Bundesliga - souhrn 21. kola

17.02.2017, 22:21, aktualizováno 19.02.2017, 19:24
Komentáře a souhrny
Schalke neudrželo vedení na hřišti Kölnu a výsledkem je remíza 1:1. RB Lipsko veze tři body ze hřiště Gladbachu. Hertha užuž směřovala za první výhrou nad Bayernem od roku 2009, když Lewandowski hluboko v nastavení vyrovnal. To Dortmund neměl s Wolfsburgem problém. Frankfurt v roli favorita proti Ingolstadtu selhal, Hoffenheim ji naopak zvládl. Bayer Leverkusen vyhrál podruhé v řadě a přibližuje se k pohárovým pozicím...

1. FC Köln - Schalke 04 1:1

19.02.2017 17:30

Góly: 43. Anthony Modeste - 2. Alessandro Schöpf

Dvě branky, po jedné na každé straně a pár zajímavých šancí nabídl nedělní fotbalový zápas mezi Kolínem a Schalke 04, jímž se uzavřel celý jedenadvacátý bundesligový víkend. V lepším postavení byli před utkáním domácí fotbalisté. Kolínu patřila po dvaceti kolech sedmá příčka, zatímco Schalke po nepodařeném startu do sezony stále spadá do druhé poloviny tabulky.

V poslední době se však mužstvu Markuse Weinzierla daří, což ukázal i začátek duelu s Kolínem. Hosté z Gelsenkirchenu šli do vedení už po minutě hry, když Caligiuri poslal balon do vápna a nikým nehlídaný Alessandro Schöpf překonal bezmocného Kesslera.

Na 2:0 pro hosty z Porýní mohl ve třicáté třetí minutě zvýšit Leon Goretzka. Univerzální talent v modrém dresu ovšem trefil jen pravou tyč kolínské branky a skóre se neměnilo.

Ve čtyřicáté druhé minutě mohl Kolín srovnat, když to z dálky solidně na branku Schalke zkoušel Miloš Jojič. S jeho ranou si však Ralph Fährmann poradil.

O minutu později se však už k radosti domácích fanouškům Kozlům podařilo vyrovnat. A nebyl u toho samozřejmě nikdo jiný, než nejproduktivnější a nejužitečnější hráč mužstva a nejlepší střelec kolínských Anthony Modeste.

Hosty mohl dostat znovu do vedení v druhé půli Osaka, avšak jeho rána ze sedmdesáté minuty postrádala přesnost a mezi tři tyče Kesslerovy branky si cestu nenašla. Dvě velké šance v rozmezí čtyř minut pak měli Königsblauen - nejprve v sedmdesáté šesté minutě selhal ve velké příležitosti Burgstaller, v minutě osmdesáté pak branku netrefil Choupo-Moting.

Poslední utkání bundesligového víkendu tak skončilo remízou 1:1, se kterou budou spíše spokojeni domácí Kozlové.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - RB Lipsko 1:2

19.02.2017 15:30

Góly: 81. Jannik Vestergaard - 31. Emil Forsberg, 55. Timo Werner

Celkem tři branky a zajímavý fotbal nabídl nedělní zápas mezi Borussií Mönchengladbach a Lipskem. Hosté na venkovních hřištích naposledy prohráli s Darmstadtem, a chtěli si tak proti Hříbatům, jimž se naopak pod novým koučem Dieterem Heckingem daří, spravit chuť.

Do utkání šli Hasenhüttlovi hoši bez zraněného Poulsena, jehož v sestavě nahradil Oliver Burke a na hrotu vedle Wernera kapitán mužstva Marcel Sabitzer. Lispku se i přesto podařilo vstřelit první gól a byl u toho právě nejlepší střelec týmu Timo Werner. Ten našel ve vápně přihávkou Forsberga a Yann Sommer poprvé v utkání lovil míč ze své sítě.

Těsně před odchodem na poločasovou přestávku se hostující Compper ve vlastním vápně dopustil faulu a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na desítku postavil Thorgan Hazard, avšak Gulácsi v brance Lipska ho vychytal a udržel tak vedení hostů i před odchodem do kabin.

Po návratu na hřiště se navíc v padesáté páté minutě podařilo Býkům přidat druhý gól. Tentokrát si oba aktéři první branky utkání své roli vyměnili - v roli asistujícího byl tentokrát Emil Forsberg a coby střelec se do listiny zapsal německý forvard Timo Werner - Lipsko vedlo už o dvě branky.

Korekci výsledku na 1:2 z pohledu domácího mužstva pak zařídil v osmdesáté první minutě Jannik Vestergaard, jenž si naskočil na centr Thorgana Hazarda. Vyrovnat se však už Hříbatům nepodařilo a mužstvo Ralpha Hasenhüttla bere z utkání všechny tři body.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - SC Freiburg 2:2

18.02.2017 18:30

Góly: 15. Aaron Hunt, 57. Michael Gregoritsch - 23. Maximilian Philipp, 72. Vincenzo Grifo

Hamburk v lize potřetí za sebou bodoval. Ale vzhledem k tomu, že dvakrát vedl a že v závěru neproměnil penaltu, nebude kouč Gisdol zcela spokojený.

První nebezpečnější akce na Volksparkstadionu byla hned gólová. Dobře to hráči HSV sehráli u levé postranní čáry, načež přišel lob na Lewise Holtby, který našel ve vápně Aarona Hunta, jenž v tísni a trochu se štěstím překonal Alexandera Schwolowa - 1:0. Vedení však vydrželo pouhopouhých sedm minut.

Pak totiž sehráli pohlednou akci Freiburgští. Na jejím konci byla přihrávka Nilse Petersena na Maximiliana Philippa, který z první propálil Adlera - 1:1: Šlo o jubilejní tisící gól, jaký HSV inkasovalo v Bundeslize na domácím trávníku. Jelikož se stále jedná o poslední klub, který z německé nejvyšší soutěže nikdy nesestoupil, o něčem to vypovídá.

Góly po zbytek prvního poločasu ustaly, šance ovšem nikoliv. K vidění byly na obou stranách hřiště. Někdy chyběla přesnost, někdy razance, někdy štěstíčko a někdy všechno najednou. Prosadil se tedy až Michael Gregoritsch v 57. minutě. Toho kdyby celek z přístavního města neměl, zřejmě už pobývá o patro níže.

Výtečnou přihrávku do té kapsy mezi brankářem a obránci mu servíroval Gotoku Sakai, takže stačilo jen nastavit levačku a zakončovat úplně do prázdné svatyně - 2:1. Vedení vydrželo domácím o něco déle, než v prvním poločase. Konkrétně až do 72. minuty, kdy Petersen s Vincenzem Grifem vyšachovali čtyři beky a druhý jmenovaný zamířil přesně k tyči - 2:2.

V samotném závěru tohoto duelu fauloval Torrejón o pěknou kličku se pokoušejícího Hunta a kopala se penalta. Její exekuce se ujal sám střelec prvního gólu zápasu, nicméně Schwolow vystihnul směr a nedopustil tak, aby Freiburg podesáté v sezoně prohrál. Teď jen aby se mu to podařilo i za týden proti Dortmundu. Hamburk zajíždí do Mnichova, kde od roku 2011 inkasoval v šesti zápasech šílených 36 branek!!!

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg 3:0

18.02.2017 15:30

Góly: 20. Jeffrey Bruma (vl.), 48. Łukasz Piszczek, 59. Ousmane Dembélé

Fotbalisté Dortmundu dokázali napravit své nedávné nezdary s Darmstadtem a Benfikou a dnes v Signal Iduna Parku jednoznačně přehráli Wolfsburg. Svěřenci Thomase Tuchela dnes produkovali fotbal, na jaký jsme při jejich špičkových výkonech zvyklí. Jeden gól dal Lukasz Piszczek, jeden Ousmane Dembélé a jeden si Vlci dali sami.

Borussia dnes zápasu od začátku dominovala a výsledek zcela odpovídá dění na hřišti. První velkou šanci neproměnil po čtvrthodině kanonýr Pierre Emerick-Aubameyang, když při střele z úhlu ztroskotal na výborném Benagliovi.

O chvíli později už se ale skóre měnilo, po zmatcích v šestnáctce Wolfsburgu vrátil míč před bránu Piszczek a dezorientovaný Jeffrey Bruma balón nešťastně uklidil za záda vlastního brankáře. Družina Valériena Ismaëla v úvodním dějství zahrozila pouze jednou, v závěru poločasu to z hranice šestnáctky zkoušel Yunus Malli a moc nechybělo, aby z čistajasna vyrovnal.

Krátce po změně stran Dortmund přidal druhou pojišťující trefu. Aubameyang vrátil míč do šestnáctky, centr propadl až k Lukaszi Piszczekovi a ten přesnou hlavičkou k pravé tyči překonal Diega Benaglia. Na 3:0 mohl záhy zvýšit Dembélé, trefil však jen tyč.

Zaplněný stadion se nicméně třetího gólu dočkal zanedlouho. Polák Piszczek, který byl dnes u všech tří gólů, odcentroval a důrazný Dembélé nechytatelným koníčkem upravil na konečných 3:0. Domácí mohli poté ještě několikrát svůj náskok navýšit, nejblíže byl tomu v 78. minutě Kagawa, jenže Aubameyang jeho hlavičku do prázdné branky ještě nesmyslně tečoval a jelikož stál v ofsajdu, rozhodčí branku uznat nemohl.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy 0:2

18.02.2017 15:30

Góly: 16. Serge Gnabry, 23. Thomas Delaney

Překvapivý výsledek se zrodil v Coface Areně, kde se představil jako již tradičně o záchranu bojující Werder Brémy. Svěřenci Alexandera Nouriho si díky dvěma gólům z prvního poločasu připisují vítězství 0:2 a potvrdili tak, že se jim v Mohuči v poslední době daří.

První gól padl po čtvrthodině hry. Na rohový kop Zlatka Junuzoviće si naběhl Serge Gnabry, který zůstal úplně zapomenutý na zadní tyči a přesnou hlavičkou parádně přeloboval brankáře Jonase Lössla.

Netrvalo to ani šest minut a skóre se měnilo znovu. Po faulu na Maxe Kruseho hosté zahrávali volný přímý kop z hranice velkého vápna. K míči se postavila lednová posila z Kodaně, Thomas Delaney, a dokonale technicky provedeným kopem vymetl levý horní roh domácí brány.

Mainz byl nejblíže vyrovnání v 31. minutě, kdy se dokázal pěkně uvolnit Jhon Córdoba, ocitl se tváří v tvář Wiedwaldovi, kolega Jaroslava Drobného ale kolumbijského forvarda bravurně vychytal a podržel svůj tým. Zákrok dne si potom Wiedwald nechal na začátek druhého poločasu, když fantasticky vytáhl prudkou hlavičku Pabla De Blasise po centru Brosinskiho z přímého kopu.

O chvíli později na druhé straně chyběly milimetry, aby Werder udeřil potřetí. Junuzovićovu střelu Lössl dokázal pouze ztlumit, ne zastavit, a domácí zachránil Stefan Bell, jenž míč odkopl přesně z brankové čáry. Brankáře poté na druhé straně zastoupil také dobře postavený Lamine Sané, a tak se již skóre neměnilo.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Bayern Mnichov 1:1

18.02.2017 15:30

Góly: 21. Vedad Ibišević - 90+6. Robert Lewandowski

Hertha na vlastním stadionu proti Bayernu dlouho sahala po třech bodech, nakonec se však musí spokojit s remízou. Stará dáma cítí křivdu, neboť hlavní rozhodčí Ittrich trochu nepochopitelně nastavil pět minut, přičemž gól padl dokonce až v sedmé nastavené minutě. Na druhou stranu, vzhledem k průběhu utkání je dělba bodů asi spravedlivá.

Pojďme ale pěkně popořádku. Hertha šla do vedení ve 22. minutě. Marvin Plattenhardt rozehrál přímý kop ze strany mistrně na přední tyč, kam se prodral důrazný Vedad Ibišević a v těžké pozici usměrnil míč nad bezmocného Manuela Neuera do sítě.

Na Olympiastadionu se nehrál nikterak dech beroucí fotbal a velkých šancí bylo k vidění pomálu. V první půli nejvíce zaměstnal brankáře Jarsteina Arjen Robben, který střílel z hodně velkého úhlu, norský reprezentant měl však co dělat, aby neposedný balón zkrotil ve svých rukavicích. Robben byl celkově dnes nejnebezpečnějším mužem Bayernu, skórovat se mu ovšem nepovedlo.

Robert Lewandowski dnes překvapivě začal utkání mezi náhradníky a na hřiště se dostal až po hodině hry. A polský kanonýr hrál hlavní roli berlínského dramatu. V sedmé nastavené minutě obhájci titulu zahrávali podobnou standardní situaci, z níž se v prvním poločase prosadil Ibišević. Robbenova střela po rozehrávce na krátko sice ještě byla zblokována, Lewandowski ale opět stál ve správný čas ve správném místě a minutu po dvanácté vyrovnal. Frustraci domácích se pak nemůže nikdo divit.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - SV Darmstadt 2:0

18.02.2017 15:30

Góly: 64. Andrej Kramarić, 90+3. Andrej Kramarić (pen.)

I díky dvěma trefám Andreje Kramariće zvládnul Hoffenheim utkání s Darmstadtem a po jednadvaceti kolech bude na čtvrtém místě. Naopak die Lilien si zadělali na další problémy, protože už teď ztrácejí na první nesestupovou a nebarážovou příčku osm bodů.

První akci zápasu obstarali hosté. Jan Rosenthal našel na zadní tyči Marcela Hellera, nicméně ten z ostrého úhlu Baumanna nepřekonal. I proto, že mu pomohli na brankové čáře hlídající spoluhráči. Na druhé straně se za obranou ocitli Kadeřábek a Sandro Wagner. Český obránce mu z první přiklepnul balon, nicméně Michael Esser byl rychle z brány.

Další šance si připsali Heller a z dálky střílející Nadiem Amiri. Poté byl na řadě Terrazzino, ale ani on neuspěl. První poločas tedy gól nepřinesl. Ten druhý začal vystřídáním Kerema Demirbaye, místo něhož přišel na plac pozdější hrdina Kramarić. Ten se hned uvedl nebezpečnou hlavičkou a dvě minuty poté skóroval, ale bohužel pro TSG stál v ofsajdu.

Chorvatský útočník nadále zaměstnával obranu Darmstadtu. Další dva pokusy z hranice pokutového území skončily nezdarem. Ujal se totiž až ten třetí. Kadeřábek dobře posunul na Terrazzina, jenž viděl uličku pro kolegu, který podél gólmana Essera zamířil přesně na zadní tyč - 1:0. Šlo o jeho šestý zásah v sezoně.

Fringsovi hráči evidentně znervózněli a místo šancí začali hromadit karty. Červenou sice nikdo nakonec nedostal, ale žlutá pro Hamita Altintopa v poslední minutě znamenala penaltu. Kramarić byl při chuti, a tak se ujal její exekuce. Volil jistotu - střed brány. Takže Hoffenheim vyhrál 2:0 a další body bude nahánět proti Schalke. Darmstadt se pokusí vyzrát na Augsburg.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt 04 0:2

18.02.2017 15:30

Góly: 26. Romain Brégerie, 69. Pascal Groß (pen.)

Eintracht Frankfurt se propadnul o dvě příčky, protože nestačil na Ingolstadt. První domácí porážka může hodně mrzet. Na druhou stranu die Schanzer ukázali, že umí zabojovat a ještě nejsou na odpis.

Byl to v Commerzbank-Areně poměrně divoký zápas. Už ve 3. minutě hlavičkoval Mathew Leckie, avšak chyběla mu razance. Na druhé straně hřiště Ante Rebić hlavou netrefil zařízení. Hosté byli nadále aktivní a prosadit se zkoušeli Lezcano a Suttner. Po přihrávce Rebiće stačilo Meierovi už jenom usměrňovat do prázdné. Jenže na balon nedosáhnul.

A když nedáte, tak dostanete. Ve 26. minutě, pouhých 120 sekund poté, prodloužil rohový kop Lezcano na Romaina Brégerieho, který stál na zadní tyči úplně sám, takže proti jeho voleji neměl Hradecky sebemenší šanci - 0:1. Ve 34 minutě se snesla na Kovaćův tým další pohroma. Nešikovně si počínající David Abraham trefil kopačkou do břicha Daria Lezcana a vyfasoval červenou.

Nutno podotknout, že v tomhle duelu nebyla poslední. Vzniklou standardní situace hasil po Grossově střele domácí brankář. V závěru úvodního dějství se ještě zranil Jesús Vallejo, takže před Orly stál hodně složitý úkol. Ve 48. minutě rozhodil Hector unikajícího Lezcana, takže Hradecky balon vyrazil. Zavánělo to penaltou.

Ta se ovšem pískala až nedlouho poté, když došlo k nedorozumění mezi Tisserandem a Martinem Hansenem, načež se jednička Ingolstadtu srazila s Rebićem. Pokutový kop zahrával Makoto Hasebe. Jeho úmysl však muž v rukavicích vystihnul a dorážka z kopačky japonského fotbalisty putovala do břevna, od něhož se odrazila kousíček před brankovou čáru. Neskutečná smůla!

Tím spíše, že v 69. minutě die Schanzer zvýšili na 2:0. Samozřejmě, že z penalty, protože Hector fauloval Leckieho. Ačkoliv opakované záběry ukázaly, že ke kontaktu došlo ještě před šestnáctkou. Smolné frankfurtské odpoledne pokračovalo, jelikož Pascal Gross spolupracoval s břevnem o poznání efektivněji i efektněji - 0:2.

V 79. minutě měli domácí ke gólu po Seferovićově hlavičce hodně blízko, ale díky včasnému úklidu v podání Marcuse Suttnera přeci daleko. Za chvíli ve středu hřiště věnoval Mathew Leckie až příliš velkou pozornost míči, takže si nevšimul, že hrozí, že kopne Bastiana Oczipu do hlavy, což se taky stalo. Druhá červená tedy byla na světě.

A dohrávalo se o stejném rozložení sil. Jenže Walpurgisův tým měl nahráno, takže by ani nevadilo, kdyby sudí Winkmann zapískal po souboji Hadergjonaje s Tawathou další "pětku". Nestalo se, a tak připsal bavorský celek nejen pátou výhru, ale také třetí čisté konto v sezoně. Příště se utká s Gladbachem a Frankfurt zajíždí k prestižnímu utkání do Berlína.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Bayer Leverkusen 1:3

17.02.2017 20:30

Góly: 60. Dominik Kohr - 23. Karim Bellarabi, 40. Javier Hernández, 65. Javier Hernández

Díky dvěma trefám Javiera Hernándeze a gólu Karima Bellarabiho, který byl jubilejním padesátitisícím v Bundeslize, navázal Leverkusen na výhru proti Frankfurtu a v tabulce si zase o něco polepší.

O tom, že branka číslo 50 000 by mohla padnout už v tomto utkání, se v Německu mluvilo skoro celý týden. Připsat si ji mohl už v 6. minutě augsburský Georg Teigl, jenže těsně minul. Dalšími pokušiteli štěstí byli v dresu hostujícího celku Kai Havertz a dvakrát Chicharito. Slavná branka padla však až ve třiadvacáté minutě.

Rychlou akci na jeden dotek zakončil Havertz přihrávkou z pravé strany před bránu, kam si naběhnul Karim Bellarabi a rovněž z první to trefil přesně ke vzdálenější tyči - 0:1. Šestadvacetiletý záložník má na významná jubilea kliku. Není to tak dlouho, co zbořil letitý rekord v kategorii "nejrychlejší gól v historii Bundesligy" (i když tento primát si později přivlastnil Kevin Volland, resp. díky nasteveným pravidlům, jaké v německé nejvyšší soutěži panují, jej "pouze" vyrovnal), a teď na sebe tedy opět přitáhnul pozornost.

Ale zpět k zápasu, i když ten přinesl ještě jedno jubileum. Předtím ovšem musel Marwin Hitz vyrážet další Bellarabiho pokus z brankové čáry. Na druhé straně neuspěl tváří v tvář Berndu Lenovi protihráč Koo Ja-Cheol. A pak přišla na pořad večera 40. minuta a s ní zásah Chicharita, který byl devítistý z těch, které Bayer zaznamenal na hřištích soupeře.

Kdyby se ve fotbale hrálo na dvě asistence, mexický útočník by si na gól i sám přihrál. Ještě o něco lepší pozici mu ovšem připravil Lars Bender (o tři minuty později musel kvůli svalovým problémům střídat), takže se Hernández ocitnul naprosto osamocen před domácí jedničkou a mohl se jí i zeptat, kam přesně chce kulatý předmět poslat - 0:2.

Po změně stran to jako první zkoušel Koo Ja-Cheol, nicméně jeho přímý kop gólem neskončil. Augsburg snížil až po hodině hry. A znovu u toho byl hbitý korejský reprezentant, který vylákal Lena z brány, aby mohl nahrát dobíhajícímu Dominiku Kohrovi, jenž zasouval do prázdné - 1:2. Tak mohlo to být ještě dramatické ...

... Kdyby ovšem za pět minut nevrátil Chicharito Leverkusenským dvoubrankový náskok. Po Havertzově uličce se zase octinul sám před Hitzem. Ten jeho první střelu nejprve vleže zlikvidoval, avšak míč se odrazil tak, že jej mohl rodák z Guadalajary z voleje poslat do už zcela odkryté klece - 1:3.

Die Függerstädter se ve zbytku utkání už do žádné větší příležitosti nepropracovali. Naopak v samotném závěru mohli ještě inkasovat z kopačky Kevina Kampla. V příštím kole přivítá Leverkusen v BayAreně Mohuč. Augsburg bude napravovat v zápase na Stadiom am Böllenfalltor, kde hraje zatím poslední Darmstadt.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov21155146:1350
2.RB Lipsko21143438:2145
3.Borussia Dortmund21107443:2337
4.TSG Hoffenheim21910238:2137
5.Eintracht Frankfurt21105625:2035
6.Hertha BSC21104728:2434
7.1. FC Köln2189430:1933
8.Bayer Leverkusen2193934:3030
9.SC Freiburg2193928:3630
10.Schalke 042175925:2226
11.Borussia Mönchengladbach2175923:2926
12.1. FSV Mainz 0521741029:3725
13.FC Augsburg2166919:2724
14.VfL Wolfsburg21641119:3122
15.Hamburger SV21551121:3720
16.Werder Brémy21541226:4219
17.FC Ingolstadt 0421531319:3218
18.SV Darmstadt21331514:4112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prestrelka

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz Sbohem Hakane.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to,kolik mu je,tak podává super výkony.A klobouk dolů před Schmidtem,že se nebojí mu pravidelně dávat šanci!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som popri sledovaní tragikomédie v podaní Betisu a vzhľadom na to ako teraz Bayer hrá, tak by som sa nečudoval ďalšiemu prekvapeniu ,,favorita", možno bude 2. zápas len formalita. Bayer dokázal prakticky v dvojzápase vyradiť Tottenham, ktorý hrá podobne ako Atletico a najmä skóre proti Monaku (4:1) a zápas vonku kedy výhru stratili pred koncom zápasu ....No, neviem, neviem snáď to Atlético zvládne

Zaujímavý fakt: Len Real, Juventus, PSG a práve Bayer túto sezónu v LM neprehrali, vzhľadom k tomu, čo predvádzali ceú jeseň v BL je to priam neuveriteľné.

Reagovat
Rudnevs

Lautern! Pod Norbertom Meierom to celkom ide, dokonca aj Jacques Zoua odohral dobrý zápas! Ale nie, naozaj hrajú dobre. Kiež by im to tak vydržalo na dlhšie. A pre Pöllersbecka ďalšia nula! Zo zápasu v Stuttgarte by som pochválil ten Robbenovský gól od Brekala a Schnatterera, to je vážne super hráč!

Potešiteľné je, že Braunschweig stráca - z posledných 5 zápasov len 4 body. Dobre na tom ale nie je ani Hannover. Martin Kind cez týždeň skritizoval Stendela a spol., že ten tým nemá suverenitu - Stendel kontroval s tým, že nikomu nič neprinesie vidieť všetko negatívne. Ešte aby nakoniec všetkým nevypálil rybník Union!

A k 1.BL: Možno som tomu nedával plnú koncentráciu, ale toho Henrichsa som si na ihrisku všimol málokedy. Naopak ma zaujal 17 ročný Kai Havertz, aj podľa Hermes Spieldaten má z Leverkusenu najviac úspešných prihrávok a najviac vyhraných súbojov. Pochváliť by som chcel tradične dobréhoho komentátora Michala Šímu a aj spolukomentátora, ktorého meno som nezachytil.

Reagovat
OnderCZ

Lautern Jak jsem psal před sezonou, hodně jste tu 1. FCK odepisovali i s uživatelem Kolnem, já jsem říkal, že o sestup by hrát neměli, že tým na střed tabulky mají. S penězi je to všelijaké, na vyskakování to není, ale tak takhle dopadlo víc klubů, co sestoupilo a pak se dostaly do téhle spirály. Teď je to zase o něco lepší, ale držel bych se radši pořád na zemi. Letos budu rád, když Norbert Meier ten tým dá do kupy, vtiskne tvář a uhraje se v pohodě ten střed tabulky. Příští sezonu je možné atakovat to 4 až 8 místo, ale hlavně je potřeba už trochu něco ustálit. A vyhnout se těm propadům k sestupovým pozicím. Cítím naději, ale postup do elitní soutěže je pořád daleko a než to příští rok hnát nějak na sílu, tak budu raději, když to půjde postupně.

Jinak proč nemáš tolik rád Braunschweig? Jasně vím o té rivalitě Braunschweig X Hannover, spíš mi jde o to, proč je ti sympatičtější právě Hannover? Všiml jsem si, když loni sestupovali a přišel nový trenér, tak si k nim začínal získávat čím dál větší sympatie a tak. Já je moc rád nemám. Jediné, co se mi na nich líbí, jsou ty návštěvy. Lidé chodí pořád a asi by to i měl být BL tým. Ale jinak radši přeji v 2. BL Braunschweigu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Norbertom Meierom by mohli aj postupit nie?Kedysi vytiahol aj Fortunu do BL. Bol by som za to rad. Bal som sa ze budu mat zo zachranou v druhej lige problem, ale je to tam vyrovnane ze pokojne mozu skoncit v hornej casti tabulky. Inak ked tohto roku asi nepostupi SGD do BL bol by som rad za Union, straca len bod. inak aky mas nazor na Union? Je ti sympaticky?

Reagovat
Rudnevs

Raz to tu niekto pekne napísal, s uživateľom Kölnom sme si s toho urobili skôr chat než diskusiu a keď toho človek napíše toľko, tak samozrejme aj veľa blbostí, za ktoré sa celej Bundesligovej sekcii ospravedlňujem. Momentáne si už premyslím čo napíšem a snažím sa písať len k téme, ktorú ovládam a pod Norbertom Meierom som videl každý zápas Kaiserslauternu!

Presne ako vravíš, určite treba ostať nohami na zemi a na postup zatiaľ nemyslieť. V lete sa najmä nesmie opakakovať scenár z minulých rokov a nesmú zas odísť tí najlepší hráči. Pöllersbeck bude dúfam rozumný a poučí sa z neúspechov T.Sippela a M.Müllera. Ak chce Lautern atakovať vyššie priečky, tak by som ten tím naopak ešte vhodne posilnil.

V 2.BL mi Braunschweig nevadí, ale v Bundeslige ich vidieť nechcem. Aj tak by o rok zas zostúpili a ten štadión je škaredý a najmä by bránili cestu Hannoveru, ktorý by v prípade nepostupu mohol začať stagnovať, tak ako Bochum, alebo práve Lautern.

Reagovat
Jeňa

Mají furt ty příšerný žluto - modrý dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel si myslím,že se nepovede udržet všechny hráče. Důležité bude udržet Ewertona, klíčového obránce.Mladý Koch už má prý nabídky z BL... Takže když by tihle dva obránci odešli, znamená to zase hledání a sehrávání nové obrany namísto její stabilizace...

Reagovat
Rudnevs

Ewerton je v Lauterne len na hosťovaní, o nejakej opcii neviem a podľa Transfermarktu má výkupnú klauzulu 45 miliónov € ! Koch by mohol ostať, on je navyše výborný aj do ofenzívy, o záujme BL klubov dnes informoval jeho otec. Lautern by ale od leta mohol získať Benjamina Kessela z Unionu Berlin, ktorý je navyše aj odchovanec Lauternu.

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba by se za peníze z prodeje Kocha mohl koupit Ewerton Zase nevěřím,že má takovou hodnotu,cena je podle mě přemrštěná. Prý by se mohl vrátit i Linsmayer ze Sandhausenu,který včera hrál na Betze.

Reagovat
smazaný uživatel

Spolukomentoval Jakub Vancura.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, proboha, potšitelného n tom, že Braunchweig ztrácí? Me naopak dost nakrkli, jak zatím prošustrovávají ten skvělý podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už vidím výše

Reagovat
stas87

Ako zahral Kai Havertz? Jednu dobu som ho celkom slusne hypoval, tak ci to nebude len hviezdicka mladeznickeho eura, ktora bude rada za to, ze si zahra 2.BL. Inak uz v minulosti som dost vychvaloval Kimmicha, Janelta, Fromanna, Havertza...tak este cakam, ze by sa casom v Bayeri mohli objavit Abu-Hanna a Nesseler. Toprak odide a Völler by tak nutne nemusel zhanat dalsieho stopera, pretoze uz ma Dragovica, Taha a Jedvaja. Aj tak si ale myslim, ze niekoho kupi, takze pokial by aspon jedneho z tej dvojky poslali hostovat do druhej ligy, bolo by to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz odohral vyborny zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahral veľmi dobre, jeden z najlepších hráčov zápasu. Vyzerá to tak, že mu to na desiatke sedí ideálne. Klobúk dolu pred Schmidtom, že sa nebojí dávať šance tak mladým hráčom, už vytiahol Henrichsa a Havertz sa zrejme v áčku uchytí rovnako. Brandt sa pod jeho vedením takisto dostal tam, kde je. Len dúfam, že táto séria bude nejaký čas pokračovať a podarí sa dostať vyššie v tabuľke, strašne by ma mrzelo, keby Schmidt musel odísť...

Reagovat
johnn

Dobrý zápas dúfam ze to pôjde tak ďalej a dostaneme sa do LM. Ja si myslím ze na 4 miesto by sme sa mohli dostať, Leverkusen

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno aj na tretie, pred BVB. Kader na to Leverkusen ma, pokial bude pokracovat v dobrej forme tak pokojne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl radši za prohru. Alespoň Coman , po delší době se mu něco povedlo.

Reagovat
db18

Reagovat
puji

Neskutečná lumpárna v Berlíně.Všude stejný bordel.

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Už jsme jak španělský m*dky, hodně nastavit a ještě to přetáhnout, aby jsme něco uhráli.

Reagovat
CHONG

Ve Španělsku se to stalo kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

V sranda lige sa to stava zapas co zapas, hlavne ked Barcelona alebo Real prehrava.

Reagovat
CHONG

A nějaký konkrétní příklad, kdy se v zápase Realu nebo Barcelony nastavovala taková porce minut a ještě se to přetáhlo máš nebo jenom mlátíš prázdnou slámu?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Jak MU

Reagovat
checitto

sebereflexe

Reagovat
db18

trošku to vyvažuje snad jen to, že gól Herthy taky přišel po přihraném faulu (i podle komentátora ke kontaktu nedošlo a Plattenhardta na zem poslala jen Vidalova aura)

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurt mi udělal radost, jen ať co nejrychleji padají.

Reagovat
jany kozak

kradez

Reagovat
oli9

Humus Bayern

Reagovat
stas87

A U S W Ä R T S S I E G ! ! !

Konecne sa chalani dockali, Bal som sa zaciatku druheho polcasu a tlaku domacich ale to sa vobec nestalo. Sice tam asi po 15 sekundach druheho polcasu mali naznak sance ale nakoniec z toho nic nebolo. Dneska podrzal Wiedwald, chytil tam hlavicku De Blasisa a potom vyrazil do strany taktiez hlavicku niekoho z domacich. Jedina neprijemnost na dnesku je zranenie Thomasa, tak verim ze to nebude nic vazne a dalsie kolo bude fit.

Kruse je fakt rozdielovy hrac, co on obeha, kolko balonov vybojuje a nestrati, ukludni hru ked je treba..keby ten tim nahral o 4-6 bodov viac na jesen, mohlo to byt uplne o niecom inom. Pokial by sme sa zbavili toho boja o zachranu a hrali v ovela väcsom kludu, tak mozme potrapit kazdy tim v BL. Bohuzial, neschopnost udrzat vedenie a na konci aj vysledok nas pravidelne pocas kazdej sezony stoji vela sil a nervov. Bez sance nemusime byt aj v piatok vo Wolfsburgu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kurevska smola pre Herthu prial som im tu vyhru, zasluzili si. Bayern neskutocne stastie, s jedinej ich sance v 96.minute. Skoda. A je to skoda aj pre Bayern. Pokial by prehrali tak by s tou prisernou hrou mohol Carlo daco zacat robit. Lebo toto je na skoro zapas co zapas. Takto po remize to ostane pri starom a fanusikovia Bayernu sa mozu nadalej veselo nudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Ingolstadt a Werder parada hlavne ciste konto Brem potesilo

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy

Reagovat
stas87

Sledoval som nas zapas v Mainzi, co sa stalo v Berline? Nezvycajne dlhy nadstaveny cas a pochybny gol Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci od 21.minuty viedli, boli lepsi, velmi dobre hral Pekarik, pokazil mu to ten faul v piatej nastavenej minute (aj ked to nebola uplne jeho vina) po ktorom padol gol. Gol takto bol regulerny samozrejme. Tomu nastaveniu som vobec nechapal, behom zapasu neboli v podstate ziadne vacsie prerusenia, hralo sa v pomerne dobrom tempe,striedania netrvali dlho, videl som to na 2, max. 3 minuty. K tomu golu. On by uz zapas ale ukoncil, asi 15 metrov od svojho vapna sa hracom Berlina nedarilo ani za boha odkopnut tu loptu, darovali ju Bayernu, ten sa priblizil ku vapnu a Pekarik bol nuteny faulovat. Rozohrali to podobne ako nepriamy kop no a Lewa zrovnal...

Ten nastaveny cas bol ale uplne nepochopitelny

Reagovat
Liquid

Reagovat
SpartaOvenka

Mně to přišlo normální s ohledeme na to, že tedy proběhla střídání, 3 nebo 4 hráče Herthy chytli křeče ke konci, tak je chvilku ošetřovali a diskuze ohledně některých faulů také nebyly úplně krátké.

Reagovat
smazaný uživatel

V sranda lige by to bolo normalne urcite fakt, mali sa nastavovat maximalne tri minuty. Gol bol regulerny, to bez pochyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Tou sranda ligou myslis asi Premier League, kde se nastavuje pravidelne raketa, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda ligy su skoro vsetky s vynimkou Bundesligy, ta je furt najlepsia, nech si kazdy vravi co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Hrači Herthy od 70 minuty len líhali na zem...to nastavenie bolo uplne v poriadku snažili sa zdržovať a simulovali aby sa zokopla lopta pritom im nič nebolo...chvalabohu sa im to vypomstilo

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bayern +

Pochybný

Nadstavil 5 minút. Ano, chápem, že na BL nezvyčajný, ale pomerne dosť času hráči Herthy preležali aj keď im bolo hovno. Potom počas 5 minútového nadstavenia Dárdai 3 minúty striedal a keď v regulérnom čase 94. aj niečo Pekarík jebol Comana, z následného voľného kopu, zakončenia Robbena vyrovnal doklepnutím Lewa - úplne regulérne.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, si mimoriadne nezaujaty fanusik.

Hertha striedala az v tom nastaveni, clovece, nebol absolutne ziaden dovod 5 minut nastavovat. Bayern Dusel

Reagovat
manuelo neuero

Ty si taky velice nezaujatý

nastavení jakž takž odpovídalo, ale ten fotbal byl příserný

Reagovat
stas87

Ja sa pytam ci ten gol bol pochybny alebo nie, tak si ten smajlik strc do prdele.

Potom nechapem, co tu teda vyplakavaju nad nadstavenym casom...raz za cas sa prida viac ako obligatne tri minuty a hned sa vsetci mozu posrat. Inak uz v zapase iny sporny moment nebol? A poskodil vobec rozhodca niekoho?

Reagovat
Bayern +

Sporný moment samozrejme bol. Gól Herthy skvelý, ale predchádzal tomu faul Vidala, ktorý bol hodne prifilmovaný. Až z štvrtej opakovačky bolo vidieť, že mu chodidlo jemne štrajchol. Ale nehádam sa, uznali, v poriadku.

A potom asi 10 minút pred koncom faul na Robbena na hranici vápna, penalta nie, ale priamak jasný, nepískol nič...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jednoducho tam nebol uplne ziaden dovod 5 minut nastavovat toto je prva nemecka liga, nie anglicka, kde sa v bezproblemovom zapase bezne tolko nastavuje

Reagovat
manuelo neuero

A protože to je BL tak se nesmí nastavovat víc než 3 minuty?

Reagovat
manuelo neuero

navíc se jarstein pořád s balonem válel takže 5 minut zasloužených

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ci tak si myslim ze to bolo az moc ...ale co uz, remiza proti Bayernu je stale dobry vysledok.

Reagovat
manuelo neuero

Pro oba týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl pochybný.. všechno v pořádku. Akorát klasický Bayern Dusel a hráči herthy pak neunášeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa ani necudujem ze boli hraci Herthy nasrany. Vies ake to je, vediete cely zapas, hrajete dobre a potom pride gol v siestej nastavenej minute...

Reagovat
CubONE

No mali by byt nasrani hlavne na seba, ze v 96.min nechaju pri standartke volneho Robbena na vapne.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne na to co tej standartke predchadzalo - stacilo loptu jednoducho odkopnut v tom strede, nie im ju darovat a vlastne tym darovali standartku a gol...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byt nasrany akurat tak na seba.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nezdržovali, tak tou dobou už jsou ve sprchách. jejich problém

Reagovat
Liquid

Proč se musí tomu Bayernu ještě takto pomáhat, v Německu jsou nejkratší nastavení v Evropě a dnes 8 minut ?? Kdo to viděl, proč se tolik nastavovalo?

Reagovat
Bayern +

Nadstavovalo sa 5 (uznávam, že spravodlivejšie by boli 3). Ale za to, že sa hralo necelých 8 si môže Dárdai sám.

90 minút hrali sympaticky a rozumne vyrovnanú partiu bez toho aby to bol Bus style a zakopávanie lôpt a potom si to takto odjebe...

Reagovat
checitto

fajn, až se bude nastavovat 5 i v zápasech jiných týmů, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc som tomu fakt nechapal, za 90.minut malo striedani aj zdrzovani. Holt, aj taky vie byt futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pekne mimo malo striedani na každej strane po tri a malo zdržovaní? co hrači Herthy si furt len nohy natahovali...to nastavenie bolo regulerne a konečne to nejaky rozhodca aj hračom spočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavil 5 a na konci se stal faul na hranici vapna. A nez se to rozehralo, tak proto bylo nakonec tak dlouhy nastaveni... Hraci Herty meli mic odkopnout do pice a ne prihravat dozadu a vymeslet hovna, rozhodci by piskl normal konec a pro starou damu by to bylo slavny vitezstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom musim suhlasit, pokial by tu loptu normalne odkopli a nejebali sa s tym tak by to uz nenatahoval a bolo by.

Reagovat
SpartaOvenka

Goly hloupé na obě strany, v případě Herthy z vymyšlené standartky a ze strany Bayernu z přesčasu, ale fotbal nebyl špatný.

Reagovat
Bayern +

Vymyslenej Wtf, vy tu fetujete alebo čo?

Reagovat
Bayern +

* moja, chyba, ja som čítal gól Bayernu...

Ale gól Herthy tam sa nehádam, bolo to prifilmované ale Vidal mu tam nohu trochu prišliapol, no...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Hertha si výhru zasloužila, Bayern k ničemu pořádně nepustili...

Reagovat
blackhawk88

lebo Bayern Herthu k niecomu vaznemu pustil .. vyuzili 1 standardku a vdaka tomu si zasluzili vyhrat ?

Reagovat
blackhawk88

podla mna to bol cisty remizovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon, že mám na Bayern větší nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, mohla bejt liga zas o něco zajímavější..

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes v Signal Iduna Parku oficialna navsteva 56 tisic aj nejake drobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurt

Reagovat
vrabejka

Hertha, Hoffenheim

O titulu ještě zdaleka není rozhodně ale zítra musí Lipsko vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwolow

Hunt

Schiri

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburg - Freiburg velmi pekny futbal HSV sa zdviha, snad to zachrani bez baraze.

Reagovat
Arne

Pál a někteří hráči trošku nezvládají... Zápas jsem neviděl a nemůžu říct, jak moc bylo adekvátních těch pět minut nastavení, ale stížnosti jsou ohledně toho, že se hrálo déle než pět minut. Případně mě opravte, ale za každý střídání během nastavení je automaticky další půlminuta, ne? Takže ta přidaná minuta je naprosto v pořádku...

Jistě, "Bayern-Plus" dlouhodobě existuje, o tom se asi nemusíme bavit, ale jestli se dneska sudí někde sekl, tak před naším gólem, kdy to Platte očividně nafilmoval.

Reagovat
Rudnevs

Za takýto nezaujatý názor, úplne súhlasím!

Reagovat
smazaný uživatel

No co Arne uz veris ze mozete skoncit pred BVB? Tie rozostupy su minimalne.

Reagovat
db18

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Dyl se hralo proto ze se stal faul u vapna a kopal se primak, proto, bejt mic ve stredu hriste tak se piska konec a neni co resit.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto s tebou musim suhlasit, stacilo tu loptu odkopnut. Odpiskal by koniec pokial by ju odkopli, pretoze uz koncila piata nastavena minuta.

Nemozem si pomoct, ja by som nastavoval osobne tri minuty. Nuz co uz, je to vec kazdeho rozhodcu ze ako sa rozhodne. Obhaji si to...

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

No ja som sa pýtal kamaráta - rozhodcu SFZ a údajne sa za nadstavenie už fixne žiadnych 30 sekúnd neprihadzuje a toto pravidlo je zrušené. Je na arbitrovi, koľko nadstaví minút.

Ale to, že sa hralo viac ako 95 minút bolo evidentne tým, že sa Dárdai tých 5 minút snažil evidentne prezdržovať striedaniami a pred tou gólovou štandardkou sa minimálne minútu nehralo, kým sa rozostavili a pribehol Neuer.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu takový Ibisevic by si měl nafackovat

Reagovat
smazaný uživatel

Automaticky určitě ne, to je hloupost, ale jinak je to tak jak píše elbi.

Reagovat
Radin

Bayern skoro jak Juventus..V lize někdy nic moc výkony a ušmudlané výhry, přesto velký náskok, díky nemohoucím soupeřům..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to dnešní nastavení Bayern Dusel? Protože fans Bayernu tvrdí že jo, zatímco fans Herthy tvrdí, že nastavení je důsledkem simulantství a zdržování? A nebo to je podvědomá protekce silnějšího/cognitive bias?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Bayern Dusel.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladino10

Na pomery bundesligy to bolo fakt veľa, ja by som dal tri minútky..ale na druhej strane si hertha o to dlhé nastavenie koledovala, taký ibisevic sa ledva odplazil z ihriska ked ho striedali..Brnkali na nervy a rozhodca im to potom oplatil tak, že nastavil 2x tolko ako sa im podarilo reálne nasimulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Takže "máme štěstí, že nehraje Weiser ale jen Pekarík" nakonec platilo i přes čas...

Reagovat
Logan

Koukal někdo na BVB? jak to vypadalo? podle výsledku že by snad konečně po tom výkonu v Lisabonu začli opravdu něco hrát? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg hrál tak na úrovni 3.ligy... A co zase Auba,Reus a spol. neproměnili... To skóre mohlo a mělo být mnohem vyšší.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať neproměňují, než aby se do šancí vůbec nedostávali. BVB je herně úplně jiná liga proti současnému Bayernu.

Reagovat
Bayern +

Ešte, že futbal sa hrá na výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo approves.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal by měl být hlavně zábava... Já vím, fotbal už se nehraje pro lidi, to jsou jen ovce, které musí zaplatit lístek, TV práva a v nejlepším případě si koupit ještě nějaký ten merch... Zpět ať se opovažují něco požadovat. Plať a drž hubu, to v poslední době slyším ze všech stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
checitto

na jednu stranu BVB dominovalo, ostatně to i v Lisabonu, a skóre mohlo být i vyšší, na druhou ty góly byly takový divný, svým způsobem šťastný, z mýho pohledu gólová impotence prakticky dál trvá, i když po to výsledku to asi zní zvláštně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny transparent fans Gladbachu druhykrat v zivote fandim uhlavnemu rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, gól v nadstavení. Ale o záchranu sa nebojím. St. Pauli!

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, zrovna z Bielefeldu je bod velka ztrata , ale snad mas recht a toho cernyho petra nakonec dostane KSC

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strata. Zápas som nevidel, tak neviem nakoľko ten gól na konci páli, ale tri posledné zápasy a 7 bodov, hlavne víťazstvo v Braunschweigu, je veľmi dobrý signál. Samozrejme, forma bude kolísať, ale nebojím sa o to, že by z ešte 13 zápasov nebolo niekoľko výhier a remíz. Obzvlášť okolie v tabuľke má slabšie kádre, tak snáď mizéria bola vyčerpaná na jeseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Leipzig nevedia nic ineho nez faulovat ...kreteni su to.

Reagovat
cologneFC

Transparent v Gladbachu:

Odsudzujeme každý hodený kameň na Vás..... ktorý Vás netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach zastavte ten odporny paklub a ukazte ako sa hraje nemecky futbal!

Reagovat
stas87

Zwayer. Vynikajuci zapas z jeho strany, nezral domacim to neustale pytanie faulov, ked bolo treba, dal Wendtovi zltu a zapas mal pevne v rukach. Aj to nadstavenie dobre zvladol, podla mna odpiskal skvely zapas.

Uz chapem, preco Gladbach zacina stagnovat. Oni su smerom dopredu zapas od zapasu trapnejsi..a ked chyba Raffael, tak je to uplna katastrofa. Hazardove neuspesne prieniky, Stindl si to nema s kym narazit, Hahn stale slabsi a slabsi..uz v Bremach stastne uhrali tri body, tu uz ich RB do vela sanci nepustilo a koniec vobec nezvladli. Ja RB nemam rad, ale oni ako jeden z mala mancaftov aspon po odpiskanom faule nedrzkuju a stiahnu sa dozadu a nehadaju sa kvoli kazdej kravine. Aj to im pomaha udrzat koncentraciu a neznervozni ako hraci domacich.

A ukazuje sa, ze Leipzig urobil vynikajuci nakup v podobe Wernera. To ostatne bundesligove timy poriadne zaspali a oni v nom maju poklad. A snad z toho do buducna buede tazit aj repre.

Reagovat
vrabejka

Důležitá výhra

Zvlášť venku se nám moc nedařilo.

60 minut mě měli zapas ve svých rukou.

No pak jsme začli hrát zbytečně pasivně a Gladbachu zaslouženě snížil.

Rozhodla efektivita, Gladbachu měl více šancí ale jejich koncovka byla strašná.

Stáhli jsme tak Bayern na 5 bodů a souboj o titul je ještě otevřený.

Teď máme Kolín pak musíme sbírat výhry, Bayern čekají 4 těžké zápasy s týmy z top 7 + ve formě hrající Hamburg. Teď je musíme stáhnout.

WE ARE RB LEIPZIG!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Jeňa

Ty si fakt "mistr" svého oboru

Reagovat
vladino10

Tak pozri, podľa mňa by si nejakú medailu zaslúžil

Su trollovia, čo napíšu nejakú blbosť a troluju..Ale vrabejka..on kvôli tomu trollingu ešte aj pozerá zapasy a ligu ktoré by ho podľa mňa inak vôbec nezaujímali..pripravuje sa, venuje tomu čas..

Za mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Profesional

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jeňa

Vrabejka je nejlepší troll na EF protože trollí hlavně sám sebe

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

18+16

Reagovat
Liquid

naprosto zasloužený vítězství Lipska, hráči a fanoušci Gladbachu by měli dostat flastr, v Anglii za házení předmětů na hřiště jsou doživotní zákazy vstupu, tak snad se k tomu v Německu taky postaví čelem, zrovna tak flastr by měl dostat i hráč Gladbachu co po závěrečném hvizdu napadl hráče Lipska, každopádně zapomeňme na nějaký Dortmundy, Gladbachy, Herthy, největším oživením Bundesligy od dob Výmarské republiky je Red Bull Leipzig!

Reagovat
stas87

Myslis tu komediu Wernera? Tak tam by si zasluzil flastr prave Timo, strasny sasek.

Reagovat
Liquid

přihrál to, ale hráč domácích ho šel napadnout a pak další hráči domácích na něho dotírali, ale jinak zápas dobrej, agresivní, dohrávalo se to hodně, ale domácí o hodně podrážděnější

Reagovat
OnderCZ

Jak se tu vrabejka s Liquidem snaží trollit a nikdo se moc nechytá, to je stejně na BL sekci fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tu nebyl poslední půlrok?

Reagovat
OnderCZ

Byl a pořád to nemá takový rozměr jako pod PL nebo jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim tu byla často většina příspěvků o Lipsku. Už se to naštěstí trochu uklidnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich uz tiez neriesim. Co by mohlo byt pre BL sekciu pozitivne.

Reagovat
Rudnevs

Celkovo mám pocit, že BL sekcia získava späť svoju krásu !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snazim sa viacej pisat ku teme. a nereagovat na gloryhunterov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerny polcas s nasej strany,gol s hovna by nas mohol nakopnut.Tony potvrdil ze je famozny utocnik.

Reagovat
vrabejka

Mě by zajímalo co bude dělat až se někdy vážně zrani nebo odejde do většího klubu. Máte vůbec nějakou kvalitní alternativu?

Reagovat
cologneFC

Nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Nemame, pokial by sa Tony nedajboze zranil, mohlo by sa to vyriesit asi jedine tak ze by bol jediny hrotak Osako, ktory s Modestem spolocne na hrote v tejto sezone hraje a funguje to (Osako je skor podhrotovy hrac, AM, nez hrotak). V lete mozno odide, snad nie, ale ked uz tak na nom asi celkom slusne zarobime. Manazment odvadza dobru pracu u nas,asi by niekoho adekvatneho zohnali.

Reagovat
andycek1

Škoda Schalke vás prehráva... Európa už je stratená...

Reagovat
smazaný uživatel

Carlovi devedesátky, zase to nějak zařídil jak s Ingolstadtem...tak to Arsenal dostane 5 gólů i venku a když třeba Sanchéz zas zasimuluje,tak by mohl Arsenal i vystřelit na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. prý Köln odmlítl nabídku z Číny za 40 mega za Modesteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Schmadtke len by ma zaujimalo aky nazor na to ma Tony

Reagovat
stas87

Brankáře poté na druhé straně zastoupil také dobře postavený Lamine Sané, a tak se již skóre neměnilo.

Pomylit si Zlatka a Saneho...to je umenie.

Reagovat
db18

Nástupce Čapka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele