Anglická Premier League - souhrn 29. kola

14.03.2009, 15:48, aktualizováno 16.03.2009, 22:55
Komentáře a souhrny
Boj o anglický titul by mohl být ještě hodně dramatický, Liverpool totiž vyhrál na Old Trafford nad Manchesterem United vysoko 4:1 a v neděli porazila Chelsea Manchester City. Arsenal doma nasázel čtyři branky Blackburnu, krok s Kanonýry drží Everton, naopak ztratila Aston Villa. Pondělní dohrávka mezi WHU a WBA branku nepřinesla...

Manchester United - Liverpool FC 1:4

14.03.2009 13:45

Góly: 23. Cristiano Ronaldo (pen.) - 28. Fernando Torres, 44. Steven Gerrard (pen.), 77. Fábio Aurélio, 90. Andrea Dossena

Dramatizace boje o titul není po dnešním zápase utopií. Liverpool po Realu uštědřil vysokou porážku Manchesteru. Ten sice po Ronaldově penaltě vedl, nakonec však sám tahal z vlastní sítě míč čtyřikrát. Sobotní zápas se tak stal hozenou rukavicí londýnské Chelsea.

Hned ve třetí minutě nechybělo mnoho, aby zápas dostal náboj gólem. Ronaldo chytře přihrál mezi hráči Andersonovi, proti jehož střele se na poslední chvíli obětoval Carragher a střelu zblokoval nad branku. Liverpool se postupně vymaňoval z počáteční nemohoucnosti a ve 12. minutě se Gerrard už už cpal přes Ferdinanda k zakončení, které mu z nohy sebral van der Sar.

Obě mužstva, ostatně podle očekávání, hrála výborně v defenzívě. Cristiano Ronaldo ztroskotával na Auréliovi, na druhé straně přicházel Torres o míč po kličce do vápna. A tak ve 22. minutě přišla chytrá přihrávka Téveze za obranu pro Park Ji-Sunga, který si míč trochu posunul a Reina už nestačil skrčit ruce - pískala se penalta. K té se postavil "ďábel" Ronaldo, a i když penaltový mág z Liverpoolu odhadl stranu, neměl proti přesné penaltě moc šancí.

Radost domácích trvala pouze pár minut. Od příchodu do města Beatles střílí góly prakticky pořád a na Old Trafford dal jeden z těch nejdůležitějších. Zoufalý odkop z vlastní poloviny nedokázal pokrýt Vidič, jehož chyby využil Torres a mířil sám na branku. Ani letos famózní van der Sar nezmohl nic proti jeho přesné střele ke vzdálenější tyči a Liverpool tak vrátil úder velmi rychle. Po pár minutách se dvojice Torres - Vidič potkala ve vápně a srbský stoper si musel pomáhat oběma rukama proti dotěrnému španělovi, jenž se už chystal zakončovat.

Manchester se do vedení mohl vrátit ve 34. minutě. Ronaldo rozehrával přímý kop z velké dálky, ale tečovaný míč Reinovi nadělal nemalé problémy a vypadnuvší míč ukryl zpět do rukavic na poslední chvíli před dobíhajícím Tévezem. V další šanci domácích zavdal další slova do úst svých kritiků Lucas, když přes něj nebezpečně pálil Carrick. Jenže jeho střela mířila nad, a tak se trestalo na druhé straně. Gerrard utekl do vápna Evrovi, který skluzem už nestihl trefit balón a kapitána skolil k zemi. Sám postižený se postavil k pokutovému kopu a s velkým štěstím van der Sara překonal střelou k tyči. Svěřenci manažera Beníteze tak stejně jako v předešlém vzájemném duelu otočili nepříznivý vývoj a do šaten šli s gólovým náskokem.

Stejně jako v první, tak i ve druhé půli mohli Rudí ďáblové skórovat ve třetí minutě. Ronaldův nezdařilý centr totiž rozezvučel tyč. Samozřejmě ofenzivnější domácí zahrozili opět z centru, když tečovaná přihrávka od Téveze padala těsně pod břevno. Reina však míč vyškrábl na roh, se kterým si s problémy dokázal poradit. V další šanci se po centru Ronalda ocitl Rooney, který svou zpětnou přihrávkou vyšachoval brankáře, ale Tévez už míč přeběhl.

Liverpool poprvé vytasil útočné tesáky až po dvaceti minutách druhé půle. Po výborné práci Gerrarda se dostali hosté k centru. Ten byl ještě zblokovaný, ovšem pouze k číhajícímu Lucasovi, jenž z první pálil přímo do brankáře. Celkovou snahu lídra tabulky brzdil hlavně nepatřičně malý počet střel na Reinovu branku. Za první branku ohrožující střelu se nedala považovat ani ta Téveze, který si sice výborně zpracoval míč na prsou, následně však v pádu zapomněl střele přidat důraz.

Obrovská rána pak přišla v 76. minutě. Nemanja Vidič musel nedovoleně zasáhnout proti Gerrardovi a stejně jako v prvním vzájemném zápase této sezóny musel předčasně opustit hřiště. Vše začalo být ještě horší, když ani tento faul gólu nezabránil. K přímému kopu se totiž postavil Aurélio a míč nádherně zatočil přes zeď k bližší tyči.

Ještě hůře to s výběrem manažera Fergusona mohlo být pět minut před koncem. Jenže Gerrard byl milosrdný a ve stoprocentní šanci, kterou mu vypracoval Babel, minul. Po jeho přihrávce byl totiž v hloubi vápna naprosto sám, ale nejlepší hráč světa dle francouzské legendy Zidana mířil několik metrů nad branku. Bohužel pro Manchester přesto čtvrtý gól přišel. Reina vykopl co nejdál od své brány a střídající Dossena skvěle z první přehodil bezmocně stojícího van der Sara.

Mourinhovy výroky o tom, jak je Manchester výborný tým a po jeho výběru je nejlepším na světě a Robbenovy řeči, jak Liverpool neumí hrát fotbal, byly dnes na Old Trafford naprosto roztrhány, spáleny a vystřeleny na Měsíc. První poločas přinesl od Reds obrat, ve druhém pak sice vedoucí tým ligy tlačil soupeře, ale Reina si nepřipsal žádný výraznější zákrok. Jednoduše na něj žádná nebezpečná střela nemířila. Závěr pak Liverpool již ovládl a pověstného bůra mohl dokonat Ferdinand, jenž odkopával před soupeřem jen těsně nad svoji branku.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Portsmouth FC 1:1

14.03.2009 16:00

Góly: 90. Marlon King - 30. Peter Crouch

Souboj dvou prozatím sestupujících týmů přinesl pro hosty děsivý závěr. Po lepší první půli, kdy se i dostal Portsmouth do vedení, přišel druhý, o něco defenzivnější, poločas. Červená karta pak měla vítězství jen potvrdit, místo toho přišlo vyrovnání v nastavení.

Pompeys možná trochu překvapivě byli v útoku lepší a především Nugent měl v první dvacetiminutovce šance pro otevření skóre. Hodně práce pro svůj tým vykonával také poslední dobou velmi chválený Peter Crouch. Přesto se do vedení mohli dostat domácí. Ve 25. minutě totiž obrana Portsmouthu zažívala horké chvilky hned třikrát. Downingovu střelu srazil na roh Mullins. Po něm hlavičkoval Pogatetz, ale i jeho pokus skončil rohem. A do třetice střílel na přední tyči Tuncay, tentokrát už mimo branku.

A tak se do vedení po zásluze dostali hosté. Kranjčar zahrál rohový kop nakrátko na Johnsona, který ve vápně našel Petera Crouche, jehož střelu brankář Jones nejspíše špatně viděl a míč tak skončil v síti. V jinak velice průměrném poločase mohl vytáhlý anglický forvard skórovat ještě tři minuty před koncem. Jones byl tentokrát až moc blízko hlavičce Crouche a míč tak do sítě nepropustil. Před změnou stran tak Portsmouth v důležitém utkání vedl o jednu branku.

Hned v úvodu druhé půle mohl nepříjemně srazit domácí tým Kranjčar. Osmadvacet metrů od branky fauloval Crouche Wheather a záložník Portsmouthu nebezpečnou střelu zamířil nakonec jen těsně nad. Middlesrbough se však samozřejmě nevzdávalo. Po hodině hry mělo několik příležitostí, kdy mohlo vyrovnat. Nejprve King a následně Tuncay nedokázali využít šance po dobré práci Taylora. A brankář James se zaskvěl i o pár chvil později. Po centru střídajícího Adama Johnsona tvrdě pálil hlavičkou Tuncay, ale gólman Portsmouthu připomněl své skvělé reflexy.

Další nepříjemnosti pro Boro pak nastaly v 77. minutě. Matt Bates dostal po třech minutách druhé půle žlutou kartu za faul na Kranjčara. Druhá žlutá karta ho tak logicky vyprovodila ze hřiště o třináct minut dříve než ostatní hráče. I přesto nebylo daleko od vyrovnání. Alves předvedl parádní zbavení se stopera Distina a Downingova střela nechala opět vyniknout Davida Jamese. A tak se zdálo, že je vše rozhodnuto. Ale! Přišlo nastavení a po boji ve vápně získal míč obránce domácích McMahon, načež Marlon King vystřelil Boro neuvěřitelný bod.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Wigan Athletic 1:2

14.03.2009 16:00

Góly: 41. Grant Leadbitter - 12. Ben Watson, 45. Charles N'Zogbia

Výborný první poločas nechal na sebe zapomenout průběhem toho druhého. Branka pět vteřin před ukončením půle totiž zápas takticky svázala a bezzubost Sunderlandu rozhodla o klesajícím obrázku na hru.

Úvod zápasu byl značně rozháraný. Chyby v obranách se kupily, ale "zahanbit" se nenechala ani nepřesnost v útoku. Jenže ve dvanácté minutě přišla jedna taková nepozornost a ponechání prostoru posile Wiganu Benu Watsonovi, který skákající míč napálil bez přípravy přesně k tyčce a dostal hosty krásným gólem do vedení. Celé gólové akci předcházely od branky Wiganu pouhé tři doteky. Své kvality poté ukázal i brankář Kirkland v 17. minutě. Riedovu prudkou a přesnou ránu zpoza vápna vyrazil před sebe, kam si sbíhal Malbranque, jenž pohotově střílel k bližší tyči. Na Kirklandovu dech beroucím zákroku pak nic nemění ani fakt, že dorážka by nebyla uznána pro ofsajd.

K další jedovaté střele z dálky se uchýlil Djibril Cissé, jehož přízemní střelu musel Kirkland krotit nadvakrát. Francouský útočník se pak zákonitě musel omluvit spoluhráčům za uspěchaný konec rychlého protiútoku. Nakonec se však přeci jen domácí radovali z vyrovnání ještě před poločasem. Několik soubojů jeden na jednoho vyznělo lépe pro Sunderland. Ten poslední vyhrál Leadbitter nad nedůrazným Figueroau a pohotovou ranou prostřelil vyběhnuvšího Kirklanda.

Vše se tedy zdálo pro domácí dobré. Jenže těsně před koncem první půle přišel nechtěný střet lokte Figueroay s nosem Jonese, který rozjel rychlý brejk hostů. Samotný rozhodčí ani nestihl přeběhnout blíže k brance a N’Zogbia se po samostatné akci radoval ze svého prvního gólu v sezóně. Fülöp nestačil proti přízemní střele ani spadnout k zemi.

Zdecimovat snahy Sunderlandu o vyrovnání mohl Scharner, který se z levé strany řítil sám na brankáře Fülöpa, ale střelou po zemi na něj nevyzrál, když domácí brankář nohou celkem bez problémů vyrazil. Po hodině hry sehrál Sunderland skvělou akci, kterou po zblokované střele zakončoval přihrávkou Cissé na Malbranquea. Ten sice gól vsítil, ale z metrového ofsajdu, což nemohlo uniknout pomeznímu rozhodčímu.

Sunderland absolutně nevěděl, jak na obranu Wiganu a pasivnější hosté se tak v 73. minutě připsali na své konto i druhou gólem zavánějící střelu. Watsonův krásně točený přímý kop padal k zemi přesně k tyčce, ale Fülöp povedeným zákrokem zachránil naděje svého týmu. To hosté kontrovali druhým gólem z metrového ofsajdu. Tentokrát se (ne)prosadil již jednou úspěšný střelec Leadbitter.

Wigan si poslední čtvrthodinku zkušeně a sebejistě vedení hlídal, zápas tak ani nemohl skončit jinak. Wigan se tak dostává alespoň na chvíli před Manchester City a udělal další krok k pohárové Evropě. Naopak Sunderland se pomalu začíná namáčet do sestupových vod.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Fulham FC 1:3

14.03.2009 16:00

Góly: 45. Kevin Davies - 42. Andrew Johnson, 56. Simon Davies, 88. Diomansy Kamara

Fulham se na severu Anglie prezentoval skutečně nebojácným výkonem, de facto nebylo znát, kdo je host a kdo domácí, a taková taktika se Hodgsonovým ovečkám náramně vyplatila. Reebok Stadium s klidem vyloupili díky třem vstřeleným brankám.

V ochozech Reebok Stadium panovalo po celý první poločas očividné nadšení ze hry převáděné oběma celky. Pořád se totiž bylo na co koukat. Všechno to začalo ve 13. minutě, kdy se domácím nepovedlo ideálně odvrátit centr od rohového praporku, a tak se Pantsil dostal k nepřesné střele z hranice šestnáctky. O deset minut později na šanci svého spoluhráče navázal Zamora, jeho pokus byl však zablokován soupeřem. Poněkud ustrašení borci z Boltonu o sobě dali poprvé vědět až ve 28. minutě, zato opravdu výrazně. Kolotoč v pokutovém území Fulhamu odstartoval Schwarzer svým zaváháním při likvidování nepovedeného přímého kopu Elmandera. Takhle se tedy dostal k dorážce nejprve Cahill, kterého Schwarzer ještě zvládl vychytat, a také McCann, jenž pro změnu trestuhodně minul odkrytou klec.

Ke konci prvního dějství si pořádek na cizím hradě zjednal opět Fulham a své dvě brankové příležitosti v rozmezí čtyř minut takřka dokonale odstupňoval. Zatímco totiž Zamorův pokus Jaaskelainen s menšími problémy kryl, na Johnsona byl za pár okamžiků krátký, a to především díky hrubému nedorozumění s obráncem O’Brienem. Naštěstí pro oba chybující hráče nečekali Trotters na vyrovnávací trefu dvakrát dlouho, dokonce se dočkali ještě v první půli. A byla to branka z kategorie výstavních. Zadáci Cottagers totiž nestíhali ani očima, natož pak celým svým tělem, sledovat kombinaci jmenovců Daviesových, pročež mohl ten zkušenější, Kevin, hladce skórovat.

Třebaže Kevina Daviese vstřelený gól značně povzbudil a v 53. minutě vyhecoval k dalšímu protažení Marka Schwarzera, celý tým Boltonu, zejména pak jeho defenzivní složka, nehrál zrovna ostražitě a brzičko opět prohrával. Nejdříve ještě Murphy nekompromisně napálil břevno, dorážka Simona Daviese už však byla z kategorie neomylných, leč Samuel (až za brankovou čarou) dokázal ještě míč zastavit před úprkem do sítě. Wanderers už se zmohli jen na jediný kontr, který datujeme do 68. minuty. Tehdy zahrál bravurně standardní situaci McCann, avšak Cahill na zadní tyči ve výhodné pozici minul. Proto po nezáživné pasáži v 89. minutě přišla rozhodující rána přímo do vazu napůl zlomeného Boltonu. McCann šokoval obecenstvo odkopem naskrz vlastním pokutovým územím, na nějž si samo sebou počíhal ostrostřelec Kamara, aby ho vzápětí pohotově uklidil za Jaaskelainenova záda.

Více informací k zápasu

Hull City - Newcastle United 1:1

14.03.2009 16:00

Góly: 9. Geovanni - 36. Steven Taylor

Sestupné tempo hry nabídl zápas mezi Hullem a Newcastlem. Ani pro jeden tým tak tento zápas není žádným řešením do dalších bojů o udržení.

Dalo se očekávat, že Hull se bude hnát za výhrou a odpovídala tomu i jeho předváděná hra. Ta navíc sklidila sladké ovoce velmi brzy. Již v deváté minutě předvedli skvělou spolupráci Geovanni s Feganem, který prvně jmenovanému skvěle nacentroval a záložník domácích pak parádní ranou překonal Harpera. Pozici pro vyrovnávací gól připravil Gutiérrez s Geremim pro Martinse po čtvrthodině hry. Nigerijský sprinter však mířil pouze pár decimetrů nad břevno.

Geovanni byl blízko k pojištění vedení krátce po půlhodině hry. Špatně hrající Geremi ho fauloval a sám pak nebezpečně, byť nepřesně pálil z přímého kopu na Harperovu branku. Ve 34. minutě ještě Owen hlavičkoval z dobré pozice nad Turnerovu branku, ale po dalších čtyřech minutách už se mohl radovat z Taylorova vyrovnání. Obránce okradl o míč Zayatteho, narazil si s Nickym Buttem a skvěle skóroval. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Na první gólovou šanci druhé půle čekali diváci čtvrt hodiny. To Martins nabil ke střele Gutiérrezovi, jenž ve výborné gólové příležitosti střílel zbytečně nad branku. A podobný průběh druhé půle pokračoval. Na Premier League podprůměrný zápas hleděli oba manažeři se žalostným výrazem. Z obličejů ovšem nikdo nemohl odhadnout, zda jsou s výsledkem spokojeni či nikoli. Bídné tempo hry však rozhodně neuspokojovalo diváky na KC Stadium. Když nepřišel ani žádný gól z čistého nebe, patřil druhý poločas, alespoň co se týče ofenzivní síly, k tomu nejhoršímu, co Premier League nabízí.

Více informací k zápasu

Everton FC - Stoke City 3:1

14.03.2009 16:00

Góly: 18. , 24. Joleon Lescott, 90. Marouane Fellaini - 52. Ryan Shawcross

Po suverénní první půli sice dali Toffees soupeři trošku "přičichnout" a dokonce mu na pár minut předali taktovku utkání, samotný závěr duelu však opět patřil domácím, kteří nakonec zvítězili poměrně jasně 3:1.

Everton nemohl mít průběh úvodního dějství asi více pod kontrolou, než měl ve skutečnosti. Ačkoli Osman v sedmé minutě nedobře naložil s výstavním centrem Pienaara, dočkali se Toffees brzké branky a pak už nebylo moc co řešit. Gólová situace se datuje do 18. minuty, kdy si pro přihrávku Fellainiho naběhl Jo a při zemi levačkou s trochou štěstí překonal Sorensena. Pak uplynulo pouhých šest minut a Everton svého protivníka dorazil kompletně. Přitom stačilo jen, aby Lescott stál ve správný čas na správném místě. Proto se totiž dostal k dorážce hlavičky Cahilla, kterou úspěšně, avšak nešťastným směrem vyrazil Sorensen. Třebaže takovému nutkání asi musely odolávat, Karamelky soupeře nehodlaly ani za takového stavu odepsat a do poločasového hvizdu ještě jednou zahrozily. A znovu to byl Osman, kdo udělal všechno parádně až do koncovky. Tentokráte se po obdržení pasu od Jo zbavil svého strážce, aby záhy opět přestřelil.

Kdekoho asi překvapil fakt, že se dosud naprosto nevýrazní hosté zkraje druhé půle zmohli na kontaktní branku. Docílil jí Shawcross, a to výmluvně po rohovém kopu. Ze hry se dosud Stoke vůbec neprosazoval, což se změnilo právě až s touto přesnou trefou robustního stopera. Vzápětí totiž nejprve opět Shawcross nebyl daleko od gólu, když jen taktak nedosáhl na Higginbothamovo sklepnutí, posléze byl nepříjemný projektil Diaa někým ztečován na roh. V 72. minutě pak řekli Potters poslední slovo, než vydechl naposledy. Whelan z hranice šestnáctky vypálil jen těsně vedle.

Poté už hrál znovu jen a jen domácí celek. Na hosty patrně dolehla únava, a tak umožnili soupeři náskok ještě navýšit. Ovšem ještě před tím, než skóroval Fellaini, neproměnil dvě vyložené šance Pienaar. Nejprve zpoza velkého vápna po přistrčení Sahy přestřelil, záhy selhal ve zdánlivě jednoduché roli, kdy měl dorážet Osmanův pokus - akorát nechal vyniknout Sorensena. A možná by dánský brankář býval včas doskočil i pro Fellainiho projektil, nebýt nevypočitatelné trajektorie balonu. Takhle jen bezmocně přihlížel dokonání další zkázy svého mužstva.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Blackburn Rovers 4:0

14.03.2009 16:00

Góly: 2. Andrej Aršavin, 65. Andrej Aršavin, 87. Emmanuel Eboué, 90. Emmanuel Eboué (pen.)

Kanonýři zopakovali podzimní čtyřgólovou kanonádu a znovu hladce roznesli Blackburn. Po ne zrovna ideálním představení v první půli, ve druhém dějství zařadili nejvyšší stupeň a pod taktovkou vynikajícího Aršavina nedali Rovers na chvíli vydechnout.

Start Arsenalu do tohoto utkání byl skutečně velkolepý. Už ve druhé minutě totiž Bendtner narýsoval ukázkovou kolmici za obrannou linii Blackburnu, pro niž si doběhl Walcott, aby záhy nasměroval balon na přední tyč pro Aršavina. Ruský fotbalista šel po první brance v novém dresu opravdu hladově, když s obtížemi procedil míč do sítě mezi dvěma hostujícími zadáky. Kdo však čekal, že po tak brzkém zásahu spustí Kanonýři kulometnou palbu, šeredně se mýlil. Sic se občas zdálo, že dnes Allardyce opomněl v nominaci post levého beka, neboť si Theo Walcott dost často dělal s míčem, úplně co chtěl, zvládli místy hosté favorita přišpendlit k jeho pokutovému území. Co však v těchto chvílích zápasu úplně chybělo, byly alespoň poloviční šance. A tak se po svém o vzruch postaral El Hadji Diouf, když nepěkně zajel do Almunii. Třebaže ovšem šlo pomalu o likvidační zákrok, senegalský bouřlivák uviděl jen žlutý kartonek.

Z letargie vytrhl diváky až ve 28. minutě Pedersen se svým překvapivým hlavičkovým pokusem z poměrně velké vzdálenosti i úhlu. Almunia tak měl konečně pádný důvod k tomu, aby se pořádně proletěl vzduchem. V minutě 36. o sobě dal zase poněkud nenápadně vědět Samir Nasri, když z přímého kopu nádherně nastřelil spojnici břevna a tyče soupeřovy svatyně. Tentýž hráč vzápětí navázal na dálkovou korespondenci Almunii s Bendtnerem, avšak na jeho projektil postačilo Robinsonovi vytáhnutí i jen nepříliš jistého zákroku. Od té doby už se první půle jen povážlivým tempem dohrávala.

Nástup Gunners do druhého dějství se nápadně podobal tomu, jak vstoupili domácí do toho prvního. Walcott ihned nakopl svou motorku a křížem střílel jen těsně vedle. Za okamžik pro změnu Nasri nádherně vyslal pravého křídelníka Arsenalu, který předkládal míč Bendtnerovi před prázdnou klec. Dánský snajpr ovšem takovou nabídkou pohrdl a balon jen tak škrtl. Jenže to nebylo ze strany domácího celku vše. O pár chvil později zase Walcott protentokrát v akrobatické poloze zakončoval do protipohybu Robinsona, ten se však bravurním způsobem vrhl i po tak těžkém projektilu.

Zpravidla takový nápor netrvá věčně, avšak Arsenal v něm vydržel ještě vcelku dlouhou dobu. A to hlavně díky Bendtnerovi, jehož si mohli v rozmezí takových pěti minut přihlížející vychutnat na několik poněkud hořkých, přesolených způsobů. Ať už to byl neproměněný samostatný nájezd na Robinsona, zpackané přečíslení nebo slabá koncovka po nádherné kombinační akci. Račte si vybrat. Lekci z efektivity pak svému parťákovi udělil Aršavin, když v 66. minutě elegantně zvýšil na 2:0. Okolo Simpsona se s lehkostí protáhl podél brankové čáry a z takřka nulového úhlu chladnokrevně zavěsil. Na tuto parádní akci ještě v 72. minutě navázal nepříjemnou hlavičkou stoper Djourou.

Frustraci z nepovedeného zápasu bylo na Bendtnerovi snadno vidět opět v 79. minutě, kdy po krásném pasu Aršavina tváří v tvář golmanovi trestuhodně pálil pánu bohu do oken. Pak už se vytáhlý Dán poroučel ze scény, aby přepustil místo na hřišti Carlosi Velovi. A právě on úchvatným obloučkem přihrával Aršavinovi, jenž ještě hledal před brankou osamoceného Eboueho. Toho však předchází pověst neskutečného paliče a té on také dostál, když balon ani netrefil, natož aby ho usměrnil do sítě. A pak v 88. minutě tatáž rovnice s gólovou tečkou. Tentokráte rodák z Pobřeží Slonoviny nezaváhal, když měl dorážet pokus Aršavina, jehož bránění už koncem utkání fotbalisté Rovers považovali za zbytečné. Zato na Velu si dávali pozor pořád, a když to Olsson už v nastavení s důrazem přehnal, kopala se penalta. Té se chopil sebevědomý Eboue a podruhé v utkání si se spoluhráči zatančil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 1:0

15.03.2009 14:30

Góly: 18. Michael Essien

Chelsea se prezentovala vcelku suverénním výkonem, přestože Manchester City ve finálovém součtu přehrála o jedinou branku. O tu se za notného přispění paní štěstěny postaral záložník Mickael Essien.

Stejně jako jiný londýnský celek se sídlem na Emirates Stadium mohla i Chelsea tento víkend střelecky načít již ve druhé minutě. To by ovšem Lampard nemohl jemný oblouček Essiena (dost možná velmi nepovedená střela) sklepávat do branky z poměrně jasného ofsajdového postavení. Každopádně tento okamžik Blues spíše povzbudil, a tak se fotbalisté City v úvodní desetiminutovce s balonem příliš nepotkali. To však neznamená, že Chelsea tvořila jednu šanci za druhou, ba naopak hosté bránili takřka bezchybně. Až ve 14. minutě dopřáli při rohovém kopu hodně místa Carvalhovi, jenž ho využil tak akorát k nepřesné hlavičce. Druhá minela v pořadí už se Manchesteru vymstila dokonale. Při bránění standardky, rozehrávané z hloubi pole Lampardem, totiž opomněli Essiena, který bokem k brance z voleje podkopl míč tak, že přeplachtil bezmocného Givena a zapadl k levé tyči jeho svatyně. Poněkud šťastný gól, na druhou stranu "lépe" to kopnout opravdu nešlo.

Citizens se pokoušeli o vyrovnání hned záhy, jenže po pasu Bridge od levé postranní čáry pálil Caicedo z otočky jen těsně vedle, přestože mu ještě dobře nabíhal Ireland. Jinak ale hrála hlavně Chelsea. Kupříkladu ve 36. minutě to mohlo být už 2:0, nebýt Ballackovy zištnosti. Toho totiž našel nádherně patičkou Drogba, jenže německý středopolař namísto přihrávky Essienovi do prázdné branky z 12 metrů přestřelil. City pak do poločasového hvizdu zahrozilo jen prostřednictvím Robinhova pasu napříč pokutovým územím soupeře, ke kterému se nikdo z jeho spoluhráčů nedostal.

Zkraje druhého dějství se divákům opět naskýtal tentýž obrázek s dominantní Chelsea. Ta neomylně pokračovala v budování respektu soupeře a v 51. minutě navíc vážně zahrozila. To když Bosingwa pronikl středem pole jako nůž máslem a vypustil kolmici pro Drogbu. Tomu stál v cestě za gólem jen bravurní Shay Given. O pár okamžiků později zase City neuhlídalo osu hřiště a dovolilo tak Essienovi z dálky vystřelit jen těsně vedle pravé tyčky. To však nebylo nic proti Bellettiho šanci z 63. minuty, leč to tak zprvu ani náhodou nevypadalo. Také Brazilec, který vystřídal ještě koncem první půle nevýrazného Deka, neodolal vábení dálnice utvořené vprostřed pole a svůj nenápadný průnik zakončil téměř na milimetry přesnou ranou levačkou. Jeho přízemní a nepříliš prudký projektil však nakonec skončil pouze na vzdálenější tyči, možná za nepatrného přispění rukavice Shaye Givena.

Od té doby se sice hrálo v docela velkém tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ovšem jako by byli všichni aktéři bez energie, jejich brejky zpravidla brzy troskotaly na různých nepřesnostech. A když už se v 80. minutě dostal po dlouhé době jeden z týmů do šance, hlavičkový pokus Ballacka byl zablokován protivníkem. Na protějším konci hřiště to zase zkoušel střídající Božinov, trefil však akorát prostor Čechovy náruče. To bylo nakonec vše, na co se ManCity zmohlo.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 1:2

15.03.2009 17:00

Góly: 85. John Carew - 5. Jermaine Jenas, 50. Darren Bent

Aston Villa chtěla dnes zlomit sérii špatných výsledků a před vlastními fanoušky zvítězit. Trápení ale pokračuje dál. Se Spurs totiž prohrála 1:2.

Zápas se nezačal pro domácí hráče odvíjet nijak příznivě. Pouhých pět minut totiž stačilo Tottenhamu na to, aby se ujal vedení. Lennonův centr z pravé strany dokázal Friedel pouze vyrazit přímo k Jermainu Jenasovi, který jej hlavou poslal za jeho záda. Krátce na to pokoušel své štěstí Barry, ovšem jistého Gomese nepřekonal. Domácí středopolař o pár okamžiků později málem zařídil pro svůj klub penaltu. Po ataku Lennona se sice velmi ochotně skácel k zemi, rozhodčí ale nezapískal.

Ve 22. minutě mohl se skóre konečně něco udělat James Milner, jenže i přesto, že byl špatně hlídaný Assou-Ekottem, na centr Garetha Barryho nedokázal dosáhnout a míč skončil v zámezí. Villa se snažila o vstřelení vyrovnávacího gólu, jenže většina šancí končila u obránců Tottenhamu. V prvním poločase tak diváci skutečných gólovek příliš neviděli. Velmi blízko k rozvlnění sítě za zády Gomese byl v nastaveném čase Emile Heskey, jenže podařilo se mu hlavou trefit pouze břevno.

Začátky poločasů dnes Aston Ville vůbec nevyšly. Také v páté minutě po změně stran inkasovala a cestu za vítězstvím si tak řádně zkomplikovala. Tentokrát se mezi úspěšné střelce zapsal Darren Bent, jenž se zakončením po střele Keana neměl příliš velké problémy. Domácí fotbalisté sice po druhém inkasovaném gólu zvýšili své úsilí, jenže to k žádné kloudné akci nevedlo. Hlavně proto se kouč O’Neill rozhodl pro změnu. Obránce Knighta nahradil kanonýrem Johnem Carewem.

V 62. minutě se naopak pokoušel zvýšit vedení Spurs Luka Modirč, s jeho pokusem z poměrně velké vzdálenosti si ovšem Friedel poradil. Na druhé straně se pokoušel o něco podobného Petrov, avšak dopadl obdobně. Villa se ale nakonec přeci jen dokázala prosadit. Po centru z kopačky Milnera hlavičkoval přesně Carew a dokázal snížit. Na víc se už domácí fotbalisté nezmohli a nadobro tak opustili čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

West Ham United - West Bromwich Albion 0:0

16.03.2009 21:00

Góly: -

Zraněními naprosto zdecimovaný West Ham při pondělním večeru ne a ne něco pořádného vymyslet na výjimečně dravé a organizované Baggies, a tak se spolu oba celky po svižných 90 minutách rozešly smírně.

Prvních několik minut nebylo divákům na Upton Parku moc co závidět. Aktéry utkání balon zrovinka neposlouchal a poměrně dlouho se s ním seznamovali. Jako první onu neposednou kulatou věc zkrotili domácí fotbalisté a začali zlobit. Tedy zlobit, jejich dravé průniky nejprve zpravidla nekončily střelou, pročež jako první zahrozil na druhé straně Fortuné, když po vtipném přiťuknutí Greeninga napálil ze značného úhlu vnější část bližší tyče. Postupem času dostávaly kombinace obou celků hlavu a patu, avšak nadále na hřišti dominovaly pozorné defenzivní linie. Na druhou stranu ofenzivní hráči se neustále čím dál víc osmělovali, a tak se ve 27. minutě vydal na sebevědomý průnik Morrison, aby si zblízka nepřišel na včas vyběhnuvšího Greena. Ve 33. minutě zase Noble krásně pronikl po pravé straně a pod sebe směřoval míč na Searse. Ten ve slušné palebné pozici napálil před sebou stojícího protivníka. Konec poločasu by se dal sice nazvat otevřenou partií, větší gólovou příležitost už však nepřinesl.

West Brom navázal na nebojácný výkon z první půle hned zkraje té druhé a v 52. minutě se klidně mohl ujmout vedení. Chris Brunt totiž u levé postranní čáry snadno přelstil Nobleho, dostal se ke zdařilému centru a Londýňané museli okamžitě být na poplach. Po míči se totiž vrhli hned tři houževnatí borci ve žlutém, přičemž jeden z nich, patrně vytáhlý stoper Martis, ho hlavou prudce odpálil do břevna. Srážku s ním a jeho dvěma spoluhráči nepěkným způsobem odnesl Robert Green, alespoň si však mohl blahořečit, že dost možná rozhodil zakončujícího soupeře natolik, že ve finále neskóroval. Kladiváři se mezitím v těchto chvílích potýkali s očividným herním útlumem. To potvrdil v 59. minutě Savio, když všechno udělal suprově až do té doby, než se definitivně z levé strany prodral ke střele, rozuměj, než poničil pánubohu okenice.

Zdálo se, že se snižujícím se tempem hry ubude také gólových příležitosti, avšak nebylo tomu tak. Na tutovku Greeninga ze 71. minuty, kdy hostující středopolař pronikl až před Greena, aby záhy trestuhodně vypálil nad břevno, totiž vzápětí odpověděl Di Michele nebezpečnou hlavičkou těsně vedle levé tyče Carsonovy klece. Závěrečná snaha Hammers o vítěznou branku už navenek působila poněkud křečovitě a soupeři vlastně mnoho problémů ani nezpůsobovala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United28205349:1665
2.Chelsea FC29187449:1661
3.Liverpool FC291710249:2161
4.Arsenal FC291410545:2652
5.Aston Villa29157743:3152
6.Everton FC29139739:2948
7.West Ham United291171134:3440
8.Wigan Athletic291081129:2838
9.Fulham FC299101028:2637
10.Manchester City291051445:3735
11.Tottenham Hotspur29981235:3435
12.Bolton Wanderers291031631:4333
13.Hull City29891235:5133
14.Sunderland AFC29881329:3832
15.Blackburn Rovers29791332:4830
16.Newcastle United296111235:4629
17.Portsmouth FC28781330:4529
18.Stoke City29781428:4729
19.Middlesbrough FC29691421:4127
20.West Bromwich Albion29651825:5423

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (408)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hoši, ale Fabio Aurelio je jinačí mazák. Krásný gól.

Reagovat
$dolar$

Nadhernej primacek

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

TORRES,GERRARD a spol ukázali Manchesteru jak se hraje fotbal

Reagovat
$dolar$

Na to ze to byl zapas z Big 4 , tak to melo grady

Reagovat
smazaný uživatel

dobre man utd prohlal

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle desivou obranu sem u MU uz dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJUUUUUUUUUUUUU LIVERPOOL superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr go go reds za titulem snad si ferguson a cely manchetere uvedovi ze take dokazou prohrat joooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

blahopřeju všem fanouškům liverpoolu že i mezi jejich fanouškama se najdou takový vemena

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty se tam redsi starej o svuj tym a nevyskakuj si tady

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááá hop

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze mancheter jeste klopytne

Reagovat
Devil

Doufat,to je taky jediny co muzes delat....

Reagovat
smazaný uživatel

to mas sice pravdu ale je zde jeste nejaka sance na titul a dokud sance bude tak nadeje umira posledni

Reagovat
Devil

Tak to ma byt,tak je to spravne...

Reagovat
Slejdy

Krasa Lpool

Reagovat
domingo

S kým hraje MU to odložený utkání?

Reagovat
smazaný uživatel

portsmuth

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, menší komplikace

Reagovat
-Kopy-

Paráda Liverpoooool

Reagovat
Arne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
madridcan

ci pana 8 golov za 5 dni dvom spickovym muzstvam

Reagovat
minoLFC

ktorým???

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd, Real Madrid.

Reagovat
vladis271

to bolo pekneeee

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Túto potopu si človek ešte viac vychutná ako na Anfielde(ešte k tomu hral aj Lucas :D),strašné ticho tam bolo ...

Škrtel naj hráč

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli jsme vysoko, ale to nemění ic na to, že United mají titul v rukou, a pokud chceme titul, tak esmíme ztrácet zbytečně se slabšíma...myslím tím remízy zbytečné, kolik jich letos bylo...

Reagovat
Logan

Tak dnes Manchester a jeho fanousci nemuzou rict ani popel Liverpool vyuzil chyb a celkem zaslouzene vyhral .. jinak rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

potomhle bude ManU jen dolu

Reagovat
smazaný uživatel

*Pude

Reagovat
smazaný uživatel

riadna potupa Sir Alex co povies? uz by si mohol ist zuvat niekam do zahradky.

Reagovat
smazaný uživatel

Po jedny prohre

Reagovat
smazaný uživatel

SKvělej zápas. Torres se Stevem byli naprosto uchvatní. Vždy bezchybný Vidič tentokrát 12. hráč live, je vidět, že je to hráč mesíce :) Jen tak dál, ať si titul vratí tam, kde si ho fanoušci nejvíce zaslouží.

Reagovat
Kubin1989

Moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

táák to bych nečekala:-)Sqvělej zápas. kolik tipujete Fulham??Dík..

Reagovat
Devil

Tak trochu jsem to dnes cekal,jen asi ne takovej narez.uz tech vyher bylo dost a toto muselo prijid. Ale hlavu vzhuru,porad mame 4b.naskok a zapas doma k dobru s Pompey.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER. Sice jsem věřila, že vyhrajou. Ale o tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl 100x

Reagovat
papos182

prohrat doma o tri goly s liverpoolem s lucasem v zakladu....MU je na tom snad jeste hur nez real

Reagovat
Devil

Poradi v tabulce rika neco jinyho.

Reagovat
papos182

jo to jo...necekal sem ani pred timto zapasem ani po ze titul vyhraje nekdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Live Live Liverpool zasloužené vítězství krasný fotbal ManU aspon spadne z hrušky dolu Ronaldo měl dnes špatný gel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty máš dnes špatné kecy, kámo.

Reagovat
irik

Ou...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Live, tak se hraje účelný fotbal Ale MU tu historickou bilanci titulů letos vyrovná. Go MU go

Reagovat
domingo

Bohužel to bude k ničemu... MU rozmlátí Portsmouth a je to zase o sedm bodů, Live to nestáhne... ale jestli skončí druzí a udělají třeba finále LM, tak to bude společně s dvojitou porážkou MU (asi) úspěšná sezona, no

myslet na titul s N'Gogem, Lucasem, El Zharem etc. je až moc velká utopie

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra nad mancs nikdy nie je k ničomu!!!

Reagovat
vodka

ty vole, toto nebyl MU, hráli sme strašně profesorsky, jako by to mělo přijít samo... Zklamání jednoznačně Carrick s Vidičem, od nich to byl nejhorší výkon sezony...

Hráči hráli naprosto bez pohybu, alibisticky si nahrávali mezi sebou jako Arsenal kids.....

Horší výkon sem eště neviděl.... LFC proujázal jednoznačně větší chuť po vítězství, navíc si hodně dobře hlídali naše křídla...

Kritizovat by se dali všichni kromě Parka a Rooneyho.....

Ostuda strašná, navíc se opět ukázalo, že na Old Trafford jdou v polovně zápasů slyšet víc hostující fanoušci, než domácí..

Reagovat
smazaný uživatel

však Rooney byl hroznej přemotivovanej až to pěkny nebylo osobně mě hodně zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak ted to bude parádní fotbal.

Reagovat
papos182

takze to ze van der sar udelal rekord v neprustrelnosti neni dilem vynikajici obrany a super brankare ale neschopnosti ostatnich tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Watson, dalsi paradni nakup Bruce a anglicka budoucnost Wiganu spolecne s Leem

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanousky ruske ligy.

Arshavin a Jo oba gol.

Reagovat
r.mrazik

takhle nas prejet...to jsem vubec necekal....kazdopadne gratulace do Liverpoolu...snad vam to oplati ve finale nejakeho poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Maynor Figueroa parádni jmeno fakt a nejvetší komaťák PL co znám

Reagovat
fantomas

To je na rudou, prase...

Reagovat
Counter

je to hrozné hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Co co?

Reagovat
fantomas

***** Diouf zajel do Almunii, zbytečně a smrdělo to druhým Eduardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ja cekal Andrewse Diouf je labilni, znamy fakt..

Reagovat
fantomas

Tupec. Andrews ani nehraje.

Reagovat
herbage

Doufám že dostane distanc alespoň na 10 zápasů

Reagovat
fantomas

A pak že se v PL nedávaj vůbec karty. Až na tu červenou, Dowd není línej sáhnout do kapsičky.

Reagovat
Xavi8

Hned sa pozera lepsie na tabulku

Reagovat
fantomas

Ten Diouf je fakt vypatlanej... Ať ho už vyloučí. Jinak pěkně Hliník, bez servítek, tak se na něj musí.

Reagovat
herbage

Radši no comment. Po tom zákroku bejt Dioufem, tak se před Almuniou po zbytek zápasu neukazuju a on jde na stadardku do něj ještě šťouchat, vážně výmaz. Teplou, studenou a do klece

Reagovat
$dolar$

No tak za ten zakrok na Hlinka dostat cervenou mel, ale dohle si Almunia dovolit nemel, bych se hned otocil a dal mu pesti

Reagovat
herbage

Jo, kdyb ti někdo málem zlomil nohu a ještě se smál, tak ho pozveš po zápase na oběd, ne?

Reagovat
$dolar$

Smal se az potom co do nej Almunia strkal pri rohu

Reagovat
herbage

Tak tam nemá lézt, jestli má všech 5 pohromadě, což očividně nemá. Stoupnu někam za vápno a čekám an održenej míč, nejdu se s ním šťouchat do mlýnice

Reagovat
$dolar$

To pak je tam k nicemu, ma od trenera nejaky pokyny a ty plni

Reagovat
herbage

To je takovej problém tam poslat někoho jiného?

Reagovat
fantomas

Tak ted si mě rozesmál. Takové provokace jsou běžné ve všech sportech. Hokejoví brankáři do tebe šťouchaj hokejkou, ti florbaloví tě všemožně štípou, tahaj za nohy. No a stejně jako se hráči poštuchujou ve vápně mezi sebou, zapojí se občas i golman. Běžná věc.

Reagovat
$dolar$

Ano , jenze u Almunii to bylo zpusobeno tim ze byl na Dioufa nasranej

Reagovat
fantomas

Jak řiká Herbage, kdo by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson to podcenil, to je celé. Rozhodně bych neoznačoval výkon Liverpoolu za nějak skvělý. Jenom přípravu na zápas nijak neodflákli na rozdíl od Manchesteru a soupeře nepodcenili... Nebrali to jako vyhraný zápas a přijeli se skromností a počátečním respektem. United to naopak odflákli. Proměněné penalta je přivedla k jisté laxnosti, vyvedla hráče z koncentrace a navrch tam nastalo určité podcenění, ke konci už kašlali na defenzívu úplně, proto výsledek tak drtivý, i když na hřišti to bylo vcelku vyrovnané. Nepřišla mi ani příliš ideální sestava, jakou Ferguson nasadil.

Reagovat
smazaný uživatel

N'Zogbia... omlouvam se dolare, omlouvam... takovy kridelnik ve Wiganu nikdy nehral..

Reagovat
herbage

Co, hraje dobře?

Reagovat
$dolar$

Opravdu? Ja jsem nevidel jeste ani jeden zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje neuveritelne, ma vazne brilantni techniku.

Reagovat
$dolar$

No vidis, ja rikal ze to bude jeden z nej prestupu

Reagovat
herbage

A Rayn Taylor už je v sladkém zapomění

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, to byl velky sympatak Newcastle sestoupi a on se vrati... Ale Charlieho si nechame.

Reagovat
$dolar$

Myslim ze dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, on si podle me v Newcastlu vytrpel dost a nebude se mu asi chtit se hned vzdat jistyho mista.

Reagovat
herbage

Jakpa hraje prosím Watson? Pamatuji si, jak jsi ho po jednom zápase vychvaloval, že předvedl za 30 minut více než zbytek střední zálohy za 5let či tak něco a pak další zápas zahrál velké hovno. Jak hraje dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes mu to zatim vychazi skvele, on ma na svuj nizkej vek vazne velky prehled ve hre a umi skvele uklidnit hru rozehravkou do stran, centrem na krajniho obrance atp... Je to takovy maly Scholes, asi nikdy nebude nejvyraznejsi hrac, ale dnes vpodstate Sunderland nema zadny tlak a on ma na tom velkou zasluhu. Ne jen vstrelenym golem.

Ale je v tom tymu znat porad velka nesehranost. Dnes mas v ofenzivni casti hned tri nove hrace a to proste neni ono.

Reagovat
herbage

Proč nehrajete na dva forwardy?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se Zakim a Rodallegou na hristi... hrajes v desiti lidech.

Reagovat
herbage

Zaki, váš nejlepsší střelec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zraneni je marny, aspon ho ale nikdo nekoupi. Za Wigan snad jeste nikdy nehral svoje maximum..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Emigrates stadium se hraje zatím nehorazna haluzárna. Od fanoušku, kteří jsou cely zapas zticha počínaje až po nastrkavaní Denilsona na Dioufa od Almunii. Zatim je to pekna komedie, škoda že sem u toho usnul asi na dvacet min

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, dobrá nálada.

Reagovat
fantomas

Ten tvuj koment je celej úsměvnej (a ted nechci popírat, že to z naší strany nebylo zrovna ideální), ale nejvíc ta jeho část věnovaná Almuniovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys snad strkal spoluhrače tak, aby narážel do chlapa co ti malem zlomí nohu? To že měl byt vyloučen je jasna věc, ale kdyz už nebyl, tak se nenecham vyprovokovat. Diouf k němu při rohu šel zcela cíleně, neměl duvod tam nejít. Zkušeny brankař jako Almunia by to měl přejít, a kdyztak mu jí fláknout před stadionem (kdyz to přeženu)

Reagovat
fantomas

A nedošlo ti, že se (jak řikáš, zkušeně) snažil třeba Dioufa vyprovokovat k nějaké přehnané reakci, za níž by uviděl druhou žlutou kartu (určitě právem)?

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím že se dělá krapet jinak, než timto zpusobem.

Reagovat
fantomas

Může se to dělat na několik způsobů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tento neni zrovna chytry. Kazdopadně nezabral, hlavně proto, že rozhodčí videl jako viníka strkanice Almuniu, což by se u provokací stavat nemělo aby splnily učel.

Reagovat
fantomas

Rozhodčí je taky slepoň...jinak by k té strkanici ani nedošlo. Pak se nemužem divit, že je opět shovívavý vůči tomu drzounovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To že uz na hristi davno nemá co delat, je věc jiná

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, vyborne, M.Brown zluta... vsechno jak ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhovy výroky o tom, jak je Manchester výborný tým a po jeho výběru je nejlepším na světě a Robbenovy řeči, jak Liverpool neumí hrát fotbal, byly dnes na Old Trafford naprosto roztrhány, spáleny a vystřeleny na Měsíc

,,, dnes tedy rozhodně ne ! Dnes nehrál fotbal nikdo !

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Oprava, Diouf prase + simulant

Reagovat
fantomas

Chtělo by se říct (filmový) záporák, ale ti mají alespon vždycky pod čepicí. Kdežto on je jen nevychovanej trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžeš posoudit

Reagovat
fantomas

Dneska se chová jak naprostý bezmozek, takže ano, myslim, že mužu.

Reagovat
herbage

Bendtner, to je palič proboha

Reagovat
herbage

Aršaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, gol rok

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fajn, treba ted fanoušci Woolwiche vydrží povzbuzovat aspon pět minut, tou euforií.

Reagovat
herbage

Není nic jednodušího než vypnout TV, jestli tě ten zápas nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Po první půli už se opravdu nedívám. Bohužel mě to stále ruší z vedlejšího pokoje. Ikdyz neni nic moc slyšet.

Reagovat
fantomas

Bohužel pro tebe se hraje dvakrát tak hezčej.

Reagovat
herbage

By to nepochopil prosim tě

Reagovat
smazaný uživatel

To máš asi pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo co nadělam Aspon si nezačnu myslet, že současny Woolwich je schopny hrat normalni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje? Jaké dal góly?

Jak vidno, s adaptací nemá žádný problém od prvního zápasu, je to poklad.

Reagovat
herbage

Průnik po levém křídle prakticky kopíroval brankovou čáru a před brnkářem místo centru z nulového úhlu zavěsil pod víko

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, neco podobnyho uz nekolikrat udelal

Reagovat
$dolar$

Z nuloveho uhlu To je tak legracni jak se vzdycky pridava aby se to hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pridavam se k dotazu, koukam na Rubin s Krasnodarem

Reagovat
$dolar$

Tohle gol roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, hraci Zenitu a predevsim Arsavin davaj jenom hnusny goly

Reagovat
$dolar$

Tak ne, gol to byl hezky, ale nic zvlastniho na nem nebylo, proste obrance to podcenil Andrej lacinou klickou prosel , udelal krok pred brankare a vytrelil nahoru. Nic vyjimecnyho na tom nevidim.

Reagovat
herbage

Lacinou kličkou

Reagovat
$dolar$

No ten obrance to nechapu co delal, na takovouhle klicku neskocime ani my v pralesni lize

Reagovat
smazaný uživatel

Mam zacit pocitat vsechny ty co se tu se mnou hadali, ze Arsavin na to nema a neprosadi se? .... muzu zacit treba od dolara

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se bude muset jeste počkat, aby se mohlo hodnotit jestli se prosadí nebo ne.

Reagovat
$dolar$

6. nejlepsi hrac sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes se vyjadrovat k tomu co pisu a ne k tomu co ty si usmyslis?

Reagovat
$dolar$

Vzdyt reaguju, ty si me tam zminil. Co jsem psal ja? Ze Arsavin rozhodne nema na to byt 6. nejlepsim hrace sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Hledat prispevky nebudu, ale opravdu neverim tomu, ze zrovna ty by si souhlasil s tim, ze se v PL Arsavin prosadi

Tobe koukam ta anketa furt neda spat vid? Souhlasim, ze kriteria zlatyho mice jsou stanoveny hodne dementne, ze k hodnoceni patri veci jako klubovy uspechy a mezinarodni uspechy v danym roce (coz Arsavin bez diskuse splnoval) ale nevim proc to furt tak resis Neboj, s Arsenalem letos nic nevyhraje, s reprezentaci se letos nikde nemuze vytahnou, takze pristi rok uz se v ankete tak neumisti... budes moct konecne klidne spat

Reagovat
$dolar$

Taky jsem psal ze si myslim ze se neprosadi, ale zatim toho odehral malo, uvidime dal

Reagovat
herbage

To je symfonie

Reagovat
herbage

Teda, až na tu Bendtnerovu tragickou neefektivnost v zakončení hrajou všichni parádně, což je ale do jisté míry vlivem odevzdanosti hráčů Blackburnu a jejich tristní "kombinací"

Reagovat
herbage

Pedersen Gilardino hadr

Reagovat
Josifek

Taky jsem si ho při tom absurdním Pedersenově "výsupu" vybavil...

Reagovat
herbage

Aršavin, Vela, nádhera, Ebouému chybělo kousek, ale další akce už skončila zaslouženě gólem

Reagovat
fantomas

Proč to nenechal Aršavinovi?

Reagovat
herbage

Jak padl 4tý gól, já si zrovna odskočil?

Reagovat
herbage

aha, prej pencle

Reagovat
$dolar$

Taky to nechapu Mohl mit hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo jooo, konecne poradny vykon, konecne zase ten Wigan, co koncil rok 2008. Vsechny nakupy krom Mida paradni vykon.

Hraci utkani rozhodne N'Zogbia a Bramble, Scharner a Watson hrali taky paradne.

Reagovat
Lorcan

Carlos Vela se mi dneska hodně líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Marlon Kiiing Boro 1:1 Pompey. Dekujme Kingovi, takle sestoupi oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukam, ze Fellaini gol + asistence... paradni hrac

Reagovat
herbage

Proč to přeješ Boro? Pompeys, to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mi prijde, ze se za tri roky nikam neposunuli, furt to stejny postaveni v tabulce, furt stejne o nicem hra, zadny prinos soutezi, progres, spatna obrana, kazdy rok se jim to rozpadne a zas to slepuji. Tym jako Stoke nebo Hull jsou daleko vetsi oziveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Krom toho mi tou remizou vyšel tiket.

Reagovat
herbage

Mě přijde náhodou jako zajímavým zpestřením ligy. Proti horším celkům se jim nedaří, ale proti týmům Big4 se vždy vytáhnou, vloni dvakrát proti Arsenalu, Manchester najaře málem porazili, letos smetli Tottenham, Pool teď obrali o body, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar, to je něčí fake nick, který si z nás jen dělá srandu, věřím tomu.

Reagovat
$dolar$

Never

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z vas to tu obhajoval Jô? Nakonec to vypada, ze kdyz ma dost prostoru a trochu duvery, tak muze byt platny hrac. Takze asi uznavam svuj omyl:))

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je dnes jediny tym, ktery udrzel ciste konto

Reagovat
herbage

No, dnes by bylo pro Arsenal opravdu potupou inkasovat od týmu jako Blackburn, 4:0 je pro ně ještě milostivý výsledek

Reagovat
$dolar$

Tak prvni polocas hrali dobre, v druhym jste je uz v pohode prehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nebyt Bendtnera,skore mohlo byt dvakrat vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi uz to vypustili. Pro ne maji vyznam uplne jine zapasy. Ale jinak to rozhodne neni spatne hrajici tym, obcas jsou schopni uzasneho kombinacniho fotbalu.

Reagovat
herbage

No to tedy nevim, vždy kdžy vidím tu jejich sestavu 6-3-1, kde půlka zálohy jsou ještě obránci a DM, tak nevím jak s tím můžou praktikovat hezký kombinační fotbal. Přitom dnes nenastoupili kupodivu se 4 stoper, jak je jeich dobrým zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba na Fulhamu v tydnu hrali vyborne. Allardyce je naucil hrat solidni fotbal, na jejich moznosti je to koukatelne. V PL neni tym, co by neumel hrat fotbal ale s tou big four to jsou obcas hruznosti..

Reagovat
herbage

Tak to radši v lize Boro, který odehraje důstojně zápas i se špičkou, než odevzdance a betonáře typu Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Musis to brat tak, ze Rovers loni hrali dost dlouho o Evropu a hrali o ni kazdy rok pod Hughesem. Letos maji prvni rok, kdy se jim nedari po X letech, tak je nehazej hned do Champ. Maji noveho managera, v PL uspesneho, ktery taky umel vzdycky potrapit kazdy tym. Boro hraje spoustu let to stejne nic, sice se namotivuji na Big Four, ale jinak jsou marni. Blackburn patri do toho lepsiho v PL a Allardyce je tam zase vrati.

Reagovat
herbage

Nevím, zatím se mi jeho práce nelíbí, sestava dnes poslaná an hřiště byla bídná a ještě k tomu ten Diouf mě dorazil. Bejt trenérem, tak mu po zápase tak vyčiním, že si už do konce sezóny nekopne. Uvidíme, jestli se po zápase k tomu postaví jako chlap, zastane se ho nebo to radši obejde. Stejně tak Pedersen předvedl simulaci roku, že mu není hanba

Reagovat
smazaný uživatel

To chapu, simulace fakt umi vykony jednotlivych tymu znechutit... Melo by se to dodatecne trestat.

Reagovat
herbage

No hlavně ten faul Dioufa Pedersen spíš ztartil orientaci a následně rovnováhu, spíš to vypadalo komicky, ale jak se pak žadonil o penaltu a koukal na rozhodčího stylem: "Proč nepískáš blbe?", to bylo spíš už trapný

Reagovat
minoLFC

Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

chazychaz:

Myslím, že to byl nějaký spanhel.

Vůbec jsem nechápal, proč byl v Citizens tak tragický, asi mu to tam nesedlo, teď už se alespoň trochu přibližuje tomu zabiákovi z CSKA....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si prave nebyl jisty, jestli ty a nebo Kerzak0v:)) No adaptace v PL je slozita, ale asi nic mu nepomuze vic, nez hrat v tymu kde je prakticky jediny, nebo jeden ze dvou jedinych utocniku. Snad ma Everton nejakou opci a nechaji si ho Hughes si do City privede nekoho sveho, jako Santa Cruze atp... ale svoji chybu uznavam, ma na to, i kdyz top hrac to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne na me delaji hraci, kteri prichazeji z Ruska, dobry dojem. Skrtel, Vidic, Ivanovic, Pavlyuchenko, Arshavin, Jo.. nic proti, vetsinou se chytnou behem pul roku a pak patri mezi to nejlepsi v EPL.

Reagovat
smazaný uživatel

No stim Pavlyuchenkem nevim Každopadně se od začatku enormně zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud to byl vzdycky herne neschopny hrot, co umi jen davat goly a jinak je k nicemu, tak hraje dobre. Pokud hraval neco vic drive, tak to beru zpet. Ale co jsem slysel, tak hrat jako Inzaghi a obcas vyhrat nejakou hlavicku je jeho maximum a vic se od nej cekat nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Co hrával ve Spartaku, netušim. Cena přemrštěná, z toho přestupu sem měl pocit jako by se Ramos s Comollim koukali jen na Euro, jinak si nedovedu vysvetlit ze za nej dali 14 mega. Myslim ze Pav je v ramci možnosti schopny kombinovat, ale rychlost, nebo vedení míče... děs. Ale jako třetí utočník se v budoucnu snad hodit bude. Na druhou stranu hraje uz cely kalendářní rok bez vetší pauzy a to nekde musí byt znát. Uvidime jak natom bude, až si poradne odpočine.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko je typický gólový hrot do šestnáctky, má neskutečný čich na góly, ale byl hrozně náladový, jeden zápas zahrál skvěle, dva tragický a pořád dokola. O jeho nedostatcích se netřeba bavit, ty jsou zřejmé na první pohled.

14 za něj byla nehorázná částka, nejspíš ho fakt sledovali jen na tom Euru, protože na jaře ve Spartaku byl jen svým stínem.

Reagovat
minoLFC

tak na to kolko zápasov v kuse oproti ostatným hráčom odohral hraje podľa mňa dobre

Reagovat
Counter

Denílsonovy kolmice Nick to skoro nestíhal spalovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Všímám si v poslední době jednoho hráče, a to Songa z Arsenalu. Jednou z něho bude jeden z nejlepších DM na světě.

Reagovat
Counter

no ještě že si ho všímáš jen v poslední době, předtím totiž nijak úchvatné výkony nepředváděl

Reagovat
herbage

No, flaminimu trvalo tři roky, než s výrazněji prosadil, song potřebuje taky čas, ale jeho psolední výkony naznačují, že by nemusel být tak špatný, jak se předchozí zápasy mohlo zdát. Chci se mu částečně omluvit za přehnanou kritiku, dnes podal velmi vyzrálý výkon. Otázka je, jestli ho dokáže zopakovat i proti zdatnějšímu soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo zatim naprostá spokojenost.

Reagovat
fantomas

Rovers mě hodně zklamali. Rezignovali na bránění nějakého důstojného výsledku a zároveň ani ň nevrhli do útoku. Na co jim byl robustní, důrazný, silový Roberts, když do vápna přišly balony jen prostřednictvím standardek (z valné většiny po autech Pedersena)? Warnock absolutně nestíhal, teď si ani ode mě nevyslouží jakékoliv hájení. I když byl jeho pozdější výkon ovlivněn nedobrým zdravotním stavem, od samotného počátku ho Walcott větral jak nikoho předtím. Ve středu hřiště chyběl někdo, kdo by to zklidnil, úplná absence nějaké mezihry, kombinace na méně než dvacet dotyků, zkrátka hrůzný pohled. Všude kolem sem slýchal, jak to tu Allardyce pozvedl, proto jsem čekal nebojácný výkon a když ne, tak alespoň boj do poslední chvíle (přeci jen kvalita byla na naší straně, i když ne nijakým drastickým způsobem) - ale takle odchodit psoeldních dvacet minut, za to bych borečky zlískal, i kdyby hráli krajský přebor. Docela mi to Allardyceova družina znechutila, protože to bylo o ničem, jak sme si mohli dělat, co chtěli, aniž by nám soupeř "poskytl protislužbu". Krom toho ani meze slušnosti fotbalistum Blackburnu moc neříkaly, těch faulů, z nichž nejvíc vynikl ten Dioufův, tam bylo poměrně dost. Prostě nestíhali, jako by byli po kalbě. Sečteno podtrženo, místy jsem měl pocit, že proti nám nastoupilo buď jejich béčko nebo úplně jiný druholigový mančaft.

Výkon Arsenalu nemá cenu komentovat. První půle pod naše možnosti, zkraje si nechali vnutit jejich ospalý styl fotbalu, podle čehož to taky vypadalo. Nebylo se moc na co koukat. Druhé dějství exhibice, odvislá od laxního přístupu hostů. Není proč teď nějak básnit, jak sme je roznesli, a dělat ramena. Takhle špatně proti nám do konce sezony už nikdo nezahraje.

Reagovat
herbage

Souhlas do posledního puntíku

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ze Rovers byli dnes hodne slaboucci .

Reagovat
Counter

řekl bych že výkon Blackburnu dost ovlivnil gól z druhé minuty a pak nástup Arsenalu do druhého poločasu. Jak už psal herbage pár týdnů zpátky - když dá Arsenal rychlý gól, může soupeři nasázet X dalších.

Reagovat
fantomas

Vždyt po tom golu sme je nechali hrát a oni i vypadali do-ce-la fotbalově. I párkrát zahrozili, zatlačili nás místy...pak ale zcela odpadli. To nemuže bejt dílo psychiky.

Reagovat
herbage

Myslím že to byl trochu taktický záměr. Nepropadnout euforii, nezapomenout na obranu a čekat na odpověd Blackburnu - útočit z breaků. Když žádná odpověď nepřišla a Blackburn se ukázal jako zcela neškodný, tak se druhou půli přeslo na totál fotbal

Reagovat
fantomas

Ty máš pro všechno oduvodnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste aby prohrala chelsea a ja budu spokojeej taky

Reagovat
fantomas

A ještě sem chtěl pochválit Aršavina. Zas tak sem mu nevěřil, dneska ale zastínil všechny hráče Gunners. MotM!

Reagovat
Counter

udělal mi radost, když složil na zem Dioufa to byla třešnička

Reagovat
fantomas

Fakt? Nepostřehl sem...

Reagovat
Counter

asi tak 77. minuta a celý stadion zaaplaudoval

Reagovat
herbage

Jj, jak ještě u toho plazil jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku jsem byl odpůrcem Arshavinova přestupu, ale mile mě Andrei překvapil...sice daleko víc prožívám třeba Nasriho, ale musím uznat, že Arshavin přinesl do naší hry neěco nového -> z toho plyne náš nynější úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Takže snad poprvé v této sezoně jsem byl se hrou Arsenalu spokojen. Když pominu asi 25minutovku v prvém poločase tak jsme Blackburn do ničeho nepustili a dali jsme připomenout na efektní fotbal, plný narážeček a pohledných akcí, z loňského roku. Ruku v ruce s tím šlo také hrůzostrašné neproměňování šancí, ale s tím už se nedá nic dělat. I když Bendtner převzal roli paliče po Adebayorovi, musím mu střihnout poklonu, protože se dokázal dostat do stpousty šancí, což by se mělo určitě ocenit a také celý zápas odbojoval. Až na ty zahozené šance perfektní výkon. Wenger sestavu poskládal úplně stejně, jak bych ju skádal já. Stopeři Kolečko s Johannkou jsou výborní, klape jim to daleko víc, než když kterýkoli z nich hraje s Gallasem...agliní Samir Nasri skvěle rozpohyboval a rozvířil zálohu...stejně tak Theo Walcott, který se vrátil ve velké formě...leč jeho úkol byl usnadněn brzkým gólem, kdy už Blackburn nemohl být jenom zatáhlí -> tíms e Theovi otevřel prostor a on ukázal v čem je jeho síla. K Arshavinovi snad ani nic říkat nemusím. Překvapila mě velice solidně hrající středová dvojice, dříve nás tady tlačila pata a to byl zřejmě kámen úrazu našich neúspěchů...dnes zahrál Song s Denim výborně a bylo to znát.

Reagovat
fantomas

1) Proti takovýmu soupeři bych se do pultuctu šanci dostal i já, zvlášt s Nasrim, Theem a Aršavinem v zádech.

2) Touré s Djourouem si kopli do balonu? Jak mužeš vědět, že jim to ted klapalo výborně, když je vlastně nikdo neprověřil.

3) Nasri byl často neviditelný, kdyby to tak rozpohyboval, jak řikáš, určitě bych ho zaznamenal daleko víc.

Tvůj příspěvek je příklad toho, co bychom si neměli řikat my, a už vubec ne hráči. Spokojit se s takovým výkonem (první půle opravdu pod naše možnosti, celá) by byla velká chyba. Taky neni proč se ted plácat po ramenou, Blackburn byl opravdu ve zvláštnim rozpoložení a o nášup si doslova řikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ne každý se na to dívá tak jak ty. Já jsem se díval na fotbal,a pořádně jsem si ho užil, proto nevidím důvod, abych můj tým nepochválil. Bylo to částečně štěstí, že jsem skórovali tak brzo, ale na druhou strnau by přesně takto měl vypadat zápas týmu bojující o nejvyšší příčky. Krom toho jsme měli zápas v nohách (AS Řím). Djourou s Tourém si nekopli? Vidič s Ferdinandem jsou nepřetržitě v permanenci co ;-). A o Nasrim se s tebou ani bavit nebudu, jako by byl proti němu každý nějak afektovaný...jste nehráli nikdy fotbal nebo co?

Reagovat
fantomas

Nejsem afektovaný, jsem v pořádku, mám ho rád...jen prostě dneska nebyl nijak výjimečně vidět a nebyl nijak zvlášt aktivní. Djourou s Tourém si nekopli, ano...proč sem pleteš Vidiče s Ferdinandem mi uchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem dát příklad nejlepší stoperské dovjice v Anglii (ne-li na světě) a poukázat na to, že oni si často taky moc"nekopnou " jak píšeš, ale co se nachomýtne, to vyřeší.

Reagovat
fantomas

Oni ale ani to málo řešit nemuseli. Centry povětšinou sbíral někdo jinej, co sem si tak všiml, protože chodily jen ze standardek. A já tim chtěl hlavně naznačit, že timhle výkonem jen těžko předčili duo Gallas-Touré, které letos na jaře ještě neinkasovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi libi, ze za cely rok NIKDO NIKDY nemel narok rikat, ze Wigan bere body jen diky strasnymu terenu na JJB, na kterem umi hrat jen oni. Wigan udelal v praci s travnikem velky pokrok.

Reagovat
herbage

Tak je to jen k jejich vlastnímu prospěchu, kvalita rávníku je vizitkou každého klubu. Arsenal tam vloni ztratil dva cenné body, částečně díky té oranici. Manchester tam vybojoval titukl na luxusním trávníčku

Reagovat
Staenly10

Sakra Newcastle,roti Hullu musí být 3 body,jen o skorepřed sestupem je hodně špatný ... Zápas jsem ale bohužel neviděl...

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Aaalways look on the bright side of life...tada tada tada tada...

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
Oxbow

Moc hezky ... respektive obri prdel

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin dneska Jinak Bendtner co dneska nedal, to nebylo už ani možné... Jen ten Eboue měl Šavovi tu penaltu nechat...

Mimochodem, neni Aršavin trošku v nadvázem, nebo má tak vymakaný nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska paráda a Diouf mě s tim prasáckým zákrokem nasral, kdyby měl Almunia smůlu a zasekla by se mu kopačka tak skončil jako Eduardo, dát mu za tohle jen žlutou?! červenou a ještě pokutu magorovi

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Arsenal už preskočil Aston Villu, síce maju zápas k dobru ale aj tak. Arsenal tú LM nakoniec vybojuje. Možno si další rok už Villa bude viac vážiť pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

o to 4 miesto sa bude este trhat

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda dnešní utkání jsem si užil, hlavně Liverpool a totálně marnýho Ronalda, krom směšných postojů u přímých kopů absolutně nic Každopádně, kdo má velkohubé prohlášení se zlou se potáže: "Růný s Robénem" si to asi příště rozmyslí. Ďáblům selhala obrana, Torres jim tam dělal pěknej vítr a robot(Kuyt) byl zase k nezastavení. Hodně hru také ovlivnil Anderson, dnes opravdu kazil, ale Park asi nejlepším hráčem devils. Z liverpoolu na mě jediný působil nejistě Pepe, protože ta měl několik jasných situací, které zdramatizoval a při té penaltě sežral návnadu i s navijákem, nicméně úžasný fotbalový zážitek. Boj o titul alespoň není jednoznačný. LFC YNWA

Reagovat
minoLFC

pri tej penalte šiel po lopte, ale inak súhlas že mu párkrát ta lopta vypadla

Reagovat
smazaný uživatel

som sice fanusik manu, ale klobuk dole live.pekny vysledok je vidiet ,ze live ma naslapnute

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je stejně Chelsea....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten byl minimálně za dva bludišťáky!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ale tak ještě bych se vrátil ke včerejšku.

Toto utkání rozhodly 2 největší chyby. 1. má na svědomí SAF. Proboha, jak může postavit toho kokota Andersona, když ten člověk má do fotbalisty tak nechutně daleko? I ten LUcas je lepší hráč A Tevez? Je sice pěkné, že zařídil penaltu, ale hře dal asi tolik, jako spící fanoušek v poslední řadě. Rád bych se zeptal, proč nehrál Fletch s Berbou?

2. a mnohem hrozivější, je fakt, že náš tým se po vstřerlení gólu až nechutně uspokojí. Asi hráčům nedošlo, že to je nejdůležitějšá zápas sezony a ne nějaký Fulham, který se porazí sám. My vedeme 1:0 a oni prostě stojí a myslí si, že se Live dorazí samo, jako ten Fulham

ALEXI, ZAKROČ!

Reagovat
smazaný uživatel

S Interem to bylo to samy, akorat Inter nedal ze dvou sanci dva goly v prvnim polocase. Sice ta prohra je hrozna, ale asi tymu strasne pomuze, protoze hrace vrati na zem. To sebevedomi fakt vylitlo prilis, kdyz diky tomu staci k uspokojeni vedeni 1:0 jak proti Interu v CHL, tak proti LFC v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Park zariadil pentlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to bereš z pohladu skvelej prihrávky,tak sorry...

Reagovat
minoLFC

no včera sme od vás o moc lepší neboli, len sme využili tých pár šanci...proti realu to bolo oveľa lepšie, ale tam sme toho veľa nepremenili(iker bol proti) a z tých šanci sme dáli gólov len "pár"

Reagovat
smazaný uživatel

O dosť sme boli lepší...

Reagovat
Devil

Az po vylouceni,tam se to zlomilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to takový rozdíl nebyl. Hlavně měl Live dost času na zakončení svých akcí a MU ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem teda neviděl přesnou statistiku ale nevybavuju si moc střel co by van der Sar chytil, mám pocit že co střela to gól. Tím nechci říct že je to Edwinova chyba, ale spíš že ste dali gol snad z každé střely na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím musím jen a jen souhlasit, když sem tu psal do preview sestavu tak sem měl obranu stejně jak nastoupila, v záloze jsem počítal s tím že nenastoupí Scholesy ani Ryan protože hráli v týdnu LM, takže sem čekal Ronaldo, Carrick, Fletcher, Park a útok Berba Wazza, a pak pustím televizi a vidím Andersona s Tevezem, to nebylo dobrý znamení.

Když překonal Sara Loevenkrands a ukončil tím rekord říkal sem si, že konečně přestaneme hrát na nulu vzadu za každou cenu a začneme hrát o něco lepší fotbal, ale efekt byl nakonec úplně opačnej a já doufám že tady ta vysoká prohra, ikdyž je od nejhoršího možnýho soupeře, otevře Sirovi a ostatním oči a přestanou hrát profesorskej fotbal ke kterýmu měli sklony pokaždý když se dostali do vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

pedersen vcera urobil asi jeden z najlepsich divov historie

http://i64.photobucket.com/albums/h189/bojed/2dkd8d2.gif

Reagovat
Kubin1989

Mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak tohle nebyl dive

Reagovat
smazaný uživatel

Za to muze Ronaldo. Uz nikdo nevi o tom, ze clovek muze zakopnout a spadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

keby potom s vyrazom zbiteho psa nerozhadzoval rukami smerom na rozhodcu(co uz nie je na tom gife vidno), tak by som to aj zobral

Reagovat
smazaný uživatel

Za to taky muze Ronaldo - vetsina hracu kdyz je na zemi, tak automaticky chce penaltu, i kdyby stali ve svym pokutovym uzemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vychazi jemu, tak proc to nezkusit:)) treba to vypadalo presvedcive..

Reagovat
smazaný uživatel

mozno spoliehal na to, ze si rozhodca povie nikto nemoze byt tak blby, asi som si len nevsimol sagnovu nohu...inac az teraz som si vsimol ze to tu uz bolo spomenute, tak pardon za duplicitu

Reagovat
didosh

Co je namistrovaný Man.utd. Mohl by Liverpool vyhrát titul

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si zalozi vlastni ligu se svoji rezervou

Reagovat
didosh

Tak už by mohl ne???Evropské poháry vyhrává poměrně často ale už by to chtělo vyhrát i anglický titul snad po osmnácti letech nebo po kolika!!!!Ale na druhou stranu si myslím že se kvalitou kádru nemůžou rovnat Man.utd.nebo Chelsea a proto doufám že mě překvapí a vyhrajou vdohledné době titul buď tento rok nebo ten příští i když ang.ligu moc nemusím tak Liverpoolu to přeju tak hodně štěstí....

Reagovat
Devil

Namistrovany??? Cim??? Ze se jim dari,jsou povazovani za jeden z nej klubu Evropy za to nemuzou.To jen ty a banda dalsich malych osliku ceka (a ze se nacekala )na to,az MU klopytne,aby si tady mohli ulevit dlouho nastradany vstek a konecne taky trosku v jinym stylu,nez v ohrane podobe"zgelovaneho simulanta atd. atd. Ale neboj,jednou az opustis zakladku,tak z toho mozna vyrostes....

Reagovat
honziss

Kurec, jeden víkend tu nejsem a hned takové sady. Co to ten Manchester vyváděl proboha.

chazy: Já ti říkal, že to už musíte protrhnout, když hrajete na Sunderlandu. Pěkná podobnost s WHU.

Aršavin pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned sem si na tebe vzpomnel skvely tip..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že hra Chelsea sa o dosť nezlepšila,len efektivita...

Reagovat
Deywid

tak náhodou dnes to bol veľmi dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vždy...

Reagovat
Deywid

tu svoju iróniu si nechaj, dnes to bol naozaj dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

s manchestere máme totožný skóre

Reagovat
vitasrp

Jestli ti jde o to nudné obléhání brány soupeře, které dneska bylo k vidětní celou první půli a část té druhé, tak to byla jen a pouze čistě taktika na dnešní mač, velice pochybuji, že by to byl styl, kterým by se Hiddink chtěl dlouhodobě prezentovat.. A jak bylo vidět, taktika se 4 stedovými borci byla přesně to pravé, co na MC platilo, bylo to přesně to, díky čemuž CFC totáně přehrála zálohu soupeře, dnes to prostě Hiddink trefil báječně a já s tou hrou neměl problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne sa tá hra nepáči ani nikdy nepáčila...

Reagovat
fantomas

Musím říct, že proti hře Chelsea ted jen málokdo může něco namítat. Podle mě tenhle mač zvládli na jedničku, jediné, co mi na hernim projevu Blues vadilo, byl Deco (nestíhá, hraje prostě strašně), který naštěstí poměrně brzo střídal. Zároven nabývám dojmu, že mančaft, kterej zaměstnává Essiena, snad ani nemuže být špatný. Nestačil sem zírat, co všechno oběhal, jeho přechod do utoku je jakožto od defenzivního záložníka skutečně snový (oproti takovému Songovi alfa a omega), rozehrávka jistá, neztrácí balony, hraje s hlavou nahoře. Navíc ta akce, kdy obral někoho u postranní čáry perfektně načasovaným skluzem, pak tělem odstavil dalšího "otravu" a pokračoval v zakládání útočné akce byla zkrátka dech beroucí.

Co se ManCity týče, taky nehrálo zrovna špatně. Když pominu dálnici uprostřed hřiště a neschopnost Elana, moc tomu nechybělo. Chelsea hrála přeci jen pozorně a jeden z nejlepších zápasů poslední doby, takže toho na ni moc vymyslet nešlo. Houžavnatost tam byla, bránění rovněž na slušné urovni (hlavně zkraje Chelsea k ničemu nepouštěli, až pak si Blues našli náké ty cestičky). Líbil se mi Zabaleta, naopak zklamal opět střed hřiště pod taktovkou Elana (katastrofálnim způsobem zaclání schopnějšímu Irelandovi). Tenhle hráč nejen že měl jít už po 20 minutách pod sprchy, protože neskutečně prasil, ale taky sme se mohli přesvědčit, že v chůzi se něco vymýšli opravdu stěží. Zvlášt když se o to pokouší někdo jako Elano. Standardky taky k smíchu mimochodem.

Můj finální dojem? Brazilci v PL? No way (čest výjimkám)...

Reagovat
Paddy

jj Chelsea hrala dobre, skoda ze nepadlo vice branek, pod Gussem to se hra o 100% zlepsila

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz chelsea nemam rad tak ti musim dat za pravdu diky bohu ze tam neni hiddink celou sezonu,ten tym jede jak masina a opravdu me to pripomina casy mourinha,skoda ze zapas rozhod takovy haluz gol,no signal to byl ale trefil to tak pekne ,,,,ne essien opravdu je pro me motor ktery by snad rozhybal kazdy tym,takoveho hrace by si meli platit zlatem,on se vraci po zraneni a hraje jako z partesu,jeste jednou klobouk dolu.Jinak s tema Brazilcema bych to tak nekategorizoval po dnesnim zapase i kdyz je pravda ze Elano je opravdu tragicky musim se nekdy podivat na brazil repre co tam hraje protoze jeho vykony je slaby,deco me teze nenadchl ale docela me nastvalo jak tam chelsea udelala ten tukes a nepad z toho ten gol to byla skoda,,,jinak se me libil tradicne Drogba makal drel co udrzel za balony klobouk dolu.....

Reagovat
fantomas

Jo, Drogba, Essien, docela i Lampard - těm se zápas povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Essien dneska paradni vykon....jen tak dalej .....ona bude jeste s tim poharem docela sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Essien,díky

Reagovat
$dolar$

A uz jen 4 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

+ zapas k dobru Man Utd, zapas CFC na Arsenalu, Tottenhamu a West Hamu... a Man Utd uz prakticky tezky zapas venku nema:)))... ja nechapu ze si delate nadeje, vzdyt to musi byt strasne neprijemny

Reagovat
Paddy

nadej umira posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja vim. Jenze v FA Cupu a CHL ma Chelsea realnou sanci. Proc se trapit tou ztracenou PL.

Reagovat
Paddy

Tak v CHL to vypada dobre. V FA tezko rict. A Premerleague by taky nebyla spatna, stat se muze cokoliv

Reagovat
Devil

No dobre,dobre je za tri,staci narazit treba na Barcu a muze byt i nejhur.

Reagovat
Paddy

JJ jenze jestli chceme neco vyhrat, tak musime porazit kohokoli

Reagovat
Devil

To je jednoduse receno,ale provest to asi nebude pohadka ruzovym sadem.Bude hodne zalezet na losu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se slabšíma soupeřema se body neztrácí nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Body? Jiste.... 7 bodu?..

Reagovat
$dolar$

Nemit stesti na Necastlu tak 2 body nemate a to je slaby souper

Reagovat
smazaný uživatel

Nemit smulu, tak s nima neztratili v prvnim kole doma. Ze te bavi to coby kdyby. Man Utd je proste letos z tymu Big Four nejlepsi a cela Big Four je uplne tragicka, jak projevem hry, tak vysledky.

Reagovat
Paddy

proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů asi ne, ale United klidně můžou ztratit další body když se nějakej tým vytáhne.

Reagovat
r.mrazik

to jo,ale snad nepocitas,ze modraci a pool vse ostatni vyhrajou....

Reagovat
Devil

Stejne tak jako Live a Chelsea.

Reagovat
Paddy

vse je mozne

Reagovat
$dolar$

Jen konstatuji co vidim a to je ztrata 4 bodu O dalsim stavu se budeme bavit po dalsich zapasech

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

zatím musíme počítat se sedmi ti haluzáci z manchesteru maj ještě zápas navrch

Reagovat
Devil

Jestli jsou z Manchesteru haluzaci,tak ostatni musi byt blbci,ze po treti je nechalji vest PL.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze maj z prdele kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdil od Chelsea, ktera porazi Stoke a Wigan v 93. minute?

Reagovat
Devil

A Pompey vs.Live me lezi v zaludku jeste ted....

Reagovat
r.mrazik

mno,20 vyher...to je klika jako blazen...taky bych chtel byt tak lucky

Reagovat
smazaný uživatel

Navic museli hrat ze vsech tymu nejvic zapasu, meli priblizne mesic a pul, kdy hrali nepretrzite vikend, streda, vikend, streda, cesta do Asie, turnaj, cesta z Asie, za dva dny dalsi zapas, streda..

strasny luck, jakou maji letos sezonu a s cim musi bojovat.

Reagovat
Devil

Dobra pripominka!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Chelsea, co pobavi vic? Uz vim, jdu se podivat na penaltu Terryho..

Reagovat
Devil

Modrej humor.

Reagovat
Staenly10

Tak to bylo krutý

Reagovat
Paddy

tos me nasral

Reagovat
Paddy

jeste ze vam ten Live tak natrhnul prdel a doma

Reagovat
Devil

Taky jim to trvalo sezon...

Reagovat
papos182

o to to bylo sladsi

Reagovat
Paddy

kousek pravdy v tom je, Liverpool je clasic, kazdy rok to same a hovno hovno....Arsenal ted nema cenu resit, snad pristi rok a v CFC to paradne posral uz mnohokrat zminovany brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim ze Slavo Jurko zápas uvedl skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Slavo Jurko je najlepsi moderator v Cechach...paradoxne slovak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kua,nestihol som gól Yids,aký bol ?

Reagovat
smazaný uživatel

300.Pre odchod Beniteza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studna

Je až trapné, jak fandové MU začínají na celé okolí machrovat, jak je taky jednou nekdo konecne porazi a jak vyhravaji a pritom jeste maji plno zapasu navic. Ja vam to neberu, vzdyt MU je tym, ktery si slavu zaslouzi, ale zajimalo by me kolik je tu tech skvelych fandu MU? Libi se mi, jak ostatni rikaji, ze fandove Chelsea sou trapni, ze jim fandi az po tom, co zacli sbirat uspechy, ale jakej fanda MU by jim fandil, kdyby nevyhrávali? Myslim, že jich nebude ani čtvrtina. Ja se nechci vymlouvat a ani tu brecet, jak by se ostani urcite chystali napsat, ja MU titul preju, protoze si ho zaslouzi a to i presto, ze sem fanda Chelsea, ale mozna bych to tu nemel rikat, nebo budu za vola a zase me vsichni hodi do stejneho pytle, jako plnych jinych....Jinak sem rad, ze Chelsea konecne ukazal svoji silu a predvedla pomerne vydareny vykon. Sance na titul zije, i kdyz je mrnava. Doufam, ze jeste MU nekde klopitnou

Reagovat
Devil

Nejvice frajeru se tu vyrojilo vcera po utkani MU vs.Live,,,,a nebyli to fandove MU.

Reagovat
Studna

To je taky pravda, ale kdyz nekdo rekne, ze je Live prevalcovali a ty reknes: "Taky jim to trvalo sezon... " tak to mi prijde, jako kdyby ses povysoval, ale je to jen muj nazor....

Reagovat
Devil

Realita je tvrda,je na kazdym,jak se s ni vyrovna.

Reagovat
Devil

Mimochodem,bylo to trosku jinak,prevalcovali a natrhnout prdel je rozdil.

Reagovat
Studna

Jasne, sorry...v kazdym pripade asi vis, jak sem to myslel. Ja nechci rikat, ze si nemuzete rict nejaky vtipky nebo podobne. Jenze stve me, kdyz si nekdo mysli, ze uz je vsechno jasne a jak kdyby MU byli nejlepsi a vsechny ostatni tymy o pet trid horsi....Tim ale nechci rict, ze si to byl (jen) ty.....

Reagovat
Devil

Nic co by povysovalo MU jsem nepsal a jestli nejakej muj komentar tak vyznel tak to byla reakce na male deti s velkou hubou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, proč někdo fandí Chelski? Není tam žádná sympatie, ale jen ty úspěchy.

Reagovat
Studna

Ja tam teda sympatie mam, zacal sem ji fandit prichodem Cecha a i kdyby ted vsichni odesli, Abramovicem pocinaje, tak bych jim fandil stejne a stve me, kdyz nekdo rika, ze vsichni fandove jsou scumove. Kazdej vsechny fandy Chelsea haze do jednoho pytle a i kdyz vim, ze tohle prani bude zbytecne, muzes jim nerikat Chelski?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už dávno zanikla, takže nebudu urážet tento bývalý klub.

Reagovat
Devil

Jak to rikal bruce--Chelsea je malej klub s velkyma penezma.

Reagovat
Paddy

to ani nema cenu komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

no ale je to pravda myslite ze kdyby nemel prachy takovej ManU na nakupy ze by vyhral nejaky tituli ne a tak je to vsude penize delaj z maleho klubu velkoklub mimojine

Reagovat
Counter

A. Young je to sice skvělý hráč, ale simulace by se od něj i Ronaldo mohl učit

Reagovat
smazaný uživatel

ale villa predsa nema simulantov

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs opět udělali EPL skvělou reklamu. Takhle se má hrát fotbal. Obdivuji ty hráče, kteří jezdili po prdeli celých 90 minut.

Reagovat
fantomas

Jojo, díky za pomoc, sousedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám na los...AV sice čeká v dalším kole Spanpool a pak Man Utd, ale pak mohou všechno vyhrát a já tomu věřím. Vy sice nabíráte formu, ale hrajete ještě Money League a to může být klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Nové slovíčko...

Reagovat
fantomas

Los je pro nás hodně nepříznivý. Nám ted po Blackburnu končí veškerá sranda. Do konce sezony vydechneme snad jen doma s Boro a pak v poslednim kole se Stoke, jinak 3x souboj s Big Four a těžké, nevyzpytatelné venkovní duely s Pompey, Wiganem, teď Newcastlem. Nevim, jak je na tom Villa, ale horší jak my to bude mít těžko.

Liga mistrů může být klíčová vzhledem k naší "šířce" kádru, ale na druhou stranu si myslim, že teď hned vypadnem, at dostanem kohokoliv.

Reagovat
Counter

Tak Villans teď čeká Liverpool a United jak psal Aaron, pak hned následuje Everton, který je minimálně vyrovnaným soupeřem. Zbytek zápasů až na West Ham hrajou proti týmům, co hrajou o záchranu...

Reagovat
fantomas

Jojo, už sem na to ted koukl. Maj to lehčí, hlavně ten závěr, my máme příznivé jen poslední kolo, krátce před tím MU s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tak horší ne. Bude hodně důležité, jak se vypořádají teď s Liverpoolem a Man Utd. Pokud neuhrají ani jeden bod, může jít psychika hodně dolů. Arsenal je na tom rozhodně lépe a asi málokdo by teď favorizoval AV. Ale může se stát cokoliv. Já doufám, že AV to nějak ukope. Pro anglický fotbal by to bylo hodně dobrý.

Reagovat
fantomas

Jde o to, že je rozhodně lepší si vybrat ty těžší soupeře na začátek, než s nima pak končit. Jak nás znám, uplně na konci dojde štáva a pak se postavíme MU s Chelsea, to nechci vidět. Navíc proč psychika dolu? AV asi nepočítala před sezonou s LM, navíc prohrát s Big Four neni žádná tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže už měsíc nevyhráli a k tomu ještě tyhle soupeře. A podle mě nemáš pravdu. K závěru už to může třeba Man Utd a Liverpool ligu hodit za hlavu, protože bude rozhodnuto a budou se spoléhat jen na Money League....Navíc pokud AV dvakrát prohraje a Arsenal dvakrát vyhraje, tak najedou se objeví 6bodová ztráta + horší skóre. Tohle by poslalo Villans do pekla.....Já bych se stejně nejvíc smál, kdyby jim to 4. místo vyfoukl Everton. To by byla krása :)

Reagovat
smazaný uživatel

*ne spoléhat, ale soustředit :)

Reagovat
fantomas

To bych byl daleko radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hlavně, aby zas někdo neotrávil hráče čirou náhodou :)Já bych se ani nedivil :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Everton predvádza dobrú prácu,ale AV sú symaptickejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš Everton, protože s tím kádrem dělají divy. Navíc je to jeden z nejchudších klubů v EPL a jsou pořád nahoře. Ti by si tu slávu zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni si vybrali veľmi dobrú a hlavne rozumnú cestu,ich nákupy sú vydarené,práca s mládežou no,ale podľa mňa to nedobehnú,ale bolo by to pre nich emotívne a pekné no...

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou, tak z konce zas takový strach nemám, sám víš, že jste proti TOP týmům skoro excelentní.

Reagovat
fantomas

Nic není nastálo.

Reagovat
Devil

Jj,skoda ze takovych hracu je cim dal min a mnozi se to jezdeni po prdeli,ktery nam predvadi Ronaldo.

Reagovat
Counter

nasazení, jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že pro Villans bylo to vyrovnání Stoke klíčové. Na Anfieldu nejspíš nevyhrajou a jestli to tak půjde se ztátama dál, tak je Arsenal předstihne - v boji o horní příčky je zkušenější a se silnějšíma jim to jde. AV se musí zase dostat do toho kolotoče se štěstím, kdy dokázali hlavně venku vytěžit z minima maximum.

Jinak v tomhle kole krásné zápasy, akorát my jsme tou neschopností Man City vyhráli tak nějak až moc pohodlně bez šťávy...

Reagovat
smazaný uživatel

joooo a sme na 4. fleku gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Slávo vyvádel? Tomu se říká muž na správném místě...

Reagovat
smazaný uživatel

profesional

Reagovat
smazaný uživatel

Každým kusem...

Reagovat
smazaný uživatel

čo zase stváral? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Projevil svou radost...

Reagovat
smazaný uživatel

Přibliž mi to prosím, já ho taky žeru, ale neviděl jsem to včera

Reagovat
fantomas

"Kolo Toure přiživil spekulace o svém možném blížícím se odchodu z Arsenalu. Africký obránce vyloučil, že by s klubem mohl podepsat dlouhodobou smlouvu."

Trošku bulvár...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba jen dostal rozum.

Reagovat
fantomas

O to mi nešlo.

Reagovat
Arbiter

To je tak, jak se psalo, jak moc Drogba nemá rád Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ManU Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak obdivuju Lennona, zase se ohromně zvedl, jeho výkony jsou neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na dnes večer velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

www.az.co.cz/forum/nabidka-vt2097.ht-ml

( aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově html smažte tu pomlčku, tak aby písmena html byla pohromadě)

Reagovat
smazaný uživatel

Villans tá hra na 2 hroty moc nesvedčí...

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se na tabulku a Everton už na ně ztrácí jen 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som pisal hore,kvalitne odvedena praca na strane karameliek....

Reagovat
vitasrp

Dneska je všechno špatně, naprosto brutálně se projevuje, jak je Carlton důležitý pro systém, který WHU vyznává.. Na rovinu je třeba říci, že na tu hru se nedá koukat, hra dnes paradoxně jakýkoli systém postrádá, oba útočníci jsou odříznuti od zálohy a příliš doplňováni nejsou.. Zároveň v tomto utkání ale kupí až příliš mnoho chyb záloha, on ten presink WBA je kvalitní a již na naší půlce včas dostupují záložníky, především ty středové, tudíž se pak dá míč buď vrátit, nebo ztratit.. K naší smůle se dost často stávala ta 2 varianta.. Ale přesně tady je vidět, že WHU bez Carltona je míň jak poloviční, základní systém ve všech zápasech spočívá v tom, že při odebrání či jakémkoli zisku míče následuje kolmý balon vzduchem na Colea, který míč přidrží a počká na doplňení zálohou, té pak sklepne a míč běhá do kombinace.. A ano, WHU se prezentuje pohledným rychlým kombinačním fotbalem, ale schválně se podívejte pozorněji, díky přítomnosti Carltona jsou ty kombinaci výhradně na soupeřově půlce, na své vlastní jsou minimálně.. Naopak dnes se musí kombinovat již na vlastní půlce a pro mě je takováto přehnaná kombinace na své polovině sebevraždou, navíc při presinku se ztrácí až moc míčů... A nakopávání dnes taky není řešení, není kdo by to vpředu přidržel, tudíž se útok nedoplňuje a WBA tak je schopno dostat WHU pod tlak..

Další kapitolou je Savio, co ten kluk dnes předvádí, s tím na základ ani v nejmenším nemá.. Naprostá taktická nevyspělost, ten kluk neodkopne balon na hranici vápna, naopak se s ním mazlí a radši o něj přijde, ofenzivní situace řeší taktéž špatně, místo přihrávky zpět se raději pustí do předem prohraného souboje se 3 protihráči, kdy nemá vůbec žádnou šanci uspět, kazí ještě k tomu všemu i ty nejjednodušší nahrávky, zkrátka dnes to není jeho den.. Ale tyhle nedostatky se u něj projevují dlouhodobě, všímám si jich od jeho příchodu do Upton Parku.. Celkově na to zatím vůbec nemá, vyniká jenom rychlostí, ale dle mne díky svým nedostatkům je na kraji zálohy naprosto utopen.. Když už ho využít, tak leda jako brejkového hrota při hře proti vysunuté obraně, na kraj se opravdu vůbec nehodí.. Navíc dnes se hraje hlavně po levé straně, kde operuje právě Savio a technický Noble je na druhé straně naprosto nevyužit.. Já osobně bych oba dva záložníky prohodil, přeci jen Noble toho z těch možností vytvoří daleko více jak Savio..

Osobně se mi těžko hledá něco, co na našem systému změnit, ačkoli jsem si nedostatků vědom, příliš se toho současnými hráči, co jsou k dispozici, o přestávce vymyslet nedá.. Střed zálohy má problém v kombinaci na své polovině a nakoplé míče nepřipadají v úvahu, co s tím?? Samozřejmě chce to zlepšit pohyb v celé záloze, útoky tahat hlavně po lajnách a ve středu se snažit hrát o co nejjednodušší hru na maximálně 2 doteky, jinak to nepůjde.. Útok zase musí se alespoň pokusit v určitých situacích ten balon podržet a nechat tak zálohu doplnit ho, protože jinak vzniká mezera a téměř není šance, jak se dostat k vůbec jakémukoli ohrožení branky.. Dneska to chce ušmudlanou branku a výhru, osobně se mohu jen modlit, aby tam spadla..

Reagovat
fantomas

Tak abych to nák shrnul. Nejspíš bych se bavil naprosto dokonale nebýt stíženého přístupu k zápasu, ale co se dá dělat. Z toho, co jsem viděl, a furt toho byla ve slušné kvalitě valná většina, mi vzešlo toto:

Hrálo se v parádním tempu, zejména v první půli, až později se dostavovala pomaloučku nějaká ta únava. West Ham asi opravdu nehrál svůj standard (jak tvrdí Honziss), bylo vidět, že je balon zrovna neposlouchal, agresivita soupeře Kladivářům dělala nevídané problémy. Sears byl v útoku sice energický, ale utopený, Di Micheleho sem vlastně po celou dobu pořádně nezaregistroval a na Saviovi je znát velká nezkušenost. Brunt větral Nobleho neskutečným způsobem, opravdu bez nadsázky jak kluka z přípravky.

K čemu sem se chtěl ale předně vyjádřit, byla sebedůvěra hráčů WBA ve své schopnosti. To nasazení a odhodlání, se kterým do zápasu nastoupili od první minuty bylo neskutečné a vlastně se Hammers ani nedivim, že nevěděli jak na ně. I oni asi byli překvapeni. A to všechno, prosím, ani nešlo na úkor fotbalovosti, pár pěkných kombinačních akcí jsem postřehl, takže skutečně čepec dolů. Mowbray konečně dokázal svuj mančaft pořádně připravit a naočkovat jim to, na co mají a čím mohou soupeře potrápit (zdálo se mi to, nebo i zpevnili obranný val). Skutečně pro mě příjemné překvapení kola, ne-li to nejpříjemnější.

Dále bych ještě vyzdvihl fakt, že skauting týmů PL asi nebude tak špatný. Vždyt o Ilungovi a Fortunému před sezonou nevěděl asi nikdo z nás, a (nejen) dneska patřili celkem suverénně k jedněm z nejspolehlivějších borců na place. A ještě Stanislas - když nic jinýho, aspon aktivitu a výbušnost té (ke konci) ospalé hře WHU přinesl.

Reagovat
honziss

No, glosoval jsem to už u Gazzy, ale tady to nějak shrnu..

Nejhorší výkon WHU v letošní sezóně. Jinak se to nedá nazvat. Krutě se nám vymstila absence Carltona, jak už napsal vitasrp. Naše hra je opravdu postavena na něm. A dneska když nehrál tak to byla tragédie. Útočníci jako by nebyli, Searse jsem za celý zápas (asi 70. minut kvůli špatnému streamu) viděl u míče snad dvakrát. Di Micheleho jsem si všiml jen štyřikrát když míč napral do rohového praporku nebo vysoko mezi diváky. Savio byl marný, prozatím to je vyhozených 7.5 mil. a bohužel tam nevidím ani žádný potenciál, nevím kdo ho skautoval, ale připadá mi, že to musel být opilý člověk. Noble taky nehraje na kraji to, co uprostřed.

Střed zálohy nebyl špatný ve hře dozadu, Kováč trochu nabral na jistotě, bohužel dopředu toho moc vymyslet nešlo. A to ani ze strany Parkera. Měli jsme problém dostat se vůbec na soupeřovu půlku a k blízkosti jeho pokutového území jsme se dostávali jen sporadicky. Zbytečné ztráty míčů, pokažené přihrávky, žádný myšlenka, nic, dnes opravdu nebylo na výkonu West Hamu vidět nic. Stát proti nám kvalitnější mančaft, jsem si jistý, že bychom dneska dostali co proto. Gól jsme sice nedostali, ale to je snad to jediné pozitivní na dnešku, opravdu díky že proti nám stál pouze WBA.

Takže dneska jsem absolutně zklamán a naštván. Umocňují to ještě problémy se streamem a zranění Upsona, které snad nebude vážné, protože pak už nevím. Dost nápadně se dostáváme do stejné situace jako loni..

O víkendu na Blackburnu to asi ani nechci vidět, Cole má ještě distanc, spousta zranění.. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Rovers venku, pak SAFC doma (posledni realny body) a pak THFC venku, Villa Venku, Chelsea doma, Stoke venku, LFC doma, EFC venku...

To vidim tak, ze 7. skonci Man City

Reagovat
honziss

Bohužel. Špatný los. K tomu už tradičně ty zranění.. Nevidím to růžově ten finiš.

Uvidíme jak na tom je Upson, kdy se vrátí Collison a Collins. A taky bude záležet jestli bude Zola furt stavět Di Micheleho a Savia..

Reagovat
smazaný uživatel

Savio... kup roku Nerikam ze me napada hned 50 lepsich hracu kteri mohli prijit za tu castku, ale urcite jich tolik bude.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz ja mlcim, staci si vzpomenout na Mida na hrotu..

Reagovat
honziss

Dnes jsem si poprvé připustil fakt, že jsme ho koupili jenom proto, že Nani potřeboval zabezpečit Brescii, ve které má údajně nějaké příbuzenské vztahy. Je to směšné, když si představím, že jsme za ty prachy klidně mohli mít Doylea.

Reagovat
honziss

Fuj.. Nejdražší posila v historii West Hamu United -> Savio Nsereko. To opravdu nemá chybu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Mně se od svého prvního zápasu nejeví dobře, nikdy mě nezaujmul, vždycky ty balony spíše ztrácel, než že by z nich dokázal něco vytěžit, jediný co má je rychlost a tu na kraji zálohy díky svým nedostatkům prostě nevyužije.. Tohle bude propadák...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze podle svych slov se zabydlel dobre

Reagovat
honziss

Máš pravdu. Já v něm taky nevidím žádný potenciál, nic. Povedl se mu jeden turnaj mládežníků a to bylo vše. Myslím, že Jo už se zbavil nálepky nejdražší kus dřeva v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas to je od zimy N'Zogbia:))).. spolecne ty cesty Wiganu a WHU od vstupu do PL jsou az na to, ze my jsme bojovali o rok dyl o zachranu...

Reagovat
honziss

Ale tak, co bych dal za N'Zogbiu. Sice byla blbost za něho dávat navíc Taylora, ale prostě on nějaké kvality má, za to Savio.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Taylor nepodepsal smlouvu i kdyz uz se o to usilovalo nekdy v zari a zatimco treba Scharner prodlouzil, Ryan nic... Bruce dela ty vymeny pomerne casto, prece jen ziskat nahradu je vetsinou problem a takhle to ma hned vyreseny King-Mido je dalsi.

Reagovat
honziss

To jste toho Taylora měli raději poslat k nám. Bysme vám za to dali třeba Boa Morta.

Reagovat
Kubin1989

Však on ti ještě ukáže

Reagovat
fantomas

U nás Reyes, taky žádná sláva.

Reagovat
vitasrp

U nás Ševčenko Jedno lepší jak druhý:)

Reagovat
honziss

Nejlepší je, že mě strašně štvalo, že najdražší posilou byl do letoška Bellamy..

A teď si říkám... Zlatej Bellamy.

Reagovat
vitasrp

Jn, golfista Bellamy byl vlastně v pohodě.. Navíc jsme na něm i vydělali, což se o Savio asi nikdy nebude dát říci.. Jestli jeho někdo považuje za talent, tak fakt musí být retardovaný a fotbalu hodně neznalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zas prehnany, v nem nejaka fotbalovost je a talent urcite taky. Jen ne v hodnote, v jaky prisel.

Reagovat
honziss

Jenomže ta fotbalovost se nepohybuje ani na úrovni hráče schopného hrát PL. A jak říkám, nevidím tam ani žádný potenciál na zlepšení, nebo aspoň na takové zlepšení být týmu platný a splatit tak aspoň částečně tu cenu..

Reagovat
honziss

Fakt nechápu, jak se mohl stát nejlepším hráčem toho ME19. Když si vezmu že druhý byl Gebhart, a to je prosím panečku talent, tak fakt mi nejde do hlavy jak Savio mohl být nejlepší.

Reagovat
Kapřík

Škoda že tu nejsou hoši od Spurs, ty by vám o povedených drahých nákupech mohli hodně navyprávět (třeba můj oblíbenec Dos Santos...)

Reagovat
smazaný uživatel

Santos byl ale levny, ne?... Ale jinak Spurs fakt maji tech poslednich 10 let excelentnich, at uz Rebrov, at uz Postiga..

Reagovat
Kapřík

No, levný, 6 milionů Euro za někoho, kdo se dá využít jenom jako odstrašující příklad pro mládež, to se mi nezdá nijak laciný . V každým případě, seznam těch "posil" je docela slušnej, ale věřím, že teď už přišly lepší časy. A taky by mě zajímalo, co bude dál s Bentleym, 22 mil. Euro bylo vážně dost....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi nejdrazsi posilu ma Fulham kdo vi? (Neni to AJ)

Reagovat
honziss

Tak Stýví Marlet a těch jeho 19 mil. tak má něco do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne Na top utocnika mel fakt pozoruhodny statistiky za Fulham..

Reagovat
honziss

Kdoví kde je mu teď konec.

Reagovat
honziss

Jinak bych ještě pochválil fantomasův souhrn. Ty tvoje některé obraty jsou fakt excelentní.

"Jako první onu neposednou kulatou věc zkrotili domácí fotbalisté"

"než se definitivně z levé strany prodral ke střele, rozuměj, než poničil pánubohu okenice."

Dodává to tomu komentáři takový punc jedinečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Děkuji.

Reagovat
fantomas

400. proooo...třeba Arsenal.

Reagovat
Liquid

BIZON!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivári predviedli katastrofálny výkon. Neviem, či to bolo len tou maródkou, ale proti beznádejne poslednému týmu som očakával aspoň vyrovnaný duel. WBA body stratil, nie bod získal.

Reagovat
Kubin1989

Však on vám ten Sávio ještě ukáže co je zač vy kecálci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele