Anglická Premier League souhrn - 34. kolo

12.04.2008, 18:04, aktualizováno 14.04.2008, 23:04
Komentáře a souhrny
Chelsea nečekaně ztratila dva body za domácí remízu s Wiganem a na vedoucí Manchester už ztrácí pět bodů. United zvládli těžký zápas s Arsenalem, v němž dokonce prohrávali a jak se zdá, míří za titulem.

Sunderland AFC - Manchester City 1:2

12.04.2008 16:00

Góly: 82. Dean Whitehead - 79. Elano (pen.), 87. Darius Vassell

Svěřencům kouče Keana se proti Manchesteru City nikdy nedařilo a dnes to potvrdili. S Citizens prohráli 1:2, celkově už pošesté v řadě.

Sunderland psychicky posílen minulými zápasy vyzkoušel překonat Harta už ve 4. minutě, kdy se k dalekonosné střele odhodlal Kieran Richardson. Talentovaný záložník svou ránu z 35 metrů ovšem poslal jen těsně nad, a tak manchesterský gólman zasahovat nemusel. Bohužel první poločas moc fotbalové radosti nenabídl.

Zřejmě největší příležitost ke skórování měli domácí fotbalisté v 25. minutě. Útočník Trinidadu a Tobaga Kenwyne Jones ovšem selhal v zakončení, Hart jej vychytal. Poslední šanci na změnu stavu měl Dean Whitehead, svou ránu ale poslal nad břevno.

Podobně si i na startu druhé půli vedl Daryl Murphy. Šance a góly nakonec přišly v závěrečných minutách. Po faulu Noswortyho na Sturridgea zahrával pokutový kop záložník Elano, a ten se při těchto příležitostích nemýlí, což potvrdil také dnes. Přesnou střelou pod břevno poslal svůj tým do vedení. Sunderland však velmi rychle vyrovnal. Už po dvou minutách se ukázkově přesnou ranou do rohu brány prosadil kapitán Whitehead.

Poslední slovo měli ovšem opět hosté. Elano vybídl skvělým centrem ke skórování Vassella a bývalý anglický reprezentant přesnou ranou potvrdil, že góly dávat nezapomněl. Skotský gólman Gordon v dresu Black Cats v závěru vychytal také pokus Benjaniho, jeho tým ale vstřelit druhý gól nedokázal, a tak po třech výhrách v řadě opět prohrál.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 1:1

12.04.2008 16:00

Góly: 27. Jonathan Grounds (vl.) - 69. Stewart Downing

Už potřetí v řadě nedokázal Tottenham vyhrát. V sobotu uhrál na domácím hřišti s Middlesbrough pouze remízu, i přesto si svou jedenáctou příčku udrží i po tomto kole.

Kohouti si s Boro nebrali servítky a toužili je co nejrychleji překonat. Hlavně proto se už ve 3 . minutě odhodlal ke střele Jenas. Po akci Berbatova ale mířil nad. O dvacet minut později bylo řádně horko na druhé straně. Přihrávku Boantenga zblokoval Chimbonda na roh a po následném centru nebezpečně hlavičkoval Pogatetz. Svůj pokus poslal obdobně jako Jenas na tribunu.

Ve 26. minutě už hosté gól vstřelili, bohužel ale do vlastní brány. Ránu Lennona nešťastně tečoval Grounds a míč doletěl až za záda Schwarzera. Tottenham mohl své vedení dokonce zdvojnásobit. Po faulu Arcy na Berbatova zahrával Jenas přímý kop z dobré pozice. Nijak se nerozpakoval a tvrdě vypálil, míč ale letěl opět vysoko nad.

Hrdinou hostujícího celku se mohl stát ve 49. minutě Wheater, jeho hlavičku z brankové čáry ovšem vyrazil Lennon. Na druhé straně byla zblokovaná střela Malbranqueho, jenž se následně dožadoval hry rukou Pogatetze. Obrovskou příležitost měl zanedlouho Dimitar Berbatov, jenže svůj pokus poslal do tyče.

A právě jeho nevyužití ho muselo v 69. minutě velmi mrzet. Stewart Downing měl čas i prostor k zakončení a přesnou ranou propálil Radka Černého. To však nemuselo být všechno, protože Boro mohli hned dvakrát rozhodnout. Jenže v obou případech selhali v zakončení. Nejprve nemířil přesně Alves a o pár minut později ani Aliadiere. A když se v 87. minutě neprosadil z přímého kopu ani Jenas, oba týmy se rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Reading FC - Fulham FC 0:2

12.04.2008 16:00

Góly: 24. Brian McBride, 90. Erik Nevland

Tento zápas zažil konec jedné velké série. Po třiceti třech zápasech Fulham opět dokázal vyhrát na hřišti soupeře. Vítězství 2:0 nad Readingem zařídili McBride a Nevland.

Cottagers skutečně dlouhou dobu nepoznali chuť vítězství z hostujícího stadiónu, a to chtěli napravit. Navíc měli jednu z posledních příležitostí, jak se ještě poprat o záchranu. Za domácí nastoupil podle předpokladů v základní sestavě Marek Matějovský, střelecky se však neprosadil.

Na začátku utkání hustě pršelo a padaly dokonce kroupy, což dost ovlivňovalo předváděnou hru, po zhruba dvaceti minutách ale vysvitlo slunce. The Royals měli od začátku mírně navrch a zkoušeli se prosadit především centry ze strany, ty však vždy lapil bez větších potíží Keller. Naopak na druhé straně zahrozil McBride, jeho tvrdou ránu z úhlu ale domácí obránci zblokovali na roh.

Americký útočník v dresu londýnského klubu se dočkal v 24. minutě. Přízemní centr Daviese bez větších potíží poslal až za záda krajana Hahnemanna, který byl bezmocný. Reading mohl v prvním poločase vyrovnat pět minut před přestávkou, kdy po centru hlavičkoval nebezpečně Doyle.

Fulham odstartoval druhý poločas skvěle a hned v úvodu mohl jít do dvoubrankového vedení. McBride ale nastřelil pouze břevno. V 67. minutě naopak mohl srovnat na 1:1 Bikey. Po centru z rohového kopu ovšem poslal míč asi metr nad brankovou konstrukci. Reading byl jinak v ofenzívě velmi nevýrazný, chyběla mu finální přihrávka, a proto se do zakončení moc nedostával.

Naopak měl také velkou dávku štěstí. Dvacet minut před závěrečným hvizdem hlavou nastřelil další břevno Hangeland a obdobně si zanedlouho vedl z přímého kopu také McBride, jenž trefil tyčku. V nastaveném čase se ovšem hosté podruhé přeci jen prosadili. Po skvělé přihrávce Murphyho utekl obraně Readingu střídající Nevland a střelou z úhlu překonal Hahnemanna.

Více informací k zápasu

Derby County - Aston Villa 0:6

12.04.2008 16:00

Góly: 25. Ashley Young, 26. John Carew, 36. Stilijan Petrov, 58. Gareth Barry, 76. Gabriel Agbonlahor, 85. Marlon Harewood

Aston Villa touží vybojovat šesté místo, a proto musela bezpodmínečně porazit Derby County. To se jí nakonec podařilo, Beranům uštědřila debakl a stáhla minimálně do večera ztrátu na Portsmouth na pouhý bod.

Jistě sestupující domácí celek však v posledních zápasech dokázal, že skutečně nikomu body zadarmo rozdávat nebude, o čemž se přesvědčily například i Manchester United nebo Fulham. V tomto zápase ale musel děkovat hned po prvních minutách brankáři Carrollovi. Ten nejprve skvěle zlikvidoval střelu Ashleyho Younga a následně také hlavičku Olofa Mellberga po rohovém kopu.

Ve 25. minutě ale bývalý gólman Manchesteru United svůj tým nezachránil. Úspěšným střelcem se stal talentovaný Young. Už za minutu se skóre měnilo podruhé a opět na straně hostů. Centr Garetha Barryho dokázal Carroll vyrazit, jenže pouze ke Carewovi a ten míč poslal do brány. To ovšem stále ještě nebyl konec. Ve 35. minutě se krásnou halfvolejí prosadil Martin Petrov, jenž trefil nechytatelně levý roh brány. Berani sice mohli snížit, ale ani jednu ze svých dvou příležitostí nevyužili.

Villans pokračovali aktivněji i ve druhém dějství a v 55. minutě mohli své vedení zvýšit. Palebnou pozici připravil pro Barryho Agbonlahor, ale střelu anglického reprezentanta vychytal Carroll. Za tři minuty ale kapitán birminghamského celku náskok svého týmu zvýšil už na 4:0.

Aston Villa i po čtvrtém gólu měla nad Derby jasnou převahu a jak se později ukázalo, dokázala jí využít ke vstřelení ještě dvou gólů. Ten první dal v 76. minutě velmi aktivní Agbonlahor, jenž využil špatně pracující obrany Derby. Konečnou podobu výsledku stanovil střídající Marlon Harewood. Derby si tak bude muset na svou druhou ligovou výhru ještě počkat a kdo ví, dost možná se jí ani nedočká.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Everton FC 1:1

12.04.2008 16:00

Góly: 83. Mauro Zárate - 78. Joleon Lescott

Birmingham je ynovu v ohrožení. Na poslední bezpečnou příčku ho shodila dnešní remíza s Evertonem. A to navíc měli Blues namále , nejdříve totiž skóroval liverpoolský bek Lescott, aby sedm minut před koncem zachránil pro domácí alespoň bod Argentinec Zarate.

První poločas nenabídl divákům na St. Andrews příliš zábavnou podívanou, obě mužstva se spíše jen oťukávala a především nechtěla chybovat. Jakkoliv byla první půlhodina zápasu uspávající, hned první šance utkání, která přišla až ve 40. minutě, volala velmi hlasitě také po prvním gólu tohoto střetnutí. Domácí Jerome totiž trefil tyč! Stalo se tak po útočníkově hlavičce, když ho krásně našel McFadden.

Stejně jako byla první půle nezajímavá, byla ta druhá vzrušující. Jako by oba trenéři o přestávce tloukli svým svěřencům do hlavy nutnost vyhrát tento zápas – pro obě strany velmi důležitý. Jako první se ozvali opět domácí a to po rohu, když se nejprve sice hosté osvobodili, jenže balon dopadl na nohu stopera Brums Ridgewella, jenž z voleje pálil těsně nad. A domácí pokračovali v aktivní hře. Z jedné ze standardek šikovně střílel McFadden, jeho pokus však těsně před brankovou čarou vytěsnil Howard. Za dalších pět minut, v 68. minutě, se tento americký golman předvedl ještě jednou ve skvělém světle a hned nadvakrát. V rámci největší šance utkání nejprve vychytal fantastický volej Jaidiho, aby se pak mohl pohotově vrhnout i po dorážce McFaddena. No a ono heslo "nedáš, dostaneš" se projevilo i v tomto utkání. Everton se prosadil hned ze své první gólové možnosti v zápase. Johnson netradičně centroval na hlavu Yakuba, který nebezpečně hlavičkoval, ale gól nakonec vstřelil Lescott, když jeho pokus, který směřoval do branky, ještě raději usměrnil.

Fotbal sice není dost často spravedlivý, teď však byl, neboť aktivní Birmingham po zásluze vyrovnal. K exekuci přímého kopu se postavil Zarate a ukázal McFaddenovi, který už v tu chvíli seděl mezi vystřídanými, jak skórovat ze standardky. Trefil to opravdu ukázkově a bylo vyrovnáno. Brums dokonce mohli jít v nastavení ještě do vedení, ovšem slabou hlavičku Jaidiho Howard snadno zkrotil.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - West Ham United 1:0

12.04.2008 16:00

Góly: 47. Kevin Davies

Nesmírně důležité utkání Bolton zvládl na jedničku. Proti West Hamu otevřel skóre těsně po přestávce Kevin Davies, pro kterého to byla stá ligová branka v kariéře, a tento stav vydržel až do konce.

Zápas pro Kladiváře nezačal vůbec dobře. Po pár sekundách se zranil klíčový obránce Anton Ferdinand a musel ze hřiště. Jeho místo zaujal John Pantsil. Začátek utkání i přes úvodní ztrátu patřil hostům, kteří měli tlak, k žádnému výraznému zakončení se ale nedostali. Ve 29. minutě naopak málem inkasovali. Hlavičku Daviese vykopával z brankové čáry až Scott Parker.

West Ham však rychle odpověděl. Proti skvělé střele Ashtona musel vytáhnout ještě lepší zákrok Al Habsi. Bolton se dočkal ve 38. minutě, kdy se prosadil Diouf. Bohužel ale nadšení bylo předběžné, jelikož senegalský útočník stál v ofsajdu, a tak diváci v první půli gól neviděli.

Druhá minuta po změně stran znamenala gól v síti West Ham. Po rohovém kopu z pravé strany, který zahrával Taylor, se míč dostal k Daviesovi a ten se v zakončení nemýlil. Hosté měli na vyrovnání hned dvojšanci. Jenže nejprve Boa Morte a zanedlouho také Ashton si vylámali zuby na skvěle chytajícím Al Habsim.

V 65. minutě hlavní arbitr neuznal Wanderers už druhý gól v zápase, podobně jako v prvním případě pro ofsajd. V závěru utkání oba týmy sice otevřely svou obranu, ale ani jeden toho nedokázal využít. Bolton konečně vyhrál a vrací se tak do boje o záchranu.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Newcastle United 0:0

12.04.2008 18:15

Góly: -

Ani jednu branku neviděli přihlížející na Fratton Parku v posledním sobotním utkání. Do Portsmouthu přijel Newcastle a sehrál zde s domácími až nechutně nezáživný zápas.

Za celý průběh utkání registrujeme snad jen jedinou opravdu pořádnou šanci, kterou měl na své kopačce domácí Defoe v 53. minutě. Ke skórování ho vyzval krásným dlouhým centrem Muntari, Defoe však z voleje pálil vedle.

Jinak v první půli stojí za zmínku snad jen Kranjčarova střela z hranice pokutového území zhruba po čtvrthodině hry a Taylorovo akrobatické zakončení mimo ze 44. minuty.

V druhém poločase, vyjma té Defoeovy nebezpečné střely, pobavila diváky na Fratton Parku nejprve v 56. minutě akce Martinse, zakončená nepříliš povedenou střelou do Jamese, ale zejména gólová šance Owena, který pálil z necelých tří metrů, chycená bravurním Jamesem. To bylo ovšem vše.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Blackburn Rovers 3:1

13.04.2008 14:30

Góly: 60. Steven Gerrard, 82. Fernando Torres, 90. Andrij Voronin - 90. Roque Santa Cruz

Reds opět ukázali, že svou čtvrtou příčku, kterou nyní drží, si vzít nenechají. Proti Blackburnu se poprvé prosadili až v 60. minutě, nakonec ale zvítězili 3:1 a na pátý Everton nyní mají náskok už pět bodů.

První poločas se vyvíjel podle předpokladů. Domácí Liverpool měl nad Blackburnem od začátku převahu, ale nedokázal využít žádnou ze svých gólových příležitostí, a tak po čtyřiceti pěti minutách svítil na tabuli stav 0:0.

Gól byl cítit ve vzduchu už v 9. minutě. Hned při první příležitosti byl skutečně velmi blízko Fernando Torres, jenž si naskočil na centr Gerrarda, ale svou hlavičku poslal mimo bránu. Za další minutu pálil nepřesně samotný kapitán Gerrard. Tentýž hráč se stal nejsledovanějším fotbalistou také v 17. minutě, kdy po souboji s brankářem Friedelem spadl v pokutovém území na zem, rozhodčí Wiley ovšem penaltu neodpískal.

Steven Gerrad byl nejlepším hráčem na hřišti, o čemž se mohli diváci přesvědčit například v 26. minutě, kdy se opět dostal ke střele. Po přihrávce od Kuyta ale nakonec nedokázal zamířit přesně. Za necelých deset minut později byl velmi blízko gólu hostující Santa Cruz, ale také on v zakončení selhal, a proto se skóre neměnilo ani po jeho šanci. Poslední slovo měl opět Liverpool. K hlavičce se dostal Kuyt, chyběla mu přesnost.

V 56. minutě se Reds dožadovali druhého pokutového kopu. Na hranici šestnáctky upadl po souboji se Sambou domácí záložník Babel, jenže rozhodčí nařídil pouze přímý kop, ze kterého nakonec svěřenci kouče Beníteze nic nevytěžili. Zanedlouho ale už Liverpool mohl začít slavit. Santa Cruz udělal chybu v rozehrávce, míč se dostal k Benayounovi, jenž následně nahrál Gerrardovi, který s pomocí narážečky s Torresem obešel hostující obránce a pohodlně překonal Friedela.

Martin Šktel se málem stal smutným hrdinou. V 70. minutě totiž nezachytil dlouhý míč a nakonec podle hostujících hráčů zastavil nedovoleně v pokutovém území Robertse, ale rozhodčí Wiley nechal pokračovat. Liverpool nakonec své vedení přeci jen zdvojnásobil. V 82. minutě usměrnil centr Gerrarda hlavou do brány kanonýr Torres a v poslední minutě normální hrací doby zvýšil už na 3:0 Voronin. Gólový účet utkání uzavřel hostující Santa Cruz, jenž překonal Reinu krásnou střelou pod břevno.

Více informací k zápasu

Manchester United - Arsenal FC 2:1

13.04.2008 17:00

Góly: 54. Cristiano Ronaldo (pen.), 72. Owen Hargreaves - 48. Emmanuel Adebayor

Úžasný zápas okořeněný třemi góly. Tak by se dalo nejlépe popsat dnešní utkání mezi Manchesterem United a Arsenalem. Hosté se sice dostali do vedení jako první, po gólech Ronalda a Hargreavese ale nakonec podlehli 1:2.

Ten, kdo přišel dnes na Old Trafford, určitě nelitoval. Oba týmy toužily po vítězství a podle toho jejich hra také vypadala. V případě zisku tři bodů Manchesteru United by se boj o titul zúžil už jen na dva vážné soupeře, a to nechtěl Arsenal dovolit.

Úvod zápasu hraný za bouřlivé atmosféry patřil trochu překvapivě právě Kanonýrům. Pozornost Van der Sara vyzkoušel hned na začátku dvakrát Fabregas. Nejprve si s jeho střelou nizozemský gólman ve službách Manchesteru poradil a podruhé Španěl nemířil přesně. V 13. minutě to už pro Gunners vypadalo nadějně. Po centru Ebouého pálil z dobré pozice Adebayor, ale Ferdinand obětavým zákrokem jeho střelu zblokoval.

Už za minutu byl před bránou United po rohovém kopu velký zmatek, čehož se hostující hráči snažili využít, avšak ani jedna z jejich střel za zády Van der Sara neskončila. Domácí fotbalisté poprvé vystrčili drápky v 18. minutě, kdy se přes nedůrazného Songa prodral k zakončení Rooney, ale minul. Talentovaný kamerunský obránce ihned dostal od kapitána Gallase za svou hrubku vyhubováno.

Jenže už za pět minut se kolem něj prohnal Ronaldo, přihrál před bránou stojícímu Rooneymu, jenž vypálil. Lehmann jeho střelu reflexivním zákrokem vyrazil na roh. Hra se přelévala ze strany na stranu a diváci se rozhodně nenudili, jako například v rozmezí 35. a 36. minuty. Po Hlebově přihrávce se dostal do stoprocentní šance Adebayor, ale místo toho, aby gólmana Van der Sara přehodil, zvolil pozemní střelu a neuspěl. Ihned z protiútoku pálil nebezpečně Rooney, ale skvělý Lehmann jeho střelu vyrazil, a tak v prvním poločase gól nepadl.

Šok pro domácí fanoušky přišel v 48. minutě. Po akci z přímého kopu se míč dostal až k Robinu van Persiemu, ten neváhal a ihned jej poslal před bránu, kde našel hlavu Adebayora a ten si mohl vychutnat oslavu svého dvacátého ligového gólu. Dlouho ale neslavil, dříve než se diváci nadáli, bylo vyrovnáno. Už za tři minuty zahrál v pokutovém území po střele Carricka rukou Gallas a kopala se penalta. K její exekuci se podle očekávání postavil Ronaldo a nadvakrát, když jeho první pokus kvůli zastávce v rozběhu anuloval rozhodčí, Lehmanna překonal.

Hra se s postupem času přiostřovala, což rozhodčí Webb začal řešit žlutými kartami, během deseti minut jich rozdal rovných pět, čtyři na straně Arsenalu. V 65. minutě na sebe poprvé upozornil střídající argentinský kanonýr Carlos Tévez, jenž tvrdě a nebezpečně vypálil z dobrých pětadvaceti metrů, ovšem jen těsně minul tyč za marně plachtícím Lehmannem.

V 71. minutě sice ještě Manchester pokusem Rooneyho nesupěl, o pár sekund později už však zvedal ruky na hlavu. Domácí fotbalisté dostali výhodu přímého kopu z přibližně osmnácti metrů a Owen Hargreaves, jenž u exekuce trochu překvapivě vystřídal Ronalda, nedal parádní střelou přes zeď k pravé tyči Lehmannovi šanci. Ten se po jeho ráně pouze poohlédnul, ale nezasáhnul. Red Devils byli i po otočení skóre mírně aktivnějším týmem.

Hostující kouč Wenger na nepříznivě vyvíjející se stav reagoval střídáním. V 76. minutě poslal na hřiště Nicklase Bendtnera a právě on se mohl hned dvakrát prosadit. Jenže pokaždé selhal v zakončení, a proto odjíždí Arsenal bez bodu a do bojů o titul už jen stěží zasáhne.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wigan Athletic 1:1

14.04.2008 21:00

Góly: 55. Michael Essien - 90. Emile Heskey

Velmi překvapivý výsledek se zrodil na Stamford Bridge, kde dohrávaly 34. kolo celky Chelsea a Wiganu. Chelsea se na svém hřišti na první gól proti podceňovanému Wiganu docela nadřela. Skóre otevřel až v 55. minutě Essien, jenže laxní závěr domácích potrestal v poslední minutě Heskey!

V brance Chelsea už stál český reprezentant Petr Čech a nutno říci, že si po delší pauze příliš nezachytal. V první půli musel zasahovat pouze proti povedené střele Valencii z 20. minuty. Aktivněji začala dle očekávání Chelsea a ještě do zmíněné příležitosti hostů si vypracovala hned dvě šance. Nejdříve v 5. minutě Kalou našel krásně v pokutovém území Anelku, který v jasné možnosti hlavičkoval mimo. Tentýž útočník Chelsea pak z dálky postrašil Kirklanda, ač mohl ještě sám běžet na branku. A Anelka do třetice – a nejnebezpečněji. Jeho povedenou hlavičku zblízka však bravurně vyrazil nad břevno Kirkland. Ve 35. minutě už konečně Blues Kirklanda překonali, jenže ten se mohl spolehnout na spoluhráče Skoka, jenž ho zastoupil na brankové čáře a vyrazil Kalouovu přesnou hlavičku.

V druhém poločase už se však Chelsea dočkala. Nejprve se ještě předvedl Kirkland, když ho muselo v 54. minutě podržet břevno, ale následně se už sám činil proti pokusu Kaloua. Hned za minutu už byl i on krátký na báječnou střelu Essiena po přistrčení Anelky. Chelsea už pak zvolnila, co se jí nakonec v závěru vymstilo. V 77. minutě ještě vyzval k zakončení Anelka Colea, Kirkland však ani nemusel zasahovat. Anelka, jenž dostal v základu přednost před hvězdným Drogbou, pak ještě nemířil přesně po nabídce Kaloua. Do konce zápasu se však ozval i Wigan, když dvě minuty před koncem báječně vychytal Čech Sibierského, který zakončoval osamocen uvnitř pokutového území Chelsea. A ve druhé minutě nastavení se Latics radovali z nečekaného úderu. Koumas levačkou krásně našel Heskeyho na zadní tyči a ten se nemýlil. Titul se tak zase o něco přiblížil Manchesteru, naopak Arsenal má ještě šanci se vyhoupnout před Chelsea na druhé místo, když má v závěru soutěže o něco lehčí los.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United34255472:1880
2.Chelsea FC34229359:2475
3.Arsenal FC342011364:2971
4.Liverpool FC341812460:2666
5.Everton FC34187950:2861
6.Portsmouth FC34169947:3357
7.Aston Villa341510962:4455
8.Manchester City3414101039:4052
9.Blackburn Rovers341312944:4251
10.West Ham United341281435:4144
11.Tottenham Hotspur3410111363:5741
12.Newcastle United341091540:5839
13.Middlesbrough FC348121431:4836
14.Sunderland AFC341061833:5236
15.Wigan Athletic34981731:4835
16.Reading34952037:6332
17.Birmingham City347101739:5231
18.Bolton Wanderers34781931:5229
19.Fulham FC345121732:5627
20.Derby County34182516:7411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
plechi

Fulham pojďme, záchrana ještě není ztracena

Reagovat
smazaný uživatel

sem si rikal ze se Derby rozlouci s PL dustojne a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

však oni se rozloučí důstojně možná i s důstojnym rekordem, že by mohli dostat 100 golů ale 26 fíků už asi nedostanou, i když ....

Reagovat
smazaný uživatel

, ale tragičtější tým jako je Derby už dlouho Premier league nehrál

Reagovat
fantomas

no, Sunderland předloni! jen o čtyři body lepší...

Reagovat
Shevchenko

Nehrál nikdy, myslím že nejmenší počet bodů nasbíraných za celou sezónu měl v sezóně 2005-06 Sunderland (15). Mají co dělat aby to zvrátili.

Reagovat
fantomas

někdo tady četl "PL za pět dvanáct"

Reagovat
Shevchenko

Nečetl, nějak to nestíhám a tak jsem tady pozadu Ale určitě přečtu.

Reagovat
fantomas

aha, tak to chválím tvuj přehled!

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland AFC - Manchester City 1:2

Sunderlandu už vlastně o nic nejde, ale i přesto by si měl dávat stále pzoro, protože se může stát ve fotbale cokoliv. Manchester City si stále drží teoretickou naději na poháry a toto vítězství bude považovat určitě za důležité.

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 1:1

Oba týmy jsou mimo pohárové pozice a sestupové starosti řešti také nemusí, takže sem očekával podobný průběh zápasu. Spurs mají ambiciózní tým, který v příští sezóně může ukázat svou sílu, naopak Middlesbrough je v příští sezóně můj hlavní kandidát na sestup, jelikož klubová hvězda Stewart Downing také v tomto týmu nevydrží věčně a bez něj je tento tým poloviční.

Reading - Fulham FC 0:2

Souboj o záchranu vyzněl lépe pro Fulham, který se při těchto výkonech dle mého mínění určitě zachrání. Reading bude mít co dělat, protože tři body náskoku před sestupovými vodami není nic chválihodného. Věřím v záchranu Fulham, ale Reading to bude mít zdaleka těžší.

Derby County - Aston Villa 0:6

Důstojný odchod nám Derby Country asi neukáží, takže sem zvědavý na jejich zápas proti Arsenalu. Aston Villa bojuje o poháry a její tým je mi velmi sympatický. Mladičké hvězdy Ashley Young a Gabriel Agbonlhaor se skvěle dpolňují se skušenými. Aston Villa si poháry podle mého zajistí.

Birmingham City - Everton FC 1:1

Birmingham bojuje o vysněnou záchranu a bod proti Evertonu je určitě úspěchem. Everton chce Ligu Mistrů, ale tímto zápasem si podle mne své naděje pohřbil. Brums se při takovýchto výkonech zachrání, ale bude to se štěstím. Everton může na Ligu Mistrů zapomenout, protože Liverpool je dostatečně skušený na to, aby si svou pozici pohlídal.

Bolton Wanderers - West Ham United 1:0

Bolton bojuje o záchranu, ale popravdě by mi vůbec nevadilo, kdyby tento tým Premier League opustil. West Ham měl ještě teoretickou šanci na Uefu, ale to by musel porážet týmy ohrožené sestupem. I ve West Hamu se s poháry mohou rozloučit. Bolton se možná s vypětím všech sil zachrání.

Reagovat
fantomas

fulham

Reagovat
M11

tj reading si pekne zavaril

Reagovat
smazaný uživatel

me taky 2000 vsazenych v riti

Reagovat
fantomas

no to chápu, na to ses tipuju nechytil jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem to ve fortune jako terno dne s kurzem 2,05 na 1

Reagovat
fantomas

a to si 2000 vsadil nebo mohl vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil 2000 (1800+10%man poplatek 180) vyhra byla 3700.

Reagovat
smazaný uživatel

teda nebyla

Reagovat
fantomas

ty jo, takovou pálku vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

tak dost jsem tomu Readingu věřil Fulham hral do ted fakt bidne no ale dnes to proste prolomili zakon schvalnosti... zejtra tam jsou lepsi zapasy tak snad to dostanu zpatky...budu se drzet niz dam tak za 1000

Reagovat
fantomas

tak třeba ten Lyon taky s dost lidma vypek koukám záludnej den toto!

Reagovat
smazaný uživatel

jj to taky cumim zase jeste lepsi motivace zejtra pro Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Boj ozáchranu bude ještě dramatický a zajímavý.Reading sito dnes zavařil Fulham dnes vyhrál poprve venku má nato abyse zahránil. Derby katastrova Birmingham jen bod.Boj o UEFA tež muže byt dramatický Jako nestrany fanda fotbalu bych si přál abyse zamotal boj o titul.Ale to by musel zitra Arsenal vyhrát na MauN. Chelsea sned vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

S Fulhamem do druhé ligy, taky mi posral tiket

Reagovat
Devil

Neboj,ti uz jsou jednou nohou tam.

Reagovat
Devil

Newcastle super,ale mohlo byt i lip.Owen skoda te tutovky!

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, to je letec. A ze anglicki hraci nefilmuju.

Reagovat
Devil

Gerrard ma dnes leteckej den? Do nej bych to nerek.

Reagovat
-PeCa_08-

jn tak u té penalty letěl, ta neměla byt, ale s tím sambou tam se to i dalo písknout..

Reagovat
smazaný uživatel

1.situacia-friedel do nho zapehol a dotkol sa jeho nohy rukou,2.situacia samba ho podrsrcil telom a potom ho potiahol za dres ,gerrard (je to ferovy hrac)nefilmuje ,od fanusika ManU sa to da cakat a bol by som ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard a ferovej hrac? Ten ma jediny stesti, ze ma v Anglii dobrou povest, jinak je to jeden z nejvetsich letcu PL. Zkus se kouknout na youtube, i kdyz predpokladam, ze ses jeden z tech fanatickej fanousku Liverpoolu, co maji SG za boha, kterej by nikdy nezasimuloval a kterej spad jenom proto, ze byl ve velkej rychlosti.

P.S.: Nejsem fanousek zadnyho konkretniho anglickyho tymu.

Reagovat
-PeCa_08-

jestli je Gerrard jeden z nějvětších letců, co je potom třeba C.Ronaldo?

Reagovat
Slejdy

jn kua mas recht draku

Reagovat
smazaný uživatel

C. Ronaldo je extra pripad. Ale to porad nic nemeni na tom, ze Gerrard pada k zemi hodne rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard nefilmuje ani trochu a to sledujem zapasy skoro stale som napisal hore pravdu cistu !

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se koukni na youtube, meles nesmysly.

Reagovat
-PeCa_08-

tady jednou spadl a hned z toho děláš nevím co..další týden spadne párkrát za zápas někdo jiný a taky tak budeš psat..každý druhý se snaží padat jen jak to jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rozhodne nebudu psat o kazdym, to bych nedelal nic jinyho. Ale neco jinyho je, kdyz hrac tvrdi, jak je simulovani odporny a kazi fotbal a nekdo dalsi ho obhajuje, ze je ferovej hrac, i kdyz se o nem vi, ze prihrava casto a rad.

Reagovat
-PeCa_08-

no tak jo, ale já bych neřekl že Steve nějak ochotně padá..

Reagovat
-PeCa_08-

a kdo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drtiva vetsina ostrovanu, i kdyz vyjimky se najdou vzdycky. Gerrard si uplet sam na sebe bic svejma vyrokama.

Reagovat
M11

tak to neber... v Italii by se potom musel hrat fotbal na vzducholodi

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to mam brat?

Reagovat
M11

tak jak to je... ze hold kazdy nekdy neco prihraje... delat tady z Gerrarda letce je ponekud nemistne

Reagovat
-PeCa_08-

aspon někdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve srovnani s anglickejma hracema je.

Reagovat
Slejdy

ale prdlacky

Reagovat
smazaný uživatel

presne je to nemiestne a scestne

Reagovat
M11

kazdy hrac jednou neco prihraje.. a mas recht Gerrard je buh a dnes to zase predvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ne kazdy, ale uznavam, malo hracu ma uplne cisty svedomi. Me jenom zarazi, ze se porad najdou lidi, co maji SG za ferovyho hrace.

Reagovat
Radin

Viděl si Manciniho proti Man United?Ten normálně ještě škubl ramenama,aby to šlo co nejvíc poznat,to byl děs.Faul to byl,ale jak to přihrál,to bylo něco hnusného

Reagovat
Devil

Faul to nebyl.

Reagovat
Devil

Oliver,ja to psal v prubehu zapasu a ten prvni jeho pad byl nasimulovanej at se ti to libi nebo ne!!!!!Jinak nevim proc bych mel byt ticho a jestli mas na mysli simulovani R7 tak to se tu probira 20x za den a kazdej asi vi,ze v tomto smeru vede.Nerikam to z pohledu fanouska MU,ale ze to nasimuloval musel videt i 100 letej deda s paskou na ocich.Gerrarda mam jako hrace rad,ale jak uz tu nekdo napsal,kazdej nekdy simuluje a v tom prvnim pripade simuloval,tak se necerti a priznej si to!

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je divingem už dlouho dost známý.....scousers si to sice nechtějí přiznat, ale je to prostě simulant.....nejhorší je, že si hraje na "svatého" a jediného spravedlivého - to je na tom nejsmutnější...

Reagovat
smazaný uživatel

bruce nechci ved co si o tebe myslim lebo by som dostal ban vidlaci zo severu fuuuuuuuuj kladivari ty su dobri

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuj,(aby si to pochopil )

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo nasimulovane !!!

som to videl tak ma neser ten amík (friedel ) sa dotkol jeho noch tak ma tu nepresvedcuj o picovina..

Reagovat
Devil

Kup si brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kup ja vidim exceletne dobre

Reagovat
Devil

Tak se zitra podivej na zaznam,protoze to jestli byl faul, tak zakrok v LM na Hleba byl na cervenou s trestem do konce sezony!

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nevidel spomalene zabery tak si ich pozri lebo sa tu nemienim s tebou hadat

Reagovat
fantomas

jooo kdyby Oli jedl mrkvičku, tak by to videl, my víme svý

Reagovat
Devil

Vidis,aspon v necem se zhodnem.

Reagovat
fantomas

no jistě...já nejsem zásadně proti manchesterákum, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

ale proti liverpoolakum ano, si nazabudol na stvrtfinale vsak , 1.situacia-friedel do nho zapehol a dotkol sa jeho nohy rukou,2.situacia samba ho podrsrcil telom a potom ho potiahol za dres

Reagovat
smazaný uživatel

pekny druhy polocas stalice gerrad a torres,konecne dal gol voronin a santa cruz dal super gol

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
-PeCa_08-

eej

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Reds nič moc, ale na bezzubý Blackburn to stačilo. Wileymu zápas absolútne nevyšiel. To už nebola benevolentnosť, ale rovno strata úsudku. Čo mal žiletku na píšťalke?

Reagovat
-PeCa_08-

pískal divně no..

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrardův gól

Reagovat
Slejdy

banan ze jogobello

Reagovat
-PeCa_08-

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU - Arsenal zatim krásnej výbornej zápas, tutovek na každý straně několik, je to hodně vyrovnaný a já doufám v plichtu

Reagovat
Devil

Ufff-Arsenal je zatim lepsi kurna.

Reagovat
smazaný uživatel

hargreavs

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cronaldo teď u rohového praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

hoyte to nezvladol psichicky

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych si asi taky kopl, nedávno jsem nechápal, na co si kdosi z AS stěžoval, že Ronaldo dělá kličky či co. Tak teď už to chápu, to byl hrozný trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný ale. A nedávno tu někdo tvrdil, že nemá šikovný nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba, nebýt toho, tak Manu asi nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbí se mi to, že když řeknu, že má šikovný nohy (což má a ta parádička u praporku byla bezúčelná, ale přesto hezká pro pobavení), tak ty tu tvrdíš cosi o tom, že to nepomůže zápasu. To je mi jasný a Cristiano dnes bojoval sám se sebou, ovšem nemění to nic na tom, že nohy šikovný má a o tom jsem psal.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi asi spadl z višně.

Stejěn tka můžu říct já, že se mi nelíbí, že v prvním příspěvku narážím na zbytečnost jeho kliček a ty mluvíš o tom, že má šikovný nohy... a rozhodně bych měl větší právo něco takového říkat než ty, protože já to vlákno začal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadl jsi z višně asi ty. Já psal, že je to zbytečný, ale stejně chtěl zdržovat, tak místo aby tam stál, tak udělal tohle pro diváky. Proč ne?

A já psal o šikovných nohách jen v důsledku toho, že tu nedávno někdo psal, že je šikovný nemá. Tohle jestli nejsou šikovný nohy, tak nevím. To nemělo mít nic společnýho s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsem psal já s tebou taky nemělo nic společného (krom umístění jako reakce, tedy to stejné jako u tebe), tak pročpak se ti nelíbí, že to bylo o něčem jiném, než jsi psal ty?

Zksu si neodporovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neměls na mě reagovat (nechápu proč píšeš reakci ale jako reakci to nemíníš), já na tebe předtím reagoval, jen ta druhá věta byla myšlena obecně.

No nic, diskuze opět "na úrovni". Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych na tebe nemohl reagovat, když ty na mě reaguješ a přitom sám říkáš, že mluvíš o něčem jiném. Prostě si se do toho znovu zamotal no...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, když jsi v úzkých, vždy lžeš? Nebo vážně neumíš číst? Já na tebe reagoval jednou větou, akorát jsem k tomu připsal ještě větu, která byla myšlena obecně. Snad už to teď pochopíš a půjdeš spát.

Reagovat
-PeCa_08-

s ním se nehádej, on má vždycky pravdu

Reagovat
fantomas

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

1) já něco napsal

2) tys reagoval a napsal ěnco mimo mísu

3) já reagoval a napsal něco, n a co už jsem narážel, tedy držel jsem se tématu, který jsem ve válně založil

4) tobě se nelíbilo, že se nebavím, o tom, co jsi napsal ty, ale o tom, co jsem napsal já

5) já ti vysvětlil, že to není pravda

6) ty už začínáš zase prskat...

Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkná kopa hnoje. A ještě k tomu lživýho.

Reagovat
Devil

Nebyl jsi to prave ty,kdo si nedavno stezoval,ze v dnesnim fotbalu je malo takovych momentu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých? že někdo šaškuje deset sekudn před koncem zápasu niohama nad míčem?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě při tvé inteligenci nedošlo, že tím především drží hru v bezpečném herním prostoru a šetří čas?.....myslel jsem, že jsi Kyslíku inteligentnější....

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to mi skutečně nedošlo. Ono to asi nedochází ani všem těm ostatním, kteří to vždy zvládají i bez opiček... Ale tak za celý zápas byl asi třikrát u míče, z toho jednou když kopal penaltu, tak byl asi lehce frustrován.

Reagovat
Devil

I to je umeni,nikdo mu balon za tech 10 sekund nedokazal vzit.Pro divaky pekny moment,pro antiRonaldovce-duvod k rejpnuti!

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopanej pes je podle mě stejně u Messiho. (Pro Kyslíka: nehodlám to vysvětlovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nejsi schopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas se topil v kličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možné, opět byl krom jedné šance neviditelný a pak tam začne v posledních deseti sekundách šaškovat s míčem u rohového praporku.

Reagovat
smazaný uživatel

To Hleb se mi líbí mnohem víc.

Ronaldo místo toho, aby se pořádně rozběhl, začně přešlapovat, přistoupí k němu dva chlapi, on se do nich rozběhne, příjde o míč a pak tam máchá rukama jak blázen.

Reagovat
Devil

Jj dneska hral hovno,ale navazal na sebe aspon 2 hrace a jini meli vice prostoru.

Reagovat
fantomas

a to je přesně ono, stejné jako AS Řím, proti velkym soupeřum prostě zapadá do prumeru...

Reagovat
Slejdy

ale prdlacky co to tu meles ty joudo

Reagovat
fantomas

nemylim-li se tak ty fandíš AS Řím, tak tady moc nežvatlej...a ještě mi tvrd, že Ronaldo patří i proti velkoklubum k nejlepšim hráčum na hřišit

Reagovat
-PeCa_08-

on to nepochopil

Reagovat
M11

Reagovat
Devil

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! Kurna to jsem se bal!Manchester super!

Reagovat
smazaný uživatel

sakra,teď budu muset doufat,že Blackburn proti MU něco uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyhrát si nezasloužili navíc když měli oba goly ze standartek, plichta to měla být ale gol hargrejvse a taneček ronalda byli excelentní......

Reagovat
smazaný uživatel

čte se to Hárgrívs

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se hrálo na "zásluhy" tak ta tvoje Čukotka není ani v UEFA Cupu....

Reagovat
smazaný uživatel

za to tvoji Kohouti by vyhráli titul, nemýlím-li se...

Reagovat
smazaný uživatel

proč do toho sereš Tottenham?.....já na rozdíl od dětí a scumů vím, že na zásluhy se ve fortbale nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nehraje a proto je Tottenham tam kde má být.. jasně, s tímhle nelze než souhlasit. Dobrá uznávám, že kdyby se hrálo na zásluhy před Chelsea by měl být ještě Arsenal, ale to třetí místo myslím odpovídá. Liverpool hrál dlouho nepěkný fotbal a Everton taky není žádná hitparáda. Některé jejich domácí zápasy jsou nehezké.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty něco řikej o tom že chceš aby se na tomhle portálu mluvilo o týmech pravym jménem a ne aby to bylo skomolený nebo vymyšlený, opravdu si krásně odporuješ a nevim proč jsem se minule s tebou do té debaty vůbec pouštěl, navíc jsem řekl že se hraje na zásluhy? to já nikdy netvrdil, jenom jsem konstatoval co by tomu zápasu slušelo, o hře na zásluhy já nechci nikdy ani slyšet..... a za další, kdyby se za ty zásluhy hrálo, tak jsme nejmíň vítězové toho tvýho uefa cupu, no jo, ty ani nic jinýho neznáš, poněvadž se vejš ne a ne kohouti propracovat, další sezonu budeš znát už jenom EPL

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotka je váš oficiální nickname, tak sklapni......tak jak jsou Royals, Magpies, Brums, tak je i Čukotka.....

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě to mohl vymyslet asi jenom někdo jako ty napsal si nám už do Londýna a oznámils to zahraničním fanouškům? aby věděli jak se od teďka má fandit no pochybuju že by nějakýho kohouta poslechli ...... nechtěl jsem to připomínat poněvadž to sám moc dobře víš ale když už seš u oficiálních nickname (další tvůj výmysl) tak jsme Blues takže čukotka si řikej tak tomu ropnýmu magnátovy ale týmu řikej tak jak se má

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu za to, že jsi podlehl mediálnímu mámení a začal jsi supportovat takovou fotbalovou anomálii jako je Čukotka Londýn........prostě jsi udělal chlapče chybu z mladické nerozvážnosti....tak si to teď vyžer anebo ji naprav.......Fulham leží v Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla, si myslíš že tvoje názory někoho ovlivní? jestli ano tak je mi tě líto a jestli tvoje názory někodo doopravdy ovlivní, tak je mi jich líto dvakrát tolik

Reagovat
smazaný uživatel

a když jsme u toho napravení, někdo by měl spít napravit tebe a to pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

je mně jedno jestli někoho ovliní nebo ne.....říkám to jak to prostě je - a každý ať si to nějak přebere.......jedou ti to možná všechno dojde....

Reagovat
smazaný uživatel

konec debat a tvejch moudrostí už mě nějak neberou....

Reagovat
satan_666

ber to z tý lepší stránky - Blues je ale každej druhej,ta čukotka je aspoň originál

Reagovat
satan_666

tos napsal hezky souhlas

Reagovat
Josifek

Konečně netolerovali Ronaldovi to jeho zastavování se při rozběhu, když kope penáltu...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to netoleroval, tak by ta druhá penalta pravděpodobně taky platit neměla, ta první neplatila hlavně proto, že hráči vběhli do velkýho vápna...

Reagovat
Kapřík

To je ale zajímavý...tak i se šesti angličanama v základu to jde... . Naopak k mému bezmeznému údivu, Mr. Wenger využívá lepšícího se Thea jenom na rozhýbání hry v druhé půli zápasu, zatímco pravou stranu okupuje o třídu horší Eboue... .

Reagovat
Devil

Jj,jde to a i s vyrovnanym souperem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan ukazal srdce a vieru

Reagovat
Devil

Supeeeer Emile, Dekujem Wiganu za krasnej bod s Chelsea!!

Reagovat
smazaný uživatel

Che che che che che che che che

Reagovat
smazaný uživatel

Guevara?

Reagovat
smazaný uživatel

To už se asi nedozvíš, dostal záchvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, treba nam chtel rict neco prevratnyho.

Reagovat
fantomas

senzace diky, Emile!

Reagovat
PJ

Super, ted neprograt v Blackburnu a titul je doma

Reagovat
fantomas

a ted hlavně vy poražte Chelsea a druhý misto je doma

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby tak máme ještě bod navrch a vaše zaváhání aspoň v jednom z těch čtyř zápasů je tak 80%...... naše po tomhle poslednim snad už jenom tak 20%

Reagovat
fantomas

Cože?? Zavahat mužem leda s Evertonem, jinak tak máme Derby, Sunderland apod

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky hrají o záchranu ještě, tam bych to neviděl zcela jasně

Reagovat
fantomas

no ale my je prostě přehrát musime a kvalita je jednoznačně na naší straně...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kdyby sem já tvrdil před každym zápasem a mělo by se to tak stát, tak máme titul už teď jistej....

Reagovat
fantomas

ale prosim te...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.... a takováto tvoje reakce byla zapříčiněna tim že si nevěděl jak mě "odbít"

Reagovat
fantomas

no tak todle je pochopitelně jiná situace, ale to asi nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

zlehčování jde každému, ale dost, nebudem se hádat od toho jsou tady jiní...

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita byla na straně Chelsea,a jak hrala vcera s Wiganem? každý zápas je jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je černej kůń každýho zápasu, s evertonem to bude boj, i my s nim budem tenhle čtvrtek bojovat - snad úspěšně....

Reagovat
smazaný uživatel

no tak budem opět druhý no, neproměněný šance nás nehorázně srážej do kolen a mě už taky, ještě můžem zkusit vyhrát LM tak uvidíme...

Reagovat
satan_666

no tak ManU vyhrál i když bych řek že to byl jeden z jeho nejhorších výkonů v sezoně,míče všem uskakovali,zbytečně je ztráceli a šance pálili...i když kdyby takhle aspoň jednou zahrála chelski tak by se na to i dalo koukat

Reagovat
M11

gratulace MU k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý,ae dík

Reagovat
smazaný uživatel

mno,tak včera poté,co uběhla 92. minuta v zápase Chelsea-Wigan jsem si připadal,jako kdyby mě někdo praštil palicí přes palici,musím říct,že něco tak komediálního jsem v našich zápasech letos fakt neviděl a že toho už bylo...celej zápas,tedy hlavně ve 2. poločase se snažíme útočit,vypracujem si asi 5 vyloženejch šancí,dáme tedy i gól a vše vypadá dobře,pak se ale vahlášená obrana londýnské Chelsea v čele s kapitánem Albionu Johnem Terrym zapomene koncentrovat v nastavení a v klidu nechá nalevo centrovat hráče a pak nechá volné 3 hráče a 1 z nich,konkrétně Heskey zakončí...jinak hráčům není moc co vytknout,kromě Maloudy a Anelky,ti hráli dneska marně,ale stejně celý zápas se snažili,ale tohle bylo fakt zbytečný,takže teď zbývá jen popřát k titulu MU

Reagovat
Devil

Jen mala poznamka,Terry neni kapitan Albionu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak albion nemá stálýho kapitána tak by se to spíš mělo napsat jednoho z kapitánů albionu ale to neni věc co by se tady měla řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím,jen jsem chtěl podtrhnout demenci,která se odehrála v 92. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

já si k tomu ještě v hlavě přehrál všechny naše takle podobně stracený zápasy v týhle sezoně a seděl sem pět minut jak zamrazenej s myšlenkama že snad zas zkusíme vyhrát titul příští rok a taky s trošku jinejma hráčema.....jinak já bych řekl že celý naše "útočný" trio v tomnhle zápasu celkem hořelo v čele s anelkou.....nechápu proč když už má na lavičce rychlý,hbitý a technický hráče jako joe a shaun proč je nedá hned do základu, kalou se mi poslední zápasy vůbec nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

a když už nehraje drogba, tak bych snad dal už i příležitost ševovi, tomu se nedaří jako anelkovi tak by nebylo co zkazit, a nebo ještě na hrot kaloua ale ten by se v tom asi topil...

Reagovat
smazaný uživatel

na hrot Sahara a všechny ty přestárlý hvězdy poslat širokorozchodnou železnicí na Sibiř

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo Sinclaira Anelku nechat a případně ho střdat na hrotu s Kalouem ale chtělo by to ještě jednoho lepšího útočníka....

Reagovat
fantomas

Anelka si aspon vypracoval mnoho šancí, to že je neproměnil je věc druhá, ale marnej nebyl...znamenal pro soupeře velký nebezpečí...btw taky má asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka mnoho šancí? právě naopak,on jich hromadu zazdil,buď špatně přihrál anebo zbytečně zakončil...po včerejšku by snesli přísnější měřítko jen J.Cole a paradoxně v záloze byl jeden z nejlepších Mikel,což mluví za vše...a co tam spálil Essien na konci,tak z toho mi málem vypadly vlasy a vyrašil plnovous

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsme hráli bez šesti základních kamenů naší sestavy ale to nás neomlouvá, kádr jako my musíme umět vyhrávat i s "rezervnim" týmem....vlastně bez sedmi ale joe naštěstí nastoupil, stejně mě grant poslední dobou se*e že nestaví shauna....

Reagovat
smazaný uživatel

tak Čukotka dojela na to jejich "1:0".... .....spravedlnost konečně aspoň na chvíli nebyla slepá.......a pokud je vypráská LFC z LM, tak je docela možné, že frustrovaný Abramowitch půjde od toho......a pak se na Shitford Bridge objeví cedule - "ZAVÍRÁME"....."FOR SALE"....

Reagovat
smazaný uživatel

s tim titulem si mel pravdu, bojovali dlouho, ale na Manu letos nemaji

Reagovat
M11

tebe to asi neprestane bavit

Reagovat
smazaný uživatel

diť to je ubohej provokatér tak to tak musíš brát, myslí si koho tim nevynervuje a nenaštve aby se do něj pak mohl pustit a stírat ho svejma uměleckejme názorama

Reagovat
smazaný uživatel

vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nekdo tvrdi ze manchester united neziska titul,tak je blazen !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele