Anglická Premier League souhrn - 21. kolo

01.01.2008, 15:49, aktualizováno 02.01.2008, 22:58
Komentáře a souhrny
V novoročních zápasech 21. kola nezaváhal ani jeden tým z vedoucí trojice. Po výhře nad West Hamem zůstává první Arsenal, druhý je díky tříbodovému zisku proti Birminghamu Manchester United a třetí pozice patří Chelsea, která zvítězila na půdě Fulhamu. Everton si veze tři body z Middlesbrough, stejně jako Portsmouth z Readingu. Doma naopak proti Tottenhamu uspěla Aston Villa.

St. James Park už není nedobytná tvrz. V dnešním utkání se o tom přesvědčil manažer Sam Allardyce, který opět nepostavil českého reprezentanta Davida Rozehnala a nakonec nedokázal čelit Manchesteru City. O velké překvapení se na Anfield Road postaral Wigan, který uhrál v Liverpoolu cennou remízu.

Fulham FC - Chelsea FC 1:2

01.01.2008 13:45

Góly: 10. Danny Murphy (pen.) - 54. Salomon Kalou, 62. Michael Ballack (pen.)

Roy Hodgson, nový manažer Fulhamu, si určitě představoval radostnější premiéru. Jeho tým od úvodu utkání vedl zásluhou Murphyho, který proměnil penaltu, avšak řadou chyb dovolil Chelsea nepříznivý stav utkání otočit.

Blues brali z tohoto utkání pouze výhru, jelikož jedině tak mohli držet krok s vedoucím duem Arsenal - Manchester United. Vlastní chybou dovolili domácím skórovat, ale díky zvýšené aktivitě mohli po devadesáti minutách slavit vítězství právě oni.

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal. Jako první mohl vstřelit gól už v 8. minutě hostující útočník Kalou. Jeho střela ke vzdálenější tyči ovšem postrádala přesnost. Potrestání této nevyužité příležitosti přišlo hned z protiútoku. Moritz Volz byl faulován v pokutovém území Joem Colem a rozhodčí jeho atak posoudil jako penaltový. Exekuce se ujal bývalý anglický reprezentant Danny Murphy, jenž bez problémů poslal svůj tým do vedení.

Chelsea se dlouhou dobu nemohla dostat do hry a málem inkasovala podruhé. Míč z přímého kopu napálil do tyčky opět Murphy.

Hostům se povedl úvod druhé půle. Už po devíti minutách hry se prosadil Kalou, jenž dostal míč za Niemiho záda po rohu Joea Colea. Právě tento vstřelený gól Chelsea nabudil ke zvýšení aktivity, která přinesla kýžený úspěch za necelých deset minut. V pokutovém území stáhl Dempsey pronikajícího Ballacka s sám postižený následnou penaltu úspěšně proměnil. Fulham byl po zbytek zápasu zatažený především v obraně, a proto Blues své jednogólové vedení už udrželi.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Everton FC 0:2

01.01.2008 16:00

Góly: 67. Andrew Johnson, 72. James McFadden

Everton se před zápasem s Middlesbrough snažil hlavně zapomenout na potupnou domácí porážku z minulého kola 1:4 od Arsenalu. Jak vidno, zřejmě se mu to povedlo, jelikož svého soupeře po napínavém průběhu přehrál a nakonec si odvezl tři body za výhru 2:0.

Boro letos chybí hlavně klid v zakončení, což se potvrdilo i tentokrát, kdy svěřenci kouče Southgatea neproměnili několik šancí a doplatili na to. Everton se díky gólům Johnsona a McFaddena posunul na pátou pozici v tabulce, kterou bude obývat minimálně do středy, kdy hraje svůj zápas Manchester City.

Pro zápas nemohl manažer Moyes počítat hned se dvěmi oporami. Mimo hru byli Tim Cahill a jeho kolega ze zálohy Mikel Arteta. Ale i bez nich byli Toffees jasně lepším týmem. Jednu z nejvýraznějších příležitostí měl James McFadden, jehož skákavá střela jen těsně minula levou tyč brány. Za domácí hrozil především záložník Downing.

Druhý poločas začal největší příležitostí utkání. Tu měl na svých kopačkách O’Neill, který v pokutovém území obešel hned dva protihráče a z 5 metrů vypálil na bránu. Jeho dělovku lapil Howard. Až v 66. minutě přišel první gól utkání. Po přihrávce Pienaara se prosadil útočník Johnson. Zanedlouho vstřelil Everton i druhý gól a opět v něm měl prsty Johnson. Tentokrát zakombinoval s McFaddnem a právě skotský útočník přidal gólovou pojistku.

Více informací k zápasu

Reading FC - Portsmouth FC 0:2

01.01.2008 16:00

Góly: 9. Sol Campbell, 66. John Utaka

Zápas se sice poslednímu vzájemnému střetnutí těchto dvou týmů skoro vůbec nepodobal, avšak něco společného přeci jen měl. Vyhrál jej Portsmouth, tentokrát ale pouze 2:0.

Reading ještě nikdy v prvoligové historii Portsmouth porazit nedokázal a hodně daleko tomu byl i dnes. Po nezapomenutelné přestřelce těchto dvou týmů ze září minulého roku, která skončila 7:4, diváci i dnes určitě tajně doufali v její opakování.

Plány domácích fotbalistů narušil hned v úvodu Ibrahim Sonko. Ten si horší vstup do nového roku snad nemohl ani přát. Po faulu na Benjaniho byl totiž vyloučen, Portsmouthu navíc nabídl výhodu v podobě penalty. K její exekuci se postavil Niko Kranjčar, ovšem nabízenou možností pohrdl.

Přesto za pár okamžiků Pompeys už slavili. Kapitán Sol Campbell využil chyby gólmana Hahnemanna a otevřel skóre. Hosté mohli ještě v prvním poločase své vedení pojistit druhým gólem. Ve 41. minutě přihrával volnému Benjanimu hlavou Diop, ovšem hostující kanonýr mířil jen do tyče.

The Royals po přestávce hráli jako vyměnění, z dalšího gólu v utkání se však radovali hosté. Během 66. minuty se do míče opřel záložník John Utaka a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí fotbalisté už nedokázali na vývoj nijak zareagovat, a proto Nový rok začal lépe Portsmouth.

Více informací k zápasu

Manchester United - Birmingham City 1:0

01.01.2008 16:00

Góly: 25. Carlos Tévez

Manchester United, který v minulém kole proti West Hamu United přišel pár minut před koncem o zisk tří bodů, si chtěl v zápase s Birminghamem spravit chuť. Nijak zářivý výkon sice nepodal, avšak na Blues to stačilo. Jedinou branku utkání vstřelil kanonýr Carlos Tevéz.

Právě argentinský reprezentant byl jediným útočníkem v sestavě Red Devils, avšak podporován hned trojicí ofenzivních záložníků. Po dlouhodobém zranění se od začátku utkání na hřišti objevil také korejský reprezentant Park Ji-Sung a nevedl si vůbec špatně. V závěru zápasu byl ovšem vystřídán Owenem Hargreavesem.

Nástup Manchesteru do zápasu byl impozantní. Sotva uběhlo pár vteřin, už musel hostující gólman Taylor zasahovat, a to při nebezpečné střele Cristiana Ronalda. V 6. minutě na sebe upoutal pozornost Park, ale ani jeho hlavička po centru Evry nebyla úspěšná. Zanedlouho se však osmělil i Birmingham. Po Jeromově přihrávce pálil nad Kusczakovu bránu McSheffrey.

Ronaldo v 16. minutě málem potvrdil pozici nejlepšího kanonýra. Jenže jeho nádherná střela z voleje z hranice pokutového území mířila nad. Portugalský záložník měl prsty i v jediném gólu zápasu. Jeho lob si výborně zpracoval Carlos Tevez a střelou do levého rohu brány poslal Manchester do vedení. Vidět hráče Birminghamu před domácí bránou bylo možno jen ve výjimečných případech, v závěru první půle dvakrát zahrozili, branku ovšem nevstřelili.

Také celou druhou polovinu diktoval tempo hry Manchester, ale i přes velké množství příležitostí druhý gól přidat nedokázal. Obranu Blues zaměstnávala především dvojice Tevéz – Ronaldo, jako například v 57. minutě. Střela prvně jmenovaného se odrazila od tyčky až k úplně volnému Ronaldovi, jeho následná dorážka byla ovšem zblokovaná. United si bez problému své jednogólové vedení udrželi a i nadále jim v tabulce patří druhá příčka.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 2:0

01.01.2008 16:00

Góly: 2. Eduardo, 18. Emmanuel Adebayor

Ten, kdo v tomto zápase Arsenalu s West Hamem očekával vyrovnané představení, musel být zklamán. Gunners totiž po necelých dvaceti minutách hry vedli už 2:0. Další branku přidat už nedokázali, avšak to je mrzet nemusí, jelikož i po tomto kole jim patří první místo.

Domácí fanoušci si mohli poprvé zakřičet gól už ve druhé minutě. Třetí letošní branku zaregistroval chorvatský útočník Eduardo da Silva, jenž prostřelil Greena po dobře načasované přihrávce Fabreagase. Kdy dá Arsenal druhý gól bylo jen otázkou času, jelikož špatně pracující obranu Kladivářů svěřenci kouče Wengera neustále zaměstnávali svými průniky a gólovými příležitostmi. I hosté vystrčili růžky, ovšem do kolen je srazila druhá branka v 18. minutě.

Clichy vyslal dopředu Adebayora, který obešel Greena a s pomocí tyče zvýšil na 2:0. Blízko alespoň snížení byl John Paintsil. Jeho dělovka minula jen těsně tyč.

Domácí fotbalisté pokračovali aktivně i celý druhý poločas a vypracovali si další šance. Jednu z největších měl zřejmě mladíček Theo Wallcott, který úžasně obešel obránce Neilla a pelášil si to přímo na bránu gólmana Greena, jenže jeho následná střela postrádala razanci, takže anglického brankáře ve službách West Hamu moc nevyděsila. V 83. minutě na sebe naposledy upozornil český reprezentant Tomáš Rosický, jeho pokus o vstřelení třetí branky ale úspěšný nebyl. V závěrečných minutách utkání byl pak na hřišti nahrazen Diabym.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 2:1

01.01.2008 18:20

Góly: 41. Olof Mellberg, 85. Martin Laursen - 79. Jermain Defoe

Ve Villa Parku se z vítězství radovala Aston Villa, která díky trefám obránců Mellberga a Laursena porazila Tottenham 2:1.

Už od začátku byli domácí aktivnější a první příležitost měl po pěti minutách Luke Moore, který se po dlouhé době objevil v sestavě. Trenér Martin O'Neill udělal jen dobře, že tohoto mladíka nasadil, jelikož si Moore s Agbonlahorem po celý zápas skvěle rozumněl a oběma se podařilo několikrát zamotat hlavu hostujícím stoperům. Poté měli ještě šanci právě Agbonlahor a z přímého kopu i Young, obě šance brankář Robinson zlikvidoval, ale moc jistým dojmem nepůsobil. Tottenhamu se nedařilo dostat se z tlaku a tak jeho hráči často faulovali a nabízeli domácím mnoho standartních situací. Po jedné takové padla i první branka zápasu, Boateng zbytečně fauloval Younga, ten se postavil k rozehrávce osobně, našel úplně volného Mellberga a ten uklidil míč za Robinsonova záda, 1:0. První vážnější střelu na branku domácího gólmana Scotta Carsona vyslal až krátce před poločasem Dimitar Berbatov, ale anglický mladík si s přehledem poradil.

Do druhé půle nastoupil stejně jako minulý týden na Arsenalu Tom Huddlestone za nevýraznýho Boatenga. Tato změna ovoce nepřinesla a tak musel v 54. minutě kouč hostů Juande Ramos reagovat znovu. Ze hřišti odešel nevýrazný Lennon a nahradil ho zkušený Robbie Keane. Tento tah se ukázal jako velice dobrý, jelikož od této chvíle se Tottenham dostával více do hry, ale Villa si zatím svůj náskok hlídala. To už neplatilo v 79. minutě, kdy se trefil Jermaine Defoe a vypadalo to, že si Spurs odvezou z Birmighamu velice cenný bodík. Rozuzlení přišlo pět minut před koncem, kdy se trefil dánský stoper ve službách Aston Villy Martin Laursen a odčinil tak svůj nevýrazný výkon v tomto zápase. Villans si připsali velice důležité tři body a uhájili tak před Portsmouthem šesté místo v tabulce Premier League, které zaručuje účast v Poháru UEFA.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 0:2

02.01.2008 20:45

Góly: 38. Elano, 76. Gelson Fernandes

Manchester City zareagoval na dvě domácí remízy tím nejlepším možným způsobem a po výhře v Newcastlu se posunul na čtvrtou pozici. Pro Straky to je naopak další nepříjemná ztráta.

Newcastle přitom nezačal vůbec špatně a již v páté minutě mohl být Hart rád, že ho trefila hlavička Beyeho. Mladý brankář byl hodně zaměstnaným mužem a další pokusy na něho vyslali Faye a Martins. Druhý jmenovaný poté spálil největší příležitost první půle a chytat za hlavu se mohl i N'Zogbia, který v pokutovém území adresoval až příliš dlouhou přihrávku neobsazenému Vidukovi. Citizens se poprvé osmělili až ve 31. minutě a Given měl co dělat, aby zneškodnil střelu Petrova. Domácím toto varování nestačilo a tak zákonitě přišel trest. Ve 38. minutě našel Vassell volného Elana a ten uklidil míč do sítě - 0:1.

Manažer Strak Sam Allardyce do druhého poločasu poslal na hřiště Owena a tato změna málem okamžitě slavila úspěch. Po přihrávce, kterou adresoval N'Zogbia, se Owen dostal až před brankáře, Hart ovšem jejich vzájemný souboj vyhrál a podržel svůj tým. Newcastle i nadále tlačil, branka mu však souzena nebyla. Z dálky to marně zkoušel N'Zogbia, dvakrát nepochodil Cacapa a střelu Viduky na poslední chvíli zablokoval Richards. Jak na to ukázal domácím Gelson, jemuž ke skórování stačila pouhá minuta pobytu na hřišti. Gelson v 76. minutě zužitkoval spolupráci s Etuhuem a stvrdil tak vítězství Citizens.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wigan Athletic 1:1

02.01.2008 21:00

Góly: 49. Fernando Torres - 80. Titus Bramble

Liverpool zaznamenal další ztrátu a po remíze s Wiganem se mu opět vzdálilo čelo ligové tabulky.

Hned v úvodu musel Reina po chybě obrany hodně rychle z brány, aby nepustil do zakončení Heskeyho. Rovněž další šance patřila Latics poté, co domácí poprvé v utkání nedokázali odvrátit standardní situaci - Brown pálil mimo. Fernando Torres platí za osvědčeného kanonýra, tentokráte se převtělil do role nahrávače a vytvořil dvě gólové příležitosti. V té první střílel nedůrazně Mascherano a podobně jako argentinský záložník dopadl také Gerrard. Po trestném kopu Alonsa poté namířil svou hlavičku do břevna Torres a tečku za první půlí udělala nepřesná rána Gerrarda.

V první půli branka k vidění nebyla, což Reds okamžitě napravili po ástupu k poločasu druhému. Ve 49. minutě předvedli domácí krásnou akci na jeden dotek, do níž se zapojili Gerrard, Finnan a skórující Torres - 1:0.

Liverpool v posledních zápasech táhnou především Gerrard s Torresem a nejinak tomu bylo i proti Wiganu. Oba hráči neustále zaměstnávali Kirklanda, bývalý brankář Liverpoolu ale byl pozorný a držel Latics nad vodou. V 70. minutě pálil nepřesně Kewell, poté už přišel šok. V 80. minutě nedokázali domácí odvrátit míč z pokutového území, na jeho hranici se pak do kulatého nesmyslu opřel sváteční střelec Bramble a přesnou ranou nedal Reinovi ani tu nejmenší šanci - 1:1.

Rafael Benitez reagoval na změnu skóre nasazením Crouche a Kuyta, jenomže více než jednu střelu Gerrarda Kirkland už likvidovat nemusel.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Sunderland AFC 1:0

02.01.2008 21:00

Góly: 57. Benni McCarthy (pen.)

Blackburn potvrdil roli favorita a po výhře nad Sunderlandem je devátý. Jedinou branku utkání dal v 57. minutě z pokutového kopu McCarthy.

První půle příliš zajímavých momentů nepřinesla a z domácí strany stojí za zmínku snad jenom nepřesná dalekonosná rána Bantleyho. Sunderland byl překvapivě lepším týmem a v desáté minutě musel Friedel na zem, aby zneškodnil dobře mířený pokus Murphyho. Do dvou nadějných příležitostí se dostal Jones. Při té první pálil nepřesně, jeho druhý pokus pak zastavil Warnock.

Zasloužené odměny za svou aktivitu se hosté málem dočkali v 51. minutě, kdy Samba v pokutovém území fauloval Murphyho a rozhodčí Styles nařídil penaltu. Friedel ovšem Whiteheada vychytal a hodně tak nabudil své spoluhráče. Již o šest minut později se penalta zahrávala i na druhé straně po ruce Higginbothama. McCarthy narozdíl od Whiteheada nezaváhal a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Sunderlandu se vše ještě více zkomplikovalo v 71. minutě, Yorke fauloval Dunna a po druhé žluté kartě se musel poroučet pod sprchy. Hosté v deseti již nenašli síly na závěrečný tlak a Rovers tak se štěstím získali tři body.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Derby County 1:0

02.01.2008 21:00

Góly: 90. Stelios Giannakopoulos

Bolton splnil roli favorita, své fanoušky ale řádně potrápil. O výhře nad beznadějně posledním týmem tabulky rozhodl až v poslední minutě Giannakopoulos.

Jako první se o vzruch postaral slabou střelou z dálky Fagan. Mnohem větší šance byla k vidění na druhé straně. V osmé minutě zahrával Diouf rohový kop a Meiteho hlavička orazítkovala tyč. Ve 24. minutě našel Campo z vhazování v pokutovém území O'Briena, ale ten mířil mimo podobně jako ve 30. minutě Davies po akci Dioufa. Až ve 33. minutě o sobě dal vědět také Anelka, po jehož akci pálil vysoko nad Nolan. Závěr prvního poločasu poté patřil outsiderovi. Ve 38. minutě nejprve Jaaskelainena prověřil znovu Fagan a o dvě minuty později pak na finského brankáře dokonce vyzrál Johnson, jeho ráně se však do cesty postavilo břevno.

V 57. minutě mohl skóre otevřít znovu O'Brien, ani po centru Dioufa ale neměl správně seřízená mířidla. Wanderers byli po změně stran jasně lepším týmem a jejich převahu se neúspěšně snažili vyjádřit Nolan a Guthrie a když už se Dioufovi podařilo dostat míč do sítě, odmával pomezní rozhodčí ofsajd. Skvělý zápas odchytal Price, na něhož si nepřišel ani Anelka. Francouzský útočník to tak v 80. minutě zkusil jako nahrávající hráč a mohl se jen vyčítavě dívat na Nolana, který přestřelil bránu ze tří metrů. Vysvobození pro Wanderers přinesla až poslední minuta a střídající Giannakopoulos. Ten si po dlouhém výkopu Jaaskelainena přehodil brankáře a hlavou poslal míč do již opuštěné svatyně - 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC21155142:1650
2.Manchester United21153338:1148
3.Chelsea FC21135333:1644
4.Manchester City21116429:2239
5.Liverpool FC20108234:1338
6.Everton FC21113737:2236
7.Aston Villa21106537:2736
8.Portsmouth FC2197531:2034
9.Blackburn Rovers2196628:2833
10.West Ham United2085725:1929
11.Newcastle United2175927:3326
12.Tottenham Hotspur2166942:3824
13.Reading21641129:4422
14.Bolton Wanderers21551123:3220
15.Middlesbrough FC21551118:3520
16.Birmingham City21541222:3219
17.Wigan Athletic21451221:3717
18.Sunderland AFC21451220:4017
19.Fulham FC21291022:3715
20.Derby County21141610:467

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (209)

Přidat komentář
Hafna

Já ty haluzáky začínám nenávidět ...

Reagovat
frank

Důležitá výhra, i když se štěstím...

Reagovat
smazaný uživatel

se sakra štěstím, a že byla důležitá, to souhlasim chelsea to přeju jen protože tam hraje Čechíno, jinak sem fanoušek liverpoolu a dobrýho fotbalu

---

fotbalovysvet.pise.cz

Reagovat
One-Real

taky tak ale misto livrpoolu fandim Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Chelsea rád nemám a jsem smutný z toho, že Čechíno chytá právě tam

Reagovat
frank

Mě je Čech úplně volný, ale Chelsea ne! Jestli bude i nadále chytat v Chelsea dobře a vyvaruje se chyb tak ať klidně zůstane, ale pokud bude dělat velké chyby stále častěji, tak se jeho odchodu bránit nebudu!

Reagovat
smazaný uživatel

já chelseu nesnaším, ale miluju takové voly jako ty co odsuzují čecha po 2 chybých. vychytal vám 2 tituly a je nejlepší na světě. jsi asi luxusní posera.

Reagovat
smazaný uživatel

2 tituly vychytal ale taky to bylo kvuli daleko lepsi obrane.a urcite neni nejlepsi na svete,nejlepsi je jenom na nove a na galaxii sport

Reagovat
smazaný uživatel

nevim nevim, podle mě ale Grant do týmu přinesl pohodu a hlavně výsledky. uvidíme, jak se jim podaří bez těch hvězd, co jedou na Africkej šampionát

--

Chcete-li podpořit EUROFOTBAL v duelu proti FP, stačí jim poslat hlas v článku Duel: Eurofotbal vs. (FP) na

HTTP://FOTBALOVYSVET.PISE.CZ/!

Reagovat
frank

jj, ale ze začátku sem mu příliš nevěřil, ještěže to zvednul...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.. hodně lidí ho neznalo a možná i podle jeho vzhledu mu nikdo nevěřil! teď už je to vážená osobnost klubu, a to je jedině dobře

Reagovat
Arne

to podle mě byla hlavně práce médií, přeci jen s odchodem Mourinha a toho médiálního kolotoče kolem musel jít dolů i zájem o ty různý plátky (hlavně bulváry)

z Granta zpočátku udělali hlupáka tím, jak prej před zápasem v Mancheseteru nepřipravoval tým a místo toho slavil nějaký židovský svátek. a musím říct, že jsem tomu taky podlehnul a uvěřil

Reagovat
Devil

Spis Ballack umi dobre padat ve vapne . Nez ze Grant prinesl pohodu . Nebyt tech dvou penalt dnes a minule kdyz se zranil Lampard a stridal ho ten nemcour tak by na Chelsea tak veselo nebylo . Kdyby to udelal Ronaldo z Man. Utd . tak tu ted kazdej rozebira jakej je to zgelovanej simulant .

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně zavři držku a nekritizuj, teď jsem viděl jak jsou rozhodčí hodní na ty tvoje chudáčky. Ferdinand jasným šlapákem zasáhne borce do stehna, ten leží a ti tvoji úžasňáci nepřeruší hru proč jo, že? Rozhodčí samozřejmě nic. A ještě z toho padne gol. No hnus devile.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to souvisí? Argumentovat stylem "On taky" je na mentální úrovní žáka 1.stupně Základní školy....

Jinak v Anglii platí už dost dlouhou dobu pravidlo, že hráči nemají sami přerušovat utkání, přerušuje se až to hvízdne referee....tak tu aspoň blbě nemel...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč teda rozhodčí neodpískal faul, já jsem ho tam jasně viděl. Myslím, že to s jeho slouhodobými narážkami na připískávání pro Chelsea souvisí, tak se uklidni. Aha já zapomněl ty jsi ten co zná celý svět a že se orientuješ dobře v té zakomplexované Anglii tak jsi king. tak to potom promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

*dlouhodobými

Reagovat
Devil

Za 1) kdyz pisu tak mam drsku zavrenou . Nevim jak ty . 2)Jestli jsou v Man . chudacci jsou momentalne druzi a hraji s Arsenalem o titul tak by me zajimalo co si myslis o klubech ktery jsou jeste nize v tab.! 3) Kvuli preruseni hry je tam rozhodci a ne hraci .4) Ostrovni fotbal je uz takovej . Jestli se ti tvrdej fotbal nelibi tak se divej treba na Italskou ligu !

Reagovat
smazaný uživatel

moje příspěvky se vztahují na tvojí kritiku rozhodčích, kteří pískají ve prospěch Chelsea podle tebe, jenomže oni očividně připískávají všem klubům z top4.

Reagovat
smazaný uživatel

dohadovat se tady s takovým raplem jako ty opravdu nehodlám, je to jen o scumím hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže já se hádám, hlavně že jsem rapl. Hmm, trošku si to svoje ego srovnej, nebo vybuchneš nenávistí k Chelsea a k jejím fanouškům. Pozor bruce je už asi velký kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

tvé reakce mi prostě přijdou hysterické a přesvědčil jsi mně, že jsi rapl.....toť k tobě asi už vše...

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsem hysterický, protože je mi nablití z všech těch tvých nenávistných příspěvků proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc tak uboze urážíš. Každý je pro tebe scumí hovno apod. to je pro mne zase hysterické.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch řečí vypadáš na malýho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

jj je ve mně ještě spousta dětinství. Měl bych být sice už pomalu dospělý, ale na co si na něho hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsi skoro dospělý, tak by ses moh už naučit tu sovu histerii ovládat, obhajovat se stylem 'já už jem holt jednou takový' ti sotva kdy pomůže...

Jinak s tebou souhlasím, big four už není tak suveréní jako dřív, nicméně fanoušci a fotbalová veřejnost si přejí, aby vyhrávali a tím se rozhodčí dostávají pod velký tlak a tyhle rozhodnutí v prospěch velkých týmů je tak vcelku logické....korupce v tom také jistě hraje nějaký podíl, co si budeme namlouvat, tohle je všude a hlupák je pouze ten, kdo se nechá chytit (i když v porovnání s Itálií můžeme anglii stále říkat 'neposkvrněná' ) a třeba pro takového Abramoviče, ktérý používá místo toaleťáku pětilibrovky je něco takového sotva problém....Tudíž abych to shrnul si nemyslím, že by se Chelsea napískávalo více než ostatním týmům v big four, nicméně i tak je to hnus, který bych rozohdně neolouval (a rozhodně né stylem 'Oni taky')

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi cítil, že to omlouvám? rozhodně jsem to neomlouval. S tou korupcí bych to neviděl v Anglii tak žhavě, spíš jak říkáš je to tlak veřejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, cítil, pokud to tak není, platí jenom má první věta, což na celé věci prakticky nic nemění

Tu korupci za žhavou zas tak nepovažuju, napsal sem, že to dělá jen podíl a to porovnání s Itálií myslím mluvilo za vše ...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ty Ballackovi pády byly jasné fauly, to že tomu přidal je jenom jeho vychcanost, bez toho by ty penalty třeba vůbec nebyly. Prostě zkušenost Ballacka. Jinak Joe Cole jasně fauloval, penalta byla. Za ruku A.Cole proti Ville také byla penalta. Tam to bylo hodně diskutabilní. Jinak v mezihře připískávají rozhodčí silnějším.

Reagovat
Devil

Ja jsem ale nikdy nepsal ze rozhodci nekomu pripiskavaj . Ja jen napsal ze Ballack umi dobre padat ve vapne !! Coz je pravda ne ?? Ze dvou padu dve pentle !

Reagovat
Devil

Noo pochopil jsi konecne o cem tady celou dobu pisu !!! Hura . Presne jak jsi napsal to jsem myslel i ja . Kdyby tomu Ballack nepridal tak to treba vubec pentle nebyla ! Nevim , ale podle me je daleko vetsi hnus simulovat nez jid tvrde do souboje jak jsi uz vise uvedl mam dojem Ferdinanda !

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš rád tvrdost, já mám rád chytrost. Mně vadí jasné simulace, ale ty dva Ballackovy pády byly fauly, to že to trochu přibarvil je jeho chytrost, to já třeba můžu. Někdy se tomu musí pomoct a on to umí.

Reagovat
satan_666

je to hnus,podraz - nechápu jak to někdo může nazývat chytrost... zajímavé že to neříkáš i o Ronaldovi,to je stejný případ...

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže Ronaldo dokáže vyvařit faul prakticky z ničeho, ten borec se ho většinou ani nedotkne. Neříkám, že Ballack není simulant, to on je. Ale zrovna ty dvě penalty (o kterých jsme se bavili) co zařídil fauly byly. On jim jenom dopomoh, tohle bych neodsuzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře no. Já z toho tvého příspěvku už možná ze zvyku cítil narážky na rozhodčí.

Reagovat
satan_666

s tou top4 rozhodně souhlasim...ale vypadá to že těmhletěm blues víc než ostatním,je to zápas co zápas,proto sem přešel na Tottenham,těm rozhodně nikdo nepřipískává

Reagovat
smazaný uživatel

V nicku máš preklep, ale súdiac podľa tvojich príspevkov, ti to už mnohí pripomenuli

Reagovat
M11

podiv se do vlastnich rad a pak se zmontuj a teprve neco rikej

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas podle mě to penalta nebyla

Reagovat
One-Real

Ballack se začína Chelsea docela aspon trochu vyplácet,ale doufám že titul získá

!-!Manchester!-!United!-! !-!Forever!-!

Reagovat
smazaný uživatel

PODPOŘTE TENTO PORTÁL ZASLÁNÍM HLASU! NA MÉ STRÁNCE (VIZ NÍŽE) JSEM SPUSTIL ANKETU A DUEL MEZI TOUTO A FP... V DUELU VYHRÁL EUROFOTBAL, A TO POMĚRNĚ S PŘEHLEDEM. NECHTĚL JSEM URAZIT FP A TAK JSEM NAPSAL POUZE ''O CHLUP''

POKUD PORTÁL CHCETE PODPOŘIT (A MNĚ POMOCI K NÁVŠTĚVNOSTI :) STAČÍ ZAJÍT NA TENTO ODKAZ!

http://fotbalovysvet.pise.cz/37420-duel-eurofotbalcz-nebo-fotbalportalcz-.html

DĚKUJI MOC VŠEM!

btw~pokud mi chcete zamezit komentáře, prosím, neberte to jako spam, chci, aby lidé hlasovali, a dobrou návštěvnost

Reagovat
One-Real

uz jsem hlásnul jinak pekna stranka

Reagovat
smazaný uživatel

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych to písmo jinak přehlédl, kdybys to nenapsal(a) se zapnutým capslockem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si to zasloutila, jelikoz ma tolik zranenych.nevim jak by hral arsenal kdyby mu chybel almunia,gallas,fabregas,hleb,van persii(ktery chybel).

Reagovat
Devil

Delas jak kdyby hrali s Barcou . I pres ta zraneni co jsi tu vyjmenoval mela Chelsea kvalitnejsi kadr nez Fulham .!!!! A jak muzes vedet ze by se s tim Arsenal nevyrovnal jeste lip ????

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost, scume. takže když West Hamu chybělo 13 zraněných hráčů a Tottenhamu chybělo jen z obrany 7 obránců tak si zasloužili také vyhrát?....a k čemu má ta tvá Čukotka ty své náhradníky? Každý v hodnotě 15-20 Mega?

Reagovat
smazaný uživatel

on srovnával Chelsea s Arsenalem chápeš?! ne nějaké průměrný Tottenham nebo West Ham.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to souvisí? Myslíš že těch 13 zraněných hráčů má pro West Ham menší hodnotu než pro Čukotku její 4 zranění Scumové?

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevím co si o tobě mám myslet. Ty nám tu dáváš najevo, že dejv brečí pro čtyři zraněné, ale sám si to samé, kdy jsi brečel pro ty tvoje tottenhamské obránce. Nechápu tě.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, nejdriv si zamet s tema svyma kuratama a pak se navazej do lepsich tymu..

Reagovat
smazaný uživatel

tys neviš jak dopad zápas carling cupu s blackburnem, kde hráli samí náhradnící?

Reagovat
smazaný uživatel

Super ted uz jen at ztrati manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel CHelsea vyhrála,třeba příště to dopadne lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie bohužiaľ, ale tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim podporte tento nas zacinajuci web o futbale.Nechcem nijaky SPAM tu robit ale robim ho ale len na Eurofotbal.cz su taky super ludia.Prosim dufam ze okrem eurofotbal.cz budete chodit aj na nas futbalovy portal.Dakujem a Stastny Novy Rok 2008.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Birminghamu chybí finální přihrávka. Ale kdyby bodovali, to bych chtěl moc. Manchester si vytvořil tolik slibných akcí. Klidně to mohlo být 5:0. Taylor si zachytal a ještě asi zachytá.

Reagovat
frank

Myslel sem a doufal, že alespoň někdo ze špičky ztratí aby se Chelsea přiblížila, ale bohužel. Hlavně sem předpokládal, že ztratí Arsenal, ale bohužel to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu ty smajlíky, když bereš v potaz, že nejblíže ztrátě byla opět Chelsea a opět (v posledních kolech už se to stáva tradicí) vyhrála jen kvůli známé big4 protekci...Já být fanouškem Chelsea, tak oslavuju, že nejsme v ještě vetší ztrátě a vyvolávám jméno Halsey....Nicméně tohle bude mít zřejmě souvislost s tím, že se podprůměrně inteligentní fanoušek neumí na věci kolem toho 'svého' klubu dívat objektivně

Reagovat
frank

nevim komu fandíš, ale z tvého názoru je jednoznačně viditelné, že fandíš buď Arsenalu nebu Man.Utd prostě se nedokážeš srovnat, že se vám můžeme rovnat a i s problémy s kádrem dokážeme hrát v čele...

Reagovat
smazaný uživatel

V čele hrát můžeme, ale jsem si skoro jist, že titul to nebude.

Reagovat
frank

titul to asi nebude, ale ještě je můžeme potrápit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi opět naprosto vedle....Za prvé si uvědom, že né každý, kdo kritizuje Chelsea, musí automaticky fandit jinému klubu z big4....Za druhé kdybys trochu myslel, tak sis to mohl domyslet sám, protože kdybych fandil jednomu z tebou jmenovaných klubu, tak bych nepoužil spojení 'big4 protekce' (protože tím bych samozřejmě sám kydal hnůj na svůj klub) ale něco ve smyslu 'Chelsea protekce'....Navíc problémy s kádrem má každý a vymlouvat se na to je vyloženě dětinskost a tak trochu ztrapnění, ale nevadí...navíc z toho co píšeš si lze velmi dobře domyslet, že jsi Chelsea začal fandit v důsledku dobrých výsledků posledních let a hra (velmi neatraktivní a tak trochu k zblití) ti je celkem volná, protože se v tom podle mě ani pořádně nevyznáš (polemiku o tvém nízkém věku vynechávám z důvodů slušnosti )

Mé fanouškovské srdce si minulý rok definitivně získal Sheffield Utd. (předtím mi to bylo celkem jedno), co se týče PL tak má mé sympatie Everton, který je názorným příkladem toho, co dokáže týmová hra a ve světle nedávných výkonů tak Derby

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu snižuješ věk? a navíc mu přisuzuješ nenápadně "hloupost".. já už bych to pomalu nazval "bruceův komplex"

Reagovat
smazaný uživatel

Věk mu nesnižuji, říkal jsem že to ze slušnosti vynechávám a když dovolíš, svoje subjetvní pocity si nechám

Když kritizuju Chelsea a někdo podle toho usoudí, že musím být fanda ManU nebo Arsenalu, je to hloupost. Když se někdo vymlouvá na problémy s kádrem, které má úplně každý, je to hloupost. Když někdo řekne, že se někdo někomu i za určitých okolností rovná bez podložení přímou konfrontací (a navíc když je ta úvaha značně nepravděpodobná, až směšná) tak je to hloupost. Navíc tím, co mi na to odpověděl mi tu mojí argumantaci prakticky potvrdil. Takže máš prakticky pravdu, ale jak jistě sám udoudíš, tu hloupost tam nenaznačuju neoprávněně

Reagovat
frank

já ti jí neodepírám, ale ten tvůj komentář mi zazněl jako výsměšek vůči Chelsea, a tak jsem usoudil, že fandíš nějakému anglickému klubu, a ten výsměšek jsem pochopil jako nějakého fanouška klubu, který je na tom momentálně lépe než my. Tak jsem se v něčem zmýlil...

Reagovat
smazaný uživatel

To se stát může a omlovám se za svůj možná trochu arogantní postoj, ale prostě i tak jsem ten myšlenkový postup, který jsi mi popsal, nepochopil

Reagovat
frank

Dobře, připouštím, že sem Chelsea začal fandit při vzestupu, ale ne když přišel Petr Čech, jako spousta čaských fanoušků, začal jsem jí fandit už 2 roky před tím, když hrála pohár UEFA. Její hra mi rozhodně není volná, ale jelikož vidím jen malou část zápasů, nemůžu tolik posuzovat. Máš pravdu, problémy s kádrem má každý, ale když nemůže hrát skoro polovina kádru tak se na ně vymlouvat můžu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jsem začal fandit kolem roku 1998

Atléticu kolem roku 2003

Lensu v roce 2004

Stuttgartu tak kolem roku 2001

Fiorentině roku 1999

Reagovat
frank

když si fandil Chelsea, tak sem začínal se Základkou Prostě máš bohatší fanouškovské zkušenosti, ale ty asi chceš slyšet, že si naprostá jednička...

Reagovat
smazaný uživatel

Co? jaká jednička..?

Reagovat
smazaný uživatel

abys rozuměl, když někdo začne o týmu kterému fandí, taky většinou přidám svoje oblíbené kluby.

Reagovat
frank

ještě jednou promiň

Reagovat
frank

promiň, neměla to být reakce na tebe

Reagovat
frank

myslel jsem ze to pise svinpav myslel jsem, jak se my vychloubá a opět naráží na můj věk

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně mě to těžce sere, jak si všichni myslí o fanoušcích Chelsea, že jsou to malí smradi..

Reagovat
frank

to mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně z toho, co jsi tu ty a frank napsal, by se to dalo dost snadno usuzovat ....Samozřejmě teď nemám na mysli číslo v kolonce datum narození na občance, ale způsob vystupování a argumentace ....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sorry, ale myslím, že jsme nic dementního nepsali, možná jsme psali trošku naivně a někdy se v něčem spletli, ale že bychom napsali nějakou blbost, tak to jak čtu tak to nevidím. Možná z toho jenom vy dva (ty a bruce) děláte vědu a z nás debílky.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle ti nemám co říct, snad jenom to, abys hledal chyby u sebe, než abys tu rozjížděl protibrucovskou kampaň a tím ze sebe toho debílka sám dělal

Reagovat
smazaný uživatel

tak počkej.. shrňme si to. My něco napíšeme, vy s tím nesouhlasíte a proto jsou fanoušci Chelsea tady "hloupí malí smradi".. ok, už ti rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o rozdíl mezi objektivitou a zaslepeností, který jsi ty asi nepochopil a který já považuju za důležitý a vadí mě, když někdo jedná zaslepeně a když si nechce přiznat objektivitu....a zaslepenost bohužel dělá z lidí kašpary ....

Reagovat
P8P

Přesto, že Chelsea nesnášim se musim těch kluků co tady s nimi vedeš diskusi zastat. Ty děláš jako kdyby si sežral všechnu moudrost a z nich děláš blbečky. Přitom se mi zdá že víš o fotbalu velký hovno kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš o pár řádků výše a jenom při pohledu na ten humorstický guláš vzniklý z neschopnosti přečíst si jméno pisatele, tak mi dáš jistě za pravdu, že to vypadá jako dizkuse mezi Lauerem a Hardym...A když na nějakou hloupost poukážu a pokouším se jí vyvrátit tak jsem najednou sežral všechnu moudrost světa..?

A tvého názoru na moje znalosti o fotbalu si vzhledem k tvé bohaté argumentaci velmi považuju

Reagovat
smazaný uživatel

svinpavi, ten guláš očividně vznikl z nedorozumění franka. Jenom se prostě spletl. Názory nemá špatné, to jenom vy(opět jsme u toho: ty a bruce) je uznáváte za neznalé. Ale máš u mě plus, že jsi aspoň vtipný. srovnání Lauryho s Hardym bylo docela na místě.. docela sme tu diskuzi s frankem posrali, ale to nenaznačovalo naši hloupost, jak se ti tady P8P snažil vysvětlit.

Reagovat
frank

fakt promiň, ani neumím číst, jsem d**il, snad omluvu přijmeš...

Reagovat
smazaný uživatel

klid

Reagovat
smazaný uživatel

Blades? Dobrá volba. Mají výbornou klubovou hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem a i když patřím k lidem, kteří tohle zrovna moc neoceňují, tak se mi velmi líbila....Získali si mě hlavně svou bojovností, nebojácností a také individualitami (Kenny, Jagielka, Kazim-Richards apod.).....Velmi jsem litoval jejich dá se říct i trochu neoprávněného sestupu (narážím na kauzu Tevéz) a ještě více lituji ztráty Warnieho, kterého nahradil Robson a tu práci evidentně nezvládá ...Zatímco warnie přešel asi po 10ti zápasech ke Crystal Palace, které vytáhl z 23. na tuším prozatimní 7. místo a to dokazuje o co jsme přišly ....nciméně zápasů je ještě dost a vytoužené play-off není tak daleko, takže stále věřím v návrat do PL

Reagovat
frank

a myslím, že minulé kolo ztratili všechny body právě United Chelsea sice jen remizovala, ale alespoň dala 4 gĺy, ne?

Reagovat
frank

*góly

Reagovat
Shevchenko

Minulé kolo Cheslea vyhrála.

Reagovat
Shevchenko

Chelsea*

Reagovat
frank

máš pravdu, splet sem si to s tou remízou s Villans, omlouvám se

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, minule jste přece vyháli gólem z toho 'těsného' ofsajdu...Pleteš si to s utkáním, kdy nad vámi Villans vyhrávali 2:0 a rozhodčí nepochopitelným vyloučení stopera Villans vám navzdory dalšímu průběho hry daroval bod

Reagovat
frank

pletu, ale 2 řádky nad tím sem svou chybu přiznal, ne jako, ty, který musí mít vždycky poslední slovo a nepřečte si všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty si toho rozumu pobral...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty mi opak sotva dokážeš

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš jenom to, co chceš vidět. Dneska kopal Fulham vymyšlenou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paměť slouží, oceňuji ....Ten zákrok od Colea asi nebyl úmyslný, nicméně mu Volz na tu nohu šlápl a upadl a nemyslím si, že by si měla Chelsea na co stěžovat, i když jednoznačná penalta to nebyla, připouštím....Nicméně asi se spíš dala odpískat než ten zákrok na Ballacka, nicméně Ballack to přihrál zkušeně (i když tak mistrovské, jak to předvedl Miller v zápase Derby-Blackburn to taky nebylo)....

Nicméně i tak nevidím, jak by zrovna tohle vyvracovalo moji předchozí reakci

Reagovat
smazaný uživatel

A opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět výhra ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No promiň, ale když mě takhle odbydeš, tak jednoznačně vzniká dojem, že nevíš, co bys mi na to řekl....Ovšem rád bych, abys mě teď přesvědčil, že moje dojmy byly mylné ....

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš, že v posledních kolech získávala body jen kvůli big4 protekci a bla bla bla a když se podívám na poslední tři kola, tak tam jsou proti Chelsea dvě nesmyslně odpískané penalty + následné vyloučení Colea a kdyby jim rozhodčí tlačil, tak snad Fulhamu tu kontroverzní penaltu nepískne. Tohle jsou vyloženě nesmysly a teorie, které ti na mých argumentech padají.

Ještě by mě zajímalo, jestli ti příjde ve fotbalové diskusi hodnotit něčí inteligenci normální? Ale možná ti to dělá dobře a a chceš se nad někým povýšit. Co já vím, možná pucuješ hajzly někde v TESCU, tak si musíš ulevit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš říct, že teda žádná big4 protekce neexistuje a že rozhodčí píská na všechny stejně bez ohledu na jméno? Promiň ale to snad ani nemůžeš myslet vážně ....I když na druhou je hezké vidět, že v někom ta životní ideologie z dob Rychlých Šípů přetrvala....Ale musím tě upozornit, že je to dost naivní, což jsi mi dokázal, když sis krásně naběhl s těmy poslednímy koly Chelsea ...v zápase s Villans možná pískl proti Chelsea spornou penaltu, nicméně kdyby za stavu 0:2 nesmyslně nevyloučil stopera Villans, tak by si chelsea asi sotva škrtla, když je Villans doslova mleli, takže vzhledem k událostem na konci 1.poločasu a bez ohledu na zbytek událostí můžu s klidem říct, že rozhodčí daroval Chelsea bod...potom zápas se Magpies....no tak tady mi snad ani ty nepopřeš, že tady daroval Chelsea vítězství, tudíž 2 body...dneska, i když ta penalta proti nim byla sporná, rozhodčí účet beze zbytku vyrovnal, takže si fanoušek Chelsea opět nemůže na nic stěžovat....

Tedy abych to shrnul, když nebudu jako ty vytrhávat jednotlivé události zápasu a hodnotím zápas celý, tak mi z toho vycházejí pouze 3 darované body pro Chelsea právě díky té big4 protekci

A s tou inteligencí - Tady si mě rovněž velmi pobavil - Je snad jedno, jestli se s někým bavím o fotbalu, politice nebo gastronomii ...když tu někdo píše blbosti, čili projevuje naprostou neznalost v dobrovolné diskuzy, tak to prostě je projev nízké inteligence bez ohledu na téma o kterém se diskutuje....A jestli mi to dělá dobře? To nevím, ale tobě evidentně ano, sám vidím, jak jsi se při získání aspoň částečného pocitu oprvánění mě pokusil zesměšnit úvahou o mém povolání....No zamysli se

Reagovat
smazaný uživatel

svinpave spíše ty by ses mohl označit za neznalého.. očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivuju se nad tvou umanutostí ....tady se nebavím s tebou, ale jak vidím, ty si prostě potřebuješ přihodit viď ...už jenom že se tady mě i brucovi vtíráš i do diskuzí, které nejsou vedeny s tebou a ani neargumentuješ, prostě se nás snažíš slaboduše shodit, ale chápu tě, už víše si přiznal svoji histeričnost a dětisnskost, tak se prosím nediv, když tě nebudu brát vážně....

Ale když už si to nakousl....řekni, co na tom považuješ za neznalé a zkus se mě o tom přesvědčit, do té doby jenom vaříš z vody....

Reagovat
smazaný uživatel

dobře omlouvám se, že vám do toho vztupuju..

před chvílí jsme se bavili o moderních dějinách Chelsea a ty jsi napsal, že to byl před příchodem Abramoviče průměrný tým, jenomže ten podle tebe průměrný tým nezkončil v PL v myslím šesti letech hůře jak 6. a to od roku 1997 do roku 2003 myslím. Myslíš si pořád, že vařím z vody?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tuším že žádné významné trofeje nezískala, hrála pouze podřadné poháry, jako v součastnosti jiné průměrné anglické kluby (Everton, Tottenham atd..)....Pokud se mýlím, tak se za svou neznalost omlouvám a přiznávám ti bod k dobru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea byla v krátké době před Abramovičem nadprůměrný anglický tým. Taková méně úspěšná anglická Sevilla posledních let. Dále historie mého sledování fotbalu nesahá. Ok, pro tebe průměrný tým, pro mne nikoliv. Protože prostě umístění a skvělí hráči, kteří tam hráli mluví za vše. To že se pak dostala do ekonomických problémů já jako fanoušek neovlivním, jako i to že ji odkoupil nečitelný ruský miliardář. Je to důvod proto abych jim přestal fandit a přestal je bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tobě, pro mě by nebyl důvod ruský miliardář, ale změna hry k obrazu italskému (trochu přehnané, ale pravdivé) ...Předpokládám, že předtím Chelsea nehrála o moc jiný styl než ostatní anglické "mírně" nadprůměrné týmy (taky moje historie sledování nesahá nijak daleko)....I když jako fandovi italského fotbalu ti to asi pochopitelně vadit nebude, takže tohle chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

za Ranieriho se mi hra vcelku líbila. Po příchodu Mourinha často také, ale byly zápasy kdy jsem u toho fotbalu usínal. Přesto jsem si toho fotbalu vážil. A hned tak nepřestanu, sice semtam nadávám, ale Grant není zas tak špatný a navíc výkony jako proti Manchesteru City dokážou znovu rozpumpovat moje srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

To se cení a s Grantem se ta hra zlepšila, ale ty sporné situace prostě přehlédnout nejdou....

Ale té věrnosti navzdory změny hry si cením, u Sheffieldu teď s novým manažerem zažívám podbnou proměnu a i když se mi to ani trochu nelíbí, tak zůstávám Blades věrný dál, stačí si vzpomenout na památný zápas proti Arsenalu a hned se má věrnost posílí...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, konec dobrý všechno dobré.. nakonec jsme se shodli na jedné věci.. věrnosti klubu, kterýmu fandíme.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tady někomu dělá problém porozumění textu. Že big protekce neexistuje jsem nikde nepsal. Očividně však neplatí pro poslední tři kola, které si v souvislosti s Chelsea zmiňoval.

Chelsea - Aston Villa - Tady ses asi díval očima do stropu a ne na fotbal. Penalta za stavu 0:2 byla, i když to přihrál. Červená pro hráče Villans nebyla, to je první moment, kde byli hosté poškozeni. Nicméně jim to ozhodčí krásně vykompenzoval v nastavení, když vařil ruku Colea očividně z vody.

Chelsea - Newcastle - Tady neni o čem. Poškození Newcastlu

Fulham - Chelsea - Neexistující penalta pro Fulham, který si pak za výkon v druhém poločase nezasloužil ani bod. Chelsea za první poločas taky ne, ale dali dva SPORNÉ goly, neni co řešit.

A víš, že jsem tě zesměšnit chtěl? A jsem rád, že se mi to povedlo za ty tvoje keci o inteligenci, věku a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

*místo SPORNÉ = branky, které sudí uznal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych se pozastavil nad tvojí větou, že Villans Chelsea první poločas mleli. Co jsem viděl, tak v prvním poločase vystřelili třikrát, z toho dali dva goly, byl to naprosto vyrovnaný poločas, kde rozhodla produktivita. A nejsem si tak jistý, že by i v jedenácti za stavu 1:2. Pak tam jsou samé "kdyby".

Na což ti můžu odpovědět asi jenom tímto: kdyby bylo hovno sladký, srali by si lidi do kafe...

Reagovat
smazaný uživatel

za stavu 1:2 udrželi tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Mleli asi není správný výraz, přehrávali by bylo lepší....Ano je máš pravdu je to jenom o kdyby, ale z pohledu Villans, kteří Chelsea až do doby toho vyloučení k ničemu velkému nepouštěli, tam prostě je vidět to požkození...prostě ten zápas měli pod svou kontrolou, kladný výsledek na své straně (2:1 a 2:0 je obojí kladné a pro Villans dobré) a o převahu přišli díky chybnému rozhodnutímu sudího, ne kvůli hře Chelsea ....A proto navzdory závěrečné kompenzaci, může každý fanoušek Villans říct, že jim ty 2 body byly sebrány a tudíž dány Chelsea ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Tohle jsou vyloženě nesmysly a teorie, které ti na mých argumentech padají. " - Tím jsi asi myslel teorii o big4 ("Píšeš, že v posledních kolech získávala body jen kvůli big4 protekci")...pokud ne, tak se omlouvám za své nepochopení textu a prosím o vysvětlení...pokud ano tak bych tě chtěl jenom upozornit, že si právě protiřečíš ("Že big protekce neexistuje jsem nikde nepsal.")....Jediné co mě napadá, tak že se to tvé vysvětlování vztahuje jenom na to sporné utkání s Fulhamem, ale v tom případě nechápu použití množného čísla (v posledních, misto v posledním...)...Pokud je to tak, tak jsme se asi právě dostali k jádru pudla a není co řešit...I když tady je zase nepochopitelné to tvé naběnutí o posledních 3 kolech, protože v před a v předpředposledním kole o tom nemůže být sporu.

Chelsea-Aston Villa... Penaltu jsem nikde nezpochybňoval, tady jde o to nesmyslné vyloučení, čímž Villans obral o jednoho záložníka a dal tak Chelsea převahu. Navzdory následné kompenzaci POŘÁD můžu tvrdit, že Chelsea daroval bod a Villans o 2 obral...Jestli ti ani tohle nestačí jako vysvětlení, tak už nevím....

Chelsea-Newcastle - Tady o ničem, dva body zadarmo pro Chelsea

Chelsea-Fulham - Tady to záleží na úhlu pohledu a možná že v důsledku posledních kol už není můj názor tak objektivní, jak jsem se o to snažil, takže částečně přiznávám, že máš pravdu, ale i tak je to rozporuplné ...

O tom zesměšnění - zase naivita, považuješ zesměšnění za povedné, když sem přihodil smějícího se smajlíka tvůj kamarád z diskuzí o PD a Andy, který je tak ubohý, že se zasměje i takové primitivnosti, kterou vyplodil v čase 20:37 user bakasa, jenom aby si přisadil na bruce....Já to považuji za poněkud řadové, není to nic originálního a ani moc směšného, ale pokud z toho máš dobrý pocit nebudu ti to kazit

Reagovat
smazaný uživatel

no a jsme u toho.. sorry, že do toho vztupuju.. ale zase někoho srážíš!!! Takže já jsem ubožák, když kliknu na smajl. Aha!? A navíc vůbec nemůžeš tušit co mě k tomu smajlu vedlo! To sis jenom odvodil. Možná máš pravdu s tím přihozením na Bruce, ale já to psal spíše z toho, že se mi prostě zdá mysmanova "armáda" kouzelná s těmi "slepicemi". A když už jsme se s brucem neshodli, tak proč se nezasmát.. ale protože jsem tam ten smajlík vložil, tak jsem ubohý.. To ti taky můžu začít nadávat. To není problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Začít klidně můžeš, ale vzhledem k tvému výše zmíněnému přiznání histerie a vzhledem k tomu, jak se doslova vtíráš do všech diskuzí, jenom aby sis bruce (a teď už asi i ne mě) přihodil a že reaguješ na příspěvky, které bruce i já nepíšeme tobě, za stejným účelem, mi to nijak 2x vadit nebude....

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem právo reagovat, když jsi mluvil o mě..

Reagovat
smazaný uživatel

.....čímž ale nevysvětluješ to ostatní, kde o tobě nepadlo ani slovo (což je kromě tohodle všechno)....

Reagovat
smazaný uživatel

zase děláš z komára velblouda.. kromě tohohle příspěvku jsem vám do toho vztoupil pouze jednou větou a jednou smajlem. Opravdu jsem vám to ovlivnil tu diskuzi.. ano, ano. máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám z komára velblouda, pouze poukazuju na jednu tvoji příšernou vlastnost, kterou si asi ve skrytu duše sám uvědomuješ, ale tvá neschopnsot přiznat vlastní chybu tě dost omezuje....Já ti tu nebudu dělat terapeuta či co, ale snad ti bude stačit, žes to neudělal jednou, ale když sem to tady spěšně projel, tak jsem to viděl hned 3x ( a kdybys dobře četl, tak víš, že nemluvím pouze o svých diskuzích....) ...Nadále to považuj z mé strany za uzavřené

Reagovat
smazaný uživatel

o té své chybě samozřejmě vím a snažím se jí napravovat. už jsem to částečně omezil, bývalo to horší. Jestli jsem tě nějak urazil, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že rozhodčí velkým týmům nadržují, je to tak všude na světě (hlavně, když hrajou doma). Ale je přeci nesmysl, aby například v zápase Newcastle - Chelsea pomezní schválně nezvedl praporek, tady jde podle mě o selhání lidského faktoru. Spíš jde oto, že rozhodčí je pod tlakem a radši při sporném momentu se postaví proti tomu menšímu klubu, ale co se ti snažím napsat je fakt, že to tak není vždy. A je tomu tak například u těch dvou zápasů Chelsea(Fulham,Villa ), kdy poškodil oba, respektive mančaft z big4, protože kdyby záměrně připískával Chelsea tak si nedovolí fouknout pentli za tak sporné momenty...Ta zaujatost je u tebe více než očividná(a to ji tak rád vytýkáš ostatním).

A k tomu zesměšnění. Stačí mi, jak si rázem přitvrdil na počtu "" smajlíků, ale asi jsem naivní.... A je mi to celkem fuk, to co jsem ti chtěl napsat, jsem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano všeobecný názor na věc mám stejný a přiznávám, že mi asi události z posledních kol kolem Chelsea trochu zatemnili úsudek o dnešním zápase, ale z tvého názoru o zápasu s Villans usuzuji, že ty asi zcela objektivní nebudeš, ale to už je teď jedno, své jsme si řekli..

Jinak s tou naivitou to myslíš jinak než já, poukazoval jsem na něco jiného z tvého příspěvku, ale to mě v mém nazoru pouze utvrzuje....no ale už to pro dnešek necháme být...

Reagovat
Shevchenko

Nevíte jestli Ballack může hrát na jaře LM?

Reagovat
M11

myslim ze muze... zda se me ze soupisky na LM se davaji i po lednovem prestupnim obdobi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes nikdo nezaváhal,tak doufám,že to Liverpool zítra také zmákne. Na konci se pomalu začíná vyjasňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo manchester me tim vysledkem docela zklamal....

pro fanousky Man.Utd. kouknete na nové fórum na http://manu.freeforums.org

Reagovat
smazaný uživatel

proč? výhra jako výhra..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přesně tohle může říct jenom fanoušek Chelsea a italského fotbalu ....jsem rád, že jsem se v tobě nemýlil

Reagovat
smazaný uživatel

viděls ten zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Otec se na to díval, já jsem sledoval zápas Blue Square a říkal, že prej ManU pálili šanci za šancí, takže pro fanouška ManU asi logicky musel litovat tak nízkého výsledku....Proč se mě na to ptáš?

Reagovat
smazaný uživatel

protože si naznačoval, že fandím tomu, který vyhrává. Když jsi to neviděl, nemůžeš tohle napsat. Ale máš pravdu italský fotbal mám daleko radši než anglický, kde hráčům chybí fotbalová inteligence. Na dnešním výkonu Birminghamu to šlo jasně vidět, kdyby byli nápaditější v koncovce svých útoků mohli klidně uhrát bod, ale takhle jejich snaha působila doslova stereotypně, bez nápadu. A takových týmů je v Anglii většina.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si stále myslím. Anglie se z celé Evropy nevzdala atraktivity na úkor výsledků a Chelsea je přímo ukázkovým průkopníkem Italského stylu....Tam už je to dávno prohnilé mafií a výsledky se tam staly hlavní prioritou za každou cenu a tudíž je i semeništěm korupce, o níž jsme měli nejedinou příležitost se přesvědčit...a právě pro ně je ta tvá věta (výhra jako výhra) bez ohledu na kontext, asi nejcharakteristější....Ano ta hra je tam promyšlená a taktická, ale upřímě řečeno to tak přehánějí, že se na to mnhody nedá dívat...To se radší podívám na PL, kde se hraje nahoru dolů, o šance a krásné střely tam není nouze, než na tu Italskou taktickou podívanou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Chelsea je průkopníkem italského stylu.. rozlišuješ vůbec dobu před a po Abramovičovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano....samozřejmě myslím moderní Chelsea pod Abramovičem (a samozřejmě také pod Mourinhem), předtím to byl jen Anglický průměrný tým, proti kterému jsem neměl žádné výhrady

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď mne přesvedčuješ o své neznalosti.. pokud si vzpomínám, tak Chelsea od roku 1998 (začátek mého fandění) nebyla v PL do roku 2003 horší jak 6.!!!!!! Dokonce hráli LM. Fandím snad průměrnému týmu? Spíše si chtěl říct nadprůměrnému.. nebo snad ne?

Reagovat
M11

ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že místní "fanoušci" Čukotky jsou opravdu ve výtečné "formě" .....inu, jaký klub, takoví fans....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle od tebe nemůžu brát jinak než jako poklonu, protože je to rapidní změna oproti tvým předchozím urážkám. Každopádně je ohromně težké fandit Chelsea a dávat to najevo, právě kvůli lidem jako jsi ty. Kdybych fandil Manchesteru byl bych zřejmě ok. Nechápu jak může fotbal vyvolávat tolik zlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

si po sobě přečtěte tady ty svá "moudra".....s váma se fakt nedá normálně bavit....

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby sis přestal myslet, že máš vždy pravdu................

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou se da bavit normalne,bez urazek? NE

Reagovat
M11

este ze zadne cukotce nefandim... Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Malej mazec ten zápas pod otevřeným nebem v NHL :-D

Reagovat
smazaný uživatel

jj, miluju NHL.

Reagovat
Radin

jak se jim zadrhává ten puk,tady se fakt ukáže,kdo je jak dobrej :-D

Reagovat
smazaný uživatel

hmm co treb sid kid jak si tam s tim pukem pinkal za jizdy a pak si prehodil dva obrance,fakt hustak.Sice hokej moc nemusim,rozhodne me nastvali ze to davali misto 2. polocasu Villa-Spu*s...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - hrůza hrůzoucí

Reagovat
bakasa

Hehehe slepice dostali,paradá největší,BRUCI

Arsene Wenger red army

WE HATE TOTENHAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odporny arsenal a chealsea

Reagovat
smazaný uživatel

a komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

podle reakce tě tipuju na Tottenham.

Reagovat
M11

Reagovat
wenca01

proc odporny arsenal?protoze je 1.? mohl bys mi to pls vysvetlit?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou opravdu v ČR v médiích propagováni blbým způsobem. Včera jsem četl článek o Rosovi a nestačil jsem se divit kolik superlativů se tam objevilo. Je pravda, že se to přehání. Rosický podle mne hraje slušně, ale není pro hru Arsenalu nepostradatelný a klíčový.

Reagovat
bakasa

Rosa dnes plus 2-3 zápasy dozadu vždy vynikající výkon a naopak začíná se stávat nepostradatelným,pokud v těchto výkonech bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím.. kdyby byl nepostradatelný tak by ho proti Evertonu Wenger nepustil na hřiště jenom na pár minut.

Reagovat
bakasa

Stejně tak střídal i Adebayor,kterej při zranění RvP je jasně nejlepším útočníkem,Arsene je pouze nechal odpočívat nic víc,stejně tak dneska nechal odpočívat Sagnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je takové články nečíst, ale zase na druhou stranu se musí dodat, že je to tak všude. Takřka všichni novináři přeceňují fotbalisty stejné národnosti, protože čtenáři (aspoň tedy většina) to prostě chtějí číst.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to je ten nacionalismus či patriotismus

Reagovat
smazaný uživatel

musim priznat, ze i ja si to rad prectu..

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že Rosický je hodně důležitý pro Arsenal a Arsene Wenger si ho taky náležitě cení

Reagovat
wenca01

presne tak,je skoda ze nehraje jeste vic...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No to by se rozpadnul.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

a sem moc rád že se začíná prosazovat Eduardo

Reagovat
wenca01

ten taky, a vsim sis jak se rozehral sagna?kdo by cekal ze bude takhle rychle v zakladu a hrat tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Sagna hraje dobře. Sice není tak parádní dopředu jako Eboue, ale patří do základu.

Reagovat
-Kopy-

Eboue je zase slabší směrem dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda.. ale ne o moc. Sagna je zarputilejší, prakticky neprohrává souboje, ale dokáže špatně rozehrát nebo zkazit jednoduchou přihrávku. Eboueho mám rád, dokonce se mi na kraji zálohy některé zápasy líbil, ale nesedí mi tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna je lepší dopředu i dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle s tebou nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě netrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Souhlas,v této sezoně tomu tak opravdu je...minulou sezonu byl Eboue dopředu výbornej,dozadu to nebylo ono,ale to je jedno...Sagna je dobrej jak dopředu tak dozadu a to že v této sezoně je dopředu lepší než Eboue je bez komentáře...Eboue hrává na kraji zálohy,kde hraje převážně dopředu a nutno podoknout nemá tam co dělat,je tam slabej,bohužel...Ale nemyslím si že by to bylo tím že je "špatnej" hráč,jednoduše nehraje v takové formě.

Reagovat
smazaný uživatel

njn musis si vybrat jestli radsi dopredu nebo dozadu,oboji najednou nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nám ted nejak rozehrál .. dostal pásku a válí jako dřív v Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack je extratřída...

Reagovat
smazaný uživatel

sice ho nemusím a chtěl jsem se aby se ho vedení zbavilo, ale je to kvalitní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je dobrej :) .. a je vidět že Lampard není tak nepostradatelný, Ballack ho nahradí velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

kua to měla bejt odpověď - zrada

Reagovat
smazaný uživatel

Genialni fotbalove akce okorenene prekrasnou hudbou u kterych srdce plesa.Rozzlobeni muzi.com sekce video str.8 nebo 9 parada

Reagovat
smazaný uživatel

Titus Bramble = hráčom zápasu na Anfield Road !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní zápas Derby mě zas utvrdil, že spravedlnost neexistuje....První půle naprosto vyrovnaná, šance spíše na straně Derby, ale opět to tam nespadlo a byly z toho jen 2 břevna...V druhé půli měl Bolton už více ze hry, nicméně Derby předvádělo houževnatý a až na stopera Moorea (který byl jednoznačně nejslabším článkem Derby) bezchybný výkon. Jediné dvě větší šance byli sřela Anelky kterou Price vytáhl na břevno a nepochopitelné přestřelení Nolana ze dvou metrů, nicméně to asi zamleli boží mlýny, protže Anelka, který akci připravil, byl již dříve v ofsajdu...No a pak se mlýny v nastaveném čase zasekli, kdy pomezní opět postil ofsajd a pro Steliose už to byla snadná práce....

Takže bych chtěl pogratulovat Boltonu za vítězství, které jim zařídil klíčový hráč za postaní čarou s praporkem

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom čase sa však tieto pustené ofsajdy stávajú v PL zvykom.

Reagovat
Slejdy

tj teda je to na prd ale ovlivnuje to vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak koukám na místní souhrn a o těch ofsajdech tam není ani popel...ten zápas mě opět utvrzuje v mých doměnkách o soustavném nadržování silnějším týmům, ze kterého mi je na blití ....kdyby to bylo jednou, tak to nechám být, ale když pustí stejný rozohdčí domácímu favoritovi dva ofsajdy, sice těsné, ale zrovna na ten gólový měl dobrý výhled, tak za tím asi něco najdu a že neuhádnete, co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

to by sis mel asi poridit poradny bryle nebo radsi mikroskop, aby si neco opravdu nasel..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám, tak by sis spíš měl ty propláchnout oči nebo se spíš probudit z toho krásného snu, nic jinýho ti na tohle říct nemůžu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kdo to Derby proklel? To je neco jak ja a zenska.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

To asi poslala Chelsea premie za Anelku?

Reagovat
smazaný uživatel

ze se k u zase vracim, ale nebavi me cist detinsky hadani a tak bych chtel jen podoktnout, ze penalta na ballacka byla jasny faul, diky za pozornst..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele