27. kolo
16.03.2018 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

SC Freiburg - VfB Stuttgart 1:2

Stuttgart vyhrál v jihoněmeckém derby ve Freiburgu. Výhru vystřelil hostům dvěma góly Mario Gomez.

Stuttgart se navíc díky výhře posunul na osmé místo bundesligy a na šesté Lipsko ztrácí pouhé tři body. Nutno však podotknout, že všichni ostatní soupeři musí ještě své zápasy sedmadvacátého kola odehrát, jelikož souboj Freiburgu se Stuttgartem byl předehrávkou tohoto kola.

Hned z první velké šance zápasu se podařilo Stuttgartu skórovat. Ve 4. minutě si na centr v bezprostřední blízkosti gólmana domácích naběhl Mario Gomez a hlavou usměrnil míč za brankovou čáru. Ve 38. minutě mohl Stuttgart přidat druhý gól, ale Ginczekova hlavička po centru Thommyho, kterou by domácí brankář pravděpodobně neměl, skončila pouze vedle Schwolowovy brány.

Do druhého poločasu nastoupil Freiburg s mnohem větším nasazením a to se mu vyplatilo již v 53. minutě, kdy se po protiútoku ocitl sám před brankářem Stuttgartu Petersen a ukázkovým způsobem ho přeloboval a srovnal tak stav utkání.

V 75. minutě však z pohledu gólů poslední slovo v zápase řekl Mario Gomez, jenž po Beckovo centru mířil pouze do gólmana, z následné dorážky už se však nemýlil. Do konce zápasu se již nic zásadního nestalo a Stuttgart si z Freiburgu veze cennou výhru a tři body.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele