33. kolo
06.04.2008 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Manchester United pouze remizoval v Middlesbrough

Boj o titul dostává nový náboj. Manchester v dnešním utkání s Middlesbrough totiž vybojoval, i přesto, že vedl, pouze bod za remízu 2:2. Svůj sedmadvacátý ligový gól v sezóně vstřelil Cristiano Ronaldo.

Red Devils začali nejlepším možným způsobem a v 10. minutě poslal svůj tým do vedení nejlepší kanonýr celé Premier League Cristiano Ronaldo. Ten využil skvělé přihrávky Carricka a poslal míč do domácí svatyně. Za delších deset minut bylo před bránou Schwarzera opět řádně horko. Po akci Ronalda s aktivním Carrickem se do dobré pozice dostal Wayne Rooney, druhé pohromě pro domácí ale obětavým zákrokem zabránil Young, jenž jeho střelu srazil na roh.

Boro ovšem s postupem času přidávalo na otáčkách a výsledkem bylo několik slibných příležitostí. Tu první měl v 23. minutě Aliadiere, který však po skvělé přihrávce za obranu nemířil z úhlu přesně. Štěstí měli hosté i zanedlouho. Tvrdý přímý kop Alvese s vypětím všech sil vyrazil Van der Sar jen před sebe, k hlavičce se následně dostal Pogatetz, jenže ani on nedokázal míč dostat do brány.

V 35. minutě už ale United nezachránil ani zkušený Holanďan v bráně. Po přiťuknutí Aliadiera se míč dostal až k Alvesovi a ten se tváří v tvář Van der Sarovi nemýlil. Po smůle v minulém utkání s Chelsea, v němž Alves trefil tyčku a břevno, tak konečně otevřel svůj gólový účet v novém působišti. Nescházelo moc a Middlesbrough mohlo jít do kabin s vedením. Už za pět minut po prvním vstřeleném gólu vybojoval Boateng u pravého rohu míč a následným centrem našel výborně postaveného Downinga, ten si jej zpracoval hrudí a jeho nebezpečný pokus musel vyrazit na roh opět Van der Sar.

Boro mělo na konci první půle na Manchesterem tlak a podobně pokračovalo i po změně stran. V 56. minutě přišel šok. Dlouhý nákop Schwarzera doletěl až před pokutové území Ďáblů, kde se po hlavičkovém souboji Browna a Aliadiera dostal míč opět k Alvesovi, jenž ani tentokrát sám před gólmanem nezaváhal a technicky poslal svůj tým senzačně do vedení.

A mohlo být ještě hůř. Po hodině hry se dostával k hlavičce v dobré pozici dnes skvěle hrající Alves, ale Ferdinand na poslední chvíli akrobatickým zákrokem míč odvrátil. Kouč Ferguson nemohl do dnešního zápasu poslat stopera Nemanju Vidiče, který se zranil při zápase Ligy mistrů proti AS Řím a v 70. minutě přišel o dalšího obránce. Rio Ferdinand musel být vystřídán Gerrardem Piqué poté, co po jednom ze souboji začal kulhat.

Manchester se ale nakonec vytouženého vyrovnání dočkal. V 74. minutě v pokutovém území obešel jednoho bránícího hráče Ji-Sung, přihrál před bránu, kde se míče zmocnil Wayne Rooney a s přispěním teče jednoho z obránců překonal Schwarzera. Hosté se snažili z dnešního utkání vydolovat plný bodový zisk a zkoušeli to ze všech možných pozic, nakonec ale odjíždějí pouze s remízou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (14)

Přidat komentář
Devil

Kazdy zavahani nas muze pripravit o titul.Nic jinyho jak vyhru neberu.tip.-1:2 MU slapeeeeeeeeeeeem!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

těžké opry budou po LM sedět na lavce a Middl.je 3 body od sestupu,tak doufám že zaberou a MU porazí

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...cítím to taky tak.... remíza bude pro boro úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

3 body??...pokud vidím dobře tak 8...

Reagovat
smazaný uživatel

Boro doma nic moc, MU přijíždí jako favorit. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vybornem vykonu v Rome by jsme meli v poho zvladnout i mac v Middlesbrough a ziskat dulezite 3.b.,ktere nam uz hodne priblizi obhajobu.

Nebot spolehame na to ze nyni prumerny Arsenal opet narazi a ztrati jako tomu bylo ve Stredu v LM? Chelsea by mohla byt potrapena hraci MCFC a nase krasna pohadka by uz zacala dostavat ten spravny naboj! Nebot obhajoba je skoro nase.

Nebot hned za tyden mame Arsenal na kterem si krasne smlsnem...

Tip: Boro vs MUFC 0-2 n 0-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pánové a vážení fanoušci rudých ďáblů...tohle bude velice tvrdý oříšek,Middlesbrough se umí vyhecovat proti silným soupeřům a navíc Manchester United na ně ani neumí příliš zahrát...doufám,že kromě Nemanji budem kompletní a z Riverside stadium si odvezem vítězství Opravdu si myslím,že to bude těžké...

Tip: 1:2

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester ztratí, alespoň doufám dva body. Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no vidite........2-2 .........skoda chlapci..........titul ale ziskame ........MANCHESTER 4EWER

Reagovat
smazaný uživatel

MU zaváhali a ještě se budou strachovat !!! Boro zaslouží uznání !!!

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele