32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Birmingham City - Manchester City 3:1

Úkol splněn! Blues si nemohli v tomto zápase dovolit další zaváhání a nakonec po skvělém výkonu vyhráli 3:1. Za domácí se dvakrát trefil Zarate a jednou McShefferey, hosté snížili zásluhou Elana.

Poslední špatné výsledky Birminghamu značně zkomplikovaly situaci a tu chtěli Blues v tomto utkání alespoň trochu napravit. Po první půli to byli právě oni, kteří mohli být spokojeni. Jediný gól totiž vstřelil domácí talent Mauro Zarate.

Sedmá minuta málem přinesla první branku. Pokus na bránu Birminghamu vyslal po chytré přihrávce Elana Benjani, ale neuspěl. Stejná dvojice se postarala i o druhou příležitost svého týmu. Po centru brazilského záložníka se snažil k zakončení opět dostat Benjani, včas tentokrát zasáhl stoper Jaidi.

V 22. minutě málem využil špatné hlavičky Dunna domácí záložník McShefferey, jenže z hranice pokutového území poslal svou střelu z voleje nad. Aktivní Zarate se přeci jen dočkal. Talentovaný argentinský útočník si zpracoval skvělý pas McSheffereyho a pelášil na bránu, hostující stoper Dunne jej zastavit nedokázal a Zarate nakonec překonal i gólmana Harta.

Birmingham vstoupil do druhé půle výborně a už v 54. minutě zvýšil své vedení. Druhý gól vstřelil přesnou přízemní střelou Zarate. Situaci si ale domácí fotbalisté výrazně zkomplikovali už o pár vteřin později. Franck Queudrue poslal v pokutovém území k zemi Benjaniho, viděl červenou kartu a zároveň zařídil pro Manchester penaltu. Tu proměnil Brazilec Elano.

Hosté se ale nakonec sami připravili o šanci vybojovat nějaký bod. V 75. minutě odpískal rozhodčí Styles trochu překvapivě po souboji Jihaie a McSheffereyho penaltu pro Blues. Sám postižený pokutový kop proměnil a zařídil svému týmu vítězství 3:1

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Devil

Birminghamu jde o udrzeni se v PL,da do tohoto duelu vse a Man.City doma porazi.tip.-2:1

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne City hraje horcicovy pohar takze musi vyhrat. moj tip 0:1 caff

Reagovat
smazaný uživatel

birmingham potrebuju bodovat a vyhraju tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Birmigham bojuje o záchranu, bude do toho bušit, ManCity navíc podávají v současnosti nevyrovnané výkony. Víc bych věřil domácím. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham vyhraje-Coline-to mi fans city přece musíme vědět nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevaj sa Neapol ale ja ako stary a dlhhodoby fans ja im este verim ze neprehrju mozno sa mylim no uvidime po zapase caffff

Reagovat
smazaný uživatel

já si také myslím, že v sobotu asi v birminghamu vyhrajeme, že by náš nejčastější výsledek 0 : 1 ? teď bychom měli "zas" zahrát teoreticky dobře, ale uvidíme. za týden nás čeká nadržená chelsea, tam lze težko počítat s nějakýma bodami !

pro neapol: jak vidíš pondělní derby ???????? já dobře, dopadne to podobně jako city, když v sezóně dvakrát vyřachli utd. !!!!!!!!!!! čus, ale v sobotu na city nesázím !

Reagovat
smazaný uživatel

Citizen- Co se týká Slávie tak věřim že vyhrajem-Ty přiblblí spartani který tenhle rok ještě nehráli žádnej opravdovej zápas pěkně narazej-At mi nikdo netvrdí že Teplice,žiškov,boleslav,jablonec atd. hráli proti Spartě 100%.To si může myslet jenom ten debilní Bílek Výkony většiny hráčů těchto mužstev byli velmi podezřelé. V birminghamu určitě nevyhrajem na to nemáme takovou tu vnitří sílu vyhrát i když nemusíme!!

Reagovat
šolim

A co tak remíza pánové, to tu nikdo ještě netipuje. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham jasne vyhraje,City jsou mimo. 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde City musi vyhrat ked chcu hrat o nejaky pohar Birmingham neni zasa tak dobry aby City doma porazilo caff

Reagovat
smazaný uživatel

Forza citizens...1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Neapola mal si pravdu za co sa ti ospravedlnujem v kutiku duse som dufal ze vyhrajem ale bol to pre mna sok som zvedavy na buducu sezonu mozeme este aj vypadnut ked budeme takto hrat a co potom proti Chelsea ta nam da kolko 10? Cafff

Reagovat
smazaný uživatel

už mi ani nebaví něco psát, výsledek hovoří za vše. a tak pěkně to letos začalo !

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Martin len sa neostychaj a pis uz nemame co stratit City nevypadne a to je dobre ale co nabuducu sezonu kde sa budeme nachadzat? Eriksson tam bude stale nech ich panboch ochranuje cafff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak chlapi-měl sem pravdu a tak rád bych se splet Snad mi vyjde ten tip na slávii a večer porazit liberec...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele