27. kolo
17.03.2018 15:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

FC Augsburg - Werder Brémy 1:3

Brémy i se dvěma českými hráči v základní sestavě zavítaly na půdu Augsburgu. Do utkání vstoupily výborně, když už v šesté minutě šly do vedení ráně Belfodila, který si parádně zpracoval povedený pas od Delaneyho a střelou ke vzdálenější tyči krásně obstřelil gólmana Marwina Hitze, jenž se tak mohl jen rozčilovat.

Stejný hráč udeřil do konce prvního poločasu ještě jednou, konkrétně ve 41. minutě. Tentokrát hlavní hvězdě zápasu přihrával útočník Max Kruse. S první střelou Belfodila si ovšem ještě Hitz poradil, na následnou dorážku z kopačky stejného fotbalisty už ale švýcarský gólman neměl nárok.

Po návratu z kabin po poločasové přestávce na půli druhou získal zápas třetí české zastoupení. Na hřiště k brankáři Brém Jiřímu Pavlenkovi a obránci Theo Gebre Selassiemu totiž coby střídající hráč vběhl Jan Morávek. Český středopolař v dresu Augsburgu nahradil na hřišti svého spoluhráče Gojko Kačara.

Už coby aktivní aktér dění na hřišti tak Morávek viděl, jak v 64. minutě Augsburg snižuje. Zásluhou Raniho Khediry, jenž se prosadil parádní hlavičkou po centru od Philippa Maxe. Šance na bod pro FCA tak stále žila

O vítězství hostí však definitivně rozhodla 83. minuta duelu. Tentokrát Belfodil, jenž mohl usilovat o hattrick, přihrál Krusemu a oplatil mu tak nahrávku u předchozího gólu. Kapitán Werderu uzavřel skóre zápasu a Werder vyhrál v Augsburgu 3:1.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele