Bundesliga - souhrn 27. kola

16.03.2018, 22:23, aktualizováno 18.03.2018, 19:58
Komentáře a souhrny
Dortmund porazil Hannover a drží se na dostřel druhému Schalke, které zvládlo duel ve Wolfsburgu a oddálilo mistrovské oslavy Bayernu, který prohrál v Lipsku. Nečekanou ztrátu utrpěl v Kolíně nad Rýnem Leverkusen. Stuttgart má výtečnou formu a tu potvrdil to ve Freiburgu a už je osmý, domácí naopak nevyužili možnost odpoutat se od sestupových příček. Hamburk je po prohře s Herthou znovu o něco blíže k sestupu, Werder naopak vyhrál v Augsburgu...

RB Lipsko - Bayern Mnichov 2:1

18.03.2018 18:00

Góly: 37. Naby Keïta, 56. Timo Werner - 12. Sandro Wagner

Mnichovský Bayern si mohl už sedm kol před koncem zajistit obhajobu ligového titulu a to za předpokladu, že Schalke nevyhraje ve Wolfsburgu a sám zvítězí na půdě Lipska. Jenže zápasy dopadly zcela opačně. Největší konkurent Bavorů bral tři body po výsledku 1:0 a Bayern nečekaně prohrál 1:2. Přitom už po necelé čtvrthodině šel do vedení, RB však ještě do poločasu srovnal a deset minut po přestávce vsítil rozhodující branku.

Oba dva nedělní protivníci sehráli v průběhu týdne své osmifinálová duely v evropských pohárech a byli úspěšní. Bayern prošel mezi osmičku nejlepších v Lize mistrů přes turecký Besiktas, Lipsko ve vyrovnaném průběhu přehrálo ruský Zenit Petrohrad a v Evropské lize se taktéž probojovalo do čtvrtfinále. Úvodní slovo měl favorit tohoto klání, počtvrté v tomto ročníku nejvyšší německé soutěže skóroval třicetiletý útočník Sandro Wagner.

Ten si ve 12. minutě naběhl mezi dva obránce na krásný pas od Jamese Rodrígueze a hlavou zblízka usměrnil míč k pravé konstrukci. Domácí byli blízko k vyrovnání za další dvě minuty, kdy se před brankářem Ulreichem zjevil osamocený Poulsen. Hostující strážce mu skvěle zmenšil střelecký úhel a následný pokus vyrazil, vzápětí si poradil i s dorážkou. Po necelé půl hodině hry vypálil Bruma a jeho ránu mířící pod břevno vyškrábl Ulreich na roh.

Domácí přetavili svůj mírný tlak ve vyrovnávací gól ve 37. minutě. Špílmachr Naby Keïta sice svou zpětnou nahrávkou nikoho před brankou nenašel, pak se sám dostal k dorážce a ze sedmi metrů napálil míč do bližšího horního rohu.

Klíčový okamžik nastal v 56. minutě, hrdinou Red Bullu se znovu stal kanonýr Timo Werner. Nádhernou kolmici za obranu vymyslel Keïta a domácí forvard běžel sám na Ulreicha. V závěrečné fázi zachoval chladnou hlavu a ze čtrnácti metrů zamířil po zemi k levé tyči.

Werner přišel na hřiště v 10. minutě za zraněného Sabitzera a defenzívu Bayernu opět provětral po hodině hry, kdy z mírného úhlu pálil do boční sítě. Vzápětí mohl na druhé straně srovnat obránce Hummels, po jeho ráně zblízka vyrážel reflexivně nad horní tyčku gólman Gulácsi. Bayern se až do závěrečného hvizdu na více nezmohl, ligu vede o sedmnáct bodů. Lipsko se díky cenné výhře udrželo na šesté příčce s šestibodovým odstupem za Schalke.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Bayer Leverkusen 2:0

18.03.2018 15:30

Góly: 9. Yuya Osako, 69. Simon Zoller

Köln zvítězil před vlastními diváky nad Leverkusenem a statečně bojuje o udržení. Leverkusen se naopak propadá tabulkou dolů a na čtvrté místo pustil frankfurtský Eintracht.

Köln se díky zisku třech bodů poprvé od podzimu odlepil z poslední příčky a dostal se na sedmnácté místo, na kterém je nyní o dva body před posledním Hamburkem. Na šestnáctou příčku, která by na konci sezóny znamenala alespoň baráž, nyní Köln ztrácí pět bodů. Leverkusen se po prohře nachází se čtyřiačtyřiceti body na páté příčce a na čtvrtý Frankfurt ztrácí jeden bod.

Jasným favoritem zápasu byl výše postavený Leverkusen, přesto se do první velké šance již v 9. minutě dostal Köln. Japonec Osako dostal přihrávku přibližně k penaltovému puntíku a následnou prudkou střelou propálil brankáře Lena.

Ve 33. minutě přibyla Leverkusenu kromě inkasovaného gólu další komplikace. Alario prudce udeřil loktem jednoho z domácích hráčů a sudí Osmers mu po zhlédnutí videa správně udělil červenou kartu.

Až do přibližně půlky druhého poločasu jsme žádnou větší šanci neviděli a hra nebyla pro nestranného fanouška příliš atraktivní.

V 69. minutě vyběhl nesmyslným způsobem brankář Leno do souboje jednoho proti jednomu na Zollera, který Lena přehodil a následně míč uklidil do prázdné brány Leverkusenu. Druhý gól v zápase byl i poslední významnou akcí tohoto utkání a smutní hráči Leverkusenu odjíždějí domů s prázdnou.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hannover 96 1:0

18.03.2018 13:30

Góly: 24. Michy Batshuayi

Dortmund vyhrál nad Hannoverem a v tabulce si drží třetí místo. Hannover se nebezpečně přibližuje sestupovému pásmu.

Po povinném zisku třech bodů se Dortmund nachází na třetím místě bundesligové tabulky s osmačtyřiceti body. Na druhé Schalke ztrácí Dortmund jeden bod a na čtvrtý Frankfurt má náskok tří bodů. Hannover se naopak tabulkou propadá směrem dolů a po sedmadvaceti odehraných kolech se nachází na třináctém místě s dvaatřiceti body. Na "barážovou" šestnáctou příčku má náskok sedmi bodů.

Do první velké šance se dostal favorit zápasu tedy Dortmund hned v 1. minutě. Batshuayi se dostal k míči na hranici pokutového území a z následné střely rozezvučel břevno. Ve 24. minutě už se skóre ve prospěch domácích měnilo. Atypický gól vstřelil Michy Batshuayi, jenž si naběhl na centr z rohového kopu a ve výskoku ho patičkou usměrnil do Tschaunerovy brány.

Ve 35. minutě mohl nebezpečný Batshuayi přidat svůj druhý gól v utkání, a to když z dobré příležitosti mířil nejprve do nohou Tschaunera a z následné dorážky hlavou ho hostující brankář akrobatickým zákrokem vychytal. Ve 40. minutě se do první větší šance dostal také Hannover. Hosté přenesli míč na pravou stranu, odkud střílel z voleje Korb, jehož střelu Bürki skvěle vyrazil nohou.

Druhý poločas nebyl z pohledu fanouška atraktivní a první větší šance jsme se v něm dočkali až v úplném závěru. V 89. minutě přihrál Batshuayi do dobré příležitosti Philippovi, který se trefil do vzdálenější tyče. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a tři body zůstávají v Dortmundu, který si upevňuje své postavení na pozicích, které zajišťují účast v Lize mistrů.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Schalke 04 0:1

17.03.2018 18:30

Góly: 86. Robin Knoche (vl.)

Schalke to s Wolfsburgem vůbec nemělo jednoduché, ale nakonec vyhrálo 0:1, i když branku nevsítil nikdo z hráčů klubu z Gelsenkirchenu. Ten proto uhájil druhou příčku v tabulce. Kdežto Vlci mají kliku, že v sedmadvacátém kole zaváhala i Mohuč.

Tedy že by to byla v prvním poločase ve Volkswagen-Areně nějaká super fotbalová podívaná, se rozhodně napsat nedá. Teprve až v jeho závěru se chytrou přihrávkou připomenul Leon Goretzka, jenž prostrčil na Burgstallera, který dále vyzval ke skórování Matiju Nastasiće, nicméně ten ukázal, že je na hřišti především od plnění úkolů, mezi něž střílení branek rozhodně nepatří.

S další šancí Schalke si poradil Koen Casteels, takže se šlo do šaten za bezgólového stavu. V 50. minutě se osmělil William, nicméně že by Ralfa Fährmanna nějak vyděsil, tak to tedy ne. Poté přišla řada na Amineho Harita a na druhé straně opět ztroskotal na brankáři Maximilian Arnold. Remíza 0:0 by však pro Vlky také nebyla úplně špatná.

A drželi ji i po 65. minutě, ve které nebezpečně střílel Breel Embolo. Švýcarský fotbalista to zkoušel i o čtyři minutky později, jenže jeho dalekonosný pokus se mezi tři tyče rovněž nevešel. V následující desetiminutovce na sebe chtěl vzít odpovědnost domácí kapitán Paul Verhaegh, ovšem Fährmann si celou situaci pohlídal.

V 84. minutě došlo na střet mezi Insúou a Arnoldem, po kterém mohl první jmenovaný děkovat rozhodčímu Benjaminu Cortusovi, že z něj vyváznul pouze se žlutou kartou. Krátce poté došlo na jedinou trefu zápasu. Po rozehraném přímém kopu se Wolfsburgu nedařilo dostat balon do bezpečí, takže se k míči mohl dostat Embolo.

Šikovnou kličkou obelstil obránce, aby mohl servírovat míč před bránu, kde ale místo někoho ze svých spoluhráčů našel jenom Robina Knocheho, který si z bezprostřední blízkosti smolně srazil levačkou kulatý předmět do vlastní sítě - 0:1. Nikdo z Labbadiova týmu už ve zbývajících minutách nestihnul zareagovat. VfL tedy připisuje desátou porážku, zatímco Schalke vyhrálo počtrnácté.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 3:3

17.03.2018 15:30

Góly: 33. Josip Drmić, 72. Lars Stindl, 90. Matthias Ginter - 13. Benjamin Hübner, 58. Andrej Kramarić (pen.), 73. Florian Grillitsch

Výborný zápas sehráli v Borussia-Parku domácí fotbalisté s Hoffenheimem. Po vyrovnání na 2:2 ochozy zmrazil Grillitsch, ale Hříbata to nezabalila a v poslední minutě za to byla po zásluze odměněna gólem, který přinesl alespoň bod.

Někteří diváci a některé divačky se možná ani nestihli pořádně posadit a už museli sledovat, kterak Borussia prohrává. Andrej Kramarić poslal od rohového praporku vynikající balon pro Benjamina Hübnera, jehož hlavička byla natolik přesná a razantní, že s ní Yann Sommer nemohl při nejlepší vůli nic dělat - 0:1.

Domácí nechtěli zůstat pozadu a už za dvě minutky mohli zásluhou Patricka Herrmanna srovnat. A nebýt Baumannova skvělého reflexu by se jim to patrně i podařilo. Po dvaceti minutách hry se zranil Raúl Bobadilla a na jeho místo přišel Josip Drmić. Tento tah se Dietrovi Heckingovi vyplatil už v minutě třiatřicáté.

Ještě předtím měl na kopačce vyrovnání Wendt. A naopak Kramarić mohl svému celku dodat větší klid. A pak už přišla Drmićova chvíle. Cuisance mu poslal výtečný balon za obranu. Baumann jakoby se zalekl vzájemného souboje a poněkud zaváhal. Kulatý předmět se však odrazil od ruky pětadvacetiletého střelce, než skončil v bráně. Rozhodčí Petersen se poradil s videem a branku uznal - 1:1.

Do konce úvodního dějství ještě těsně minul Hazard a následně přinutil Herrmann soupeřova gólmana k dalšímu vynikajícímu zákroku. Julian Nagelsmann zjevně nebyl s průběhem utkání spokojený, a tak už osm minut po startu druhého poločasu povolal do boje dalšího útočníka, jmenovitě to byl Mark Uth.

Nedlouho poté, konkrétně dvě minuty před vypršením úvodní hodiny hry, se dostal do vápna Serge Gnabry. Snažil se kličkami umotat Jonase Hofmanna, který však neměl pochopení a nepatrně ho podkopnul. Švýcarská jednička ve službách Gladbachu sice uhodla směr, leč Kramarićova penalta byla natolik přesná, že přinesla Hoffenheimu vedení 2:1.

V následujících minutách byly příležitosti k vidění na obou stranách hřiště. Radost domácím příznivcům ale přinesla až dvaasedmdesátá minuta, ve které u velkého čtverce převzal od Hofmanna balon Lars Stindl a po zemi překonal Baumanna - 2:2. Zároveň tak ukončil svou čtrnáctizápasovou sérii bez vstřelené branky.

No jo, jenže prakticky ihned po rozehrávce ztratila Hříbata míč, Uth pak obešel protihráče, díky čemuž vytvořil prostor pro Floriana Grillitsche, který se prosadil křižnou ranou na vzdálenější tyč - 2:3. V 81. minutě rozehrával Cuisance přímý kop, na který si naskočil Elvedi, ovšem Baumann byl znovu nesmírně pozorný.

Na druhé straně hřiště napálil spodní stranu břevna Nico Schulz. V poslední minutě řádné hrací doby propadnul kulatý předmět po rohu k Raffaelovi. Těžko říct, jestli chtěl zkušený Brazilec střílet nebo přihrávat, každopádně míč jedinou možnou cestičkou doputoval napříč vápnem k Matthiasi Ginterovi, jenž placírkou své pravé nohy z první překonal jedničku ve službách TSG - 3:3. Vskutku parádní zápas.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - 1. FSV Mainz 05 3:0

17.03.2018 15:30

Góly: 6. Kevin-Prince Boateng, 23. Luka Jović, 41. Ante Rebić

Eintracht i díky brzké trefě přehrál Mohuč a stále udržuje slušnou šanci na Ligu mistrů. Naopak die Nullfünfer v tuto chvíli kvůli horšímu skóre vystřídali Wolfsburg na barážové příčce.

Psala se šestá minuta, když rohový kop před odraz propadnul až ke Kevin-Princi Boatengovi, jenž propálil všechno včetně brankáře Floriana Müllera, kterému balon proklouznul do sítě - 1:0. A netrvalo to ani dvacet minut a brankář Mohuče podruhé kapituloval. Díky jeho možná předčasnému vyběhnutí mohl Ante Rebić přihrávat zpět před bránu, kde se mezi protihráči prosadil Luka Jović - 2:0.

Hosté se poprvé osmělili v minutě šestatřicáté. Po rohovém kopu hlavičkoval Ujah, ale na Hradeckyho si nepřišel. Skóre dostalo svou finální podobu už čtyři minutky před vypršením řádné hrací doby prvního poločasu. Rozhodně nešlo o žádnou složitou akci. Marius Wolf prostě přiťuknul Rebićovi, který se s balonem posunul na hranici velkého vápna a díky milimetrově přesné trefě, kdy spolupracoval s vnitřní stranou tyče, šli domácí do šaten s pohodlným náskokem.

Ten už nepustili až do závěrečného hvizdu. Nicméně to neznamená, že by to ve druhé půli byla úplně nudná podívaná. Sandro Schwarz poslal na trávník čerstvé síly, ovšem více ze hry měli stejně svěřenci jeho protějška Nika Kovaće. Jmenovitě to byl hlavně Luka Jojić, kdo celkem čtyřikrát během deseti minut zaměstnal Floriana Müllera, jenž byl protentokrát upřednostněn před Adlerem i Zentnerem.

Dvacetiletý Srb, který ve Frankfurtu hostuje z lisabonské Benfiky, měl hodně blízko ke své druhé trefě v zápase v 69. minutě. Bohužel však napálil pouze spodní stranu břevna. Kolega Jetro Willems vzápětí rovněž o kousíček minul. Eintracht to má tedy velice dobře rozjeté a po reprezentační přestávce zajíždí do Brém. Mohuč se pokusí ledacos napravit v duelu s Gladbachem.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Werder Brémy 1:3

17.03.2018 15:30

Góly: 63. Rani Khedira - 5. Ishak Belfodil, 40. Ishak Belfodil, 82. Max Kruse

Brémy i se dvěma českými hráči v základní sestavě zavítaly na půdu Augsburgu. Do utkání vstoupily výborně, když už v šesté minutě šly do vedení ráně Belfodila, který si parádně zpracoval povedený pas od Delaneyho a střelou ke vzdálenější tyči krásně obstřelil gólmana Marwina Hitze, jenž se tak mohl jen rozčilovat.

Stejný hráč udeřil do konce prvního poločasu ještě jednou, konkrétně ve 41. minutě. Tentokrát hlavní hvězdě zápasu přihrával útočník Max Kruse. S první střelou Belfodila si ovšem ještě Hitz poradil, na následnou dorážku z kopačky stejného fotbalisty už ale švýcarský gólman neměl nárok.

Po návratu z kabin po poločasové přestávce na půli druhou získal zápas třetí české zastoupení. Na hřiště k brankáři Brém Jiřímu Pavlenkovi a obránci Theo Gebre Selassiemu totiž coby střídající hráč vběhl Jan Morávek. Český středopolař v dresu Augsburgu nahradil na hřišti svého spoluhráče Gojko Kačara.

Už coby aktivní aktér dění na hřišti tak Morávek viděl, jak v 64. minutě Augsburg snižuje. Zásluhou Raniho Khediry, jenž se prosadil parádní hlavičkou po centru od Philippa Maxe. Šance na bod pro FCA tak stále žila

O vítězství hostí však definitivně rozhodla 83. minuta duelu. Tentokrát Belfodil, jenž mohl usilovat o hattrick, přihrál Krusemu a oplatil mu tak nahrávku u předchozího gólu. Kapitán Werderu uzavřel skóre zápasu a Werder vyhrál v Augsburgu 3:1.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Hertha BSC 1:2

17.03.2018 15:30

Góly: 25. Douglas Santos - 56. Valentino Lazaro, 63. Salomon Kalou

Hertha zvládla důležitý zápas o záchranu na půdě Hamburku a soupeře v hodně složité situaci dostala do ještě větší krize. Po výhře 2:1 si naopak sama upevnila postavení kolem středu tabulky, s pětatřiceti body je momentálně jedenáctá a na šestnáctou barážovou pozici Mohuče disponuje sedm kol před koncem celkem solidním desetibodovým náskokem. Naopak HSV se propadl na poslední osmnáctou pozici s osmnácti body a na sedmnáctý Kolín ztrácí body dva.

Přitom Hamburk předvedl v úvodním dějství skvělou produktivitu a do přestávky vedl, jenže po obrátce inkasoval dvakrát během sedmi minut a jednobrankové manko ve zbývajícím průběhu už dohnat nedokázal. Do první větší možnosti se v 18. minutě probojoval český reprezentační záložník Vladimír Darida, který se na pravé straně pokutového území obtočil s balónem a vystřelil po zemi ze sedmi metrů, brankář Pollersbeck fantasticky odvrátil na roh.

Stejný hráč podruhé zahrozil za dalších pět minut, tentokráte našel zpětnou přihrávkou nabíhajícího Ibiševiče a bosenský útočník ve vyložené pozici trefil jen před sebou stojícího protihráče. Domácí výtečně prorazili ve 25. minutě a nečekaně šli do vedení. Douglas Santos obdržel po rychlém přečíslení krásný křížný pas na levé křídlo od Kostiče, postupoval sám směrem ke gólmanu Jarsteinovi a zblízka ho nekompromisně prostřelil.

Poté bylo vidět, že více chce hrát berlínský klub a v 39. minutě málem vyrovnal. Ibiševič si naběhl do předbrankového prostoru na centr Valentina Lazara z pravé strany a zakončoval z první, nicméně Pollersbeck byl připravený a střelu do protipohybu brilantně vyboxoval ke svým spoluhráčům. Do druhé části vstoupila Hertha s velkým odhodláním a nakonec se dočkala v 56. minutě. Svůj druhý gól v bundeslize vsítil Lazaro.

Jednadvacetiletý rakouský záložník hostující v klubu ze Salcburku si naběhl za obranu na parádní pas Plattenhardta z levé strany a z hranice brankového území uklidil míč do sítě kolem bezmocného Pollersbecka. Rozhodující moment byl k vidění o sedm minut později. Desátý ligový gól v této sezóně vstřelil Salomon Kalou, jenž po nahrávce od Maiera zavěsil z pěti metrů nekompromisně pod břevno. Poté ještě vychytal Pollersbeck aktivního Ibiševiče, ale nic dalšího se už nepřihodilo.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - VfB Stuttgart 1:2

16.03.2018 20:30

Góly: 53. Nils Petersen - 4. Mario Gómez, 75. Mario Gómez

Stuttgart vyhrál v jihoněmeckém derby ve Freiburgu. Výhru vystřelil hostům dvěma góly Mario Gomez.

Stuttgart se navíc díky výhře posunul na osmé místo bundesligy a na šesté Lipsko ztrácí pouhé tři body. Nutno však podotknout, že všichni ostatní soupeři musí ještě své zápasy sedmadvacátého kola odehrát, jelikož souboj Freiburgu se Stuttgartem byl předehrávkou tohoto kola.

Hned z první velké šance zápasu se podařilo Stuttgartu skórovat. Ve 4. minutě si na centr v bezprostřední blízkosti gólmana domácích naběhl Mario Gomez a hlavou usměrnil míč za brankovou čáru. Ve 38. minutě mohl Stuttgart přidat druhý gól, ale Ginczekova hlavička po centru Thommyho, kterou by domácí brankář pravděpodobně neměl, skončila pouze vedle Schwolowovy brány.

Do druhého poločasu nastoupil Freiburg s mnohem větším nasazením a to se mu vyplatilo již v 53. minutě, kdy se po protiútoku ocitl sám před brankářem Stuttgartu Petersen a ukázkovým způsobem ho přeloboval a srovnal tak stav utkání.

V 75. minutě však z pohledu gólů poslední slovo v zápase řekl Mario Gomez, jenž po Beckovo centru mířil pouze do gólmana, z následné dorážky už se však nemýlil. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Stuttgart si z Freiburgu veze cennou výhru a tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov27213366:2066
2.Schalke 0427147641:3049
3.Borussia Dortmund27139554:3348
4.Eintracht Frankfurt27136838:3045
5.Bayer Leverkusen27128747:3544
6.RB Lipsko27127840:3543
7.TSG Hoffenheim27109846:4139
8.VfB Stuttgart271141225:3037
9.Borussia Mönchengladbach271061136:4236
10.FC Augsburg27981037:3635
11.Hertha BSC27811832:3235
12.Werder Brémy27891030:3233
13.Hannover 9627881133:3932
14.SC Freiburg27612926:4430
15.VfL Wolfsburg274131028:3725
16.1. FSV Mainz 0527671429:4625
17.1. FC Köln27551727:4920
18.Hamburger SV27461719:4318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (78)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Goméz na MS

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Seydou Doumbia

Naší bývalí hráči se pěkně ukázali.

Reagovat
Rudnevs

Petersen dal dnes krásny gól! Už to nie je len žolík a útočník do šestnástky, ale stal sa z neho komplexný útočník a jeden z ťahúňov Freiburgu. Mimochodom je to momentálne najlepší nemecký útočník, naskytá sa preto i otázka WM, účasť by som mu prial, hoci teda viem, že to nie je reálne... Každopádne zápas na Schwarzwald-Stadione má vždy svoje čaro a som zvedavý, že čo na tom zmení stavba nového štadiónu.

Musím povedať, že som nečakal, že Korkut takto pozdvihne Stuttgart... Tunajší diskutéri boli snáď všetci skeptickí (musím sa priznať, že i ja), fanúšikovia VfB protestovali proti jeho voľbe hneď na prvom tréningu, bez toho aby mu dali šancu. Zatiaľ mu teda vyšiel len začiatok, ale i tak by som povedal, že tie úspechy sú trochu prekvapenie. Naopak minimálne mňa zatiaľ trochu sklamal Labbadia na lavičke VfL. Už som čítal fóry, že chce trebárs opäť zachrániť HSV, ale tí si asi myslia, že keď Labbadia viackrát zachránil ich, tak je legitímne, aby tentokrát zachránili oni jeho. Uvidíme, čo príde teraz proti Schalke.

Dnes bola taktiež veľmi zaujímavá i 2. BL. Videl som iba druhý polčas a Fortuna pekne otočila parádny zápas s Bielefeldom a urobila ďalší krok k postupu do Bundesligy. Mimochodom Düsseldorf je japonské hlavné mesto Európy (žije tam najviac Japoncov, trebárs i taký Osako, ktorý hrá za rivala z Kölnu) a pri tých striedaniach som si všimol, že na tribúne bolo mnoho Japoncov, ktorí sa prišli pozrieť na svojich krajanov v drese Fortuny.

Reagovat
stas87

Ako zahral Ascacibar?

Reagovat
Rudnevs

Neviem ti k nemu moc povedať, sledoval som to skôr len ako takú oddychovku a už vôbec som sa nezameriaval na jednotlivých hráčov. Pamätám si ho iba z jedného momentu, keď v prvom polčase predviedol simuláciu, z ktorej vyťažil priamy kop, z ktorého potom padol gól, ale nebol uznaný kvôli nejakej tlačenici v šestnástke... Tak som sa pozrel aspoň na fórum VfB, kde fanúšikovia pravidelne známkujú a hodnotia výkony hráčov, ale zrovna u Ascacibara tam väčšina dala dvojku alebo trojku s popisom typu “ganz ok”, jeden z tých obsiahlejších názorov vravel, že prvý polčas mal trochu slabší, ale aspoň, že sa nevykartoval...

Reagovat
stas87

Dik. Ja som si ho hned oblubil a hernym prejavom mi pripomenul okamzite Kimmicha. A prave z Kimmicha som bol absolutne nadseny, ked som ho videl na U17. A od tej doby som ho zacal hypovat a to iste bolo aj s Havertzom. Na to, ze je Ascacibarovi len 20 rokov a je to jeho prva skusenost s europskym futbalom, tak ten prechod zvladol vyborne. Casom moze vytvorit dost dynamicky stred spolocne s Aranguizom v Leverkusene.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, ty máš lepší prehľad v nemeckom futbale ako ja, zo súčasného kádra Kolínu a Hamburgu, koho by si si vedel hypoteticky predstaviť v drese Brém?

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: Kolína

Reagovat
stas87

Z Kölnu by sa mi pacil ako alternativa za Gebreho Risse. Bohuzial, on hra vyssie a na RV zaskakuje ked je treba. Do ofenzivy je to z jeho strany dobre, dozadu uz ovela horsie. Samozrejme Horn a Hector, ti ale budu mat lukrativnejsie ponuky ako keby prisla od Werderu. Mozno este ten Koziello sa mi zda zaujimavy. Sorensen a Heintz su z mojho pohladu priemeraci, to uz by bolo lepsie zobrat Mereho kvoli potencialu do buducna. Pretoze my vyhladovo musime nahradit Moisandera. Teoreticky by ho mohol nahradit Langkamp, tomu uz je ale tiez 30 rokov.

Z HSV ma napada len Arp a samozrejme Köhlert. A este mozno Sakai a on len kvoli tomu, ze sa nikdy nevzdava a bojuje do poslednej minuty. To vela hracom HSV chyba. Ak HSV skurvi Arpa aj Matsa, tak im to nezabudnem, Oni dvaja mozu byt svetla buducnost toho klubu a po pripadnom zostupe mozu vyhadzat ten plevel co tam maju( arschloch, Hunt, Hahn, Kostic...).

Reagovat
Rudnevs

Podľa mňa tí hráči HSV môžu byť i v BL žiadaní a na kluby typu Werder by čisto kvalitatívne mohli mať. V Hamburgu to nefunguje, pretože v klube i v kabíne dlhodobo panuje chaos a tá klíma tam nie je najlepšia, ale nie je žiadne novinka, že hráči HSV po prestupe do iných klubov naberajú druhý dych a opäť sa im začne dariť. Čiže dokážem si predstaviť, že trebárs i ten plevel môže byť pre iné kluby prospešný. Tuším sa už špekulovalo, že by sa Hahn mohol vrátiť do Augsburgu, to by mu mohlo celkom sadnúť. Taktiež Müllera vraj chce Schalke, to by mohla byť zadarmo super posila. Tým nechcem povedať, že by si HSV týchto hráčov mal ponechať, tam to proste nefunguje a treba to zmeniť, ale trebárs na úroveň Werderu by malo viac hráčov než len Arp a Köhlert. Ale samozrejme chápem, že otázka bola smerovaná na tvoj subjektívny názor a tam nie je jediné kritérium kvalita, ale napríklad i to, akého hráča teraz Werder potrebuje, potenciál do budúcnosti alebo proste len osobný pocit. Čiže ťa neopravujem, skôr len doplňam.

Inak ako hore píšeš o Kimmichovi, tak toho mám taktiež celkom rád, pôsobí na mňa ako sympaťák, herne ho až tak nepoznám, zatiaľ som ho videl iba v reprezentácii, pretože mládežnícke výbery nesledujem a zápasy Bayernu tiež len občas, lebo ma nebavia... Myslíš, že má povahu na to, aby sa stal ďalší z tých takých typických nemeckých bojovníkov, proste taká tá osobnosť ako bol trebárs Schweinsteiger, Ballack alebo Lothar? Pamätám si, že keď končil Bastian, tak mnoho ľudí tu ľutovalo, že po jeho konci takýto hráči už v reprezentácii nebudú, Kimmicha moc nejako nesledujem, ale mne by sa na to celkom i hodil, napríklad teraz tiež vravel, že by sa v budúcnosti rád stal kapitánom Bayernu.

Reagovat
stas87

Verim, ze taky Kostic by sa zasa stal hracom, akym bol vo VfB. O Müllerovi si pisal ty, potom ma este napada, ze zmena dresu by mohla pomoct aj Mavrajovi a Pollersbeckovi. To su celkom dobri hraci, ale hrat za HSV, to poriane zviaze nohy.

Ja som to o Kimmichovi myslim uz v minulosti pisal, ze ma taky zarputily a vitazny vyraz pri zapase. A ta vitazna mentalita je u neho jasne vidiet. Uz ked prichadzal do Mnichova, tak v jednom z prvych rozhovorov posobil strasne sebavedomo a dokonca povedal, ze sa neboji toho, ze by sedel casto na lavicke. A podla neho Bayern dobre vie, koho kupil. Zatial to este v sebe naplno neukazal, ale je to v nom a casom tym lidrom podla mna bude. Ci o dotiahne az na kapitana, to si netrufam povedat.

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavý môže byť i Wood, ten bol v 2. BL braný ako veľký talent, Klinsi ho povolal do reprezentácie, potom sa konečne poriadne predviedol v Unione, strelil plno gólov a zaslúžene šiel vyššie, lenže šiel práve do HSV...

Som zvedavý, čo bude s Papadopoulosom. Ten bol minulú sezónu v Rückrunde líder obrany a stal sa obľúbencom fanúšikov, lebo sa identifikoval s klubom. Túto sezónu sa mu moc nedarilo, tak ho Titz teraz posadil a jeho reakcia nebola zrovna ideálna. Vravel, že netuší prečo nehrá a že s ním o tom tréner nerozprával, čiže ani on s trénerom nebude rozprávať. Taktiež kritizoval Titza, že nezvolil najvhodnejšiu zostavu.

Taktiež uvidíme, čo bude s Arpom. On má zmluvu do leta 2019 a má na stole ponuku na predlženie, on je vraj rozumný a HSV je jeho najobľúbenejší klub, ale zotrvanie musia zvážiť, vzhľadom na 2. BL a budúcnosť klubu. Keby nepredlžil, možno sa ho Hamburg pokúsil predať, tá čiastka bude nad 10 mio. €, tie by HSV po zostupe mohlo pomôcť. Už okolo neho krúžia európske veľké kluby, medzi nimi i Tottenham, ktorý je pre Arpa Nr. 2 za HSV v poradí obľíbených klubov.

Díky za popis Kimmicha, taktiež som mal z neho taký dojem. Má tú víťaznú mentalitu a je sebavedomý, ale zároveň nepôsobí arogantne a je sympatický. Mimochodom nedávno o ňom Bild urobil dokument, ktorý mal 10 dielov. Bolo to o celej tej jeho kariére, čo všetko urobil preto, aby sa z neho stal hráč Bayernu a reprezentácie, všetko detailne opísané a samozrejme s veľa zaujímavosťami. Vyjadrovali sa k tomu i hráči a všetci len pozitívne, Poulsen to odporučil všetkým mladíkom, ktorí chcú byť futbalisti. Timo Hildebrand zasa vravel, že je rád, že sa tam popisuje i práca akadémie VfB. Bohužiaľ som si to nemohol pozrieť, pretože bolo prístupné len pre uživateľov Bild +, a to si ja neplatím.

Reagovat
stas87

S tym Arpom nesuhlasim, ze by pre jeho buducnost by bol rok v 2.BL nejake ohrozenie. On momentalne nema kvalitu na to, aby bol jednotka v utoku ambiciozneho mancaftu. Naopak, rok v 2.BL v dospelom futbale mu moze velmi pomoct, zvykne si na tlak a hral by pravidelne. Ked pojde mimo Nemecko a konkretne do toho Tottenhamu, tak si strihne dve ci tri hostovania kym bude schopny hrat PL. Z pohladu HSV by bolo idealne, ak by predlzil zmluvu, pomohol im vykopat spät BL a odist napriklad za 25-30 milionov.

Papadopoulos posledne zapasy hral tragicky, to on prave svojim vykonom tahal tu obranu dole. Nedrzal oofsajdovu liniu, z postu IV chvilami behal na LV a podobne. Skratka sa mu nedarilo a to ze dnes sedel podla mna chyba nebola. Nema formu a nema tomu timu aktualne co dat. S Woodom neviem...je to celkom kopyto, herne mi pripomina Lasoggu.

Tak VfB ma dobru mladez. Niekedy minulu sezonu ci este skorej som sem daval zoznam ich odchovancov, co hrali BL za nich ci za iny BL mancaft. Lenze oni takmer vzdy dali prednost predaju hraca pred tym, ako keby ho poslali do 2.BL rozohrat alebo si ho nechali v prvom time.

Reagovat
Rudnevs

S tým Arpom by som len doplnil, že to neni môj osobný názor, ale to, čo o ňom v rozhovore pre Sportbuzzer vravel jeho otec Falko Arp. Ja si tiež skôr myslím, že ten rok 2. BL by pre neho bol ideálny. On v budúcnosti môže byť veľmi dobrý a už to ukazuje i v BL, ale stále sa podľa mňa ešte ani v HSV poriadne nepresadil, ten prestup vyššie zatiaľ rozhodne nepotrebuje. Naopak v 2. BL by dostal viac priestoru, aby ukázal, čo v ňom je.

Wood mi práve príde skôr ako taký moderný útočník, ktorý je dobre vybavený i technicky, než také kopyto typu Lasogga. Bohužiaľ má problémy s kolenom, vyplávalo na povrch, že HSV o nich vedelo už pred jeho príchodom, zamestnanci HSV vraj varovali vedenie hromadným mailom, nech ho kvôli tomu nekupujú, ale on i tak nakoniec prišiel. Inak je to ale podľa mňa super útočník a pokiaľ si vyberie správny klub a vydrží mu zdravie, tak môže opäť ukázať formu z Unionu. Návrat na Alte Försterei by teoreticky tiež nebol od veci...

V Stuttgarte dosť vecí urobili zle, nedokázali nahradiť silnú generáciu, urobili chybné prestupy, často menili trénera i ľudí vo vedení, z tých odchovancov sa dalo tiež rozhodne vyťažiť viac, nakoniec sa z nich stal chaos-klub, ktorý hrá hurafutbal... Ten zostup im pomohol. Uvidíme, čo s nimi bude teraz, momentálne mi príde, že privádzajú skôr skúsených hráčov a navrátilcov.

Reagovat
Arne

Co za hráče je ten Köhlert? Jinak Arp je vynikající a to samé Pollersbeck - moc by mě zajímalo, proč furt chytal Mathenia, když tam mají tenhle klenot. Tam musí/muselo být něco v kabině nebo že měl nějaký osobní problémy, jinak nevím.

Když si to takhle vezmu, tak není divu, že je HSV na pokraji sestupu, když mají nejhorší brankářskou jedničku a zároveň nejhoršího kapitána v lize (tady se asi neshodneme, bojovnost mi u něj nestačí ).

A kdo je Arschloch? Já myslel, že Hunt...

Reagovat
stas87

Hral vyborne na U17, aj v juniorskej BL a myslim ze bol aj na ms U17. Hral lave kridlo, je maly a dost rychly, lopta mu neprekaza. Z tych mladikov co maju, tak ma asi najväcsi potencial. No a Arp je kapitola sama o sebe. On nie je herne vidiet ale potom da dva goly a rozhodne zapas. Skvely vyber miesta ma, to na nom ocenujem najviac.

Pollersbeck nemal prilis dobru pripravu, snad tam urobil aj nejaku stupidnu chybu. A ani na eure nebol az taky isty. Tiez som nechapal, preco sedi a chyta Mathenia. Nestal ich prave malo peniazi a oni ho takto odpalili a vobec mu nedali sancu.

Ja z toho timu stale mam pocit, ze nedokazu drzat pri sebe. Je tam zopar milionarov co si mysli, ze nemusi bojovat a uhrau to cisto na futbalovost. A potom tam mas hracov ako Sakai ci Santos, co nevynikaju po technickej stranke ale aspon sa snazi. Dneska posadili konecne greka, ten bol otrasny posledne tyzdne. Sakai nie je vylozene marny hrac, len potrebuje okolo seba mat spoluhraca, co si loptu zoberie a vyvezie ju ci posle kolmicu. On je len bojovnik s dobrym pristupom. Nikdy to nebol nejaky spilmacher co ta ohuri technikou ale svoje si odohral.

Diekmeier...toho nemozem najviac vystat. To je agresivne prasa, bez spetky futbaovosti. A ked mu odpiskaju faul, tak by sa polhodinu hadal. Je to ubulena sracka. Huntovi to prajem, to ma za to, ze radsej nesiel do toho Turecka.

Reagovat
Rudnevs

Ohľadom Pollersbecka - to EM do 21 rokov určite nie je na vine, zo začiatku bol síce trochu neistý, ale nakoniec sa jeho výkony stále zlepšovali, proti Anglicku potom vychytal dve penalty v rozstrele, nakoniec s Nemeckom vyhral celý turnaj a bol menovaný za najlepšieho brankára turnaja. To mu na kredite oproti Matheniovi nijak neubralo, skôr naopak. Stas má pravdu v tom, že mu nevyšla príprava, chyboval proti Kielu i Rotterdamu a z tých chýb potom padli góly. Vďaka tomu sa Gisdol rozhodol, že ako Nr. 1 začne Mathenia. Neskôr to bolo ešte horšie, niekedy okolo toho zápasu proti Schalke bol na lavičke Mickel a on bol až Nr. 3. Mal atletické deficity a na tréningu nepodával dobré výkony, špekulovalo sa taktiež, že ako mladý hráč to vo veľkom meste nezvládol a po večeroch rád chodil von... Dosť tvrdo ho kritizoval i jeho objaviteľ Gerry, ktorý vravel, že Pollersbeck si to zaslúži, lebo nie je sebakritický a je príliš pohodlný. Doslova povedal, že ho treba dvakrát do týždňa nakopať do zadku, aby niečo robil. Neskôr na sebe zapracoval a i vďaka slabej Hinrunde Matheniu sa po zimnej príprave dostal na post jednotky, lenže to mu vydržalo pár zápasov a potom bol Gisdol odvolaný. Nový tréner Hollerbach určil ako jednotku opäť Matheniu, čiže Pollersbeck sa vrátil až teraz po jeho odvolaní. Každopádne súhlasím, že chytal dobre, podľa mňa je výborný brankár, sledujem ho už od minulej sezónu v Lauterne a tam mal druhý najväčší počet núl v celej lige (za Tschaunerom, lenže ten chytal za Hannover a on za FCK).

Reagovat
bayern987

Gómez

Reagovat
smazaný uživatel

Musím povedať že sa mi páči súčasný stav v nemeckom futbale, že prím hrajú práve nemeckí útočníci a že ich je v Bundeslige toľko. Petersen, Gómez, Kruse, Werner, Uth, Volland, Fulkrug, Wagner ( pri tomto mene môžu byť námietky) a ďalší čakajúci na svoju šancu...

Reagovat
db18

Reagovat
Mönchengladbach

Hecking VEN!

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hertha

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
db18

Pekarík a Duda do EL!

Reagovat
Ferguson6

Radšej HSV v lige

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladino10

Reagovat
Arne

Konečně to k něčemu vypadalo, i když v první půli vedlo HSV zaslouženě, tak jsme i tak měli víc gólovek... Na druhou stranu netřeba to přeceňovat, ono kdybychom už nedali gól ani HSV, tak můžeme rovnou zavřít krám.

Jinak viděl jsi ten konec? Závar v našem vápně, ještě jsme to neodkopli a sudí píská konec, nepochopitelný...

Reagovat
db18

Neviděl, já sledoval Jablonec... Ale jsem rád, že jste to dokázali otočit.

Reagovat
havrys99

Já jsem to viděl. On to byl odkop dost do vzduchu, ale ne nikterak daleko. Pak spíš bylo docíleno branky, protože už všichni přestali hrát. Každopádně za druhý poločas si HSV nezasloužilo vůbec nic.

Reagovat
monty25

Schalke Nejdřív přežít penaltu a pak vyhrát vlastním gólem, to jsou zlaté 3 body. Věřím, že to 2. místo letos klapne.

Reagovat
Bastaron

Gómez Nejoblíbenější hroťák Bayernu.

Reagovat
HSV1887

Nemam slov..prvni pule hodne dobra, po ani nevim jake dobe jsem konecne zazil, jake to je, kdyz HSV vede. Ale pak to takhle odevzdat..navic se Fans zacinaj rvat mezi sebou, Papa si po zapase otevre hubu na trenera.. Komedie nejvetsi, jsme vsem jen pro smich.

Reagovat
Snatus

Jaká zatím panuje nálada ohledně Michyho?

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím, že Dortmunďané jsou celkem spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim pecka, obcas měl sice zapasy kdy nebyl vidět, ale snazi se a jde na nem videt, že ho některý sance co neda hodne mrzi a BVB si asi zamiloval. Zda se jako by bojoval o to v BVB zustat. Problem budou ale ty prachy co za něj budou chtít. Byl by to pravděpodobně náš nejdražší přestup

Reagovat
Whitemedia

Kromě peněz bude problém i to, že Conte v létě skončí a jeho náhradník určitě Michym nepohrdne a bude si ho chtít vyzkoušet.

Reagovat
Snatus

Snad se uchytí pod novým koučem.

Reagovat
Pony Slaystation

Michy celkem borec

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně fotbal hodnej BVB

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný,že se Nürnberg s takovýma výsledkama pořád drží na 2.místě...

Reagovat
Rudnevs

Menšiu krízu prežívajú len posledných pár zápasov, podobnú sériu (i dlhšiu) mali i Fortuna a Kiel. Každopádne keby Nürnbergu nakoniec ušla i tá baráž (čo si zas nemyslím), tak by som nemal nič proti, samozrejme nie na úkor Regensburgu alebo Sandhausenu. Bude to ešte zaujímavé, 2. BL je teraz veľmi vyrovnaná, vyhrať môže každý s každým (za toto by som platil do Phrasenschwein, ale tuto to nazoaj platí) a sú tam malé rozostupy.

Inak čo hovoríš včera na Lautern? Ja som stohol iba ten úplný záver a dnes som pozeral zostrih v Hattricku na Sport1, škoda tej penalty, remíza je ešte dobrá, Spalvis to zachraňoval v závere, ale bod je do tabuľky málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem právě ty poslední výsledky a hlavně ty domácí ztráty.I ten Kiel,na to,jaký má jaro,tak se pořád drží na 3.místě

Lautern jsem neviděl,taky jen souhrn.Škoda,že zrovna jeden z nejzkušenějších hráčů v podstatě rozhodnul zápas...Pozitivní je,že to nezabalili a dokázali vyrovnat,ale bod je málo,zápasů ubývá a ani ostatní výsledky zrovna nejsou příznivé...Ale dokud šance žije,je třeba bojovat(asi taky zaplatim ).

Reagovat
Rudnevs

Tomu 3. mistu Kielu som sa čudoval i ja, ale teraz mi príde, že sa opäť zdvíhajú a začínajú vyhrávať. Mimochodom som čítal, že v prípade postupu do Bundesligy by divácky atraktívne zápasy (proti Bayernu, BVB a podobne) mohli údajne hrávať na Volksparkstadione v Hamburgu.

Jj, Jan to spravil hlúpo, musel vedieť do čoho ide, tam nebola šanca hrať loptu ani nič... I napriek tej penalte ale samozrejme stále podľa mňa je pre FCK zatiaľ veľkým prínosom. Mimochodom zajtra večer proti sebe hrajú dvaja konkurenti Kaiserslauternu v zápase Aue - Fürth.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,JICB je jinak velká posila,to je bez debat.Tu jeho chybu už nemohl nikdo napravit,tak to musel řešit za redku.

Fürth má momentálně asi lepší formu,ale myslím,že zítra nevyhraje.Aue taky sbírá body, vychází mi to na remízu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad se ještě Köln na úkor takového Mainzu udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiez by dali aspon baraz.

Reagovat
frankiefcb

Včera jsem byl na zápase FCA - Werder. Werder naprosto skvělý. Fotbal jako lusk. Pavlenka zachytal, prostě paráda. P.S: kotel Augsburgu měl nějaké politické transparenty na podporu svobodného Bavorska. Víte o tom někdo něco více?

Reagovat
20fredy20

Wagner stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski už je hlavou v Španielsku

Reagovat
Setwo

v prípade odchodu kto by mohol prísť miesto neho na hrot ?

Reagovat
smazaný uživatel

Werner,Icardi,Cavani,Immobile

Reagovat
Bastaron

Nechápu jak může dřevo, kopyto jako Müller hrát na křídle a ještě celý zapas.

Reagovat
vladino10

Čo celý zápas, väčšinu kariéry dokonca

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern naprosto odevzdaný zápas. Lipsko mělo snad 90% odražených míčů...

Reagovat
kubys

Nedat Lipsko za ten kurz by byl hřích.

Reagovat
vladino10

Lipsko pekne, bez strachu a rešpektu, tak to má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Leipzig Boj o titul je znova otevřenej...

Reagovat
smazaný uživatel

* o druhe miesto

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern bychom mohli příští víkend dát. Věřím v minimálně remízu, i když hrajeme v Mnichově

Reagovat
vladino10

Ak budete hrať tak ako posledné týždne, tak to bude veľmi ťažké..

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko momentálne disponuje viacerými efektívnymi možnosťami ako nás mohlo poraziť a aj prečo je tak ďaleko v EL.Vy ich nemáte takže budete radi ak ukopete u nás aspoň ten bod

Reagovat
Liquid

zlo poraženo, ať žije Lipsko - chlouba Německa

Reagovat
smazaný uživatel

S tím prvním souhlasím...to druhý je strašnej blábol

Reagovat
vrabejka

Keita Už se na tebe v LFC těšíme

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bola velka bieda zo strany Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovski chtěl přivést útočníka, aby nemusel hrát pořád 90 minut a dopadlo to tak, že Wagner hraje základ a Lewandovski je náhradník.

Reagovat
Jardman

Rotace?

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bayern zas tolik nesleduji, ale zdálo se mi, že v posledních zápasech byl Wagner častěji v základu než Lewandovski.

Reagovat
bayern987

V zápasech o nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Lewandovski už má vlastně po sezóně, už odehraje jenom těch pár zápasů v LM a jinak má volno.

Reagovat
db18

Takže hraje pořád Sandro...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele