34. kolo
14.04.2008 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chelsea nečekaně klopýtla!

Velmi překvapivý výsledek se zrodil na Stamford Bridge, kde dohrávaly 34. kolo celky Chelsea a Wiganu. Chelsea se na svém hřišti na první gól proti podceňovanému Wiganu docela nadřela. Skóre otevřel až v 55. minutě Essien, jenže laxní závěr domácích potrestal v poslední minutě Heskey!

V brance Chelsea už stál český reprezentant Petr Čech a nutno říci, že si po delší pauze příliš nezachytal. V první půli musel zasahovat pouze proti povedené střele Valencii z 20. minuty. Aktivněji začala dle očekávání Chelsea a ještě do zmíněné příležitosti hostů si vypracovala hned dvě šance. Nejdříve v 5. minutě Kalou našel krásně v pokutovém území Anelku, který v jasné možnosti hlavičkoval mimo. Tentýž útočník Chelsea pak z dálky postrašil Kirklanda, ač mohl ještě sám běžet na branku. A Anelka do třetice – a nejnebezpečněji. Jeho povedenou hlavičku zblízka však bravurně vyrazil nad břevno Kirkland. Ve 35. minutě už konečně Blues Kirklanda překonali, jenže ten se mohl spolehnout na spoluhráče Skoka, jenž ho zastoupil na brankové čáře a vyrazil Kalouovu přesnou hlavičku.

V druhém poločase už se však Chelsea dočkala. Nejprve se ještě předvedl Kirkland, když ho muselo v 54. minutě podržet břevno, ale následně se už sám činil proti pokusu Kaloua. Hned za minutu už byl i on krátký na báječnou střelu Essiena po přistrčení Anelky. Chelsea už pak zvolnila, co se jí nakonec v závěru vymstilo. V 77. minutě ještě vyzval k zakončení Anelka Colea, Kirkland však ani nemusel zasahovat. Anelka, jenž dostal v základu přednost před hvězdným Drogbou, pak ještě nemířil přesně po nabídce Kaloua. Do konce zápasu se však ozval i Wigan, když dvě minuty před koncem báječně vychytal Čech Sibierského, který zakončoval osamocen uvnitř pokutového území Chelsea. A ve druhé minutě nastavení se Latics radovali z nečekaného úderu. Koumas levačkou krásně našel Heskeyho na zadní tyči a ten se nemýlil. Titul se tak zase o něco přiblížil Manchesteru, naopak Arsenal má ještě šanci se vyhoupnout před Chelsea na druhé místo, když má v závěru soutěže o něco lehčí los.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude za 1. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda wiganu,ale jednička

Reagovat
Devil

Toto je jasny jak facka.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dotáhneme united zas na tři body....

Reagovat
Pharrell

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Devil

Jooooooo!!!! Jsem rad,ze me tip nevysel!! Super Emile!

Reagovat
fantomas

jj moc dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč je v anketě ještě arsenal Vždyt ten má na titul šanci asi jako na výhru LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tento vysledek nam udelal bajecnou ale bajecnou radost!!!

Necekana remizka nasim rudim dablum takrka na 99% hodila titul na Old Traford!

Wigane diky diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea klopýtla, smolně až v závěru utkání a nechtěně pomohla ManUtd. Tím je už prakticky o titulu rozhodnuto. Pro Wigan to je úspěch, normálně na hosty na Stamford Bridge moc bodů nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde máme fanoušky Chealsea?

Reagovat
smazaný uživatel

co si myslíš? že tu budeme brečet nad výkonem rozhodčího, nad zraněnejma apod. ? takový my nejsem a nemáme zapotřebí komentovat pro nás prohranej zápas, navíc v těhle článcích se všeobecně moc komentářů nevyskytuje takže klid

Reagovat
smazaný uživatel

magor...neni co riesit,co chces pocut?

Reagovat
Pharrell

super vysledek! Arsenal ma stale sanci na 2.misto

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ono se pořád nebude vyplácet hrát na 1:0, teď se jim to vymstilo

Reagovat
smazaný uživatel

jenom s prominutim vůl, kterej to neviděl může říct že jsme hráli na 1:0......

Reagovat
smazaný uživatel

?? nechapem, 19striel, 10 na branu oproti 5 a to je na 1:0??? sa zamysli nad sebou,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Blues klopýtli,ale myslím, že ještě mají šanci získat titul ,Arsenal už asi těžko ,no ale bylo by lepší kdyby Gunners skončili aspoň na 2.místě než na 3. to je jasné ,každopádně pro tak mimořádně povedenou letošní sezónu je tohoto umístění škoda ty poslední zápasy jsou, ale děsný teda i když proti MU hrál Arsenal dobře

PS: jinak Tome pěkně sepsáno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele