Anglická Premier League - souhrn 3. kola

28.08.2010, 15:45, aktualizováno 29.08.2010, 19:04
Komentáře a souhrny
Liverpool se raduje z první výhry v sezóně, Reds zdolali West Bromwich. Uspěl také Sunderland proti Manchesteru City a Aston Villa proti Evertonu. Včera vyhrály Chelsea, Arsenal i Manchester United. Body si po remízách rozdělily Wolves s Newcastlem a Blackpool s Fulhamem.

Aston Villa - Everton FC 1:0

29.08.2010 17:00

Góly: 9. Luke Young

Už je skoro tradicí, že Everton do nových ročníků vstupuje rozpačitě. Ten letošní není výjimkou. Celý první poločas se Toffees hledali, a když pak v závěru utkání konečně zabrali, proti byla buď obětavá eskadra Villans, nebo rovnou Brad Friedel. Birminghamští se nicméně díky časné trefě zadáka Younga zvládla oklepat z debaklu od Newcastlu velmi rychle.

Od začátku zápasu na sebe poutal pozornost. Marouane Fellaini se za první desetiminutovku stihl asi třikrát ukopnout a jeho poslední selhání mělo pro Everton přímo fatální následky. Míč se totiž díky němu dostal k Ashleymu Youngovi, který skrze rozhozenou defenzívu Toffees neměl žádný problém vyzvat ke skórování svého jmenovce Luka a ten i svou slabší levačkou zacílil přesně k pravé tyči. Při hledání cesty k soupeřově brance se pak Everton mohl spolehnout vlastně jen na jedinou osu Baines-Pienaar. Ta skrze levou stranu už jednou zahrozila, tehdy ale ještě Baines míč ke svým spoluhráčům nepropasíroval. Když ovšem v 18. minutě citlivě prostrčil míč na Pienaara, napřáhl jihoafrický internacionál zpoza rohu velkého vápna a takřka dokonalou ranou akorát otřásl brankovou konstrukcí. Patrně nejhezčí projektil tohoto ligového kola, přestože nakonec jen orazítkoval břevno. Bohužel pro Karamelky, tahle trasa byla nadlouho jedinou jejich fungující.

Frustrace z nátlakového presinku Villans a skřípající souhry postupem času Karamelky ubíjela čím dál víc, až vyvrcholila v úplně hloupé chyby pramenící z nijaké či přehnané sebedůvěry. Jednou tedy ukončil odvážné sólo precizní skluz protivníka, podruhé se zase liverpoolským nepovedla rutinní výměna přihrávek. Aston Villa se mezitím dopředu nikterak zvlášť nehnala, stačilo jí ustavičné deptání soupeře. Přesto ještě do poločasu nadějně vystřelil Petrov a evidentní zájem na odpískání penalty měl Albrighton poté, co se spíš sám ukopl.

Také do druhého dějství přitom Everton nevstoupil moc šťastně. Hned dvakrát nechali obránci Toffees zakončovat protivníka v nebezpečné pozici. A ačkoliv nešlo o zdařilé pokusy - Carew hlavičkoval hodně mimo a do podobného prostoru se pak trefil i Young, daly se považovat za předzvěst něčeho, co přišlo po hodině hry. Tehdy Distin jen stínoval Carewa, jehož musel bravurně vychytat Howard a pak se ještě krkolomně vytáhnout proti podivně ztlumené dorážce. Everton si však tohle konečně nedal líbit a okamžitě oplácel stejnou mincí. Za zuřivé reklamace Fellainiho ruky se totiž zadáci Villans dvakrát nekoncentrovali a nechali tak vyniknout Friedela, který efektně lapil Sahovu pohotovou ránu. Hektickou pětiminutovku posléze mohl korunovat gólem ještě Rodwell, který jen lehce škrtal Artetův centr, míč si to ovšem namířil nějakých dvacet čísel vedle levé tyčky Friedelovy svatyně.

Závěrečná dvacetiminutovka už pak byla výhradně v režii Evertonu. Jeho tlak byl místy nesmírně svíravý. Na druhou stranu jako první se mohla prosadit Villa. Patnáct minut před koncem se po levé straně protáhl Young a nepříjemně ozkoušel pozornost Howarda, který se pak spolu se svými strážci mohl jenom úlevně pousmát nad zpackanou dorážkou mladíčka Albrightona, jež mohla Karamelky definitivně popravit. Ty se zatím v útoku nedokázaly prosazovat k žádné střelbě. Rohů si na sudím vymodlily více než 15, přesto Friedela dlouho ne a ne prověřit. Až ve třetí minutě nastavení si Saha narazil s Pienaarem a trefil buď ještě nějakého obránce Aston Villy, nebo již amerického brankáře. Prokazatelně Friedel zasahoval o něco později, kdy konečky prstů vyrazil Sahovu přízemní ránu pravačkou.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 1:0

29.08.2010 16:00

Góly: 90. Darren Bent (pen.)

Vypadalo to, že atraktivní fotbal na Stadium of Lights dospěje k bezbrankové remíze. Jenže pak ve třetí minutě nastavení přišla penalta a Darren Bent pro Sunderland vystřelil senzační tři body. Carlos Tevez si může drbat hlavu, když neproměnil obrovskou šanci v úvodu utkání.

Sunderland začal první poločas poměrně aktivně, ale žádnou větší šanci si nevypracoval a otěže zápasu pomalu začali přebírat Citizens. Hned v 16. minutě přišla obrovská šance, vůbec největší celého poločasu. Yaya Touré se na půlce hřiště zmocnil míče a řítil se společně se dvěma spoluhráči na jediného obránce Black Cats. Yaya dotáhl míč až před branku, kde ho naservíroval Tevezovi, jenž měl před sebou zcela odkrytou klec. Jenže argentinský útočník neuvěřitelným způsobem přestřelil!

Tevez měl šanci napravit svoje zaváhání za dvanáct minut, ale rána mu příliš nesedla a byl z toho jen roh. Po půlhodině se do útoku opět hrnul Yaya Touré s Tevezem, ale Mignolet včas vyběhl a prvního jmenovaného zneškodnil. Další obrovská šance přišla v poslední minutě nastavení. James Milner zahrával z levé strany trestný kop, míč se od Ferdinadovy hlavy dostal až na zadní tyč k Yayovi Tourému, jenže ten z bezprostřední blízkosti nedokázal skvělého Mignoleta prostřelit. Mezitím byl na nosítkách odnesen zraněný Fraizer Campbell, který nevypadal příliš dobře.

Nicméně do kabin se šlo za bezbrankového stavu, ačkoliv Manchester byl lepším týmem. V ofenzívě byl vedle Teveze trochu překvapivě nejvíce vidět Yaya Touré, ale své největší šance oba umě zahazovali.

Deset minut po přestávce musel do akce také Joe Hart. Kompany totiž nechal ve vápně samotného Benta, a tak musel před ním dlouhý míč boxovat právě strážce hostující svatyně. Vzápětí se dopředu hrnul El-Mohamady a z velkého úhlu vystrašil Harta, který vyrazil na roh. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala, respektive se hrál otevřenější fotbal, když hosté šli za prvním gólem, a tak i Black Cats dostávali více prostoru. V jedné z akcí zakombinoval Welbeck s Bentem, ale první jmenovaný nakonec branku vysoko přestřelil.

Roberto Mancini se nechtěl smířit s pouhým bodem za remízu, a tak se odhodlal k riskantnějšímu tahu. Místo obránce Lescotta na hřiště poslal útočníka Adebayora. A v 77. minutě se mu tento tah málem vyplatil. Richards totiž připravil tožskému útočníkovi po rohu skvělou pozici, ale Mignolet mu jeho pokus výtečným zákrokem vytáhl.

Poslední čtvrthodina už nebyla na šance tak hojná, nicméně na Stadium of Lights se hrál dobrý fotbal, běhalo se z jedné strany na druhou. A vše vyvrcholilo ve třetí minutě nastavení. Sunderland svého soupeře trpělivě mačkal, až se nakonec dočkal nedovoleného zákroku na Benta a následné penalty. K ní se postavil sám postižený a střelou doprostřed branky nedal šanci Hartovi. V domácím sektoru vypukla obrovská radost. Citizens už samozřejmě zareagovat nedokázali a prohráli 1:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Bromwich Albion 1:0

29.08.2010 16:00

Góly: 66. Fernando Torres

Na Anfield Road nebyl k vidění nijak zvlášť pohledný fotbal, Liverpool svým výkonem příliš nepřesvědčil, ale nakonec West Bromwich přeci jen porazil. Jediný gól zápasu si připsal kdo jiný než Fernando Torres.

V prvním poločase toho příliš ke komentování není. Proto se přeneseme až do samého závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky, v níž se ocitl v šanci hostující Morrison. Jeho povedené rána z 25 metrů vystrašila gólmana Reinu, ale nakonec zamířila těsně vedle tyče.

Až ve druhém poločase poprvé zahrozili Reds. V 62. minutě zahrávali rohový kop. Míč se dostal ke Škrtelovi, jenž vyslal na branku dobrý volej. Střela slovenského obránce však o centimetry minula spojnici břevna s tyčí. O tři minuty měli domácí fanoušky konečně důvod k radosti. Kuyt utekl po levé straně, připravil míč na hranici vápna pro Torrese a španělský ostrostřelec parádní ranou otevřel skóre. Za dalších pět minut málem přidal i druhý gól. Kuyt našel Gerrarda, jenž přesným pasem předal míč na vzdálenější tyč Torresovi, ale toho tentokrát skvěle vychytal Carson.

V 84. minutě měl Liverpool zahrávat penaltu. Torresovu střelu totiž rukou zablokoval Jara, jenže hlavní sudí to nezaregistroval a odpískal pouze rohový kop. Torres tomu nemohl uvěřit, ale penalty nedosáhl. Španělský forvard byl i u posledního vzrušení zápasu, záložník Morrison k němu totiž přispěchal pozdě a seslal ho k zemi. Rozhodčí neměl slitování a okamžitě ukázal červenou kartu. Zas tak hrozné to ale nebylo. Nicméně co je nejdůležitější, že si Liverpool připsal důležité tři body.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Birmingham City 2:2

29.08.2010 14:30

Góly: 71. Kevin Davies (pen.), 81. Robbie Blake - 4. Roger Johnson, 51. Craig Gardner

Bolton s Birminghamem si i ve třetím kole udrželi neporazitelnost, ta forma v podobě remízy ale bude určitě hodně mrzet hostující celek, který tentokrát poznal, jaké je to vedení 2:0 ztratit a ne jako v minulém kole stáhnout. Zklamání z pouhého bodu je pak umocněno ještě skutečností, že Brums hráli téměř hodinu proti oslabenému soupeři.

Tragický start do utkání zaznamenal Bolton, když si už ve čtvrté minutě dovolil hned několik nedůsledností, za což se mu dostalo řádného potrestání. Nejprve prošla kolmice na Bowyera, jenž od brankové čáry posílal míč před Jaaskelainena. Tam pak bylo až příliš málo strážců v bílém, Jerome lehce prodloužil balon k Johnsonovi a ten ho již pravačkou posunul do sítě. V cestě za vyrovnáním pak Wanderers stál menší mentální blok, který se ze všeho nejvíc snažil nabourat snaživec Davies, jenž sklepával míč do šance jak Elmanderovi, tak po deseti minutách Petrovovi. Švédský forvard ale po jeho pobídce přestřelil, zatímco Bulharovu ránu soupeř ztlumil a záhy ji s problémy lapil Foster. Jinak se však Trotters k brance soupeře dostávali hodně ztuha. Velký problém jim dělala jakákoliv nápaditá kombinace, jejich fotbal místy působil stojatě, právě ono nakopávání na dvě útočné věže se tak jevilo jako zdaleka nejúčinnější řešení ofenzivních trablí.

Přesto Brums začali hrát úsporný fotbal, jak je jejich zvykem, čili nebyla potíž v jejich obklopení - pak se pro změnu ukázala slabina v neschopnosti pořádně odcentrovat. A bránit se protiútokům. Jeden takový málem úspěšně zakončil McFadden, když si počkal na Gardnerův nadýchaný oblouček a z voleje levačkou trefil přímo prostor, kde postával Jussi Jaaskelainen. V tu chvíli neměl moc práce, jenže zrovna on se posléze stal tím pravým mužem činu a postaral se o klíčový okamžik utkání. Ve 36. minutě Johnson šel do předem prohraného souboje s finským brankářem, ve vzduchu ho postrčil na zem, pak do něj žďuchnul ještě jednou a vykoledoval si kýžené - golmanovu přehnanou reakci. Za ukázkovou facku se pak mohl Jaaskelainen osprchovat pěkně včas, zatímco Bolton šel zbytečně do desíti.

Třebaže se přesilovka hostujícího mužstva příliš neprojevovala, šlo o kontrolovaný průběh zápasu právě ze strany Birminghamu. Wanderers se prakticky k ničemu nedostali, navíc je pak v 51. minutě srazila k zemi sporná situace vedoucí k druhé inkasované brance. Na McFaddenův centr totiž obrana Boltonu zřejmě včas zareagovala ofsajdovou pastí, ovšem čárový to nestihl zaregistrovat a zcela za defenzivní linií nechal Jeromeho s Gardnerem akci ukončit gólem. To měl být podle všeho definitivní konec pro Bolton, který sice nevypadal zcela nejistě v defenzívě, ale zároveň nijak nepřekvapil v útoku. Na Reebok Stadium tak pomalu začínala místní kopaná trošku nudit - diváci si "užívali" takzvaného klidu před bouří.

Nová zápletka přišla až se 70. minutou, kdy se karta obrátila a křivdu pro změnu pocítil dříve jen provokující Johnson. Na Daviese se totiž ve vlastním pokutovém území sice nepatrně zavěsil, ale zároveň ho nijak dramaticky nepovalil. Přesto se pískala penalta. Tu pak sama oběť sebevědomou střelou pod břevno proměnila ve svůj stý ligový zásah v kariéře. Tímto se Trotters dostalo notného povzbuzení, ačkoliv na nějaký tlak stále nemohl mít pomyšlení. I přes všechny vady na kráse se nicméně vyrovnání přece jen dočkal. Po faulu na Cahilla měl v 81. minutě možnost zahrávat přímý kop z nebezpečné vzdálenosti Robbie Blake, a to je, jak známo, jeho parketa. Nová posila z Burnley pak taky že využila nedobře postavené zdi a zakroutila balon přesně do levé šibenice Fosterovy svatyně.

Birminghamští byli od té doby jako zkoprnělí. Dannova chyba pak navíc chvíli před závěrečným hvizdem poslala do decentní šance Daviese, který ovšem z většího úhlu netrefil přesně. V úplném závěru, v průběhu nastavení, se ale přeci jen probudili i Brums a začali konečně podle očekávání místy i tlačit. Ve finále z toho byla "jen" jedna stoprocentní šance, kterou v kombinaci s ideálním vyběhnutím Bogdana zahodil Jerome.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 3:0

28.08.2010 18:30

Góly: 33. Wayne Rooney (pen.), 50. Nani, 69. Dimitar Berbatov

Manchester United navázal na výkon z prvního kola, když podobně suverénně a navíc na chlup stejným výsledkem po Newcastlu sestřelil také West Ham. Ten byl domácími držen pod pokličkou takřka nepřetržitě zhruba 30 minut od začátku druhého dějství - právě v té době MU pojistilo svůj náskok a pak už se o tři body nemuselo bát. Mužem zápasu se stal Portugalec Nani, jenž přímo zařídil dva góly a ještě trefil břevno.

Kdo čekal, že Manchester bude podceňovaného soupeře od počátku válcovat, asi musel být zklamán. Hammers až nad očekávání často zvládali balony favoritovi odebírat z kopaček, a i když nebyli schopni přidat nic navíc, se slušným bráněním se zatím mohli spokojit. Střelecký výkaz United se tak dlouho nesl jen v duchu Rooneyho zoufalé snahy o protržení střeleckého zmaru. Jednou ale zacílil při zemi přímo do Greena, podruhé mu do rány vletěl jeden ze soupeřů. Až v 17. minutě pálil z přímého kopu nadějně Nani. Tímto se portugalský kouzelník chopil po Rooneym iniciativy, co se pravidelného dávkování práce pro Roberta Greena týče. Ve 24. minutě měl totiž na starost i největší šanci první třetiny utkání, když geniální sklepnutí Berbatova z kroku napálil do břevna. Opakovaný záběr potom ukázal i nepatrné Greenovo přičinění. Vzápětí ještě trochu zažongloval s míčem a z otočky vypálil do ochozů.

Když posléze ve 32. minutě Spector nestačil o dvanáct let staršímu Giggsovi a již ve vápně si ho mírně přitáhl k sobě, dalo se očekávat, že se k exekuci pokutového kopu poženou právě nejvýraznější muži úvodní půlhodinky. Nani nakonec ale ustoupil hladovému Rooneymu, jenž záhy po 13 soutěžních zápasech střeleckého půstu konečně napnul síť. To Fletcher by se ve 40. minutě trefil už podruhé v sezoně, jenže proti byl skvělý Green, jenž si pro záložníkovu povedenou pumelici neváhal doletět až do levé šibenice. Jinak Kladiváři ke konci poločasu, právě až na Greena, vypadali poněkud nepřítomně, jako by se v tom lijáku ze všeho nejvíc těšili na suchou kabinu. Proto ještě Giggs mohl lahůdkově navázat na parádní skluz Scholese a vyslat do sólového úniku Naniho, ten však špatně vyhodnotil situaci a až příliš blízko brance se Greena pokoušel přelobovat. Ano, povedlo se mu to, ale zároveň s brankářem přehodil i celou jeho svatyni, pochopitelně.

Kapverdský rodák možná v šatně zpytoval svědomí, každopádně do druhého dějství prakticky vstoupil gólem, takže si už později nemusel nic moc vyčítat. Celé situaci z 50. minuty předcházela další kombinace Red Devils na jediný dotyk, kterou narušil až Nani, jenž zachoval chladnou hlavu, ještě potáhl míč podél kácejícího se Gabbidona a spolehlivě zvýšil na 2:0. Od té chvíle se MU, a obzvlášť výtečný Nani, fotbalem bezstarostně bavili. Berbatovovu výzvu patičkou ovšem Rooney nestihl včas proměnit v nějakou střelu. Jako by pak United okopírovali, připravili si i Kladiváři dobrou příležitost. Patičkou zahrál Faubert a krouceně zakončoval Dyer - do vnější strany levé tyčky.

Hned záhy se ale vše vrátilo do starých kolejí, West Ham jen stěží vystrkoval paty zpoza vlastní půlky, mnohdy to dokonce vypadalo, jak kdyby MU hrálo hokejovou přesilovku. Třešničkou na tomto natlakovaném dortu pak byl třetí gól domácích, zase z největší části vymyšlený nezastavitelným Nanim. Tomu nejprve vytvořil prostor k jeho práci chytrým pasem O’Shea, někdejší hráč Sportingu pak nadýchaným bochánkem vyzval na zadní tyči ke skórování Berbatova a ten to neudělal nijak lacině - pověsil se do vzduchu a jakoby vleže na boku neomylně zastřihal. To byl zároveň konec jeho a Scholesova představení. Tihle dva se totiž patnáct minut před koncem stali jedněmi z obětí rovnou trojitého střídání Sira Fergusona.

S těmito změnami a ještě příchodem Smallinga namísto Evanse tlak MU poněkud opadl a právě přes nového stopera se i Hammers začínali prosazovat. Nejprve ještě po svém novém parťákovi hasil nebezpečí precizním skluzem Vidič, posléze už ale Parker mohl i nepřesně střílet. Jinak se už spíše dohrávalo, především domácí už po nějakém přetrhnutí se rozhodně nebažili. Nicméně stačilo jim to, neúnavný Nani ještě díky teči zajímavě střílel, a to bylo zhruba tak vše, co se na Old Trafford ještě událo.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 0:1

28.08.2010 16:00

Góly: 80. Hugo Rodallega

Dva zápasy a hrůzostrašné skóre 0:10. Takový byla vizitka Wiganu v právě probíhajícím ročníku Premier league. Tentokrát se však svěřenci trenéra Martineze pochlapili a po dobrém výkonu zvítězili na půdě Tottenhamu 1:0.

Tato porážka však rozhodně nepotěšila londýnské kohouty. Prohlášení trenéra Harryho Redknappa, že má tým jak pro domácí soutěž, tak pro Ligu mistrů tak dostává vážné trhliny. Sestava, v níž nastoupila rovněž celá řada náhradníků totiž Wigan rozhodně nepřehrála a s případným bodem mohla být na výsost spokojena. Ovšem rozhodla střela Rodallegy deset minut před koncem, kterou zaskočil brankáře Cudicciniho. Ten se opět mezi třemi tyčemi objevil poprvé od děsivé motocyklové nehody.

Ospalý začátek ze strany domácích mohli fotbalisté Wiganu potrestat hned po deseti minutách, kdy Rodallegova rána prosvištěla těsně vedle. Následně se po rohovém kopu opřel do míče obránce Steve Gohouri, rozezvučel však pouze břevno domácí svatyně. Až poté se osmělil také Tottenham. Více prostoru dostal ve vápně zakončující Jermaine Defoe, ale přízemní střelou nijak nevyvedl z míry brankáře Al Habsiho. Obrana Wiganu však rozhodně neprostupným dojmem nepůsobila. Rouch protancoval kolem zkoprnělých Gohouriho a Alvareze, z jeho dobré práce ale Defoe první branku nevytěžil.

Nervózní Redknapp poslal o poločasové přestávce do boje dva své kanonýry. Zplihlé Ekotta a Crouche nahradili Pavljučenko a Kranjčar. Úvod druhého dějství také patřil domácím. Na pěkný Lennonův centr si naskočil právě nový muž na trávníku Roman Pavljučenko, hlavou ale míč netrefil tak jak by si jistě on sám představoval. S přibývajícími minutami ale zůstával na hrací ploše jen jeden tým. Nejprve se po nevídané minele Alvareze, který vůbec netrefil míč, dostal ke střele Gomez, branku však vysoko přestřelil.

Gólové vyjádření ale měl nápor Wiganu až deset minut před koncem. Slabou střelu Rodallegy si nešťastný brankář Cudicini srazil do sítě a nechtěně tak rozhodl o vítězi utkání. V závěru domácí několikrát sahali po vyrovnání, nicméně volej Huddlestona skončil nad a proti střelám Kranjčara a Dawsona fantasticky zasáhl Al Habsi. A když se v poslední minutě netrefil v čisté gólové šanci ani Kaboul, připsal si Wigan první výhru v letošním ročníku Premier league.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:1

28.08.2010 16:00

Góly: 43. Sylvan Ebanks-Blake - 63. Andrew Carroll

S cílem udržet si prozatímní ligovou neporazitelnost nastupovali fotbalisté domácího Wolverhamptonu k utkání proti Newcastlu. Ten si po vysoké porážce na Old Trafford spravil náladu v minulém kole, kdy rozdrtil Aston Villu vysoko 6:0.

Domácí vlci si v úvodních dvou kolech připsali čtyři body a jako nováček vlétli do soutěže ve velkém stylu. Newcastle sice měl více ze hry, nakonec však byl rád alespoň za bod. Remízu vystřelil strakám ve druhé půli Carroll. Hostům vyšel lépe také samotný úvod utkání. Hned po rozehrávce vysunul Gutierrez do dobré příležitosti Routledge, jehož pokus skončil o centimetry vedle levé tyče Hahnemannovy branky. Brankář domácího mužstva mohl zůstat v klidu také po dalším pokusu Carrolla. Tentokrát skončil pokus útočníka Newcastlu nad brankou.

Zřejmě největší šanci ke skórování si hosté vytvořili v osmnácté minutě. Van Damme při pokusu odhlavičkovat balon do bezpečí podklouzl, míč propadl na zadní tyč k Nolanovi, který ovšem svou nepříliš razantní střelou brankáře Hahnemanna nijak výrazněji nevylekal. Wolves se osmělili až těsně před půlhodinou hry. Hned z toho ale byla vyložená příležitost. Přesný centr Jonese dosedl až na hlavu Ebanks-Blaka, bývalý útočník Plymouthu však rozezněl pouze vzdálenější tyč. Na druhé straně se do role zakončovatele opět vtělil Nolan, ani tentokrát však Routledgův přesný pas do sítě neposlal.

Zčistajasna tak gólově udeřilo na opačném konci hřiště. Dlouhý nákop Van Damma si zpracoval Ebanks-Blake, obtočil se kolem obránce a přízemní střelou ke vzdálenější tyči poprvé překonal Harpera. Trpělivost ovšem hostům nakonec přece jen přinesla kýžené ovoce. Po neustálém bušení do neprostupné obrany vlků se nakonec odhodlal k odvážnému průniku Barton, prudkým centrem oslovil Carrolla a ten hlavou vyrovnal. Od tohoto momentu převzaly otěže zápasu pevně do svých rukou straky a mnoho nechybělo, aby dosáhly také druhé branky. Z dobré práce Routledge tentokrát těžil Nolan, proti jeho šanci však výtečně zasáhl Hahnemann. V závěru se na trávníku stále více přiostřovalo a sudí Attwell byl nucen vytáhnout celkem 12 žlutých karet. To už ale na konečné remíze 1:1 nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 2:0

28.08.2010 16:00

Góly: 32. Florent Malouda, 77. Didier Drogba (pen.)

Chelsea nezaváhala ani proti Stoke a po třech kolech zůstává jediným stoprocentním celkem v Premier League. Výhru nad Potters zajistili Malouda a z penalty přesně mířící Drogba.

Blues sice zahájili zápas akcí Mikela, na jejímž konci zakončoval Ashley Cole, který branku minul. Pak nastoupili hosté, kteří nejprve zahrozili skrze Fayeho trestný kop a Whiteheadovu střelu, kterou kryl Petr Čech. Ferreiru pak obešel Etherington, ale jeho pokus skončil na vrchní síti brány.

V 11. minutě však měla Chelsea obrovskou příležitost, jak se dostat do vedení. Shawcross fauloval v šestnáctce Maloudu a kopala se penalta. Jenže tradiční modrý střelec Lampard jí odflákl a Sorensen jen potvrdil, jak skvělým chytačem penalt je. Napravit zaváhání svého parťáka se snažil Didier Drogba, který poslal na Sorensena pořádnou pumelici, kterou nemohl hostující gólman udržet, alespoň ji vyrazil. Delší pasáž bez výraznějšího vzrušení přerušila 32. minuta. John Terry našel pěknou přihrávkou Maloudu a ten potvrdil, že se mu daří a otevřel skóre.

Lehkým skokem se přenesme do druhé půle, kde už byla Chelsea o poznání horším týmem než v té první. Ofenzivní akce byly dost těžkopádné, bez nápadu, bez pohybu a diváci toho příliš neviděli. Po pěti minutách přesto Anelka připravil přesným pasem pro Drogbu skvělou pozici před Sorensenem, ale domácí kanonýr hlavičkou poslal míč přímo do rukavic. Vzápětí se Drogba ocitl v roli bránícího hráče. Čech totiž vyběhl proti pokusu Delapa, ale vyrazil ho jen k Etheringtonovi, jenž pálil do sítě, ale míč stihl zastavit právě Drogba.

Na světelné tabuli stále svítilo skóre 1:0 a Potters cítili šanci. Whelan vypálil parádní dělovku a Čech absolutně nestačil reagovat, naštěstí pro něj míč orazítkoval břevno a vylétl z branky. O deset minut později, v 77., si však hráči Stoke vykopali vlastní hrob, když znovu faulovali ve vápně. Tentokrát Anelku srazil Sorensen a proti Drogbovi už neměl šanci. V tu chvíli už bylo takřka jasné, že Chelsea si vedení pohlídá. V posledních minutách ještě měli šanci střídající Sturridge a Kalou, ale ani jeden svou příležitosti neproměnil.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Fulham FC 2:2

28.08.2010 16:00

Góly: 71. John Paintsil (vl.), 76. Luke Varney - 35. Bobby Zamora, 87. Dickson Etuhu

První liga se vrátila na Bloomfield Road po 39 letech a hned mohla Blackpoolu přinést další tři body. Nebyl by to však Mark Hughes, kdyby jeho tým alespoň tu remízu neukopal. Potřetí v řadě tedy jeho Fulham v letošní sezoně plichtí - pět minut před koncem jej zachraňoval Etuhu.

Hoši z Bloomfieldu odstartovali do utkání v dobré náladě a při chuti byl třeba debutant Varney, který hned prudkým volejem vyprášil Stockdaleovy rukavice. A Tangerines pokračovaly, aby se dokonce zanedlouho neoprávněně domnívali, že jsou ve vedení. Ormerodovu hlavičku do sítě po Craineyho centru totiž čárový scratchoval za údajný ofsajd. A když ani další Varneyho pokus nenasadil menšímu tlaku Blackpoolu korunu, přiložil na druhé straně ruku k dílu Zamora a bezbrankové skóre konečně povolilo. Deset minut před přestávkou Dembele předběhl Evatta, jehož podle rozhodčího nefauloval, a tahle situace mu pak dala volnost k přesnému centru na čerstvého reprezentanta.

Kůň Fabia Capella, přítomného v hledišti, však už po hodině hry odstoupil z trávníku po jednom z ostrých soubojů a tím jako by symbolizoval také úpadek Cottagers. Nejprve ještě nelítostný postranní sudí zakázal Tangerines další gólovou radost, když signalizoval faul Varneyho na brankáře Stockdalea. Devatenáct minut před koncem už to ale klaplo, i s notnou dávkou štěstí. Brankář Fulhamu totiž Varneyho ránu akorát odsoudil k putování podél brankové čáry, a jelikož se dobíhající Pantsil nezvládl včas zastavit, znamenalo to pro Blackpool vyrovnání. Na dně se pak Cottagers ocitli hned po pěti minutách, kdy Varney po Ormerodově pasu korunoval svůj skvělý výkon přesným přízemním finišem. Jak bylo řečeno, Fulham se záhy dočkal vyrovnání až v 85. minutě, kdy se po výborné práci Dembeleho neměl problém prosadit Etuhu.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Arsenal FC 1:2

28.08.2010 13:45

Góly: 27. Mame Diouf - 20. Theo Walcott, 51. Andrej Aršavin

Arsenal si na své konto připisuje poněkud jinačí tři body než před týdnem. Zatímco tehdy šlo o jednoznačnou záležitost, toto vítězství lze řadit mezi ty vyloženě vydřené. Po dnešku je nicméně nad slunce jasné, že Gunners pro honbu za titulem potřebují zpevnit především defenzívu, příště už jim totiž štěstí tak jako při druhém gólu přát nemusí.

Možná trochu překvapivě se v základní sestavě Arsenalu neobjevil Tomáš Rosický, a třebaže to po chvíli bylo trochu znát, úplně zpočátku jako by to jeho spoluhráčům až tak nevadilo. Hned ve čtvrté minutě pálil po sérii odrazů Diaby a zahrál si pro změnu biliár s Grellou a Robinsonem. Jeho gólová střela se od těchto dvou bůhvíjak dostala do bezpečné vzdálenosti od brankové čáry. Brzy přitom mohlo hřmít i na druhé straně, a jak jinak než po standardní situaci. V desáté minutě musel pokus Nelsena vyhlavičkovávat Fabregas až u pravé tyče, aby se chvíli poté Almunia jen horko těžko pral o míč s dotírajícím Sambou. Taky Arsene Wenger se už dostatečně zahřál a raději rovnou odhazoval sako, obranné standardky jeho mužstva jej dnes musely doslova děsit. Hned v 16. minutě se opět v hlavičce prodral Samba a naštěstí pro hosty zacílil až příliš vysoko.

Gunners byli místy ze soupeřova hurá stylu jak u vytržení. Rovers se s ničím nemazali a centrovali, pálili, vhazovali v duchu "vše na branku". Arsenalu to dělalo problémy. Jenže jednou se domácí nechali unést a Van Persie s Walcottem dali vzpomenout na někdejší doménu Londýňanů - bleskové precizně zakončené protiútoky. Holandský snajpr si všiml nastartovaného rychlíka, citlivě mu prostrčil balon mezi obránci a anglickému křídelníkovi už nedělalo velký problém přesně zakončit i z většího úhlu. Jenže radost, trošku neoprávněnou, si Arsenalu neužil moc dlouho. Hladovější Rovers se vyrovnání dočkali ve 27. minutě, kdy nedůrazného Koscielnyho zválcoval El Hadji Diouf, přihrál míč před kasu a tam ho do sítě i mezi dvěma protihráči uklidil do sítě jeho jmenovec Mame Biram. Znovu se probouzející mizérii Arsenalu pak jenom podtrhlo obnovené zranění Robina Van Persieho, jehož deset minut před přestávkou nahradil Chamakh.

Obranné hrubky dnes hrály prim zejména na straně Arsenalu, ovšem také jeho útočníci dokážou využívat menších zaváhání soupeřova defenzivního valu. Jedné takové škvíry využil v 51. minutě Sagna k ojedinělému sprintu za obranu. Jeho následný pas ještě Fabregas namířil do Walcottových zad, ovšem štěstěna stála při hostech, a tak odražený míč mohl doklepnout do sítě Aršavin. Rovers odpověděli Kaliničovým zakopnutím balonu na tribunu a pak nadále hrou spíše na náhodu. Jedinou podstatnou změnou bylo odvážnější otevírání zadních vrátek, čehož sice Kanonýři ne a ne využít, ovšem skoro každý jejich brejk si o gólovou situaci minimálně říkal. To jen Theo Walcott dvakrát slušně pálil, a to rozhodně nešlo o vyloženě gólové situace.

Snad jedinou situaci, kdy za druhý poločas Blackburn opravdu mohl docílit gólu, datujeme do 82. minuty. Tenkrát Dunn využil nepochopitelného nedůrazu tří Kanonýrů a z osy hřiště vypustil, bohužel pro domácí tým, pouze slabou ránu přímo do Almunii. Nebýt tak zpackané koncovky, mohl se už Wenger opět držet za hlavu. A když to "nevyšlo" v tuhle chvíli, drbal si ji po několika okamžicích. V nastavení mohl Arsenal potvrdit své vedení, jenže Walcottovu přihrávku si ideálně nezpracoval Wilshere a ze stoprocentní šance rázem byla akorát střela ze skluzu do ideálně postaveného Robinsona.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC330014:09
2.Arsenal FC32109:27
3.Manchester United32108:27
4.Aston Villa32014:66
5.Bolton Wanderers31205:35
6.Birmingham City31206:55
7.Wolverhampton Wanderers31204:35
8.Newcastle United31117:44
9.Manchester City31113:14
10.Sunderland AFC31113:34
11.Tottenham Hotspur31112:24
12.Blackpool FC31116:84
13.Liverpool FC31112:44
14.Fulham FC30304:43
15.Blackburn Rovers31023:43
16.West Bromwich Albion31021:73
17.Wigan Athletic31021:103
18.Everton FC30121:31
19.Stoke City30032:60
20.West Ham United30031:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (815)

Přidat komentář
Amos

Krása,Van Persie zase zraněnej .... omg ... hlavně,že jsme vyhráli,jinak Koscielny , Diaby - dnes hrozný , Fabregas taky (nerozehranost-doufám) .. Walcott úžasný .

Reagovat
justcall

Diaby? ten byl po Sagnovi nejlepší na hřišti

Reagovat
miezto

Almunia naštěstí taky podržel

Reagovat
Lorcan

s Koscielnym souhlasím, ale Diaby??

Reagovat
supervizor

Těžký zápas, dobré tři doby.

Reagovat
Losinho

Pěkný drama hned na úvod kola

Reagovat
miky10

škoda že ho tam Rosa na konci nešoupnul

Reagovat
miezto

to byl Wilshere

Reagovat
miky10

já vim, ta tuvovka byl Jack, ale ještě předtím šli Gunners 3 na 2, Rosa se uvolnil na levo, udělal kličku do středu, ale přestřelil...nebylo to vyloženě gólovka, ale dát to rozhodně šlo

Reagovat
Devil

Zaslouzena by byla plichta...

Reagovat
Amos

jasně .......

Reagovat
Devil

Jestli se ti zdalo,ze by Arsenal nejak zvlast tlacil,tak ses asi dival do kamen.

Reagovat
smazaný uživatel

no už jen to držení míče stačí na to udělat si obrázek o tom kdo měl převahu

Reagovat
Devil

Nekterym to bohuzel staci...a pak tu pisou moudra i kdyz zapas treba vubec nevideli. Kdo videl a neni zaslepenej do Arsenalu uzna,ze kdyby byla plichta,nikdo se nemohl divit.Sance na to byly...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl sem celý zápas a Arsenal byl prostě lepší

Reagovat
Devil

Lepsi byl,nikdo se tu nepre ze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

byl lepší --> výhru si zasloužil, tudíž žádná plichta

Reagovat
Devil

Moc do ni nechybelo,zas az tak dominantne Arsenal nehral.Plichta klidne mohla prijid.Na sance Blackburn o moc pozadu nebyl.Drzeni mece me nezajima.

Reagovat
smazaný uživatel

mno každý to vidíme jinak, podle mě Arsenal klidně mohl ješte ze tři gole přidat

Reagovat
smazaný uživatel

tak Arsenal si ty body zasloužil za fotbal, nwm za co by si je měl zasloužit Blackburn..za nakopávanou? za zdržování ála Delap? za Dioufův blbej xicht co umí akorát dělat problémy?

Reagovat
Devil

Jestli jsi videl jen tohle,neni to muj problem.

Reagovat
Amos

nehraje se na to , co si kdo zaslouží.

Reagovat
Devil

Vsak to nikdo nerek...

Reagovat
vodka

a co to mění na tom, že ta remíza by byla spravedlivější?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první poločas, ale ta obrana Arsenalu... To byl chvílema fakt děs

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hořela skoro celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny mě osobně zatim nepřesvědčil takže budu dál tvrdit, pokud bude Djourou fit tak jasná volba vedle Vermaelena

Reagovat
smazaný uživatel

dokud nebude mít Koscielny tak o 10 kilo víc tak asi jo

Reagovat
Lorcan

spolíhám na Squilacciho

Reagovat
smazaný uživatel

Samba Walcott Kalinic Koscielny

Reagovat
miky10

co udělal Kalinič

Reagovat
supervizor

Kopyto

Reagovat
miky10

měl šance?

Reagovat
SunFells

Songove číro

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou oproti tomu co měl na MS

Reagovat
SunFells

To s čelenkou? To bylo supr, tohle je hrůza ...Doufám, že to smije co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

no tak teď nwm jestli se dobře pamatuju ale neměl na MS vyholený temeno? nebo mi to možná jenom tak připadalo, každopádně hodně zajímavej příběh mají Diabyho vlasy, loni co měl tu trvalou tak hrál jako Bůh a když se pak vyholil tak zas nic moc

Reagovat
SunFells

A jo, máš pravdu ..čelenku měl ještě předtím v přátelácích. Ale stále mi přijde ten melír daleko víc tragický

Reagovat
kubys

Smije???

Reagovat
vodka

to je ten had přece...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

A Song ho má na hlavě v podobě číra, už chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vůbec mu to nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

zlaté 3 body...překonali sme 1. prubířský kámen, další za 3 týdny v Sunderlandu

Reagovat
Amos

Nevíte někdo,co je s tim RvP? ... jak je to vážné?

Reagovat
smazaný uživatel

twisted ankle, out for 8-10 days.

Reagovat
afc

dufam,ze sa vyhne pridrbanym repre zrazom

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nebude hrát teďka za Holland a bude odpočívat v repre pauze

Reagovat
Lorcan

takže po repre pauze by měl bejt v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nahovno, měl by to hlavně pořádně doléčit, jinak s tím bude chybět obtýden

Reagovat
fantomas

Ale vybral si to teď dobře, na repre pauzu. Bude mít času na rekonvalescenci tak akorát.

Reagovat
Amos

díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Almunia po zápase hodil dres a kapitánskou pásku divákům. Vypadalo to prý jako loučení.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps, co to bylo

Reagovat
terry

Lamparde!

Reagovat
smazaný uživatel

Po finále FA Cupu druhá za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

keby ste mali porovnať mladé talenty anglicka a nemecka na ktorú stranu by ste sa priklonili? resp percentuálny podiel kvality :)

Reagovat
kiwwi

41,567% : 58,433%

Reagovat
Losinho

41,56% : 58,432%

Reagovat
Losinho

*568

Reagovat
kiwwi

no neviem neviem...podla mna som blizsie

Reagovat
Losinho

Chceš se hádat?

Reagovat
Godwinson

30:70

Reagovat
smazaný uživatel

Německo drtivě vyhrává..

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ani anglicko na tom nie je najhoršie, či? stačilo by možno tých hráčov lepšie začleniť do ligy aby boli viac vidno :P

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů v Anglii do 22 let je možné považovat za absolutní špičku? V tomhle prostě Německo drtivě vítězí a je jedno jaký je pro to důvod

Reagovat
smazaný uživatel

sorensen dovre zahambil lamparda

Reagovat
Counter

Aaaaaaaaaa, doteď mi nefungoval internet, popište mi prosím, jak to všechno probíhalo.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Counter

První, co jsem udělal, bylo, že jsem šel na livesport Spíš mě zajímaly detaily, jak celý zápas probíhal, kdo byl lepší, jak moc Allardycovi psi faulovali atd.

Reagovat
fantomas

Nahoře máš herbageho.

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
Counter

Díky za souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si na své konto připisuje poněkud jinačí tři body než před týdnem. Zatímco tehdy šlo o jednoznačnou záležitost, toto vítězství lze řadit mezi ty vyloženě vydřené. Po dnešku je nicméně nad slunce jasné, že Gunners pro honbu za titulem potřebují zpevnit především defenzívu, příště už jim totiž štěstí tak jako při prvním gólu přát nemusí.

Možná trochu překvapivě se v základní sestavě Arsenalu neobjevil Tomáš Rosický, a třebaže to po chvíli bylo trochu znát, úplně zpočátku jako by to jeho spoluhráčům až tak nevadilo. Hned ve čtvrté minutě pálil po sérii odrazů Diaby a zahrál si pro změnu biliár s Grellou a Robinsonem. Jeho gólová střela se od těchto dvou bůhvíjak dostala do bezpečné vzdálenosti od brankové čáry. Brzy přitom mohlo hřmít i na druhé straně, a jak jinak než po standardní situaci. V desáté minutě musel pokus Nelsena vyhlavičkovávat Fabregas až u pravé tyče, aby se chvíli poté Almunia jen horko těžko pral o míč s dotírajícím Sambou. Taky Arsene Wenger se už dostatečně zahřál a raději rovnou odhazoval sako, obranné standardky jeho mužstva jej dnes musely doslova děsit. Hned v 16. minutě se opět v hlavičce prodral Samba a naštěstí pro hosty zacílil až příliš vysoko.

Gunners byli místy ze soupeřova hurá stylu jak u vytržení. Rovers se s ničím nemazali a centrovali, pálili, vhazovali v duchu "vše na branku". Arsenalu to dělalo problémy. Jenže jednou se domácí nechali unést a Van Persie s Walcottem dali vzpomenout na někdejší doménu Londýňanů - bleskové precizně zakončené protiútoky. Holandský snajpr si všiml nastartovaného rychlíka, citlivě mu prostrčil balon mezi obránci a anglickému křídelníkovi už nedělalo velký problém přesně zakončit i z většího úhlu. Jenže radost, trošku neoprávněnou, si Arsenalu neužil moc dlouho. Hladovější Rovers se vyrovnání dočkali ve 27. minutě, kdy nedůrazného Koscielnyho zválcoval El Hadji Diouf, přihrál míč před kasu a tam ho do sítě i mezi dvěma protihráči uklidil do sítě jeho jmenovec Mame Biram. Znovu se probouzející mizérii Arsenalu pak jenom podtrhlo obnovené zranění Robina Van Persieho, jehož deset minut před přestávkou nahradil Chamakh.

Obranné hrubky dnes hrály prim zejména na straně Arsenalu, ovšem také jeho útočníci dokážou využívat menších zaváhání soupeřova defenzivního valu. Jedné takové škvíry využil v 51. minutě Sagna k ojedinělému sprintu za obranu. Jeho následný pas ještě Fabregas namířil do Walcottových zad, ovšem štěstěna stála při hostech, a tak odražený míč mohl doklepnout do sítě Aršavin. Rovers odpověděli Kaliničovým zakopnutím balonu na tribunu a pak nadále hrou spíše na náhodu. Jedinou podstatnou změnou bylo odvážnější otevírání zadních vrátek, čehož sice Kanonýři ne a ne využít, ovšem skoro každý jejich brejk si o gólovou situaci minimálně říkal. To jen Theo Walcott dvakrát slušně pálil, a to rozhodně nešlo o vyloženě gólové situace.

Snad jedinou situaci, kdy za druhý poločas Blackburn opravdu mohl docílit gólu, datujeme do 82. minuty. Tenkrát Dunn využil nepochopitelného nedůrazu tří Kanonýrů a z osy hřiště vypustil, bohužel pro domácí tým, pouze slabou ránu přímo do Almunii. Nebýt tak zpackané koncovky, mohl se už Wenger opět držet za hlavu. A když to "nevyšlo" v tuhle chvíli, drbal si ji po několika okamžicích. V nastavení mohl Arsenal potvrdit své vedení, jenže Walcottovu přihrávku si ideálně nezpracoval Wilshere a ze stoprocentní šance rázem byla akorát střela ze skluzu do ideálně postaveného Robinsona.

Reagovat
Kokesh

To "jinačí" hned v první větě působí divně.

Reagovat
smazaný uživatel

To rekni autorovi souhrnu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Counter

Reagovat
Kokesh

Walcott. Tož, pěkně se na něj dívalo...asi něco fakt i umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool, fuj to byl beton

Reagovat
Error

Doprdele, najdu si super stream na sopcastu, všecko OK, pak to omylem vypnu a teď už ho zaboha nemůžu rozjet Floreeeent

Reagovat
terry

Zkurvenej Sopcast!

Reagovat
Error

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

nebýt sopcastu tak sem bez fotbalu, za mě rozhodně pro sopcast

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
terry

Není něco pořádnýho na CHelsea.

Reagovat
afc

na veetle pekne fici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, ja mám. Teda, pokiaľti nevadí neaglický komentár.

Reagovat
terry

No už jsem taky našel nějaký Rumuny, ale to je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Pánska riťka má problém s rumunštinou? Buď rád, že sleduješ a nepyskuj

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 80517 relativně pěknej, obraz není dokonalej, ale není to špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co herbi, jeste porad jsi nadseny z Koscielnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz prešiel do polohy "však vy ešte uvidíte...".

Reagovat
smazaný uživatel

S logikou fandu Arsenalu ocekavam - "Za pet let to bude nejlepsi stoper na svete!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

hraje mnohem lip, jestli nepolevime, tak se otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mas stream?

Reagovat
smazaný uživatel

hodne spatnej, je to utrpeni sledovat, ale da se... dal bych ti sem adresu, ale uz nejakou dobu mi nefunguje sem pasteovat linky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to kasli, ja usnu u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to zvladnu dokoukat, tak pak poreferuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM?!! sakra veď mi niekto odpovedzte.

Reagovat
SunFells

Proč se ptáš lidí, co sledují Spurs, na Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra a koho sa mám? Nech sa hrubas cez icq spýta cottagera sakra...ja neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajeme otřesně, přesně se stalo to, čeho jsem se obával, podcenění soupeře. My si asi myslím že se porazí Wigan sám ne co...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zas prohral sazku?

Reagovat
SunFells

Přece by fanouškovi Spurs nikdo nedal takovýhle nick..

Reagovat
afc

na veetle pekne fici

Reagovat
afc

to ne sem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to ten styl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nepríde mi to ako podcenenie , skôr sa mi zdá byť Tottenham unavený po lige majstrov a značná je neúčasť Modriča .

Reagovat
Counter

OT: Hned v třetím kole Carling Cupu dostal Arsenal Spurs, a to na WHL. To zas bude ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to tu bylo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak počítám že Wenger postaví lavičku+rezervu což taky není zrovna slaboučkej tým, bude záležet jak se k tomu postavěj kohouti, a ne jak City který proti naší rezervě loni postavili nejsilnější sestavu pro jistotu

Reagovat
mithro

ako hra Playstation?

Reagovat
C-M@ster

Zatim 1:0, dneska asi bez cheatů.

Reagovat
mithro

njn, mna skor zaujima hra, lebo prve dva zapasy sice 6-0 ale ich hra nemastna neslana, tak dufam ze v tom pokracuju

Reagovat
C-M@ster

Je lepsi Sopcast, veetle, nebo je to jedno? Moc se v tom nevyznam

Reagovat
smazaný uživatel

Big Andy Krásná hlava po centru Bartona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to skonci, podel se

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 jsem tipoval před zápasem a pořád tomu věřim, kdyby se k nám přiklonilo štěstí, tak 1:2, ale to se zatim drží Wolves, prasí a mají držení míče asi 35%, ale mají štěstí... Našim všechny balony odskakují od nohy a odrazy jdou vždy trochu jinam, než by bylo třeba, přihrávky o půl metru delší...

Reagovat
smazaný uživatel

+ mimochodem Routledge až na jednu situaci zatim totálně přejíždí Jonase.... měl 2 gólový asistence, jednu Nolan promách, druhou trefil doprostřed brány..

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrat umi no Jonas mi dela starosti, ale loni mu to taky trvalo a zacatek mel spatnej .

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas a Nolan zatim největší zklamání. Minulý zápas to přes týmový výkon nebylo vidět a navíc dal Kev veledůležitej druhej gól, ale herně to není vůbec ono. Peter by toho podhrota Andymu zahrál líp

Reagovat
smazaný uživatel

Priste uz bude Peter hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo kdo se díval říct jak si vedl dnes Morten Gamst Pedersen?

Reagovat
justcall

jedna střela vedle a jinak furt utíral míč při autu

Reagovat
smazaný uživatel

dík =)

Reagovat
smazaný uživatel

ANdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chvilku předtím naskočil Zubar (juchuuuuuu), mám hledat souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem přesně to jsem si řikal, když střídal. Naše šance vstřelit gól vzrostli o 100%

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si v současnosti dovolí Malouda, to bych si před rokem a půl nedovedl představit.

Reagovat
smazaný uživatel

forma jak sviňa a už dlhodobo stabilná

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu vydrží, já mu opět před začátkem sezony nevěřil... Já mu prostě nebudu důvěřovat před novou sezonou i kdyby podobné jako ta lonská byly třeba 4 za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Seasiders

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Etuhu dal gól, já říkal ať ho vezmem

Reagovat
smazaný uživatel

Priorita je rict Sidibemu, ze uz nema nasemu tymu co dat

Reagovat
Counter

ale prý to nakonec nebude zas tak dlouhá absence, v zimní Wild Card ho budem moci koupit zpět... Vezmem teda Žigiče?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
hefy

Martinezi, Martinez. Máš skvělej tým, ale nedokážeš ho poskládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelibi?

Reagovat
hefy

Nelíbí se mi Boyce, nelíbí se mi, že jedinýho typickýho hrotaka vystřídal za Gomeze. Nelíbí se mi, že nehraje Watson a McArthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Boyce hraje paradni zapas.

Reagovat
Error

Teď, když už prakticky o nic nejde, by nám Carlo mohl ukázat Ramirese

Reagovat
hefy

dopičiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alcarez.. to neni možnýý

Reagovat
hefy

Gomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
SunFells

Alcaraz

Reagovat
Error

Co udělal?

Reagovat
SunFells

netrefil z metru prázdnou bránu ...ale byl to prudký míč, měl to celkem těžký usměrnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Newcastle!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá strana s Anelkou a Ferreirou totálně zabitá, už ať se vrátí Bosingwa nebo tam dá Ivanoviče... Vždyt Ferreira běží vícekrát zpátky k vlastní brance než k soupeřově...

Reagovat
miky10

to jde

Reagovat
hefy

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A je tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Uff , ešte že som dnes nepodal , chcel som dať na Tottenham

Reagovat
Kovi81

ufff, jesteze sem dal na spurs nevermore... a jeste v handicapu 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Latics perfektne, perfektne!

Reagovat
afc

super

Reagovat
Counter

Věřím, že Spurs zopakují velké tržby z prodeje DVD se zápasem proti Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Latics jsou uplne stejni jako loni, zase vyhraji jen v zapasech, kdy to nejmin cekas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Já to nejmíŇ čekal proti chelski a nic.

Reagovat
SunFells

Al Habsi dneska perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z toho čo som videl hej.

Reagovat
hefy

To teda.

Reagovat
hefy

Rodallegovo schpnost zakončovat je obdivuhodná. Škoda, že kombinačně zas tak dobrý neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallegova*

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves už mají 7 karet... prasata dneska fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Habsi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Něco jako Myhill loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, a Spurs se snazi uhrat to, co loni doma s Potters, Wolves a Hullem

Reagovat
Counter

tímhle mi vždycky zvednou náladu. A nemůžu se dočkat, jak tu zas po sezoně budou jejich fans vypočítávat možný boj o titul nebýt těch nepochopitelných domácích ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

They are best club in North London

Reagovat
smazaný uživatel

the best*

Reagovat
Counter

a žádný hráč AFC by se u nich neprosadil, jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myhill mel zakroku ale vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jednoduchších.

Reagovat
Mindas

Myhiil se tím stal legendou, protože od té doby, kdo vychytal Spurs na WHL, tak jedině, že "zaboazovatěl."

Reagovat
smazaný uživatel

Pav

Reagovat
smazaný uživatel

To byla fakt jeho ta pracka?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tak zdalo, minimálne ju mali jeden pri druhom, tak ju trafili naraz, každopádne ten "call" bol fakt tým pádom smiešny.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou je fakt furt stejnej jako před třemi lety... Dokáže se dostat do šance, přejde přes 2 obránce a napálí to přímo do golmana... Vůbec se nezměnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že kdyby se v FPL odpočítávaly body za spálené golovky sám proti golmanovi, tak by Kalou skončil dost v minusu...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že tam byl neobsazený Drogba Prostě klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se před golmana dostal. Proč by přihrával Drogbovi, když se dostane do golovky sám a vcelku bez problémů proti dvěma hráčům, kteří jsou nanejvýš půl metru od něj?

Reagovat
smazaný uživatel

měl to řešit už předtím jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řešit to měl Ancelotti jinak, nervat na hřiště Kaloua... Respektive dát ho do základu, on se do několika takových šancí dostane každej zápas a sem tam mu tam něco spadne tímhle stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba...a? Kaboul, to nič...

Reagovat
Godwinson

Tottenham dělá radost ..

Reagovat
SunFells

Loni 9:1, letos 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ras si hore, raz dole, tak to v živote chodí. Otázka je, čo je väčšia potupa.

Reagovat
SunFells

To se ale týká spíše Wiganu než Tottenhamu, ty jejich proměnlivé výkony jsou šílené.

Reagovat
afc

to oni vzdy

Reagovat
Tomekcz

Konec sveta je tady, Wigan vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a Hughes si zase frčí, 3 remízy v řadě

Reagovat
Mindas

Reagovat
Higi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejlepším na place Anelka, což je bída, jinak první půli jsem neviděl, ale ta druhá byla příšerná, pomalé tempo, žádný nápad, nic, absolutně nic. Lampard bída s nouzi, měl střídat dřív, jenže Carlo tomu přidal, když místo něj poslal na plac Kaloua Pak vystřídá Anelku za Studge, a nakonec to okoření šestiminutovkou pro Ramirese No, ještě, že máme hodně snadný los, jinak bychom s touhle hrou moc nepochodili. Teda na druhou stranu, když vidím, co předvádějí ostatní "favoriti", tak to není až tak hrozné. Máme pořad nulu v inkasovaných gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke prostě betonovalo a betonovalo i když prohrávalo, aj Sorensen zdržoval za stavu 0:1, nedá se moc vymyslet když soupeř brání v desíti.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy, až takový beton to nebyl a na to se vymlouvat nedá, ten přechod do útoku byl pomalejší, než pochod slimáků...

Reagovat
smazaný uživatel

...čiže typická Chelski pod Carlettom

Reagovat
smazaný uživatel

Citujem Maloudu: "najlepší futbal"

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, přechod do útoku míváme lepší, jen dneska prostě nic...

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že to pořádný beton byl, občas to vypadalo, jak kdyby hráči Stoke před svým vápnem zaparkovali autobus.. Předvedli jeden z nejdefenzivnějších výkonů na SB za poslední půlrok.. Za což je ale nechci kritizovat, protože alespoň dokázali CFC dost potrápit, no a navrch i vzhledem k jejich drtivé defenzivě si byli schopni vypracovat dvě dobré šanc (jednou Drogba vykopával z brány a podruhé Whelan málem ustřelil břevno)..

A jinak k CFC. Druhá půle byla o dost slabší, nedostávali jsme se do šancí(do penalty byl v tuvovce jen Drogba) a naopak okolo 70 minuty začali mít problémey s kontrolováním zápasu.. Ale první půle byla o něčem jiném, to jsme si vypracovali zhruba 6 dobrých příležitostí a nedali penaltu.. Výkon nebyl nějak moc odišný od předchozích zápasů, změnil se jen přístup soupeře, jeho taktická vyspělost v bránění, která byla na dobré úrovni, a nakonec jsme ješě spálili dost šancí, kdežto minule nám do brány spadlo vše, co jenom trochu smrdělo gólem..

Reagovat
smazaný uživatel

já nesouhlasím, že to byl beton, ono je pro mě logické, že když soupeř útočí, tak se stáhnu a bráním a snažím se převzít míč a to oni dělali a pak občas kousali. Pořad na jejích půli jsme nebyli, občas mi přišlo, že nás přehrávali. Ano, souhlasím, že to ze strany Stoke byl defenzivní výkon, ale žádný beton. Teda v druhé půli určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, co jsem viděl (30minut), tak hráli celkem pěkně.Rychlé míče dopředu a pokusy střílet. Ono co jim zbývá?

Reagovat
smazaný uživatel

kterých 30 minut? Já hodnotím hlavně druhou půli, první jsem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních. To žádnej beton od Stoke nebyl... Ono se špatně dostává dopředu, když mají pokryté všechny hráče, kteří jsou alespon na úrovni středového kruhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Bod z Molineux je dobrý, očekávaný. Zápas celkově dost divoký, spoustu karet, spoustu faulů, dost drsné neodpískané souboje. Andy krásný nekompromisní zavěšení hlavou. Joey bude nejspíš zlý muž sezony. Třetí zápas, 3 žlutá karta...

Reagovat
Counter

Hlavně ať se Barton udrží na těch žlutých, i s nima zatím hezky sype bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo potesil krome Andyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Určite Routledge

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt asi sedíš v operační věži a sleduješ najednou přenosy ze všech lig a přichází ti hlášení o výkonech všech hráčů.

Reagovat
Counter

Co tě pořád překvapuje? Je to STROJ

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Těžko říct. Barton asi, ten se rozehrál fakt dobře a centr na gól byl výborný. Perch sice lítal jak hadr na holi, ale všechno nakonec stihl, takže nevim jestli ho mam sprdnout za špatnou poziční hru, nebo pochválit za zákroky v poslední chvíli. Routledge měl dnes den a připravil několik dobrých šancí (ale zas tu hlavní, kterou měl sám zadrbal). Tak asi tyhle tři.

Reagovat
smazaný uživatel

No nehovorím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ztotožňuju se s tímto :

Kevin Nolan had nearly 10 perfect chances to put the game away. He should of scored, as Routledge was brilliant this game, providing the forwards. Jonas was a bit sloppy. Carroll and Barton were awesome like always. Defense and goalkeeper looked very lazy besides Enrique, Perch wasn’t bad either but he was lucky to not get caught on that horrible tackle. Didn’t even hear Colo and Williamson name once in the game. Anyways at least we got our 1 point away from home. Better than nothing.

Reagovat
smazaný uživatel

Terrific!

Reagovat
hefy

Obrovská výhra, hrozně důležitý tři body za nijak oslnivej výkon. Obrana měla velkej den dneska, Alcaraz, Gohouri, Figueroa, Stam i Boyce dnes smekam. Proti slabším týmům bych Boyce posadil a nasadil Watsona nebo McArthura, ale dnes mě potěšil, i když tam občas běhal jak pomatenej. Thomas podal skvělej výkon, pro mě nejlepší ze středový řady, zastavil několik utoku soupeře, dneska se ukázal víc jak Diame. McCarthy, Rodallega a Boselli to měli hodně těžké, protože taktika byla nastavena na bezgolovou remizu a tak se moc do hry nedostávali. Al-Habsi, no co k němu říct, podržel snad i víc než kolikrát dokázal KIrkland.. Jednoznačně MOTM. Děkuju, děkuju, děkuju. Trošku mě zarazilo střídání Boselliho za Gomeze, ale fajn, Jordi nehrál zas tak špatně, až na tu střelu. Na konci sem už ani nedejchal a Kaboul mi málem způsobil mrtvici. Poslední rohy Wiganu byla srandovní, jak na ně chodili dva hráči, jeden na rozehrávku a druhej na zavření to u praporku. U jakýhokoli jinýho týámu bych řekl, že takový výhry se už opakovat nebudou a musíme si jich vážit, ale je to Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., chcel som ti to napísať už dávnejšie, ale na pomery Wiganu sa mi Gohouri celkom pozdáva.

Reagovat
hefy

Gohouri je skvelej, zahraje všude v obraně a přišel zadarmo. Ohromnej kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Skoda, ze Blackpool nevyhral Stejne Fulham sestoupi a splaskne ta bublina jmenem Hughes...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

dobre slepice jedny p*srany,to jim patri!

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

sry nechal sem se unest,ale jsem happy ze prohrali

Reagovat
miky10

Reagovat
Ted

Green, Spector, Gabbidon, Upson, Ilunga, Parker, Boa Morte, Noble, Faubert, Dyer, Cole

Subs: Stech, Da Costa, Kovac, Stanislas, Barrera, Stanislas, Piquionne

Zajímalo by mě, kolik toho dneska Grant vypil, protože střízlivý člověk by takovou sestavu na hřiště, navíc proti ManU, nevyslal. Dát do základní sestavy Spectora (na lavičku Da Costu), potom Boa Morteho s Faubertem na úkor Stanislase s Barrerou... Snad jediný Kováč na střídačce mi dělá radost :)

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je potom piánko.

Súhlas, tie tri mená sú nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar, O'Shea, Vidic, Jonathan Evans, Evra, Nani, Scholes, Fletcher, Giggs, Rooney, Berbatov. Subs: Kuszczak, Owen, Smalling, Hernandez, Carrick, Rafael Da Silva, Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia len na lavičke a Giggs v základe? Čo sa stalo? Aha...West Ham

Reagovat
kiwwi

nene...LAV bola jasna vec ze si posedi...dva zapasy hral dost mizerne, nemoze si mysliet ze ma zaklad vzdy isty

Reagovat
Ted

Na Spectora by mohli nasadit jako levé křídlo i Vidiče...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňajme

Reagovat
kiwwi

vedel som ze LAV bude na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ted

oprava: Namísto jednoho Stanislase McCarthy - jsem to jen zkopíroval z oficiálů, kde mají chybu... ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, co dělá Spector v PL... Ani na lavičku ve WHU nemá, nulovej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro MU by bylo ideální vyzkoušet Bébého na levém křídle. Slabšího levého beka než Spector nenajde ani v rezervě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pravého, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct? Tregédie, tragédie, tragédie. Naprosto jiný zápas než s YB a hlavně úplně otřesný výkon. Takhle profesorsky a namistrovaně jsme dluho nehráli. Stalo se to, čeho jsem se bál, podcenili jsme soupeře a mysleli jsme si že se Wigan porazí sám, omyl. Bale, Ekotto i Crouch byli jako vyměnění z posledního zápasu, Palacios strašný, ten měl jít dolu po 2. minutě. Defoe taky nic nepředvedl. Daws hrál jak kdyby byl na WHL poprvé, no hrůůůůza. Navíc to k tomu byl strašně nudnej fotbal, což není zrovna na WHL zvykem. Tenhle zápas to chce hodit co nejrychleji za hlavu a jít dál. Doufám že jsme teď zase spadli na zem a nemyslím si že jsme nějácí mistři světa, což nejsme. Takže doufám, že to byl jen tenhle zápas, doufám, že to bylo ojedinělí a víckrát takhle nepropadneme....kdyby alespoň ta hra za něco stála, ale ani to ne.

Tak asi takhle no

COYS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozmýšľal som, čo mi ten nick pripomína...

http://www.youtube.com/watch?v=dly6p4Fu5TE&ob=av3e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Nevim jak na Slovensku, ale tady mi to pise: "Video obsahuje obsah partnera Vevo, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv."

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to ide. Ale to dementné vevo beztak tiež aj nám blokuje veľa videí. Náhoda.

http://www.youtube.com/watch?v=tJP0V5Tvv24

Reagovat
fantomas

Hugo. Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Tottenham prý nabídl Aston Ville 15 milionů eur za Ashleyho Younga. Informaci přinesl deník Daily Mirror s tím, že vedle peněz by mohl do Villa Parku putovat i jeden z trojice Robbie Keane, Jermaine Jenas, David Bentley.

.....KEANE

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem, snad je to jenom kachna.

Reagovat
Godwinson

Dembelé

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uzasnej

Reagovat
kubys

Tak teď WHU dpstane šestku od MU a příští kolo (doufám, že to je příští kolo ) pomůže ďáblům v boji se zlem a slavně zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, příští kolo zase padnete

Reagovat
fantomas

A ještě Luke Varney, ex-Addick.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni nám dával děsně zabrat

Reagovat
tomasinho

U Owls byl výborný loni.

Reagovat
fantomas

A nepřišel si na to náhodou zrovna v čase 18:41, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

V minule sezone byl vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester nevypadá moc dobře dneska

Reagovat
kubys

West Ham dají, není možné, aby je se Spectorem v základu neporazili.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechápu jak ty slepice dokažeji promrdat tyhle "lehké" zápasy.. loni s wolwes a ted s wiganem..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dala jenom 2 góly

Reagovat
homeles8

Chelsea dala až 2 góly

Reagovat
kiwwi

rozmyslam kto hra slabsie...Rooney alebo Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Im niečo napichali, to snáď nie je možné.

Reagovat
fantomas

Nani se pěkně přizpůsobuje. Je zajímavý sledovat ten jeho rozvoj.

Reagovat
fantomas

Nani. Berba.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Greena.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mám najradšej, keď Fletch ťahá doprdele a posiela to opačným smerom PRESNE na nohu

Reagovat
C-M@ster

Kdyz bude Rooney takhle radsi prihravat, nez se tlacit do zakonceni kazde sance, ty goly prijdou.

Reagovat
homeles8

300. pro Cukrouška ♥ :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedeme West Ham,jedem

Reagovat
terry

Frank Lampard dnes nedohrál ligový duel se Stoke a vynechá tak kvalifikační duely anglické reprezentace s Bulharskem a Švýcarskem. Důvodem je operace kýly, kterou záložník Chelsea v nejbližších dnech podstoupí.

Reagovat
fantomas

Dědkové. Opět!

Reagovat
smazaný uživatel

a Spectoooor! Rooney musel, musel!

Reagovat
smazaný uživatel

Spectooor

Reagovat
smazaný uživatel

Je boreeeec

Reagovat
fantomas

Juhů, prolomil to.

Reagovat
kiwwi

Ryan Spector

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs=karakter hmmmmmm

Reagovat
C0br

štve tě, že je levé křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi u.........

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs prešprintuje Fletcha

Reagovat
kiwwi

tak Fletch nie je ziaden rychlik...Giggsy to vie nasliapnut, len uz ta vydrz nie je

Reagovat
smazaný uživatel

O to ide, Fletch má dvoje pľúca, mal lepší štart aj bol bližšie, Giggs je veterán a takto zapne, neskutočné

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

A nad tim, že přesprintoval o 12 let mladšího Spectora se jako nepodivuješ, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dyer je pořád skvělej. Škoda jen, že si tam nemá s kym nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch umi natahnout no

Reagovat
fantomas

Ďáblum to dneska ku*va lítá...

Reagovat
kiwwi

riadne tam leje, takzo sa hra

Reagovat
fantomas

Myslel sem jako v pozitivnim slova smyslu. Nejprv Nani, pak Fletch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Scholes je neskutecnej... Ten snad nezkazi zadnej pass, sami 30-40 metrovy, borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To byla vždycky jeho doména, to bude mít v noze ještě věky.

Reagovat
smazaný uživatel

tady tohle video s ním je skvělý

http://www.youtube.com/watch?v=_z_fB_Nk0rE

Reagovat
fantomas

Já ho fakt nechápu.

2:47 je naprostá klasa, ale ono se fakt těžko něco vypichuje. To je ryzí genialita.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí sa tomu God`s gift, nádhera.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

a ten monstrózní gól proti Ville v 4:47.Tohle je král kopací techniky.Mám tohle video cca.rok a od té dobyvyloženě sleduju jeho hru.Garantuju ti,že podobný video nasekáš i z jeho hry v jednom zápase.Nebo ze dvou.Tohle je génius

Reagovat
smazaný uživatel

Becks-Keano-Paul-Giggs

Reagovat
Swarley

no bohužel čas nejde přetočit...ale s touhle současnou bandou jsou to zase větší nervy

Reagovat
smazaný uživatel

To bola geniálna záloha. Rozrážač a svätá trojica futbalových mozgov. Nikdy som nič podobné nevidel a už sa stavím, ani neuvidím.

Reagovat
Swarley

bohužel nedá se nic jiného, než souhlasit...tohle už se prostě nikdy neobjeví, ale na druhou stranu můžeme být jen rádi, že jsme to zažili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, zlaté časy

Reagovat
vladis271

ako môžete vedieť, že sa niečo podobné alebo dokonca ešte lepšie niekedy neobjaví? Či už u Vás alebo v inom tíme. Ste jasnovidci?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo lepšie by sa ešte mohlo objaviť? neblázni. na to nepotrebujeme veštiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přechod do útoků sem u úček vždycky obdivoval

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu vyvezou,zakousnou se za půlkou,sbírají odražený balony a nepustí.Na tohle by si mohl nechat dát SAF copyright.Neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Singing in the rain

Reagovat
kiwwi

milujem Giggsove klzacky...

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=nEAouJwTYlU

1:40

on do toho ide tak cisto ze mu ten hrac tu loptu musi nechat

Reagovat
Tomekcz

skado ze je hodne nepresnosti, Ted zas bude Nani zahazovat co se da A Rooney jeste aspon jeden gol do fanty

Reagovat
fantomas

Účka maj nejvariabilnější přechod do útoku no, známá věc. V druhý půli si podle mě WHU podaj jak pes kost. Hammers sice v obraně vypadaj pevněji, než sem čekal, ale hlavně skrz Spectora se fakt prosazuje jedna báseň a stopeři ani ty dlouhý míče Scholese/Giggse zachytávat nedokážou, takže těch cest k brance je tam docela dost. V ofenzívě WHU o parník nejlepší Dyer - bohužel ale ne nejplatnější, to by k sobě potřeboval ještě někoho, aby to k něčemu opravdu bylo. Jinak Parker se mi dneska nějak nezdá, že by se na něm ta krize, na rozdíl od Greena, taky podepisovala?

Reagovat
smazaný uživatel

Spector je lama,ale ve fantě MS mi udělal celkem dost bodů

Reagovat
Tomekcz

Ale Oshea dneska taky nijak nezari, centry otresny, v obrane trosku horel, jeste nema tu formu

Reagovat
kiwwi

teraz Scholes nepokazil pas...to len Ryan nestihol

Reagovat
C0br

Nedokážu se rozhodnout na kterého z nich do hodit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

obaja su untouchables

Reagovat
fantomas

Ty si se ale dotknul Ryana!!!

Reagovat
kiwwi

Ryan zakopol o drn a stratil pol sekundy

Reagovat
fantomas

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to West Ham otočí

Reagovat
kiwwi

Nani

Reagovat
kiwwi

ale aj Wazzova narazacka bola dokonala

Reagovat
C0br

Nani, wazza

Reagovat
Swarley

najs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Nani ted krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naniiiii!

Reagovat
fantomas

NANIII! Rooney taky paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbidon

Reagovat
smazaný uživatel

ukázkově to rozebrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Nani hraje dnes fantasticky. Škoda že takto nehrá pravidelnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou tak hrá pravidelnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

už i jaro byl nebojím se říct skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď si porovnám Naniho výkony spred 2 rokov, tak rozhodne

Reagovat
fantomas

To jo, ale to už deme zbytečně do minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tady na EF to stejně bude mít vždycky tak nějak...Nezahraje 2,3 zápasy a bude to zase laciná kopie CR,jižan atd.

Reagovat
fantomas

Hrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší návštevník z minulosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nani....kde se to v tom volovi bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Vol už nie je dobrý polrok

Reagovat
smazaný uživatel

viz.výš

Reagovat
Swarley

tím gólem jen podrthl svůj dnešní hodně dobrý výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Nani je na pravom kridle o 50% lepsi ako na lavom...len nemame po Ryanovi lave kridlo...chcelo by to Balea a bola by to dokonalost

Reagovat
fantomas

Nani, hned dvě geniální patičky.

Reagovat
fantomas

Shit, ta první byla Berbova.

Reagovat
hefy

Miluju Fletchovo tackles.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani si to dáva, pána beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná akcia WHU Kto? Dyer opäť "prekvapivo".

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, ale ty dresy jsou krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Sú, sú, sú. Z tohto si už jeden objednám, ale až budúci rok, teraz sú prednejšie iné veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok budou dvakrát levnější Takto já mám svůj NUFC dres, z loňské sezony koupený v saleu 50% off

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kúpiš aj mne jede? resp. objednáme spolu a dostaneme zľavu. Niekde som stratil handru na umývanie toalety a neviem ju nájsť, fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Snaźíš sa snažíš, to ti treba uznať...Zbytočne.

Reagovat
vladis271

úplne zbytočne??

Reagovat
fantomas

Staré.

Reagovat
vladis271

no áno tie handry sú staré

Reagovat
smazaný uživatel

v jednoduchosti je krása Zato nic moc WHU

Reagovat
mithro

minulorocny sa mi nepacil, ale tohorocny je uzasny, uz mi aj dva prisli, bez problemov, za 4 dni boli v Brne

Reagovat
Side

Díváte se někdo na Sopcast na Channel 82153? blbne to tak jenom mě nebo aji někomu jinýmu?

Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/91049

Dej si tohle.

Reagovat
C0br

Prostě nádhera, tomu chybí jen góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hotovej hokej zámek

Reagovat
fantomas

Ooooh

Reagovat
smazaný uživatel

Boa morte

Reagovat
C0br

Made by Berba

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
kubys

Ancelotti přenechal svůj Playstation Fergiemu?

Reagovat
fantomas

ABSOLUTELY FANTASTIC!

Reagovat
smazaný uživatel

Chochooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale "ty kok*t!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Dědek jak se těší

Reagovat
smazaný uživatel

Great goal!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Berba ukazuje všem čuníkům co ho odepisovali zač je toho bulharskej loket

Reagovat
fantomas

Sirovi je evidentně líto do toho stroje jakkoliv sahat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcu videt čikarita

Reagovat
kiwwi

*čičarita

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvidíš. On pôjde na ťažších súperov.

Reagovat
Tomekcz

de tam Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy tam ísť aj on musí. V klube sa nenachádza na pozícii upratovačky ani maséra.

Reagovat
fantomas

Já ho třeba po delší době uvidim rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tripple change je sirova odpoved, neber jeho jmeno nadarmo!

Reagovat
fantomas

Tak i tak, střídá až 15 minut před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

u mě na streamu zbývá do konce 20 minut.Dostane se West Ham 2x za půlku na víc jak půl minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho neuvidím (Hernandeza) , no som zvedavý aj na exmillwalláka, ich hráči sú mi sympatickí

Reagovat
smazaný uživatel

WHU tipujem na championship

Reagovat
smazaný uživatel

Grant má na zostupy pomaly patent.

Reagovat
kiwwi

no kazdy z novych si pokazil jednu prihravku, stacilo

Reagovat
fantomas

Smalling přišel evidentně dobře naladěn, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

a další zámek.Jak to ty účka dělají?Jak víjou kam se to odrazí,kama bude chtít jít jejich protiútok,jak víjou kde bude potřebovat někoho zdvojit?Jejich hra je nejhezčí na ostrovech

Reagovat
fantomas

Víjou.

Reagovat
smazaný uživatel

helééééééééééééééé,viď?

Reagovat
fantomas

Chudák Vidič, najednou jak kdyby tam byl sám stoper.

Reagovat
kiwwi

kokos Vidic sa dnes najazdi po tom zadku

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
kiwwi

dnes zo 14 hracov 9 ostrovanov

Reagovat
Swarley

tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

85. minuta a dou dom?

Reagovat
C-M@ster

Tam nechodi 3000 lidi na zapas jak u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu,ale i tak.Je tam asi jiný infrastruktura a tak.3lo mi o to,že jich nebylo zrovna málo co jich bylo na odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

ty lidi chápu, prý je tam vždy neuvěřitelná tlačenice a co jsem viděl interiéry, tak opravdu nejsou zrovna pro 80 tisic lidi

Reagovat
smazaný uživatel

jj chápu,za stavu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Blackpool roztržitým způsobem vtrhl do Premier League a jeho boss Ian Holloway není úplně spokojen s kvalitou týmu - nechal se totiž slyšet, že se do konce přestupového období pokusí přivést až osm nových hráčů.

tak to Sylvestre brzo skončil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Barrera

Reagovat
Swarley

dneska hodně dobrej výkon, díky pánové

Reagovat
smazaný uživatel

zase z toho jde strach.A to nehrál Valencia

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

malouda je zatim jeden z nejlepšich hraču

Reagovat
smazaný uživatel

a ronaldo je blbec?

Reagovat
homeles8

a Des pe rado?

Reagovat
kiwwi

OT: Weiss MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Oné...izé

Reagovat
vodka

no surprise... ten první mač zvládl taky ve velkém stylu...

Reagovat
kiwwi

tak ale cakal som ze to bude Miller ktory dal vitazny gol...Weiss ma asistenciu pri prvom gole takze asi musel hrat fakt dobre ked bol vyhraseny za MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

už zase zahrál dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to přeci jenom chcípáček.Brzo mu tam přes ty vanilky někdo dá... Minule sem ho viděl,jak si vytahuje štulpny nahoru jak mu byly velký.Podobně jak když přišel Rosa do Dortmundu,tak mu taky bylo všechno velký

Reagovat
kiwwi

vanilky

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš? S Weissom vyhrajú LM.

Reagovat
smazaný uživatel

a popírám to někde? Bolton se City sou žabaři že tu jeho fotbalovost neobjevili. Ve Skotsku si ho budou váááááážit

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Skotsko

Reagovat
C-M@ster

Manchester uz ma report z utkani

Chelski jeste ne

Reagovat
smazaný uživatel

velkoklub se pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

koho zaujima Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

west ham si drží svůj průměr obdržených gólů na zápas :)

Reagovat
Biozdenda

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

.Mančaft co si z té ligy dělá prdel

Reagovat
kiwwi

aj z mojich tiketov

Reagovat
smazaný uživatel

tak co to tam dáváš?Tobě to loni nestačilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co trčí Wiganu z prdele? Klika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

od kdy mají sportovní kluby prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodallega má teda prdel, a s tou prdelí brousí trávniky za Wigan.

Reagovat
homeles8

To má takový tvrdý chlupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to chceš brát doslovně, tak asi jo

Reagovat
homeles8

Reagovat
Josifek

Ten Wigan je asi nejvíc nevyzpytatelný tým ze sázkařskýho pohledu v celé PL, ještě že jsem dneska neměl čas..

Reagovat
fantomas

Byl už loni, je tim docela proslulý.

Reagovat
fantomas

Z preview na BBC: "...manager Owen Coyle is making his mark and appears to have finally uncovered the secret of how to make Johan Elmander look like an £8m striker."

NEeim no...

Reagovat
fantomas

*Nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pod ciarou

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

v sestupovém pásmu

Reagovat
smazaný uživatel

nevšímej si toho,38 kolo.v Anglii,nic důležitýho pro Skoty

Reagovat
minoLFC

tak má Roy padáka

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola urcite chyba

Treba mu dat cas a hlavne prostriedky na to aby si vybudoval tim k obrazu svojmu.

Zatial v podstate pracuje s tym co ma po Benitezovi, uvidime ako nalozi s dukatmi za Mascherana. Casu uz vela nie je, v utorok prestupovy termin konci.

Raul Meireles je uz udajne upeceny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro homelese

Reagovat
homeles8

Reagovat
kiwwi

paci sa mi hodnotenie Scholesa na goal.com:

When will teams learn not to give the 'Ginger Maestro' the freedom of the pitch?

Reagovat
fantomas

Je nemožný, aby si Scholesy nenašel ten prostor. By soupeř musel hrát v dvojnásobný přesile a ani to by možná nestačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asimilovaný fanúšik United?

Reagovat
smazaný uživatel

esteze to mas spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

alebo asi miluje United

Reagovat
fantomas

Ne, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

král krátké přihrávky,anděl náletu,génius středu pole...tohle všechno o něm píšou posl. pár let.Nemýlijou se,můj nejoblíbenější hráč.V Anglii fandím úplně někomu jinýmu,ale tohle je nejlepší hráč ve vyváženosti ofenzíva/defenzíva na světě dobrejch 10 let.Scholsie

Reagovat
Tomanatura

Po 3 letech angazma Naniho v MU si poprve preju, aby u nas zustal co nejdele. Stal se z nej klubista a pokud se zadari, bude lepsi nez C.Ronaldo( ). Kdo by to cekal...

Reagovat
kiwwi

tak ono tie ocakavania boli dost velke a konecne ich zacina naplnat (aj ked mat ho pri sebe minuly tyzden tak ho roztrhnem jak zabu )

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý týždeň mal proste smolu, nekopol to zle, nuž čo, stáva sa.

Reagovat
kiwwi

kopol a povedal to aj Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si dokonca velmi dobre spominam na to co predvadzal tesne potom co prisiel a poviem ti bola to hruznica

Takmer kazdy hrac potrebuje cas na aklimatizaciu a etablovanie, obzvlast ked prestupuje z inych koncin (a ked do uplne inych este duplovane). Ani Ronaldo nebol prvy rok Man U prospesny, len soloval, zbytocne stracal lopty, rozhadzoval rukami a vyplakaval.

Casom sa zmenil (myslim ze tu zohrala ulohu osoba SAF) a to iste plati dnes o Nanim.

Osobne vsak z Man U najviac obdivujem Giggsyho a Scholesyho. Ryan Giggs je jediny hrac ktory dokazal skorovat v kazdej sezone Premier League od jej vzniku. A som rad ze uz hned na zaciatku tejto ma svoju ulohu splnenu

Reagovat
fantomas

Scholesy zase skóroval ve všech kromě té první.

Reagovat
fantomas

...což je logické, protože do tý historicky první sezony nezasáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

je tato sezona pre nich definitivne posledna alebo sa este nevie?

Reagovat
fantomas

Myslim, že spíš pro Giggse než pro Scholese. Aspoň podle toho, jak se prosazujou. Giggs začíná bejt pro MU postradatelnější než Scholesy, kterej je stále jednim z pěti nejlepších CM na Ostrovech. Ale tipuju, že příští sezonu ještě minimálně odkopou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si nedokazem teraz predstavit MU bez nich a SAF-a.

ale raz to pride a budu to zrejme tazke casy...

taka generacia ako vychovali v 90-tych rokoch sa rodi raz za 30 rokov.

inak Jose Mourinho ma udajne v zmluve klauzulu ze v pripade zaujmu MU moze z Realu Madrid ihned odist...

Reagovat
Tomanatura

Tak to je Mourinhuv sen, dostat se do MU. Jeho nejvetsi zapas je ten proti MU, tlaci se tam uz pres 5 roku, dokonce v posledni dobe presel na taktiku rikat do medii, ze SAF je jeho kamarad:-). Ja se desim toho, co prijde, protoze kdyz v roce 2001 chtel SAF skoncit, tak vedeni nabidlo smlouvu Ericsonovi, nacez SAF rekl, ze radeji zustane, nez aby ten hnup znicil vse, co on vybudoval.

Reagovat
Tomanatura

Pro Nevilla urcite posledni, uz do teto se musel nutit. Giggs byl zase nepostradatelny pred rokem, kdy Scholes mel formu asi jako Carrick ted. Ono je to promenlive, ja tipuju, ze Ryan s Nevillem skonci a Scholesy jeste rok vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si zas myslím, že skončí len Gary, Giggs ešte jednu potiahne, lebo chce a skončia s Paulom spolu, lebo ten pre zmenu ešte musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes taky rikal, ze tohle bude jeho posledni, i kdyz mu to moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ne lepší, spíš platnější pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým pádom pre mňa lepší. Nemám rád neplatných sólistov

Reagovat
fantomas

Jasný, já jen upravoval formulaci, aby pro mě byla přece jen stravitelnější. Ale stejně, nevylučuju ani to, že bude nakonec komplexně lepší. Už teď mi je svym stylem asi bližší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne bol už keď prišiel, jediná vec, ktorá mi uňho vadila bolo, že nič neustojí, taký je ľahký a chodil na to alibisticky. Inak sa mi páčil všetkým viac, minimálne efektívnosťou kľučiek. Prešľapovačky na mieste s nulovým efektom veru nemusím. V tomto bol iný už keď prišiel. + center, ktorý on proste v nohe má, to som hučal do hrubasa dva roky a až teraz mi dá opatrne za pravdu, lebo ho beztak nemusí + strela. Síce nezvykol zakončovať tak ako Ronaldo, ale keď dal dobrú, tak to tam šlo a šupa. Mimo to, nezvykol tak držkovať ani fňukať. To je už x atribútov prečo som ho vždy mal radšej. Teraz tomu konečne dáva aj vyšší zmysel. Kiež by sa už len zlepśoval ako v posledných mesiacoch. Zaplaťpánboh.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas na druhú stranu musím priznať, že čo sa týka sympatií je ten náš cigánčik naveky všelijaký, to sa hrubasovi príliš nečudujem Ale to je nepodstatné, podstatná je hra a v tej sa zlepšil na Sporting+2 triedy a to ma teší náramne.

Reagovat
vodka

zase ale těma kličkama někdy kurevsky zdržuje hru... měl ve zvyku se totiž před kličkou zastavit, čekat, pak toho hráče objel, ale mezitím si golman stihnul vypit pivko...

Reagovat
fantomas

Přesně to mě na něm sralo ze začátku možná ještě víc než to plápolání.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zvyklo vadiť, avšak 90/90 minút v tempe asi ani vidieť uź nemusím, starnem On keď tú kľučku potom urobí dobre či prihrá do výhodnejśej pozície, tak mi to zastatie ani nevadí. Zas to nie je David Silva a podobní...

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho, aj v tom sa zlepšil, už je priamočiarejší, o dosť. Pokiaľ ti vadí aj tá miera čo je teraz, tak som už ticho. Pre mňa je toto v podstate ideál. Ani Giggs si to nikdy stále nerezal, teraz už vôbec nie a tie spomalenia hry mi nevadia, práve naopak, niekedy je to potrebné. Otravné, ale potrebné. Radšej ako tam pobehovať a každú druhú doj*bať (si naserem...ako Obertan )

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A takisto kombinačne, má myšlienku, Ronaldo si vedel "len naraziť" a ťahať na kasu, Nani vie aj vymyslieť nečakané.

Reagovat
fantomas

Dobře, když to vezmu kolem a kolem, líbí se mi víc ne "asi", ale určitě. Každopádně kvalitnější ještě furt nevim. Přece jen góly maj větší hodnotu a těch Nani zas tolik nedává. Ale já bych peníze spíš dal za něj než za CR.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatiaľ nie je určite, o tom źádná. Inak samozrejme do bodky súhlas, za mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ma práve napadlo...dnes mi Frankie povedal, že príliš Arfovi v PL neverí, že je to hračička...nuž nie tak celkom, hračička je Ronaldo, DiMaría, Quaresma. ronaldo to vďaka svojej stavbe a štýlu hry v PL zvládol, po čase, ale zvládol. Arfa je ale približne rovnaká hračička ako Nani a to fakt ani na PL nie je moc.

Reagovat
fantomas

Já sem na něj akorát zvědavej, nic víc. On je jeden z těch, který můžou tomu nebo onomu táboru z fleku vypálit rybník, takže si radši se soudy počkám a prognóz se uplně zdržim tentokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Budem činiť podobne, ale rád sa nechám uniesť vlnou radosti, pokiaľ tá bude plynúť roky.

Reagovat
kiwwi

nechcel si byt spisovatel alebo pesnickar?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa rozpíšem, som nezastaviteľný Ale nie nechcel. Songy radšej interpretujem ako píšem, kto má nad tým sedieť

Reagovat
kiwwi

trochu mi to prislo ako kus textu z nejake pesnicky od Smatanovej

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsim sa jej ozvať, či nemá záujem, že som na odborné odporúčanie...

Reagovat
kiwwi

tak tazko mozes o hracovi ktory da 42 golov za sezonu povedat ze je neplatny

Reagovat
smazaný uživatel

V hre platný vôbec nemusí byť. Tak to bolo myslené, tak to malo byť pochopené

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Lepsi. Dokaze lip centrovat, je lepsi v kombinaci. Nechci predbihat, protoze vim, ze jeste pred par mesici za nas hral NANIC a nechapal jsem Ferguosna, jak jeho nekdy mohl koupit, ale ta forma uz mu drzi minimalne 3/4 roku a to uz je fakt dost. Navic takovy zapas, jaky Nani odehral proti Bayernu, v MU nikdy Ronaldo neodehral...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že to vidíme rovnako, to je fajn. Len by som doplnil, že v Sportingu hral ako ucho výborne a mne osobne sa páčil viac než Ronaldo... Napr. aj krytie lopty a hru chrbtom k súperovi mal už vtedy lepšiu. (takú triviálnosť ako štýl behu - jeleň/bežkár, či chodenia - stepper, čo sa mi páči po estetickej stránke by som menovať ani nemusel )

Reagovat
kiwwi

ale odohral...proti Arsenalu na ES 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

...a vo výčte ti chýba Arsenal na Emirates vlani.

Reagovat
-Kopy-

mam otázku, pro fanoušky MU v Anglii je lepší fotbalista Scholes nebo Giggs ? za větčí legendu je považován Scholes nebo Giggs ? dík za odpověď

Reagovat
vodka

debilní otázka... nejde to říct...

Reagovat
kiwwi

no napr. ja v tom mam uplne jasno

Reagovat
smazaný uživatel

To sú ale sympatie, nie hodnotenie.

Reagovat
smazaný uživatel

byl lepší Pelé nebo Maradona?

Reagovat
-Kopy-

Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Za mňa - Garincha

Reagovat
smazaný uživatel

tak na tom se shodnem

Reagovat
kiwwi

nepripomina ti niekto zo sucasneho kadra Garinchu stylom hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi, ale chvalabohu nemá žiadne postihnutie. Garincha bol ale len jeden.

Reagovat
kiwwi

to je jasne, ale schvalne daj ci si trafil

Reagovat
smazaný uživatel

LAV.

Reagovat
kiwwi

keby boli teraz take obrany ako vtedy tak by bol LAV boh

Reagovat
fantomas

Fakt? Dyt to neni takový technik, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie, ale naozaj ho v čomsi pripomína, ten postoj i beh sú dosť podobné. Zas Garincha nevedel tak brániť a neviem či je porovnanie behu postihnutého so zdravým práve kompliment pre Valenciu Ale je to Garincha, takže áno.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=l0J12qnXB6s

viem ze to je len zostrihane video ale ten pohyb, tie preslapovacky a hlavne ta klucka do lajny s neuveritelnym zrychlenim

Reagovat
fantomas

Valencia má hlavně jen jednu kličku. Tomu sme se tu s Getzem onehdá taky smáli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ja sa smejem stále, akurát mu to po polroku začalo vychádzať a aj tie ploché centre alá 9/10 Lennonových presne nachádzajú hlavy, tak musím byť ticho

Reagovat
fantomas

No, on je to svym způsobem jednoduchý a čitelný hráč, ale i v tom bývá síla, když se toho naučíš využívat. Teda myslim tý jednoduchosti skloubený s rychlostí. Vlastně sou s Nanim skoro protiklady, proto se mi to obsazení křídel obecně tak líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne protiklady, dovolím si tvrdiť. Baví ma to. Akurát Nani je proste lepší napravo a to je kolízia.

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
kiwwi

pravda...ale ma to premakane...hrac musi cakat do poslednej chvile aby si to nehodil do stredu a ked si to hodi po lajne a zrychli tak jednoducho nemas sancu...popripade este robi to ze ked dobre obranca vystartuje tak naznaci center, obranca zdvihne nohu, on si to posunie este o kusocek dopredu a tak zacentruje

Reagovat
fantomas

Jo, nejhorší ale je, když tohle dělá vestoje a nejlíp ještě nad tim míčem kouzlí a soupeř na něj jen civí, jakože co to má znamenat. Tomu sme se právě tenkrát nasmáli. Ale dneska už pracuje spíš v rychlosti, což je daleko účinnější.

Reagovat
smazaný uživatel

No prosím a to som nikdy také video nevidel

Reagovat
kubys

Garrincha Jinak vy nadáváte na alibismus a překombinování kliček a co dělal on? Fotbal v jeho podání byl neuvěřitelně pomalý a nudný...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy bolo všetko inak. On bol na tejto planéte zjav, navyše s jeho lekárskou knižkou

Reagovat
kubys

Mně bylo jasné, že budeš operovat jinou dobou, ale prostě on byl i na svou dobu absolutní extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ho svojim spôsobom tiež robilo výnimočným.

Reagovat
kubys

Tak já jeho kvalitu nesnižuji, jen ho prostě nestavím výš než mnohé hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to idol svým přístupem k fotbalu jako totální zábavě. Neexistuje zábavanější a jednodušší hra než fotbal. Navíc si ho můžeš zahrát kdekoli, s kýmkoli. A on to předváděl celýmu světu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Kariya

Reagovat
fantomas

Skončil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím. Ale u Ducks so Sellanem už natuty nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A bol podpisu blízko. Dá sa povedať, že to bol aj jeden z faktorov, prečo Teemu nekončil.

Keby som chcel byt hnusný, tak sa opýtam či sa teraz dostavila bolesť z 2003 od Stevensovho hitu Ale to si Paul nezaslúži, na to ho mám až príliš rád.

Reagovat
kubys

Jj, tohle je sick zpráva a to už je jen 11 bodů a zápasů od tisícovek.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa ešte vráti a dá to, ale už nie tam, kde som chcel v tak krásnej lajne

Reagovat
kubys

To ne no, škoda.

A až po sezoně odejde Teemu, tak Jarda jako náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, už mi to nepáli, potrebujem spánok, ktorý Jarda?

Reagovat
kubys

Jágr, kdo jiný by ho asi mohl plnohodnotně nahradit?

Reagovat
smazaný uživatel

Som si myslel, len ći si zo mňa nestrieľaš. Preboha, čo by tam robil? Ten to už dokope v KHL...

Reagovat
kubys

Podle mě se bude ještě chtít vrátit, alespoň na tu jednu sezonu. Předtím problém bylo nenabídnutí víceleté smlouvy, teď už by toto nemusel požadovat. Navíc v Rusku určitě neskončí, ten se vrátí na Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak Kladno, ale NHL už nie. Videl som s nim jedno dobré interview, kde to nepovedal na plnú hubu, ale môžem dať zato krk, že presne viem čo z jeho reakcií na otázky moderátorky vyplývalo - NHL už nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. to považujem z jeho strany za správne. Nie žeby nebol schopný ešte nejaký prínos mať, ale rozhodne by to už nebolo tak signifikantné a on sám už cíti, že by si na to tempo zvykal ťažko. OH i MS sú o inom než liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jednoznacne Diego, byl nejlepsi vsude, kde byl, udelal z malych bezejmenych mistry sveta a mistry Italie. Nechci shazovat Peleho, ale Brazilska liga proste za zadnych okolnosti nemuze byt brana jako meritko, navic i v repre mel naprosot dokonale spoluhrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je značne individuálne. Legendy sú obaja, neskutoční hráči obaja, každý ale vyniká v inom. Sám neviem koho z nich by som objektívne volil. Čo sa týka postu a schopností je mne Scholes bližší, ja som na stredných záložníkov Ale fakt blbá otázka, na to asi neexistuje odpoveď a pripadám si pri nej ako nejaká nerozhodná ženská v butiku. A inak samozrejme o čosi "legendnejší" ak už takto stojí otázka je Ryan, to je doslova duša klubu, rekordér, príklad pre mladých. Sir Ryan Giggs

Reagovat
kiwwi

za druhu a poslednu vetu

Reagovat
kiwwi

vlastne za druhu a dve posledne vety

Reagovat
smazaný uživatel

je větší debil homeles nebo já?

Reagovat
kiwwi

to si nepouzil dobry priklad...tu je odpoved jednoznacna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaká?

Reagovat
kiwwi

potvrdene!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To chce holku a penis v teple

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za vacsiu legendu je urcite povazovany Giggs

Reagovat
Tomanatura

Za par let bude vetsi legendou jednoznacne Giggs, on je pravy velssky gantleman. Je to proste takova povaha.

Reagovat
-Kopy-

ok dík všem

Reagovat
smazaný uživatel

rádo se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to nepřehánějte..

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea sa tie šestky nejak minuli ináč Berbov gól a konečne sa zvýšilo Waynovi jeho gólom sebavedomie a vracia sa späť

Reagovat
kiwwi

btw. Berba ked si vyzliekol dres tak mal na tricku napisane TAT 3A TEE (Pre teba, otec)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co se stalo s Parkem. Zranenej neni, ale nevesel se ani na lavicku...

Reagovat
C-M@ster

to nemela byt reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

600.pro homelese

Reagovat
kiwwi

OT: Balotelli dnes havaroval na svojom audi A8

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv Anderson, teraz Balotelli, všetci R8, blbečkovia. Najprv jazdiť, potom 10V, nie naopak.

Reagovat
kiwwi

A8

Reagovat
smazaný uživatel

A f**k. Tak to je jedno. Najprv Fiat 500, potom koráb, nie naopak. Kto s tým má sakra parkovať a predbiehať

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses porad jenom nesmal, mam tu GIGA MEGA TRUMF - Routledge dostal bonus bod do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si počkaj až nastúpi ten fracek čo dostane 3

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude hrát dobře a nebude dělat problémy, tak ať hraje. Po dnešnim utkání jsem rád za jeho příchod (ano rád), protože to snad povede k tomu, že se Jonas vzpamatuje a začne k**** něco hrát. A stejně jsem na něj zvědavý, v zimě bude první čas na případnou omluvu za nedůvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším...na čokoľvek, ale teším.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, řekněte mi jakou přesně hrajete fantasy ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, tak jsem tušil správně

Reagovat
C-M@ster

Co se stalo s Parkem. Zranenej neni, ale nevesel se ani na lavicku...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule hral strašne

Reagovat
fantomas

Alibisticky.

Reagovat
C-M@ster

Aha, díky. Minule sem to bohuzel nevidel.

Reagovat
Swarley

Nani je bůh, říkám to celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytče.

Reagovat
Swarley

hlavně ať mu to vydrží, zlobit se rozhodně nebudu...poslední dobou hraje opravdu výborně a pomalu se zbavuju mého přesvědčení, že to chce koupit ještě jedno křídlo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To uz vime 18 hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

neasi, se podivej, kdy jsem to psal... ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, tak 35 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Berbatova na 3:0 jináč kdy začne hrát ten bezdomovec???

Reagovat
smazaný uživatel

Az Ole uzna za vhodny.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne tak za dva roky, v FM2011 uz ho snad budes moci postavit o Vanocich...

Reagovat
mithro

no stiahol som si neoficialny update prestupovej databazy a veru nic moc zato chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si stahl gate a dobry jak svina...

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem viděl záznam Blackpoolu parádní atmosféra na tom jejich stadionku

Reagovat
smazaný uživatel

co by sme dali u nás za takový stadionky

Reagovat
smazaný uživatel

stadionky by aj byly, ale ta atmosféra a prázdné sedačky

Reagovat
smazaný uživatel

u nás je to bída to je pravda...ale koukal jsem na první zápas serie A udinese-janov a co se týče počtu diváků tak to bylo skoro jak naše liga

Reagovat
kiwwi

Jääskeläinen

Reagovat
smazaný uživatel

Jussi on tam ma stopera ako Knight a este si spini rukavice

Reagovat
kiwwi

Petrov tam dobre nakladal...4. rozhodcovi povedat fuck off , to by tiez mohlo byt na cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

po vystřídání by to beztak neovlivnilo zápas...

Reagovat
kiwwi

to je jedno...minimalne zltu si za to zasluzil

Reagovat
kubys

666. Pro MU a CC

Reagovat
minoLFC

no nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

málem jsem u toho usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ač fandim Citizens.. Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

A co to city jak dostalo od sunderlandu

Reagovat
papos182

Liverpool zase hruza, sestava jak za Beniteze, stridani nic moc, Gerrard dost kazil... Aspon ten gol pomuze Torresovi z te neformy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys urcite poskladal lepsi

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dolar City

Reagovat
smazaný uživatel

City sa trápili, Sunderland neukázal tiež nič, na nič zápas. Tá vymyslená odpískaná penalta na konci však bola smiešna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej vymyšlená

Reagovat
smazaný uživatel

Sporná, prísna a predchádzal tomu ofsajd, potvrdené aj komentátormi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekdo nekoho drzi, tak se to posuzuje (melo by) jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, akoby v nijakých zápasoch nikoho nedržali, to by však museli pískať aspoň 5 penált v jednom. A čo ten ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to byl ofsajd proc ho drzel?

A pokud by v tom tvem zapase bylo 5 drzeni v pokutovem uzemi, tak ano, melo by se kopat 5 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

To už nepatrí na neho, prečo ho držal, ale na rozhodcu. Ofsajd, hra mala byť zastavená, dovi dopo.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzel ho uz pred tim, nez od centrujiciho hrace priletl balon.

Reagovat
smazaný uživatel

A zapískať takúto penaltu v posledných sekundách je už na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdyby někdo někomu zlomil nohu v pokutovým území v poslední vteřině, tak to radši vůbec nebudeme pískat, protože je to "na hlavu"?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne mimo argumentuješ, o akej zlomenej nohe píšeš? Bol ofsajd, penalta sa nemala pískať, neviem stále o čom točíš. Komentátori to potvrdili. Bol to remízový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a kometároři jsou přece svatí

Reagovat
smazaný uživatel

Proste CITY dostalo na prdel od prumernyho tymu ... hold jim potvra nez se hvezdny tym rozehraje ...ale problem je aby ot nebyl oaz na jare

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ty si nestranný, komentátor skôr je bez zaujatých okuliarov než nejaký fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandim ani jednomu tymu, ty experte

Reagovat
smazaný uživatel

No to vidím, ale stačí kď si zaujatý voči jednému, každému je jasné, komu, experte

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Sunderland stejně jako ManCity, tzn. že do toho mám mluvit víc než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš len ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi snad v tom zapase fanousek City? Byl. Tak pst.

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, písal som, že remíza je zaslúžená, obaja hrali každý svojim spôsobom tužku. Ale tá penalta byť nemala, hlavne nie v posledných sekundách, keď na to súper nemohol už odpovedať. Takouto odpískanou penaltou v tejto fázi si musí byť rozhodca istý. Hlavne tá dútka patrí postrannému, ktorý ten ofsajd, ktorý ani nebol malý, prehliadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si nebyl jisty tak to nepiskne. Krom toho by remiza nebyla spravedliva. Oba dva sice hrali prvni polocas tuzku, ale ve druhem Sunderland jasne kraloval.

Reagovat
Mindas

Kraloval, ale vykraloval si "jen" penaltu. V první půli bylo lepší City, o čem nemůže být pochyb. Neproměnili se šance a přišel trest z ničeho. V pořádku...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jestli vám zajímá kdy ten bezdomec bude hrát tak nikdy prej je strašně pomalý a nedostal se ani do B-týmu

Reagovat
mithro

bulvarne spravy a este par dni po funuse, congratz

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu se zeptat kde jsi ten informacni klenot ziskal tak dlouho pred tim, nez to vedel uplne kazdy???

Reagovat
smazaný uživatel

chachá, zdravím Arnolde J. Rimmere.

Reagovat
smazaný uživatel

velice vtipne, az se do manchestru (nebo jeho rezervniho tymu) dostanes ty, dej vedet

Reagovat
smazaný uživatel

s tym rozdielom ze on by tam siel zadarmo na skusku .. a nie za 7 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo, jak by se tam na tu zkousku dostal to by tam mohl chodit kazdej jen tak na zkousku

Reagovat
smazaný uživatel

Musej mu na hlavu přidelat proutek s klobáskou a on poletí jak spad z černobylu

Reagovat
Didier Drogba

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LMAO citizens.... roberto čus a vem si sebou arabaky, nešlo vám to bez peněz, nejde vám to s penězma.

Reagovat
smazaný uživatel

jesa !!!! city

Reagovat
mithro

Berba mi zacina svojou hrou pripominat trochu Erica, vcera tie jeho tukesy a ten gol, klasika

Reagovat
minoLFC

ešte nejaký fajnový karate kop a bude ako on

Reagovat
mithro

az taku charizmu nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne City.. pekne

Reagovat
Usty

Skvělej Everton, fantastickej Friedel..

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Skvělej? No nevim. V prvnim poločase jalovej, útoky se mu jen občas povedly po levý straně skrz (tady už fakt skvělé) Bainese a Pienaara. V závěru to pak byly pěkné kleště, ale BEZE STŘELBY (krom těch závěrečných pokusů Sahy, ale to už byla křeč docela), což je dost podstatná vada, pokud chceš vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledných 25 minút...skvelý ako skvelý, dosť nenápaitý, ale zámok to bol poriadny,

Reagovat
fantomas

Jo, bez pořádného efektu. Platonický tlak.

Reagovat
fantomas

Pienaar s Bainesem nejlepší Karamelky. Jako jediní snesli přísnější měřítka už v prvnim poločase, kdy byl naopak vyloženě napřesdržku Fellaini. Naopak dost dobře pohořela stoperská dvojice, nevýrazný byl Arteta a v základu pro příště rozhodně nemá co dělat Beckford. Saha toho za těch pár minut předvedl pětkrát víc jak on.

Reagovat
papos182

Ach jo, snad ta liga nebude zase uplne stejna jako loni, to by byla nuda. O titul si to rozdava ManU s Chelsea, Arsenalu se zacinaji zranovat hraci, Liverpool opet bida a trapeni, Everton opet spatny zacatek, Wigan opet uplne neocekavatelne vysledky, City opet jen boj o LM a neschopnost na venkovnivh hristich, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ ako cez kopirák.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bude mnohem lepsi Newcastle je zpatky a Manchester United je o uroven vys nez loni. Chelsea se zrani Essien, Lampard, Malouda a nemaji koho postavit...

Reagovat
smazaný uživatel

nerob si velke iluzie o Newcastle na lepsom ako 9 mieste nebudu chelsea by nad nimi vyhrala aj bez drogbu,lamparda a terryho

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi nez 9 misto to nebude? tak to je v pejci kamo

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec sa zasnival a mysli si ze teraz ked je Newcastle spat tak budu hrat o LM nee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na smiech si skorej ty

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlis mi i proc?

Reagovat
Godwinson

Manchester o úroveň výš?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Chicharito prece

Reagovat
fantomas

Zatim to tak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak má nejhezčí dresy za posledních X let ( ) a jednak ta hra fakt vypadá neskutečně, Berbatov ve střelecký formě je podobná zbraň jako Dinho v nejlepších letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zraněním Lamparda moc nepočítám (a i kdyby, je tam Benayoun a další hráči, kteří podhrot/ofenzivní zálohu dokáží zahrát), to by byla kudla do zad, za Maloudou to kryje Zhirkov a jedinej průser je ten DM/CM a stoper no...

Reagovat
smazaný uživatel

manu se zraní rooney a jsou uplně v prdeli navíc kdy se zranil lampard nebo malouda ??? essiena si napsal jenom proto, že ted laboroval. jinak nikdy

Reagovat
minoLFC

Konchesky a potetovaný portugalec na zápase

Reagovat
minoLFC

OT: Wesley Sneijder čeká, že José Mourinho bude nástupcem Alexe Fergusona, až se Sir rozhodne v Manchesteru United skončit. "Vím, že by chtěl být manažerem Manchesteru United. Mnohokrát jsem se s Josém dlouze bavil a vsadil bych si na to, že Fergusona nahradí. A buďme upřímní - on je jediným koučem na světě, který je schopný to zvládnout," uvedl záložník Interu Milán.

Reagovat
vladis271

Glazer sign hil!

Reagovat
vladis271

*sign him!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, je to momentálne jeden z najlepšícj koučov, ale je hodne prelietavý, on proste nemá v náture zostávať na jednom mieste. Možno v dôchodku sa ukľudní.

Reagovat
C-M@ster

Po Fergusonovi bych chtel Solskjaera.

Reagovat
13

po Fergusonovi bych to viděl na Moyese

Reagovat
smazaný uživatel

Countere, nejak se nam to borti, moc nam nehrajou kluci Nebyt bonusu pro kapitana Elmandera ( ), byla by to velka bida

Reagovat
fantomas

Za co ho panebože dostal tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

bonus 2 Nevim, asi za to, ze je spolehlivej kapitan nasi fanty Jeste bych mel vyzdvihnout Carraghera za bodovej prinos

Reagovat
smazaný uživatel

Za 6,5m jsou lepší volby na obránce než je Carra, popř. za nižší cenu bys měl stejný body.

Reagovat
smazaný uživatel

My si muzem dovolit za tech zbyvajicich 20 mega kohokoliv, ale bylo by to v rozporu s nasi filozofii

Reagovat
Usty

co to je za filozofii? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej na tym fucking disgrace a pochopis

Reagovat
Usty

jo, došlo mi to hned jak sem to dopsal.. :D Kalou mě udeřil do očí.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka mi pije krev, potrebuju, aby ho Kalou posadil

Reagovat
Counter

V podání Elmandera to je one man show, o tom žádná, ale je to bída i tak, Getzo už se dostal před nás Ale kým to chceš okořenit? Mohli bychom trošku zapodvádět a strčit tam aspoň na jedno kolo Teveze za tu dnešní hypermegasupertutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Zigic by nam to taky neozivil, tupec, ani nehraje. Zacina to vypadat na Beckforda

Reagovat
mickey mouse

Sunderlandu děkuju LFC potřebuje zlepšit, ale jsem rád že se trefil Fernando. Zápas jsem bohužel neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o veľa si neprišiel, môžme byť šťastní, že sme vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Capello to zas vymyslel s tou nominaci Vezme Gibbse a Upsona, nevezme Warnocka, Bainese, Shawcrosse, je tam SWP, neni tam Lennon, je tam C. Cole, neni tam Zamora... Greena vysoupl Carson...

Reagovat
smazaný uživatel

mas ji celou nekde?

Reagovat
smazaný uživatel

Je v expreskach

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz koukam... no hlavne ze je tam Bent, Carrick a Upson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byt na jeho místě udělám jediný - koupim velkej dárkovej koš, vyudim ňáký klobásky lahůkový, udělám z nich obloženou mísu a jdu za Scholesem a budu prosit jak malej parchant

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes dava vsechno klubu a to je to nejlepsi, co muze delat, nema zapotrebi se nechat premlouvat, aby Capellovi organizoval ten jeho chaos.

Reagovat
kiwwi

dzizs to je mantak

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslim, proc na ty zapasy jezdi

Reagovat
kiwwi

predsa utvrdzovat sa ze vybera spravne

Reagovat
smazaný uživatel

zamora zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys po něm chtěl? Je to idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Nenazýval by som jedného z najkvalitnejších trénerov v momentálnom futbale za idiota...

Reagovat
kiwwi

este keby mu tak niekto spravil normalnu nominaciu vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím o idiotovi, nie o nominácie, však ?

Reagovat
kiwwi

ved aj my hovorime o idiotovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si to dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvavalo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jen bere nehorázný prachy za to, co by svedl lepší Anglán (brit). Na hru se nedá dívat. A po MS vytrubuje, jak čekal neúspěch (nebo něco v tom smyslu)..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeš mať všetko hneď, to by mala vedeť FA a neangažovať takých trénerov...Capello sa ničím na Ostrovy nehodí...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

775. pro Asamoaha Gyana v Premier League..! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

da sa niekde pozriet/stiahnut video s highlightmi celeho kola?

Reagovat
smazaný uživatel

mysoccerplace.net

tam som našiel len zápasy po jednom, ale mali by byť všetky

Reagovat
kiwwi

diki moc

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko lepsi je footytube, mas tam vsecky zapasy hned nasledujici den, staci si najit u kazdyho zapasu napravo v liste sestrih z DailyMotion - mas to u nej napsany a ma dycky nejvic hvezdicek

Reagovat
kiwwi

dik, vyzera to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

sunderlan dobre

Reagovat
smazaný uživatel

sLEPICE taky dobré....

Reagovat
smazaný uživatel

everton ma zatial jeden bod a je 18 mucha zatial ani raz nebranil. trener si mysli ze howard je lepsi ako mucha ale howard uz nepatri do premier league ale do nizsich sutazi tam sa mozno presadi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mindas

Ty jseš snad už Maďar. Co tam máte u vás na Slovensku za módu, že musíte každého čobola, tak hrozně obhajovat? Dřív pořád Weiss, teď opětovně Škrtěl a ty si to s tím Muchou úplně narovnal. Díky za vyjimky a objektivní "bratry."

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vyhoň si ego viac ty šašek...

Reagovat
Mindas

Děkuji.

Reagovat
kiwwi

dik za tvoje diki

Reagovat
Mindas

V pořádku, však ty si jedna z těch vyjímek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ja myslel, ze uz sem videl vsechno

Reagovat
kiwwi

to ta pozyvam na vychodniarovicu do BA...

Reagovat
kiwwi

teda ked si myslis ze si uz videl vsetko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele