db18

Já spíš vyhledávám takové věci, kdy z pár stovek můžu udělat několikanásobek...

...při "tutovkách" kdy dam třeba litra a zpátky dostanu dva moc štěstí nemam a něco se obvykle posere

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má svůj systém. I když dneska sem dal ze srandy za kilo Vítky-Třinec 0 a Chomutov- Kladno 0 a AS-Neapol oba gól. Sranda tiket. Vrčer ho vyhodím

Reagovat
db18

Mně by kvůli sranda tiketům bylo líto chodit na pobočku

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím výhradně doma přes net. Bez poplatků.

Reagovat
db18

Aha (tak to máme stejné), já to vyhození teda bral moc doslovně

Reagovat
db18

Pohár v Jablonci:

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1381669_10151947451069489_244647805_n.jpg

...a stejně si pořád nedovedu představit, jak to bude vypadat na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice 2.0 a na Olomouc 2.5? Krásné kurzy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav na reakci volů z Deníku Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli cemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak dneska hraje Vaněk, po posledním zápase začali vyvolávat diskuze o tom, že je Vaněk protlačovaný Peltou atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale nebylo jenom ve Sportu,ne? Co jsem tak cetl,tak se to resilo na vetsine webu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale začal s tím Kalouš, na tiskovce po posledním zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale se ta otazka nabizi. Kdyby jsme byli normalni fotbalove vyspela zeme,tak by nikdy nemohl fungovat ten paskvil,ze je predseda svazu zaroven majitelem klubu v lize. Ne teda,ze bych s nima souhlasil,mne se libi jak hraje,ale zaroven se nedivim,ze se na to ptaji...

Reagovat
db18

V Německu je Rauball presidentem ligového svazu i BVB (není to majitel, ale v Německu je ta situace trochu jiná...)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to ligovej svaz? To je neco podobnyho jako byla APK v hokeji?

Reagovat
db18

cca. akorát tady je DFL jako dceřinný svaz k DFB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslim,ze je normalni,ze tam kluby chteji mit zastupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentatori na Fandovi jsou naprosto otresny. To uz fakt radsi budu poslouchat Capka...

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic si to tam nehorázně vodí, jestli nebude v brzké době povolán do repre, tak je to fakt ovlivňovaný

Reagovat
db18

Kopic musí zůstat, proto ho nikdo nesmí povolat

Reagovat
Sosi

Ááá, gól reprezentanta, příště s ním do základu místo Rosy

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje pohary a komentatori se divi,ze si dokazou vytvorit sance proti Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

však Jablonec hrál poháry právě na úkor Boleslavi, která si je myslím zasloužila o trochu víc.

Reagovat
exse

Reagovat
exse

Tohle prostě ne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vosahlik

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tak jistej nejsem ale jde jen o kilo,že.

Vsadím že oba dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý je, že nám bude chybět Holzer. I když naše česká juniorka hraje dnes proti Gibraltaru, je možný, že by vynechal tento zahraniční zápas a odjel do Ostravy odehrát utkání za Baník nebo musí být s repre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas se Znojmem vynechá i Daniel Holzer, který si plní reprezentační povinnosti v devatenáctce. "Nedá se nic dělat. Musíme si poradit i bez něj.

http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/trapi-nas-zdravotni-stav-hracu-tvrdi-trener-svedik.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Co vsadím většinou nevyjde, tak se snažím Baníčku zvýšit šance.

Reagovat
twerp

To ten vrtulník nad Ostravou lítá kvůli Znojmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli demonstraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - ze Znojma jely dvě rodiny s dětma a pět skalních... Za chvíli tam přijedou posily psovodů z Brna, aby to všechno zvládli...

Reagovat
twerp

Ještě gól a Liberec bude mít stejné skóre jako Brno, Poďme Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

adalberte?

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava Baníku: Pavlenka - Zawada, Frydrych, Baránek, Sukup - Fantiš, Hable, Droppa, Kraut, Engelmann - Rolinc.

Náhradníci: Lukeš, Milosavljev, Kukec, Vomáčka, Stronati, Foltyn, Bárta.

Kraut jako tvořivý záložník ? Každopádně jo, tohle by šlo.

KING BANÍK !

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvááááá co to je Ostravááá !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník se snad ani zachránit nechce. Zkušené hráče co sice ne vždy odehrají zápas na 100 procent ale ta fotbalovost v nich je nechají na lávce a ten zbytek nestačí ani na Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník byl zatím lepší, měli sme dvě gólovky a trvalý tlak. Nevadí, máme na to je porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

sem hodně skeptický!

Reagovat
smazaný uživatel

To budu, až bude 89. minuta a bude stejný čas. Jinak věřím tomu, že vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

*stejný stav

Reagovat
smazaný uživatel

Možné to je, ale tak kdo tam teď jako je kreativní, Fantiš možná. Miloslavjev, Kukec na plac! A ta obrana, se nedivim že jste dostali gól. Hlavně že Vomáčka a Stronati kteří pomohli když bylo loni nejhůře jsou odstaveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec je krátce po zranění, ten nám trn z paty momentálně nevytrhne. Vlado je z formy. A co sleduji onlajn, tak dobře hraje záloha v čele s Fantišem a Domínem, jen Vojta Engelmanů bohužel zatím nedává šance.

Jinak proč tam dávat Benyho a Stronatiho, když nám po hrozně dlouhé době hraje obrana relativně dobře ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já Baník zas tolik nesleduju..akorát mi přišlo divný že na lávce jsou samá známá jména. Nejste na tom tak zle, jsem netušil že jste tak vysoko, ale Znojmo je třeba odselektovat co nejdříve a ano vsadil jsem si na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno, na koho sis vsadil A známá jména máme na lávce ale jeden je z formy, druhý po zranění no a Lukeš, u něho je to těžký. Každopádně souhlasím, že to Znojmo by se mělo porazit, ať je klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec zasloužený bodík alespoň pro vás a pětikilčo pro mě a nakonec i ten Kukec zazářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...tak to zatím směřuje k tomu, že Baník se Znojmem pošlou Slavii na úplný dno, jestli se nestane zázrak a sešívaná tlupa nezaboduje v Plzni.

Reagovat
Andis

No tak asi nestane, ta sestava je dost oslabená a pro Plzeň hraje rozhodčí takže i kdyby to bylo třeba v nastaveným čase remíza tak Plzeň dostane penaltu. V případě slibného útoku Slávie bude včas přerušen a ukončen

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni.

Reagovat
Andis

Tvoja rodina chcípne na plzeňský mor, to si pamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Přežili jsme mnohem horší slávistický mor a kde jsou dnes ty jejich bacily? Takže plzeňskýho se fakt nebojím. Naše spartanská rodinka přežije všechno.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko sa nesúdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná facka pro Slovan. Uvidíme, co to s nima udělá před naším vzájemným zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachovají se jako správní křesťané a naství nám druhou tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je z toho podezírám .

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec no, buď udrží čisté konto nebo dostanou náklep.

Reagovat
Error

Biolek v základu Slovácka To byla jen otázka času.

Reagovat
Alan_Shearer

Neuveritelny .. lini namyslenci !! Hlavne, ze hrajem EL, ale takovy tymy nejsme schopni porazit !! Vedeni by melo zvazit pokuty a trosku promluvit Silhavymu do duse !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu...Slovan až tak excelentně nehrál, ne? A dá se říct, že těžil body/úspěchy nad plán.

Reagovat
Alan_Shearer

Mas pravdu, ze jsme vyborne nehrali .. ale da se rict, ze jsme porad hrali lepe nez treba 8 9 tymu. Individualni kvalitu ale mame, tak mi vysvetli, proc dostaneme 4 goly od tymu jako je Slovacko, 3 od Ostravy nebo vypadnem se slabouckym Zizkovem? Kdyby to aspon byla Plzen, Sparta nebo Udinese, kdo nam da ctyri goly (taky bych se pekne nasral, ale sakra .. SLOVACKO !!?!?!?) Jsou liny a psychicky to nezvladaj !! Pod Jardou jsme dlouhodobe nikdy nehrali zadnou koukatelnou hru .. chvili loni na jare, ale taky to v nekterych zapasech mohlo bejt lepsi .. ale aspon se pod Jardou zodpovedne branilo a to ted taky nefunguje !! Huska kopnout doprdele, na Jardu udelat bububu a vsem dat mastny pokuty !!!!!!!!!

Reagovat
Alan_Shearer

Proharvat se muze, ale aspon trosku se cti a bojovnosti .. takhle akorat zklamali svoje fanousky a vsem ostatnim jsou k smichu. Bojim se, co predvedou se Sevillou .....

Reagovat
twerp

Ještě gól a Liberec bude mít stejné skóre jako Brno, Poďme Slovácko

Reagovat
Losinho

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

60

Malou domů brankaři Pavlenkovi poslal Zawada, gólman zazmatkoval a poslal míč do zámezí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechytá Bárta?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Baník dostával na začátku ty čtyřgólové výprasky, tak Svědík zkusil výměnu brankáře. Od té doby chytá odchovanec Pavlenka a ne špatně. Takže se nejspíš Bártič po sezóně vrátí zpět do Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je pro mě novinka. Myslel jsem, že nechytá jen kvůli nějakému menšímu zranění a jinak je u vás jasná jednička.

Reagovat
Alan_Shearer

Hezky. Za stavu 4:0 jsme zacali hrat .. mame +- nejakejch 20 minut, tak jedem !!

Reagovat
smazaný uživatel

Luboš Hušek dal góla

Reagovat
Alan_Shearer

Olomouc taky pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal pořád, že ten Zápotočný je dobrej a odepisovat ho jenom kuli zranění je hloupost. Na druhou stranu doku hrají Kadeřábek a Brabec tak jak hrají tak by stejně nehrál no, ale chybí mi u nás, srdcař a bojovník a taky střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak aspoň ta remíza. Ale i tak to beru jako ztrátu, byli jsme lepší než Znojmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Posranej Banik

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mi to i tak docela vychazi -

19.10. 17:00 Bohemians 1905 - Vysočina Jihlava 02

19.10. 17:00 1. FK Příbram - Sigma Olomouc 1

19.10. 17:00 Baník Ostrava - 1. SC Znojmo 02

19.10. 17:00 1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1

19.10. 20:15 Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1

20.10. 19:00 Sparta Praha - Dukla Praha 02

21.10. 18:00 Zbrojovka Brno - FK Teplice 02

Reagovat
centos

Pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ta Plzeň ti nevyšla a zítra Sparta, ale tak to je zaslepeností...jinak jsi mohl být dobrý tipér.

Reagovat
db18

Posranej Horváth!

Reagovat
centos

To je hovado ten sudí. O minutu dřív.

Reagovat
centos

Každopádně jednoznačná ztráta, slabší tým k nám už asi nepřijede, Liberec už tu byl.

Reagovat
goodbay

Došek v KLK. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude zítra k obědu?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to jsou piče

Reagovat
smazaný uživatel

fans Plzne, super protestik, tak treba na tie kurvy

Reagovat
Miguel19

Proč chytá Koza?

A proč hraje Prochy?

Reagovat
goodbay

Slávie zatím lepší, až překvapivě velmi laxní přístup v obraně Plzně.

Reagovat
PavlíčeQ

proč nefandí Fans Plzně?

Reagovat
Miguel19

Procházka

Reagovat
smazaný uživatel

PROCHAZKAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeho pristup ku zapasom v lige je otrasny uz dlhu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Procházka reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

do repre s Procházkem rovnou do základu

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou ty vaše malý domů idioti

Reagovat
rufus

Reprezentant.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ten si fakt potrebuje do zimy sednou na lavku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Prosek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Škoda. Třeba by přepnuli na 2..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proseeeeeeek to je proste komedia, obrana Plzne je joke a k tomu Prosek, fakt kone

Reagovat
Losinho

To snad ne, Prošek

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dobrý fotbal

Reagovat
Sosi

To je tragédie ta hra...

Reagovat
Sosi

a sysel už to zase neunáší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

Sparta hraje až zítra ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Juhar dneska hraje skvěle.

Reagovat
REPLIKATOR

Bych se hádal jestli ten Horváthův loket nebyl i úmyslnej

Reagovat
Sosi

tak bejt to asi někdo jinej, tak jde ven...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tato Plzen dostane s Bayernom debakel jak svina

Reagovat
Sosi

Tak kolik lidí bude Vrba o poločase střídat?

Reagovat
REPLIKATOR

Nikoho, ale Ďuriš a Procházka by měli jít dolů.

Reagovat
REPLIKATOR

Ta plzeňská obrana je parodie na bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie , hmmm

Reagovat
goodbay

Být to 0:3, tak by nikdo nemohl říct ani popel. Vrba asi chce k repre

Reagovat
Sosi

Jen se bojím, aby nedopadl jak Jarolím...

Reagovat
Miguel19

Co to je ty krávo? Co to je za sestavu?

Jak může chytat Kozáčik? Bolek jakmile udělal chybu, tak si dosud nekopl, Kozáčik to má jak předplacený. Jak může furt hrát Procházka? Celou sezonu co zápas, to giga hrubky, dneska to dokonal..

Jak může dát Koláře na "křídlo"? To je neuvěřitelný ty krávo..

A přístup hráčů? Nakopat je do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nemal chytat Kozacik? ked Cech urobi chybu, tak tiez by sa mal posadit?

Reagovat
discarda

typickej "odbornik"

Reagovat
Miguel19

Tak víš co ne..prostě zkusit změnu. Ta obrana je letos marná.

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite no, Prochazka tam uz nema co robit...keby to pomohlo obrane, tak nech sadne aj Kozacik kludne, ale ked dnes vidime hru tej obrany, tak tam by mohol stat aj Cech a neviem, ci by to pomohlo

Reagovat
db18

Reagovat
valloire

Co k tomu říct? nejstrašnější výkon,co jsem od nás viděl.

Reagovat
Losinho

Zatím je dáváme, hlavně vydržet. Ale měli jsme přidat druhý gól

Reagovat
goodbay

Jojo, taky se obávám, aby to ještě nebylo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obranná fáze plzně je úplně hrozná. A Procházka by si fakt měl sednout. Kdo by to byl řekl, že nejlepším obránce plzně je momentálně Hubník.

Reagovat
REPLIKATOR

*stoperem

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - nejlepším obráncem Plzně je jednoznačně Prošek - takhle uklidit tutovku pod koberec, to se jen tak nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Za na protest vyklizený sektor domácích fans

Reagovat
F.Torres

Zatím pěkně, snad ještě přidají a promění to dneska ve 3 body a hurá útok na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Prošek už si dělá prdel ne?

Reagovat
discarda

rozdílovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak omluva, z prvu jsem myslel, že minul.

Reagovat
REPLIKATOR

Hovada na tribunách

Reagovat
Posledni Kovboj

vymastenci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, k čemu jsou v tom studiu užiteční

Reagovat
centos

Tihle lidi naprosto zdiskreditovali pokřik Český fotbal pro fanoušky

Reagovat
Losinho

Co se dělo?

Reagovat
centos

Ále, jenom dýmovnice, ale když hodí dýmovnici, kvůli které se musí přerušit hra, a pak řvou tohle, tak to jsou kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...to měl být hlavně jiný pokřik a "český fotbal" nemělo vůbec zaznít

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumace !

Reagovat
Posledni Kovboj

Konzumace?

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar hraje na hrote a obrana Plzne si s nim nevie poradit, to je fakt moc toto

Reagovat
discarda

s jeho pohybem si nevie poradit , to se da pochopit snaz

Reagovat
Miguel19

Konečně...a pojďme to zkusit..

Reagovat
goodbay

z hovna bič....dalo se to bohužel čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo - Slavia takhle hraje už dlouho - na každej slušnej gól se strašně nadře a ty svoje dostává z hovna... Stejně jako se Spartou...

Reagovat
goodbay

Na druhou stranu se Spartou to mohla být remíza. Dneska bude i případná remíza pro vás špatná(po průběhu hry).

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Slavii. Ale Franta

Reagovat
Losinho

A je to v koudeli

Reagovat
Sosi

Bakoš zas na červenou, kokot

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi strelec Slavie v tomto rocniku, David Skutka, autor 2 golov, kanonieris

Reagovat
goodbay

jak jinak

Reagovat
goodbay

zaslouženě, nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Horvath

Reagovat
discarda

chachaáááá

Reagovat
Corosian

Nemuzu si pomoct ale ta skodoliba radost kterou prozivam mi rve koule

Reagovat
PavlíčeQ

Neves kartu za co? to je fakt dement

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že existuje spravedlnost. mrd-y plzeňský

Reagovat
Andis

Plzeň je tak ubohá že ani klasicky darovaná korupční penalta jim nepomůže?

Reagovat
smazaný uživatel

No už jak sem viděl ten Horváthův náběh, tak bylo jasné, že to nedá. Jak to takový zkušený hráč může tak odfláknout, tak mně hlava nebere

Reagovat
REPLIKATOR

Petržela červená tak mu ji dej!

Reagovat
smazaný uživatel

preco teraz nevylucil Petrzelu?

Reagovat
PavlíčeQ

rozhodčí se fakt ukázal.. jasná druhá žlutá!

Reagovat
goodbay

Petržela taky jasná redka a nic

Reagovat
Josifek

Petržela dobrej zmrdeček

Reagovat
Miguel19

Petrželovi fakt jeblo? Jasná gólovka a on udělá tuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra o 6

Reagovat
db18

...ještě to necháme na 10, pak Pelta podepíše Lavičku a zase se to pěkně stáhne a mistrem zase nebude Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to by pak Spartu trénoval Hříbek a titul by bral Slovan a VP by skončila kdoví kde .

Reagovat
db18

Stejně jsou teď na řadě

My zas až za rok... (s obranou, která se už takhle nesere)

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň se mi začíná hnusit stejně jako Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je ten Vrba učí? Pilař, Rezek, Limberský ... teď Petržela

Reagovat
C0br

Rozhodčí dneska opravdu exkluzivně. Ta plzeňská tlačenka je neuvěřitelně nechutná a děje se to v každém zápase

Reagovat
Manik...

Slávia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/1382877_10200367339655474_783548789_n.jpg

Vlepy Sektoru 15. Stínadla se bouří se hodně povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nápad je dobrej, ale provedení už trochu pokulhává. Mají tam obrázek Rychlých šípů, kteří Stínadla v podstatě chtěli vyloupit a podvést pro svůj prospěch (když to řekneme hodně nefoglarovsky) . No ale pořád je to lepší než ta hrůza, co teď vyšla u nás .

Reagovat
smazaný uživatel

Něco v tom stylu jako je tady ta první horní nalevo? (která je zas nejhorší vlepa, kterou vydali)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ani ne. I když tyhle svalnatý Poláky máme na nálepkách taky často. Mám na mysli nálepky typu White Sparta s keltským křížem apod.

Reagovat
db18

A to jsou vlepky celýho kotle - nebo jen nějaký "menší" skupiny?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou podle mě nálepky od Youth Firm. Ale na tuty to nevím. Ale od Sparta Forever nebo Ultras Sparta nejsou.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

No tyhle jsou tak trochu namícháný, bych řekl. Tu Praha je naše město jsem považoval za nálepku od Autonomních nacionalistů, nebo jak si říkají. Jinak ty GNLS a Anti Antifa jsou podle mě od starších chuligánů. Ale to jen tak tipuju.

Reagovat
db18

Ok - já si je právě spojil se Spartou, protože jsou s ní přelepený skoro všechny cizí vlepy (od mimopražských klubů), který nejsou strhaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to možný, že jsou od sparťanů. Graficky je skoro stejná jako ta White Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle nemyslím. Tohle je takovej mix několika sérií.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "penalta"

Reagovat
Willian

Nemáte někdo screen tabulky, když Slavie byla poslední ?

Reagovat
Losinho

Potřebuješ si vyhonit?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

hanba no

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem vsadil na Hradec 3000,- tak jedem !

Reagovat
Error

Frýdek konečně vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

My? Nevěřím ani jako..... i když minule s Ústím sme byli herně lepší a nebýt toho magora brazilce v obraně tak bysme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sme v 1-lize a budem. O tom sem přesvědčen !

Reagovat
smazaný uživatel

"Při včerejším utkání FK Příbram - Sigma Olomouc, po odpálení pyra v domácim kotli nabíhá do kotle domacích policie a domácí security, po střetu odvážen jeden zakrvácený policista do nemocnice, a na straně fanoušků 4 zatčení, při čemž jeden spoutaný fanoušek ležící na zemi je ještě dokopáván securitkou za přihlížení policie."

Příbramský kotel

Reagovat
smazaný uživatel

no co co už i tam se dějou věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to četl?

Reagovat
db18

fb hooligans.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...žádné další informace tam nejsou. Škoda, tohle by mě docela zajímalo, jak to bylo.

Reagovat
db18

<a> zatkli celý kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale klobouk dolů před nimi. X let to byl neaktivní tábor a teď na podzim začínají dávat o sobě vědět. Není to poslední zápas, kde něco odpálili.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrotechniku odpalovali už v loňské sezóně. Třeba i proti Spartě. Ale zrovna podle tohohle bych je nepovažoval za aktivní tábor. Spíš podle toho, jestli při zápasech fandí. Což jde dost těžko posoudit, když je ten sektor domácích přes celý stadion a jejich tak pět .

Reagovat
db18

...ale přijde mi, že přidali na optické prezentaci - i nějaká chorea tam letos myslím měli

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nějaký choreo měli. Nic velkýho, ale párkrát se něčím prezentovali. Ale já na to mám asi takový názor. Důležitější než chorea a pyro je fandění. Od toho se musí odpíchnout. Nemám moc rád styl typu: zatřepeme balónky a držíme hubu, odpálíme pyro, zahulákáme si a držíme hubu. Neříkám, že to tak dělají zrovna oni...

Reagovat
db18

Tak to je jasný, že hlavní je support - ale v tak malým počtu se ten support zrovna těžko hodnotí, to tam musí přijet tábor na stejný úrovni (početně), aby se to objektivně hodnotilo...

...ale těch lidí snad přibude když už ten klub musí otravovat v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně...já jsem narážel tak trochu na to, že mi občas přijde, že pro některý lidi je důležitější mít fotku chorea na supporters.cz, než se bavit fanděním a podporovat svůj klub.

Reagovat
db18

Toho jsem si nějak nevšiml - ale je fakt, že většinu zápasů mam puštěnou jen jako kulisu (když je utkání v TV)

...u koho máš ten pocit? Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

U Slovanu ne. Nemyslel jsem tím konkrétní tábor. Jen mi z internetových diskuzí a různých komentářů přijde, že takhle hodně lidí uvažuje.

Reagovat
db18

Podle těch nesoudím, protože kdybych měl, tak jen podle diskuze na FB u supporters.cz bych musel na fotbale fandit policii a "securitce" ( )

Reagovat
db18

...ale zanechává to takový dojem - onanovat nad vlastním a shazovat vše ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Akorát je taky jen otázkou času, kdy tam nebude mít kdo stát, protože tohle už je myslím druhý podobný zásah v letošní sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

To si dost koledujou...odpalovat opakovaně v tak malém počtu pyro, když do nich vestičky už jednou šli.

Reagovat
db18

Je to pro ně snadný...

...jinde to nechávají třeba na hasičích, kteří pak domů nechávají posílat složenky

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by jít za Starkou, aby securitce domluvil. Však Jarda už milion let brečí nad tím, že na stadion nikdo nechodí a když už se tam něco děje, tak dostávají přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt divný. Hlouček fanoušků poruší návštěvní řád, ale nikoho tím neohrozí a vlítnou na ně jak na Araby s tikajícím kufříkem.

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

možná proto, že to byl malý hlouček, do pořádného kotle moc nejdou

Reagovat
goodbay

Dneska ACS musí vyhrát. Ztráty soupeřů se musí využívat.

Reagovat
Rarášek

A jede se do prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Šálí mne zrak? Žádné komentáře od Dollara a jeho ghetta ke včerejšímu tendenčně řízenému zápasu? Jak je to vůbec možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Dolar ani nevěděl, že to tendenčně pískané utkání Hevlín-Bohutice se vůbec hraje...

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Bořééééééééééééééééééééééééék

Reagovat
Ligter

Krásná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej gol konecne vidim hrat spartu relativne hezkej fotbal

Reagovat
db18

...teď už je ale neodženeme

Reagovat
db18

*nedoženeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ne, ale na jare jo.

Reagovat
db18

Budeme mít co dělat, protože mezitím, co Sparta vyhrávala i když hrála hovno, tak my ty body ztrácíme

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou vecne druzi, takze opravdu verim tomu, ze jaro zase proserou.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

si pleteš týmy. ale co Praha jako Praha. Kromě toho mozek v tvých komentářích nikdy neměl prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Věčně druhá je Slavie, osle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by...

Reagovat
Puskas

jako druhý sestupující?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

S Matejovskym to zas aspon k necemu vypada

Reagovat
Posledni Kovboj

Nadherny.

Reagovat
-Kopy-

Dočkal je výbornej, tenhle kauf rozhodne o titulu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Btw Typku, Dočkal, to je ten, co neumí 1v1 žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt že na křídlo je prostě pomalej. Jinak by byl mnohem dál.

Reagovat
Puskas

a dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Vacka hraje fotbalista a hned to vypadá parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal má tu střelu fakt parádní..

Reagovat
db18

Tak, a teď by už měla Dukla zabrat a otočit (nejlépe hattrick Hanouska)

Reagovat
Kenneth

Pěkně. Ale po tomto zápase končí série jednoduchých utkání a bude se to lámat.

Reagovat
smazaný uživatel

no že by někdo očekával že zrovna proti Dukle to bude mít sparta jednoduché...

Reagovat
Kenneth

Já se z Dukly neposeru a hráči také evidentně ne. Je tam x těžších utkání než je ten domácí s DUklou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Duklaaaaa pocem, kam jdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta s přehledem Takováhle Sparta by mi jako mistr moc nevadila...

Reagovat
db18

Pokud by jí to vydrželo i do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

A ona hrála Sparta někdy ve skupinové fázi špatně? Pamatuju za 16 let tak jednou. Něco jiného je předkolo, ale to je začátek sezony, tam je to vždy loterie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale pokuď posereš předkolo, tak žádnou skupinu nemáš.. celkem logický, že se to nepočítá zvlášť

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný. Ale když tam někdo hraje rok co rok tak někdy postoupí, někdy ne (nebavím se o top týmech z top lig)a potom to teprve skutečně začíná. Pořád lepší než se dostat 2x za deset let do předkola.

Reagovat
db18

Tak Plzeň třeba v těch předkolech hraje stabilně dobře - a to třeba teď sere ligu...

...loterie je to v tom dostat hratelného soupeře, což mi přijde, že Sparta měla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ani tak nejde o soupeře, pokud nechytneš Arsenal a spol., ale o momentální formě. A Sparta někdy v létě vymění dost hráčů a než se to sehraje a taky míváme problémy když inkasujem jako první. Letos to byla podle mě daň nezkušenosti, zkraje sezony hrálo těch mladíků příliš a taky chyba že Kweuke odešel týden předtím a Bednář se zrovna zranil - ti by na ty chasníky platili.

Reagovat
smazaný uživatel

Stabilně je tři roky. Odejde Vrba, skončí Horvi a končí. Ať si to užijou dokud můžou. Hlavně na Bayernu, snad si vezmou dost velkej batoh.

Reagovat
db18

Odchod Horvátha by nám nejspíš i prospěl, protože by za něj nemuseli běhat ostatní hráči

Zvedl by se tím výkon Hořavy a ještě by tam mohl hrát Pospíšil (případně Hanousek)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jeho šéfovství nikdo nenahradí.

Reagovat
Corosian

Tak takovej fotbal jsem Spartu predvadet nevidel hodne dlouho

Reagovat
Josifek

Zatím paráda, hlavně nebývalá věc, vedeme 3:0, ale pořád se tlačíme do dalších šancí, vytváříme velký tlak na míč, je vidět "hlad" hráčů, možná i pauza k tomu pomohla..jen tak dál.

Reagovat
Kypřící prášek

taky sem nevedel, jestli koukam na spartu nebo na bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Marku.

Reagovat
db18

"tak jsme první no a co..."

Reagovat
smazaný uživatel

Teď řešili v tv fanoušky. Já bych nebyl tak kritickej - roky předtím jsme měli největší návštěvnost, teď jsou lidi zklamaní, že nebyl titul a vypadlo se z pohárů hned s prvním soupeřem. Já to tak třeba mám, mám to daleko takže jsem vždycky jezdil jen na vybrané zápasy, ale teď po vypadnutí jsem řekl aspoň ušetřím a tuhle sezonu pojedu jen na domácí derby.

Reagovat
db18

+ si myslím, že na velikost stadionu máte drahé lístky (to samé Slavia)

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, na ligu stojí v rozmezí 130-230 korun, do běžných sektorů. Stejné jak v Budějcích a na hokeji byly ještě dražší. Pro Pražáky nic. Ale je fakt, že od loňska se to zvedlo asi o 30 korun.

Reagovat
db18

Janý, ale přilákalo mohlo by to nalákat další diváky...

...no, hokej je taky skvělý příklad, když tam jde návštěvnost taky do kopru (akorát, tam si to kluby obhajujou tím, že je tu KHL )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kypřící prášek

ale permice jsou v podstate za hubicku, zvlast se slevou za predchozi permici

Reagovat
db18

To zase jo - zvýhodnění permanentkářů máte hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Corosian

Oni se rozpadnou? To jsou volove, v zivote uz takovy uspech nezopakujou

Reagovat
OVi.77

Reagovat
db18

Ten kurs na Teplice byl moc lákavý na to, aby to aspoň vypadalo na to, že by měli šanci na úspěch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele