Gambrinus liga - preview 10. kola

05.10.2012, 08:59, aktualizováno 08.10.2012, 08:37
Previews
Desáté kolo Gambrinus ligy dnes uzavře dohrávka mezi Spartou a Baníkem Ostrava. Pražané jsou nažhaveni po výhře nad Athletikem v Evropské lize a v domácí soutěži touží přerušit šňůru tří nezdarů. Baník, který je nejhůře bránícím mužstvem v lize, bude chtít na Letné zastavit pád tabulkou, kde je jen těsně nad sestupovou hranou.
Sparta Praha - Baník Ostrava  (pondělí 19:00)
Pondělní dohrávku 10. kola obstará duel mezi pražskou Spartou a Ostravou. Domácí budou chtít v lize zlomit sérii tři porážek v řadě a přiblížit se k čelním pozicím v tabulce. To hosté by rádi vylepšili vzájemnou bilanci se sparťany.

Sparta ukončila trápení a po čtyřech porážkách za sebou v soutěžních zápasech konečně slavila výhru. Ve čtvrtek v Evropské lize senzačně doma porazila finalistu loňského ročníku této soutěže Bilbao 3:1. Letenští věří, že tímto výsledkem se začalo blýskat na lepší časy. V Gambrinus lize potřebují dohnat ztrátu na čelo tabulky, na lídra ztrácí pět bodů. Proto jdou do pondělního duelu s cílem vyhrát. "Všichni na Spartě jsme rádi, že jsme s Bilbaem ukončili sérii porážek. Byl by hřích na to v dalších utkáních nenavázat. Jsme rádi, jak se nám zápas s Bilbaem povedl, ale víme, jak zrádné je v rychlém sledu hrát další ligový zápas. Nebyl pro nás jednoduchý třeba zápas po vyřazení Feyenoordu Rotterdam. Chceme ale stavět na tom dobrém, co jsme s Bilbaem předvedli. Věřím, že na to s Baníkem navážeme, navíc v lize máme co napravovat," pronesl trenér pátého týmu tabulky Vítězslav Lavička.

Ani Ostrava nemůže být spokojená s dosavadním průběhem v tomto ligovém ročníku.V tabulce ji patří předposlední místo. Baníkovci již šest kol čekají na výhru. "Poslední výsledky Sparty nebyly, jaké měly být, ale ve čtvrtek proti Bilbau svou kvalitu jasně prokázala. Já o ní nepochyboval, protože třeba v utkání s Olomoucí měla Sparta řadu možností zápas už do poločasu rozhodnout ve svůj prospěch, na nevyužité šance pak doplatila. Takže výkony i přes porážky nebyly špatné. Nemůžeme to tam úplně otevřít, ale jen z defenzivy vycházet taky nebudeme. Vpředu má Kadlece, který umí souboje jeden na jednoho, a Kweukeho, který je ohromně silný na balonu. To jsou hráči, na které si musíme dát pozor, ale jen na nich to nestojí a i v záloze má Sparta šikovné fotbalisty," prohlásil trenér hostí Radoslav Látal, jehož tým se Spartou prohrál poslední čtyři vzájemné duely.

V sestavě domácích nejspíš bude chybět Vidlička a Kweuke. To hosté přijedou bez dvojice zraněných Vomáčky a Svěrkoše a Greguše, jenž má reprezentační povinnosti.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Pamič - Holek, Hušbauer - Kadlec, Matějovský, Krejčí - Balaj.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Mach - Droppa, Vašenda - Lukeš, Fantiš, Milosavljev - Majtán.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - České Budějovice  (neděle 15:00)
Vedoucí Jablonec doma přivítá v rámci desátého ligového kola České Budějovice. Domácí celek bude chtít napravit poslední nezdar, kdy se mu nepodařilo jít do dvoubodového vedení a v tabulce je první díky lepšímu skóre.

Jablonečtí v uplynulém kole doma zaváhali poté, co doslova vydřeli remízu vyrovnávací brankou v poslední minutě zápasu proti Dukle na 2:2. Pokud Lafata a spol. chtějí udržet vedoucí pozici a nehodlají se poohlížet po výsledcích svých soupeřů, musí doma porazit Jihočechy. Proti nim se mohou chlubit dobrou vzájemnou bilancí, šestkrát v řadě s nimi neprohráli. "Předpokládáme, že se Budějovice budou plně soustředit na obranu. V případě, že by nám daly branku tak jako Dukla, budeme manko opět velmi těžko smazávat. Věřím, že hráči se z utkání s Duklou ponaučí. S Budějovicemi už musíme zabrat za tři body," prohlásil trenér domácích Václav Kotal.

Českým Budějovicím patří po devíti odehraných kolech třináctá příčka s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma. Jihočeši jedou na sever Čech potrápit favorita a pokusit se urvat nějaký bodík. "Rádi bychom v bodování pokračovali i v Jablonci. Nicméně hrajeme proti aktuálně prvnímu mužstvu v lize, čeká nás nesmírně těžký soupeř. Nemám rád taková slova, že nemáme o co přijít. Máme motivaci o co hrát, chceme, aby byl náš výkon odvážný a sympatický," řekl trenér Budějovic Miroslav Soukup. Tým pod jeho vedením v posledních třech zápasech pokaždé bodoval.

Z domácího táboru nejsou hlášeny žádné absence, pouze visí otazníky nad startem Pitáka a Valeše. Hosté přijedou bez nemocného Klesy.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Štochl, Beneš, Novák, Jablonský - Kopic, Vaněk, Loučka, Čížek, Kovařík - Lafata.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Riegel, Řepka, Lengyel, Machovec - Sandro, Javorek, Otepka, Táborský - Řezníček, Markovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Brno v 9. kole Gambrinus ligy přivítá mistrovský Liberec, jenž zdaleka nenavazuje na svou úspěšnou loňskou sezonu. V tabulce mu aktuálně patří až devátá příčka, o bod a příčku lepší je na tom právě jeho nedělní soupeř.

Osmé Brno poslední dva zápasy doma vyhrálo a na to by rádo navázalo proti tápajícímu Liberci. "I když se nám rozpadla útočná řada Švancara, Škoda, budeme spoléhat na ofenzivní fotbal. Neustoupíme od hry na dva útočníky. Naším cílem je navázat na poslední domácí vítězství nad Jihlavou dalším tříbodovým ziskem. Liberci se sice zatím nedaří tolik jako v minulé sezoně, ale na rozdíl od nás se mu vyprazdňuje marodka a už má k dispozici Štajnera, Rabušice i Šurala," poznamenal trenér Brna Petr Čuhel. Ten bude postrádat trojici zraněných Kaufmana, Švancaru, Falla a potrestaného Škodu.

Liberec minulý týden natáhl svou sérii bez výhry již na čtyři zápasy. Tuto šňůru bude však chtít ukončit v moravské metropoli. Dobrou zprávou pro hosty je ta, že se jim uzdravily opory Štajner, Rabušic a Šural. "Brno je příjemným překvapením pro ligu. Hraje sympatický fotbal, dává dost gólů. Doma po výborném výkonu porazili Jihlavu 5:1, s Olomoucí naposledy nehráli žádného zanďoura a podařilo se jim přivézt bod. Takže máme k soupeři respekt. Na druhou stranu jsme si vědomi, že bychom už potřebovali bodovat naplno a nehraje roli, jestli hrajeme doma, nebo venku. Věřím, že to bude na hřišti vidět," doufá trenér Slovanu Jaroslav Šilhavý, jenž bude postrádat nemocného Hadaščoka, zraněného Tótha a možná nenastoupí ani Bičík.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Král, Brabec, Pernica, Husár - Glaser, Zavadil, Šoljič, Lutonský - Mezlík, Halaška.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Ljulka, Karišik, Kelič, Fleišman - Kušnír, Janů, Vácha, Blažek - Štajner - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Vysočina Jihlava  (neděle 17:00)
Snaha o obrození upadajícího týmu bude k vidění v Teplicích. Proti domácím se postaví nováček z Jihlavy.

Teplický tým poprvé povede nový kouč Ščasný, který na začátku tohoto týdne vystřídal odstoupivšího Přerosta. Domácí zažívají nejhorší vstup do ligy v historii. Po vítězství v úvodním kole čekají na další tříbodový zisk již osm zápasů. Teplice navíc disponují nejhorším útokem ligy - vstřelily pouhých šest branek. V obou dosavadních měření vzájemných sil uspěly Teplice. Oba duely se však odehrály již v sezóně 2005/2006.

"Jihlava předvádí výborné výkony a dosáhla vynikajících výsledků. Dokázala vyhrát v Boleslavi, remizovat na Slavii a v Liberci a prohrála jen v Brně. My se ale nemůžeme dívat na to, kdo nás čeká. Musíme se soustředit na náš výkon a maximálně se připravit na to, abychom utkání zvládli. Na mužstvu je vidět velká nervozita, málo sebevědomí, což je největší problém. Musíme se připravit na to, jak Jihlava hraje. Jsou neskutečně silní v protiútocích a hlavně na to si musíme dát pozor," uvedl kouč Ščasný.

Nováček z Jihlavy předvádí pod koučem Komňackým líbivý fotbal, který navíc přináší výsledky. Borci z Vysočiny jsou díky tomu na šestém místě tabulky, se ztrátou pouhých čtyř bodů na první místo. Svůj podíl na tom má i mladý útočník Tecl, který dal za posledních pět zápasů šest branek a s celkovými osmi góly vede střeleckou tabulku. Jihlava skórovala ve všech devíti kolech. Do utkání nezasáhne Jungr, který hostuje právě z Teplic a Rada, který zatím netrénuje naplno.

"Byl bych velmi rád, kdyby teplické hledání optimální formy a sestavy trvalo pod vedením nového trenéra ještě alespoň jeden zápas. Čeká nás hodně složitý duel, v němž jsou jasným favoritem Teplice, které budou mít velkou motivaci. Dobrého výsledku dosáhneme jen kvalitním a zodpovědným výkonem všech hráčů. Jsem přesvědčen, že na základě svého rozpočtu, kvality kádru a tradice se Teplice brzy posunou minimálně do středu tabulky," řekl trenér Komňacký.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Rosa, Chovanec - Kerič, Jarolím, Ljevakovič, Vachoušek, Podaný - Mahmutovič
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Gavrič - Masopust, Koloušek, Karlík, Vaculík, Mešanovič - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (neděle 17:35)
Plzeňští fotbalisté se v desátém kole české nejvyšší soutěže představí v Příbrami. Míří tam s cílem vybojovat plný bodový zisk a pokusit se osamostatnit se v čele tabulky.

Plzeň odehrála tento týden druhý zápas skupinové fáze Evropské ligy na hřišti favorizovaného Atletika Madrid, kde až do posledních vteřin bojovala o cenné body. Bohužel až v úplném závěru zápasu udeřili domácí ze standardní situace a nakonec slavili těsnou výhru 1:0. Vrbův výběr by si tak rád chtěl spravit chuť v tuzemské ligové soutěži. "Smolná porážka s Atlétikem by se na nás neměla podepsat. Jsme už natolik silní, že bychom se s tím měli vyrovnat. Teď je potřeba se zase soustředit na ligu. Proti Atlétiku jsme rozhodně favoritem nebyli, v lize to bude naopak. Uvidíme, jak po tom náročném utkání bude kádr připraven na utkání," řekl trenér Viktorie Pavel Vrba, jehož tým v tabulce okupuje druhou pozici i přesto, že má stejný počet bodů jako vedoucí Jablonec, ale horší skóre.

V Gambrinus lize je odehráno devět kol a Příbram ještě letos v lize nevyhrála, na tři body čeká již 15 ligových utkání. Tuto sérii se pokusí zastavit v neděli, kdy proti němu však bude stát těžký protivník. "Čeká nás nejlepší české mužstvo, které má jasný herní styl a v kádru několik reprezentantů. Je to klub na evropské úrovni, což jsme viděli proti Atlétiku Madrid, kde nešťastně prohráli. Myslím, že jsou dostatečně zkušení, mají zkušeného trenéra, takže je čtvrteční porážka v nedělním utkání neovlivní," nešetřil chválou na soupeřovu adresu příbramský kouč Karol Marko, jehož tým v tabulce figuruje na posledním místě s dvoubodovou ztrátou na nesestupovou pozici.

Domácí budou postrádat zraněnou dvojici Tarczala a Šmejkala, kvůli dohodě mezi oběma kluby nebude hrát ani Wágner. Za hosty nenastoupí oba zranění Pavlík a Adamov, rekonvalescent Kolář a otazníky visí nad startem kapitána Horvátha.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Dejmek, Hájovský, Koukal - Krbeček, Trapp, Pleško, Divíšek - Šlapák, Střihavka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Ševinský, Limberský - Darida, Procházka - Rajtoral, Hanousek, Ďuriš - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (sobota 17:50)
V sobotu má česká nejvyšší fotbalová soutěž na programu jediný zápas. V Mladé Boleslavi se domácí postaví proti Sigmě Olomouc.

Ambiciózní středočeský klub pochopitelně není spokojen s umístěním v druhé polovině tabulky. Vinu za to nese nezvládnutý start do sezóny, který byl zapříčiněn i rozsáhlou marodkou. Svou sbírku pouhých tří vítězství by svěřenci současného kouče Ladislava Mináře chtěli rozšířit v duelu se Sigmou. A na domácím stadionu je k tomu Mladá Boleslav přeci jen blíže. Před vlastními diváky totiž tým získal díky třem vítězstvím devět bodů z celkových jedenácti.

"Čeká nás ambiciózní mužstvo, které netají touhu probojovat se do evropských pohárů. Naším cílem však je poskočit do vyšších pater ligové tabulky," uvedl Minář.

Sigma po zaváhání v prvním kole drží neporazitelnost a pokukuje po prvním místě, na které se při souhře dalších výsledků může po třetině soutěže propracovat. Do Mladé Boleslavi odcestuje Sigma bez potrestaného kapitána Aleše Škerleho. Jinak budou všichni hráči připraveni, do zápasové zátěže se možná tento víkend vrátí také brankář Zdeněk Zlámal, který by mohl chytat v neděli za rezervní tým.

"Mladá Boleslav nedávno přistoupila k výměně trenéra a to byl určitě impulz k dobrému. Je to soupeř, který hraje hodně důrazně a tvrdě, stejně tak má ale v kádru nebezpečné hráče směrem dopředu. Na to všechno se chceme dobře připravit a věřím, že přednosti soupeře dokážeme eliminovat vlastní kombinační hrou," řekl trenér Roman Pivarník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Johana, Dosoudil, Bořil - Ščuk, Kúdela - Bulut, Sivrič, Mareš - Nešpor
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Dreksa, Rossi, Vepřek - Hořava, Pospíšil, Ordoš - Schulmeister, Doležal, Petr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - FC Hradec Králové  (pátek 18:00)
Sousedé v tabulce, kteří na podzim vyhráli zatím pouze jednou, se postaví proti sobě. Na Julisce nastoupí proti domácí Dukle Hradec Králové.

Především remízy sbírá v probíhající sezóně pražská Dukla. Velkým problémem týmu je udržení nadějného výsledku až do závěrečného hvizdu. V šesti utkáních se Dukla dostala do vedení, ale vyhrála jen jediné. Naposledy přišla o tři body v posledních vteřinách v utkání s Jabloncem. Z domácího týmu se utkání neúčastní kvůli čtyřem žlutým kartám Malý.

"Hradec se v tabulce pohybuje ve stejných místech jako my. Jedná se o velice houževnatého soupeře, který vyměnil v létě trenéra, změnil rozestavení, snaží se vycházet ze zabezpečené obrany a hraje na rychlé protiútoky. Pro nás to znamená, že to bude asi úplně jiné utkání než naposled při remíze v Jablonci. Musíme hrát obezřetně, abychom soupeři nějaký brejk zbytečně nenabídli. Věřím, že jsme schopni se prosadit," uvedl domácí trenér Luboš Kozel.

Jen o bod méně a velmi podobnou bilanci mají Votroci z Hradce. V sezóně vyhráli rovněž pouze jednou, když doma porazili nováčka z Brna. Venku se svěřencům kouče Plíška příliš nedaří. V pěti utkáních vybojovali pouze jeden bod a dokázali vstřelit jediný gól. Hostům navíc bude chybět více než polovina základní jedenáctky. Ke zraněným hráčům (Klapka, Malinský, Strnad, Plašil, Janoušek) se připojili karetní hříšníci. Šisler a Uškovič dostali v utkání s Libercem svoji čtvrtou žlutou kartu, Hochmeister viděl kartu červenou.

"Dukla je velmi kvalitní tým, ve svých řadách má hodně dobrých jedinců a bude to samozřejmě těžký soupeř. Pro nás je ta situace o to komplikovanější, že skutečně máme velkou marodku a k tomu trojici vykartovaných hráčů. Proto pro nás bude úspěchem bod," přiznal hradecký kouč Jiří Plíšek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Božič, Vrzal - Borek, Gedeon, Podrazký - Berger, Pospěch, Pázler
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský - Štěpán, Zelený, Rezek, Harba - Dvořák, Jedunov
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Na dobré výsledky z posledního kola budou chtít navázat obě mužstva, která se proti sobě postaví v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko přivezlo cenný bod z Plzně a nyní se postaví proti vítězi pražského derby, Slavii.

Po tristním úvodu sezóny a následné výměně trenéra se tým z Uherského Hradiště zvedl a nyní si užívá klidných vod středu tabulky. Osvěžení v podobě trenéra Habance týmu evidentně svědčí, výkonnostně i výsledkově šlo Slovácko v posledních týdnech nahoru. V souboji se Slavií bude chtít před svými tradičně výbornými fanoušky odčinit poslední domácí zaváhání s Jabloncem.

"Chceme navázat na remízu v Plzni bodovým ziskem v domácím prostředí, jenže současná Slavia představuje velmi kvalitního protivníka, tím spíš, že v derby zdolala Spartu. Největší soupeřovou zbraní je výborná hra v defenzivě. Pokud ale zopakujeme bojovný výkon z posledního utkání a všichni hráči odvedou maximální výkon, tak bychom měli uspět," uvedl Svatopluk Habanec.

Slavia je v lize na koni. Před týdnem vyhrála pražské derby a neinkasovala již dlouhých 522 minut! V probíhající sezóně padl Radův tým pouze v Mladé Boleslavi. Zaváhání však přišlo překvapivě i v průběhu týdne, kdy Slavia nestačila v poháru na druholigové Ústí. Do utkání ještě nebude připraven zasáhnout Vošahlík, který má problémy se svalovým úponem. Dobrou zprávou naopak je, že se dal zdravotně do pořádku Dobrotka, který v úterý přispěl dvěma brankami k výhře juniorky Slavie 4:2 v derby proti Spartě.

"Zápas na Slovácku bude jiný než ten, který jsme hráli v sobotu proti Spartě nebo v úterý v Ústí. Pohárový zápas jsme si důkladně rozebrali. Musíme se vyvarovat naivních chyb, po kterých jsme dostali branky, a přidat důraz v zakončení. I když moc času nemáme, věřím, že se připravíme dobře a navážeme herně i výsledkově na naše poslední ligové zápasy," řekl Rada.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Daníček, Valenta, Volešák, Kerbr - Došek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Juhar - Mičola, Petrák, Kisel, Zmrhal, Tusjak - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.25 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Baumit Jablonec953119:918
2.Viktoria Plzeň953118:818
3.Sigma Olomouc944113:716
4.Sparta Praha951314:916
5.Slavia Praha935114:714
6.Vysočina Jihlava935116:1614
7.Zbrojovka Brno942315:1714
8.Slovan Liberec934214:1113
9.1. FC Slovácko932410:1311
10.FK Mladá Boleslav932410:1411
11.Dukla Praha916214:149
12.FC Hradec Králové91539:128
13.České Budějovice922511:178
14.Baník Ostrava914413:187
15.FK Teplice91356:176
16.1. FK Příbram90547:145

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (474)

Přidat komentář
Aldeano

Vyhraje Slovácko a Dukla

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

stejně neprohrajem ,

Reagovat
Shevchenko

Dukla je naprostá tuitovka.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla i Olomouc proti HK...a votrokům tohle vyhovuje,bejt všemi podcenovaný a pak kolikrát čumí pulka eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

on je někdo zvědavý na vidláky z Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

zalez chuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti Baníku nic nemám,ale když tu neustále čtu namistrovaný komenty jejich fans,tak mi nic jinýho asi nezbyde,než Vám přát sešup dolu a následující rok atraktivní zápasy s Karvinou,Opavou,Zlínem....

Reagovat
centos

Tak s Opavou by atraktivní byl.

Reagovat
smazaný uživatel

to není ale všechno

Reagovat
didosh

Reagovat
OtecJaJ10

ano, hodit všechny do jednoho pytle.. Welcome to Czech republic

Reagovat
didosh

všichni nejsou stejní,myslím že namistrovaný tu není nikdo,zatím není důvod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik fanoušků tu Baník nemá.

Reagovat
sosna

Letos jsou "podceňovaný" už od začátku sezóny a vzhledem k počtu bodů to nevypadá, že by jim to nějak extra vyhovovalo... Vzhledem k tomu, jak hrála Dukla minule v Jablonci a vzhledem k vašim absencím to vidím taky jako jasnou 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla hrála na protiutoky,což my budeme hrát taky,absence?ani bych to neřekl

Reagovat
sosna

Jasně, že budete. Dukla bude tlačit. Teda nejsem odborník na Hradec, ale Šisler a Uškovič hrajou celkem dobře ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no šislera mam jako sveho oblíbence,uško zatím nic moc

Reagovat
sosna

Když hrál Hradec u nás, tak skoro celej druhej poločas hostující fans skandovali Dušan, Dušan.(byl na střídačce) Tak jsem usoudil, že asi hraje dobře, když ho vyvolávají. A nebo dobře kouří.

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan dal důležité goly a vždy znamenaly body...Šisler hraje dobře,ale občas má výkyvy,za zmínku stojí Holeš ...jinak bodů sem čekal víc,kazí nám to remízy,což v 3 bodovým systému je pak znát,ale že budem mít stejně proher jak Sparta bych taky nečekal...určitě se dalo z těch 5 remíz 2 zápasy vyhrát,ale je to o tom stejným,stále nás trapí klid v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

harba da gola

Reagovat
smazaný uživatel

,Olomouci fandím dlhoudobě,tam se hrálo vždycky pohlední fotbal ,ale v Bolce nevyhrajete jsem dal remízku...

Reagovat
sosna

Tak snad prohraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vše tomu nasvědčuje, ale za 1,6 už to nemá grády, za to HK za 5,6 to vypadá zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Dukla Praha - FC Hradec Králové 2:1

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1:1

Baumit Jablonec - České Budějovice 3:2

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 2:1

FK Teplice - Vysočina Jihlava 1:1

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 1:3

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1:1

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec nedá gól !

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko dá těm přizdisráčům bůůůra

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia jedem,nebe nam je naklonene1:2

Reagovat
Milan.B

Baroš do Baníka?

Reagovat
FCSL

Na oslavu výročí akorád.

Reagovat
centos

Konečně ho někdo ocení..

Reagovat
didosh

Reagovat
FCSL

Rosa končí v repre

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jedééém ! Dneska budu snad poprvé v životě fandit Dukle a sem si i vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek odnesl minulý zápas. Už sedí na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám že Ti to vyjebe

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Dukla vyhrála 3:0 tak nejdu na šichtu radostí.

Reagovat
smazaný uživatel

aby sis neustříknul náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Může bejt po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim pěkně kluci vojenský.

Reagovat
smazaný uživatel

největší lempl nám dá gol,ale ten roh zahrali dobře to musim přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

uý mamztoho dost !

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dobře vojáci ! Vidláci neutečou

Reagovat
smazaný uživatel

chod do rítí hnupe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Slovacko

Reagovat
goodbay

Reagovat
AjaxFans

Kua dobrý match

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože Plzeň má jen jeden den volno po evropské lize a Sparta tři dny? Zná někdo nějaké adekvátní důvody?

Reagovat
Posledni Kovboj

spiknuti.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

vzdycky jsem byl tridni sasek, asi mi to zustalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to poprvé...

Reagovat
didosh

přesně,také jsem si toho všiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon včera tu bylo, že Plzeň hraje 6.10 a už je tu 7.10 tak 2 dny ma volno.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tím, že Baník venku nemůže hrát jindy než v pondělí nebo pátek

Reagovat
smazaný uživatel

to je ironie nebo fakt? pokude je to pravda tak proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby na ten fotbal jelo co nejmíň fanoušků Baníku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, změna ! Další výjezd do Příbrami bude pro nás nezvykle v sobotu, hrajeme od 16:00 Hod.

Reagovat
smazaný uživatel

to vám ještě přehodí na poslední chvíli na pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, to už se jednou stalo, měli sme jet do Teplic v neděli ale aby nám to nebylo líto, přesunuli nám to na pondělek. Jaro 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jsi to ty,ale neříkal jsi,že na výjezdy nejezdíš?

Reagovat
centos

To asi určitě nebyl on :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem si ho s někým splet´ Že by Puskás ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by mě zajímalo co si tady Krleš a spol kompenzují ...mě je upřimně u pr...jestli skončímě před nebo za Baníkem,hlavně at jsme nejhůř 14tí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho, co jsem tu vypozoroval, tak proti Hradci něco má především trevor a krleš....a minimálně krleš se tu prezentuje jako jednodušší člověk, takže bych to moc neřešil..

Reagovat
smazaný uživatel

Až se ve vidlákově přestanou fanoušci chovat jako cikáni, tak to snad bude u vás lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty jseš horší než cikán,brouku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás ale neházejte do jednoho pytle...všude jsou fanoušci idioti,si nevybereš...taky je pár Hradeckejch za který se stydim když to vidim někdy na stadionu...znám i pár dobrejch baníkovců,se kterýma se dá pokecat na úrovni,ale když pak vidim namistrovaný komenty krleše...trevor ještě jde nebo sem asi nestih přečíst vše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krleš nevím, co s vámi má, já to mám podpořený dvěma výjezdama tam k vám. A propo, jestli my se chováme zde jak namistrováný, tak co pak ten váš místní dědek, co tu rozjíždí svoji senilní one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slovní souboje krleš-adalbert sem si zvyk,co se týče Tebe Trevore,tak Tvoje přípěvky maj aspon hlavu at už na baník nebo fotbal všeobecně...vim že nenávist hodně podpořila lonská křivda rozhodčích...já to beru asi tak že se má umět vyhrávat i za nepřízně rozhodčích i když je to těžký...a Baník jako takovej beru,že do ligy určitě patříte...fotbalově se Vám moc nedaří,ale co se týče fans a jejich kladných aktivit(choreo atd)jste pro ligu dlouhodobě mezi top...to že mezi Vámi jsou i bitkaři atd,to je všude,ted ale záleží na poměru...

Reagovat
smazaný uživatel

namistrovnaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jako krysy a zbabělci. Míněno jejich fans.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš magore? Nemám zapotřebí si nic kompenzovat. Pro mně je Vidlákov jeden z nejhorších týmů v GL,nesympatický snad ve všem ! Navíc sem měl s "fans" HK kdysi brutální výměnu názorů A ještě k tomu mám sázku s FCHK. A v tomto případě mi jde (věř nevěř) o čest FCB být lepší než tento rádoby klub,víc než o ten litr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sám kdo si tu myslí že patřžíš mezi ty jednodušší lidi,už Tvůj nick je tragickej :D

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na přezdívce krleš tak špatného? Krleš si mimochodem říká jeden z mých nejoblíbenějších kytaristů. Soudit člověka podle nicku, zvláště když v něm nemá I love Man United apod., je zcestné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne tak podle nicku:),jako spíš podle jeho vyjadřování a toho co sem píše..Jasně jsou tady i horší nicky ..snažím se tady psát bez E-ramen,ale když neustále čtu narážky na tým,kterýmu fandim,tak parkát to přehlídnu,ale když je to pořád dokola,už se taky musim vyjádřit..

Reagovat
smazaný uživatel

boleslav dneska dostane pořádně na prdel,už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

To se teprv ukáže, šanci na výhru máme. Hráči se uzdravují a tým začína šlapat. Mohl by se trefit Bulut

Reagovat
smazaný uživatel

proč se v sobotu hraje jen jeden zápas? mohl by se zrušit ten páteční termín...

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

V hledišti to jiskří

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš. No ale hrajem mizerně. Aji k té penaltě sme přišli jako slepý k houslím. Míša Hubník je úplně marný, ten by měl vystřídat a s hanbou odejít do sprch.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je tak zkurveny a nesympaticky klub... Zrušit, vymazat, vyhladit ty vidlaky

Reagovat
centos

Něco provedli, nebo to je jenom tak? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášovka v Jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt se podivej na ty jejich wannabefans, to je k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

No nic, už to prostě musím napsat, Pospíšil je novej Rosický

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Zajímavé, do 30. minuty nás rozhodčí řezal a pak nám pískne takovou penaltu, která byla spíš před vápnem.

Do penalty jsme hráli hrozně, ale od té doby je to dobré - velmi dobře hraje (jak psal exse nový Rosický) Pospíšil a Hořava. Šumák se moc nedostává do hry, ale když má balon, tak je s ním klasicky silný. Potěšil mě Pivárník, že postavil na hrot Hubníka a ne někoho z obrů (ale Hubník teda zatím nic moc). Jo a Šindelář je slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Neřezal, píská všecko aji Boleslavi. A penalta podle komentátorů jasná, takže bych ju neřešil. Hubník je slabý jak čaj s pětkrát vylouhovaného pytlíku. Měl odejít už o poločase.

Reagovat
exse

Pískal přísně na obě strany, neřekl bych že by Vás nějak více řezal. Penalta byla hodně sporná, něco jako ta Sparty proti Bilbau, faul začal někde na čáře, možná trochu před ní, ale Pospíšil byl ve velký rychlosti, a tak spadl až pár metrů ve vápně a kvůli tomu to spíše posoudili jako pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

NAVRCU a ORDOŠU Vy lempli.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátile, ty si tragéd, ani simulovat už neumíš. Konečně ho Pivarník stáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

My dem čtyři na jednoho v nastavení a oni to takhle zadrbou. Boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Né každý dokáže takovouhle převahu využít, u tohodle týmu je to klasická ukázka

Reagovat
partaS

konečně debutoval Plšek

Reagovat
smazaný uživatel

No, díky Bohu za to. Špatný fotbal od nás. Pivarník z nás udělal Spartu. Z hovna dáme góla, dokážem vyhrávat zápasy ve kterých se nám nedaří a neztrácíme prohrané zápasy. Dotáhl nás na čelo tabulky, ale nečekám že nás tam udrží víc než přes noc.

Reagovat
smazaný uživatel

K těm sparťanským vlastnostem jsi zapomněl připsat sporné penalty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Dneska je u nás takový počasí, že když v tý zimě a chcanci zůstanu doma, tak dáme Budějkám bůra a když půjdu, tak bude remíza 0:0 a ještě budu nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

obětuj se pro nás

Reagovat
božský John

Dyt stejně prohrajete, tak vosode?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky info ,odhad kolik dorazi Banikovcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že jich bude tak 500. Ale žádné info nemám.

Reagovat
Losinho

Dneska tam něco na tu Plzeň pošlu, tak snad nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

po EL? docela risk

Reagovat
db18

to byla Dukla taky... navíc nemůže hrát Wagner

Reagovat
Losinho

Ale taky po dvou ztrátách v řadě, doufám, že třetí za sebou nedovolí. Navíc proti Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud myslíš zápas v Příbrami, neděláš dobře

Reagovat
Ronaldo.com

no dneska opravdu krásné počasí. Ale co se dá dělat Zbrojovka do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k vykartování Tomáše Janů, to je pro tým Zbrojovka Brno jasná výhra.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem se vyjádřil k zápasům tohoto kola zvlášť ke každému zápasu, nemá cenu to vše opakovat i zde.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zač ten Daniel v liberecké sestavě?

Reagovat
exse

Odchovanec, ročník 92.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, do Brna to mas taky 300 km? kde ty vubec bydlis?

Reagovat
soukup

co si pamatuju, tak do Brna to má výrazně blíž

Reagovat
exse

Do Brna do mám blíže, párkrát jsem tam už na fotbale byl a přemýšlel jsem že bych jel i dneska, ale v počasí bylo proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas kabriolet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Jablonec nemuze, tak se mu piskne v 88. minute jedna pelta

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte, stejne za to muze kretinsky a jeho tasticka

Reagovat
smazaný uživatel

Co penalta? Nějaký zářez? A za co Řepka červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla klasicka pelta.. tohle pisknout v 88. minute, to by se nemelo.. ale ostudnejsi je ta navsteva, na Jablonec prislo celych 2 tisice divaku..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera penalta pro olomouc, dnes penalta v 88. pro Jabloncec, co predvede Plzen? dve penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tři, lemry jedny. Ještě, že je ztrestalo Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Byla ta penalta?

Reagovat
spider_8

Panebože 2 tisíce diváků na lídra tabulky Řepa

Reagovat
smazaný uživatel

v nedeli v podvecer? jdete v Jablunkove uz do prdele...vybornej termin bez televize, krasnej stadion, skvele hrajici domaci a ono prijdou jen 2k? co vic tam ti lidi chteji??

Reagovat
smazaný uživatel

ja chapu, ze je zima, ale to bych chapal, kdyby prislo 4-5 tisic, ale ne 2.. to at radsi vypadnou z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to dlouhodobe k nicemu, v sezone kdy skutecne hrali az do konce o titul a nakonec skoncili o bod druzi, tak na ne stejne nebylo vyprodano ani jednou, tak k cemu se pak hraje fotbal v takovyhle mestech jako je jablonec, budejovice, pribram apod...pro lidi urcite ne

Reagovat
spider_8

Budějovice do toho netahej, tam je na hovno ten klub, ne lidi.

Reagovat
sosna

To tady můžeš psát po každým druhým kole. V Jablonci lidi fotbal nezajímá, je jedno jaký mají výsledky. To samo Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne pro aby se redukoval pocet tymu v lize

Reagovat
božský John

Dáme do ligy Bohemku s Opavou, protože tam choděj lidi

Reagovat
smazaný uživatel

no nezlob se na me, ale proc ne, pokud vim tak se fotbal ma hrat hlavne pro lidi a kdyz to x desitek let ty lidi v dany oblasti nezajima, tak proc mermomoci se tam porad prosazuje? nebyt toho ze tam jsou sikovni bafunari, kteri umi sehnat pro chod tamnich klubu prachy...evidentne to bije do oci v pripadech Liberce. Si srovnej kolik lidi tam chodi na fotbal a na hokej, pritom hokej je tam vlastne mnohem min uspesnejsi nez fotbal a presto jeho navstevnost je vyssi nez na fotbale

Reagovat
božský John

Fotbal se mi hrát pro lidi, ale když tyhle týmy hrajou hroznej fotbal, tak neni co hrát...

Reagovat
centos

Jablunkov je úplně jinde.

Reagovat
exse

Neskutečný jak Jablonec a Sigma zespartovatěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc herne, ale Jablonec to ma diky Peltovi, nic jinyho..

Reagovat
exse

Oba týmy hrají hovno a berou body, navíc poměrně často kopou penalty, hlavně tedy Japko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak preci jenom hraje Jablko porad hezci fotbal nez Sparta.. ale s tema penclema mas pravdu, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

U Jablonce to vyšlo tak, jak jsem plánoval.

Reagovat
božský John

Jablonec kopal tři penalty, 3 proměnil, Liberec dal z penalt 2 goly, nevim, kolik jich kopal. Kopali jsme max o jednu penaltu více, než vy, mlč.

Reagovat
smazaný uživatel

no kopat 3 penalty z 10ti zapasu neni tak malo teda

Reagovat
božský John

Proti nám se kopaly minimálně dvě (v Hradci a proti Dukle), dál se nepamatuju, je to skoro vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

no vyrovnany to na spici teda je, az krom sparty, ta v tom jiz tradicne zaostava

Reagovat
božský John

Je fakt, že vy kopete pentle spíš v Evropě no. Třeba ta čtvrteční byla ukázková Jestli vám bude týct do bot, tak počitám, že penaltovou formu přenesete do ligy, ale tak to se dá říct i o Plzni. Myslim, že my tři si v tomhle nemáme co vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz davno neni pravda, v lize uz se pro nas zadne penalticky nepiskaji, tuhle stafetu s velkym uspechem prevzala Plzen

Reagovat
božský John

U nás to taky není tak hrozný. Brně byla jasná, z Teplic si to nepamatuju a dneska to byl taky faul, i když tomu Lafi přidal. Proti nám se taky pískaj. Jen je kolem toho šrumec, že to bylo ZAS v jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak me to zrovna v pripade jablonce nevadi, ale jen prave vcera diky tomu vyhrala olomouc, dneska vy, tak jsem zvedavej co se foukne Plzni a pripadne jako podpora Baniku

Reagovat
božský John

Vidiš, z v minulosti protěžovaný Sparty se pomalu stává otloukánek

Reagovat
sosna

Boží mlýny.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram dneska vemte body Plzni, ať je sranda

Reagovat
božský John

No, to stažení bych tak v půlce zápasu písknul bez koukání, ale takhle na konci? No, obhájí si to, ale nevim nevim. Vzhledem k vývoji zasloužená výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd Obert zase úřaduje

Reagovat
exse

Protekční nekopa 7 gólů za posledních 5 a půl zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Protekční nekopa není, to se Typek spletl, ale že je to průměrák, který neumí 1na1 a nemá krytí míče je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

proc kurva nejde stream na Plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

to je nase Pribramska klasika.. vzdycky na zcatku dostaneme od nich gola.. proste na ne neumime..

Reagovat
božský John

My máme to samý s Řezníčkem. TEn ať hraje za jakejkoli tým, tak nám dá vždycky gól.

Reagovat
božský John

Z 16ti ligovejch golů nám dal 6

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

to my vzdycky dostaneme z Pribrami hned na zacatku gola, klidne i vlastnakem a pak celej zapas se snazime ho dat a vetsinou maximalne remizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposled jste s Příbramí remizovali?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

PILSEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

LIBEREEEEEEEEEEEC

Reagovat
smazaný uživatel

Žes nekomentoval váš zápas s Brnem.

Reagovat
exse

Proč bych to dělal? Jsem zjistil že jsou důležitější věci než zbytečně přesvědčovat tupany o pravdě.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PŘÍBRAM GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, BIJTE TY PODVODNÍKY!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bez Horvátha neporazí ani Mas Táborsko, lemry jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Táborsko je silný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Klidek..

Reagovat
smazaný uživatel

ne spatny, ale primo tragicky.. uz aby byl zpatky Kolar a aby Vrba stavel na kridlo kridlo a ne hrota..

Reagovat
smazaný uživatel

bod bude zlatej..

Reagovat
smazaný uživatel

Co delas u pocitace?nedele,Pribram nejakych 50 kilometru...

Reagovat
smazaný uživatel

angina..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,me ted bacil pripravil o zazitek s Bilbaem,ale Banik uz mi neunikne..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, byl to skvělý zápas. Ale mám takový pocit, že jsem asi během toho zápasu uspořádal pro bacily den otevřených dveřích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to svinsky,teplotni skoky o 10 stupnu,to je pak hned..ja mel teda jenom takovej nabeh,ale jelikoz me cekal celej tyden 14 hodinovejch sichet,tak jsem to musel ozelet..Ale Banik uz dam...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo...a já debil si vzal bundu, která je dobrá tak maximálně pro image. Ale že by ochránila rozdováděného fanouška před zimou, to opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To ses líbal s Kweukem, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je Kwak asi poradnej Casanova, protoze tady v Plzni ma anginu skoro kazdej druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je to jinak. Nenakazil on tebe, ale ty jeho. Podlé plzeňské praktiky nepřestávají překvapovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hruza, jak jsme hrali paradne proti Slovacku, tak dneska je to sileny.. potrebujou dostat v kabine od Vrby poradnej fen a do druhyho polocasu vletet jak kdyby jim hrozilo vezeni..

Reagovat
smazaný uživatel

"Favorizovaná Plzeň měla většinu prvního poločasu míč pod kontrolou, jedinou šancí však byla pohotová střela Rajtorala. Příbram vytěžila z minima maximum a po jednom z brejků potrestal nedůslednost obrany Mareš."

Nic proti, ale nezdálo se mi, že by měla Plzeň cokoliv pod kontrolou.

Reagovat
exse

V tom případě to je něco proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím nic proti jsem chtěl vyjádřit fakt, že v tom není zlý úmysl vůči Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to posefovany, Vrba se domluvil se Starkou, oba se zasmali,je to v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezónu hraje Příbram o poháry pod novým trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

no jako dneska to je primo utrpeni na to koukat, svijim se u toho..

Reagovat
Shevchenko

Plzeň si fakt dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sis, že tě to tak žere?

Reagovat
Shevchenko

Jo. Jsem si říkal že je to jistota, když dvakrát za sebou ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

Durisi jdi uz do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Hasici do p*ci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aby si zvrtnul pánev,kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jdete?

Reagovat
smazaný uživatel

Jéžiši, on ještě chybí Benny

Reagovat
RealC.F.

Sparta - Baník 3-0 Dneska to bude jednoznačná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby

Reagovat
RealC.F.

Teď je dobrá příležitost opět zlomit neštěstí v lize a ukázat stoupající formu, hlavně proto , že plzeň ztratila a opravdu se nebojím toho, že by dokonce podzimu vydržel Jablonec v čele

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se těším, Baník venku góly dává, takže by remízu uhrát mohl. Snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím naším pejskem a kočičkou v obraně bude případně získaný bod ohodnocen zlatem. My se spíš musíme soustředit na další zápas s Brnem doma a pak venku Příbram, tam musíme brát body.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno má lepší formu než Sparta. Dokud Sparťani ztrácíjou, tak jsou zranitelní v každém zápase. Po repre pauze už to možná platit nebude, ale dneska bych v tu remízu ještě aji věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pejsek a kočička...to je Droppa a?

Reagovat
smazaný uživatel

Droppa ne. Naše stoperská dvojice Kaprálik s Frydrychem. Ti, když hrají, tak to v té obraně patlají jako pejsek s kočičkou svůj nejslavnější dort.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem na ně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a co je s Kukecem?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl zraněný. Ale už dvakrát nastoupil do hry (pohár s Třincem a proti Bolce). Tak uvidíme, co teď. Každopádně za sebe bych klidně jednoho ze tří našich nejlepších ofenzivních hráčů (Vladan, Davor, Fantiš) nechal na lavici a poslal je jako žolíka až v průběhu hry na hřiště. Hlavní je mít pevnou defenzívu, což v současné době vidím jako sci-fi

Reagovat
soukup

tak to se těším, z nejisté obrany soupeře se nám zatím daří hodně těžit, to je asi naše největší síla. Možná ví útočníci jak na to z tréninků, protože naše obrana je na tom podobně pochybně

Reagovat
salami

něco na tom asi bude

Reagovat
salami

něco na tom asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

Včera kotel dobře! Dobrý nápad posunout se víc nahoru je to slyšet 2x víc než jindy i ty bubny v prostředku kotle jsou perfektní! Na začátku zápasu odpáleno 15 hirošim takže trošku mlha ale to k jizerkám patří Snad se uskuteční to choreo na Slavii ... z bengálů se udělá slavistická hvězda a dole transaprent každá hvězda jednou vyhoří!

Reagovat
smazaný uživatel

no, čeče, je docela blbost tady vypisovat, jaké budete mít příští choreo. To má být moment překvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je asi 10 návrhů a tenhle je můj takže si tady před jedním človíčkem musím přihřát polívčičku.. navíc sem zase nechodí tolik lidí na supporters bych to nenapsal navíc kdo ví jestli mi to kejvnou ale pyro na to mám...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že tady moc lidí nediskutuje neznamená, že i to nečtou

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda no.. ale myslím že to není žádný tajemství... Naopak snažíme se nyní dát co nejvíc lidí ze Supras Core at si nás jdou najít do libereckých ulic... chystá se graffiti Supras Core a jeho kamarádi (panáček se supras core šalolu, policajti,security,uefa) a Supras Core a jeho pravý kamarádi... S.Core ujíždí v autobuse lidem z Chaotix,D.B.S Turnova a podobně... večerní datum se upřesní.. kluci to chtějí malovat s vědomím že po nich Liberec půjde a ne v noci jak hovna takže se datum upřesní

Reagovat
smazaný uživatel

To že S.Core nechávaj svoje lidi na výjezdech je pravda tak jim to trošku připomeneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že o tom víš prd, proč k tomu došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, já navrhoval radši za peníze na spreje se věnovat sobě a udělat si graffiti třeba u vchodu ale každej si chce trošku užít cizí neštěstí... takže to je věc těch co to půjdou malovat já jenom rozšiřuju zprávu at si jde liberec hlídat ulice Jinak sám si myslím že nejsme zrovna tábor co by si mohl dělat prdel z ostatních ale věnovat se sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to teda. A umí od vás aspoň malovat? Abyste si zase neudělali ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel má asi 5 lidí co chodí na uměleckou školu... takže už tři do toho jdou.. mě se to taky nelíbí radší bych udělal graffiti u vchodu do kotle ale zase na druhou stranu se bude něco dít..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, jestli umí malovat sprejem. To je trošku něco jiného než tempery, vodovky a tuže.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí.. HC vlkům Jablonec taky udělal jeden kluk hezký graffit navíc oni jsou ten tip týpků co se prostě o graffity zajimají..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale stejně, vypisovat vaše motivy chorea. Každý se pak na to připraví. Ale to už je váš boj.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Jablonec. Docela mi to k nim sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase si vemte... Příbram,Budějovice,Teplice.. to jsou města Jablonci podobná.. Navíc asi nejvíc se nám podobají Teplice.. V Teplicích není žádný sport než fotbal a když udělá 30 lidí choreo se znakem jsou z toho zestříkaný... v Jablonci kde je hokej a tam taky zrovna chodí hodně lidí a lyžování je tady na 1. místě a skoro nikoho tady kolektivní sport nebaví tak je to vedený dobře.. vedou to lidi co jsou stejný svojí mentalitou jako v Baníku nebo na Spartě a podobně ale to že jich je málo za to přece oni nemůžou... na každý zápas je připravený choreo... až se udělá občanský sdružení budou i mávačky cca 30 ks... takže si myslím že každou sezenou jde kotel výš a výš ale někdy mi připadá že by radši lidi byly aby v Jablonci byla atmosfera jako v Příbrami a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě mentalitou mi přijdete úplně jinde než ultras Baníku, nebo Sparty. A pokud vím, tak na hokej chodíte spíš na Tygry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tu mentalitu že se věnují kotli dělají choreo když nejsou prachy v choreo fondu jde to z jejich kapsy a podobně... z Jablonce právě moc lidí na tygry nejezdí jako taky se tady najdou lidi ale spíš jsou věrný jabloneckýmu hokeji Navíc nechci lhát ale JBC kotel (fotbalovej) by měl do konce sezony mít 30 ks mávaček možná dokonce i růčo malovaný.. myslím že se tady na to jaký jsme město a jaký jsou v čr vůči vytváření atmosfery na stadionu tak si vedeme dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc už rok a půl nebyla v lize na výjezdu 0 může tohle říct Bolka,Teplice,Budějky a podobně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je mi do Dynama, Teplic, nebo Fabriky. To se jako teď budete vozit po nich, protože dočůráte o metr dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak vy nejste o moc lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Než kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej se po někom vozí.. já jsem srovnával města podobný Jablonci a jak to tam oproti Jablonci je a ty jsi zase hned musel říct že když dočůráme o trochu dál že jsme hned lepší to jsem neříkal jenom že se k tomu v Jablonci připojujeme jinak a snažíme se udělat z vesnický atmosfery něco jinýho než je práve v Bolce a podobně... Ale jak se o tom člověk zmíní hned se ho snaží někdo něčím setřít..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mi přijde ve vaší situaci poněkud úsměvný obouvat se do jiných táborů. Přece to neděláte proto, abyste byli lepší jak Teplice, ale protože vás to baví a chcete pomoct Jablonci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já dával jenom příklad že na to jaký jsme město a hned vedle nás je 4.největší město v republice tak si vedeme dobře.. Navíc jak říkám do ostatních táboru se obouvá vršek kotle kde je to samej vožrala a pro klub a atmosferu dělá hovno.. a Když se nás 30 lidí sebere a uděláme kotel jinde tak to bude už úplně v hajzlu takže i lidi co si na fotbal chodí zamachrovat tak ty potřebujeme taky... Nordic Commando už přemýšlelo že se sebere s 30 lidma a půjde se jinam ale to už by i tak stála atmosfera za hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

4. největší město v republice?

Reagovat
smazaný uživatel

Praha,Brno,Ostrava,Plzen a Liberec tak 5.tý no.. teda počítám to podle liberečáků tak nevím nám to takhle vždycky říkají..

Reagovat
smazaný uživatel

V životě jsem to od nich neslyšel. Říká se, že Jižák (kdyby se bral jako samostatné město) je 8. nejlidnatějším městem v ČR. A Jižák má víc obyvatel jak Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi slyšet nemohl z vás si prdel nedělají a nepovišují se nad Prahou pravě tak jako nad Jabloncem..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to říkali, tak bych to od nich slyšel. O Jablonci mi toho řekli poměrně dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti to tu popsal. Vaše vychloubání se, jací jste měšťáci, následné útoky na McDonald´s. Naučili mě také nazývat vaše město správným názvem , něco o tom navštěvování libereckého hokeje, pár historek o vašem kotli atd....myslím, že jsi vycítil, že k vám nechovám moc velkou úctu. Je to i díky tomu, jaké informace jsem o vás od nich získal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jak Jabloncem pohrdají a lezou do uličky na vyhlášený kebab a podobně.. a to že mají strach se projít přes vidlákov bez policajtů taky je docela vtipný a pak pomlouvají Jablonec kde se dá.. Je pravda že dřív na začátcích nám nedělalo problém zapálit si vlastni choreo a podobně ale je sere že se prostě zlepšujeme... myslím že i díky tomu jejich bojkotu jsme s nima chvilku byli na stejným levlu je taky trošku nadzvedlo... Na pochodu před Liberec na nás koukaj a řvou něco ve smyslu vidláku a před zápasem na internetu že budou 3 přepadovky a podobně.. V ohledu fandění jsem jeden z mnoha lidi v kotli co si myslí že co se fandění týče si z nich musíme brát vzor a taky se o to snažíme... ale zase aby nám chorea platil klub a bonzovali policjatům tak to zase není náš styl...

Reagovat
smazaný uživatel

To že je na stadion doprovázela policie není jejich chyba. Vzhledem k tomu, že jich bylo několik stovek, tak to jinak nešlo. Je to běžná praxe, nás do Edenu taky vedli švestky. Nějaké bonzování z jejich strany je spíš fáma, kterou šíří chuligáni a vy na to slyšíte. Jinak je opravdu nesere, že se zlepšujete. V popisech zápasů na netu vaši iniciativu poměrně objektivně, byť s nějakou rýpavou poznámkou, ocenili. A že jste byli na stejným levlu, to je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč před derby ohlašují na Libereckou radnici pochod a žádají o doprovod? Sám jsem byl svědkem kdy 3 týpci z Liberce berou šalu asi tak 15letýmu klukovi.. jenže nepočítali s tím že ve vedlejší ulici je 10 jablonečáků a když se na ně šlo tak kam utíkali? K policejní dodávce a od ní pak ukazovali na nás prstama... Neříkám že jsme nějací extra dobří fans a féroví ale o nich se to taky říct nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

A taky když bylo u nich před rokem derby tak jak klučina s radostí hlásil security kdo že to odpálil to pyro v našem sektoru? To se taky pochlubili..?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ohlašují pochod? A není to snad jejich povinností? Jedná se o organizované shromáždění několik stovek lidí, a to se obvykle řídí určitými pravidli. Nenech se vysmát, vždyť když by jich bylo tak 400, tak byste si k nim vůbec nic nedovolili. Nebo jste snad chtěli napadnout jejich několikasethlavý pochod? Pokud jde o obírání dětí o šály, tak zrovna v tomhle si asi nemáte co vyčítat. Vy jste obírali o šálu i daleko mladší. A k té historce...neříkám, že k tomu nedošlo. Ale nedivil bych se, kdyby byla vymyšlená, nebo aspoň pořádně přitažená za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jich chodilo tak 200-250 do Jablonce.. a předek vždycky dostal před stadionem po držce.. proto snad nikdy v tu dobu nebyla v jejich čele vlajka.. A dřív ten pochod taky nikdo moc nehlásil s tím se počítalo... To že se někde 10 letým a 15 letým liberečákům berou šaly to je věc těch nástiletejch od nás z kotle... my si jich nevšímáme.. vedle kotle na jaře při derby seděla rodinka se šálama Slovanu a nikdo na ně necekl ani slovo.. maximálně pár puberáku ale těm jsme pak něco řekli a nikdo si jich nevšímal.. my berem jenom šály lbc kotle a podobně.. to že u nás v kotly zapálil libereckej chuligán šálu co vzal někde 15letýmu děcku jsem se málem propadl hanbou do země..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si s nima vyřizoval dluhy..

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak na tohle se schválně se zeptám, jak dostával předek průvodu do držky . To je zajímavý, že jim něco vyčítáš a pak to u svého kotle omlouváš, že to dělají ti a ti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já říkám že my předek kotle bere věci s motivem D.B.S. S.Core a tak a to děti u sebe nemají.. to že pubertáci si na derby čekají na tramvaji na skupinky liberečáků je jejich věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když Liberec přijel dostal po píčí.. jeden pochod to byl dokonce i předek průvodu a od tý doby už je pochod z jejich strany hlášený.. Jediný Chaotix s D.B.S. se brání s větším odporem.. S.Core řve od fúzlů a pak na ulici dělají že tě neviděj když jde dost lidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že lžeš. Nebo někdo lhal tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci když jsme byli u vstupu do sektoru hostů přes plot na nás řvalo pět lidí se šálama S.Core.. Když jsme je po zápase viděli na protějším chodníku tak jeden začal schovávat šálu a další zalezli do chodby.. byli to ti samí jak na nás u sektoru píčovali.. a pak asi sto metrů od nás si zase otevřeli hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele musím už nemám čás.. prostě Liberec je ve všech ohledech lepší ale co se týče cti tak jsou na tom o hodně hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec bude mluvit o cti.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že pár pubertálních slovaňáků pořvává na hostující fanoušky vím. Ale pochybuju, že je to někdo ze Supras Core. Ti mají při zápasech jiné starosti než hostující fanoušky. A když si přečteš popisy utkání na jejich webu, tak právě tyto hýkali upozorňují, že se chovají trapně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně prostě přijdete úplně mimo. Hrajete proti Baníku a řvete na pár stovek chacharů: "Vy kurvy, my vás rozkopem!" Před slovaňákama si hrajete na velké měšťáky, ale první místo kam se v Liberci nahrnete je mekáč. A když přijedete do Prahy, tak nejčatější větou je: "Chlapi, my jsme strašní vidláci, kde tu máze hajzly?"

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle z venčí to možná tak vypadá a to že řve pár ubožáků to je všude... Taky nějaký zvěsti že v Jablonci jsou fanoušci jenom v kotli taky není pravda... na stadioně i v jiných tribunách prostě jsou lidi co věrně fandí a podobně... a to že jsme kinder kotel??? To si na těch fotkách každý všímá toho co chce vidět.. jeden z vůdců kotle už je starší chlap co 30 let nevynechal domácí zápas!!! Navíc pokřiky tipu když přijede pět budějovičáku a řve se vy kurvy co vás tak málo a podobně tak to řvou pouze lidi co jsem neviděl snad ani jednou na výjezdu a prostě si jdou zamachrovat do kotle nikdo z vůdců a fanoušků co fandí tohle nikdy neřve... a sám když tam stojím a řve se na chachari a podobně tak bych se nejradši hambou do země propadl a věř že nejsem sám..

Reagovat
centos

Jestli jste aktivní, tak byste si s těmi lidmi, co vám dělají ostudu, měli udělat pořádek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím něco dělejte. Ostatně řvete na ně, že jsou kurvy a přitom jim kopírujete chorály. Nesnášíte Slovan, ale opičíte se po nich. Jinak v Jablonci jsem byl na fotbale i mimo sektor pro hosty a ty vaše věrné fanoušky jsem viděl v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

A co může dělat těch pár lidí?? Se podívej na Spartu když hrála na Slávii ... Co jsem viděl fandila jenom 1-3. řada a s tím zbytkem taky nic neuděláš... a v Jablonci to je to samí..

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, co říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Po většinu zápasu fandil spodek kotle a další se zapajoval taky právě do nadávek Jude Slavie a sem tam podobně i do chorálů..

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale to je mi nahodicka. Plzen prohrala a nasledne po zapase breci, ze ji rozhodci (spravne) nepiskl nafilmovanou penaltu, jen to doklada na cem ta plzenska bublina uspechu je zalozena, stacilo udelat bububu na bafunare, od ty doby Plzen z cistajasna nedala zadnej neregulerni gol a ejhle, ono od ty doby nevyhrala jedinej zapas, ba co dokonce prohrala na hristi posledniho

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský udělal bububu a od té doby prohrává aji Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale penaltu proti Sigmě jsme stejně kopali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Sparty je to o necem jinym, ta si nepomahala neregulernima golama a alespon jsme porazili Bibao

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao bylo na sestup, ti jsou ještě ve větším průseru než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto nám moc lidí nevěřilo a spíš tipovalo úspěch Athleticu. Výhra nad finalistou Evropské ligy je velmi cenná, ať se nachází tuto sezónu v sebevětším průseru. Kromě toho, nám hrozila historicky nejhorší série porážek, to bych jako malý průser rozhodně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem čekal 0:0, ale na tiket bych si to nedal. Bilbao je fakt úplně v rozkladu. Ve Španělsku je mám nejradši a letos sem je viděl alespoň na LM. A oni se už prakticky odepsali aji z pohárů.

Reagovat
didosh

já jsem věřil,Sparta hraje doma v pohárech většinou s každým dobře...

Reagovat
didosh

spíš jsem nečekal že Matěj zvedne o tolik vaši hru,moc ho nemusím...

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte, pred zapasem verili sparte jen jeji nezarytejsi fanousci, vsichni ocekavali jak si nas bilbao povodi, i kdyz na tom neni nejlip, ale to nebyla ani sparta a proste jsme to zvladli skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a pripiskavalo ji i v Evrope vid? ty z ni mas desnej komplex, ty chudacku :)

Zoufalci jako ty umi zkazit radost z toho ze jsme ji porazili...skoro :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dá to dneska Spartička na HCP 0:1?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to bude jen o gol, videl bych to na 1:0, takze ne

Reagovat
exse

Budou rádi za výhru o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne. Spíš bych to viděl na neprohru ostravy.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

A když odhlédneš od toho, že fandíš Ostravě?

Reagovat
Shevchenko

Nic jednoznačného bych nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
frankiefcb

Já Ti nevím Kaprálik, Frydrych a Vašenda to je vážný problém. A klidně bych to viděl i na výraznější prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tipuju, že dostanete klasický příděl z minulé sezóny 2:0.

Reagovat
frankiefcb

Já to vidím spíše na 3:1 nebo 4:1. Ale budu si přát a fandit lepšímu výsledku.

Reagovat
Puskas

každopádně počítej s gólem z malého vápna

Reagovat
smazaný uživatel

parada, typek = vizek to vidi na neprohru Ostravy, cili vsichni sazejte na spartu, je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Typku proč. Teď si to posral, teď baník nezíská ani ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl taky účel.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

proč si to udělal???????????

Reagovat
Puskas

Branku dostanem určitě, s tou naší obranou, dopředu nám to jde dobře, tak snad jim nějakého taky fouknem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, tohle jak jsem napsal v mé prognoze pod tímto utkáním AC Sparty Praha na Letné, v tomto zápase je to souboj mrtvého s otráveným. veliký policejní humbuk, pár rozbitých hlav, nějaké ty goly. Nic nového pod sluncem. Každý ví, že zápas může skončit jakkoliv, hlavně když hrají tyhle dva nevyzpytatelné týmy. Tipuji poločasový výsledek 0:0, pak se uvidí.. Hlavně jsem zvědav na mladíka Trnku. Pokud ovšem nastoupí.

Reagovat
didosh

jaká bude návštěva a kolik jede chacharů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem pět stovek chacharů. Návštěvu vidím tak na 8-9 tisíc. Ale rád bych, aby přišlo víc lidí.

Reagovat
didosh

a ještě asi nevíš jaká je realita,co? já jsem typoval kolem 12 tisíc...povedený zápas v EL,prohra Plzně a přijede Baník a jeho fans

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla velmi pěkná návštěva . Uvidíme, třeba budu příjemně překvapen.

Reagovat
twerp

A na jake typy fanousku si nakonec prisel?

Reagovat
didosh

no barevných tam moc nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil. Dorazí Kweukeho kámoši, určitě několik Vietnamců, pár opálených bílých, pár albínů...a hned z toho máš kaleidoskop.

Reagovat
centos

Albíni jsou běloši, nebo průhlední?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bílí běloši.

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Iniesta

Reagovat
didosh

víš že když jsem to psal,tak jsem si vzpomněl hned na žluté,ti jsou všude...

Reagovat
exse

http://fotbal.idnes.cz/anketa-hrac-mesice-trener-mesice-dan-/fotbal.aspx?c=A121008_154528_fotbal_par Tak se ukázalo jak je ta anketa objektivní, vyhráli to sešivky jen protože mají nejvíce fanoušků, přitom si to jasně nejvíce zasloužili Tecl a Habanec.

Reagovat
didosh

taky bych dal Tecla ale prej teď nehrál nic moc...

Reagovat
exse

To je jedno, jedná se o nejlepšího hráče měsíce září a Tecl dal ve všech zářiových zápasech minimálně jeden gól, takže to měl být jednoznačně on, ne nějakej plešatej vymetenec, kterej dal gól v zápase kterej zajímá jen obyvatele jednoho města.

Reagovat
didosh

mě se teda Latka líbí,podle mě je to osobnost ligy...klidně bych mu dal i šanci v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Velkoměsta. Krom toho...Planá u Mariánských Lázní, Beroun, Lovosice, Varnsdorf, Žatec, Turnov a spousta dalších měst se o tento zápas rovněž zajímala.

Reagovat
exse

I kdyby, tak to není anketa o nejlepšího hráče derby, ale o nejlepšího hráče ligy v rámci jednoho měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi od té ankety čekal? Vždyť je na Idnesu.

Reagovat
exse

Nic jsem od ní nečekal, jenom poukazuju na to jak je mimo a tím pádem zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že je zbytečná. Ale nemá příliš vypovídající hodnotu. Lidi se budou spíš rozhodovat na základě sympatií a klubové příslušnosti.

Reagovat
didosh

přesně

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Však to souhlasí. Obrana pod vedením Latky v září nedostala ani gól, Latka ve všech zápasech patřil k nejlepším, rozhodl nejslavnější zápas v republice...zaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se mi to jako poraženému z derby hnusí, ale výhra Latky není až takový úlet. Ten ... si to vcelku zaslouží.

Reagovat
didosh

my jsme se dívaly u kámoša bylo nás asi 12 a mezi nama ani jeden sparťan či slávista,to taky o něčem vypovídá...musím ještě jednou vyzdvihnout tu atmošku...

Reagovat
twerp

Souhlas.

Reagovat
Losinho

Pro mě jasně Latka a Habanec.

Reagovat
frankiefcb

Souhlas

Reagovat
AjaxFans

Není možné,že by slávista dal Svatého

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní sestava Sparty proti Baníku: Vaclík - Zápotočný, Jarošík, Holek, Pamić - Kadlec, Pavelka, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Balaj.

Náhradníci: Čech, Přikryl, Kadeřábek, Skalák, Gil, Polom, Grajciar

Holek na stoperu...tak nevím, mám se toho bát, nebo konečně najde místo, kde nemusí tolik hrát fotbal a půjde mu to od ruky?

Reagovat
frankiefcb

No a Baníkovská sestava je přesně shodná s eurofotbalovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, super sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme ACS, nakonec jsem to riskl a dal výhru o dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže se sázíš jenom s Italama. Jinak bys tu strašil s přezdívkou Martin Latka for president apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne, vsadil jsem na Spartu u MaxiTipu .

Reagovat
didosh

návštěva zatím nic moc,co?

Reagovat
božský John

Baník bodovat!

Reagovat
exse

Proč furt nehraje Kukec, když je jasně nejlepší hráč Baníku a není zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Látal o tom mluvil už minulé kolo, není zrovna ve formě a asi se mu moc nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam zase Csaplar kecal za kraviny?

Reagovat
smazaný uživatel

0:3, jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

I když ta naše forma v obraně... No spíš 1:3.

Reagovat
centos

Podle našich pokřiků tipuju, že u vstupu byly/jsou nějaké problémy.

Reagovat
db18

já vás zatim ani neslyšim

Reagovat
centos

Asi přesunuli ruchové mikrofony. Já nejvíc slyším sparťanský buben, což je celkem opruz poslouchat.

Reagovat
db18

je to možný - ty koukáš na sazkabetu?

Reagovat
centos

V televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom sazkabetu jde stejně přenos s televize.

Reagovat
smazaný uživatel

z televize

Reagovat
db18

aha -- mne to teď nefunguje, tak nevim no

jinak v živým vysílání čt4 naštěstí buben neslyšim

Reagovat
smazaný uživatel

prý pozatýkali velké množství chulošů kdesi, jinak je tam našich cca500

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, stačilo zapnout novinky, bo ti tam snad mají speciální tým na baníkovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem na to mrknul, vypadá to že rudí měli u té knajpy navrch

Reagovat
didosh

ty vole dobrá řezba, trošku jsme dostaly...

Reagovat
centos

Teď jsem to četl a taky mě to napadlo.

Reagovat
JozkokozleJ

Ich aj tak futbal nezaujimal.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Baník naprosto nestíhá, jestli něco nezmění tak odjede minimálně s trojkou...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si s Olomoucí říkal taky. Taky první půlku Sparta o hodně lepší, ale nevyužila toho.

Reagovat
smazaný uživatel

s Olomouci je lepsi kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

to je takovej Sparta efekt

Reagovat
centos

Parádní akce.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla nádhera

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Od Bekima to vůbec nebylo špatně myšleno, ale přece jen, bylo to poněkud na „nejistotu“.

Reagovat
smazaný uživatel

Zawada, Vasenda, Droppa, Kapralik a i ten Frydrych vubec nemaji ligovy parametry.. nepochopim jak to muze hrat ligu

Reagovat
db18

když taky místo do hotelu trefí do sportbaru

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

No Baníčku by ten sestup už letos mohl vyjít, moc týmů s horším kádrem tam není, jestli vůbec nějaký a když už nějaký je tak má lepšího trenéra, nebo formu.

Reagovat
JarousFCB

No dopředu to není špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nikdy nespadne!

Reagovat
Shevchenko

To už říkáte dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

no takhle spatnej kadr jste jeste nemeli, kdyz nepocitam Sverkyho

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti loňsku to ještě jde.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre, prisel Mach a Vasiljev.. ale odesel Marek treba..

Reagovat
r.mrazik

Po prichodu grajciara to slo dolu...nezabojuje,nenahraje...zbytecny hrac...skoda pavelky

Reagovat
r.mrazik

A jeste...braneni vysokych micu je hrozny...to snad nepamatuju

Reagovat
JarousFCB

Kurva jestli v zimě neseženeme pořádného stopera a DM, tak jsme v piči. (čti v druhé lize)

Reagovat
patas92

a 2 krajni beky

Reagovat
JarousFCB

Ten Mach není špatný... Zawada stojí za <>

Reagovat
patas92

neni spatny...moc nekazi, ale taky to neni zadny zazrak...ale aspon neco

Reagovat
Shevchenko

Ta obrana se musí celá překopat a postavit to kolem Omáčky.

Reagovat
patas92

sem naprosto presvedceny, ze Vasenda je o parnik nejhorsi fotbalista, jaky nastupuje za prvoligovy mancaft

Reagovat
smazaný uživatel

Ano! A ví to všichni krom Látala.

Reagovat
smazaný uživatel

koho tam muze postavit misto nej?

Reagovat
smazaný uživatel

Greguše ale ne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

klidně zkusit i toho Lukeše.

Reagovat
db18

400. pro pyro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Banik nehraje tak uplne spatne.. mohli by vyrovnat

Reagovat
db18

spíš otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Buček

Tohle je na dodatečnej trest

Reagovat
centos

To byla trapárna

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, ta obrana.. finito..

Reagovat
partaS

tohle sis zasloužil Venco

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd???

Reagovat
smazaný uživatel

byla ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

byla. Myslim ze tam na prvni tyci naskakoval Pamic.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Zofka

Já bych řekl, že offside, ale nechci to tvrdit na 100 % ... dával jsem malý pozor ...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych též

Reagovat
smazaný uživatel

Mám stejný názor, ale chtělo by to lepší záběr

Reagovat
PhilipS

Kadlec si hlasitě řiká o pozvánku do repre...ve čtvrtek i dnes výbornej...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej, nakolik se bude rozebirat ten gol z ofsajdu.. jestli zase pobezi Kreta s kabelkou za Peltou..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň to prasklo a je zaslouženě vláčena blátem a dolar? Ten se z toho může uvztekat. Každopádně to slušně nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vubec ne, Jirko, jen jde o spravedlnost, ale ten pojem neznas..

Reagovat
smazaný uživatel

tobě dal Křéťa nahléhnout do té své kabele, že víš, že se to týkalo Plzně nebo jsou pouze tvé domněnky?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň to prasklo a je zaslouženě vláčena blátem a dolar? Ten se z toho může uvztekat. Každopádně to slušně nedává.

Reagovat
Zofka

nejlepší je, že nikdo neví, co mělo prasknout Takže ten tlak o prasknutí na sebe dělají fandové Plzně sami ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Každopádně je vidět, že prostě dolar nemá v tomhle čistý svědomí. Kdyby je měl, tak by takhle nekopal okolo sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo rika, ze neco prasklo na Plzen? mne jde o ten silenej medialni tlak.. presne to, proc to ten slizoun delal

Reagovat
Zofka

tak chytrej zase není. To už jsou konspirační teorie a sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar mi v tomhle hrozně připomíná Krystýnu, když jí sudí nesežere simulaci a ona usedavě plačíce pěstičkama bouchá okolo sebe do trávníku

Reagovat
Fairplay

Mně přijde, že je ta kauza ještě dost milosrdná pro Plzeň. Vždyť se o tom skoro nepíše, možná i proto, že je to Plzeň a ta je teď docela v pozici "zachránců českýho fotbalu".

Reagovat
smazaný uživatel

Ona se Plzeň o tu pozornost ale hlásí hrozně okatě - Kréťa jednoznačně řekl, že to není namířeno proti Plzni kvůli tomu Limberskýho letu, a Paclík zareagoval tak, že přímo zaútočil na Kréťu v novinách, že ho chtěl zničit nebo co tam ten trouba plkal.

Přijde mi to tak, že prostě potrefená kachna sama zahejkala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona se Plzeň o tu pozornost ale hlásí hrozně okatě - Kréťa jednoznačně řekl, že to není namířeno proti Plzni kvůli tomu Limberskýho letu, a Paclík zareagoval tak, že přímo zaútočil na Kréťu v novinách, že ho chtěl zničit nebo co tam ten trouba plkal.

Přijde mi to tak, že prostě potrefená kachna sama zahejkala.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou se pustím do diskuse s dolarem a hned mi to hlásí chyby systému ...

Reagovat
smazaný uživatel

jednou se pustím do diskuse s dolarem a hned mi to hlásí chyby systému ...

Reagovat
Fairplay

Kašlu na to, napíšu dlouhej komentář a nenajdu ho tady, jindy mi to hlásí, že "stránka neexistuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a ruka byla taky

Reagovat
exse

Jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

ruka, ofsajd a spartani si jeste oteviraji hubu na nas

Reagovat
smazaný uživatel

"na nás"? Ne, dolare, pouze na tebe.

Reagovat
exse

Myslím že je jedno komu připískávaj rozhodčí, problém je že připískávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zofka

já bych řekl, že se oproti době cca před deseti lety dost zlepšili ... Nevěřím tomu, že se upískávájí naschvál. V tomhle jsem asi naivní optimista.

Reagovat
exse

Já si v tomhle ohledu nedovedu tvrdit jestli to dělají naschvál nebo je to kvůli jejich neschopnosti, ale pořád je těch chyb strašně mnoho a liga tím ztrácí na legitimnosti, na jejich ochranu se snad dá říct jen že se to děje všude.

Reagovat
Zofka

Pravda, děje se to všude, ale neměla by to být omluva. Na druhou stranu jsem rád, že se rozhodčí kritizují, protože to pak vytváří tlak na jejich zlepšení. A že je co zlepšovat ... Jenže objektivně musím aspoň ze svého pohledu říct, že se to zlepšilo a ta kritika zas nesmí být extrémní. K čemu nám je rozhodčí, co za chybu bude 5 a víc zápasů sedět, když se pak nemůže nic naučit pro neustálé sezení

Reagovat
exse

No ikdyž tu nějaká kritika je, tak se mi zdá že pořád média nevytváří tak velkej tlak, když si vezmu že před asi dvouma rokama veřejně řekl rozhodčí že se připískává Spartě a když nechtěl tak ho vyhodili, tak se o tom napsali asi 2 články a nic. Podobně je na tom kauza Sigmy, dostala trest, aniž by byli nějaké jasné důkazy a nikdo nic neřeší. Teďka je tu zase Křetinskýho taška, chvíly to bylo všude, ale už to taky opadá a kdo ví jestli se někdy dozvíme vůbec o co šlo a jestli někdo bude potrestanej.

Reagovat
Zofka

je pravda, že se něčemu věnují média málo. Teď asi použiju červený hadr na býka, ale je to také tím, že fotbalové prostředí mlčí a novinářům nic neřekne. Pustím se do polemiky, ale tohle umí Pelta dobře. Vytvoří klidné prostředí tím, že nic nerozmazává, neeskaluje a umí věci celkově uklidnit. To drží sponzory a nevytváří se skandály. Na druhou stranu chápu, že by někdo raději viděl nějaký otevřený boj a řešení problémů. Jenže to sebou zákonitě nese skandály, dojem nestálého prostředí, další odliv fandů a nedůvěryhodnost. Od Pelty se předem čekal ten první přístup a já si myslím, že to je dobré řešení.

Reagovat
Zofka

Pravda, děje se to všude, ale neměla by to být omluva. Na druhou stranu jsem rád, že se rozhodčí kritizují, protože to pak vytváří tlak na jejich zlepšení. A že je co zlepšovat ... Jenže objektivně musím aspoň ze svého pohledu říct, že se to zlepšilo a ta kritika zas nesmí být extrémní. K čemu nám je rozhodčí, co za chybu bude 5 a víc zápasů sedět, když se pak nemůže nic naučit pro neustálé sezení

Reagovat
Fairplay

I když tu od ostráváků za to sklidím asi dost palců dolů, tak ten loňský souboj o záchranu byl minimálně sporný.

Reagovat
exse

Stejně tak boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
centos

Hrajem sice hovno, ale přijít o naději po tomhle gólu fakt nepotěší. Jsem zvědavý, s čím přiběhne ivosek. Něco že si to Sparta zasloužila za ty roky příkoří nebo něco v tom smyslu.

Reagovat
Fairplay

Pro sparťany: Jak vidíte toho Kadlece? Jak hraje? Už se lepší?

Reagovat
Zofka

nejsem sparťan, ale přijde mi, že hraje furt stejně. V něm chyba nebyla a dělá furt to samé ... Jde o to, jak dobře brání soupeř a o hru zálohy

Reagovat
exse

Nejsem sparťan, ale podle mě má nyní nejlepší formu co kdy měl, ikdyž na repre to určitě není, tak pomalu začíná naplňovat svůj talent a tak za rok za dva by už mohl ligu přerůst.

Reagovat
r.mrazik

Na repre to neni?? A urcite...notyvoe...

Reagovat
Zofka

hehe, začátek stejný a jinak píšem opak

Reagovat
smazaný uživatel

počtvrté v řadě 0:2 s ACS

Reagovat
r.mrazik

Nechapu,ze nemavl offside..ruka sice byla,ale po teci obrance,navic zapotocny ani nevedel ze ho to trefilo...offside ale celkem jasny

Totalni traged grajciar...

Kadlec ma repre formu

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas ve všem

Reagovat
r.mrazik

A i hra je dost slusna...pohar nas nakopl...hlavne mladosi jsou dost nahore a veri si

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta . Skoda, že už mi to bylo hovno platné.

Reagovat
smazaný uživatel

lavička je sympaťák, doufám že se u nás uchytí a budeme mít konečně trenéra, co bude mít více let času na to tvořit tým, který se skládá především z mladých, talentovaných hráčů, ta nově nastolená koncepce se mi líbí, veřím že bude pokračovat i nadále

i hra je vizuálně pohlednější a variabilnější, máme lepší přechod do útoku, více se zapojuje do hry záloha a netaháme tolik ty balony centrama přes záložníky jako minulý rok

snad to tak bude pokračovat i nadále

Reagovat
Zofka

hlavně umí podržet hráče z formy a v kabině udělat dobrou atmosféru. Lavička byl dobrá volba. Částečné neúspěchy se musí přehlédnout vzhledem k mladému týmu, ale do budoucna se to vrátí ... minimálně ekonomicky, protože se zpeněží mladí hráči, co mají za sebou těžké zápasy v evropských soutěžích. To je dnes nejcennější zboží. A o si budem povídat, Křetínský potřebuje část peněz zpět, z vlastního nebude tahat donekonečna.

Reagovat
r.mrazik

Pracuj chlapce...to je vul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele