32. kolo
30.03.2008 16:00 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:4

Jestli letos někdo pochyboval o kvalitách Newcastlu, dnes dostal jednoznačnou odpověď. Straky se po inkasovaném gólu Benta nesložily a svého soupeře nakonec roznesly na kopytech. Z White Hart Line si vezou výhru 4:1.

První půle nabídla vyrovnaný, atraktivní fotbal okořeněnými dvěma brankami, po jedné na každé straně. Domácích fanoušky málem zchladil už v páté minutě hostující Beye. Ten z deseti metrů ale trefil jen břevno. Ovšem už za pár okamžiků se Newcastle mohl radovat podruhé. Ke střele se dostal Joye Barton a jeho pokus musel zastavit až gólman Paul Robinson.

Utkání pokračovalo v podobném duchu i nadále. Ve 12. minutě si na centr O’ Hary vyskočil nejvýše Jonathan Woodgate a nebezpečnou hlavičkou vystrašil Harpera. O poznání úspěšnější byl o třináct minut později Darren Bent, jenž dokázal využít centru Steeda Malbranquea. Jednogólové vedení zanedlouho málem zvýšil Berbatov, jeho tvrdá rána z hranice pokutového území letěla těsně nad. Straky se však nakonec přeci jen dočkaly. Těsně před přestávkou napřáhl z větší vzdálenosti Butt a míč s velkou dávkou štěstí doputoval až do brány.

Newcastle vstoupil do druhé půle velmi aktivně. Bartonova dalekonosná střela sice ještě minula bránu o pár centimetrů, za tři minuty už ale všichni v černo-bílých dresech mohli slavit. Geremi se z přímého kopu nemýlil. Hosté ale svůj styl nezměnili ani po druhém vstřeleném gólu a výsledkem bylo několik dobrých šancích.

V 64. minutě musel vytasit výborný zákrok Paul Robinson při střele Marka Viduky, o minutu později už ale lovil míč ze své sítě. Zaváhání domácí obrany využil Michael Owen a v poklidu zvýšil na 3:1. Tottenham se sice trochu vzchopil a dostal na malou chvíli Straky pod tlak, nakonec ale po úprku Obafemi Martinse, který bez větších potíží obešel i bránícího Tainia, inkasoval počtvrté.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 by byl pro straky přijatelný výsledek..... a pokud do toho pujdou se zabezpečenou obranou tak bych se nedivil výsledku 0:0...

NEWCASTLE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle by mohl překvapit!!! ..... rozhodně na tottenham bych teď nevsadil...

Reagovat
Devil

Budu drzet palce Newcastlu,ale obavam se,ze kohouti straky doma prestrili. tip.-2:0 Newcastle!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham ich roztriela tip 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj ambiciózních týmů, které si tuto sezónu představovali zcela jinal. Hůře jsou na tom ale hosté. Sice v minulém kole po dlouhé době naplno bodovali, ale Kohouti doma moc šancí nedávají. Rozhodně kvalitnější útočná fáze Tottenhamu. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

V kurniku bude remiza jak vrata 2:2

Reagovat
Devil

Jooo,super sttraky,skoda ze tak pozde,ale aspon jsme z nejhorsiho venku.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně na rychlo šitá reportáž...druhý gol dal geremi :)jinak me mrzi ze jsem se nedival..nejaky odkaz na highlights?

Reagovat
milan78

kdyby robinsona nestavěli, možná by měl po sezoně větší prodejní hodnotu....., Černý je určitě vyrovnanější brankář než labilní angličan...

Reagovat
smazaný uživatel

Velké překvapení ! To, že se Newcastle Utd. zlepšují se vědělo, ale že takhle vypečou s Tottenhamem, tak to se určitě nečekalo. Kohouti z Londýna letos kokrhají opravdu všelijak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele