Anglická Premier League souhrn - 32. kolo

29.03.2008, 18:03, aktualizováno 30.03.2008, 19:02
Komentáře a souhrny
Liverpool porazil v derby Everton a vykročil vstříc 4. místu a účasti v Lize mistrů. Neděle už předtím odstartovala šťastným vítězstvím Chelsea nad Middlesbrough, Newcastle následně rozmetl na jeho půdě Tottenham.

Sunderland AFC - West Ham United 2:1

29.03.2008 16:00

Góly: 29. Kenwyne Jones, 90. Andy Reid - 18. Fredrik Ljungberg

Sunderland během týdne udělal obrovský krok k záchraně. V minulém kole senzačně porazil venku Aston Villu, nyní si poradil s dalším nepříjemným soupeřem. Nepříznivý stav proti West Hamu dokázal otočit a nakonec slavil další výhru.

Zápas se nezačal pro Sunderland vyvíjet vůbec dobře. West Ham vstoupil do duelu o poznání aktivněji a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. Hostující fanoušky rozzářil už v 18. minutě bývalý záložník Arsenalu Freddie Ljungberg. Celá akce však začala u Haydena Mullinse, který vybojoval míč, následně přihrál Coleovi a ten přesným centrem našel právě švédského reprezentanta, jenž přesně mířenou střelou otevřel skóre.

Kladivářům vedení moc dlouho ale nevydrželo, konkrétně jedenáct minut. Nejlepší domácí kanonýr Kenwyne Jones se dostal do stoprocentní šance a tu také bez větších potíží proměnil. V 36. minutě nechal vyniknout gólman Craiga Gordona útočník Cole, který selhal v zakončení.

Druhý poločas byl velmi nezáživný. Ani jeden tým se do ofenzívy moc nehnal, a tak blízko gólu byl až v 66. minutě Dean Ashton. Anglický útočník ale nemířil přesně. Sunderland s ubíhajícím časem stupňoval tempo. Deset minut před koncem mířil sice ještě po přihrávce Jonese z deseti metrů nad Murphy. V nastaveném čase se už ale dočkal. Andy Reid přesně mířeným volejem poslal míč až za záda Roberta Greena.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Wigan Athletic 2:0

29.03.2008 16:00

Góly: 32. Jermain Defoe, 90. Jermain Defoe

Ve Fratton Parku se žádné překvapení nekonalo. Domácí předvedli kvalitní výkon a zásluhou skvělého kanonýra Defoa berou z tohoto zápasu tři body.

Portsmouth před tímto kolem držel pohárovou šestou příčku a toužil o ní nepřijít, což proti Wiganu od začátku dokazoval. Niko Kranjčar málem opět ukázal, že góly z přímých kopů střílet umí. První střelu svého týmu však poslal jen těsně vedle. O moc lépe si nevedl ani Jermaine Defoe.

Wigan ale také s postupem času vystrčil drápky a vypracoval si pár dobrých šancích, jenže Valencia a o pár minut později ani Ryan Taylor neuspěli. Druhý jmenovaný dostal v 26. minutě další dobrou příležitost k ohrožení brány, jenže jeho střela z přímého kopu letěla vedle a ještě nad. Domácí fanoušky uklidnil úvodním gólem o šest minut později Defoe. Ten se prosadil po přihrávce Utaky střelou z úhlu. Domácí své jednogólové vedení už do konce první půle ubránili a Latics k žádné vážnější šanci nepustili.

Hosté vstoupili do druhé části zápasu velmi aktivně a hned z prvního útoku nebezpečně zahrozili. Přízemní střelu Taylora musel lapit až gólman James. Naopak v 55. minutě málem pojistil vedení svého týmu John Utaka, nedokázal ovšem trefit prostor tři tyčí. Obrovskou šanci na vyrovnání měl Ryan Taylor. Atak Distina na Valenciu posoudil rozhodčí jako penaltový, jenže při exekuci wiganský záložník selhal, gólman James jej skvěle vychytal.

V 66. minutě hřiště opustil český útočník Milan Baroš, který se opět moc nepředvedl a na svůj první gól v dresu Portsmouthu stále čeká. Poslední vážnější příležitost ke skórování si hosté vypracovali během 74. minuty, kdy se opět musel při ráně Sibierskiho předvést James. Nákup Jermaina Defoa se kouči Redknappovi opravdu vyplatil. Anglický útočník totiž v 90. minutě korunoval vítězství svého týmu druhým přesným zásahem.

Více informací k zápasu

Reading FC - Blackburn Rovers 0:0

29.03.2008 16:00

Góly: -

Po dvou domácích výhrách Reading další nepřidal. V tomto zápase gól vstřelit nedokázal a nakonec vydoloval pouze bod, i přesto se posunul tabulkou vzhůru. Závěr utkání ovlivnilo také vyloučení Marka Matějovského.

Readingu chybělo doopravdy málo a už v páté minutě mohl jít do vedení. John Oster vybojoval na pravé straně hřiště míč, přihrál Stphenovi Huntovi, ten ale neuspěl. Domácí fotbalisté se překvapivě do ofenzívy až tak moc nehnali a v 36. minutě na to málem doplatili. Jason Roberts obešel dva protihráče, zastavil jej až Marek Matějovský. Z následného přímého vypálil nebezpečně Pedersen, zasahovat musel gólman Hahnemann, který míč vyrazil na roh. První půle bohužel nabídla značně nezáživný fotbal, a proto se oba týmy odebraly do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran už bylo nač se dívat. Jedinou nepříznivou zprávou bylo především pro českého fanouška vyloučení Marka Matějovského, jenž v 72. minutě viděl druhou žlutou kartu. Začátek druhého poločasu se hrál velmi tvrdě, rozhodčí během dvanácti minut rozdal hned čtyři žlutá napomenutí, ale i přesto vzniklo pár dobrých příležitostí.

Mezi hosty byl podle očekávání nejnebezpečnější Roque Santa Cruz, ale ani on se gólově prosadit nedokázal, moc mu však častokrát k úspěšnému zakončení nescházelo. Royals hlavou málem poslal do vedení hrdina minulého utkání Andrey Bikey, tentokrát ale zklamal. O moc lépe si nevedl ani Stephen Hunt, a tak zápas skončil bez gólu.

Více informací k zápasu

Derby County - Fulham FC 2:2

29.03.2008 16:00

Góly: 10. Emanuel Villa, 80. Emanuel Villa - 24. Diomansy Kamara, 78. Dean Leacock (vl.)

Střetnutí dvou posledních týmů nabídlo otevřený fotbal okořeněný hned čtyřmi góly. Oba aktéři si po devadesáti minutách rozdělili po bodu.

Fulham nechtěl z tohoto utkání nic jiného než vítězství a od začátku dělal vše pro splnění tohoto cíle. Ve druhé minutě pálil nebezpečně z přímého kopu jen těsně nad Jimmy Bullard, za pár minut přišel pro hosty velmi nečekaný moment. Střelu Leacocka tečoval útočník Villa a Keller už nedokázal zareagovat. Derby se tak ujalo vedení.

To však Beranům moc dlouho nevydrželo. Ve 23. minutě se hlavou prosadil po centru Daviese Diomansy Kamara. Derby se ale s vyrovnaným stavem nechtělo smířit a i nadále se hnalo do útoku. Velmi blízko navrácení vedení na stranu domácích byl opět Villa, po centru Sterjovskiho ale hlavičkoval nepřesně.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Po faulu jednoho z domácích hráčů dostal Fulham výhodu přímého kopu. K jeho exekuci se postavil opět Bullard. Nechybělo moc a tvrdou ranou málem dostal svůj tým do vedení. Po jednom z centrů se dostal k hlavičce opět Kamara a jeho pokus zblokoval Villa.

Fulham se konečně dočkal v 78. minutě. Střelu Bouazzy tečoval domácí Leacock a míč skončil až bráně. Ovšem už za dvě minuty bylo vyrovnáno. Přesnou hlavičkou se podruhé v zápase prosadil Emanuel Villa, dnes nejlepší hráč Derby. Berani dokonce sahali po vítězství a Cottagers při střele Earnshawa zachránil opět až gólman Keller.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Manchester City 3:1

29.03.2008 16:00

Góly: 40. Mauro Zárate, 54. Mauro Zárate, 77. Gary McSheffrey (pen.) - 59. Elano (pen.)

Úkol splněn! Blues si nemohli v tomto zápase dovolit další zaváhání a nakonec po skvělém výkonu vyhráli 3:1. Za domácí se dvakrát trefil Zarate a jednou McShefferey, hosté snížili zásluhou Elana.

Poslední špatné výsledky Birminghamu značně zkomplikovaly situaci a tu chtěli Blues v tomto utkání alespoň trochu napravit. Po první půli to byli právě oni, kteří mohli být spokojeni. Jediný gól totiž vstřelil domácí talent Mauro Zarate.

Sedmá minuta málem přinesla první branku. Pokus na bránu Birminghamu vyslal po chytré přihrávce Elana Benjani, ale neuspěl. Stejná dvojice se postarala i o druhou příležitost svého týmu. Po centru brazilského záložníka se snažil k zakončení opět dostat Benjani, včas tentokrát zasáhl stoper Jaidi.

V 22. minutě málem využil špatné hlavičky Dunna domácí záložník McShefferey, jenže z hranice pokutového území poslal svou střelu z voleje nad. Aktivní Zarate se přeci jen dočkal. Talentovaný argentinský útočník si zpracoval skvělý pas McSheffereyho a pelášil na bránu, hostující stoper Dunne jej zastavit nedokázal a Zarate nakonec překonal i gólmana Harta.

Birmingham vstoupil do druhé půle výborně a už v 54. minutě zvýšil své vedení. Druhý gól vstřelil přesnou přízemní střelou Zarate. Situaci si ale domácí fotbalisté výrazně zkomplikovali už o pár vteřin později. Franck Queudrue poslal v pokutovém území k zemi Benjaniho, viděl červenou kartu a zároveň zařídil pro Manchester penaltu. Tu proměnil Brazilec Elano.

Hosté se ale nakonec sami připravili o šanci vybojovat nějaký bod. V 75. minutě odpískal rozhodčí Styles trochu překvapivě po souboji Jihaie a McSheffereyho penaltu pro Blues. Sám postižený pokutový kop proměnil a zařídil svému týmu vítězství 3:1

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Arsenal FC 2:3

29.03.2008 16:00

Góly: 14. Matthew Taylor, 43. Matthew Taylor - 62. William Gallas, 68. Robin van Persie (pen.), 90. Jlloyd Samuel (vl.)

Po pětizápasové sérii bez výhry Arsenal konečně zabral. I v deseti otočil nepříznivý stav a z Boltonu si zaslouženě veze všechny tři body.

Wanderers do zápasu přivedl jako kapitán záložník Ivan Campo, ale ani to Boltonu nijak výrazně nepomohlo. Arsenal toužil jít co nejrychleji do vedení a už ve 3. minutě mu k tomu moc nechybělo. Bendtner se probíjel do dobré příležitosti, ale nakonec si v souboji s jedním z domácích obránců moc předkopnul míč a ten lapil gólman Al Habsi.

Hosté na začátku dokazovali, kdo je na hřišti pánem a před bránou Trotters bylo párkrát hodně horko. Ve 13. minutě ale přišel šok. Bolton poprvé nebezpečněji zahrozil a hned vstřelil gól. Po centru od postraní čáry se hlavou trefil Matthew Taylor. Plány kouče Wengera v 31. minutě značně narušil také Francouz Abou Diaby. Ten byl po ostrém skluzu na Steinssona vyloučen.

Ovšem už za pár vteřin mohl vyrovnat mladík Bendtner, který si v pokutovém území udělal prostor a dostal se ke střele. Tu se štěstím vyrazil Al Habsi. Arsenalu štěstí v první půli skutečně nepřálo. Těsně před přestávkou vypálil z větší vzdálenosti Taylor a jeho střela po teči hostujícího kapitána Gallase doletěla až za Almuniova záda.

Očekávaný tlak Arsenalu se ve druhém poločase dostavil až po příchodu Adebayora a Walcotta. Úvod však patřil Boltonu a brankář Almunia se rozhodně nenudil. V 53. minutě mu po závaru v jeho pokutovém území vypadl míč z rukou a hosté měli co dělat, aby míč odvrátili. Zanedlouho navíc hlavičkoval nebezpečně Gary Cahill.

Gunners se prvního gólu dočkali v 62. minutě. Po rohovém kopu se míč dostal až ke kopačce Gallase a ten bez větších potíží poslal míč až za záda Al Habsiho. Za šest minut už bylo vyrovnáno. Alexander Hleb vybojoval pro svůj tým penaltu a tu bez větších potíží proměnil Robin van Persie. Svěřenci kouče Wengera se i nadále hnali do útoku a sahali po vítězství. Velmi blízko třetímu gólu byl Van Persie. Ten ovšem po skvělé přihrávce Walcotta mířil nad. Arsenal se ale nakonec přeci jen dočkal. Střelu Fabregase si do vlastní brány srazil obránce Samuel.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 4:0

29.03.2008 18:15

Góly: 17. Cristiano Ronaldo, 33. Carlos Tévez, 53. Wayne Rooney, 70. Wayne Rooney

Manchester United zareagoval na vítězství Arsenalu snad nejlépe, jak mohl. Na svém hřišti přímo rozdrtil nepříliš slabou Aston Villu v poměru 4:0 a neomylně si tak upevnil vedoucí pozici.

Zápas začal opravdu v ohromujícím tempu a už ve 3. minutě se míč po ose Reo-Cocker - Carew dostal k nekrytému Youngovi, který z první napálil jen Browna, od nějž se balon odrazil nad branku a na roh. Rudí ďáblové odpověděli v minutě jedenácté prostřednictvím přízemní střely Ronalda po přistrčení Carricka, kterou ovšem zlikvidoval Carson. Z následného rohu hlavičkoval Brown trestuhodně nad. A krátce po uplynutí čtvrthodiny hry to byl znovu portugalský driblér Ronaldo, kdo ohrozil soupeřovu branku a tentokráte už úspěšně. Celá gólová akce vzešla ze situace po rohu v 17. minutě, kdy na zadní tyči nedokázal odhlavičkovat míč Barry, ten se od hrudi Boumy odrazil k Ronaldovi, stojícímu na hraně malého vápna, jenž pohotovou patičkou skrze nohy soupeřova obránce prostřelil k údivu všech přihlížejících i Scotta Carsona a otevřel skóre zápasu.

Neuvěřitelnou formu Manchesteru potvrdila i další gólová situace, která přišla ve 33. minutě. Bleskurychlý atak domácích zahájil potáhnutím balonu Tevez, nahrál Carrickovi, ten z první posunul na Scholese, jenž ještě předal do strany Ronaldovi. Střelec prvního gólu neváhal a přesným centrem hledal uvnitř pokutového území Giggse, toho sice míč přeletěl, na zadní tyči se však ještě po něm vrhl "rybičkou" Tevez a upravil na 2:0.

Do druhého dějství vstoupili lépe opět domácí. Už ve 49. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, to by ovšem musel z brejku po překrásném pasu Teveze přesně mířit Rooney, jenž stál zcela osamocen před Carsonem. O minutu později také mohl Rooneyho selhání potrestat Maloney. Dlouhý míč dopředu nepochopitelně podskočil Vidič a Maloney se podobně jako o chvíli dříve Rooney řítil v tu ránu sám na Kuszczaka, dokonce ho obešel, jenomže balon následně nasměroval o pár centimetrů vedle tyče.

Podobně velkou příležitostí však po chvíli odpovědělo i ManU, když se na zadní tyči zjevil z ničeho nic Cristiano Ronaldo a centr Rooneyho usměrnil do Boumy, od něhož se balon odrazil pouze do břevna. Za další minutu už se domácí radovali. Zdrcující fotbalová lehkost Giggse, Ronalda a Rooneyho přinesla další míč v síti Aston Villy. Giggs postoupil nejprve vpřed, pak nahrál Ronaldovi, který nezištně patičkou uvolnil Rooneyho, jenž tentokrát sám před Carsonem zvolil kličku, která se mu náramně povedla a následovalo snadné zvýšení náskoku ManU už na 3:0. Za další dvě minuty se krásně uvolnil do středu Maloney a parádně protáhl Kuszczaka, jenž ovšem vytáhl jeho pumelici na břevno.

V 64. minutě našel netradičně z pravého křídla Hargreaves ideálně postaveného Teveze, ten však z podobné pozice té, při které v první půli skóroval, hlavičkoval mimo. A o tři minuty později se opět třásla branková konstrukce Aston Villy. Stalo se tak po Rooneyho pohotové střele bez přípravy poté, co ho překrásně našel Tevez. Rooney si však spravil řádně chuť v 70. minutě, kdy mu spoluhráči Giggs, Tevez a Ronaldo vypracovali vcelku snadnou pozici pro skórování, kterou také Rooney nepohrdl a zavěsil. Elitní útočník United pak málem zkompletoval i hattrick, jenže skóroval z patrného ofsajdového postavení, které také pomezní včas odhalil a odmával. Manchester United tak porazil Aston Villu nakonec "jen" 4:0.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Middlesbrough FC 1:0

30.03.2008 14:30

Góly: 6. Ricardo Carvalho

Strhující podívaná byla k vidění na Stamford Bridge v odpoledních hodinách. Chelsea zde hostila Middlesbrough a na povinné vítězství se nad očekávání nadřela. A to to vypadalo přitom tak snadno, vždyť skóre otevřel a zároveň i uzavřel již v 5. minutě Carvalho.

Gól přišel skutečně brzy. Chelsea se prosadila vlastně díky své zbrani – standardní situaci. Po centru Bridge z levé strany poprvé v této sezoně skóroval Carvalho ve své typické pozici hlavičkáře. Jeho radost však nemusela trvat nikterak dlouho, neboť hned za minutu Boateng po přihrávce O’Neilla střílel z nebezpečné pozice nicméně právě do Carvalha. A pak v 9. minutě zase hráči Boro podcenili standardku soupeře a byla z toho Drogbova nepřesná hlavička. Pak se hra mírně zklidnila, aby ve 27. minutě zase zahrozila Chelsea z centru, jehož autorem byl tentokráte Kalou, který si vybral za svého adresáta Drogbu, jenž přizvedl míč ke Coleovi, ten však mířil nad. Závěr první půle patřil už jen a pouze domácím. Zaujala zvláště hlavička Drogby po rohu ze 44. minuty, která se opět nevešla mezi tři tyče soupeřovy branky.

A na začátku druhého dějství stále to samé a nic jiného. Essien, 57. minuta, střela až příliš vysoko. Deset minut na to: Shaun Wright-Phillips takřka sám před golmanem vnějším nártem pálí kam? No přece nad! A tak málem přišel trest. Cudicini špatně odhadl vzdálenost od balonu a vydal se za ním, leč u něj nemohl být ani náhodou dříve než Alves, ten ho pak snadno propálil, jenže trefil jen tyč! Své gólové premiéry v dresu Boro se tak stále ještě nedočkal. O minutu později se zase ozvala Chelsea a protentokrát o mnoho hlasitěji. Kalou totiž za letu hlavičkoval už přesně, ale pro změnu zase skvěle hasil do té doby téměř nezaměstnaný Schwarzer. A v 82. minutě přišla neuvěřitelně dramatická situace před brankou domácích. Začalo to rohem, který zakončil Alves hlavičkou do břevna, dorážel Wheater a zase zaduněla horní tyč za Cudicinim, míč se pak ovšem ještě odrazil k zděšení všech fandů Blues k Aliadierovi, který v ohromné příležitosti poslal míč vysoko nad branku. Byla to smůla nebo neschopnost hochů z Riverside vstřelit branku? Asi oboje, každopádně i díky této neskutečné situaci, která možná navždy vejde do historie jako jedna z nejsmolnějších, Chelsea nakonec tři body proti Middlesbrough uhájila.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:4

30.03.2008 16:00

Góly: 26. Darren Bent - 45. Nicky Butt, 52. Geremi, 65. Michael Owen, 83. Obafemi Martins

Jestli letos někdo pochyboval o kvalitách Newcastlu, dnes dostal jednoznačnou odpověď. Straky se po inkasovaném gólu Benta nesložily a svého soupeře nakonec roznesly na kopytech. Z White Hart Line si vezou výhru 4:1.

První půle nabídla vyrovnaný, atraktivní fotbal okořeněnými dvěma brankami, po jedné na každé straně. Domácích fanoušky málem zchladil už v páté minutě hostující Beye. Ten z deseti metrů ale trefil jen břevno. Ovšem už za pár okamžiků se Newcastle mohl radovat podruhé. Ke střele se dostal Joye Barton a jeho pokus musel zastavit až gólman Paul Robinson.

Utkání pokračovalo v podobném duchu i nadále. Ve 12. minutě si na centr O’ Hary vyskočil nejvýše Jonathan Woodgate a nebezpečnou hlavičkou vystrašil Harpera. O poznání úspěšnější byl o třináct minut později Darren Bent, jenž dokázal využít centru Steeda Malbranquea. Jednogólové vedení zanedlouho málem zvýšil Berbatov, jeho tvrdá rána z hranice pokutového území letěla těsně nad. Straky se však nakonec přeci jen dočkaly. Těsně před přestávkou napřáhl z větší vzdálenosti Butt a míč s velkou dávkou štěstí doputoval až do brány.

Newcastle vstoupil do druhé půle velmi aktivně. Bartonova dalekonosná střela sice ještě minula bránu o pár centimetrů, za tři minuty už ale všichni v černo-bílých dresech mohli slavit. Geremi se z přímého kopu nemýlil. Hosté ale svůj styl nezměnili ani po druhém vstřeleném gólu a výsledkem bylo několik dobrých šancích.

V 64. minutě musel vytasit výborný zákrok Paul Robinson při střele Marka Viduky, o minutu později už ale lovil míč ze své sítě. Zaváhání domácí obrany využil Michael Owen a v poklidu zvýšil na 3:1. Tottenham se sice trochu vzchopil a dostal na malou chvíli Straky pod tlak, nakonec ale po úprku Obafemi Martinse, který bez větších potíží obešel i bránícího Tainia, inkasoval počtvrté.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 1:0

30.03.2008 17:00

Góly: 7. Fernando Torres

Podle očekávání vítězem ve 178. Merseyside derby domácí celek. Svěřenci kouče Beníteze o výhře rozhodli už v sedmé minutě. Jediným úspěšným střelcem zápasu se stal talentovaný kanonýr Fernando Torres.

Evertonu po celé utkání očividně chyběli dva klíčoví muži – středopolař Tim Cahill a útočník Andy Johnson. Liverpool byl na hřišti po většinu času lepším týmem a je s podivem, že při předvedené hře vstřelil pouze jeden gól.

Pro domácí fotbalisty ale zápas nemusel začít moc dobře. Už ve druhé minutě se totiž ke střele z 25 metrů odhodlal Mikel Arteta, krajana v bráně Reds Jose Reinu ale nepřekvapil. I u další akce, tentokrát té gólové, byl španělský hráč. Fernando Torres tváří v tvář gólmanu Howardovi uspěl, míč poslal ke vzdálenější tyči.

Liverpool i nadále pokračoval aktivně. Z přímého kopu mířil nepřesně Gerrard a v 16. minutě měl Dirk Kuyt hned dvě šance. Poprvé však byla jeho střela zblokovaná a při druhém pokusu poslal míč vedle tyče. Holandský kanonýr byl dnes velmi aktivní a toužil podobně jako v první vzájemném střetnutí těchto dvou týmů vstřelit gól, nebyl mu ovšem souzen.

Hosté se přes tvrdou a disciplinovanou obranu domácího celku nedokázali prosadit. Postupem času sice vyrovnali hru, ale k vážnějšímu zakončení se nedostali. Naopak Steven Gerrard měl na kopačkách druhý gól. Pět minut před přestávkou si zpracoval dlouhý nákop od Reiny a balón napálil tvrdě do tyče. Liverpool v posledních sekundách první půle vymyslel pohlednou akci na jejímž konci byl opět Kuyt, jenže ani tentokrát nemířil přesně.

Everton po změně stran ožil a v 59. minutě mu k vyrovnání skutečně moc nechybělo. Po faulu na Pienaara zahrával přímý kop Arteta, v pokutovém území našel hlavu ideálně postaveného Osmana. Ten však svou dobrou příležitost spálil, jelikož nedokázal zamířit přesně. Toffes dlouhou dobu hráče z Anfield Road nepustili k brance, natož ke střele.

Jenže z ničeho nic udělal velkou chybu nigerijský stoper Yobo a umožnil tím dvojici Gerrard – Torres postupovat na bránu Tima Howarda. Naštěstí pro hosty se stihl Yobo vrátit a nakonec míč zahrál alespoň do zámezí. Everton se snažil, ale dlouhou dobu nedokázal v defenzívě Reds najít skulinku. V 86. minutě však moc nescházelo. Reina podběhl centr Fernandese, Yakubu se ovšem nedokázal přes Škrtela dostat k míči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United32244468:1576
2.Chelsea FC32218356:2371
3.Arsenal FC322010262:2670
4.Liverpool FC321711456:2462
5.Everton FC32176948:2757
6.Portsmouth FC32158946:3353
7.Blackburn Rovers321311842:3850
8.Aston Villa321310952:4449
9.Manchester City321310937:3749
10.West Ham United321281235:3944
11.Tottenham Hotspur321091361:5539
12.Newcastle United32981537:5835
13.Middlesbrough FC328101428:4534
14.Sunderland AFC32961729:4933
15.Reading32951837:5832
16.Wigan Athletic32871728:4731
17.Birmingham City32791638:4930
18.Bolton Wanderers32681830:4826
19.Fulham FC324121629:5324
20.Derby County32182316:6711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (276)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to zase bude keců jak arsenal otočil zápas v 10 lidech,bolton si nezaslouž nic jiného než sestup,ale na druhou stranu klobouk dolu před arsenalem,hold štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to štěstí nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

ne?štěstí není otočit zápas v 10 lidech venku?uznávám že bolton jsou tragédi,ale i tak

Reagovat
afc

to je stastie?to je skor sila timoveho ducha a keby Persie premenil svoje sance mohlo byt rozhodnute skor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný,šance se mají proměnovat,ale jako ten poslední gol?to nebylo štěstí?

Reagovat
afc

to bola haluz a takziez nechapem ako to takto zle moze Fabregas trafit

Reagovat
smazaný uživatel

druhej gol boltonu byl taky tecovanej,to samy

Reagovat
PJ

No, ja sem sice nevidel ze zapasu skoro nic, jen posledni minuty, ale jestli ten posledni gol nebyl stastnej, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale už před tím, tam mohl Van Persie několikrát rozhodnout. Prostě Arsenal si pro tu výhru šel a povedlo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se o štěstí mluvit nedá.

Reagovat
dadoprso

myskim že Arsenal si smůlu už vybral v posledních 5 zápasech. Tak snad může mít i občas kliku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal moc pěkný zápas a skvělý obrat

Reading - Blackburn to byl děs, samý nákop, samý souboj a nebyli schopný si dvakrát po sobě přesně přihrát. A Matějovský...

Reagovat
-Kopy-

Si to nemá s kým dát a ani komu to dát.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to bolton ztratil, mohla byt aspoň remíza

Reagovat
herbage

proč, za ten výkon si to Arsenal plně zasloužil. Jestli chcete titul, ukažte že na něj máte ve vzájemných zápasech s Chelsea a Arsenalem, mnohem víc potěší o bod vybojovanej titul než vyhrát o parník

Reagovat
Devil

Ta obrana Boltonu byla bida.

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám že manutd teď vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář rozhodl zápas v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

do repre mu to bohužel stejně nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne zbytočný zákrok... Pekne to Arsenalu zavaril, naštastie sa ukázala sila a duch tímu, otočiť z 2:0 pri desiatich hráčoch 30 minút pred koncom, to sa len tak nevidí, klobúk dolu!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldov gol

Reagovat
smazaný uživatel

to byl neuveritelny obrat fakt klobouk dolu, a sem zvedav jake bude mit ted prognozy Fergusen

Reagovat
smazaný uživatel

jaký by měl mít? United vyhraje,zustane vše při starém

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale ze furt ma nejaky pripominky na arsenal ze arsenal to a to a nikdy se netrefi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je psychlogická válka,ted je nahore Arsenal,dyz to otočil..po LM to muze bejt jináč zas

Reagovat
$dolar$

Ja mam takovou otazku nevite jestli hraje ta velka Spartanska hvezda Ondra Herzan?

Reagovat
$dolar$

teda abyste me pochopili tak ja vim ze hral za Lecce, ale uz dlouho jsem o nem nic neslysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Herzán je v AC Spezia Calcio 1906, to je předoslední tým Serie B.

Reagovat
$dolar$

a hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldův gól byl pěkně elegantní, ale gólman to měl mít Jinak arzenál si to plně nezasloužil, první gól nešťastně haluz tečnutej na Gallase, druhej gól pentle, a třetí gól vlastní, já být fandou Boltonu tak se oběsim přímo na stadionu Remíza to měla ale bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik reds ale ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

jj ronaldo nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

no na boltone to bol naozaj krasny zapas...arsenal si zasluzil 3 body, bolton zase az taky nebezpecny nebol zatlacil arsenal len v tom druhom polcase na zaciatku a to uz hrali v 10. goly boli zase po chybach obrany arsenalu ale da sa povedat ze aj na druhej strane to bolo podobne...arsenal si to skvelym obratom fakt zasluzil...lenze manu uz vyhrava 2-0, mozno este viac ked pisem tento post, a hraju fakt pekny futbal aj ked mi to trha srdce prizna to...

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
$dolar$

pekny ale nehral od zacatku a to ho jiste Kleki nevezme

Reagovat
$dolar$

No Arsenal za prvnic 60 minut hry si zaslouzil jeste minusovy body, a potom mel stesti

Tak jako tak na titul nema a to zvraceni patri Boltonu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda,moc nekoulej očama

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal se nehraje 60. minut, takže mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel to že na titul nemá

Reagovat
fantomas

co to povídáš...todle nemuže bejt o štěstí, to fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel to že na titul nemá

Reagovat
fantomas

to ted opravdu nemužeš tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

můžu

Reagovat
fantomas

dobrá mužeš, ale nic to neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolu co předvedl trenér Wenger:) neuvěřitelný obrat viděl sem až druhý poločas ale stalo to za to. Idividualní výkony některých hráču jsou neuvěřitelný :). Fakt pěkný zápas.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Wenger tak zvláštního?

Reagovat
fantomas

Ade a Walcott - super střídání, rozhejbali to..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci snižovat jeho kvality, ale to, že tam poslal Adebayora a Walcotta bylo logické a udělal by to snad každý, ne?!

Reagovat
fantomas

no nevim jestli by někdo vsadil na 18-ti leteho mladíčka

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli je utočný hráč,tak proč by ne?

Reagovat
fantomas

protože je leckdy zbrklý, což do tlaku neni ideální...on je spíš brejkový hráč, ted však ukázal že umí hrát i jinak a to je jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Walcott takhle naskakuje často a Wenger ani nemá moc na výběr

Reagovat
fantomas

no to možná, ale stejně to byl risk...mohl pro tlak zahustit spíš střed nákym halfem než behavym křídlem - to se moc nedela

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie asi

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
Devil

Jooo!Tak jsem si po zapase Arsenalu s Boltonem zpravil chut.Manchester super,Ronaldo 1gol a 3x asistence.At si rika kazdej co chce,ale momentalne je to nejlepsi fotbalista na svete!

Reagovat
smazaný uživatel

to mu je tak na dve veci ked vsade inde mimo old traffordu je vitany asi ako robbie savage... no mozno prehnane ale podstata je jasna

Reagovat
Devil

Co to meles? Na dve veci to je mozna tobe,podstata je to ze ve svem klubu podava vic jak dobry vykony,strili goly a bavi divaky.

Reagovat
smazaný uživatel

bavi divakov? mozno tych co na old trafforde pojedaju cheeseburgery a zapujaju colou

Reagovat
smazaný uživatel

oprava: zapijaju

Reagovat
Devil

A uz je me to jasny,ty jsi jeden z tech zaujatejch proti Ron7.Tak to potom jo,mysli si ty tvoje poblbli zvasty,ale pravda je jina.

Reagovat
fantomas

já se te zastávám, je to pan fotbalista, stejně mám ale radej jiný

Reagovat
smazaný uživatel

mne bolo od zaciatku jasne ze tebe sa ten diversky metrosexual paci, ako hrac je v sucasnosti najlepsi ale jemu vdaka jeho vonkajsim prejavom od futbalovej geniality chybaju mile, takze tie jeho dajvy neospravedlnuj sposbom "len mu vsetci zavidite" ako to maju mufloni vo zvyku ak si sa nahodou na to chystal a priznaj ze k hracom ako bergkamp, zola ci shearer sa prirovnavat nemoze a nikdy nebude moct

Reagovat
smazaný uživatel

proč jako kritizuješ jeho jako metrosexuála?tobě snad nezáleží na tom jak vypadáš?at si dělá co chce,ale je to momentálně nejlepší fotbalista světa.jasně že má i slabší chvilky,ale v poslední době jen ty silný ,nejsilnější chvíle

Reagovat
smazaný uživatel

podstata mojho komentaru je o 3 poschodia inde ako to ty vnimas, ked uz si zacal taq poviem nemyslim si ze metrosexual moze byt niekto normalny a toho sa tykaju veci ako obocie, melir, plet, postava, nagelovane vlasy co ja nepovazujem za velmi normalne ak je to vsetko naraz

Reagovat
smazaný uživatel

mno,když už letos stihl překonat rekord George Besta,tak to o něčem svědčí...sice ho taky moc nemusím,ale letos je ManU tam,kde je hlavně díky jemu,a tak to bylo i v minulé sezóně,takže necím,proč by se nemohl zařadit mezi ty hráče,které si zmínil,navíc mu je stále jen 22 let

Reagovat
smazaný uživatel

byt najlepsim futbalistom nie je vsetko, futbalista musi byt predovsetkym gentleman ktory sa dokaze v spravnom slova zmysle zahrat na zviera, musi hrat s eleganciou, charizmou, lahkostou, ucelne a technicky, to vsetko potrebuje hrac aby bol oblubeny a stal sa skutocnou legendou a nie len preto sa dodnes oslavuju tyto hraci lebo dosiahli velke uspechy

Reagovat
smazaný uživatel

jako by si mluvil o Crisovi...

Reagovat
smazaný uživatel

joo taky v tom cítím Crise,ne přímo ale přesně to splnuje

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je teenegersky a zensky idol a to ma od gentlemana daleko (nie je idol ako idol), charizmaticke a elegantne su uz len tie jeho divy a staznosti u rozhodcov, lahkost a ucelnost predstavuju tie jeho neustale kruzenia okolo lopty a potom zamotanie, dlhe drzanie lopty a spatna prihravka... takze asi taq

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem viděl dneska,ja asi ,,špatně,, prihraval asi vlastně neprihral na tri goly... to byl asi Cristiano Teplaldo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zisti si co v slovencine znamena spatna prihravka a potom nieco hovor, to plati aj pre ostatnych

Reagovat
fantomas

už dávno ne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nehraje účelně, ale má na kontě rekordní počet branek a o nic hůř na tom není s asistencemi, to se nějak vylučuje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

cuduj sa svetu ked zo vsetkych hracov manU drzi loptu najviac na svojich kopackach a zaroven sam dostava najviac prihravok a hra viac ako utocnik nez zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale podivaj sa, jak moc je prospěšný pro tým? dává goly?dava! prihrava na goly? ano! je prospěšný tudíž pro tým? ano! a hraje se fotbal pro divaky? hraje, tak proč neudelat klicku,zesmesnit soupere....

Reagovat
smazaný uživatel

hey a co to meni na mojom tvrdeni ze od legiend typu bergkamp, zola a shearer ktorych som spomenul ma daleko? futbal nie je len o goloch a golovych pripravkach, o produktivite nie je vobec rec, kto tychto hracov zazil a vychutnaval si ich hru tak vie o com hovorim

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě,ale na Ronaldovu hru se dá dívat snad ještě s větším nadšením než na to co předváděl Bergkamp,Zola a Shearer...legendou se staneš, až budeš predvadet takovy to vykony treba 5 let v řadě...a myslím ze Cris to ma velmi dobre v hlave sporadane,aby vedel že legendou se stane...a myslím že legendární je už teď...dyt prekonal hned spoustu rekordu, je to fenomen,a do legendy mu moc nezbývá....a nesouhlasim s tvym tvrzení, že je obliben je u žen a dětí....znám plno dospělejch lidí,co jsou s Ronalda unešení

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom si bez sledovat La Ligu, presadi sa 6+5 alebo uz nejak inak sa vratia stare casy anglickeho futbalu a budes z toho velmi sklamany, potom je jasne ze nedokazes pochopit umeniu tychto hracov

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není náhoda, že hrají většinou na něj, to o něčem svědčí. Zkrátka těží z jeho formy a to se vyplácí. V minulosti bylo na místě ho za neúčelnost kritizovat, ale poslední dva roky to je mimo mísu. Nebo si od něj představuješ ještě více branek a asistencí?....

Reagovat
smazaný uživatel

nuz videl som aj v tejto sezone zapasy ked sa takto zamotal a ver tomu ze aj teraz to mozes obcas uvidiet, je jasne ze obrancovia derby nedokazu dostat tak do uzkych tak ako iny, hra sice ucelnejsie ale stale sa pomazli s loptou, jeho hra ma od jednoduchosti este pomerne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na podprůměrné, průměrné a lehce nadprůměrné anglické celky to stačí. Ale je fakt, že proti top klubům je zpravidla nevýrazný.

Reagovat
smazaný uživatel

no a aj to ho deli od velkych hracov minulosti, preto bude musiet svoju hru zjednodusit a nespoliehat len na klucky a rychlost, velky hraci sa zaobisli aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho za velkého hráče nepovažuju, do toho má ještě hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne takze si len moje tvrdenia potvrdil, nezabudajte co som vobec tvrdil, vy ostatny sa vsak vacsinou chytate za vedlajsie tvrdenia ktore nevyvracaju to zakladne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že věkem se posune na další stupeň, kdy se začne prosazovat i proti velkoklubům.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial ho bude mat ferguson na voditku tak on si ho uz vychova ako hraca a mohol by aj ako cloveka

Reagovat
herbage

Přesně, osobnost, který si jde vážit i mimo fotbalový trávník. Bohužel dnes je to skoro nemožný, už od velmi raného věku se hráči ve velkoklubech musí prosadit v silně individulistickém prostředí, kde do prvního týmu vezmou jen ty nejlepší. Když jsou hodně dobrý a dostavý se úspěch, tak mají slávu, peníze a při věku pod 20let to má velmi negativní vliv na vývoj osobnosti. Všechna ta sláva, tlak médií, hlavně bulváru, lidí v hledišti, že právě ty potáhneš tým, že vymeteš šibenici když se nedaří, toto všechno unést je nad lidské síly. Pěkný příklad je Ronaldinho, kde bylo předem jasný, že musí přijít pád, protože další růst nebyl možný, všichni o něm mluvily jen v superlativech. Mě se například líbí Paulo Maldini, vzor věrnosti i gentlemanstvý. V zápase s Arsenalem byl nejen skvělý, ale i pomohl zvednout protihráči z trávníku, poplácat ho na zádech, prohodit pár vřelých slov. Bohužel, tito gentlemani fotbalových hřišť budou pomalu odcházet a nebude je mít kdo nahradit, jestli to takhle půjde dál. Ale věřím, že se vždy nějací najdou, úrávě takové mají fanoušci nejradi a všem těm hvězdám když se přestane dařit to dají pěkně sežrat. Osobně si myslím, že Ronaldo není příklad hodný následování po lidské stránce, ale na ten tlak, který na něj je se drží ještě dobře. Jsem zvědav, co se stane až se dařit nebude. To se stalo loni proti AC v LM a tam nebyl vůbec vidět a jen máchal rukama a házel šipky.

Reagovat
smazaný uživatel

THUMBS UP! suhlasim a pridavam sa...

Reagovat
herbage

Díky, jsem rád že se tu dá s pár lidma prohodit slovo

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sledujem ze ty si celkom rozumny, vies o com pises a mas na to svoj nazor za ktorym si stojis, vies si ho obhajit, snazis sa byt objektivny, nevulgarny a slusny takze takych ludi do diskusie nikdy nie je dost

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Ty osle co tady porad placas? Kdyz uz o tom mluvis tak Ronaldo patri mezi moje nejmin oblibene hrace v MU.Muj nej hrac je Gazza a zrovna Shearer o kterym jsi se zminil,ale to nemeni nic na faktu,ze Ron7 je momentalne v super forme a dava goly jak na bezicim pase a to je zaloznik!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho nech,s blbcem se nedomluvíš nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

v zivote som od teba nevidel prispevok na tomto webe ktory by obsahoval nazor ktory si aj dokazes obhajit, si len tuctovy prispievatel akych je na portaloch kde sa chodia odbavit male deti cela kopa, ja som na nikoho nenadaval a sam sa reprezentujes tym ze ty si taq spravil

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi tu tak hodinku?

Reagovat
smazaný uživatel

sledujem to tu dlhsie a aj kvoli takym ako ty si rozmyslim ci ma vobec zmysel sem prispievat, tazko jediny clovek vytvori kvalitnu diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

aháá, a tak to zase joo,to si sem piiiš...

Reagovat
smazaný uživatel

neberte to tako aroganciu ale mam pocit ze vela prispievatelov tu nevie co je vlastne diskusia, cest vynimkam... dokonca jeden nemenovany fanusik spu*s ma zmysluplnejsie tvrdenia nez ako vacsina z vas

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas sice svoje nazory ale si uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa zapoj do diskusie a daj sem ty svoje tvrdenia a uvidi sa

Reagovat
smazaný uživatel

no ja sem se zapojit nechtel ale nechapu co ti vadi na nejakem metrosexualovi, je to uplne normalni, ja mam taky melir a neni mi uplne jedno jak vypadam. no a este k te jeho hre. no a co ze dostava nejvic prihravek, taky s nima dokaze nejak nalozit a dneska treba prihraval on na goly a este jeden luxusni dal. nevim proc ti tak vadi a je mu teprve 23, a k tomu ze bude stejna legenda jako treba ti Zola, Bergkamp a dalsi, ma nakroceno hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ver tomu ze k tomu ani zdaleka nema, byt legendou nie je len o tom ako hras, je to predovsetkym v tom ako ta ostatny respektuju a ronaldo si svojim spravanim velky respekt nebuduje

Reagovat
Devil

A co dela tak spatnyho????? krome simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz len samotne simulovanie je dost silna kava, potom tu mame tie dohovory u rozhodcov, arogantne spravanie, prejavy, tvrdenia... rozhodne neposobi ako velky hrac

Reagovat
Devil

Tak v jinych ligach (mimo ostrovy) se simuluje jeste vic,o nejakych projevech nevim a s rozhodcim se taky zrovna moc nehada,to by jsi takhle mohl rict o kazdym druhym.A jestli ti neprijde jako velky hrac,tak je to s tebou spatny.Spis jsi proti nemu zaujatej,to vse.

Reagovat
smazaný uživatel

proc by nemel respekt?

Reagovat
smazaný uživatel

preco vsetci stoja proti nemu? zeby nemal respekt? to plati aj na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

prehnal som, nie vsetci ale mnoho ludi... takeho gerrarda respektuju uplne vsetci a urcite nie len preto lebo je anglican

Reagovat
smazaný uživatel

a nemene lidi ho obdivuje

Reagovat
fantomas

křídlo nemám rád, když nekdo poukazuje na to že je záložník, z takového postu se střílí góly podobně "snadno" jako z utoku. To Fabregas v uvodu sezony, to byla jiná..

Reagovat
smazaný uživatel

ak ronaldo je zaloznik tak potom arcibiskup je papez, ronaldo je zaloznikom akurat na supiske a stale si nic nevyvratil z podstaty mojich tvrdeni, to co vravis je sice pekne ale cele je to len taka omacka

Reagovat
Devil

R7 je zaloznik,hodne ofenzivni,ale utocnik vypada jinak.A kdyz je to cele omacka,tak me rekni svuj nazor,ktery fotbalista je momentalne pro svuj klub uzitecnejsi a dava vice golu jak on???Za toho osla sorry,nasral jsi me.

Reagovat
fantomas

je to křídlo!!!

Reagovat
Devil

Ne vzdy,pochybuju ze kdyz bude hrat MU na dva klasicke utocniky a devils budou vest napr nad AS Roma 1:0, tak R7 nebude hrat kridlo,ale zaloznika,kterej musi makat do zadu stejne jako do predu.Dnes hral kridlo i kdyz hral hodne i ze stredu,ale neni to pravidlem.

Reagovat
fantomas

viz níže

Reagovat
smazaný uživatel

poviem ti nieco, rooney hra prinajmensom v takom odstupe od brany ako ronaldo, on je skor winger forward ktory sa zvykne stiahnut do stredu pred branu, typicke kridlo to rozhodne nie je

Reagovat
fantomas

jasně že křídlo nelítá jen po lajně, to už je jen takové slovíčkaření - winger forward a křídlo...to je prostě prakticky totéž, jen záleží na tom, jakým stylem onen hráč hraje - zda se stahuje často do středu či to je spíš běhavý hráč "připoutaný k lajně" (Lennon, Walcott)

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom mi tu nehovorte ze na wingera je to slusny kusok (samozrejme aj keby bol priamo utocnik tak to je ozaj slusny kusok) ked hra tak ako hra, len som vas chcel trochu z toho tvrdenia vyviest lebo nie je celkom na mieste tvrdit ze on je winger, nie je winger ako winger

Reagovat
fantomas

jasně že to je kousek, i na křídlo! Kdo naposled nastřílel z také pozice tolik branek? Možná Gento, ale to už je zatraceně dávno!

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nehadam len to sme uz trochu od mojho tvrdenia, ja nemam dovod s tymto nesuhlasit

Reagovat
fantomas

to doufám já jen nechápu, co obhajuješ...mě taky není ronaldo příliš sympatický nejen svým vzezřením, ale hrát umí. A právě u něj pozoruju obrovské pokroky v oblasti zapojování se do kombinace a obecně týmové hry. Dnes to jen potvrdil, ony to totiž nebyly jen gólové přihrávky, ale i další jeho překrásné a fotbalové akce skončily nebezpečným zakončením zejména Rooneyho. Chytrost, eleganci a neuvěřitelnou techniku mu prostě nikdo neupře. Dobrá - simuluje, filmuje, občas (ted už ale moc ne) drbe, což mu na sympatiích rozhodně nepřidává. Ale, podívej se pravdě do očí, i Henry si občas skočí, i Ronaldinho se leckdy utopí ve vlastních kličkách. Svůj postoj k věci bych zkrátka uzavřel slovy: "Nikdo není dokonalý a každý má své mouchy!"

Reagovat
smazaný uživatel

nuz ale legendy ako adams a hraci ktorych som spominal boli dokonale aj ked zlyhali lebo im sa rychlo vsetko odpustalo a zabudalo kvoli ich velkosti ktorej je ronaldo zatial dost vzdialeny... to je to co som tvrdil a nik z vas s tym podla mna nemoze nesuhlasit, maximalne sa mozete zufalo pokusat sem davat omacku ktorou tento fakt nevyvratite, ja ronalda ako hraca fakt beriem ale nemozem ho brat zo vseobecneho pohladu, urcite mam radsej giggsa z manU nez jeho

Reagovat
fantomas

já taky! Ale ještě něco: Já neřek že je to legenda ani jednim slovem. Ani Adams přece nebyl ve 22 letech uznávaný ty tady prostě kvákáš nepochopitelné, sry...jak říká Devil, si proti nemu zaujatý. Jak si tak pročítám všechny komentáře hore, tak tam neni ani zmínka o tom, že je legendární. To není, určitě ne! Ale co ty víš, co z něj bude za oněch pět let? Vyzraje, zlepší chování na hřišti a vystupování v médiích a hned změníš názor, pokud si ovšem stále nebudeš mlít tu svou jako ted

Reagovat
smazaný uživatel

on si to uz raz pokazil a o moc lepsie to mat nebude, to je proste fakt ktory musi kazdy prijat, neverim tomu ze sa velmi zmeni a v tych rokoch ked adams vobec nasadil kapitansku pasku skoro nikomu nezislo na um ze nieco take ako filmovanie vobec vo futbale je, adams bol vzdy gentleman a vodca

Reagovat
fantomas

Adams se hlavně taky těžko před svým vápnem mohl uchýlit k filmování jo, gentelman jako Adams z nej nikdy nebude, ale neodsuzoval bych ho...Cesc se taky před rokem vyjadřoval leckdy až velkohubě, ted už však slova pečlivě váží, potom co ho mnozí za toto zkritizovali. Takový proces se, věřím, odehraje i u Crise

Reagovat
smazaný uživatel

ani cesc nikdy nebude neviniatko, tiez obcas nehra zrovna ferovo a tieto znaky ostanu u hraca podla mna navzdy, hrac uz nema velmi co dozriet vo veku nad 20 rokov, rozum uz ma taky aky mat aj bude, len ziskava skusenosti, casom si mozno uvedomi ze to nie je zrovna spravna vec ale velky hraci sa k neferovosti nikdy neschyluju ci uz je to ked mali 18 alebo inokedy

Reagovat
fantomas

Ne to právě je ono...jasně že fotbalově ti hráči stále zrajou po dvacítce a nejen fotbalově právě...jak sbírají zkušenosti, vědí co si mohou dovolit říct do mikrofonu, rozhodčímu a v jaké situaci spadnout...

Reagovat
Devil

Adams treba chlastal,ale je to tvuj oblibenec,tak je to ok ze?I kdyz uznavam ze to byl super stoper a muj oblibenec.

Reagovat
fantomas

si mimo, Adams chlastal až v závěru svý kariéry, ted si jen plácnul. Na ostrovech je to uznávaná legenda a tak tomu bylo i za dob jeho fotbalový kariéry. Co se dělo mimo trávníky je druhá věc. Na hřišti to byl ale pan fotbalista. Přirovnal bych ho k Maldinimu - příkladná věrnost, přehled, nezbytná špetka elegance - prostě třída. Devile, todle byla uplne scestná poznámka

Reagovat
Devil

To nebylo vubec scestny,Ronaldo nemuze byt hvezda pro gel na hlave a namistrovany oblicej a Adams chlasta a je king?

Reagovat
fantomas

To netvrdím! Nikdys Adamse nevidel hrát, to bude tím..

Reagovat
Devil

Vzhledem k tvemu a memu veku muzu rict, ze jsem Adamse videl na zivo hrat o hodne vic jako ty.Uz minule jsem ti rikal ze na Euru v 96 hrali anglani super fotbal a ty jsi me rikal ze jsi byl jeste malej kluk.Takze jsi Adamse mnoho let hrat ani stihnout nemohl.

Reagovat
fantomas

existují i ruzné záznamy víš a archivy...at tak či onak, kdybys ho videl tak moc dobře víš, že to byla prostě osobnost na i vně trávniku

Reagovat
Devil

Ja jsem nikdy nerekl nic spatnyho o Adamsovi a ani nereknu,V mem srdci je to jeden z nejlepsich a nejoblibenejsich stoperu.Vazim si daleko radej Adamse jako Ronalda,ale nic to nemeni na faktu ze R7 je momentalne na vysluni,at se ti to libi nebo ne.To je vse.

Reagovat
fantomas

Mě se to jako Gunnerovi samozřejmě nelíbí, ale akceptuju to...necpi mi do huby neco, co sem nikdy neřekl já ho tady naopak celou dobu obhajuju.

Reagovat
Devil

Ja ti nic necpu,jen jsem na zacatku psal,ze je momentalne nej hrac a to podle me je.Nerikam ze jednou bude jako Pele,nevim co bude za rok,ale momentalne je nej.Jen hajim barvy MU,kdyz nekdo rekne ze R7 je napr. teplej a podobne ,tak me to sere.Jinak ho taky moc nemusim.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pre gel, tu hovorime o osobnosti na travniku (a aj mimo neho)

Reagovat
smazaný uživatel

ale na ihrisku bol vzdy taky aky mal byt a ostal tym velkym hracom, to si praveze zasluzi obdiv ze aj skrz takuto prekazku vela zo svojej charizmy nestratil, kazdy podlahne pokuseniam ale malokdo pritom dokaze ostat tym kym v skutocnosti je

Reagovat
Devil

Jo to mas pravdu,ale to Ronaldo taky!

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, ronaldo teda na travniku neposobi velmi charizmaticky ale ako teda myslis

Reagovat
fantomas

každý má charisma

Reagovat
smazaný uživatel

to by som netvrdil teda vobec (skinheadi maju charizmu?) a stale to nemeni nic na mojom tvrdeni a nemam problem povedat ze ronalda by som v arsenale nechcel

Reagovat
fantomas

no to já klidně ano...nejsem si ale jist, zda se hodí do naší hry..

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby, ja ho nechcem... asi si si tiez mozno najstastnejsie nevybral, tiez by som ta poslal fandit muzstvu z La Ligy

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

prepac ale nedokazem pochopit ako moze niekto u nas chciet hraca co nehra fer... ved to je podla mna hanba

Reagovat
fantomas

on by ho AW srovnal do latě, to mi věř!

Reagovat
smazaný uživatel

AW je mekkys ktory podla mna nedokaze skrotit komplikovane povahy, ved adebayor, eboue ci cesc si dodnes par krat neodpustia nesportove spravanie, cudzinci tazko dokazu pochopit ako je vnimane nesportove spravanie v anglicku

Reagovat
fantomas

ale dyt to je v tech hráčích, to jim težko vštípí

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby bol ronaldo vynimkou

Reagovat
fantomas

to já nevim...šak on vyzraje

Reagovat
Devil

To neni,pro me bude vzdy nej bombardak Alan Shearer Na R7 me taky vadi jeho zbytecny pady,ale momentalne je to trida!

Reagovat
herbage

No koukal jsem dneska na ManU a docela mě překvapili herním systémem. Oni nemaj vyloženě žádného útočníka, Roonyho už pozoruji dlouho a to je pro mě spíš pohroťák než čistej hrot. Často se pohybuje u středovýho kruhu a rozehrává akce celého týmu. Denska taky hodně útočil zleva, jako křidlo. Tam kupodivu neběhal Giggs, ale ten hrál staženějšího levostředního záložníka. Tevez zprava, kde obykle běhá právě Ronaldo, kterej mi dnes přišel jako středovej útočník. Samozřejmě že to není typickej útočník, ale ten systém ManU je velmi variabilní, v podstatě hrál dnes obě křídla i dost často ve středu. Kažodpádně to prolínání řad ManU

Reagovat
fantomas

jj jasně že je to variabilní...další příklad - Hargreaves asi dvakrát nebezpečně zprava centroval! Je to podobné jako u Arsenalu, útočí zkrátka celé mužstvo (resp záloha a utok) a hráči rotují, čímž pochopitelně matou soupeře. Ronaldovu pozici tak nelze z uplnou jistotou určit, rozhodně je to však spíš křídlo (potažmo bergieho winger forward) než cokoli jiného

Reagovat
herbage

To že Hargreaves 2x neezpečně centroval je dáno tím, že nastoupi na pravém beku proti totálně rozhozenámu soupeři, který měl levou stranu obrany dost děravou a místa tam bylo dost. To prolínání řad se mi právě u toho Arsenalu líbí, to spolu s presnkem je základ úspěchu. Jenže musí v tom být systém, jak si každý běhá kde chce je špatný. Sice to vypadá jako improvizace a hodně taky je, ale hlavní jsou automatismy. Jak si někdo myslí, že sem plácnem Dorgub, napravo Messiho a nalevo Ronalda, tak takhle to nefunguje, každý tým má svuj systém a určité signály. Samozřejmě čím fotbalově lepší hráč, tím líp se do systému zabuduje. Třeba takový Schevchenko naprosto do systému 4-3-3 který hraje Chelsea nepasuje a podle toho taky dopadl. Arsenal má to prlínání zvládlý velmi dobře, jen kdyby neměl tak úzkou lavičku, kde nemá na určité posty adekvátní náhrady. To ManU jeden článek vypadne, nahradí ho jiný a jede se dál. Arsenal to stálo titul. Manchester si prošel určitým obdobím, kdy hra byla nemastná neslaná, ale teď konečně posledních pár sezon budujou nový mužstvo a ta sehranost je znát. No a kdžy zvládnou už to prolínání, tak je to slast pro oko nezaujatého diváka. Denska rozdrtily Villu rozdílem dvou tříd. Ronaldo hraje malinko něco jako Joe Cole v Cheslea. Ten je určitě méně produktivní, ale chtělo by to taky spočítat, kolik dal ronaldo gólu z penalt, přímaků a po rozích, tady je největší rozdíl. Navíc Chelsea má jiné muže na střílení gólů, Drogba, Anelka, to ManU žádnýho vyloženýho kanonýra nemá, spolíhá právě na kombinaci a zakončení Ronalda. Rooney je podhrot a Tevéz se taky do vápna moc nemá.

Reagovat
fantomas

jj, nemužu nic vytknout

Reagovat
herbage

No sice nechodím na tréninky ManU, ale myslím, že za tím herním projevem stojí Carlos Queiroz, ne tolik Ferguson. Tedy alespoň mi to tak připadá, když tam tahaj samí jižany, co se útočný fáze týče. Ty tu hru pozvedli o řád výš.

Reagovat
fantomas

To je všeobecně známý fakt, že hlavní trenéři v Anglii dost často na tréninky jen dohlížejí, vezmou si pod patronát akorát ten před ligou a pak spíš jen určují sestavu. I proto maj oba SAF i AW hodně kvalitní personal okolo sebe. Na nich sou pak především geniální tahy během zápasu (taktika, střídání) a v tom sou oba velmistry

Reagovat
dadoprso

taky mám radši pořádný fotbalisty a ne tohle nagelovaný ozempadátko!!! Tim neřikám že to hrát neumí, ale nejlepší fotbalista nebude do tý doby, než se z něj stane chlap.

Reagovat
Devil

V tom pripade v Italii,Spanelsku,Portugalku.....neni zadnej chlap. Tam totiz na zem pada kazdej a jeste vic.

Reagovat
Devil

A to je PL hodne tvrdsi a rychlejsi jak treba Serie A a podobne....Kdyby nehral v PL,ale v Serii A tak zapadne do prumeru simulantu a nikdo si toho,ze pada ani nevsimne.Na vic (nechci to zakriknout),ale uz tolik nepada jako driv.Ale rekl bych,ze ho nema spousta lidi rada a ti si vzdy najdou neco,aby ho mohli urazet.Zavist je svina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Manu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United to byla dneska nádhera A konečně i pro Rooneyho,moc sem mu to už přál po těch hodně spálených šancí

Reagovat
Devil

Jj,jednu chvilku uz jsem si rikal,ze si gol skovava na AS.

Reagovat
smazaný uživatel

šak jo...ten co mu neuznaly..ten je do Říma

Reagovat
smazaný uživatel

konecne arsenal vyhral jim to teda trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

šak teď zase 5 zápasů nevyhraje,moc se neraduj...

Reagovat
fantomas

že ty máš vedle sebe věštěckou kouli...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví...

Reagovat
fantomas

ty to nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla řečnická otázka....

Reagovat
fantomas

no každopádně, ty to rozhodně nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych mluvil o třech zápasech s Live kde podle mě budete rádi když vyhrajete jedno...

Reagovat
fantomas

at je to to duležitejší hlavně - LM a z toho postup

Reagovat
Devil

Hmm,nevim nevim. Pres Live asi neprejdete.

Reagovat
fantomas

to je otevřený, já jen reagoval na Wozyho

Reagovat
Devil

Ja vim,ja reagoval na tebe.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak Live určitě neni AC, které hrálo pasivně, nezdařile kombinovalo, prostě se jim nic nedařilo a rozhodla to jediná střela ze 35m a ještě s chybou brankáře. Tak lehké to na Live mít nebudete a jelikož jste už na AC těžko něco vymýšleli tak pochybuju co vymyslíte na Live, spíš nic. A to že jste po dlouhé době vyhráli v lize vám v LM dle mě nějak moc nepomůže a to ještě kdyby třeba Live vyhráli Merceyside tak budou dosti nahoře, konec konců jim se taky aspoň daří když vynecháme duel na OT, no mě je to konec konců jedno, ať vyhraje ten lepší, nemám rád ani jeden z nich Jedno máme aspoň jistý, v semifajnlu budem hrát s Anglickym klubem

Reagovat
fantomas

1) chyba brankáře nebyla - stáli tam dva hráči kteří tam byli zbytečný (nešli po balonu) a navíc mu clonili...míč videl až na poslední chvíli, navíc přišla pak ještě zasloužená pojistka

2)Těžko vymejšleli? Naprostej válec sme jim dali a to tady netvrdil jen málokdo, i z protějšího tábora

3)to že nemáš rád ani jeden z nich se výrazně promítlo do této tvé reakce

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda za 1. válec jste jim dali doma, to asi ano, ale u nich už to tak jednoznažné nebylo ale vzhledem k tomu že byli stejně naprosto bezzubý a byli snad hned po olympiakosu nejhorší z těch, kteří hráli čtvrtfinále jste přes ně prostě chtě nechtě projít museli, za 2. snažím se v těchto komentářích bých nezaujatý realista ale když mluvim o těchto týmech tak se to někdy nedá udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal na San Siru ACéčko absolutně přejel!!! AC hrálo prvních 10 15 minut,jinak to byla exhibce Arsenalu, takový skvělý fotbal sem ani v jednym osmimifinale neviděl!! a to že nemáš rad anglicky tymy se výrazně promítlo do té reakce....Velikost fanouška se dokazuje,jak umíš respektovat soupeře....takže nejsi žádný zázrak..mmch sebe tam taky nepočítám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak safra na co jsem to koukal? Že by Inter a Live i když tam to Reds tak zválcovali, nevim no mě přišlo že je na San siru začali válcovat až od jejich prvního gólu, a když jsme u toho respektování soupeřů, když je nemám rád neznamená že je neumim respektovat, naopak jsem kolikrát až moc velkrysej, ale zázrak nejsem, to máš recht.

Reagovat
fantomas

ACM zkrátka na Arsenal nemělo ani v nejmenšim. První zápas byl vicemene nudný, ale jestli mel jit nekdo do vedení tak to byli londynane (Ade trefil břevno)...odveta pak byla v jasné režii Arsenalu a přesto že gol přišel celkem pozdě a z ničeho nic, zasloužili si ho, stejne jako ten druhý

Reagovat
Devil

Kurna,skoda. Boro si zaslouzilo nejmin vyrovnat,tycka brevna smula.Chelsea nam predvedla dalsi z nudnych zapasu s tipickym vysledkem 1:0

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
cubinho

Tak Chelsea měla štěstí jak sviňa...Drogba snad ani nevystřelil na branku...A Alves toho góla snad nikdy nedá:-)

Reagovat
smazaný uživatel

hra sa na body alebo na goly, chelsea pomaly ale iste ide za titulom

Reagovat
Devil

Dneska to zas tak jiste nevypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jde si tak pro druhe misto

Reagovat
smazaný uživatel

videl si rozpis zostavajucich kol, man.u prehra doma s arsenalom a potom ide na stamford bridge a je rozhodnute o majstrovi

Reagovat
Devil

Hmm tak ty se ani nemusis divat na fotbal,kdyz to vse tak vis.Muzu se te zeptat kdo vyhraje LM.Asi Chelsea ze?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

200.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je jasne este pred zacatim ligy majstrov ; FC Liverpool

Reagovat
Devil

Tak s tim bych s tebou i souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

S torresom v utoku bez problemov, to nie je clovek to je stroj na goly

Reagovat
smazaný uživatel

teda,Spurs doma dostávaj slušnou šišku od Newcastlu upřímně,čekal jsem opačný průběh utkání

Reagovat
fantomas

to já taky, Bruce bude zase řádit

Reagovat
Devil

Jak hraje Newcastĺe???

Reagovat
fantomas

4:1

Reagovat
Devil

4:1 nebo 1:4 ?

Reagovat
fantomas

vedou proste

Reagovat
fantomas

a už vyhrály - straky

Reagovat
Devil

Fakt,tak to je dnes nejlepsi zprava,super.Dik !!

Reagovat
Shevchenko

Ty neumíš číst nebo si to aspoň najít ?

Reagovat
Devil

Ja tomu neveril a strasne se me sere komp a nez bych to hledal na teletextu tak jsem se radej zeptal,bylo to rychlejsi.

Reagovat
Shevchenko

OK

Reagovat
M11

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Bruci kde jsi?? jak hrál prosím Tě dneska Tottenham?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

být Tebou se nesměju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám,že nepříjde na pokec

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším na jeho narychlo spíchnutý report

Reagovat
fantomas

jj, hned tam du zabrousit

Reagovat
smazaný uživatel

Po prohře se tu nikdy neobjeví.

Reagovat
smazaný uživatel

jn...škoda že Spurs nemaj šňůru proher,aspoň by tu byl klid chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

loool,pravda.a navíc vtipný

Reagovat
fantomas

tak je to proměnlivý no...jedno vyhrajou - bruce tady všem vypálí rybník a ty to pak můžeš dva tejdny rozdejchat, než zase spurs vyhrajou a přijde to znova

Reagovat
smazaný uživatel

potreboval bych delší pauzy mezi tema vyhrama...tak 2 měsíce dycky....díky Brucemu se mi Tottenham uplně sprotivil

Reagovat
fantomas

mě byl vždy sympatický kuli Jolovi, ted hrajou španělsky a to už se mi moc nepozdává...a to pozor! měl sem je jakž takž rád přestože sem gunner!

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jste vždycky byli jen takoví hotentoti....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si takový unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana kohoutu je opravdu tragicka...straky hrajou guvno uz pekne dlouho a ted tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool skoda ze Gerrard a Kuyt nedali gol ,zasluzena vyhra

Reagovat
Devil

To jo,velkou ctyrku uz asi nikdo nenarusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle som myslel ze spurs maju uz lepsiu obranu po prichodoch Woodgata a Huttona

Reagovat
fantomas

no opravdu...Hutton zase potvrdil Brucova slova že to je na pravym beku proste špička

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

uplně

Reagovat
fantomas

ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

jo :)

Reagovat
fantomas

tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

přecenují všichni Huttona,ano je to kvalitní obránce.ale ve skotsku z něj dělali boha,a proti komu taky hráli?Gretna,Hearts,Kilmarnock?

Reagovat
fantomas

přesne tak, to sme mu (brucovi) taky furt řikali a on ne, že byl ve skotsku špička, tak bude i v anglii...je to prumernej bek, ale mladej, musi vyzrat no..

Reagovat
fantomas

ale špička?

Reagovat
smazaný uživatel

spicka nie ale bude podla mna

Reagovat
One-Real

Torres "dobře ty".

Reagovat
smazaný uživatel

CHelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem si oddych jak cip po tech dvou drevnach..uz sem to videl jak se to v te siti vlni.....ale tak po tech supr vysledkach 4:0 na west hame, 6:1 s derby a 2:1 s Arsenalem sem doufal v neco vic....no aspon ze sou ty 3 body...jestli vyhrajen v dubnu s Man United tak uz bude rozdil jen 2 body a musime doufat jeste v jedno jejich zavahani....ale proste CHELSEA FOREVER...jeste kdyby vysla liga mistru byl bych ten nejstastnejsi na svete (jo jeste diky tomuto zapasu sem vyhral 2500 u tipsportu-ale to je vedlesi...hlavne CHELSEA FOREVER)

Reagovat
One-Real

Chápu že jsi v euforii ale ta čeština

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš není to snad jedno?proč tady bazírujete na češtině?prostě lidi tady píšou rychle a čeština je nezajimá (některé)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

způsob jak se člověk vyjadřuje o něm dost vypovídá.........problém toho malého scuma s vidím spíše v jeho nedostatečném vzdělání, gramatiku si pořádně promrská až tak v 8 třídě....

Reagovat
smazaný uživatel

UŽ JE TO TADY!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dubov

Newcastle - super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sem neviděl, ale výsledek překvapující. Tottenham hrál blbě nebo půjde do brány Černý?

Reagovat
smazaný uživatel

Robo byl nejlepší Yido na place, spoustu toho vychytal......obrana byla totálně v prdeli.......byl to ten samý zápas jako Betis - Barca, první půlka jasná dominance, pak se v poslední sekundně ukop dřevák Butt......a ve druhé půlce přestali Spurs hrát fotbal.....

Reagovat
fantomas

butt a dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

chceš mi tvrdit, že oplývá technikou a nějakým fotbalovým myšlením?

Reagovat
fantomas

myšlením ano...je to spíš bijec, ale neni to rozhodně dřevák...nebo myslíš že by takovou dobu tohoto hráče zaměstnával i sám Man Utd?

Reagovat
smazaný uživatel

nehádej se s ním;) Butt je něco jako Smith,bojovník a jde do to toho vždy naplno.zasloužili by si oba lepší tým

Reagovat
fantomas

já se nehádám, já ho poučuju

Reagovat
smazaný uživatel

když už dá góla Spurs,tak dřevákem není

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže on dává góly výhradně Spurs...........

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs? wtf? Jak jsme tam mohli remizovat 4:4 kurňa a ve finále LP prohrát? To všichni fotbaloví bohové v každé zemi chytli ptačí chřipku či co?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi někde remizoval? Ty jsi hrál nějaké finále LP?

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho co si tady čtu by ses měl zajímat spíš vaší prohru a děravou obranu než o to kde jdem hrál

Reagovat
fantomas

když už tak CC...takovou zkratku Ligového poháru sem opravdu ještě nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

jsme v čechách, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to volovina i kdybys to psal na Ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím. Co já vím, tak FA je Anglickej pohár a Carling Ligovej pohár. Nebo se pletu?

Dle mě zkratka LP je zcela správná, ikdyž nevyužívaná

Reagovat
fantomas

napsal si správně Ligovej p(!)ohár...Lp - když už, teda....zatimco je Carling Cup, tedy CC navic Ligovej pohár se hraje v mnoha zemích (Německo, Skotsko aj.)..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak nakonec se vymluví na malý písmeno, no myslim že takej punťa by jsi bejt nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

no, blbá argumentace je taky argumentace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres - podle me gol z offsidu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele