3. kolo
28.08.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic 0:1

Dva zápasy a hrůzostrašné skóre 0:10. Takový byla vizitka Wiganu v právě probíhajícím ročníku Premier league. Tentokrát se však svěřenci trenéra Martineze pochlapili a po dobrém výkonu zvítězili na půdě Tottenhamu 1:0.

Tato porážka však rozhodně nepotěšila londýnské kohouty. Prohlášení trenéra Harryho Redknappa, že má tým jak pro domácí soutěž, tak pro Ligu mistrů tak dostává vážné trhliny. Sestava, v níž nastoupila rovněž celá řada náhradníků totiž Wigan rozhodně nepřehrála a s případným bodem mohla být na výsost spokojena. Ovšem rozhodla střela Rodallegy deset minut před koncem, kterou zaskočil brankáře Cudicciniho. Ten se opět mezi třemi tyčemi objevil poprvé od děsivé motocyklové nehody.

Ospalý začátek ze strany domácích mohli fotbalisté Wiganu potrestat hned po deseti minutách, kdy Rodallegova rána prosvištěla těsně vedle. Následně se po rohovém kopu opřel do míče obránce Steve Gohouri, rozezvučel však pouze břevno domácí svatyně. Až poté se osmělil také Tottenham. Více prostoru dostal ve vápně zakončující Jermaine Defoe, ale přízemní střelou nijak nevyvedl z míry brankáře Al Habsiho. Obrana Wiganu však rozhodně neprostupným dojmem nepůsobila. Rouch protancoval kolem zkoprnělých Gohouriho a Alvareze, z jeho dobré práce ale Defoe první branku nevytěžil.

Nervózní Redknapp poslal o poločasové přestávce do boje dva své kanonýry. Zplihlé Ekotta a Crouche nahradili Pavljučenko a Kranjčar. Úvod druhého dějství také patřil domácím. Na pěkný Lennonův centr si naskočil právě nový muž na trávníku Roman Pavljučenko, hlavou ale míč netrefil tak jak by si jistě on sám představoval. S přibývajícími minutami ale zůstával na hrací ploše jen jeden tým. Nejprve se po nevídané minele Alvareze, který vůbec netrefil míč, dostal ke střele Gomez, branku však vysoko přestřelil.

Gólové vyjádření ale měl nápor Wiganu až deset minut před koncem. Slabou střelu Rodallegy si nešťastný brankář Cudicini srazil do sítě a nechtěně tak rozhodl o vítězi utkání. V závěru domácí několikrát sahali po vyrovnání, nicméně volej Huddlestona skončil nad a proti střelám Kranjčara a Dawsona fantasticky zasáhl Al Habsi. A když se v poslední minutě netrefil v čisté gólové šanci ani Kaboul, připsal si Wigan první výhru v letošním ročníku Premier league.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wigan bude letos hrát o holé přežití a měl by zabrat v tomto zápase ha ha, dostane čtyřku tip je 4 : 0 nebo 4 : 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Devil

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa bude opakovat minuly rok 9:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

při současný formě jasná 1... Tott*nham naváže na skvělý představení s YB Bern a jasně zvítězí... 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 at je se na co dívat

Reagovat
smazaný uživatel

no a nakonec 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele