21. kolo
18.02.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Werder Brémy 0:2

Překvapivý výsledek se zrodil v Coface Areně, kde se představil jako již tradičně o záchranu bojující Werder Brémy. Svěřenci Alexandera Nouriho si díky dvěma gólům z prvního poločasu připisují vítězství 0:2 a potvrdili tak, že se jim v Mohuči v poslední době daří.

První gól padl po čtvrthodině hry. Na rohový kop Zlatka Junuzoviće si naběhl Serge Gnabry, který zůstal úplně zapomenutý na zadní tyči a přesnou hlavičkou parádně přeloboval brankáře Jonase Lössla.

Netrvalo to ani šest minut a skóre se měnilo znovu. Po faulu na Maxe Kruseho hosté zahrávali volný přímý kop z hranice velkého vápna. K míči se postavila lednová posila z Kodaně, Thomas Delaney, a dokonale technicky provedeným kopem vymetl levý horní roh domácí brány.

Mainz byl nejblíže vyrovnání v 31. minutě, kdy se dokázal pěkně uvolnit Jhon Córdoba, ocitl se tváří v tvář Wiedwaldovi, kolega Jaroslava Drobného ale kolumbijského forvarda bravurně vychytal a podržel svůj tým. Zákrok dne si potom Wiedwald nechal na začátek druhého poločasu, když fantasticky vytáhl prudkou hlavičku Pabla De Blasise po centru Brosinskiho z přímého kopu.

O chvíli později na druhé straně chyběly milimetry, aby Werder udeřil potřetí. Junuzovićovu střelu Lössl dokázal pouze ztlumit, ne zastavit, a domácí zachránil Stefan Bell, jenž míč odkopl přesně z brankové čáry. Brankáře poté na druhé straně zastoupil také dobře postavený Lamine Sané, a tak se již skóre neměnilo.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se jedná jen o náhodu, že Mainz prohrál po 4 kolech zápas když na něj byl v porovnání s těmito zápasy nejnižší kurz .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele