Bundesliga - preview 21. kola

17.02.2017, 09:07, aktualizováno 19.02.2017, 08:32
Previews
RB Lipsko chce odčinit nečekané zaváhání s Hamburkem, snadné to ovšem mít nebude, jelikož dnes bude o body bojovat v Gladbachu. 1. FC Köln začal vyklízet pohárové pozice, jeho dalším soupeřem bude Schalke...
Borussia Mönchengladbach - RB Lipsko  (neděle 15:30)
Jeden vskutku překvapivý výsledek si pro diváky v Německu i jinde připravil minulý bundesligový víkend. Kometa letošního ročníku z Lipska padla na domácí půdě 0:3 s Hamburkem, který přitom bojuje o holý život.

Svěřenci Ralpha Hasenhüttla tak stále v tabulce drží stříbrnou pozici zajišťující účast v základní skupině Ligy mistrů, avšak na vedoucí Bayern ztrácejí již propastných sedm bodů a na boj o mistrovský titul tak musí mladé mužstvo zřejmě v letošní sezoně zapomenout.

Nyní si mohou Rudí býci spravit náladu na hřišti Gladbachu - čtvrtý celek loňské sezony neprožívá zrovna dobré časy, což mělo za následek i odvolání jinak oblíbeného Andrého Schuberta. Toho na trenérské sesli nahradil bývalý kouč Wolfsburgu Dieter Hecking, s jehož angažováním zatím musí být sportovní ředitel Eberl spokojený. Hecking s Hříbaty získal ze čtyř utkání deset bodů a Borussia tak postupně stoupá bundesligovou tabulkou. V současnosti patří Stindlovi a spol. desátá příčka a na evropské poháry ztrácí šest bodů.

Diváci v Borussia-Parku uvidí v neděli jistě zajímavý duel, do kterého však nezasáhne Tobias Strobl - ten už nasbíral v dosavadním průběhu ročníku pět žlutých karet a od ligového fotbalu si tak odpočine. Ze stejného důvodu se na druhé straně na hřiště nepodívá ani Willi Orban - stoper Lipska a jeden z nejlepších hráčů celé ligy tak bude svému chybět stejně jako Yusuf Poulssen - pracovitý a nepříjemný útočník si zranil stehenní sval a až na šest neděl bude mimo hru - na trávníku ho tak ve dvojici s produktivním Wernerem zřejmě nahradí Davie Selke.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Jantschke, A. Christensen, Vestergaard, Wendt - Kramer, Dahoud - Hazard, F. Johnson - Stindl, Raffael
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Upamecano, Compper, Halstenberg - Demme, Keita - Sabitzer, Forsberg - Ti. Werner, Selke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.27 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Köln - Schalke 04  (neděle 17:30)
Evropská liga. Tak zní sousloví, jenž je pro oba soupeře rozhodně aktuálním tématem. Zatímco hosté z Gelsenkirchenu druhou nejprestižnější evropskou pohárovou soutěž hrají, a pro suverénní výhře 3:0 na hřiště PAOK Soluň jsou už jednou nohou v jejím letošním osmifinále, svěřenci Petera Stögera by rádi atmosféru evropských pohárů okusili v následující sezoně.

Nakročeni k tomu nemají Kozli vůbec špatně, když jim po dvaceti odehraných utkáních patří v lize sedmá příčka, s pouhou tříbodovou ztrátu na v současnosti bronzový Frankfurt. To Königsblauen začali po prachmizerném vstupu do ročníku sbírat body postupně a v současnosti jsou jedenáctí, avšak příznivce Schalke může těšit výborná forma klubu z posledních týdnů - kromě zmíněné výhry v Evropské lize Schalke porazilo ve Veltins Areně Herthu a z Allianz Areny si odvezlo bod proti vedoucímu Bayernu.

Radost přitom kouči Weinzierlovi dělá zimní posila Guido Burgstaller - bývalý hráč Norimberku přišel do Schalke vyztužit útočné řady při marodce, jenž ambiciózní celek zmítá - mimo hru byli dlouhou dobu Huntelaar, di Santo i Embolo. Právě první jmenovaný je ovšem už zpátky a byť proti řeckému soupeři šel ve čtvrtek do hry jen na pouhých šest minut právě místo Burgstallera, hned se blýskl výhru pečetícím gólem.

Mimo hru však stále zůstávají oba jmenovaní forvardi a kromě nich i obránce Baba, jehož trápí zraněný meniskus. Kolínští stále postrádají brankáře Horna, jenž se teprve zapojuje do tréninku - v brankovišti se tak znovu objeví Kessler.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Kessler - Sörensen, Maroh, Heintz - Olkowski, Rausch - Clemens, J. Hector - Jojic - Modeste, Osako
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Badstuber - Stambouli - Schöpf, Kolasinac - Bentaleb, Goretzka - D. Caligiuri - G. Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Nepříliš dobrý týden zažili fotbalisté Borussie Dortmund. Svěřenci Thomase Tuchela museli nejprve zkousnout hořkou a překvapivou porážku 1:2 na půdě posledního Darmstadtu, aby následně v úvodním utkání osmifinálových bojů v Lize mistrů podlehli portugalské Benfice v Lisabonu nejtěsnějším rozdílem 1:0 - v utkání přitom Žlutočerní měli řadu šanci, jenž se ovšem Aubameyangovi a spol. nepodařilo proměnit, přičemž právě gabonský ostrostřelec měl na kopačce tu vůbec největší, když ve druhém poločase neproměnil pokutový kop.

Je tedy dost pravděpodobné, že se vzhledem k nepříliš oslnivé formě, kterou nejlepší bundesligový střelec po návratu z Afrického poháru národů disponue, rozhodne kouč Tuchel nechat Aubameyanga pouze na lavičce a v sestavě ho na hrotu nahradí jeden z křídelních hráčů - ať už to bude Schürrle, Reus nebo Pulisic.

Od první minuty na druhé straně zřejmě do utkání nezasáhne ani Daniel Didavi - křídelník Wolfsburgu se sice minulý týden blýskl gólem při vítězství Vlků proti Hoffenheimu, avšak dle slov trenéra Ismaela není bývalý hráč Stuttgartu stále po zranění připraven na plných devadesát minut.

Do sestavy se po karetním trestu zřejmě vrátí stoper Jeffrey Bruma, kterému tak cestu do Ismaelovy prapodivné tříčlenné obrany umete Robin Knoche. Zcela jistě do hry nezasáhne ofenzivní šikula Guilavogui, jehož trápí zraněné lýtko. To Tuchel postrádá jen dvojici středopolařů, kterými jsou dlouhodobě zraněný Sven Bender a do tréninku se vracející Sebastian Rode. Už k dispozici by po svalových problémech měl naopak být Mario Götze.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer - Weigl - Castro, Guerreiro - Dembele, Reus - Pulisic
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Bruma, Luiz Gustavo, Rodriguez - Bazoer - Vieirinha, Seguin, Arnold, Gerhardt - Malli - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.30 - 8.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy  (sobota 15:30)
Bitvu dvou celků, které by se zcela jistě raději nacházely v tabulce ve zcela jiných patrech, než jak vypadá aktuální situace, nabídne v sobotu odpoledne Opel Arena v Mohuči. Domácí FSV se po vypadnutí z Evropské ligy i domácího poháru soustředí pouze na nejvyšší německou soutěž a zatím to ani zdaleka nevypadá, že by svěřenci Martina Schmidta měli navázat na výborné šesté místo, jenž se mužstu z města karnevalů podařilo uhrát v minulé sezoně.

Die Nullfünfer jsou po dvaceti odehraných utkáních dvanáctí a na sedmou příčku, zajišťující pravděpodobně playoff Evropské ligy v dalším ročníku, ztrácejí čtyři body. To jejich sobotní soupeř z Brém má starosti ještě o poznání horší. Werder jako už klasicky hraje o záchranu a jeho cílem je udržet bundesligovou příslušnost i pro další sezonu. V současnosti celek Alexandera Nouriho sedí na šestnácté pozici, která by zelenobílé poslala do nevyzpytatelné baráže - na patnáctý Hamburk přitom Pizzarro a spol. ztrácejí tři body.

Po trestu za faul na Marca Reuse se k fotbalu vrací Jaroslav Drobný a vyvstává tak otázka, kdo bude proti Mohuči chytat - s největší pravděpodobností však před zkušeným českým gólmanem znovu dostane v brankovišti Werderu přednost jeho mladší kolega Felix Wiedwald.

To na druhé straně je nezpochynitelnou jedničkou po odchodu Lorise Kariuse na Ostrovy Jonas Lössl - toho na hřišti mimo jiné doplní zimní posila ze Stoke Bojan Krkič, jež je v Mohuči na hostování.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Ramalho, Brosinski - Gbamin, Latza - Öztunali, Bojan, Jairo - Cordoba
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiedwald - Bauer, Sane, Moisander, Caldirola - Fritz, Delaney, Junuzovic - Bartels, Gnabry - Kruse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Povzbuzeni vítězstvím na hřišti Ingolstadtu, jenž se Bayernu podařilo vybojovat v posledních minutách hry a drtivým úderem, jenž zasadili svěřenci Carla Ancelottiho ve středu bídnému Arsenalu, jdou Die Roten vstříc dalšímu ligovému utkání.

To Hertha po vypadnutí z domácího poháru s Dortmundem zaznamenala další porážku na hřišti Schalke. Ve Veltins Areně Dárdaiovi hoši padli 0:2 a v tabulce mužstvu z hlavního města nyní patří šestá příčka - místenku do Ligy mistrů však mají berlínští stále na dosah, na v současnosti čtvrtý Dortmund schází Daridovi a spol. pouhé dva body.

Dá se očekávat, že po velkolepém vítězství v Allianz Areně proti Kanonýrům sáhne italský kouč na lavičce mnichovských k určitým změnám. V základní sestavě se zřejmě objeví Joshua Kimmich, velmi pravděpodobný je i start brazilského obránce Rafinhy namísto kapitána Philippa Lahma. Jen na posledních pár minut si v Lize mistrů zahrál i Thomas Müller, i ten by se tak mohl v Berlíně objevit v zápase od začátku.

Co se týče zranění, Ancelottimu stále chybí Frank Ribéry, který by se dle slov italského kouče mohl k mužstvu znovu připojit na zápas s Hamburkem příští týden či proti Schalke ve čtvrtfinále Pokalu. Až tři týdny si ještě vyžádá absence Jeroma Boatenga, kterého tak ve středu obrany znovu nahradí Javi Martínez.

Kouč Herthy Dárdai stále postrádá Mitchella Weisera, mladého německého univerzála na pravý kraj hřiště trápí zraněná záda. Zraněný kotník pak do hry nepustí bývalého hráče Bayernu Sinana Kurta.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Stark - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rafinha, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Kimmich, Thiago - Coman, Müller, Douglas Costa - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 4.40 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
TSG Hoffenheim - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
Hoffenheim v minulém kole podruhé v sezoně prohrál. Darmstadt naopak všechny překvapil, když vyzrál na Borussii Dortmund. Vzájemný duel těchto soupeřů tedy slibuje hodně zajímavou podívanou.

Když svěřenci Juliana Nagelsmanna prohráli s Lipskem, oklepali se z toho hodně rychle a o týden později naložili Mohuči na cestu domů čtyřgólový příděl. V domácím prostředí tedy zůstávají neporažení, čímž se můžou pochlubit už jenom borci z Mnichova, Dortmundu, Frankfurtu a Kölnu. Právě tohle by dost možná mohl býti při konfrontaci sil s Darmstadtem klíčový faktor.

Zápase se ovšem kvůli zranění nezúčastní Lukas Rupp, Jeremy Toljan, Fabian Schär, Philipp Ochs, a také Benjamin Hübner, který se vykartoval v závěru nepovedeného klání proti Wolfsburgu. Naopak dvouzápasový trest vypršel Sandro Wagnerovi, který se plný sil a odhodlání vrátí shodou okolností v utkání s týmem, v jehož dresu v loňské sezoně nasázel úctyhodných čtrnáct branek.

To v aktuálním ročníku zatím za die Lilien nejvíce gólů (čtyři) zaznamenal Antonio-Mirko Čolak. Právě on rozhodl o výhře nad Černožlutými, když první trefu obstaral Terrence Boyd. "Hráli jsme velmi dobře," prohlásil Torsten Frings. Včera na tiskové konferenci byl ovšem dotázán na úplně jinou událost.

Ukázalo se, že bývalý americký prezident Barack Obama sleduje na twitteru jeden jediný evropský tým. A to právě SV Darmstadt. "Samozřejmě, že Barack bude na Stadion am Böllenfalltör vždycky srdečně vítán. Jenom nám musí dát vědět dopředu, že přijede, abychom se mohli postarat o všechna bezpečnostní opatření," řekl bývalý německý reprezentant.

Pokud bude 44. prezident USA sledovat duel s Hoffenheimem, jistojistě na hřišti neuvidí Denyse Oliinyka, Felixe Platteho, Sandra Sirigua a vykartovaného Aytaca Sulu. Jeho místo by měl zaujmout Alexander Milošević. A vzhledem k povedenému výkonu proti Borussii se dá očekávat, že do hry se dostanou i Čolak s Boydem, jenž přišel v lednu z Lipska.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Süle, Vogt, Bicakcic - Rudy - Kadeřábek, Zuber - Demirbay, Nad. Amiri - Wagner, Kramaric
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Fedetskyy, Niemeyer, Milosevic, Holland - Hamit Altintop, Gondorf - Sam, Rosenthal, Heller - Boyd
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.95 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Eintracht Frankfurt bude chtít i přes větší absence v kádru udržet třetí místo. Naopak Ingolstadt chce co možná nejdříve opustit sestupové příčky.

Anderson, Marc Stendera, Yanni Regäsel, Slobodan Medojević, Marco Fabián, Andersson Ordóñez, Mijat Gacinović, Guillermo Varella jsou mimo hru. Otazník ještě visí nad startem Davida Abrahama, jenž s velkou pravděpodobností nebude schopný odehrát celých devadesát minut, takže na svou šanci si může počkat Michael Hector.

Tým Nika Kovaće v minulém kole hrubě nezvládl utkání s Leverkusenem. S Ingolstadtem má však Eintracht velmi dobrou bilanci. Oba podzimní zápasy (jeden pohárový) jeho družina zvládla. V domácí Commerzbank-Areně navíc zůstává neporažena. Spolehnout se totiž může na věrné příznivce, z nichž někteří dojíždějí až z Irska, kde má klub, v němž coby sportovní ředitel pracuje Thomas Linke (bývalý spoluhráč Nika Kovaće z Bayernu Mnichov), velmi početnou fanouškovskou komunitu.

Ingolstadt si v minulé sezoně také získal díky sympatickému hernímu projevu nové příznivce. Nicméně v té probíhající to zatím není úplně znát. Poslední dva duely die Schanzer prohráli, i když je fakt, že měli těžké protivníky - Herthu a Bayern. "Ze zápasu s Herthou jsme mohli mít alespoň bod. Ale Bayern je někde jinde. My potřebujeme bodovat především s našimi nejbližšími konkurenty," nechal se slyšet Maik Walpurgis.

Z jeho svěřenců budou chybět akorát Stefan Lex a Moritz Hartmann. Jinak si trenér může na některých postech vybírat, koho upřednostní. Ve středu obrany můžou nastoupit jak Romain Brégerie, tak Roger, který slavně rozhodl utkání s Lipskem v rámci čtrnáctého kola. Jednatřicetiletý Brazilec navíc klidně zastane i post defenzivního záložníka. A defenzivnější rozestavení jeho týmu bude dost možná potřeba.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Vallejo, Oczipka - Mascarell, Hasebe - Rebic, Barkok - Hrgota, Meier
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Hansen - M. Matip, Tisserand, Bregerie - Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner - P. Groß, Leckie - Lezcano
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.20 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hamburger SV - SC Freiburg  (sobota 18:30)
Freiburg sice propadnul proti Borusii Mönchengladbach, ale potom si poradil s Kölnem, díky čemuž může nadále směle věřit v pohárové umístění. Hamburk však patrně chytil druhý dech, takže nedá nic zadarmo.

Současné výsledky hned přiměly vedení v čele s novým sportovním ředitelem Jensem Todtem a předsedou představenstva Heribertem Bruchhagenem k tomu, aby s Markusem Gisdolem jednali o prodloužení smlouvy. Ten se jí nebrání, i když se nechal slyšet, že pro něj není prioritou. Ke zlepšeným výsledkům řekl akorát: "Tým se na zápasy více soustředí. Rozhodně není v žádné euforii."

V té nemůže být ani zraněný Finn Porath. Ovšem Michael Gregoritsch, jenž severoněmeckému celku několikrát pomohl vybojovat cenné body, by měl být alespoň na nějakou porci minut k dispozici. V centru záložní řady by mohl před Albinem Ekdalem znovu dostat přednost Brazilec Walace, jenž se jedním gólem podílel na porážce Lipska.

"Hamburk potřebuje body, aby si vylepšil postavení v tabulce. Toho se nesmíme bát, ačkoliv strach ze soupeře nemáme nikdy. Mají silné a po fyzické stránce výborně připravené hráče. Proto je možné, že v sestavě udělám nějaké změny," rozpovídal se Christian Streich, jehož tým první vzájemný střet v sezoně zvládnul. A to díky trefě Nilse Petersena.

Ten patrně začne na lavičce náhradníků, protože v poslední době dostával přednost na hrotu útoku Florian Niederlechner. Zranění jsou akorát Pascal Stenzer a Vincent Sierro. Očekává se, že Volksparkstadion uvidí hodně napínavou podívanou, kterou by klidně mohla rozhodnout jedna jediná přesná trefa.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, K. Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek - Walace, Jung - N. Müller, Holtby, Kostic - Wood
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Kübler, Torrejon, Söyüncü, C. Günter - Frantz, Höfler - Philipp, Grifo - Haberer - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.56 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Augsburg - Bayer Leverkusen  (pátek 20:30)
Jedenadvacátý bundesligový víkend je tady a s ním i tradiční páteční předehrávka. Ta tentokrát nabídne souboj domácího Augsburgu, jemuž v tabulce patří třináctá příčka, s Bayerem Leverkusen, jenž je až devátý a na pozice zajišťující účast v Lize mistrů mu schází sedm bodů. I proto se neustále spekuluje o budoucnosti kouče Rogera Schmidta, byť zprávy o jeho plánovaném odvolání sportovní ředitel Rudi Völler před týdnem popřel.

V celé sezoně spíše trápící se Werkself, které čeká příští týden bitva v osmifinále Champions League proti Atlétiku Madrid, však může těšit domácí výhra 3:0, jíž Schmidtovi svěřenci získali proti Eintrachtu Frankfurt.

Dvěma góly přitom Kovačův celek v BayAreně sestřelil Javier Hernandez. Mexický forvard bude největší útočnou hrozbou Leverkusenu i proti Augsburgu, který naopak své ofenzivní eso bude postrádat. Islandský útočník Alfréd Finnbogason se po zánětu stydké kosti teprve vrátil do individuálního tréninku a na zápasovou zátěž ještě připraven není.

Kvůli zraněnému kolenu do utkání s Bayerem nezasáhne ani Caiuby, stehenní sval na druhé straně barikády limituje Jonathana Taha. Stoper Leverkusenu tak vynechá další utkání a ve středu obrany Schmidt zřejmě nasadí dvojici Jedvaj - Dragovič.

Problém nikoliv zdravotního, nýbrž právního rázu zabrání ve startu do zápasu Hakanu Calhanogluovi. Šikovný turecký záložník dostal za porušení dohody s Trabzonsporem čtyřměsíční trest a Leverkusen tak jeho služeb nemůže využít až do konce sezóny.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Max - D. Baier - Schmid, Kohr, Koo, Ji - Bobadilla
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Jedvaj, Dragovic, Wendell - L. Bender, Kampl - Bellarabi, Brandt - Chicharito, Havertz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov20154145:1249
2.RB Lipsko20133436:2042
3.Eintracht Frankfurt20105525:1835
4.Borussia Dortmund2097440:2334
5.TSG Hoffenheim20810236:2134
6.Hertha BSC20103727:2333
7.1. FC Köln2088429:1832
8.SC Freiburg2092926:3429
9.Bayer Leverkusen2083931:2927
10.Borussia Mönchengladbach2075822:2726
11.Schalke 042074924:2125
12.1. FSV Mainz 052074929:3525
13.FC Augsburg2066818:2424
14.VfL Wolfsburg20641019:2822
15.Hamburger SV20541119:3519
16.Werder Brémy20441224:4216
17.FC Ingolstadt 0420431317:3215
18.SV Darmstadt20331414:3912
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30FC Augsburg - Bayer Leverkusen
sobota 15:30Hertha BSC - Bayern Mnichov
sobota 18:30Hamburger SV - SC Freiburg
neděle 15:30Borussia Mönchengladbach - RB Lipsko
neděle 17:301. FC Köln - Schalke 04

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (181)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dle SportBildu:

Kalle i Uli chtějí Neuera jako kapitána

Mats je v Mnichově moc krátkou dobu na to aby to dělal

Boatengovi to dát nechtějí, Müllerovi vzhledem k jeho krizi taky ne, prej nechtějí ofenzivního hráče

s Kimmichem počítají na RB, chtějí aby tam hrál jako v Nationalelf

I přesto ale usilujou i o přestup Henrichse

Na sportovního ředitele chtějí nejradši Eberla (kterej to podle mě ale na tři roky, nebo jak se dlouho bude Lahm "připravovat", určitě vzít chtít nebude)

Reagovat
db18

Neuer Matsovi bych to klidně dal - sice jen u nás krátce, ale prostředí zná už z dřívějška... A Boatengovi se nedivím, to je hrozný flegmouš... a pro Müllera by to byla asi jen přítěž - je lepší když se ofenzivní hráč může soustředit jen na hru.

- Kimmich na RB snad jen jako backup a primárně na CM...

- Henrichs... budiž, sice až druhá/třetí volba (kdyby bylo na mne, což ale není) a lepší než nějaký předražený jižan

- Eberl

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso nakonec prodlouží a dostane pásku on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Prečo nie kimmich?

Mne sa na eure celkom páčil, proti francuzom tam mal nebezpečné akcie..a aj v obrane až na občasné hlúpe chyby držal, ale predsalen, je ešte mladý..potenciál tam určite bol aj na to RB

Reagovat
db18

Mne přijde, že ho tam je trochu škoda...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Kimmich sa nedávno vyjadril, že na RB hrať nechce a chce hrať iba na CM. Henrichs by ich mohol stáť ešte viac ako Weiser, podľa TM má väčšiu hodnotu a Leverkusen si vypýta určite viac než Hertha ... a pritom by som povedal, že Weiser je lepší.

Eberl stále vraví, že Bayern pre neho nie je téma a že sa konctenteuje len na Gladbach ... no, som zvedavý. Kandidát je aj Oli Kahn, ale ten to myslím v médiách tiež už poprel. Ďalší kandidát je Hansi Flick, ktorý túto funkciu robil pre DFB.

Reagovat
db18

Pro Henrichse ale mluví fakt, že nám (zatím) hráče přednostně vyhledává Reschke, který k nám přišel z Leverkusenu.

Reagovat
OnderCZ

Dneska se tak trochu obávám, že by to mohlo být 0:0. Ale snad se budu plést.

Reagovat
smazaný uživatel

každej bude chtít dát jubilejní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga na Eurosportu v ohrožení. Eurosport přišel o práva v Polsku.

http://www.parabola.cz/zpravicky/27395/eleven-sports-ziskal-prava-na-fotbalovou-bundesligu/

Reagovat
stas87

Pokial sa ale ES dohodne s Eleven Sports, moze na uzemi Ceska byt BL aj nadalej na ES, nie? Ci uz to tym, ze Eleven Sports ma vyhradne pravo na vysielanie BL pada?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ČR může práva koupit kdokoliv, ale pak by ES asi musel oddělit Polsko od East Europe, nebo mít třeba v Polsku černou obrazovku po dobu vysílání BL.

Reagovat
db18

Ten jeden zbývající zápas by měl být klasicky na ES1, ne? (nebo to eurosport získal jen pro území Německa?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je jen pro Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevšiml jsem si, že Eleven Sports nemůže vysílat jeden zápas každé kolo. Tak možná ES ten jeden zápas opravdu zůstane. Nicméně zatím má ES BL dohodnutou jen se SKY v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Maďarsku bude příští sezonu vysílat ES BL v klasickém formátu pátek-sobota-neděle. Tak snad to tak dopadne i v ČR.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

BL je na ES2 v ohrozeni uz dlhsiu dobu. Snad im tie prava ostanu, lebo ma slak trafi. Neviem kde by to tak pekne sprostredkovali. Inac povedane, az prava mat nebudu tak sport365 aj v casoch mimo sobotu 15.30

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych koukal na německé SKY přes sat, ale na Eurosport jsem si už zvykl, Bayern dávají pravidelně, tak mi u nich nic nechybí.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som s ich vysielanim uplne spokojny + este davaju pondelkovu dohravku druhej BL. Verme ze to ostane aj pre cesku verziu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš na SKY kartu nebo jak to chytáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Sharing přes Rusáky. Ale mám to jako nouzovku, když nic jiného nezbude. Nejsem zastánce nelegálního příjmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný,o.k.

Reagovat
db18

Jinak údajně se ve městě koná nějaké shromáždění nějakých aktivistů, tak nechtějí riskovat, že by se k sobě dostala tato skupina a fanoušci BVB (nebo že by tedy policie nestíhala vše hlídat)

Reagovat
vladino10

Tak podľa carla by sme zajtra proti berlinu mali vidieť aj hráčov na ktori nemali priestor proti arsenalu- kimmich, renato, muller a Bernat..

Reagovat
Werkrider

Toto bude super víkend, Werkself dnes večer, zajtra snáď Hertha potrápi Bayern, na HSV som fakt zvedavý, už som ich dlhšie nevidel plus nedeľa je luxusná hrajú obaja naši rivali a hoci sa k tomu nerád priznám, dúfam, že obaja uspejú.

Reagovat
db18

To hrají jak Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg bude mít ještě co dělat, po dvou dobrých zápasech jsou zase v hajzlu, Vlci, Werder a HSV jsou pro ně dost nebezpeční. Šílené, že Bayer měl před nimi náskok jen tři body.

Reagovat
Tomanatura

Augsburg hraje jak divizni tym. Bayer si na nich musi nahnat sebevedomi

Reagovat
Tomanatura

Tak sem to zakrikl, super

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po delší době vidím B04 a ten Havertz je skvělej. To takhle hraje pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Bayeru si koledovala. Tam zase takové rozdíly mezi týmy nejsou.

Reagovat
Taiger

Někdo stream? Na redditu nefahčí ani jeden, díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Skvělý, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg vzadu slabucky druhy polcas od domacich zas az taky marny nebol. Ale aspon nejake goly padli no, to nebyva pravidlom v piatok

Reagovat
smazaný uživatel

Lautern zdvihaju sa poriadne, skoda ze to neprislo skorej. Mohli by dalsiu sezonu postupit, dobreho trenera maju

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel bych to příští rok na ten postup neviděl,protože bude problém udržet všechny hráče pohromadě a odchody rovnocenně nahradit...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je tradicny problem Lauternu v poslednych prestupovych obdobiach...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak,vzhledem k dluhům musí koukat na ekonomiku a v případě nabídky si většinou nemůžou dovolit odmítnout.

Reagovat
Rudnevs

Tie dlhy sú hrozné! V roku 2008 od februára do júna nezaplatili mesačnú splátku za Betzenberg vo výške 317.000 € mesačne. Vtedy im hrozil odpočet 9 bodov a pád do 3.ligy. Podľa agentúry FAZ ak by Stuttgart neposlal peniaze za Jeana Zimmera v predstihu, tak 1.FCK mohlo ísť do krachu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes podla mna Hertha uhraje doma aspon bod, Bayern po tom co nalozil Arsenalu trochu zvolni

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by super, kdyby se po tomhle kole BVB pakovala na 7.misto

Reagovat
vrabejka

Proti Wolsburgu budou rádi za bod.

Reagovat
HSV1887

3 body by byly super, ale nejak v ne moc neverim. 1:1 podle me.. tak skoncily posledni dva zapasy v HH.

Reagovat
andrew96

Bürki - Piszcz, Ginter, Bartra, Schmelzer - Weigl - Dembélé, Castro, Reus, Schürrle - Auba

4-1-4-1

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis stoji kvoli kartam alebo preco nehraje?

Reagovat
vladino10

17.02. Sokratisův start proti Wolfsburgu je ohrožen

Dortmundu možná bude v souboji s Wolfsburgem chybět Sokratis, řecký obránce je nemocný a o jeho startu se rozhodne až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem Vlado, nezachytil som to. Rapha by vsak naskocit mohol nie? Takto to vyzera ze Dortmund zase strati

Reagovat
vilp

Mor zase zraněný? Minule slušný výkon s asistencí a teď není ani na lavičce.

Reagovat
vilp

Ví o něm nějaký fanoušek Borussie něco víc?

Reagovat
db18

Konečně Castro

Reagovat
db18

Jarstein - Pekarík, Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Skjelbred, Stark - Haraguchi, Darida, Kalou - Ibisevic

x

Neuer - Bernat , Alaba , Hummels, Lahm - Vidal, Kimmich - Robben, Thiago, Costa - Tohmas

Reagovat
vladino10

Sakra, bol si rýchlejší

Kým som to poskladal nejak dokopy.. pol minúty mi trvalo kým som si spomenul, že alabu berieme aj za alternatívu na stopera

Reagovat
db18

Já kouknul radši na kicker, který už to tak nějak seřadil, jinak bych tam půl hodiny hledal Lewu

Reagovat
smazaný uživatel

Bernat v zostave Bayernu rozhodne dobrou spravou pre Daridu a spol.

Reagovat
Jardman

Renato, King

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem taky víc změn.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas v útoku Carlo

Reagovat
vilp

Pěkný hate na Costu rozjíždíte.

Reagovat
Bayern +

Ak predať, tak jedine Čína 50+. Ani za 45 by som ho nepredal.

Reagovat
vilp

Vždyť má teprve 26. K čemu vám budou peníze? Koho lepšího byste koupili? Forma přijde.

Reagovat
Bayern +

No však práve. Jediný predaj by bol v úvahu ten ako Chelsea u Oscara. Do Číny za 65 a tie potom obratom poslať do Paríža za Draxlera.

Reagovat
vilp

Jenže Oscar byl průměrák, co neměl Chelsea co nabídnout. Costa byl ještě někdy před rokem vás nejlepší hráč a táhnul vás za titulem v Bundeslize i LM. Jako mně je to osobně jedno, ale postoj některých fanoušků z vašich řad nechápu.

Reagovat
db18

Půl roku...

Reagovat
vilp

Samozřejmě. A pak byl úplně k ničemu.

Reagovat
db18

Ne, ale má to pořád sestupnou tendenci...

Reagovat
db18

+ teď přišel s tím, že by chtěl pryč...

Reagovat
db18

Proto by spíš měl dostat šanci Coman, aby se dostal do formy...

Reagovat
vilp

Však proti tomu nic nemám.

Reagovat
vladino10

Neuer- lahm, hummels, alaba, Bernat - kimmich, vidal- robben, thiago, costa- muller

Reagovat
smazaný uživatel

Bürki, Bartra, Dembélé, Aubameyang, Schürrle, Reus, Piszczek, Castro. Ginter, Schmelzer, Weigl

ta obrana zase... a dokonce bez Raphy

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak divné s prázdnou Südtribüne

Reagovat
smazaný uživatel

Je velmi ticho na stadione?

Reagovat
smazaný uživatel

Batra zatial velmi slusny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Brumaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez, Bruma

Reagovat
stas87

D E L A N E Y !!! a sakra chlapci, uz to konecne udrzte minimalne do polcasu,

Reagovat
db18

Udržet 0:2 do poločasu? http://tinyurl.com/7cl4hh6

Reagovat
stas87

Tak snad tato kokotina dneska nebude naplnena. Mainz je poriadne nervozny, posobi dost bezradne smerom dopredu a Ramalho este nejaky kiks spravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to vyzerá že budem dlhšiu dobu bez sexu, ako Brémy bez výhry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mohlo byt rozhodnute

Reagovat
vladino10

Muller teda hrozný, jemu dnes snáď nevyšlo vôbec nič..

A s tým, že nevie ani nahrať už carlo zrejme nenarobí veľa..

On podľa mňa nemá moc silnú psychiku, si zoberte koľko penált po sebe premenil, potom prišla tá jedna proti atleticu, potom ho vychytal aj buffon na eure, proste raz mu to nevyšlo a odvtedy to radšej ani nekope..

Toto len na dokreslenie, ale nečudoval by som sa, keby si túto formu priniesol z eura a iba proste nezvláda tu situáciu, ze sa zrazu nedarí..čo si pamätám, sezónu 11/12 mal podobnu..

Reagovat
db18

Nevím co čeká, když ho postaví do útoku... On se v útoku už nepohybuje přirozeně, neuhlídá si ofsajdy a nepohybuje se tam, kde se má pohybovat - narozdíl od toho, když hraje jako podhrot...

A jinak Thomas je flegmatik a podle mne si z toho až tolik nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, na podzim střílel za repre jednu branku za druhou, než ho zdeptal Carlo.

Reagovat
vladino10

Kedy na podzim, veď v bl dal jeden gól za celú sezónu a v cl 3..

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha celkom dobry vykon, snad uhraju aspon bod Muller zatial nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš co čekáte, ani v nejlepší formě nehrál na hrotu dobře. Natož teď bez podpory. Sračku hraje celý tým.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Jedna vec je, ze na hrote nehral nikdy dobré a druhá to, ze mu v tejto neforme nejde spracovať loptu ani presne nahrať, to s jeho postom tazko súvisí..

Reagovat
vladino10

..A áno, viem ze on bol tak trochu drevo vždy, ale až takto..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i o té podpoře, v současném Bayernu je to mnohem větší bída, dříve měl víc možností jak něco vymyslet nebo pokazit.

Reagovat
vladino10

Samozrejme, podstatou toho čo som hore písal však bolo to, že momentálne má podľa mňa asi takú formu, že ešte aj k tomu inkasovanemu gólu zo štandardky sa nejako priplietol (z tých opakobsviek si nedovolím hovoriť či to mohol alebo nemohol trafiť, ale bol tam)..tym chcem povedať, že keby padne na ihrisko ufo, tak pri stasti čo teraz má by trafilo jeho jediného..

Podporu nemá, do šancí ho spoluhráči nedostávajú, jasné, za tú biedu nemôže len on..Ale aj keď už nejakú loptu dostal, tak mu to všelijako čudne odskočilo, prípadne nezvládol jednoduchú prihrávku atd, teda činnosti čo by mal zvládať aj keby ho carlo postaví do brány..a ja viem ze jemu to odskakovalo aj predtým, ale dnes to bol extrém, hlavne v tom prvom polčase mu nevyšlo nič..bolo by dobré ho púšťať na posledných 20 minút zapasu a čakať, že to snáď zlomí, ale základ v tejto forme určite nie..

A opakujem, nevravim, že za všetkým je len jeho forma, len píšem svoj názor, že podiel na tom popritej sracke čo hráme má aj on..

Reagovat
db18

Reagovat
blackhawk88

Lewa na ihrisko opat vykon na

Reagovat
db18

Aspoň funguje střed hřiště ve složení Vidal, Kimmich - Thiago... jinak bída. Levá strana směrem dozadu téměř neexistuje, naštěstí nemá Hertha k dispozici Weisera, který by to větral víc než Pekarík... a naštěstí po tom gólu zvolnili hru a nechali nás trochu vrátit se do tempa...

Dopředu už je to nalevo lepší než dozadu, ale v poslední fázi je to vždycky k ničemu, když má Bernat půl hodiny na to, aby si připravil balon a pak odcentruje na tartan...

+ o Thomasovi v útoku se nemá ani moc smysl zmiňovat... to už radši, ať se tam pohybuje Arjen/Costa a Thomas může chodit z "druhé vlny"

Reagovat
smazaný uživatel

Joshua dneska přehrává jasně Vidala, bohužel mu to bude asi k ničemu.

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Nevidel som prvych desat minut, potom uz vsetko a konecne tento tim nezmätkuje vzadu, vie presne co chce hrat a kde ma svoje limity. Spätne sa musim ospravedlnit Krusemu, snad ako jediny ma hlavu hore a dokaze presne vyhodnotit situaciu a ukludni hru. Minule proti Gladbachu bol otrasny Gnabry, dnes to zatial je uplne iny Gnabry. Samozrejme mu pomohol ten gol ale pridava k tomu aj pomoc defenzive a chce byt v hre. Stred ihriska je konecne po konci Fringsa konsolidovany, dozadu je to dobre a Delaney aj Clemens dokazu loptu vyviezt, z toho mam velku radost. Jedina vytka je k Sanemu, ten prehrava suboje s Cordobom a vlastne jedinu sancu si prave vypracoval sam Cordoba potom, co urobil zo Saneho hlupaka, nastastie uz bol prilis blizko a trafil Wiedwalda.

Delaney je schopny exekutor, som si chvilu myslel ze to zoberie na seba Max ale nechal mu to a on to trafil nadherne, konecne sme dali gol z priameho kopu. A to este v lete dorazi Augustinsson. Ak by sme na jar uhrali aspon styri body, davno by sme nemali problem a neplacali sa tak dole, mrzi hlavne zapas v Augsburgu. Sme ale len v polcase, takze dufam, ze do toho pojdeme presne tak ako v prvom polcase, bez zbytocnych chyb a potrestame FSV z nejakeho brejku.

Reagovat
Bayern +

Lewa na hrad, nie je o čom. Ale Thomasa by som nesťahoval, lebo bude v piči už úplne... Jedine risknúť Kimmicha, ale dnes zrovna stred hrá dobre.

Costa ku koncu polčasu dva skvelé prieniky, toho by som nechal a Robbena zatiaľ Hertha pozorne bráni, ale snáď mu niečo vyjde - jednu, dve príležitosti pri prečíslení obrany tam mal. A

Ak sa nič nezmení, ku koncu Bernat dole, na troch vzadu a Coman / Lewa do hry.

Reagovat
db18

Costa má štěstí, že se aspoň ke konci sebral, jinak by byl jasný kandidát na sundání...

Reagovat
smazaný uživatel

sice další takový šmatlák.. ale je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ous hlavou ale konečně krásně vypracovaný gol

Reagovat
db18

Střed nám funguje zatím nejlépe... takže Vidal dolů, dovnitř Lewa... Kimmich dolů, dovnitř Xabi...

http://giphy.com/gifs/trump-consequences-NTur7XlVDUdqM

Reagovat
Bayern +

Ale prekvapil... už som bol nasratý, že stiahne Thomasa

Reagovat
blackhawk88

mal tam radsje poslat javimara namiesto alonsa

Reagovat
AndR

To je třeba úplně super nápad! Javi dlouho na DM nebyl a přihrávky umí konstruktivně jako Xabi...s tím rozdílem, že je to chasník co se hodí i ve vápně vepředu. Nevím co si pořád s tím Xabim slibují. On přijde a hned to posere

Reagovat
Bayern +

To by bola výhra...

Btw. Alonso dnes hodne dobre, mne sa páčil.

Reagovat
db18

To jediné no...

Reagovat
AndR

Ale Thomas tam nemá s tímhle co dělat. Vždyť je to děs.

(kéž by dal dva fíky poté co to odešlu)

Reagovat
smazaný uživatel

O osudu Comana je už podle mě rozhodnuto. Kimmicha fakt stahovat nemusel...

Reagovat
blackhawk88

Alonsovo branenie, chyt hraca za vajcia, je podarene

Reagovat
db18

No nic... zbytek neuvidím, tak snad díky Thomasovi otočíme - a nebo ať dostanem ještě nějaký ten kousek na cestu, aby si Carlo uvědomil, že některé kroky neměly smysl...

Reagovat
REPLIKATOR

Aubameyang si dělá kozy už? Balon směřuje do sítě a on se ho v ofsajdu dotknout

Reagovat
REPLIKATOR

Bayern luckeři

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Hertha zavinila sama, mohli to v klidu dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika... Bayern-Dusel

Reagovat
Rudnevs

Zas to ich sprosté štastie, tzv. Bayern Dusel.

Hertha BSC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
db18

Pekarik

Reagovat
smazaný uživatel

Ibisevis a Jarstein ale slušně nezvládají

Reagovat
Bayern +

... until we score!

Hertha v závere slušní nezvládači a komedianti, vyrovnávajúci gól v naprostom poriadku. Thiago s Robbenom to vymysleli geniálne a pochvalu si zaslúži aj Coman jak tam vymotal Pekaríka

A gól v BL v 97. minúte, to je celkom rarita...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bundesliga to je dobrá zumpa , rozhodčí se snaží za každou cenu udělat vše proto, aby Bayern neprohrál, což se jim bohužel podařilo, ještě jim nastavil pět minut, ale stejně se hrálo ještě přes čas, dobrý humus, když to nejde pomocí penalt, tak jim nastaví 5 minut , a když to nejde tak ještě 2 minuty navíc, hlavně aby Bayern neprohrál.

Reagovat
blackhawk88

hertha mala este 2 striedania v nadstavenom case

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, každopádně jsem rád, ze BL nesleduji, ale teď jsem se na to na EU2 podíval na pár minut, tedy na ten konec, ale 5 minut nastavení? To by snad jinymu týmu v BL nedali, každopádně je vidět, že tam prostě to tlačeni Bayernu je. Co jsem měl možnost vidět i v jiných zápasech. Nemohl bych se dívat na tuto ligu pravidelně ,když to vidím.

Reagovat
Bayern +

Tak sa na ňu nedívak, díky, nazdar.

Alebo si trebars pozri zákrok na Robbena na hranici penalty, aj tam Bayern tlačili, všakže?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi vysvetli za co 5 minut? Ale jak říkám je mi to jedno, tuhle ligu nesleduji kde se dějí takové věci, ale ty si stejně vytahnes co se ti hodí, no nic užij si tuhle tlacenku za titulem

Reagovat
AndR

Je vidět, že nesleduješ BL a ani Bayern.

Nikdy se nehraje déle než dvě minuty, i když Bayern nezvládá. Dneska rozhodčí strašně překvapil a pomohl, ale fakt je to rarita...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nesleduji, ale opravdu by me zajímalo, za co nastavili těch 5 minut.

Reagovat
AndR

Nevím, nevím. Určitě se 5 minut proleželo, promluvilo a prostřídalo. Tedy mohlo se nastavit cokoliv. To teda v každém zápase, kdy se stejně nenastavuje více než 3 minuty. Těžko říct, proč nám takto dnes pomohli ti rozhodčí. Dokonce jak přesně v té 5.minutě ještě citlivě nechal tu akci odehrát...

Každopádně musíš uznat, že 5 minut se nastavit klidně mohlo a jak jsem psal, tohle se fakt nestává ani když Bayernu teče do bot. Hledáš v tom trochu nefér něco více.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladino10

neviem naco sa s nim vobec bavis, je to troll, pocudovane sa pyta "za co 5 minut" a chvilku na to napisal, ze sa pozeral iba na koniec..a snazime sa tu s nim po tomto konstruktivne diskutovat, hej?

Reagovat
Bayern +

Fanúšik Juventusu bude poučovať o tlačenke za titulom. Úsmevné, ale ok.

v PL sa to deje bežne a nikto tam neplače. Beriem, že v BL je to neštandardné ale spočítaj si len Alonsove súboje, po ktorých sa prerušovala hra + zdržovanie domácich v poslednej desatminútovke. Nebolo extra markantné, ale bolo.

Reagovat
Bayern +

Jasné, Dárdai tam z 5 minút 3,5 prestrieda a ešte tam šaškuje, keď pekarík v 94. min. aj nejaké sekundy jebne Comana

Reagovat
vladino10

"Nevím, každopádně jsem rád, ze BL nesleduji"

"Bundesliga to je dobrá zumpa"

Gratulujem ti, takto rýchly úsudok o celej lige ešte neurobil snáď nikto

" ale teď jsem se na to na EU2 podíval na pár minut, tedy na ten konec"

"ale opravdu by me zajímalo, za co nastavili těch 5 minut."

A ďalší geniálny úsudok, nevidel ani celý polčas, ale vypytuje sa za čo 5 minút, pritom nemá ani sajnu či sa tam niečo dialo alebo nie

Bravo kolega, snáď raz budem múdry ako vy

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na neho, predpokladam ze Bundesligu sleduje len prilezitostne, ked nie je pod parou

Reagovat
vladino10

..iba zavery zapasov a podla dlzky nastavenia nasledne rozhodne ci je liga zumpa alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sledují příležitostně, že to fanoušci Bayernu začnou okecavat mi bylo jasný, ale jen jsrm napsal svůj názor na to. Nic víc v tom nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pochopil jsi to, tu ligu nějak nesleduji, ale když mám možnost, podívám se jako třeba dnes, tedy hlavně kvůli Daridovi a jak říkám, jen jsrm napsal svůj názor, takže mi nevnucuj co je dobré a co ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved v pohode, ja ti tvoj nazor neberiem,kazdy mame pravo na svoj

Reagovat
puji

všude stejný bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Adler měl svůj podíl na té brance, šlo to prakticky do něj.

Reagovat
stas87

V com presne je ta zmena u HSV k lepsiemu? Lebo mi pride, ze pod naznakom napadania sa ti hraci zosypu a chybuju...ak by mal Freiburg v ofenzive lepsich hracov a hlavne efektivnejsich, tak teraz vedie 3:1 a zapas sa dohrava. Asi je ta zmena v tom, ze uz si dokazu dat tri prihravky po sebe, inak je to stale rovnaka bieda.

Reagovat
Rudnevs

Tak zápas proti Kölnu a proti Lepizigu bol trocha o niečom inom.

Reagovat
stas87

Tie som nevidel, dnesok ano. A rozdiel tam podla mna nebol prakticky ziadny oproti minulej sezone. Stary dobry Hamburg, chyby vzadu, nepresnosti vpredu. A ten druhy gol sice pekny ale vznikol po nepovedenej prihravke a teci Petersena, ak by ta lopta mala len trosku iny smer, tak ten gol nepadne a SCF by tak nemuselo dohanat stratu. Zaver uz bol daleko lepsi, tam domaci isli viac za vyhrou.

Reagovat
stas87

To je neskutocny humac...tak Hunt ma vyfasovat zltu a drzat hubu a ona je z toho penalta. A aj tak ju nedal naprosta spravodlivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Hamburk mě fakt jednou zesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by sa zislo vyhrat, hrajeme doma pred narvanym stadionom. Stale je sanca na EL pre obidvoch a aby sme uhrali aspon predkolo tak to musi byt na tri. Hned ich aspon nechame pod sebou... Come on FC!

Reagovat
vrabejka

Forsbeerg

Reagovat
cologneFC

Ako tak pozeram, tak v Lipsku uz skoncil prvotny "osial". Ved sektor hosti je poloprazdny. Dlho im to nevydrzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak uz sme sa o tom myslim bavili, ze az prestanu vyhravat tak ani tych ludi v tom Lipsku to nebude uplne bavit

Reagovat
smazaný uživatel

To uz mohol dat tu penaltu. Gladbach kazdopadne lepsi v prvom polcase o dost, hostia len fauluju a nic ine nerobia. Prestava sa im darit tak to vidiet.Ocakavam ze domaci po zmene stran vyvoj obratia a nechaju si vsetky body doma

Reagovat
vrabejka

Takových zápasu měl Bayern hafo a v klidu je vyhrál.

Bude důležité kdo dá 2.gol.

Reagovat
stas87

Tak to neviem aky futbal sledujes ale urcite by som nepisal, ze bol Gladbach lepsi. Zatial naprosto vyrovnany futbal, pokial domaci nezacnu viac vyuzivat Dahouda, tak prehraju. Hlavne Hazard by mal prestat solovat, to je naprosto priserne, ako nietore situacie vyriesi.

Reagovat
smazaný uživatel

No zeby toho hostia mali nejako extra vela dopredu sa tiez povedat neda v tomto suhlasim, pokial bude Dahoud viacej zapojeny tak to dokazu otocit...

Reagovat
Liquid

po včerejší blamáži v Berlíně dnes proti Lipsku posune sudí faul před vápnem do vápna naštěstí ho Guláš vychytal, jedem Lipsko

Reagovat
smazaný uživatel

Timo

Reagovat
vrabejka

Werner Krásná akce

Reagovat
vrabejka

Stindl

Reagovat
cologneFC

Jojič v základe... snáď Stöger vie čo robí...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by ma zaujimalo ze co tam mal Vestergaard na tom papieriku

Reagovat
smazaný uživatel

Už hoří, jen tak dál.

Reagovat
OnderCZ

Schalke vypadá, že se fakt rozjelo a jsem zvědavý, kam to ještě na jaře dotáhnou.

Reagovat
vrabejka

Jenže další 3.kola mají brutální los takže je možné že se jejich propastný ztráta na poháry zase zvýší.

Reagovat
smazaný uživatel

Po delší době jim vyšel přestupák.

Reagovat
OnderCZ

No myslím si, že to ani není tak o přestupovém období, ale spíš o tom, že si to pod Weinzierlem a Heidelem konečně začíná sedat. Pořád věřím tomu, že oni mají na to Schalke vrátit tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedno s druhým, mají tam teď třeba hráče, kteří to odmakají, ubojují. To mi u Schalke dříve často chybělo.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Praca Heidela sa zacina prejavovat

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd taková tlačenka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele