32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Sunderland AFC - West Ham United 2:1

Sunderland během týdne udělal obrovský krok k záchraně. V minulém kole senzačně porazil venku Aston Villu, nyní si poradil s dalším nepříjemným soupeřem. Nepříznivý stav proti West Hamu dokázal otočit a nakonec slavil další výhru.

Zápas se nezačal pro Sunderland vyvíjet vůbec dobře. West Ham vstoupil do duelu o poznání aktivněji a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. Hostující fanoušky rozzářil už v 18. minutě bývalý záložník Arsenalu Freddie Ljungberg. Celá akce však začala u Haydena Mullinse, který vybojoval míč, následně přihrál Coleovi a ten přesným centrem našel právě švédského reprezentanta, jenž přesně mířenou střelou otevřel skóre.

Kladivářům vedení moc dlouho ale nevydrželo, konkrétně jedenáct minut. Nejlepší domácí kanonýr Kenwyne Jones se dostal do stoprocentní šance a tu také bez větších potíží proměnil. V 36. minutě nechal vyniknout gólman Craiga Gordona útočník Cole, který selhal v zakončení.

Druhý poločas byl velmi nezáživný. Ani jeden tým se do ofenzívy moc nehnal, a tak blízko gólu byl až v 66. minutě Dean Ashton. Anglický útočník ale nemířil přesně. Sunderland s ubíhajícím časem stupňoval tempo. Deset minut před koncem mířil sice ještě po přihrávce Jonese z deseti metrů nad Murphy. V nastaveném čase se už ale dočkal. Andy Reid přesně mířeným volejem poslal míč až za záda Roberta Greena.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

Mohl by Sunderland navazat na vyhru z Villa Parku.tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland minule kolo bodoval ale to aj west ham tu to vidim na remizu 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím na remízu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Kocky vyhrajou doma. 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se k plichtě 1-1

Reagovat
Devil

Sunderland me opet prekvapil!SUPER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kočičky,to je ono,jen tak dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele