34. kolo
12.04.2008 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - West Ham United 1:0

Nesmírně důležité utkání Bolton zvládl na jedničku. Proti West Hamu otevřel skóre těsně po přestávce Kevin Davies, pro kterého to byla stá ligová branka v kariéře, a tento stav vydržel až do konce.

Zápas pro Kladiváře nezačal vůbec dobře. Po pár sekundách se zranil klíčový obránce Anton Ferdinand a musel ze hřiště. Jeho místo zaujal John Pantsil. Začátek utkání i přes úvodní ztrátu patřil hostům, kteří měli tlak, k žádnému výraznému zakončení se ale nedostali. Ve 29. minutě naopak málem inkasovali. Hlavičku Daviese vykopával z brankové čáry až Scott Parker.

West Ham však rychle odpověděl. Proti skvělé střele Ashtona musel vytáhnout ještě lepší zákrok Al Habsi. Bolton se dočkal ve 38. minutě, kdy se prosadil Diouf. Bohužel ale nadšení bylo předběžné, jelikož senegalský útočník stál v ofsajdu, a tak diváci v první půli gól neviděli.

Druhá minuta po změně stran znamenala gól v síti West Ham. Po rohovém kopu z pravé strany, který zahrával Taylor, se míč dostal k Daviesovi a ten se v zakončení nemýlil. Hosté měli na vyrovnání hned dvojšanci. Jenže nejprve Boa Morte a zanedlouho také Ashton si vylámali zuby na skvěle chytajícím Al Habsim.

V 65. minutě hlavní arbitr neuznal Wanderers už druhý gól v zápase, podobně jako v prvním případě pro ofsajd. V závěru utkání oba týmy sice otevřely svou obranu, ale ani jeden toho nedokázal využít. Bolton konečně vyhrál a vrací se tak do boje o záchranu.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pro bolton se udá nicneřešící remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju to jednoznačně Kladivářům. Doufám, že tam tedy W.H.U. nějaký bod urvou. Tip 1:1.

Reagovat
Devil

Boton sestoupi-2:2

Reagovat
Devil

Bolton*

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton to ještě nevzdává. Situace na konci tabulky PL se nám po tomto kole pěkně dramatizuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele