Anglická Premier League souhrn - 33. kolo

05.04.2008, 18:09, aktualizováno 06.04.2008, 17:56
Komentáře a souhrny
Manchester United jenom remizoval na hřišti Middlesbrough a po výhře Chelsea na půdě Manchesteru City se dramatizuje boj o titul. Arsenal opět remizoval s Liverpoolem 1:1 a vzdaluje se mu vidina druhé příčky. Skvělou formu potvrdil Newcastle, Aston Villa rozstřílela Bolton a nepříznivou sérii přerušil Everton...

Arsenal FC - Liverpool FC 1:1

05.04.2008 13:45

Góly: 54. Nicklas Bendtner - 42. Peter Crouch

Po remíze v Lize mistrů si Arsenal s Liverpoolem rozdělily body i v Premier League, a opět to bylo po výsledku 1:1. Liverpoolské "béčko" poslal před přestávkou do vedení Crouch, za Arsenal srovnal po návratu z kabin Bendtner.

Oba trenéři sáhli k velkým změnám v sestavách oproti středečnímu duelu. Arséne Wenger poslal na hřiště pět nových tváří, včetně kompletně nového útoku Bendtner - Walcott, jen na lavičce zůstali třeba Hleb a na poslední chvíli uzdravený Adebayor. Rafa Benítez na hřiště poslal, dá se říci, téměř kompletní béčko - na svém místě zůstali pouze tři hráči, gólman Reina a stopeři Carragher se Škrťelem. Na lavičku se usadili třeba Gerrard nebo superstřelec Torres, toho však plně zastoupil jiný muž, který už dlouho čekal na svou šanci - Peter Crouch. Vedle něj se v útoku objevil Damien Plessis, srpnová 20letá posila z Lyonu, která si tak odbyla svůj debut v prvním týmu Reds.

Dlouhán Crouch se připomněl už ve třetí minutě, když parádní ranou zdálky pořádně protáhl Manuela Almuniu. Na druhé straně se k hlavičce z dobré pozice jen těsně nedostal Gallas, nebezpečněji ale bylo opět před domácí brankou - po Crouchově přihrávce pálil nad branku norský šutér John Arne Riise. Ve 32. minutě zahrozili znovu hosté, po nadějném brejku mířil nepřesně Benayoun.

Arsenal měl optickou převahu a deset minut před přestávkou si začal i vytvářet šance. Fabregas z dobré pozice minul, ještě větší příležitost měl Bendtner, ale zazdil jí nepovedenou střelou přímo na Reinu. Ve 38. minutě se do vápna probil Eboue, hledal před brankou Fabregase, toho však do zakončení včasným zákrokem nepustil Finnan.

Z tlaku domácí nic nevytěžili a nakonec za to také pykali. Ve 42. minutě poslal Reina dlouhý výkop až před šestnáctku Kanonýrů, tam se Benayoun a Crouch společně zbavili Gallase a anglický reprezentant zakončil akci parádní ranou přesně k tyči, tam, kam Almunia neměl šanci dosáhnout - 0:1. Liverpool v první půli svého soupeře i výrazně přestřílel - ohrozit branku zkoušel sedmkrát, zatímco domácí jen dvakrát.

Arsenal tak do druhé půle nemohl mít jiný cíl, než vývoj zápasu otočit, a také k tomu brzy nakročil. V 52. minutě ještě Toure po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle, za dvě minuty už se Emirates Stadium mohl radovat. Fabregas z levé strany pěkně zakroutil přímý kop, na ten si perfektně naskočil Nicklas Bendtner a hlavou vyrovnal.

Oba týmy chtěly vyhrát, Wenger poslal na hřiště Emmanuela Adebayora, Benítez odpověděl povoláním Stevena Gerrarda. Mírně navrch měl Arsenal, v 70. minutě musel Reina zasahovat proti přízemní střele Flaminiho, později se pěkným průnikem prezentoval Bendtner, ale jeho přihrávku na Adebayora obrana Reds odvrátila.

Liverpoolu nezbývalo moc jiného, ne se spoléhat na brejky, ale i tak si vytvořil velkou šanci. Téměř sám se na polovinu Arsenalu dostal Crouch, dobře podržel míč, našel volného Voronina, ten však špatně zpracoval a skákavý míč poslal vysoko nad. Ukrajinský útočník měl příležitost i o něco později, dostal se za obranu, obešel ne zrovna ideálně vyběhnutého Almuniu, jenže se dostal do velkého úhlu a v zakončení mu zabránili vracející se obránci. To už byl na hřišti i Fernando Torres, další z brejků zakončil nepřesnou přihrávkou.

Očekávaný tlak Gunners nepřišel, akce domácích končily vesměs ještě před šestnáctkou. Až v poslední minutě nastavení se v šanci objevil Hleb, ale váhal se zakončením a byl z toho jen roh, který hosté bezpečně odvrátili. Utkání Arsenalu s Liverpoolem tak skončilo už potřetí v této sezóně zřejmě zaslouženou remízou 1:1, která pro tým Arséne Wengera znamená možná definitivní ztrátu nadějí na titul.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Birmingham City 2:0

05.04.2008 16:00

Góly: 15. Ryan Taylor, 55. Ryan Taylor

Wigan potvrdil domácí slušnou formu i proti Birminghamu. Cenné vítězství nad konkurentem v boji o záchranu mu dvěma brankami vystřelil krajní záložník Ryan Taylor.

Hned z úvodní šance vzešla také první gólová akce utkání, na jejímž konci byl sváteční střelec Taylor. Děkovat za tuto trefu může ale zejména Valenciovi, jenž nejprve utekl soupeři podél pravé postranní čáry a pak spoluhráče vybídl ke skórovaní pěkným centrem, Taylor zakončoval pohotově levačkou. Stalo se tak v 15. minutě a hned za šest minut Valencia opět zahrozil, tentokráte sám střílel, ale vychytal ho Maik Taylor v brance Brums. Ještě předtím ale nedotaženou akci Kilbana zakončoval Heskey střelou přímo do brankáře. A Latics tlačili dál. V minutě 31. zahrával přímý kop hrdina zápasu Taylor, jeho střela byla sice dobře umístěná, nicméně chyběla jí razance, a tak Taylor vcelku bez problémů míč lapil do svých rukavic. Hned vzápětí byl po brutálním zákroku na Kilbana vyloučen hostující Johnson a to byl úplný konec nadějí pro Birmingham. Za dvě minuty pálil Kilbane do tyče. Ve 43. minutě ještě střílel vedle Bent a pak na sebe strhl pozornost i jeden muž v dresu Birminghamu – Argentinec Zarate, když se sám dostal do slušné palebné pozice, jenže zacílil vedle.

Hned na začátku druhého dějství definitivně podtrhl úspěch Latics opět Taylor, stalo se tak v 55. minutě. Brums sice tento gól už konečně postavil na nohy, ale na remízu pomýšlet nemohli i kvůli tomu, že v 62. minutě v dobré šanci nepochodil doposud neviditelný Forssell. Poslední šanci zápasu registrujeme deset minut před koncem, kdy střílel domácí Skoko nad branku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Reading FC 3:0

05.04.2008 16:00

Góly: 18. Obafemi Martins, 43. Michael Owen, 58. Mark Viduka

Newcastle pokračuje ve zlepšených výkonech. Po jednoznačném vítězství nad Tottenhamem urval tři body i v následujícím kole, na domácím hřišti proti Readingu. Za domácí skórovali hned všichni tři elitní útočníci – Owen, Viduka a Martins.

Straky Reading za celý zápas prakticky k ničemu nepustily. Diktovaly tempo hry a hned z první větší šance otevřely skóre. Ve 20. minutě si zpracoval Martins uprostřed pokutového území Readingu míč od Butta, zmátl Bikeyho a elegantně poslal svůj tým do vedení. Newcastle se potom přihlásil o slovo zase až ve 38. minutě, když Barton centroval, Viduka pustil míč na Owena, který z necelých 5 metrů zamířil vedle. Někdejší opora anglické reprezentace si ovšem spravila chuť ještě v tomtéž poločase. Těsně před jeho koncem rozehrával Beye volný kop z pravé strany, našel Owena, který z otočky bez přípravy trefil plachtící míč podobně jako David Platt proti Belgii na MS 1990 v Itálii – 2:0.

No a na začátku druhého dějství dílo dokonal třetí forvard do party Mark Viduka. V 56. minutě si naběhl na centr Beyeho, jenž pronikl jako tradičně podél pravé postranní čáry, a snadno rozvlnil síť za zády bezmocného Hahnemanna. Od té doby Newcastle kontroloval hru a měl ještě jednu velkou šanci. Duffovu excelentní střelu však Hahnemann vychytal. Tato akce irského technika se datuje do 85. minuty tohoto jednostranného klání, a tudíž je pochopitelné, že už další zajímavý okamžik nepřišel a Straky pohodlně tento duel uhrály na vítězství.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Sunderland AFC 1:3

05.04.2008 16:00

Góly: 74. David Healy - 45. Danny Collins, 54. Michael Chopra, 76. Kenwyne Jones

Vcelku nečekaný výsledek se zrodil na Craven Cottage, kde hostil domácí Fulham Černé kočky ze Sunderlandu. Svěřenci Roye Keana překvapivě mírně favorizované Londýňany přejeli jako nic. Výhru 3:1 zajistily Sunderlandu trefy Collinse, Chopry a Jonese.

Průběh prvního poločasu a taktéž samotný poločasový stav utkání přitom žádnému suverénnímu vítězství Black Cats ještě nenasvědčoval. I první šanci utkání si připsali ne hosté, ale domácí celek z hlavního města Anglie. Krásný dlouhý míč Bullarda však čahoun McBride usměrnil akorát přímo do Gordona. Vypadalo to dokonce, že vysoký Američan ani netušil, že může pokračovat ve hře, v době Bullardovi přihrávky se totiž pohyboval na hraně ofsajdu, vše bylo ale evidentně v pořádku. Jaká škoda pro Fulham. A mohlo být hůř. Sunderland totiž záhy, v 16. minutě, vsítil první branku utkání, která však ještě nemohla být pro faul hlavičkujícího Whiteheada uznána. Na zrodu celé akce stál překrásný centr Reida, který i přesto, že gól nemohl platit, zaslouží uznání. Hosté si ovšem spravili chuť po nudné pasáži v úplném závěru prvního poločasu. Fulham nedokázal pořádně odvrátit centr soupeře z rohového kopu, míč přistál na noze Murphyho, který neváhal a hned ho nasměroval do vápna Cottagers, tam si pro něj doskočil levý bek Collins a neomylnou hlavičkou otevřel skóre.

Druhé dějství nemohlo začít jinak než snahou šokovaných domácích hráčů o vyrovnání a to mohlo přijít okamžitě po začátku druhé části. Na levé straně se uvolnil McBride, jeho střela byla sice ztečována, jenže přímo na kopačku spoluhráče Kamary, který v tutové šanci naprosto selhal, neboť slabou a nedobře umístěnou střelou Gordona nemohl zaskočit. A zase namísto očekávané branky v síti Sunderlandu přišel gólový okamžik na opačné straně hřiště. Vysoký míč dopředu na Jonese, který hlavou prodlužoval za sebe a může vděčit nepochopitelné hrubce Hughese, že se míč dostal ke střídajícímu Choprovi, jenž sám tváří v tvář Kellerovi uspěl. Hughes se stal v tuto chvíli v očích přítomných divákům šaškem zápasu, neboť po katastrofálním promáchnutí navíc uklouzl při snaze bleskurychle své zaváhání napravit.

V 69. minutě mohlo být dobojováno, nebýt úžasného zákroku Kellera proti pohotové střele Leadbittera. Ba naopak jiskřičku naděje pro domácí vykřesal v 74. minutě Healy po pasu Daviese. Jenže hned za další dvě minuty našel Murphy zcela neobsazeného a v dobré střelecké pozici postaveného Jonese a ten definitivně podtrhl krach Fulhamu. Sice se ještě Fulham snažil alespoň o korekci výsledku, jenže postupně nepochodili McBride, Dempsey a ani Healy.

Fulham tak znovu podkopla střelecká impotence ofenzivních hráčů, naopak hosté proměnili takřka všechno, na co sáhli.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 0:2

05.04.2008 16:00

Góly: 6. Richard Dunne (vl.), 53. Salomon Kalou

Citizens nepřidělali při sobotním odpoledni favorizované Chelsea příliš práce. V první půli ještě Londýňanům sice zdatně sekundovali, pak ale v druhém poločase kompletně odpadli. Položila je zejména druhá branka Blues, kterou vstřelil v 52. minutě Kalou.

Moc nešťastně začalo toto utkání pro Manchester City. Už v 6. minutě ho postihla menší katastrofa v podobě vlastního gólu stopera Richarda Dunna, ten si na přední tyči smolně srazil centr Anelky do vlastní sítě a odsoudil tak prakticky svůj celek k záhubě. Sice Chelsea nijak neusilovala o vstřelení další branky, ale o to lépe pak bránila. Ve 12. minutě pokryla ve vápně Elana při úniku Benjaniho, a když už soupeř střílel, tak buďto z dálky – situace, kdy Petrov napřáhl z 35 metrů, ale mířil vedle - nebo v jasné příležitosti soupeř selhal – Benjaniho možnost po lahůdkovém centru Petrova, kterou nepochopitelně spálil, když hlavičkoval z necelých 12 metrů nad branku. Ve 25. minutě se odvážila i Chelsea jít do šance, když využil Lampard Gelsonovi ztráty míče k nepřesné střele. Jinak se ovšem první poločas odehrával spíše v duchu včasných bloků obránců a jiných náznaků šancí, golmani si takřka nezachytali. V závěru první půle ještě pálil do nebe Kalou a když se neujala ani střela Petrova z přímého kopu, šly oba týmy do kabin za stavu 1:0 pro hostující Chelsea.

Hned v úvodu druhého dějství, které nebylo ani zdaleka tak vzrušující jako to první, si Chelsea pojistila náskok druhým gólem, tentokráte byl jeho autorem opravdu hráč z řad Blues – jmenovitě Kalou. Ten si v tuto chvíli skvěle porozuměl s Essienem, když rychlou narážečkou s ním vyšachoval celou obranu domácích, následně chladnokrevně ještě obešel Harta a pohodlně zakončoval do odkryté klece. Ve zbytku druhého poločasu pak zaujala snad jen akce vedená Anelkou po levé straně a zakončená střelou Kaloua, kterou zblokoval Gelson. Manchesteru City už po rozhodujícím gólu Salomona Kaloua nezbývaly síly na odpověď a zápas tak v poklidu dospěl ke dříve jasnému konci – Chelsea zvítězila hladce 2:0.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 1:1

05.04.2008 16:00

Góly: 30. Morten Gamst Pedersen - 7. Dimitar Berbatov

Souboj dvou celků bojujících v samotném srdci tabulky Premier League skončil naprosto zaslouženou remízou. Tottenham brzy poslal do vedení osvědčený kanonýr Berbatov, ještě v první půli však za domácí odpověděl Pedersen.

Do utkání vstoupil o mnoho lépe hostující celek, kterému se dokonce prostřednictvím Berbatova povedlo brzy otevřít skóre. Celou gólovou akci ze 7. minuty načal chytrou kolmicí na Jenase Malbranque, anglický středopolař si pak dobře poradil se zpracováním a vytvořením si dobré pozice pro centr a našel Berbatova, jenž se zblízka nemýlil.

Pak byli diváci na Ewood Parku svědky dvou laxností hráčů Tottenhamu. V prvním případě odflákl Berbatov zakončení, když šel z trochu ostrého úhlu sám na branku a vypálil přímo do Friedela, v tom druhém zase zaváhal Dawson v obranné činnosti a jeho odhlavičkování dostal možnost Pedersen zužitkovat k okamžité střele na Černého. Ten se ale ani nemusel pohnout, aby jeho pokus zlikvidoval. Ovšem norské křídlo se přeci jen dočkalo a stalo se tak přesně po půlhodině hry. Gólu dost pomohlo hrubé nedorozumění Chimbondy s Malbranquem, když ani jeden z nich pořádně neatakoval Bentleyho a když se tento hráč rozeběhne, je k nezastavení. O tom se přesvědčil i Chimbonda, Bentley tak po zemi v klidu odcentroval přesně na nohu Pedersena, který bez přípravy snadno překonal bezmocného Černého.

Domácí Blackburn se následně rázně hnal za třemi body a ještě do poločasu pálil z nebezpečné pozice přímo do náruče Černého Santa Cruz, později ještě zahrával zajímavě přímý kop Bentley, ale přestože našel svou střelou horní roh soupeřovi branky, díky Černému se z gólu radovat nemohl.

Druhé dějství přineslo ve svém úvodu podstatně zajímavější průběh. O něco aktivněji začali opět hosté. Nejprve ve 49. minutě pálil Berbatov, neúspěšně. V dresu Rovers se pak o tři minuty později předvedl v dobrém světle Roberts svou přízemní střelou, kterou vytáhl Černý jen s obtížemi. Za další dvě minuty se vyznamenal na druhé straně Friedel, když dostal po centru Lennona ve vápně moře času Malbranque, jenže na jeho střelu vnějším nártem si americký golman bravurně počíhal. Úvodní desetiminutovka druhé půle tak přinesla mnoho zajímavých okamžiků. O to více pak byla ale nudnější ta nadcházející. Obě mužstva jako kdyby se spokojila s remízou a už se příliš nehnala kupředu. A tak kupodivu do samotného konce zápasu již registrujeme jen jedinou šanci, která spadá na vrub Blackburnu – prosadil se Santa Cruz, ale vychytal ho bezchybný Černý. Dále pak zaujal snad jen sporný okamžik při pádu Bentleyho po zákroku Gilberta na něj, penalta se však nepískala. Zápas tak nakonec dospěl ke spravedlivé remíze.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Bolton Wanderers 4:0

05.04.2008 16:00

Góly: 9. Gareth Barry, 56. Gabriel Agbonlahor, 60. Gareth Barry, 85. Marlon Harewood

Aston Villa po třech prohrách v řadě rozdrtila na vlastním hřišti Bolton Wanderers. K demolici Trotters zavelel už v 9. minutě kapitán Barry, který pak ještě po hodině hry skóroval podruhé. Doplnili ho osvědčení střelci Agbonlahor a Harewood, a tak zápas skončil jasnou výhrou Villans 4:0.

Utkání, leč padly čtyři branky, nemůžeme charakterizovat jako nějak zvlášť atraktivní. Pravdou totiž je, že prakticky z každé větší šance vytěžili domácí maximum, zatímco hosté se takřka k ničemu nedostali. Jen ve 4. minutě hlavičkoval Helguson mimo, pak už měli slovo výhradně Villans.

Hned za pět minut po náznaku šance hostí rozvlnil poprvé síť za zády Al Habsiho Gareth Barry. A zároveň tímto gólem ukázal Helgusonovi, jak skórovat po centru, trefil se totiž z takřka totožné situace, v jaké si těsně před ním nevěděl rady právě islandský forvard. Přesným centrem našel kapitána Aston Villy Young. Aston Villa prohrála s Boltonem jen jedinkrát za posledních deset vzájemných střetnutí a i nyní hráli Trotters proti Villans s přílišným respektem. Tento fakt však už nijak výrazně Villa v první půli neztrestala. Jen Petrov ve 27. minutě z dálky mířil vysoko nad a podobně nepřesně zacílil později i Reo-Coker.

V druhé půli už ovšem Aston Villa soupeře nijak nešetřila. V 54. minutě si zaběhl Barry pro dlouhý míč za obranu Boltonu a lahůdkovým pasem našel před bránu směřujícího Agbonlahora, jenž potvrdil pověst neomylného střelce – 2:0. Tentýž hráč se pak po chvíli převtělil tentokráte do role vynikajícího nahrávače, když do stoprocentní příležitosti vysunul Reo-Cokera, jehož ovšem bravurně vychytal Al Habsi. Za další dvě minuty však opět úřadoval Barry a bylo z toho vedení Aston Villy už o tři góly. Výjimečně pak na sebe upozornili i hosté, ale Helguson střílel těsně vedle, naznačil však, že zápas nemusí být ani tak úplně u konce. Takovou možnost však šest minut před koncem rázně odmítl Harewood, jenž si naběhl na centr nepolapitelného Barryho a upravil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester United 2:2

06.04.2008 14:30

Góly: 35. Afonso Alves, 56. Afonso Alves - 10. Cristiano Ronaldo, 74. Wayne Rooney

Boj o titul dostává nový náboj. Manchester v dnešním utkání s Middlesbrough totiž vybojoval, i přesto, že vedl, pouze bod za remízu 2:2. Svůj sedmadvacátý ligový gól v sezóně vstřelil Cristiano Ronaldo.

Red Devils začali nejlepším možným způsobem a v 10. minutě poslal svůj tým do vedení nejlepší kanonýr celé Premier League Cristiano Ronaldo. Ten využil skvělé přihrávky Carricka a poslal míč do domácí svatyně. Za delších deset minut bylo před bránou Schwarzera opět řádně horko. Po akci Ronalda s aktivním Carrickem se do dobré pozice dostal Wayne Rooney, druhé pohromě pro domácí ale obětavým zákrokem zabránil Young, jenž jeho střelu srazil na roh.

Boro ovšem s postupem času přidávalo na otáčkách a výsledkem bylo několik slibných příležitostí. Tu první měl v 23. minutě Aliadiere, který však po skvělé přihrávce za obranu nemířil z úhlu přesně. Štěstí měli hosté i zanedlouho. Tvrdý přímý kop Alvese s vypětím všech sil vyrazil Van der Sar jen před sebe, k hlavičce se následně dostal Pogatetz, jenže ani on nedokázal míč dostat do brány.

V 35. minutě už ale United nezachránil ani zkušený Holanďan v bráně. Po přiťuknutí Aliadiera se míč dostal až k Alvesovi a ten se tváří v tvář Van der Sarovi nemýlil. Po smůle v minulém utkání s Chelsea, v němž Alves trefil tyčku a břevno, tak konečně otevřel svůj gólový účet v novém působišti. Nescházelo moc a Middlesbrough mohlo jít do kabin s vedením. Už za pět minut po prvním vstřeleném gólu vybojoval Boateng u pravého rohu míč a následným centrem našel výborně postaveného Downinga, ten si jej zpracoval hrudí a jeho nebezpečný pokus musel vyrazit na roh opět Van der Sar.

Boro mělo na konci první půle na Manchesterem tlak a podobně pokračovalo i po změně stran. V 56. minutě přišel šok. Dlouhý nákop Schwarzera doletěl až před pokutové území Ďáblů, kde se po hlavičkovém souboji Browna a Aliadiera dostal míč opět k Alvesovi, jenž ani tentokrát sám před gólmanem nezaváhal a technicky poslal svůj tým senzačně do vedení.

A mohlo být ještě hůř. Po hodině hry se dostával k hlavičce v dobré pozici dnes skvěle hrající Alves, ale Ferdinand na poslední chvíli akrobatickým zákrokem míč odvrátil. Kouč Ferguson nemohl do dnešního zápasu poslat stopera Nemanju Vidiče, který se zranil při zápase Ligy mistrů proti AS Řím a v 70. minutě přišel o dalšího obránce. Rio Ferdinand musel být vystřídán Gerrardem Piqué poté, co po jednom ze souboji začal kulhat.

Manchester se ale nakonec vytouženého vyrovnání dočkal. V 74. minutě v pokutovém území obešel jednoho bránícího hráče Ji-Sung, přihrál před bránu, kde se míče zmocnil Wayne Rooney a s přispěním teče jednoho z obránců překonal Schwarzera. Hosté se snažili z dnešního utkání vydolovat plný bodový zisk a zkoušeli to ze všech možných pozic, nakonec ale odjíždějí pouze s remízou.

Více informací k zápasu

Everton FC - Derby County 1:0

06.04.2008 16:00

Góly: 56. Leon Osman

Everton si s posledním Derby, jenž je už odsouzeno k sestupu, i po nevýrazném výkonu poradil a díky výhře 1:0 stále může pomýšlet na to, že si příští sezónu zahraje Ligu mistrů. Na Liverpool nyní ztrácí pouze tři body. Jediný gól utkání vstřelil v 56. minutě Osman.

Domácí fotbalisté se po většinu utkání proti nejslabšímu celku celé Premier League trápili a především při útočném snažení byla jejich aktivita velmi nízká. Přesto mohli jít už ve druhé minutě do vedení. Po skvělém centru z pravé strany se míč dostal až k hlavě kanonýra Yakuba, který ale nedokázal zamířit přesně.

Tentýž hráč se dostal ke střele také ve 13. minutě, ani tentokrát si nevedl o moc lépe, jelikož míč poslal vysoko nad. Derby se k bráně Evertonu jen stěží dostávalo a spíše se soustředilo na pečlivou obranu, proti které se svěřenci Davida Moyese velmi těžko prosazovali.

Po změně stran se Toffees přeci jen rozehráli. Nejprve si s Fernandesovou střelou poradil Carroll a následně sledoval nepřesnou ránu Yakuba, v 56. minutě byl ale už bezmocný. Fernandes přesným pasem našel Osmana a ten střelou po zemi poslal svůj tým do vedení. Derby bylo nejblíže vyrovnání o osm minut později. Střelu Villy ale Howard nohama skvěle vyrazil. Everton nakonec své jednogólové vedení udržel až do konce a i po tomto kole zůstane na páté pozici.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United33245470:1777
2.Chelsea FC33228358:2374
3.Arsenal FC332011263:2771
4.Liverpool FC331712457:2563
5.Everton FC33186949:2760
6.Portsmouth FC32158946:3353
7.Aston Villa331410956:4452
8.Blackburn Rovers331312843:3951
9.Manchester City3313101037:3949
10.West Ham United321281235:3944
11.Tottenham Hotspur3310101362:5640
12.Newcastle United331081540:5838
13.Sunderland AFC331061732:5036
14.Middlesbrough FC338111430:4735
15.Wigan Athletic33971730:4734
16.Reading33951937:6132
17.Birmingham City33791738:5130
18.Bolton Wanderers33681930:5226
19.Fulham FC334121730:5624
20.Derby County33182416:6811
Zbývající zápasy
08.04. 20:45West Ham United - Portsmouth FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (208)

Přidat komentář
smazaný uživatel

aston villa

Reagovat
smazaný uživatel

Opět remíza, škoda no, Arsenal byl v obou utkáních aktivnější, řekl bych, že i lepší, ale ta koncovka .

Newcastle

Aston Villa

Reagovat
M11

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

zítra Middlesbrough, Everton, Portsmouth po třech bodech

Reagovat
smazaný uživatel

neřek bych že 8.4. je zitra....a Boro urcite za 3 pts nebude

Reagovat
smazaný uživatel

moje chyba....s tím datem a Boro aspoň za bod

Reagovat
smazaný uživatel

ani centimetr hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

kladivari vyhraju

Reagovat
Devil

Newcastle parada!

Jeste zitra vyhraji Manchestracci a bude to supr.Nesmime klopytnout,Chelsea ma formu a valcuje soupere jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

mno s tím válcováním bych nepřeháněl (jsem fanda CFC),myslím že vy porážíte soupeře s větší lehkostí...

Reagovat
Devil

Doufam,ze se zitra tvoje slova naplni a vyhrajem.

Bude to s vama jeste boj,pokud klopytnem a vy nam u vas date klepec je to v riti.Jeste mame doma Arsenal a ten s tim taky muze jeste zamichat.

Reagovat
fantomas

to pochybuju, museli bysme dneska vyhrát, což se nestalo

Reagovat
Devil

Vy uz jste mimo hru,ale pokud s vama napr. remizujem tak ten vysledek muze ovlivnit boj o titul s Chelsea.Chapito?

Reagovat
fantomas

hm...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy se nevzdávat ManU ztratí 10 bodů jako nic

Reagovat
PJ

Jj to jo... tak za pul sezony

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas...já myslím že stratíte v Burnu,ale i za všech okolností co se stali v této sezoně bych považoval za druhé místo jako dobré místo.

Jinak doufám že Grant zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc my urcite také klopýtnem,přeci jen sme už neprohráli od prosince a někdy se to prostě musí zlomit...

Reagovat
Devil

Taky doufam,ale aby se nevyplnilo- dva se perou a treti se smeje.

Reagovat
smazaný uživatel

MNo to sem si říkal už před měsicem(to ste se prali z Arsenalem) a pomalu se to začína vyplňovat...

Ale musím být objektivní a přiznat že titul si zasloužíte víc.

Snad jako vy nám tak i my vám příští sezonu zmarime plany na Hatrick.

Reagovat
Devil

Necht vyhraje ten lepsi.

Reagovat
Devil

Arsenal uz se muze soustredit jen na LM,ale podle me postoupi Liverpool a Gunners se letos opet nebudou radovat ani z jedne trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě není nic ztracené

Reagovat
Devil

Myslim,ze ten titul uz jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všetkým pochybovačom, Richard Dunne vie dávať aj góly

Reagovat
fantomas

ten komentátor na primě si strašně vymejšlí...prej že je Reid produktivní střelec a že je cena ronaldinha odhadována na 12 mil. liber..to by mě zajímalo kde to vyhrabal

Reagovat
Devil

To uz jsi tu jednou psal.

Reagovat
fantomas

já vim, ale přišlo mi lepší to dát do souhrnu

Reagovat
smazaný uživatel

přehání... jak u Reida tak u Dinha

Jinak o tom,jestli má zápas Chelsea - United cenu se rozhodne v následujících 3 kolech... Pochybuju že by United ztratili doma s WHU nebo s wiganem.Takže Blackburn,Arsenal a Middlesborough dotoho

Reagovat
Devil

V poslednich trech vzajemnych zapasech s West Hamem Manchester mel 0 bodu,takze to zase tak nerealni neni!

Reagovat
smazaný uživatel

Doma s nima asi neztratíte,i když nebyl bych proti :)

Reagovat
Devil

Jo jo,taky doufam,ale znas to, balon je kulatej ......

Reagovat
fantomas

tak reid dal za celých nekolik let v dresu rovers jen 6 golu a dinho stojí 16 no

Reagovat
smazaný uživatel

s Dinhem vím,jen si dělám srandu Rozhodně bych za něj těch 16 při momentální formě nedal,i když lepší než když jsme ho chtěli koupit za nějakejch 80 Naštěstí tehdy byla barca namyšlená a mysleli že jim zůstane ve formě do třiceti...

Reagovat
fantomas

spíš zaslepená uspechy no

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan se definitivně zachránil,takže by nám za dva týdny mohl nechat bez větších problémů.Ten Everton bude opravdu boj...a taky me pekne se*e že Newcastel se dostává do formy zrovna když s nima budeme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád,že dneska Chelsea proti City vybojovala 3 body,protože,i když jsme se ujali vedení po nepřesném zákroku Dunna,přišlo poté podobné uspokojení,jako proti Fenerbahce a do té doby bezradní hráči City začli být více než vyrovnaným soupeřem,naštěstí ve druhém poločase bylo znát velké zlepšení herního projevu Chelsea,které vedlo v pojišťující gól Kaloua a i díky křeči City si Chelsea nadále vypracovávala zajímavé šance,i když bez dalšího efektu,City už pak kromě pár nepřesných střel a nahrávek při standartkách nebylo ve druhý půli nijak nepříjemný soupeř,Benjani by potřeboval lepší podporu v útočný fázi,ani se nedivím,že by chtěl Sven přivést hráče jako Podolski nebo Crouch..

jinak bych byl rád,kdyby si Anelka víc hlídal postavení obránců,tolik offsidů od jednoho hráče se nevidí často a ani nešlo o to,že by tento zápas byl nepozorný,pravidelně má aspoň 3-4 offsidy za zápas,jinak by mohl jít klidně třeba 3x za zápas sám na gólmana,na to by se měl na trénincích Grant určitě zaměřit

Reagovat
Devil

Byl Sheva aspon na stridacce?Ja jsem nevidel celej zapas, musel jsem kacet pred barakem stromy,tak nevim.

Reagovat
fantomas

byl byl

Reagovat
Devil

dik

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že Chelsea i Sheva se těší,až se jejich cesty rozdělí a jeho účast v posledních x- zápasech to dobře vystihuje,si snad letos zahrál víc i Sidwell...

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězové sezón v (ne všech) evropských ligách: Real Madrid, AS Roma, Manchester United, Olympique Lyon, Slavia Praha, Bayern Mnichov, Glasgow Rangers

Reagovat
fantomas

souhlas, myslim si to taky, ale zdaleka ne všem to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych tam viděl radši Brno a Arsenal

Reagovat
fantomas

já Arsenal a Hamburk

Reagovat
fantomas

jo a ponorky

Reagovat
smazaný uživatel

+ Brémy, La Coruňa

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli a Bochum

Reagovat
Devil

No AS a Slavia-nevim nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak bude ale třeba takovému Realu to nepřeju,víc je mi sympaticky Villareal..a take si preju aby MU to nevyhralo:D

Reagovat
smazaný uživatel

já bych sice byl taky radši,aby Chelsea byla před MU,jenže když se vezme v potaz herní projev,vedou Ďáblové PL rozhodně po právu

Reagovat
smazaný uživatel

Porto,PSV,Fenerbahce,Artmedia,Standart Lutych a místo Slavie Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

letos je na řadě slávia

Reagovat
smazaný uživatel

v hokeji....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak místo slávie spartička no a sice nevim jak je natom švýcarsko ale víc bych tam viděl třeba Basilej

Reagovat
fantomas

no vede o bod, ale Young Boys maj zápas k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viděl takto Villareal, Juve, Chelsea, Marseile, Sparta, Hamburk a Glasgow i když Juve a Marseile už jsou nereálný...

Reagovat
smazaný uživatel

a asi i ten Hamburk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel hral opet dobre

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas,dneska byl ve vzduchu kromě té jedné standartky jasně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

standartky zahrali zle ako cely tim a nie ako jednotlivec ,zonova obrana je zlaaa !

Reagovat
fantomas

aaa oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si odborník na LiverpoolFC skrz Škrteľa, však? Pravý nefalšovaný proslovenský fanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

FC SUNDERLAND

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough dobrej výkon, předvedli, že i s ManU se dá hrát. Pěknej zápas plnej ifarktových situací

Reagovat
smazaný uživatel

jj hezkej zapas ale skoda ze nevyhrali meli docela dost sanci, ale ten ronaldo se mi zdalo ze zas simuloval v tom pokutovym ale nejsem si na 100 procent jistej, dobre ze to rozhodci posoudil jak to posoudil

Reagovat
Devil

Posoudil to tak,jak mel.

Reagovat
PJ

Nesimuloval, ten hrac zezadu mu zahaknul nohu. Ani proti ty karte neprotestoval, kdyby nic neproved, tak by se asi choval jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Devil:Pokud příští zápas remizujete,tak máme vše ve vlastních rukou

Reagovat
smazaný uživatel

problem je že oni maj o dost jednodušší los

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Dofam,ze na Traffordu s Gunners vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej technickej dotaz:

Při shodnosti bodů na konci sezony rozhodují vzájemné zápasy/skore?? Nejsem si ted nějak jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

skore a pak dištak zápasy, bohužel máme celkem rozdílný skore oproti united a zápasy, je možný že by jsme si to mohli na SB nějak dorovnat ale určitě to nebude lehký...

Reagovat
fantomas

manu 70:17....chelsea 58:23 ....to byste museli kurna zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak stačí 9:0 a jsme před nimi :) Tak doufám že Arsenovi řekneš že musí vybojovat aspon remízu :)

Reagovat
fantomas

jsite, nominoval mě jako vrchního manipulátora s vysílačkou

Reagovat
smazaný uživatel

bezva,je dobrý tu mít někoho kdo má konexe

Reagovat
fantomas

no já myslim že mu to ani nemusim řikat plichtu tam uhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

tak bezva,doufám že nezklamete

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych to viděl na zaskočení fantomase v útoku místo van persieho, to by jsme pak o titulu měli hned jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jo? Já bych spíš ManU pujčil Drogbu na ten zápas,Rooney by se k míči nedostal

Reagovat
Devil

9:0 ? Tak to trochu pridej.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to skončí 9:0,budete bez náskoku spočítej si to

Reagovat
Devil

Jestli mas na mysli vzajemne zapasy tak jo,ale na skore by 9 golu nestacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,hodina matiky:

70-17=53

58-23=35

53-35=18

Když vezmeme výsledek zápasu 9:0

70-26=44

67-23=44

44-44=0

Reagovat
Devil

Pripocti k 58 strelenym golum Chelsea tech tvych 9 a porovnej se skorem United a prijdes na to,ze to porad nestaci.

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze ty tomu velmi nerozumies lebo on ti to uz jasne vypocital a sedi to

Reagovat
fantomas

ano, je to tak

Reagovat
Devil

Sorry,ale asi jsem fakt vul a nerozumim tomu.

Mu ma skore 70:17

Chelsea ma skore 58:23

Kdyby Chelsea dala 9 golu tak ma skore 67:23.

A podle me je porad 67:23 horsi jako 70:17?????

Reagovat
Devil

Sorry vy asi myslite vzajemny zapas,tak to jo!

Reagovat
smazaný uživatel

nad tym ze 9:0 nemoze prakticky skoncit ziadny zapas EPL, vobec uz nje medzi klubmy Big4 sa uz nezamyslame

Reagovat
Devil

OK,ja nevidel,ze myslite kdyby Chelsea porazila 9:0 MU,proto jsem nepripocitaval MU obdrzene branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to stejně pravděpodobný jako nasázet 4 soupeřům o 18 golů více než soupeř navíc při nasazování drogby...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Ja,myslim,ze Drogba je momentalne nejlepsi utocnik,kteryho Chelsea ma.

Reagovat
fantomas

Anelka Kalou

Reagovat
Devil

Anelka se me zatim jevi trochu jak Sheva.Od jeho prestupu prestal davat goly.

Reagovat
fantomas

to poslední dobou nedával ani v Boltonu, ale má velkej přínos pro tým - dokáže podržet míč, rozdat ho...narozdíl od Ševy

Reagovat
Devil

Ja snim Shevu srovnaval po strelecke strance.A to je prave to co umi nejlip v Chelsea Drogba,dat gol.

Reagovat
fantomas

no poslední dobou mu to taky moc nejde...

Reagovat
Devil

Nejde mu to jako driv,ale porad strili z utocniku Chelsea nejcastej.

Reagovat
Devil

(goly)

Reagovat
fantomas

protože tam furt zabírá místo a stráví nejvíc času na hřišti

Reagovat
Devil

A proc travi nejvic casu na hristi?,protoze mu to strili.

Reagovat
smazaný uživatel

střílí mu to akorát vedle... Pokud jsi viděl nějakej zápas,kde hrál a zápas bez něj(včera),viděl bys že je až za Anelkou a Kalouem... Za Ševou taky,ale ten nehraje tak to není vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

on ty goly dává protože když nepřijde nahrávka,je navztekanej... Když se koukneš,jde na něj Xkrát více míčů než na ostatní,proto nastřílí více golů.

Reagovat
Devil

Nemate ho radi ja taky ne,ale momentalne nejlip strilejici utocnik Chelsea.

Reagovat
fantomas

duvod sem řekl - Anelka nedostává moc šancí

Reagovat
Devil

A ja rekl duvod proc jich tolik nedostava!!!!

Reagovat
fantomas

kdyby jich víc dostaval, věz, že se rozstřílí...zvyká si na zcela jinej system, který mimochodem z utočníku Chelsea vyhovuje jen Drogbovi (sobcovi, solistovi)

Reagovat
Devil

Kdyby ,chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi aspon jeden zápas chelsea?? :)

Reagovat
Devil

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptám se jinak... Viděl jsi zápas kdy se hrálo s Drogbou a bez Drogby?

Reagovat
Devil

ano

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se řiká rozhovor fandů londýnskejch týmů s fandou manchesteru něco jako blondýna proti brunetám

Reagovat
Devil

Jestli ti neni jasna odpoved na otazku Talkerse tak ti to vice rozepisu.

Ano videl.(staci?)

Reagovat
smazaný uživatel

promin,zase jsem strašil jinde.

Začnem dole odznova jo,tady je moc krátkej řádek

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak teď si mě praštil svojí odpovědí mezi oči já tak reágoval na tvojí jedinou správnou odpověď

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre

Reagovat
M11

Alves

Reagovat
fantomas

Reagovat
PJ

Taky se blbec nemoh rozstřílet už před tejdnem, to musel dát Chelsea tyčku a břevno

Reagovat
M11

Reagovat
PJ

Stalo se přesně to, čeho sem se bál - Vidič tam prostě chybí, oba góly byly středem hřiště. Ne že by tam O'Shea vyloženě chyboval, ale prostě to v tý obraně nefunguje. Jestli se nedá do kupy do zápasu s Chelsea, tak to bude špatný

Reagovat
PJ

A jestli bude zraněnej Ferdinand, tak to bude úplně v ...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude hrát Drogba tak to bude fuk,protože stejně všechno spálí Snad tam dá Anelku...

Reagovat
Devil

Spis bych rekl,ze Ferda byl setrenej na AS.Mel toho uz plny zuby.

Reagovat
fantomas

a do zápsu s Arsenalem nenastoupi určitě, takže....

Reagovat
smazaný uživatel

no ved pockame si na nase injury news a uvidime kto je na koni, lebo zatial to nevyzera 2x najlepsie

Reagovat
fantomas

ale přesně středem taháme naše utoky hlavně ...jinak budem akorát bez Persieho a Eduarda...Rosa se Sagnou už by mohli hrát, zejména Sagna...no a Ade ten už hrál ted, takže bezproblému, navic trageda Eboueho už nahradí Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

nuz robin bude dost chybat, on vzdy dokaze rozhybat superovu obranu az sa jej hlava zatoci.. a este aby sa nik dalsi nezranil, ak by sa vratil sagna tak by to pomohlo, kolo nie je svoj ked hra na poste praveho beka a hoyta tam nepostavi, ten hral v sobotu celkom solidne, kazdopadne manU bude pre nasu vahajucu obranu velmi tazky orech

Reagovat
fantomas

no řekl bych že kolo je napravo docela slušný, ale na stoperu to vystuží místo nevyzpytatelného Senderose a Sagna napravo v PL stejně nemá konkurenci. Hlavně postavit Walcotta dopředu s Adebayorem ted proti Live a na pravo dát Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som toho nazoru ze senderos ma tuto sezonu zo vsetkych nasich strednych obrancov najlepsiu formu, no a theo... z neho by som mal radsej wingera, sam sice hovori ze chce byt striker ale on je winger forward ako vysity

Reagovat
fantomas

jo to jo, ale stahujícího se doprava, když nemáme Eduarda a RVP...Bendtner ne, hlavně on ne....no a se Senderosem vyloženě nesouhlasim, je leckdy zbrklý, zkrátka nejistý...Gallas jasně dominuje a hned za nim Toure (už dlouho jistota)

Reagovat
smazaný uživatel

co ma pamat neklame, cez phillipeho nesiel jediny gol do nasej siete a aj golovo par razy prispel, je to jedina nasa istota vo vzduchu, u mna urcite oblubenejsi nez willy... no a nicklasa mam rad, je to velky talent ale zatial od neho nemozme vela ocakavat, ale zapasy naviac mu prospievaju, je to zolik na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

to bude stejně v suchu,s vašším utokem,plným zranění

Reagovat
smazaný uživatel

For Devil:

Tak v tom případě nechápu,jak můžeš napsat že Drogba je nejlepší útočník v Chelsea...

for Wozy:

jen jsem se chtěl ujistit že viděl více než jeden U fandy ManU se tomu celkem divím,po zápase proti fenerbachce jsem neměl pomalu ani chut koukat o víkendu.Přilákala mě až sestava

Reagovat
Devil

Nejcasteji hraje a dava nejvice golu,nebo myslis ze by mu Grant daval nejvice prostoru proto,ze je jeho oblibenec?A nechava Anelku sedet na ukor Drogby aby se nepotrebovaval, nebo proc?

Reagovat
Devil

neopotreboval*

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct,ale podle předváděné hry rozhodně Drogba nepatří před Kaloua a Anelku...

Reagovat
Devil

Taky mam radej Anelku jak toho frajera a i jeho hra se me libi vic,ale nerekl bych,ze momentalne je pro Chelsea tak dulezitej jako Drogba.

Reagovat
fantomas

podivej se...to že dává nejvíc golu z nej nedela nejelpšího forvarda chelsea! On sice dá třeba(!)každej zápas gól, JENŽE tři šance zahodí a pětkrát zadrbe míč...zatimco Anelka se třeba (!) trefí jen každý třetí zápas, JENŽE zahodí jen jednu šanci a další tři vypracuje (je na jejich zrodu, nebo dá finální přihrávky)

kdo z nich má pro tým větší přínos? nebo tvými slovy, kdo je lpší (hraje líp)?

Reagovat
Devil

Ono je taky umeni si tu sanci vypracovat,nebo se do nich dostat.Pokud si vypracuje jak jsi napsal za utkani 3 a jednu promeni tak neni o cem mluvit.Co chces vic od utocnika?

Reagovat
fantomas

ale právě Drogba je víc jak Anelka závislejší na přihrávkách od spoluhráče. Když nedostane dobrou přihrávku celej zápas, je namydlenej, to Anelka ji zas tolik nepotřebuje a když vidí že ji nedostane (Lampard, Essien, Ballack nemaj den) tak si sám střeleckou pozici i vypracuje. Takže Drogba se do nich až tolik nedostává ani si je nevypracovává - todle peřsně dělá mnohem víc Anelka!

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl že je schopný ji vypracovat pro někoho jiného než že si jí udělá sám.

Reagovat
fantomas

nebo tak

Reagovat
Devil

Tak napis toto Grantovi v dopise,at to taky vi! Treba Drogby stahne a da vetsi sanci i druhym.

Reagovat
fantomas

neumim hebrejsky

Reagovat
smazaný uživatel

Víš,ono jde o počet proměněných akcí z celkového počtu akcí,co měl.

Drogba má za zápas 10 šancí a dá jeden gol

Anelka má těch 10 šancí za 3 zápasy,z čehož ještě 3x přihraje do lepší pozice někomu jinému na gol kdy to je na tom hráči,2x se mu nepodaří finální přihrávka na někoho jiného,dá jeden gol a 4 šance spálí sám.

Drogba je lepší jen v tom,že je prostě tank,který dokáže rozhodnout zápas,když má den.Kdežto Anelka vytrvale pracuje pro tým,půlku svých šancí přepustí jinam a dá méně golů.Proto je horší? Protože je menší sobec?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

To je mozna ono.Drogba dovede rozhodnout a dat gol,Anelka zatim moc golu nedava a je v tymu spise jako pracant,ale od toho tam ma Chelsea jine hrace!

Reagovat
fantomas

duležite tam je taky ono "když má den"...proto by mohl bejt Drogba třeba jen žolik

Reagovat
Devil

"kdyz ma den" to je jen nejaka tva uvaha co jsi tu placl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když má den je moje věta.A dokážu si jí obhájit

Když má den,dokáže dát 2 goly a rozhodnout zápas.Jenže kolikrát se to letos stalo?

Reagovat
Devil

Nevim,ale urcite vickrat jak jinym v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps dal jednou 2x2 góly......

Reagovat
fantomas

a to zase souvisí s tim časem na hřišti

Reagovat
Devil

Tak to je a vzdy bude,ze lepsi hrajou a horsi sedi!

Reagovat
fantomas

ne Drogba nesedí jen kuli nekřestanskýmu platu a protekci

Reagovat
smazaný uživatel

jn,kdo by ho koupil za 23M liber kdyby seděl na lavičce

Reagovat
fantomas

no ten plat pak hlavně...i proto ševčenkovi v létě nebudou bránit v odchodu

Reagovat
Devil

Mozna Roman.(pokud by hral jinde)

Reagovat
fantomas

hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Divný že si všichni myslí že Baroš hraje kulový a přitom je lepší než všichni čeští útočníci...

Reagovat
Devil

Jen takova otazka,v cem je lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

to říkáš ty že je lepší

Reagovat
fantomas

"přitom je lepší než všichni čeští útočníci"

Reagovat
Devil

Co rikam ja?????Ja se te ptam.

Reagovat
smazaný uživatel

Devil 06.04.2008 20:25

Tak to je a vzdy bude,ze lepsi hrajou a horsi sedi!

Tudíž jsi řekl,že ti dobří(Baroš) hrají,kdežto ty horší sedí Nechápu jak mi můžeš takhle nahrát :)

Reagovat
fantomas

to mi ani nedošlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Občas si říkám co bych bez Brucknera dělal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to že Devil nám svojí teorii nevysvětlí škoda,těšil jsem se na to

Reagovat
smazaný uživatel

tak je držitelem rekordu na dálnici v Francii, pak má zlatou kopačku s EURA 04, vyhrál LM...jinak nvm v cem je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

počet odseděných minut na lávce v Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

to ti vysvětlí devil.je to jeho teorie...

Reagovat
Devil

Ja nemam zadnou teorii,co jsem rekl plati-lepsi hraji horsi sedi. Co se tyka Barosa,tak o tom si myslim,ze u Pompey dlouho hrat nebude a kdyz jo tak jen z pozice nahradnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže souhlasíš s tím,že Baroš je jeden ze dvou nejlepších českých útočníků?

Reagovat
Devil

Baros je utocnik?Posledni dobou me pripada jak postrelenej srnec.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě proč hraje repre základ? Sám jsi řekl,že dobří hrajou horší sedí...

Už toho nechám,nebudu tě nutit to vyžrat do dna

Reagovat
fantomas

to on bude rači tu hlavu držet v křečích těsně nad ním, než aby se před námi sklonil

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je že to řekl fanoušek united,kteří maj na Baroše ještě spadeno

Reagovat
Devil

Me je Ceska repre celkem volna a to,ze hraje v repre neni otazka pro me,ale pro Kaju.

Reagovat
Devil

V Portsmouth za chvilku zjisti,ze je kopyto a bude zase tam klde byl.V pr....

Reagovat
Devil

Nevim co mam vyzrat,ale chapu ,ze musis uz spat,rano jdes do skoly.

Reagovat
fantomas

vedeš tady monolog či co?

Reagovat
Devil

Jj, vypada to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,víš jak,měl jsem ted squash

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak tak koukám tak tebe maminka už spát dala

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne tebe a fantomase sem plně chápal, u devila mi rozum stála

Reagovat
fantomas

a komu ne

Reagovat
fantomas

Baroš je určitě lepší v klubu jak všichni ostatní, ale v repre je před nim minimálně Koller - to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

boro bolo lepsie skoro cely zapas,a musim vyzdvyhnut alvesa mal chut goly si zasluzil

Reagovat
PJ

Je to tady, Ferdinand zranenej. Opravdu, v lepsi chvili to prijit nemohlo...

Reagovat
Devil

Hmmm tak to je v hajzlu.

Ja si rikal,ze to jde az nejak moc dobre a ze nas neco jeste potka.

Reagovat
fantomas

jj, takovou obranu by sme mohli možná i jednou překonat a to i, pozor, s Bendtnerem!

Reagovat
PJ

Nechcete nam ho dat na hostovani? Jako obrance je dobrej

Reagovat
fantomas

stejně by vám přišel až v létě

Reagovat
smazaný uživatel

je ti jasný že je porazíte? vidič out, rio out, rezervní stoperská dvojce se musí překonat i kdybys v útoku byl ty jasný musíš je hnát k výkonu, musíš na lavičku za arsenem, musíš střídat a dát gól!

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, euforie z radosti

Reagovat
fantomas

rozkaz, šefe!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele