21. kolo
01.01.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Everton FC 0:2

Everton se před zápasem s Middlesbrough snažil hlavně zapomenout na potupnou domácí porážku z minulého kola 1:4 od Arsenalu. Jak vidno, zřejmě se mu to povedlo, jelikož svého soupeře po napínavém průběhu přehrál a nakonec si odvezl tři body za výhru 2:0.

Boro letos chybí hlavně klid v zakončení, což se potvrdilo i tentokrát, kdy svěřenci kouče Southgatea neproměnili několik šancí a doplatili na to. Everton se díky gólům Johnsona a McFaddena posunul na pátou pozici v tabulce, kterou bude obývat minimálně do středy, kdy hraje svůj zápas Manchester City.

Pro zápas nemohl manažer Moyes počítat hned se dvěmi oporami. Mimo hru byli Tim Cahill a jeho kolega ze zálohy Mikel Arteta. Ale i bez nich byli Toffees jasně lepším týmem. Jednu z nejvýraznějších příležitostí měl James McFadden, jehož skákavá střela jen těsně minula levou tyč brány. Za domácí hrozil především záložník Downing.

Druhý poločas začal největší příležitostí utkání. Tu měl na svých kopačkách O’Neill, který v pokutovém území obešel hned dva protihráče a z 5 metrů vypálil na bránu. Jeho dělovku lapil Howard. Až v 66. minutě přišel první gól utkání. Po přihrávce Pienaara se prosadil útočník Johnson. Zanedlouho vstřelil Everton i druhý gól a opět v něm měl prsty Johnson. Tentokrát zakombinoval s McFaddnem a právě skotský útočník přidal gólovou pojistku.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Devil

Boro v minulem kole prekvapive vyhralo na pude Portsmouth . Tezko tipovat , ale zkusim 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak remíza,kolegové sázkaři,co říkáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na neprohru Boro.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro by si mohli zlepšit špatnou domácí bilanci. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro doma opravdu neumí a Everton letos čím dál více překvapuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele